Justin Bieber...

30.10.2015(Det har skjedd en feil i teksten, da jeg ikke får laget mellomrom mellom teksten? Vi prøver å fikse opp i det fortest mulig!)

Det ble en kort konsert i går, da Justin Bieber stormet av scenen etter én låt. Det går faktisk ikke an å sutre over noe så lite som at småjenter blir litt overivrig og drar litt i deg. Jeg forstår ikke hvorfor de fikk lov til å stå helt inntil scenekanten, hvis dette er noe som plager ham så mye?
Hvis det virkelig var så ille, så kunne man bare fått folk fjernet fra scenen, ikke avlyst hele showet. Hva med de resterende 900 personene som satt i salen ? Jeg var helt sjokket over det hele - det var jeg ikke alene om. Om man er sliten, trøtt, eller lei, bør man i såfall utsette showet, ikke sutre, kjefte og gå av scenen som en trassete unge på 5 år?! Dette er jobben og livet hans, som han selv har takket ja til. Jeg synes ofte synd på han, men etter det jeg vitnet til i går virker han som en utrolig stor diva. Tidligere på dagen stod han på skateboard, han kan ikke ha vært SÅ sliten.
Justin har gjentatte ganger sagt at Michael Jackson er hans store forbilde, men Michael Jackson ville aldri gjort dette mot sine fans. Jeg syntes så utrolig synd på alle de yngre jentene som ikke klarte å slutte å grine. Han knuste hjertene deres for noe smålig bullshit!
Han burde behandle den lojale fansen sin bedre enn som så.
Det som fikk begeret mitt til å renne over, var da en pappa, som hadde meg seg to unge døtre, mellom 6 og 10 år som strigråt) spurte meg om jeg trodde han kom tilbake ut på scenen, da barna skulle tidlig opp på skolen dagen etter.  Fy faen, kjente jeg ble skikkelig lei meg på
deres vegne.
Jeg trøstet flere fans som kom og ville ha klem av meg. Jeg prøvde å roe de ned ved å si at han sikkert var sliten, trøtt og lei, og ikke mente noe vondt med det...
Hvis han ikke takler å være artist lenger, bør han ta en en lang pause - eller skifte yrke.  Håper virkelig folk slutter å legge skylden på de stakkars jentene som stod foran på scenen. De bare rørte foten hans og var over seg av glede da de så han, det regner jeg med alle de som skriver stygge ting til disse stakkars jentene, selv ville gjort?
Dette er kun én person sin feil at konserten ble avlyst, og vi vet alle hvem. I hvertfall vi som var tilstede. Husk at han kastet bort tiden til flere av danserene sine også, bl.a. norske Mona Berntsen, som hadde gledet seg til å danse på hjemmebane med Justin Bieber for første gang.
Jeg hilste på den søte famiien til Mona, de gledet seg stort til å se datteren deres danse med Justin.
Synes også veldig synd på hele TV 2-produksjonen som har lagt mye tid og penger i dette. Folk har jobbet med showet i månedsvis.
Flink artist er han og jeg unner han alt godt, bare synd han ikke unnet alle sine fans som møtte opp for å se han i går det beste. Det har gått hardt utover de stakkars jentene som fikk skylden. En voksen "mann" som legger skylden på så unge jenter er ikke greit! Vi alle vet at det ikke grei å mobbe, eller henge ut noen, og så velger selveste Justin Bieber å legge skylden på noen stakkars jenter, istedet for å fikse opp i det som en mann? Han må jo forstå hvor hatet disse jentene blir, med tanke på den makten han har og det som kommer ut av munnen hans, som påvirker blodfansen. 
Jeg er helt sjokkert, og håper han aldri gjør noe lignende igjen.
Justin bør gjøre opp for seg på en eller annen måte, for spør du meg er dette noe av det pinligste jeg har vært vitne til. Det hele var rett og slett flaut og jeg kjente jeg ville forsvinne derifra fort som faen, da jeg så måten han hånderte den stakkars fansen på.
Når det er sagt får man bare ønske Justin lykke til videre. Håper han får den hjelpen han trenger for å beherske sinnet sitt.
Han er et menneske med feil og fangler som alle oss andre, og godt er det ;)
Ingen er perfekte - det skal vi være takknemlig for.
En stor klem og masse kjærlighet sender jeg til alle skuffet fans der ute <3
PS: Jeg satt bl. a sammen med 730.no i salen, og de har video av Justin som overreagerer - se HER !
 Jeg hadde det i hvert fall utrolig gøy før konserten med mange av mine venner fra bransjen.

Omer er en jeg har kjent lenge og vi har det alltid så gøy sammen. Han tok noen magiske triks på meg som var imponerende.

 

 

Elsker alle mine meisterverks <3 

Var så koselig å se fine Mona igjen. Hun er så fantastisk flink og god ! 

Var utrolig hyggelig å bli kjent med familien hennes og hun må ha en av verdens kuleste mødre.


Her står jeg med Omer og den vakre moren til Mona.

My homie with one red eye (matchet jakken min;)

Tidenes vakreste sjef, Helene, fra Universal Music, er grunnen til at jeg fikk billett. Helene, Money og jeg var så heldige å få komme inn før alle andre i køen, da Helene kjente en av vaktene. Resten av folkene måtte stå ute i kulden og vente i kø i to timer. Vi syntes så synd på de, men det var ingenting vi kunne gjøre for å hjelpe å få de inn, da det var sykt strenge regler i går. 

Da vi kom inn i varmen møtte jeg kokken fra crewet på 71 grader Nord. Han er verdens snilleste, og spurte om han kunne spandere hjemmelaget mat på oss som han hadde laget til crewet. Vi ble nok en gang stoppet av vaktene på vei inn, men da sa kokken at vi var invitert av han, så da slapp vi inn. Snakk om å ha flaks to ganger på rad.

Der satt vi backstage, ble servert varm mat, og koste oss helt til konserten begynte. Heldige oss som hadde så mye flaks i går. Lønner seg å være snill mot alle på din vei, du vet aldri når du møter på de senere i livet, eller hva de kan gjøre for deg.

Ønsker alle en strålende dag.


(Klør meg fortsatt i hodet etter gårsdagens hendelse ;)

Concert Outfit: Jacket: LM by Linni Meister // HERE, Purse: Michael Kors // Dress: Zalando

Makeup: // Consealer:HERE // Pouder: HERE // Foundation: HERE // Highligter: HERE // Eyeliner: HERE // Eyebrow kit: HERE // Lipstick: HERE // Eyeshadow:HERE

 

Annonse!Pampering Day

29.10.2015

Annonse!

 

Hei godinger

I dag fikk jeg gjort alt jeg skulle, det er ikke ofte. I tillegg til møter, fikk jeg tid til å fikse neglene mine. Det er flinke Kätlin, som holder til på <<Neglhuset>> som får neglene mine til å glitre. Jeg gikk for hvite og glitrende negler denne gangen. ( Jeg + glitter = sant ! ) Ønsker du time ? Ring: 40 52 32 52. (Hils fra meg;)

Fikk også farget ettervekstet min hos <<Head Frisør>>. Ole Gunnar farget etterveksten min, og Maria klippet håret mitt. Ble som alltid superfornøyd! De holder til i Hegdehaugsveien 30. Ønsker du time ? Ring: 22 60 62 67 (Hils fra meg ;)

Har levert inn en kjole til innsying som jeg skal ha på meg på <<James Bond>> premieren i morgen. (Sånn er det å være naturlig slank. Jeg er size zero i Norge ;-/ Uansett, frisk og rask er jeg, og er så fornøyd med å ha begynt å trene igjen. Gleder meg til å bygge musklene mine.

Har også vært i et møte angående noe nytt som skjer med bloggen min, så det blir spennende.

Jeg skal straks avgårde på Justin Biebers intime konsert og gleder meg til å se han opptre live. Jeg var så heldig å få en billett av plateselskapet mitt << Universal Music >>. Skal møte sjefen min der om 40 min, så begynner å få dårlig tid. 

Alt man skal få tid til og rekke i løpet av et helt liv, er helt sykt. 

Vet det er sykt mange Bieber fans der ute som sikkert er kjempelei seg for at de ikke får sett han, men lover å ta masse bilder/videor til Dere.

Legger det ut på bloggen i morgen og på instagram i kveld. Jeg heter @meisterlinni på Instagram.

 

Ønsker alle en flott kveld.

 

Klem True friends stays forever

28.10.2015
Sepideh og meg.

Hei på Dere.

Dennis Michael og jeg hadde det utrolig koselig hos Sarah og sønnen hennes, Sofian, i går.

Barna fikk hjemmelaget pannekaker, mens mødrene unnet seg litt i overkant sterk thaimat. Det rant fra øyer og neser da vi spiste, så følte meg ti kilo lettere etter maten. Godt var det i hvert fall.

Alltid så koselig å catche opp med en som er som en søster for deg. Det er ganske sykt å tenke på at Sarah og jeg ble venner da vi var på alderen til Sofian som er 3 år. Vi har et 27 års langt vennskap, og enda flere fine år skal det bli.

Sarah er helt spesiell for meg på alle mulige måter - det er ikke den ting vi ikke har vært igjennom sammen, så føler vi er som søstre <3

Det er så rørende å se sønnene våres leke sammen, og i går da de så på film, holdt "storebror" Dennis Michael rundt "lillebror" Sofian. Herregud, så herlige de er <3

Vi er heldige som har de i livet vårt.

I dag fikk jeg utrolig nok tid til å trene. Jeg fikk en me(i)stringsfølelse, da treningsøkten var over. Endelig er jeg i gang, og jeg gleder meg allerede til å trene i morgen. Nå skal det strammes opp både foran og bak ;)

Etter treningen dro jeg til min "lifecoach" og soulsister, Sepideh. Hun hadde laget persisk mat til oss. Det er den beste lunsjen jeg har hatt på lenge.

Hun har hjulpet meg gjennom tøffe tider, bl, a da Pappa ble dødssyk i fjor og døde fra meg. Hun er en av de mest fantastiske menneskene jeg kjenner og jeg føler meg utrolig priviligert som har fått henne i livet mitt.

Du kan følge henne på facebook // HER hvor hun legger ut fantastiske videoer hver mandag, som kanskje treffer deg der hvor du er i livet ditt. Jeg lover dere at denne dama er noe utenom det vanlige. Personlig så tror jeg hun er en engel, i hvert fall er hun min reddende engel.

 

Nå skal jeg kose meg med sønnen min før vi skal starte på middagen.

(Vi skal ha torsk, kokte poteter, brokkoli, eggesaus og gullerøtter til)

 

 

Ha en fin dag videre.Beauty tips

28.10.2015

Annonse!

 


Etter photoshooten på fredag brukte jeg en dyprensende ansiktsmaske fra // HER  Den renser helt ned i porene, og drar ut all gørren som ikke skal være der, når du vasker den av.

Følte meg så fresh, da jeg vasket av ansiktsmasken, og så det endelige resulatet som minnet om en myk "babyrumpe" ;)

Grandma (bestemoren min) og jeg har blitt helt avhengig av eyes fra // HER.

Eyes gjør virkelig underverker på unge og eldre. 

Det er mange grunner til at man får trøtte, slitne og hovne øyne. Noen av grunnene kan være at man akkurat har blitt mamma eller pappa, jobber mye, trener mye, eller at man rett og slett bare er sliten.

Hvis du har blå ringer, poser, ujevne linjer, allergier, stress, tretthet, hodepine, bakrus eller en hot date, kan Eyedews være noe for deg. 
De geniale padsene kjøler, drenerer og løfter det sarte øyeområdet, umiddelbart. Denne jobber i tillegg med å midlertidig forminske fine linjer. 

Et must for alle som har lyst til å se litt mer våken ut på bare 15 minutter

 

Grandma ønsker seg alltid disse produktene + sminke til hver bursdag og jul, for da har hun rukket å bruke det opp.

Et smart julegavetips til noen du vet hadde satt stor pris på det.

 

Flere flotte produkter finner du hos Makestyle.no

 

KlemV ses på TV3 i kveld kl:20:30

27.10.2015

Faenskapet fortsetter for oss deltakere som er igjen på << Kongen på Haugen >> - i kveld kl: 20:30 på TV3.

Hjelpes !

 

enjoy ;)You better be ready

27.10.2015Det var ordentlig godt å se ungen min i går, ettersom han tilbrakte helgen sin hos Pappaen sin.

Da jeg hadde henten han på skolen, dro vi og handlet inn halloween pynt på Nille (Obs! gratis reklame!) De har alltid så mye fin pynt til alle høytider.

Da jeg var liten husker jeg det var dritpinlig å handle på Nille, men nå er det dritstas å handle der. Har til og med blitt medlem og greier. Alt av pynt til jul, nyttår, påske osv, handler jeg alltid der. (Så fikk Nille litt gratis reklame av meg i dag, hvorfor ikke ;)

Vi tjuvpyntet i går og testet ut de nye skumle greiene vi hadde kjøpt.

Dennis skal være skummel drage på Halloween. Katten vår Bolle, har også fått på plass Halloweenantrekket sitt. Planen var at Dennis og jeg skulle gå "knask eller knep" sammen på lørdag, men det er så lenge siden besteforeldrene hans har sett han, og de ville så gjerne at han skulle komme til de i helgen. Så da blir det til at de skal gå sammen i stedet.

Som plaster på såret (neida, det kommer flere halloween hvor vi kan gå sammen;) har vi invitert noen venner hjem til oss på Halloween middag - det blir stas, og selvfølgelig skal vi alle kle oss ut. La barn, være barn ;)

Gøy å dra den helt ut, når man kun lever en gang og det er en gang i året.

Vi overrasket Olav med hjemmelaget pizza og dekket til med litt halloweenpynt.

Han ble positivt overrakset, men mest pga at han ikke hadde forventet hjemmelaget pizza. Det slår jo aldri feil, og veien til en manns hjerte går via magen, vet dere ;)

Slenger med oppskriften til en ekte << MEISTERPIZZA:

Pizza deig: 

  • 3 dl lunkent vann
  • 1⁄2 pk fersk gjær
  • 2 ss olje
  • 1⁄2 ts salt
  • ca. 7 dl hvetemel  

1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.

2. Elt deigen godt sammen og la de heve til dobbel størrelse.

Pizza saus  (smøres ut over deigen)

Kjøttdeig, (legges der den ønskes)

Peperoni, (legges der det ønskes)

Norvegia ost (Strø over hele pizzaen)

Oreagno krydder (Strø der det ønskes)

 

Den smakte supérb, i følge guttene mine ;)

 

Jeg skal straks hente Dennisen min på skolen. Vi skal på middagsbesøk hos min bestevennine Sarah, og hennes nydelige sønn, Sofian <3

Gleder oss som bare det til å se de igjen.

 

Ha en fin dag videre.

 Take care of yourself

27.10.2015

 Hei fine dere.

Fredag hadde vi en utrolig koselig middag på Nesøya, hos våre gode venner Kristine og Dag.

Sjekk bilen til Dag, som stod i garasjen Deres. Ingen hemmelighet at vi er ekte bilentusiaster, så gleden var stor da vi fikk teste ut den splitter nye Ferrari 488 Gtb 2016. (Den er mer eller mindre ikke tilgjengelig for salg enda, men Dag har selvfølgelig fått tak i den;)

Jeg sverger til Mercedes, men hadde ikke gjort meg noe å ha en rosa ferrari stående i garasjen altså.

Var utrolig hyggelig å bli kjent med Aleksander, lillebroren til Dag, som også var fotografen på photoshooten vi gjorde for << Pretty Smooth>>.

(Husk at du fortsatt kan få 10 % rabatt ved å skirve kodeord <<LINNI>> når du shopper // HER )

Vi hadde det så hyggelig på middagen, og var ikke hjemme før 03:30. Noe som første til at vi sov lenge på lørdage,n og endte opp med å slappe av hjemme resten av kvelden. (Dennisen min var hos Pappaen sin)

Søndag var jeg med Olav på jobb hele dagen. Han solgte flere biler, og så kjørte vi tur (noe jeg elsker) Senere på kvelden tok han med meg på date på favoritt restauranten min << Nodee >> (bilder kommer senere;)

Jeg har hatt smerter/trykk på venstre side av hodet mitt i fire dager nå, så har sovet ekstremt mye de siste dagene. Håper det ikke er noe alvorlig, for jeg kan ikke reise far denne planeten. Jeg må være her og passe på Dennis Michael <3 Er ikke rart man blir litt paranoid når man har mistet begge foreldrene sine i ung alder. Mamma døde av hjerneblødning da jeg var 17 år, Pappa av kreft i fjor, mens bestemoren min har overlevd to brystkreft.. Ligger litt sykdom i familien, kan man si, så her gjelder det å holde seg frisk og sunn. Sistnevnte kan jeg bli bedre på (alt for glad i søtsaker) men nå har Olav og jeg blitt enige om å trene minst 2-3 ganger i uken, og det mest for helsen sin skyld. Alt handler om prioriteringer, så det burde vi klare. (Har ikke trent ordentlig på 1,5 år)

Jeg har planer om å se sønnen min vokse opp, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde meg frisk. 

Jeg mener at hvis man har god helse er man verdens rikeste person. Helse kan ikke kjøpes, og uten den har man svært lite, uavhengig av hvor rik man er, eller ikke.

 

Pass godt på dere selv <3

 

 

 Radio love

24.10.2015

 

Etter shooten i går var jeg gjest hos Christine i NRK P3 hvor jeg satt i låtpanelet. 

I låtpanelet hørte vi på ukas viktige låter, pratet om de og gav 1-10 hjerter.

Alltid like hyggelig å være på besøk hos Christine.

Netse gang blir det vel for å snakke om den nye låta jeg skal gi ut ;)

 

 

 Pretty Smooth photoshoot

23.10.2015

Innlegg i samarbeid med Prettysmooth.no


Hei kjære leser.

Klokken ni I dag tidlig startet jeg dagen med photoshoot for <<Pretty Smooth>> sammen med mine to venniner, Kristine og Maria.   Shooten holdt sted på Frogner i leiligheten/studioet til Aleksander, som er en utrolig dyktig fotograf. (Han er også broren til Maria)

Vi ble sminket og stylet av flinke Monika og Meena fra Vogue i Oslo.

Vi hadde på oss superhot og trendy treningstøy fra Casall.

Under shooten ble det mye smoothie, latter og morro, men vi klarte å være proffe ved siden av å ha det gøy. 

Gleder meg til å vise dere bildene når de er klare.

Enn så lenge får dere nøye dere med backstage bilder og video.

Til dere som ønsker å gå ned i vekt eller bygge muskler: Besøk www.muskeljentene.prettysmooth.no for masse inspirasjon.

Du kan også besøke bloggen til min gode vennine Kristinesaltvoldhoili.blogg.no

Vil du prøve ut de fantastiske smoothiene fra Prettysmooth.no kan du få 10 % rabatt ved å skrive kodeord: LINNIJobbsprek

23.10.2015

I går var Dennis og jeg på middagsbesøk hos bestekompisen hans, Adrian, fra hans gamle barnehage på Akerbrygge.

Det er alltid så koselig å være sammen med den skjønne familien hans.

Hilde-Elin, moren til Adrian, og jeg har veldig god kjemi, det er ekstra hyggelig når sønnene våres er så gode venner.

Må si jeg er mektig imponert over hva hun og mannen hennes,Pål, har fått til med businessen sin.

Det er de som driver treningstudioet jobbsprek som har fått super omtale i media opp til flere ganger.

Du kan lese om de // HER

Lenge leve gründere og flinke småbarnsforeldre.

Gleder meg veldig til å stikke om det nye studioet Deres i neste uke, for å se hvor fint det har blitt der.

Ønsker du å gå ned i vekt, eller komme i form, da er jobbsprek det rette stedet å dra til.

Du kan lese mer om de // HER

Etter et utrolig hyggelig besøk hos Adrian, dro vi hjem for å forberede middag til søsteren til Olav og hennes fine familie kom på besøk. Jeg er helt gal etter babyer, så gleden var stor da vi fikk se nivøen til Olav igjen. (Og foreldrene så klart;)

Vi hadde litt dårlig tid før de kom, så jeg gjorde flere ting på en gang. Vi kvinner/mødre er flinke til å multitaske. Lagde browniesen og mangosalaten samtidig. (Har fått verdens beste mangosalat oppskrift av Aleks, kompisen til Olav)

Den smaker så utrolig frisk og godt, så tenke derfor å dele oppskriften med dere.

Mangosalt:

1-2 mango kuttet i små biter

1 potte korriander

1x chilli rød kuttet i små biter

5sp extra virgin olive oil

1/2 lime presset oppi bollen

1 ss soya saus

1-2 ss sesam frø

Salt og pepper (smak det til;)

Passer perfekt til kjøtt og kylling.

Håper det smaker.

 

Vi rakk å gjøre klart alt før gjestene kom (utrolig nok) og hadde en fantastisk fin kveld.

 

Nå skal jeg kjøre Dennis på skolen, før jeg skal på photoshoot for Pretty Smooth. Husk at du får 10 % rabatt ved å skirve kodeord LINNI når du handler // HER

 

Kl:13:00 kan du høre meg på på NRK P3 hvor jeg skal sitte i låtpanelet hos Christine, sammen med Wasenius Nilsen.

 

Vi hörs ;)Game of thrones style

23.10.2015

God morgen.

I går kuret, vasket og flettet Pontus fra Oslo Hair håret mitt i ekte <<Game of thrones>> - style.

Elsker den stilen og skulle ønske jeg kunne spille i en film hvor jeg var en alv, eller gladiator prinsesse. 

 

Outfit: Sko: Bianco // bukse: LM - By Linni Meister // HER // genser: Bik Bok

China Wellness

21.10.2015

Annonse!

 Janne fra Makestyle.no og jeg hadde møte på et fantastisk sted som heter Chiness Wellness

Det er et nytt massasje sted i Oslo som ligger i Akersgata 5.

De tilbyr ikke bare fantastisk massasje i tro Kinesisk stil, men også møterom hvor du kan sitte i fred og ro til lyden av vann som renner og avslappende musikk.

Etter at Janne og jeg var ferdig i møtet, unnet vi oss kinesisk massasje. Massøren fant alle de rikitge punktene å trykke på under føttene mine, slik at alle knuter i rygg og skuldere løsnet. Massasjen økte blodsirkulasjonen min og fikk meg til å slappe helt av. Det var som å få en ferie fra tankene mine. De avsluttet massasjen med varme steiner i en pose som de banket løs på ryggen med - det var en av de beste massasjene jeg har fått i mitt liv.

Gøy å prøve litt forskjellige massasje steder. Chiness Wellness har nå blitt en av favorittplassene våres, så hit gleder vi oss til å komme tilbake.

Jeg forelsket meg helt i de silkemyke plaggene i gull, som man har på under massasjen.

Eieren av stedet, så at jeg hadde parkert den rosa bilen min utenfor, så han kom med rosa slippers til meg, slik at jeg kunne matche bilen min. Herregud, så søtt, men de blir nok mest til hjemmebruk.

Massasje og spa er også den perfekte gave å gi til deg selv, eller noen du er glad i. Vi nærmer oss jul med stormskritt, og en slik julegave blir alle glade for.

Du kan lese mer om de forskjellige behandlingene // HER

 

Blir spennende med alt Janne og jeg planlegger fremover, nytt sminkemerke, julekalender på bloggen osv. 

 

Ønsker alle en fantastisk fin dag.

 

 

 Kategori: Diverse
Når man trodde man hadde vært gjennom det verste

20.10.2015

Huff og huff ! I kveld kl.20:30 på Tv3 er det nok en episode av << Kongen på Haugen >> hvor vi stakkars deltagere før prøve oss som stand-up komikere, og selvfølgelig foran live publikum! Jeg blir svett bare av å skrive om det.

Seher.no har lagt til en teaser fra kveldens episode.

Trykk på bildet under, så får du en liten smakebit av helvete jeg måtte gjennom ;)De gærne har det ikke alltid godt, skal jeg si dere.

 

Vi ses på Tv3 i kveld kl:20:30.Beauty tips

19.10.2015

Annonse!

 Fort gjort å glemme neglene på tærne når sommeren er forbi. 

Jeg satte av 15 min til litt negl og fotpleie, og det klarte jeg med god hjelp fra Makestyle.no

Fant en lekker sølvneglelakk fra Ciaté med glitter fra // HER

Matchet perfekt med neglelakken på fingrene mine.

Q-tips /bomulls oppbevaringsboks fra // HER, 

Neglesaks fra // HER

Da jeg var i Larvik forrige uke fikk jeg skannet huden min for å se hvordan den har blitt etter langvarig bruk med hudprodukter fra Beauté pasifique.

Det var flinke og gode Monika, som scannet huden min, og forklarte at bildet er tatt med en medisinsk ultralydskanner. 

Det viser tverrsnitt av huden.

Det hvite lag (som ligger oppå det tykkere og fargerike) viser overhuden/ fuktighetslaget. 

Det er tydelig at overhuden er blitt bedre ( nederste bilde): mer jevn og tykk. 

Fuktmaske og Crème Paradoxe, som jeg har brukt lenge har begge gjort overhuden mer fuktmettet, jevn og myk. 

Det ser man også på huden min som har det bra.

Det tykkere laget, som har en del farger er kollagenlaget/ spenstlaget. 

På det øverste bilde ses en del mørke steder - det er der, hvor kollagenet ikke finnes og huden bærer preg av alderspåvirkning. Det var før jeg begynte å bruke Super 3 Booster. 

På det nederste bilde ses mange flere farger. De lyse er den unge kollagen. Det er en kjempeforskjell i huden fra sist. Alle ønsker seg mer kollagen i huden. Jeg har fått masse av den ? det er veldig gode nyheter, og jeg er sikker på at jeg kommer til å sverge til Beauté Pasifique sine produkter i lang tid.

 

Jeg har begynt på en D-force body kremen og D-force ansiktskrem.

Det er fantastiske kremer til vinterperioden. Man må ikke være skeptisk for den mektige konsistensen, når kremene oppvarmes ved massering, vil de smelte inn i huden. 

Begge inneholder en naturlig D-vitamin og er basert på avokadoolje. Fantastiske som anti-age og klima/ kuldekremer.

 

Jeg har gått på mange hudprodukt serier, men en av de jeg er mest fornøyd med er Beauté Pasifique fra // HER

 

Allitd hyggelig å kunne gi gode råd om produkter som virkelig fungerer.

 

 

 Jewelry always fits

19.10.2015

Reklame for en god vennine!

 

 

Under innspillingen av <<kongen på haugen >> ble jeg kjent med mange flotte mennesker. En av de jeg fikk best kontakt med var Charlotte Thorstvedt.

Vi båndet som bare det og rakk å bli gode venner. Fredag fikk en jeg en pakke i posten, den var fra Charlotte.

Herregud, så hyggelig !

Det var et lekkert kjede (som minner om den galaksen katten i <<menn in black>> filmen bærer på halsbåndet sitt ) og en nydelig ring.

Jeg elsker smykker (som kvinner flest) så denne gaven falt virkelig i smak.

Har ikke tatt av meg kjedet, eller ringen siden jeg fikk de.

De er håndlaget i ekte sølv og bronse ved en liten sølvmedvirksomhet i Indoniesia - under etiske forhold.

Steinend du ser er glass og druzy stone.

Disse og mange flere flotte smykker by Charlotte Thorstvedt får du kjøpt hos  A&C Jewellery 

Jeg er heldig som kjenner så mange gode, flinke og snille mennesker. Good work pays off

19.10.2015

 

God morgen.

Søndag morgen etter en deilig frokost på Rauland, gikk alle ut for å hjelpe til å kaste flere hauger med trær som hadde blitt sagd ned dagen før.

Dette var en tung jobb, så alle måtte hjelpe til.

Dennis hjalp svigermor med å bære de tyngste trestammene, men klarte også å bære mange selv. Trestammene ble kuttet til ved, mens kvistene skulle fraktes bort og kastes.

Etter å ha lempet flere last med kvister, fraktet Olav, Dennis og jeg det bort med hjelp av en tilhenger som var festet på firehjulingen. Det morsomste var selvfølgelig å kjøre den, men føles også alltid godt å hjelpe til.

Etter en deilig helg på Rauland er vi ferdig ladet opp og klar for ny uke.

Hadde selvfølgelig glemt at det var utviklingssamtale i dag på skolen til Dennis, og dermed klart å dobbeltbooke meg, men Dennis-prioriternger kommer selvfølgelig alltid først, så ble til at jeg måtte utsette alt annet.

Litt kaos må man regne med som småbarnsforeldre, men da er det alltid greit å bruke "mammakortet" når møter og annet div må utsette pga ungen din.

Ved siden av litt mandagskaos fikk jeg startet uken med å gjøre en liten god gjerning - det var å gi bort to fulle poser med klær til Fretex. 

 Flinke Dennis og Liv Bente (Svigermor)Dennis leser for meg foran peisen.

Litt brownies har man fortjent etter å ha stått på og jobbet.Var ikke så verst å komme hjem til denne utsikten. 

 

Ønsker alle en fin og innbringende uke.Kategori: Diverse
Paradise Rauland

18.10.2015

Hei kjære lesere.

Dennis, Olav og jeg har tilbrakt hele helgen på vakre Rauland sammen med Moren til Olav, og stefaren hans, Jan. De har et vakkert landsted her som minner om et paradis. Du kan gå inn // HER for å lese mer om hva dette fantastiske stedet har å tilby.

Været har vært helt nydelig, og vi nyter synet av alle de lekre fargene rundt oss.

Vi ble servert verdens beste får i kål av svigermor, da vi kom frem fredag kveld. (Snakk om å bli skjemt bort;) De hadde besøk av et utrolig hyggelig vennepar som vi hadde en hyggelig middag sammen med.

Mye gode samtaler, latter og kos har det vært, men gutta har også stått på og arbeidet med å sage ned trær for å få inn mere sollys.

Under ser dere bilder fra dette flotte og unike stedet.Dennis og jeg har stått opp før de andre hver dag (med andre ord grytidlig) og kost oss med levende lys, frokost og kortspill. Ingenting er som å spise ferskt brød med brunost.

Ut på tur, aldri sur!

Dennis, Olav, Liv Bente(svigermor), og jeg gikk en fantastisk fin tur i skogen.Vakrere blir det ikke.

Vi fant verdens største maurtue på turen. Digg å lande med rumpa bar på den ;)

Vannet var speilblankt.

Svigermor leder vei. 
Lang, lang rekke !

Jeg elsker å være omringet av skog, trær og hyggelige mennesker <3

Dennis Michael og Olav på firehjulingen.Mens Olav og min Sviger(bonus)far, Jan,  jobbet med å sage ned trær, spilte Dennis og jeg spill ute i det flotte været.


Godt at det finnes ekte handymens som Jan og Olav. 

Dennis og jeg tok oss et deilig kveldsbad i bassenget, mens Olav passet på oss. Like barn leker best.Jan lagde deilig kveldsmat til oss, eggerøre med laks, mens Dennis sov så søtt i sengen etter en lang og berikende dag.


Herregud, som vi koser oss på Rauland med noen av favorittmenneskene våre.

Gleder meg til vi skal ut å finne på noe sprell i det fine været.

Ha en strålende dag :)

 

 

 Pretty Smooth detox

17.10.2015

Annonse!

 

Hei kjære lesere.

Har du lyst til å gjøre noe godt for deg selv? Da bør du lese dette innlegget.

De siste tre dagene har ikke vært de enkleste, da jeg har gått på The Flat Tummy Concept.

Pretty smooth Flat Tummy program er laget for å gi kroppen støtte i sin egen avgiftnings prosess. De anbefaler deg å gå på rensekur i 3, eller 7 dager.


Pretty Smooth tilbyr 7 juicer for hver dag for å gi kroppen maksimal renseffekt. Dette er din trengende daglig dose av juice, slik at energien holder seg oppe gjennom hele renseprosessen. En rensekur fjerner giftstoffer i tarmen, nyrene og  i huden.
Det skal ikke spises eller drikkes annet under renseperioden.

Alle flaskene er nummerert fra 1-7, slik at det blir enklere for oss som går på kuren.

Det som også er fantastisk er at ?Smoosjen? og flat tummy juicene deres produseres lokalt på Egge Gård i Lier - Made in Norway! Dette kan du gjenkjenne på den ekte og gode smaken. 


1. Liereple og Ingefær.

2. Gulerot, Sitron, Ingefær og Liereple

3. Liereple, Sitron, Selleri, Grønnkål og Chilli

4. Smoosj - Blåbær, Bringebær og Liereple

5.Liereple, Sitron og Mynte

6.Liereple, Sitron og Rødbete.

7.Jordbær, Sitron og Liereple.

(Personlig var nr 4 og nr 7 mine favoritter.)Sterk psyke som jeg har klarte jeg å holde ut hele tre dagers kuren.

Første dagen jeg begynte på kuren gikk det helt greit, andre dagen holdt jeg nesten på å sprekke, da jeg ikke klarte å tenkte på noe annet enn mat. Utrolig nok var den tredje og siste dagen den letteste.  De gangene jeg holdte på å gi opp tenkte jeg: "Progress Linni, dette klarer du", og minnet meg selv på at jeg gjorde noe godt for min egen kropp og sjel. Det beste med kuren (bortsett fra at den faktisk funket) var stolthetsfølelsen etter å ha fullført kuren uten å ta så mye som en tyggis ved siden av.

Glemmer ikke mestringsfølelsen jeg fikk, da jeg drakk den siste flasken. 

 

Jeg ser nå at huden gløder mer, kroppen min har blitt strammere (på de riktige stedene) og energien min er på topp !


En tre dagers kur holdt mer enn nok for meg.

Til dere som ønsker å ta en detox, anbefaler jeg Pretty Smooth Flat tummy ! Dette gjelder også guttene.

Ved å bruke Rabattkoden LINNI på deres webside www.prettysmooth.no får dere 10% avslag på alle produktene. De leveres rett hjem på døren. 

 

Du kan lese mer om Pretty Smooth // HER

Utrolig hva man får til hvis man vil. 

Håper dere ble glad for tipset.

 Kategori: Diverse
Window of the soul

16.10.2015

Annonse!

Hei kjære lesere.

Tenkte å tipse dere om den perfekte eyelineren.

Ingen hemmelighet at jeg er en "eyeliner holiker" ;)

Jeg elsker å markere øynene mine med eyeliner. Med god hjelp fra Iceliner-Wintermark fra // HER blir øynene mine større og gir meg et mer våkent og intenst blikk. I love it !

Iceliner har en stødig pensel som gir nøyaktige linjer, og gjør det enkelt å påføre for å fremheve øynene. Produktet tørker raskt, er fuktighetsgivende og vannavstøtende. Formulaen sørger for at Iceliner har lang holdbarhet som ikke smitter av, og tåler kaldt/varmt klima. Produktet inneholder den aktive-ingrediensen Polar Algae som vokser innenfor norsk polar sirkel. Iceliner er ikke testet på dyr. Produktet er fri for parabener, mineralolje og parfyme. Iceliner er utviklet og produsert av ypperste kvalitet i Norge.Du kan lese mer om Iceliner-Wintermark // HERHåper du ble glad for tipset.

 

Du finner flere flotte produkter på Makestyle.noKategori: Diverse
SALG SALG SALG

14.10.2015

Hei fininger

Nå har jeg fått ryddet opp i klesskapet mitt, det tok sin tid.

Har samlet mye av klærne som skal gis bort til frete, og lagt en fin haug med flere flotte klær i en eske som en vennine av meg skal selge på vestkanttorget neste lørdag ! De siste plaggene har jeg valgt å selge på bloggen.

Noen av klærne har ligget ubrukt lenge i en eske, så fant ut at det var best å selge, samt gi bort til de trengende.

Håper du finner noe du liker til en MEGET billig penge.

God shoppping!Brun jakke str S kr: 500,- SOLGT

Hvit bukse med gulldetaljer på lommen Str XS kr: 350,- SOLGT

Sko med gull hæl str 37/38 kr: 400,-

Bikini (aldri brukt, men har en lik) str M, kr: 600 (klarte å bestille to ved en feiltagelse) SOLGT!

Skjorte Str S/ Mkr:200,-  SOLGT!


Buksetights Str XS kr: 200,- 

Rosa jakke med sorte detailer Str S kr: 550,- SOLGT!

Sort kjole str S 200,- SOLGT

Ballkjole (aldri brukt) str S kr:900,- SOLGT


Shorts Str XS kr 120,-

Sort skjørt str XS/S kr: 150,- SOLGT

Lys bukse med sort skinn detaljer Str S kr: 250,- (aldri brukt)

Sort kjole (aldri brukt) med glitter detaljer Str: S kr: 200,-

Ola shorts (aldri brukt) Str XS kr 150,- SOLGT

Hvit cardigan str S/M (kan strammes inn med belte) Kr: 350,-

Militærbukse (brukt på shoot en gang) Str 36 kr: 200,- SOLGT!

Kjole str S  kr: 250

Rød kjole (aldri brukt) str S kr: 250,-Pudderrosa jakke str 34 kr:250,- SOLGT!

Gull skjørt str XS kr:250,-

Hvitt skjørt med sorte detaljer str XS kr:150,-

Sort kjole str S kr:300,- SOLGT!

brun/beige blondekjole str S kr: 200,-

Beige bukse str S kr:200,-


Blå bukse str XS kr:150,-

Beige kjole med blonde detaljer str S kr: 200,-

Bukse med gullglidelås på sidene Str XS kr: 200,-

Bukse med gullknapper str XS Kr: 200,- (litt stor i str, minner mer om en S )Beige gjennomsiktig genser str M kr: 150,-

Blomsterkjole str S (aldri brukt) kr:299,-

Jeans med gule detaljer på lommen str 34 kr:200,-

Beige genser med hetter str S/M kr:150,-Vinrød lang pengenser med glitter str S kr:200,- SOLGT

Kjole str S/M kr:200,-

Genser str XS kr:150 SOLGT

Rød bukse Str:XS/S kr: 200,-

Sort skintights str S kr:100,-  SOLGT

Jeans med gullknapper + sorte skinndetaljer på lommen og innerst ved bena str XS kr:200,- SOLGT

Jeans med hvite detaljer str: 36 kr:200,-

Bluse/skjorte Str S kr:150,- SOLGT

Genser med glitterdetaljer på kragen str S kr:150,-

Beige kjole med gull detaljer str S/M kr:300,-

Blondekjole str Xs kr:199,-

Rosa skjorte str 36 kr:150, SOLGT

Jeans med gull knapper str XS kr:200,-Grå bukse med glidelås på sidene str XS kr:200,-

 

Fant du noe du vil kjøpe kan du sende mail til Linnimeister@gmail.com

OBS ! Porto kommer i tillegg.

 

 Kategori: Diverse
Days go by

13.10.2015

Annonse!

 

God kveld godinger.

Dagene flyr og det er nok av ting som skjer.

Jan Thomas hadde lansering av det nye sminkemerket sitt forrige torsdag. Møtte utrolig mange kjente som jeg ikke har sett på lenge. 

Gleder meg til å teste ut sminken hans.

Fredag var det møter hele dagen. Jeg hadde bl. a møte med min gode vennine, Kristine, og Maria Høili angående <<Pretty Smooth>> 

Ved å bruke Rabattkoden LINNI på deres webside www.prettysmooth.no får dere 10% avslag på alle produktene. De leveres rett hjem på døren. Du kan lese mer om Pretty Smooth // HER

Lørdag var det Bubbles & Brunch for første gang i Oslo på BAR Tjuvholmen. Et konsept fra Sverige som har gjort stor suksess. Olav og jeg var så heldig å få tidenes kuleste innbydelse (på en champagneflaske )av min gode vennine, Carina Dahl. 

Det var et utrolig kult opplegg. Ekstra hyggelig var det å dele denne kvelden med så mange gode venner.

Søndag var det dåp for den nydelige nivøen til Olav <3 Han er noe av det skjønneste jeg vet om.

Mandagen kom brått på etter en hektisk helg. 

Jeg ble hentet tidlig av Janne, som driver Makestyle.no. Vi dro til Larvik for å møte Monika som driver Beauté Pasifique og driver med hudanalysering. Hun analyserte huden min, men mer om dette får dere høre om i morgen.

Janne, Monika og jeg spiste en deilig lunsj på Farris Bad, og unnet oss litt deilig spa. Jeg fikk en magisk massasje med varme steiner, og  følte meg som et nytt menneske etter behandlingen. Kan nesten ikke vente med å komme tilbake til Farris Bad. For et fantastisk sted !

Dennis tilbrakte helgen sin hos pappaen sin, så hele mandagen gledet jeg meg til å hente han på skolen for å være sammen med han igjen.

Under ser du bildedryss fra noe av det jeg har gjort de siste dagene.

Styling // Oslo Hair

Dress // Kouture

Purse // Marc Jacobs Makeup from // Makestyle.no

Maria, Kristine og jeg diskuterer planer rundt Pretty Smooth.

Ved å bruke Rabattkoden LINNI på deres webside www.prettysmooth.no får dere 10% avslag på alle produktene. De leveres rett hjem på døren. 

Pretty Smooth er et lettdrikkelig livstils konsept som har som formål å tilrettelegge for et sunt og friskere "Fastfood" alternativ i en hektisk hverdag, en travel morgen, eller god stemning i glasset på kveldstid. Det brukes kun 100% NATURLIGE frukt, bær og grønnsaker i smoosjene deres, med stort fokus på smaksopplevesle og helsegevinst. 

Jeg skal forresten ha en fotoshoot med Pretty Smooth neste fredag, dette blir en sporty og kul greie, følg med så kommer det bilder. 

Stor takk til Carina Dahl for denne lekre innvitasjonen.

On my way to Bubbles & Brunch with my man. Makeup from makestyle.no

Who's that girl ?

Trute-tuter. Madeleine, Mari og jeg på Bubbles & Brunch.

Janne og meg på vei til Farris Bad +  møte med Beauté Pasifique

Janne og meg.Lunsj på Farris Bad.

De har en sinnsykt god lunsjbuffet - det bør prøves ! Du kan lese mer om Farris Bad // HER

 

Husk <<Kongen på Haugen >> i kveld på Tv3 kl:20:30.Ses på Tv3 i kveld

13.10.2015

Heisann.

I kveld er det duket for ny episode av <<Kongen på Haugen>> på Tv3 kl:20:30

Det blir blod, tårer og svette !  

Ses i kveld på Tv ;)Kategori: Diverse
Atleast I don't have an ugly heart

09.10.2015

 

Kjære, lesere.

 

Husker dere innlegget jeg skrev om "Reality"? Du finner det her.

Tv3 ønsket å få litt presse rundt Kongen på Haugen, og lurte på om jeg kunne skrive et litt annerledes innlegg om reality-tv. Dette ville de gjøre for å skape nysgjerrighet og PR rundt premieren til det suksessfulle tv-programmet Kongen På Haugen.

 

Det var selvfølgelig ikke et problem for meg, og jeg syntes tanken var morsom og innovativ. Jeg skrev mye av det selv, men man trenger ikke å være Albert Einstein for å skjønne at jeg fikk litt hjelp. Da det ble skrevet ord jeg aldri før har brukt, heller ei hørt noen andre bruke, eller som man trenger å lese over tre ganger for å i det hele tatt uttale.

 

Det ble jo mediestorm, men folk syntes det var et genialt PR-stunt fra TV3.

Da Morten fra VG-TV ringte for et par dager siden og spurte om jeg ville komme å snakke om det mye omtalte reality-innlegget mitt, var det på tide.

 

Jeg tenkte: Skal jeg forberede meg og virkelig levere i intervjuet, eller skal jeg svare så godt jeg kan på spørsmålene han stiller og være ærlig?

 

Jeg gikk for sistnevnte. Jeg klarte å sette både ham og meg litt ut til tider, men morsomt ble det.

 

Det er sant at jeg synes filosofi er gøy, det har jeg alltid gjort.

Filosofi betyr kjærlighet til visdom. Det er et intellektuelt fag som stiller de mest grunnleggende spørsmålene som for eksempel: Hvem er jeg? Hva er tid? Finnes det noen virkelighet utenfor mine tanker?

 

Jeg er en tenker, det har jeg vært, helt fra jeg var barn. Hvem vet? Kanskje det en dag blir laget en skulptur av Linni Meister som tenkeren? Det hadde vært noe det.

 

Jeg har tatt en god del IQ-tester opp gjennom årene, og en av testene ble tatt på direkten hos P4. Det var en professor som var med på å lage en av de vanskeligste iq-testene hos Mensa. Han til stede for å sjekke at vi ikke jukset på selve testen.

 

Min score på den iq-testen tilsier at jeg er smartere enn 68 prosent av den norske befolkningen. Det er ikke verst!

 

Skinnet kan bedra, tro det eller ei. Du kan lese om iq-testen og meg her.

Glad jeg har en hjerne som fungerer, men jeg mener det er viktigere å ha et større hjerte. Dypt.

Det at jeg ikke vet hva semiotikk er (hvor mange av dere vet det egentlig?), eller hva det vil si ?å leve i en poststrukturert verden? gjør meg ikke til dum. Det betyr bare at jeg er uvitende om akkurat dette.

 

Og det tar meg nøyaktig fem sekunder å finne ut det på Google, men jeg lar det være da jeg har viktigere ting å tenke på. Jeg har likevel spurt en god dose av dem jeg kjenner om dette ordet. Om de vet hva semiotikk er, eller hva det vil si å leve i en poststrukturert verden. Da ler de, ser rart på meg og lurer på hva jeg har røyket.

 

Det er viktig å ha det litt gøy innimellom, og dette var for meg veldig morsomt.  

 

Når det er sagt så vil jeg minne dere på reprisen av <<Kongen på Haugen >> som går i kveld kl:19:30 på TV3, hvor vi bl. a tar iq-test. Følg med i kveld for å se hvordan det går ;)

 

 Bærum plastikkirurgi

07.10.2015

Annonse!

 

Klinikken jeg har sverget til i 10 år er blandt Norges eldste. Før het klinikken <<Bunæs>> idag har de byttet navn til Bærum plastikkirurgi.

Med anerkjente Dr. Jarl Bunæs (Som er min favorittlege gjennom tidene) og Dr. Roarsen kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk og plastisk kirurgi. Begge er blandt Norges høyest utdannete og mest erfarne kirurger.

De følger deg tett opp før, under og etter behandlingen. Gjennom sin profesjonelle tilnærming og tilbaketrukkete beliggenhet tilbyr de full diskresjon.

Klinikken er ikke som noen andre. Alle som drar dit, inkludert meg selv, sier at det er en helt spesiell atmosfære der, og du får en varm, trygg og god følelse av å være der.

Dr. Jarl Bunæs har fjernet noen pittesmå pigmentflekker i ansiktet mitt, og jeg er strålende fornøyd med resultatet.

Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker der ?leverflekker? eller alderdomsflekker, på grunn av kronisk eksponering for sol, kanskje er den mest kjente. De kan også oppstå ved svangerskap eller p-pillebruk. 

Jeg tok også silicon på denne klinikken, og fikset navlen min etter at den strakk seg etter graviditeten. Er fortsatt like fornøyd med det endelige resultatet.

Dr.Jarl Bunæs har også et rykte på seg for å være best i landet på og sette restylane, og gjør det på under 1 min ?! Det er imponerende.

Han sier også NEI til alt for unge jenter som spør om de kan operere det ene og det andre. Selv ble jeg vist ut fra klinikken hans, da jeg ville fikse på det ene og det andre som 20 åring. Proff som han er sa han at man ikke trenger å fikse på noe som er perfekt - det var vel litt å ta i, men kommer aldri til å glemme den tilitten han fikk fra meg, da jeg forstod at han virkelig brydde seg om hva som var det beste for meg/pasienten sin(da jeg ikke så det selv), istedet for å si ja for å kunne tjene penger på det.

Han sa bl. a  "nei" til å legge inn større implantater, da jeg var yngre, så dro jeg til en klinikk (jeg ikke trenger å nevne navnet på) som gjorde det på null, komma niks. Med andre ord, denne legen tenkte ikke på det beste for meg, men på å tjene penger.  I dag skal jeg bytte de til mindre proteser, og mer dråpeformet, og det fordi jeg ikke hørte på Dr. Jarl da jeg var ung og naiv !

Når det står mellom deg og helsen din, trenger du å få de beste rådene, og den riktige hjelpen. Du har kun en kropp og den skal du bo i resten av livet, så ikke vits i tulle for mye med den. 

Man tenker alt for mye tull, er sin verste kritiker, spesielt vi jenter, men heldigvis vokser man fra det og blir mer selvsikker med alderen. Tro meg ! Vi skal være så utrolig glade for at det finnes så dyktige og fantastiske leger som Dr. Jarl Bunæs. En mer ærlig og godhjertet mann, som bryr seg om det beste for deg og hjelper deg med det han kan, skal du lete lenge etter.

Det jobber bl. a to fantastiske damer der, Astrid og Maia, som tar deg i mot med åpne armer, en unik varme og herlige smil. 

Har hørt så mye positivt om den beryktede Obagi serien Zo SKIN HEALTH by Zein Obagi fra Beverly Hills (Flere store kjendiser har gått på denne hudserien, bl. a Kardashian søstrene, så nå gleder jeg meg til å teste den ut. Kjenner flere kvinner og menn som har brukt disse kremene og ser ut som "ungdommer" i dag. Dr.Jarl Bunæs og kona har brukt denne Obagi-serien i 30 år, og de ser begge helt fantastiske ut.

Dette er et helhetig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes. Heldigvis finner du disse kremene hos Bunæs, i Løkkeåsveien 3, 1337 Sandvika.

Nå er jeg heldig som har en ung, sterk og frisk hud, som skyldes gode gener og gode produkter.

Alikevel vil jeg gå på denne hudserien for å vedlike holde den unge og fine huden min.

For de som sliter med urenheter, rynker, og skjolder finnes det en sterkere kur fra Obagi serien. En vennine av meg gikk på den og hun endte opp med å flasse av all den gamle huden, var rød i noen dager, før hun så fikk ny hud som så sunnere, friskere og fantastisk ut.

Fantastisk at det finnes slike kremer som faktisk funker.

Du kan lese mer om favorittklinikken min // HER

Du når de på: 67 53 00 00

Alltid like hyggelig å gi slike tips til Dere, da jeg vet mange av dere setter pris på det.

Alt jeg skriver om står jeg for, da jeg selv vet at produktene funker 100 %, hvis ikke ville jeg aldri i mitt liv skrevet om det, og det tror jeg dere vet.Selveste Dr. Jarl Bunæs  (Sjefen sjæl)

Fineste Astrid og Maia <3

Let's do this ;)

 

Husk: Ta vare på deg selv.

 

Ha en fin kveld videre.

 Use Plants To Bring Life

07.10.2015

Hei godtfolk.

I går var jeg innom Vg-huset og gjorde et inntervju med Morten. 

Alltid like hyggelig (og litt nervepirrende) å møte han, men gøy har vi det alltid sammen. Det lille intervjuet kommer på VG i løpet av uken.

Da vi gikk tur på Geilo i høstferien, plukket Dennis og jeg med blader fra skogen, og i går ettermiddag malte vi høsttegninger og limte på bladene fra turen. Nå er tegningene tørre, de skal vi henge på veggen hjemme. Elsker å gjøre slike koselige ting med ungen min.

Mens vi malte og koste oss inni varmen, holdt min kjære Olav på ute med mannearbeid.

Vi holder på å bygge garasjer utenfor huset vårt, så det ser ut som vi bor på en byggeplass - men fint blir det (til slutt;)  Olav bar flere av de blytunge steinene for hånd og kastet de i kontaineren som en kar senere kom for å hente. Jeg spionerte på han og beundret min flinke handy mann. Now that's what I call a SEXY man !

Ellers fikk jeg fikset neglene mine i går hos flinke Kätlin, sojm holder til på neglhuset. Jeg har helt dilla på glitter og stas om dagen, så ble nye negler med glitter på denne gangen også. Viktig å glitre litt.

4.episode av << Kongen på Haugen>> gikk i går, så hvis du har lyst til å se den igjen, eller gikk glipp av den, kan du se reprise på fredag kl:19:30 på TV3.

Jeg ler like mye og høyt av hver episode. For et morsomt og bra program, om jeg får si det selv ;) Det har mest med alle menneskene som jobbet både bak og foran kameraet.

Nå skal jeg en tur til min favoritt lege, Jarl Bunæs, som holder til på <<Bærum plastikkirurgi>>. Han skal fjerne noen pittesmå pigmentflekker jeg har fått i ansiktet, det gleder jeg meg til. Legger ut bilder og forklarer mer ikveld.

Etter legebesøket skal jeg hente skatten min på skolen, og så skal vi kjøpe noen grønne planter til hjemmet vårt. Kjenner at vi trenger noe levende i hjemmet (bortsett fra oss selv) som gir god energi og ekstra O2 ;) Man kan aldri få for mye av de to tingene.

Jeg var hos min fantastiske mentor og vennine tidligere idag, og det var faktisk hun som anbefalte meg også å investere i noen grønne planter, da det renser opp mye i luften.

Skriver som sagt mer fra besøket mitt hos <<Bærum plastikkirurgi>> i kveld.Min fantastiske mentor/vennine, Sepideh <3Til tørk.<3Vi "ses" senere. Get your glow on

05.10.2015

Annonse!

God veld godt folk.

Etter en lang dag og Dennis hadde sovnet, tok jeg litt velfortjent hjemmespa med hjemmespa-serien fra Makestyle.no

Har du også lyst til å se litt mer våken ut på bare 15 min ? Da bør du prøve øyemaske fra // HER

Hvis du har blå ringer, poser, fine linjer, allergier, stress, tretthet, hodepine, bakrus eller en hot date, kan Eyedews være noe for deg. Utrolig forfriskende, enkel i bruk og en anti-age behandling for øyepartiet.
De geniale padsene kjøler, drenerer og løfter det sarte øyeområdet, umiddelbart. Denne jobber i tillegg med å midlertidig forminske fine linjer. Med herlig kokosduft er Eyes by ToGoSpa et must for alle som har lyst til å se litt mer våken ut på bare 15 minutter

Face by ToGoSpa er collagenmasker dynket i Hyaluronsyre, Aloe Vera og Vitamin C & E som fukter, jevner ut og forbedrer hudtonen og forminsker synligheten av fine linjer. Du finner den // HER

Uansett hvor kul du prøver å se ut når du poserer med ansiktsmaskn, ser du like gærn ut. Fra absolutt alle vinkler.

La meg ned på sofaen i 20 min og slappet av med øyemasken og ansiktsmasken fra // HER

Det var noen deilige minutter med ro og selvpleie.

Skal ikke så mye til før man føler seg fresh igjen - det er takket være Makestyle.no

Håper du ble glad for litt enkel hverdagstips til skjønnehet og pleie.My skin feels fabulous thanks to Makestyle.no

 Climb Every Mountain

05.10.2015

Etter en deilig høstferie med guttene mine på Geilo, var det godt å komme hjem igjen.

Den siste natten sov vi på hytten til vår gode venn, Tom, og den fine familien hans. 

Vi fikk heldigvis til en fin tur i fjellet, med bl. a nivøen og niesen til Tom, det var ekstra stas for Dennis å ha noen barn å leke med.

Været var helt perfekt, så vi koste oss på tur. Vi besøkte noen dyr på veien, bl.a en gris, kaniner, høner og en hund som forelsket seg helt i Olav <3 Den trodde kanskje at Olav også var en hund? eller kanskje en bjørn ? Eller rett og slett en liten gris ? Hva vet vel jeg ?! Ha,ha! Søte sammen var de iallefall ;)

Nok av ting som skjer denne uken med jobb + eventer, men jeg prøver å ikke stresse og ta ting litt rolig, men det er lettere sagt enn gjort.

Jeg har i hvert fall bestemt meg for å begynne å trene igjen, så får vi se hvor mye tid det blir til det denne uken.

Ønsker alle en herlig start på en ny og fin uke. 

 

 

 Kategori: Diverse
Mountain Goats

02.10.2015

Olav vant bowlingen i går, men er ikke så sikker på om han hadde gjort det hvis jeg hadde hatt kortere negler... Det er ekstra vanskelig å holde ballen med lange negler ;)

(Ok, så vant han fordi han er god, men er fornøyd med mine 104 poeng til tross for de lange neglene mine ;)

Vi spiste en fantastiske tre retters til middag, og ble sittende en god stund og kose oss. 

I dag stod vi opp tidlig, spiste en koselig frokost, før vi gikk tur i fjellet. Det ble en litt kortere tur enn planlagt, da vinden var sykt hissig og blåste Dennis og meg over ende flere ganger - Ha,ha !

Viktigste var at vi fikk litt frisk luft og spiste en deilig bolle på Prestholt.

Jeg var så heldig og fikk massasje i 25 min // HER - det gjorde godt for ryggen og nakken min.

Nå skal vi innom lekeland de har her på hotellet, og ta en runde bowling, før vi skal spise middag.

 

 

Herregud, så deilig det er med høstferie ;) 

 

Ha en god helg !Quality Time

01.10.2015

Her går det unna med lek, bading og annet morro.

Rekker ikke å skrive så mye mer, for nå skal vi spille bowling.

Elsker dette hotellet <3

 

Ønsker dere en fin dag videre.


Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

November 2015. Oktober 2015. September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits