Parfymelanseringen til Moods of Norway

30.11.2011

 

20111129-232609.jpg

 

  Anette-Marie Antonsen og Linni Meister på Moods of Norway fest. Lanseringen av Moods of Norway parfume.

 

 

 

Alltid like koselig å være på moods of Norway lanseringer og fester. Er super duper fan av super duper Moods of Norway store !

 

SMASK

 

 

 

 

 

 

 En velskapt og helt fantastisk vakker kusine har Dennis Michael fått :)

30.11.2011

 

Etter litt deilige lapper med brunost, kom Bernhard og hentet oss, for vi skulle besøke Dennis Mike sin nyfødte kusine <3

 

Han synes det er veldig stas med baby, og når jeg fortalte at vi skulle besøke baby, ble han kjempe glad ! 

Jeg gledet meg ihvertfall, da jeg smelter helt av babyer <3

 

 

 

 

Da vi kom frem på sykehuset, satt bestemoren og bestefaren til Dennis, med verdens nydeligste lille Sarah-baby i armkrokene sine. <3 <3 Dennis syntes det var veldig stas med Sarah, og måtte borti hele tiden for å kose og prikke henne på kinnet:) Hun så seriøst ut som en liten porseleensdokke der hun lå så vakker og sov.

 

Men.. HVA SKJEDDE NÅ?? Min baby var plutselig ikke så veldig baby mer;( Han er isåfall en KJEMPE baby.. Det er når man ser babyer man innser hvor stor sin egen "baby" egentlig er, og plutselig ble han så stor for meg?! Hmm, men uansett hvor gammel Dennis er så kommer han alltid til å være Mammas lille baby <3 Til og med når han er 50 år! ;)

 

 

Her er hun <3 Hellandussen, er det mulig å se så nydelig ut? Jeg ble helt slått ut av hvor fantastisk skjønn denne lille jenta er. Og før dere spør så: JA! Det er ekte brunfarge og ikke gulsott, da de testet henne for det. Det er også ekte lepper som hun er velsignet med;) Og så er hun født med masse brunt hår. Njåååå! Jeg er stor fan av henne allerde:)

 

 

Den nydelig Mammaen til Sarah. Mari har allerede fått den fine Mamma-gløden. :)


Dennis sammen med Onkel Ivar (lillebroren til Bernhard)

Meget stolte besteforeldre, stolt Onkel Bernhard og stolt Dennis Michael - fetter,  ;)

NYDELIGE familien ! GRATULERER SÅ MYE TIL DERE BEGGE, Mamma og Pappa :)

 Er så STOLT av Dere, og det ser man godt at Dere er selv ;)

 

De snakker fortsatt om de skal kalle datteren Sarah Victoria, eller bare Sarah.

 

Hva syns Dere? Sarah eller Sarah Victoria? (Jeg syns sistnevnte ;)

 

SMASKUt på tur, aldri sur !

29.11.2011

57453-1-1322575198997.jpg

Nå har jeg vært i møte med Noman fra Nrk. Han planlegger en reiseserie til neste år med kjendiser, og hvem vet, kanskje skal vi på ferie sammen.;)

 

Fortsettelse følger..

 

Btw, Noman er helt  fantastisk ! ;)

 

Gled Dere til dette programmet. ;)Du finner noe til deg selv + julegaver på Handelsportal.no :)

28.11.2011

 

REKLAME!

 

 iPhone 4 - Lux bling black - pink deksel

 

Yeeej ! Endelig er juledekslene mine kommet ;) Du finner flere lignende her:

http://www.handelsportal.no/?nr=90&idkategori=150

 

Jeg skifter deksel på iphonen min og ipaden min opptil flere ganger i uken, og det takket være www.handelsportal.no ;)

 

De har så sinnsykt mye fint til de fleste telefoner og ipader.

 

Ta deg en titt på www.handelsportal.no og se om det er noe du kunne tenke deg å ønske til jul, kjøpe selv eller i gave til noen. Jeg har skaffet meg noen selv som jeg bl. a skal gi bort til snuppene mine i julegave. ;)

 

Gosh, nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg har bursdag på søndag. Shit, føles ut som tiden flyr ifra meg ..?!Meg og mine ;)

28.11.2011

 

Dennis Mike og jeg spiste grøt til lunsj igår, og det smakte skal jeg si Dere ;) Er evighet siden jeg har spist det, så det var på tide. Kom i ekstra julestemning òg faktisk ;)Etter at Dennis Michael hadde lagt seg på lørdag, kom Henriette på middag til meg. <3 Jeg lagde Indisk mat, og det anbefales med julebrus eller rødvin ;)

 

Hvis Dere lurer på hva det gule som stikker opp rundt risen er, så er det bare potetgull. Jeg elsker å spise ris med potetgull, da smaker det ekstra godt. Anbefales virkelig på det sterkeste ! Fikk Henriette også hektet på det, da vi bodde sammen for noen år siden. ÅÅÅÅH, DET var tider det !!!! ;)

 

Ellers satt vi bare å så på the voice og MTV mens vi pratet om ALT, absolutt ALT! Jeg har hatt en så sinnsykt rolig og deilig helg med verdens beste sønnen min og bestevennene mine. Skikkelig godhelg! ;)

 

Nå er det ny uke og nye muligheter folkens.. og snart jul ! JAAAAAAAAAAAAAA!

 

Begynt å shoppe julegaver da?

 

 

SMASK

 Et hårreisende tips ;)

27.11.2011

 

REKLAME!

 

 

makestyleshop.no

 

 

 

 

 

I mange år har jeg prøvd mange forskjellige hårsprayer i håret mitt, men kan endelig si at GB by Gunn Britt er en av de beste hårsprayene jeg noensinne har brukt i håret mitt.

 

Grunnen er at det er en holdbar spray som er så enkel å ha med å gjøre. Jeg liker å kunne dra fingrene mine igjennom håret mitt og endre frisyrei løpet av dagen, og det er altså fullt mulig selvom du bruker denne fantastiske GB-hårsprayen fra www.makestyle.no  Den verken uttørker eller klistrer håret ditt, og det mener jeg er det beste med hele sprayen. Det verste jeg vet er når diverse hårsprayer gjør at hele håret stivner, det er jo ikke meningen at det skal det. Meningen med hårspray er å ha håret på plass slik at frisyren holder, samtidig som det går an å ta fingrene igjennom håret. DET gjør altså denne hårsparyen  fra GB, og du finner den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/056825

 

 

Håper Dere likte tipset ;)

 

<3 LINNI <3

 Lørdagskoooos !

26.11.2011

 

Vi gikk ut klokken 10:00 idag og møtte www.anettemarie.no og datteren hennes Tina ;)

Planen var å gå til Child Play på Majorstuen, leke der halve dagen og så gå hjem igjen, mens barna sov i vognen. Alt gikk som planen og det var så koselig !

 Gikk forbi dette butikkvinduet og Dennis Mike oppdaget fort bjørnen som lå i vinduet.

 

Han brølte "WRÆÆÆÆ" til den ca 100 ganger før han ville gå videre.. men morsomt var det, de første 5 gangene.. ;)

 
 

 Da vi kom frem rakk vi så vidt å ta av skoene før barna løp rett til ballerommet.

Anette Marie og Tina Odine <3

 Dennis Michael og Mammaen <3 

Sånn ser en mamma ut på håret etter å ha sklidd, vært i hoppeslott, i ballerom osv.. 

Dennis Miike var så opptatt av denne konfyren og rett og slett elsket den, så vet nok hva jeg skal kjøpe til han i julegave nå ;)

 <3 Leke gjør vi dagen lang! 

Med all den lekingen, er det viktig å spise og drikke masse for å lade opp batteriene til neste runde ;) 

Godjentene koste seg masse de også ! 

Dele <3 

Og her er vi igang med runde 2.. :)

 


Det går ned og opp, opp og ned og høyt og lavt :)
 

 

På vei hjem når gullungen sov, tok Anette Marie og jeg oss en liten tur på shopping i bogstadveien. Lente meg "tilfeldigvis" inntil denne plakaten for å ta en liten " pause " ..

 ..- Og hvem hadde trodd? bak meg var det en reklameplakat for bl.a Linni-serien.  YEEEEJ! ;)


Sånn så vognen ut da vi omsider kom hjem. :)

 

Idag skal jeg lage Indisk til middag, og bare ta det med ro og kose meg med sønnen min resten av helgen. Neste helg er det jo Bernhard som har han ;( Koselig for de da ;)

 

Henriette kommer på besøk når Dennis Mike har lagt seg, så da blir det jentekveld. 

 

Hva skal Dere ?
Ubrukelig oppfinnelse ! (mensen)

25.11.2011

  

Har hatt sykt smerter de siste 3 dagene, og jeg holder på å gå på veggen. Vel.. det er vel akkurat det jeg gjorde istad, da jeg dunket hodet mitt med vilje mot veggen, kun for å få smerten et annet sted !

En smart person sa til meg at mensen er en ubrukelig og idiotisk oppfinnelse, og det er så sant !!!!!! Hva skal vi med den ?? Den bare ødelegger for oss. Vi blir hormonelle, følsomme, agressive, trøtte, og i tillegg så får mange av oss smerter. Jeg får kraftig smerter 3 ganger i året, og jeg hater det !!!! Liker heller ikke ta paracet osv, så nå ligger jeg her og har pain. ( Føler bildet over passer perfekt inn til det jeg skriver om ;)

 

Måtte avlyse 4 jobber pga smertene og det er jo aldri gøy.;(  Hadde egentlig photoshoot igår, samt filming til tv-serien, pluss to møter idag. ÅÅÅH, jaja, ingenting å gjøre med det, så da får jeg ligge her å synes synd på meg selv. ;)

 
 

Har uansett ekstra Mammaenergi til å ha det gøy med sønnen min <3

 

Sarah kom på middagsbesøk i går, og det var sykt hyggelig. Er lenge siden vi har fått lekt sammen, pga begge har hatt nok med sitt. 

Lagde hjemmelaget pizza, og vi alle slukte den rett ned ;) Pizza er helt fantastisk godt, er ikke noe å si på det altså. ;)Koselig stund <3Alltid bra å dele;) Evighet siden Dennis har fått is, så den fortjente han igår!

 

Den lille rampen her er smartere enn man tror til å være to ! Han har klart å dytte den puffen han sitter på bort til..

 

.. - DETTE vinduet, og så klatret opp for å .. Ja, dere kan jo gjette selv. Hmmmm, legg merke til hjertet i midten fra høyre, som ikke lenger er et hjerte fordi en liten "mus" har klatret opp og tatt noen biter av det. Haha ! Trodde vel at mamma ikke skulle legge merke til det hvis han ikke spiste hele, så når han fikk lyst på mere, tok han noen biter av stjernen ved siden av. Hahaha ! Er det mulig å være så utspekulert <3

 Å pusse tennene er viktig å gjøre morgen og kveld, og det elsker bleierumpa å gjøre sammen med meg. Jeg smelter helt når Dennis løper rundt i bleien, da bleie minner meg om han som liten baby <3Flink gutt <3Ellers var jeg i et ganske så bra møte tidligere i uken med bl. a eksen min og verdens beste Skip !

 

Husk å se på repriser av Linni-serien på Tv2-bliss mandag-fredag kl:19:30. Nå er det ikke så alt for lenge til seson 3 begynner, og jeg sier så klart i fra ;)

 

 

SMASKFilmbonanza på NRK2 i kveld kl. 2130!

23.11.2011

                               

 

Ikveld kl 21:30 på nrk2 er jeg å se ;)

 

Jeg anbefaler en film som dere ikke må glipp av ;)

 

 

SMASK

 

 

 Tv2 vårlanseringen var helt fantastisk !

23.11.2011

Intervjuene og underholdningen skjedde i studioet til Senkveld.

 Herregud for en fantastisk åpning det var. Truls, Thomas og Harald danset til singel ladies, og jeg lo så jeg grein !! GOSH!! Det var helt fantastisk bra, og tror nok alle ble like imponert over Deres danseskills som det jeg ble.

 Alltid like koselig å se Solvei <3 Hun er jo mammaen til Serina som går i barnehagen til Dennis. Vi møtes stadig vekk på tv2-festene og i barnehagen til barna våres. Hun er helt nydelig akkurat som datteren sin ;) 

Crazy-team;) Vi var på jobb halve kvelden, men hadde det kjempegøy fordet. Filmet til sesong 3 av Linni-serien som begynner etter nyttår. Ellers går tidligere episoder i reprise på Tv2-bliss, mandag til Fredag kl:19:30 :) 

Mari-snuppa mi og jeg dro selvfølgelig sammen, og ble som sagt filmet til seriene våres. Deres sesong begynner også etter nyttår, gled Dere ! :) 

Den toppen jeg har på meg er fra Zara, buksen er fra Zara, og skoene fra Guess :)

Besøk bloggen til Mari her: www.marihaugersveen.blogg.no

 

 

Sjefen sjæl <3 (gjett hvem jeg mener, HAHA! )

 

Babes on the floooot ;) 

Møtte alltid like blide og vakre Katarina. ;)

 

Var en fantastisk kvled med masse herlige og flinke folk ;)

 

Heia tv2 <3

 

SMASK

 

 TV2-vårlansering !

22.11.2011

57453-1-1321980512183.jpg
Nå er jeg på tv2-vårlanseringen med verset mitt og Mari;) Nå blir det show. Wohoooo!


Minsin :)

21.11.2011 

På vei hjem fra barnehagen. Ingen ting slår den følelsen når Dennis Michael løper mot meg med armene åpne og roper: "MAMMAAAAAAAAAAA" <3 <3 <3

 

  

Kuleste gutten i by'n ;) 

Hahahahaha. Tullekoppen min ;)Just LOOOOOOOOOVE!!! <3

 

Nå skal Grandma og jeg nyte den siste kvelden vår sammen, for imorgen drar hun hjem ;( OFF! Det blir ikke gøy!! Gruer meg til hun drar. Er heldigvis bare 4 uker til vi ses, for da skal det feires jul i Stavangerrrrr med bl. a Pappan min og Grandma<3

 

Når pynter egentlig Dere til jul?

 

SMASK

 

 my baby ;)

21.11.2011

57453-1-1321887333118.jpg

Jeg er på vei for å hente verdens beste sønnen min, og jeg gleder meg så sykt.

Vi er så heldig å få komme hjem til ferdig laget middag som GRANDMA har laget til oss. Det er ikke hver dag vi gjør det altså, så det settes STOR pris på. Jaaaa!

 

Har Dere en fin mandag da?Ikveld jobber Jostein og jeg med noe helt fantastisk. Vi bl.a danser, synger og det er mange flere h

20.11.2011

57453-1-1321815399122.jpg
Ikveld jobber Jostein og jeg med noe helt fantastisk. Vi bl.a danser, synger og det er mange flere her som vi ikke får røpe enda. Det er alltid fantastisk å være med min verdens beste Jostein <3 Hilser masse til Knut og Thea;) Dere får vite hva slags sprell vi har gjort ikveld om ca 2 uker;) Smask


Fjolls til fjells;)

20.11.2011

57453-1-1321789249964.jpg

Åååh, vi har hatt det så koselig!!

 

Jeg lagde pannekaker til frokost idag, som vi akkurat har spist med nugatti.;)

 

Legger ut videoer fra denne turen senere idag. Kl 17:00 idag skal jeg være med i musikkvideo, og så er det hjem til Grandma og få Dennis i armene mine igjen.

 

Herregud så fort tiden går, ny uke imorgen?!Bobler over på Hafjell ;)

19.11.2011

57453-1-1321735790293.jpg


Nå skal vi søren meg opp i boblebadet igjen her. Iskaldt å gå ut nå til boblebadet, så nå gjelder det å løpe mens man har tunga rett i munn;) Haha! Blir ikke like lenge oppi som i går, da vi skal lage hjemmelaget pizza snart. Yummy! ;)

 

Ellers danser vi til gamle låter som " Cotton I joe",saturday night", "Scatman" osv. Hahaha! Ler meg ihje!!!God stemning på fjellet !

19.11.2011

57453-1-1321724528705.jpg
57453-1-1321724530484.jpg
Jeg lagde thaimat til oss igår, det slår jo aldri feil;)

Nå skal vi ta på dansefoten her, så vi snakkes;) 

 

SmaskAGIG ;)

19.11.2011

57453-1-1321717410766.jpg
57453-1-1321717412518.jpg

Bakte vanlige runde boller, skoleboller med og uten kokos, og bolle med krem. Naaaaam!

 

Henriette sier at å være sammen med meg er som å være på fatcamp. Hahaha! Det liker vi!!!

 

På ungdomsskolen kalte noen venninner og jeg oss for AGIG, det stod for : "Alt Går I Grisen " ;)Peiskos!

19.11.2011

57453-1-1321707350940.jpg

Peiskos med bestejenta mi.

 


57453-1-1321707352551.jpg

 Jeg venter på at deigen skal heve, slik at det blir ferske boller på oss;)Badenymfer ;)

19.11.2011

57453-1-1321704848637.jpg

Badet i 4 timer inatt,


57453-1-1321704850563.jpg

 ..- og idag var det deilig lunsj som Diderick hadde laget til alle;)

 

Sykt hyggelig å være på fjellet;)

 

Har dere vært på Hafjell før?  Roadtrip til fjells med my bff's.Haha.

18.11.2011

57453-1-1321630809967.jpg

Roadtrip til fjells med my bff's.Haha. Kommer flere venner av oss opp senere så det blir koselig! Har planlagt denne helgen i flere mnd, så bra vi klarte å komme oss av gårde:)

 

Dennis har ikke fått sett Pappan sin hele uken så i helgen skal de være sammen, og det blir godt for de begge. Grandma skulle egentlig reist idag, men reiser på tirsdag istedet. Jaaaa! Hun koser seg ihjel hos meg, og det er jeg utrolig glad for. Hun skal møte storebroren min og hans familie i helgen, så passer jo perfekt at jeg er på fjellet i helgen når jeg verken har Dennis eller Grandma hos meg.

 

Har ikke med pc, så blir masse blogging rett fra mobilen. Derfor blir det annerledes innlegg enn vanligvis;) 

 

Hva skal Dere i helgen?Jeg sier aldri nei til kjeks !

17.11.2011

Var i et langt og fint møte idag. Ellers har jeg hengt med Grandma og Dennisen min <3

  

 

Finn en feil !  ( Svar: En på 87 masserer en på 25 ;) Utrolig lekre sokker jeg har på meg, og de er Bernhard sine, og 10 strl for store ;) To bestevenner <3

Tante Jaja var på besøk og her ligger bestevennene på sofaen og koser seg <3

Grandma blir behandlet som en dronning her, og det skulle bare mangle. Gav hun et glass med noe godt og sa det var godt for hjerte hennes. Hun forstod ikke hva det var og da sa jeg at hun møtte gjette. Utrolig nok svarte hun juleøl, og vi lo så vi grein da jeg fortalte helt sjokkert at det var JULEBRUS! Gosh, så feil kan man ta, men hun trodde det mest pga fargen var brun, og fleste julebruser er jo røde, men nå vet hun at det finnes brun julebrus også ;)

 

Dennis Mike og jeg bakte herlige kjeks ikveld som Grandma og jeg koser oss ihjel med nå. Jeg er avhengig av cookies :)

 

Nå skal vi se på Pan Am.

 

Ser Dere på den serien ?Ikke all reklame er god reklame !

17.11.2011

 

Kjendiser reklamerer for slankepiller ? mot sin vilje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet er fra : http://www.tv2.no/underholdning/gkn/kjendiser-reklamerer-for-slankepiller-mot-sin-vilje-3637468.html

 

Det ruller noen annonser på bloggene våres som vi dessverre ikke kan styre selv, bl. a "slankepillen". Dette er noe jeg tar sterk avstand fra og ikke ønsker å bli assosiert med, da jeg har prøvd å legge på meg så og si hele livet. Jeg tror på sunn helse og sunner verdier, IKKE slankepiller !!

Har sagt ifra til blogg-sjefen, og han lovet å gjøre alt for å få den reklamen til å slutte å rulle.

 

Mer om dette kan du leser her: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/kjendiser-reklamerer-for-slankepiller-mot-sin-vilje-3637468.html

 

 Fantastisk jobbdag med Grandma og Dennis Mike.

16.11.2011

 

Idag har det vært jul i heimen altså. Med tv-teamet til stedet og photoshoot for et magasin har det faktisk vært fullt hus ;) 

Dennis Mike fikk til og med nisselue, og her sitter Grandma og Dennis klare til å bake pepperkaker :)Juletre ble satt opp i forbindelse med photoshooten, samt juledukene. Koselig det, og nå er jeg i sykt julestemning. Grandma sa at hun også var i skikkelig julestemning, men umulig å ikke bli det når det ble så koselig her.

 

Hjemme mitt ble gjort om til et photostudio ;) 

Her har vi dreamteamet. Stor TAKK til VEGARD, for at du la nisseluen oppå hodet mitt slik at det ble ekstra harry bildet ;))) Hihi. <3

  

Tuppen og lillemor <3 

Jeg ble til et snøfnuggg ;)"Dette passet jo veldig godt" inn i dette innlegget... Vegard i Tv2 som sendte dette bildet til meg fra Tv2.no. JAAAAA!  Jeg er smigret;)

 


Slenger med noen flere bilder fra igår (Tirsdag)


Igår etter at Dennis hadde badet, tok jeg på han koseklær.(han hadde med seg sin badevenn ut i hånden) Det er en uskreven regel når man kommer hjem til meg, at man hopper ut av de "stive klærne" og inn i koseklær ! Her er han en ekte Dennis med sprettert og capsen på snei <3 <3 <3

 

 

Lille Dennisen :)
Her ser dere "rampeblikket" til Dennis. Han pønsket ut noe her, og da jeg snudde meg trykket han på oppvaskmaskinen som han ikke får lov til. Da jeg så litt strengt på han, smilte han lurt til meg, og jeg sa: "Er det lov Dennis Michael?" Og da sa han:"hehe, neeeei." Så skrudde lille rampen av maskinen igjen. ;) Alltid gøy å terge foreldrene sine?!??

  

Capsen endte oppå hodet til Grandma, og det var Dennis som satte den på oldemoren sin ;) 

Barne-tv kos <3

Han ELSKER å bli kilt i håret, på ryggen og på armene. Det har han arvet fra mamsen sin. 

Dennis viser Grandma bildene sine, mens han sier: "OOOOOOOOJ" til alle bildene han ser av seg selv ;) 

Noe Grandma våknet til idag ved siden av kaffen hennes.

Grandma som tar alle bildene av Dennis Mike og meg når vi chiller'n på sofa'n;)

 

 

 

Hva jeg gjør nå? Jeg sitter akkurat som vist på bildet. Kom så innmari i julestemning at jeg pyntet litt til jul. Var så heldig å beholde all julepynten fra photoshooten idag :)

 

Ikveld er det Twilight-premiere med Pia, og det gleder jeg meg veldig til. Får drikke mye Cola, ellers så kommer jeg til å sovne. Dørene åpner jo 22:45.. Skal love å fortelle hva jeg syns om filmen imorgen.

 

Kommer nok flere bilder senere idag på bloggen min fra premieren;)

 

Skal dere se Twilight?Herregud for en herlig daaag ;)

15.11.2011

Startet dagen med å stå opp med Dennis Mike og følge han til barnehagen. Da jeg kom hjem lagde jeg omelett til Grandma og meg med tomater, skinke, ost(selvfølgelig) baconbiter og gressløk. Det smakte gøtt !

  

Julestemning til 1000 i hjemmet mitt med pepperkaker og levende lys :) Selvfølgelig fikk vi ikke slappet av for lenge, da Grandma plutselig fant ut at hun hadde glemt igjen de viktigste medisinene sine i Stavanger.. Måtte ringe legevakten, å få de til å skrive ut resept, så var det å kjøre ned å hente resepten for så å dra til apoteket å hente de. Haha. Grandma er som meg - en ufrivillig DRAMAQUEEN! ;)Da vi hadde fått i granmda medisinene, tok vi en tur på cafè og fikk slappet ordentlig av og kost oss.
 

Jeg kjøpte en latte?! Jeg som ikke drikker kaffe en gang..

Smakte ikke så verst, men smakte bedre med cookien!

 

Ellers er det fotoshoot og filming imorgen til sesong  3 av Linni-serien. Det blir nok bra !

 

Ser dere på reprisene av tidligere sesong av Linni-serien kl:19:30 på Tv2-bliss?

 

SMASK

Grandma er kommet og lenge leve Grandma ;)

14.11.2011

 

Hentet verdens beste Grandma på flyplassen idag, og nå er hun hjemme hos Dennis Michael og meg helt til fredag <3

OUTFIT:

Bukse - bik bok

Jakke - Sweet years

Skjerf - Gina tricot

Sko - ALDO

Topp - Bik bok 

Utrolig stas for Dennis Mike å være med oldemoren sin som han også kaller Grandma :) 

Gullungen elsker å bade som alle andre barn og idag badet han kjempelenge. Flink til å vaske håret selv ;) 

Bølla ;)

Grandma lo seg ihjel da hun fant Dennis Mike og meg i den lille sengen hans. Vi ligger i sengen sånn hver kveld og leser bok og det kaller jeg ekte kvalitetstid ;)

 

Har dere det bra mine herlige lesere?Dermateket.no

14.11.2011

 

 

 

REKLAME !

 

Tenkte å tipse Dere om noen produkter som er helt sinnsykt bra for håret ditt. Kevin Murphy produktene fra www.dermateket.no  har vært meget populære i høst, og det forstår jeg godt ettersom dette er sinnsykt bra for håret ditt og mitt. 

Noe jeg og håret mitt også setter veldig stor pris på er at Kevin Murphy produktene er 100% parabenfrie og inneholder ingen kunstige tilsetningstoffer.  

 

 

 

Hydrate-me.wash er en super "smooth" fuktighetsgivende vask egnet for normalt til tørt hår. Du finner den her:

http://www.dermateket.no/p/Kevin.Murphy_HYDRATE-ME.WASH_-_250ml/2409

 

 

Kevin.Murphy HYDRATE-ME.RINSE - 250ml
 

 

Balsam som gir fuktighet til tørt hår, og som sagt så er det 100 % parabenfri ! Du finner den her: http://www.dermateket.no/p/Kevin.Murphy_HYDRATE-ME.RINSE_-_250ml/2424

 

 

Kevin.Murphy BORN.AGAIN Essential Treatment - 250ml
 
 
 

Born Again er selveste flagshipet og kjernebehandlingen i Kevin.Murphy sin serie.

Born Again er selveste prikken over ien, og kjernebehandlingen i Kevin.Murphy sin serie. Den sørger for at håret ditt ser glansfullt og levende ut!. Definitivt min favoritt som jeg anbefaler på det sterkeste !

Du finner den her: http://www.dermateket.no/p/Kevin.Murphy_BORN.AGAIN_Essential_Treatment_-_250ml/3457

 

Vi du lese mer? Gå på www.dermateket.no for å se alle de fantastiske produktene til en fornuftig pris.

 

Håper dere ble glad for tipsene.

 

SMASKHelgen min :)

13.11.2011

 

 

 

Det har blitt en tradisjon at Henriette, Alex og jeg serverer på gåsemiddagene til foreldrene Deres på Snarøya i alle år ;) Henriette og jeg har alltid like klær på oss når vi gjør det, og vi kjøpte jo de paljett-toppene sammen på zara for 1 uke siden, men jeg klarte å ta med min i medium som dessverre ble aaaalt for stor, og rakk ikke å bytte den før vi skulle servere, så endte opp i en annen genser fra zara. Det er den sorte dere ser på bildet over her, og den har gullglidelås fra toppen av ryggen og ned til rumpen. Cool nok til å servere i ihvertfall;)  

 

Det er så koselig når vi gjør det. Styrer og holder på, løper hver vår vei, snakker med de fantastiske gjestene som er der, drikker en god del champagne innimellom, og har vip-område på kjøkkenet hvor Alexander(lillebroren til Henriette), Henriette og jeg bare chillern og koser oss mens gjestene holder på i stuen.

 

 

Det er Mette, moren til Henriette som lager all maten, dekker border og gjør så og si alt ! Hun står det mye respekt av og at hun klarer å få til alt det hun gjør for de mange, manger gjestene er helt fantaststisk! Det er jo en ære å få hjelpe Mette når hun trenger oss.<3  Over her ser dere noe av maten som ble servert og det smakte selvfølgelig helt sinnsykt godt !

  

Vi tre er jo dream team <3 Se så nusselige søsken de er, verdens beste ! 

Alexander er som sagt lillebroren til Henriette og han er verdens beste gutt ! Den jenta som får han er verdens heldigste! :) (godt toppen min  ikke sklei lenger ned-GOSH! ;)Her gjør snuppa mi klar desserten til gjestene. ÅÅÅh så flink ! 

Jeg har hatt vondt i halsen hele helgen og hostet i ett, og da kom Alex frem med gammeldansk som han mente skulle kurere meg. Det smaker jo veldig likt som hostesaft og innholder masse urter som dreper bakteriene. Han var så snill og joine meg med en, så her skåler vi..

 .. - Her shotter vi.. 

..- HAHAHAHA! Og her prøver ihvertfall jeg å svelge, mens Alex er noe skeptisk til smaken mildt sagt ;)Gåsemiddagene til Mette og Jan (foreldrene til henriette) er helt legendariske. Jeg elsker å være der når de har det, og det er kun kule og hyggelige mennesker der. Bl. a Hilde Lyrå (Skuespillerinne, danser og komiker. Bl.a Trine fra mot i brøstet), Wenche Steen(tidligere modell og redaktør), Edna(Norges Rike),  . De er like råe, sexye og flotte i virkeligheten som på tv :) Som vanlig glemmer jeg å ta bilder, men fikk nå tatt dette. Dans, dans, dans oppå bordet ;)Vakre Wence Steen som koser seg ;) Et av mine forbilder <3 (Henriette er flink til å ta biler må jeg si ;p )Sjefen over alle sjefer, JAN ! (Stefaren til Henriette) Han er en kongemann, mer er det ikke så si om det :)Ender alltid opp med å sminke noen andre når jeg er på fest, men har ikke noe imot at folk spør om jeg kan gjøre det, da jeg elsker sminke, and you know it ;) Her sitter jeg med søteste venninnen til Moren til Henriette. :)

 Alexander er russ i Mai og genseren jeg har på meg er kallenavnet på bussen Deres. "KIDS" heter de, etter den ungdomsfilmen. Er vist flere busser som har kalt seg "KIDS?!" MEN det er Alex og de sin buss som gjelder ! Hvis dere hadde giddet for Aleks og resten av bussen hans sin skyld, hadde det vært sinnsykt hyggelig hvis dere kunnet trykket like på facebooksiden deres: http://www.facebook.com/linni.meister?ref=tn_tinyman#!/KIDS.2012.Stabekkrussen På forhånd takk folkens ;)

 

 

 

SØNDAG !

Idag dro Dennis Mike og jeg på besøk til Bærum for å besøke storebroren min Kjell og hans herlige familie. <3

Her er jeg sammen med svigerinnen min, Mahnaz <3Mahanz knuser de fleste kokker for å si det mildt ;)Sinnsykt digg mat hver eneste gang vi er på besøk. Lucky me ;)

Dennis sine eneste kusiner, og om noen uker kommer det en til liten kusine, for da skal broren til Bernhard og kjæresten Mari få en liten jente. Dennis Michael og jentene blir det da ;)De har det vel etter morfar/farafaren sin <3 ;) 

Som 2 dråper vann mener de fleste ;) Min eldste og herlige niese Delara <3

Haha !Love is in the air <3 <3 

Får alltid så sinnsykt god persisk te hver gang vi er på besøk.Onkel Kjell og Dennis Mike tar seg en pause fra alle jentene ;)Vår lille stjerne. :)

 

Er lov å kose seg med kake når vi er på besøk hos tante mahnaz og Onkel kjell ;)

En meget fornøyd liten prinsesse-Michelle <3

Alltid like stas med Onkel Kjell Erik <3

 

 

Med andre ord har det vært en rolig og fin helg med mine nære og kjære. Hele lørdagen var jeg hjemme med Dennis og vi koste oss ihjel med thaisuppe, vårruller og lørdagsgodt. Masse koselig barne-tv og mye lek og morro. Beste jeg vet i verden er å ha kvalitetstid med sønnen min <3

 

Idag er det jo farsdag så må nesten gratuler Pappan min med dagen <3 Du er min nr 1 Pappa, and I LOVE YOU!

 

Imorgen blir det rengjøring av hele leiligheten, for da kommer Grandma på besøk. JAAAAAA! Det gleder jeg meg helt sinnsykt til. Jeg som får henne flydd over, ettersom vi skal "jobbe" litt for tv-serien, men mest av alt skal vi bare koooose oss og nyte dagene hun er her. Hun blir kun til fredag, men det er bedre enn ingenting. ;)

 

 

Nå får Dere sove godt alle sammen. Dette ble jo tidenes lengste innlegg ettersom jeg ikke fikk hentet pc'n min før idag, men fra imorgen blir det 3 innlegg om dagen;)

 

Natta ;)

 

SMASK

 Flere bilder kommer imorgen;)

12.11.2011

57453-1-1321127696784.jpg
Jeg har glemt pc'n min på kontoret så blir kun mobilblogg idag. Blogger masse kule bilder imorgenb fra igår og idag. Kos dere masse videre ikveld.:)

 

Ellers vil jeg bare takke alle for støtten, spesielt Trine Grung! Du er så god ! http://www.tv2.no/underholdning/gkn/hyller-linni-meister-etter-jan-thomasangrep-mange-faar-daarlig-selvtillit-av-terningkastene-3635170.html

Spennende med finale i Skal vi danse;) Hvem heier du på?Aldri tro du er bedre enn andre !

11.11.2011

Til tider føler jeg at jeg er flinkere på sminke og mote enn en viss mann ;) Haha ! Når denne mannen klarer å prestere å si at jeg ser billig ut i en Cavalli topp til 5000 kr, Guess skinnbukse til 3000 kr, sko fra ALDO osv, må jeg nesten spørre meg selv om han har tatt for mye botox slik at han ikke ser helt klart mer? Øynene går jo snart igjen sa en sjef av meg. Han kan jo ikke gå rundt halvblind hvis han skal være moteekspert? eller?

 

Jeg pleier ikke å være frekk mot noen eller bry meg om andres meninger, men denne mannen fortjener virkelig å få høre det!

 

Her kommenterer han mitt antrekk som billig og uflatterende? Han mener at jeg er en vakker jente, under all make-upen og det overblekende håret mitt? WHAT THE HELL??  Vet ikke han at bilder ofte lyver. Det er ikke sånn at de har stilt inn riktig lys til min hudtone og hårfarge.  Jeg har da mye mørkere hår i virkeligheten enn på dette bilde, med masse brune striper, og sminken min er da ikke mer enn det han bruker. Jeg har heller ikke hvit hud som vist på bildet??  Det var faktisk han som en gang sa til meg at jeg kunne sote øynene mine mye pga jeg har så store og mørke øyne. Noe jeg forøvrig ikke har gjort over her. Jeg har ikke på meg brunkrem en gang her..

 

La oss går videre folkens.

 


 

Han mener at denne fortjener terningkast 5, og at dette er sexy med verdighet??? REALLY??? Men mitt outfit over her er ufattelig billig og uflatterende??! JØSS! Det får en si.

Dette for meg er uflatterende og billig look, men all cred til at denne damen som tør å gå kledd sånn. Jeg syns at hun var sexy i det jeg, men min stil over her er ikke i nærheten av å være "billig" i forhold til denne stilen.

 

 

Jeg viser dere bildet nok en gang. Altså denne modne og elegante stilen blandet med litt rocka er liksom "billig"! UNNSKYLD MEG, men jeg er faktisk 25 år og ung mamma, jeg må få lov til å gå i en bluse og en skinnbukse uten at du mr.motepoliti kaller det billig?Husk at min kropp har bært frem et barn og at jeg er stolt av kroppen min har gjort det! Føler jeg viser kroppen frem på en fin måte i dette antrekket.  Alle andre den dagen skrøt av dette antrekket, og det kom flere damer bort på din alder og spurte hvor jeg hadde kjøpt blusen osv. Det var faktisk en eldre dame som sa: "GUD for en NYYYYDELIG BLUSE. Sånn får man ikke tak i Norge, for jeg har lett overalt etter en slik." (Det kan du spørre Jostein Pedersen om) Og da svarte jeg:"Nei, det stemmer det, den er fra St.tropes, men takk!"  Så da mener du at denne eldre flotte fruen har billig smak? OH MY GOD som du selv ville sagt! Har faktisk fått flere mailer på spørsmål om hvor blusen er fra.

 

 

Ut i fra vurderingen din så har jeg et lite godt råd til deg også: HOLD DEG TIL DET DU ER GOD PÅ, NEMLIG Å KLIPPE HÅR! Der er du virkelig sinnsykt flink til! Fortsett å klipp du. :)

 

Du har jo sagt så mye rart tidliger om at jenter ikke burde amme osv. Du finner det her: http://www.seher.no/412133/faar-svi  GOSH! Jeg ammet selv med silikon i nesten 6 mnd, og jeg ville heller at de skulle hengt om jeg ikke hadde hatt silkon, enn å ta imot tips fra deg om å bytte ut ammingen med flaske. Jeg likte virkelig ikke dette rådet fra deg, så hvorfor skal jeg da ta imot råd fra deg nå????

 

 

  

Denne fikk jeg terningkast 4 på. UTROLIG NOK! Veldig hyggelig ord, men også litt frekk innimellom SELVFØLGELIG. Men avslutter hyggelig nok med "min venn" !??  Sminken min på dette bildet ser jo veldig voldsomt ut, og det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å bruke sminke, det har jeg alltid vært og kommer jeg alltid til å være, men dette bildet fremhevet det mye mer enn det egentlig var. 

 

 

 

Bildet over er et bilde fra samme dag, 10 min før vi gikk ned på den røde løperen. Ser dere forskjell? Jeg har ihvertfall ikke hvite lepper og to store røde rundinger i kinnet mitt som vist på den røde løperen? Man må jo få lov til å sminke seg når man skal på en stor fest. Jeg digger f.eks Kim Kardashian,

 

 

..- og jeg vet ikke om noen som bruker mere sminke enn henne eller kler seg mer utfordrende, men det er hennes stil og hun ser jo helt rålekker ut. Du kjære motepoliti, må prøve å tenke hvor fine folk er i forhold til hvordan de er og hva de selv liker.

 

Hadde jeg f.eks kledd meg som vakre Mariann Thomasse som fikk 6,

 

  

..- hadde jeg jo ikke sett ut, da det ikke er meg! Det er 100 % henne !

 

Sigrid Bonde Tusvik som du ofte gir dårlig terningkast til, hun ser jo helt smashing ut ! Jeg syns hun er sexy og rå, akkurat som personligheten hennes, og derfor kler hun det. Vil du virkelig at vi skal kle oss etter alt som er inn, og etter din smak? Alle har hver sin smak vettu og godt er det. Tenk hvis alle guttene gikk rundt som deg og så ut som deg..  Hadde vært kult med en som gav tips om mote og sminke i forhold til personligheten deres, og ikke hva DU og bare DU alene liker. For du er virkelig alene som regel om meningene dine i denne spalten din virker det som.   

 

Du sier jeg gjør klar fremgang og at du begynner å se noe som kalles stil og at jeg er en pen jente. VEL, jeg har en veldig blandet stil. Tror du jeg går i kjoler, høye hæler, skinnbukser, masse sminke osv når jeg følger sønnen min til og fra barnehagen?? Er du min venn, klar over at jeg får sykt mye mail daglig om hvor jeg kjøper klærne mine osv? Og dette også fra godt voksne damer og Mammaer. Jeg er så lei av at en som deg skal gi tips til oss unge freshe jenter. Gi heller tips til de som ønsker det. Du er flink til å hjelpe mange, men ikke ALLE!!  

 

 La være å gi tips til oss unge kvinner som føler oss fine i det vi går i, så gir du tips til de som ønsker det!

 

 Jenter som hakker ned på andre er som regel sjalue, du er jo deg,  men det beste hadde vært å fått tips fra en helt vanlig mann isåfall. Ihvertfall en som liker den de skriver om.. Jeg blir aldri helt klok på deg mr..

 

Hva er det jeg egentlig er mest kjent for spør jeg meg selv mange ganger. Egentlig  er det jo modell, startet som glamourmodell men har pr idag tatt dobbelt så mange flere bilder med klær, enn med lite, så ingen kan kalle meg glamourmodell lenger. Jeg var en av de orginale for noen år siden, men nå er jeg bl.a fast modell for diverse sminkeproduker, samt fast modell for hud og hårpleie merker. Jeg er også blogger, har eget tv-program, gir tips på en av norges største radiokanaler-p4, gjør reklamer, har gjort diverse skuespillerjobber som snart er å se og mer blir det av det;) Ja, med andre ord så gjør Linni Meister det meste i tillegg til å være småbarnsmor. og med et stor smil og takknemlighet for at jeg er så heldig å få jobbe med akkurat det jeg vil. Men hva er det egentlig de fleste mener jeg er mest kjent for? Jeg kommer snart tilbake til dette. 

 

Denne mannen jeg snakker om er en stylist og make-up artist, men det han har blitt mest kjent for i det siste er hvor slem og frekk han er, og det er nesten ingen i bransjen som liker han lenger pga tipsene han gir som ikke gir noe mening. Det er helt greit å ta imot ris og ros for diverse ting, men stilen din er jo halvparten av personligheten din, så hvis du ønsker å mene på noe om personligheten til andre, så foreslår jeg at du enten gjøre det på en hyggelig måte, eller SHUT THE FUCK UP!!!   Det at mange ønsker seg en stylist er lett å forstå, da mange synes det er ganske vanskelig å sette sammen et fint antrekk osv som kler en. Selv vil jeg ikke ha det, da det ikke blir min stil, men en annens persons stil.

 

Jeg har kommet fram til at det jeg er mest kjent for å  være god og snill mot alle, ønsker ingen noe vondt, og er en positiv person.Jeg tåler å høre stygge ting om meg, for jeg vet at folk har lett for å dømme og har delte meninger om meg. De som sier negative ting, kjenner meg ikke, men det får man tåle når man er en offentlig person. . Jeg tåler det bare ikke når det kommer fra en person som er som deg. Du er virkelig ikke bedre enn meg på noen områder- HUSK DET ,min kjære VENN! 

 

Apropos det at du hele tiden mener at jeg er vakker under all sminken osv . Vel, tenk hvis jeg skulle skrevet til deg: "Under alt du putter i ansiktet ditt så hadde du nok vært en av de flotteste mennene jeg vet om". Sånn holder du på! Det er ikke mye hyggelig, eller hva? Jeg har tatt silikon i puppene mine, og prøvd restylane i leppene mine 2 ganger, du har lagt inn permanent i leppene dine. DU er jo verre enn meg på fake-skalaen, og det vet alle min KJÆRE VENN, så derfor blir jeg så sinnsykt irritert når du angriper meg på den måten du gjør!  Det viktigste er å være en ekte person, og det er jeg fra hjertet og ut, så der kan vi kanskje si at jeg vinner. ?! Du ser jo kjempe bra ut selvom du har gjort mye med deg, og jeg godtar deg for den du er, men det virker ikke som at du godtar meg for den jeg er?!

 

Til syvende og sist har jeg da virkelig aldri gjort noen noe vondt, og ønsker ingen noe vondt heller. Men når det kommer til deg ønsker jeg bare å ta igjen på det du sier, fordi du ser da ikke bedre ut enn noen av de du gir råd til!  Det høres helt ærlig ut for meg at de rådene du kommer med er fra en uvitende person.

 

Jeg får så mye flotte ord hver eneste dag på min blogg eller mail, noe jeg setter utrolig stor pris på. At flere skulle vært som meg får jeg høre fordi jeg har et hjerte av gull, og dette mener nok folk fordi med tanke på alt jeg gjør så har jeg beina godt plantet på bakken og føler meg ikke bedre eller penere enn noen andre på noen som helst måte ! Imotsetning til deg!  Denne "jobben" du gjør ved å gi frekke tips og råd til andre, minner mer om en mobbespalte, der du kan hakke ned på andre for å føle deg selv bedre? For å føle en makt, som du da i tilfelle misbruker.  Har du virkelig så dårlig selvtillit? Jeg har gode tips mot dårlig selvtillit: VÆR MOT ANDRE SOM DU ØNSKER AT ANDRE SKAL VÆRE MOT DEG. Ønsker du andre godt, får du det mye bedre med deg selv ! <3

 

 

 Håper du kan ta folk som de er, når hele Norge tar deg for den du er!

 

 

Når alt dette er sagt vil jeg bare si at jeg ikke har noe imot deg, bare hvordan du kan være så unødvendig slem mange ganger. Syns at man skal backe hverandre i bransjen istedet for å hakke og dra hverandre ned. Bransjen er tøff nok som den er, men jeg er heldig som har et godt rykte i bransjen og er godt likt av de fleste fordi jeg er en snill og ekte person. Du må skjerpe deg hvis folk skal kunne omgås deg uten å være stresset og falske fordi de er redd for å bli mobbet av deg i Norges største ukeblad. Det er sykt mange som smisker med deg for å få bra terningkast, ikke for å være din venn. Er ikke det litt sjipt? Når folk snakker med meg, vet jeg at det er fordi de virkelig vil og godt er det ! Jeg kan ikke gi de annet enn en hyggelig prat, mens du liksom har litt makt fordi ingen ønsker å bli hengt ut eller mobbet.     

 

 

Denne kjolen tok se og hør bilde av på tv3-festen, men den gadd dere selvfølgelig ikke å ta med. Den var vel for fin ! TYPISK !!!

 

 Jeg tar gjerne imot råd fra personer på godt og vondt, men ikke fra personer som er urettferdige og mindre hyggelige! ;)

 

HUSK FOLKENS: EKTE STIL ER DIN HELT EGENE !  

 

Stor klem fra Linni MEISTER ! ;)Sminketips;)

11.11.2011

Som modell er det viktig for meg å legge sminken riktig, gjevnt og med de riktige kostene. En viss person i media mener diverse om min sminke, men er det noe jeg virkelig kan og får skryt av for daglig, fraforskjellige folk, er det hvordan jeg sminker meg. Mange ganger blir pressebilder helt annerledes på bilder enn i virkeligheten. De har ikke alltid rikitg lys til min hudfarge eller hårfarge,  og det kan derfor se veldig matt ut, eller alt for mye ut. Husk at bilder ofte lyver og det er få kameraer som virkelig klarer å fange opp den virkelige looken din. Det siste bilde av meg i Se og Hør så ikke sminken min ut, men på mitt bilde på tlf fra samme dag, ser man hvordan jeg egentlig ser ut?!  Skal vise dere forskjellen en gang ;) Uansett, gikk på sminkekurs da jeg var 14 år, og har nå sminket meg i over 10 år, så dette er noe jeg virkelig kan !! Proffesjonelle make-up artister gir meg alltid skryt for sminken når jeg møter de, og det er veldig hyggelig ! Under skal dere få mine favorittkoster som jeg pleier å legge sminken min med.

 

 

 

 

 

'

 

Denne brynspenselen fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/843ko synes jeg er helt fantastisk å sminke brynene mine med. De får en naturlig, fin og perfekt look.

 

 

Denne øyepenselen er fra  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/8004

Jeg er veldig glad i å legge base øyenskygger og kontur skygger, og med denn peneselen fra Glominerals får jeg det så og si helt perfekt til.

 

Den fungerer også fint til å legge highlight.

 

Grunnen til at dette helt klart en min favoritt øyenskygge pensel er på grunn av kvalitet og pris.

 

 

 

 

 

 

 

Det er så mange lekre ansiktskoster  i syntetisk fiber som bl. a er dekorert med steiner og har en fantastisk myk bust. Du kan jo se selv på :  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/Sminkeborster/Ansiktb%C3%B8rster
 
 
Pudderkostene er spesielt godt egnet til produkter med et høyt innhold av mineraler.
 
 
Den passer perfekt til solpudder, løst og kompakt pudder.
Serien "Black Diamond" inneholder pensler og koster til øyne, vipper, blush og pudder. 
Alle pensler kan vaskes med Nilens Jord penselshampo.

 

 

 

 

Denne leppe penselen fra: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/128993 er heltfantastisk å legge leppestif med. Den har en fantastisk kvalitet og koster utrolig nok under 50 lappen.

 

Dette er mange av de kostene jeg ikke klarer meg uten.

 

Håper Dere ble glad for tipsene ;)

 

SMASKUnder kan du se finalen på fangene på fortet, samt backstagebilder ;)

10.11.2011

 Vi var i finalen mot NRK-laget ;) 

Du kan se episoden her: http://www.tv3play.no/play/257630/?autostart=true

 

 

 

Bare vår ! HEIA TEAM BLOND! INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV, ALLE DE ANDRE VAR UNDER OSS  ! ;)

 

For en følelse folkens. GOOOOOSH!!


 

Vi vaaaaaaant ! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hun i midten heter Tone og er søsteren til Lene. Hun var som en slags "manager" for oss <3

 

 

 

 Heiaropet vårt <3

 

 

Her er masse backstagebilder fra turen til fangene på fortet i Frankrike ;)

 

Vi tok buss i flere timer fra flyplassen til La Rochelle. Her har vi stoppet for matbit.Camilla og Pia klare for maaaat.;)

 

Terje Schrøder var der en uke for meg med en god del andre, men jeg rakk å ta en liten avskjedsfest med de før de dro. Kun iført pysjen min.. var jo så trøtt etter den laaaaange reisen.. Sjeldent syn, men et utrolig vakkert syn når www.Linniiie.com smiler ;)
Disse var jo vinnerne av runden før oss. GRATULERER !

 Kim Daniel og hans søte kjærste. Tommy Fredvang ser Dere i bakgrunnen :) 

GOSH! Jeg hadde på meg pysjen på den siste festen Deres, skulle egentlig ha sovet, men måtte jo hilse på alle menneskene som hadde vært der før oss som skulle hjem. Anette Bøe <3

Morsomt å tenke på at 1 uke senere hadde jeg også gullmedalje rundt halsen min ;) Hvem hadde trodd? ;) 

 

 

<

 

 Haha. Var en fantastisk koselig avslutningfest for de andre som var der uken før oss.

 

Det legendariske fortet <3 

Fikk alltid mat når vi kom og så briefing på alle øvelser vi skulle få.Supersporty 1og 2. Ihvertfall den lekre t.v  ;)

 

 

 

På vei til byen for å shoppe møtte Tessi og jeg på sporty Adriane. Da endte vi opp med å leke oss på veien.

 
Elsker å være i La Rochelle. Fantastisk fint sted, og selvom vi jobbet en god del, var det tid til mye kos.Sliten etter øvelsen, men klar for å ha det gøy. Her står jeg på Monica Hansen sitt rom <3

 

Jentene tok seg en tur på byen. Her sitter jeg med Tessi og Monica Hansen<3Vi hadde det helt syyyykt kult denne dagen, og jeg vil aldri glemme når alle guttene i byen ville følge oss hjem.. Det fikk de IKKE lov til for å si det mildt. Tror dere dette er noen pysete jenter får dere faen meg tro om igjen gutter ;)Ble utrolig glad i disse flotte jentene <3 <3 Liv Marit er helt utrolig dame og jeg digger henne så til de grader !!!<3På vei til fortet meg laget mitt. her med Kristin Spitznogel <3
'

Min gode venn Christer Tornell <3


 

Blånisse far <3

 

Lene Jenssen <3THE team ! <3

 

Ingen over, ingen ved siden av, ALLE de andre var faktisk under Team BLOND! WOHOOOOO! 

Vi var så lekre alltid etter konkurransene ;) 

Litt idrettsskader hører jo med ;)Og litt blåmerker hører jo til. Ååååh, jeg savner gjengen <3Vi fant en fantastisk fin strand som minnet om MIAMI!

 

Snupper i land ;)

 

Yassmin som er Hallo-dame på Nrk, er helt fantastisk kul og flott dame <3 Har liksom fått hun inn med morsmelken siden jeg var liten og så henne på Tv. Vi er faktisk nesten lik blanding. Hun er halvt norsk og halvt Indisk, og jeg er halvt Norsk og halvt Sri Lanker :)Sjefen sjæl- MADS ;) 

Monica og jeg som har kopselig stund <3Himmelblå- Edward ;) 

Herlig fyr !John Schau som får godklemmen her ;) Han taklet virkelig ikke blitzen. haha.Skøyteproffen Håvard ;)

 

Nydelige Hege som er lillesøsteren til Håvard, er også skøyteproff <3 Hun søte ved siden av var en av lederne våres. ;)


 

På en cafe med Pia og Tessi. 

Når vi ikke var på cafe eller spiste ute, lagde Tessi digg mat som vi koste oss med....- på balkongen til hun og Monica ;)

 

 

 

Jeg vil aldri glemme denne opplevelsen og jeg priser meg selv heldig som fikk oppleve dette fantastiske eventyret. Jeg fikk bli kjent med så mye herlige og flotte mennesker, og endte opp på det beste laget- TEAM BLOND! Jeg er så stolt av at vi vant og at jeg klarte å ta alle nøklene mine;)

 

Til å være 25 år har jeg vært med på så utrolig mye gøy som jeg egenltig bare kunne drømt om, og jeg gleder meg allerede til neste eventyr. ;)

 

Stor klem til alle mine lesere <3Husk å se på ikveld med ylvis kl:22:00 på TVN ;)

09.11.2011

Bildet er hentet fra dagbladet.no og du kan lese mer om denne fantastiske musikkvideoen her: http://www.kjendis.no/2011/11/09/kjendis/ylvis/live_aid/musikkvideo/18957223/

 

Var utrolig morsomt å være med på denne videoen sammen med alle disse flotte og herlige menneskene !

 

Haha! Ylvis EIER!!

 

Hva syns Dere?

 

 

 Da jeg så denne istad begynte jeg å storgrine. Klarte ikke å holde tilbake når du snille menneske sa så snille ord !

09.11.2011

 

 

Gikk innom de mange, mange mailene mine istad, da jeg plutselig kom bort i denne: "Kjære Linni jeg har laget en Fan video til deg :) Digger deg sykt Linni" .  Da jeg begynte å se på den ble jeg skikkelig rørt, og når jeg så bilder av Dennis og leste det du hadde skrevet så pent om Han, begynte jeg å storgrine.

 

Herregud så snilt gjort, og TUSEN HJERTLIG TAKK for alle de fantastiske pene ordene. Er så heldig som har fans som deg ! Dette gjorde virkelig dagen min <3 Tusen, tusen takk , du rørte virkelig hjertet mitt kjære Eirin !

 

 

.

 

Jeg er heldig som fikk en så fin video laget til meg <3 !

 

Varm klem til alle mine kjære fans, venner og familie <3Kule ting for gutter og jenter - finner du på Handelsportal.no :)

08.11.2011

REKLAME!

Mange har spurt meg hvor dette dekselet jeg holder i hånden er fra, og det er fra www.handelsportal.no

 

 

http://www.handelsportal.no/   har deklser og masset annet kult tilbehør til både iphone 3-4, HTC, Samsung, Samsung galaxy tab,  Ipad 1-2 og klokker ! De har alt med andre ord og bare kule og nyttige ting :) 

 

 Speck Fitted Diagonal deksel - iPhone 4

 

Jeg er fan av "burberry" dekslene for tiden, og jeg har fått meg nr. 1 på bildet, pluss matchende deksel til min ipad.. Du finner de her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=341&idkategori=149&kat_name=&prod_name=Speck Fitted Diagonal deksel - iPhone 4&startrow=

 

iPad 2 - Speck deksel

 

 

Dekselet til Ipaden min.

Liker å matce iphonen og ipaden min ;) Du finner dette dekselet her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=688&idkategori=138&kat_name=&prod_name=iPad 2 - Speck deksel&startrow=

 

 

Så gutter og jenter, vil dere pimpe opp "lekene" Deres? Gå på www.handelsportal.no ;)Diderick og jeg som køddedanset på nachspielet på lørdag . HAHA!

07.11.2011

 

Prøvde ca 10 ganger å få han til å snurre meg rundt.. haha..

 

Kos dere med filmen, og få dere en skikkelig god latter ! De gærne har det godt !

 

 

 

 Ta grep !

07.11.2011

Lærte meg nye grep på gitaren idag av Mads, som er sjefen i p4. Alf Prøysen kunne bare tre grep, visste dere det? A-D-G var grepene han kunne. Det er så enkelt å imponere  folk med at du kan spille, når du egentlig ikke kan, for du kan nesten spille alle sanger på de tre grepene. Her spiller jeg: " we are the world". Et av tipsene jeg gav idag, GENIALT, eller hva ? ;) Hvis du glemmer grepene er det bare å synge ekstra høyt ! Haha !

 

 

 Må øve litt da ;)
 

 

Haha, GOSH!!! Jeg kan dessverre ikke si hvilken forferdelig video jeg viste gutta, med tanke på barn som leser bloggen min. Måtte uansett dele reaksjonen Deres med Dere. Hahaha ! Fikk den tilsendt av typen til venninnen min, og jeg holdte på å svime av.. Dere går ikke glipp av noe altså. :)

 

Ellers er det 2 møter igjen, før jeg skal hente gullgutten min i barnehagen. JAAAAAAAAAA!

 

Har dere en fin eller en stressfull mandag ?

 

 

 

 

 Herlige p4-gjengen !

07.11.2011

57453-1-1320660245830.jpg

 

Spiste digg frokost med P4-gjengen. Alltid like koselig å henge med p4 :)


57453-1-1320660247234.jpg

Jeg er tilbake ho sp4 for å lese inn nye tips til spalten min: "Linni Meister-tips" ;) De har brukt opp alle de andre vi lagde sist gang.

 

Haha, er så sykt morsomt når vi planlegger hva jeg skal si, samt å spille de inn!

 

Masse bra tips på lageret til Dere kommer hver dag på p4 !

 

SMASKTidenes kveld med verdens beste folk !

06.11.2011

Fikset oss hos meg før vi gikk ut. Ekte vorse med neglelakk og ukeblader ;)

 

standard taxi-bilde.

 

Vi spiste middag på nodee igår og det var som alltid utrolig koselig og god mat !

 

Jeg fikk klokke av Pia fra passion som hun fronter nå, og herrgud så glad jeg ble.

 

 

var utrolig snilt av fine Pia å gi meg denne. Var den ikke sykt kul ? 

Vi dro på reunionen til fangene på fortet gjengen, og det var så sykt hyggelig å se alle igjen. Gå ikke glipp av finalen ikveld på tv3 kl: 20:00 ! Du vil virkelig  ikke gå glipp av det. 

haha.. aldri gøy å få blitz i øynene. Her sitter jeg med proffe golfspilleren, samt farmenkjendis, Morten Emil .Kjæresten hans Synne var hjemme pga jobb.<3 <3 <3 SNUPPA !


"Sinnataggen" Linnea, og hennes herlige søster. Var utrolig hyggelig å møte på disse flotte jentene igjen <3 

En av lederne fra fangene på fortet. Kjenner dere henne igjen? Hun som er med på den reklamen hvor hun sier: "MØ SJÆL!".  (Hun får  en tlf fra typen hennes som ikke vet at han ringer henne, så står det en ku midt i veien og han prøver å få den vekk, mens hun tror at alt han sier er til henne. HAHA, diggger den reklamen ;) 

Jadda! Er man på fæst, så er man på fæst ;)Marianne og pia <3'

 

Henri og Tessi <3Søstra mi <3 Det burberry dekslet kan du få på www.handelsportal.no I love it ! 

Verdens beste Anette Bøe. <3 Var så godt å se henne igjen også. Er jo blitt skikkelig glad i Anette jeg. Hun er så snill og god !Christer Tornell er verdens beste menneske <3 <3 <3 Gleder meg til å se laget mitt kjempe i finalen ikveld på tv3 kl:20:00 !

 

Etter at vi var på fangene på fortet festen, dro Henriette og jeg og møtte noen kompiser av meg på et annet utested. Var så koselig å se Simen og Mads igjen. Har jo kjent de siden jeg var 7 år. Fikk ikke tatt noe bider fra det stedet ettersom mobilen lå i vesken som igjen lå i garderoben.

 

Etter dette dro vi til Diderick og hilste på komipsene våres der. Er alltid så god stemning hos Diderick og vi elsker å stikke innom han for en drink og litt dans. Ble der en time før vi dro hjem. Aleksander gav kokte pølser til oss rett før vi dro, og det er det beste jeg har smakt på lenge !! Skal begynne å spise det oftere fant jeg ut, men blir ikke så mye av det siden Dennis ikke liker det. Yeye..

 

 

Let's dance !! 

Blir ikke så bra på bilder når man danser. Henriette har filmet  når Diderick og jeg køddedanser. HAHA, legger den ut så fort hun sender den til meg. 

Shake that bootie. 

 

Haha ! GOSH! De gærne har det godt !

 

 

 

 

Nå er jeg glad det er søndag for ikveld kommer min sønn hjem til meg. Vi skal kooooose oss med god mat og kaptein Sabeltann. Har selvfølgelig savnet lille gullungen min mens han har vært med Pappa og besteforeldre i Snertingdalen.

 

Har fått danset fra meg nå, så ikveld er det back to Mummy-life som jeg ELSKER mest av alt i hele verden. Elsker å kose meg med vennene mine, men elsker Dennis Mike mest i hele verden!

 

Har dere hatt det gøy?

 

OBS! Fangene på fortet på tv3 ikveld kl:20:00 !


Gjenforening med fangene på fortet ;)

05.11.2011

57453-1-1320528943608.jpg

Henriette og jeg ønsker alle en fin kveld!

 

 Vi koser oss på OAK med fangene på fortet gjengen, bare god stemning!

 

Håper dere har det bra!

 

SMASKHårreisende ;)

05.11.2011

Endelig i armene på verdens beste frisører hos NIKITA Glass magasinet. Denne gangen er det Cecilie som fikser håret mitt, og det betyr at jeg er i de tryggeste hender. :)

  

Starter med å ta etterveksten min, hvor jeg sitter med farge i ca 40 min. Så skylder hun det ut, tørker det litt på toppen og.. 

..- setter i brune striper.  De sitter jeg med i ca 10-15 min, da håret mitt trekker til seg farge fort.
Så skyller hun ut stripene, setter i hårkur og masserer det inn i ca 10 min. GOSH!! Det er det beste jeg vet! Mens Cecilie fønet håret mitt, gjorde jeg ferdig sminken min. Effektivt team vi ;)


Yndlingsfrisørene mine <3 <3 Herlige snupper dette,  så ønsker du en time kan du ringe: 22 82 54 55 .Hørte det var noen jenter som hadde dratt innom og sagt de ønsket likt hår som meg.. Njååå, så søtt ! ;)

 

Friøsrene mine på NIKITA er de flinkeste jeg vet om ! De får fargen osv til å se naturlig ut, og det liker vi ;)

 

Ellers er det middag med Henriette ikveld på Nodee, samt finalefest med Tv3's - fangene på fortet. Deilig å slappe av i hele går for meg selv, så idag blir det ut å kose seg med venner.

 

GÅ IKKE GLIPP AV FANGENE PÅ  FORTET IMORGEN KL: 20:00 ! Da er det finale, og laget mitt og jeg er med i finalen !!!! Det er det mest spennende Dere noen gang kommer til å se på tv i år, så følg med imorgen, kl: 20:00 på TV3 !

 

SMASK 

 

 En kveld med Ylvis ;)

04.11.2011

 

Ylvisbrødrene skuffer aldri ! Jeg var så heldig å få se YLVIS 4  igår, og det anbefales virkelig på det sterkeste ! Du ler så du griner, du blir imponert, og du får enda mer enn du trodde var mulig,. HEIA YLVIS !

 Ååååh, hvem elsker vel ikke Calle ?! 

En av landets morsomste og mest sjarmerende gutter. :) 

Møtte denne hyggelige personen her som skrøt så innmari av Jernia-reklamen som går på Tv nå. Haha, det er jo koselig. Hvis du ikke har sett den, så slenger jeg den med her.

 

 

Etter showet feiret vi tidenes show. Her står jeg med Helene, kjæresten til Vegard. <3


Maria, kjæresten til Bård. <3 

Det var utrolig koselig å se Maria igjen, hun er så sinnsykt kul og god ! Nydelige jenta ! :)Her har vi de vakre snuppene sammen. Sinnsykt kule og herlige jenter. Var så koselig å ta en liten fest med de for å feire den fantastiske premieren til Ylvisene . :)Snakker om sola... HAHA! Jeg tok flere bilder enn dette av Bård, hvor han er så fin atte, men de har ikke lagret seg?? Får blogge dette hvor han smiler så pent til meg. ;) GOSH! Bra pose av mr.Bård.

 

 

Nåmen.. dette var derimot koselig bilde da :)

 

..og dette hvor jeg nesten drar av han hodet. ;)

 

 

Så møtte jeg en utrolig koselig og søt dame, som er fast leser av bloggen min. Jeg ELSKER når folk kommer bort og sier at de leser bloggen min og liker den så godt. Det gjør jeg også! Jeg er jo så glad i bloggen min for dette er jo stedet jeg kommer nærmere fansen min, samt at familie og venner har mulighet til å følge med på alt det rare jeg gjør i livet mitt, og vil dele med Dere herlige leserne mine ! ;)

Var en fantastisk kveld med verdens kuleste folk, så jeg klager ikke på noe ! (Annet enn hodepinen min idag, samt alle bildene jeg har mistet.)

 

Jeg har mistet stemmen litt, så er ganske hes idag. Passet fint at jeg var med i musikkvideoen til Ylvis og sang med wiskystemme idag da. Der møtte jeg mange herlige mennesker som jeg kjenner og ikke kjenner, men alltid hyggelig å hilse på nye;)

 

Nå ligger jeg i sengen og er MEGET sliten. Dennis Mike har dratt til Snertingdalen med Pappa-Bernhard, så jeg er alene. Savner lille gullungen min, men ser han jo på søndag. Idag blir det kun å slappe av med god mat og film. JAAAA!

 

Er dere glade for at det er helg?  Nå er jeg på verdens koseligste bar-Herr Nilsen med en av bestevennene mine;) Vi skal på YLVIS 4 ikv

03.11.2011

57453-1-1320343234769.jpg
Nå er jeg på verdens koseligste bar-Herr Nilsen med en av bestevennene mine;) Vi skal på YLVIS 4 ikveld og gleder oss. Mens jeg sitter her og ser på alle de sjarmerende menneskene rundt meg som sitter i baren samt de som jobber her, minner det meg på prikk på tv-serien Cheers. I love it!! 


It's showtime !

03.11.2011
Haha !  Var litt av en utfordring å spille poker mot "Petter Northug jr " (Kristian Valen) igår. :)

 

 '

 

Her spiser hele crewet deilig mat som vi fikk servert etter mange timer effektiv og bra jobbing fra alle mann. 

Er ikke hver dag man får sitte på Ullevål stadion å spise lunsj med "Mr.Northug" ;)

 Jeg dro rett fra jobb til Akerbrygge for å møte min herlige venn, Jostein Pedersen.  

Han har flyttet tilbake til Norge og det er jeg veldig glad for.Vi dro på Latter sammen og så et fantastisk stand-up show som heter " Julelatter " !. Jeg lo så jeg holdte på å dævve av, de gutta der er så sinnsykt flinke. Anbefaler ALLE å dra å se  !  

P4-gjengen var også der, og her står jeg med Victoria som har Radiofrokost på p4.Anne Berit var også på showet med sin kjære Simen (Fra moods og Norway) Alltid like koselig å treffe de . :)Sjefene over alle sjefer, Mads og Per Henrik var så klart også der. Var utrolig koselig å være med alle disse hyggelige menneskene igjen ;)

 

Etter jobb, frisør og nussing på sønnen min senere idag, som skal til Pappa-Bernhard, skal jeg se YLVIS 4  ikveld. Herregud som jeg gleder meg til å se det showet, da De er  helt fantastiske !

 

Det er alltid så mye koselige ting som skjer før jul, og det er så klart bra !

 

Er i skikkelig julestemning jeg..

 

 Er Dere?

 

SMASK
Valen-tv slår aldri feil !

02.11.2011

57453-1-1320256706454.jpg
57453-1-1320256708193.jpg

Fantastiske timer med Mr.Valen og resten av NRK-gjengen.

 

 For noen fantastiske, herlige, proffe og flinke mennesker å få æren av å jobbe med.

 

Jeg har ledd så jeg har fått vondt i magen. Vi spilte inn sketsj til den nye tv-serien til Kristian Valen som kommer i februar.

 

GLED DERE!

 

Den kan beskrives med et ord: FANTASTISK!!!Kaffe på Ullevål stadion .

02.11.2011

57453-1-1320240294200.jpg

Nå mobilblogger jeg fra Ullevål. Kristian Valen gjør seg klar til noe spennende vi skal gjøre, mens jeg drikker kaffe og venter spent.

 

 Idag skal jeg mye gøy, så følg med;)Together again !

02.11.2011

 

Var så godt å ha snuppene her igjen på besøk i går. Heidi har jo flyttet til Hadeland med kjæresten sin, så ser henne ikke så ofte lenger. ;( Vi var jo alle 3 naboer før, men nå er det bare Sarah, Anette Marie og meg igjen her. Heidi jobber i Asker, så blir litt langt å pendle hver dag, så noen ganger sover hun over hos venninner og det er vi VELDIG glade for, da vi kan være samlet igjen og ha jentekveldene våres. 

<3 Dennis Michael lå og sov mens vi "bråket", men han våkner jo ikke av noen verdens ting?! Vi koste oss med masse digg og brus.<3 <3 <3 Venner i 22 år er ikke dårlig altså <3 <3 3<3Herregud, er ikke lett å få til fine bilder når man har latterkrampe..

Heidi klarer så vidt å holde seg her..Haha.

 

Yeye.. var uansett sykt hyggelig kveld som alltid ! I love you !!!!

 

Nå skal jeg på trening faktisk, og det føles ut som en evighet siden sist, da jeg ikke har hatt tid, vært syk osv..  Skal bli godt å få trent igjen merker jeg.

 

Hva skal Dere?


Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits