God jul :)

27.12.2012

57453-1-1356592967458.jpg
Gledelig jul til verdens beste leserne mine! Laderen til pc'n min knakk 23.des, så det passet jo helt "perfekt". Nå som jeg har hatt god tid til å blogge og har tatt masse fine bilder, så knekker SELVFØLGELIG laderen. Alltid skjer sånt meg?! Argh! Reiser fra Stavanger og tilbake til Oslo ikveld, så da får jeg blogget ikveld. Nå mobilblogger jeg, men da blir det så mye rot i teksten og jeg får kun blogget ett bilde om gangen. Håper ellers alle koser seg masse i julen.Stor klem fraLinni og Dennis


Grandma som tar " bilde " ;)

23.12.2012

 

Haha, Grandma trodde hun tok bilde av oss !

Vi tok oss en liten dans for henne før vi skulle ut å gå tur, haha! Hør på grandma da, helt fortvilet fordi hun ikke klarte å ta "bilde" av oss.

Så har vi storebror som er så sjarmerende til tider - haha..

 

My family is crazy cool !

 Bittelille julaften ;)

23.12.2012

Ut på tur - aldri sur !

Kjell, Dennis og jeg tok oss en liten kveldstur . Blir veldig "klare" bilder når man setter på blitsen på iphone..

Handelvognen fikk vi også levert tilbake til Coop Obs i løpet av turen ;)

Dennisen er jo alt for stor til å sitte i en sånn vogn, men det var den eneste ledige vognen de hadde igjen på Coop Obs igår.  

Praktisk å låne en sånn vogn, siden vognen til Dennis står hjemme i Oslo. Er ikke alltid småtrollene orker å gå så langt..

 

Kjell er virkelig IKKE flink til å ta bilder - HAHA !På vei til godterihyllen !  Det er tross alt lørdag, og lørdagsgodt har lille gutten fortjent, mamma'n til lille gutten og onkelen til lille gutten også fortjent ;)Grandma er like "flink" som Kjell til å ta bilder.. Vi gikk på swingkurs da vi var små, så vi danset litt for henne istad ;) Video kommer snart, og det er til å le seg ihjel av. Grandma trodde hun tok bilde, men så filmet hun - haha !
En storebror som er LITT lei av å bli tatt bilder av - haha.

"Nydelig" sveis jeg har på bildet btw.. Vil du ha samme sveis er det bare å samle alt håret i en klype - "sexyyyy" ;) Det er det beste med å være hjemme hos familien - man driter fullstendig i hvordan man ser ut og dasser rundt i koseklær, håret til alle kante eller i en klemme og sminkeløs. Har på eyeliner på bildet, vi hadde tross alt nettopp kommet hjem fra tur. "Halooooo lizzom " ;)

 

"Bare et bilde til..""Okey , dette er siste "
 

Da hadde vi plutselig masse " fiiiine" bilder til bloggen  ;)

Vi så på << Kon-Tiki >>  og den var kjempe bra ! Litt skuffet over at de aldri viste bilder eller klipp fra den ekte  Kon-Tiki-ekspedisjonen , ellers ville den nok fått en sekser. ;)

 

Håper dere har hatt en fin bittelille julaften.

 

Jeg har svart på over hundre spørsmål fra dere under innlegget til "Spørsmålsrunden."

Svarer på resten imorgen.

 

Stor klemDette gjorde vi på " dommedagen " ;)

22.12.2012Kjell Erik, Dennis og jeg var med Grandma til legen igår. Her sitter vi og leker mens vi venter på henne.

<3

Senere handlet vi inn en god del mat til jul, og mens jeg hentet en bilvogn til Dennisen, hadde Onkel Kjell Erik rukket og kjøpe jordbær is til han. Haha, det er vel sånn onkler gjør!? .. kjøper Is midt på vinteren? Han ble selvfølgelig kjempeglad !

 

Kosis ;)

 

Her sitter sjefen i bilvognen sin 

Vi besøkte Grandma som var hos frisøren sin og la håret sitt.Dennis Michael er skikkelig "Morfardalt" når vi er her. Han sier hele tiden : "Jeg skal gå å kose Morfar"Ååååh <3Jeg tok disse bildene i smug, men tenkte bare å fortelle dere at Pappa'n min er verdens sterkeste mann ;)

Det ligger så sykt mye leker hos Grandma fra da Kjell Erik og jeg var små, leker fra barna til Kjell Erik pluss at Dennis hadde med seg en god del, så her bader han i leker.SE ! En ekte liten prins som spiser is i slotte sitt .

 

Dennis Mike nektet å legge seg i sengen sin igår og sa at han baaaaaare ville sove med Onkel Kjell !!!

Haha !

 

 

Som to dråper vann !? Ihvertfall på dette bildet <3

 

Nå er det bare to dager igjen til jul , det går fort.

 

Stor klem fra

 

LinniBruker jeg 500 000 på meg selv ? HA - HA !!!

21.12.2012Helt ærlig , hadde jeg brukt 500 000 kr på meg selv hadde jeg nok sett laaaangt mye bedre ut enn jeg gjør idag.

Jeg trener veldig sjeldent, faktisk har jeg ikke trent en eneste gang etter << Skal vi danse >>, da jeg verken har hatt tid eller krefter. Jeg spiser det jeg vil når jeg vil og har aldri talt en kalori i hele mitt liv.

Jeg har IKKE skodilla, men er veldig glad i høye heler ! Har ikke kjøpt så mange sko i år, så veldig morsomt å lese at jeg bruker 3000 kr i mnd på sko? Haha !

Jeg farger ettervekst en gang i mnd og steller de EKTE neglene mine en gang i mnd. Bruker extensions innimellom for å få mer fylde i håret, mens jeg sparer ut mitt eget.

Ellers er det bare boobsa som jeg kjøpte for mange år siden som er uekte på meg, og de har kommet for å bli !

Jeg har samarbeidspartnere og sponsorer, så ikke tro på alt dere leser. Det har en viss verdi , men 500 000 er litt VEL å ta i, det er jo nesten det jeg tjener i året etter skatt. Jeg har regninger som alle andre pluss et barn jeg forsørger ALENE ! Skulle ønske jeg hadde 500 000 kr å bruke på meg selv, men helt ærlig ville jeg nok heller innvestert i leiligheter e.l  hvis jeg hadde hatt så mye penger til overs ;)

Jeg jobber og sliter som alle andre, men unner meg det lille ekstra i ny og ne.

 

Jeg har ikke lest Her & Nå enda, så bare reklame for det og leste om det på side2.no , så nå er jeg spent på hva slags morsomheter som står om meg i bladet.

Ellers tar jeg det nesten som et komplement at det skrives at "Det koster å se ut som Linni Meister".  Haha ! JA, da koster det deg å ikke trene så ofte, ikke telle kalorier og spise det du vil, når du vil og shoppe en sjelden gang iblandt ;)

 

Lykke til ! ;)

 

SMASK

 JULEFERIE !

20.12.2012

Var og handlet de siste julegavene igår og fikk til og med kjøpt litt "julegaver"  til meg selv også. (Vet om en annen som blir glad for det ;)

Var på tide å fornye undertøysskuffen min, det føles alltid bra ! Noe nytt = spennende ;)

 

 

Spiste frokost med Lars, på Bølgen & Moi mens vi hadde et lite møte. Haha, jeg har den lue sveisen og så vidt giddet å sminke meg.

Sånn går det når kjærsten har reist, da driter jeg litt i hvordan jeg ser ut ;) Neida, er vel ikke helt sant.. Skulle trene på SATS etter frokosten, så var ikke noe poeng med å dolle seg da ;)

 

Lars - MY MAN ! Han skal bli Pappa for andre gang for en liten jente denne gangen som skal hete Linni <3 Eller var det Lotta? Husker ikke jeg, men et av de navnene var det ihvertfall - haha. Ønsker verdens fineste Benedicte, Lars og lille Axel så masse lykke til med fødselen. HEIA - HEIA !Midt under rydding og pakking kom Onkel Tom innom for å levere julegaver, og det var så koselig å se han igjen.

Dennis fikk 2 nye biler og lego av han,  det var ordentlig stas.

Godguttene <3Julebrus og pizza slår aldri feil, det er perfekt å spise hvis man har litt dårlig tid og er på farta.

Skål ! Jeg ELSKER julebrus !

Noe annet jeg virkelig elsker er den nye rosa tlf min fra Idar Vollvik sin butikk www.ludostore.no . Den er heeeelt GENIAL ! For det første er den dritkul, for det andre så hindrer den tlf å gi deg strålinger, og for det tredje så er det mye kulere å prate i tlf nå som jeg kan prate i en rosa tlf. Den finnes i flere farger og alt du trenger å gjøre er å stikke den i tlf og ringe så mye du vil. Perfekt å ønske seg til jul, eller å gi bort i julegave.

På det bildet pratet jeg med kjæresten min som er i Karibien med familien sin, og vi kommer ikke til å se hverandre før neste år  (2.januar) Det er lenge det, men hedligvis har jeg Dennis og min familie å feire jul med,  så skal jeg til Geilo med venner på nyttårsaften, og da skal Dennis til besteforeldre og kose seg med bl. a kusinen sin på 1,5 år <3

 

Klare for å reise til Stavangerrr.

Sjekk stylen på Dennis:) Sleik, ny vinterjakke, ny bukse og sølvsko. Justin Bieber har fått en heftig konkurrent, spør du meg ;) Det blir nok Dennis Michael som tar over for han - haha !Han skulle egentlig få det til jul, men jeg kjøpte så mye annet kult til han igår, så klarte ikke å vente med å ta det på han."What you looking at" ;)Var så koooooselig å se storebroen min igjen og Dennisen syntes også det var kos å se onkel Kjell igjen ;) 

Vi tok flyet som gikk kl: 22.15, så vi var litt trøtte i trynet her. Dennisen pleier jo å legge seg rundt 19:00 / 20:00, men sov ikke noe på flyturen?! Han bare koste seg, det var jeg som endte opp med å ligge i fanget hans mens han koste med håret mitt <3 Jeg har oppdratt han bra må jeg si ;)Verdens beste storebroren min <3..-og verdens beste sønnen min <3

 

Nå er vi endelig hos Grandma og Pappa i Stavanger og skal kose oss her i julen.

 

SMASKSPØRSMÅLSRUNDE !

19.12.2012

 

Hei alle fine leserene mine.

Håper dere alle har det fint midt i julerushen.

Selv har det vært mye for min del i det siste og gått i ett med både det ene og det andre, derfor jeg ikke har fått så mye tid til å blogge som jeg hadde håpet på, men blir nok av tid i julen.

Ikveld reiser verdens beste Dennis, storebroren min og jeg til vår kjære Pappa(morfaren til Dennis) og Grandma til herlige Stavangerrrrrr <3

Vi skal være der hele julen og kose oss.

Tenkte å kjøre en spørsmålsrunde nå som dere har spurt så lenge etter, så svarer jeg dere på fredag kveld.

 

Stor klem fra

 

<3 Linni VOGUE-BABY !

19.12.2012

Lørdag dro jeg innom en av Bergens beste frisørsalonger for å fjerne tidenes ettervekst. Jeg pleier vanligvis å gå til NIKITAGlassmagasinet, men de holder til i Oslo og jeg var i Bergen, så måtte prøve ut <<VOGUE>> som jeg har hørt så mye om.

 

Ouuu, egen sminke selger de også, så her kan du både bli stylet og sminket.I love make-up <3

For en flott salong, faktisk en av de fineste jeg noen gang har sett.

Her står jeg med en av de flinke frisørene som ordnet håret mitt og jeg ble kjempefornøyd !

Anbefaler alle i Bergen og ta seg en tur innom ;)

 

Ellers hadde jeg en fantastisk jobbhelg i Bergen og enda bedre var det å ha med kjæresten sin å dele den med.

 

SMASK

 Prøv gratis du også!

16.12.2012

ANNONSE!

 

Jeg vil virkelig anbefale ALLE jenter som shaver seg til å bruke Dorco Shai.


Dorco Shai er verdens første barberhøvel for kvinner med hele 6 knivblader som gir en effektiv barbering og en super glatt hud. I tillegg har den et veldig feminint og fint design, et mykt grep og et bøyelig barberhode som gir en myk og fleksibel barbering. 

Jeg fikk mye skryt for dansingen min i <<skal vi danse>> og koselig er det, men mange skrøt også av hvor flotte og glatte bein jeg alltid hadde!?

Jeg får stadig vekk spørsmål om hvor jeg vokser meg.. Da kan jeg forteller dere det at jeg faktisk aldri har vokset meg før. Jeg har alltid sverget til bareberhøveler og vært mer enn fornøyd med det, men etter å ha begynt å bruke Dorco Shai er jeg mer fornøyd enn noen gang!

 Jeg har ofte dårlig tid og har lett for å kutte meg når jeg står i dusjen, da jeg shaver meg i all hastverk for å rekke jobb. Etter at jeg prøvde Dorco Shai har jeg ikke hatt mindre dårlig tid, men jeg har aldri kuttet meg en eneste gang, det er helt utrolig sånn som jeg shaver meg i all hastverk. Den etterlater meg heller ikke et eneste hår, jeg får ikke irrietert hud og huden min føles ut som silke etter at jeg har brukt Dorco Shai. 

 

Dorco Shai - en shaver som utfører mirakler, spør du meg.

Det som også er så bra med Dorco Shai er at man har muligheten til å bestille bladene online, og hvor bra er det ikke å få barberbladene i posten fremfor å måtte handle dem på butikken hele tiden? Det enkle er ofte det beste, eller hva? ;)

 

Håper virkelig du unner deg denne fantastiske shaveren. Hvorfor? Fordi vi kvinner fortjener virkelig det beste !

 

Smask

P.s. Jeg vet at det er mange gutter/menn som leser bloggen min, så da fikk du nettopp et genialt tips til julegave enten det er til dama, søster, tante, vennine eller kanskje deg selv!? Funker like bra på menn som på kvinner ;)

Prøv de gratis HER.

 

 

 

 

 

 

 På jobb i Bergen!

15.12.2012

På vei til flyplassen .Da vi ankom Bergen ble vi hentet av min gode venn, Frode, og Endre.

De hentet oss i en Porsche Panamera - det kaller jeg service ;)

 

 På vei til hotellet dro vi innom << LUDO store >> og hentet litt premier jeg skulle dele ut senere på  <<FELIZ >>

De hadde så sinnsykt mye fint der, og jeg skal vise dere den kuleste julegaven du kan ønske deg eller gi bort i år. Blogger den senere, da jeg glemte den i bilen.

Du kan gå inn på www.ludostore.no og sjekke ut hva de har av klær og annet diverse.

 

Det er Idar Vollvik som er eier av den flotte butikken. Det var veldig hyggelig å hilse på han og kona, utrolig hyggelige mennesker.


Vi spiste deilig juemiddag på << BOCCA >>som er yndlingsrestauranten min i Bergen, sammen med min gode vennine Ann Mariell,
Catty, Frode og Olav ;)

 

 


Frode - Sjefen sjæl ! Han ser litt streng ut på dette bildet, men er en utrolig hyggelig og bra mann .Nam !

Nam - Nam !  De har fantastisk god mat på << BOCCA >> !

Haha ! Her er vi slitne etter en lang, men utrolig hyggelig kveld på << FELIZ >>. Jeg fikk delt ut flotte premier og lagde masse liv ;)

 Btw, så elsket jeg "julekjolen" jeg var så heldig å få gå med hele kvelden. ( Jeg ønsket meg en sånn kjole da jeg var yngre, fordi Mariah Carey hadde på seg en lik på et av hennes cd covere.Haha! Vi hadde en utrolig hyggelig kveld som alltid når jeg er på jobb i flotte Bergen ;)

 

Var også utrolig kos å se Tom Erik fra << Skal vi danse >> igjen. Jeg ble jo så glad i han og kjæresten, Samantha, under <<Skal vi danse>> perioden.

 

Litt senere idag skal jeg til << Vouge-frisørene >> å få farget etterveksten min og resten av håret mitt, så skal vi ha "She-party"  på << FELIZ >> ikveld, det gleder jeg meg veldig til.

 

Det er jo siste dagen min i en av yndlingsbyene mine, så denne dagen skal nytes.

 

Blogges snart ;)

 

<3 Linni


 


 På jobb i Fredrikstad på Torvbyen kjøpesenter.

14.12.2012

 

 

 

 

Jeg var konferansier på kåringen av demokratens luciakåring på Torvbyen kjøpesenter igår. Her står jeg og intervjuer en av finalistene til "årets lucia."

 

 

Utrolig søte finalister og gratulerer så mye til Benedikte Gjertsen som vant, det var nok veldig fortjent ;)Det var mennesker  i alle kriker, kroker og etager. Var utrolig vakker å høre på det flinke koret - Cantare og ØSS synge julesanger. Her ser jeg ganske så rørt ut faktisk - haha ! 

Veldig hyggelig var det også å få hilse på fansen min i Fredrikstad , you ROCK!Ble litt kaos da vi var ferdig, men hyggelig var det "læl". Hadde flinke vakter som passet på, og da jeg gjorde et intervju utenfor klesbutikken "STØY", hadde mange fulgt etter!? Haha.. Dere er søte da. Beklager hvis jeg bare løp fra det ene stedet til det andre, men hadde sykt dårlig tid og mye annet å rekke, men vit at det var utrolig koselig å få komme til den fine byen deres og ta del i julekosen deres. Håper på å komme tilbake ved en annen anledning.

 Utenfor klesbutikken "STØY", ironisk nok ;) (senterlederen som tok bildet mens jeg ble intervjuet inni butikken.

 

Inne på klesbutikken - "STØY". De hadde btw utrolig mye fint. Jeg har faktisk sånn toalettbagg man ser på bildet ;)

 

 


Her står jeg med sentersjefen sin nydelige datter , Hanna .

Utrolig hyggelig og blide mennesker dere er i Fredrikstad - det liker vi ;)

 

Her kan dere besøke hjemmesiden deres: www.torvbyen.no

 

 

Stor klem til store og små;)
En av de morsomste jobbene jeg har gjort;)

13.12.2012

57453-1-1355415608341.jpg
Mobilblogger fra toget på vei til en jobb i Fredrikstad som konferansier på Torvbyen kjøpesenter.

Igår gjorde jeg noe utrolig hyggelig og gøy med bl.a fantastiske og vakre, Solveig Kloppen, men kan dessverre ikke røpe hva vi gjorde enda.

Flere bilder fra gårsdagen kommer senere;)

 Har gått i ett den siste uken og på toppen av det hele har kjæresten min bursdag , så vil fort hjem for å feire han.

 

Snakkes snart;)

 

 KlemSide ved side ;)

12.12.2012Har vært i fire møter denne uken, så her går det i ett.

Blir mye lunsj ute, det er det beste med møtene ;) Neida, og selvfølgelig bli enige om ting i forbindelse med jobben jeg/vi skal gjøre.Hadde bl. a et kjempefint og spennende møte medmin gode venn Noman (fra NRK). Det var han som tok meg med til Sri Lanka med Nrk i det fantastiske programmet "Hva har du i bagasjen". Han er et av de snilleste og flinkeste menneskene jeg vet om, og er en av Norges beste journalister, det sier ALLE som har fått æren og gleden av å jobbe med han.  Noman ROCKS!

 

Var også innom Tv2 igår og gjorde en morsom jobb der, men kan ikke kan legge ut hva det var før neste uke.

Fin plakat de har hos Tv2 ;) Apropos Tv2sumo.no, der finner du f.eks "Linni-serien", "Petter elsker Mari" "Tigerstaden" og mange andre av yndlingsseriene dine  ;)Har også vært i møte med min herlige produsent, Vegard. Han som står bak "Linni"-seriene og "Tigerstaden".

Mye "drama" i den "Tigerstaden-serien for tiden, men slapp av, ikke alt er som du tror. Vi hadde det dritkult på den photoshooten, det at Therese ikke ønsket å stille opp på har jeg full forståelse for da hun aldri har gjort det før og mener det er imot hennes prinsipper. Det eneste som får meg litt irritert på ordentlig er at det er imot mine prinsipper og henge ut andre på internett, spesielt "dine egne" på din egen blogg. Vi respekterte hennes valg og regnet med at hun respekterte vårt og lot det være med det. Vi vet jo hva hun egentlig mener om at vi gjorde det, og hun vet hva vi mener om at hun ikke gjorde det, så blir litt dumt at hun da prøver og dra oss ned forså prøve og sette seg selv opp!?! Det virker mot sin hensikt, spør du meg. Vi er ikke uvenner, ihvertfall er ikke jeg det med noen, men hvis noen sier en ting bak kameraet til meg, og gjør noe annet foran blir de i mine øyne falske, og det er det verste jeg vet - mennesker som ikke står for det de egentlig mener. Enten så er man seg selv 100 % og står for det, eller så holder man heller kjeft. ;)

Jeg er ihvertfall ikke sur på noen.

Når det er sagt vil jeg bare få si at å gjøre et FHM-cover er som å gå en tur i parken for meg. Jeg har gjort det 100 ganger før, det er ufarlig og jeg gjør da ingen noe vondt med å stille opp på forsiden av et blad -  haha!

Under ser dere flere som har gjort FHM-cover som jeg respekterer.

 

Rihanna - En av verdens største artister !Heidi Klum - en tidligere Victoriassecret modell og mor til TRE barn.Megan Fox - en av verdens mest ettertraktede skuespillere.

 

Så har vi tre av de kuleste og snilleste jentene i Norge ;) ;) Haha..

Dette er et av de mest uskyldige coverne jeg noensinne har gjort. Sitter bak to gode venniner og holder rundt de
og viser nesten bare trynet mitt ;) Et av yndlingscoverne mine, da det er oss tre mot resten av verden på det bildet der  ;)

Ellers vil jeg bare si at jeg er veldig glad i "Tigerstaden", men noenganger kan det virke som jeg er litt mer drama-mama enn det jeg egentlig er, men det er jo TV vi lager, så hvorfor ikke ;)

 Kan ikke bare gå rundt og smile og tulle, som stort sett er det jeg vanligvis gjør med mindre noen får meg pissed, da er jeg ikke så blid mer. Må bli litt irritert innimellom jeg også (får jeg beskjed om) så jeg ler mye når jeg liksom "tar helt av" for små bagateller osv, som jeg ellers  kanskje ikke kunne brydd meg mindre om.  Jeg har så utrolig mange sider og det føler jeg at jeg virkelig har fått vist i bl. a "Skal vi danse", "Linni-serien"(der kom mitt virkelig sanne meg frem som mor, venn og kjæresten + eks ;) , "Tigerstaden", "Sri Lanka"- turen, men mest av alt får jeg virkelig vist hvem jeg er her inne på bloggen min.

 Alle har sine sider, men en av de sidene jeg liker best med meg selv er at jeg virkelig unner alle andre det godt! Venner eller fiender, fans eller haters.

Det jeg virkelig setter pris på er at jeg kan være meg selv 100 % uten og ha noe problemer med det, og derfor elsker jeg fansen min så utrolig mye - fordi dere lar meg være meg! Det samme vil jeg at dere skal være, altså "å være deg selv" uansett hva. "Lik meg eller hat meg, jeg er den jeg er!", det skal du alltid si til deg selv.

 


Okey, nok tullprat! Neida;) Det er godt å få ut meningene sine i ny og ne.

Jeg har stått på som bare det de siste dagene og ryddet ut av klesskapene til Dennis og meg. Det er snart jul og da vil man ihvertfall at alle skal ha det godt. Jeg har samlet alt av klær og leker, Dennisen, ikke bruker lenger og puttet det i store søppelsekker. Det samme har jeg gjort med mine klær. To av baggene går til bazar.no, hvor Dere har muligheten til å kjøpe klær jeg så vidt har brukt (sier ifra når det ligger for salg) og 4 andre poser som er til Frelsersarmeen.Her tar Olav bilde av meg i action og jeg oppfordrer alle til å ta en opprydding i skapet sitt og gi det du ikke vil ha lenger til de som virkelig trenger det.

Heia Frelsersarmeen <3

Apropos felseren. Jeg var innom den vakre dommkirken igår.Tente lys og ba bønn for de jeg har mistet og de jeg elsker og er glad i.Er noe helt spesielt med kirker og hva slags følelser det gir meg av å være i en. Under kan dere se hva jeg takker Gud mest for HVER dag !My precious <3

 

Min alt !Min bestevenn <3Mitt smil på munnen <3Min lyst til å leve !

Mitt hjerte <3

Det finnes ingen som Han, ikke for meg - mitt elskede barn <3

 

Ønsker dere alle en kjempefin dag!

 

P.s Jeg var på den fantastiske Nobel-konserten igår , så blogger bilder fra det senere idag.

Nå må jeg løper, skal  gjøre nok en jobb for Tv2 ;)

 

Vit at jeg leser alle kommentarer fra dere og setter stor pris på at dere sier hvor mye dere setter pris på bloggen min osv - haha! Det er ikke lett å få tid til å svare, men jeg tenkte å ha spørsmålsrunde om ikke så lenge, da skal jeg prøve og få svare dere alle så godt jeg kan.

I love you !

 

SMASKDu finner det meste til din iphone på Handelsportal.no

09.12.2012

ANNONSE !

 

 

En fin enkel og nyttig julegave finner du på www.handelsportal.no

 

Jeg har skaffet meg en til alle av vennene mine, de elsker og bytte deksel på sin tlf akkurat som meg.

 

Her er noen av mine favoritter:

 

 

Skjermbeskytter er genialt for deg som mister tlf din i bakken like ofte som meg.

 

 

Speil Skjermbeskytter iPhone 4 & 4S

 

 

Favoritt dekselet er selvfølgelig Skjermbeskytter MED SPEIL! Genialt spør du meg. Blir til tider DRITTLEI av å lete etter speilet i vesken min, egentlig blir jeg DRITTLEI av å lete etter ALT i vesken min.. Nøkler, mobil, speil, bankkort osv, dere kjenner dere kanskje igjen? Derfor er jeg glad for at jeg ihvertfall har speil på mobilen min, for når jeg først finner den så kan jeg sjekke trynet mitt i samme slengen ;)

http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-stovskjermbeskytter/speil-skjermbeskytter-iphone-4

 

Her kan dere få skjermbeskyttere uten speil til iphone 4/4s :

iPhone 5 - Skjermbeskytter

 

http://www.handelsportal.no/butikk/iphone-5/iphone-5-stovskjermbeskytter

 

 

Noen fine deksler jeg kan anbefale du unner deg selv, eller noen andre i julegave:

 

iPhone 4 / 4S - Night star lux deksel

Dette er så fint og finnes også i svart.

Les mer og se flere bilder her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-lux-rose-brosje-deksel

 

 

 

Chic Case superb kvalitet! iPhone 4

 

 

Dette er også dritkult ! Olav, (min kjære) har "stjålet" det fra meg, så det er det han som bruker for tiden.

Du finner det her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-flip-etui/chic-case-superb-kvalitet-iphone-4

 

iPhone 4 & 4S -
Delikat lilla bling deksel

Bling-bling ;) http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-delikat-lilla-bling-deksel

 

Ta deg en tur inn  og se alt det flotte de har til din iphone på www.handelsportal.no

 

Håper dere ble glad for tipset ;)

 

 

Smask

 

 

 

 

 

 Julestemning.

09.12.2012

Verdens fineste utsikt som jeg vil dele med dere.

 I'm in winther wonder land ;)

 Hadde et fantastisk koselig møte med Marianne tidlig på fredagen. Vi koste oss som alltid på "Nodee".Senere dro jeg på "Hanami" med beste Henriette.

Etter at vi hadde spist og kost oss masse, satte vi oss i baren for å vente på Martine. Ble servert verdens beste drinker i rosa..


..- og rosa shots - NICE!

Martine, Henriette og jeg ladet opp med rosa drinker til festen vi skulle på senere."Hvordan sjekker man inn på facebook???" . Henriette og jeg er ikke de mest ivrige på twitter, facebook osv, så her viser Martine hvordan det skal gjøres.


Var SÅ koselig å se alle de herlige og flotte kompisene mine igjen på julefesten Deres. Ser de alt for sjeldent, men når vi først ses har vi det så gøy ! Her sitter Henriette og jeg på rommet til Mads og koseprater mens det var full fest i stuen.Her lager Mads, Kristian og fetteren til Mads (t.h), og jeg årets julekort ;) Henriette klarte å snike seg med på bildet i det hun kom inn på rommet;) Jo flere jo bedre !Haha, koselig da.

Var ordentlig koselig å se guttene igjen.

Var litt synd at jeg måtte dra før jeg rakk å se bl. a Mathias og Diderick, men var uansett en fantastisk fin kveld.

Skulle gjerne tatt flere bilder, men gikk tom for batteri som VANLIG! ( Lenge leve iphone....)

 

Ellers har jeg blitt syk og det er noe dritt ;( Er nok ikke alene om det.

 

Håper dere alle har hatt en fin helg.

 

SMASK

 


 Girls night out ;)

07.12.2012

57453-1-1354909463101.jpg
Jentekos med Martine og Henriette på "Hanami" ;) Julekos

07.12.2012

57453-1-1354905100282.jpg
Ute og koser meg på "HANAMI" med Henriette-snuppa mi.

Snart kommer to andre venniner av oss hit, og så skal vi på julefest hos mine barndomskompiser som jeg er så utrolig glad i.  Gleder meg veldig til å se de igjen.

 Ønsker alle en kjempe god helg!

 

SMASK Kategori: Diverse
Kredittkort til din julehandel ?!

06.12.2012

ANNONSE !

 

 

 

    

 

Nå er det ikke lenge til jul og mange er allerede igang med juleshoppingen.

Hvis du går inn på www.kredittkortguide.no kan du lese mer om fordeler ved å benytte seg av kredittkort.

Det er jo flere fordeler ved å benytte seg av et kredittkort i motsetning til et vanlig debetkort. Ved bruk av kredittkort får du et mellomledd mellom deg som kjøper og butikken du handler med, og i de fleste tilfeller vil et kredittkort gi deg flere muligheter til å kansellere et kjøp eller å få stoppet en transaksjon som ikke samsvarer med intensjonen din.

Selv om man bestiller via internett er det faktisk mulig å få seg et kredittkort på dagen og www.kredittkortguide.no  har til og med laget en egen guide som gir deg flere valgmuligheter når du vil ha rask tilgang på et gunstig kredittkort.

 

Du kan lese mer om dette på www.kredittkortguide.no

 

Ønsker alle en god julehandel ;)

 

 

 A big fat THANKS to all of you who remembered my b-day ;)

05.12.2012

Her er den fineste gaven av de alle. Jeg fikk verdens beste burdagskos og tegning av Dennisen min.

Her står vi på badet for å gjøre oss klare til å gå i barnehagen og luene er på plass. Apropos lue, jeg ser ut som Grandma med den luen - Haha, hun har jo sånn kritthvitt krøllete hår ;) Den er ihvertfall varm og god og det er Grandma også .

  

Birthday love from a child to his mother <3Dennis er en ekte kisser. Han elsker å nusse og kose og her fikk jeg tidenes største nuss av nussebassen.27 fantastiske hvite roser fra en fantastisk fin gutt. Den røde rosen symboliserer noe hemmelig mellom han og meg ;)

 

Vi spiste bursdagsfrokost på BIT etter at jeg hadde levert Dennisen i barnehagen.

Etter det tok han med meg på "Artesia" og der koste jeg meg med den deiligste smoothien og den deiligste gutten i boblebadet,

 

Skal feire bursdagen min i Januar med alle mine fantastiske venner, så derfor bestemte jeg meg for ha en rolig og fin middag med Olav og Johan mens min fantastiske fetter passet på Dennis mens han sov. Johan er som en bror for meg og en av mine bestekompiser, og når vi tre er sammen gjør vi stort sett ikke annet enn å kødde å le. Jeg elsker jo å le, så fant derfor ut at det var perfekt å spise med De slik at jeg kunne le og kose meg masse på bursdagen min. Ble med andre ord en perfekt bursdag og akkurat sånn jeg håpet på og ønsket at den skulle bli ;) 

Vi koste oss som bare det på " Hanami " på Tjuvholmen, det er rett ved der jeg bor faktisk,, og jeg ELSKER maten og stedet. Må være en av de koseligste restaurantene i Oslo pluss at de har en av de fineste barene jeg har sett. 

 Etter å ha levert Dennis Mike i barnehagen hadde jeg min første frokost som 27 åring på Bagel & Juice " med " Rajmond Vinsnes Jr" ;) Haha ! Jeg elsker å være 27 år, føler meg som en "woman" but still just a girl - DEILIG følelse. Jeg er ikke redd for å bli eldre, er dere?  Jeg gleder meg faktisk til hver alder jeg er så heldig å få oppleve! Alle aldre har sin sjarm - det er sikkert og vist. Spurte bestemoren min om hvilken alder hun har likt best i løpet av sine 87 år, da svarte hun at hun hadde det best som 60 åring, så da gleder jeg meg til å bli det også ;) 

Ellers vil jeg få muligheten til å takke alle de hundervis av menneskene som gratulerte med med dagen på facebook, på mail, bloggen min, sendte sms og ringte tlf min ned hele dagen. Utrolig kosleig å få tlf fra gamle og nye venner og folk jeg ikke har fått snakket med på lenge. Det er det beste med bursdager, å bli husket på <3

 

Tusen millioner takk for at dere husket på dagen min, det betyr så mye <3

 

Stor klem fra en stor jente ;)Vinterkos !

03.12.2012

Idag var jeg tilbake hos FEMFA for å stelle med neglene mine. De har blitt sykt lange nå og jeg måtte ta et bilde av de mens de ble filt før "lakk og diamanter."  Ser ikke fine ut når de blir filt, men ..

 

..- slik ble det endelige resultatet. Jeg syns de ble veldig rene og pene. Lys neglelakk med sløyfer på ringefingrene og tommelene mine med diamant i midten.Grunnen  til at jeg går til FEMFA og legger gele over mine egne negler er fordi da vedliker holder jeg de uansett hvor mye husarbeid osv jeg gjør. Negler har lett for å brekke og uansett hva noen måtte mene om akkurat det er det faktisk sykt irriterende når man sparer. Når du legger gele over dine egne holder de seg sterke og fine helt til du går og fyller de på nytt. Negler vokser, så det blir som å farge etterveksten når håret vokser ut. Jeg fikser mine negler 1-2 ganger i mnd og jeg er strålende fornøyd hver gang, da jeg selv får bestemme hva jeg vil gjøre med de. Det får selvfølgelig alle ! 

Uansett hvor sliten eller trøtt jeg ser ut, føler jeg meg isåfall bedre så lenge neglene mine ser rene og pene ut. Føler den feminine siden av meg virkelig kommer frem ;)Uansett, nok om negler og glitter og over til det som virkelig betyr noe for meg i livet mitt - DENNIS MICHAEL <3 Vi hadde en så utrolig koselig helg sammen. Lørdag gikk vi rundt i Karl Johan og shoppet julegaver sammen. Etter noen timer i byen dro vi på Mc'donalds ettersom det var Dennis Mike sitt største ønske. Han elsker å få happy meal, det er så genialt med leken og alt, og jeg husker godt selv hvor stas det var da Mamma og Pappa tok med storebroen min, Kjell Erik, og meg på Mc'ern da vi var barn. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger vi feiret bursdagen vår der med alle vennene våres - STAS ! ;) Neste år blir Dennis 4 år og da tenkte jeg at vi kunne feire på Mc'ern med alle vennene til Dennis Mike. Åååh, det blir nok gøy for han ! Kanskje det blir litt stress, men det er jo så gøy med barn så who cares ! Med litt hjelp fra to av mine bestevenner, Henriette og Sarah, (som begge jobber i barnehage) blir nok ikke det noe problemet. Jeg elsker jo barn, så tror det blir morro med bursdag der til neste år.

 

 

 
Det har blitt jul i hovedstaden, her ser vi bl. a hest og kjærre.
Vurderte faktisk å ta en kjøretur i den med Dennisen min, men hadde blitt litt vanskelig med tanke på vognen til Dennis. Endte opp i en annen vogn vi - TAXI, det var fordi jeg holdt  på å fryse ræva av meg, så maktet ikke å gå hele veien hjem. Dennis storkoste seg i vognen inni ullposen sin med ullundertøy, lue, tykk jakke og votter som han tok av seg på dette bildet fordi han var varm?!? Ekte viking han. Nå håper jeg snøen kommer snart for da blir det mye mildere, ellers elsker jeg vinteren for jeg er et sant vinterbarn.

 

Apropos vinterbarn.. GJETT hvem som bursdag imorgen ;)

 

Håper alle har en fin kveld.

 

SMASK

 God helg ;)

01.12.2012

Jeg holdt nesten på å le meg ihjel igår da Dennis dro "Ole Brum"  bamsen sin fra soverommet til stuen, da vi var på besøk hos en kompis..

 

Haha, herregud som han kavet og slet på den digre "Ole brum"- bamsen, men han skulle få den opp i sofaen slik at den kunne kose sammen med oss.

 

Haha, her har han holdt på i 15 min med å prøve å få "Ole Brum" opp i sofaen, og han nektet hjelp fra Mamsen. "Klare selv Mamma !"

 


YES HE CAN! YEAH! Han klarte det ! ;)

Hvis man virkelig vil noe nok , så får man det til !

 


Idag er det 1.desember og jeg skulle egentlig ha gitt han julekalenderen sin, men har ikke kommet så langt,  derfor fikk han litt godteri oppi toget sitt som han lekte med i dag tidlig. Han ble SÅ glad og det er det viktigste.

Vi trente (danset) sammen i en halvtime til Rihanna-maraton på Mtv idag tidlig og det var så koselig ! Han er like glad i og danse som meg og ba meg om å løfte og snurre han rundt ca 100 ganger.. Var akkurat sånn jeg var med Calle på dansesenteret da vi var med i << Skal vi danse >>. Haha, vet derfor akkurat hvor gøy Dennis har det når jeg snurrer han rundt osv.   

Straks er det ned på butikken for å kjøpe julekalender og så skal Dennis og jeg handle julegaver etter at vi har vært og spist lunsj med " tante Henriette " ;).

 

Deilig med rolig helg med verdens beste sønn og gode venner !

 

Ønsker dere alle en fin dag.

 

 

SMASK


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits