Autumn vacay at beautiful Vestlia

01.10.2015

Annonse!

 

Hei fine mennesker.

Nå befinner jeg meg på Vestlia Resort på Geilo med min herlige lille familie.

Vi skal tilbringe høstferien vår på Vestlia resort. De siste årene har vi valgt å bo på Vestlia, da det gir oss noe over all forventning.

Ingenting er som å bo på et hotell der man får følelsen av at man bor på sin egen hytte.

Denne gangen valgte vi et familerom med to soverom , balkong, et kjøkken med spiseplass, kjøleskap, fryser og komfyr slik at vi kan lage mat når det passer oss, og forsyne oss med det vi vil fra kjøleskapet.

Frokost og middag er inkludert i prisen, det er luksus, men det er oggå luksus å kunne lage seg det man ønsker å spise til enhver tid. Dennis Michael og jeg har bl. a planlagt å bake noe godt i morgen, da er det ekstra bra at vi f.eks har en egen komfyr.

Ønsker vi å spise en hyggelig frokost, eller middag for oss selv, så gjør vi det ! Vil vi slippe å stå for frokosten/middag selv, er det bare å ta heisen ned i restauranten og få servert det vi ønsker.

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs Lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass. Gjett om det er en liten en som gleder seg til å teste ut lekeland i morgen ;)

Vestlia har også et  et lekkert SPA hvor du kan investere litt tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel.

I 2014 åpnet de også Deres nye familiebad på hele 750 kvadratmeter med 20 meters basseng, aktivitetsbasseng, boblebad, barnebasseng og en VANNSKLIE på 82 meter som går fra fjerde etasje og inn i bassengområdet.

I februar 2015 kom det bowlingbaner på Nye Vestlia Resort.  Under den nye resepsjonen finner man åtte nye bowlingbaner som venter på at vi kommer og lar kulene rulle. Er det noe min lille familie elsker å gjøre, så er det å spille Bowling.

Det er mer enn nok å gjøre for å glede hele familien på dette fantastiske hotellet. Gleder meg også veldig til å gå mange fine turer, puste inn frisk fjellluft, og nyte den vakre naturen på fantastiske Geilo.

Vi har allerede booket oss inn her i romjulen + nyttår - det skal bli så kos !

Vestlia Resort ligger flott til for både langrenn, løpe, alpint og rulleski aktiviteter.

Du kan lese mer om Vestlia resort // HER

 

Skal dele masse koselige og flotte bilder fra Geilo, men nå får jeg nesten ta kvelden.

Guttene mine ligger og snorker, mens jeg nyter ett glass rødvin, og slapper av med macen og chill musikk.

Deilig å ha litt meg-tid, selvom jeg elsker å være med guttene mine ;) 

 

God natt.

 

 My one and only

29.09.2015

I går hadde jeg en fantastisk dag med min skjønne sønn.

Han ble meg meg rundt og gjorde litt ærender før vi satte oss på en utrolig koselig café på Skøyen.

Der koste vi oss lenge og hadde koselige samtaler.

Elsker virkelig den alderen han er i nå, så nyter hvert sekund med han <3

My beautiful son <3

Jeg kommer ikke over at han er sønnen MIN ! Jeg er så heldig, jeg !

 

Måtte bare si det ;)

 

Ha en fin dag !Forever young skin

28.09.2015Jeg er veldig opptatt av å holde huden min så fin og ung som mulig, så lenge jeg lever.

Moren min begynte å gi meg B-vitaminer som 6 åring, og siden har jeg tatt det hver dag ! Ved siden av å ta B-vitaminer og drikke mye vann har jeg passet på å bruke riktige produkter til ansiktet mitt.

Jeg har prøvd utallige mange ansiktskremer, og blitt lovet både det ene og det andre, men har ikke følt at noen av kremene har holdt sitt ord, bortsett fra Beauté Pacifique ansiktskremen fra Makestyle.no 

Jeg har sverget til den kremen siden jeg for første gang prøvde den i 2009.

Cremé Paradoxe forsinker aldringsprosesser, reparere solskader, bekjemper og forhindrer årsakene til rødhet og gjenoppretter en sunn og robust hud.

Denne dagkremen er perfekt for de som ønsker å få en jevnere farge i huden, redusere rynker og rødhet og for de som ønsker å få bort acne. Denne kremen er en alt-i-ett krem med vitenskapelig bevist virkning. Sliter du med sprenkte blodkar, pigmenteringer eller herpes kan du også bruke kremen til å forbedre dette.

Kan også brukes på ung hud, for å forbedre acne problemer, rødhet og irritasjon i huden.Sminkehårbånd fra // HERDu kan lese mer om denne fantastiske kremen // HERTakket være bl. a makestyle.no

 

Håper du ble glad for tipset.

 Rolls Royce Eyebrown

27.09.2015

Annonse!

 

Jeg tok endelig til mot og dro til fantastiske flinke Sol, som er permanent makeupartist.

Hun driver SOL Permanent Makeup som holder til i Professor Dahlsgt 8B, 0355 Oslo.


Hun har fikset utallige mange bryn, både på menn og kvinner, deriblandt et dryss av kjendiser. 

Jeg har lenge drømt om å kunne stå opp hver morgen med perfekte bryn, i stedet for å markere/sminke de for å få de fine, som noen ganger kan ta litt tid.

Sol brukte to timer på å gjøre livet mitt litt lettere ved å fikse brynene mine, slik at jeg nå slipper å stelle brynene mine om morgenen.

Hun nappet de perfekte, tegnet de opp slik jeg/vi ønsket, og tatoverte svake hår, slik at det ser helt naturlig ut.

Jeg kjenner flere som har gjort det, og som sier at det er den beste investeringen de har gjort, da det har spart de for uendelig mye tid om morgenen. Sminke i seg selv er ikke vikitg, men bryn er det som rammer inn hele ansiktet ditt, og blir derfor avgjørende for hvordan du ser ut.

Det er veldig mange jenter som tegner brynene sine alt for tykke, slik at det ser ut som brynene er ute og går tur med de... Sol har markert brynene mine, slik at de alltid ser fine ut. Ønsker jeg de større, eller mere markerte, kan jeg sminke over med brynskygge.

Hun ble selv så fornøyd med brynene mine, så hun kalte de "Rolls Roys bryn" - det navnet kan jeg leve med ;)

Dette er noe jeg anbefaler til dere som har viktigere ting å bruke tiden deres på enn å få perfekte bryn om morgenen.

Deilig å kunne stå opp om morgenen med perfekte bryn, alt jeg trenger i ansiktet før jeg går ut døren nå, er litt fuktighetskrem i ansiktet fra // HER

Du kan bestille time // HER, men har hørt at det er opptil 2 års ventetid. Sol er den flinkeste i hele Norge på bryn, derfor reiser folk fra andre byer for å komme til henne.

Hun har også fikset opp i mange mislykkede bryn som kommer fra ander steder. 

 
Jeg må tilbake om noen uker for å fylle inn litt farge, og så er de good to go.

Bortsett fra å få drømmebrynene mine på plass, har jeg tilbringet hele helgen med guttene mine.

Deilig at høstferien er i gang, selvom det blir litt jobbing innimellom.

Olav ble syk på lørdag, så tok med meg Dennis Mike på kino, slik at Olav kunne slappe av i fred og ro.

Vi så <<Knutsen og Ludvigsen>> og syntes den var utrolig bra ! Ekstra hyggelig var det å synge med til sangene som jeg er oppvokst med.

Da vi kom hjem overrasket vi Olav med Indisk mat fra <<Jewel of India>>, Cola, og masse godteri. Alt man vil ha når man er syk, med andre ord.

Han ble selvfølgelig sykt glad og fornøyd.

I dag brukte vi hele morgenen på å spille noen nye spill, Dennis og jeg kjøpte i går.

Et av spillene spm heter <<Headbanz Charades>> var sykt lættis. Da jeg skulle mime hvilket kort Olav hadde på hodet, kom han med alle mulige forslag, som esel, klovn, pungrotte osv.. ha-ha !  Noe jeg overhodet (bokstavelig talt) ikke var, men han elsket å kalle meg alle disse tingene, før han gjettet rikitg. Trodde jeg skulle pisse på meg av latter. (Sorry språket) Vet hvilket spill jeg skal dra opp neste gang vi har middagsgjester på besøk og har noe ekstra godt i glasset ;)Ingenting er som når ungen min sover i armene mine <3

 

 


Ha en strålende dag.

 

 

 

 Kategori: Diverse
Pretty Smooth

24.09.2015

Annonse!

 Ved siden av mye jobb i det det siste, har det også vært tid for litt kos.

Tirsdag kveld var vi innvitert på middag og show på 15 års jubileumet til <<Wallmans salonger>>  

Det er 2.gang jeg er der, men fortsatt like imponert over alle de fantastiske flinke danserne.

Ekstra hyggelig var det å være der med så mange gode venner, bl. a Mari, Carina og kjærestene Deres.

Onsdag kveld ble det faktisk <<Tigerstaden>> reunion, da både Anette Marie, Mari, Carina og jeg var på Carina Dahl sitt release party for den nye låta hennes << Champions >>. Den er helt fantastisk bra, så den dere høre !

Ved siden av litt kos og hygge med gode venner har jeg mye spennene prosjekter på gang.

Jeg holder bl. a på å lage mitt eget sminkemerke i samarbeid med Makestyle.no Gleder meg veldig til å fortelle mer om dette når vi nærmer oss lanseringen som blir en gang før jul.

Tidligere i dag var jeg i et spennende møte med Maria Høili, som er en av gründeren bak <<Pretty smooth>>. Det er smoothier som gjør underverker med hud og kropp.

Gleder meg til videre samarbeid, og til å teste ut smoothiene.
Gleder meg til å hente Dennisen min i morgen etter skolen. (Han er hos pappaen sin til i morgen) Da startet høstferien for vår del. Dennis og jeg skal på kino etter skolen i morgen og spise middag sammen ute - det gleder jeg meg veldig til.

Nå skal jeg videre i et nytt møte, men det blir for det meste kos og for å catche opp. Triana og jeg ser hverandre mest i jobbsammenheng, så vi fant ut at det var hyggelig å ta en lunsj sammen for kosens skyld. (Blir dagens andre lunsj for min del ;) 

 

Ønsker dere alle en flott dag videre.

 Sister from another mister

23.09.2015

Noe av det beste med å få være med på << Kongen på Haugen >> var alle de fantastiske menneskene jeg fikk muligheten til å bli kjent med.

Noen har blitt mine venner for livet, bl. a fantastiske og vakre Charlotte Thorstvedt <3

Dere skulle likt å vært en flue på veggen da vi satte i gang praten, og kameraene var borte. 

Må sies at kameraene fikk med seg ekstremt mye, så det gjelder å følge med hver tirsdag kl: 20:30 på Tv3, eller se reprisene som går hver tirsdag kl:19:30.

Alt vi måtte gå igjennom på Sørbråten gård... - det kommer jeg aldri til å glemme - ha,ha !

Du kan lese mer + se video // HER

 

 Kategori: Diverse
Kongen på Haugen på Tv3 i kveld

22.09.2015

Husk <<Kongen på Haugen >> på Tv3 i kveld kl:20:30.

Jeg tør ikke å tenke på hva vi måtte igjennom i kveldens episode.

 

De gærne har det godt !Kategori: Diverse
Because you're worth it

22.09.2015

Annonse!

 

Hei godinger.

Først og fremst må jeg fortelle Dere at jeg har forelsket med helt i møblene fra TM Design // HER

Endelig er de lekre stolene fra TM Design mine/våre, og de gjør stuen vår ti ganger finere, mener jeg. Olav og Dennis er like ville etter de som meg.

Føler de stolene (på bildene under) er som laget for meg.

Skal spare opp litt ekstra penger, før jeg bestiller meg flere møbler fra TM Design.

Jeg har seriøst lyst på ALT derfra.

Det ble en hyggelig helg på oss. Lørdag kveld dro vi ut og spiste med min vakre svigermor, på en av favoritt restaurantene mine << Lemongrass >> som holder til i Kristian augusts gt 14.

Lemongrass er en karibisk Restaurant i Oslo. Der kan man nyte den avslappende atmosfæren og de mest spennende matopplevelser fra de karibiske øyer. De kulinariske rettene er presentert og inspirert av de franske, spanske og britiske koloniene og menyen gir et måltid der dine smaksløker vil bli fristet til gjentakelse. Det er et unikt lokale, med en varm og innbydende atmosfære som får deg til å føle deg hjemme. Du vil alltid kunne nyte Deres personlige service og den delikat tilberedte maten. De kan legge til rette for Lunsj i forbindelse med seminarer eller samlinger. Restaurant Lemongrass er stedet der god mat og gode venner møtes.

Utover kvelden blir restauranten gjort om til et utested hvor du kan bestille deilige drinker i baren, og riste løs på dansegulvet. De lærer bl. a bort salsa, har eventer og show på spesielle dager. Du kan lese mer om Lemongrass // HER

Olav, svigermor og jeg delte tre forksjellige retter som smakte sinnsykt godt ! Fikk også ristet litt fra oss på dansegulvet før vi tok kvelden. Det ble en fantatsiske kveld, og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal dit. 

Søndag var det full rulle på McDonalds hvor vi feiret bursdagen til Dennis, med alle guttene fra klassen. Det ble en vellykket bursdag og Dennisen var strålende fornøyd ! 

Mandag hadde jeg lunsj med min gode vennine, Janne, fra Makestyle.no Vi spiste lunsj på The Thief, og la masse nye planer for videre samarbeid. Etter et produktiv og bra møte dro vi på The Thief Spa og fikk Massasje.

Massøren fortalte meg at i løpet av sin karriere hadde han hatt rundt 8000 kunder, men aldri hadde han følt en hud mykere enn min ?! Ha,ha ! Det var hyggelig å høre, og det har jeg min mamma og takke for, samt produktene fra Makestyle.no 

Han sa også at han mente jeg var ordentlig stiv i ryggen og trengte massasje opp til 4 ganger i uken til alle knutene har løsnet, før jeg kunne gå over til 1-2 ganger i uken.

Olav ble veldig glad, da jeg kom hjem med den beskjeden til han... Heldigvis er Olav verdens flinkeste til å massere, (de gangene han gidder;)

Jeg skal ikke klage, for i går fikk jeg de lengste og vakreste rosene jeg har sett i hele mitt liv ! Jeg ble så satt ut og glad, da Olav kom hjem med de til meg. Koselig å bli overrasket av en man elsker.

Vi var så godtesultne i går, så endte opp med å bake enda en sjokoladekake.

Vi momset kaken i oss, mens vi spilte Mario Kart.

En perfekt kveld, med andre ord.

Lip plumperen er fra // HER
Nå er det jobb frem til kl:16:00, så skal vi på galla middag i kveld, det gleder jeg meg til. 

 

Ha en flott dag.Ten Years In Showbiz

19.09.2015

God lørdag.

I går hadde jeg en travel, men innholdsrik og fin dag.

Jeg var gjest hos Norges vakreste programleder, Dorthe Skappel, i << God Kveld Norge >> som kommer på Tv2 ikveld.

Helt utrolig å tenke på at jeg har vært ti år i showbiz-bransjen - det er ikke verst. (Hvordan har jeg holdt ut, ha-ha ! )

Etter at jeg var ferdig hos Tv2, dro jeg og spiste lunsj hos min vakre "life coach" og gode vennine, Sepideh.

Hun lagde en fantastisk god persisk rett som smakte helt himmelsk, så fikk jeg ostekake til dessert. Får vann i munnen bare av å tenke på hvor godt det var.

Får alltid så fin energi etter at jeg har vært hos Sepideh. Hun er min soulsister, og vi er heldig som har hverandre i livene våres.

Dro til min barndomsvennine, Henriette, og fikk dullet og kost litt med den nydelige sønnen hennes, Philip Olinus <3

Da pappaen til Philip kom hjem, kjørte vi til vår gode venn, Tom. (Gamle naboen min på Frogner)

Til middag hadde vi favoritt retten min - Pizza og rødvin, det er det beste jeg vet i hele verden !

Etterhvert kom Olav og joina oss, og vi bestemte oss for å sove over.

Det angret vi ikke på i dag, da vi våknet til strålende sol og over 20 varmegrader på takterrassen til Tom.

Vi kosts oss der i flere timer, før vi måtte kjørte hjemover. (Pliktene kalte)

Dennis skal feire bursdagen sin for 2.gang i morgen, men denne gangen med alle guttene fra klassen sin på Mc Donalds, så jeg måtte hjem for å bake kake, og gjøre klar godteriposene til alle guttene.

Dennis er hos Pappaen sin i helgen og koser seg der, de har vært på badeland i dag.

Gleder meg allerede til å se godgutten min i morgen.

Kaken er ikke helt ferdig enda, må legge på noen fotballspillere (Seigmenn) + kakelys, så er den ferdig.

Håper og tror Dennisen min blir fornøyd.

 

Nå skal jeg i middag med min vakre svigermor og kjæreste på <<Lemongrass>>. Der har de så sinnsykt god mat og super service !

Anbefales på det sterkeste !

Ha en strålende lørdag.

 

KlemHappy Friday

18.09.2015

God morgen fininger. 

 

Tenkte å legge ut klær til salg snart, da jeg har alt for mye som skal selges.

I mellomtiden kan du se om du kanskje finner noe fra de tidligere <<LM-By Linni Meister >> - kolleksjonene mine // HER

Jeg har en hektisk timeplan i dag, men tenkte å blogge direkte fra <<God Kveld Norge>> sitt studio idag, hvor jeg skal være gjest hos smellvakre, Dorthe Skappel.

Du finner mer // HER

God helg !

 Coming soon

17.09.2015

I dag har jeg vært i studio og spilt inn ny låt for Universalg Music Norge, i studioet til Kriss og Erik.

Alltid like herlig å jobbe med proffe mennesker som Kriss og Erik.

Ut i fra noen av bildene (under) å dømme, har de nesten ikke plass til flere awards i studioet Deres. Ingen tvil om at disse gutta vet hva de driver med. 

Dette er en låt jeg tror folk flest kommer til å synge med på, men hva vet vel jeg ?  Det viktigste er at man har gjort sitt beste og står for det.

Siste låta jeg gav ut << No filter >> fikk terningkast 6 av VG, og har nesten solgt til gull ! Det har jeg alt å takke Dere for.

Slenger med et klipp, da jeg gjestet << Senkveld>> og sang << Take on me >>. Ekstra gøy var det at jeg havnet blandt topp 5. 

Gleder meg til den nye låta vår er helt ferdig.
Hyyyyyysj !

 

Mer kan jeg ikke røpe.

 

 Love rainy days

17.09.2015

 

God morgen til deg som er våken. 

I går koste jeg meg virkelig med guttene mine. 

Ingenting er som å hygge seg inne når det regner ute.

Det er så koselig å tenne levende lys, spille spill, lese bok, og drikke varm solbærtoddy, eller te. Alt dette gjorde vi i går etter skoletid og jobb.

Olav lagde taco til hele familien - what a MAN ! Fredagen kom tidlig denne uken. Hver dag er en gave, så derfor bør man sette pris på den - uansett vær.

 

Ha en fin dag.It's never to late

16.09.2015

 

Annonse!

 

I kveld fikk jeg pusset opp trynet mitt - det vil si at jeg brukte en fantastisk god ansiktsmaske fra Makestyle.no 

Det er viktig for både menn og kvinner å ta vare på huden.

Det er lett å glemme at huden blir utsatt for skitt, eksos og annen forurensing . Husk også at huden utsettes for UV-stråling, uansett om man er ute eller inne.

Det er aldri forsent å ta vare på huden sin, men jo før du starter, jo bedre.

Du kan f.eks starte med leirmasken fra Beaute Pacifique fra // HER  Det tar kun 10 min av ditt liv, og i gjengjeld får du en nydelig hud i flere titalls år.

 

Leirmasken renser i dybden og virker sammentrekkende på porene.

Påføres i ansiktet, med unntak av øyepartiet. La masken virke i ca. 10 minutter inntil den er tørr. Fjernes med lunkent vann. 

(Selvom jeg ser ut som jokeren fra Batman, så er det verdt det ;)

Du kjenner virkelig en enorm stor forskjell fra før og etter brukt av leirmasken.Du finner den // HER

 

Hyggelig å gi litt beauty tips. 

 

Vil avslutte dette innlegget med å stille Dere et spørsmål: -  Hva er det vakreste Gud har skapt ?"  Svaret finner du i speilet ditt <3

 

God natt kjære lesere.

 Ms Mercedes

16.09.2015

Annonse!

 

Ingen hemmelighet at jeg er en vaskeekte bilentusiast.

Jeg har elsket Mercedes fra første stund jeg så en Mercedes kjøre forbi meg (4 år gammel)

Hadde jeg ikke drevet med alt annet, hadde jeg definitivt jobbet som bilselger/sjef ;)

Tidligere denne uken var jeg innom Mercedes Erik Arnesen Helsfyr som er en av favoritt samarbeidspartnerne mine. 

De har fått inn nye og lekre biler som får deg til å se stjerner - bokstavelig talt.

Ikke overraskende var det at jeg falt pladask for Mercedes AMG GT og AMG C 63 S.

Gleder meg til å teste de ut og skrive om kjøreopplevelsen.Heldig er jeg som samarbeider med verdens beste mennesker som holder til på Erik Arnesen Helsfyr.

53 ansatte hos Erik Arnesen Helsfyr har som hovedmål å gi deg som kunde gode opplevelser - hver gang.

 Lenge leve Mercedes !

 Take me as I am

16.09.2015

Hallaisen til verdens beste lesere.

For en pangstart for Kongen på Haugen, og for ikke å snakke om den bra kritikken og de fantastiske tilbakemeldingene.

VG skrev en anmeldelse om programmet // HER og trillet 5 på terningen, noe vi alle er strålende fornøyde og stolte over.

Programmet går hver tirsdag på TV3 kl: 20:30 Reprisen kan du se fredager kl:19:35

Jeg må ærlig innrømme å si at Kongen på Haugen er et av de beste tv-programmene jeg noensinne har vært med på, mest pga menneskene som jobbet bak og foran kameraet

Vi hadde en aldri så liten premierefest i går med alle fra produksjonen - det ble en suksess, dog ikke så mange bilder fikk jeg tatt, da vi hadde det for gøy til å huske på det.


Ha en fin dag videre.

 Reality

15.09.2015

Hei Skjønninger

Som dere kanskje vet så skal jeg være med i en ny reality som heter «Kongen På Haugen» på TV3, og den har premiere på tirsdag.

Det er jo ikke akkurat første gangen jeg er med i en reality og mange av dere har nok mange tanker og fordommer rundt reality. Noen av dere tenker jo kanskje på reality som litt trashy og lavkultur, og det er lett å dømme både de som ser på det og de som er med på det.

Personlig syntes jeg for det første at det er utrolig gøy og koselig å være med på reality-programmer, og for det andre så tenker jeg at reality på mange måter ikke har fortjent sitt frynsete rykte.

Det er jo så mange som sier at det ikke er «ekte» likevel, og at de som er med der bare spiller roller, men for meg så blir det litt for enkelt altså.

For hva er egentlig virkelighet, og hva er egentlig ekte? Når er vi vårt ekte jeg?

Spør du meg så er reality faktisk den sjangeren som mer enn noen annen viser både den fragmenterte og mangefasetterte virkeligheten vi lever i i dag, og ikke minst det som i semiotikken gjerne kalles hypervirkelighet.

Altså den begrensede menneskelige bevissthets manglende evne til - i vårt teknologisk avanserte, postmoderne samfunn - å definere hva som er «virkelig» virkelighet, og hva som er simulert virkelighet.

Akkurat som i den tredje klassen av Baudrillards simulacra og simulation (jeg vet hva dere tenker - Hææææ, Baudrillard? Ja, jeg trodde også lenge at Baudrillard bare var han fyren som skrev The Gulf War Did Not Take Place (1991), men tro meg, han er så mye, mye mer!!), der distinksjonen mellom virkelighet og representasjon av virkelighet brytes fullstendig ned. 

Men uansett, sånn sett kan man kanskje si at realitysjangeren blir stående som en metafor for både vår egen samtid og den menneskelige tilstand som sådan?

Fineste Baudrillarden!! 

 

For ja, reality er iscenesettelse, men hva er vel ikke det nå i 2015? I vår komplekse multivirkelighet blir det stadig vanskeligere å skille mellom Saussures signifikat og signifikant (sjekk ut figur A), det er nesten så de spiller hverandre opp til en evig runddans (ååå, nå tenkte jeg på Skal vi Danse <3 Sukk).

For hvem er vi egentlig, og hva er egentlig et menneske? Hva utgjør kjernen, selve ideen meg, og hva er bare et uttrykk for dette meg-et? Er det egentlig personen vi er når vi er alene på badet når vi sminker oss, eller sammen med våre nærmeste <3, eller ute i offentligheten, eller avataren vår på internett som er kjernen av det vi er? 

Fig. A. Les mer // HER Ooops, det var visst den tyske wikipedia siden. Håper det går bra. ;)

 

Eller er kanskje alt dette bare fasetter av vår egentlige essens, alle like sanne, men delt opp gjennom et uunngåelig prisme av både de formidlingskanalene vi til enhver tid bruker, samt andre menneskers subjektive sanseapparater? Ikke vet jeg altså. 

Sikkert er i hvert fall det Theodor Adorno, Max Horkheimer og Walter Benjamin og det de gutta pratet om rundt kulturindustri, identitet og autentisitet i senkapitalismens tid, (da tenker jeg spesielt masse på Dialektik der Aufklärung fra 1947 (Jadajada jeg vet at det kom en norsk oversettning i 2011 og den er helt adekvat den, men for meg personlig så foretrekker jeg alltid å gå tilbake til originalteksten der det går an. «Ad fontes!» for å si det med humanistene, hehe ;-D)) kjennes skremmende mer relevant nå enn på lenge.

Selv har jeg alltid syntes at Adorno og resten av Frankfurterskolen har vært litt sånn gretne gamle gubber (hallo hva skjedde med å smile litt til livet? Enig??), men man skal jo ikke stikke under en stol at de kanskje hadde et poeng også da ;-)

Theodor Adorno. Han kunne smilt litt da ;) Åååh, så streng !

 

Nei, spør du meg så vil jeg nok si at i en poststrukturalistisk verden så er hverken virkelighet eller sannhet objektive, målbare størrelser lenger, og kanskje er ikke en slik objektivitet heller noe å etterstrebe?

Uansett, min generasjon er oppflasket på - og sånn sett godt kondisjonert (tenker ikke på lokkene mine her altså!) for OG permanent (ikke her heller, hehe ;-) bevisst på - de moderne virkeligheters iboende iscenesettelse og «uvirkelighet».

Der forrige generasjon kanskje sa det med Godard - «film er sannhet 24 ganger i sekundet» (fordi, som du vet, sånn gammeldags film tok 24 bilder i sekundet for å simulere øyets oppfattelse av bevegelse), velger jeg heller å sitere min yndlingsauteur Michael <3 Haneke: «Reality-tv er løgn 24 ganger i sekundet, i sannhetens tjeneste.» ;-)

Oj hør på meg, her bare babler jeg i vei! Sånn blir det når man er engasjert. Uansett, det jeg EGENTLIG ville si er at «Kongen På Haugen» har premiere i kveld. Det blir spennende! Håper dere følger med og heier på meg! <3

Vi snakkes senere.

 

Hva tenker dere, lesere? Tror dere også kanskje at hele vår oppfatning av én virkelighet, én sannhet, beror på en tankefeil om at vi er i stand til å forstå virkeligheten uten at den farges av vårt sanse-, begreps- og erkjennelsesapparat?The Perfect Wedding

14.09.2015

Hei kjære lesere.

Lørdag var jeg i bryllupet til noen av mine bestevenner, Kristine og Dag. 

Lørdagmorgen møtte alle brudepikene og forlovedene til Kristine, opp på suiten til Kristine og Dag, for å ha champganefrokost sammen.

Vi fikk utdelt hver våre silkemorgenkåper og kleshengere med navnene våres på.

Vi ble stylet av Oslo Hair og de fikk alle til å se helt amazing ut - men mest av alt Kristine. Hun var rett og slett slående vakker og den vakreste bruden jeg noensinne har sett.

Det var et magisk og fantastisk bryllup. Maten smakte helt himmelsk, alle menneskene var så hyggelige, så fikk lille mor danset fra seg.

Genialt at de brukte Tommy Steine, som toastmaster ! Jeg og resten av gjestene holdte nesten på å le oss ihjel.

Jeg danset masse med den skjønne bestemoren til Kristine. Hun er btw helt rå til å danse. (Ingen hemmelighet at jeg elsker eldre mennesker)

Vi var så heldige og få sitte på bord med et herlig vennepar av oss, Anne og Fredrik , vi har det alltid så gøy sammen.

Var masse venner og kjente av oss i bryllupet, så ikke rart at vi storkoste oss.

Rørende taler, fine sanger, dyktige artister,  fantastiske gaver, vakre mennesker, så dette er et bryllup vi sent vil glemme.

Jeg er så glad på Kristine og Dag sine vegner og ønsker de lykke til med alt ! De er to godhjertede mennesker som unner alle andre godt, og fortjener det beste !

Jeg er heldig som har så mange fantastiske, ekte og gode venner.

l


Let's groove

11.09.2015

Hei fininger

Thank God it's friday !

Olav tok med med på date i går på favoritt restauranten min << Nodee>>.

Selvom vi har vært sammen i 3,5 år er det like stas hver gang vi skal på date. Det gir meg også muligheten til å pynte meg, noe jeg elsker å gjøre, spesielt for mannen min.

Møtte (utrolig nok) kompisen vår Matias, som var ute og spiste med jobben sin og mange andre kjente.

Matias har verdens kuleste sjef, Hege, som er helt rå!  Heldig med å få henne til sjef.

Vi ble overtalt til å bli med ut en liten tur,  så da vi fikk danset litt. Ingen hemmelighet at jeg elsker å danse, spesielt med forloveden min.

Det er viktig å pleie kjæreligheten og vise at man setter pris på hverandre. Man kan fort glemme det midt oppi en travel hverdag, og ta alt som en selvfølge, eller en vane - men det er der folk gjør feil. Man må ikke glemme at man er kjærester og alle tingene som fører med, bl. a noe av det som skiller dere fra å bare være venner.

Jeg er heldig som skal gifte meg med min bestevenn og sjelevenn  <3

I dag hentet jeg Dennis på skolen og kjørte han til besteforeldre. Han skal (som jeg har nevnt i tidligere innlegg) feire bursdagen sin hos besteforeldrene sine i Snertingdalen helgen, med bl. a kusiner, tanter og onkler - det blir koselig for de.

Selv skal jeg i bryllup i morgen til en av mine bestevenner, Kristine og Dag -  det bryllupet kommer til å bli magisk! Vi jentene starter dagen tidlig på hotellsuiten Deres, hvor vi skal spise frokost og bli stylet til bryllupet. Jeg har jo fått æren av å være en av budepikene, det er veldig koselig !

I kveld skal Olav og jeg spise middag hos min fantastiske svigermor og svigerbonusfar ;) Alltid like hyggelig å være med de, så det gleder jeg meg veldig til.

Ønsker alle en strålende helg og slenger med en av favoritt fredagslåtene mine.

 

God helg !

 

 Side By Side

10.09.2015

Hei på Dere.

Det ble en utrolig hyggelig feiring av 6 åringen min i går med hans gamle venner fra begge barnehagene han har godt i.

Han hadde besøk av Kjæresten sin, Tammy, og bestekompisen hans Adrian fra Akerbrygge barnehage, Christopher, som ble bestevennen hans i Måltrosten barnehage, og Sebastian som er storebroren til Christopher. 

Ekstra hyggelig var det at moren til Christopher var med, og vår gode venn "onkel" Tom, som Dennis er så glad i.

De fikk pølser og pizza til middag og hjemmelaget sjokoladekake til dessert. De lekte "sett halen på grisen" "flasketuten peker på" og fisket godteri. De fikk bl. a sokker, ketchup kork og lighter på kroken, men alle endte opp med å fiske hver sin godtepose til slutt.

De løp rundt, lekte og storkoste seg - det gledet mammahjertet mitt. 

En perfekt feiring med noen av vennene til Dennis, fra hans tidligere barnehager. Godt at de fortsatt holder kontakten, selvom de ikke lenger går på samme skole. Tror de alltid kommer til å holde sammen, da Dennis har et unikt og herlig vennskap til de som var her i går. Det er seriøst mellom Dennis og hans vakre kjæreste Tammy, så det funker bra med avstandsforhold ;) Foreldrene til Tammi, har oppkalt den fantastiske sushi restauranten de driver på Tjuvholmen for  << Tammy sushi >> etter Tammy <3 Anbefales på det sterkeste.

Neste søndag blir det storfeiring på Mc'donalds med alle gutta fra klassen til Dennis, så i dag har jeg skrevet 23 kort - det kjennes på hånden ;)

Til helgen skal han til besteforeldrene sine for å feire med besteforeldre, kusiner, tanter og onkler - det gleder han seg veldig til.

Heldig han som har så mange å feire med ;)
Kategori: Diverse
As long as it sparkles

09.09.2015

Annonse!

 

On the run !Fikset neglene mine hos verdens flinkeste negldesigner, Kätlin, som holder til på neglhuset i Rosenkrantz gate 10.

Hun fikk neglene mine til å glitre, så nå er jeg klar for å feire bursdag + bryllup til helgen. (Hvor jeg skal være brudepike- hjelp! ;)

Ønsker du å få neglene dine slik du drømmer om at de skal være ? Ring: 40 52 32 52 

Du vil garantert bli 100 % fornøyd med kvalitet, utseende og holdbarheten på neglelakken/dekoren.
An angel sent from heaven

09.09.2015

I dag er det nøyaktig 6 år siden jeg fikk tilsendt en engel fra Gud. Datoen var 09.09.09, og solen skinte for skjønningen min, slik den gjør i dag.

Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene en sønn som Dennis Mike - men er ihvertfall evig takknemlig !

Alt jeg ønsket meg fra Gud var en sønn, så fikk jeg Dennis Michael. Han er mer enn jeg hadde forestilt meg, eller hadde drømt om. Han er en gutt som vil alle andre godt, er kjærlig, omtenksom, morsom, smart, flink, godhjertet, empatisk og fortjener kun det beste ! (Det gjør selvfølgelig alle barn)

Jeg kjenner det gjør litt vondt i hjertet mitt at Mamma og Pappa (Dennis sin mormor og morfar) ikke får vært fysisk til stede, og sett hvilken fantastisk gutt han har blitt, men vi velger å tro at de på en eller annen måte er rundt oss.

Mormor og Morfaren hans klarte i hvertfall å kjøpe en pakke til han fra "himmelen", og den ble han veldig glad for ;)

Det ble en utrolig fin bursdagsmorgen med sang, ballonger, kake, levende lys og masse gaver.

Gleder meg til å feire han mer etter skolen.

Meningen med livet for min del er Dennis Michael - sønnen min <3


It's the life in your years that count

08.09.2015

Hei kjære lesere.

Etter et par herlige dager sammen med familien min i Stavanger, tok jeg toget lørdag morgen. Olav plukket meg opp på togstasjonen i Kristiansand , og så dro vi til hytten Deres i Lillesand.

Vi tilbrakte to solfylte og fantastiske dager sammen i vakre Lillesand.

Søndag morgen fisket vi. Og gjett om vi hadde fiskelykke! Olav fikk to makrell på kroken, og jeg to torsk. 

Jeg lagde et "herskapelig" selvfisket måltid med to forskjellige sauser til - det smakte utrolig godt ! (Om jeg tør si det selv;)

Ingenting er som å spise selvfisket fisk - det vet de fleste !

Jeg bakte boller til dessert som vi smørte inn med glasur og goflet i oss. Viktig å kose seg litt ekstra i ny og ne, mener jeg ;)

I dag har dagen gått i ett, og mesteparten av ettermiddagen gikk på å forberede 6 års dagen til Dennis Michael.

Vi handlet inn gaver og det vi trengte for å lage verdens beste sjokoladekake (Moren til Olav sin sinnsyke gode oppskrit) 

Nå sover gullgutten min sin siste søvn som 5 åring, og vi har pyntet klart til den store morgendagen.

Han skal feire bursdgaen sin med alle gutta fra klassen neste uke på Mc'Donalds - det gleder han seg veldig til.

Det blir nok en liten tur på Mc'Donalds i morgen også, da det er den "store" og fine gutten min som skal få bestemme dagen sin etter skolen.

Herregud så fort tiden flyr ! Jeg kan ikke tro at jeg har vært Mamma i hele 6 år ?! Jeg gleder meg til alle årene vi skal ha sammen fremover.

Jeg føler meg virkelig som verdens heldigste mamma, og priser meg selv lykkelig hver dag for å ha fått en sønn som Dennis Michael <3


 

Natta <3Hello Grandma

04.09.2015

I går ble storebror, Madeleine og jeg kjørt til Gardermoen av verdens snilleste kompis, Michael . Er det en som alltid stiller opp, så er det han !

Vi hadde tidenes flytur til Stavanger, og jeg var ikke redd en eneste gang, da jeg hadde nok å tenke på... F.eks Kjell og Madeleine som holdt "liv i leier'n" - Ha,ha!

Vi ble hentet på Sola flyplass av vår herlige tremening, Cathrine, som kjørte oss hjem til Grandma.

Alltid like koselig å komme hjem til Grandma <3

I dag tidlig ble jeg med henne til legen, så møtte vi Kjell og Madeleine på << Kilden >> hvor vi koste oss på Café.

Da Grandma dro hjem for å hvile, dro Madeleine, Kjell og jeg en tur til byen.

Jeg elsker virkelig Stavanger by og kunne flyttet hit når som helst (Hvis ikke det hadde vært for at jeg har hele livet mitt hjemme;)


Ha-ha ! Lekre bilder vi har tatt ;)God helg !

 

 

 Pink isn't just a color, it's an attitude !

03.09.2015

Annonse!

 

Hei kjære lesere.

I går fikk jeg så sykt phete rosa ringer av Olav,  til å ha rundt felgene på bilen min.

Jeg elsker min rosa bil fra Mercedes Erik Arnesen Helfsyr // HER

Den er liten, lekker, romslig, sportslig og en drøm og både sitte i og kjøre. 

Jeg var i et møte med Marianne på <<Nodee>> i går, det var som alltid like produktivt og hyggelig.

Dennis dro til pappaen sin i går, så da dro jeg på besøk til mine gode gamle naboer og venner på frogner, Tom og Jonas. (De bor vegg i vegg med hverandre og jeg bodde ved siden av de for 4 år siden)

Jeg lagde crêpe til Tom, Jonas og Olav, og de elsket det. Farlig godt å spise, spør du meg!

Det er veldig lett å lage altså. Du steker tynne pannekaker og smører et tynt lag med nutella på, før du bretter pannekaken som en halvmåne x2.

Voila, så har du tidenes beste dessert !

Olav og jeg koste oss hos Tom i mange timer, vi spilte spill og hadde mange bra og hyggelige samtaler.

Jeg er heldig som kjenner så mange fantastiske mennesker som Tom og Jonas.

Act like a lady. Think like a boss !
Jeg reiser til Stavanger med storebror i kveld for å besøke Grandma'n vår, så jeg har en god del å rekke og gjøre ferdig før det.

 Ha en fin dag alle sammen.

 

 Fancy in flamingo

02.09.2015

Annonse!

 

Hei fininger

Makestyle.no har fått en ny generasjon leppestifter fra EVARGARDEN, som er mykgjørende og har en kremete effekt.  Jeg har lenge lett etter en lekker og behagelig lys oransje/flamingo farge på leppestift og fant den // HER

Den er matt og longlasting. (Fargen på leppestiften er mye lysere i virkeligheten enn på bildet ?! ) Vet ikke hvorfor den ble så sterk i fargen?

Lipgloss i samme farge fra //  HER gir en glittrende effekt. 

Jeg har fått helt dilla på lys oransje farger, så skaffet meg strikker fra // HER i samme farge.

Det magiske trikset som gjør Invisibobble strikkene verdenskjent er den særegne formen, som ligner en telefonledning.

Fordelene med Invisibobble er mange:

-Etterlater ingen merker i håret

-Holder hestehalen stramt opp uten å stramme i hodebunn og uten å dra i hårstråene

-Ingen skade mot håret og ingen splitte ender

Du finner de // HER


Må også tipse Dere om de fantastiske Magnetic Lash mascaraene fra // HER . De er utviklet for å gi lange og glamorøse øyevipper uten at de blir klumpete. Mascaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og
tykkere. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper.Jeg har blitt helt avhengig av denne mascaraen.

Du kan lese mer om den // HER

Håper Dere blir glad for tipsene jeg gir Dere.

Du finner mange flere fantastiske produkter  // HER

 

Bortsett fra å "flotte meg" i lekre oransje farger i går, dro jeg innom kontoret til << The Moon >> og <<So-B>> og hadde møte om diverse prosjekter vi har på gang.

Jeg elsker skjørtet og toppen jeg har på meg på<< So-B>> bildet. Det er fra en av favoritt designerne mine, Nina Jarebrink.Etter jobb hentet jeg min herlige sønn på skolen. Har hentet han tidlig hver dag, og kommer til å fortsette med det til armen hans er helt bra igjen.

Han skulle egentlig vært på aks (aktivitetsskole) - men det får vente til armen er leget.

Syntes det har vært hyggelig å hente han tidlig hver dag, for da har vi fått tilbringe ekstra mye tid sammen.

Vi stekte pannekaker og lagde tomatsuppe med kjøttboller, egg og makaroni til middag i går.

Det er så sinnsykt godt og veldig god kombinasjon.

Dennis Michael hjalp meg med husarbeid, så da fikk han belønning som han puttet i sparebørsen sin.

Vi spilte spill og lekte sammen på rommet hans.

Slappet av sammen i sengen og så på Disneyfilm i regnværet, og så kjørte vi Olav på vinsmaking med bl. a fetterne hans.

Vi dro innom vår gode venn, Tom, og ble der til vi hentet Olav.

Dennis sovnet på vei hjem, så resten av kvelden brukte Olav og jeg på å slappe av og kose oss sammen <3

Nå må jeg løpe i et møte jeg har med musikk manageren min Gisle som bl. a driver 730.no og Melkoghonning.no

Vi holder på å lage ny låt - det er veldig spennende og gøy !

 

Ha en flott dag videre.


Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

November 2015. Oktober 2015. September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits