Spre kjærlighet folkens !

30.09.2011

 

Hei igjen;)

 

Ringte pappa idag tidlig, men så tok han ikke tlf, og da fant jeg ut at jeg skulle legge igjen denne sangen på svareren hans;) Spolte frem til refrenget:" I just call to say I love you"  Så gjorde jeg det til bestemoren min, storebroren min og vennene mine. ;) Var bare et problem - nesten alle tok tlf, så måtte be de legge på, da jeg hadde en viktig beskjed å gi på svareren ;)

 

 

 

Vil du  også spre kjærlighet? Ring noen du er glad i, spol frem til 1:14 og spill av låten. Må jo ikke gjøre det på svareren, kan jo gjøre det selvom de tar den ;)

 

(Det søteste er at da vi gikk i 4.klasse på barneskolen, var det 2 gutter (Aleksander og simen) som ringte meg å satte på denne låten;) Haha. Så søtt!

 

Smaks

 

 

 

 Aktiviteter for barn som ikke er helt friske.

30.09.2011

Kle på godt, med ull undertøy og det som er, slik at de ikke blir kalde og enda sykere når man skal ut å gå en tur for litt frisk luft..


 

 

Bukse fra H&M, flott ullgenser fra bestemoren hans, Ullundertøy under, lue med hals.

 

 

Lue - sweet years , sko - All stars, T-skjorte - H&M, Skinnjakke - Sweet years, bukse - Bik bok, solbriller - Ray ban

 

 Yeeeeeeej! Føler meg nesten helt frisk etter den herlige gåturen med mitt lille herlige barn. Vi dro bl. a å shoppet litt på ARK.

Vi kjøpte male og tegnesaker på Ark. Dennis var så heldig og fikk til og med et lite tog som stod oppå kasseapparatet av den snille mannen som ekspediterte oss. Heldigrisen ;) 

Dennis fikk dette Hand imprint- settet på 2 års dagen av fadderen sin, og en av mine aller bestevenner, Henriette <3 Utrolig fin gave.

 

Se så fint det ble ;) Skal henge det opp på veggen hos Pappan hans, for der er det ganske tomt og kjedelig på veggene etter at jeg flyttet.. Trenger litt womans touch der, og jeg er igang ;) Han har bedt meg om det faktisk. Haha.. 

Etter en lang og deilig gåtur, tegning og maling, slappet vi av med en Disney film. (Cars)

Lagde Pannekaker og tomatsuppe med egg og makaroni igår, men tok kun bilde av lunsjen Bernhard og jeg spiste sammen igår.

I salaten har vi: tomater, mais, avocado, fetaost, løk, agurk, (glemte å kjøpe paprika) Så tok vi oljen fra fetaosten over salaten. MMMMM!

 Det som er så bra er at Dennis Mike er frisk igjen og derfor tilbake i barnehagen idag etter 1,5 uke. Vi har kost oss masse, men glad for at han er frisk! Det betyr jo også at Mamma kan jobbe igjen, så idag skal jeg i 2 spennende møter og kanskje til P4, hvis Michael rekker det før 14:00. Hvis ikke tar vi det på mandag;) Herregud jeg gleder meg! ;)

 

Ellers er det helg, og det skal utnyttes. Dennis skal med Pappa-Bernhard til besteforeldrene sine i Snertingdalen hele helgen, så da får vi se hva hun Mor finner på i helgen. Hmm, hva gjør en singel mor på 25 år når hun har barnefri montro?? ;) ( Eller, hva gjør en mor generelt uansett alder, når hun har barnefri i helgen? ;) ) Blir nok ikke helt hæla i taket og tenna i tapeten for min skyld.. Halsen min er jo ikke helt bra, og det gjør vondt å drikke å spise, så vi får se. MEN, jeg skal ihvertfall ut med my girl Henriette bl. a ;) Jihaaa!

 

Hva skal Dere?

 

 

 

 Sminketips !

29.09.2011 REKLAME!

Vil du oppnå et perfekt resultat med våteyliner, anbefaler jeg virkelig denne tynne og presise penselen fra Nilens jord!

Denne flytende eyelineren fra Nilens jord understreker øyensminken på en flott og naturlig måte. Den tynne og presise penselen gjør det lett å tegne tett inntil vippene, og dermed oppnår du et perfekt resultat.

Tips: Sørg for at den flytende eyeliner legges helt inntil vippekanten, for å unngå en synlig glippe mellom eyeliner og vipper.

 Det som er så bra er at den er parfymefri.

 

Her har jeg lagt eyliner strek. Tar først på øyenskygge, så eyeliner, og maskara til slutt.

 

 

Du starter å legge en tynn strek fra øyekroken, så drar du den forsiktig og nøye over hele buen. Legg merke til at jeg lager den tykkere ytterst. Under øye duser jeg ut både eyeliner og samme øyenskyggen som jeg har brukt over.

 

Jeg brukte turkis over øynene mine idag. Hvis du teller fra nederst til venstre og bortover til 4 på bildet over her, og deretter teller til 4 fra bunnen og oppover, så finner du fargen jeg har brukt over her. Elsker dette settet, da det har absolutt alle farger ! Du finner det her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/882010

 

 

Slik ser det ut etter at jeg har tatt det på med børste herifra: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/Sminkeborster

'Øyevippene mine er ekte ja, og jeg har vært så heldig å arve de fra faren min faktisk. Haha.. Mange lurer på hvordan jeg klarer å få de til å bøye seg så fint bakover, men de er sånn av natur. Noen øyevipper peker nedover, andre til siden, og i mitt tilfelle- vipper de seg oppover. Som dere ser er jeg heldig å ha naturlige lange vipper, men hvis jeg skal på premierefest eller lignende, bruker jeg løsvipper. (Selvom jeg ikke trenger det, er kun for å føle seg ekstra fin;) Kan vise dere hvordan jeg legger på de, neste gang jeg skal bruke det. ;)

. Jeg bruker bl. a denne fantastiske maskaren fra Nilens Jord som du kan få tak i her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/786ko
 

Jeg starter å legge maskaraen svakt på en gang over og under. Så venter jeg noen sekunder, ca 10, før jeg legger på et lag til. Du velger jo selv hvor tykke vipper du skal ha.

 

 

Håper du ble glad for tipsene;)

 

 

 

 

  Kakeoppskriftene dere har spurt etter ;)

29.09.2011

Deilig dobbel langpanne!
:):)

Størrelse: Stor

 

Vanskelighetsgrad: Lett

 

Type kakeform: Langpanne.

 

 

 


Kakeoppskriften:


 
Bunn:
500 g sukker
4 egg
3,75 dl melk
600 g hvetemel
4 ts vaniljesukker
4 ts bakepulver
3 ss kakao
300 g smeltet smør/margarin.

 

Alt blandes sammen og stekes midt i ovnen på 200 grader i 30 min ca.

 

Glasur:
200 g smeltet smør/margarin
7ss sterk kaffe
2,5 ss kakao
3 ts vaniljesukker
375 g melis

 

Blandes og helles over kaken som har kommet nesten rett fra ovnen. Avkjøles og pyntes akkurat som du vil :)

 

Jeg lagde faktisk denne oppskriften 2 ganger på rad før bursdagen til Dennis. Smørte glasur over den ene langpannedelen, før jeg så la den andre oppå, slik at det ble glasur i midten av kaken. Smørte deretter glasur over resten av kaken og pyntet den med non stop og annet godt.  NAM ! 

Slik så den ut inni. ;)

 

 

 

Gullerotkake:

Størrelse: Medium

 

Vanskelighetsgrad: Middels

 

Type kakeform: Rund springform

 

Oppskrift

  4 egg
3 dl sukker
piskes til eggedosis

3 dl hvetemel
2ts kanel
2 ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1,5 dl olje
5 dl revet gulrot

Ostekrem:
300 g Philadelphiaost
2 dl melis
Saft av 1/4 sitron

 

 

Visp eggedosis, bland i det tørre og rør det jevnt.
Til slutt tilsettes olje og gulrot.
Stekes ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Ostekremen has på avkjølt kake til slutt

 

 

 
Nam!
 
Her har jeg samme oppskrift som over her, men brukte en langpanneform og glasur istedet. Heldigvis gikk det bra !
 
 
Ønsker du å lage glasur til gulrotkaken istedetfor krem, gjør du slik:
 
Ingredienser

50 gr. Margarin (røres mykt)
1 eske Philadelphia
3 dl melis
2 ts vaniljesukker

Blandes og smøres oppå kaken.
 
 
Til slutt rasper du hasselnøtter over kaken.
 
 
Velbekomme! ;)


Den lille søte "mannen" med kaffekoppen ;)

28.09.2011

Dennis Michael sitt antrekk: Jakke - riktige leker, bukse - Zara, Lue - riktige leker , Kjeks - Rema 1000 . ;)

 

Vi har vært syke og hjemme sammen 1 uke.. Begynner å bli lei av å være syk. GOSH! Ellers veldig gøy å ha så mye kvalitetstid med hverandre, selvom vi hoster annen hver gang ;)

 


På besøk hos doctoren. Jeg har vist kanskje streptokokker, og Dennis er forskjølet. Vi er nok ikke alene om å være syke på denne tiden av året. Snart er vi friske, så don't worry, be happy !

 "Den lille mannen med kaffekoppen." <3

 

Dennis har et forbilde, og forbildet hans heter Bernhard og er faren hans ! Siden Bernhard går rundt med kaffekoppen sin, vil Dennis også gjøre det, og sånn er det bare! (Det er kun kaldt vann i selvfølgelig! ) Han ser alltid på kaffemaskinen og sier "kaffe!" Så spør vi han: "Vil du ha kaffe?" Da svarer han blid og fornøyd: "JAAAAAA!" Så sier vi: "Men er ikke du litt vel for liten til det?" "NEEEEEEEEEEEEI!!" svarer han da sint! Vi gir han en kopp med vann, og etter at han har tatt noen slurker spør vi: "Var det godt med kaffe Dennis?" "JAAAA", svarer han kjempe fornøyd! Haha<3 Herlige lille skapning, som får meg til å smile og le i ett.

 

Han drikker det faktisk med en hånd når han sitter i bilen. Ser ut som en liten mann <3  

 

Det er ikke alltid så lett å få i de små mat når de er syke, så da gjelder det å være tålmodig og finne noe de vil ha og liker. Dennis elsker brødskiver med Prim, Makrell i tomat, leverpostei med agurk og brunost. Fikk ned en halv brødskive til frokost. Det er da ihvertfall noe..

  (Han kom plutselig ut i stuen blid og fonøyd med den Hawaidingsen rundt halsen, etter at han hadde rotet rundt i lekekassen sin?" haha, lot han så klart gå rundt med den)

 

Han drikker sjeldent av plastikk-kopper eller flaske. Han foretrekker ordentlig kopper og glass. Flasken får han kun før han skal sove, og litt ekstra når han er syk. Han har aldri brukt smokk, så flasken er liksom kosen hans.

 

Snakket med legen hans igår om det er dumt at vi fremdeles gir han flaske, og da svarte han at det ikke gjorde noen verdens ting. Jeg svarte bare: "Så bra, for jeg mener at man man skal la barn være barn! Hva haster med å bli så fort voksen egentlig?? Jeg kjenner folk som er på min alder som fremdeles bruker smokk og tott. Selv har jeg en kosedyrkatt som heter Puse, liggende ved siden av meg i sengen fremdeles. Det har jeg hatt helt fra jeg ble født. Det er like morsomt hver gang bl. a ekser av meg møter meg, så spør de alle sammen: "Hvordan går det med Puse?" . Søtt! ;)

 

Hadde jeg blitt tilbudt alle pengene i hele verden for å gi henne(Puse) vekk, hadde jeg takket blankt NEI! Det er ikke bare et kosedyr for meg, men når jeg lukter på henne, og holder henne, er det som å lukte mamma, og føle mamma, pappa og storebroren min rundt meg. Utrolig vanskelig å forklare, men jeg virkelig elsker Puse. Nå går det jo ikke utover tenner osv ved å ligge ved siden av et kosedyr, slik mange mener tott, flaske og smokk gjør. Jeg tror det varierer veldig fra person til person, men selv brukte jeg flake til jeg var 4,5, og tott til jeg var elleve år. Jeg har aldri brukt tannregulering og er meget fornøyd med tennene mine. Tror man bare skal være litt forsiktig med å bruke det for mye. Litt av alt går vel bra? Jeg sluttet med totten samme dag som mamma sa til meg: "Tror du noen gutter vil bli kjæreste med deg hvis de finner ut at du suger på totten?" ;) Haha.. Alt for gutta liksom, og da var jeg 11 år. ;)

 

 

 

En annen "ting" (haha,) jeg ikke klarer meg uten, er bestevennen min, Sarah <3 Hun kom på sykebesøk til Dennis Mike og meg idag ;)

 <3 Seriøst, jeg ser ut som jeg er 12 år når jeg ikke har på meg noe sminke.


Denne vesle karen er jo så klart det viktigste i livet mitt! Uten han finnes ingenting! Se hvordan han sitter her da <3 Som en liten voksen mann. (Han sitter som Pappa'n sin ;) Haha!

Han får kun kjeks og litt godt på lørdager, men når han er syk gjør vi unntak. Det er bra å få opp blodsukkeret litt når man er syk, for da er man jo så trøtt og slapp. Han ELSKER Tom & Jerry kjeks, men hvem gjør vel ikke det ;)

 

Imorgen skal jeg gi Dere sminketips.

 

Nå må  jeg drikke te med honning før halsen min tar helt kvelden. AU!

 

Snakkes snart ;)

 

 

 

 


 Jeg er gjest på trygdekontoret ikveld på nrk3 kl: 21:30

27.09.2011

 

Tema er reality. Haha, gled dere! Tror det ble litt mye misforståelser underveis, da det var på svorsk innimellom, og spørsmål som ble stilt til meg ut fra det blå.. Jeg mente ihvertfall ikke å si noe vondt om noen, og står for det ! Media er flinke til å vinkle det man sier til noe verre og større enn det det egentlig er. Husk det! ;)

 

Smask

 One peace I love, is my one piece!

26.09.2011

Jeg elsker å gå i one piece når jeg er hjemme, og denne har jeg fått av Manhaz. Deilig å ha på den når man er syk og går hjemme og er daff. Jeg kom tidlig til leiligheten til Bernhard idag for å ta meg av Dennisen,(som også har blitt syk) da Bernhard måtte jobbe, og Dennis og jeg koste oss kjempe masse ! Tegnet bl. a tegning til fanturangen gjorde vi, og så på Løvenes konge som er en av favoritt Disney filmene mine. Jeg elsker Disney filmer, spesielt de gamle gode klassikerne. Tårene mine begynner alltid å renne av den fantastiske fine musikken de bruker i filmene?! GOSH! Hvorfor er vi jenter så følsomme? Og verre følsom ble jeg da jeg ble mamma?! Ser jeg f.eks en grine på Tv'n begynner jeg selv å grine?? Sykt irriterende noen ganger.

 Det er koselig å være hjemme i den gamle leiligheten min i ny og ne, selvom jeg elsker min egen på St.hanshaugen ;)

 

For en deilig mandag ! Mamma & sønn tid i kosedress med Disney film og kooooos <3

 

Imorgen skal jeg egentlig jobbe, men vi får se... ;)

 

Nattinatt !Michelle sin 3 års dag ;)

25.09.2011Vi var og feiret bursdagen til min yngste niese, Michelle som fylte 3 år. Jeg er så stolt og utrolig glad i tante barna mine ! <3 <3 <3

 

Alltid like koselig å henge med storebroren min Kjell Erik , som jeg er så sinnsykt glad i  ! Han betyr jo hele verden for meg og det har han alltid gjort. Er så glad jeg har han til storebror <3

 

 

 

 

 

 

 Masse godt på bordet.Jeg hadde med denne hjemmelagde sjokoladekaken. ;)Stolt Pappa til verdens nydeligste prinsesser ;)  De deilige muffinsene og den flotte kaken har Sofie laget. (dama til Missam, som er lillebroren til Manhaz,)Nydelige barna! Dennis er som Dere vet min, Michelle er tantebarnet mitt(yngste datteren til broren min), Sofian er lillessøsteren til Manhaz sin, Delara er tantebarnet mitt(eldste datteren til broren min), og Nicholas er den eldste broren til Manhaz sin. Med andre ord, Dennis er fetteren til Delara og Michelle. Se så søte alle 5 er <3 <3 <3 

 Nydelig mor og datter jeg sitter med her. Sepideh var jo med på den 6 sans som gikk på Tv for en liten stund siden. Hun kom jo sykt langt. Syntes hun fortjente å vinne, da hun er utrolig flink med mennesker og sense ting som er riktig. En herlig og nydelig dame med godt hjerte. Se den nydelige datteren hun har da. Adeleine er 15 år og er en fantastisk fin og god jente. Var så koselig å møte disse flotte damene ;) 

  

Njåååååååå <3 Fineste parret jeg vet om!Haha, Manhaz forstår ikke hvordan jeg klarer å gå på disse skoene, men selv kledde hun de veldig godt! HOT MAMA!

Jeg EEEEEEEELSKEEEER høye hæler!!!!!Sofi er kjæresten til Missam (broren til Manhaz;) Nydelig stykke Sverige er hun ;)


Manhaz + Linni = <3

 Jeg elsker å være på besøk hos Broren min og Manhaz, fordi jeg bl. a alltid blir spådd. Det er så utrolig interessant, og Manhaz er virkelig flink ! Her blir Kjell spådd, og vi hører nøye på hva Manhaz sier til han. haha. Vi ser alle 3 ut som barn på dette bildet? Love it <3  Jeg sitter sånn trygt inn til storebror liksom ;)

 

Er du glad i å bli spådd?

 Flotte kjæresteparret Missam og Sofi <3 

Antrekket: Sko - Guess, Bukse - MET, Topp- Guess, Skinnjakke- Zara, veske-Chanel, øredobber- GT

 

 

Nå skal jeg endelig ta kvelden. Halsen verker jo verre enn værst ;(

 

Natta store og små, unge og grå ;)

Svarene er fikset;)

25.09.2011Her kommer svar på spørsmålene Deres ;)Når begynner egentlig sesong 3 av Linni-serien?

 

 

 

Svar: Den Begynner rett etter jul. Tid og dato kommer om ikke så lenge ;)

 

 

Hei Linni

Noen spm til deg. Når du trener, går du opp i vekt da? Det gjorde jeg, og det likte jeg ikke. Trener jevnlig og spiser meget sunt, og vil veie maks 55 kg, men etter jeg begynte å trene så veide jeg plutselig 57 kg. 2 kg opp det. Liker ikke! Jeg er bare 168 høy også, så vil IKKE legge på meg når jeg trener.

 

Svar: Jeg går også opp i vekt ja. Det er nok fordi jeg er tynn fra før av, så når jeg først trener, bygges musklene mine større, og går derfor opp i vekt. Husk at vekten bare viser tall. Du bygger muskler, derfor går du opp i vekt. Det er kjempefint med muskler, så ikke tenk på det ;)

 

 

Røyker du ???

 

Svar: Jeg røyker ikke nei. Har tatt meg en røyk nå og da på fest, men ellers røyker jeg egentlig aldri. Er ikke noe vits, da jeg ikke er avhengig, og det ikke er bra for meg ;)

 

 

Hvor har du kjøpt cardigan din? Evt nettadresse? Den var sinnsykt fin! Klem

 

 Svar: Den har jeg kjøpt i Beverly hills på Armani Store. Vet ikke om noe nettadresse desverre. 

 

 

 

Hvilken størrelse har du i den buksa fra Gina Tricot? :)

 

 

Svar: Strl 24/25 bruker jeg i Gt bukser. 

 

 

 

 

 

Hei Linni, hvordan klarer du å være så pen, søt og god. Du er god i alt har en fin selvtilit og er 100 % naturlig ( d syntes værtfall jeg ). Men hvordan klarer du å ha den perfekte kroppen, puppene, rumpa, hår og alt fra topp til tå !!! Dennis er en veldig søt og blid gutt !!!:) du var søt med briller !!!:)!!!

Jeg har et gutteproblem og d er at BFF sier at hun IKKE liker han jeg liker, men jeg tror hun liker han fordi hun: flørter med han, gir han komplimanger og sånn hele tiden... Hun vet at jeg liker han, jeg har gjort det i 3 / 4 år nå !!? Og d er en annen som jeg liker og han liker meg, men jeg tør lizzom ikke helt å ja... !!! Sorry for alle spørsmålene !!! Du burde ha sånn nettside som heter Spør Linni, fordi du er veldig flink til å svare... ILU !!! Selvom jeg ikke kjenner deg! Men hvordan ble du modell !!? Jeg vil også det men vet ikke hvem man skal spørs eller...ja...!!! Alle sier at jeg er tynn og sånn ) veier 38 kg, er 13 år 5.11.11 blir jeg 14 ). Jeg er RAR ! Du er et utrolig bra og et godt menneske / person!!! Jeg tror også på ånder/ spøkelser. Har sett to -tre stk!!!

Hilsen Stor fan av DEG ( Linni Meister ).

  

Svar: Haha, du er nydelig da. For det første- Ingen er perfekte, og alle jenter har slitet eller sliter med dårlig selvtillit. Sånn er vi jenter bare. Hyggelig du liker det du ser på meg, og alt er vel stort sett naturlig på meg ja, bortsett fra puppene, og extentions jeg noen gang bruker i håret mitt. Ellers så er negler, vipper, hudfarge, rompe, tær osv naturlig. Haha-GOSH! Det er jo bare hyggelig at din BFF gir komplementer til folk. Selv er jeg glad i å gi komplementer til både gutter og jenter, men jeg flørter ikke fordet. Hva med han andre gutten som liker deg og som du liker tilbake? - du vil vel ikke heller satse på han da? Innviter han med på noe gøy, som f.eks bowling. Din BFF må få lov til å like noen gutter hun også da, du kan ikke ha alle for deg selv vettu søta. Haha!

 

 

Jeg ble headhuntet på liertoppen da jeg var 16 år, og ble spurt om å gå catwalk modell for modellbyrået WIEW. Senere ble jeg nok en gang headhunet på toget (19 år) og ble spurt om å jobbe som modell for Ingeborg som driver modellbyrå. Slik startet vel egentlig modellkarrieren min. Hadde jeg vært deg ville jeg meldt meg inn i forskjellige modellbyrået, men ventet til jeg ble 16 år! 13 (snart 14 som du er ;) er veldig ungt å begynne som modell mener jeg. Så gøy at du tror det er noe mer mellom himmel og jord. Som du allerede vet, er jeg veldig åndelig av meg, og finner sånt veldig interessant;)

 

Lykke til med alt, og husk: Det ordner seg for snille (og rare) jenter ;)

 

 

 

 

 

 

Hey, hvor har du kjøpt den hårbøylen du har på deg? :D den var fin ;)

 


Svar: Takk! Den er fra H&M, og er helt genial å bruke hvis du f.eks skal trene. Den sørger bl. a for at du ikke får noe hår i trynet;)


 

Jippi er du sammen med Benhard igjen:)? Tror det er han som er "kompisen din jeg" hehe.

 

Svar: Vi er ikke kjærester nei, men ingen vet hva fremtiden vil bringe. Han er jo en av mine bestevenner, og vi henger mye sammen pga Dennis bl. a ;)


 

 

 

Linni, du er mitt forbilde! Du virker så god!!

Jeg lurte på en ting, kan du spørre frisøren din hva fargen heter i stripene dine?

Jeg vil ha samme, du er så vakker med de! :-)

Klem Adina

 

 

Svar: Tusen takk for det;) Jeg går til Nikita Frisørene på Glass magasinet. Ring de å spør da vel, for jeg har ingen aning ;)

 

 

Håper Dere fikk svar på det dere lurte på, og beklager tidligere teknisk feil her inne?! Svarene kom ikke opp av en eller merkelig grunn, men nå ligger de her;)

 

Send inn flere hvis Dere lurer på noe mer;) 

 

Stor klem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lørdagsmorgen ;)

25.09.2011

Ingenting er som morgenklemmen fra Dennis. Jeg var så trøtt igår at jeg ikke orket å ta av sminken (fy på meg) Jeg våknet opp syk.. igjen ;( ÅÅÅÅH! Jeg ble bitt av septemberinfluensaen. ;(  Grandma sier det er fordi jeg stresser og ikke får nok tid til å slappe av, men tror nok det kun er fordi vi er i september og at det begynner å bli kaldere. Grandma er på sykehuset pga smerter i brystet, men hun får faen (unnskyld) ikke lov til å "dra" noen steder, så jeg nekter å la det beskymre meg. Hun er sterk og blir fort frisk.

 

Hjelp.. hva skjedde med skriften på pc'n over her nå?? Kom bort i en knapp? HELP!  Nå ble den jo faktisk "bra" igjen.?! 

 Gikk på butikken alikevel. Hoppet i det første jeg fant, og så var vi på butikken litt over 09:00. Elsker å handle når det ikke er noen folk på butikken, spesielt når man ikke er frisk. Dennis var flink og spiste bananen sin ;)

 Fikk handlet "litt".. med andre ord, alt vi trengte, og så stakk jeg av med handlevognen nok en gang. Jeg har allerede levert den tilbake, så ICA-  don't have a cow !! ;p "Fin jeg var da". 

Jeg har funnet ut at jeg trenger skåler til å ha vann, lys og roseblader i. Det er jo så fint, men foreløpig får jeg nøye meg med boller og tallerkner til jeg finner noe jeg liker. ;)  Tente lys i hele leilighgeten, og ba til Gud om at Grandma måtte bli fort frisk!Lækkert.. Jeg får ikke nok av te-lys. Tenner for de vi har mistet og de vi er glad i ;)Hadde en deilig frokost. Jeg lagde eggerøre og hadde laks oppå. Yum!

 

 

Ellers skal jeg ta det helt med ro idag og slappe av med sønnen min og masse bra filmer. ;)

 

 

Noen å anbefale ?
Qualitytime with my family ;)

24.09.2011

Igår kom Dennis og Pappan hans og hentet meg på Sats. Det var så koselig ! Denne fine ulldrakten er kjøpt på "riktige leker" og er helt fantastisk for den lille nå som det begynner å bli kaldt ute.Luen med hals er også ull, og den verken klør eller stikker.  Den fikk han i gave av Manhaz (dama til storebroren min). ;)

 

 

 

Senere dro jeg til Bernhard for å hente Dennisen, for vi skulle besøke fetterern min , tanten min og hennes samboer Stein.

   

Sniky-snake. (gina tricot)

 På vei til tanten min. De bor i Bærum, mitt gamle hjemsted <3Herregud, det var så hyggelig å se de igjen. Dennis Mike storkoste seg, løp rundt, spiste godt med mat, og tullet rundt. Skikkelig lykkelig var han hjemme hos De, og det var så herlig å se på. ;) Fetteren min blir jo bare flottere og flottere, og tanten min holder seg evig ung, men hun er jo ung ;) Savnet kusinen min, Stephanie, som er i USA til neste år. Er så modig gjort og jeg er så stolt av henne. Min "lille" kusine har blitt stor jente. <3

 

 Ingenting slår hjemmelagde maten til tanten min. MMMMMM! Det er sykt godt !

 En trøtt Dennis som syntes det var deilig med kos fra tante <3

 

Dennis lo så han nesten skulle svime av, da han kastet ball med(på) Stein. Haha. Det var iskremen Dennis spist som satte "batteriene" hans igang ;)


Pumps- Guess, bukse- gina tricot, topp - guess.

 

Var en kjempekoselig dag. Alltid like koselig å være på besøk hos tanten min, hun minner meg jo om mamma'n min, så det er ordentlig koselig å se Dennis i tante sine armer. <3

 

SMASK Girls night ;)

23.09.2011

Etter å ha lagt Dennisen hos Bernhard, dro jeg til Sarahmin <3  ( Topp - Gina Tricot, Cardigan-Armani, Bukse- Gina tricot)Herregud så deilig det var å ha jentekveld i går! Det trengte vi begge veldig! Skravla gikk i ett på oss (som vanlig) og vi koste oss så sinnsykt. Elsker å være hjemme hos Sarah og Elhami, å ligge i denne digge sofaen, men nå skal de selge den.;(  Vil du ha denne lekre sofaen?

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30443261

 

 Jeg er så glad i levende lys !Haha.. knipser hverandre i ett.. 

Verdens vakre beste <3 Tok dette bildet uten at hun visste det ;)

 

Håper også dere hadde en fin kveld ;)

 

  Dagens trening.

22.09.2011

 

Spiste en sjokoladebar til frokost, denne gangen også med banansmak. Begynner alltid å gå med hettegenser, slik at jeg blir fortere varm.  Går og løper annen hver gang hvert 5 minutt i 30 min. Det kalles intervalltrening. Mer om intervalltrening kan du lese om her: http://loplabbet.no/typer-intervalltrening

Etter 30 min med intervalltrening, tar jeg benpress 15 x 3 (25 kg)

 Vil du ha fine lår og en fin stump er denne øvelsen genial. 15 x 3 ( 10 kg, kunne hatt 20 kg, men holdt med 10 kg idag ;)

 Viktig å presse stumpen godt ut, holde magen inn og vær rak i ryggen når du gjør denne øvelsen ;)Så løfter jeg vekter 10 x 3 (startet med 4 kg, men endte opp med 10 )så er det mageøvelse. Det er sykt tungt, men veldig bra trening.Man har ballen under knærne og så drar man ballen med bena inn til magen. Jeg gjorde det 3 x 15 ;)

 

Strekker alltid ut etter trening, og det er det beste med treningen synes jeg ;)

 

 Imorgen skal jeg trene zumba i stuen - my favourite !  

 
Tar alltid badstue hjemme når jeg er ferdig på trening, før jeg hopper i dusjen. Badstue er bra for kropp og sjel, og skal vistnok rense ut all negativ energi, ifølge akupunkturen min. Haha.. Jepp, har begynt å gå til akupunktur, og det var helt FANTASTISK! Kan blogge neste gang jeg er der, så får dere se hvordan det fungerer.

 

Gleder meg til ikveld, da er det endelig jentekveld med min bestevenn, Sarah! <3 Vi har det egentlig fast hver onsdag, men har ikke fått kommet igang ordentlig med det enda etter sommerferien. Dennis Mike skal sove hos Pappan sin idag, så da blir det jentekvel, deilig mat, prat, kos og noe godt å drikke på.

 

Svarer på spørsmål imorgen, da jeg har fått en god del i det siste. Som f.eks når sesong 3 av Linni-serien begynner, osv..

 

Smask

 

 Ikveld er jeg Tv-slave !

21.09.2011Herregud!! OH NOOOOO! Hadde gledet meg kjempemye til å gå på førpremieren til "helt perfekt" med Thomas Gjertsen. Oppdaget det først for noen dager siden, da jeg skulle sjekke tid og sted på innvitasjonen min, men til min store fortvilelse så jeg jo at jeg hadde gått glipp av den, ettersom førpremieren var FORRIGE mandag ;( Hadde sett feil og trodde det var idag, men idag er jo selve premieren på tv-Norge kl:21:30. Jaja, sånn kan det gå. Men herregud jeg gleder meg til å se på det. Thomas Gjertsen er jo helt fantastisk!

 

Gleder meg også skikkelig til å se "ikveld med Ylvis" som også går på TV-Norge kl: 22:00 ;)
Har hørt at det var tidenes show av alle som så programmet Deres på mandag. Fikk dessverre ikke sett det, da jeg ikke var hjemme, men får jo sett ikveld.YEEEEJ!

 

 

Tv-Norge har kapret alle de beste komikerne, og det er cred!

 

 

Kos Dere videre alle lesere, og skru på Tv-Norge! Jeg ser på den herlige gjengen fra Tangerudbakken nå. De smelter meg helt. Herregud for noen herlige, ærlige, hjertelige og gode mennesker. Elsker det programmet <3

 

Smask fra tv-slaven.  ;)Dermateket.no - for menn, kvinner, jenter og gutter ;)

21.09.2011

 

REKLAME!

 

www.dermateket.no  er en superbra nettside for hår, hud og kropp, både for menn og kvinner ! Dessuten så sparer du opptil 70 % ved å handle hos De. ;)

 

 

Decleor smooth shave foam, er et rikt, mildt skum for presis og behagelig barbering!

Hvis du sliter som mann med sensitiv hud og gjenstridige skjeggtuster - er dette produktet virkelig å anbefale, da det ikke inneholder verken alkohol, duft eller fargestoffer.

Du finner det her: http://www.dermateket.no/p/Decleor_SMOOTH_SHAVE_FOAM_-_150ml/3146 
 
Frisørene mine anbefaler meg bl.a å bruke dette hårsette fra redken. Jeg personlig elsker det, fordi det beriker, gjenvinner og gjenopptar kontrollen over det fyldige, tørre og sensitive håret mitt. Det er veldig dyrt å kjøpe slike produkter hos frisørene, men fortvil ikke. På linken under finner du dette settet for en billig penge, ihvertfall i forhold til hva det ville kostet hos frisørene.
 


http://www.dermateket.no/p/Redken_KIT_-_Real_Control_shampoo,_balsam_&_Intense_Renewal/3414

 

Håper du ble glad for tipsene jeg nå har gitt til deg. ;)

 Et gjørmemonster .

21.09.2011

IKKE REKLAME!

 

Denne ansiktsmasken for både gutter og jenter er helt genial! Jeg har jo masse dyre og eksklusive ansikstmasker liggende i skuffen min, men denne fra VITA til kr 19,50, er en av favorittene mine. Kjøpte med meg 10 forskjellige fra samme merke igår. Anbefaler dere å prøve de. Huden min ble seriøs prikkfri og silkemyk etter å ha tatt denne ansikstmasken.

 

 

 

 

Hadde på meg ansiktsmasken igår, og den fikk ansiktet mitt til å slappe helt av.

 Det står anti stress på den, så er det deilig kald gjørme inni.  Unner alle å gjøre noe godt for huden sin. ;)

 

 

Ellers må jeg si at Kongen av Bastøy virkelig var en sterk og rørende film. Klarte ikke å se på når de unge guttene ble straffet osv, det ble for tøft. Vet at det "bare" er en film, men det var jo faktisk slik det var før i tiden, og det er forferdelig å tenke på. Barn burde virkelig være glade for at de ikke levde før i tiden, da det virkelig var hardt å være barn. Det nyttet ikke å skulke, være frekk i kjeften mot lærerne, komme forsent, eller snakke i timene. Da fikk du bl. a linjalen slått over fingerene dine (off, så grusomt!)  Stjal du noe, som f.eks noen kroner fra kirkekassen som han ene gutten hadde gjort i filmen, måtte du i fengsel å sone straff opptil 6 år. Det er jo helt sykt!  Barn er barn, men viktig med riktig oppdragelse så klart !

 

Mer disiplin og oppdragelse hadde man jo før i tiden, spesielt mot de eldre. Idag gir mange unge liksom litt "faen" i de voksne, og det er IKKE bra! De er jo der kun for å veilede, hjelpe, gi råd og støtte, men for mange unge så føler de liksom at foreldrene, eller lærerene bare er i veien og maser. Haha!  De gjør jo kun det som er best for dere, da de ønsker det beste for dere. Man burde heller sette pris på de litt strengere foreldrene eller lærerne som sette grenser og er litt sære innimellom, det er kun fordi de bryr seg og vil hjelpe dere, og i mange foreldres tilfeller - vil beskytte barna sine. De gjør det ikke for å være sjipe som man ofte føler. ;) Med andre ord så er de strenge og sjipe av ren kjærlighet.

 

Greit å huske på når man står og skriker til foreldrene sine.. Been there, done that ;p

Det er sånt man forstår når man blir litt eldre, og godt er det ;)

 

 

Dagens motto: Don't worry, be happy ;)

 

 
 

 Deilig pleiedag !

20.09.2011

Etter 30.minutter med badstu, tok jeg meg en deilig og kald dusj, før jeg dro for.. 

..- å få massasje på Daikai. Møtte til og med vakre og herlige Elisabeth Andreassen der. Hun var like skjønn i virkeligheten. ;)

  

Fikk deilig massasje på føtter, skuldre, hode og hender. Beste jeg vet å få, bortsett fra klem fra Dennisen min ;) 

 Spiste skalldyr til middag idag. Krabbeklør, reker på rugbrød, og blåshell. Var kjempe godt! Drakk deilig isvann til. Til "forrett" klarte jeg ikke å dy meg, så gomlet i meg litt deilig potetgull. NAM! Loffen spiste kompisen min ;) Jeg er faktisk ikke så glad i det, foretrekker heller grovbrød da. ;)

 Etter middagen koste lille sjønnasen seg med teppe, flasken og hinkelpinkel, mens han så på brannmann Sam på barne-tv <3  Han spiste laks og poteter til middag ;)


En meget trøtt liten gutt. Her holder han på å sovne. Njåååå <3

 

Nå sover Han, så da skal jeg se på en film som heter kongen av Bastøy mens jeg har på meg ansiktsmaske. Håper filmen er bra!

 

Snakkes senere ;)Trening og kosthold ;)

20.09.2011

 

Reiser til Amerika om 3,5 uke for å jobbe, så må trene hver dag frem til da. Vanligvis trener jeg ikke så ofte, men før store oppdrag/jobb, trener jeg alltid for å se fit ut + at jeg må spise sunnere enn jeg vanligvis gjør.. ;p Kan dele litt treningstips og kosthold med dere frem til jeg reiser. 

 

Til frokost idag spiste jeg en sånn sjokoladebar (eller hva det heter..) med banansmak som man får kjøpt på SATS ;) Drikker kun vann og te i de neste 3,5 ukene til maten jeg skal spise.

 Trente i 1,5 time idag med en kompis, og det føltes jo alltid....- så HERLIG når man er ferdig!! Et ord som er passende for hvordan jeg føler meg etter trening er : JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !Etter treningen spiste vi på Star Sushi på frogner. NAM!

 

Nå skal jeg ta badstu hjemme, før jeg så skal få massasje på Daikai!

 

Når man sliter ut kroppen sin ved å trene, fortjener man å gjøre noe godt for den også, det mener jeg ! ;)
Trening er jo sunt og godt for kropp og sjel, men det er søren meg massasje også! ;)

 

SMASKNå er vi på vei til å besøke verdens nydeligste og herligste niesene mine;) Gleder meg veldig til å

19.09.2011

57453-1-1316440949312.jpg
Nå er vi på vei til å besøke verdens nydeligste og herligste niesene mine;) Gleder meg veldig til å se de. Er de eneste kusinene til Dennis foreløpig. Kommer en til i november. Yeeeej;) Altså lillebroren til Bernhard;)


Reklameinnspilling for Newjelly.com

19.09.2011

Christer Falck, Thomas Seltzer og jeg, her med regissørene, gikk igjennom ideer og manus før vi startet. 

 

Kort fortalt er www.newjelly.com et crowdfunding konsept der hvem som helst kan legge ut sitt prosjekt ( film, musikk,bøker,etc etc) og så kan ?fans? investere i dette prosjektet. Det er gratis å legge ut prosjekter og man slipper å forholde seg til bakmenn og managment som ?styrer? alt. Mer kunstnerisk frihet, mer penger igjen til den som lager prosjektene.Eks: Man ønsker å lage en plate. Det koster ca 200 000,- Man legger dette prosjektet ut på siden. Hvis fansen investerer 10euro får de platen når den er ferdig, 20 euro får de signert plate, 50 euro, plate + kalender, 100euro alt som er nevt + invitasjon til releasekonsert, 500euro får lov til å bli med å se i studio, 2000euro man kommer hjem og spiller i stua etc etc. Kult konsept, eller hva?

 

Igår lagde vi altså reklame for nettstedet www.newjelly.comLeser litt i manuset rett før vi begynner..Så er vi gang, på nytt og på nytt, da vi lo flere ganger. Det er så hysterisk morsomt og litt irriterende, når man først begynner å le, for da er det vanskelig å slutte?! Men HALLO, vi er jo proffe, så fikset dette uten noen problemer. ;) Christer som er morsom uten å mene det..

 

 

..- og han er så sykt flink til å improvisere, så når han førs begynner med den replikken som står i manuset - går det  kjempe bra, men når jeg ikke er forberedt på en replikk som han improviserer, knekker jeg helt sammen. Han kan virkelig si de sykeste ting. Haha! Christer er en fantastisk morsom og god fyr.

 

Legger ut reklamen her inne til Dere, så fort den er klar. :)

Det kommer noe morsomt angående dette om ikke så lenge, og da kan faktisk du få være med. Forklarer nærmere når det er klart:)

 

Stor klem

 Reklame innspilling.

18.09.2011

57453-1-1316340780041.jpg
Nå blir jeg stylet av søte Sigrid til en reklamefilm.

 

 Dette blir spennende og masse hyggelige folk.

Bortsett fra mensensmertene mine går det bra med meg.

 

Har dere det bra da? Jeg ELSKER Ylvis-brødrene ! Men hvem gjør ikke det?

17.09.2011

 

Haha.. Disse brørdrene er jo helt geniale, morsomme, proffe, talentfulle, og eyecandy så det holder. Skulle ønske man kunne klonet de, så det var en til oss alle ;) Magemusklene mine blir alltid strammet opp etter å ha sett på De. Jeg ler så jeg griner.

 

Håper på en plate fra de kommer ut snart, hvor de synger, rapper, synger opera, spiller instrumenter, klapper, plystrer, knipser.. haha, de kan jo ALT! 

 

Vil hilse masse til Maria (vakre kona til Bård) som jeg snakket med på Gullruten i Bergen. For en herlig dame ;) 

 

Heia Ylvis !!!

 

 

 

 

 En spennende og bra dag !

17.09.2011

Startet dagen i går med å dra i møte med Morten og Jarle fra Rennome communication. Vi snakket om en reklame jeg ikke kan røpe noenting om enda. Forteller så klart alt når jeg får lov ! :)

 Gleder meg til å samarbeide med disse to hyggelige fyrene.

 Til Dere som lurer på antrekket: sko - guess, jakke - zara, bukse - guess, topp - guess, bagg - guess.

 

Senere dro jeg til Bernhard for å lever Dennis, da jeg skulle til Nrk og gjeste programmet "Trygdekontoret". Temaet i trygdekontoret var reality ;)

 

 

Sturla (t.v) tok meg og tv-serien min godt i mot, og her står Sturla og Snorre (t.h) og planlegger hvordan de skal filme osv..

 Dan Børge = JAAAAAAAAAA!  I love him. Har jo fått han inn med morsmelken nesten, så utrolig stas å få treffe han. Dan var også med på "trygdekontoret" en liten stund. Vi spilte bl. a inn en sketsj sammen, hvor vi liksom var på et realityprogram. Haha! Gled dere! ¨

 

Programlederen er jo som dere alle vet Thomas Seltzer kjent fra bandet turbo neger. Utrolig kul og hyggelig fyr ;)

 

Det kommer tirsdag 27.september på nrk3, så gå ikke glipp av det ;)

 

Etter denne dagen, dro jeg hjem og så på 6 episoder av den svenske populære serien solsidan. Skulle egentlig på byen med Henriette, men jeg var så sliten!

 

Har dere sett solsidan? Den  dere se, ler meg ihjel! 

 

SMASKLitt fra graviditeten og baby-Dennis ;)

16.09.2011

 

Første bilde av Dennis Michael i magen min ;)

Helt sykt å tenke på..

Jeg elsket å være gravid. Har aldri hatt noe spesielt god selvtillit, men da jeg var gravid følte jeg meg ordentlig fin! Var så stolt av å bære på min sønn, og hadde en spesiell glød i anisktet i følge alle andre.

Jeg gikk nesten KUN med høye hæler, selvom jeg var gravid, og pyntet meg så ofte jeg kunne. Dette bildet ble tatt på et hotell i Sverige tror jeg.. haha!

 

Her får dere se en video fra da jeg var høygravid;)

 Dette ble tatt på suiten på kiel ferja. Jeg ligger å propper i meg som vanlig. Spiste så og si hele tiden da jeg var gravid, og hadde en egen "gravid Skuff" som var stappfull med potetgull og godteri. ;)

  

Var så gøy å se magen bli større for hver dag som gikk, og jo mer den vokste, jo mer gledet jeg meg til å bli mor!

 

En ting som var litt slitsomt, var å være høygravid på sommeren. Jeg følte jeg skulle koke over, men klarte meg selvom ;)  

Her ligger jeg stolt å viser frem magen min mens jeg soler meg på terrassen.

 Bernhard og jeg reiste nesten hele tiden gjennom graviditeten. Ville liksom gjøre mest mulig kun vi to, før vi ble tre, og det rakk vi. Dette bildet ble tatt da vi var i København, på vei til tivoliet. Se så stor magen min er ;)

 
Bernhard knipset meg hele tiden da jeg var gravid, han mente jeg aldri hadde sett bedre ut. Snilt sagt til en gravid kvinne;)

Gravid eller ei, shopping får man alltid til ;) (bildet er fra Tyskland)


Stolte foreldre som gleder seg! Bildet er tatt av Se og Hør.

 

 

  

Her er jeg så spent på sykehuset, kun 1 time før Dennis kom  <3 <3

Merkelig at jeg kun la på meg kg på magen, mens beina og resten av kroppen la ikke noe særlig på seg?! I og med at jeg er så smal og har liten bekken, ble det til at vi måtte ta keisersnitt. Det gjorde meg egentlig ingenting, det viktigste var å få ungen min ut, hvilken vei han skulle komme brydde jeg meg ikke om, bare vi fikk han ut! Og det gjorde vi heldigvis;)

 

 Første gang jeg ser min sønn <3 Den lille rampen som har sparket meg i magen, og gjort meg bekymret for han av den minste lille ting... <3 Snakk om å være paranoid.. Tror jeg var på ultralyd 10 ganger for å sjekke at han hadde det bra, og for å lytte på hjerteslagene hans <3

  

Jeg HATET, jeg gjentar HATET det kateteret jeg fikk via urinrøret mitt. Det gjorde så inn i HEL... så VONDT! Man må ha det, da man kan tisse på seg, og ha vanskeligheter for å gå på do etter keisersnitt.

 Dennis Michael veide 3610 gram og var 49 cm lang. Husker da legen tok han ut så sa hun: "JØSS, FOR EN DIGER OG FLOTT GUTT DERE HAR FÅTT!" Sykepleieren og legene var så sjokkerte over at lille meg bærte på en så stor og kraftig gutt som Dennis, legen sa også at han hadde ligget i DET bassenget inni meg. Haha! Han har virkelig hatt det komfortabelt. Grandma sa det så ut som jeg ventet 8linger..  Dennis var så god og tjukk at han til og med hadde ekstra valker på lårene. oups, nå vet jeg hvor "gravid skufen" la seg hen.. Dennis koste seg med den tydeligvis;) Jeg spiste sunt, og tok vare på helsen min mens jeg var gravid altså, men den godteri skuffen ble også brukt flittig ;)

 

 Dennis Michael som 3 uker gammel ;)

 

 Husker jeg var skikkelig forberedt på å få lite søvn fremover, skaffet meg nr til den beste doktoren innenfor kolikkbarn, i tilfelle han skulle få det, og at det kom til å bli mye gråting osv... MEN, da vi tok han med hjem, så lå han bare der i kurven sin og sov som en liten engel. Jeg måtte vekke han etter 3 timer for å amme han, og så sovnet han igjen.. Han sov stort sett hele tiden, gråt aldri , så jeg ble faktisk bekymret og ringte jordmoren. Jeg husker det som om det var igår da jeg ringte å sa: "Sønnen min sover stort sett hele dagen og hele natten, og jeg må vekke han for å gi han mat? Dessuten så griner han ingenting? Er det noe galt med han? Så begynte hun å le og sa: "Neida Linni, slapp helt av, han har det helt perfekt. Gratulerer, det er bare det at du har fått en harmonisk unge" Så sa jeg: "Så fint å høre, men blir ikke lungene hans svake når han ikke griner?" Og da sa hun: "Neida, de vokser seg store og sterke skal du se.." Og det skal jeg love dere at de gjorde, for nå er det lyd i den lille gutten så det holder, og godt er det;)

 Alle foreldre sier dette, og det forstår jeg godt, og det er at jeg må være verdens stolteste Mamma. Å holde rundt mitt eget barn er helt ubeskrivelig. Jeg har savnet han hele livet uten å vite det, og nå er han her hos meg <3

 

  

Den lille vakre herlige babyen vår vokste og vokste.. Så alt for fort.. SAVNER AT HAN ER BABY!!! ;( Men elsker slik han er som 2 åring også så klart;)

 


haha.. lille chubby sin første jul, og den feiret vi i Stavanger hos Pappa og Grandma.

Jeg tror vi kysset de bollekinnene hans ihjel!

 Vi sjekket han regelmessig på helsestasjonen, og legg merke til at jeg ser ut som en strek. Kroppen min er forferdelig dårlig til å legge på seg eller ta til seg næring fra før, så den som tok til seg, fikk all næringen og la masse på seg var Dennisen. Godt var det.  Jo mer jeg ammet, jo tynnere ble jeg. Så jo sykelig tynn ut, men følte meg frisk som en fisk, og var jo det også.

 

Det beste jeg kunne gjøre var å holde rundt babyen min og mate han fra min egen kropp. Beste følelsen ever! Helt utrolig hva vi kvinner kan gjøre med kroppene våres. Bære frem barn, mate de fra kroppen vår.. Menn burde forgude kvinnekroppen, men det gjør vel de fleste også;) Vi er jo litt guder.. ;)

 Vi kranglet hele tiden om hvem han lignet på, og min familie mente han lignet mest på Bernhard, og Bernhard sin familie mente han lignet mest på meg. Haha. Selv mente vi at han har fått munnen sin fra meg, nesen til Bernhard,Øyeformen fra meg, (egentlig mest pappan min;)

 

Øyevippene fra meg,

Humøret til Grandma og meg ;)hendene til bestefaren sin, hårfargen til Bernhard, den gylne huden fra mormoren sin, øyefargen er veldig lik Morfaren sin (blågrønne med brunt inni har Dennis, mens morfaren har blågrønne med gult inni <3ørene fra bestemoren;)Her er han faktisk prikk lik storebroren min da han var liten ;)

  

Med andre ord, det beste fra ALLE. Alt jeg ønsket meg var en frisk unge, så får jeg det vakreste jeg noen gang har sett i hele mitt liv. Det mener alle foreldre om sine egne barn ;)
Blideste ungen jeg har vært borti <3
Jeg takker Gud hver dag for min sønn, og jeg elsker å være Mamma.

 

Legger med denne lille notisen til alle andre stolte Mamma'r der ute:

Du lurer på om jeg jobber?
Joda, JEG ER MAMMA!

Det gjør meg til ei vekkerklokke, kokk, husholderske, servitrise, lærer, nanny, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en fest arrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster, jeg har aldri ferie når jeg er syk eller fridager.
Jeg jobber dag som natt. Jeg har turnus døgnet rundt resten av mitt liv.
Kopier dette om du er en STOLT MAMMA ♥♥♥

 

Stor klem fra Linni ;)

 

 Back to business !

14.09.2011

Idag har vi filmet alle møter jeg har hatt på kontoret med samarbeidspartnere, kollegaer osv.

 Første møte var med Henry som har alle de kule dekslene til Ipad og iphone, så vi gikk igjennom nyhetene og snakket litt rundt det.De har jo så mye fint! Er ikke lenge til jeg kjører en konkurranse igjen med kule ting fra www.handelsportal.no De 5 heldige vinnerene fra forrige konkurranse, mottar dekslene sine neste tirsdag eller onsdag, så vet dere det;)

 Litt senere på dagen hadde jeg møte med herlige Janne og Belinda fra www.makestyle.no Jeg er jo hovedmodellen deres og gledet meg STORT til å se nyhetene Deres. Skal teste ut noen av disse produktene, og så skal jeg dele mine meninger med dere her på bloggen senere;)

  

Siste møte for idag var med Michael fra p4. ;) Vi har spennende prosjekter på gang sammen. Skal begynne å jobbe fast hos fantastiske p4 noen ganger i uken, og jeg føler meg beæret over dette tilbudet ;) Er jo Tv og radio jeg elsker å drive med, samt photoshoots og musikk selvfølgelig. Gleder meg faktisk til å jobbe med musikk igjen. Har blitt spurt om å gjøre 4 forskjellige russelåter til 4 forskjellige russebusser til neste år, så vi får se ;) Russen er tidlig ute med å spørre om låt må jeg si, men bra det;)  Forespørselene tok jo helt av etter at jeg sang på russelåta til Cheezy, som jeg sang et halvt minutt på. ;)

Her har Michael og jeg blitt enige om noe, og er så fornøyde atte ;)

 

Ble mange møter på en gang, men bra å være effektiv!

 

Nå skal jeg hente lille hjertet i barnehagen, og det gleder jeg meg veldig til!

 

Stor klemTrykk på linken under, så får du se søndagens episode av fangene på fortet med laget mitt;)

13.09.2011

 

 

Her er linken: http://www.tv3play.no/play/253415/?autostart=true ;)

 

 

Fangene på fortet!Det fantastiske laget mitt!

Gud som jeg er glad i de 3 menneskene! Vi ble en liten familie, og har kjempe god kontakt den dag idag. <3

  

Heia "Team Blond" som laget vårt het, og det pga hårfargen vår ;) Haha!

 Lene er en fantastisk dame, med et herlig humor og sjarm!

 kristin, en bestemt og flott dame med bein i nesa. Herlige kvinnfolk ;)

Christer og meg = <3 Jeg elsker alt ved denne flotte mannen! Humoren, humøret, latteren, væremåten, personligheten, ja med andre ord ALT! Vi har virkelig blitt glad i hverandre alle 4, og jeg gleder meg til å se de andre episodene jeg er med i, kun for å se oss kjempe sammen som det fantastiske laget vi var. Vi hadde motto: Tap og vinn med samme sinn! ;)

Så hvis du gikk du glipp av fangene på fortet på søndag, da laget mitt vant? Fortvil ikke, for hvis du trykker på linken under får du se hele episoden;)

 

Vi er med 3 eller 4 ganger til. Ikke denne søndagen, men neste ;) 

 

Jeg er så fan av de 2 kortvokste mennene som følger oss rundt, og når jeg klarte å ta nøkkelen, ble jeg så glad at jeg klemte på De også ;) Haha.. Fikk høre at jeg var den første noen gang som hadde klemt De, og det er jo en ære ;) Utrolig hyggelig og sjarmerende menn altså.

 

Her er Linken: http://www.tv3play.no/play/253415/?autostart=true

Det som var ekstra hyggelig å lese på vg.no var at seerene fra fangene på fortet forrige uke og til episoden vår som var på søndag hadde økt kraftig. ALRIIIGHT! ;)

 

Hva syns du om episoden?

 

Stor klemBursdagskalas!

12.09.2011

Ble ferdig med å lage 40 muffins 30 min før gjestene kom.

Lagde også ferdig gullerotkaken på morningen. Tok først et lag med lys glasur over hele kaken, så tok jeg å la en krem til gullerotkake over glasuren igjen. Raspet hasselnøtter over glasur-kremen. Tenk at Bernhard lagde denne helt alene, og helt fra bunnen av. Det er en av de flotteste kakene jeg noen gang har sett, og den smakte like godt som den så ut ;) Imponert! 

Pyntet med ballonger overalt og dekket bordet. Jeg var helt utslitt før gjestene kom....- så tok meg 5 min pause hvor jeg lå rett ut på sengen, før jeg måtte stå opp for å dolle meg. ;)

Dennis michael fikk så mye flotte pakker, og han likte alle like godt.For hver gang han åpnet en pakke sa han: "OOOOOJJJJJJJJJJJJ!" Det er koselig da. Han rakk jo aå vidt å leke med den han nettopp hadde pakket opp før han fikk en til. Jeg brukte forresten halve dagen på å rydde rommet han og få orden på lekene sine. Noen av lekene skal han jo ha hos meg også. ;) Her sitter han mellom tante Mari og Onkel Ivar (lillebroren til Bernhard) Det som er så fantastisk er at tante Mari er 6,5 mnd på vei med en liten kusine til Dennis. ÅÅÅÅÅÅh, som vi gleder oss!! Han fikk yndlingsfiguren sin i gave av De, nemlig Hinkel Pinkel. Den var meget populært!

  

Han fikk utrolig nok en ferraribil av faren sin, og dette er en bil som faktisk kjører på ordentlig når du bruker pedalen. Dennis elsket den selvfølgelig og ble helt vill da han så den. Onkel Chris og Bernhard måtte bygge den sammen med en gang..

..og Dennis Mike hjalp mer enn gjerne til ;)

 

 
Man blir jo sliten av å pakke opp så mye gavefr på en gang, så Dennis tok seg en liten pause inntil bestefaren sin, og leste i den nye traktor-lydboken sin. <3

Var så koselig at alle vi innviterte kom. På bildet ser Dere Kjell og Aud som er mamman og pappan til Kjell Even, og vi er jo så glad i de, så måtte selvølgelig innvitere De. Herlige, gode og varme mennesker som det er umulig å ikke bli glad i. ;)

Gudmor Sarah og Onkel Elhami var selvfølgelig i selskapet <3 Chris troooooooooor vi ikke ser han liksom ;p

Fadder Mona og tante Are ;) Jo, vi kaller han "tante Are"  Og han vil det selv <3 

Vi spiste hjemmelaget pizza, pølser i brød og lompe til middag, og masse godt til dessert.Sang bursdagssangen før Dennis Mike blåste ut lysene på alle 3 kakene ;)

 Det var så stas for lille prinsen <3

 

 Elin + Kjell Even - de nygifte <3, koste seg masse ;)"Onkel Kjell Even, du snur bare på rattet sånn!"  Bestevenner <3Her viser Dennis idolene sine hvordan pedalene brukes ;)

 

Senere teste Onkel Elhami, Bernhard og Dennis Mike ut bilen i bakgården. Haha.. Gosh! Gutten ble 2 år, ikke 20.. Kjører ferrari liksom?!  Hva han får i 3 års gave av pappan, tør jeg ikke å tenke på en gang.. ;)Fadder Andreas og Dennis Mike, løp etter hverandre i gangene <3

 Her  var prinsen MEGET trøtt og det kan man se på øynene. Han blir alltid rød rundt øynene når han er trøtt, og han gikk frivillig til sengen sin og sa:"Sove"!Men før han la seg fikk han gå berserk på sjokoladekaken, og det var så varmt i leiligheten at han fikk gå rundt i bleien. Lille vennen var så fornøyd med dagen, og han sovnet 18:30 blid og fornøyd i sengen sin <3

 


 

Naboene våres Jonas og Halvor var innviterte, men hadde vært på fest dagen før, så var rimelig reduserte;) Skjærte av en stor kakebit som de kunne dele, samt muffins til de med lapp på døren "fra Dennis" ;)...-men før vi visste ordet av det - kom Jonas og Halvor inn og fikk enda mere kaker;)


 

 

 

Herlige naboegutter jeg har. Her sitter jeg med Halvor ;)
Tom, Mona, Andreas, Jonas, Halvor , Bernhard og meg satt igjen etter alle de andre gjestene og så på fangene på fortet som jeg var med på. Glemte å si ifra til dere, men er med 4 ganger til ;)

 

 

Det var en velykket 2 års feiring for Dennisen, og jeg er glad det er 1.år til neste gang;) Haha..

 

 

Oppskrifter på kakene legger jeg ut imorgen. De ligger i kokeboken min hos Bernhard og jeg har ikke vært på kontoret idag, så fikk ikke blogget bildene fra graviditeten min osv heller.. Kommer imorgen garantert, så vær tålmodige ;)

 

 

Stor klem fra kakemonsteret - Linni ;)

 


P.s. Synd jeg ikke fikk tatt bilde av alle, men det gjorde Anette Marie, så får de senere. Henriette var så klart også der, bestemoren til Dennis, Anette Marie, Reidar med familie, Hans Runar med familie. Takk for at Dere kom ;)   

Alt for Dennis Michael ;)

10.09.2011

Sorry for lite blogging, men har tilbringet mesteparten av tiden på kjøkkenet nesten, og kost meg med Dennisen <3

  

Vår gode venn, Tom, kom innom og slikket bollen og det som var, da vi var ferdig. ;)Hjemmelaget marsipan, og han følger også en oppskrift på nett.

 Bernhard imponerte stort, og imorgen gjør han resten av kaken sin ferdig. Jeg foreslo at jeg skulle bake kake som forestiller en fotballbane, men det ble ikke noe av, for det ville Bernhard lage;) Gleder meg ! 

 

 

Vi lager kakene helt fra bunnen av, bostaveligtalt. ;)  Er jo første gang Bernhard lagde marsipankake, og jeg gleder meg til han har pyntet den ferdig, men mest til å smake på den selvfølgelig. Vi har tilbringet en god del tid sammen i forbindelse med Dennis sin bursdag, og det er selvfølgelig hyggelig, men utfordrende til tider... Alt for Dennis Michael så klart! <3

 Sånn ble sjokoladekaken jeg bakte. Lagde samme langpanne oppskrift 2 ganger, og la de oppå hverandre sånn at det ble to etg kake. La sjokoladekrem/glasur i midten og på toppen av kaken selvfølgelig. Pyntingen ble så som så, men hadde ikke mere marsipan igjen etter at Bernhard brukte det opp. Hadde tenkt til å lage marsipanroser å pynte kaken med , men da ble det et hjerte istedet;) Dennis er jo hjertetbarnet mitt, så passer jo egentlig bra sånn sett å ha det på kaken. ;)Jadda, da er jeg igang med kake nr 3.. Denne kaken er altså en gullerotkake.

  

Vi dro på childplanet som er et genialt sted for småtroll. Koste oss i noen timer der, og Dennis hoppet rundt der blid og fornøyd. ;) Nydelige vafler har de også;)

 

 Det første vi så når vi kom inn var fisker, og det var så klart super populært for Dennis. Vet hva jeg skal kjøpe til han i julegave;)

 Det var leker, sklier, ballerom, hoppeslott og masse annet gøy.

 <3 Holdte på å drukne blandt ballene.

 Haha! Jeg ser på Dennis, fordi han lo så godt av meg her ;) (Btw, bildet er tatt unnenifra og da ser puppene større ut. Heldigvis er de ikke så store.

 

<3 

Var tuneller i taket, og vi klatret selvfølgelig sammen med Dennis Mike, men han syntes Pappa'n krabbet sakte, så han krabbet rett over han. Haha!

Når vi kom hjem sov vi noen timer, og så lekte Dennis og jeg mer. Jeg bygde "hytte" til han, la teppe på gulvet, og gav han masse leker. Så fikk han en liten skål med noe godt å knaske på. OM han koste seg ;)

 

Ellers har vi handlet inn det siste til bursdagsfesten imorgen, og har kun pyntingen og muffins igjen å bake. Jeg har alle oppskriftene etter Grandma og Mamma, men gullerotkaken fant jeg på nett. Er veldig spent på hvordan den smaker.

 

 

Nå er jeg så trøtt at jeg nesten svimer av, så nå skal det blir godel å sove!

 

 

Blogger mer imorgen. ( De bildene fra graviditeten min som jeg lover å blogge hele tiden kommer neste uke. Grunnen til at jeg ikke har gjort det enda er fordi de bildene ligger på pc'n min på kontoret, så må vente til mandag)

 

 

Jaja.. vi snakkes folkens;) Håper jeg ikke drømmer om kaker og boller.... zzzzzzGratulerer med dagen verdens beste lille sønnen min !

09.09.2011

Han våknet rundt 07:30 idag, og da sang vi bursdagssang og gikk inn i stuen hvor gavene hans stod. Vi spiste brødskive med nugatti til frokost hele gjengen, og det gikk rett ned så klart.

  

Han fikk en skilpadde med en skilpaddebaby av meg, og hvis man drar i skilpaddebabyen som har en snor på seg, rister den med armene og fyker bortover. Den var meget populær, og han lo for hver gang han gjorde det;) 

Njåå. Nugattibart er bare søtt! Dennis fikk traktorbil av Pappa'n, og den elsket han virkelig! Han er sykt opptatt av traktor og helikopter, og det er stort sett det han går rundt og sier mest ;) 

Den var cool! ;) Det han ikke vet er at Mamma'n og Pappa'n hans har gjemt bort de største gavene til søndag, når vi skal ha stort bursdagsselskap for han. Gleder meg til å feire han !

  

Man har jo bursdag 1 gang i året, og da syns jeg man kan dra det helt ut. Som f.eks å pynte seg;) Dennis kom i finklær og slips i barnhagen, og alle syntes han var kjempefin! Spesielt verdens beste "tante jaja", som han kaller henne. Han kan si Sarah klart og tydelig, men siden han har kalt henne "jaja" hele tiden, vil hun at han skal fortsette med det <3"Så du mener tanta jaja, at jeg skal gå med denne fine kronen på meg?"

 

 

Dennis Michael ble kjempeglad for kronen og studerte den nøye! ;)

 

 


"Se Mamma" Jeg husker jeg elsket å få sånn krone i barnehagen da jeg hadde bursdag. Nå er det min sønn som har fått sin første krone ;) Jeg er så stolt av han ! <3

 

 

 

Etter at Bernhard og jeg hadde vært sammen med Dennis i barnehagen en time, dro vi og handlet inn alt vi trenger til bursdagsfeiringen på søndag. Det kommer ca 25/30 stk , så jeg må bake 3 kaker til søndag, muffins og boller. Bernhard skal bake 1 kake. (Sier han;) Det blir servert hjemmelaget pizza, pølser, og masse godteri, potetgull og brus. ;) Her skal det virkelig feires! ;) 

 

Kjøpte hov på Nille, der finner man det meste til billig penge. Genial butikk spør du meg. Og gjett hva vi skal bruke hoven til..

 

 

..- nemlig å fiske godteripose med. Jeg er igang med å fordele likt i alle posene. (det tar sin tid...;) Ingen barnebursdag uten godteripose;)

  

Har lagd Mamma'n min sitt berømte fruktfat;) Du legger bananene i midten av fatet, så legger du epler og pærer annen hver gang rundt fatet. Så fordeler du druene litt rundt, og legger plummene imellom eplene og pærene. Til slutt strør du twistsjokolade over hele fruktfatet. Enkel og grei "oppskrift". ;) 

 

Har også gjort klart de nydelige kurvene jeg kjøpte på Nille istad. De er til å ha boller og potetgull i, og for at det ikke skal bli smuler overalt, har jeg lagt oppi servietter. (Slik min Mamma også alltid gjorde;)

 

 

Idag skal vi ut å spise for å feire sjønnasen, imorgen skal vi til lekeland å spise på peppez, da Dennis ELSKER pizza! Så skal vi bake ferdig de siste kakene og bollene. På søndag blir det å stå opp tidlig for å ordne ferdig til bursdagsfest;) Her skal det gå unna. Er gøy med bursdager altså, spesielt når det er sitt eget barn! <3 Dennis har bursdag 1 dag men vi feier i 3 dager siden det er helg;)


 

Legger ut et fint innlegg senere idag med bilder fra jeg var gravid til Dennis fylte 2 år;)

 

SMASK

Bursdagskaken til Dennis Michael. ;)

08.09.2011

 

Slik så kaken ut da jeg tok den ut av ovnen.. luktet herlig!

 Her har jeg lagt på glasur, og så er jeg igang med å lage kanonene..

 Den skal forestille en sjørøverbåt. Haha!Slik ble det endelige resultatet. Har pyntet med sukkertopper, non stop, flagg, gele og dryss. Brukte kun fantasien når jeg pyntet. Håper barna i barnehagen samt Dennis, vil kose seg med den imorgen. ;)

 

Hva syns dere?Tjo hei ;)

08.09.2011

Hjelp! Kontoret mitt er ikke det ryddigste om dagen..

 Har fire møter her neste uke, og da skal også tv-serien min filme. Har fått beskjed av produsenten min, Vegard, at jeg må ramme inn alle coverene mine osv, slik at det blir ordentlig fint.

 

 

Vegard, hvis du leser dette, så er det bare å komme å hjelpe meg ;)

 Fikk tid til å ramme inn noen av coverene mine idag....får gjøre resten i helgen, og så trenger jeg nok hjelp til å henge de opp. Jeg tør å påstå at jeg er handywoman, men alltids greit med litt hjelp fra en handyman;)

 Jeg skal til Usa i midten av oktober for å bl. a gjøre photoshoots for diverse magasiner jeg ikke får røpe(som vanlig er det hemmelig), det gleder jeg meg faktisk veldig til når jeg ser på alt jeg har gjort tidligere. Har rukket mye føler jeg, til å "bare" være 25 år, og det er jeg takknemlig for;)

  

Etter at jeg hadde vært på kontoret, dro jeg å kjøpte kakeformer på kakas som ligger i tollbugaten. Endte opp med å kjøpe sjørøverskuteform som Dennis Michael skal ha med i barnehagen imorgen, og diverse til en fotballkake jeg skal lage på søndag. Da kommer faddere, venner og besteforeldre for å feire lille hjertet;)

 Dro selvfølgelig innom lekebutikken for å kjøpe bursdagsgave til sjønnasen, før jeg hentet han i barnehagen. Endte opp å kjøpe noe til meg selv der, nemlig en rosa rockering, og den fant Dennis Mike veldig interessant. ;)

  Vi testet den ut sammen....og den får terningkast 6 fra oss;) Nå skal det rockes i stuen til svetten renner. Rockering er en fantastisk treningsmetode som jeg virkelig kan anbefale.

 Da Dennis var ferdig å bade fikk han kjøttboller, potetmos og grønnsaker til middag. Vi koste oss med middagen, lekte litt og så på drømmehagen. Da det var tid for leggetid sa jeg til Dennis: " Skal Dennis sove?"  Så svarte han som barn flest: "NEI!" Da sa jeg: "Nei vel, men skal vi gå å lese i sengen?" Og da svarte han "JAAA-lese " Så leide han meg inn på rommet, la seg frivillig i sengen, jeg la meg oppi som vanlig, og så leste vi "drømmehagen" bok. Leser ikke hva det står i boken for 5 øre. Jeg leser f.eks:"Makkapakka, Hinkelpinkel og hopsideise hadde lekt hele dagen i barnehagen, badet, spist og kost seg hele dagen, og nå må alle sammen sove(så peker jeg på bildene mens jeg leser) - og siden alle i drømmehagen sover, må Dennis sove!" Og da er han så fornøyd! Så ber vi bønn sammen, jeg lager kors i pannen hans og min, og så sier jeg "god natt- jeg elsker deg!", og så går jeg ut. Når jeg går inn for å sjekke 5 min senere, sover han som en stein - verdens søteste stein <3 Føler meg så lur, når jeg lurer han, men det er for hans eget beste. Anbefaler dette til andre foreldre. Ihvertfall ikke si" Nå skal vi sove/ legge oss" osv..det liker de IKKE! Ihvertfall ikke min lille. Si heller noe de setter pris på, eller forbinder med noe hyggelig, som f.eks "Skal vi lese?"  Det funker;)

 Er nesten ikke til å tro at denne vesle gutten fyller 2 år imorgen! Hjelp! Han var jo bare en liten baby igår føles det ut som. Rart å tenke på at jeg for 2 år siden på denne dagen så jeg ut som en hval ;) Jeg gledet meg så uendelig mye til å få møte mitt barn, og når jeg ser på han idag kan jeg seriøst begynne å grine av å tenke på hvor heldig jeg føler meg som har han i mitt liv. Takk gode Gud for mitt barn! Han er virkelig lyset i mitt liv!

 Lagt fram alt klart til kaken..

..så nå er jeg igang. Gleder meg til å slike bollen.. Det blir man ihvertfall aldri for stor til. ;)

 

Legger ut bilde etterpå av hvordan kaken ble.

 

 

Ønsk meg lykke til!

 

 

SmaskHer er de heldige 5 vinnerene fra konkurransen om å vinne deksler fra handelsportal.no

08.09.2011 GRATULERER!

 

Ja, det var så mange fine meldinger fra ALLE, så ble jo helt satt ut her;) Plukket derfor ut 3 ekstra. Kommer til å holde konkurranse 1 gang i uken på bloggen min, med diverse ting og tang du kan vinne, så får du prøve igjen hvis du ikke vant denne gangen;)

 

Dette er de heldige vinnerene av deklser fra www.handelsportal.no  Dere må sende meg adressen deres i kommentarfeltet her, og helst fra samme ip adresse som meldingen kom fra;)  Stor klem fra meg!

 

Fembarnsmamma.

Jeg har lyst til å være med. Er det for sent??? Jeg synes alle dekslene du viste var fine så det er samme hvilke jeg hadde fått:)

 

Erna

 er en supertravel 8 barns mamma, har født alle selv, her går alle penga med til regntøy, cherrox og bok bind for tiden, derfor blir mor superglad for et deksel med smurfene.....heeei heeeeeeeeeeeei

 

AnneMarit

Jeg kunne tenke meg det med smurfe jenta på det minner meg så om smurfe sangene, som jeg og vennina mi hørte på før i tiden, hun døde av kreft for 3 år siden og jeg savner henne veldig, vi var så like i personlighet og det er tungt å miste en nær veninne. Det værste er at det bare tok 6 mnd fra hun fant ut av det til hun døde:(

 

Helene

Jeg har lyst på det med smurfeline på. Jeg har egentlig ikke en Iphone selv, men jeg har lyst til å gi den til veninna mi, siden hun er så snill og grei, og hu har bare ett deksel

Helenee96@hotmail.no

 

Ulrikke

jeg ønsker meg med smurfejenta på! linni,du er mitt forbilde og jeg ser opp til deg!<3 lykke til til alle i konkuransen!Konkurranse for store og små ;)

07.09.2011

 


REKLAME

 

Nå er det masse spennende nyheter fra http://www.handelsportal.no/  De har jo så mye kule deksler til iphoner til store og små. Du kan gå inn på http://www.handelsportal.no/?nr=90&idkategori=149&kat_name=iPhone for se hva de har av utvalg. Det er så mye fint og du vil garantert finne noe du liker.

 

Er visst veldig populært med smurfene for tiden. Jeg og storebroren min elsket å se på smurfene da vi var små. Pappa og Kjell Erik (Storebror) pleide alltid å si at jeg minnet så innmari om hun smurfine over her, eller hva hun heter, som alltid gikk med høye hæler og gredde håret mens hun speilet seg hele tiden. Haha! Var jo akkurat sånn jeg var da jeg var liten, og er det vel egentlig litt enda.. ;)

 

Har sinnsykt mange forskjellige deksler til iphonen min nå, så de søte med smurfene + de 2 andre dekslene med glitter på, tenkte jeg å gi bort til en heldig vinner av deklser fra www.handelsportal.no

 

Konkurransen går ut på at du forteller i kommentarfeltet hvilke deksel du kunne tenkt deg å fått fra www.handelsportal.no , og hvorfor. Plukker ut 2 heldige vinnere, som får 2 av de dekselene over her, samt ett valgfri deksel fra http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&idkategori=121&kat_name=iPhone 3

 

Lykke til;)

 

Plukker ut vinner imorgen rundt kl: 5 ;)


Kos dere videre ikveld. Smask2 serier + 2 års bursdag ;)

06.09.2011

 

Idag har jeg filmet til to forskjellige serier faktisk.. Den ene kan jeg jo røpe at er til sesong 3 av "Linni-serien", men den andre får jeg ikke røpe hva er. Var litt av et prosjekt å ha to forskjellige mikrofoner på seg, og gjøre det samme flere ganger for begge seriene. De filmet det samme, så det var jo litt jobb, men gikk fint. Glad det ikke er sånn hver dag;)

  

Her blir jeg filmet til den andre serien og det er søte Anne Berit som intervjuer meg. Hun har jeg faktisk kjent i noen år nå, og er bl. a kjæresten til Moods of Norway- Simen ;)

 

Var hyggelig å jobbe med henne igjen og kameramannen hennes.

 

Ellers har jeg tatt det med ro i hele dag og kost med Dennis Mike <3 Han har bursdag på fredag, så imorgen må jeg handle inn alt vi trenger til den store dagen. Må jo bake kake på torsdag som han skal ha med i barnehagen på fredag, og en til voksenbursdagen på søndag ;)

 

Shit som tiden flyr.. 2 år siden jeg fikk min lille baby <3 Er nesten litt skummelt  å tenke på hvor tiden blir av.. Eller hva folkens?

 Fantastisk jobbdag på en yahct, en hel dag på sjøen med et herlig crew og skuespillere.

05.09.2011

 

Jeg har vært en hel dag ute på sjøen i en flott yacht for å filme til en serie jeg ikke kan røpe hvor, tid eller sted enda. Det jeg kan røpe er at jeg syntes det var en fryd å jobbe med proffe og fantastiske mennesker i 13 timer. Bl. a Sofie som sikkert mange av dere kjenner igjen. Hun er nå også mamma, og har en nydelig jente på 8 mnd. ;) Sofie er en god og nydelig person.

  

Produsent Trond kom innom yachten for å sjekke at alt var som det skulle og at alt var på plass;) Trond er en fin fyr han;)

  

Regissør Eirik er selvfølgelig på plass, klar for å fime en vanvittig spennende serie;) 

Magnus og jeg spilte kjærester <3

 

 

 

Jesper og jeg hadde noen spennende scener sammen ja. Morsom og blid fyr ;)

Magnus måtte til og med hoppe ut i sjøen, og det var imponerende. Jeg lo så jeg grein flere ganger av denne karen.. Men det gjorde jeg i flere scener. Det er så fantastisk gøy å være skuespiller. Man har det så gøy på sette, sier og gjør så mye rart, og noen ganger går det bare ikke an å holde masken, men man klarer jo å ta seg sammen etter å ha ledd litt, og da sitter som regel replikk og det som er. Deilig følelse!

  

Var en vanvittig fin og stor båt, men med så mange ombord som det vi var, blir det ikke all verdens plass, men vi klarte oss kjempefint vi;)

  

Nydelige jenta ;)Denne karen er superflink og er vist en av de beste som er på å filme. Herlig fyr ;)
 

Bilder fra en scene Jesper og jeg gjorde..Dere får se i serien hvem som vant så klart. :)

  

Take 1, take 2, take 3 osv ;) Søte Mari og blide lydmannen.. ;)

 

  

Viktig å spise innimellom, og det var nok av mat om bord. Vi fikk deilig lapskaus og masse deilig frukt, nøtter, sjokolade og kjeks, Så lenge jeg får sjokolade er jeg mer enn fonøyd ;)

  

Så er det viktig å være stille når man går til opptak.. haha, Magnus er morsom han ;)

 

 

Gutta går igjennom replikkene sine, og de satt som skudd da kameraet gikk på.Regissøren med 3 av sine skuespillere ;) Herlige gutter jeg står med her!

  

Jeg koste meg kjempe mye på båten med de andre skuespillerene og resten av crewet, Selvom vi jobbet ca 13 timer, virket det som max 2 timer. Jeg virkelig elsker å være skuespiller, da føler jeg meg hjemme. ;) 

 

 

 

Tom som var kapteinen var en ordentlig kjernekar! Godt å ha han om bord ;)

  

Haha.. Vi trengte ihvertfall ingen vindmaskin til denne scenen.. ;)Var herlig å stå oppe på dekk og nyte kveldsluften, mens vi spilte inn den siste scenen. Utrolig gøy det vi filmet da.. Dere får se det om ikke så lenge ;)

  

Her øver jeg på en scene vi skal spille inn.. Dere gjetter aldri hva jeg øvde på her ;)

 Brrrr ! Blir grisekaldt innimellom , så da er det godt å ha noe varmt rundt kroppen. Er ikke så lenge man får varmet seg, men jeg glemmer at jeg fryser så fort vi begynner å filme. Å fryse litt har jeg ingen skade av, er jo forskjølet fra før av ;) Er uansett bare sunt å puste inn frisk sjøluft i lungene sine ;)

 

  

Regissøren forklarer litt av scenen ;)

Regissør og en av bildemennene følger nøye med på at alt blir som det skal ;) Utrolig proffe folk dette her altså. 

Ferdig etter ca 13 timer og jeg fikk styre båten..

..men kaptein-Tom, var ikke langt unna da ;)

  

Her er vi på vei hjem slitne og fornøyde! Feirer til og med at vi er ferdige med et glass champagne ;)

 

 

 

Alltid like hyggelig å hilse på nye mennesker, og det var veldig morsomt å spille kjæresten til Magnus. Vi lo MYE, og til og med "kranglet"! ;)

  

Sofie og jeg har ganske lik humor fant vi ut, og det var veldig gøy..haha! GOSH! Gøy skal man ha det ihvertfall. Utrolig hyggelig å bli kjent med denne herlige jenta ;)

 

Gleder meg veldig til å se det endelige resultatet, og er veldig spent på hvordan det blir. Å jobbe som skuespiller er en pikedrøm jeg har hatt siden jeg var liten, men jeg har aldri gjort noe særlig med det, før for ca ett år siden, da jeg begynte å lufte det litt ut. Har jo gjort gjesteroller i nrk-serien-kodenavn hunter, spilt danser i Sebastians verden, hatt en minirolle i tomme tønner 2, så derfor var det utrolig gøy å få en stor rolle denne gangen. Å få skryt fra mine medskuespillere betyr mye for meg, de har jo jobbet med så mange skuespillere. Samme gjelder skryten fra regissøren, det varmer seriøst hele hjertet mitt, fordi det er dette jeg føler jeg kan best - Tro det eller ei.;)

 

Skal si ifra når jeg får røpe hvor og når det kommer, men jeg kan røpe såpass at det blir lett for alle å se, og  personlig er jeg veldig fan av stedet serien vil bli vist.

 

 

Nå skal jeg legge meg, for imorgen er det på jobb igjen som folk flest. Jeg skal filme til sesong 3 av "Linni-serien" og gjøre noe annet hemmelig. ;)

 

 

Har sørget for at jeg er hjemme før Dennis er ferdig i barnehagen imorgen, slik at jeg kan hente han, lage middag til han og kose med han resten av kvelden. Jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg bare må si det igjen: "Jeg ELSKER min sønn! Han er lyset i mitt liv!"

 

 

God natt og sov godt alle lesere ;)

 

SMASK 

Byllupsfesten ;)

04.09.2011Foreldrene til Dennis Michael <3 Dennis er i Snertingdalen hos besteforeldrene sine, mens vi er i tidenes beste bryllup.

 

David og Øyvind fra jobben til Kjell Even - Norgestre, er selvfølgelig også innviterte. Jeg er så glad i disse guttene her og har kjent de nå i snart 4 år ;) Søteste kjæresteparret <3

 

 

 

Herr og fru Teslow er klare for å feire seg selv <3 JAAAAAAAAAAAA!

 Noen av gutta fra www.norgestre.no ;) David sovnet da jeg tok bildet...(som vanlig;p )

 Her er jeg med den vakreste bruden noensinne! ;)

 
Finn Albert er onkelen til Kjell Even, og jeg har kjent han i noen år nå. Fantastisk fin fyr ;)

 

Søte bordkort. ;) 

Fantastisk god meny! Det gikk rett ned for å si det sånn;)Jeg var så heldig å få sitte ved siden av to flotte herrer til bords. Satt ved siden av toastmaster-Jørn. Jeg forstår godt hvorfor Elin og Kjell even valgte å bruke Jørn som toastmaster. FOR EN HERLIG OG MORSOM KAR!! Jeg lo så jeg hadde vondt i magen flere ganger. Det var en som virkelig kunne jobben sin;)  

 

  

..og her ved siden av den andre karen ;) Utrolig hyggelige fok at jeg hadde til bords, men alle gjestene i bryllupet var kun herlige og gode mennesker ;) 

Kjell Even er som en storebror for meg, og jeg er JØTT(som Kjell Even pleier å si;) glad i denne karen. Haha. Godingen!

 

  

Snille og blide folk jeg hadde til bords ;)
Var helt genialt å servere hovedretten 2 ganger, for det smakte virkelig!

 

 

 

Elin og Kjell Even danset oppå bordet flere ganger;) hihi..

  

Egentlig så stod de bare oppå stolene, for hver gang vi klirret bestikket mot tallerknene måtte de opp på stolene for å kysse. Hvis vi trampet i beina måtte de under bordet for å kysse. Haha. Det skjedde flere enn 10 ganger ;) Haha! Faren til Kjell Even, Kjell, hadde ikke noe imot det, for da kunne han holde kjolen til Elin så høyt oppe han bare ville. Hahaha! Jeg digger den mannen! ;)

 

 

 

Håkon, som er lillebroren til Kjell Even, var selvfølgelig stolt over storebror ;)

  

Alle gjestene koste seg kjempe masse, og det var en fantastisk gjeng som var samlet på et sted;) 

Njåååå! <3 <3 <3 <3 <3 <3 Bryllup er så vakkert!

 

 

Byllupsdansen <3 Se så lykkelige.. Vet ikke om jeg har mere tårer igjen etter igår ;)

 


The end !

 Kjell Even og Elin sier ja til hverandre ;)

04.09.2011

Gudfaren til Dennis Michael, bestevennen til Bernhard, en av mine aller nærmeste - Kjell Even, fikk sin Elin igår <3 Det er med hånden på hjertet det vakreste brudeparret jeg har sett i hele mitt liv. Nå er jo dette det første bryllupet jeg har vært i, men jeg har jo sett 100 av de på tv, og ingen er vakrere brud enn Elin, og ingen er vakrere brudgom enn Kjell Even !

 

Helladussen så søte brudepiker <3 <3

 
 

Bernhard var Kjell Even sin Best man (Forlover) Brudekjolen til Elin er nok den vakreste og fineste brudekjolen jeg noen gang har sett. Den var som lagd for henne!

  

 Så stolt og rak i ryggen som Kjell Even stod igår, har jeg aldri sett han før. Digger smilet hans på dette bildet ;D

Det er ikke så rart med tanke på DEN VAKRE KONA HAN STIKKER AV MED! ;) Elin er verdens heldigste hun også som har vunnet Kjell Even sitt hjerte!

 Elin og hennes forlover ;)

 Jeg tror ikke Kjell Even tok vekk øynene fra sin vakre Elin en eneste gang <3 <3

 Her er de på vei opp til alteret for å si JAAAAA til hverandre ;)

  

Denne kirken er faktisk noe av det flotteste jeg har sett. Det er en av søsterkirkene på vakre Hadeland, og vi var i Nikolaikirken.

 Her kneler de for Gud og sverger på å for alltid holde sammen. GOSH! Det var så rørenes og det er jo umulig å holde tårene tilbake når man ser og opplever noe så vakkert som ekte kjærlighet!

 

  

The perfect kiss <3 <3 <3

  

Ringene er på fingerene. (Bra Bernhard ikke glemte de hjemme da, haha;)

  

Her har de blitt mann og kone <3

 

 Et smil som varmer et hvilket som helst hjerte! Kjell Even er lykkelig, og det er Elin også!

  

Bilde sier mer enn tusen ord.. <3

  

Gratulerer så mye med den store dagen Kjell Even og Elin! Jeg er så utrolig glad på Deres vegne, for Dere er virkelig skapt for hverandre. Vi er så ubeskrivelig glad i Dere, og jeg er så glad for at jeg var en av de heldige som fikk dele denne store og uforglemmelige dagen med Dere! I love you <3

 

 

  

Elin jobber som sjef på sykehjem, og her står kollegaer å kaster ris på brudeparret med tisseskåler. FANTASTISK! ;)

 

Her er bilen som fulgte dem til festen. Utrolig sjarmerende og fin bil ;)

 

Fortsettelse følger..

 

 Forberedelser til tidenes bryllup ;)

04.09.2011

 

 Her har vi bodd hele helgen. I tårnsuiten på Sanner hotell på vakre Hadeland. Anledning: Bryllupet til Kjell Even og Elin. ;)

 

 

 

 

  

Utsikten fra tårnsuiten var helt fantastisk. Så jo ut over hele Hadeland og det var litt av et flott syn må jeg si.  

Herlig og sjarmerende bad.

 

 

Digg med massasjedusj. ;)

 

Fin stue med trapp opp til 3 etg hvor soverommet ligger.

 

 Dette er utsikten min fra sengen. Sinnsykt fint med stjernene i taket. Sånn vil jeg også ha på mitt soverom hjemme.;)

 

Utrolig fin suite!

 

Maten var helt fantastisk! Fikk servert deilig frokost med blandt annet stekt egg og bacon. My favorite ;)

 

  

Man har litt å gjøre før man skal i Bryllup altså. Man må finne det riktige antrekket, stryke det ene og det andre, finne den perfekte gave, skrive kort, pakke inn osv... Så jeg holdt på hele fredagen med å gjøre klart alt. ;)

  

Ferdig skrevet kort ;)

 

 Nesten ferdig skrevet tale fra Bernhard.

  

Vi gav de egentlig bryllupsgave i vinterferien, hvor de fikk en helg på Norefjell, men de fortjener masse fine gaver fordi de er så fantastiske mennesker. Tok med oss en tom stor eske som vi fylte opp med alt Elin og Kjell Even elsker. Bl. a 2 deilige rødvin, 2 olivenolje(Even er en sucker for olivenolje;) Deilig sjokolade fra Sebastian Bruno på frogner + 2 gullbrød, gavekort på massasje på Daikai, gavekort på solstudie ett helt år, (de elsker å ta sol;), søte bokmarkerer(De elsker å lese bøker), gavekortrabatt på tv-programmer og filmer (haha), og en stor lekebåt.. hvorfor? Fordi de fikk en reise med cruise av oss;)  

 

Kjell Even skulle egentlig få travbonger av oss, men vi rakk ikke å levere før bryllupet, men han ble nok glad for alt det andre han fikk ;)

 

 

 

Slik så det ut da jeg hadde lagt alt oppi esken..

 

 ..- og her er gaven pakket og klar. ;)

 

 

Kjolen jeg hadde på meg i bryllupet ;)

 

Fortsettelse følger..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 Reklamevideoer til firmaet til Bernhard- Norgestre !

03.09.2011

I forbindelse med bryllupet til Kjell Even som er idag, måtte jeg bare legge ut disse morsomme videoen av han som de har laget for Norgestre. Norgestre er firmaet til Bernhard, og der jobber blandt annet verdens beste Kjell Even.

 

 

 

 

Hahahaha! Ler meg ihjel! De er jo helt geniale! Ønsker du å kjøpe parkett, listverk eller lignende, kan du gå inn på www.norgestre.no

 

Stor klemMy new hair-color, by nikita glassmagasinet ;)

02.09.2011

 

Shirin fra NIKITAGlassmagasinet, har farget og stripet håret mitt brunt idag.

  

Blir alltid fornøyd etter å ha fått håret mitt fikset av Nikita frisørene. Shirin er en av de beste i hele Norge etter min mening! 

Shirin startet med å ta etterveksten min.. 

..- så etter å ha skyldt det ut og tørket det, setter hun i brune striper, lar det virke i 10-15 min ca, før hun så skylder det ut for så å føne det en siste gang.

 

 


..og slik ble altså det endelige resultatet.  

 


 
Til alle gutter som ønsker en ny hårsveis, så er Karoline superflink til å klippe "svenske-sveisen, eller "danske-sveisen" som noen kaller det. Bernhard klipper seg også hos NIKITA på glassmagasinet.Syns han ble utrolig fin og kledde det veldig godt!

 

 

 

Nå er vi klare for brylup imorgen.

 

Hva syns dere?

 

Natta alle sammen. ;)Dennis fyller snart 2 år, og vi er igang med litt "skole" på kvelden. ;)

02.09.2011

 Man hører at jeg er skikkelgi tett i nesen her. Ler meg ihjel når jeg sier: "skal Dennis sove?" Så svarer han: "JA." Og når Pappa'n spør så er det: "NEEI!" Haha!

 

 

Han lærte seg å bruke iphonen da han var 19 mnd. Da visste han hvordan man tok opp tastelåsen og hvordan han skulle komme inn på et nissespill. Nå vet han hvor han kommer inn på det han liker, samt trykker i vei og finner fram selv. Helt utrolig å se på. Gutten har ikke fylt 2 år enda engang, men iphone kan han?! ;)

 

Før han skal sove, legger vi han i den store sengen, slik at han kan se på drømmehagen og kose seg imellom mamma og pappa.(De gangene vi er sammen da) Denne kvelden vill han også ha iphonen og gjette hva slags dyr det er, og det er superfin trening for de minste. Barn elsker jo å lære, og hjernene deres er som svamper som suger til seg alt, så det er bare å lære i vei. (ÒG passe på hva man sier, for de er noen skikkelig hermegåser;)

 

Er så utrolig gøy alder han er i nå, og morsommere blir det jo.

 

9.september fyller Dennis Mike 2 år og da skal jeg poste et innlegg, samt masse bilder fra da jeg var gravid, da vi fikk han, og til nå. Det blir nok hyggelig lesing for mange foreldre der ute, samt de som ønsker en dag å bli det ;)

 

Ikke sant han er flink? ;)Snart forsvinner blåveisen;) Haha!

02.09.2011

 Er på bedringens vei, men har prøvd å ta det mest mulig med ro i sengen min i det siste. Det har vært deilig å fått slappet skikkelig av. Er ikke ofte jeg har tid til det..

 

 

 

 

 

Utrolig hyggelig var det å få "sykebesøk" av Storebroen min Kjell Erik (t.v) og hans bestevenn Tord, som også har vært en bror for meg i alle år. ;)

 

 

 

Haha.. Alltid like morsomt å ta bilder med iphonen mens man ser seg selv. Dennis lå og sov da de var på besøk, men de gikk inn å tittet på han flere ganger og strøyk han på kinnet. De er jo onklene hans <3

 

 

 
Har endelig fått kjøpt kjole til bryllupet til verdens beste Kjell Even og Elin som skal gifte seg  på lørdag. ÅÅÅÅH<3 Mitt første bryllup. Jeg har aldri vært i bryllup før, så jeg gleder meg skikkelig! Mens Bernhard kjøpte dress, bygde Dennis dette høye tårnet med kun bittelitt hjelp fra Mamma.;) Han er flink altså.

 

Vi var i et møte igår med verdens kuleste Skip! Han er en god venn av oss begge.

Hahaha! Bernhard har fått en blåveis, og hvordan han fikk den, av hvem, og hvorfor, forblir hemmelig! Men alle som hører historien ler seg ihjel og tror det nesten ikke. Jaja. Sånn kan det gå. Bernhard sier han er stolt av hvem han fikk den av?! Man er vist sterkere enn det man tror?! GOSH!

 

Ellers er jeg kjempe glad for at jeg snart er frisk,igjen, så nå blir det blogging for fullt igjen. På lørdag er det som sagt bryllup, og på mandag begynner jobb igjen.

 

Stor klem 

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits