Julebrus, snø, sjokoladepudding med vaniljesaus og Olsenbanden er PERFEKT mandags kveld !

29.11.2010

57453-1-1291059366007.jpg

Nå spiser jeg sjokoladepudding med vaniljesaus og drikker julebrus, mens jeg ser på Olsenbanden. Det er koselig det. Det er snø ute og jeg ELSKER snø, så kan ikke klage da! Er jo født 4.des, så er et ordentlig vinterbarn. Nå må jeg se videre på Olsenbanden her.

SmaskSarah, meg og Heidi = YES!

29.11.2010

57453-1-1291058698177.jpg


Var så innmari koselig å være med Sarah og Heidi på lørdag. Jeg lå bare på sofaen og slappet av med Bernhard og noen kompiser av han, og sa at jeg ikke orket å gå ut til Sarh og Heidi, da jeg var sliten.. MEN, så ringte det plutselig på døren.. Det var Heidi og Sarah som skulle kidnappe meg med ut enten jeg ville eller ikke, og tro meg, det ville jeg etter å ha sittet å hørt på Marius, Reidar og Bernhard som "plagde" meg. Hehe, neida, vi koste oss, men er veldig glad de kom og "hentet" meg, fordi vi hadde det kjempe gøy!Dette får dere se i kveldens episode av " LINNI" kl :20:00 på TV2-BLISS ;)

28.11.2010

 


Jeeeeey ;)

27.11.2010 

Nå er endelig profilen min tilbake på facebook, og det er bra, og på tide! Måtte sende id'n min og alt.

Lurer på hvor lang tid det tar før noen legger den ned igjen.. Slitsomt med sånne mennesker altså.

 

Jaja, jeg ligger og slapper av og hører på Frank Sinatra julesanger. Han, Julio Iglesias og Michael Jackson er guttene mine. Ingen over, ingen ved siden av når det gjelder musikk ihverttfall. Pappa'n min ligner sykt mye på Frankie boy, kjekkaser begge to. ;)

 

 

 

 

 Jeg blir rørt inn i hjertet mitt når jeg hører på låtene deres, spesielt den jeg hører på nå, "Have yourself a merry little christmas", den får tårene mine til å presse seg frem?! Jeg blir nesten lei meg?! Hehe, bra det å være følsom.

 

 

 

Hvilken yndlingsang er deres?

Min er "to all the girsl I loved before" av Julio Iglesias. he he, vet at den ikke passer helt til meg som er jente, men den er så fantastisk VAKKER! Har hørt på den i 24 år nå, og blir ALDRI lei?!

 

 Teaser til episode 7 av "LINNI" som kommer på søndag;) På linken under får dere se brudekjolen min ;)

26.11.2010Mor og barn = KJÆRLIGHET !

26.11.2010

57453-1-1290795460686.jpg
57453-1-1290795461734.jpg
ÅÅÅH, DENNIS MICHAEL <3 <3

 

 Vi koser oss skikkelig nå.

Jeg har hentet dynen hans, bamsen og flasken hans ut i stuen som jeg har lagt rundt han.

Han elsker å bli stryket på ryggen og i håret, så nå får prinsen som han vil, mens vi ser på simpsons.

Ååh, elsker å kose med sønnen min.

God helg alle sammen ;)Mattenerd ;)

26.11.2010

57453-1-1290792692657.jpg
Idag hadde jeg en "jobbfri" dag, så jeg gjorde matte i 6 timer. Matte er dritkult når man får det til altså. Jeg liker å regne, gjør dere? Oh yes.

 Idag skal jeg bare slappe av hjemme, men imorgen skal jeg ut med jentene en tur, blir kjempe koselig !

Skal bl.a bake pepperkakehus med Heidi og Sarah imorgen, de var 2 av de første vennene jeg fikk i mitt liv, og vi traff hverandre i jong barnehage <3

Har dere venner fra barnehagen enda?SETT PÅ TV3! Rødnesedagen idag, og jeg er med. Gi penger til redd barna!

25.11.2010

57453-1-1290713056827.jpg
SETT PÅ TV3! Rødnesedagen idag, og jeg er med. Gi penger til redd barna!


Ikveld er jeg å se på torsdag kveld i nydalen ;)

25.11.2010Skulle egentlig vært med mer ikveld, men kunne ikke fordi Bernhard kom sent hjem fra jobb da vi skulle spille det inn, men vi får tar det igjen en annen gang;)

 

Skal synge sammen med alle gjestene som har vært der i år, bl. a Siv Jensen, Ravi osv.. gleder meg til å høre låta;)

 

Her er klipp fra da jeg var med i programmet::  Her synger Henrite og jeg sammen ;) : http://www.tv2underholdning.no/torsdagkveld/henriette-og-linni-meister-sang-torsdag-kveldlaaten-3209593.html

Her er jeg med i "himmelblå" ;)   http://www.tv2underholdning.no/torsdagkveld/slik-blir-himmelblaa-3-3209435.htmlHJERTESAKER !

24.11.2010

57453-1-1290605766017.jpg

(Mistet dekselet på mob i det jeg tok bildet?! jeg altså.....)


57453-1-1290605766731.jpg
Rød sløyfe = AIDS, rosa sjøyfe= kreft. Jeg har begge SLØYFENE, har du ?

 

Det er ingenting jeg mer vil enn å stille opp for en god sak, så idag har jeg gjort en jobb for AIDS. Ble glad når jeg ble spurt om det og leste hvilken flere navn enn mitt som som stiller opp. Gode navn og gode mennesker!

 

Legger ut videoen fra det vi filmet i dag og mer informasjon rundt dette når lanseringen er.

 

KlemHEI PÅ DERE ;)

24.11.2010

57453-1-1290593703045.jpg
Haha.. Nydelig bilde Bernhard tok av meg igår da han kom hjem. Jeg i bokseren hans og i de deilige tossene mine. Leste i hele går, men idag er det full fart. Bernhard er i Bergen, så jeg stod opp grytidlig idag, og fulgte Dennis til barnehagen kl 8, nå er jeg på vei til en jobb jeg skal gjøre for AIDS, og etter det skal jeg gjøre en morsom greie som kommer på torsdagkveld i nydalen imorgen ;)

Elsker det programmet ;)Dette er yndlingssangen min for tiden. Hører på den når jeg trener med rockering i stuen;)

23.11.2010

-.. det er jo motiverende å høre på denne låta når man trener, i og med at han bl.a synger "cause your amazing, just the way you are". Skrur den på full guffe og rocker i vei med rockeringen.

Anbefaler den på det sterkeste ;)Vil du se bilder og lese om bryllupet vi hadde i sommer i Las Vegas, kan du kjøpe Her og Nå ;)

23.11.2010

På søndag i neste episode av "Linni" på TV2-bliss kl:20:00, skal det handle om Las Vegas turen vår og bryllupet. Hjelp, blir rart å se det faktisk. he he..

 

Kan forteller mer om hvordan det var etter episoden på søndag.

Smask LinniEnda en god nyhet og sminketips ;) JAAAAAAAAAA!

23.11.2010

      
 

www.makestyle.no  har  et fantastisk tilbud til alle, tilbudet starter fra og med i morgen!
ALLE Som kjøper over 1000kr fra og med i morgen til og med 24.desember får GRATIS FRAKT + GRATIS LIPGLOSS FRA NILENS JORD som dere ser over på bildet. (verdien på lipglossen er 180kr, så det er deilig å slippe å betale for den  Dere kan enten velge å beholde den selv, eller så kan dere gi den bort til venninner eller familie.  Jeg er avhengig av lipgloss, så jeg hadde nok beholdt den selv ;) ;) ;)Denne pinsetten er den første som er laget med lys som varer evig.

På vei hjem fra Geilo satt jeg i bilen i mørket og nappet brynene mine. Kjell Even som satt foran lurte på hvordan jeg klarte det i og med at det var så mørkt og jeg ikke hadde på lys. Jeg viste han at det var en liten diamant som man trykker på, og da lyser det perfekt på brynene dine slik at du kan nappe de uten å måtte stå helt inn til speilet, da det også hører med et lite speil som har perfekt strl. Til og med han syntes den var kul. He he, Da kan det ikke gå feil, selvom jeg gjorde dette i en mørk bil. Jeg elsker sånne ting som har "det lille ekstra". Når det ser bra ut, har kule "funksjoner" og gir bra resultat, DA blir lille Meister fronøyd altså;) Har kjøpt det i julegave til noen av venninene mine, men kan ikke si hvem for de leser jo bloggen min.. ;)

 

Håper du finner noe som faller i smak, elller en kul julegave du kan kjøpe eller gi;)

Smask fra sminkeguru ;)


GOD NYHET TIL VERDENS BESTE LESERE..

22.11.2010Helt fram til fredag kan folk se hele "Linni"- episodene gratis. Det eneste dere trenger å gjøre er å registrere dere  med navn og telefonnummer. Her er linken http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=3005

 

 La ut feil link først,  (det var en link jeg fikk for lenge siden som jeg måtte svare på selv til og med) men nå er den riktige der ;)

 

Ble dere glade nå? Og dere som har spurt sånn hvor dere kan finne serien;)

SmaskBilder fra Geilo;)

21.11.2010 

Dennis og jeg spiser god frokost på sengen;) Room-service er det beste med å bo på hotell ;)

 Dennis Michael spiller på iphonen til Pappa'n sin <3Kjell Even og Elin passet på Dennis mens Bernhard og jeg jobbet;) Her traff vi de tilfeldig i gangen på trilletur med gullklumpen <3 Herregud så glad vi er i de !Fotograf Morten og Lars ;) Linselusen i bakgrunnen er en kjekkas ;)Vi bodde på Dr. Holms og jeg elkser det hotellet. Har faktisk vært her en gang før med Bernhard og feiret nyttårsaften, så utrolig kult at det ble dette hotellet vi skulle shoote bildene på;) Btw, så er det IKKE ekte pels. Den er kjøpt på veromoda på liertoppen;)

 Godeste Kjell Even passet capsen til Dennis. Syntes han kledde den så godt.....-at jeg måtte ta et bilde til. ;) KJEKKEN !Lars hadde med seg den herlige familien sin. Herlige kona hans, Benedicte, og Deres NYDELIGE sønn, Axel <3

 Strike a pose fra mr. BOND ! ;)

 


Lars og Bernhard koser seg på julebordet vi var så heldige å bli innvitert til.


Foreldrene til Dennis <3 Nei, det er ikke brudebildet vårt ;) Ha ha, jeg hadde bare på meg en hvit kjole på julebordet.Elin og Kjell Even koser seg som vanlig ;)

Harald-sjefen sjæl og meg på julebordet ;)

Lars <3 Mari? he he, hvor er Petter på dette bildet? hmm.. sikkert på do eller no, det rimte ! Apropos Lars... DU skulle sende meg bildet av Petter, Mari, Bernhard og meg i boblebadet.. HVA skjedde med det??? Venter fortsatt.. ;)

 Ikke akkurat det beste bildet, men etter julebordet fant Bernhard ut at han skulle ta bilde av meg på vei til rommet.. Og da jeg sa: "Vent da, må fikse håret", så knipset han dette bildet, så her har dere bildet av meg i en gang mens jeg river meg i håret.. meget interessant, men kjolen er jo fin og er kjøpt i  Beverly hills ;)Og til slutt vår fantastiske lille engel på vei hjem i bilen <3 <3 <3  Jeg tør å påstå at man tydelig kan se hvem han har arvet øyevippene og munnen sin fra ;) MEN, den nusselige nesen er uten tvil fra Pappa'n ;)

 

Med andre ord så har vi hatt en fantastisk helg med famile, venner og "kollegaer" ;)

 

Nattinatt <3 
Oppdrag og kooos på Geilo ;)

20.11.2010

57453-1-1290250008251.jpg'


Vi er på geilo i helgen. Har en photoshoot jobb med bl. a Petter og Mari <3

 Kjell Even og Elin er også med, for å passe på Dennis når vi jobber, og for å kose seg ;)

 

Jeg ligger og klør etter å dra i bakken for å stå på snowboard, men Bernhard har badet i over 1 time i badekaret, så jeg begynner å bli rimelig LEI! Skal jobbe om en time, så det ser dårlig ut med å dra i bakken. Ååh!

ye ye, neste gang ;)Hotell cæsar ;)

20.11.2010

57453-1-1290248491785.jpg

Her får jeg mygg i håret av stylisten. Sarah stråler i bakgrunnen;)


57453-1-1290248492463.jpg

"Goggen", "Vanessa", meg og Sarah ;)

 


Igår var en helt fantastisk dag, fordi jeg fikk gjøre to ting på en gang som jeg elsker! Være sammen med bestevennen min Sarah, og være skuespiller. Jeg elsker å jobbe foran kamera, og igår hadde jeg en rolle i hotell cæsar. Sarah var med og spilte bestevennen min, noe hun jo også er i virkeligheten, så hun gjorde en helt fantastisk jobb! ;)

Eller var det utrolig kule og proffe folk å jobbe med.

Skal si ifra til dere når det kommer.

SmaskHvor ville du reist hvis du hadde vunnet 60 000 kr? Konkurranse på bloggen;)

18.11.2010

Jeg ville tatt med Pappan min til Hawaii, eller et sted som heter bora bora, og kooost meg ihjel der med han ;)
Jeg har vært i over 30 land, men aldri vært på Hawaii. Kanskje jeg skulle reist dit;)   

Man kan faktisk vinne et reisegavekort på 60 000 kr eller hundrevis av andre premier fra Expert og Oslo Sportslager, og det eneste du trenger å gjøre for å kunne vinne er å skrive et beløp du har betalt i det siste ved å holde musepila over annonsen.

Det er lov til å registrere så mange mange ganger du vil og du får vite om du vinner med en gang.

Tenk hvis DU vinner da;) OH MY GOD !!!!

Håper en av mine lesere vinner, da må dere si ifra til meg. HEIA, HEIA !!

visakamp


Rød nese = redd barna !

17.11.2010

 

 57453-1-1290027045496.jpg

Bernhard, meg, www.Marihaugersveen.blogg.no  og Petter ;) Her tok vi forskjellige utfordringer på Shell på Marienlyst. Herlige mennesker som jobber der;) 

 

PÅ denn linken http://www.p4.no/story.aspx?id=383232 kan dere se video av oss etter at vi akkurat hadde blitt lenket sammen. ;)

 

Var en fantastisk dag med en knall gjeng, og vi gjorde så sinnsykt  mye morsomt som skulle fenge for penger. Du kan se det 25 november på TV3 ;)

 

Vil du gjøre noe som fenger for penger? Trykk her:  http://www.rodnesedagen.no/

 Morgenintervju hos p4, og rødnese oppdrag;)

17.11.2010

57453-1-1289982930983.jpg
Morgenintervju hos p4.

 

Idag skal jeg bli lenket sammen med Bernhard, Petter og Mari i forbindelse med rødnesedagen.

Vi skal bli utfordret til å gjøre ting som fenger for penger.

Må jo støtte redd barna!

Har dere gitt noe?

SmaskMmmmmmmmmmm-MIDDAG!

16.11.2010

57453-1-1289932128637.jpg
Jeg lagde lasagne med masse ost til middag idag. NAM!

 

Hva hadde dere?

 

Alltid spennende med middager. ;)Dan og The voice = JAAAAAAAAAAA !

16.11.2010

57453-1-1289927451439.jpg

Koste meg virkelig på the voice idag hos Dan. Han er en kjernekar som elsker parfymer. Hehe. Ikke vanskelig å vite hva man kan kjøpe i julegave til han.

Ellers har Gullgutten Dennis vært hjemme med meg halve dagen, og litt på jobben til Bernhard. Elsker jo å være sammen med han. <3

 

P.s. Dennis ELSKER barnehagen, det er bare det at Bernhard og jeg savner han så innmari når han er i barnehagen, så vi vil ha han hos oss, selvom han skulle vært i barnehagen. he he, litt egoistisk av oss, men vi er skikkelig Dennisdalter!!! Etterhvert klarer vi vel å la han være der 5 dager på rad i uken, men sliter litt med det nå.. ;)

Unnskyld oss for at vi elsker sønnen vår litt for mye.. ;)The pain og the voice ;)

15.11.2010


Hei på dere. Alt bra?

 

Jeg har ikke hatt det bra i det hele tatt de siste dagene. OFF! Fått fryktelig vondt i en ubrukelig visdomstann, pluss at jeg har hatt smerter pga "jordbæruken."  Klager ikke, men gjør dritavondt!

 

Yeye.. Imorgen skal jeg bl.a være gjest hos yndlingskanalen min "the voice" på radio hos my man, Dan. Blir kjempe koselig å se den karen igjen. ;) Jeg er suuuuper happy for at "the voice" har kommet tilbake på radioen, og at jeg er invitert som deres første gjest i forbindelse med at the voice er tilbake. Jeg har en ting å si til det: JAAAAAAAAAAAA! Dere kan høre på fra 15:00-16-00.

 

 SmaskThe one and only-Dennis Michael ;)

13.11.2010

57453-1-1289674663315.jpg
57453-1-1289674664274.jpg

Dennis elsker verdens beste nabo, onkel Tom.

Han får alltid litt lørdagsgodt på lørdager, og da koser han seg ihjel.

Jeg ville ikke at han skulle legge seg, men han var så trøtt halv 8 så måtte legge han. Elsker han over alt på jord! Han er blitt så utrolig morsom og kul! Herligheten selv! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Hey Dolly, Dolly!

12.11.2010

57453-1-1289584752078.jpg
Henriette og jeg gjør oss klare for et oppdrag vi har ikveld hos familien hennes på gåsemiddagen.

 Gleder oss skikkelig.

Blogges mer senere.

SmaskTRAV-el dag;)

12.11.2010

57453-1-1289565394983.jpg
Hei, hei.

Nå har jeg vært og møtt disse to kjekke karene fra NRK i forbindelse med trav.

Gjorde en kul greie som kommer imorgen kl:18:00 på NRK, når trav starter.

Jeg har jo selv en hest som løper, men ikke imorgen.

Hvis du ser en hest ved navn "NORGESMEISTER", så er den min sin, og den er nydelig!Nå har iphone/Ipad-spillet-Skitkasting som Svein og jeg voicet på kommet ut ;)

11.11.2010

 

Dette er de 4 forskjellige karakterene jeg voicer til. I den ene episoden av Linni, kan dere faktisk få se hvordan det var å spille inn det;) Ha ha, har aldri ledd så mye tror jeg..

 

 

 

   Melinda                                                                         Regina
 

      Jill                                                                  Mona-the monkey 

Her kan du laste ned spillet..;)

http://itunes.apple.com/app/skitkasting/id399840513?mt=8

 

Her kan du lese litt mer om det..

http://www.frostsoftware.com/index.php?page=game_gr

 

 

Her er en teaser..

 

 

Elsker å voice til figurer. Kan lage vanvittig mange rare og morsomme stemmer med den stemmen min altså. Kanskje jeg kan voice stemmen til en Disneyfigur en gang, DET hadde vært gøy det;)

 

 Torsdag er en bra dag, da er det kun 1 dag igjen til helg;))

11.11.2010

57453-1-1289496246826.jpg

Jeg har jobbet i hele dag med tv-serien og annet gøy .

 

Her sitter jeg med godingen Vegard .

 

 Ellers har jeg studert og lekt med sønnen min. <3

 

Dere da?Henriette ;)

10.11.2010

57453-1-1289410549650.jpg
Ute og spiser med en av bestevennene mine, Henriette, på Olivia.

 

Vi bodde jo sammen for 3 år siden, så det er gøy å mimre tilbake.

 

Ikveld er reprisen på episode 4, så vet dere det.;)

 

 Håper dere ikke fryser for mye i kulden, det snødde jo idag. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Klipp fra Linni-serien. Fikk høre at den epsioden som var nå var den mest sette på hele TV2-BLISS;) ;)

09.11.2010På seiltur med min gode venn og tidligere kolleaga på GUESS butikken, ODA ;)

09.11.2010På babykontroll med Dennis Mike. Se så liten han er ;)

09.11.2010Sminketips ;)

09.11.2010

 

 

Får ofte spørsmål om jeg kan skrive litt om håret mitt..?!

Vel jeg bruker denne eksklusive hårføneren til mye under 1000 lappen fra www.makestyle.no 
Den har bl.a 2 hastighet og 6 temperaturer, noe som passer meg helt ypperlig. Den er sykt bra til å style håret hvis jeg har dårlig tid også, og gjør håret mitt raskt tørt i forhold til mange andre fønere jeg har.. Lekker farge har den også;) Kanskje du kan ønske deg denne til jul;)

 Sahara Shimmer Powder fra Nilens jord er et funklende solpudder med perlemor og nyansene er varme og gyldne, akkurat som jeg liker de. Jeg synes produktet er suverent ettersom jeg bruker det som highlighter til øyne, kinnben brystet og skuldre. Perfekt nå som det er "julekjole-sesong". Kanskje det er noe du kan ønske deg til jul eller vil skaffe deg med en gang... Du finner det ihvertfall på www.makestyle.no  

Håper du finner noe som faller i smak;)

Legger ut videoer fra serien min senere, som mange av Dere "maser" om ;) ;)

Smask Linni  

 

 GUTTABOYS !

08.11.2010

57453-1-1289248843149.jpg
GUTTABOYS chiller'n. Naaaw!

 

Dennis har rappet min Puse.. Fikk henne av Mamma, Pappa og broren min da jeg ble født, så jeg har hatt PUSE i 24 år og hun betyr alt for meg.

Dennis får leke med hva han vil, men ikke Puse, da det ikke er noe leketøy. Gjorde kun et unntak ikveld. Ha ha. Litt koko må man få være da.

Har dere noe som betyr mye for dere som dere aldri kan gi slipp på?

P.s. Hun har 5 fingermerker i hodet sitt, ettersom jeg har kost på samme måte med hun i 24 år ;)Ikveld kl:20, går 4.episode av Linni-serien på tv2-bliss.

07.11.2010

57453-1-1289155187788.jpg

OH.. Like skummelt hver gang, men kommer oss igjennom hver episode. He he.. Bernhard er enda syk stakkars..Denne uken har jeg...

06.11.2010

Onsdag var vi ute og spiste middag med familien til Bernhard. Dennis koser seg med det vakre bursdagsbarnet, tante Thea <3

 

Dennis har vært hjemme fra barnehagen i 2 uker da han ikke har vært helt frisk, så vi var hos legen en tur. Her sitter han og tegner mens vi venter på å få komme inn. Det gikk kjempe bra og han er så og si frisk nå. JAAAA! Sarah fortalte at det kun var 3 barn i barnehagen den siste uken, så tydelig at det er noe som har gått der. Sånn er det på denne tiden av året for oss alle.. Bernhard er jo fortsatt syk stakkars..Hadde avtalt å møte min barndomskompis, Jonas, kl:12, men da jeg kom til han lå han og sov??! Den sniken ;) Fant en kul caps i skapet hans som jeg tok på meg for så å ta dette bildet. Æ'kke vi søte. ha ha..

Etter å ha dratt Jonas opp av sengen, dro vi å spiste litt suhi og koste oss.(legg merke til hvor bredt han smiler;) Alltid like morsomt å henge med "lille gutt" som jeg alltid har kalt han. Er ganske ironisk i og med at han er nesten 2 meter høy, men kaller han det fordi han er 2 år yngre enn meg. NAAAAW! Lille Jonasen<3

 


Ellers har det vært litt skole, litt jobbing, men mest av alt tatt meg av syke lille Dennisgullet<3

 

Idag tidlig da jeg våknet kjente jeg at jeg savnet Mamma, Pappa og storebroen min VELDIG, og lå lenge å tenkte tilbake til barndommen min.. Kom på at vi alltid gledet oss til lørdagene for da skulle vi på liertoppen å kjøpe softis med sjokoladestrø og handle masse spennende og spille lotto ;)

 

Spurte Bernhard om vi kunne dra på liertoppen alle 3, og se etter julegaver. Det endte med at vi kjøpte til hele familien inkludert hverandre;) Var så KOSELIG å være på liertoppen igjen med min egen sønn<3 Han storkoste
seg i alle butikkene, og på cafè. Deilig å ha kommet igang med julegaveshoppingen. Er ikke gøy å stresse med slikt, da det skal være noe man koser seg med egentlig. Må bare si at alle menneskene som kom bort for å hilse på oss og ta bilder var superhyggelige! Vil du møte på snille mennekser er Liertoppen kjøpesenter å anbefale ;) ;)

 

Nå skal vi spise middag med naboen vår Tom og Anette Marie.  Det blir nok en rolig helg i dag ja, og det er deilig.

Håper dere koser dere denne lørdag kveld;)

Klem til alle mine venner her inne !

ER DET MULIG ALTSÅ ??????

05.11.2010

57453-1-1288956283453.jpg

NÅ ER JEG DRITTLEI FAKE PROFILER AV MEG PÅ FACEBOOK.

 

Vedkommende stjeler mine private bilder fra bloggen min, og legger de ut på fake profiler av meg. Det er ulovlig og vil få alvorlige konsekvenser for disse idiotene.

 

Saken blir sendt til politiet hvis ikke profilen blir slettet innen 24 timer.

 

FORBANNA RASSHØL AV ET MENNESKE!! (sorry, men jeg blir så oppgitt!)All day long..

03.11.2010

57453-1-1288812625730.jpg
Jeg har jobbet i hele dag, så har ikke fått tid til å blogge før nå. Halv 9 går reprisen av serien min fra episode 3, så vet dere det. Oj, det er jo nå.

Skal legge ut video fra da jeg var gjest hos showman i går.

Var en fantastisk kveld ihvertfall.Showmenn !

02.11.2010

57453-1-1288719224247.jpg
Var gjest hos showman idag, og det kommer ikveld halv elleve tror jeg.

Møtte på to snasne karer der, ERIK OG KRISS. You got to love them.

 De tenner en hvilken som helst lighter ihvertfall. Oh yeah!

http://www.youtube.com/watch?v=7nLrWMOxtUARETOUCH DAY..

02.11.2010

57453-1-1288691709174.jpg

Har "fikse dag", hvor jeg farger håret, steller neglene og huden med bl. a ansiktsmaske. På tide å freshe meg opp litt altså. Er ikke så flink til å stelle med meg selv etter at jeg ble mamma, men det gjør ingenting. Blir jo mest Dennis jeg steller for så klart, og det elsker jeg. Skal være gjest hos showman idag, og på premiærefest for Nrk sitt nye program "trekant" idag. Det blir nok gøy !

 


57453-1-1288691709660.jpg
Igår måtte Bernhard hjelpe meg å fjerne neglelakken på føttene mine, da jeg hadde glemt å gjøre det før jeg lakket neglene mine på fingrene. Ha ha, det var sykt morsomt. Hva har man gutter for liksom. Han spurte hvorfor jeg gidder å gjøre deg selv når jeg blir sponset med det, og da svarte jeg at jeg elsker å gjøre sånt selv og virkelig koser meg mens jeg gjør det. I love to be girly-girl, og setter pris på at vi jenter kan gjøre slikt. Med andre ord: Jeg er så GLAD for at jeg ikke er gutt ! ;) Eller, da hadde jeg sikkert vært tidenes homo, men det gjør ikke noe. Jeg elsker homser !Sjokolade + sminke = Ja takk, begge deler !

02.11.2010

 

SMINKETIPS FRA MEG


Mitt favoritt solpudder nå som det nærmer seg vinteren. Dette sjokolade solpudder gir skikkelig glød i ansiktet og det lukter sjokolade!  Tenk deg at du gir klem til en gutt, og så lukter det søt sjokolade av deg... Han vil automatisk tenke: " Hun er jo bare til å spise opp"
Med andre ord, utrolig bra solpudder som jeg anbefaler til alle! ;)

 

Du finner det på http://www.makestyle.no/

  

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits