Ho-ho ;)

30.11.2012

Tirsdag var jeg hos Nrk i tv-programmet << De ukjente >> hvor Hanne Sørvaag og jeg var på lag. Vi hadde det utrolig gøy og lo masse, ettersom vi var litt på bærtu kan man si. Haha !Her er vi etter sendingen blide og fornøyde !

 

 

Igår hadde jeg et møte med verdens snilleste og beste advokaten min, John Christian Elden. 

 


Han får sakene sine gjort på 1-2-3 og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten han ;)

 

Var ute og spiste lunsj med godjentene etter et supert møte sammen. Vi gleder oss veldig til det nye prosjektet vi skal ha ved siden av << TIGERSTADEN >>. Når jeg tenker meg om kommer dere forhåpentligvis til å se det i sesong 2 av << TIGERSTADEN >>. Det blir "hæla i taket og tenna i tapeten" ,for å si det sånn. Haha !Sminkeløse tøser gjør seg fint på cafè. Neeiiiida, det var stygt sagt, mente sminkeløse søte <3 <3

 

Babes pluss en mini babe, Helmer - den fineste av oss alle.! Jeg sier bare "WÆFF"!

 

Nå må jeg slutte og kødde her, så blogges vi senere.

 

 

Smask på dere alle <3

 

 

  

 

 Lenge siden ;)

27.11.2012

 

Jeg klarte SELVFØLGELIG å glemme laderen til pc'n min på hotellet i Tyrkia.. Fikk først tid til å kjøpe ny lader igår !Jeg hadde savnet Dennis veldig da jeg var i Tyrkia forrige uke, så hadde han hjemme fra barnehagen hele onsdagen, og vi hadde det koselig sammen som alltid - Ekte kvalitetstid !

 

 

 

Minsin <3

Jeg har hatt nok å gjøre i det siste kan man si. Jeg var gjest på det fantastiske << Ballroom dinner show >> hvor bl. a Egor fra << Skal vi danse >> er med.

 

Vi spiste 3 retters middag mens vi koste oss til de flotteste stemmer, sanger og danser. En utrolig hyggelig kveld med min gode venn Ronnie og mange andre bekjente.

 

De var helt ute av denne verden flinke til å synge.

Satt litt nærme scenen kan man si, men koselig for meg da ;)

 

 

 

Torsdag var det opp tidlig for intervju og photoshoot for KAMILLE. Jeg gjorde jo Kamille Mor & barn for ca 1.år siden. så det var ordentlig gøy å få gjøre vanlige KAMILLE. Personlig så elsker jeg det bladet og gledet meg veldig til denne shooten.Stod opp grytidlig, leverte lille hjertet i barnehagen, og så var det rett på cafe for å gjøre intervjuet med verdens herligste Marianne.

Vi ble sittende i nesten 2 timer, så kjeften gikk i ett som vanlig ;)


 Her blir jeg stylet til photoshooten.Jeg elsket temaet på photoshooten som var noe uskyldig, romantisk og veldig fashion - DET liker vi !

 

 

 Alltid går jeg tom for strøm på iphonen. Godt det alltid er noen som har med lader ;)Noen av bildene vi tok, (Bildet er tatt av skjermen.)

 

Blir gøy å se det endelige resultatet. Det er nyttårsutgaven til Kamille, men sier ifra uansett når bladet er i butikkene. 

 

 

 

Torsdag kveld var jeg på julebord med verdens beste gjeng fra Tv2- <<TIGERSTADEN >> <3

 

<3

Therese og meg i farta ;)

 

Verdens beste produsent, Vegard <3 Vi har joobbet sammen med å lage realityseriene mine i 3 år og fler skal det bli. (kanskje..hvis vi gidder, haha ;)

Vi spiste på restaurant Ni og tyve og hadde en fantastisk kveld sammen som alltid.

 

 

 

Fredag var Dennis hos Pappan sin, så da koste jeg meg på fjellet med gode venner og min kjære.

Her sitter Emelie og jeg i bilen på vei opp til Geilo ;);)

 

Ellers har jeg kost meg med sønnen min, fått ryddet og vasket hele leiligheten, vasket klær og jobbet , så da er jeg tilbake til hverdagen igjen og godt er det.

Idag skal jeg møte Hanne Sørvåg på Nrk for vi skal være gjester sammen i et program som heter "De ukjente ". Det er et morsomt program hvor vi bl. a skal gjette hva de forskjellige menneskene som står foran oss jobber som. Blogger mer om det ikveld, så da kan jeg forklarer nærmere.

 

Imorgen skal jeg i et møte med de andre jentene fra << TIGERSTADEN >>, det gleder vi oss veldig til.

 

Ellers har jeg spennende prosjekter og mye morsomt på gang som jeg gleder meg til å dele med dere når den tid kommer.

 

Godt å være tilbake på bloggen etter så "lang" tid hvor det bl. a har kommet inn masse kommentarer hvor dere skriver at dere savner innleggene mine ;) Nåååå<3 Haha ! 

 

Uansett, I'm back ;)

 

SMASK 

 

 Wohoo ;)

19.11.2012

57453-1-1353363920248.jpg

Siste dagen vi er her, og kan ikke reise hjem uten og ta en dans først  ;)I'm in heaven, and so can you ;)

19.11.2012

 

I påsken skal det skje mye på dette fantastike flotte luxus hotellet.

A1 skal opptre, Kathrine Nørgård skal vise kjolene sine i kombinasjon med ett av verdens største diamanthus,

Jeg skal gå catwalk og danse med englene her nede .

Ronnie Ottem og jeg inviterer til pool party og late night bbq i denne resorten som har fått 10 design priser, for sin beliggenhet og interiør.

 

Vi er på befaringstur for å se hva dere der hjemme kan få oppleve hvis dere velger å dra hit i påske.

For meg er dette en blanding av St,tropez, Dubai og Ibiza på ett og samme sted.

Det er faktisk det sykeste jeg har opplevd og sett iløpet av mine 26 år og jeg har opplevde MYE!!!

De vanlige rommene er like store som suiter i Norge med boblebad midt på gulvet,med 2 forskjellige senger, walking closet og en deilig seng du kan ligge på balkongen å jobbe fra slik som jeg gjør nå ;) Jeg må klappe i hendene for å skru av og på lyset på det gigantiske "rommet" mitt på 70 kvadrat meter, og kan også bestemme farge på lyset ved å klappe på den ene sengen, så det kan bli interresant for de som liker og "hoppe opp og ned" i sengen. Godt man kan ta ned persiennen ;) Suitene er gigantiske og du kan også bestemme hvilken lukt du vil ha ved å bruke en fjernkontroll.

Det finnes utallige restauranter, klesbutikker, diskoteker osv på dette hoteller, og de har verdens lengste bar og bassenger på dette hoteller. Mtv music award hadde show på den ene catwalkbaren som jeg bl. a skal ha show på i påsken, HERREGUD det gleder jeg meg til ;)

Det som er så bra er at du kan bo på dette hotellet hele påsken med meg og mange andre kjente for kun 16, 000 kr alt inkuldert. Det vil si at du kan spise og drikke så mye du vil iløpet av en hel uke, du blir flydd ned i et privatfly med alle de andre som vil bli med på dette fantasiske opplegget, du vil bli møtt av "engler" fra hotellet som tar dere imot på flyplassen med champagne og sjokolade, slik de gjorde da vi ankom flyplassen og vil bli kjørt i flotte biler til hotellet som er det nærmeste du kommer himmelen. Velger du et vanlig rom vil du som sagt få rom som er på strl med suiter på alle andre hoteller med boblebad midt på gulvet og alt det andre jeg skrev over her;)

Det er forskjellige ting som skjer HVER kveld og jeg skal stå for et av de ;)

Vanligvis når du d.eks betaler for en billigferie vil du bruke en god del penger på mat og drikke, så ferien blir liksom ikke så billig alikevel. Tenk for 16 000 kr får du privatfly, og kan leve i luxus en hel uke hvor du kan spise og drikke det dyreste du bare vil for det er inkuldert i prisen. Du vil også få en egen "engel" som vil hjelpe deg med hva enn du måtte trenge 24/7.

Jeg gleder meg veldig til å reise og håper du gjør det samme.

 

Håper på å se nettop deg der ;)

 

 

 Under kan du få se litt av min opplevelse så lang ;)

Her ble jeg godt tatt imot av en av englene fra Adam & Eva luxus hotell. Champis og greier, ikke verst. Var mest ivrig etter å smake på den sjokoladen som dere ser. Jeg ELSKER sjokolade !!!!

 

 

'

Her sitter vi inne på et VIP-rom på hotellet og blir forklart av en "engel" om hvordan hotellet er osv. Zahid til høyre er en av sjefene i VIP-Magasinet som Kathrine til venstre er på forsiden av nå. 

 

 

Det var deilig å slappe litt av på verdens lengste bar før jeg gikk og la meg igår kveld.

 

Her med Cæsar som også er en av sjefene for VIP-magasinet.

 

Koser meg etter en lang dag;)

 

Rommet mitt ;)

Slik så det ut på rommet mitt da jeg skulle sove, valgte dette behagelige blåe lyset . Ser dere hånden min ?

 

..-og slik så det ut da jeg stod opp ;)

  

Utsikten fra balkongen min.

 

Vakkert og varmt !

 

Kathrine og meg klare for dagens photoshoot.

 

 

 

Photoshoot med Ronnie og Kathrine.
 

k


Vi var på Tyrkias mest eksklusive smykkefabrikk idag for å prøve noen av smykkene vi skal benytte i et av showene.

Herregud så flott, og hit kan dere også dra hvis dere blir med i påsken... og Pappa'n min som alltid har sagt til meg at jeg var den største diamanten i verden.... "Jeg fant en større Pappa ;/ " Haha....-så var det inn på VIP room for å se på de dyreste smykkene - Hjelpes ! Dit får kun de kongelige og de rike komme inn, så veldig hyggelig av de og slippe inn oss da , haha ! Typisk hvis jeg mister et av de i bakken når jeg prøver de, eller oppi bh'en min som jeg gjorde da jeg var i Sri Lanka med NRK og prøvde gulløredobber til flere hundretusener - FLAUT!Oj..Den var nesten like vakker og skinnende som sønnen min, men bare NESTEN ! ;) Dennis Michael er jo den mest sjeldene og vakreste diamanten av de alle ! <3Nå koser vi oss ;) Skal til å prøve smykker for flere millioner - ønsk meg lykke til !!! (Bare litt nervøs)Dette kjedet koster 2,1 millioner norske kr. JEEEEEEEEEEEEESES! Øredobbene mine koster 100 kr eller noe på Bik bok.. Ser dere forskjell ?!? ;)Den matchet toppen min ihvertall og øredobbene.. til 150 kr eller hva de kostet ;) 

Her står Kathrine og jeg med sjefen for smykkene med hvert vårt millionkjede, og det er nå jeg ville løpe, men hadde for høye heler, så de ville nok tatt meg igjen.  Haha..


  

Fikk til og med noe ekstra godt å drikke på mens vi flottet oss med smykkene vi skal få låne når vi skal ha hvert vårt show på Adam og Eva hotellet i Påsken.

Det burde vært ti stjerner mer på den tavlen der, spør du meg ;)

 

 

Flere bilder kommer senere, for nå må jeg løpe i middag med de andre.

 

SmaskBusinesstrip to Turkey ;)

18.11.2012

57453-1-1353237338130.jpg


Nå drar jeg på jobbtur til Tyrkia. .

Jeg skal på bevaringstur på "Adam og Eva-VIP hotell" i Antalya, sammen med "GO VIP" og "VIPMAGASINET".

 Imorgen skal vi bl.a på en photoshoot som jeg gleder meg veldig til.

Mobilblogger direkte fra flyet nå, men lover å blogge sinnsykt mange flotte bilder fra det fantastiske stedet vi skal på fra pc'n min senere.

 

Håper alle har det bra;)

 

SmaskThe final dance ;)

18.11.2012

57453-1-1353233351702.jpg


Fantastisk å danse en siste dans for alle dere som stemte og heiet på Calle og meg i <<Skal vi danse >>.

 

Vi storkoste oss hele veien og jeg har fått meg venner for livet ;)

 

 Igjen - TUSEN HJERTLIG TAKK TIL ALLE DERE SOM STEMTE PÅ OSS <3

 

SmaskSelvforsvar;)

15.11.2012

57453-1-1352990677363.jpg
Jeg er FORELSKET! Kjøpte disse spikesa fra Jeffrey Campbell idag og er veldig fornøyd! Best å ikke kødde med meg når jeg har på disse;)


Ser dere hvem det er?

15.11.2012

57453-1-1352986246450.jpg
Hva syns dere om pepperkakehuset vi så vidt har begynt på. Ser dere hvem seigmennene skal forestille? ;) 


Er du på utkikk etter et kredittkort?

15.11.2012

ANNONSE !

 

www.kredittkortguide.no  får du en oversikt over kredittkortene som har best betingelser på det norske markedet. De har gått grundig igjennom hvert av kortene og sammenlignet de ulike tilbudene slik at du enkelt og greit kan velge et kredittkort som gir deg best mulig betingelser.

 

 Enten du skal ut å reise, skal handle på nett eller kun vil ha kortet som en ekstra trygghet, er det smart å velge et kredittkort som byr på unike fordeler. Her får du en rask sammenfatning med hovedpunktene fra alle kortene vi har anmeldt. Trykk her :http://www.kredittkortguide.no/

 

Utvalgte kort med gunstige betingelser :

 

Gebyrfri Visa

 
 
 
365 Direkte

 

 

Flexi Visa

http://www.kredittkortguide.no/flexi-visa

 

 

Det er flere fordeler ved å benytte seg av et kredittkort i motsetning til et vanlig debetkort. Ved bruk av kredittkort får du et mellomledd mellom deg som kjøper og butikken du handler med, og i de fleste tilfeller vil et kredittkort gi deg flere muligheter til å kansellere et kjøp eller å få stoppet en transaksjon som ikke samsvarer med intensjonen din.

Selv om man bestiller via internett er det faktisk mulig å få seg et kredittkort på dagen og de har til og med laget en egen guide som gir deg flere valgmuligheter når du vil ha rask tilgang på et gunstig kredittkort. Når vi ser nærmere på kortene så ser vi at en god del kredittkort tilbyr reiseforsikring når du bestiller og betaler en reise med kortet. Dette gjelder dog ikke alle kredittkort og derfor er det naturlig for alle som reiser litt å sjekke om kortet du vil ha tilbyr dette.

 

Høres dette interessant ut anbefaler jeg deg å gå inn på www.kredittkortguide.no , der finner du garantert det rette kortet for deg.

 

Håper du ble glad for tipset ;)

 

Linni ;)Kos, dans og glede !

14.11.2012

Var ordentlig hyggelig å være tilbake på dansesenteret igjen og møte noen av de menneskene jeg ble ordentlig glad i på << Skal vi danse >>.

Godt å se igjen folk man har savnet som sier de selv har savnet meg så masse , åååh <3

 


<3 Danseglade mennesker ;)Noe vi fant på dansesenteret ?!?Var til og med koselig å drikke kaffen på dansesenteret igjen ;)Siri, som var deltageransvarlig var det også utrolig koselig å se igjen, vi hadde savnet hverandre like mye <3Asmund var en av deltageransvarlige, og han er også en jeg har savnet .

Var så herlig å møte de koselig kostymedamene igjen, Hanne og Eli <3

De fant fram denne kjolen til meg, så da blir det denne dere ser meg i på lørdag ;)

 

 Dirty dancing løftet <3

Idag var vi også på parkettprøve hos Tv2 i Nydalen hvor vi øvet på dansen vi skal danse for dere på lørdag - det er bare i 25 sekunder, men vi har SELVFØLGELIG fått med noen løft ;) Var herlig å bli løftet av Calle igjen, fikk den lykkeligste følelsen av å danse igjen ;)

 

Ellers har jeg vært i 2 jobbmøter idag og kost med verdens best sønnen min.

 

Håper dere alle har det bra !

 

Smask I'm back ;)

14.11.2012

57453-1-1352887433360.jpg
Jaaaaaaaa!

Nå er jeg lykkelig sammen med "familien min" igjen på dansesenteret.

Vi alle skal danse på lørdag i finalen, så derfor er vi samlet igjen.

Her er yndlingsguttene mine fra << Skal vi danse >> (Det stod "Velkommen" bak, men NOEN fikset på det (Tom Erik;)  Haha!

 

 SmaskJeg er gjest hos Asbjørn Brekke show ikveld kl:22:00 på Tv-Norge .

12.11.2012

 

 

Her kan dere få en liten smakebit : http://www.seher.no/905968/asbjoern-brekke-spoer-linni-meister-om-forholdet-til-kjaeresten

 HAHA!

 

 

SmaskJulegavetips som har bra kvalitet til en billig penge fra HANDELSPORTAL.NO ;)

11.11.2012

 

 

ANNONSE !

 

iPhone 4 & 4S - Super Survival Pack - Lagersalg

 

Jeg har skaffet meg hele denne pakken med mine yndlingsdeksler til kun 399 kr fra www.handelsportal.no

Da kan jeg gi bort noen i julegaver og beholde det jeg selv vil ha.

 

 

  

Det er en pakke hvor du får to dekser med diamanter i rosa og sølv.

Hvem elsker vel ikke diamanter !?

  

Tidenes kuleste kasettdeksel hvor du kan skrive dine egne hits på ;)

 

 

 Et med det flotte norske flagget på,

 

 en mobil full av regnbue,

 

 Det mest praktiske dekselet for deg som skal stå mye på ski i vinter, jogge, eller trene. Du fester den rundt armen din og iphonen din beskyttes mot bl. a regn, snø og kulde samtidig som den sitter fast hele tiden uten at du mister den hvis du f.eks løper, er i skibakken e.l. Headphonesene har du bare rundt halsen, så du kan høre på musikk uten at tlf din slenges rundt i lommene dine, og ringer det trenger du bare å trykke på en knapp - Sykt praktisk, spør du meg.

 

 

 Iphone har jo ikke noe som beskytter displayet , så mister du den i bakken er det ganske stor sansynlighet for at den knuses, så hva er vel ikke bedre enn å ha et ordentlig flipetui som beskytter tlf din 100 % til enhver tid. Ikke bare ser det bra ut, men det er også utrolig smart å ha noe som beskytter iphonen din. 

 

 

 

Det beste og mest praktiske dekselet til jenter er " speildekselet". Du drar av lappen bak og klistrer den på skjermen, og VOILA, så har du et speil når du setter iphonen på sleepbutten. (Den lille på toppen du trykker på n¨år du lar tlf ligge)

 

 

Ellers følger det også med skjermbeskyttere i pakken som du også klistrer på tlf din, slik at du beskytter den ekstra godt.

   

 

Ønsker du deg samme pakke som meg , kan du trykke her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/iphone-4-4s-super-survival-pack

 

Du finner det meste til tlf din på www.handelsportal.no

 

Håper dere ble glad for tipset ;)

 

 

 

Smask

 

 

 

 

 

 STOR KONKURRANSE PÅ WWW.BONDSTREET.NO

10.11.2012

ANNONSE!

 

Vil du være med i en konkurransen hvor du kan vinne de flotteste klær, vesker eller sko fra noen av mine yndlingsmerker? 

Nå har jeg i samarbeid med BONDSTREET.NO en fantastisk konkurranse hvor du kan vinne ditt favorittplagg

Alt du må gjøre er å gå inn på: http://tinyurl.com/95f37ug plukke ut ditt favorittplagg, gå tilbake til dette innlegget og skrive hvilket plagg du ønsker deg i kommentarfeltet!  

Om en uke trekker jeg ut en heldig vinner.

 

Lykke til ;)

 

Litt om mine yndlingsplagg fra noen av mine yndlingsmerker:

 

Peuterey:

 

http://www.peuterey.it/

 

Peuterey er et italiensk jakke merke. Med tanke på dress som det daglige antrekket lager de tidløse og klassiske jakker til kunder med en moderne livsstil. Peuterey sin lidenskap er å fokusere på høy kvalitet og teknikk, omsorg for alle funksjonelle detaljer og bruk av innovative tekstiler. Kombinert med en elegant, men likevel sporty karakter av en global stil, i stand til å følge alle retninger.

Her er yndlingsjakken min fra Peuterey

 
Hell is for heroes:

 

http://www.hellisforheroes.it/

 

Hell is for heroes er et italiensk jakke merke. De lager funksjonelle jakker inspirert av fjell kulturer rundt om i verden, alt fra Tibet til de østeriske alper. I tillegg tar de mye inspiriasjon fra den uimotståelige miksen mellom ville vesten og indianere, som de kaller ?western native?. Tøffe jakker en kan bruke både til å stå på ski og by bruk.

Her er yndlingsjakken min fra Hell is for heroes.

  

 

 

 

Liu Jo:

 

Her er det Kate Moss som markedsfører merket.

 

http://www.liujo.it/

 

Liu Jo er et italiensk livsstil merke med Kate Moss som frontfigur. Liu Jo er et raskt voksende merke som spesialiserer på jeans, spesielt med jeans modellen deres som heter ?bottoms up?. De har tatt patent på dette, som er en push up for rompa. Liu Jo har også et stort utvalg av klær og vesker i tillegg til jeans, for de glamorøse og ambisiøse.

Her er yndlingsvesken min fra Liu Jo

  

Guess:

Jeg jobbet som assisterende butikksjef for Guess i 2007 og det er nok en av de beste jobbene jeg har hatt. Guess er et verdenskjent merke som har blitt frontet av de største modellende som bl. a Alessandra Ambrosio(idag kjent som Victoria's secret modell), Victoria Silvstedt, Adriana Lima, Anna Nichole Smith osv.

Absolutt en av favorittmerkene mine. 

 

http://www.guess.com/worldofguess/

Her er et av de nyeste plaggene jeg har på meg fra GUESS.

 


(Litt uklart bilde, men dere ser hvor fin den er ;) Jeg har den på meg på mandag Kl. 20:00 tv-Norge hos << Asbjørn Brekke show>>. Han syntes ihvertfall den var fin - haha, FOR en HERLIG mann ;)

 

 

 

Lykke til i konkurransen, verdens beste leserne mine ;)

 

Klem fra

 

LinniDennis og Mamma'n ;)

08.11.2012

 

Hei og hopp alle frysepaver ;)

I det siste har jeg virkelig sett frem til vinter, snø og jul . Jeg er jo født på vinteren, så er sikkert derfor jeg er et ekte vinterbarn.

Vi er virkelig heldig som får oppleve fire årstider, da setter man ekstra stor pris på hver enkelt av de.

Eneste som er litt dumt er at folk flest blir forkjølet osv, slik som Dennis har vært i en uke i tillegg til nesten hele barnehagen sin. Selv føles det ut som jeg har fått influensa, men er bedre idag ;)

 

 

"Hvor skal jeg kjøre deg Mamma? " 

Det positive med at Dennis har vært syk (som dere kanskje ser på bildet) er at vi har kost oss masse hele uken og fått tilbringet masse tid sammen. Jeg slipper alt jeg har i hendene når lille gutten min blir syk, da er det han som får all min tid og jeg utsetter alt av jobb og avtaler, men det skulle bare mangle.

Her leker vi på rommet til Dennis i bussengen hans  ;)"Jeg kjører til barnehagen " ;)

Han har linet opp alle bamsene selv og plassert meg der han vil ha meg.

 

 

 

 

Jeg syntes plutselig det ble mistenksomt stille fra "bølla", så gikk for å sjekke hva han drev med.

Han heter jo ikke Dennis for ingenting, det har han bevist flere ganger den lille rampungen ;)

Jeg fant han på badet oppå doen mens hans speilet seg, ikke akkurat det verste han kan gjøre. Jeg forstår godt at han likte det han så i speilet, for det er det fineste jeg vet om i hele verden <3 <3 <3

 

Han ble litt flau da dumme mamma'n hans kom inn og sa :"Naaaaaw, mamma ta masse fine bilder av gutten sin? ".

 

 Haha ! Han prøver ut forskjellige uttrykk. 

 "Are you talking to me?"

 Haha, finingen <3

 

 Vi elsker å gå turer på kvelden i helgene. Her går vi langs akerbrygge, det bildet tok jeg forrige fredag. 


..og endte opp på << Riktige leker >> som ligger i vika ikke så langt fra Aker brygge. Han viste meg hva han ønsket seg til jul, Han smilte ihvertfall for harde livet da jeg spurte om han hadde vært snill dette året og gjort seg fortjent til denne brannbilen ;)  (Vi får se om nissen er snill i år også da.)Det begynte jo å snø på vei hjem, så vi løp hele veien hjem.To våte pusekatter ;)

Alltid koselig med en aldri så liten photoshoot i gangen vår..

Mitt elskede barn <3

Slenger med dette bildet som jeg tok forrige fredag da vi koste oss hjemme etter gåturen vår. Vi var ikke helt i form som sagt, men vi hadde en fantastisk koselig fredag sammen med pizza etter ønske fra Dennis, og Disney film <3

 

 Heldigvis har han blitt helt frisk igjen, så idag var han tilbake i barnehagen frisk og rask.

 

Imorgen er det helg igjen, det blir DEILIG !

 

Håper dere alle har hatt en fin uke, og er klare for en fin helg.

 

 

Smask

 

 

 

 

 

 

 

  Gikk du glipp av den fantastiske reisen min til Sri Lanka ?

08.11.2012

57453-1-1352360592165.jpg

 

Trykk på denne linken: http://tv.nrk.no/serie/hva-har-du-i-bagasjene/dkoa23000312/sesong-1/episode-6

 

Tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldinger jeg har fått på dette programmet, det er utrolig hyggelig !

 

Stor klem

 

Linni

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fra den ene reisen til den andre - Ikveld får dere se en av de utroligste reisene mine på Nrk1 kl: 20:15 !

06.11.2012

 Her er jeg på vei hjem fra fantastisk Bergen. Var der kun fra lørdag til søndag, men opplevde så mye at det føltes ut som en uke. 

 Ikveld kl:20:00Nrk1 kan dere se reisen min til vakre Sri Lanka, det var en utrolig opplevelse som jeg gleder meg til å dele med dere ikveld.Sko- Jeffrey Campbell, bukse - MET, genser - GT, Jakke - Peuterey, bag - GUESS, Vekse - Liu Jo, briller - HovenHer er jeg litt trøtt etter confransierjobben jeg gjorde dagen før;)

Vi var heldige med været i Bergen.

Syntes alle sier at det regner så mye der, men jeg fikk jo solen rett i trynet da vi spiste frokost på den fine restauranten Bocca.

 Her får Henriette Bergensolen midt i trynet.Hvem trenger å dra til syden når man kan dra til Bergen <3 HAHA!

Sjekk tallerkene våres, beste "dagen derpå" -maten ever ! MASSE pommefrites, bacon, brød, salat og cola, NAM- NAM!!!!

 

 

Husk: NRK1 kl:20:00 ikveld (Tirsdag 06.11)

 

SMASK

 Konferansier i en av Norges beste byer, BERGEN !

04.11.2012

Det var en jobb jeg takket ja til i siste liten og det passet  meg perfekt og reise bort igår, jobbe og få tankene bort fra andre ting. Opplevde noe helt forferdelig tidligere  på morgenen som jeg ikke har tenkt til å fortelle, så det kunne ikke vært bedre timing fo rmeg enn igår for og reise bort for å jobbe. Henriette har vært syk i noen mnd og sliter skikkelig med ryggen sin, så jeg tok hun med for at hun kunne slappe av og kose seg med meg, det trengte vi begge.

 

 

 

Etter at Dennis ble levert i trygge hender, hentet to kompiser av meg, Daniel og Kenny, og kjørte meg til Gardermoen. Møtte Henriette på Garedermoen og vi rakk flyet i siste liten (Som vanlig;) 

På suiten vår ;) 

Da vi kom frem ble vi hentet på flyplassen av en utrolig søt og hyggelig jente som tok vare på oss hele kvelden.

Hun tok oss med ut og spise før vi skulle til en av Norges beste frisørsalonger <<Think Hair Wear >> som skulle ha tidenes hårshow på Feliz i Bergen hvor jeg fikk æren av å være confransier. Jeg ELSKER virkelig Bergen og det er ingen steder i Norge jeg føler at menneskene er i bedre humør og superhyggelige ! Eller kanskje jeg føler det sånn fordi jeg virkelig fikk kjenne på det igår. Fine, fine Bergen !

 

 

 

Da vi kom frem til THINK HAIR WEAR - frisørsaling ble vi servert vin og hver vår flinke frisør ;)

 

 

Se det flotte håret Henriette fikk ;)

 

Her leser jeg igjennom manuset mitt.


;)


 

Ble kjempefornøyde med håret vårt og anbefaler virkelig alle på det sterkeste og ta turen dit, enten du vil ha en ny frisyre eller bare bli stylet til fest. 

 

 

Da håret var klart ble vi sminket av en fantastisk make-up artist som heter Shlomy.

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi dro videre til et fantastisk utested som heter Feliz hvor jeg skulle være confransier for et spetakulært hårshow for << THINK - frisørsalong>>

Stemningen var helt fantastisk og alle var med. Publiikum ropte, skrek og klappet, med andre ord et PERFEKT publikum. Da jeg stod på scenen og pratet om det fantastiske showet, begynte folk og rope navnet mitt i kor sånn at jeg nesten ikke hørte hva jeg selv sa- haha. Ble helt rørt jeg, men sa at de heller måtte rope << THINK HAIR WEAR >> .

Stappfullt med flotte pg herlige mennesker ;) 

Alle jeg jobbet med hele dagen var helt fantastisk og alle jeg møtte var så UTROLIG hyggelige og publikum var det beste jeg noen gang hadde stått foran. Jeg ELSKER virkelig Bergen og gleder meg til å komme tilbake denne fantastiske byen med alle de fantastiske menneskene.

Enda morsomere var det å møte på en hel gjeng som sa de ikke ville se på << Skal vi danse >> fordi jeg ikke lenger var med!?! Derfor de hadde tatt turen ut, og han ene av de var en av frisørene i Norge som fikser håret til vår flotte Dronning Sonja, det var koselig å høre ;)

 

Hadde det helt fantastisk og håper dere hadde det samme;)

 

Smask

 

 Guess again;)

03.11.2012

57453-1-1351971009283.jpg
Nå tar vi en skål før jeg skal gjøre en fantastisk jobb. Vet dere hvor jeg er nå da?Gjett hvor vi er ;)

03.11.2012

57453-1-1351967386824.jpg
Gjett hvor Henriette og jeg er nå! Vinneren får en overraskelse;)


Dagens visdomsord!

03.11.2012

57453-1-1351959728716.jpg
DAGENS BESTE VISDOMSORD! PASSER PERFEKT INN I MITT LIV IDAG!Fra det ene til det andre !

01.11.2012

Startet dagen min hos yndlingssalongen min FEMFA som ligger i slottspassajen rett ved siden av Sten & Strøm i Oslo. 

Femfa  fikset de neglene mine og jeg ble like fornøyd som alltid !

 Det er ikke så lenge til jul, så tenkte det passet med litt glitter, diamanter og sløyfer på neglene mine denne gangen.


Det er så gøy å pynte seg litt ekstra  i ny og ne.

Når man er alenemor og gjør husarbeid HVER dag er det ikke lett å vedlike holde neglene sine, da de som regel brekker eller blir slitt, men nå har de fått en skikkelig  opppussing - det har de fortjent !

Gjorde faktisk "julevasken" idag,  da vasket jeg bl.a kjøleskapet, ryddet og vasket i skapene på badet og kastet en haug med masse driiiit jeg ikke trenger, ryddet i hele "walk in closetet" mitt og har lagt alle klær jeg ikke lenger skal ha i en stor søppelsekk. Vet ikke om jeg skal gi det til frelsersarmen enda, eller om jeg gir det til Bazar sånn at dere kan kjøpe det;) Sier ifra hva det blir til.

Det beste jeg vet er å ligge i sengen og vite at alt er nyvasket, rent og pent. Har kun en klesvask igjen, ellers skinner det her. Dennis har vært flink å rydde alle lekene sine opp i lekekassen sin, da fikk han 30 kr å putte på sparebøssen sin -  Haha, det er så søtt når han putter penger på sparebøssen sin og vet det er fortjent, han ser SÅ stolt ut ;)

 Etter at jeg var ferdig i salong - FEMFA dro Dennis og jeg på Bølgen & Moi og gjorde intervju med ukebladet << HJEMMET >>.  Dennis er ikke helt frisk, så han er med meg overalt om dagen, og vi koser oss masse. Utrolig hyggelige mennesker vi møtte fra << HJEMMET>>.Photoshooten hadde vi på en butikke på Tjuvholmen som heter Blooming, den eier Emil som er med en god del i <<TIGERSTADEN>>

 Gøy å se hvordan bildene blir.


Pose like a ROCKSTAR , or act NORMAL ;)

Jakken er fra LIU JO, og jeg elsker den !


Jeg sier ifra når bladet er ute i butikkene.

 

 

 57453-1-1351802942314.jpg

 

Avsluttet dagen min med et vellykket møte hos verdens beste advokaten min :)

 

Nå skal jeg faktisk se på tv for en gang skyld og slappe av, det skal bli godt.

 

Ønsker dere alle en god kveld videre.

 

<3 Linni


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits