Ekstrem forvandling

30.09.2014

Hei søtinger.

I dag tok jeg meg fri fra jobb, for å ha en skikkelige kosedag sammen med Grandma.

Etter at jeg hadde kjørt Dennis i barnehagen, fulgte jeg Grandma inn i stuen hvor jeg hadde tent lys og satt på beroligende musikk.

Trykk på filmen under mens Dere ser på bildene jeg har lagt ut, for å høre hva Grandma hørte på, mens hun ble stelt fra topp til tå.

Enjoy !

 

Startet først med å få vekk mørke ringer under øynene med Dark circles away fra // HER

Hun syntes det var så deilig når jeg brukte den på henne og maserte sakte i sirkeler under øynene hennes.

Lot kremen ligge og kjøle ned øynene..

-.. før jeg sakte klappet kremen inn i huden.

Hentet frem Ice Masken min fra // HER

Ha ha ! Hun syntes det var så "skjønt" å ligge med den på.

Mens hun lå med Ica mask og slappet av, stelte jeg neglene hennes med neglelakk fra // HER

I og med at hun fyller 90 år på torsdag, gjorde jeg henne ekstra lekker med glitterneglelakk fra  // HER

De ble helt smashing på henne, spør du meg.

Duftlys fra  IKEA //Neglelakkfjerner fra HER// , q-tips holder fra HER //

Jeg brukte neglesaks fra // HER, på tåneglene til Grandma og filte de.Tok på denne lekre røde neglelakken fra MERCEDES som jeg "lakkerte" tåneglene hennes med. Den neglelakken holder i månedsvis og er like fin uansett hva man gjør.Se så søte tottiser <3 Skikkelig Grandma tottiser <3

Jeg blir så glad i hjertet mitt når jeg ser at Grandma har det bra, og OM hun hadde det bra i dag da.

Fant frem farger til vipper og bryn fra // HER

Jeg la denne << Under Eye Treatments >> fra // HER, under øynene på Grandma før jeg farget vippene hennes.

De ser ut som geleklumper og kjøler øynene samtidig som de beskytter mot farge.

Hvis du har blå ringer, poser, fine linjer, allergier, stress, tretthet, hodepine, bakrus eller en hot date, kan Eyedews være noe for deg. Utrolig forfriskende, enkel i bruk og en anti-age behandling for øyepartiet.
De geniale padsene kjøler, drenerer og løfter det sarte øyeområdet, umiddelbart. Denne jobber i tillegg med å midlertidig forminske fine linjer.

Du ser våken ut etter kun 15 min med Eyedews.

Det er jo helt GENIALT å farge bryn og vipper på eldre damer, da de som regel ikke orker å sminke seg, med mindre det er til en spesiell anledning.

Hva er vel bedre for de enn å se friskere og yngre ut, enn det de egentlig er Med farget bryn og vipper så gjør de jo nettopp det.

Startet å nappe og farge brynene hennes.

Da jeg vasket vekk fargen tok jeg på Skin protection cream på øyenbrynene fra // HER, for å stoppe fargingen og beskytte huden hennes i å bli irritert, eller få noe allergisk reaksjon.

Farget vippene hennes mørke.

Se så flotte brynene hennes ble.

Selvom man fyller 90 år, så er ikke det noe unnskyldning for å gå rundt med skjeggstubber, lange hår osv i trynet. Jeg tok på Skin protection cream fra // HER, før jeg nappet vekk og fjernet alt av unødvendig hår i ansiktet hennes.

Den lekre pinsetten finner du // HER

SHIT ! Det var litt av enn forandring ! Da jeg tok bort de hårene, tok jeg vekk 15 år ;)

Smørte kremer fra Beaute Pasifique i ansiktet på Grandma hvor hun har mest rynker.

Brukte Vitamin A Anti-Wrinkle booster fra // HER, og Deffy Skin repair - anti aging fra // HER.Helt utrolig hvordan huden hennes så ut etter kun 1 behandling. Nevnte jeg at dama blir 90 ÅR på torsdag !

Jeg tok på henne Lip Plumper fra Da Vinci // HER, og da syntes hun det kilte så innmari i leppene - ha ha ! Den funket på henne også, og gav henne "kysselepper" som hun selv kalte de.

Herregud, for en forandring ! Hun ser ut som hun er 60 år , ikke 90 ?!

Her er brynene ferdig farget, vippene blitt mørkere, leppene blitt større og så har hun fått litt farge og glød i ansiktet av solpudder.

Tenk at det jeg gjorde på henne i dag, kan gjøre så stor forskjell ! Det er ikke alltid man må ty til kniver, eller sprøyter for å se yngre ut (Thank God)

Da hun så seg selv i speilet, begynte hun å gråte - av glede ! Hun sa at hun rett og slett følte seg vakker, og at hun aldri hadde kjent på følelsen av å være det før.

Hun sa; "Himmel og hav, eg ser ut som ei FILMSTJERNE! "

Hun fikk så god energi etter alt jeg gjorde med henne, slik at hun orket å bli med på cafe med storebroren min og meg.

Vi kledde oss opp og dro på Olivia for å møte storebroren min." Tuppen og lillemor <3 "Buksen er fra den siste kleskolleksjonen min << Fantastic Fall - By Linni >>.

Du finner den // HER (Med mindre den er utsolgt )

Someone is felling pretty today.

Beste <3Like Grandma and med <3

Kjell Erik ble med hjem til oss  - det var flere enn Grandma og meg som var glade for det.

Jeg lagde "Grandma's hjemmelaget kjøttkaker i brun saus " med kokte poteter og ertestuing til.

Ha ha ! Crazy Grandma ! Dennisen min lærte Grandma å stå på skateboard.Katten vår "Bolle" får i hvertfall nok kjærlighet. Han elsket storebroren min.

Grandma godkjenner og sørger for at den hjemmelaet brune sausen smaker som den skal.

To konger ? De hadde det som to konger i dag i hvertfall.

I love my Family !
Stoooorebroren min <3Jeg har vært storebrordalt fra jeg ble født ! Ingen vet hva vi har gått igjennom, bortsett fra hverandre, og vet hvilket smerter vi begge bærer på, men søskenkjærligheten holder oss sterke og sammen for alltid.

En herlig dag.

I morgen blir en lang dag med jobb + mye annet, så bør ta kvelden nå.

Ta vare på de du er glad i, du vet aldri når du mister de.

 

God natt til deg som leser dette :)

 

SMASK

 

 

 

 

Reklame !Eye candy

29.09.2014

Hei store og små.

Jeg får mye spørsmål om hvordan jeg fisker brynene mine + hvilken mascara jeg bruker osv.

Vel, jeg ble født med ekstremt lange øyevipper, takket være Pappa'n min, som både storebror, Dennis og jeg har vært så heldige å arvet vippene våres fra.

Jeg har alltid vært ekstremt redd for å gjøre noe med vippene mine, i og med at de er fine som de er, men jeg er drittlei av å stå opp hver morgen for å ta på mascara.

Hos << Vippe Denise >>, som holder til i Pilestredet 43b, lager hun "mascaraeffekten" på meg ved å legge ekstra vipper som er samme lengde som mine egne, slik at det ser ut som jeg har på meg mascara døgnet rundt. Forskjellen på å bruke mascara og sette på vipper som gir mascaraeffekten er er at hvis det regner, om jeg gråter, eller bader, så renner ikke mascaraen min, pga hun setter på vipper som ikke farger av og holder seg like fine i en mnd. Man kan fylle på hvis man vil etter noen uker, men jeg gjør det ca 1 gang i mnd, da jeg har veldig mye og sterke vipper. Vet Dere hvor deilig det er å slippe å ta på mascara hver dag ? - det kaller jeg luksus!

Som modell, tv-profil og småbarnsmor oppi en travel og hektisk hverdag, har jeg viktigere ting å gjøre en å kaste bort tiden min på å få mascaraen min perfekt, men med vippene fra << Vippe denise >> har jeg en beskymring mindre, og godt føles det.

Jeg står opp hver morgen "ferdig sminket" for jeg bruker ikke så mye mer enn mascara, og fikser brynene på hverdagene, med mindre jeg skal noe.

Er de ikke lekre ?

Vil du slippe å bruke mascara, eller forlenge vippene dine? Da bør du bestille time // HER

Denise er den beste i byen på vipper og gjør de så perfekte som du selv ønsker.

Jeg skal også fikse øyenbrynene mine på onsdag, slik at de også ser perfekte ut til en hver tid, (viktig i min jobb at "ting ser bra ut")men mer om dette og øyenbrynene mine forteller jeg på onsdag.

Da skal jeg til denne søte damen som heter SOL <3

Spent på hvordan de blir, men har hørt rykter om at hun er den beste i byen på å lage perfekte bryn !
Når man velger å gjøre noe med utseende sitt, er det viktig at man gjør ting som FREMHEVER skjønnheten sin, enn at man forandrer seg til det ugjennkjennelige, eller ser ut som en "duckface".

Snakkes snart.

 

Klem

 

Reklame !Let's Dance

29.09.2014

Hvem sa at jordbær = sommer? Jordbær = Grandma, så da fikk jeg tak i noen deilige kurver med jordbær til oss i går på Kiwi.

Jordbær med sukker og melk er noe av det beste vi vet til dessert.

Vi hadde fiskegrateng til middag.

Det er svært sjeldent vi spiser poteter til middag, da vi elsker ris, men nå som Grandma er på besøk, blir det kokte og skrelte poteter jeg serverer.

Fiskegrateng er så sykt digg !


Vi hadde en utrolig hyggelig middag sammen. Da Olav spilte musikk under middagen, kom det fra Grandma; " Ta det høgare, høgare ! " (Høyere på Stavangersk;)

Olav sa at han skulle gjøre det hvis hun danset med meg, så da gjorde vi det.

 

Dancing queens !

Grandma "tvang" Olav til å danse med meg. Dennis hadde akkurat lagt seg, så gikk jeg inn for å kysse han en siste godnatt, og da sa han; " Mamma, jeg måtte bare se på Olav og deg danse, for dere var så innmari flinke" <3 Ha ha, han er så god !

Er det noe jeg virkelig elsker så er det å danse med Olavenmin <3En magisk kveld <3

 

 Grandma is here

28.09.2014

Her er jeg klar for å hente Grandma'n min på flyplassen med en bukett med hvite roser som er hennes favorittblomster.

Outfit: // Trousers from Fantastic Fall By Linni (sold out) // Blouse from Fantastic Fall By Linni (Sold out) // Jacket from Fantastic Fall By Linni // HERE //

Til Dere som mailet meg angående å muligens kjøpe bilen min; Den ligger til salg på finn.no // HER

Kommer til å savne denne røde lekkerbisken, men nå er det bare TRE dager til jeg skal hente den nye bilen min - det gleder jeg meg vilt mye til. YOHOO!

Viktig å pynte seg litt når Bæstmor kommer, eller så blir det bråk. Bestemødre liker "rene, pene og snille" barnebarn ;)

Liker dere jakken fra kolleksjonen min ? Personlig syntes jeg at den er veldig høstelig og fin.

Det er fortsatt noen til salg igjen // HER

Jakken står fint til den nudefarget lebestiften min fra // HER Resten av sminken min finner du // HERDet var så koselig å se Grandma igjen <3 Utrolig å tenke på at denne dama blir 90 ÅR på torsdag!

Grandma'er = å drikke kaffe sammen, gode samtaler, kos, latter og hygge!Når hun er med meg er det meningen at hun skal slappe 100 % av og bli vartet opp som en prinsesse ;)

Jeg slang beina hennes oppå bordet,  ba hun om å slappe av og kose seg så lenge hun er her på besøk.

Jeg har alltid elsket å leke "sykepleier" for henne -  ha ha !Sånn skal det verra ! Her snakker hun i tlf med bestevenninen sin og slapper av.Roser er noe av det vakreste jeg vet om !

Noe av det beste hun vet er Ritz med philadelphiaost, så da fikk hun det.Grunnen til at hun har på solbriller på bildene er fordi hun følte hun hadde så trøtte øyne ?! Ha ha, viktig å være litt forfengelig når man snart er hele 90 år !

Det er godt å ha Grandma her, og jeg gleder meg til å tilbringe de neste dagene sammen med henne, samt alt annet jeg ska gjøre denne uken. Har bl. a to tv-innspillinger, så det blir spennende.

 

Nå skal jeg lage fiskegrateng, så ønsker dere alle en fin søndag videre ;)

 

Klem

 

 

                     

 

                                                                                                                                                                                                                                                                         ReklameMorgenidyll

28.09.2014

God morgen herlige mennesker <3

For en nydelig dag å våkne opp til.

Vi stod opp tidlig i dag og hadde skikkelig morgenidyll.

Dette var utsikten vår i dag tidlig - det er noe helt spesielt med høsten og alle de vakre fargene som hører med.

Vi er utrolig heldige som bor i Norge og får oppleve 4 forskjellige årstider. Jeg kjenner at det har begynt å bli kjøligere ute, og det betyr at  vinteren er på vei, det gleder jeg meg til. Vinter = levende lys, peis, varm kakao, rødvin, ski, snowboard, fjellet, aking, snømann,røde roser i kinnet, tøfler, og kooooos ! Jeg er født 4.desember og Olav er født 13.desember, så vi er skikkelig ' vinterbarn ' !

Tøysekoppen til Mamma gleder seg også til vinteren.

Sønnen min <3

Jeg er virkelig heldig, og vet at jeg sier det ca HELE tiden, men sånn er det å være Mamma, man er rett og slett bare stolt av barna sine !

De beste jeg vet <3


" Dennis the menace "

 
Mario kart er vi glade i å spille i dette huset, men alt med fart og spenning er gøy for denne bittelille familien.

Det er sjeldent vi kjeder oss, for å si det sånn ;)"Morratrynet.no" Glad jeg har caps så jeg ikke skremmer folk!

Bare se hvor skremt katten vår  "Bolle" ble, da han så meg ;)

Nå har vi ryddet og vasket alt her, slik at alt er rent og pent til Grandma kommer.

Vi skal hente hun på gardermoen 12:15, det blir så koselig å se henne igjen.

 

Ha en fin søndag videre <3

 We are Family

27.09.2014

I dag har jeg hatt en fantastisk dag sammen med min storebror og hans herlige døtre (Mine nieser)

Vi spilte bowling, dro på holmen stranden, gikk tur, lekte på en lekeplass og spiste på Mc Donalds.

Vi kjørte også innom barndomshjemme til storebroren min og meg, hvor vi vokste opp, på slependen i Bærum. Herregud,så koselig det var å mimre tilbake, snakke om oppveksten vår, om mamma og pappa som ikke lenger er i blandt oss. Det er herlig å se at Meister familien 'still staying strong', selvom vi bare er "to" igjen fra kjærnefamilien vår, har vi fått nydelige barn som leker like fint sammen som det storebroren min og jeg gjorde da vi var barn.

Jeg er heldig som har en storebror som alltid har passet på meg, og jeg er heldig som har en fantastisk sønn og to herlige nieser.

Dager som dette gjør meg ordentlig glad i sjelen. Selvom man ikke ser hverandre like ofte som før, er liksom ting på en måte akkurat som før når man møtes - det er da det er ekte kjærlighet !

Crazy Mama og tante.

Dennis som prøver sitt beste å ta bilder av Mamma og onkel Kjell <3

Dennis Michael Passer på at det ikke kommer noen sjørøver og tar oss !
 I love my bigbrother <3

Storebror og jeg <3


Det er den beste dagen jeg har hatt på lenge, og jeg håper og tror Mamma og Pappa var med oss i dag <3
Jeg har redd opp sengen klar til Grandma, som kommer i morgen ! YEEEEEJ!  Hun skal bo hos oss noen dager, og vi skal bl. a feire at hun blir 90 år på torsdag !

Gleder meg masse til å hente henne på gardermoen og kaste meg i armene på henne.

Nå skal kjæresten min og jeg kose oss med spill og film resten av kvelden, mens lille Dennis Michael ligger og sover så søtt i sengen sin <3

Håper dere har en fin lørdagskveld.

 

Stor klem

 Dark Circles Away

27.09.2014

God morgen store og små.
I dag våknet jeg og følte meg som han her.


-.. Med ekte poser under øynene.
Da jeg stod opp i dag og så meg i speilet, skvatt jeg av hvordan jeg så ut  ! Føltes ut som jeg ikke hadde sovet på 100 år, og blitt påkjørt av en buss !
Har i flere uker gått rundt med bronkitt og hosten sitter fortsatt igjen, så har ikke akkurat vært de beste nettene hvor jeg hat fått sovet ordentlig ut.
Da må man regne med mørke ringer, hevelser og poser under øynene. 
Jeg løp ned på badet og tok frem Dark Circles Away som er et serum som motvirker mørke ringer, hevelser og poser under øynene.
Den styrker og øker kollagenproduksjonen i huden, motvirker rynker og ?hule? øyne, og har en umiddelbar og langsiktig effekt, noe som passer en mor som meg helt yppelig.
House Calls-serien en spesialpleie for alle hudtyper, inspirert av Dr. Brandts egne behandlinger og prosedyrer. Serien gir maksimale resultater over minimalt med tid og er det beste fra Dr. Brandt.

Dark Circles Away kan anvendes som øyekrem alene eller som serum under enhver øyekrem.

Du finner den // HER
Jeg har en ting å si til denne oppfinnelsen; Takk Gud for Dr.Brandt og hans fantastiske oppfinnelse, og takk Gud for at Makestyle.no selger den, og alle andre proddukter som holder oss unge, freshe og vakre :)

Vet ikke hva jeg hadde gjort uten Dark Circles Away , sannsynligvis gått rundt sånn her !"POSER UNDER ØYNENE "  Bildet er lånt av @kristiansolhaug på Instagram.

HA HA ! Han er btw sykt morsom å følge.

Du kan følge min profil som er @meisterlinni // HER 

 

 Håper dere virkelig satte pris på dette tipset, da dette er noe vi alle trenger i ny og ne, om du er mann og kvinne, liten, eller stor.

 

Smask

 

Reklame!
 

 

 


 

 Kategori: Diverse
Getting pampered

25.09.2014

I min jobb er det viktig at jeg vedliker holder utseende og holder bl. a negler og hår pent ! Hva syns dere om disse lekre neglene som jeg fikk ordnet i dag ?

De ligner veldig på det forrige negldesignet jeg hadde, men gjorde om litt på mønsteret og bokstaven i hjerte osv. Klarer Dere å gjette hva 'D' står for?

Verdens flinkeste negldesigner heter Katlin og holder til på Neglhuset i rosenkrans gate 10.

// Katlin, is the best nail designer ever, and works at 'Neglhuset' in Oslo, who is located in Rosenkrans gate 10 //

"Noen" som ble fornøyd med resultatet.

Jeg elsker neglene mine takket være Katlin !

// I think I'm in love with my nails, thanks to my naildesigner Katlin  //

'

' D ' for Dennis <3// Ring from So-B // HERE //
"Lækre" og delikate negler er noe av det fineste jeg vet, da føler jeg meg ekstra ren ?!

-.. men det gjør jeg ikke med tidenes ettervekt og uvasket hår - det er lik æsj !

Her satt jeg og funderte på hva jeg skulle gjøre med håret mitt denne gangen.

// Hmmm, what to do? //

Nei men har du sett ?! Jeg ble visst blond igjen !

// Oups I did it again ! I'm blond again ! //Min fantastiske frisør, Ole Gunnar, er heldigvis ekstremt nøye, og får akkurat den fargen som passer ansiktet mitt best, en kald bond farge.

Jeg ble som alltid like fornøyd og gleder meg allerede til neste gang jeg skal tilbake.

// I loved what my hair dresser, Ole Gunnar, did whit my hair //

Vil du bli helt smashing på håret bør du ta turen innom Head Frisør som ligger i Hegdehaugs veien 30. Du kan lese mer om salongen // HER

Da jeg var ferdig med å bli "ny", hentet jeg Dennis Michael i barnehagen, og dro rett på fotballtrening.

Dette var hans andre fotballtrening/kamp og han scoret søren meg igjen ?! Jeg ble like stolt som alltid og hylte og heiet som en koko-Mamma ! Gleder meg til fortsettelsen og se utviklingen hans innenfor denne sporten- det er ihvertfall ekstremt kult å se på han !

Nå har vi spist ferdig middag, og Dennis sover som en stein <3

Er en liten stund til jeg skal sove, da jeg skal gjøre en jobb i kveld, hvor jeg skal være konferansier kl:22:15 i Hønefoss, som ikke tar lenger enn en halvtime - men kjenner jeg gleder meg til den jobben er gjort, slik at jeg kan krype inntil kjæresten min i sengen vår <3

 

Håper dere alle har hatt en fin dag.

 

Smask

 

Reklame !Plump your lips

25.09.2014

I dag har jeg pampering day hvor jeg skal farge tidenes ettervekst og fikse neglene mine.

Følte for å få litt fyldigere lepper idag, uten å gå til kirurgisk angrep på ansiktet mitt, så tok frem Da Vinci lip plumperne mine fra Makestyle.no.

Da Vinci Lip gloss gir fantastisk glans, fuktighet og svulmende lepper.

// Den blanke finner du // HER // Den oransje finner du // HER //

Her er et bilde før jeg tok på den blanke Da Vinci plumperen.

Her hadde jeg tatt den på, og ventet ca 15 sekunder før jeg tok på en rosa lebestift fra // HER

Det kiler litt i leppene når Da vinci plumperen begynner å funke.Voila - You are plumped like a fish ;)

Anbefales på det sterkeste hvis du føler for å få litt fyldigere lepper og kysse litt ekstra ;)

 

BTW!!! Visste du at Makestyle.no har 25 % rabatt på ALLE produkter fra Glominerals // HER Det eneste du trenger å gjøre når du handler Glominerals er å legge inn en rabattkode; GLO25.

En av mine favoritter fra Glominerals er Brow collection Kit Brow

Du finner det // HER

 

Håper du ble glad for tipsene.

 

Smask

 

 

Reklame !Vixen Blog Awards

24.09.2014

Kjære trofaste og nye lesere :)

I 2012 vant jeg prisen for <<Årets kjendisblogger >> - det var svært hyggelig, bortsett fra at jeg var på date med Olav, så fikk ikke tatt i mot prisen.. (Typisk meg, men trodde ikke jeg skulle vinne - haha )Ventetiden er over, og nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er i gang - les mer // her
I første omgang er det opp til Dere lesere å nominere Deres favorittblogger i hele 15 ulike kategorier. Du kan lese mer om de ulike kategoriene // her
Lesere kan nominere frem til 22.oktober. Da er det juryens tur til å plukke ut semifinalistene, før leserne igjen skal stemme frem finalistene. Juryen velger vinnerne som presenteres under en fab prisutdeling i januar 2015.Kategori: Diverse
Eating and meeting

24.09.2014

Heisann kjære lesere !

Har dere hatt en fin start på uken?

De siste dagene har gått i ett  for min del, og jeg har jobbet ræva av meg, (nesten;)

Vet ikke hvor jeg skal begynne, så kan jo bare starte med å legge ut outfit bilder.


// Jacket from forever 21, Sweater from GUESS, Caps from Stüssy //

// Bracelets from SO-B and Hermes // HERE //

// Ring from SO-B / HERE //

// Pink diamond earrings from SO-B // HERE //

I dag tidlig, etter jeg hadde levert Dennis i barnehagen, møtte jeg min sjef, Børre, på Wayens Cofee. Vi hadde møte om ' So-b conseptstore '  som kommer i februar på Akerbrygge, hvor alle kolleksjonnen fra So- B vil være til salgs i butikken. Herregud som vi gleder oss til det -  men mye å gjøre før den tid,  bl. a en god del photoshoots vi må få unnagjort + planlegging rundt åpningen av butikken osv.  Dette blir helt fantastisk, og jeg er så glad for at jeg bl. a jobber som modell for fantastiske Børre Olsen , som er Scandinavias største smykkedesigner.

// Today we been planning SO-B conseptstore cooming soon in february + photoshoots. It's gonne be a dreamshop with full SO-B collection. We are so excited, and I'm so flattered to be the model of scandinavias biggest jewelry designer, Borre Olsen. Check out his page // HERE //

Uten kaffe, duger jeg ikke ! Jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort uten kaffe ?!

// I dont know what I'd do without my cofee. //

Partners in crime <3


Børre og jeg skulle stikke innom Mona Lisa huset for å ta en kaffe, før vi skulle i et siste møte sammen på ' Dinner ' med en felles samarbeidspartner av oss.

-.. men der ble vi disket opp med hummer, tapas, og champis fra Mia Gunderses ?! Det var mildt sagt meget overveldendeog hyggelig !

Fantastiske mennesker som driver, jobber og eier det.

Tapasen smakte utrolig godt !

Selvom det fristet med champagne, sa vi at vi måtte ha den til gode, da jeg kjørte bil og måtte hente min nydelige unge i barnehagen, men gleder meg til å komme tilbake å drikke den en dag jeg har barnefri :)

Mia Gundersen har fått sin egen champis, som jeg gleder meg til å prøve ut en dag :) Heia Mia !!!

Jeg ble så glad da vi ble servert sjokolade som fikk smaksløkene våres til å danse ! Er det noen flere enn meg som får en følelse av "lykke" når Dere spiser sjokkis ? Jeg er så imponert over at det går an å få en sånn tilfredstillelse som sjokolade klarer å gi meg. MMMMMMM ! Jeg kunne levd på det og ikke noe annet resten av livet, men det hadde nok ikke kroppen min likt... Uanett, sjokolade er i hvertfall mitt dop !

Jeeeeezez - dette bør dere prøve ut hvis dere tar turen til Mona Lisa huset. (Det ligger i Grensen 10)

Two lucky ducks, også på en onsdag da :)

Det siste møte hadde vi på Dinner, hvor vi ble servert hummersalat og Crispy Duck.. Jeg har aldri vært så mett i hele mitt liv og føler jeg holder på å sprekke.

Deiiig med slike dager også, hvor man stresser fra møte til møte, jobber ræva av seg, men klarer å kose seg samtidig med så mye godt.

De to siste dagene har jeg nemlig sittet på kontoret på Illusion og jobbet med min 5. kleskolleksjon sammen med fine Pia som jobber hos Illusion.

Du kan se den siste høst kolleksjonen min << Fantastic Fall - By Linni >>  // HER

Den jeg jobber nå blir en vinterkolleksjon, så nå gleder jeg meg til den er ferdig, og dele det endelige resultatet med Dere !

Håper dere får en fin kveld og behandler hverandre bra ! Livet er for kort til å krangle, vet Dere ;)

 

// The last two days I've been sitting in the office at Illusion and worked with my 5th fashion collection with Pia who works at Illusion.

This will be a winter collection, so now I'm looking forward to completion , and share the final result with you!

Check out my << Fantastic Fall - By Linni >> collection // HERE

Hope you have a nice evening and treat each other well! You know; life is too short to argue ;) //

 

SMASK

 

 

 

Reklame !

 Forever young

21.09.2014

Når var sist du gjorde noe godt for deg selv ?

Det er faktisk lenge siden jeg gjorde noe ekstra godt for meg selv, så derfor tok jeg frem Ice Mask fra Makestyle.no som gir huden fukt og strammer opp ! Det trengs i ny og ne.

Ice mask inneholder C-Vitamin som beskytter huden mot ytre forurensning, og Aloe-Vera som gjenoppbygger vevet og beroliger skadet hud. 


Du ser yngre ut og blir freshere på 10 minutter, og du kan til og med bruke det over sminke, men jeg tar sminken alltid av før jeg tar på Ice mask.

Du åpner opp et av "rommene" masken ligger i, og heller oppi aktivatorveske. Vent 30 sek, før du så ruller den ut og legger den over ansiktet.

Du får en isende følelse i ansiktet som kiler på en behagelig måte, samtidig som du blir så avslappet, da den innholder akitvatorvæske med kjølende ingredienser som styrker collagene.

-.. så ser man ekstremt bra ut med den masken på, vurderer faktisk å ha dette som profilbildet på facebook..

MMmmmmmm - det er så sykt digg, så nå har jeg tenkt til å ligge her lenge med både ice mask og hårkur fra Makestyle.no  !

 

Du finner den // HER

 

Håper du ble glad for tipset :)

 

 

 

Reklame !You and me

21.09.2014

Hei fininger.

Har dere hatt en fin helg ?

På fredag fikk vi middagbesøk av 12 personer, bl. a min storebror Kjell Erik, og en av mine bestevenniner, Sarah.Alltid like koselig å være sammen med storebroren min <3

Det skjer noe spesielt med Sarah og meg når vi henger sammen, ha ha ! Vi kødder hele tiden, og det at vi har helt lik humor gjør ikke akkurat ting verre, ikke for oss ihvertfall.

Vi blir som kids igjen, som bare vil ha det gøy! 

Her har vi " knoll og tott " på sitt sterkeste ;)

Vakre Madeleine, og kona til bestevennen til storebroren min.

Jeg lagde thaimat til middag.


-.. og serverte brownies og vaniljeis med sjokoladebiter til dessert.

Det var så koselig å henge med storebror, "gjengen hans" som er mine brødre, kjærestene/konene Deres, min bestevenn og kjæresten min på ett og samme sted. Er ikke ofte man får til å samle alle, men det klarte vi denne gangen og det satte folk stor pris på, da det ble nevn i talene. Ja, haha - det ble faktisk mye fine taler.

Kjæresten min vant (selvfølgelig;) over gutta i bordtennis.

Verdens snilleste og beste Assabaja <3
Ble en utrolig hyggelig kveld, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye, da Lap, en av kompisene til broren min, danset og showet for oss alle.

Han er faktisk Norgesmester i dans.

(Olav lo så han grein til og med.)

Jeg føler meg så heldig som kjenner så sinnsykt mange forskjellige og hyggelige mennesker fra alle steder og kanter, og jeg er så glad i alle som er i livet mitt <3

For en deilig lørdag jeg hadde med min favorittsønn ;)

Det er viktig med ordentlig kvalitetstid med de man elsker mest her i verden. Olav og jeg er sammen hver dag, så føler at vi innimellom har godt av å få litt tid med resten av familien vår. Han dro til Rauland i går for å besøke hans fine mamma, bestemor og søster, og jeg synes det er så koselig at de kunne få han helt for seg selv, slik at Dennis kunne få Mamma'n sin helt for seg selv.


Vi dro til Bryn kirke for å besøke min Mamma og Pappa som er i "himmelen".

Jeg fikk så innmari lyst til å ta med Dennis hjem til mamma, spise den gode maten hennes, og bli dullet og dallet med slik som bare mødre kan.. I og med at det ikke er mulig, dro vi heller å kjøpte masse fine blomster og besøkte henne på graven.

Det er fortsatt vanskelig å forklare for sitt barn at mormoren og morfaren hans er døde, men at de nå er i "himmelen", mens vi pynter blomster på graven.

Han lurer på om det er mark, snegler og edderkopper i graven, om gravsteinen er hodet til mormoren hans, og om det er farlig å dø...

Jeg forklarer så godt jeg kan ved å si at når noen dør så "flyr" de til himmelen, mens man begraver "kroppen" deres slik at man gå til det stedet og minnes personene ved å tenne lys og pynte med blomster. Jeg minnes Mamma og Pappa uansett hvor jeg er, og tenner lys for de rett som det er. Jeg prøver å forklare at de fortsatter er rundt oss og passer på, selvom vi ikke kan se de.


Han syntes "Mormor" er morsom å kose og leke på..

-.. og jeg synes det er trist at når jeg vil kysse min mamma, så må jeg kysse en stein, men sånn går no dagen <3

Livet er som det er - det er ingenting man får gjort noe med, annet enn å sette pris på det man har !

Da vi var ferdig å besøke Mamma og Pappa, dro vi og spilte bowling.

Ble en bra runde, og synes Dennis har blitt skikkelig flink !

Vi fikk Cola og is i premie, i og med at vi var så flinke ;)

Han vant faktisk over meg i airhockey.

Da vi kom hjem gav vi mat til katten vår som heter "Bolle" og lagde middag.

Jeg elsker å spise middag med Dennisen min, det er da de fine samtalene kommer, og alle de morsomme gullkornene hans.

Etter middagen spilte vi stigespillet som er favorittspillet til Dennis Michael - det er faktisk sykt kult !

Resten av kvelden slappet vi av med Disneyfilm, lørdagsgodt og koste oss masse sammen.En perfekt lørdag <3

Alltid koselig med ha Mamma og sønn tid <3

 

Håper dere hadde en like fin lørdag som oss.

 

KlemVinn en Mercedes C - klasse i en uke

18.09.2014

Hei kjære leser !

Nå har du muligheten til å vinne en av verdens fineste biler, nyeste Mercedes C-klasse fra Mercedes Erik Arnesen Helsfyr, GRATIS  i en uke !

Jeg og Olav testet bilen i dag, og har nesten ikke ord for hvor utrolig fin vi syntes den var, og hvor fantastisk bra den er å kjøre.

Alt du trenger å gjøre er å skrive << C -klasse + Linni = sant >>  i kommentarfeltet på Erik Arnesen sin facebook side // HER og trykke liker, og i kommentarfeltet under dette innlegget !

 

Hvis det er bil du ser etter, så er Erik Arnesen Helsfyr stedet å dra til. Det er sant som de sier på Mercedes reklamen; " De beste velger ofte det beste - MERCEDES ! "

Bilen er rett og slett rålekker!

Frekt frontparti med AMG grill og frontfanger - et MUST på alle Mercedeser, spør du meg !

ALLE interiørdetaljer er så for seg gjort at det setter alle andre merker og modeller på sidelinjen.

Minner om en usedvanlig fin cockpit.

Musikkannlegget i bilen som har fått det fantastiske navnet burMEISTER spiller rett og slett helt vilt bra ! Føltes ut som hjertet mitt dunket i takt med musikken.

Bilen blir ikke akkurat mindre kul med panoramatak, som gir det en mer luftig og lys opplevelse.

Dere vet hva man sier; " Når enden er god, er all ting godt ", slik som i dette tilfellet. Flott bakdel på bilen, noe som gjør bilen enda finere !

C-klassen er en av de fineste bilene jeg har kjørt og sett i hele mitt liv ! Jeg gleder meg til en av Dere får låne den en hel uke !

Jeg er forelsket i den kun etter en dag !

En drøm av en bil !

En bil uten felger, er som å se en joggesko uten lisser ?!

Store og fine felger setter prikken over i'en på en bil.

 

Denne kan som sagt bli din for en uke hvis du skriver << C-klasse + Linni = sant >> i kommentarfeltet på Erik Arnesen sin facebookside // HER og trykket LIKER , og i kommentarfeltet under dette innlegget.

Vinneren blir annonsert på Mandag !

 

Lykke til !

P.s (Det er ikke ekte pels jeg har på meg, så slapp av til Dere som trodde det ;)

 

 

Reklame !Soccer Mom

18.09.2014

Hei verdens beste lesere ;)

Jeg er så spent og glad på Dennis sine vegne, for i dag begynner han på fotballtrening sammen med en av bestekompisene sine fra barnehagen.

Det er stort både for mor og sønn at han skal begynne på fotball, og jeg skal selvfølgelig stå på sidelinjen og heie han opp og frem.

Det er gøy å teste ut hva han selv liker og synes er gøy, for det siste jeg vil i hele verden er å presse han til noe han ikke vil. Dette er noe han har snakket lenge om at han vil, så nå var tiden inne for å prøve det ut.

 Hvem vet, kanskje han blir den neste Carew eller Riise - ha ha, uansett så er han Mamma sin lille stjerne !

Herregud, er det mulig å være så stolt for at sønnen sin skal på en fotballtrening liksom ?! Føler meg litt koko, men sånn er det å være mamma, vi blir jo helt koko av de herlige skapningene våres <3

 Rekker ikke å skrive så mye mer, for nå skal Dennis få i seg en brødskive før vi setter oss i bilen for å møte Adrian (komipisen fra barnehagen) og moren hans.

Heia - heia

Jeg var innom en av samarbeidspartnerene mine idag, Mercedes Erik Arnesen Helsfyr, og hentet en lekker C -klasse. Herregud, den bilen er helt amazing, og jeg gleder meg til prøvekjøre den mere, og vise dere bilder.

Vi tenker nemlig å kjøre i gang (bokstavelig talt ) en koknkurranse hvor dere kan delta og vinne mercedes C-klasse en hel uke !

Det er bare å glede seg, da det også kan vinne flotte premier fra Mercedes.

Mer om dette forteller jeg om i kveld, når jeg er tilbake fra fotballtreningen til Dennis.

 

 

 

 

 Gratulerer til Siv

17.09.2014

Hei Søtinger.
Først må jeg si takk til alle dere hundrevis av menneskene som deltok i konkurransen jeg hadde i samarbeid med Makestyle.no på søndag.

Vi har nå plukket ut en heldig vinner...

-.. det var Siv som ble den heldige vinneren av denne lekre MAST beaute baggen fra Makestyle.no


En mail vil bli sendt til deg i løpet av dagen.

Til Dere andre; en ny konkurranse kommer snart.

 

Smask

 

 

 

 

Reklame!Kategori: Diverse
You gotta do what you got to do

16.09.2014

Hei vakre sjeler.

Hvordan har dere det denne fine tirsdagen?

Jeg har fått unna gjort litt av hvert i dag, men før jeg forteller mer om det, tenkte jeg å legge ut outfit bilder fra vakre naturen i Holmenkollen <3

// Shoes from giuseppe zanotti // dress from Fantastic Summer - By Linni // Jacket from Fantastic Fall - By Linni // Purse form Marc By Marc Jacobs // Hat from H&M //


Slenger med noen bilder av den vakre sønnen min også.

Cute boy outfit // Shoes from Reebook // Trousers from Zara// Sweater from Zara// Jacket from Legend // cardoor from Mercedes CLA AMG Erik Arnesen Helsfyr //


Ellers fikk jeg levert regnskapet mitt i dag i tidenes fineste "regnskapspose".  Typisk meg å komme med det i en slik pose, men det viktigste er at det blir levert og at det er i orden.

Her i heisen på vei ned fra regnskapsføreren min, var jeg sykt fornøyd med at posen var tom, og rengskapet levert !

Dere lurer vel sikkert på hva jeg gjorde med den lekre posen ?! Regnskapsføreren min sa at han ikke trengte den - ha ha, så da tok jeg den med tilbake i bilen. Han får papirene mine i en plastmappe altså,  som jeg ruller sammen og legger i poser, det er derfor jeg hadde med denne posen. Vanligvis har jeg de i ica/kiwi/rema pose osv, så vet dere det.

Håper dere ble glad for tipset :)

(Det er mye man skal høre før øra detter av..)

Jeg har også vasket og shinet verdens fineste bil (Min egen) i dag, som jeg skal legge ut for salg, da jeg får en ny Mercedes om et par uker. ( I ROSA - men mer om  det forteller jeg når den tid kommer)Se så fin den er <3

Det er bare å rope ut hvis du har lyst til å kjøpe bilen min, eller lease den for 4.000 + mva med 0 innskudd - det kaller jeg bra deal ;)

Den er like fin som den ser ut til, og er en drøm å kjøre. Jeg elsker den røde hingsten min, men nå er tiden inne for en ny "baby" (bil). Håper det blir en verdig arvetarger, og at du tar like godt vare på den som meg ;)

 

 

Smask

 Shine bright like a diamond

15.09.2014

Fin mandag:)

 

Jeg har vært i møte med verdens beste sjef, Børre Olsen, og planlagt alt vi skal gjøre sammen fremover, bl.a photoshoots, og åpning av SO-B butikk på akerbrygge i november - det blir så bra, så nå er det bare å glede seg!

 

Du kan sjekke ut alle de fantastiske smykke hans // HER

 

 

Ha en flott dag videre alle sammen.

 

 

 

 

 Konkurranse

14.09.2014


Hei igjen.

Da er vi i gang med nok en konkurranse.

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Makestyle.no // HER og skrive i kommentarfeltet under dette innlegget hva du kunne tenkt deg å vinne.

Vi trekker en tilfeldig vinner på tirsdag.

Håper det blir deg !

Masse lykke til.

 

 

Reklame!All I need

14.09.2014

Hei godtfolk ;)

Nå driver jeg og pakker ut etter Danskebåten, så tenkte å å tipse dere om denne lekre beauty Bagen fra Makestyle.no som er superpraktisk å ha med seg når man skal ut å reise.Den er ihvertfall noe av det viktigste jeg kan ha med meg når jeg skal ut å reise.
Mast beauty bag er i ekte skinn, den inneholder flere lommer som rommer alt jeg trenger for å ha med meg av ulike produkter og redskap.


Noe av det jeg liker best med den er at den er så liten, og tar derfor liten plass i kofferten.

Du finner den // HER

Jeg synes denne beauty bagen er så fin og praktisk, så måtte bare tipse Dere om den, før jeg pakket ut av den.

Den er helt genial og kommer i flere størrelser og farger. Du finner flere MAST beauty bager // HER

 

Håper Dere ble glad for tipset.

 

 

Reklame!

 

 

 Pokerlove

14.09.2014

Hei på dere :)

Ja, det ble ikke akkurat mye til blogging på turen, ettersom både dekning og internett ikke fungerte helt 100 %.

Vi har ihvertfall hatt det helt fantastisk på danskebåten med NordicBet som jeg jobber som ambassadør for.

Det var NordicBet som sponset pokerturneringen på DFDS, og jeg holdt ut i 7 timer i turneringen, og røk ut på en 'flushdrive', så er fornøyd med det !

Var helt sikker på at jeg skulle få 'flush' da jeg gikk ' all inn ' - men dessverre kom det to RØDE kort.

Jeg er kjempefornøyd og gleder meg allerede til neste gang jeg skal spille.

Intervju (Legger det ut her senere)

Elsket suiten vi bodde på.

Her fikk vi begge jobbet litt, mens vi nøt utsikten fra rommet vårt.OsLOVE <3

Bla bla ukeblad !

Se den fine utsikten fra rommet vårt <3

Etter jeg hadde fått unna litt jobb og spist frokost med Olaffen min, var vi i København.

Vi hadde med bilen min, slik at vi kunne "pimpe" rundt i Danmark.. ha ha. Digg å ha bil når man skal ut på flukt, istedet for å busse og toge - det kan jo fort bli litt stress.

En kompis av Olav som bor i Danmark, anbefalte oss å spise på et lekkert sted som minnet veldig om Theatercafeen i Oslo.

Jeg var fortsatt mett etter frokosten, men har alltid plass til litt dessert. (Jeg er jo en ekte godtemoms, så det er aldri noe problem å få ned)

Han er noe av det beste jeg vet <3

Det var stille og rolig, og vi koste oss skikkelig sammen.. helt til vi ble avbrutt av de mennene som satt ved siden av oss ?! (Dere ser de på det tredje bildet over dette)

De var Danske og ønsket å spandere litt bobler på oss - det syntes vi selvfølgelig var hyggelig, bortsett fra at Olav ikke kunne drikke fordi han kjørte, men jeg fikk ;)

De spurte bl. a om vi jobbet som modeller ?! HA HA (Sa vi jobbet som noe helt annet ;) De var så utrolig hyggelige, og det var så herlig å snakke med noen som overhode ikke visste en dritt om meg, og kun var hyggelige fordi de ville det, og syntes vi var det.

De var litt over gjennomsnitte fulle, da de hadde drukket siden 22:00 dagen før, og hadde fått i seg litt for mye alkohol, spesielt han ene som satt ved siden av Olav.De var i hvertfall ikke kjedelige å sitte ved siden av, og liv lagde de nok av.

Herregud som jeg lo, selvom de fikk litt stygge blikk fra andre, da de var en smuuuule brautende. Jeg tenkte bare; " Det er lørdag, la de kose seg, for har man lyst - har man lov " ;) (Forstod at de kom til å bli spurt pent om å forlate stedet)


-.. pga han her! Ha ha ! Det ble de også, men hyggelige var de "Læll". Herlig å møte på mennesker som er litt "annerledes" ;)

-.. er ikke sånn at jeg er så jævlig normal heller akkurat ;) Det viktigste er å være seg selv !


Da vi var ferdige å spise lunsj (is for min del) dro vi å møtte Martin, en kompis av Olav som bor i Danmark.

Ble en kjapp "hello" for vi måtte tilbake til båten, men hyggelig var det uansett å se han igjen.

Outfit: // Boots from Zara, jeans from Fantastic Fall By Linni, Sweater from Zara, Coat from GUESS, purse from Marc By Marc Jacob. //

Nå fant jeg plutselig noen bilder fra pokerturneringen hvor jeg hadde på meg kapteinluen min.

Her er vi på dekk og trekker litt frisk luft i pausen mens vi tar noen "selfies".

Sussebasser <3

Da vi kom tilbake på båten, spiste vi med resten av Nordicbet crewet.

Outfit: // Dress from GUESS, shoes from Beverly hills, purse from Marc By Marc Jacobs //

Vi dro ned i pianobaren og hadde 'the time of our life'. Ord kan ikke beskrives hvor hyggelig det var å stå en hel gjeng rundt et piano og synge med til alle sanger som ble ønsket og spilt. Det var helt magisk og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy.

Her står jeg med Tor, som er Gudfaren til alle pokerspillere i Norge, og en ekte legende. (Ved siden av han står søte kjæresten til en av sjefene mine som var med på turen)

Da vi hadde sunget fra oss i pianobaren, dro vi ned på casino for å prøve lykken. Jeg ELSKER casino !

Jeg sørger alltid for at jeg ikke går i minus, så fort jeg vinner penger, veksler jeg pengene jeg spilte for tilbake i cash, og legger de i lommen slik at jeg kun spiller på fortjeneste.

Smart jente ! ;)


Det morsomste av alt var at vi faktisk gikk i pluss, og vant litt på roulletten. Vi gav oss etter 30 min, da var var klare for sengen etter en lang og fin dag.

Litt trøtte i trynet var vi da vi stod opp, men kom oss fort etter den nydelige frokosten vi spise sammen.

Vi løp opp på dekk og knipset de siste bildene før vi ankom Oslo.

Jeg er heldig som er kjæreste med min sjelevenn !

Alltid hyggelig å pleie kjærligheten litt ekstra når man først har barnefri.Jeg syntes det var så koselig å kjøre danskebåten igjen - det er så mange år siden jeg gjorde det sist.

Vil snart tilbake !

Outfit: // Boots from Zara, jeans from Fantastic Fall By Linni, belt from Hermes, Top from Zara, Cardigan from GUESS, vest from L.A, Hat from H&M, purse from Marc By Marc Jacobs, shades from Ray Ban //

Oh yes you are <3 (Kong Olav )

Nok en fantastisk jobbtur med NordicBet og min Olav.

Gleder meg allerede til neste turnering, da skal jeg gruse alle (ihvertfall prøve;)

Jeg er heldig som får jobbe med noe jeg brenner for, bl. a poker.

 

Håper dere alle har hatt en fin helg, og nyter solen så lenge den varer.

 

 

Reklame!

 Kategori: Diverse
Happy birtday my precious

10.09.2014

09.09.09 kom verdens beste gutt til verden. Fra den dagen har livet mitt fått en ny mening og gitt meg så mye glede !Uten Dennis hadde jeg ikke kunnet leve !

Han er alt jeg noen gang ønsket meg + enda litt mer og jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket Gud nok, annet enn å være den beste moren jeg kan være for min sønn.

Jeg kommer alltid til å gjøre mitt beste for han, og stille opp i tykt og i tynt. Jeg skal være så bra Mor for han at ingen jente i hele verden blir bra nok for han - ha ha !  NEIDA! Han kommer til å finne seg en fantastisk jente, og har jo allerede fått en herlig liten kjæreste som heter Tammi <3

Jeg har fått gleden av å være moren til Dennis Michael i FEM ÅR og for alltid, og jeg gleder meg til å dele resten av mitt liv sammen med han og se han utvikle seg og vokse dag for dag. Det er så gøy å ha barn og jeg er så stolt og glad for å ha min Dennis til sønn.

Her er grunnen til lite blogging de siste dagene.

Min førstefødte, mitt barn og eneste sønn fylte FEM år i går ! Før det var det mye forberedelser til den stor dagen.

Mandag kveld bakte vi sjokoladekake sammen som han skulle ha med i barnehagen på dagen sin, det ble veldig sent, så etter at han hadde lagt seg fortsatte jeg med kakebakingen og pyntingen.

Slik ble kaken til barnehagen.

Olav og jeg lagde verdens beste sjokoladekake sammen til bursdagsfesten.

Det er moren til Olav sin oppskrift, den er helt magisk !

Akkurat slik Dennis ønsket at den skulle bli, med masse non stop, seigmenn, strass osv..

Vi pyntet hele huset etter at Dennis hadde lagt seg og holdt på til langt på natt.

Apekatt !
Olav leker meg.. Ha ha !

Tirsdagsmorgen på den store dagen våknet Dennis til dette <3

-.. og jeg til verdens største kos fra en ekstremt overrasket og glad gutt !

Se så trøtt, og skjønn gutt <3Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for å være Mamma'n til Dennis Michael ! Uten han hadde livet vært meningsløst !

Herregud så mye fine gaver han fikk, bl. a dette skateboarde av Olav.

Trappetrollet fikk han av katten Bolle.
Nå er Dennisen min " HIGH FIVE "Her viste jeg frem kaken vi hadde lagd sammen, men som jeg hadde pyntet ferdig. Ingenting er som å se smilet på Dennis sin munn <3 Den bar han selv stolt inn i barnehagen.

Kl.18:00 ble det full rulle med familie, venner, faddere, tanter, onkler, kusiner, fettere, barnehagebarn osv.

Den kjekkasen av en kjæreste jeg har var pizzasjef og ordnet med det, mens jeg var pølsemaker og servert folk det.

Barnebursdager er så gøy, så er det alltid så god mat ;) Pizza og pølser, det er så sinnsykt godt !

Her står Dennis med Fadder Kjell Even.

Barna løp rundt og var helt i 100, så rakk aldri å ta bilde av hele bordet med alle rundt. Ha ha !-.. men de kom løpende da vi sang bursdagssang og kom med sjokoladekaken.
Herlig å se barna kose seg så mye som de gjorde i går.

Hvis dere lurer på hvorfor Sarah og Mona ser så søtt bort på noe, var det pga..

-.. dette ! Olav satte på en Disney film til de og pakket de inn med teppe, så fikk de hver sin godteripose.

Søtnosene som tygger i vei <3 Han i blå heter Adrian og er bestekompisen til Dennis i barnehagen, gutten t.h ved siden av Dennis er nabogutten og også en av bestekompisene. Tammy er kjæresten, så er det lillebroren til Tammy ved siden av. Sander og Sofian var på rommet til Dennis og lekte da bildet ble tatt.Her har vi noen fra min flotte familie <3 Tanten min t.v, barna hennes Stephanie, som er min kusine, Stefan som er min fetter, og så har vi enda en kusine, Lene Christina,  t.h for meg.

<3

Bestefaren til Dennis (Fra pappan til Dennis sin side) Holdt VERDENS FINESTE tale ! Ikke et tørt øye i rommet da han snakket om Dennis og oss <3

Dennis er så heldig som har så snille besteforeldre som stiller opp for han og der der for han når vi trenger de <3 Min Mamma og Pappa, (Dennis sin Mormor og Morfar) lever jo ikke lenger, så derfor betyr det ekstra mye at han har besteforeldrene sine i livet sitt.

"Noen" er "flinke" til å ta bilder..Dennis sine herlige faddere og mine venniner.<3 Så har vi bestemoren til Dennis t.v og lille skjønne Sander i midten, så har vi moren til Adrian (fra barnehagen)som er bestekompise til Dennis.
Var så koselig at Onkel Ello kom innom å hilste på, da han skulle hente Sarag og Sofian. Noen som er fornøyde etter å ha holdt på med forberedelser og stått på i 2 dager, slik at alt skulle bli perfekt for verdens beste sønn !

Det ble en utrolig bra kveld for min herlige og fantastiske sønn, og vi koste oss masse ! Dennis fortjener kun det beste og jeg føler meg så ubeskrivelig heldig og velsignet som har fått en sønn som Han !

 

Klem3D Nails

08.09.2014

Jeg har forelsket meg helt i mine 3D negler fra Makestyle.no som gir neglene en trendy og sofistikert look.


Dette er et unikt neglelakksett som gir et fantastisk og moteriktig resultat.

Inspirasjonen bak Ciaté Caviar-manikyren med farger og perler kom da Ciaté ville lage skinnende tredimensjonale negler med en voksen og luksuriøs twist.

Se så fint ! Ciate - Cotton CANDY er en av favorittfargene mine, og den får du kjøpt // HER
Kitet inneholder: 1 x Caviar Beads Multi, 1 x Paint Pot Nail Polish Ferris Wheel, plastikkbeholder og en minitrakt.

I videoen under viser jeg hvor lett det er og hvor fantastisk bra resultatet blir.

OBS! Viktig at du strør glitteret på neglene over esken, slik at det du søler utenfor, kan du ved hjelp av pipetten (som kommer med i pakken) putte alt tilbake i beholderen.

Genialt, spør du meg. (Vi liker ikke å sløse bort dyrbare ting;)

Det finnes mange forskjellige kit, og her ser Dere tre av mine favoritter :

Ciate Caviar Luxe Lustre  - GULL // HER

Ciate Caviar Luxe Smoulder - SØLV  // HER

Ciate Caviar - Cotton CANDY // HER


Håper du ble glad for tipset.

 

Klem

 

 

Annonse !

 

 Happy weekend

08.09.2014Vi har hatt en koselig helg sammen. Olav jobber mye med å bygge garasjer osv, så Dennis og jeg har fått mye tid alene sammen <3

Jeg elsker når det er helg, spesielt lørdagsmorninger ! Det er så koselig å sitte lenge og bruke lang tid på frokosten.

Dennis hentet frem masse spill, og dette spillet heter << Gjett hvem >> og er et morsomt spørrespill.

Det var en liten en som fikk "prøvesmake" lørdagsgodtet sitt, selvom det var lenge til barne-tv.

Prøvdesmakte litt på det, jeg også da ;)

Jeg føler det er bra hjernetrim for de små å spille spill med voksne. Når Dennis kaster terningene, teller han antall øyne på terningene, og flytter bortover mens han teller høyt - det er så kult å se.

Han elsker stigespillet!

Memory er ihvertfall bra hjernetrim, og det har han blitt skikkelig god på.

Bunken t.h er Dennis sin ;)

Jeg synes det bare blir bedre og bedre å være mamma. Det er så gøy å sitte å ha samtaler med sønnen min, spille spill med han. å se at han har utviklet samme humor som meg. Ha ha, det merker jeg skikkelig godt når vi ser på film, eller Olav og jeg kødder med noe, så ler han så hjertelig.I og med at det var lørdag lagde vi saftis med en figur han har fått fra Mc Donalds. Husker Mamma og jeg lagde det sammen, det var så stas <3

Klar til å legges i fryseren å bli til (Denn)IS

Vi dro også innom IKEA på lørdag og handlet inn småting vi trengte. Jeg fant noen glasskap og sminkebord som jeg endte opp med å kjøpe.

// Jacket from Fantastic Fall By Linni // HERE, Blouse from Fantastic Fall By Linni // HERE ,Trouseres from Fantastic Fall By Linni // HERE,// Hector Boots, Purse from Aldo //

Her graves det og bygges det ;)

Mamma's lille smørbukk.

Outfit: Shoes from reebok, shorts from H&M, sweater from Zara, Vest from Zara, Caps from Super Mario ?!

Olav måtte til Gjøvik for å ordne med noe til bilene sine, så da satte jeg i gang med å skru opp skap og sminkiebord selv. (Det er Dennis som tar bilder av meg, ha ha.)Han var så innmari søt da han kom løpende inn med nabogutten og så meg skru sammen skapet, så sier han: "Mammaaaa, såå flink du er, og så fint du har bygget, hva lager du? ".

Da jeg var ferdig med å skru etter 3,5 time, begynte jeg å vaske, rydde og lage middag, for vi skulle få middagsgjester kl:20:00. Jeg rakk heldigvis alt, så kom kjæresten min hjem og kastet alt papp osv, etter møblene jeg hadde skrudd sammen. Han syntes jeg hadde vært flink, men endte opp med å fikse BITTELITT på noe av det jeg hadde skrudd ;) Ha ha..

 

Vi fikk besøk av dette vakre parret, Kristine og Dag.

De hadde med verdens vakreste roser og noe ekstra godt å drikke på.
Toppen /bodyen min er fra den siste kolleksjonen min << Fantastic Fall By Linni >> som du finner // HER

Jeg lagde Thaimat, det smaker alltid så godt !Ingen som slipper unna bordtennismatch med kjæresten min, nei. Dag var faktisk imponerende god, så det var skikkelig kult å se på gutta spille.

Her heier Kristine på sin forlovede ;)

Det er alltid så koselig å snakke med Kristine! Vu går aldri tomme for å prate om noe, ha ha. Tvert imot !

Det ble en utrolig hyggelig kveld som alltid med Kristine og Dag.

I går så Dennis og jeg på Frozen. Den har vi sett er par ganger før, men vi går aldri lei !Vi hentet dyne ut i stuen, tente lys, tok frem litt potetgull og koste oss som bare det med filmen. Ekstra morsomt er det at vi ler på alle de samme stedene i filmen <3

I dag har jeg tatt med fri fra all jobb, for å forberede den store 5 års dagen til Dennis Michael som er i morgen !

Jeg har handlet inn det meste av pynt, så gjenstår mat og kakebaking, men det gjør jeg når Dennis kommer hjem fra barnehagen: Jeg tenkte å vaske og pynte hele huset når han har lagt seg i kveld, slik at når han står opp i morgen, så våkner han til pakker, pynt og ballonger over alt.

Det husker jeg min Mamma og Pappa alltid gjorde for storebroen min og meg, da vi hadde burdag, og den følelsen de gav oss ved å gjøre det for oss år etter år, sitter i meg for alltid ! (Håper på det samme for min Dennis )


Jeg kan fortsatt ikke tro at ungen min blir FEM år, men det skal feires med besteforeldre, tanter, onkler, faddere, kjæresten hans, bestekompisene osv.

Gleder meg masse !

Nå får jeg gå tilbake til bursdagsforberedelser.

 

<3Grattis

05.09.2014

GRATULERER SÅ MYE TIL MARIUS OG GRETE.

Dere ble de heldige vinnerne av armbåndet og kjedet fra SO-B.

Håper kjærestene Deres blir fornøyde;)

Jeg trenger mailadressen Deres slik at vi kan sende det fortest mulig til Dere.

Stor klemDesigning day

05.09.2014

I dag var jeg innom illusion.no for å fortsette på et prosjekt vi har begynt på. Dette blir så spennende og jeg gleder meg til det endelige resultatet.

Jeg skal designe egne vesker, så nå jobber vi bl. a med hvordan << Linni Meister / LM >> logoen skal se ut.

Her skriver jeg forslag.Tester ut Logoer og kladder i vei.

Vi får det ut før november, så det er bra !

Noen ganger får jeg totalt lættis når noen tar bilder av meg ?! Herregud, så teit man føler seg til tider - men derimot Even, elsker å bli tatt bilder av (NOT)

Utrolige hyggelige og proffe menn jeg jobber med, må jeg si.

Da er vi godt i gang, så da er det bare å vente spent å se hvordan veskene blir. Legger ut en liten sneak peak til Dere, når den tid kommer.

Outfit of today:


// Sweater from my own clothing line << Fantastic Fall by Linn >>i // HERE

// Jewelry from SO- B // HERE , Belt from Hermes //

// Jeans from my old clothing line << Be fantastic by Linni >>. (Sold out) //

Etter møtet dro jeg og møtte min fantastiske, vakre vennine, Kristine <3

" Tuppen og Lillemor "

Vi spiste på Olivia, og det var ikke lite vi bestilte heller.. Trodde egentlig vi bestilte noe annet, så derfor ble det LITT mer enn forventet - MEN alt går i grisene ;)

Vi spiste det vi klarte og hadde det som alltid utrolig hyggelig sammen.

Vi begge måtte dra for å hente våre skjønne sønner i barnehagen.

Se så stor Dennis Michael har blitt  <3MAMMASIIIIIIN <3

Jeg kan nesten ikke fatte og begripe at han blir FEM ÅRtirsdag ! (Hvor ble årene av?)

Jeg nyter hver eneste dag med min sønn mens han fortsatt er barn, "Ungen" min vil han være for alltid, men det er i følge alle andre forledre de årene her alle foreldre ender opp med å savne, så jeg lar ikke en dag gå uten at jeg ser nøye på han og nyter synet av lille guttungen min <3Vinner av SO-B konkurransen kåres i kveld.

Håper deg blir deg som vinner ;)

 

KlemGrattis Kristina / Lennox

04.09.2014

Det stemmer det folkens - det var HELLO munnspray fra makestyle.noDen blå smaker supermint og den finner du // HER

Personlig liker jeg den grønne best, den bor faktisk i bilen min.

Du finner den // HER

 

Den heldige vinneren av alle munnsprayene fra makestyle.no + ekstram sminke og neglelakk ble Kristina/Lennox.

Du vil motta en mail fra oss fortest mulig.

 

TIl dere andre: Give away i samarbeid med Makestyle.no kommer om ikke så lenge, så da er det bare å glede seg.

 

Natta
 

Annonse !Biker Babe

04.09.2014


Wooowiiiii !!! Jeg elsker Ducati motorsykkelen til en av mine beste barndomskompiser, Jonas ! Vi rakk så vidt å møte hverandre i dag, men jeg fikk prøvesitte på lekkerbisken hans !

Gleder meg helt vilt mye til å sitte bak på den på tirsdag. Mener ikke å være beskjeden når jeg sier dette, men fy faaaen denne kledde jeg !

Vi passer sammen som hånd i hanske, skal jeg si Dere ;)

Den var ekstremt fin ! Fineste motorsykkelen jeg har sett i hele mitt liv !Jeg som er så glad i fart å spenning, bør aldri få meg en sånn en, da kan det fort gå galt ! (Det samme gjelder kjæresten min som også har motorsykkel lappen)

Går veldig bra å sitte på, men jeg holder meg til favorittbilmerket mitt som er Mercedes ! Det er stjernebil med stor stjerne (bl.a foran i panseret ;)

 

 

//  Check out the gorgeous bike to my friend, Jonas.

I was lucky enough to test ride it today (while it stood still), but on Tuesday, Jonas, will drive it with me on the back. Yeeej!


Kategori: Diverse
Head and Outfit

04.09.2014

Hello sweet people !

I dag dro jeg innom Head frisør som holder til i Hegdehaugsveien 30, for å freshe opp håret mitt, rett å slett ved å bare få en skikkelig god kur og vask.

Ole Gunnar vasket håret mitt, satte i en sinnsykt bra kur, gav meg en himmelsk hodebunnsmassasje, og fønet håret mitt til slutt.

Det er så viktig å ta godt vare på håret sitt, spesielt hvis man farger, styler og bruker extentions som meg.

Jeg har nesten ikke noen extentions i nå, men skal sette på en god del på tirsdag - det gleder jeg meg alltid like mye til. Jeg har en photoshoot for Head frisør om ikke så lenge, så vi forbereder oss litt tild den.

En vask skader da ingen, så hvis du føler deg litt sliten, eller ufresh en dag, er det bare å ta turen innom Head frisør.  De gir deg en fantastisk opplevelse av å føle deg ny og bedre på 1-2-3.

En grundig vask med de beste produktene, kur og hodebunnsmassasje er noe ALLE bør unne seg i ny og ne - det gjør underverker for både hode og sjel.

Du kan lese mer om HEAD friøsr // HER

Han setter opp håret mitt,  og tar kun litt hår om gangen som han føner.Ca så mye hår om gangen.

Her begynner det å ta form.

Sjekk den lampen da !

Jeg elsker designet i salongen til Head frisør. (Jeg ønsker meg en sånn lampe, kanskje ikke helt Olav sin stil, men i såfall kunne jeg hengt den i klesrommet mitt ;) Det hadde gjor seg det !

Ole Gunnar kødder alltid med at han svir av håret mitt osv .. Er det noe jeg faktisk er redd for, så er det håret mitt.. Ha ha.

Han fønet håret mitt med en elektrisk varmrullbørste.

Naturlig og fint fall i håret blir resultatet av varmrullbørsten (vet ikke hva det heter, jeg) + at du trenger en like flink frisør som min Ole Gunnar :)

Skeptisk !!!

NEIDA! Jeg blir alltid like fornøyd, ser nesten ut som jeg har farget håret, men fikk altså "kun" vask, kur og fønet det.

Føler meg så god som ny - det er en digg følelse å ha en gang i blandt.

Takk til verdens beste frisører, vi ses på tirsdag <3

Todays Outfit:

// Trousers from Fantastic Fall By Linni// HERE

// Shoes from Giuseppe Zanotti //

// Purse from Aldo //// Tank top from Zara // jewelry from So-B by Borre Olsen // HERE

 Under ser dere tidenes korteste outfit video , fordi Ole Gunnar braste ut i latter mens han filmet, da en diger bil (som det stod "persontransport") kjørte forbi.

Jeg hadde så dårlig tid, så det var den lille filmen vi rakk, men "kos" dere med den ;)

Snakkas senere :)

 

// Hello sweet people!

Today I went to the Head hairdressers located in Hegdehaugsveien 30, just to get my hair washed and styled by my wonderful hairdresser, Ole Gunnar.

I was pleased as always with the job he did with my hair, not to mention the heavenly scalp massage he gave me.

It is important to take care of your hair, and a simple hair wash with the best hair products harms no one - especially not your hair ;)

It's something I think everyone should do once in a while.

You can read more about Head hairdressers // HERE

Have a great day ahead.//


 

Annonse !Kategori: Diverse
What is this ?

03.09.2014

Klarer Dere å gjette hva dette er ?Vinneren får en premie fra Makestyle.no

Plukker ut vinneren i morgen kl:21:00

Lykke til :)

 

// Can you guess what this is?

The winner will receive a prize from Makestyle.no

winner will be announced tomorrow at 21:00

Good luck //

 

 Video outfit

03.09.2014

Outfit og today !

// Jacket from Fantastic Fall by Linni // HERE.


// Jeans from Fantastic Fall by Linni // HERE

// Hat from H&M //

// Bag from Aldo //

// Boots from Aldo //

// Cardigan from Gina tricot //

Makeup from // HERE

// Bracelet from SO-B by Børre Olsen //

 

Today's quote:


Kategori: Diverse
What a day

03.09.2014

Hei alle herlige mennesker.

Idag startet jeg dagen med å ta med ille Dennis til legen, da han har en negl som vokser litt feil på tåen og gjør vondt.

Tøffingen til Mamma.

Han syntes det var litt skummelt med en gang vi kom , men så gikk det greit til slutt.Jeg fikk beskjed om å vaske foten han i grønnsåpe, og pirke neglen forsiktig med pinsett for å løfte på neglen hver dag til den vokser riktig - det skal nok bli bra.

Da jeg hadde kjørt Dennis i barnehagen dro jeg i møte med min venn Gisle, som bl. a driver 730.no // HER, og har bl. a vært dommer for Grand prix.


Han er en likanes, flott og forvirra fyr - ha ha ! Neida ! (Kun på dette bildet)

Vi hadde møte og spiste en deilig lunsj på B&M på tjuvholmen, før vi dro innom Hoodo som er dama hans, og jobber på The Thief spa.

Vakre Hodo (dama til Gisle) tok oss i mot med åpne armer og sitt blide åsyn.

Jeg fikk teste ut en massasje av på 30 min, og jeg skal love dere en ting; den massasjen gjorde underverker for meg !


Jeg har så stive skuldre og mye spenninger som Erlend Reiersen, klarte å løsne, så i dag føler jeg med så og si som et nytt menneske.Dit skal jeg definitvt snart tilbake for å prøve ut spa, ansiktsbehandling og mere massasje. De har jo så mye å tilby.

Det ser helt magisk ut der, så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme tilbake !

Vil du lese mer om The Thief spa kan du trykke // HER.Da jeg var ferdig for dagen, hentet jeg Dennis litt tidlig i barnehagen for å rekke 15:00 kino. Vi rakk det heldigvis og endte opp med å se en utrolig morsom t og fin film som heter << Lyn og Magi >>.Mamma & Dennis tid <3

 

Nå er vi hjemme i gjen og Dennis er ute å leker med bestekompisen sin, Jan, mens jeg skal begynne på middag snart.

Konkurranse i samarbeid med Makestyle.no kommer litt senere i dag, så stay tuned ;)

 

Klem

 

 

 

Annonse !Good Morning

03.09.2014

God morgen alle sammen :)

Håper dere har en fin morning - det har vi. Sitter å drikker kaffe, og jobber litt før jeg skal ta med gullungen min til legen.

Han har fått en betennelse i tåen sin?! Så det må vi sjekke opp.

Skal også til regnskapsføreren min i dag og i et par møter, men så fort jeg er ferdig med alt, skal jeg ta med sønnen min på kino - det blir koselig.

I kveld har jeg blitt bedt på date av min fantastiske mann ! YEJ, det gleder jeg meg skikkelig til. Vi har ikke spist ute alene sammen på år og dager, så det skal bli kosemos ;)

I går da jeg kom hjem satt jeg og jobbet noen timer på Macen før jeg satte i gang med å rydde og vaske hele huset.

Olav pusser opp kjelleren, så det er så mye jord som har blitt dratt inn i huset, ettersom "noen" går inn med sko i ny og ne..(Dennis-tennis) Haha, men jeg gjorde huset skinnende rent på 3 timer, så nå lukter det supergodt og skinner som aldri før.


Det beste jeg vet etter jeg har vasket og ryddet huset er å slappe av på sofaen med et glass vin som belønning ;)


 Det var så deilig å ligge på sofaen..

-.. helt til Olaven min sa; " Oj, du vet at vi får middagsbesøksbesøk i dag 19:45 " som da var 20 min til. Linni: " Nei, det visste jeg selvfølgelig ikke, da hadde jeg ikke ligget her, men flaks at jeg vasket huset i dag da "   Olav: "Ja, sorry, jeg hadde helt glemt det selv", Linni: " Det går bra",mens jeg løp bort til kjøkkenet og kastet kasserollene rundt meg for å rekke å lage ferdig maten til gjesten vår kom.

Lagde noe som er supergodt, raskt og enkelt - thaimat !

Først satte jeg på risen, så skar jeg opp skyllingfileter i små biter, og stekte det i smør mens jeg tilsatte krydderblanding.

Da kyllingen var gjennomstekt tilsatte jeg både greencurry og redcurry.

Etter å ha blandet krydderet med kyllingen, helte jeg kokosmelk i pannen og rørte rundt.

Ved siden av hadde jeg en kjele hvor jeg hadde puttet oppi vannkastanjer, bambusskudd og babymais som kokte på svak varme.

Helte alt fra stekepannen over i kjelen og tilsatte bønnespirer til slutt. Rørte alt sammen og lot det småkoke på svakeste varmen til gjesten vår kom.

Risen var ferdig på under 20 ming og den stod og kokte mens jeg lagde ferdig resten av maten. Jeg putter alltid litt smør i risen etter at den er ferdig kokt slik at den smaker ekstra godt !

Jeg rakk å lage ferdig middag og dekke klart bordet på litt over 15 min - det er ikke verst. Effektivitet er noe jeg ikke ble født uten, når jeg først setter i gang, så er det ingenting som kan stoppe meg, før jeg har fått ting ferdig;)

Mellom matlagingen rakk jeg også å dusje Dennis Michael, se at han pusset tennene sine, legge han og synge tre sanger. Det er noe med oss mødre og ekstra power! Herregud så mye vi får til i løpet av en dag. Heia oss foreldre!

Aleks (som kom på besøk) og Olav elsket maten, så det gledet hjertet mitt ekstra mye.Kjøpte denne digge joggedressen på Gina Tricot i går. Merker at det begynner å bli kaldere både inne og ute, så da er det bare å fylle opp skapet med digge og varme koseklær.
Ha en flott dag videre.

 

(Konkurranse kommer senere i dag)

 

SmaskVideo outfit

02.09.2014

Det var min kjære Børre, som klarte å filme feil vei, så derfor bør dere ta på større skjerm når dere skal se den - det hjelper i hvertfall litt..

Skal huske på å minne de som filmer outfitene mine hver dag om å filme riktig vei ;)

I bakgrunnen på videoen ser dere min gamle leilighet, derfor var det ekstra gøy å filme der. (Tjuvholmen)

Video outfit of today.

// Pants from Fantastic Fall By Linni // HERE,  Jacket from Mango, Shoes from Giuseppe Zanotti, Bag from Lio JO. //


Blouse from Fantastic Fall By Linni // HERE 


Hva syns dere om å filme outfit i stedet for å bruke bare bilder ?!Konkurranse

02.09.2014

Mine Damer og Herrer; nå kan Dere vinne et av de lekre smykkene under fra SO-B

Ønsker du deg dette lekre kjedet, eller er det noen du kanskje kunne tenkt deg å gi det til ?


Dette armbåndet passer perfekt på en herrearm.

Du kan se flere smykker // HER

Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilket av disse smykkene du ønsker deg og hvorfor, så trekker vi ut en heldig vinner i morgen kl:21:00.

Lykke til.

 

// All you need to do is to write in the comments which of these gorgeous Jewelry from SO-B you want and why.

The two lucky winners will be picked out tomorrow at: 21: 00

Good Luck ! //

 

 Breakfast at The Thief

02.09.2014

Hei fininger:)

What a beautiful day !

Etter jeg hadde fulgt lille skatten min i barnehagen, møtte jeg en av samarbeidspartnerene mine, Børre Olsen som lager So-B smykkene som jeg jobbr som modell for.

Vi spiste en nydelig frokost sammen på The Thief, og tok bl. a bilder til en konkurranse jeg skal ha på bloggen senere idag, hvor en heldig gutt og en heldig jente kan vinne et smykke fra // HER.

Mer om dette forteller jeg senere i dag.

Det er så utrolig god frokost på The Thief. Jeg spiste eggerøre og laks som er noe av det beste jeg vet til frokost.

Som Dere ser liker Børre det også ;)

Gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise her.

Vi møtte mange kjente på veien, bl. a en av mine store helter, Nils Vogt, som var på vei til jobb. Det var faktisk litt sykt å møte på han, for i forrige uke da jeg jobbet som gjesteprogramleder for P4, måtte jeg skrive et brev til en jeg digger, og da valgte jeg å skrive et brev til Nils Vogt som jeg måtte lese opp for han på direkten. Du kan høre brevet // HER

Etter at jeg hadde lest brevet for han, lovet jeg å gi han en stor klem neste gang jeg så han, så da fikk jeg gjort det idag ! Jaaaaa - det var såååå koselig !

Møtte også en god kompis av meg, Henning Solberg , som jeg ble så god venn da vi deltok samme  i << 71 grader Nord norges tøffeste kjendis >>

Gleder meg til vi skal på gokart å kjøre om kapp - det er ikke så lenge til. Jeg er så innmari spent på hvem som vinner ;)

 

Kos dere masse i solen enn så lenge.Kategori: Diverse
Gratulerer Celine Andrea Simonsen

01.09.2014

Gratulerer Celine Andrea !
Du ble den heldige vinneren av MAST volum 2 big Curler fra Makestyle.noDu finner den // HER

Jeg har den selv og den lager helt fantastiske hollywood krøller, så det er bare å glede seg.

Til Dere andre som deltok; Bedre lykke neste gang, ny konkurranse kommer snart.

 

LoveVideo outfit

01.09.2014

Outfit of today : Jeans from Fantastic Fall By Linni // HERE, Blouse from Fantastic Fall By Linni // HERE, Jacket from Fantastic Fall by Linni // HERE,Shoes from Victoria of sweeden, Purse from Aldo, Jewelry from So-B by Børre Olsen // HERE.

 

Quote of the day !
LOVEGenie in a lipstick

01.09.2014

Hei fineste leserne mine.

Her får Dere et magisk beauty tips fra meg.

Magic lipstick fra Makestyle.no 

 Se ! Jeg kan trylle om grønn lebestift til herlige rosa lepper.

Den sitter veldig godt på leppene og gir deg en kald rosa farge.


Du finner den // HER

// Magic Green lipstick goes Pink! You can buy it // HERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse !


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits