HALLOWEEN !

31.10.2010

Dennis elsker å stå oppi vognen når vi er på butikken;) Cutiepaien min <3

Bernhard og Dennis er klare for å dra hjem å lage middag og få gjester;) Stakkars Bernhard er syk..Ingen halloween uten gresskar ! Hva er du for en KAR hvis du ikke har gressKAR ! ha ha, den var "gooood" ..

 

HVA JEG LAGDE TIL MIDDAG?


 Jeg lagde skummel innsektscouscous til Dennis Mike. Han elsket den;)

 

Glemte å ta bilde av maten vi lagde før gjestene forsynte seg... men dette er altså "blodie larver med edderkopper i.." (Ris og rød konditor farge)Oppi her lå det altså "spøkelser i oransje gørr.." (hjemmelaget indisk mat med kylling)


Muffins med blod på.. (Hjemmelaget muffins og rød konditor farge)


Så kom den første gjesten. En skummelt skjelett-kar.. (Vår gode nabovenn-Tom) Se så redd Bernhard er i bakgrunnen;)

 


 Kjell Even hadde på seg selvlysende øyne, og Elin sovnet under middagen;) ;) ;)
(Neida.. var bare litt uheldig bildet, men koselig! ) Ser nesten ut som Tom har på  seg muskelmann-drakt, men det er faktisk kroppen hans?! ;)


Even og damene + et spøkelse til høyre på bildet. Creeeeeeeeeeeeeeeapyyyyyyyyyy!


Slik så altså gresskaret vårt ut... Vi glemte å skjære ut ansiktet på det.. he he, men funket like bra som pynt for det;)Kosing med go ' gutten vår <3
Så kom vampyr venninen min, Anette Marie <3

 

Siden Bernhard er syk, dro Anette Marie og jeg ut på byen en liten tur og møtte noen kompiser av oss. Det var sykt hyggelig! Datteren til Anette Marie er jo kjæresten til Dennis.

Koselig å feste sammen som to Mamma'r- WE ROCK! ;)

 Ikveld kl: 20:00 kommer 3.episode av Linni ;)

31.10.2010Her får du en smakebit av kveldens episode;) http://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-nektet-aa-kle-av-seg-for-ukeblad-3329754.html

 

Var utrolig kult å seile med denne herlige gjengen;)

Noen som har prøvd å seile før?

 Genial og morsom video !

29.10.2010

Blir helt rørt jeg.. Sånn vil jeg  også at venner og famie skal gjøre i mitt store brullyp når den tid kommer;)

Kos deg med den;)Petter'n, Dennis og jeg var gjester hos p4 idag.

29.10.2010

57453-1-1288361246466.jpg

Vi snakket om seriene våres og om kommende episode på søndag, som blir litt pinlig for oss begge.. Ja ja, bare å ha puten klar. (slik at vi kan ta den foran ansikte;) 

 

Dennis var selfølgelig med, men ikke på bildet da han lå under bordet og lekte. he he.. Han var hjemme fra barnehagen i dag også, så da må han bli med Mamma litt rundt

Snakk om å ha arbeidsfri uke.. HVA SKJEDDE MED DET? Det er klin umulig for meg tydeligvis... Har gjort 3 intervjuer i dag også. Det kommer i dagbladet imorgen og på nett etterpå. Får lese skole videre etterpå når Dennis sover. Bernhard er i Kristiansand på jobbmøter, så han kommer ikke hjem før seeeent ikveld.

Det var kun den 1.episoden av Linni som ble lagt ut på nett, resten må dere se på Tv'n dessvere.

Smask

 Til å spise opp !

29.10.2010

57453-1-1288343674807.jpg
Gjett hvem som fikk brødskive med sjokoladepålegg for første gang i dag. Hehe,det var meget populært for å si det sånn. Søtnosen min! Han og brødskiven hans er til å spise opp.<3

Koser oss med kaptein sabeltann cd'n hans..

HIV OG HOI fra oss;)Matoppskrift !

28.10.2010Jeg lagde fiskeboller i karrisaus idag og kokte poteter. Ved siden av hadde jeg crabstick, raspet gullerøtter og shell til. MMMM!

Til Dennis moser jeg bare alt sammen i en skål og så sitter han og koser seg.

 

Lagde hjemmelaget kjøttkaker i hjemmelaget brun saus til guttene mine på tirsdag. Det var første gang Dennis fikk Mamma sin middagsmat, han har for det meste fått glassmat til middag, men det er det slutt på nå. Fra nå av skal han spise det samme som Bernhard og meg. ;) Herregud som han koste seg ihjel med de kjøttkakene. Det er ikke så rart med tanke på hvor mye smør jeg har i sausene mine, det er jo da det blir ekstra godt. 

 

Har dere merket at det å finne på hva man skal ha til middag kan være sykt stress til tider? ha ha.. vi er sånn: "Hva skal vi ha til middag idag da? Vi kan ha...... eh.......... ehm... hva med... nei.. eeeeeeeeeehm... vet ikke jeg?????? , Noen ganger så kommer Kjell Even med forslag hvis vi snakker om det mens han er til stedet og da gir han oss det samme forslaget HVER gang: " Kan je komma med et forslag? Nej,ska vi sjååå.. hva me å laga karbonader og ha det oppå ei skieve?" HA HA HA!! Bernhard og jeg ler like mye hver gang.. Jeg elsker Kjell Even! Men tilbake til det vi snakket om.. OMG! Hvorfor er det så vanskelig? Jeg sitter nå og lurer på hva jeg skal lage til middag imorgen allerede jeg.. Nå vet jeg det - TACO! Det er sånn "fredagsmat". Da har vi løst 1.problem, så da er det 9 igjen.. he he.. neida!

 

Snakkes snart !Tomme tønner 2 kommer på kino 7.januar, og jeg er med i den..

28.10.2010

 

..- ikke sånn kjempe mye, men litt ;) Har en liten replikk til og med, men er stolt av den replikken jeg altså. Min største drøm er jo å bli skuespiller, ettersom jeg føler det er mitt beste talent. Elsker jo å stå foran kameraet og kan fort sette meg inn i en rolle, så kanskje dere en dag får se meg ha hovedrolle i en storfilm. hmm, kanskje, kanskje ikke. 

Hvem vet hva fremtiden vil bringe? GODT AT INGEN VET HVA FREMTIDEN VIL BRINGE.

Håper bare for all del at ikke verden går under i 2012, slik mange har spådd at den gjør.. OFF, det er jo ikke lenge til i det hele tatt. Nei, vet du hva, lev idag som om det var den siste dagen i ditt liv ! Drit i hva andre mener eller tror om deg, lev livet ditt slik du vil selv, det er vårt liv, så la oss leve det slik vi vil ! Livet er for kort til å beskymre seg over alt mulig rart, deppe over en gutt/jente, være sjalue på andre, slenge dritt, være negativ eller gå rundt å være sur. Vet dere hva jeg gjør hvis jeg er deprimert eller lei? Jeg gjør det om til noe positivt, og ser fremover mens jeg smiler og ler så mye jeg kan. Den beste følelelsen du kan få er ikke orgasme nei, men en god latterkrampe! Jeg elsker å få folk til å le, eller bli ledd av;) Jeg bidrar jo til at folk trekker på smilebåndet og det finnes ikke noe negativt med det. Sønnen min smiler og ler nesten hele dagen fordi vi får han til å gjøre det ved å oppføre oss som halvt tilbakestående tullebukker som bare kødder.

Uansett, så har jeg tenkt til å legge ut et morsomt innlegg HVER dag på bloggen min som skal få DERE til å le, og det høyt! Så hvis dere vet om noe sykt morsomt som dere vil dele med meg og leserne på bloggen min, så kan du sende videoklippet eller forslag til meister.linni@gmail.com  Den videoen jeg plukker ut til å legge ut på bloggen, vinner en sykt morsom premie;)

Let's have som fun! Og husk: En latter forlenger livet ! Onsdag er det reprise på episode 2 fra Linni-serien kl:20:30 på TV2-bliss ;)

26.10.2010NOE SOM SMAKTE SYKT GODT !

Apropos serien.. da vi så på på 2.episode av Linni på søndag kom bestevennen min Sarah og kjæresten Elhami på middag til oss, men vet dere hvem som lagde maten?? Elhami ! ha ha, det er første gang vi har hadt middagsgjester og gjestene lagde middagen. Grunnen til at vi gjorde det slik var pga Dennis kunne sove i sengen sin, og fordi Elhami ville vise oss hvordan man lager hjemmelaget sushi og maki.

Sarah hjalp han litt selfølgelig;)

 

Bernhard følger nøye med, og vi blir bare mer og mer imponerte.Voila!

Hjemmelaget nigri laks sushi,                    hjemmelaget tempura maki              hjemmelaget vårruller
Jeg kan love dere at det var like godt som det ser ut til, hvis ikke enda bedre. Elhami burde åpne egen restaurant;)

Så dette koste vi oss med på søndag mens vi så på serien.. Jeg så mest ned i maten, da jeg alltid blir flau når jeg ser meg selv, men det gikk greit for å si det sånn.  Spesielt etter alle de herlige tilbakemeldingene jeg har fått både på mail, tlf, bloggen og direkte;) Dere er HERLIGE som sier så mye positivt om serien min og liker den, da blir jeg seriøst kjempe glad ! Så tuuuuuusen hjertlig takk for alle tilbakemeldinger, det er jo for Dere jeg gjorde det, masekoppene;) Neida ! I love you, og det er fordi jeg har Norges beste lesere, og det lyser laaaaaaaaang vei når jeg leser kommentarene fra dere. Merker meg Dere som sier unnskyld for at Dere dømte meg før Dere ble kjent med meg via bloggen og serien min, da dere føler dere tok feil av meg tidligere, men det er derfor man aldri skal dømme noen før man har møtt de eller blitt kjent med vedkommende.  Det sa min mor <3 Jeg har uansett aldri gjort noen noe vondt eller vært slem mot noen, så derfor ingen grunn til å dømme meg;)

 

HVA JEG HAR GJORT DENNE UKEN HITTIL:

Jeg har prøvd å ta en jobbfri uke hvor jeg kun skal fokusere på skolen og leser meg grønn hver dag.. puh, sånn er det med den saken ;) En fotograf som ringte meg istad angående en jobb, lo høyt da jeg sa at jeg ikke kunne stille opp på det denne uken, ettersom jeg hadde en jobbfri uke og dermed ikke var helt inn i "bildemodus" ;)

Jeg og mine pc briller altså. I love them, de er helt geniale ! Du finner de på www.gunnars.com

Uten de ville jeg fått vondt i øynene og hode når jeg skirver innleveringer osv..


 NOE SOM GLEDET MEG HELT INN I HJERTEROTEN:

Min fantastiske herlige sønn gav meg et bilde som han har malt selv! Med litt hjelp i barnehagen har han til og med limt på et blad. NAAAAAAAAAAAAAAAAAAW! Jeg ble stolt helt inn i beinmargen min! Dette bilde har mitt eget lille barn laget med sine bittesmå nusselige tjukke hender med smilehull på <3 <3 <3 <3 <3 Tror aldri jeg har vært mer glad for noe jeg har fått i hele mitt liv !
Ser ut som han har arvet skillsa til morfaren sin ja, som dere for øvrig kan sjekke ut på linken under: http://www.ernstvevleolsenmeister.com/ My daddy <3

Nå får jeg lese videre her.

Snakkes !  ;)

 Når du minst aner det.. ;)

26.10.2010

Sist torsdag var jeg på koleksjonen- Venti Uno til "Skal vi danse Nadya" sammen med Mari <3

Leste om det i Her og nå og fant dette bilde av oss, og det var da jeg oppdaget....

 

 

..- i Se og hør at Prinsesse Victoria sin kjole på bildet under ligner mistenksomt mye på min?! ;)

Hva COOL!Med andre ord så mener jeg da selfølgelig at hun har utrolig god klessmak ! ;)  

Tror hun synes det er drit kult hvis hun får høre at hun har samme kjole som den norske modellprinsessen-Linni Meister. ha ha, var ikke det "morsomt?".. ;) 

www.vg-tv.no Idag var det premiere på @home på vg-tv. Trykk på linken under bildet..

25.10.2010 

..-så får du deg en god latter ;)


http://www.vgtv.no/?id=33152&category=110

Husker dere jeg tok et lignende bilde for en stund siden av meg og nydelige Hasse ;) Håper dere skjønner at det ikke er slik jeg går kledd når jeg er hjemme, og at nesten alt jeg sier og har på meg er KØDD i vg-tv serien @home! ;) Helt genialt !

Hva synetes du?Ikveld kl:20:00 kommer 2. episode av Linni-serien på TV2-bliss. ;)

24.10.2010

Her får dere 1.episode: http://www.tv2.no/play/underholdning/linni/siste/?progId=464130 ;)

Si hva dere synes om dagens episode.

SmaskDennis Michael ;) ;)

24.10.2010

 

57453-1-1287909208474.jpg


Dennis er så morsom! Han elsker å kose lenge om morgenen, og hvis han hører musikk på tv'n begynner han å danse og "synge". Hehe. Han er den kuleste og beste jeg vet om.  <3 <3Jentekveld, og kosekveld ;)

22.10.2010

 

 

 

 

 

57453-1-1287767324351.jpg

Var på åpningen av butikken til Nadia, den vakre danseren i skal vi danse. Var mektig imponert over kjolene hun har designet, og skal definitivt skaffe meg en av kjolene til jul. Ellers var det en kjempe koselig kveld.


57453-1-1287767325311.jpg

Og ikveld er jeg bare hjemme og slapper av med Dennis og Bernhard ;)

 3 timers intervju..

21.10.2010

57453-1-1287675670819.jpg
57453-1-1287675671854.jpg
57453-1-1287675672727.jpg
I dag gjorde jeg intervju i 3 timer til serien min, og det er morsomt å mimre tilbake.

Imorgen er jeg i Dagbladet hvor det står om serien osv, så vet dere det.

Ellers er det sykt kaldt ute. Brrr!Reprise på Linni serien ikveld kl:20:30 på Tv2-bliss. info om kanalen står under bildet .

20.10.2010

Vi har get og får inn kanalen på 150 ;)

SLIK TAR DU INN TV 2 BLISS
CANAL DIGITAL
TLF: 060 90 - WWW.CANALDIGITAL.NO
GET
TLF: 021 23 - WWW.GET.NO
ALTIBOX
WWW.ALTIBOX.NO
RIKSTV
TLF: 095 95 - WWW.RIKSTV.NO
VIASAT
TLF: 815 22 055 - WWW.VIASAT.NO
TV 2 SUMO
WWW.TV2.NO


Mer om programmene og info: http://www.tv2.no/kanalene/bliss


RiksTV
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
Kan bestilles på RiksTVs kundesenter 09595 for å bestille den som Fritt Valg? men vil komme automatisk i RiksPakken. (kommer den ikke automatisk må man foreta et nytt kanalsøk)
2. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Ja. Men dersom den ikke kommer inn automatisk, så må man gjøre et kanalsøk. Da legger den seg inn i EPG-en
3. Hvor mye koster kanalen?
20 kr i Fritt Valg (men dersom man bare velger Bliss kommer en grunnpris på 120 kr i tillegg) ? prisen i RiksPakken forblir uendret.
4. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Ja, på rikstv.no
Canal Digital (satellitt/parabol):
1.Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss og hvor mye koster kanalen?
Er du allerede Canal Digital-kunde, får du automatisk tilgang til tv-kanalen i ditt abonnement.
Som ny kunde ligger kanalen tilgjenglig i Norgespakken. Kanalen er også inkludert i våre kanaltilbud Family og Entertain.
Norgespakken koster 199,- per måned. Du får i tillegg en HD-dekoder til 1 krone ved tegning av 12 mnd abonnement. Minstepris: 2389 kroner for ett år.
2. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
TV 2 Bliss er tilgjengelig for alle parabolkunder hos Canal Digital på kanalplass 8.
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG? 4. Hva må jeg ev. gjøre for å hente inn?
Du som har en HD-dekoder fra Canal Digital trenger bare å slå av og på din dekoder for at kanallisten skal bli oppdatert. Har du en annen dekoder, må du selv foreta et kanalsøk med hjelp av din fjernkontroll. Se din brukerveiledning eller besøk oss på www.canaldigital.no/sok
4. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Ja, på canaldigital.no
Canal Digital (kabel-TV)
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
På canaldigital.no eller 06090
2. Når er kanalen sendeklar?
17.okt
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Ja, på de fleste dekodere.
4. Hva må jeg evt. gjøre for å hente inn?
Slå dekoderen av/på eller ta et kanalsøk.
5. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
18 .
6. Hvor mye koster kanalen?
Inkludert i digital grunnpakke 299,- per mnd.
7. Gjennom hvilke kanalpakker får man TV 2 Bliss?
Digital Grunnpakke.
8. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Ja, på canaldigital.no
Viasat:
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
Ved kjøp av kanlapakken Folkepakke via salgssenter på 815 22 055, viasat.no og retail (butikk).
2. Når er kanalen sendeklar?
Torsdag 14.10.2010 ca kl 13 legges kanalen TV2 bliss til i våre kanallister.
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Alle nyere mottakere oppdaterer seg automatisk og kanalen dukker opp i kanallisten/epg?en.
4. Hva må jeg evt. gjøre for å hente inn?
Om den ikke dukker opp automatisk, gjør mottakeren strømløs i noen sekunder og sett i strømkabelen igjen.Eldre mottakere må gjøre et kanalsøk, se viasat.no for info på dette.
5. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
Det kommer an på hvilken mottaker du har.
Alle HD-mottakere og PVR (opptak) får TV2 bliss på kanalplass 30.
Vanlig mottaker uten HD og PVR får på 27 og de eldste mottakerne våre på 104.
6. Hvor mye koster kanalen?
Kanalen vil inngå i Viasats ?basispakke? Folkepakke- som koster 199 kr / mnd.
Tillegg kommer mottaker til minimum 1 kr, og etablering 399,- så dette medfører en minste totalpris per år på kr. 2.788
7. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Ja, på viasat.no
Altibox
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
Du bestiller ikke hos Altibox, den legges inn i tv basis pakken.
2. Når er kanalen sendeklar?
Kanalen legges automatisk inn til alle TV-basispakkekunder natt til søndag.
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Ja .
4. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
Standard er kanal 11 etter TV2 Zebra, men kunder som har redigert kanallisten, kan finne den bakerst i kanallisten.
5. Hvor mye koster kanalen?
Den inngår i TV-basispakken.
6. Gjennom hvilke kanalpakker får man TV 2 Bliss? (Hvor er den inkludert?)
Tv-Basispakke.
Get
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
Som Get-kunde har du fri tilgang til kanalen, du finner kanalen på kanalplass 150 eller ved å trykke på Get.-TV-knappen på fjernkontrollen din
2. Når er kanalen sendeklar?
Kanalen lanseres 17. oktober, natt til søndag, fritt tilgjengelig til alle våre kunder
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Kanalen ligger på plass 150, Get Infokanal
4. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
Kanalplass 150
5. Hvor mye koster kanalen?
Kanalen er kostnadsfritt tilgjengelig for Get sine kunder inntil videre.
6. Gjennom hvilke kanalpakker får man TV 2 Bliss? (Hvor er den inkludert?)
TV 2 Bliss ligger fritt tilgjengelig på Get sin kanal 150 for alle Get kunder, den er foreløpig ikke tilknyttet noen pakker
7. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Ja, på get.no
Telenor IPTV
1. Hvordan bestiller jeg TV 2 Bliss?
TV2 Bliss inngår i Basis pakken fra Telenor IPTV og vil derfor kunne tilbys til alle Telenors TV-kunder.
2. Når er kanalen sendeklar?
Kanalen er sendeklar fra lanseringsdato 17 oktober.
3. Kommer kanalen inn automatisk i min EPG?
Ja det vil være mulig å se sendeplan og planlegge opptak eller tv-kvelden i Telenors EPG. Kunden bør restarte boksen om den ikke kommer opp automatisk.
4. Hvilket kanalnummer får TV 2 Bliss?
TV2 bliss kommer på kanalplass 11.
5. Hvor mye koster kanalen?
TV2 Bliss inngår i Telenors basispakke og kunden vil derfor ikke bli fakturert for denne kanalen enkeltvis utover det basispakken koster.
6. Gjennom hvilke kanalpakker får man TV 2 Bliss?
TV2 Bliss inngår i Telenors Basispakke. Derfor vil alle Telenors kunder ha tilgang til denne kanalen.
7. Har distributøren en egen hjemmeside med informasjon om TV 2 Bliss?
Telenor.noSkattelistene er kommet for alle nyskjerrigperer ;)

20.10.2010

 

 
Jeg legger merke til at Seher.no synes vi med silikon tjener for lite..
Virker ikke som det lønner seg å drive med industri heller?! Jeg for min del er ganske fornøyd med å tjene "7000",- mer enn Kjell Inge Røkke i mitt permisjonsår med Dennis.
Tenkte kanskje jeg skulle rive i en smoothie på Røkke om han sliter. ;)

Skattelistene er noe morsomme greier;)

Ellers er livet herlig og jeg koser meg denne onsdagen. Var på noe spennende greier i går, og har aldri vært mer nervøs noen gang.. Jeg ristet og skalv av nervøsitet, men var absolutt verdt det. Det er da man virkelig kjenner at man lever når man får masse rare følelser inni seg. Mer om dette får dere vite senere. ;)

Ellers har jeg endelig 1 fridag denne uken og det er i dag. JAAAAAAA ! Så nå får jeg tid til å tømme skittentøyskurvene, rydde, vaske, lese litt til eksamen, og svare på jobbmail. Når jeg tenker meg om så blir ikke det akkurat en fri dag, men for meg så blir det det, da jeg ikke skal ut av huset for å jobbe. Tenkte å dra i barnehagen 1 time før for å se på Dennis leke og kose seg der, og hilse på bestevennen min Sarah som også jobber der;) Da blir de vel glade;) 

Hva gjør dere idag?

SmaskKari Gjærum ;)

18.10.2010

57453-1-1287429827146.jpg
Har vært hos fantastiske vakre Kari Gjærum i dag og virkelig kost meg. Vi pratet en god del og sang litt.

For en fantastisk god, snill, flott og kul dame altså.

Rart å møte henne ettersom jeg så henne ofte på Tv da jeg var mindre. Man kan jo nesten si at hun er jo en av de man fikk inn med morsmelken. he he.. hun koret bl. a for bobby socks da de vant Grand Prix i 1985, (da jeg ble født;)  pluss at hun har sunget selv i gran prix, og har tilsammen vært med hele 11 ganger i Grand Prix. Det er jo kjempe stort ! Og idag var jeg sammen med henne?!  Utrolig hyggelig altså. Dette er jo en av de store artistene vi har i Norge som det står stor respekt av !

Vi fant fort ut at vi begge er stjernetegnet Skytte, det er jo morsomt ;)

Gleder meg til å se henne igjen.

Under finner dere noe av det hun har vært med på ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vFZm1DZ4mis

http://www.youtube.com/watch?v=pNnKv3EDJ4c

 p.s. Bh'en min syntes egentlig ikke igjennom, men blitsen til Christers kamera, gjorde sånn at man kunne se den igjennom. OH MY GOD altså..Premierefest for TV2-Bliss ;)

18.10.2010Bildet er fra premierefesten i går til Tv2 sin nye kanal BLISS. Var helt supert og hadde med våre bestevenner;)

Flere bilder kommer snart;) 

Vil dere se et morsomt klipp fra da vi gjorde "godkveld Norge" intervjuet? Trykk på linken under;) Det er det jeg sier, jeg er sånn ufrivillig dramaqueen;)

http://www.tv2.no/play/underholdning/linni?progId=464771Link til Linni-serien;)

16.10.2010 

 

Klipp fra en av episodene:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/her-knekker-linni-meister-sammen-paa-tv-3316496.html

Link til sniktitt på 1.episode: http://www.tv2.no/play/underholdning/linni?progId=464130

link til klipp til en av episodene: http://www.seher.no/853778/linni-meister-var-livredd-for-at-puppene-skulle-sprekke

klipp fra god kveld Norge sendingen... ble ikke spesielt fornøyd da de promoterte kveldens sending med bl.a ræva mi og sa at "Linni viser alt"?! Kan jo fort misforstå DET, men de mente jo at jeg deler alt !Hørtes jo VELDIG spesielt ut den andre linjen,  med et bilde hvor jeg tar av meg brudekjolen og stumpen min vises.. da det ikke hadde mye med serien å gjøre, men slik kan det gå ja.. uansett, er vant til det for å si det sånn. Serien  starter som sagt imorgen og går på TV2-bliss kl:20:00 ;)

http://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-gruer-meg-skikkelig-til-aa-se-det-3316726.html

Link til vignetten: http://www.tv2.no/play/underholdning/linni/siste/?progId=463930 Konkurranse ;)

16.10.2010

Jeg ble invitert av Battery til å se filmen Fritt Villt i går, og jeg må si at dette er en av de beste norske skrekkfilmene jeg har sett. Jeg er jo ekstremt skvetten av meg og skreik og skvatt av ingenting, så godt er det. Lo gjorde jeg også, da den faktisk var morsom til tider. Så hvis du elsker å se en film hvor du skvetter mye og ler litt, så er dette definitivt en film du bør se.  Sarah og jeg fulgte godt med under hele filmen og tror jeg la meg inntil skulderen til Sarah og holdt hun i hånden ca 10 ganger.. he he.. Godt å ha en bestevenn som man kan holde seg fast i. Jeg har blåmerke på låret fordi Sarah skvatt sånn at hun kløyp meg.. he he.. OH MY ! Sånn går det når man ser slike filmer.

For å lese mer om konkurransen, trykk på linken under
http://kampanje.blogg.no

Lykke til alle sammen;)

KlemDugnad i barnehagen..

16.10.2010

57453-1-1287225362472.jpg
Nå er vi på vei til dugnad i barnehagen til Dennis Mike. Jeg har med nybakte boller til alle, så nå skal vi kose vårs. Hehe..Premiere på Fritt vilt 3 ..

15.10.2010

57453-1-1287162936969.jpg
57453-1-1287162937951.jpg
Nå er jeg på premieren til fritt vilt 3 med min bestevenn Sarah. <3

Gleder oss!Denne uken har vært travel og gått i ett..

14.10.2010

MANDAG:


Mandag kl:17:00 Klar for et oppdrag for VG på Royal Christiania hotell;)

Møtte bl. a min gode vennine Mari, og Phong som er verdens søteste programleder <3

Vet ikke hvor jeg har fått blåmerket mitt fra på låret mitt, men jeg er jo så klønete, så er ikke rart når jeg får blåmerker;)


Gale og morsomme Jonna var på sin plass ;)

 


Sigrid Bonde Tusvik og Thomas Leikvold var der òg med et helt kamerateam..


Ja her kan vi lure hva de to luringene der fniser av..

TIRSDAG:

Gullgutten min var litt snufsete og hostet litt, så jeg valgte å ha han hjemme med meg både tirsdag og onsdag. Måtte utsette en jobb til neste uke og ta 2 andre intervjuer via tlf, og det gjorde jeg da han hvilte. Utrolig nok hvilte han i litt over 3 timer, så fikk gjort litt jobb og skole unna faktisk;) Ååh, det var SÅ koselig å bruke hele dagen på han og koooose med han. Vi lagde god mat sammen, lekte, gikk lange turer, bl. a på akerbrygge og møtte Tina Odine og hennes Mamma, Anette Marie en kort tur. Ingenting slår å være sammen med sønnen min, det er det beste som finnes, men er glad han koser seg de dagene han er i barnehagen også, for det elsker han;) Men han er en liten Mammadalt altså <3 <3 <3 <3 <3  YEAH!


Lå bare i sengen halve dagen og kooooooooste oss sammen. Vi er noen skikkelige koseklumper som elsker å få kos og gi kos<3
Onsdag var han egentlig helt frisk, men hadde han hjemme selvom <3

ONSDAG:

Gjorde intervju for God kveld Norge som kommer på lørsdag og spilte et kult spill på kveden med Bernhard som heter terapi. Var faktisk ikke så værst spill altså;)Hadde jo så klart på nyhetene i bakgrunnen og der handlet det jo så klart om gruvearbeiderne som ble reddet, og jeg gråt som en liten unge. Ble sykt rørt av å se på, spesielt da han lille gutten gråt av glede og spenning, da faren var på vei opp. Bernhard tok så klart bilde av meg.. buhuuu <3 Gråter dere lett? Jeg får frysninger av ingenting og gråter hvis jeg blir rørt.. Det ble verre da jeg ble Mamma ;)

TORSDAG:


Møte med Christer og gjengen kl: 10:00 som filmet meg forrige uke med bl. a Hasse ;) ha ha, sykt morsomt!

Kl: 12:00 Fikser håret mitt hos frisøren min Liseth <3 Og jeg var så trøtt at jeg holdt på å sovne, så for 2.gang i mitt liv drakk jeg kaffe. Liseth lovet meg at det skulle hjelpe og så var hun så søt og gav meg en liten skål med sjokolade til;)

Jeg liker jo ikke kaffe, men jeg ELSKER sjokolade, og når det ikke var annet å gjøre enn å drikke kaffe for å kvikne til litt, endte det med at jeg drakk 2 kopper?! Var ikke så verst.. følte det hjalp med en gang, men så begynte jeg å gjespe,og det var da jeg drakk en kopp til, og da hjalp det faktisk. Måtte være opplagt til intervjuet mitt til Dagbladet senere ;)

Kl:15:30 var jeg hjemme og da ryddet jeg i 1 time, før Dagbladet skulle komme..

Kl: 17:00 kom Dagbladet hjem til meg for å intervjue oss, og det kan Dere lese i dagbladet neste fredag;)

Nå er Bernhard på business middag, Dennis sover, og jeg jobber litt med skolen og blogger;)

Imorgen er det opp tidlig for å stelle neglene mine, VG- intervju, og kino med min bestevenn på kvelden.. Å HEI HVOR DET GÅR !

Har dere det bra?

SMASKLinni-serien skal gå hver søndag kl:20:00 på TV2-bliss ;) Alle får inn kanalen 17.okt ;)

13.10.2010hjelpe meg.. ;)

Vegard-regissør, bobblet av glede da han fikk blåse bobbler på meg til vignetten. ;)

Reprise går onsdager kl: 20:30  ;)Dere må høre denne låta og se musikkvideoen ! Det er helt syyyyykt BRA!

12.10.2010

Den låta går i ett her  hjemme, og Dennis Mike digger den også. Han står å rister på den deilige lille rumpen sin til den. he he..  

Har du også lyst til å  kjøpe en av de kuleste låtene som er i år, kan du klikke på linkene under:

http://itunes.apple.com/no/album/lighter-single/id394297203

http://mp3.platekompaniet.no/site/web3/view.ftl?page=artist&artistId=23942

HEIA ERIK OG KRISS !Forsettelse på svar på spørsmålene deres..

11.10.2010

Hvilke jobber har du hatt ?

Ekstra hjelp på videoverden på vøyenenga da jeg var 15 år, ryddet litt, spilte på spilleautomatene, spiste godteri, og kødde med sjefen min, var vel det jeg egentlig gjorde der;)
Deltidstilling på Jack & Jones på Sandvika storsenter, Jack & Jones Storo og Selected på Oslo City  fra jeg var 16-17,5, pluss Kino 1 i Sandvika hvor jeg stod i kiosken og tok i mot billetter, smilte og sa: "GOD FORNØYELSE! ";)

Hadde et halvt jobbfri år før jeg fikk jobb som vertinne på Big Horn i Asker. Tok imot jakkene til gjestene, fulgte dem til bordet og fikk hele coveren i garderoben. På en kveld kunne jeg tjene over 3000 kr, noe servitørerne og kokkene fant meget urettferdig, da jeg tjente 3 ganger mer enn de. he he.. forstår jeg godt! Men sjefen som bestemte, ikke jeg. Sluttet ettter 4 mnd da jeg fikk tilbud om å begynne å jobbe som ekstrahjelp på Jack & Jones på Mortensud og tiltråde stilling som butikksjef 3 mnd senere;) ELSKET den jobben og den perioden av livet mitt... Sluttet desverre der da det ble for mye reising og jobbing med Team Aylar, så ble vanskelig å kombinere. Etter et halvt år i Team Aylar, savnet jeg å jobbe i klesbutikk og fikk jobb på den eneste Guess butikken i Norge. Husker jeg var drit nervøs for å levere cv og da dagliglederen så strengt på meg og sa at de hadde fått i over 2000 søknader????! Tenkte jeg at jeg bare kunne drømme videre, men senere på kvelden fikk jeg glad nyheten om at de ville ha meg? Det var nok takket være cv'n min og referansene. Butikksjefen sluttet ettervært og Oda, en god venninne av meg som jobbet der tok over som butikksjef, og jeg ble en slags assisterende, eller med-butikksjef som vi kalte det;) Var en fantastisk periode av livet mitt det også, å herregud så mye gøy  vi gjorde på jobben. Ved siden av Guess jobben hadde jeg min egen spalte som jeg skrev i FHM som het << Spør Linni>>

Senere måtte jeg slutte på Guess, da det ikke ble nok tid. Det ble mye reising, modelljobb osv etter Robinson, og begynt e å leve av modellyrket, artistlivet, bloggen og tv-oppdrag. Noen ganger savner jeg å stå opp om morgenen, dra på jobb tidlig og være ferdig rundt 5, og leve et normalt liv, mens andre ganger elsker jeg å ha en hektisk hverdag, stresse fra den ene greia til den andre og ha fri noen dager..  Blir vel egentlig aldri fri i og med at jeg studerer, men de dagene jeg har fri har jeg så klart Dennis hjemme. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk 7 jobber.. Modell, musikken, Tv-serien, student, bloggen, Mamma og husmor.. Elsker med andre ord å jobbe, men må ha forskjellige ting å jobbe med, hvis ikke går jeg lei.     Hva har du på deg akkurat nå ?
Rosa joggebukse og svart topp;)


Hva tenker du på akkurat nå ?
Å svare på dette spørsmålet, og at jeg skal hente meg sjokoladekake i kjøleskapet;)


Hva skal du spise til middag i dag ?
hmm, der sa du noe. Kanksje fiskeboller i hvit saus med reker i, poteter og crabstick ved siden av.;)

Hvilken barnehage går Dennis i ?
Det er privat. ;)

Hvor lenge har du blogget ?

Var vel en av de første i Norge som fikk blogg gjennom team Aylar, men da var det jo nesten ingen som visste om det eller hva det var. Det er først de siste årene det har blitt populært;)

Hvor får du inspirasjon fra ?
Fra nesten alt jeg ser og opplever.

Kan du si litt om håret ditt?

Håret mitt er som folk flest sitt, døde hudceller.

Hvordan syn har du på kroppen din?

Være snill mot den, for det er det mest verdifulle jeg eier og har, sett bort i fra Dennis så klart. Det beviste jeg etter at jeg fikk et barn ut av kroppen min.

Har du noen gang prøvd å slanke deg?

TVERT IMOT! Har bare prøvd å legge på meg.

Og hva er det meste du har veid?

54 kg, og da hadde jeg akkurat fått mensen og former;) Babyfettet forsvant og nå veier jeg 47/48.

Hei Linni,jeg er en person som elsker bloggen din,jeg bruker den som en trøst i hverdagen min som for tida er veldig tøff.Det hjelper å lese din blogg.Kanskje er det flere som gjør det.Har du noen tips for hvordan en skal takle store forandringer å nedturer i livet,som en er skyld i selv og som har såret mange rundt deg...Ønsker deg en flott helg.Klem fra Karin

Er glad jeg kan hjelpe selvom jeg ikke gjør så mye.. Det beste er vel å be om unnskyldning, snakke ut og ordne opp. Du har ikke noe å tape på det ! Vi alle mennesker gjør feil, og når Gud kan tilgi, må ihvertfall mennesker det. Lykke til.;)

Er du og Omar Bhatti veldig gode venner ? Kossen ble du og han kjendt ? :-)

Vi hilser når vi møtes, kan alltids ta en dans for å si det sånn hvis vi møtes på byen, og svarer hverandre på meldinger;)

 kan du legge ut et bilde av deg når du ikke har silikon i puppene ?

Det skal jeg få fikset;)

 

 

 

Hvordan møtte du bernhard ?
På det gamle Norgestre kontoret hans. Jeg bodde med en av bestevennene mine, Henriette, som er eksen til en som jobbet for Bernhard, og da jeg en dag ikke hadde nøkler til leiligheten vår, og hun var og besøkte eksen sin på jobben hans, måtte jeg dra dit for å hente nøklene, og det var da jeg hilste på Bernhard for første gang. Syntes han var drit kjekk fordi han var så sjenert. naaaaw! Etter at jeg dro og sa "hade Bernt", da jeg trodde han sa at det var det han het(PINLIG) ble han vist forelsket i følge han selv.. Etter det ringte eksen til Henriette meg (som jeg for øvrig har kjent fra jeg var liten fordi han er en god venn av broren min) hele tiden for å innvitere meg på middag osv hos Bernhard. ha ha, syntes det var ekstra søtt at han ikke turte å ringe selv, og sånn fortsatte det lenge helt til jeg gikk med på å komme på middag, og da var det kjemi og fyrverkeri mellom oss så det holdt, og vi kysset første kvelden. OH MY GOD! ;) ;)  


Du er mitt største forbilde linni !

NAAAAAAAAAAW ! Takk for det;)

hei! hvilket sminkeprodukter bruker du?? synes at du har såååååå pent og skinnende hud!!! misunner deg skikkelig...

Takk for det;) Bruker mest produkter fra www.Makestyle.no Huden min har jeg arvet fra både Mamma og pappa. De begge hadde/har vavittig myk hud. Så der må jeg takke genene mine;)

Kan du hilse til meg? Jeg heter Hedvig ;-)

HEIA HEDVID ;)

Hvem er den kuleste og mest kjente kjendisen du noen gang har møtt?
Det var da jeg var liten og for første gang fikk møte May Britt Andersen;)

- Hva er favorittdyret ditt?

Pomeranian;) hadde en før, men eksen min stakk av med det;(

- Har Dennis lært og gå enda?

Nei, men nesten;)

- Har du faste rutiner for Dennis?
Jepp. Han får frokost om morgenen, spiser et måltid 11 og 14.30, sover en gang på dagen, og da kan han sove 1-3 timer.Når han kommer hjem fra barnehagen vaker vi hendene hans med en gang, før vi begynner å kose og leke. Lager middag til han rundt 5, og bader han på kvelden samt pusser tennene så klart, smører han inn med krem og tar på pysjen. Han legger seg fast 18:30, men noen ganger sovner han før, da han er veldig sliten etter å ha lekt hele dagen;) Før han legger seg ber vi alltid bønn sammen, og synger en nattasang. Han sover igjennom hele natten og våkner ca 07:30 på morgenen, 
MY BABY <3

Er alt bra med deg og bernarden?du skriver så lite om han men kanskje han ikke vil på bloggen din.du har en utrolig søt sønn og dere er virkelig gode foreldre.skjønner godt at dennis alltid smiler når han er så heldig med foreldrene sine.

Han vil på bloggen jo, men han har så mye å gjøre på jobben, og jeg har nok med mitt, så det er ikke så mye tid vi får sammen, men skal nok begynne å knipse han for fullt igjen;)

Vi smiler fordi vi er så heldig med sønnen vår;)

- Bruker du extension? (du har utrolig fint hår!!)

Jeg har satt i noen for å få litt fyldigere hår, men clips bruker jeg ikke! Det er noe pain in the ASS!

- Hvilken øyenfarge har Dennis?

Blågrønne<3

hvor kommer moren di fra igjen? så du er halvt ... ?

Sri Lanker;)

har du kontakt med besteforeldrene dine i det landet?
De lever ikke lenge. Har bare vært der 1 gang..


og søskenbarn og alt det der? :)
Har 2 kusiner og 2 fettere i Norge, og en fantastisk tante som jeg har kontakt med<3


Er du og Anete Marie fortsatt venner eller? før var dere sammen hele tiden, spesielt når dere var gravide sammen? hvorfor er dere ikke så mye sammen nå lenger? :Vi er venner, men hun har mye med sitt og jeg med mitt, men har lovet hverandre å bli flinkere til å møtes;)

Anettemarie.blogg.no ;)


Kan du legge ut outfits og sånn, og fortelle hvor du kjøper klærne dine?

Kanskje jeg skal begynne med det siden dere alltid spør så mye;)

Hvor høy er du?
164,5 cm høy;)

Hvilken glattetang har du?

Ghd fra www.makestyle.no

1. Hvem er dine forbilder

Dolly Parton, Michael jackson, Mamma ;)

2. Synes du jeg er litt ung til å lese din blogg, når jeg er 12 år?

Neida, er koselig at du leser den;) Har lesere fra 8 år til 75 år jeg;)

3. har du noen tips til hvordan jeg kan få kontakt med et plateselskap?
Jeg har ingen anelse desverre... Jeg fikk platekontrakt etter at jeg var med i Robinson, men tror ikke det er veien å gå for å si det sånn;) Hva med å melde deg på sangkonkurranser? Da kan du jo bli oppdaget;)


5. Er det gøt å være kjendis?
Jeg ser virkelig ikke på meg selv som en kjendis. Det har sine fordeler og ulemper med å være kjent. Folk bygger opp en kjendis for så å ødelgge de. Se på Mihael Jackson f.eks.. Heldigvis er det ikke sånn i Norge. Jeg er glad jeg jobber med det jeg liker best, og det at jeg blir skrevet om i pressen i ny og ne er en del av jobben min. Skal man være med på leken får man tåle streken.


6. venner eller familie?
For meg er min familie venner, og mine venner min familie.

Jeg har kanskje like langt hår som deg, men får forferdelig mye floker bak i nakken når jeg går med det utslått en hel dag. Er det noen måte du unngår det på?

Hmm, hver flinkt til å gre det;)

den serien din komer på tv2 bliss får du den gratis??

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Kan du skrive litt om hva du spiser? Hvor mye osv?

Jeg spiser det jeg føler for og hvor mye jeg orker!

kunne du skrevet litt om silikon, hvordan det er, og litt sånn..

er en jente som lurer veldi på om jeg selv skal ta silikon, men vet så lite om det.. å vist jeg spør noen. kommer det bare med skrekk historier om det..

hadde vert fint om du kunne tatt det seriøst, (som veldi mange ikke gjør) og svart :

Silikon er proteser du oppererer inn i brystene dine. Det finnes mange forskjellige grunner til at folk ønsker å ta det, men jeg tok det pga at det gikk utover kjæresten min og mitt sitt privatliv, men ventet til jeg ble 19. Jeg har silikon ja, og puppene mine er på plass, men det handler ikke alltid om å fikse det utenpå, når du kanskje må "fikse" deg innvendig først. Alle jenter har jo noe de ikke er fornøyd med, men er ikke alltid det lønner seg å legge seg under kniven av den grunn. Mange vokser fra det å ha komplekser for noe ved seg selv, og får bedre selvtillit med årene, mens andre sliter mer. Det handler om å finne ut hva du selv mener er greit å gjøre mot kroppen din og være 100 % sikker på at det du utsetter kroppen din for er det du vil. Det hjelper ikke å være 99,999 % sikker hvis det ikke er 100 % !  Og spør deg selv om de grunnene du har for å ev t å ta slikion er gode nok. Lykke til;)

 

er dt kult å være modell?

 

 

 

 Det er mye mer krevende enn det folk flest tror, men hvis du virkelig brenner for det takler du det helt fint;) Det beste er jo så klart å bli sminket og dullet med;)

Var du redd under keisersnitt fødselen?

Ikke i det hele tatt, ville bare få barne mitt ut ;)

Lurer på hva middag pleier Dennis M å få?:) Og åssen gikk det for seg når du sluttet å amme?

Har en sønn selv på 8mnd, han vill bare ha middagsglass, fins ikke interisert i hjemmelaget:P Ammer enda og, for han vil ikke drikke av flaske...:P

Jeg gikk tom for melk etter å ha ammet i 5,5 mnd, så da ville han ikke bli ammet mer, og drakk fra da av flaske. Han får det meste av middagsmat egentlig. Yndlingsretten er jo så klart spagetti og kjøttdeig, men de middagsglassene for barn er jo helt geniale!
Sønnen min har aldri tatt smokk, så det varierer fra barn til barn, man må nesten bare ta det somdet kommer;)

Når må du ta ut sillikonen?
Jeg må bytte etter 7 år tror jeg.


SPANIA ELLER NORGE?
Borte bra, men hjemme best !

hvilken farge er det på sokkene dine?

Som regel så er de sorte;)

Hadde du ingen mistanke om at du var gravid de førstemånedene da du ventet gullet Dennis? Merket du ingenting på kroppen? Veldig personlig spørsmål, så skjønner godt hvis du hopper over det

Det føltes ut som om det var samme symptomer som du får før mensen og jeg blødde faktisk litt de første mnd, så var ikke lett å vite det.. Merket at jeg var mer sårbar og sint da;)

Bruker du tørr eller våt eyeliner?

Jeg sverger til våt eyeliner;)

1. Du bleker vel håret ditt 1 gang i mnd kanskje? Sliter ikke det veldig på håret? Hvor mye koster det da å ta etterveksten hos frisør? Hvilke hårprodukter bruker du?

Det koster jo litt, men er verdt det for min del. Viktig å kure håret og ikke å vaske det hver dag for det sliter mest på håret.

2. Serien din kommer 17.oktober. Hvor mange episoder er det? (Gleder meg til å se familien din i action)
Tror det er 8 episoder.. hjelp!


Hvilke sko var det du hadde på deg under motevisningen for ikke så lenge siden? Tenker på høyhælte joggeskolignende. Tror du viste fram undertøy fra Maccalatio, eller noe sånt.

Hvilket merke er den rosa collegejakken du hadde på deg på bildene fra Gardermoen, da du skulle til Usa?

Begge deler er fra MOODS OF NORWAY !

 

Eineste spørsmålet eg har er; korleis klarer du å være så pen som du er samme kå du har på deg? HELDIG! :)

Takk;) Det var da litt av et komplemant, men man går vel i det man føler seg vel i ;)

Gjør du noe spessielt med håret etter du har dusja? :)

Jeg tørker det og glatter det ut;)

Er Dennis døpt, eller skal han døpes? :)

Dennis er døpt i Frogner kirke;)Heisann!! når du gikk gravid, hva gjorde du? hvordan kosthold hadde du eller levde du som du ville? trente du noe og hvordan var fødselen din? :-) :-)

Jeg slappet mye av og jobbet minst mulig. Spiste og drakk alt jeg ville. Trente aldri og keisersnittet ble perfekt;)

 

Så bilde av deg på facebook- profilen til Camilla Jacobsen fra Mosjøen. Hvordan ble du kjent med henne? :)
Vi ble kjent gjennom den Svenske kjente fotografen Bingo Rimer og har reist mye sammen på oppdrag;)
og kunne du lagt ut bilde av deg selv når du var yngre? (14-18) morsomt å se :)
Skal se hva jeg finner;)

Kan du legge ut noen bilder fra dåpen til Dennis?
Ja;)


Hvordan bunad har du? ( den er så fiiin!!!)
Ja, takk, den er fiiin;) Rogalandsbunaden ;) Samme som Mette Marit;)


Er du og Bernhard gift? (hørte noe snakk om at der giftet dere i Las Vegas i sommer)
Du får vente å se til tv-serien begynner;)

hva du syntes om Sola som ligger ved stavanger?

Elsker sola! Vi hadde hytte på sola da jeg var mindre;)

hei!

hvor kjøper du alle kjolene dine, kjempe lekre! f eks. den røde på headeren din, og den i metall farget? Har du forslag til god kjole butikk i norge?

De kjolene kjøpte jeg i Beverly hills i sommer;)

Har du møtt voe ? synest du hun fortjener 1 plass ?

En gang på Akerbrygge, hvor hun sa inne på bodyshop at jeg hadde en bra blogg;) Hun virket søt og hyggelig hun;)

I og med at hun ligger på 1.plass så fortjener hun det;) Heia Voe;)

 Er du selvsikker?
Mere nå enn da jeg var yngre, og bedre blir det vel forhåpentligvis;)

Er du redd for å snakke med folk du ikke har møtt før i sosiale sammenhenger?

Nei, jeg elsker å snakke med mennesker jeg ikke kjenner;)

Har du noe imot at folk stopper deg på gata for å ta bilder med deg eller syns du at det bare er koselig?

Det er bare hyggelig;)

Hvem var ditt forbilde da du var på min alder(13)?
Britney Spears tror jeg;)

Får du mange negative komentarere av folk?
Overraskende lite;)

Når blir du flau?
Når jeg tryner.. det gjør jeg veldig ofte og helst hvis det er maaaaange folk til stede. Er sykt klønete !

Hva er det beste du vet?

Dennis Michael Bernhard Meister Berntzen <3

Møter du mange fans når du er ute? f.eks når du shopper?

Det er jo alltid noen som vil prate litt og ta bilder;)Har mange spurt om autografen din?
Det har jeg ikke telt.


Hva er det pinligste DU har gjort?
Sendt melding til feil person..


Har du en mann eller en dame som fastlege?
Dame;)


Når fikk du kredittkort?
Da jeg var 16.


Hvem var den første i klassen din som fikk mensen?
Har ikke peiling, og bryr meg svært lite;)

 
Hvor mange kjærester har du hatt?
De seriøse var vel Mathias, Daniel, Kristian og nå Bernhard. 

Har du kontakt med noen av x-ene dine i dag?
Ja, Daniel har jeg litt kontakt med, men det har jeg alltid hatt og Bernhard driter i det;)


Har du dårlig humor?
Nei, jeg mener selv jeg har verdens beste humor;)


Gråter du av jentefilmer? ( da mener jeg virkelig JENTEFILMER!!:D)
Ja, det er klart;)


Denne gråt jeg meg ihjel av;)


Hva er favoritt skoa dine?
De nye grå fra Bianco.


Kan du legge ut ett bilde av di?
Ja;)


Hvorfor blogger du?
Fordi det er min måte å la dere se hvem den ekte Linni Meister er;)


Juger du på bloggen din?
Nei, aldri.


Var du rampete på skolen?

Bittelitt.. Kom ofte forsent inn til timene fordi jeg var alt for glad i å prate med vennene mine..

Hva heter den kjæresten du hadde før Bernhard?
Stanley.


Hvor gammel er han?
tror han er 30 nå..


Er du fornøyd med deg selv?
I og med at jeg får mye ros for personligheten min så må jeg jo gjøre noe riktig;)


Hvor mange lesere har du på en uke? ( denne uka her...)
Har ikke peiling;)


Er du nysgjerrig?
Litt;)


Er du veldig, eller ikke veldig?

Ikke veldig;)

 

 hadde du sex fra du var 12-18 ?

Fra 12????? Er du helt gærn? Når man er 12 er man et barn og det siste jeg tenkte på var ihvertfall sex. Tenkte mye på gutter, men ikke på å ha sex. Hadde sex første gang da jeg gikk i 1.gym, og det var med min første ordentlige kjæreste, Mathias.

* isåfall hvor mangen ganger?

Seriøst? Tror du jeg teller hvor mange ganger jeg har sex. Hjelpe meg... ;)

 

Er det Dennis det er bilde av på reklamen for Studio G på facebook?

Nei??! Håper ikke det da jeg ikke vet noe om det..

liker du katter

Elsker katter;)

Når begynner tv-serien din?

Denne søndag, altså 17.oktober;)

- hvordan parfyme bruker du?
D&G og Christian Dior addicted.


- hva er din favoritt matrett?
Taco slår aldri feil;)

- hvor mange steder har du bodd ?
Slependen i 16 år, Høvik i 1.år med Pappa, og høvik 1,5 år med Daniel. Hegdehaugs vegen med Kristian i 1,5 år,Henriette i 1 år i holtegaten, og på Frogner med Bernhard i 3 år;)


- hvordan har det vært å spilt inn serien din? (gleder meg forresten kjempe mye til den kommer på tv )
Vært morsomt det, og litt rart;)


- hvordan linje gikk du på vidregående ?
Helse og sosial, og hudpleier.

liker du jordbær? Elsker det !

hvorfor valgte du dennis navneT?
Fordi det er det kuleste og søteste guttenavnet til han;)


ski eller snowboard?
Hver sin ting til hver sin tid, men helst snowboard;)


vinter eller sommer?
Ja takk, begge deler;)


pc eller tv?
Tv.


katt eller hund?
Hund


hvor ville du ha bodd,usa eller england?

England.Svar på spørsmål ! Det var sykt mye å svare på, så kunne ikke lage video..

11.10.2010

Har du tatt iq-test før?

 

Jeg tok en iq-test hos p4 da jeg jobbet der en uke som gjest hos Michael. Gjennomsnittet på iq på den norske besfolkningen er 100 og jeg fikk 108. Det vil si at jeg er 68 % smartere enngjennomsnittet til det norske folk, eller kortere sagt-folk flest;)http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=4714

http://www.side2.no/underholdning/article2892574.ece

 

 

1. Hva er hele navnet ditt nå som du har giftet deg? 

Meister er fortsatt etternavnet mitt.  ;)

 

2. Hva er din beste sjokolade?

Ren freia melkesjokolade ! NAM!

3. Er håret du har nå din ekte hårfarge?

Nei, jeg har egentlig mørkebrunt, men synes det er fint med kontraster, som f.eks brune øyne og lyst hår;)

4. Liker du fansen din?

Jeg elsker fansen min <3

 

Hvilken modell er den nye mobilen din?

Sony Ericsson micro sd med 12.1 megapixel, den er sykt bra å blogge med.

Hvor lenge har du vert modell ?

Begynte så vidt da jeg var 16, og da gikk jeg catwalk for bl.a et byrå som het/heter Wiew. Ble stoppet på Liertoppen kjøpesenter og spurt faktisk. Etter det gjorde jeg litt fotojobber her og der. Husker jeg syntes det var kjempe stort å bli plukket ut til å være på forsiden av russekatalogen-russetrend.no, da jeg var 17. he he.. men bildet av meg syntes jeg var helt grusomt og at det ikke så ut som meg?! 

 Satt på toget på vei til min gamle jobb, da det en herlig dame bort  til meg ved navn Ingeborg, og spurte om jeg jobbet som modell eller om jeg kunne tenke meg å jobbe som det. (Hun drev sitt eget modellbyrå.) Det husker jeg var sykt flaut ettersom hele toget var fullt og jeg var sikker på at alle hørte det. he he, da var jeg 19. Hun gav meg nr sitt og ba meg om å ringe hvis jeg ville komme på en shoot, noe jeg syntes var profft. Vanlig at folk vil ha nr ditt, men hun ba meg om å ringe. Ringte samme dag, dro på en shoot  senere på kvelden hvor jeg hadde en ekte slange på 30 kg rundt meg.  Hun og fotografen som var manageren til Aylar på den tden, spurte om jeg ville være med i et nytt team de skulle starte-Team Aylar.. jeg må ærlig innrømme å si at jeg var veldig skeptisk, men tenkte at jeg lever jo bare en gang, så hvorfor ikke?! Dro på Stravinsky  dagen etter for å skrive kontrakt, og der satt det 4 andre jenter som også hadde blitt valgt ut.  Det hadde vist søkt flere 100 jenter, men det var vi som hadde blitt plukket ut, og to av oss hadde jo ikke søkt en gang, men blitt spurt. Vi skulle etablere Norges første glamourmodellteam og ble de første ordentlige glamourmodellene i Norge. Grunnen til at vi ville starte et modellteam som skulle være under navnet Glamourdmodell,  var fordi jenter på vår høyde på den tiden hadde ikke sjangs til å få vanlige modelljobber på grunn av høyden vår, og i og med at det er diskriminerende ble team Aylar dannet.  For oss var det som å jobbe som vanlige modeller bare at vi ikke var syltynne og super høye, trengte ikke å tenke på hva vi skulle sise, og poserte mer sensuelt på bilder , med mere former. Vi  turnerte Norge rundt med å opptre på forskjellige utesteder. Etter 1 år i team Aylar sluttet vi, og det var fordi vi alle ville gå hver våre veier og følte vi fikk mere ut av å jobbe utenom team Aylar, men det er morsomt å tenke tilbake på de gode tidene vi hadde der og alt det morsomme som skjedde på bilturene. Senere ble navnet glamourmodell skitnet til og det er takket være  jenter som ønsket så sterkt å jobbe som glamourmodeller, de tok silikon, farget håret blondt,  tok kokain, jobbet som eskorter og gikk rundt på byen å sa de jobbet som glamourmodeller. Det var jo helt på trynet. Å  jobbe som en ekte glamourmodell var faktisk helt fantastisk gøy og spennende, og jeg som var en av de første glamourmodellene i Norge er stolt av de jobbene  vårt team gjorde. Uansett hva de tidligere "glamourdmodellene" går ut å sier pr  idag, så vet jeg selv hva det vil si å være en glamourmodell og det å ikke evære n glamourmodell, da jeg jobbet som det før !

 De som ikke lyktes med det tidligere går nå ut å forteller at de ikke anbefaler andre jenter å bli det fordi de ikke blir respektert, blir sett på som dum, vil føle seg mislykket osv  , men sannheten er jo at det er DE som mislyktes som modeller og skylder nå på navnet, og det for meg blir for dumt ! Det at visse tidligere glamourmodeller har tatt silikonen ut og inn rett som det er tyder jo på at de tok silikon av helt feil grunn, de gjorde det rett og slett for å bli sett på som sex-symboler. Selv har jeg silikon, men jeg tok det lenge før jeg ble med i Team-Aylar, og grunnen min var fodi jeg hadde gått så mye opp og ned i vekt, slik at puppene mine mistet formen og ikke så ut, og det var veldig vondt for meg i en så ung alder å gjemme/holde for puppene mine hver gang eksen min og jeg skulle kose. Når det går ut over livet mitt så jeg ikke en annen grunn en å ta silikon, og derfor la jeg meg under kniven, og jeg har ikke angret en eneste dag. Jeg tok det for riktig grunn og de er kommet for å bli. Hadde jeg tatt det for å bli sett som et sexsymbol, hadde jeg nok heller ikke hatt det bra med meg selv, så er ikke rart disse jentene har holdt på som de har gjort.  Når jeg fikk melk i puppene mine, så det jo ut som jeg hadde 1 kg i hver pupp, hehe , så det var ikke mye fint, men nå er de tilbake til den "normale" strl.;)

Uansett, Jeg kan ikke si at jeg anbefaler noen å bli glamourmodeller, fordi jeg ikke vet hvordan de i dag jobber.

 Jeg jobber bl. a som modell, da jeg får mye  forskjellige oppdrag. Faktisk så tar jeg mest oppdrag med klær, enn med mindre klær, da jeg liker det best !   

Jeg får ofte mye spørsmål om hvordan dere kan bli glamourmodeller osv, men jeg vet ikke hva eller hvordan de som kaller seg glamourmodeller jobber i dag, så jeg er ikke rette person å spørre. Da vi jobbet som det var det noe helt annet ! Da syntes så å si alle at det var drit kult og stort.  Slik er det ikke idag. Uansett så råder jeg INGEN til å ta lettkledde bilder hvis dere er under 18 år, og da mener jeg i det hele tatt en kløft altså. Snakk med foreldrene dine og få de til å sjekke ut  f.eks hvilke henvendelser du får eller søker og om det er en seriøs fotograf. Det er mange som kan lure deg å misbruke bildene dine senere, så viktig å stole på de som tar bildene dine. 

Uansett, det er mange jenter som drømmer om å bli modell, men det viktigste er å være sikker på seg selv og det du vil gjøre, og husk at du aldri må være redd for å si NEI, hvis det er noe du ikke vil. Meld deg inn i byråer, sjekk ut at det er proffe mennesker du skal jobbe med og at ingen lurer deg. Å skrive en kontrakt er uten tvil det beste, men sørg for at en annen voksen får se over den hvis ikke en advokat.  

Jeg var så heldig å få et langt brev på 4 sider av pappan min, hvor han skrev om hvordan bransjen fungerer og hvor sleipe og jævlige folk kan være. Han har jo opplevd dette selv, da han var kjent  da jeg var liten. Han var jo mannen bak Morgen Kane tegningene. Så uten det brevet vet jeg ikke hvor mye jeg hadde taklet div ting;) So thanks daddy;)

Kan du annbefale en mascara ?
Lore'al sine, eller www.makestyle.no


Vil du bli med i skal vi danse neste år ?
Jeg elsker jo å danse, så hadde vært gøy det. ;)

Vil du ha flere barn ?

Er fornøyd med han jeg har nå foreløpig <3


Hvor gammel er du ?
24

Hvor gammel er Bernhard ?
33

Hva gjør du for å slippe kviser ?
Ingenting spesielt.

Hvor gammel var du når du fikk mensen ?

Sommeren til 10.klasse. Jeg var så glad for at jeg fikk det sent;)

1) Hvor mange ganger har du tatt silikon?

To ganger. den 2.gangen var da jeg kom hjem fra Robinsonekspedisjonen. Jeg gikk jo ned 10 kg, og det jeg utover protesene mine. De ble løse når jeg la på meg igjenn, og måtte derfor bytte de.2) Har du botox i leppene?

Absolutt ikke!

3) Har du gått på diett før?

Aldri!

4) Var du glad når du fikk vite at du skulle få barn?
Skrekkblandetfryd;)


5) Hva skulle ungen hete viss det var en jente?
Cindy Bianca, eller Anastasia <3

6) Hvor gammel er du?
Fortsatt 24;)


7) Hvor mye tjener du i uken?
Nok ;)


8) Liker du å komme i media?
Så lenge det er om noe positivt og bra er det jo alltids hyggelig;)

9) På en skala fra en til ti hvor pen syns du at du selv er?
he he he.. OH MY GOD! Jeg er glad for at jeg har alle sansene mine og at jeg er frisk. Om jeg syns jeg er pen er ikke noe jeg greier å svare på.


10) Har du/dere planer om å få flere barn?

Nope;)

På facebooken din står det at du er interessert i både kvinner og menn... Så da lurer jeg på om du er bifil/biseksuell?? :)

Jeg er 100 % hetrofil, og har vært guttegærn siden jeg var liten, så sånn er det. Jeg mener kun at jeg er interessert i begge kjønn, er ikke du?

Hei Linni:)

Bare lurte på om forholdet til deg og Bernhard er det samme hele tiden? altså; er dere like forelsket og happy hele tiden ?

ha ha ha.. Det var dagens. Vi lever dessverre ikke i en perfekt verden og er mennesker med mye følelser, tanker og meninger, så klart vi har våre ups and down som alle andre, eller ihvertfall folk flest.

Hva studere du?

Nettfag på Bjørknes. Forbedrer noe fag og tar de fagene jeg treger for å kunne studere medisin.

Hvor mange søsken har du?Jeg har en storebror som betyr sykt mye for meg, han heter Kjell Erik og er 27 år ;)

tror du at du kommer inn på medisin i Norge?

Det hadde så klart vært det beste, men med tanke på hvor stor konkurranse det er så gjelder det å holde tungen rett i munn og prøve å få kun 6'ere!

hvordan syns du kjemi og fysikk er i vansklighetsgrad? h

Med mye god hjelp og trening er det ikke så vært, kjemi er yndlingsfaget mitt faktisk;)

Hvis du ikke kommer inn i norge, har du da tenkt å studere i et annet land?
Den tid, den sorg;)


Liker du billig butikker som Cubus, Kappahl, Lindex og H&M?

Absolutt;)

Hvem er din favoritt i Donald?

Må bli Dolly da, men alle i Donald er mine favoritter;)

Hvilken Muppet er din favoritt?

Hun grise-baben;)

Hva er din favorittbarnetvserier som du husker fra barndommen?
Sesam stasjon, huset med det rare i, portveien 2, May Britt Andersen og han mannen som jeg har glemt navnet på, og så klart skomakergata;)


Har du en favorittpolitiker i Norge?

Erna Solberg ;) Hun er så søt og god !

Hva synes du egentlig om Christer Falch? Liker du Prince?
Jeg synes Christer Falck er en kjernekar ;) Jeg liker Michale Jackson bedre for å si det sånn;)

Favorittbil?Tahoe i hvit, Mercedes SLK i hvit, Rang Rover i hvit, Ferrari 430 i rød, eller lamborghini i lyse blå,slik på bildet;)

 Har du MC-lappen?

Nei.. Har du?

 

På telefonkatalogen.no så får jeg bare opp 8 treff når jeg søker på Meister. Dere må være en veldig liten slekt i Norge? Meister høres litt tysk ut? Meister betyr vel mester på tysk, gjør det ikke? Er du i slekt med David Meister?

Jeg har kun min egen familie i Norge som heter Meister og det er fra min tyske bestefar som jeg aldri fikk møtt, da han døde tidlig. Så jeg er halvt Tysk, og har et etternavn som betyr mester, og det er drita COOLT!3. Har du noen tips for hvordan man kan "overleve" at noen baksnakker

Sånne menneske kaller vi "skadet" ! De har ofte opplevd noe vondt eller tragisk, eller så er de usikre på seg selv og lav selvtilli,t og har derfor behov for å rakke ned på andre. Derfor må du tenke at det er synd på de som baksnakker, ikke de som blir baksnakket. Det må tydeligvis være noe interessant med personer som blir baksnakket i og med at folk gidder å baksnakke de;)

Dennis virker så harmonisk og blid. Hva vektlegger du i rollen som mamma til gogutten din?Da kan jeg bekrefte at det er akkurat det han er. Min rolle som mor til min sønn er å gi han ubegrenset med kjærlig, trygghet og omsorg! Jeg sørger for at han alltid har det bra, og at han smiler mye.

jeg og noen venninder så deg på zara her om dagen, og ble helt sjokka over å se deg! vi vurdere å gå bort å hilse, men gjorde det ikke. hvordan hadde du reagert på det?

Jeg ville syntes det hadde vært hyggelig;)

hvor ofte trener du?

Hvis jeg er flink terner jeg 1 gang i mnd, men da skal jeg være flink.. Beveger meg mye derimot er noe jeg er veldig flink til. Når man har en leilighet hvor det bor 2 voksne og et barn på 1 år, blir det mye å vaske, rydde og holde styr å, så jeg gjør husarbeid i over 1 time HVER DAG! Det er bra nok trening for meg;)

Trener du? og eventuelt hva ? skjønner ikke hvordan noen kan ha en slik kropp uten å trene.. :-) utrolig pen!

De gangene jeg trener, trener jeg enten zumba i stuen, eller rockering i stuen. Det har jeg lært av min Grandma. Hun mener det at å trene med rockering er den beste treningsmetoden;) Takk for komplementet ;)

hva gjør du for å føle deg bedre når du er litt slapp?

Sørger for at hele leiligheten skinner, og etter det tar jeg en dusj, hopper i kosedressen min, lager meg noe digg mat, legger meg under dynen, ser på Tv og slapper av.

Har du bilde fra da du var liten?

Ja, mange;) Skal se hva jeg kan få til;)

Hva var ditt yndlingsnavn da du var mindre ? (jente)

Christine ville jeg alltid hete når vi lekte;)

Hva er en av dine yndlings sanger? :D
"What a wonderful world" av Louie Armstrong


Har du hatt lyst å hete noe annet enn Linni ? :)
Nei, jeg elsker det navnet;)¨


Kan du vise oss hvordan du bruker og ordne håret ditt til hverdag ?? (A)

Det kan jeg vel;)

Du gikk på Bjørnegårdskole (Går selv på Gjettum) Og lurer på om du hadde venner eller noe forhold til den "delen" av Bærum - Altså Gjettum, Dønski, Rykkinn, Bekkestua osv? :-)

Jeg gikk jo på Rud videregående skole og drev å datet noen gutter fra Dønski husker jeg;)  

Også lurer jeg på hvordan du kom i så god form etter at du fødte Dennis? Magen din ble flat så utrolig fort...Fettsugning inn bilde eller bare vanlig trening?

http://linni.blogg.no/1266488332_s_frustrert_zumban_mi.html

Fettduging???? Nei, nei. AMMING er den beste kuren for å gå ned i vekt etter fødselen, og det var det som gjorde at jeg fikk tilbake min gamle mage, pluss litt zumba i ny og ne;) Men mest husarbeid og amming;)

hvor vokste du opp?

Slepende i Bærum. Hildertunet 26<3

lever foreldrene dine enda ?Pappan min lever enda heldighvis.<3 My heroe;)

hvor gammel er dennis
Dennis er 1 år og 1 mnd.


hvor kjøper du alle de fine klærne dine, har du en yndlingsbutikk?
Handler mest i utlandet, men hjemme i Norge går det i Guess, Zarah, Gina Tricot, Evanaki, Zenon og Karpe Diem. Yndlingsbutikken er så klart GUESS, min gamle jobb <3

 
hvordan sminker du deg, kan du vise me video =) `?
Kanskje, hvis jeg orker;)


ellers så har du en kjempefin persolighet!!! å ser alltid kjempe fin ut !!! <3

Tusen takk for det;)

- hvor mangen år gjekk du på skolen ?

12 år;)

Har du vurdert å farge håret mørkt slik din opprinnelige farge er?

Ja, men det er liksom ikke meg lenger..

Tjener du godt på bloggen din?
Nok;)

 


Har dere planlagt en ny reise? I så fall hvor.
Nei, er såååå lei av å reise.. gjrode ikke stort annet enn å reise hel sommeren;)


Er det noe du angrer på som du har sagt eller gjort i den nye TV-serien?
Nei, står for alt jeg gjør !


Takk for at du lar oss lesere få et innblikk i livet ditt.
Takk for at dere setter pris på det;)


Sett bort fra din sønn, hva er du mest stolt av i livet ditt?

Å ha klart å oppnå mye av det jeg ville i en så ung alder, så nå er flere mål satt og jeg gleder meg til å se hvor jeg er om 5 år.

Om du vant en million, og måtte bruke det på èn dag - hva hadde du brukt de på?

Jeg hadde investert i noe bra, og satt inn resten på Dennis sin konto;)

Kan du legge ut bilder fra bryllupet ditt? (Hvis du har)
Det får jeg ikke lov til å gjøre før det har blitt vist i tv-serien min;(

Kan du legge ut fødselshistorien ?

Det skal jeg så absolutt gjøre en dag jeg får tid;)

Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Føler bare at alt du skriver og bloggen i seg selv utstråler glede og positivitet :) Hver gang jeg har en dårlig dag eller ikke har det så bra hjelper det alltid å gå inn her og lese det du skriver, så takk! klem

Selv takk, og slike meldinger som din er motivasjone min til å blogge videre.

-Hva er det værste du vet?

Urettferdighet !

- Hvem er ditt størtste forbildet?

Moren min !

Var du skoleflink da du gikk på skolen`?
Hvilke karakterer fikk du?
Håper du svarer! ^^.

Jeg var veldig glad i skolen og var flink når jeg først fulgte med, og fikk bra karakterer hvis jeg hadde lest til prøver....

kan du lage en video der du sripper?
he he.. ærlig talt- NEI! Jeg kan ikke strippe heller..


hvilken dag klokke og måne ble dennis født på?

09.09.09, klokken 11.35

Hvilken aldersperiode har vært morsomt hittil i livet ditt? 0-8 år, 8-16 år eller 16-25 år?

Alle alder hittil har hatt hver sin sjarm ;)

Velg ut ett favoritt youtube-klipp!
http://www.youtube.com/watch?v=3PpYasA94sU&feature=player_embedded


Hvor mange runder er det rundt Bislett stadion? Når er 17. mai neste år?
Hæ? Det er èn runde rundt Bislettstadion DIN LURING;)

17 mai kommer nok på 17.mai neste år også;)

Bikini eller badedrakt ?

Begge deler.

Hvor er du født og oppvokst ?

Født på Rikshospitalet i Oslo, oppvokst på slependen i Bærum.

Hvor ble Dennis født ?
Bærum sykehus;)


Hvilke skoler har du gått på ?
Jong skole, Bjørnegård, Rosenvile, Rud og Bjørknes.

Hvilke jobber har du hatt ?

Ekstra hjelp på videoverden på vøyenenga da jeg var 15 år, ryddet litt, spilte på spilleautomatene, spiste godteri, og kødde med sjefen min, var vel det jeg egentlig gjorde der;)
Deltidstilling på Jack & Jones på Sandvika storsenter, Jack & Jones Storo og Selected på Oslo City  fra jeg var 16-17,5, pluss Kino 1 i Sandvika hvor jeg stod i kiosken og tok i mot billetter, smilte og sa: "GOD FORNØYELSE! ";)

Hadde et halvt jobbfri år før jeg fikk jobb som vertinne på Big Horn i Asker. Tok imot jakkene til gjestene, fulgte dem til bordet og fikk hele coveren i garderoben. På en kveld kunne jeg tjene over 3000 kr, noe servitørerne og kokkene fant meget urettferdig, da jeg tjente 3 ganger mer enn de. he he.. forstår jeg godt! Men sjefen som bestemte, ikke jeg. Sluttet ettter 4 mnd da jeg fikk tilbud om å begynne å jobbe som ekstrahjelp på Jack & Jones på Mortensud og tiltråde stilling som butikksjef 3 mnd senere;) ELSKET den jobben og den perioden av livet mitt... Sluttet desverre der da det ble for mye reising og jobbing med Team Aylar, så ble vanskelig å kombinere. Etter et halvt år i Team Aylar, savnet jeg å jobbe i klesbutikk og fikk jobb på den eneste Guess butikken i Norge. Husker jeg var drit nervøs for å levere cv og da dagliglederen så strengt på meg og sa at de hadde fått i over 2000 søknader????! Tenkte jeg at jeg bare kunne drømme videre, men senere på kvelden fikk jeg glad nyheten om at de ville ha meg? Det var nok takket være cv'n min og referansene. Butikksjefen sluttet ettervært og Oda, en god venninne av meg som jobbet der tok over som butikksjef, og jeg ble en slags assisterende, eller med-butikksjef som vi kalte det;) Var en fantastisk periode av livet mitt det også, å herregud så mye gøy  vi gjorde på jobben. Ved siden av Guess jobben hadde jeg min egen spalte som jeg skrev i FHM som het << Spør Linni>>

Senere måtte jeg slutte på Guess, da det ikke ble nok tid. Det ble mye reising, modelljobb osv etter Robinson, og begynt e å leve av modellyrket, artistlivet, bloggen og tv-oppdrag. Noen ganger savner jeg å stå opp om morgenen, dra på jobb tidlig og være ferdig rundt 5, og leve et normalt liv, mens andre ganger elsker jeg å ha en hektisk hverdag, stresse fra den ene greia til den andre og ha fri noen dager..  Blir vel egentlig aldri fri i og med at jeg studerer, men de dagene jeg har fri har jeg så klart Dennis hjemme. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk 7 jobber.. Modell, musikken, Tv-serien, student, bloggen, Mamma og husmor.. Elsker med andre ord å jobbe, men må ha forskjellige ting å jobbe med, hvis ikke går jeg lei.     Hva har du på deg akkurat nå ?
Rosa joggebukse og svart topp;)


Hva tenker du på akkurat nå ?
Å svare på dette spørsmålet, og at jeg skal hente meg sjokoladekake i kjøleskapet;)


Hva skal du spise til middag i dag ?
hmm, der sa du noe. Kanksje fiskeboller i hvit saus med reker i, poteter og crabstick ved siden av.;)

Hvilken barnehage går Dennis i ?
Det er privat. ;)

Hvor lenge har du blogget ?

Var vel en av de første i Norge som fikk blogg gjennom team Aylar, men da var det jo nesten ingen som visste om det eller hva det var. Det er først de siste årene det har blitt populært;)

Hvor får du inspirasjon fra ?
Fra nesten alt jeg ser og opplever.

Kan du si litt om håret ditt?

Håret mitt er som folk flest sitt, døde hudceller.

Hvordan syn har du på kroppen din?

Være snill mot den, for det er det mest verdifulle jeg eier og har, sett bort i fra Dennis så klart. Det beviste jeg etter at jeg fikk et barn ut av kroppen min.

Har du noen gang prøvd å slanke deg?

TVERT IMOT! Har bare prøvd å legge på meg.

Og hva er det meste du har veid?

54 kg, og da hadde jeg akkurat fått mensen og former;) Babyfettet forsvant og nå veier jeg 47/48.

Hei Linni,jeg er en person som elsker bloggen din,jeg bruker den som en trøst i hverdagen min som for tida er veldig tøff.Det hjelper å lese din blogg.Kanskje er det flere som gjør det.Har du noen tips for hvordan en skal takle store forandringer å nedturer i livet,som en er skyld i selv og som har såret mange rundt deg...Ønsker deg en flott helg.Klem fra Karin

Er glad jeg kan hjelpe selvom jeg ikke gjør så mye.. Det beste er vel å be om unnskyldning, snakke ut og ordne opp. Du har ikke noe å tape på det ! Vi alle mennesker gjør feil, og når Gud kan tilgi, må ihvertfall mennesker det. Lykke til.;)

Er du og Omar Bhatti veldig gode venner ? Kossen ble du og han kjendt ? :-)

Vi hilser når vi møtes, kan alltids ta en dans for å si det sånn hvis vi møtes på byen, og svarer hverandre på meldinger;)

 kan du legge ut et bilde av deg når du ikke har silikon i puppene ?

Det skal jeg få fikset;)

 

Fortsettelse følger neste innlegg! Se-se vi er på CC ;)

09.10.2010

57453-1-1286626117005.jpg
Vi har vært på CC  marten på Gjøvik og shoppet litt.

Jeg trengte nye sko og endte opp med 3 par. De hadde sykt mye bra utvalg pluss at det er jo ikke akkurat svindyrt på Bianco. Kan vise dere de etterpå. Har kjøpt med overraskelse til Bestemoren til Dennis, så håper hun blir glad!Orber VS støv ?!

08.10.2010


57453-1-1286574343812.jpg

Skulle til å legge meg, så sa jeg til Bernhard at det var unormalt kalt her på rommet hans i Snertingdalen. Han tok dette bildet, og så dukket disse orbene rundt meg igjen. Hmm, sies det ikke at det er kaldt i et rom hvis det er ånder, engler osv der?Spennende greier.

Koselig at dere likte headeren min, da ble jeg glad!

Blir videosvar på alle spørsmålene deres på søndag, da kommer jeg hjem og skal svare så godt jeg kan.

 Håper dere har en fin fredagskveld.

P.s. Dere har spurt meg før om hvor den toppen min er fra, men det vet jeg ikke, fordi jeg fikk den i 23 års gave av Aylar:) Sov godt store og små venner.;)ENDELIG !

08.10.2010

57453-1-1286561249318.jpg
JAAAAAA!

Endelig er headeren ferdig, og imorgen blir bakgrunnen lik farge som headeren.

 Deilig med forandring må jeg si.

Se så mye kule greier mobilen min har, bl.a trompet, gitar, osv av det Dere ser på bildet. Funnyhoney!On the road again ..

08.10.2010

57453-1-1286557501021.jpg
I bilen på vei til sammenkomst i Snertingdalen.;)

 Det blir koselig, det er jo så lenge siden jeg har vært der.

Glemte å ta med kaken jeg lagde istad.. Ååh, typisk meg! Jeg spiste ca 7 biter, så jeg er fornøyd,men var ment til resten av gjengen òg. Jaja.. Tror de overlever. He he..Kakemonster !

08.10.2010

57453-1-1286536542967.jpg

Jeg fikk plutselig sykt lyst på sjokoladekake, så da ble det til at jeg bakte en.

Tror Dennis blir glad når han kommer hjem og det lukter sjokoladekake i hele leiligheten. Mmm!VAKKERT ! VAKKERT ! VAKKERT!

08.10.2010

 

Jeg ELSKER denne sangen !Super sminke tips !

07.10.2010

57453-1-1286457526073.jpg

Uten min glowbrow collection hadde jeg nok brukt enda lenger tid på å sminke meg. Den gjør øyenbrynene dine perfekte, samt at det er så utrolig enkelt.

 


57453-1-1286457526985.jpg

Alt du trenger å gjøre er å finne hvilke øyenbrynsmerker som passer best til ditt ansikt. Du kan velge mellom 1-4. selv bruker jeg nr 2 for tykkere bryn, og nr 4 for smalere bryn, gøy å variere litt.

 Alt du trenger å gjøre er å plassere markereren inntil brynet ditt, og så pensler du på med øyenbrynsskyggen som følger med, og duser ut med dusepennen.  Da blir det slik som anvist på bildet. Det jeg holder frem der er nr 4.


57453-1-1286457530856.jpg

Her har jeg brukt nr 2.

Husk at øyenbrynene dine er rammen til ansiktet og har derfor mye å si for ansiktet ditt.  Har du perfekte bryn, trenger du ikke å beskymre deg for å gå uten sminke. Bare se så klare mine øyne er selv uten maskara og eyeliner, og det er takket være at brynene mine fremhever øynene mine og gir de et løft.

Hvis du mener det tar for laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid å fikse brynene dine? Fortvil ikke ! Jeg har de tipsene du ser etter. Alt du trenger er å få råd fra meg og klikke på linken under: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/90065

 Har du noe spørsmål til meg? Send inn nå !

07.10.2010

57453-1-1286446152664.jpg
Har du noen spørsmål? Send inn idag, så svarer jeg på video imorgen. ;)

Bernharden overrasket meg med blogg-telefon fra Sony Ericsson igår, så nå blir det bra bilder og videoer fremover.;) Herregud, så snilt ;)

 Det er så mye kule effekter på mob, og svart-hvitt bilder kan jo aldri slå feil, så det er jeg veldig glad for at jeg har på mobilen min;)Jeg blir så tullete rundt mitt herlige lille hjerte <3

06.10.2010

 

VET at jeg høres helt tullete ut, men det er sånn mødre blir rundt ungene sine når man ser ungen sin smile og le mens de ser på deg med de største uskyldige øynene sine.. Jeg er helt forelsket i sønnen min. HVer gang vi henter Dennis Michael i den fantastiske barnehagen hans, er han i dette humøret! Jeg er så heldig som er Mor til denne gutten <3 <3

P.s Han har fått et lite sår i hodet som dere ser,  falt i barnehagen slik alle barn gjør, og så har han spist jordbær, så det er derfor han er litt rød rundt munnen. <3Linni og gutta !

06.10.2010

57453-1-1286373161949.jpg

..-det er sånn vi liker det ja. He he..

Jeg har hatt nok en morsom dag på jobb.. Jobbet med denne knallgjengen her og regissøren var ingen andre enn sønnen til selveste Nils Vogt. Jeg er sånn helt super fan av han, da jeg mener han er en av de mest talentfulle skuespillerene som er, eller den beste i mine øyne. Jeg elsker alt han har vært med på, bl.a mot i brøstet og Carl & co. Dere vet vel hvilke serier det er??

Ikke sant Nils Vogt er en genial fyr?! Sønnen er en super god regissør og syykt morsom faktisk. Det ligger visst i familien.;)

Hvis dere lurer på hvordan jeg klarte å få de til å smile så stort og pent, var det fordi jeg ba de om å si høy: "LINNI" ;) ;) Du burde prøve å si det hvis du ikke vil smile falskt på bilder;)  Hassebasse <3

06.10.2010

57453-1-1286367170593.jpg
Nå spiller vi inn en kul greie for @home på vg-tv. Så det bildet her blogger vi mens vi blir filmet;)

Yeah!

Gled dere!

Denne unge kjekke mannen vil dere elske!!

Herregud som vi ler.. ha ha ha ha;)le og grine..

05.10.2010

57453-1-1286292569790.jpg
57453-1-1286292570859.jpg
Ferdig med innspillingen, å herregud som jeg lo, det var typisk for jeg skulle gråte i filmen.. Derfor har jeg maskara klint utover trynet mitt..

Alltid like koselig og morsomt å jobbe med Tobias. Legg merke til at han har cola-is i hånden som han fikk av meg.  Må alltid gi gjestene mine ett eller annet godt når de drar, og det har jeg fra Mamma'n min. Hun sørget alltid for at gjestene hennes var mette og fornøyde da de dro. Kunne ikke gå noen steder fra henne uten å få ett eller annet digg. Det er såååå koselig, og jeg gjør det samme med mine gjester ubevisst.

That's just me being my mamas daughter.  <3Gjør meg klar for å bli filmet til en snowboard film..

05.10.2010

57453-1-1286283741519.jpg

-det blir coolt, og vi skal faktisk filme hjemme i stuen min.. Ååh, HERREGUD jeg skvatt nå.. De ringer på, så best å lukke opp.. Eller.. Neida, kan blogge senere, cause I got some work to doooo! Mitt besøk fra Bjørnegård skole, i BJØRNEPOSTEN (skolens avis;)

05.10.2010

 


Åååh,var faktisk helt rart å se meg i min gamle skoleavis igjen;)Fant dette i posten i går. Et brev fra de herlige elevene som intervjuet meg til skoleavisen Deres som ligger ved siden av.

 

Var koselig å bli tatt bilde av sammen med min gode gamle klassevennine, Charlotte, foran den gamle gode skolen vår, som for øvrig ikke er gammel lenger... Tvert imot !

Vi viste at Bjørnegård skole hadde blitt litt pusset opp, men skolen var ikke til å kjenne igjen fra da vi gikk der.. Trodde vi skulle komme inn til den gamle gode sklien som man måtte gå opp for å komme til landskapet, men den var forsvunnet.;(  Det første vi så da skyvedørene gikk opp var en gigantisk storskjerm med TV2-nyhetene, flatskjermer oppe i hvert eneste gjørne.. eller i noen da;) En sykt stor og flott kantine, hvor elevene bl. a kan spise frokost hver morgen gratis hvis de vil, pluss at de har deilig menyer til lunsj.. Det er skolen sin det ;)

Slik var det ikke da vi gikk der for å si det sånn..Frokost måtte vi spise hjemme, og glemte vi matpakken måtte vi dra på butikken ved siden av for å kjøpe.. om vi hadde penger.. Kantinen vår kom 5 mnd før vi sluttet og den var nede i et bomberom, men vi elsket skolen vår akkurat som den var, så det var trist for oss å ikke kjenne den igjen i det hele tatt. Er så klart veldig glad på skolens, lærerene og elevene sine vegne, at de har fått en så fantastisk flott skole.

 

 

Ola;) Min gamle klasseforstander som vi alle savner så veldig ! Verdens beste lærer !

 


 Var så utrolig koselig å se Ola igjen, og han var seg selv helt lik, både i det gode humøret sitt og utseende?! Good for him. ;) Charlotte begynte å gråte da hun så han, og jeg ble helt satt ut og rørt.. Det var så gode tider, så klart man blir litt følsom;)

 

 

 

Rektor Ola, var på plass da skyvedørene gikk opp til hver sin side, da vi gikk inn på den gigantiske og flotte skolen. Han stod rett innenfor, gav oss klem og tok oss så godt imot, så det var kjempe koselig å se Rektor Ola igjen. Han fortalte om alle forandringene, og hvor mye de trivdes der.  Jeg forstår jo så klart at de gjør det, ettersom de har den fineste skolen, beste miljøet og flinke lærere ;)
OH MY ! Det var til og med "leker" i skolegården?! Ping-pong bord, og denne dingsen vi løper rundt med høye hæler på. Jeg så den i skolegården og MÅTTE bare prøve.. he he.. Det er en slags snurrende tredemølle.. he he.. det virket ihvertfall sånn. Vi hadde vår gode gamle basketbane i skolegården og noen slitne benker da vi gikk der,  men det dugde mer enn nok for meg. Jeg var uansett bare opptatt av å stå i skolegården for å prate med vennene mine å se på de kjekke guttene. ;)
Dette var en av jentegjengene som intervjuet meg. Kjempe søte og koselige jenter;)

Rart å tenke på at Charlotte og jeg er 9 år eldre enn de..... enten så ser vi veldig ung ut ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) eller så ser de litt eldre ut enn det vi gjorde da vi gikk der..Disse herlige jentene, Karoline og Ingrid, var de jeg ringte opp etter å ha mottatt mail fra de, om de kunne intervjue meg i forbindelse med et skoleprosjekt. De fikk det lengste intervjuet, og var så snille å viste Charlotte og meg rundt HELE skolen <3

 


Herregud så mye morsomme greier det er på Bjørnegård skole altså. Denne hodegreia fant vi midt på en bru, inne på skolen. Ja, en bru ja, INNE på skolen. Sist jeg prøvde en slik greie var jeg i Disney land med Bernhard, men å være på Bjørnegård igjen var nesten som å være i Disney land, med tanke på alle følelsene inni meg som var som en berg og dal bane ;) he he.. se på oss' a..  litt morro må man ha ;)

Det var kjempe koselig å se vår gamle skole igjen, eller skolegården igjen.. da det er det eneste som er likt fra da vi gikk der;) Men det koseligste var å se alle de gamle lærerne fra da vi gikk der som enda var der, og godt er det;)

Ellers var dette noe jeg absolutt trengte å gjøre ettersom det har vært et stort savn for meg. Den tiden av livet mitt var så nytt, annerledes, masse rare føleleser, spennende osv, slik fjortiser flest har det.;)

 Det er trist å tenke på at jeg og mitt kull aldri skal gå der igjen, men godt å tenke på alle de gode og rare minnene. <3

Så til alle fortiser, he he, neida ! Til alle som Dere som går på ungdomsskolen nå, så vil jeg oppfordre alle til å nyte hvert eneste sekund dere går der, for før du vet ordet av det er det slutt, og den tiden går syyyykt fort ;)

 

Hjemmesiden til skolen: http://www.bjornegardskole.no/

Ta deg en titt da vel ;)

 Ice COOL ;)

04.10.2010

57453-1-1286193653761.jpg
57453-1-1286193654889.jpg
Jeg gikk fra Oslo S på vei hjem og begynte å fryse.. Måtte derfor innom en butikk for å finne noe som kunne varme meg og  fant lue, skjerf og våtter i yndlings mønsteret mitt,leopard! Ååh, elsker leopardmønster! (Det er ikke ekte altså;)Så da gikk jeg videre hjem blid, varm og fornøyd!

Ta på dere godt med klær folkens, fordi nå kommer vinteren fortere enn vi aner, og godt er det! We love winther! .. -eller ihvertfall JEG! Desember-barn jeg vøttø.

What's not cooler then being cool? ICE COLD!  SÅÅÅ, kle på dere ! ;)

SMASKMorgenstund er stress i grunn..

04.10.2010

57453-1-1286192429694.jpg
57453-1-1286192430745.jpg
Oh my god! Skulle i møte kl: 11 idag, og jeg hadde rett og slett glemt det.. ????! HVA SKJER ME Å GLEMME ET MØTE??

Da Christer sendte melding om jeg var på vei og klokken var fem over halv elleve, spratt jeg opp som en kule, dusjet raskt, hoppet i klærne, og sminket meg på fem min..tok en taxi og sendte melding om at jeg var på vei, og hentet han ca 11:10  i taxi for så å dra i møte. Yeee, han var ikke sint og lo heller bare av meg.. Off, det er ikke alltid lett å huske på alt, derfor skriver man ned avtaler, men det hadde jeg av en eller annen merkelig grunn glemt?!  HATER å komme forsent!

Ja ja, super stress er alltids en perfekt start på uken. OH YEAH !.. YUM !

04.10.2010

57453-1-1286178455198.jpg
57453-1-1286178455904.jpg
Igår hadde vi fårikal til middag og inviterte så klart Tom over, vi er blitt en sånn liten familie.

Etter at Even flyttet sammen med Elin, er det Tom som får sitte på plassen til Even. Det er ikke noe koselig at den stolen står tom, så da er da bra å fylle den med Tom. Ha ha, God I'm funny. Vi elsker å ha besøk, så det passer bra at Tom er naboen vår. Ellers smakte fårikålen sykt godt. Jeg stod for å brune kjøttet før det skulle kokes, og dele opp kålen, men Bernhard kokte poteter og passet på at maten ble ordentlig kokt. Yeah! Teamwork! I'm blue dabedidabedei ;) Kommer på den sangen når jeg ser dette bildet ;)

03.10.2010

57453-1-1286087765583.jpg
57453-1-1286087766253.jpg
Vi var inne hos naboen vår Tom, i hele går. Bernhard og jeg pluss to andre var innvitert på nydelig middag.

Kommer ikke over hvor godt det var. Noe annet jeg ikke komme over er hvor dårlig kameraet på iPhone er, så imorgen kjøper jeg en mob med ordentlig kamera. Er ikke gøy å blogge blørrete bilder.. Dennis lå på gjesterommet til Tom og sov mens vi var der, og lagde ikke en lyd. Han har et sovehjerte uten like.<3

 Har dere?

Jeg kan sove når som helst og hvor som helst, kan dere?Michael Jackson for alltid <3

02.10.2010

57453-1-1286027834322.jpg
57453-1-1286027835443.jpg
Veldig uklare bilder da de er fra inatt.

Etter at jeg hadde lagt Dennis, spist god middag med Bernhard og gjort ferdig skolearbeidet, dro jeg til en av bestevenninene mine, Henriette og drakk litt vin. Var sykt hyggelig. Vi fant plutselig ut at vi skulle ta en liten tur på byen, så da plukket en annen vennine av meg, Katrine, og kjæresten henne oss opp og så dro vi på utestedet, <<Emil og Samuel.>> Møtte bl. a  på Omer Bhatti og vennene hans. Er så sykt bra gutter og jeg har festet med de flere ganger før, så det er alltid like hyggelig å treffe på han/De.  Sa til han at jeg seriøst ikke klarer å høre på Michael Jackoson enda.. Jeg får så vondt inni meg og blir oppriktig lei meg. Det var så feil at han skulle dø før den siste konserten.. Han sa at han heller ikke klarte å høre på M.J.. Det er ikke så rart, da de var som en familie. Han synes det er drit kult at jeg har oppkalt sønnen min etter Michael Jackson. Det står forresten en reportasje om Dennis Michael i Se og hør nå, hvor han bl.a har på seg Michael Jackson klær. He he. Naaaaw!

Ellers var det en kjempe koselig kveld.   School = COOL !

01.10.2010

57453-1-1285959247464.jpg
Sitter og gjør ferdig en innlevering mens jeg har på pc-brillene fra www.gunnars.no De funker helt ypperlig hittil. Brillefint møte ;)

01.10.2010

57453-1-1285937476779.jpg
Nå sitter jeg i møte på blogg.no med www.gunnars.com Det er briller du BØR bruke hvis du sitter på pc'n, slik at du bl.a ikke får vondt i hodet eller skader øynene dine. Jeg har fått et par som jeg skal teste ut når jeg jobber med skolen på pc'n. Og jeg som alltid ønsket at jeg måtte bruke briller, da man ser så voksen og intelligent ut, og nå har jeg fått et par uten styrke som gjør øynene mine bare godt. ;)Du får så klart med styrke også.

Jaaa, nå gleder jeg meg til å teste de ut ordentlig.Kles designeren TSH !

01.10.2010

57453-1-1285934216671.jpg

Mari Haugersven og jeg er hos den store, kjente, designeren- Tina S Hermansen.

We love her and her work.

Må ha en designerkjole til lanseringsfesten til bl. a Tv-serien min som har premiæe 17.okt på TV2-BLISS. ALLE får inn den kanalen 17.oktober GRATIS ;)

 Hvilken likte dere best? Hjeeelp!Pynte jenter = www.makestyle.no

01.10.2010

57453-1-1285924215649.jpg
57453-1-1285924216612.jpg

Jeg krøllet håret mitt idag med min nye krølltang fra www.makestyle.no og jeg ELSKER den!

Krøllet håret på under 5 min, den er sykt bra !

 Fikk plutselig trang til å pynte meg idag. Pleier dere å få dager hvor dere bare måååå pynte dere? Det får jeg, og det er da jeg virkelig elsker at jeg er jente. <3


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits