Ny uke - nye muligheter !

31.10.2011

 

Idag har jeg jobbet i 5 timer på TV2 med Vegard og Anja. Vi gjorde ferdig halvparten av synkene til sesong 3 av "Linni-serien" som kommer rett etter jul på Tv2-bliss. (synker = intervjuer som kommer innimellom episodene i serien)  Nå har vi kommet ganske langt i serien, så nå er det ikke lenge til den begynner å gå igjen. Var en smule kaldt i studio hvor vi gjorde synkene, så her hakker jeg tenner ;) Det er faktisk samme studio som Dorthe Skappel har God kveld Norge. :)

 

Vegard og Anja <3

Alltid deilig følelse når man rekker å gjøre alt man skal på en dag. Vi rakk å gjøre ferdig alle synkene vi planla å gjøre idag, slik at jeg fikk hentet Dennis Mike i barnehagen i tide. ;)Tullekoppen min <3 Var godt å få han hjem til meg, og vi spiste deilig middag, så på barne-tv, lekte, han badet og nå sover han som en stein i sengen sin.

 

Selv skal jeg bare slappe av med tv'n min idag.

Masse bra programmer på mandager. YEJ!

 

Kos dere videre alle sammen.

 

SMASKP4 og Mtv sin 6 års dag i Norge !

30.10.2011

 

Stod opp 06:30 igår, og bakte boller som jeg hadde med meg til p4. Det var ihvertfall Michael meget fornøyd med, og søteste Anna som jeg tok bilde av, men ikke finner igjen på tlf ?!

 

 

Det var som alltid en superbra sending og vi hadde det dritmorsomt !

 

Jeg ble utfordret til å synge en låt som lytterne skulle velge jeg skulle synge live, og det ble nok en gang My way ! Jeg hadde drukket 3 kopper kaffe som jeg ble helt hyper og stresset av. Jeg drikker jo egentlig ikke kaffe, så det å drikke 3 kopper før man skal synge var kanskje ikke det smarteste. Hadde hjerteklapp så det holdt, men sang selvom. Legger ut klippet fra det så fort p4 sender det til meg ;)

 

 


Radarparret ;) Jeg har fått helt dilla på slips og bruker det mye ! Kjøpte det da jeg var i Sverige. Det er faktisk Michael som har knytet det, for jeg hadde gjort det heeelt feil . ( Skjorten er fra Acne og buksen min er fra GT. )Etter sendingen kom Henriette og Chris og hentet meg.  Vi dro på Jacob Aal og spiste deilig lunsj sammen.Senere på kvelden kledde Henriette og jeg meg opp for da skulle vi på Mtv-party. Mtv fylte 6 år i Norge , så det måtte feires. Vi tok noen deilige rosa drinker på toppen av Grand hotell og koste oss.

 

 Denne karen her ytet helt super service, så stor takk til deg ! ;) 

Dro også sammen med min herlige venninne Pia på MTV festen. Vi danset skoene bokstavelig talt av oss, eller jeg gjorde ihverfall det. Har så vondt i føttene mine idag.Mens vi satt ved bordet vårt, med noe godt i glasset og deilig fingermat, sang denne fantastiske artisten, og jeg gikk opp for å ta bilde av han.. Det skulle jeg visst aldri gjort for det som skjedde etter at han var ferdig me å synge, var at hoesten ropte meg opp på scene??! GOOOOOOSH!!!!!!! Det var meget pinlig, men jeg kunne ikke si " Nei det vil jeg ikke gjøre".. haha, så jeg gikk opp jeg, og da sa han til ALLE som var der over mikrofon: "Nå skal Linni Meister synge happy birthday sangen til MTV -  i ekte Marilyn Monroe style"... Jeg fikk seriøst sjokk, men folk begynte jo å klappe og forventet det jo, så da var det bare en ting å gjøre..

 


 

Therese fikk ikke filmet alt, men her får dere se litt av det jeg sang. Jeg er GÆRN som turte å gjøre det, og tok det på sparket uten å ha varmet opp eller øvd. Var jo hyggelig å få æren av å synge bursdagsangen til yndlingskanalen min MTV ! ;)

 

Med andre ord var det en utrolig hyggelig kveld og jeg koste meg masse.

 

. Dennis kommer til meg snart , så da skal jeg bare leke og kose med han, og når han sover skal jeg sitte med beina i varmt vann, se på film og spise junkfood. KOOOOOS!

 

SMASKFredagskos + julevasken

28.10.2011 

Dennis Mike har aldri brukt smokk i sitt liv, men har alltid elsket flasken sin. Den får han kun før han skal sove, og da koser han seg max :)Hektisk uke, men nå er det helg og det føles godt.. Selvom jeg skal opp om 8 timer på jobb for p4. Det er alltid gøy, så gleder meg til det.

 Ellers har jeg vasket og ryddet hele leiligheten min idag. Tok julevasken litt tidlig i år. Ryddet i de 4 klesskapene mine på rommet, vasket alle hyller på badet, tørket støv, støvsuget og vasket leiligheten, så nå er den virkelig helgklar. ;)

 Har fått begynt å rydde litt i mitt walk in closet, hvor jeg sorterer det jeg ikke vil ha eller bruker lenger, slik at jeg kan gi det til frelsesarmen.

 

Den blå fra Venti uno som stikker ut der, som Nadia fra "skal vi danse" har designet, hadde jeg på meg på gullruten, og jeg så at Therese Johaug hadde på seg helt lik da hun var gjest hos senkveld.  Må sies at den dama har bra smak ;)

 

 

 Gleder meg til å få det "gamle" ut, så er det inn med det nye .

 

Det lukter så friskt og godt i hjemmet mitt nå, og det er så deilig følelse. Føler jeg at det er orden i hjemmet mitt, føler jeg det er orden i livet mitt. Hvis det er kaos hjemme, er det som regel kaos i livet også, så få det unna. ;)

 

Natta alle mine herlige lesere, nå skal jeg endelig sove.

 

Husk å skru på P4 kl:09:00 lørdag morgen. Jeg er å høre fram til 12:00 ;)
 

SMASK
Her er nok et fantastisk innslag fra Ylvis brødrene !

28.10.2011

 

Ha ha, holder på å le meg ihjel, det er så sinnsykt bra !

 

Tenk hvis livet var en musikal, og vi sang vi til alt vi gjorde!?  ÅÅÅh, det hadde vært noe det.

 

Måtte bare dele denne med dere da latter er en fin måte å starte dagen på . ;)

 

Ha en fin dag alle sammen.

 

SMASKEn helt unik høstdag !

27.10.2011

 

Hentet Dennisen min i barnehagen kl 13:30 idag. Da lå han godt og sov i vognen sin <3 

For første gang ble tv-serien min med meg og hente Dennis Michael, og det skulle bli en fantastisk fin tur hjem med en deilig dose høst rundt oss.Naaaaw ! Gikk bl. a forbi denne utrolige søte Pusen. Den ligner litt på min Puse som jeg har hatt liggende i sengen min i alle år <3 haha ! 

 

Vi gikk rundt akerselva for å komme oss hjem, og på veien stoppet vi for å mate fuglene. Det var ordentlig stas for minstemannen . 

Jeg vet nesten ikke om noe som er vakrere enn høsten. Det er så mye flotte farger overalt og naturen viser seg fra sin beste side.

Minner om et maleri som Pappa kunne malt, men dette er vi så heldige og ser nesten hver dag når vi går til og fra barnehagen. Utrolig vakkert !

  

Det er så vakkert i området hvor vi bor, og vi trives så godt her. :)Alltid godt å komme hjem å kooooooose seg.Mammasin <3

 

Vi ble faktisk filmet her, og holdt på i ca 5 timer med det.

 Sarah var også med oss og var like flink og naturlig som alltid foran kameraet ;) Etter all jobbingen, lagde jeg middag til alle mann, så her sitter vi hele gjengen og spiser " Linni's hjemmelagde kyllinggryte " med julebrus til . Det var et smakelig måltid i følge alle mann. YEJ!

 

En liten isbjørn <3

 

Da vi var ferdige med å filme ca 18:30, koste Dennis Mike og jeg alene sammen med kveldsmat og en god bok.

 

Da vi var ferdige med å lese bok i sengen, sang jeg for han mens jeg strøk han i håret og ansiktet, og vet dere hva han gjorde da? Han strøk meg tilbake i ansiktet og håret og sa "I jove ju", og da ble jeg så rørt at jeg fikk klump i halsen og tårer i øynene. Han koste tilbake på meg slik Mamman min pleide å gjøre med meg, og det var ordentlig sterkt for meg. Herregud som jeg savner Mamman min, men jeg er så glad for å ha mitt barn som jeg kan dele den samme type kjærlighet man kun har med sine foreldre. Jeg er så takknemlig for det. Herregud for en fantastisk unge jeg har som er så snill og kjærlig.

 

Nå sover han så søtt i sengen sin, så da tok jeg meg tid til å oppdatere Dere.

 

Har dere hatt en fin dag da ?

 

SMASK

 

 What a wonderful day ;)

27.10.2011

 

Jeg hadde en ganske deilig dag igår. Var sammen med disse fantastiske karene, Erik Solbakken og the coolest camera guy. Med andre ord så lo jeg hele tiden nesten , da de er så sykt morsomme !  Vi filmet rundt i Karl johan for noe jeg ikke kan røpe hva er enda. ;) 

 

Etter all filmingen spiste vi lunsj på Baker Hansen mens vi hørte på alle de ville historiene til Erik. Hahaha.. Herlige gutter og vi hadde det meget koselig!

 

 

Gleder meg til neste gang jeg ser De og får høre om nye (eller de gamle) historiene til Erik. ;)

 

SMASKEn minireunion, men stort for oss ;)

27.10.2011

 

 

 

Glemte å fortelle dere at tirsdag kveld hadde Sarah og jeg reunion med Ellen og Monica. De har bodd i en annen by, så har ikke være det letteste å holde kontakten. Ellen og Monica var som storesøstre for meg da jeg var yngre.

 

Ellen er 3 år eldre, og Monica 2 år eldre, og De var vel noen av de mange forbildene jeg hadde som yngre. Da jeg gikk i 8.nde klasse på Bjørnegårdskole, gikk Ellen i klassen til storebroren min i 10nde, det var morsomme tider det. Alle barndoms/ungdomskjærestene til storebroren min var liksom heltene mine. Haha. (Så den dag idag er det Mahnaz som er helten <3)

Monica var sammen med en kompis av storebroren min, så det er sånn jeg ble kjent med henne. Nå har begge jentene kjærester og lever det glade liv. Ellen er lærer og til og med klasseforstander for en klasse, og lykkelig forelsket i sin Åsmund.  Monica er klesdesigner og lykkelig forelsket i sin nye kjæreste. <3 Sarah og meg vet dere så og si alt om ;)

 

 

 

 

 Var så koselig å se Ellen igjen <3 Ekte godjente !

  Monica var også helt lik seg selv, og godt er det. Sprudlende og litt herlig gærn ! ;)

 

 

Godt å ha deg tilbake og se at du er gode "gamle" morsomme Ellen<3

 

(Utrolig morsomt at vi kalte oss 4 jentene sammen for AGIG!- Alt går i grisen, ettersom vi spiste alt vi kom over ;)

 

 

Det er så hyggelig med slike reunioner. Man går derfifra med en god følelse og vet at på en måte så er alt som før, selvom alt er forandret. ;)

 

Har dere vært på noen reunioner med klasse eller venninner?

 

Fortell !

 

SMASK Fordi du fortjener å ha en fin hud !

26.10.2011

REKLAME !

 

Nå ligger bildene av meg ute på www.dermateket.no ;)

 

 
 
For å lese mer må du trykke her: http://www.dermateket.no/
 
 
 
Her er faktisk noen produkter jeg ikke klarer meg uten:
 

Dermalogica Age Reversal Eye Complex - 15ml

 

Øyekrem for moden eller tidlig aldrende hud er aldri feil.;)
 
 
Denne øyekremen reverserer en rekke tegn på tidlig aldring med en banebrytende behandling spesielt utviklet for det sensitive øyeområde. Jeg bruker denne hver dag ettersom huden under øynene ser frisk ut, da det ikke blir noe poser eller svarte ringer, og gir dermed en mer våken og frisk look ! Du finner den her: http://www.dermateket.no/p/Dermalogica_Age_Reversal_Eye_Complex_-_15ml/3447

 

 

Dermalogica Daily microfoliant® - 75 g

Dermalogica Daily microfoliant - 75 g

 

Dette unike risbaserte enzympulveret fjerner døde hudceller og gjør huden merkbart glattere og klarere. Den gir en naturlig glød til huden din.

 

Du finner den her : http://www.dermateket.no/p/Dermalogica_Daily_microfoliant%AE_-_75_g/2217

 

 

 

Hva syns Dere om bildene ?

 

SMASKmandags-sprell

25.10.2011

 

Her er jeg på vei til Tv2 nok en gang, men denne gangen for å møte..

 ..- herlige og vakre Line Victoria. Vi brukte god morgen Norge sitt studio for å filme noe " greier ". Her sitter vi faktisk sammen med den hyggelige lydmannen ;)

 

 

 

 

 

Line Victoria og produsent-Lars, planlegger litt hvordan vi skal sitte. :)

 


Bjørn kom innom og hilste på oss, og fikset samtidig litt på kameraene ;)

 

Dette kan bli spennende altså, Dere får kanskje vite det senere;)

 

 Anette Marie kom og hentet meg, og vi stoppet og kjøpte masse digg. Jeg har blitt helt hektet på smågodt og coockies.. HJELP!

  

Ellers koste Dennis Mike og jeg oss hele kvelden. Her ser vi på barne-t <3 Fikk besøk av Anette Marie en liten tur mens Dennis sov, og det var jo som alltid koselig ;)

hihi.. Her ser vi oss selv mens vi tar bilder med iphonen ;)

<3 Dennis er for meg det aller beste på jord ! <3

 

Nå må jeg løpe videre til en annen jobb ;)

 

SMASK

 

 

 

  Episode 2 med laget mitt på fangene på fortet;)

23.10.2011http://www.tv3play.no/play/255353/?autostart=true

 

Jeg klarte faktisk å få ned hun dama, etter at jeg forstuet foten.. ;) Det var den diggeste følelsen ever !

 

Ny episode av meg og laget mitt på fangene på fortet kan du se neste søndag kl:20:00 på tv3.

 

Kos Dere ;)

 

 Messe !

23.10.2011

 

Vi var på byggmesse på Lillestrøm fordi Bernhard som driver www.norgestre.no vurderer å ha stan der neste gang. Vi gikk rundt å kikket og det var mye fint å se.Det var sukkertøy, kjeks og annet godt overalt der, så Dennis løp og var i godt humør hele tiden. Han fikk denne deilig koppen med "kaffe" som han later som det er. Haha.. Det var egentlig cola, og det fikk alle man gratis hos MAXBO, det er ikke verst altså ;) Her skålen han med meg og sier :  " mmmm, KAFFE! ". Haha, merkelig liten skrue han Dennisen <3

  

Han fikk ballong av noen søte jenter som delte ut de, men den forsvant i taket etter 3 min.. Da vi tittet opp så vi at Dennis mike ikke var alene om å miste de, for det var sinnsykt mange fler enn hans i taket. Haha.. Fant en annen ballong uten helium, da vi var på vei hjem, og den løper han etter her.

  

Ellers spiste vi tomater og mozerella til forret og..


 

..- TACO til middag. Det er lenge siden sist , så det smakte virkelig! Spesielt med rødbrus til :)

 Koser oss en siste dag hos Pappa-Bernhard for ikveld drar vi hjem til meg igjen.

 

Jeg kommer på fangene på fortet ikveld på tv3 kl:20:00, så følg med. ;)

Kan legge ut episoden fra forrige gang vi var med straks.

 

SMASK

 

 Vi ringer julen inn. ;)

22.10.2011VannmelOOOOOON, sier han her :) 

Spiste deilig frokost idag tidlig rundt kl:08:00 . Tror Dennis spiste alt han kom over.. haha.

  

Bernhard fant tidenes lengste og rareste vogn inne på kjøpesenteret, men til stor glede for lile Dennisgutt som trodde han styrte ved å vri på de hjulene eller hva det var..

  

Bernhard fant en nisselue han kjøpte til Dennis, så Dennis Mike ringte julen inn i Sverige idag ;)Haha ! GOSH! For en vogn ! Folk lo og smilte da Dennis kom trillende på denne med nisseluen på. ;)

  

Etter å ha kjøpt unna en god del julegaver, gikk vi innom leketøysbutikken. Vi var der i over en halvtime og prøvde ut nesten alt som var der. Ha ha, "like barn leker best ! "  Bernhard og Dennis fikk jeg så vidt ut på slutten.. ;) Koselig da, vi hadde det dritkult ! Endte med å kjøpe gaver til Dennis, Delara, Michelle og Bernhard på leketøysbutikken ;) (Jeg kan se at måten jeg står på noen ganger sitter igjen fra balletten som jeg gikk på fra jeg var 4-14 år ;)

 

 

Var deilig å komme tilbake å få pakket ut og sortert tingene vi hadde kjøpt. Deilig å være igang altså. 

Jeg fikk meg nye HUNTER støvler idag. De var alt for kule til å bare gå forbi. Dennis pekte på de hele tiden og sa : " FIIIINEEEE" <3 Bra smak den gutten har må jeg si. :)

  

I feel strong in meg new HUNTER - golden/silverboots ! You can run, but i will HUNTer you down ;)  

Lille stjerna vår fikk ny vinterdress og vinterstøvler. Nå kommer han ikke til å fryse til vinteren .

  

Bernhard endte med å kjøpe dette fotballspillet som han og Dennis satte opp sammen.Let the game begin ! (Målet mitt er å slå Bernhard i dette. Han vant 10 - 4 mot meg?! ARRRGH! )

  

Vi alle 3 perlte sammen for første gang, og Dennis syntes det var kjempegøy. Han forstod det ikke helt, da han er litt for liten til det enda, men vi endte opp med å lage...

..- dette sammen alle 3. Det var utrolig koselig !

 

Ellers har det gått i barne-tv og koooos.

 

Nå sover lille gullgutten og jeg blogger. ;) Tenkte å se på en film ikveld, kan gi terningkast til den imorgen.

 

Kos dere videre ikveld alle sammen :)

 

SMASKQuality day hos "søta bror":)

21.10.2011

Lipliner og lipplumper kan gjøre underverk, men GOSH! Her ser de jo enorme ut. haha.. Lucky me ;)

 Jeg har SØREN meg bakt cookies IGJEN ! Denne gangen sjokoladecookies . ÅÅÅÅh, nå må jeg bli ferdig med "tante rød" uken før jeg åpner et bakeri ;p

 

 

 

 

Fantastisk møte med www.makestyle.no  idag. Dette kan dere lesere glede dere over, og vi slipper nyheten neste uke. Jeg kan gi et lite hint om at det har noe med sminke å gjøre ;)

 

Her står jeg på lageret Deres ved GB produktene. I'm in heaven <3

 

Etter det dro jeg til Sverige med mitt sønn og pappan hans. Vi skal feire jul sammen og bestemte oss derfor å handle juegaver sammen alle 3. Det er jo ekstra koselig for minstemannen ;) Vi tenkte å være tidlig ute i år, så vi ikke stresser før jul og heller bruker tiden på å kose oss rett før jul.

 

Elsker virkelig å kjøre bil og det har jeg alltid gjort. Da jeg var liten og ikke fikk sove, kjørte Pappa en runde rundt der vi bodde, og da sovnet jeg på 1-2-3 ;)

 

  

Dette er 3. gangen vi bor på dette hotellet i SVerige, da vi er strålende fornøyde med Choice hotellene :)

 

  

Utrolig fint hotellrom, og her sitter Dennis og Pappa og tegner.Bestevenner !

 

 

  <3


 

Koser oss med litt digg på bordet og Dennis er langt over leggetid, men vi koser oss mest når han er våken :) 

Quality time på quality hotell !


 

 

Gøy å mate Mamsen med sjokkis.. Sier ikke net takk til det ;)

<3 Det beste jeg vet i hele verden. ! Tror Dere forstår hvem jeg mener da :)

 

Vi gjør så og si ALT for sønnen vår, og derfor gleder det oss å gjøre ting sammen innimellom som en familie for Dennis sin skyld. ;) Viktig å være gode venner og samarbeide når man har barn sammen.

 

 

Sov godt alle i hopa, imorgen er det julegaveshopping ;)

 

 

SmaskNatteravnere !

20.10.2011

 

Dennis Mike er jo hos Pappa'n sin 1-2 ganger i uken, og en dag i helgen, eller annen hver helg. Siden jeg igår  hadde barnefri, gikk Sarah og jeg tur midt på natten..

 

Det er så deilig å være naboer med sine bestevenner. Det blir nesten som da vi var små og ringte på for å spørre om vi skulle leke sammen <3  Vi kledde oss godt igår og gikk en deilig tur rundt Akerselva..Se så vakkert ! Vi er så dårlige på å sette pris på alt det vakre rundt oss føler jeg, og da mener jeg ikke overfladiske ting som ipad, iphone osv.. Jeg mener selvfølgelig naturen og alt den har å by på . Vi burde sette mer pris på den og nyte den mer enn mange av oss gjør. Vi er heldige som bor i et frisk og vakkert land som Norge,  som byr på 4 årstider. Nyt det istede for å klage på det. Vi har det finere og bedre enn de fleste land. ! GOSH!

 

Sarah og jeg  trengte å gå en tur midt på natten og prate om alt mulig rart . Det var så stille og herlig å høre endende som plasket rundt i vannet. (Og hadde noen farlige "byssemenn" prøvd seg på oss, så hadde jeg vist de hva en oberstdatter er lagd av ;) 

Så banket vi på vinduet til Anette Marie, for denne søtnosen hadde sovnet på sofaen. Haha.. Satt ute og tok en kopp te på uteplassen hennes, før vi så dro hjem hver til vårt. Utrolig koselig var det.

 

Er Dere glad i å gå tur?

 

 

 

 


 Sugarbabe !

20.10.2011

 

Møte med Marianne nok en gang på Nodee.  ;)Godjenta Marianne :) Hun er en av de flinkeste til å intervjue meg.Vi koste oss med sushi  og det smakte faktisk helt nydelig ! Jeg har barnefri 1-2 ganger i uken + annen hver helg, eller en dag i helgen hver, så derfor kan jeg kose meg litt med "voksendrikke" om jeg føler for det ;)  

 

 

Robert Rønning fra Nrk kom hjem til meg istad for å filme anmeldelsen min fra filmen vi så forrige uke. Dette kommer på NRK2 Filmbonanza onsdag 23.november kl: 21:30 ;)Gav anmeldelse til filmen fra yndlingssofaen min som står på soverommet mitt. :) Det var faktisk ganske gøy ! Dere får huske å skru på nrk2, 23.november kl: 21:30 ;)
Jeg oppfører meg som jeg er gravid når jeg har " kvinneuken min/PMS ". Får ihvertfall lyst på ALT som er søtt, godt og usunt. Jeg fikk så lyst på cookies, så da jeg kom fra jobb igår , lagde jeg cookies for første gang.

 


..- og det blir ihvertfall ikke første og siste gang, for GOD DAMN, det var gøtt ! YUMMY for MUMMY !
MMMM - Kakemonster !

 

Får dere sykt sukkerbehov når dere har PMS ?

 Ny nettserie som bare må ses!

19.10.2011Mens dere venter på den nye sesongen av "Linni", som begynner på TV 2 Bliss i 2012, må jeg bare tipse om denne realityserien.

 

Nettserien CHEER - HEIAGJENGEN sendes gratis på nett  og handler om noen utrolig flinke og søte norske cheerleadere.

 

Jeg husker jeg drømte om å bli cheerleader da jeg var liten... Disse folka her er vannvittig dyktige!

 

Se de to første episodene i serien her!Hårtips ;)

19.10.2011

REKLAME !

På venstre side har jeg kun krøllet det uten å gre det ut enda..

 

På andre siden har jeg krøllet håret, men gredd det ut. jeg endte opp med å gred de litt ut slik jeg gjorde på venstre siden, da det ser litt mer naturlig ut. Køllene til høyre er mer sånn byen look. :)

Jeg orker ikke å bruke sykt lang tid om morgenen på håret mitt og har heller ikke tid til det, derfor er jeg så glad for at Curl Wand krøller håret ditt raskt og fint ! Venninnene mine ble helt satt ut da de prøvde den og mente det var så imponerende hvor raskt den krøllet håret.
Krølltang fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/70001 

 

 

 Denne GB-nålen fra www.makestyle.no kan du bruke til å skape spennende frisyrer og annerledes oppsetninger ? hårnålen er tidløs og enkel, og så knekker den ikke håret i modsætning til f.eks. hårelastikker.

 

Under finner du bilder av meg når jeg har brukt den.

 

Litt hår oppsatt stramt bakover, mens resten henger ned er en fin look.En høy hestehale. Det er så lett og det sliter som sagt absolutt ingenting på håret. 

Her finner du video om en annen populær frisyre du kan lage.

 

Mer om dette finner du på http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle

  Håper dere ble fornøyde med hårtipsene mine ;)

 

Ha en hårfin dag alle sammen ;)A funfull day at work :)

18.10.2011

Sjefen over alle sjefer - Mr. Vegard ! Her rigger de opp klart til filming. WHAT? Did I say something ? Haha.. sjekk uttrykket til mr.Fredvang her.. "Daaaah!"Naturtalent foran kameraet. Det beste med Tommy  er Stavanger dialektååååå ! Snakker akkurat som min Pappa og Grandma <3Alltid morsomt å jobbe med denne karen. He is crazycool.

 


Who' re you looking at ? Sko - ALDO (Har like i beige)

 Crazy lady running down the street..  Hals - Gina Tricot, hanskerGina Tricot  The tree makes me breath.  Veske/clutch - Pia Haraldsen

Who's smoke is that ?  Blazer - GUESS  , genser- GUESS

 

(Jeg kan legge ut bilder av hvordan jeg krøller håret mitt sånn senere ;)

 

OMG! SE hva jeg lagde meg til lunsj idag. hadde rester fra middagen igår, varmet pannekaken opp da jeg kom hjem fra jobb og smørte nugatti ut over pannekaken. Rullet den sammen, tok en bit, og tenkte for meg selv at jeg ville spise dette hver dag resten av mitt liv, da det smaker så alt for godt !! Herregud, anbefales på det sterkeste !!

 

 

Håper dere har hatt en fin dag :)

 

SMASKVerdens undergang på fredag ?

18.10.2011
Helt utrolig at diverse aviser tillater seg selv å skrive om nettopp dette. De skremmer jo driiiten ut av mange folk, det er rett og slett dårlig gjort.  Jeg vet ikke hva jeg skal tro, men det skjer når det skjer, og hva kan vi gjøre med det uansett? Er det virkelig noe vits å skremme folk på den måten?

 

Hva vil de åpnå med dette ? At de stakkars som tror på det skal bruke opp alle pengene sine før fredag, eller ta opp heftig lån og bruke det på alt mulig rart?  Kanskje de ikke legger planer etter fredagen? Haha, GOSH! Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert på de som roper dette ut.

 

Vel jeg har noe å rope jeg også : " DO SOMETHING!  YOUR ALIVE ! " .

 

Det verste av alt er at jeg selv må gå rundt å tenke på dette fordi jeg leser en av Norges største aviser.. ARRRGH!

 

Snakkes senere.  (Forhåpentligvis på lørdag også ;)

 

Hva tror Dere skjer på fredag?

 

P.s. Bildet av meg over her tok vi under SPIRIT photoshooten. Jeg ser dyrisk og vill ut, and I like it ! 

 

 Ulykkesfugl.. Eller??

17.10.2011

Wow.. De starter enda tidligere i år, men who cares? Hvem elsker vel ikke julebrus ?? I know I do, så kjøpte med en six pack ;)

 

Klarte selvfølgelig å glemme at jeg hadde lagt bankkortet mitt i vesken min som jeg lot ligge hjemme, ettersom jeg bare tok med kortholderen. MEN, inni der lå det kun SATS kort.. Jeg sa: "FAEEEEN, JEG HAR GLEMT KORTET MITT I VESKEN??!" Går det greit hvis jeg løper hjem og henter det, med mindre du tar SATS-kort da- "ha-ha". I det jeg var på vei ut av butikken, kom Sarah hjem fra barnehagen med Dennisen min på slep. Åååh, nusset gutten min ihjel, og forklarte Sarah at jeg var så smart å glemme kortet mitt i vesken, hun la ut for meg og tjente 600 på det da vi kom hjem;) Jeg hadde bare en 1000 lapp liggende, men den fortjente hun siden hun er så GOD alltid ! Jeg får tilbake deilig vin på jentekveldene våres vet jeg ;)Så møtte vi tilfeldigvis Anette Marie og datteren Tina Odine på vei hjem. (njååå, Dodden koser Tina ;)Haha, sjekk Tina er skeptisk?! Blide Tante Sarah'n vår <3

 


Så kom tilfeldigvis Charlott, moren til Herman forbi, som står bak  www.easytran.no Hun har også en blogg som heter www.mammaogherman.blogg.no    Så var vi plutselig en gjeng som stod på hjørnet og pratet. Jeg bare: " Jaa, haha, vi er som frustrerte fruer ." Føltes litt sånn da. ;) Ingenting er bedre enn å være nabo med sine bestevenner !Dennis så alle sølepyttene som lå overalt og ropte: "BAAADEEEE!" Jeg sa at han kunne få lov til å plaske i de på vei hjem, da han uansett skulle bade når vi kom hjem, Det er varme i gulvet på badet vårt, så skoene tørker uansett til imorgen ;) Det var MEGET populært altså. Jeg plasket litt med han, og da fikk han helt lættis.Det samme gjorde tante Jaja, som Dennis Mike kaller henne <3 Crazy people ! ;)

 

Da vi kom hjem og jeg pakket ut varene, hadde blåbærene falt ut overalt i posen.. var bare å plukke de opp å få de inn i boksen igjen. Skulle så pakke ut av vesken min, men DER hadde SELVFØLGELIG håroljen min rent ut over all sminke, mobil, nøkler og bankkortet mitt som jeg hadde glemt osv.. FLOTT ! Så skulle jeg reise meg opp fra gulvet etter å ha kjørt lekebil med Dennis på gulvet, men da knuste/dunket jeg ryggen min skikkelig hardt inn i spisebordet.. Trynte til og med ut av bilen idag, da Anja filmet meg??! Det var Vegard veldig glad for at de fikk på film. ;/ haha.. Litt av en ulykkesfugl jeg skulle være idag da. Det står i stjernetegnet mitt, Skytte, at vi er noen skikkelig kløner til tider, og det kan jeg skrive under på at jeg er noenganger. GOSH! Ellers støvsugde og vasket jeg hele leiligheten, vasket klær, og kjøleskapet idag. Det lukter så digg her nå. Har til og med tent duftlys, og det er lukten av vanilje.  Lagde så klart middag også, og vi hadde grønnsaksuppe til forrett, og pannekaker til middag. Det er nok en av favorittrettene til Dennisen.Flink gutt, kan spise selv !

NAM!

 

 

Tenkte å legge meg tidlig ikveld, sånn ca 21:30. Er så trøtt idag, og skal opp tidlig imorgen for å lage matpakke til min lille og følge han til barnehagen. Deretter skal jeg  bl. a bli filmet hjemme hos Tommy hvor vi skal gå gjennom en jobb vi gjorde sammen forrige uke, det blir nok gøy, da han er en dritkul fyr. Btw, I love Stavanger!

 

 

Natta <3

 Photoshoot for dermateket.no ;)

17.10.2011

Da er vi igang med ny uke og nye muligheter ! Joakim, som er han til høyre, er sjefen for www.dermateket.no og jeg har photoshoot med de idag.

 Fotograf  Lars, tar bildene av meg, og jeg er meget fornøyd med han. ;) Det er mest ansiktsbilder vi tar, da det er for hud og hårproduktene til  www.dermateket.no .   De ønsker å bruke meg som Deres modell, og det har jeg så klart takket ja til ;)

 


 

 Hahahahaha . " Tittei Anja " ;) Finner dere Anja ? Blir nesten som den boken :" Find Waldo ";)

 

Jeg ble utrolig smigret da fotograf - Lars, sa jeg hadde store pene Disney øyne. WHAAAAT! Det var virkelig pent sagt til meg. Han mente jeg hadde øyne som prinsesse Yasmin, og resten av disse andre Disney babesa ;) YEEEEJ!

 

 


REKLAME!

Noen av mine favoritter fra www.dermateket.no til hår og hud ! Den Redken serien t.v påbildet, med shampo, balsam og hårkur har jeg brukt i mange år, da jeg er strålende fornøyd ! Frisørene mine anbefaler meg bl. a Redken serien.

 

Dermalogica er et av verdens beste hudproduktmerker. Jeg husker han ene eksen min alltid brukte det og fikk meg hektet. Den første dermalogica-flasken til venstre er en renseolje som også tar vekk vannfast sminke uten noe problemer. Etter photoshoots bruker jeg alltid den !

 

Flaske nr 2 hindrer huden din i å  få rynker. Got to have that ! 

 

Flaske nr 3 sprayer du i ansiktet og på halsen, så bruker du kremen som står som nr 4. Den skal du bruke morgen og kveld.

 

Dermalogicakremen som står på borde som nr 5  bruker jeg hver dag - morgen og kveld, på hals og nakke etter å ha renset ansiktet mitt. Huden gløder, er stram, men silkemyk og ser fantastisk ut. Du finner de her :  http://www.dermateket.no/p/Dermalogica__-_Skin_Kit_Normal_oily_%28fem_deler%29/3482

 

 Etter jobben dro vi å spiste lunsj nok en gang på Olivia. Jeg var så kald, så bestilte meg et stort glass med varm sjokolade. MMMMMM! Vegard måtte i møte, så ble kun Anja og meg som spiste, men vi hadde det hyggelig som bare det vi. Går bare i gutteprat med oss.. ;) Det er vanskelig å leve med gutter til tider, men vi hadde jo ikke klart oss uten dem. ;p

 Yummyyyyy!Koseleig ! ;)

 

Nå skal jeg snart hente sønnen min i barnehagen og vi skal spise pannekaker til middag idag.

 

Snakkes snart ;)hjertet mitt !

16.10.2011Lille hjerte <3

 


Dennis hadde akkurat badet, så da kler jeg på han med tynt skjerf og tynn lue slik at han ikke blir forskjølet.. Selvom jeg har tørket håret, har de lett for å bli snufsete hvis det trekker litt i leiligheten etter de har badet.

 

Vi hadde deilig lapsakaus til middag idag med flatbrød til. Det er så digg det.

Etter å ha lekt og sett på barne-tv, lå Dennis Mike oppå brystet mitt og koooooste, mens jeg kilte han på ryggen, og da sovnet han <3 Jeg duppet av litt selv her, og det var akkurat som da han var baby. ÅÅååh, han vokser så alt for fort, så jeg lå og nøt lenge mitt barn oppå mitt bryst, for før jeg vet ordet av det er han blitt tenåring og har så vidt tid til å gi Mamma'n sin en klem ;( Huff, det gleder jeg meg ikke til. Jeg koser med min Pappa og bestemor rett som det er, og håper også Dennis aldri blir "for stor" til en klem.

 

Ellers så nyter jeg Mammalivet og singellivet til 1000. Ingen gutter = ingen problemer ! Det er sikkert og vist ;)

 

 

 Natta <3

 


 Ble en FESTlig lørdag alikevel. ;)

16.10.2011

 

Jeg hadde et fantastisk møte igår og jeg gleder meg til å dele det med dere når det er klart. Vi satt på toppen av Plaza /Radioson SAS og tok noen drinker under møtet i toppetasjen mens vi nøt denne utsikten. Trodde jeg hadde vært overalt i Oslo, men jeg hadde faktisk aldri vært der før, og det var så sinnykt fint der!

 Her er gutta jeg var i møte med, utrolig hyggelig fyrer. Den ene drinken første til den andre, så ringte Anette Marie og ville ha meg med ut, men da fant jeg ut at jeg allerede var ute, og igang med noen drinker ;) Hun kom til plaza,  tok noen drinker med meg, så dro vi videre til kunstnerneshus for å møte kjæresten hennes.

 

<3 Match make from heaven <3

 

 

 

Så innviterte Diderick oss opp til han. Forklarte at jeg egentlig var på vei hjem fra et møte og at jeg gikk i bl. a høyhalset genser, så var ikke helt kledd til å feste. Han sa de bare skulle sitte noen kompiser hjemme hos han å drikke, og at det bare var god stemning. Kunne ikke takke nei til det, pluss at dette er kompiser jeg har kjent siden jeg var 15. En hel gjeng med snille og kjekke karer. ;)

På bildet over sitter Mathias (min første kjæreste da jeg var 15;), og han som står bak  baren er Mads .Godgutten Mathias. Han har idag en utrolig søt kjæreste :)Sjefen sjæl - Diderick. Dere så han i sesong 2 av Linni-serien. Han kom å hentet meg og så cruzet vi ned "solnedgangen". ha ha..

 Kjekkasen Mads ;)

Kristian er så god ! Men det er som sagt hele denne guttegjengen. Jeg er heldig som kjenner så mange flotte gutter ;)

 

Litt senere kom Anette Marie med kjæresten sin, til Diderick. Det var så hyggelig, og vi alle endte opp med å synge, mens Diderick spilte gitar.

 Han er så sykt flink til å spille gitar og synge, og vi ender alltid opp med å sitte i ring og synge hos han. Alle kommer med hver sin ønskesang, da Diderick kan alle sanger. Sinnsykt god stemning og det er så koselig ! 1000 ganger bedre enn å dra på byen ;)

 Verdens beste Aleksander og jeg har bursdag samme dag, og det har jeg mindt han på i snart elleve år. Haha, stakkars, han må være lei av at jeg alltid skal si til han og alle andre at vi har bursdag samme dag. We LOVE 4.desember liskom. <3

 

Synger og klapper i hendene, god stemning !

 

En utrolig hyggelig kveld hos Diderick som alltid ! De guttene her er så fantastiske på alle mulige måter og jeg gleder meg allerede til neste gang vi ses ;)

 

Alltid er de spontane turene ut alltid best !

 

SMASKLørdagsgodt !

15.10.2011

57453-1-1318690718020.jpg
57453-1-1318690719796.jpg
Yeeej! Endelig lørdag! Jeg er så godtesyk  om dagen, og lagde nok en gang sjokoladekake til oss (og noen heldige naboer;) Dennis klappet i hendende og ropte: "JAAAAA" når jeg drev og holdt på med Bakingen. Så sa han:"Kake, namme Mammamin" Naaaw<3 Jeg mobilblogger nå, fordi jeg sitter på plaza og venter på å gå inn i et møte med noen Svensker. Hmm, dette kan bli spennende. Ellers skal jeg rett hjem til Dennis som er med Pappan nå, og spise god middag og kake til dessert. Deilig med en rolig og koselig helg. Ha en flott lørdag videre alle sammen. En hel uke til neste gang, så nyt den;) SMASK


Kvalitetstid og kvalitetsmat ;)

14.10.2011 

Dennis Mike og jeg spiste  elggryte igår, og det var veldig godt med ris, erter, mais og tyttebær til. Poteter er kanskje enda bedre, men vi begge er så glad i ris, så jeg lagde det igår istedet. Funket som bare det ;) Dennisen elsket det og spiste opp alt! Her ser dere hvor flink han er til å blåse på maten før han spiser den ;)

 

Vi begge elsker mais, og det var meningen at jeg også skulle ha brokkoli til, men det var vi godt tomme for.. Får huske å kjøpe det idag ! :) Det er også vanlig å bruke kantareller til, men det er ikke frk Meister så veldig glad i..Haha..  Bølla-Dennis elsker bilen sin. Han kjører frem og tilbake og gjennom hele leiligheten flere ganger. Han fikk den bilen av meg i 1. års gave, men den passer bedre til han nå som han er litt over 2 år ;)

 

Ingredienser

 • Rødvinsgryte av elg
 • 500ggrytekjøtt av elg
 • 50gbaconi terninger
 • 1posestjerneløk
 • 100gfrisk sjampinjong
 • 2ssmargarintil steking
 • 2sshvetemel
 • 1tssalt
 • ½tspepper
 • 2dlrødvin
 • 2dlkjøttbuljong (utblandet i vann)
 • 1tstørket oregano
 • 1tstørket timian

Slik gjør du:

1. Stek bacon og løk til det er gyllent i ei gryte. Ta det ut.


2. Del grytekjøttet opp i terninger, ca. 3 x 3 cm. Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen, og brun det i margarin på god varme.


3. Ha bacon og løk tilbake i gryta, hell på rødvin og buljong. Ha på krydder og la gryta trekke i ca. 20 minutter.


4. Tilsett sjampinjong skåret i skiver, smak eventuelt til med mer salt og pepper. La gryta trekke videre i 5-6 minutter.

Serveres med poteter eller ris til ;)

 

Oppskriften er hentet fra http://www.ultra.no/Slaktern/Vilt/Oppskrifter-vilt/Rodvinsgryte-av-elg/ ;)

 

Btw: Denne gryteretten er grei å lage på forhånd, avkjøle, og ta med seg på tur når en for eksempel skal på hytta. ;)Movietime med Nrk-filmbonanza. ;)

14.10.2011

Klar til å dra på kino for å anmelde film for Nrk 2 - filmbonanza. ;) 

Her sitter vi spente og klare alle mann. Det beste med dette er jo at jeg har nesten hele kinosalen for meg selv. HERREGUD HVA MYSIGT ;) Finn Bjelke, som er kjent fra bl. a Pop Quiz og herreavdelingen på NRK P1, var også med ;) Utrolig hyggelig fyr !

 Det var Robert Rønning fra Nrk som fikk meg med på dette, og jeg gleder meg til å se det på filmbonanza på NRK2 kl: 21:30, onsdag 23.november :)

 

Kan ikke røpe hvilken film det var vi så, eller om jeg likte den eller ei. Men kan røpe såpass at tårene rant flere gange. Haha.. ;)

 

Utrolig deilig å starte dagen med å dra på kino tidlig på morgenen. ;)

 

Har dere noen kule kinofilmer Dere vil anbefale meg ? 

 

SMASK

 Tidenes beste photoshoots !

13.10.2011

Anja og jeg løp inn på Esso i Drammen og kjøpte kaffe for å kvikne til. Klokken var tros alt 08:00 .. (Thank God for solbrillene til Tommy;)

 
En MEGET trøtt mascaraløs Linni som sitter klar i sminkestolen.Her blir jeg sminket til første photoshooten. Rolf Ørjan er en av de flinkeste make-up artistene jeg vet om. Denne karen er helt sinnsykt god på å fotografere samt sminke.Det beste med modelljobben ;)

 Tv-crewet er selvfølgelig på plass,

..-og som alltid i godt humør <3

 Hele staben til Rolf Ørjan gjør klart locationet til shooten. For et fantastisk studio Rolf Ørjan har, og locatione vi var på var utrolig kult.Her har vi the best- Rolf Ørjan. ;)

 Det var jo så fantastisk fint vær igår, så Tommy solet seg etter jobben.A really funny, talentet, good heart boy he is :)

  

Vi spiste deilig sushi etter den første photoshooten.. 

..men så var det tilbake til stylingstolen for å gjøre om looken til den andre og siste photoshooten.

Flinke stylisten. :)

 

 

Elsket denne looken. Veldig klassisk og fin ! Se som jeg koser meg når jeg blir sminket.Tv-kamereane er aldri langt unna.. Tvert imot, de er rett oppi ræ*** mi ;) Haha..Dette bildet tok produsenten min Vegard av meg med iphonen sin på slutten. Man ser at jeg er ganske så sliten her, og det er kanskje ikke rart etter 11 timers jobbing.  Photoshoot  + filming ;)

 

Var en fantastisk dag og jeg elsker å jobbe med proffe, flinke, positive og blide mennesker. Det var en fantastisk gjeng å jobbe med og jeg storkoste meg fra start til slutt. Idag har jeg shitvondt i hele kroppen,men jobben kaller selvom.

 

Skal  være med i NRK-filmbonanza hvor jeg skal se en film for så senere å anmelde den, det blir nok gøy ! Er ikke så krevende å sitte i en kinosal akkurat, så det passet helt ypperlig å gjøre idag ettersom kroppen min er sliten;)

 

P.s. Drammen ser helt fantastisk ut ! Det er rett og slett utrolig fint der !

 

SMASK 

 


 småstjerner i sikte ;)

11.10.2011


(Foto: Aylin Skahjem-Eriksen)


Her gikk vi selve visningen og jeg bærte min lille, og holdt min nest lille i hånden <3 (min yngste niese;)

 

 

En seriøs og proff pose <3 Haha..

 

 Søteste og flinke snuppene som øver seg før visningen begynner <3


Dennis Mike og Mamma øver ;)

 

 (Foto: Aylin Skahjem-Eriksen)

 

Her går vi selve visningen.
(Fotot: Aylin Skahjem-Eriksen)

 

Her går vi finalerunden alle sammen ;)

 (Foto: Aylin Skahjem-Eriksen)

 

Ferdige for denne gangen. Fantastisk gøy !

 (Foto: Aylin Skahjem-Eriksen)2 stolte foreldre ! Bernhard tok seg selvfølgelig fri fra jobben for å få med seg sønnen sin på catwalken <3

 

Imorgen har jeg faktisk 2 forskjellige photoshootsen dag, så det skal bli tungt, men veldig gøy ! Til dere som tror at det å være modell er lett - Det er sinnsykt tungt og krever at du står riktig samtidig som du har det riktige ansiktsutrykket, har riktig energi på settet og på bildene, må prestere 100 % og gi alt pluss enda mer uansett hvor sliten du blir/er, må tålerere at folk går opp i trynet og håret ditt hele tiden for at alt skal sitte "perfekt", bli "komandert" rundt, stå i posisjoner som du vanligvis aldri står i, med andre ord så bruker du muskler du vanligvis ikke bruker, og derfor ligger du helt slått ut, stiv, støl og utslitt dagen etter. Det er ikke noe for alle, og det krever som sagt mye, enda mer og alt av deg. Jeg har jobbet som modell i noen år nå, men blir like trøtt i kroppen dagen derpå. Det viser bare at jeg har jobbet hardt ! Så tror du det er lett - guess again. But I love modeling <3

 

Tv-crewet mitt blir også med, så dette er noe dere får sett senere i "Linni-serien" om dere ønsker det  ;)

 

Jeg skal ta ansiktsmaske, fikse negler og ha pleiedag resten av kvelden. Dennis sover hos Pappa'n sin idag, men blir nok en meget tidlig kveld på meg idag alikevel,

 

Blogges senere ;) 

 

 P4 rocks!

11.10.2011

57453-1-1318320888016.jpg
57453-1-1318320889530.jpg

Idag tidlig var jeg nok en gang hos P4. Var med i morgenshowet med The fantastic three. Alltid like hyggelig å være hos P4, da det er en herlig og sprudlende gjeng.

 

Jeg er jo fast ansatt til å gi lytterne Meister-tips til hverdagslige ting man kan gjøre, så mandag til søndag spiller de tipsene mine. Det må dere ikke gå glipp av folkens. De spiller det flere ganger i løpet av dagen hele uken bl.a mellom 7 og 8 på morgenen.

 

Utrolig gøy å ha faste innslag i P4, ved siden av modell, tv og bloggen min. :)

 

Var i et effektivt og fint møte med Per Henrik og Mads over her. De er the big bosses !

 

 Har Dere noe forslag til tips jeg kan gi videre om hverdagslige ting, skriv det gjerne inn her.

 

 Nå skal jeg til frisørene mine i Bærum å få kuret og pleiet håret, det blir nok bra;)

 

 SmaskWhat a wonderfull saturday ;)

10.10.2011

 

Startet kvelden hjemme hos Henriette sine foreldre på Snarøya ;) Alltid like kosleig å se min homie-Aleksander <3 (lillebroren til Henriette)

 Klare for å gjøre Oslo-by utrygg ;) 

Vi spiste middag på den nye restauranten på akerbrygge som heter ONDA. Det er like fantastisk, flott og godt som alle skal ha det til. 

Sjekk den utsikten. 

 Helt utrolig hvor god maten og drikken er der. Henriette og jeg koste oss så sinnsykt mye !

 Restaurant manager- Fabio kom å hilste på oss. Utrolig hyggelig fyr ;)

 Snuppa <3

 

Service, mat, drikke og hele stedet får helt klart terningkast 6, og vi var så heldig å bli servert av www.espengjervik.blogg.no som er fra Stavangerrr. ( I love Stavangerrr)

 

Forrett:  Hummersalat

 

Hovedret: Indrefilet av Okse

   

Dessert: Rosa drinker ;

) 

Vi ble kjent med et utrolig hyggelig par som koste seg ved siden av oss.  Jeg likte de så godt at jeg spanderte en rosa drink på de ;)

 Etter å ha spist tidenes deiligste middag på fantastiske Onda, tok vi taxi videre til naboen min Jonas. Vi tok ikke en hvilken som helst taxi, men en karaoketaxi. GOSH! Jeg tok jo heeeelt av.. Haha !

 

Dette bildet var det eneste jeg rakk å ta fra festen til Jonas, da batteriet mitt gikk ut ;( Men fikk med meg Jonas og Lotta ;) Var bare hyggelige og blide folk der, og vi koste oss hele kvelden.

 

En fest syns jeg man fortjener etter en hel uke med jobb. ;)

  To tøffe gutter ;)

10.10.2011Dennis Mike, Bernhard og jeg gikk tur til Gudfar-Kjell Even, og "Tante"- Elin tidlig på lørdagen.

 
Gudfar - Kjell Even er jo en av heltene til Dennis <3

 


 

Ble overrasket og ganske smigret over at Pappa'n min sine tegninger/malerier henger i gangen hos Kjell Even og Elin. Pappa gav de Morgan Kane bildene han selv har tegnet,  i julegave til Kjell Even og Bernhard for noen år siden, så koselig å se at Kjell Even også har hengt de opp ;)

 

 

Det som var så utrolig koselig var at Datteren til Elin og hennes nydelige sønn, Tristan, også var på besøk der. Ser ikke akkurat ut som Elin er en bestemor. She is HOT ! ;)

 Triastan er nok en av de herligste ungen jeg har vært bort i , Han elsker mat og er så morsom og god ! Kjell Even fant ikke noe skål, og siden Elin var ute en liten tur og Even ikke vet hvor skåler osv er i huset sitt, puttet han potetgullet oppi en kjele. Hahaha, er det rart vi elsker Kjell Even?! Tristan var veldig fornøyd med å få potetgullet i en kjele, for da kunne han bære godbitene med seg overalt ;)

 Kjell Even er den perfekte hest for barn. Hahaha.. De lo så hjertlig mens han holdt på og Elin sørget for at de ikke datt av. Elsker dette bildet <3 

Var utrolig morsomt å se Tristan og Dennis Mike sammen. De er så guttegutter og konkurrerte om alt, men endte opp som bestevenner <3 Her knyter Mamma-Silje opp en ballong slik at gutta kunne leke/sloss om den ;) Hahaha.. Hun ble overfalt av deda hun holdt på å få opp den knuten ;)

 To gode venner ;) Smelt <3

Tristan er en av de flinkeste jeg har sett til å gå på høye hæler. Sjekk den kule cowboyen ;) Hvis du vil bli bedre kjent med Tristan og Mamma'n hans Silje Yvonne, kan du gå inn på: www.siljeyvonne.blogg.no

 

 

Er så gøy at Dennis har blitt så stor gutt at han har fått lekekompiser <3

 

 

 

 Dennis Michael og hans nydelige kusiner, Delara og Michelle, gikk catwalk idag. ;)

10.10.2011

 

 Jeg er nok verdens stolteste Mamma og tante nå <3 Barna var så utrolige tålmodige og flinke, og alle barna var så herlige ! Jeg hadde desverre ikke tid til å ta bilder, da vi ble filmet av serien og det gikk i ett, men han ene fotografen fra Her og nå skulle sende meg bildene han tok, så da blogger jeg de senere når jeg fåt de;)

 

 "Supermodellen" - Dennis Mike , viser stolt frem goodiebaggen han fikk etter visningen til Pappa-Bernhard <3

 Her er vi i hesien på vei hjem til meg, og har handlet det vi trenger. Jeg har jo SELVFØLGELIG fått blærekatar, så måtte innom legevakten å få penicillin denne gangen. GOSH! Er det ikke det ene, så er det jo det andre, men så lenge jeg overlever er jeg fornøyd ;) Haha..Skinnbukse - GUESS, Sko - ALDO, Genser - G.T, Sjal - G. T ;)

 

Har masse fine bilder fra helgen som kommer om ikke så lenge ;)

 

 

SMASKHairy day!

08.10.2011


Endelig i armene på yndlingsfrisøren min, Sandra <3 Haha, jeg ser ut som hun jenta fra << The ring >>.. SCAAAAARY!


 


Tidenes ettervekst er på vei bort.. Hallelujaaaaaaaa!

  

I'm in heaven !

We are in heaven ;) Verdens beste frisører finner du hos NIKITA på glassmagasinet i Oslo!

 

 

Nok en gang strålende fornøyd etter å ha vært hos frisør- Sandra ;)

 


 

I'm in love with my shoes ! They take me closer to heaven !


Jeg elsker høsten og fargene den har, så jeg kler meg deretter ;)

 

 

Er dere glad i Høsten ?Småstjerner ;)

07.10.2011

Vi var på Polem Pr idag og prøvde klærne Dennis Mike, Delara, Michelle og jeg skal ha på oss på visningen på mandag. Disse herlige jentene tok oss godt imot og fant frem det vi skulle ha på oss.

 

 Det var så fine barneklær der, så  barna syntes det var utrolig stas å prøve på det ene plagget etter det andre ;)

  ..men søtnosen Michelle syntes det var like morsomt å henge på ryggen til Pappa-Kjell ;)

 Kamerateamet mitt var selvfølgelig med, og her forklarer Anja de iverige barna hva det forskjellige på kameraet er. haha..

 Nå har vi funnet ut hva alle skal ha på seg, så da er vi klare for visningen på mandag, og vi gleder oss alle sammen. Tv-serien min skal filme, så dere går ikke glipp av det Dere heller ;) Er så stolt av niesene mine og sønnen min <3 (Og alltid like stolt over storebroren min og Mahnaz så klart. ) Btw, motto mitt i årboken på ungdomsskolen var: "Kjell er best !" Hehe;)

 


Her ventet vi utenfor Polhem Pr, på Pappa-Bernhard som skulle hente oss, og da tok Dennis en velfortjent lunsj etter "jobb" <3

Bestevenner <3

 

Etter dette dro Dennis Michael i barnehagen og Bernhard og jeg til frisøren. Digg å få bort tidenes ettervekst, samt stripe det litt. Trengte virkelig å freshe opp den matte fargen ;)

 

 Rosa dager !

07.10.2011 

Da jeg spiste lunsj på nodee idag, møtte jeg tilfeldigvis Witney Port. Det var litt merkelig at hun plutselig var der, men koselig å se henne live. Vi begge har jo vår egen reality-serie, og det er faktisk rart å tenke på. Hennes egen realityserie heter "The City" og gikk på MTV. Min heter  << Linni >>, og går på TV2-bliss. Sesong 3 av Linni-serien begynner igjen etter jul -  Wohooo!

 

 Ble faktisk innvitert på lunsj idag etter Bernhard og jeg hadde vært hos frisøren. Vi drar til frisøren sammen hver 6.uke, og da spiser vi alltid lunsj sammen etter det. Utrolig koselig å ha noe fast vi gjør sammen ;)

 I LOVE restaurant NODEE!

  

Skaffet meg også rosa sløyfe idag til Dennis og meg, så nå går jeg rundt med den hele tiden!

Den Rosa Sløyfe er et internasjonalt symbol på kampen mot brystkreft. 43 land verden rundt setter fokus på brystkreft i oktober måned . Mer om dette kan du lese her: http://www.ffb.no/Informasjon.asp?meny=6,61

 
Har du husket å skaffe deg rosa sløyfe?Morgengull !

07.10.2011

 

 

 

Dennis og Mamma'n på morningen er bare helt <3 ! Vi har akkurat spist frokost, og nå lader vi opp til jobb mens vi bare koser oss sammen. ;) 

 

 Mammasin <3

'

 

 

Vi blir snart filmet til Tv-serien min, før vi så blir hentet av storebroen min som kommer med de herlige barna sine og henter oss. Vi skal alle sammen til polhem pr for å prøve klærne barna skal ha på seg på visningen på mandag, samt det jeg skal ha på meg.

 

 

Syns det er veldig gøy at Dennis skal gå catwalkmodell for første gang i sitt liv bare 2 år gammel <3 Ekstra koselig er det at begge kusinene hans også skal gå;) Nwaaa !

 

 

Legger ut koselige bilder av de etterpå ;) 

 

 

 

 En fin høstdag ;)

06.10.2011

 

 

 

Startet dagen med å gå lang tur med Anette Marie idag. Vi gikk fra St.hanshaugen og ned til Akerbrygge i det fine høstværet.

 

 

Sko- Converse, bukse - Guess, ullgenser- Cubus, skinnjakke- Sweet Years, skinnvest med fake pels - Bik Bok, lue - Sweet Years.

 

 

Vi spiste lunsj på fridays. Jeg bestilte tidenes diggeste lunsj. NAM!

  

 

 

Vi gikk fra akerbrygge og til bogstadveien. Jeg fikk meg et helt nytt klesskap for vinteren. Bl.a 2 par sko, jakker, bukse, gensere, luer, votter osv . DET VAR DEILIG DET !

 Ny trend? Gikk forbi denne mannedukken og han hadde på rosa bikini truse og svart bikinitopp??? Er det liksom den nye moten? Syns jeg ser gutta begynner å gå i det på stranden. Ikke så digg, men morsomt var det.

 Nam, Grandiosa slår aldri feil, verken for store eller små ;) Sarah passet bestevennen til Dennis noen timer idag, og de kom på besøk til oss

 

Dennis  løp mot bestevennen sin-Herman, og ropte: "HERMAAAAN" når han så det var han som kom inn døren. Så koselig!

  Dette kaller vi ekte stund <3

 

Utrolig koselig å ha vennene til Dennis på middagsbesøk, samt mine venninner ;)

 

 Pizzatryner !

 
Siden vi hadde så fint besøk idag, ble det en iskrem på alle.

 

Se så koselig vi har det. Ser på barne-tv, og alle er mette og gode etter isen de fikk av Mamma Linni.

 

 

Isomaner ;)

 

 

Tina Odine <3 www.anettemarie.no  sin nydelige jente ;)

 

 

  Haha. søteste små !

 

Utrolig hyggelig dag med gode venner og gode barn <3

 

 

Imorgen er det jobb fra kl:09:00. Dennis skal prøve klær til en visning han skal gå på mandag med bl.a niesene mine. Herregud jeg gleder meg til det.

 

 

Ha en fin kveld videre alle sammen.

 

 

LOVE YOU!

 
 Vakkert hår for alltid..

06.10.2011

REKLAME!

 

Trodde ikke en hårbørste skulle gjøre håret mitt så fint og glansfullt som det denne børsten fra www.makestyle.no har gjort. 

 

 

Denne hårbørsten har fått kallenavnet "Rolls Roys" , og de sier at når man først har prøvd en Mason Pearson så går man aldri tilbake. Det kan jeg med hånden på hjertet si meg enig i. Den er helt fantastisk for alle hårtyper, og da jeg gredde igjennom håret mitt for første gang med den, så jeg forskjell med en gang. Det er sykt !

 

Børstene er designet til å vare livet ut.

 

Selv om prisen er høyere enn andre børster på grunn av kvaliteten og måten de er laget på, så vet de som har prøvd(deriblMason Pearson at de kun ønsker og trenger en børste og ingen flere for resten av sitt liv. Da blir prisen ikke så høy alikevel.

 

Du finner den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/207001

 

 

Ha en hårfin dag ;)

 Idag har vi spilt inn mange Meister-tips hos p4.

05.10.2011

Herregud, så gøy vi har det på p4. Mads er jo verdnes morsomste fyr, så flax for han at jeg har helt lik humor som han ;) Hehe..

 Anja er på plass ;)

 Det var jo også en måte å smile og sitte på Linni..... Oh my god!

  

Mads elsker å sove inntil hodet mitt ..Hmm..Haha, lækkert ;)

 Etter en "slitsom og alvorlig" dag hos p4, dro Anja og jeg og spiste en velfortjent lunsj på Olivia.

 

Dreamteam <3

 

Nå må jeg løpe til regnskapsføreren min, og så hente gullgutten min <3 JAAAAAA!

 


 P4 og film-crewet

05.10.2011

57453-1-1317803146270.jpg
Nå er jeg på vei til P4. Skal jobbe der noen dager i uken og jeg gleder meg skikkelig! Film-teamet mitt skal selvfølgelig bli med. ;) Ellers er jeg i julestemning?! What The hell? ;)


Sas = Sos!

04.10.2011

57453-1-1317754038513.jpg

Svein var "mannen" som kom bort først med et glass rødvin til meg..


57453-1-1317754040130.jpg
.

.-så joina Toril og Ola etterpå. Utrolig hyggelig å få selskap når man sitter alene å venter på flyet sitt.

 

Klarte å ikke rekke mitt fly som gikk 19:00 , da jeg var rimelig sikker på at det gikk 19:30 pga forsinkelser, men fikk vite at det hadde gått 19:00 alikevel??

 

Det var SAS sitt fly til Oslo som var forsinket. De to hyggelige damene fra SAS sa at Norwegian sitt fly til Oslo var vist tidsnok alikvel, men det hadde ikke jeg fått med meg?? Selvom jeg så på tavlen 30 ganger.. Jeg sa: "kan jeg være så snill å sitte på med Dere da?" Og tror dere ikke at jeg fikk sitte på? De fikset det på 1-2-3 og jeg betalte noen hundre lapper, og så fikk jeg sitte på med SAS siden jeg mistet Norwegian, da jeg hadde misforstått fordi det var 100 andre fly som også gikk til Oslo, og var forsinket osv.

 

Jeg vil bare si at jeg er evig takknemlig til SAS som fikset meg på, selvom det til og med var boarding for det flyet. Tusen hjertlig takk! Snakk om service!

 

God bless SAS! Sola flyplass.

04.10.2011

57453-1-1317746758977.jpg
57453-1-1317746760643.jpg

Nå sitter jeg på Sola flyplass i Stavanger.

 

Flyet mitt er SELVFØLGELIG forsinket.. Hva gjør jeg da? Blir irritert? Sint? Forbanna? Nei.. Jeg går rett til baren, kjøper meg et deilig glass rødvin, og blogger. Det er tidsfordriv det. Ser jo ikke Dennis før imorgen uansett, så kan jo ta meg fler;) Hjelp.. Nå kom det bort en mann..Daddy's little girl !

04.10.2011

Spurte Pappa om vi kunne ta et bilde sammen, og i det jeg tok det sa jeg: "Nå kommer du på bloggen Pappa", og da begynte han å le.

Haha, se så søt Pappan min er ;)

 Denne sangen under synges av Frank Sinatra og datteren hans Nancy Sinatra, og har vært sangen til Pappa og meg helt siden jeg var barn.

 

 

<3

 Hektet på fantastiske iphonedeksler !

04.10.2011

REKLAME!

 

Jeg har blitt helt hekta på deksler til iphonen min, og i og med at www.handelsportal.no får in nyheter hele tiden, må jeg inn å sjekke nesten hver eneste dag. Jeg kan vise dere noen av de jeg har fra før av, og noen jeg ønsker å ha.

 

 

iPhone

 

Fant dette fantastiske lekre dekselet ! Jeg ELSKER høye heler, så jeg forelsket meg i dette dekselet med en gang jeg så det. Du finner det her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=498&idkategori=150&kat_name=iPhone 4 - Bling deksel&prod_name=iPhone 4 - Bling sko&startrow=

 

Sports Armband til
iPhone 4

For gutter og jenter ! Denne bruker jeg ALLTID når jeg trener! Jeg har da iphonen min oppi den, fester den rundt armen og hører på musikk uten noe problemer. http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=263&idkategori=149&kat_name=iPhone 4 deksel og etui&prod_name=Sports Armband til  iPhone 4&startrow=

 

 

 

 

 

iPhone 4 - Lux Bling pearl sommerfugl

 

Dette har jeg på tlf min i dette innlegget:  http://linni.blogg.no/1317632546_overralskelsesbesk_ti.html Søteste dekselt! Finner det her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=591&idkategori=150&kat_name=iPhone 4 - Bling deksel&prod_name=iPhone 4 - Lux Bling pearl sommerfugl&startrow=

 

iPhone 4 - Hvit vertikal flip etui

Dette hvite vertikale flip etuiet er det jeg bruker nå. Syns det er helt genialt, da jeg beskytter hele tlf. Ser ut som jeg leser i en liten bok når jeg leser meldinger, eller er på internett. Du finner det her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=617&idkategori=151&kat_name=iPhone 4 - Flip etui&prod_name=iPhone 4 - Hvit vertikal flip etui&startrow=

 

Vil du pimpe iphonen din er det jo bare å ta turen innom www.handelsportal.no ;)

 

Smask

 

 Stavangerkos !

03.10.2011

 

Da vi stod opp idag tidlig var Grandma dratt til frisøren sin for å legge håret. Haha, det gjør hun jo alltid.

 

Kjell Erik og jeg dro ned på OBS for å møte henne der, og se så fin hun ble på håret. :) Legg merke til høydeforskjellen. Haha, Mamma var kjempe høy, Pappa og broren min er jo nesten 2 meter nesten, og så har vi grandma som er den laveste i familien, og det er jo hun jeg har arvet høyden min mest fra kan man si. Jeg er 164,5 høy, men i passet mitt står det 165. ;)

  

Vi alle 3 spiste på cafe istad og det var selvfølgelig kjempekoselig. Grandma er jo i mine øyne verdens morsomste dame, så vi ler jo hele tiden av henne og med henne ;) 

GOSH! Da vi var på vei ut, sa hun: "KOR E SPRAYEN MIN? HÅRET MITT KOMMER TIL Å BLÅSE, OG DA BLIR JO FRISYREN ØDELAGT!" Haha, Hun tok opp sprayen, sprayet seg selv (og resten av gangen, Hehe) og så sprayet hun etter Kjell E. Derfor hun ler seg nesten ihjel på dette bildet. "Koselig bestemor".. ;)
 

 

 

 

Til å nettopp ha ligget på sykehuset i 1 uke pga hjerteinfarkt, er denne dama helt utrolig sterk og sprek!
<3

 


Grandma spurte om hun kunne ta bildet av Kjell og meg i heisen?!  Å se så flink hun er til å ta bilder.... ;)

 

 

Off, litt vemodi at jeg allerede skal reise hjem imorgen, men jobben kaller og mitt barn venter <3

 

 

Ellers elsker jeg virkelig å være i Stavanger.

 

 

Har Dere vært her før?Overraskelsesbesøk til Stavanger! Bestemte meg for å gjøre det 3 timer før flyet gikk..

03.10.2011


Jeg var på legeveakten igår og fikk antibiotika mot infeksjon i øret og hals.(sykt øreverk) Da jeg satt på apoteket, snakket jeg med Grandma på tlf som fylte 87 år! Hun kom ut fra sykehuset bare for noen dager siden, og følte seg heldigvis litt bedre.

 

Storebroren min som er på besøk hos hun og Pappa i Stavanger, kom i tlf til meg, og da sa jeg plutselig: " Kjell, jeg vil reise til Dere ikveld! Grandma er ikke frisk og hun har jo bursdag idag! " Så sa han:"Gjør du det?? JA, gjør det! " 

 

Jeg snakket med Bernhard og spurte om det var greit at han kunne passe gullgutten vår i 2 dager, mens jeg dro til Stavanger. Måtte utsette alle jobbene jeg hadde idag og imorgen til onsdag, så bestilte jeg fly, pakket baggen på1-2-3, la Dennis i sengen og kysset han nesten ihjel, klemte Bernhard for at han var så snill og kunne ta Dennis alene i 2 dager, og så satte jeg meg i taxi på vei til flytoget. Sa til Kjell at han ikke måtte si noe til Grandma, da jeg ville overraske henne. Følte meg ikke så fresh der jeg gikk på gardermoen med feber og øreverk, og da jeg tenkte at jeg ikke burde bry meg om det, kom det selvfølgelig masse hyggelige folk som skulle ta bilder osv. Haha, jeg tenkte: "Stakkars folk som får bilde av en "syk" Linni."  Det tikket inn melding fra min kjære eks- Bernhard ,hvor det stod: "Du er så spontan og impulsiv av deg, det er en av de tingene jeg virkelig elsker med deg! " Det var så utrolig koselig å få av faren til mitt eget barn ;)

 

Da jeg omsider landet på Sola flyplass, hoppet jeg i en ny taxi på vei til Pappa og Grandma, men stoppet innom Esso for å kjøpe masse vakre hvite roser, konfekt og et kort til Grandma. Tok taxi videre hjem og ringte Grandma da jeg stod utenfor. Hun tok tlf og da var kl:23:30. Jeg sa: "Hei Grandma, ville bare si god natt til deg" Hun svarte: "Så koselig, god natt og sov godt" Så sa jeg: "Du også, men før du legger på, gidder du å lukke opp døren?" Hun svarte: "Ka meine du? Hvilken dør?" Mens hun lo av meg;) Så sa jeg: "Haha, døren til oppgangen din!" "KA? Døra til - Å HERREGUD DU E GAAAAAALEN LITTLINGEN!" Hun lukket opp døren, og mens jeg stod i heisen så banket hjertet mitt fort. Da hun så meg komme ut av den, begynte tårene på begge å renne. Haha.. Hun ble så glad, og sa at det var den beste bursdagsgaven noensinne - å få ha begge barnebarna sine der. Jeg ble så glad for å se Pappan og storebroen min også selvfølgelig. (I'm a Daddy girl, så ekstra godt å få klemme Pappa igjen<3)

 

Ja, så da sitter jeg her i Stavanger og blomstrer. Haha. Kommer hjem på onsdag, og da gleder jeg meg til å se Dennis Mike <3

 

Er dere spontane av Dere?Til alle supermammaer og pappaer!

03.10.2011

Jeg vil bare tipse dere om noe nytt på markedet - Easytran, som er helt genialt fra www.easytran.no

 

 

De fleste begynner(starter med å prøve) å gi barna sine tran ved 4 ukers alderen, men det er kanskje ikke så enkelt? Tranen som renner nedover munnvikene og ødelegger plagg som nettopp har sett dagens lys.

 

Med Easytran slipper man alt dette sølet og griset(og lukten i timesvis!)

 

Produktet er en pipette som fungerer mer optimalt enn en vanlig plastsprøyte. Den er smalere og går ned i flaskene uten problem og gir en langt mykere stråle enn sprøytene. Den vil også sette i gang sugerefleksen hos de helt små.

 

 EasyTran er et hjelpemiddel som er spesialtilpasset med tanke på å gi tran, annen Omega 3, flytende kosttilskudd og flytende medisiner til små barn. Den vil også være fin å gi morsmelkerstatning til nyfødte med.

Easytran kan enkelt vaskes og har ingen kriker og kroker.

 

 

 

Den kan brukes fra barnet er fire uker gammelt og skal ha sin første tran, og fram til det er stort nok til å ta det med skje. Begynner man tidlig vil barnet venne seg til smaken.

 

Nå er Dennis stor nok til å ta det selv, og det fikser han lett som bare det. (han pleier å si:"MER, MER" når han har fått dosen sin. Han virkelig elsker å få tran på pipetten!)

 

Produktet er produsert på fabrikk i Europa som har alle sertifiseringer, deriblant for levering av produkter til apotek. Produktet er CE-godkjent og BPA-fritt.

 

 

Han rett og slett digger den pipetten, og blir like glad hver kveld når jeg tar den frem!Så vil du prøve dette fantastiske produktet og gi barnet ditt noe av det viktigste den trenger, nemlig omega 3, eller medisinder uten noen problemer, besøk www.easytran.no

 

Anbefales virkelig på det sterkeste!

 

Stor klem fra en forelder til en annen ;)Noe for kvinnen og mannen.

02.10.2011

REKLAME!

 

 

 

Mange spør meg hvordan jeg får huden min til å gløde å se silkemyk ut. Da vil jeg anbefale Burts Bees Radiance day lotion spf 15-55g fra http://www.dermateket.no/p/Burt%27s_Bees_Radiance_Day_Lotion_SPF_15_-_55g/3207

Denne dagkremen hjelper deg å fornye og forbedre huden sin naturlige glød. Den er utviklet med royal jelly og er et av naturens mest næringsfulle substanser. Med andre ord så er det en fantastisk krem.

 

 

 

Kanskje denne er noe for deg hvis du er mann. ;)

Dette skal vistnok være et mirakelprodukt for slitne øyne. Jeg har ikke prøvd den da jeg ikke er en gutt, men Bernhard har prøvd denne kremen og mener den hjelper. Den glatter ut øyeområder, gir langvarig fuktighet og skal redusere synlig tegn på tretthet. (mørke ringer eller poser) Så hvis du føler du ser litt trøtt ut, anbefales denne, og du får tak i den her: http://www.dermateket.no/p/Decleor_EYE_CONTOUR_ENERGISER_GEL_-_15ml/3149

 

Håper du ble glad for tipsene ;)

 


 

Husk: Ekte skjønnhet kommer innenfra! (Så hjelper det alltid med litt freshe produkter på hud og hår innimellom også ;)


 Snartur til Thailand, med Christer og Henriette ;)

01.10.2011

Vi fant ut at vi skulle ta en snartur til Thailand igår, og koste oss skikkelig med god mat, drikke og herlig selskap.

 

Henriette og jeg klare for en fredag med kos og morro!

 På restauranten fikk vi det kuleste bordet. Vi måtte opp noen trapper for å komme oss dit, så hadde vi utsikt over hele restauranten, ettersom bordet var på toppen. ;)

 Det var selvfølgelig glovarmt der. Vi var jo tross alt i Thailand, så holdt på å svette ihjel! Man kan se det glinser av huden vår, og det var jo pga varmen. Like før jeg tok av meg til bikinien.. Det hadde tatt deg ut. ;pMidt under samtalen og all den gode maten vi spiste, begynte det plutselig å blåse til storm og regne..

 

 

 Haha.. Heldigvis overlevde vi  stormen og regnværet. Ble ikke en gang våte?!

 Da vi dro fra Thailand, ble vi "overfalt" på gaten av masse ungdommer som var på fest ved siden av restauranten. Haha, de var glade for å se og hilse på Christer og meg, så Christer og jeg endte opp med leppemerker i aniktet etter å ha blitt kysset og klemt på av ungdommene. Haha, koselig det da ;)
<3 Verdens beste jente !
 

Etter den fantastiske Thailandturen med Christer, dro Henriette og jeg ut på byen. Jeg var ikke helt i form, men vi koste oss masse fordet. Tok noen drinker her og der og hadde det kjempegøy!

 

 

Blir ikke lenge til jeg skal tilbake på Yaya's, for der var det vireklig et stykke Thailand. Utrolig kult og gjenomført konsept, med sinnsykt god thaimat. Anbefales virkelig ! Utrolig kult at det "tordner og regner" inne på restauranten 1 gang i timen ;)

 

 

Har dere vært der?


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits