Her blir morderen avslørt .

30.12.2011

 

 

Her får dere endelig se hvem som drepte meg: http://www.vgtv.no/#!id=47260

 

Det var mange som gjettet riktig. Venninnen min trodde det var en som hadde svømt fra stranden og inn til båten og drept meg. Haha.. Jeg syns det var dritkult tenkt ;)

 

Likte dere serien ?

 

SMASK Jule-krimmen på vg-tv.no episode 4

29.12.2011

 

 

Her kan du se den: http://www.vgtv.no/#!id=47256

 

Tror Dere at det er "eksen" min da ? Hysterisk morsomt at noen skriver at det kan være Jan Thomas ;)

 

SMASK 

 

 

P.s. Bilder fra de siste dagen kommer senere. ;)Episode 3 av jule - krimmen på vg-tv.no

28.12.2011

 

 

Nå er det ikke lenge til Dere får vite hvem som " drepte " meg. Her får dere se episode 3 : http://www.vgtv.no/#!id=47257

 

 

Hvem tror Dere nå da? haha..

 

SMASK

 Jule - krimmen på vg - tv.no episode 2 .

27.12.2011

 

 

 

Her får dere se episode 2 : http://www.vgtv.no/#!id=47255

 

Hvem tror Dere at drepte meg nå da?

 

Spennende :)

 

SMASK Jule- krimmen på vg-tv.no, og jeg har hovedrollen :)

26.12.2011

 

 

 

Her kan du se den: http://www.vgtv.no/#!id=47264

 

Hva syns dere søtinger ?

 

Vet Dere hvem som "drepte" meg da ?

 

SMASK

 Hei, hei kjære lesere :)

25.12.2011

 

 

Da Dennis hvilte idag, bestemte jeg meg for å jogge en tur i REGNVÆRET  ! Elsker å løpe ute når det regner å  høre på musikk, føler meg så fri da. Føler jeg kan løpe i en evighet, men det gjorde jeg altså ikke ! Løp i 30 min rundt omkring på Mariero, og det føltes herlig ! Kjell Erik bare måpte da jeg kom hjem fra joggeturen, og så ut som en våt katt. Er jo "sommer" her i Stavanger, så løp i dette og en tynn hettegenser bare. Grusomt bilde av meg, men måtte bare bevise at jeg var klissvåt etter løpeturen min i regnet. Anbefales på det sterkeste, da det er så befriende !

  

Kjøpte et spill til storebroren min i julegave som han kan ta med hjem til familien sin. Endte med at vi begynte å spille det istad etter at Dennis hadde sovnet  og det var sykt lættis.

 

 

 

Grandma snurret pilen og sa hvilke fot og armer vi skulle sette hvor, og hun lo seg nesten ihjel av oss.. Det er ikke så rart, for vi så ..

 .. - helt wierdoes ut. Kjell Erik er ikke akkurat den mykeste - haha ! Tror hun lurte oss noen ganger for å gjøre det vanskeligst mulig for oss, typisk Grandma :)

 

Blir vist aldri for stor til å leke med storebror, det har alltid vært like stas det :)

'

Nydelig vinkel jeg står i..  Haha, er det mulig ? Grandma måtte selvfølgelig også prøve, og det var et syn for våre øyne. GOSH sier bare jeg !!! Den dama er 87, men skulle tro hun var 27 ;)

 

 

Søtt bilde ! Dennis og Kjell som har det gøy rett før han skulle legge seg. Flasken/kosen hans er klar i munnen før han skal sove, og her svinger Onkel han en siste gang før det bærte av gårde til sengs. Han sloknet på 1-2-3  !

 

 

Ellers har vi bare slappet av og kost oss med det beste jeg vet å spise - pinnekjøtt. Nam , nam !

 

Nå skal vi se på film og nyte de siste timene av 1. juledag sammen.

 

Håper Dere alle har det bra !

 

SMASKMeisterlig jul !

25.12.2011 

Haha. JAAAAAAAAAAA! OM vi var klare for julaften da dette bildet ble tatt?! Det gikk så alt for fort ! Nå sover alle, mens jeg ikke får sove som vanlig, så da blogger jeg like så gjerne;)

 

Stod opp tidlig idag for å se på Disney timen osv med Dennis og Kjell, sykt koselig som alltid!

 

Grandma og jeg holdt på dæve av latter da Kjell køddedanset for oss. Gosh ! Synd jeg ikke filmet det. Han er så sykt morsom når han gjør "den dansen"..

 

Vi spiste kalkun til middag, noe vi har gjort hvert eneste år, og det er vi strålende fornøyde med. Jeg spiste som vanlig alt for mye, da det er så SYKT godt. Kjell og jeg lå slått ut på sofaen en god stund etter middagen.

 

 

Grandma er ikke stødig stakkars på hendende når hun tar bilder, derfor de blir noe uklare, men man ser jo hvem som er på bildet ;)

Dennis Michael og Pappa satt her de også, men var borte da dette bildet ble tatt ?! Så sikkert etter julenissen. 

 

 
Dennis fikk så fine gaver atte hjælp. Han er en heldig liten gutt og det fortjener han, det samme var vi andre.

 

Fikk bl.a riskoker, ris, ferie til Dubai, parfyme, sminke, penger, og best av alt - et glass som Dennis Mike hadde malt på til meg <3 ! Heldige mammaen jeg er. Merker fort hvilket gaver som virkelig varmer hjertet når man blir mor, og det er så klart det barnet mitt har lagd med sine egne små, lubne hender . Smelter jo helt ! I tillegg så kom han inn på badet istad mens jeg dollet meg og sa: " Mamma fin ! ". Njåååååååå! Hvem trenger en mann til å gi meg komplementer, når jeg har Dennisen min som gjør det?! Sies jo at barn ihverfall er herlig ærlige ! Det er sikkert og vist . :) 

 

 

Man blir litt slått ut av alt som skjer i julen, så deilig å bare ligge på sofaen og chillen helt med den man elsker mest her i verden.

 

 


Mennene i mitt liv. De eneste guttene en jente kan stole på er sin Pappa, storebror og sønn ! Ihvertfall for min del.

 Meister- trillinger ! Flotteste guttene i verden mener nå jeg.

 

Som sagt.. Grandma er ikke den stødigste på hånden til å ta bilder, men dere ser ihvertfall hvem som er hvem her ;)

 

Koste oss kjempe masse, og nå er det et helt år til neste gang.. Eller, det er noen dager igjen av julen heldigvis.

 

Håper dere har hatt en fin kveld og kost dere.

 

Juleklem fra meg i vakre Stavanger <3

 Nå er jeg i Stavanger med mine .

24.12.2011

Storebror Kjell Erik, Dennis og jeg på vei til Gardermoen. Vi elsker å være i Stavanger med Grandma og Pappa.

  

Dennis Mike er stor fan av sin Onkel Kjell.Bestevenner !

 Herregud så søt "babyen" min er <3  Han bare satt sånn i dag tidlig og koste seg, mens han pekte rundt seg og sa "mammamin, onke og gamma ". Han prater så mye for tiden og det er så gøy !  Den beste gaven jeg har noensinne har fått er selvfølgelig Dennis Michael ! Jeg føler meg som verdens heldigste som er mamma'n hans. Tror jeg har vært ca 10 ganger inne på rommet hvor han sover, og nusset og kost på han ikveld. Fine, gode Dennisgutten.

 Hadde litt morgengymnastik idag.. Turnte med Dennis og det var sykt morsomt. Vi satt mot hverandre og han hermet etter absolutt alt jeg gjorde. Grandma lo seg nesten ihjel.
haha.. flink ! Skal definitivt melde Dennis på turn i løpet av 2012.

 Dennis og Morfar <3 Dennis prøver å få på Grandma sine briller.. ;)

 Var selvfølgelig å shoppet på OBS som vanlig, og etter all shoppingen koste vi oss på cafe.

 

Verdens beste storebror og bæsmor <3 

 

Ellers har vi pyntet juletreet idag, og fikset det meste klart til julaften imorgen. Fortsatt litt igjen, men det klarer jeg å fikse til imorgen.

 

Gleder meg til julemorgen med alle de koselige Disneyfilmene, samt tre nøtter til Askepot osv med sønnen min og onkelen hans. Blir så i julestemning av de filmene. Mangler bare snø nå, så er det en perfekt jul. Det er jo sommer her i Stavangerrr ?!

 

Jaja,

 

Sov godt alle sammen:)

 

SMASK 

 

 Endelig: Her er video fra den nye Linni-serien

21.12.2011

Her får dere en smakebit av "Linni"-serien som starter 15. januar. 

Gleder meg til å dele det med dere og se Grandma og meg bl.a. i fallskjerm...

Håper dere liker promoen ;)  Hva synes dere?

 

Her kan du lese mer om de nye episodene: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/her-legger-linni-meister-seg-under-kniven-igjen-3666312.htmlJulemiddag med jentene hos meg.

21.12.2011

Jeg bestemte meg for å ha julemiddagen med alle jentene hos meg i år, og det er jeg sykt glad for, ettersom vi koste oss max !

 

Det var dessverre noen av jentene som ikke kunne komme pga jobb, bortreis osv, men de tar det forhåpentligvis igjen neste år.:) Vi ble ihvertfall 7 jenter og det var superkos.

 

 

 

Jeg kokte poteter, stekte kalkunpølser, medisterkaker, lagde eggerøre, la lax på et fat, lefser på et annet fat, lagde saus, og fikk god hjelp av Mona ved siden av. 

Hun lagde bl. a ertestuingen og det smakte godt ! Rødkål hadde vi også til. Nam, nam !

 

 

Frister det? ;)

Det smakte virkelig ! Elsker julemat, og ingenting er som å spise det med gode venner eller familie . 

ÅÅÅÅH herreguuud !! Bestevennen min skal bli Mamma, det betyr at jeg blir tante og Dennis Michael - STOREBROR ! Vi gleder oss alle kjempemasse, og er så stolte av Sarah og Elhami. Snart kommer endelig det etterlengtede kjærlighetsbarnet. JAAAAAAAAAA!

Koselig at Pia tok turen, selvom hun ikke er helt frisk. Ser jo strålende ut som alltid den lekre snuppa, samme gjør mamma-Sarah.Therese og Mona koser seg med dessert. Jeg serverte 3 forskjellige kule-is med kjeks, smultringer (hjemmelaget fra tanten min) pepperkaker (hjemmelaget av Dennis, bestemor og tante Thea) , twist, marsipan og nøtter.  Var så bra at Maria fikk kommet til meg igår. Hun har studert i Paris i noen mnd nå, så ser svært lite til henne, derfor er det ekstra godt å se hverandre igjen, da det er så alt for sjeldent. Gleder meg til hun flyter tilbake til Oslo. Vi har jo vært venner siden vi var 12 ;)

 Snuppene mine <3

 Thessi <3Mona har vært søsteren min siden vi var 6 år .

Godjenta mi Pia.<3

 

Var en fantastisk hyggelig kveld med jenter jeg er så utrolig glad i. Gleder meg til å gjenta det neste år.

 

Idag har jeg 1000 ting å fikse og ordne, reiser jo til Stavanger imorgen med Storebror og Dennis Michael, og blir borte 1 uke. Gleder meg til å så Grandma og pappa'n min igjen <3

 

Er Dere klare til jul da ?

 

SMASKhandelsportal.no

20.12.2011

REKLAME!

 

www.handelsportal.no har så sinnsykt mye bra utvalg av deksler til iphone, ipad, htc, samsung og samsung galaxy tab.

 

Jeg er stor tilhenger av å bruke deksel på iphonen og ipaden min.  

 

Det er den perfekte julegave å gi bort til noendu er glad i, eller unne deg og din telefon eller ipad, det lille ekstra,

Selvfølgelig er yndlings dekslene mine her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&idkategori=150&kat_name=iPhone 4 - Bling deksel

iPhone 4 & 4S - Hvit bling deksel
 
 
Liker dette dekselet veldig godt og føler det passer å bruke nå mens snøen så vidt har kommet. Du finner den her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=608&idkategori=150&kat_name=iPhone 4 - Bling deksel&prod_name=iPhone 4 & 4S - Hvit bling deksel&startrow=
 
 
 
 

iPhone 4 & 4S - Sort bling deksel

 

Jeg bruker mest denne for tiden, da jeg føler den passer perfekt inn i disse juletider samt nyttårsaften som ikke er så langt unna.

 

du finner dette dekselet her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=607&idkategori=150&kat_name=iPhone 4 - Bling deksel&prod_name=iPhone 4 & 4S - Sort bling deksel&startrow=

 

 

Alltid gøy å pimpe opp tingene sine ;)

 

SMASKDu er ikke alene !

19.12.2011

 

Startet hjemme hos snuppa mi på lørdag, hvor vi hadde middagsdate.

Hadde som vanlig pønta oss litt.Vi bestilte mat fra yndlingsrestauranten min << Jewel of India >> mens vi koste oss med noe ekstra i glasset.

  

Det var akkurat 1.år siden vår kjære Magnus Flovik, som var som en storebror for meg (bestevennen til broren min) , døde. Det går virkelig aldri opp for meg, og jeg hater å tenke på det. Heldigvis lever han igjennom sin usedvanlige vakre datter, Frida <3 Off, Magnus ! Du er så dypt savnet og elsket !! Uansett, så var det minnekveld for vår kjære venn, hvor alle de gode gamle samles for å feire livet han levde og delte med oss.

 

 Standar taxibilde. På vei til Bærum for å møte våre kjære og nære. Herregud, jeg gledet meg så syyykt til å møte verdens beste storebroren min <3 

Overfalt Kjell Erik (storebroren min) som vanlig med klemmer når jeg så Han.. hehe. Jeg elsker storebroren min like høyt som jeg elsker Dennis Michael ! Det er guttene i mitt liv, og det er ikke en ting jeg ikke ville gjort for de. Gleder meg så sykt til å dra til Stavanger med de begge og bare løfte hverandre opp i disse tøffe tider. Julen er en veldig fin tid, men også veldig tung og trist for noen. Man minnes ekstra de nære og kjære man har mistet og får et stort savn etter de. Vi mistet jo vår kjære mor så alt for tidlig, vår kjære bror Magnus alt for tidlig og bestefaren vår. Livet er virkelig ikke en dans på roser, men det virktigste er å takle alt på en best mulig måte og gjøre noe positivt ut av de negative. Livet er ikke alltid rettferdig og gir ikke alltid så mye mening, det eneste jeg føler er meningen med livet, er å gi hverandre masse kjærlighet. Har du ikke det, har du ingenting! Hjelper ikke hvor mye penger eller hvor stor stjerne du er, hvis ikke du har eller gir kjærlighet. Familie og venner betyr ALT for meg ! Alt annet kommer etter .    

 

 

 

Var så hyggelig å være samlet igjen, og her sitter vi med en annen bror, Christopher. Elsker den gutten så sinnsykt høyt! Alltid vært der for meg hvis jeg har trengt han.

 Storebrora mi <3

 

Mine aller bestevenner, Henriette og Sarah. Uten de hadde livet mitt vært driiiiit kjedelig. Haha..Når det kommer til en tøff jente med bein i nesa, står det stor respekt av denne flotte mamma'n og jenta, MALIN. Hun opplevde det utenkelige og mest tragiske. Faren til hennes nydelige datter, Marie, døde helt uventet av den mest forferdelige årsaken. Vi har så vanskelig for å forstå hvorfor, og har lett for å tenke: " Er det noe jeg kunne gjort for å hindret det ", men svaret er jo egentlig ganske klar: " NEI, det kunne vi ikke! " Mange sier at det er en mening med alt, men det er ikke alt som gir noe mening, det eneste vi vet var at han har verdens nydeligste datter og en fantastisk flott mor til sitt barn som jeg virkelig ser opp til.

 

Mennesker som takler livets verste side gjør oss til de sterkeste. Sammen står vi med all bagasjen vi har fått så alt for mye av, til å ha levd i så kort tid, men vi ser fremover med hevet hode og fortsetter livets reise. Den bagasjen vi bærer med oss videre i livet gjør oss sterkere og til de menneskene vi er idag.  Så er det viktig å prise oss selv heldige som har fått velskapte og friske barn, samt god helse.

 

Man lever bare en gang, så gjør mest og best mulig ut av det. Et av mine mottoer.  Ellen <3 Min storesøster for alltid ;) Hun var Kjell Erik sin første ordentlige kjæreste, og jeg forgudet henne på alle mulige måter da jeg var fjortis. ( Gjør det fortsatt ;) Hun mistet også sin mor så alt for tidlig, og var en god vennine av Magnus.Einar var det leeenge siden jeg hadde sett, så det varmet godt i hjertet da jeg traff han. Mye kule minner med han og resten av kompisene til Magnus og Kjell, og jeg priser meg selv heldig som vokste opp med så mange flotte, snille og gode gutter/storebrødre rundt meg, som passet på meg gjennom hele skoletiden. Ingen som køddet med meg for å si det sånn ;)Åsmund er en av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Ikke bare har han et hjerte av gull, men han har et talent uten like når det kommer til å skrive og lage låter. Rapper som en Gud, og knuser så og si alle jeg noen gang har hørt. Dette er ikke kødd ! Han har lagd den mest fantastiske låta til vår kjære Magnus, og du kan høre den her: http://soundcloud.com/arnet/magnus

Helt fantastisk og det er umulig å ikke grine når man hører den!

 

Her er et bilde av verdens beste Magnus!

Elsker deg for alltid Magnus <3

Karoline t.v er moren til barnet til Magnus. <3 Den store og flotte gjengen vi var på lørdag er en gjeng med unge mennesker med mye livserfaring, og det å være rundt folk som forstår hvordan du selv har det kan ikke måle seg med noe annet.

 

Elsker alle disse menneskene og jeg unner dem alle det beste !

 

Til deg som har opplevd noe vondt eller har det tøft - Du er ikke alene !

 

I love you !

 

SMASKSminketips

17.12.2011

Fashion vippene fra ardell som du få rkjøpt på www.makestyle.no er helt fantastiske å bruke, spesielt når du vil se ekstra fin ut rundt jul og nyttår.

 

De er gjenbrukbare , enkle å bruke, og det ultimate innen komfort. De er laget av 100 % sterilisert menneskehår , slik at de sero gføles ut som dine ekte. Helt topp bruke for deg som er nybegynner, og de kommer også i startsett som innehilder alt som ttrengs for å påføre vipper i tre enkel trinn. ;)

 

 

 

'

 

Du kan lese mer om hvordan du gjør det her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/TL124

 

 

Jeg bruker disse øyevippene kun til spesielle anledninger, og da pleier jeg å dele en hel vipp på midten, og sette de to delene, ytterst ved øyevippene. Syns det gir en løft på øynene samt en naturlig look.

 

 

 

Her er et eksempel på hvordan jeg har gjort det:

 

Kun satt på øyevipper helt ytterst oppå vippene mine.

 

 

Ellers så er finner du masse bra tilbud til julgaver, eller juleønsker på http://www.makestyle.no/  for både gutter og jenter -  ta en titt da vel. ;)

 

Håper dere ble glad for tipset snupper og snapper ;)

 

Glem ikke å melde deg på sminkekurset: www.makestyle.no/sminkekurs Det har allerede meldt seg på mange, og jeg gleder meg veldig til å dele denne dagen med akkurat deg ! ;)

 

For å melde deg på trykker du her: www.makestyle.no/sminkekurs

 

SMASKbye, bye Bjørn

16.12.2011

 

Lagde digg middag til Dennis Mike og meg igår, og vi koste oss maz med Indisk. Det er så alt for godt !

 

 

Herlige Noman kom innom en liten tur og hilste på Dennis Mike og meg. Vi er jo naboer, så koselig å hilse på i ny og ne. Jeg stod midt i middagen og her poser han med den;) Btw, den retten anbefaler jeg Dere å lage. Han tok med seg passet mitt + passbilde. Er i forbindelse med det nye reiseprogrammet han skal ha på NRK, hvor bl.a tanten min og jeg skal får være med. Herregud, jeg gleder meg !! Tror dette kan bli helt eventyrlig og sterk opplevelse for meg..  

 

 Møtte min gode venn, Jostein Pedersen, litt senere igår. Vi var med i en julemusikkvideo for seher.no for et par uker siden. Den musikkvideoen var bl. a Bjørn med, og han er en av favoritt journalistene våres. Han slutter i seher.no for å begynne i se & hør, så De på seher.no hadde avslutningsfest for han igår, og vi ble da spurt om å overraske han med et lite avskjedsbesøk.. Klart vi stilte opp på det, og det var en knakanas gjeng vi møtte.

 

 

Var så heldig å fikk et deilig glass champagne til denne helt spesielle anledningen.. ;)

   Høydeforskjellen er sånn:" Tripp, trapp, tresko "- haha.  Her står vi med sjefen sjæl - David !

 

 Sølve og Lina er journalister i seher.no og er utrolig dyktig i jobben sin. ;)

 

 

 Heia Bjørn ! Håper du vil trives i den nye jobben din ;)
Good luck chuck ! ;)

 

SMASK Bleierumpa mi ;)

15.12.2011

Dennis Michael er så flink til å hjelpe meg med husarbeid. Heldiggrisen den jenta som får Dennis for å si det sånn ;)Haha. Jeg sorterer, han putter det inn i vaskemaskinen. Go team-meister <3Elsker å lage ordentlige gode middager til oss, spesielt på søndager. Forrige søndag hadde vi lasagne. Nam,nam !
 Nydelige Deqa som er Sjefen sjæl i barnehagen til Dennis, er høyt elsket av alle barnene. Akkurat som Sarah er, og barna kunne ikke vært mere heldige med de ansatte. <3

 Det er ikke manko på kjærlighet i denne barnehagen ihvatrtfall, og godt er det.

 

Lussiagutten vår som er klar for å gå med tent lys ;) Sønnen min <3 Jeg føler meg som verdens heldigste som er mamma til denne flotte, blide og snille gutten !

 Han er så kjærlig av seg og gikk rundt og klemte på alle barnene. Njååå <3Dennis falt i noen bein, snublet og falt rett i en skarp benk;( Det er det jæveligste jeg har vært med på.. Han fikk et skikkelig kutt over øyet, men ikke så dypt at han mått sy, Takk GUD! Løp bort til vasken med han og skylte såret, og så sluttet han å gråte etter 2 min og løp rundt blid og fornøyd igjen ?! Han viste kuttet sitt til alle de andre foreldrene der for å få medlidenhet, søten min. Idag har det blitt til et digert blåmerke og det gjør fryktelig vondt i mammahjertet når barna sine får vondt. Dette var jo også første gang Dennis falt og slo seg.. Og som Sarah sa:  Det blir nok ikke siste gang mamsen !

 

Herlig ! Smelter helt jeg. Vakre lille engelen Serina, var lussiapiken, og her får hun en god klem av Dennis Mike;)

Er så koselig når det er sånne opplegg i barnehagen. Barna danset for fullt til musikken på stereoen, og her er det nydelige lille Icelin (datteren til Deqa) som danset med Dennis.

 

 

Hadde jeg levd et litt annerlede liv enn det jeg gjør idag, ville jeg nok hatt mange flere barn, men siden jeg lever dette livet jeg gjør, holder det med ett <3 Dessuten skal Dennis bli "storebror" og til hvem røper jeg senere ;) NEI, jeg er IKKE gravid og kommer heller IKKE til å bli det ;)

 

 

SMASK

 

 

 Dere har spurt i flere år om jeg kan lage sminkevideo til dere. Nå har vi et enda bedre tilbud ;)

14.12.2011

  

YEAH! 

Har du alltid hatt lyst til å kunne sminke deg som kjendisene, men aldri helt fått det til? Nå holder Makestyle sminkekurs sammen med meg, og vi inviterer DEG til å bli med for full opplæring! Med Janne Borlaug fra Makestyle, profesjonell make-up artist med bakgrunn i TV, magasiner og  som har sminket kjendiser i mange år, vil dette bli en dag der du vil lære alt du trenger for å dra frem det beste i ditt eget ansikt! Informasjon om alt det du lærer vil du få med deg hjem i et hefte, slik at det blir superenkelt for deg å sminke deg selv!

 

Janne vil sminke Linni Meister, og samtidig lære deg å sminke deg selv!

 

Har du lyst på en dag som dette, på å lære mer om sminke, og komme hjem med en goodiebag? Meld deg på da vel! Vi gleder oss til en dag med masse sminke innenfor de beste produktene verden kan tilby. Delta på sminkekurs med Makestyle & Linni Meister!" 

 

 Påmelding til kurset er her : www.makestyle.no/sminkekurs

 

Håper på å se nettopp DEG der, det blir så koselig atte hjælp ;)FørJulskos i hovedstaden .

14.12.2011

 

Dennis Michael dro til Pappa'n sin igår, så da dro jeg ut og spiste middag med Tine, som jeg ikke har sett på en stund. Var så koselig å catche opp igjen, og skravlen gikk i ett på oss.

 

 

 Fine-Tine  <3

 

 

 Etter vi hadde spist på Oliva var kvelden enda ung, så da bestemte vi oss for å ta en liten tur innom Nobilis. Satt noen hyggelige herremenn på bordet ved siden av oss som vi endte opp å prate litt med. De tok selv turen til Nobilis, så det var hyggelig å ta følge. Kule karer, og De kommer bl. a fra Asker som er nabokommunen til mitt hjemsted - Bærum <3

 

Da jeg var på do møtte jeg denne utrolige snille og skjønne damen. Vi endte med å slå av en lang prat, så alle lurte på hvor det ble av meg. Haha.. Utrolig åpen og godt menneske var hun, og det liker jeg !     

Var så hyggelig å møte datteren til Birgitte Bøe som er søsteren til min fine vennine Anette Bøe <3 Se som de ligner, og hun har også det gode << Bøe-hjertet >>.

 

Hyggelige kjæreste parret .

 

 

 
Gjengen <3 Haha. Alltid koselig å bli kjent med nye folk ;)

 

 

Veldig hyggelig kveld, og jeg koste meg max. YEAH!

 

 

Smask

 Kjære fantastiske Jan Thomas .

13.12.2011

 

 

 

Vil bare si tusen hjertelig takk Jan Thomas, for alle de gode samtalene vi har hatt dette året. <3

 

Du gir meg alltid et kick med dine fantastiske tilbakemeldinger.

 

Hvor bra er det ikke at du topper dette året med å kåre meg til Norges nest verst kledde..

 

Noen av de fine ordene du skrev var at jeg mestret kunsten med å kle meg harry og billig, isåfall så kler vi hverandre på løperen Jan Thomas ;)

 

Plastick fantastic er dine ord, ikke mine ! Slår man opp plastic fantastic i ordboka finner man jo ditt navn ved siden av kattekvinnen. Synd, når en så vakker mann som deg har potensiale til å bli en av de kjekkeste i Norge.

 

 

Det som er det fine med at du angriper meg, er at hver gang det skjer, henger mailen min seg opp pga alt for mye mail fra folk som mener de er totalt uenige med deg og tror du er sjalu?! Ha ha. Bl.a designere og moteeksperter har jeg fått mail fra, og de forstår ikke hva du holder på med. 

 

Kommentarene her inne på bloggen strømmer på fra folk som støtter meg og mener du egentlig bare burde holde kjeft, da du virkelig ikke har peiling.

 

Mange av kommentarene om deg har jeg ikke kunne lagt ut dessverre, det er fordi folk har vært så sinte og skrevet de styggeste ting om deg, så de har vært alt for drøye til å legge ut. Innboksen i facebooken min har vært stappet med hatmeldinger til deg, og alt dette fordi du har gitt meg noen teite terningkast?! hehe -  helt utrolig hvordan påvirkning du har på folk. 

 

Folk har diverse meninger om meg, men når det kommer til en som deg, henger ut meg i media, eller lignende - strømmer fansen og støtten på som aldri før, og det er faktisk helt utrolig smigrende, overveldende og rørende for meg.

 

Jeg burde egentlig takke deg for at du ikke liker meg eller stilen min, for da får jeg bekreftet fra de fleste folk og mange i kjendisnorge at de backer meg og at du er en tullebukk som ikke burde snakke om verken mote eller plastic fantastic.     

 

 God jul min VENN , og godt MOTE år! Du gjør en fantastisk jobb , og  heier på deg , da de fleste mener du passer perfekt til jobben du gjør ;) Gleder meg til nytt år med trillende terningkast fra selveste " THE JAN THOMAS " ..

 

Hehe.. Dette er faktisk veldig morsomt !

 

Fuck janteloven - Jeg ELSKER stilen min , kroppen min og personligheten min . Jeg prøver ikke å være noe jeg ikke er. Den du ser er den jeg er, så take it - or leave it ;) Å bli kåret til Norges peneste, best eller verst kledde er helt uvesentlig , da det ikke er noe fasit svar på hva det er .  Alle har hver sin smak og mening ! Det viktigste er å ha riktige verdier og de riktige tingene å bry seg om . Jeg syntes bare at det har vært hysterisk morsomt å gi tilbakemeldinger til deg , men det stopper her ;) 

 

PEACE AND LOVE ! <3  

 

 Btw, jeg utfordrer deg til en iq-test ;)

 

 

 

 Boller er boller ;)

13.12.2011

57453-1-1323735385296.jpg
Nå er jeg sykt trøtt og meget klar for sengen!! Dennis skal gå lussiatog i barnehagen imorgen, og siden jeg bl.a er i festkomiteen i barnehagen hans, må jeg nok en gang bake;)

 

Skulle jo lagd ekte lussekatter, men en viss person avlyste i siste liten på bakedaten vår, da han måtte jobbe, og siden han skulle ha med safran, ble det ingen lussekatter;( Lagde vanlige boller formet som lussekatter isteden. Kanskje litt nedtur siden det er lussia imorgen og lussekatter smaker alt for godt, men sånn ble det nå denne gangen.

 

Er noen andre som også skal ha med, så heldigvis ikke krise;) Boller er boller og regner med at de går rett ned læl. Jaaaa!

 

Synd at ikke Bernhard kunne komme idag, eller får blitt med imorgen, men han må jobbe., Dennis og Bernhard skal være sammen noen dager fra imorgen, så det blir nok bra for de begge.

 

Sov godt alle sammen.

 

SMASK Julekonkurranse i samarbeid med Dermateket.no

12.12.2011

  

www.dermateket.no  (nettbutikk som fører hudpleie og hårprodukter fra blant annet Dermalogica, Kevin Murphy, Decleor, Sebastian, Redken mm) har en julekonkurranse som dere alle kan være med på. Premien er et en gavekort på kr 1 000,-.I tillegg gir de bort 50 stk gavekort til en verdi av kr 150,- per stk:

 

Det eneste du gjør for å delta, er å gå inn på Dermateket sin Facebook side og skrive en liten melding på konkurranseområdet, ps. Ikke skriv meldingen direkte på veggen, du finner en banner som linker til konkurranseområdet ellers kan du navigere deg frem via menyen på venstre siden. Du skal skrive en kort kommentar om hvorfor du ønsker å vinne.

 

Her er linken: http://www.facebook.com/dermateket?sk=app_126034834169909

 

Vinneren vil trekkes ut 20 Desember.

 

Lykke til alle sammen !  :)Julefest hos Diderick

12.12.2011

Var så utrolig koselig på julefesten hos Diderick på lørdag. Dro med Anette Marie, og Henriette skulle egentlig også, men ble DESVERRE syk ;( Det var skikkelig synd, men sånn kan det gå. Her sitter jeg med godguttene kristian og Aleksander. Anders og Anette Marie. ;)Det er alltid like koselig å henge med denne gjengen, da de ale sammen virkelig er verdens beste og flotteste gutter ! 

God stemning i baren hos Diderick.

Petter bak, Mads bak t.v, Nico fremst t.h, og Anders fremst t.v. I midten er det milfen Anette ;)Flottisene <3Denne personen som tok dette bildet av Kristian, Diderick og meg, må ha vært bittelitt full ?! Tok sykt mye bilder, men alle de jeg ikke tok ble uklare. Haha..Kristian and the milfs. Haha !


Brødrene hansom <3 Mads t.v er lillebroren til diderick. Ligner de ikke ?

 

 

 

Jeg er så glad i Oda Lotte. Vi ble kjent i 2007, da vi jobbet sammen på GUESS store. Det er jeg sinnsykt glad for at vi gjorde, for slike jenter som Oda, vokser ikke på trær ! <3

 Kjekke kjæresten til Oda Lotte <3 Fantastisk god fyr som fortjener å ha en superbra dame som Oda.

 

 Erik and moa. Jeg må få fikset slik at de røde øynene går bort når jeg tar bildet, alle har jo nesten det på bildene som ble tatt denne kvelden?!

God stemning ! Jeg blunket selvfølgelig i det dette bildet ble tatt..Mads imponerte med rappingen sin ;)Alltid like koselig å møte min første kjærlighet, Mathias. Han var min første ordentlig kjæreste og vi var sammen da vi var 16-18. Haha, koselig det. Sykt at han og Dennis Michael har bursdag samme dag !

Beste Mathias !

Nicolai, Nettesen + min lilla bh ;)

 

 

 

"Prosjekt Anette Marie og Linni"!   Opp tidenes bratteste og glatteste bakke med høye hæler, pluss at vi hadde fått litt innabors, DET var litt av en opplevelse. GOOOSH! Lo så jeg trodde jeg skulle dø ! Er det mulig liksom..

 Sånn kan det gå.. ;) 

 

Uansett, var en helt fantastisk og uforglemmelig helg med bare masse folk jeg er kjempe glad i <3

 

Jeg er heldig som kjenner så mange fantastiske mennesker !

 

Kjente virkelig at jeg var veldig sliten etter lørdagen i går, men jeg lekte med Dennis Michael i hele går og hadde det superkos for det. Vi bl. a danset som bare det i stuen til full musikk til The Voice  ;) Utrolig hvor mye energi man klarer å hente frem når man er småbarnsforeldre.

 

 <3

 

SMASK Lørdags kooooos !

10.12.2011 

Dennis Mike brukte de nye tusjene sine idag tidlig..

 

<3 Gjett hvem tegningen er til :)

 

Den er til Fanturangen, som er en av barne-tv heltene til Dennis. Jeg får sende den inn så fort som mulig  ;)

 

Han sa at de "strekene" som er rosa, det er "Fanten", som han kaller Fanturangen <3 Herregud, det er så søtt å ha barn i denne alderen<3

  

Etter tegningen, kledde vi på oss godt, for så å dra ut å gjøre litt ærend ;)Jakken til Dennis er fra Helly Hansen butikken i bogstadveien, og luen og genseren min er fra Gina Tricot. ( Slapp av! Jeg tok på meg jakken etter dette bildet altså;) 

Etter å ha gått tur opp til St hanshaugen senteret og shoppet litt der, tok vi bussen! Dennis syns det er så sinnsykt kult med buss, så det må vi bli flinkere til å ta. Her sitter han i vognen og holder seg godt fast mens han roper: "SEEE! TRAKTOR, LASBEBIL" (lastebil) osv. ;)Tok bussen til Akerbrygge, gikk litt rundt på senteret der og shoppet litt diverse. Ekstra hyggelig å gå rundt med barnet sitt på denne tiden av året. De gleder seg over hver minste lille ting, som f.eks en julekule <3 Sjefen sjæl <3

 


Digg å få hjelp med vognen i ny og ne. Jeg shopper, så triller Dennis posene mine. Mamma's lille hjelper ;) Haha, var vel mer det at han innsisterte på å trille "bilen" sin selv ;)

 

Nå får jeg vekke Dennis, for han har sovet siden kl 14:00. GOSH! Må lage noe middag, og kose oss før han skal sove borte fra meg.

 

SMASK


 Nissunge + julekalendere;)

10.12.2011

 

Var nissefest i barnehagen i går, så da måtte jeg kle ut Dennis som en nisse ;) 

Haha, kuleste nissen i gata <3 

Har lagd pakkekalender til Dennis Mike, og her er noe av det han har pakket opp. Mye av det er faktisk fra apoteket, de har så mye nyttig og fint, som passer perfekt til småtroll ;) Han har bl. a fått ullundertøy, såpebobler i mange forskjellige figurer, panda-tannbørsteholder, fiskehånkle som vier seg ut til 40 cm i varmt vann(sikkert gøy å leke med når han bader;)

Igår fikk han denne fine Peter Pan boken. Dennis er så sinnsykt glad i å bli lest for eller "lese" bok selv, så denne gaven ble han utrolig glad for. Når man åpner den kommer det store bilder ut av boken med masse flotte lyder. Anbefales på det sterkeste.Idag fikk han nye tusjer. Alle barn elsker å tegne, og da er det stas med nye farger. :)Ingen jul uten sjokoladekalender, og denne tror jeg at jeg kjøpte på Ica, eller var det REAMA? hmm.. Uansett, så er det masse god sjokolade inni, og denne deler Dennis Mike og jeg. De dagene han er hos Pappa'n sin, er det jeg som spiser av den :)

 MIDDAGSTIPS! Vi hadde veldig god middag igår. Stekte pommefrites, kylling og lagde bearne saus til. Hadde også pommefriteskrydder til. Nam, nam!  Idag skal vi shoppe julegaver og kos oss.

 

Ikveld er jeg innvitert på julefest hos Diderick, så det blir nok koselig som alltid ;)

 

Hva slags julekalender har dere ?

 

SMASKSorry for dårlig blogging i det siste, men har hatt for mye å gjøre rett og slett. Nå er jeg tilbake for fullt ;)

09.12.2011

 
 

Savnet dere også <3

 

Har jobbet masse, vært i møter, på konsert, møtt kusinen min, vennene mine, vært hos frisøren og tatt tidenes ettervekst, og selvfølgelig kost meg med Dennisen min. <3

 

Var i møte med Marianne fra se & hør igår, og vi pleier alltid å ha møtene våres på nodee. Det gjør ingen verdens ting for min del, da jeg ELSKER nodee ;)


 

Marianne - en av yndlingsjournalistene mine.

kult med ettervekst, men ikke for mye vel. ?!

 

 

 

Therese kom på frokost-besøk i går, og det var sykt hyggelig. 

Skikkelig fresh om morgenen... Vi lagde omelett, stekte bacon, så drakk vi H-melk med o'boy.. Kan ikke bli mer usunn enn det, men who cares? Spis det du vil, når du vil mener nå jeg, så lenge du holder deg i form ;)

  

Var ute og spiste middag med kusinen min, Lene Christina, for noen dager siden, og det var så godt å se henne igjen. Ler oss alltid nesten ihjel når vi prater om minnene vi har sammen fra da vi var barn. Gosh, jeg har ihvertfall alltid vært glad i å dolle meg ifølge henne <3 

Fikk verdens fineste øredobber av henne i bursdagsgave. Jeg virkelig elsket de !

  

Var de ikke fine ? Det er engler <3Vakre kusinen min <3 Hun er 6 mnd yngre enn meg ;)

 

 

Apropos ettervekst.. Den tok jeg idag hos verdens beste NIKITA-frisører på Glassmagasinet.

 

 

Yej ! Jeg fikk pepperkaker og nikitasjokolade.

 

 

oups.. for å si det sånn, jeg spiste opp alle jeg fikk ;) 

Vakre Shirin<3  Det var hun som fikset håret mitt idag, og jeg ble strålende fornøyd som alltid! Farget etterveksten og stripet det litt brunt, fikk hodebunnsmassasje pluss masse bra kurer. Heldige meg;)

 

Jeg er i heaven når jeg er hos frisørene mine <3 

Søte Karoline <3 Skulle hilse å si at hun er singel.. haha..

Vi har det ikke kjedelig når vi møtes ihvertfall.. Jeg sitter jo ikke helt i ro i 2,5 mens jeg er der, så blir litt fotoshoot osv. ;)
Nydelige Sandra <3 Hun har vondt i foten, så ber for at hun skal bli fort frisk !

 

 

Det er noe av det jeg har gjort de siste dagene, og flere bilder kommer fra Dennis, en konsert jeg var på osv - må bare dele opp innlegget, hvis ikke blir dette tidenes lengste ;)

 

SMASKHar begynt å planlegge litt jobb og annet div som skal skje i 2012 ;)

06.12.2011

 

Er ikke lenge til det nye året starter, og nytt år betyr nye muligheter. Det blir nok TV/tv-serie, radio, modelljobber, bloggen, jobbreiser, og annet spennende som står på kalenderen dette året også. ;) 

 

 

Hadde nok et spennende møte med Noman fra NRK :) Gleder meg til å fortelle når alt er klappet og klart, og dette tror jeg kan bli litt av en opplevelse samt sterkt for meg ;)

 


Verdens beste tanten min var også med på møte, og hvorfor får dere vite senere, men det er ihvertfall noe vi skal gjøre sammen, og jeg gleder meg allerede, selvom det er noen mnd til.

 

Usa-turen min har blitt utsatt pga for mye jobb her hjemme,  og fordi tv-serien jeg skulle bli med i henger laaaangt etter skjema, så gjelder det bare å vente tålmodig å se hva som skjer. Imens så kan jeg jo røpe at sesong 3 av tv-serien min - LINNI, begynner 8 januar. ;)

 

Btw: TUSEN HJERTLIG TAKK FOR ALLE GRATULASJONER <3 I LOVE YOU!

 

SMASKMy sweet 26 ;)

05.12.2011

 !

 

Da jeg våknet igår, lå dette utenfor døren min <3 Forstod raskt hvilke 2 hemmelige beundrere dette var fra.;) Utrolig koselig, og jeg ble så GLAD!!

 Ringte fort og takket og jeg ble bedt om å gjøre meg klar til 17:00, for da skulle vi alle tre ut å spise på Yaya's. Yejyej, tenkte jeg da. haha ;) Satte meg ned ved bordet og tente et lys for Mamma'n min, mens jeg spiste et stort stykke av bursdagskaken min med henne. "Pratet"/ba  masse til Mamma, og takket bl. a for all kjærligheten jeg fortsatt føler hun gir meg, og at jeg er glad for at hun passer på oss. Begynte selvfølgelig å sippe som faen når jeg innså at jeg snakket til bildet av henne, og ikke henne i virkeligheten. Skulle gjort alt for å fått klemt henne på bursdagen min, men får nøye meg med å føle henne rundt meg og be/snakke til henne;) 

   

 

 

Følte meg straks 1000 ganger bedre når sønnen min skulle kysse og klemme meg ihjel da han så meg <3 Verdens beste bursdagsgave det altså. Her står vi klare for å gå inn på Yaya's, men må selvfølgelig hilse på elefanten først;)Var så utrolig koselig å spise sammen som den lille familien vi er ;)

Elsker Thai-mat, og kunne spist det hver dag resten av livet jeg altså.Kjekke pappa'n til Dennis Mike <3;)Merker virkelig hvor stor Dennisen min har blitt når han sitter og spiller på iphonen til Pappa-Bernhard, mens vi spiser ferdig og prater sammen. Haha.. mye kulere å spille enn å prate med oss liksom ;) Man ser ihvertfall at Dennisen ligner på Pappa'n. (men mest på meg ;) 

Beste <3

 

 

Var en utrolig koselig og rolig bursdag, med andre ord helt perfekt ettersom jeg feiret den med venner på natten ;)

SEEE! Bernhard og Dennis er jo kliiiin gærne!! I tillegg til roser, kort, tegning, kongle, kake og  middag fra de, fikk jeg utrolig nok et diamanthjerte-kjede. Jeg holdt på å svime av.. Sa at det var alt for mye, men de mente jeg fikk det hjerte i diamanter fordi jeg er det for de <3 <3. Herregud, smeltet jo helt. Litt av en gave å få, men ble selvfølgelig utrolig glad.

 


 Var det ikke utrolig fint?

 

1.år til neste gang jeg fyller år. Går sykt fort atte hjælp.

 

Kos dere ;)

 

SMASKReunion og bursdag ;)

04.12.2011

 

Var ute og spiste på Mr.bay igår med Aylar og Christian Fredrik.

 

Er sinnsykt lenge siden vi tre har vært sammen, så var ordentlig hyggelig å catche opp. Spesielt noen timer før bursdagen min ;) JAAAA!

 

Klokken tolv fikset Aylar og Christian Fredrik, en liten overraskelse til meg, så når jeg kom ut fra doen og satte meg ned for å piffe opp sminken litt,(glemte selvfølgelig å ta med vesken inn på do) kom det flott dessert med fyrverkeri på, og de begynte å synge kjempehøyt sånn at alle snudde seg. Haha, utrolig koselig gjort, men utrolig flaut og typisk at jeg sminket meg akkurat da. Haha. Linni i et nøtteskall det ;) 

 

Heldige meg ;)For ca 5 år siden jobbet vi sammen, og dro på Norgesturne så og si hver helg i  1.år. Haha, det var tider det, så har virkelig mange gode minner for livet med denne jenta<3  Var så godt å være sammen igjen :)

 <3 <3

Vi tok masse bilder,  men fargen på dette bildet ser helt sykt ut. Jeg ble bl. a  hvit??? Hjelp! Ser ut som en tegning nesten ;)

 

Ellers koste jeg meg i hele går og begynte som sagt å feire bursdagen min ved midnatt.

 

Idag skal jeg ut å spise med verdens beste sønnen min og pappa-Bernhard, så det gleder jeg meg veldig til.

 

Takk for alle gratulasjoner på mail, blogg, facebook og mob. Er jo helt overveldende at så mange tenker på meg denne dagen <3 

 

Love you !

 

SMASKFin fredag;)

03.12.2011

Var ute og spiste middag med Mona og Daniel igår. Var kjempegod mat og utrolig hyggelig å se "søsteren " min igjen <3

 

  

Måtte ta bilde av disse ettersom vi hadde prikk like hjemme hos Mamma og Pappa da vi var små. Var helt rart å se de på bordet på restauranten. :)

Vi dro på byen en liten tur, og der møtte vi bl. a min gode venn Gisle, som driver www.730.no En av Norges kuleste nettsteder. Han er også sammen med Sichelle <3

 

Hadde en fantastisk kul kveld og møtte masse bra folk. ;)

 

Idag skal jeg ut å  spise middag med venner og så en liten tur ut på byen igjen. Er Bernhard som har gullungen denne helgen, og da er Mamma på byen og lufter stumpen ;) Jeg har forresten bursdag imorgen! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 

Ha en flott kveld alle sammen !

 

SMASKDeilig å jobbe hjemmefra ;)

01.12.2011

 

 Fullt hus idag fra kl:11:00, Photoshoot + filming til tv-serien min hjemm hos meg, stod på timeplanen idag. Med andre ord, en fargerik og spennende dag :)

 

Pose, pose :) Haha, naboene mine må være lei av all blitzen som kommer fra min leilighet. Er ikke akkurat første gang det er photoshoot hjemme i leiligheten min. :)


  

Viktig å spise mellom all jobbingen. Vegard, Anja, Rolf-Ørjan og assistenten hans Silje koser seg med maten.

 


<3 <3 My crew <3 <3Leiligheten min blir ofte gjort om til et studio. Deilig det, å jobbe hjemmefra i ny og ne ;) 

 

La meg på kjøkkenet og tok meg en baguett, mens jeg slappet av på yndlingspuffen min<3


'

 

 

 


 

Må spare opp krefter før jeg må yte mitt beste foran fire kameraer.. Da gjelder det å lade batteriene mine mens jeg kan.


 

 

 Jeg hentet Dennis Mike tidlig i barnehagen idag, sånn at han også kunne være med på photoshoot og filmingen. Gleder meg ihjel til å se det endelige resultatet av bildene av han. Var kjempeflink som alltid. ;)

 

 

Her snakker jeg til seerene i serien min <3  Sjekk soverommet mitt er bombet med klær over alt, etter all skifitngen mellom shooten og filmingen. Just like old days når jeg var fjortis og bombet rommet mitt 3 min etter at jeg hadde ryddet det. haha, men man vokser fra det også.

 

Til alle fortvilte ungdomsforeldre med barn som ikke rydder rommet - Jeg VAR tidenes rotekopp, men var flink til å rydde når jeg først hadde tid. Mamma og Pappa dævvet helt av meg til tider når det gjaldt rommet mitt. haha..Hadde liksom aldri tid til å brette klær, da jeg var så opptat med å være med vennene mine osv.  

 

Idag elsker jeg å ha det ryddig rundt meg, og vasker leiligheten 2-3 ganger i uken, samt holder den ryddig hver dag ! Jeg var ikke så glad i husarbeid da jeg var liten, men nå som jeg har blitt eldre og er mor, elsker jeg å gjøre husarbeid, lage mat, bake, vaske klær osv, men mest av alt elsker jeg å være mamma til verdens beste Dennis Mike <3

 

 

SMASK


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits