Thank you

28.11.2014
Først og fremst må jeg takke til alle leserne mine som har stemt bloggen min videre til Vixen blog awards, det gleder hjertet mitt stort <3 Jeg er virkelig glad i dere, for dere lar meg få være meg, og det er den beste gaven noen kan gi til meg<3 TUSEN HJERTLIG TAKK FOR AT DERE STEMMER PÅ MEG <3

Når det er sagt vil jeg gratulere Hildegunn som vant konkurransen jeg hadde i samarbeid med Makestyle.no

Du vant en ansiktsmaske fra // HER Håper du liker den like godt som meg, og gled deg til å få en hud som gløder !

Mail vil bli sendt til deg i løpet av helgen.

I dag har jeg tøffet fra sted til sted i den fine babyen min (bilen min) fra // HER (tok det bildet i dag, igjennom vinduet på biltilsynet, da jeg ventet i kø for å fikse med noe papirer;) Den er så søøøt, nesten som en hund ?! Ha ha..

Vi var på plass i barnehagen til Dennis kl:08:15 i dag, da sang alle barna julesanger for foreldrene mens julegranen ble tent <3 Teit som jeg er ble jeg så rørt da jeg så skatten min synge og smile så søtt til meg, så jeg klarte ikke å holde tårene tilbake (pinlig) Jaja, etter å ha tatt til tårene og følt meg som verdens heldigste som er Mamma'n til Dennis Michael, tøffet jeg videre i det rosa lynet mitt til Lillestrøm for å besøke << Neglsnekkeriet >>.

Der fikk jeg klippet, filt og lakket neglene mine.

I love to sparkle !

Fikk fransk manikyr og litt glitter på resten av neglene mine.

Det er ikke akkurat noe hemmelighet at jeg elsker stjerner. Bare se på bilen jeg kjører rundt i, den er også rosa og sølv med stjerne, slik som neglene mine ;)

Ble som alltid superfornøyd !Fikk også fikset vippene mine, slik at jeg har mascaraeffekten uansett hvilken tid det er på døgnet. Elsker å våkne opp uten sminke, men fortsatt ferdigsminket, takket være mascaraeffekten vippene fra neglsnekkeriet gir meg.

De har vippeexstension fra 800,- ( det er billig!) og juletilbud på hyaluronsyre-filler! Leppeforstørring og rynkebehandling, kun 1690,- Utføres av kosmetisk sykepleier.

Du kan gå inn å like siden deres // HER og lese mer om de.


Jeg har ikke prøvd det, men har hørt at de er de beste på å hindre aldringsprosesen ;)

Har irritert meg i hele dag ovr at jeg har fått tørre og irriterte lepper. De blir det av kulden, og at det er så tørr luft ute. Hentet frem Sara Happ leppe scrub og lepomade fra Makestyle.

(Litt trøtt i øynene, men det er takket være at vi stod opp grytidlig i dag..)

Tok på scruben og masserte leppene til det begynte å svi litt.

Her ser dere hvordan scrubben jobber på leppene.

tørket den av og tok på lepomaden.

The Lip Slip er en lipbalm som ingen andre, og den etterlater ingen farge, bare en nydelig "glossy" look på leppene.
Leppene ser hydrerte, sunne og freshe ut etter bare engangs bruk.
Du kan bruke den hele dagen, eller over natten. Resultatene er umiddelbar slik som dere ser på bildet.

Vel, da er vipper negler og lepper klare for vinteren ;)

Olav og jeg holder på å rydde hele huset og tar den store julevasken i kveld - det blir så fint her nå <3 Vi spiller litt sjakk ved siden av, hører på musikk, tar noen glass vin, erter, kødder og denger litt løs på hverandre mellom ryddingen. Ha ha, vi er så rare, men det er det jeg elsker med forholdet vårt. Merker at han er storebror(han er faktisk lillebror også)  og jeg er lillesøster, for jeg prøver alltid å legge han i bakken, og ypper med han, slik jeg alltid gjør med min storbror, men Olav bare ler av meg og legger meg ned i bakken. Hadde det vært alvor er jeg sikker på at jeg hadde klart å ta han. Lærte noen triks av Oberst Pappa'n min, da jeg var yngre, men de sparer jeg meg til en som virkelig fortjener det ;) Nå sitter vi på hver vår mac, men skal fortsette å rydde ferdig nå, ikke mye igjen nå, og da gleder jeg meg til å ligge inntil han å se på film <3

 


Ha en fin kveld alle sammen <3

 

 

 

Annonse !

 Kategori: Diverse
Konkurranse

27.11.2014

Nå er det lenge siden jeg har pleiet huden min ordenlig, så nå var det på tide. Da jeg var hos makestyle.no tidligere denne uken, ble jeg anbefalt å prøve serien fra Malika som du finner // HER.

Det er en ansiktsmaske som renser dypt inn i porene dine, eyepads som fjerner blåe ringer rundt øynene osv, vippe og bryn serum som forlenger vipper og gror ut brynene raskere.

Startet med å legge på eye patch . På kun 30 minutter skal du oppnå en umiddelbar "Askepott"-effekt, med synlig reduksjon av linjer rundt øynene, samtidig som at de på fantastisk vis reduserer tegn på trøtthet. Dette er favorittproduktet til Brad Pitt når han er på filminnspilling!

De føltes svært behagelige å ha på. Du finner de // HER

Her er vippe og bryn serumet fra Talika sin serie.

Man påfør produktet på ønsket område, da serumet påvirker veksten der det eksisterer hårsekker. Etter 28 dager skal man se betydelige resultater, så kommer tilbake til Dere hvor bra det funket.

Du finner eyebrow serumet // HER

Vippeserumet finner du // HER

Da er det bare å vente spent i 28 dager, å se hvor mye hår som har vokst ut på brynene, og om vippene har blitt lengre. ( Har de det blir jeg nødt til å klippe de, neida, men bruker det mest på de nederste vippene ;)

Gledet meg ekstremt mye til å prøve ansiktsmasken, da jeg har hørt så mye positivt om den. Skal jeg være helt ærlig så syntes jeg den satt litt dårlig og ikke funket helt som jeg hadde trodd...

MEN det var ikke så rart, da jeg hadde tatt på meg FEIL SIDE av masken - ha ha.. TYPISK meg! Da jeg forstod at jeg hadde gjort det feil, byttet jeg til den riktige masken, og fy fæææn (unnskyld språket) så deilig den var å ha på seg. Jeg har prøvd en god del ansiktsmasker, men denne er desidert den beste hittil, og Janne fra makestyle.no hadde helt rett ! Skal ringe Janne med en gang og bestille tjue sånne til. Skal gi bort i julegaver og beholde resten selv ;)

Du finner den // HER


Jeg er flink til å passe på huden til kjæresten min også. I dag fikk han peel off mask fra // HER, vippeserum fra // HER, og eyepads fra // HER.

Skal ikke så mye til for å holde huden til mennene fine heller. Jeg sa til Olav at det tar 15 min av hans liv å sitte med det på, og det beste med alt er at han fortsatt kunne jobbe på macen og ta tlf de 15 min han hadde det på.

Han sa selv at huden føltes smoothere etterpå, og så løp han ut og jobbet videre. ( Kom noen bilkunder av han, så bra han fikk vasket det bort - ha ha! )

Huden min føles helt fantastisk.

Jeg har den siste uken gått uten sminke HVER dag, og det føles deilig å la huden få puste i ny og ne. Så lenge huden min glinser, er ren og fin, ser jeg ikke noe grunn lenger til å dekke den til. (trodde aldri den dagen skulle komme) Det er taket være gode produkter som jeg bruker fra makestyle.no Dessuten sier Olav hver gang jeg tar av sminken at jeg er mye finere uten <3 (godingen) Da jeg var innom Sepideh (som du kan lese om // HER) sa hun at hun ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke gikk mer uten sminke, da hun syntes jeg var så fin uten ?! Veldig hyggelig at folk mener det, men er viktig at man føler seg vel, og det gjør jeg så lenge jeg fortsetter å ta vare på huden og meg selv.Hvis du skriver i kommentarfeltet her, hvorfor du fortjener å vinne en serie fra Talika, kan du bli den heldige til å vinne den i løpet av morgendagen.

 

Lykke til.

 

 

 

Annonse!

 

 I'm a belivier

27.11.2014

Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart å takle alt som har skjedd det siste året, hvis ikke det hadde vært for denne fantastiske og flotte damen.

Sepideh var med på << Den 6.sans >> som gikk på Tv-Norge i 2010, og var den som imponerte mest av alle ! Jeg er ekstremt spirituell av meg, og tror absolutt på at det finnes mer mellom himmel og jord.

Jeg har selv opplevd uforklarlige ting, har Dere ?

Sepideh er født med en gave hvor hun ser og merker ting som ikke "vanlige" mennesker gjør. Alle mennesker skal vist klare det samme, men vi vet bare ikke hvordan vi skal bruke den siden av oss. Etter at Pappa døde i sommer slet jeg mye, og ønsket så sårt å vite om han hadde det bra der han er nå. Jeg har fått vite at han har det bra sammen med Mamma, og at de er rundt meg og passer på oss. Jeg har fått vite ting fra jeg var liten som ingen andre enn meg selv visste om + hvordan mamma og pappa var da de møttes, hva som var grunnen til at de skilte seg osv. Hun har sagt at jeg må slutte å forsvare handlingene til Mamma, fordi mamma ønsker så inderlig at jeg skal se at mye av det Mamma gjorde var feil, men jeg unnskylder alltid med at grunnen til at Mamma ofte kunne bli så sint og gjøre visse ting mot meg, var fordi hun var syk og plaget av smerter. Hun vil også at jeg skal slutte å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke var rundt pappa, da han døde, for han mener jeg ikke kunne gjort noe bedre enn det jeg gjorde osv. Ingen andre enn meg selv viste at jeg slet med dårlig samvittighet når det gjelder Pappas bortgang. Jeg ba til Gud og Pappa hver kveld og sa hvor lei meg jeg var for at jeg ikke var ved hans side, da han døde. Sepideh ringte meg plutselig en dag og sa at "pappa" hadde kommet til henne og sagt at jeg må slutte å ha dårlig samvittighet for noe jeg overhode ikk kunne kontrollere, at jeg ikke har gjort noe feil og at han ikke får fred før jeg får fred i hjertet mitt. Jeg fikk frysninger og begynte å strigråte når hun ringte å sa det, for det var de virkelig INGEN i hele verden som viste at jeg slet med. Når hun gjør slike ting får jeg frysninger, og hun har virkelig hjulpet meg med å lette hjertet mitt.

Man velger selv hva man ønsker å tro på, men jeg har fått bekreftet så mange ganger at hun har en gave, da hun kan sitte å fortelle meg mine dypeste henmeligheter som jeg sliter med.  Jeg har vokst mye av å snakke med Sepideh, og takler sorgen etter Mamma og Pappa veldig bra pga ting hun har sagt via "Mamma og Pappa ".

Alle trenger en å snakke med og tømme seg til i ny og ne, og den siste jeg vil legge slike ting på til enhver tid, er kjæresten min. Misforstå meg rett, vi snakker om ALT, men jeg orker liksom ikke å grine og vise sorg rundt han(stakkars;) de gangene jeg sliter med savn, eller sorg. Han vet alt om meg fra A-Å, alt fra barndommen min, tapet over Mamma og Pappa osv, det at han vet alt, elsker meg og står sterkt ved min side, holder mer enn nok for meg.

Man har mennesker rundt seg til forskjellige ting, har dere merket det?Det er noen venner man snakker bedre med, noen man liker å feste med, noen man liker å reise med, noen man liker å shoppe med osv. Synes litt synd på de kjærestene som går fra å være kjærester til å bli hobbypsykologer for partneren sin. De fleste menn er enkle og liker det sånn,  sliter man med noe, eller trenger hjelp til å bearbeide noe, så finnes det mennesker å snakke med slike ting om. Enten det er sine egne foreldre, besteforeldre, psykologer, livsveiledere osv. Man bør ikke legge alt på partneren sin, mener jeg, men det er selvfølgelig viktig å være ærlig, åpen og kunne snakke med partneren sin, da det er din største støttespiller.

Man kan ikke alltid forvente at f.eks menn skal forstå oss kvinner til enhver tid, og bli fornærmet hvis de ikke viser nok følelser, eller trøster deg slik du ønsker. Alle er forskjellige og takler ting forskjellig. Vi kvinner får jo "uken" vår 1 gang i mnd, hvor ihvertfall jeg føler meg halvnormal uken før, ha ha. Spiser som en hest, overanalyserer alt, får frysninger av ingenting, og når "uken" først kommer, blir jeg ekstremt følsom ?! Slitsomme greier, men sånn går no dagan. Jeg er flink til å advare kjæresten min, før jeg får "uken" slik at hvis jeg blir overfølsom, eller blir litt fortere irritert, så vet han hvorfor. Hver gang jeg er ferdig med uken min roper jeg; "WE DID IT HONEY, jeg er ferdig med "uken"." Takk Gud for at Sepideh er til <3

Ellers har vi bringet julen inn i heimen. Vi har faktisk begynt å pynte så smått til jul. Vi bakte pepperkaker og hørte på julemusikk på tirsdagen, det var sykt hyggelig.

Santa's little helper <3Kosemoser oss.Det beste jeg vet; Dennis Michael, Olav og pepperkaker ;)

I går var Dennis Michael på fotballtrening med bestevennen sin, Adrian. De er så sykt søte sammen! Jeg måtte ta bilde av de, da de satt i ring, og satt sånn helt inntil hverandre <3 " Tuppen og lillemor", kalte faren til Adrian de for - ha ha !

På vei hjem fra fotballtreningen, dro jeg innom butikken og kjøpe noe digg (biff bl. a) som jeg kunne lage til middag til min kjære.

Da vi kom hjem og Dennis hadde sovnet, dekket jeg bordet, tente lys, stekte biff, kokte ris, stekte potetbåter i ovnen, og lagde peppersaus hvor jeg blandet i en sykt god rødvin. Vi drakk samme rødvin som jeg hadde i peppersausen, og det smakte sykt godt, om jeg får si det selv ;)

Noen ganger er det viktig å stoppe litt opp, selvom det er hverdag, sette seg ned ved bordet med tente lys og ha skikkelig kvalitetstid. Det er deilig oppi en travel hverdag og puste litt ut og nyte hverandres selskap. Man må ikke spise taco på en fredag, eller biff på en søndag, man kan faktsik unne seg litt ekstra godt på hverdagen også. Vi ble faktisk sittende i 2 timer ved middagsbordet å prate om alt mulig rart. Noe av det jeg virkelig elsker med forholdet til Olav og meg er at vi alltid har noe å snakke om, og ler mye sammen. Han er i mine øyne verdens morsomste mann <3 Skulle gjerne lagt ut bilde med det vakre hodet og trynet hans, men han lagde en merkelige og ufrivillig grimase på bildet, så klippet det vekk.

(Hvis dere lurer på hvorfor det kun er agurk på tallerkenen, er det fordi det er yndlings "salaten" til Olav. Jeg liker og foretrekker alt av grønnsaker, mens for han så er det perfekt, og mer enn nok med agurk! Med andre ord; veldig enkel å lage mat til ;)

 

Ønsker alle en fin dag videre (Men det gjør jeg visst allitd ;)Love my partners

25.11.2014Deilig å kjøre tidlig på morgenen i desember og ta på solbriller fordi man blir blendet av solen, ikke verst. Trodde ikke jeg skulle ta frem solbrillene mine på en stund, men der tok jeg feil (Godt var det ;)Var i et møte med Mercedes Erik Arneses Helsfyr som er en av samarbeidspartnerene mine.  Vi pratet om diverse ting vi skal gjøre sammen fremover, så det gleder jeg meg veldig til.

Jeg fikk også byttet til vinterdekkene mine hos Erik Arnesen helsfyr, så hvis du trenger å bytte til vinterdekk, anbefaler jeg deg å dra // HIT
 

Var også hos Makestyle.no og prøvde ut diverse produkter jeg skal ha med i julekalenderen på bloggen.

Ha ha, det er alltid like morsomt når Janne (Som driver makestyle.no) og jeg tester produkter og lager videoklipp.

Hvis du går inn på makestyle.no via instagram, finner du mange flere morsomme og bra videoer.

Jeg heter @meisterlinni på instagram.

Nå kan dere bare glede dere til 1.des når vi setter i gang med julekalenderen her på bloggen min. Dere er heldige som kan vinne så mye flotte premier.

Jeg er nøye på hva jeg anbefaler videre av produkter osv på bloggen, derfor tester jeg alltid selv først, før jeg skriver om det her.

Janne og jeg ble sittende i flere timer, så endte med at vi bestilte thaimat.. Det ble en opplevelse vi sent hvor glemme, da han som leverte maten til oss, tok av seg jakken, satte seg ned ved bordet vårt, mens han begynte å snakke om alt mulig rart og så på mens vi spiste ?! Ha ha, hvordan er det mulig ? Men snille som Janne og jeg er, snakket vi og var høflige tilbake, og så dro han til slutt.

Ha ha, da har vi opplevd det også. Mennesker er så morsomme og rare vesner, mener jeg.

I tilegg til å være superseriøse og effektive når vi jobber, ender vi opp med å kødde litt innimellom. Er det en jeg ler helt sykt mye med, så er det fine Janne <3

Det har gått i ett i dag, så nå skal jeg kose meg med Olaven min og Dennisen min.

Jeg gleder meg til å teste ut en ny serie fra // HER , som vistnok skal være helt fantastisk for huden. Vikitg å passe ekstra godt på huden nå som det har blitt kaldt ute, da kan huden fort bli tørr og nuppete.

 

Forteller senere hvordan det gikk med ansiktsmasken osv.

 

Ha en fin kveld videre.

 

 

 

 

ReklameDouble trouble

24.11.2014

Søndag var jeg litt redusert etter lørdagens festlgheter med vennene til Olav og meg. Vi hadde det ihverfall sykt phett, så var verdt hodepinen dagen etter. Neida, det var ikke så ille, dessuten hadde vi ikke tid til å kjenne på formen, da vi skulle i dåp til bestekompisen til Olav sin vakre datter, som Olav er så heldig å  være fadder til.

Endelig fikk jeg tatt på meg den fine Rogalandsbunaden min, litt trist at jeg ikke får brukt den oftere enn en gang i året (17.mai), så derfor er det ekstra stas når jeg først kan bruke den. Jeg brukte alltid bunad da jeg var barn på julaften, men det sluttet jeg med etter at jeg ble tenåring ?! Synes det er så fint å gå med rød kjole på julaften ;)

Uansett, dåpen fant sted i holmenkollenkirke og det var så koselig å være i en kirke igjen. Alt for lenge siden sist.

Her blir vakre Emilie døpt <3

Stolt fadder som tente lys for Emile.

Da vi var ferdige i kirken, kjørte vi videre for å feire at Emilie var døpt. Det var lettere sagt enn gjort, for tror Dere ikke det ene HJULET på bilen til Olav FALT AV ?! Vi kjente plutselig at hele bilen ristet, og da jeg tittet i sidespeilet for å se hva det kunne være, så jeg at hjulet på min side var på vei av ?! Vi stoppet og ble ganske sjokkerte, men så braste jeg ut i latter. Mest av alt pga det SELVFØLGELIG måtte skje oss når vi var på vei i dåpsfest, og at vi stod fast midt i en vei med bunad og dress.. HERREGUD, går det anå bli mer ufrivillig dramaqueens ?! Vi får oppmerksomhet enten vi vil, eller ikke.

"Hei på deg hjul"

Folk kom fra alle kanter for å hjelpe oss, men det var ingenting som kunne fikses på stedet, så NAF kom for å hente bilen.

Det verste med alt var at Olav hadde klart å få meg seg leken til Oscar som er storebroren til Emilie, som ble døpt. Den drillen sover Oscar med om natten, så var viktig for oss å komme fortest mulig til dåpsfesten å gi den tilbake.Vi ble kjørt hjem av Naf og fikk byttet bil. Morsomt at folk klappet da vi til slutt omsider kom frem.

Var en utrolig fin dåp og dåpsfest, med hyggelige og fine mennesker.Etter dåpen hentet vi Dennis Michael i Hamar, som selv hadde vært i dåpen til kusinen hans. Ble en lang, actionfylt og minnerik dag.

 

I dag er det fullt kjør med møter og jobb, det gleder jeg meg til.

 

Ha en flott dag alle sammen.Be thankful

22.11.2014

Grandma og jeg satt i flere timer på holmenkollenrestaurant og koste oss. Vi mimret tilbake, da mamma, pappa og grandmpa levde, og lo så godt av alt det rare som har blitt sagt og gjort opp igjennom årene.

Noe som fikk tårene mine til å trille var da Grandma begynte å fortelle om hvordan mamma og pappa møttes, hvor forelsket de var, hvordan pappa gredde håret til mamma hver morgen fordi hun var så dårlig med leddgikten, hvor stolt pappa ble da de til slutt fikk en liten pike (meg;) og hvor godt min storebror alltid har passet på meg. Han ville gjøre alt for meg, gi meg tåteflaske, lese bok, bar meg rundt og viste meg fram til kompisene sine, det sluttet han med da jeg ble tenåring, da var det ingen av kompisene hans som fikk nærme seg meg nesten, ha ha.. I dag kan man trygt si at jeg har mange storebrødre, men ingen slår min ekte <3

Selvom vi har vært igjennom mye vondt, så gjør det så godt på en vond og rar måte å reise tilbake til barndommen å høre om de fine årene vi også hadde. Jeg får tårer bare av å skrive om det, så tror jeg skal slutte nå, men livet er for kort til å ha det vondt. Det er kun deg selv som bestemmer hvor bra du skal ha det, eller ei. Jeg er takknemlig for alle de årene jeg fikk med mamma og pappa, og grunnen til at jeg savner de er fordi jeg elsker de og skulle så inderlig ønske vi fikk mange flere år sammen, og at de fikk sett min fantastiske sønn, deres barnebarn vokse opp. Det er mye man kan misunne hverandre for, rikdom, suksess, karriere, barn, utseende osv, men til dere som er misunnelige på meg, vit at jeg uansett alltid for resten av mitt liv kommer til å misunne (på en sunn og god måte) ALLE andre som har en mor og en far, hvis det er til noe trøst for noen der ute som misunner meg for noe. Jeg velger uansett å se fremover og være takknemlig for alle minnene jeg har med Mamma og Pappa, så ser jeg frem til de minnene jeg skal lage med den lille familien jeg har i dag;)

 

Jeg er så glad for at vi tok oss tid til å besøke Mamma sin grav  og pyntet den så fint for hun og Pappa <3Vi dro på juleshopping i bogstadveien i går, da kom jeg i sykt julestemning. Herregud, så fint det har blitt pyntet der <3

Jeg er heldig som har en Grandma på 90 år som er så sprek og morsom som henne , en fantastisk sønn, en god kjæreste og masse gode og ekte venner og kollegaer.

I dag skal Olav og jeg ut å kose oss med noen venner av oss. Dennis er hos besteforeldre for de skal i nok en dåp i morgen,(det samme skal vi, men i kompisen til Olav sin datter) mens Grandma skal være med storebroren min og mine nieser i dag.

Jeg har nesten ikke fått jobbet noe denne uken, da jeg har viet all min tid til min herlige Grandma, så jeg får nyte helgen før det blir fullt opp med jobb, barn og annet diverse neste uke. For meg kommer familie først, og denne uken trengte Grandma meg, eller egentlig så trengte vi begge hverandre <3

Hun reiser hjem i morgen, men kommer heldigvis tilbake i julen.


Ønsker alle en fin helg videre.

 

 Grandma has arrived

19.11.2014

Heisann hopsann.

Grandma har nå vært på besøk i 3 dager og vi koser oss som bare det sammen.

Olav er så snill å masserer Grandma hver dag, for er det noe den mannen kan, så er det nettopp det !

(Ha ha, dette er de eneste bildene jeg har klart å ta av oss de siste dagene ?! )

I tilegg til at grandma har kommet, har vi klart å skvise inn julemiddag hjemme hos Kristine og Dag, sammen med Børre og en annen samarbeidspartner av oss, Kjell, hvor vi ble servert nydelig julemat, pinnekjøtt og ribbe.


De skuffer aldri med mat og drikke, så der koste vi oss gløgg ihjel.


Ekstra koselg var det når vi fikk kost med babyen Deres, Christoffer.

Olav og meg som duller meg bebisen. (Slapp av, den jakken fikk jeg i gave for mange år siden og er i følge personen jeg fikk den av ikke ekte pels)

<3

I know, han kler det skikkelig !Flink er han også med barn, men over til noe helt annet, det var ihvertfall en utrolig hyggelig kveld.

Mandag kveld feiret vi bursdagen til moren til Olav, det var utrolig koselig ! Der ble vi også servert pinnekjøtt som smakte helt himmelsk. (Jeg elsker pinnekjøtt)

Tirsdag var jeg i noen møter, og brukte resten av kvelden på Dennis, Olav og Grandma.

Jeg er skikkelig kosete av meg, så i går kveld lå Dennis i fanget mitt og fikk kos av meg, og jeg lå med hodet i fanget på grandma og ble kost i håret, mens Olav lå nedesrt i sofaen og koste beina mine. Snakk om en skikkelig kosekveld <3

Noe Grandma og jeg elsker å gjøre sammen er å se på morsomme youtubeklipp, for da ler vi så godt sammen. Vi har hver vår rare latter, Grandma mener jeg har en smittende latter, og jeg mener det samme om hennes, så når først en av oss begynner, klarer vi ikke å stoppe.

Viktig med kvalitetstid i ny og ne, så det har vi ofte når Grandma er på besøk fra Stavangerrrrrrr.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et møte, så nå skal vi på graven til Mamma og Pappa for å legge fin krans og tenne lys for de <3

Dennis har fotballkamp senere i dag, så da er det bare å finne frem kubjella og flagg - haha ! Heia Dennis Michael ! (Slapp av, så koko er jeg ikke, men jeg skriker som en kokomamma når han har ballen, eller scorer mål ;)

Vi skal ha fiskegrateng til middag i dag, og så blir det vel å kose på sofaen resten av kvelden.

I morgen skal jeg til makestyle.no for å lage julekalender jeg skal ha her på bloggen hele desember !

Det er det bare å glede seg til, for da kan både kvinner og menn vinne fantastiske premier HVER dag !

Er det noe spesielt dere ønsker jeg skal ha med i kalenderen - ROP UT !

 

Ønsker alle en fin dag.

 

 

Klem

 

 Grattis til Lilli

19.11.2014

Du ble den tilfeldige heldige vinneren fra min siste konkurranse om å vinne noe fra kolleksjonene mine // HER


Du får Brittany Jeans som du ønkset deg.

Håper du liker de like mye som meg, de er fantastiske å gå i og sitter superfint over stumpen.

 

Gratulerer så mye !

 

Klem

 Konkurranse

17.11.2014
Alt du trenger å gjøre er å skrive hva du ønsker fra den siste kleskolleksjonen min << Fantastic Winter - By Linni >> og veskekolleksjonen min << LM By Linni Meister >> som du finner // HER

Vi plukker ut en heldig vinner i morgen :)

 
Lykke til !

 

 

 

 

Annonse!

 

 Feel Fantastic

16.11.2014

Det har gått i ett de siste dagene, så har rett og slett ikke orket å blogge.

Både klekolleksjonen og veskekolleksjonen min går så det suser -  det gjør meg glad !

Dere kan sjekke ut << Fantastic Winter - By Linni >> HER, og veskekolleksjonen min << LM. By Linni Meister >> HER

Fredag hadde jeg en så utrolig hyggelig dag sammen Kristine. Vi spiste en digg frokost hjemme hos henne og snakket om alt mulig rart.

 Kristine og Dag har jo akkurat fått verdens søsteste lille bebis, Christopher, som jeg var så heldig å få kosemose med.

Blir jo helt tullete rundt babyer <3 Begynner å bli en god del år siden min lille "baby" Dennis Michael var sååå liten <3

Vi dro inn til byen og handlet bursdagsgave til Dag, som fyller år på onsdag, så hadde vi en koselig lunsj på Cafe Bristol.

En utrolig koselig sammen med en utrolig koselig dame :)

Olav og Dennis Mike, hadde disket opp god middag og tent levende lys, da jeg kom hjem på fredag. Det var sykt hyggelig og vi koste oss skikkelig. Dennis sov over i under etg hos nabogutten. De er sammen 24/7,  det er så hyggelig at Dennis har en bestevenn som bor i samme hus ;)

Senere på kvelden fikk vi besøk av noen kompiser, vi endte opp med å dra ut en liten tur på byen. Kan ikke huske sist jeg var ute på byen i Oslo, men var veldig gøy !

Lørdagen gikk mest på og slappe av og kose oss, Dennis hadde besøk av bestekompisen sin, mens Olav og jeg koste oss med film.


Vi bakte boller og lagde Indisk mat.

I dag våknet vi begge før Dennis, rundt 06:00 og fikk ikke sove, så endte opp med å se på 4 episoder av << Lilyhammer >> den serien er så sykt bra !

Nå har vi ryddet og gjort det koselig her, for om noen timer kommer hele Norges GRRRRRANDMA på besøk.

Gleder meg til å hente henne på flyplassen.

Vi skal i julemiddag til Kristine og Dag i kveld, men vi får noen timer med Grandma før vi må dra. Dennis og Grandma skal kose seg sammen i kveld <3

Tenkte å kjøre en konkurranse senere i dag, så stay tuned.

Så må jeg avslutte med å takke Head frisør for hårstyling og sminke til kjendisgallaen som var forrige mandag. Ble overrasket over at Jan Thomas likte det han så ?! Så hyggelig! Trodde han fortsatt var sur på meg, og kåret meg til en av Norges verst kledde sammen med mange andre flotte mennesker som har fin stil. Det viktigste er å føle seg vel i det man går i og elsker stilen sin, for stilen din er jo en del av personligheten din. En stylist som tar på deg det som er "inn" eller på "mote" er alt annet enn personlig, mener jeg.

 

Feel fantastic no matter what other people say ! As long as you are you, no one can take that away from you ;)

 

Håper dere har hatt en fin helg.

 

Klem

 

 Fra Galla Til Poker

12.11.2014

God morgen Norge <3

Herregud som dagene flyr, og den siste uken har ikke vært noe unntak, da det har vært mye på timeplanen.

Lørdag hadde jeg jentemiddag med Carina, Martine og Anette Marie på Taco hjemme hos meg.

Brukte for første gang min nye Mast rettetang fra // HER som jeg er strålende fornøyd med.Denne godjenta er ute med en ny singel som heter Be My Lover. Du finner den på Spotify:HER WiMP: HER iTunes: HER

Du er så flink og jeg er stolt av deg, Carina <3


"Selfie for ever "

Det ble en fantastiske hyggelig kveld, og jeg storkoste meg med disse jentene som jeg ikke har hatt muligheten til å være med på evigheter. Alltid like kos å catche opp tapt tid.

Mandag ettermiddag gjorde jeg meg klar til se & hør sin kjendisgalla. Jeg lakket tåneglene mine røde med en lekker neglelakk fra // HER

Du finner også q-tipsholderen // HER, Neglelakkfjerneren // HER, og neglsaks fra // HER

Jeg gleder meg skikkelig til å åpne luke for luke i julekalenderen min fra Ciate som du finner // HER


Den inneholder 24 lekre neglelakker <3 Wohoooo :)

Tidligere denne uken farget jeg etterveksten min hos Head frisør som holder til i Hegdahaugsveien 30. De farget etterveksten og frisket opp blondfargen.

(Jeg liker å hjelpe til ;)

Før gallaen på mandag stylet fantastiske Ole Gunnar håret mitt, mens flinke Maria sminket meg. Jeg ble som alltid like fornøyd !Følte meg som en prinsesse på håret, etter Ole Gunnar var ferdig med meg.Jeg føler jeg er i de tryggeste hender når jeg er hos Head frisør. Trenger du en hårkur, fornye fargen din, klippe deg, eller bli stylet til julebord e.l er Head frisør å anbefale på det sterkeste. Jeg garanterer deg 100 % at du blir fornøyd.

Må si jeg ble meget imponert over hvor gjennomført og bra Se & Hør sin kjendisgalla var.

Vi ventet på barnevakten, så kom litt sent etter at presse og alle andre hadde satt seg i salen, men bedre sent enn aldr ;)

Dessuten har jeg aldri fått så mye komplementer før i hele mitt liv som det jeg fikk denne kvelden av samtlige pøå festen. Utrolig koselig og smigrende var det å høre hva de hadde å si til meg både om det ene og det andre.

Var stas å møte sjefen for Norwegian og hans vakre kone. Jeg sa rett ut til han at det fineste jeg noen gang hadde hørt han si var da han ble intervjuet og stilt et spørsmål om hva som var det mest verdifulle han har, så svarte han; "Det må være kona mi !" Åååååh, etter det fikk han all min respekt ;)

Koselig å møte på så mange hyggelige og flotte mennesker, og jeg er nok verdens dårligste til å ta bilder når jeg er på slike arrangementer, så disse bildene har jeg fått tilsendt.


Var en vellykket kveld med kos, dans og mye morro. Ekstra hyggelig var det å danse med kjæresten min - det er noe jeg virkelig elsker.

I dag har jeg jobbet fra kl:02:00 i natt som kommentator i VG-TV sitt pokerstudio LIVE. Vi snakket under sendingen om poker NM som foregikk i Las Vegas, hvor Felix (som jobber i samme pokerselskap som meg - Betsson group, der han er ambassadør for Betsafe og jeg er ambassadør for søsterselskapet Nordicbet )

Vi jobbet i VG-TV i ca 6 timer og hadde det utrolig gøy, selvom det var nervepirrende til tider.

Jeg er så stolt over at en Nordmann, Felix, stakk av med andreplassen i Poker VM-finalen. Fy fææææn han er rå ! Gratulerer så mye til deg, Felix ! Jeg bøyer meg i pokerstøvet for deg !

Vi holdt oss våkne igjennom natten med kaffe, energidrikke, godteri og nøtter + godt humør og god stemning.

Da jeg kom hjem, hadde Olav gjort klar Dennis, slik at jeg kunne kjøre han rett i barnehagen.

Nå føler jeg meg helt kake og trenger noen timers søvn før jeg skal se på Dennis Michael spille fotballkamp i dag - det gleder jeg meg til.

På bilder ser dere jeg stolt bærer vesken fra min egen kolleksjon LM By Linni Meister som du finner // HER


Dere kan også se en video fra Morgan Kane lanseringen // HER

Nå holder øynene mine på å dette sammen, så nå må jeg få noen timer på øye.

 

"Natta" og ha en fin dag :)

 

 

Klem

 

 

 

Annonse!10.11.2014

10.11.2014

Gratis til Stine Pollo, som ble den heldige vinneren av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Neglsnekkeriet.noDu ble den heldige til å vinne nye lekre negler. Mail er sendt til deg fra Neglsnekkeriet.no

Til dere andre; Dere vil få mange flere muligheter til å vinne.

 

Stor klem

 

 

 

Annonse!

 

 Kategori: Diverse
Vinn restylane,vipper,negler etc

08.11.2014

I dag var jeg hos Neglsnekkeriet som holder til i Lillestrøm.Det var flinke Kathrine som fikset neglene mine.

Denne gangen valgte jeg franks manikyr med glitter på de hvite tippene. Jeg ble veldig fornøyd og kjenner jeg gleder meg ekstra mye til jul ;)

Tenke å ha en konkurranse hvor du kun trenger å fylle ut et skjema ved å trykke // HER eller på bildet under.

 

 

 

Når du har fylt ut skjemaet, skrivet du også i kommentarfeltet under dette innlegget hvorfor du ønsker å vinne.en av de 4 alternativene.

 

Lykke til og måtte den heldigste vinne :)

 

 

Annonse !

 Grattis til Monica Karin

08.11.2014

Monika Karin, du ble den heldige vinneren av DENNE konkurransen.

Dere alle hadde rett - det var Eyedews fra Makestyle.no jeg hadde under øynene på bildet.

Hvis du har blå ringer, poser, fine linjer, allergier, stress, tretthet, hodepine, bakrus eller en hot date, kan Eyedews være noe for deg. Utrolig forfriskende, enkel i bruk og en anti-age behandling for øyepartiet.

De geniale padsene kjøler, drenerer og løfter det sarte øyeområdet, umiddelbart. Denne jobber i tillegg med å midlertidig forminske fine linjer. Med herlig kokosduft er Eyes by ToGoSpa et must for alle som har lyst til å se litt mer våken ut på bare 15 minutter.

Jeg våknet kl:05:15 i dag tidlig ?! Fikk ikke sove og lå og vre meg til klokken ble 08:00.. Har ryddet og vasket inni kjøleskapet, det trengs innimellom.

Jeg kjenner nå at jeg begynner å bli trøtt, så får sette på litt vann til kaffen.

Så skal jeg faktisk legge meg ned på sofaen med eyedews fra // HER som Monica Karin, ble den heldige vinneren av :)

Mail vil bli sendt til deg i løpet av kort tid, så sender vi deg produktet så fort vi har adressen din.

Nå skal Dennis og jeg på barnesmessen i lillestrøm, så ska jeg innom neglsnekkeriet // HER for å få nye negler.

Tenkte å kjøre i gang enda en konkurranse senere i dag, men mer om det får dere vite senere.

 

 

 

 

 

Annonse!Bruchette

07.11.2014

I dag lagde jeg meg en hjemmelaget god lunsj som bestod av bruchetta, levende lys, friske blomster og en varm kopp te (Er nøye på te, så viktig at det er fra Harney)


Bruchetta er noe mange elsker, men glemmer å lage.

 

Bruchetta får jeg aldri nok av.

Oppskriften er enkel og lett og lage.

Det du trenger er:

Godt brød / rundstykker

1 fedd hvitløk

smør og olivenolje

fin hakket tomater

frisk basilikum ( det hadde ikke jeg mer igjen av)

Olivenolje (den beste du har)

Ha alle ingrediensene i en bolle og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje, smak til med nykvernet pepper og eventuelt litt salt.

Du kan varme rundstykke i ovnen, riste brødet i litt olivenolje, eller smør i en stekepanne,steke. Sett litt hvitløksmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med i smøret/oljen.

Legg brødet på tallerkenen og fordel tomatblandingen ove.r Ringle over litt god olivenolje. Pynt med frisk basilikum ? og server umiddelbart.

Denne retten kan varieres ved feks å ha på en skive parmaskinke og/eller litt mozzarellaost. Ristede pinjekjerner og litt balsamicoeddik passer også godt til.

Velbekomme!


Genialt å servere til forret, lunsj, eller hvis man får gjester.

Jeg får besøk av noen venninner i morgen, så tenkte å servere bruchetta og en god vin som passer til. (Jeg tar gjerne i mot forslag på vin som passer til bruchetta ;)

 

 Nå må jeg rekke å spise opp før jeg skal til Head frisør for å ta etterveksten min :)

 

Håper dere ble glad for mattipset.

 

Ha en fin dag.

 Vanskelig konkurranse

07.11.2014

Nå kjære kvinner og menn; klarer dere denne konkurransen blir jeg imponert !Hva er det jeg har under øynene fra // HER , og hva gjør det godt for deg?

Det er noe både kvinner og menn kan bruke.

En av dere som klarer å gjette det, vinner produktet !

Vi trekker en tilfeldig heldig vinner i løpet av morgendagen.

 

 

 

Annonse !Howdy Doody

06.11.2014

Hei store og små.

I dag har det gått i ett, var bl. a i et fantastisk møte tidligere i dag, etter møtet dro jeg og spiste lunsj med min herlige venninne, Samanta.

Vi spiste lunsj på Nodee, som er en av favorittrestaurantene mine. Alltid like koselig å catche opp med denne blide jenta. Er det noe vi gjør mye sammen, så er det å le, og det HØYT! Ha ha, ler for meg selv nå bare av å tenke på alt det morsomme vi sier og gjør når vi er sammen.

Ha ha ! Samanta fant cowboyhatten til Dennis i bilen min, fra lanseringen av den stor <<Morgan Kane >> boken som vi var på i går. ( Det var Pappa'n min som illustrerte mange av <<Morgan Kane>> - bøkene, så Dennis, Olav og jeg var på lanseringen i går for å hylle min kjære far som gikk bort fra oss i sommer <3 )

Jeg har vært litt frossen av meg i hele dag, så bestemte meg for å ta en varm dusj da jeg kom hjem.

Tok frem Honey body scrub fra // HER som jeg elsker å skrubbe kroppen min med.

Den er så delikat og smelter på huden.
Skrubben omdannes til en melk i kontakt med vann og etterlater en beskyttende film på huden.

Etter jeg har dusjet smører jeg med inn med bodylotion fra // HER

Ønsker jeg å være ekstra skinnende til selskap, eller for min kjære, tar jeg på min glitterolje fra // HER

Den smører jeg over HELE kroppen. Se så fint det blir ;)

Elsker mitt turkise Bath Wrap og min rosa Hair Wrap fra // HER
De er så komfortable å ha på seg etter en deilig dusj. Det sitter en knapp på begge som du fester til håndkle når du har surret det som du vil rundt kroppen og håret.

Håret tørker fortere, slik at du slipper å slite på håret ditt ved å føne det helt tørt hver gang du har dusjet.

Nå skal jeg ta meg en kopp te,  og ringe Grandma <3 Hun kommer på besøk neste uke, så det gleder jeg meg veldig til.

Ny konkurranse i samarbeid med Makestyle.no kommer senere

Ha en fin kveld videre.

 

 

 

Annonse !

 

 

 Kategori: Diverse
Grattis

06.11.2014

Gratulerer så mye til vinneren av denne konkurransen som ble Ingvild

Du ønsket deg denne buksen fra // HER og ble trukket tilfeldig til å vinne!

Gratulerer :)

Vi trenger full navn, tlf nr,mail og adresse, så det kan du sende til even@venturefactory.no 

 

Til Dere andre; Ny konkurranse kommer i kveld.

 

 

 

 

 

Annonse!Kategori: Diverse
Konkurranse

05.11.2014Det er så utrolig hyggelig med alle de fantastiske tilbakemeldingene på både veske og kleskolleksjonen min på bloggen, instagram, facebook, mail osv. Det gjør meg glad at dere finner det dere er ute etter.

Helt utrolig at vi allerede etter bare noen dager er utsolgt for samtlig av varene, så her virker det som om det er førstemann til mølla ?! Ha ha..

Tenkte derfor å kjøre i gang en konkurranse hvor dere går inn // HER og skriver i kommerntarfeltet under dette innlegget, hvilket som er ditt yndlingsplagg fra << Fantastic Winter - By Linni >> // HER

Vi trekker en heldig vinner i morgen.

Lykke til <3

 

 

 

 

 

Annonse!Jewelry

04.11.2014

På vei for å møte og jobbe med den fantastiske smykkedesigneren Børre Olsen.

 

Outfit of today; Jacket from Nordicbet, trousers from Fantastic winter by Linni // HER, purse from LM By Linni Meister// HER, jewelry from So-B by Borre Olsen // HER

 

 

I dag har jeg prøvd de nyeste SO-B smykkene til Børre Olsen.

 

Herregud, så mye lekkert som er kommet inn . Godt at det snart er jul, da kan man både ønske seg og gi bort i gave.

 

Nå får vi jobbe videre her.

 

Ha en fin dag kjære leser.

 

 

 

 

Reklame.

 

 Beauty tips

04.11.2014

Nå skal jeg snart legge meg, men før jeg gjør det renser jeg alltid huden, da det er viktig for å holde huden frisk og fin.

Beaute pasifique renseskummen fra makestyle.no // HER er den beste sminkefjerneren, mener jeg.

( Genseren min finner du // HER )

 

Beaute pacifique er en mild, skummende rensekrem som renser i dybden og får porene til å trekke seg sammen.Jeg tar litt av produktet i fuktige hender ogg fordeler det i ansiktet og på halsen. Den skummer når jeg tar det på, og får med seg alt av sminke og skitt når jeg skyller det av.

Jeg anvender den også som barberskum når jeg skal shave bena osv.

Jeg sitter igjen med en følelse av ren og pen hud, en deilig følelse er det, takket være renseskummet mitt fra // HER.

 

Et lite natttips fra meg før jeg sovner...

 

 

Natta alle store og små <3

 

 

 

 

 

 

Annonse!SALG SALG SALG

03.11.2014

Hei alle fininger.
Nå er kolleksjonen min << Fantastic Winter By Linni >> til salgs på Illusion.no // HER
På veskene mine << LM By Linni Meister >>er det forhåndssalg, hvor Dere bestiller, betaler, og vi sender veskene ut i januar.
Det er kun et begrenset antall vesker som er til salgs. Limited edition! Så her er det førstemann til mølla. Du finner de // HER
OBS! Jeg elsker dyr, så veskene er selvfølgelig laget i imitert skinn.

 

 

 
LM lommebok fra // HER
 


LM Leopard // HERLM white lady // HER

  


LM Classic // HER

 

Under finner dere noen av plaggene fra den nyeste kolleksjonen min // HER
Sort kjole med ååpen rygg // HER

 

 

 
Rød kjole // HER
Sort kjole // HER

 

 
 

 

 

rød kjole // HER

Beige kjole // HER

 
Beige blazer // HER
Vinter hunter jakke // HER

Rød bukse // HER
Sort åpen tunika // HERBeige åpen tunika // HER
Jeans // HER


Lys jumpsuit // HER


Beige cardigan // HER


Sort langarmet kjole // HER
Olive jakke // HER


Snow cardigan hvit // HER
Beige genser // HER

Sort genser // HER

 
Beige jakke // HER
Jumpsuit sort // HER
Lys jeand // HER
Vinter jakke // HER
Hvit genser // HER
Sort genser // HER


Lang sort kjole // HER
Jeans // HER
Brun lang kjole // HER
Beige lang genser / kjolegenser // HER


Turkis kjole // HER
Blå vinterjakke // HER

 

Det var noen smakebiter fra den nyeste kolleksjonen min << Fantastic Winter By Linni >> og du finner mye mer // HER
Håper du finner noe som faller i smak, ønsker deg til jul, eller vil gi bort i julegave ;)

 

Er spent på å høre hva dere syntes ;)

 

Stor klem

 

 

 

Annonse!Appreciate life

02.11.2014

Tidligere denne uken, var min gode venn og samarbeidspartener Janne, fra Makestyle.no og jeg på Daikai og fikk verdens beste massasje.
Det har vært så hektisk og mye reising med jobb osv den siste tiden, så nå unnet vi oss begge litt ekstra pleie for kropp og sjel.

Jeg er stamkunde hos Daikai, det har jeg vært i flere år nå.

Hvis man føler seg utbrent, er sliten, har lite energi, eller rett og slett bare vil skjemme seg selv litt bort, eller noen man er glad i, er Daikai the place to be.

Denne gangen tok jeg skulder og fotmassasje i 90 min - det var helt magisk ! Jeg føler meg alltid så rolig i kroppen etter massasje, da jeg føler jeg sitter igjen med en god og sunn energi.

Føler meg egentlig litt sånn på bildet under.

Yes -yes -yes !

Når man er ferdig med massasjen, blir man fulgt inn på et behagelig og stille rom, hvor man blir servert te og frisk frukt - det er så deilig og avslappende.

Det er faktisk et ekstremt bra julegavetips, å gi et gavekort på massasje til noen man er glad i.

Gleder meg allerede som en liten unge til å komme tilbake.Mer om Daikai kan du leser // HER

Da vi var ferdige hos Daikai, dro på og hadde møte og middag på Nodee.Freshet meg litt opp i bilen med consealer fra // HER, før vi gikk inn på Nodee. Den gjør susen og får meg til å se våken og fresh ut på 1-2-3.

Fineste Janne <3 Skulle ønske man kunne ha slike dager hver dag - ha ha.. Neida, det er hyggelig at man ikke har som vane å bli massert, eller å spise god middag ute hver dag, for da setter man ekstra stor pris på det når man først gjør det.

 

 

 

 

 

Reklame

 

 Weekend love

02.11.2014

Hei og god morgen.

Det har vært en deilig og rolig helg for vår del.

Vi bakte boller på fredag (Halloween) før vi skulle gå << Knask eller knep >>.Blir bollene gode, eller vonde ? ;)Vi bakte kanelboller og skoleboller.Meisterchefen mente de ble supergode !

Vi fryser alltid ned halvparten av bollene til vi får gjester e.l, resten har vi skuffen i plastikkposer.

Vi tok med litt boller, vann, og pyntet to bokser som Dennis Mike og Sofian (Sønnen til bestevennen min, Sarah) kunne få godteri i på <<knask eller knep >> runden.

Satte frem en skål til de barna som evt skulle banke på hjemme hos oss, men regnet med at det ikke kom så mange, i og med at vi bor litt høyt oppe på "fjellet" ;)

(Olav sa det ikke gjorde så mye, for da ble det mere til han - ha ha..)

Så kledde vi oss ut, Dennis som skummel spiderman, og jeg som skummel "prinsesse "..

So scary !

Klare for å hente Sarah og Sofian. ( Den regnponchoen er helt genial )

Let's do this.

Sarah, Sofian og Dennis (som er en av de beste og søteste menneskene jeg vet om) gleder seg til å gå.

Vi gikk fra hus til hus, og møtte på så mange fine barn som hadde kledd seg ut med foreldrene på slep ;)

Det gikk over alle forventninger og det var så utrolig kult opplegg på et av stedene vi stoppet på, med gresskarlys i alle hager, skummel musikk som kom fra vinduene da vi nærmet oss ringeklokkene, ekle gjenstander som blødende hender osv, som lå dekorert på balkonger osv,  og når folk lukket opp dørene sine hadde de selv kledd seg ut som som skumle vesener. Det var så utrolig gøy å se at selv voksne mennesker drar den så langt for barna sine skyld - det gleder et mammahjerte som meg selv.

Det koseligste av alt på turen for Sarah og min egen del, var da en eldre søt dame lukket opp døren og sa; " For noen søte barn dere har, men kan dere to være mødre for disse barna da? Dere ser da så unge ut selv, kanskje dere også vi ha litt godteri " Ha ha ! DEN skal vi leve på leeeenge !De fikk så mye kult godteri, alt fra "øyer" til "tenner" og energybar (?) Unger trenger liksom ikke mere energi enn det de har (eller? ;) + masse annet godt !

Sarah og jeg syntes det var så koselig å gå << knask eller knep>> med barna våres, så vi bestemte oss for å ha det som tradisjon hvert år, frem til barna våres ikke vil ha oss med lenger. Morsomt å tenke på at Sarah og jeg ble venner da vi var på alderen til våre egne barn <3

Lørdagmorgen lagde jeg hjemmelaget sandwich til frokost - det er så digg !

Siden det er helg og Dennis spiste opp all maten sin, fikk han en av de gode bollene vi lagde på fredag.


Vi elsker å spille spill i denne lille familien, så blir mye av det i helgene når vi har fri.

De fineste jeg vet <3Vi digger å spille et spill som heter <<Little big planet >>, det er morsomt for både store og små.

Ellers har vi bare tatt det mer ro og kost oss.

Nå skal vi dra og bade, så da får dere ha det så bra.

 

<3


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits