I'm back

29.12.2014

Hei på Dere.Vil starte med å ønske Dere alle en gledelig jul.

Det er faktisk lenge siden sist, men har vært opptatt med å legge ut julekalenderen jeg hadde i samarbeid med Makestyle.no.

Droppet å legge ut LUKE 24 da folk sikkert var mer enn opptatt med sitt (det var ihvertfall jeg ;) Den siste vinneren av julekalenderen ble Karina som vant LUKE 23.

Det var en fantastisk MAST børst fra // HER.

Gratulerer til deg, mail vil bli sendt til deg i løpet av dagen.

Desember er en utrolig travel måned for veldig mange, spesielt for oss med tanke på at både Olav og jeg har bursdag i desember, som vi begge feiret, julebord med jobb og venner + at det var en del  julefeiringer osv i barnehagen til Dennis. Ved siden av dette må man pynte til jul, bake pepperkaker, handle julegaver osv.

Grandma kom for en uke siden og vi hadde en fantastisk koselig julaften hjemme hos oss, sammen med noen fra Olav sin familie og min.

Her koser vi oss med julefrokost og stjerneskudd fra Olav <3

Her er vi helge gjengen (nesten) på julebord med Betsson Group - dream team på Wallmans salonger.

Flere bilder fra julebordet med Betsson Group kommer senere. Jeg er heldig som jobber med så mange fantastisk mennesker, og er stolt av å være ambassadør for NordicBet <3

Beste middagen og showet jeg noensinne har vært på, herregud som vi koste oss.

Børre Olsen og jeg koser oss sammen på julebord. (Han lager alle smykkene for Betsson, og jeg er heldig som jobber som modell for SO-B smykkene hans )

Du kan se smykkene hans // HER

Her viser Dennis Michael stolt frem premiern han fikk, da han fant mandelen i grøten.

Olav og jeg lagde/stekte vår første kalkun sammen, med litt hjelp fra Grandma, mens hun stod for den fantastiske hjemmelagde brune sausen hennes.Ble den ikke lekker ?

Manglet ikke akkurat på pakker under treet, så vi brukte noen timer på å åpne de. Jeg elsker å se andre pakke opp gavene sine, og se hvor overrasket og glad de blir, det er mye koseligere enn å pakke opp sine egne, mener jeg;) Spesielt koselig var det å se på når bade Olav sin bestemor og min satt i hver sin godstol, drakk kaffe, og hadde ett drøss av pakker i fanget sitt som de koste seg med.Far i huset skjærer kalkunen.

Var ikke noe sjokk at nissen dukket opp, ettersom Dennis har vært verdens snilleste unge ;)

Det ble litt tårer da Grandma fikk den store Morgan Kane boken som pappa'n min er med i, men mest latter og kos. Julen er en fin tid, men også en tøff og trist tid for mange. Jeg trodde helt ærlig at dette skulle bli en tøff jul, med tanke på at vi mistet pappa i sommer, men da jeg satt rundt middagsbordet og så min fantastiske sønn, bestemor, kjæreste og svigerfamilie samlet, følte jeg meg heldig og velsignet. Selvfølgelig er det utrolig vondt å aldri kunne feire jul med verken Mamma eller Pappa mer, men de vil alltid være med i hjertet mitt <3

Jeg liker å sette pris på det jeg har, mye bedre enn å tenke på hva jeg ikke har. Livet er urettferdig, ja, men så lenge man har god helse og prøver å gjøre det beste ut av seg selv og livet sitt, bør det gå bra.

Favorittjulefilmen min gjennom tidene er <<Scrooge>>. For en tankevekker og fantastisk fin film. Anbefaler virkelig ALLE å se den, spesielt til Dere mennesker som er gjerrige - Ha ha.

Dennis ler seg nesten ihjel når jeg synger sangen fra <<Scrooge>> " I like life - life loves me " -  for full hals. De dagene jeg har det vondt, eller tøft, synger jeg den så høyt jeg bare klarer - Ha ha.

Legger med sanger her, men spol til 0:54

Etter jeg hørte denne sangen, har jeg tenkt mye på hvordan livet kan elske meg, hvis jeg ikke elsker livet ?! For at livet skal kunne elske meg, må jo jeg elske livet - og vet Dere hva ? Jeg elsker livet til tross for alt jeg har vært i gjennom på godt og vondt.

 Akkurat nå befinner jeg meg på fantastiske Vestlia Resort sammen med min kjære Olav på Geilo. (Det var julegaven fra meg til han ;)

Dennis er alltid på besøk noen dager i romjulen hos de fantastiske besteforeldrene sine i vakre Snertingdalen, så da pleier vi å dra til Geilo.

Vi har virkelig kost oss de dagene vi har vært her. Møtt mange gode venner av oss,gått på ski, spist god mat, badet i den flotte spaen på Vestlia resort, hvor vi bl. a har fått testet ut den 86 meter lange sklien opptil flere ganger. Vi blir som barn der inne og gøy er det. Viktig å leke litt sammen midt oppi det seriøse livet som mor, far, jobb osv.Litt av en utsikt man har fra bassenget.

Stupedame ;)De har pusset opp helt sinnsykt fint på Vestlia, så her koser vi oss som bare det.Klar for å teste ut skiene ;)

Skiføret var helt magisk i går !

Ut på tur - aldri sur !

Jeg elsker den gode følelsen man sitter igjen med etter en deilig skitur med en deilig kjæreste.

Elsker å kjøre, spesielt når det ser sånn her ut.

k

På bildet over kan Dere faktisk se den 86 meter lange badesklien som stikker ut av hotellet. Gleder meg til å prøvekjøre den mer.

I kveld skal vi i middag til familien til Olav, og så blir det vel ut å møte venner senere på Holms.

I morgen reiser vi hjem for vi skal feire nyttårsaften med Dennis Michael, grandma, pluss et vennepar av oss, (Sarah og Elhami) og Deres herlige sønn, sofian.

Ønsker alle en fin dag videre.

 

Klem

 

 

 

 

Annonse !

 My son - my best friend

10.12.2014

For en dag.

Jeg har jobbet med vårkolleksjonen min i hele dag, så kjenner det på formen nå. Tror dette bilr den beste kolleksjonen jeg noensinne har laget, så gleder meg til den blir ferdig og ligger for salg i februar.Her har vi sjefen sjæl - Even !

-.. og flinke Mats, som ALLTID blir tvunget til å ta bilder av oss.

Da jeg var ferdig hentet jeg Dennis Michael i barnehagen, så dro vi hjem og lagde tidlig middag.

Fredagen kom tidlig denne uken, for vi hadde taco til middag.
Skulle kjøre Dennis Mike til fotballtrening, men dessverre var det så mye "jule" kø, så endte med at vi hadde blitt så forsinket, slik at vi endte med å snu og dra hjem igjen, men det gjorde ingenting for snille Dennis Mike, for da dro vi hjem og så på julebarne-tv, spilte spill og koste oss sammen.

Han har siste fotballtrening neste onsdag, da skal vi dra enda tidligere hjemmefra, slik at vi rekker å være der i god tid.

Dennis var med bestekompisen sin hjem fra barnehagen i går, og de hadde bakt pepperkaker og kost seg veldig. Er så glad for at Dennis Michael har gode venner, som har så snille og gode foreldre. F.eks moren til Kristoffer er en av de snilleste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv, derfor er det ekstra koselig at sønnene våres har blitt venner, slik at vi mødre også har fått muligheten til å bli kjent. Hun sa noe utrolig rørende til meg i dag, bl. a at hun ser at jeg er opprikitg glad i sønnen min, og at det gleder henne stort, ettersom det er mange mødre som får barn for "status" sin skyld ?! Det har jeg aldri tenkt på før, men forstår godt hva hun mener med det. Tragisk med slike mennesker som får barn for "status", spør du meg. Man får barn fordi man har så mye kjærlighet å gi, ønsker det, og har mulighet til det ! Ikke for å se "vellykket" ut.. Hjelpes !

Syntes det passet fint å legge ved noen gamle bilder av Dennis Michael og meg.

Her er jeg gravid 6 mnd på vei med Dennis <3

Første 3D bilde av Dennis Michael i magen min. Syntes allerede da at han var den vakreste jeg hadde sett i hele mitt liv <3

Ungen min i armene mine.

Dennis noen mnd gammel <3


Baby Dennis.

Savner tåteflasken i munnen hans - ha ha.

Ååååh, jeg kalte han" lille bleierumpa " <3

Det kosedyret som ligger mellom Dennis og meg, har jeg hatt i 29 år <3 Fikk den av Mamma, Pappa og storebror, så den blir hos meg for alltid <3Dennis er en ekte kosegutt, slik som moren hans er en ekte kosejente.

Vi susser og koser, og koser og susser.

Se så liten og fin duttebass.-.. med verdens lengste øyevipper som han har arvet etter moren sin ;)

Øynene hans er magiske <3

På vei til bursdag .

På ferie med Mamsen.

Kledd seg ut som troll til karneval i barnehagen ;)

Han vokser og vokser.

<3

Flink i fotball er han også.Jeg må ærlig innrømme å si at jeg er stolt over hva jeg har laget og hvilken flott, snill, god, kjærlig, blid og herlig gutt Dennis har blitt ! Ingen hemmelighet at jeg for det meste har oppdratt sønnen min alene,  men jeg sier som quoten under;


Jaaaa <3

Livet har ikke alltid behandlet meg pent, eller gjort det lett for meg, men jeg har alltid vært sterk for Dennis sin skyld, og står på hver dag, og resten av mitt liv for at Dennis skal ha det bra !

Jeg spurte Mamma og Pappa ofte da jeg var barn om de kunne lage en lillebror til meg, men det kunne de altså ikke, så alt jeg noen gang øsnket meg var en gutt som skulle hete Dennis Michael - det fikk jeg ! Hver eneste kveld når jeg ber, takker jeg Gud for Dennis Michael, min sønn !

 

Ha en fin kveld videre.

 

KlemEn engel i blandt oss

09.12.2014

Hei søtinger.

Jeg MÅ forteller Dere noe helt utrolig som skjedde i dag. Olav dro tidlig, da han skulle til Sentrum i et viktig møte, mens jeg kjørte til kontorene til Illusion.no som også ligger i sentrum for å jobbe med min 5.kleskolleksjon. Det var mye omkjøringer på veien, så fikk ikke parkert der jeg vanligvis pleier å stå når jeg skal til Illusion. Fant meg en grei parkeringsplass og gikk til parkeringsautomaten for å betale.

Oppdaget at det var en stakkar som hadde glemt bankkortet sitt i automaten, og da jeg tok det ut for å sjekke hvem det var stod det utrolig nok OLAV TVENGE på kortet ????! Jeg ble helt satt ut og trodde ikke mine egne øyne. Av alle dager, alle parkeringen og parkeringsautomater i byen, så har Olav, min kjæreste glemt kortet sitt i den parkeringsautomaten jeg tilfeldigvis skulle betale for å stå parkert. Jeg kom 20 min etter han tror jeg.  Jeg  så plutselig at han stod noen biler foran meg, men at han ikke satt i bilen.

Da jeg ringte han og fortalte hva jeg hadde funnet, trodde han ikke sine egne ører - ha ha! Hva er sannsynligheten for at JEG finner kortet til kjæresten min på et sted han aldri pleier å være, men var akkurat i dag pga et møte.

Det morsomste av alt var at jeg hadde tatt feil av hvilken dag jeg skulle jobbe med kolleksjonen min - det var ikke før i morgen, så jeg skulle egentlig aldri ha dratt dit i dag, men det er visst en mening med alt ?! Kanskje jeg skulle dit for å "hente" kortet hans ?! Han sa at han trodde jeg var engelen hans som passet på han - det velger jeg også å tro ;)

Alltid skjer det så mye merkelige ting med meg, føler dere det på samme måte om Dere selv ?

Jeg tror jeg bør begynne å spille lotto, for sannsynligheten for at du og kjæresten din drar hver for dere i hver deres bil, parkerer på samme sted, og at en av dere finner bankkortet til den andre i en tilfeldig parkeringsautomat, tror jeg er svært liten.

Ellers startet dagen i går med frost.

Ingenting er som å ha dårlig tid og starte dagen med "litt" frost på vinduet, slik at du ikke får kjørt avgårde - haha.

Kom meg til slutt til << Head Frisør >> som holder til i Hegdehaugsveien 30, for å bli stylet til en photoshoot som Lilli Bendriss og jeg gjorde for << Head frisør >>.

Vi startet med å farge etterveksten min.Vi ble også filmet til photoshooten.

Viktig å spise frokost, så her spiser jeg frokosten min som Tor Daniel var så snill og servere meg.

YUMMY!


Vikitg meg mye energi når man skal jobbe i 9 timer i strekk.

Multitalentet  - Ole Gunnar, sminket og stylet oss begge.Der hvor det finnes søtsaker, finnes jeg !

Herregud, hun ble så sykt kul på håret !Ikke værst å få håret vasket, samtidig som jeg blir sminket.. ( Cause she's a diva ;)

Her får jeg minikolorasjon i hele håret, slik at jeg får den fine kalde blondfargen jeg liker best.

Ole Gunnar satt opp håret mitt, slik at vi kunne sette på tidenes parykk - ha ha. Ler bare av å tenke på den.-.. Men det ble sykt kult og jeg digget stylingen. Gøy å gjøre noe som skiller seg ut ! (Btw, de kuttet beina, da vi tok bildene, så var kun skjorten, SO-B smykkene, håret og ansiktet som syntes)


Lilli og meg sammen = latterkrampe hvert 5 sekund ;)

Tror de blir veldig kunstneriske og kule, blir gøy å se det endelige resultatet.

Her står jeg med sjefen over alle sjefer, Tor Daniel(t.v), og mesteren over alle frisører, Ole Gunnar.(t.h)

De er fantastiske og jeg elsker og både jobbe og henge med de <3

I dag kom VG-TV hjem til oss for å filme til en morsom greie. (Sier i fra når det kommer.)

Vi spilte selvfølgelig noen runder ping-pong, mens vi filmet.

 

Håper dere har en fin start på uken - det har jeg.Winter wonderland

07.12.2014

Herregud for en nydelig dag det var i går. Jeg har aldri sett så fin himmel før, eller så stor og fin måne før.

Tidligere på dagen gikk Dennis og jeg bitteliten tur rett ved der vi bor og da tok han disse bildene av meg.

For en fantastiske vakker himmel .

Gjett om vi kom i julestemning av å se hvor vakkert det var rundt oss. Vi bor jo i " Winter wonderland " <3

Olav skulle jobbe med en av bilene sine i byen, så da satt vi på til tjuvholmen, og fant oss en søt liten cafe rett ved der vi bodde før. (Rett ved siden av THE THIEF hotell) Utrolig hvor godt Dennis Michael husker, som nevnte masse koselig fra vår forrige leilighet på tjuvholmen.

I og med at det var lørdag koste vi oss med boller og brus på cafeen.

Dennis Mike spiste kanelbolle, mens jeg spiste porke. (jeg elsker porker, det gjør Olav også, så tok selvfølgelig med det til han også, da han hentet oss etter jobben sin)

Vi dro innom en bokhandelog kjøpte nye spill, da vi alle tre elsker å spille spill. Da vi kom hjem lagde jeg Thaimat, så spilte vi spill sammen. Et av de nye spillene vi kjøpte var et  bilspill som var ekstra stas for Dennis Mike. Ellers går det mest i sjakk her i heimen. Jeg tror helt seriøst at vi spiller sjakk 2-4 ganger om dagen her HVER DAG !

Vi skulle egentlig på julefest hos et vennepar av oss senere på kvelden, men Dennis var ikke helt frisk, og vi følte oss ikke i toppform heller, så endte med at vi ble hjemme og slappet av på sofaen og så på film.Vi så på MIB (Men in black) som gikk på TV.

Vi digger Will Smith, han er så sykt phet !!!

En som slapper av og koser seg på sofaen. Den snekkerbuksen er fra kolleksjonen jeg hadde i sommer << Fantastic Summer - By LInni >>, men den er dessverre utsolgt, men du finner den nye kolleksjonen min << Fantatic Winter - By Linni >> // HER

Var godt at vi slappet av sammen hjemme i går, for i dag har vi alle vondt i halsen og føler oss ikke helt tipp -topp, men sånn er det noen dager, og det går nok over før vi aner.

Jeg skal på photoshoot i morgen med Lille Bendriss og Head frisør - det gleder jeg meg veldig til, så best å bli frisk til da.

Tirsdag skal jeg jobbe med min 5.kleskolleksjon i samarbeid med Illusion.no + filme med VG -TV.

Onsdag skal jeg møte Børre Olsen for å se på de nye SO-B smykkene jeg skal ta bilder for om ikke så lenge (bl.a I DUBAI) etter det skal jeg til makestyle.no og teste produkter + ha et lite julebord med makestyle.no etter og ha kjørt Dennis hjem fra fotballtrening, torsdag skal jeg innom Erik Arnesen Helsfyr (som også er samarbeidspartnerene mine) + kjøre Dennis til besteforeldre, fredag skal jeg ordne med bursdagsgaven til shæææsten min som har bursdag på selve luciadagen - det er nok derfor han har så vakkert hår, fordi han er en ekte luciagutt ;) Lørdag blir det å feire luciamannen min - Tjo hei hvor det går !

Nok av ting som skjer, så det å slappe av i ny og ne, gjør nok ingen skade. 

 

Ønsker alle en fantastisk flott søndag.

 

Klem

 

 

Annonse!Good morning

06.12.2014

Nå har VIP MAGASINET kommet ut med en Dere kanskje kjenner igjen på forsiden ?! ;)

Jeg har ikke fått sett bildene selv enda, eller lest portrettet, men det får jeg senere i dag. Fortell gjerne hva du syntes om bildene og portrette når du har lest det.

Veldig smigrende tekst på forsiden <3


Guttene mine som nyter utsiket vår fra soverommet <3Jeg elsker utsikt <3


På burdsagen min, etter at Dennis hadde sovnet og barnevakten kom, tok Olav meg med ut på bursdagsdate.

Vi dro på Nodee, som er en av favorittrestaurantene mine.

Vi spiste crispyduck fusion som smaker helt magisk !

-.. så overrasket Olav meg med dette fyrverkeriet av en drink. (Ha ha, det trynet på meg )

Verdens snilleste kjæresten min. Jeg elsker når det bare er oss to, hvor vi kun gir hverandre oppmerksomhet og har de gode og morsomme samtalene.

Jeg ler så mye med kjæresten min, og vi hadde skikkelig kvalitetstid sammen denne kvelden. Jeg var alene sammen med Dennis hele dagen, og så var jeg alene sammen med kjæresten min resten av kvelden. Det ble en perfekt bursdag og jeg kunne ikke vært mere takknemlig for guttene mine <3

Her står jeg med sjefen sjæl på Nodee. Han er alltid så imøtekommende, snill og blid !

Hennig Solberg, (kompis fra bl. a 71 grader Nord) ringte å sang bursdagssangen for meg og sa at hvis vi kom og møtte han, skulle han spandere resten av kvelden på Olav og meg, i og med at jeg hadde bursdag. Ha ha, godingen !

Olav og jeg dro og møtte han og noen kompiser på The Broker, og da vi kom inn døren , sang han + 9 venner bursdagssangen til meg <3

Ble like glad som jeg ble flau - ha ha.Var veldig hyggelig å møte Idar også. Utrolig hyggelig kar.

Skål!

Apropos bursdagssang, jeg fikk så mye herlige og morsomme videohilsner på bursdgaen min, så tenkte å legge med 2 av de her <3

Fikk en morsom en fra "min bror fra en annen mor" - Olaf tufte aka SUPERMANN, som jeg også ble god venn med etter at vi deltok sammen i 71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis !

Ha ha ! 

-..Og verdens snilleste Noman <3

 Han er så morsom og god !

I går var jeg på julebordet til et "hemmelig" prosjekt som heter << THE MOON >>, det blir helt ferdig til neste år. Jeg er så stolt av å være en del av dette spennende prosjektet - det samme er min gode venn og smykkedesigner Børre Olsen. Han har fått kontorer i samme lokaler som <<THE MOON>>, der så jeg bl. a meg selv henge og "slenge" på veggen ;)

Børre er en fantastisk partner og venn, og jeg er så utrolig glad i han !

Her ser Dere mange flinke og smarte mennesker som står bak << THE MOON >>.

Kjell (sjefen sjæl) holdt en fantastisk presentasjon om << THE MOON >>. Gleder meg til å fortelle mer om dette når tiden er inne.

Alle som jobber med << THE MOON >> + kjærestene Deres fikk So-B smykker og personlig hilsen - det var utrolig koselig !

Du finner smykkene til SO-B // HER

Her står jeg med to av partnerene mine fra << THE MOON >>. Kjell t.h, Dag t.v og forloveden til Dag, som også er min gode vennine, Kristine <3

 Gleder meg til kontoret til Børre er ferdig og alle smykkene hans er på plass.

 Jeg vet jeg nevner det mye, men jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for alle de utrolige smarte, flinke, ekte og herlige menneskene jeg jobber med. I tillegg til at de er mine kollegaer er de gode venner! Gode mennesker vokser faen ikke på trær - TRO MEG! 

 

Klem

 Birthday girl

04.12.2014

WOHOO ! It' s my b-day. Jeg elsker å ha bursdag, for da blir jeg minnet på selve livet, og at jeg var en av de heldige som fikk det i gave.

Jeg startet dagen med og ta et bilde av meg selv på badet, med den fine kronen jeg fikk av min søte venninne Martine, mens jeg pusset tennene.


Jeg kan ikke tro at jeg er 29 år !! HERREGUD, jeg elsker å være 29 år !!

Vil starte med å gi et kyss til alle som har fulgt meg og karrieren min i 10 år. Startet da jeg var 19 år - det er nå utrolige 10 år siden.

Jeg er heldig som har opplevd så mye spennende og fantastisk på godt og vondt i løpet av de 10 årene. Jeg angrer ikke på noe, og er glad for det jeg gjorde der og da! Mye jeg ikke kunne gjort i dag, men alt til sin tid og alder ;)

Veldig stolt av å være den aller første i Norge som fikk min egen Tv- serie på TV2-bliss << LINNI >> som hadde 3 suksessfulle sesonger + 2 sesonger med Tigerstaden.

Jeg har deltatt i flere av Norges største tv-programmer + talkshows, hvor folk har lært meg bedre å kjenne. Ekstra stas var det at laget mitt vant Fangene på Fortet i 2011, og da jeg vant pris for bloggen min i 2012 på Vixen Blog awards.

Noe av det jeg setter mest pris på med alle oppdragene jeg får er menneskene jeg blir lærer å kjenne foran og bak kameraet.

Jeg har aldri prøvd å være noe jeg ikke er, eller prøvd å bli fremstilt annerledes enn det jeg er. Jeg er den jeg er, så "take it or leave it", har vært mottoet mitt fra jeg satte foten min i bransjen. Jeg lovet meg selv og aldri bli høy på meg selv, overlegen, falsk osv, uansett hva,for det er det verste jeg selv ser når folk blir.

Jeg vet at jeg fortsatt er den jeg alltid har vært, bare med mye mer erfaring, pluss at jeg har blitt eldre både i år og til sinns (Godt er det ;)

Vikitg å utvikle seg å gå nye veier, og som bl. a veske designer som du finner // HER + alle kleskolleksjonene // HER jeg har gitt ut, modelloppdragene jeg tar  i dag (er veldig annerledes enn de jeg tok før;) , hovedmodell for So-B smykken som du finner // HER, Mercedes Erik Arnesen Ambassadør// HER, NordicBet.com ambassadør// HER, samarbeidspartner med makestyle.no// HER, driver bloggen min + mange andre spennende prosjekter jeg har på gang, føler jeg at jeg er der jeg vil være. Er veldig glad i å jobbe med TV, men synes det er ektremt gøy å drive med egen business også. 

Det jeg er mest stolt av er gutten som kom ut av kroppen min, Dennis Michael.  Etter og ha erfart hva vi kvinner kan gjøre med kroppen vår, er jeg mer stolt over kroppen min enn noen gang. Jeg så meg i speilet i dag og tenkte; Jeg er 29 år og mor til verdens nydeligste 5 åring, jeg er fortsatt ung, og jeg elsker det livet har å tilby på godt og vondt. Hver gang jeg har bursdag ser jeg meg selv dypt inn i speilet og sier: " BRING IT ON LIFE " Tøffe ting, skjer tøffe sjeler !You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

I feel happy, and I feel like running around naked all day - ha ha.
Fikk fantastisk god frokost av Olav og Dennis Michael i dag.

Bilder fra det er på kameraet som Olav stakk av med ;)

(Poster de senere)

Fikk vakre blomster, tegninger, parfyme og lekre rosa "barbie sko" (valentino sko) som vi står på venteliste for å få. De er sykt populære, så her må man være tålmodig.I LOVE THEM <3 Klarer nesten ikke å vente til de er mine og bare miiiine <3 <3 <3

Jeg fikk utrolig nok en splitter ny Iphone 6 av Betssongroup i bursdagsgave <3 (Sykt snilt ) og den har mye bedre kamera enn den forrige iphonen min.  YEEJ!


 

Fikk denne nydelige kaken av min gode venn og samarbeidspartner Janne, fra Makestyle.no ,blomster og et rørende kort.

Jeg er heldig som jobber med så gode og fantastiske mennesker <3


Fineste kjæresten min <3

Jeg elsker deg mer enn du aner <3

Ha - ha ! Olav sa i det han tok bildet ; " SE på de to finingene i bakgrunnen da " og da fikk jeg helt lættis, da det er barnebilde av Olav og storesøsteren hans <3Hadde selvfølgelig Dennis Michael hjemme fra barnehagen, i og med at det er bursdagen min. Vil jo tilbringe dagen min min alt <3

Min egen unge og min fantastiske alt <3

Skulle så klart ønske at de som gav meg livet, Mamma og Pappa, var her og feiret med meg, men jeg velger å tro at de er rundt meg  <3 Savner de så ekstremt mye hver dag, spesielt på en dag som dette... Føler jeg for å gråte, spretter jeg inn på do, eller i et annet rom, slik at Dennisen min ikke ser det,  så tørker jeg tårene og kommer sterkere ut fra rommet.

Det går alltid bedre når man får lettet litt på hjertet, selvom man blir litt oppblåst og rar av å grine - ha ha <3

Like barn - leker best ! Vi spilte playstation sammen - det er vi begge glad i.

<< Little big planet >>, heter det. Sykt morsomt for både store og små.

Dennis og jeg bygde lego sammen og hørte på full musikk på rommet hans.

Han er så søt når han synger på engelsk <3 (alltid søtnosen til Mamsen sin )<3

Haha! Ellers var det hyggelig å lese det  730.no hadde skrevet om meg idag. Du kan lese mer // HER

 

Jeg kan ikke få takket nok for alle de fantastiske meldingene og tlf jeg har har fått fra forskjellige folk i dag. Jeg blir så glad i hjertet mitt<3

You people make me happy !

 

Aldri glem at jeg elsker dere, og takk for all støtten Dere har gitt meg <3

 

Stor bursdagsklem

 

Annonse !Yes we can

04.12.2014

Etter vi var ferdige med middagen, spilte vi stigespillet.

Dennis Michael vant.

Så bakte vi verdens beste sjokoladekake til bursdagen min (som er i morgen 4.des)

Mens kaken stod i ovnen, skiften Dennis til fotballklær, og så kjørte vi avgårde til fotballtrening. (Olav passet kaken)

Herregud så flinke Dennis og guttene på laget hans er. Jeg ser de gjør stor progress for hver trening de har. Det er som man sier; Øvelse gjør mester !

Det er så gøy å være "soccer mom" Ha ha.

Da vi kom hjem fra treningen, var det kveldmat og dusj på Dennisen min.

Da jeg hadde lagt han for kvelden, måtte jeg haste av gårde til et jobbmøte med min flotte vennine Lilli Bendriss og head frisør som du finner // HER

(Olav passet Dennis mens han sov)

Lilli er et fantastisk flott menneske, innvendig og utvendig ! Jeg er så glad for å ha blitt kjent med henne og gleder meg til prosjektene våres fremover.

Vi har bl. a en photoshoot sammen for Head frisør på mandag, og så skal vi være host sammen i slutten av januar.

Vi spiste pizza og koste oss mens vi pratet om shooten osv.

Jeg holdt på å svime av da vi gikk inn i Lilli sitt walking closet for å prøve klær vi skal bruke på et av eventene vi skal være host på.Fineste Lilli <3

Black & white !

En fantastisk fin kveld med Lilli og Head frisør sjef - Tor Daniel og Ole Martin.

Nå gleder jeg meg allerede til det blir mandag, for da skal vi jobbe sammen igjen.

 

Ha en fin kveld alle sammen, nå er det kun et par minutter til jeg blir 29 <3 Yeeeeeeej !

 

Natta <3Let it snow

02.12.2014

Flere bilder fra før bursdagsfeiringen min finner du // HER. (Jeg fyller 29 år nå på torsdag (4.des - WOHOOO )Vakre Vibeke og meg fra bursdagsfesten<3

Vi ble godt kjent og gode venner, etter at vi deltok sammen på Masterchef i fjor ! Vibeke stakk av med årets masterchef 2013 - det var velfortjent !

FIkk dette fine og digge treningstøyet av Vibeke i bursdagsgave.

Alt passet perfekt fra topp til tå !

Fikk også boken hennes << VIBEKE KLEMETSEN GRØT >> som jeg gleder meg til å lese, slik at jeg kan lage deilige, sunne og enkle grøtoppskrifter.Bra julegavetips til Dere ;)

 

Aprops mat, jeg stekte laks, lagde hjemmelaget fiskesaus med bl. a sky fra laksen jeg stekte, litt hvitvin, salt, smør og melk. Vi hadde ris til, rømme og agurk (som Olav elsker )

 

Det ble et smakelig måltid.

 Måtte bare slenge med dette fantasiske bilde av den fantastiake ungen min jeg kjørte til barnehagen i dag.Jeg må være verdens heldigste som er mor til denne guttebassen <3 (Men det føler vel alle foreldre om sine barn)

Hva mer kan man ønske seg enn en Dennis Michael, tenker jeg ;) Ha ha.. Jeg er helt kokomamma rundt han <3 Sier ting som " MAMMAAAASIIIGUUUUT" "ER DU BEBISEEEEEEEN MIIIIN"  og kosemoser han til han hyler av latter <3

I morgen skal han på fotballtrening, og det er alltid like sats både for han som spiller, og meg som mor å se på.

 

Nå skal jeg rydde litt etter middagen, før jeg skal stupe inn i armkroken på Olav, og se på film med han. Dennis er i dusjen, så må bare legge han først <3

 

Må bare si at jeg elsker at det snør ute, gjør ikke Dere?

 

 

Klem

 Luke 1

01.12.2014

Da er 1.des her, og vi åpner luke 1.

Der finner du en fantastisk MAST hårbørste fra // HER

Ricci Grande, naturbørsten fra MAST, børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste.
Den er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår.
Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.

For å vinne denne må du legge igjen en kommentar på makestyle.no på instagram og under dette innlegget om at du har deltatt.

 

Lykke til !

 

 

 

Annonse!Bildedryss fra bursdagsfeiring

01.12.2014

Jeg fyller utrolig nok 29 år på torsdag (4.des) men hadde en liten førbursdagsfeiring på lørdagen som var med mine nære og kjære.

Min gode venn Martine hadde laget krone til meg <3

Det er den fineste kronen jeg har fått i hele mitt liv.

lakket neglene mine til feiringen, og viktig at de matchet kjolen jeg skulle ha på meg.

La først den lyse Ciate neglelakken fra // HER og så la jeg den med glitter på til slutt fra // HER
Som Dere ser så matchet den kjolen min perfekt ! (Kjolen min er fra kolleksjonen min // Her og den er dessverre utsolgt !

Kasha, Jo og meg.

Selfie med  Kasha <3 (bra bilde )

Kristoffer, Ingrid, Martine og Johan <3


Her står jeg med tre kjekke karer. Jan, Christian og Kristoffer.

Kine og meg <3

Her står jeg med Jo, Kasha, Julie, Tom,og Merete.Heidi, Arnhohf, Sarah, Matias og Kristine.

Min lille Oliven, Olivia <3

Det vfantastisk ar så herlig å være samlet igjen. Camilla, Heidi, Sarah og jeg har kjent hverandre fra vi gikk i Jong barnehage i Bærum. Vi har kjent hverandre i 25 år og vært igjennom mye sammen på godt og vondt. Jeg er så ubeskrivelig glad i disse jentene og de betyr så mye for meg.
Vakringene <3

Alltid like kos å se gladkompisene mine, Espen og Erlend.

Verdens beste Noman <3


Sussebassen <3

Skulle ønske jeg tok bilde med hele festen, da det var så mye flotte og herlige mennesker, men det gikk i ett, så glemte det helt.

Vi dro videre på byen etterpå og der fortsatte feiringen videre.

Der stod vi rundt og på bordene og danset.Omer og meg på byen ;)

Fikk en "dompa" av Olav og Jo, og da sang hele utestedet bursdagssangen for meg.

Jeg er heldig!

 Det ble en fantastisk fin feiring, med verdens beste mennesker <3

Jeg er heldig som har så mye gode, ekte og herlige mennesker i livet mitt, det er en gave nok i seg selv for meg.

Jeeezez ! Fikk alt for mye gaver, men sparer noen av de til torsdag, når jeg fyller 29 år. Wohoooo ! Gleder meg helt sykt mye til å bli 29 (Tjuenice;)
Jeg er en av få jenter som gleder meg til å bli eldre for hvert år. Alle alder har sin sjarm og jeg gleder meg til å oppleve alle år fremover til jeg blir i hvertfall 100 (Som Grandma har tenkt til å bli ;)


Dagen der på, var det så utrolig deilig å bli innvitert på adventsmiddag hos verdens snilleste Tanten min, som Dennis hadde vært så heldig å sove over hos.

Flinke tanten min.

Nam !

Det måltidet smakte helt amazing !

Yngvar (kjæresten til tante) og Dennis spiller spill på iphonen sammen <3

Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv,
og oss som er til stede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

 

Det ble en perfekt feiring, og nå gleder jeg meg til bursdagen min på torsdag. Da er det som sagt 29 år siden jeg fikk den største gaven av de alle, selve livet  <3

 

 

 Kategori: DiverseLes mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits