Me and my unusual life

31.08.2015

Annonse!

 

Hei godinger.

Jeg elsker mandager - det for meg betyr ny uke + nye muligheter ! 

Litt røff start på uken ettersom jeg ble forfulgt av en norsk, litt eldre, mystisk mann, da jeg hadde vært på et møte hos NordicBet. Han stod først utenfor Sentrum parkeringshus og så litt spesielt på meg, da jeg snakke i tilf med min kjære. Det så ut som han hvisket noe rart til meg der han stod, så jeg tok til mot, og gikk bort til mannen for å spørre om han prøvde å si noe til meg?! Han smilte litt rart, mens han så litt forvirret ut og sa; "Jeg, nei, jeg bare, eeeh..." så sa han ikke noe mer?! Jeg sa: "Okey? Fint hvis du kan se en annen vei enn på meg isåfall (føte meg nesten litt innbilsk, da jeg aldri sier sånn til folk) Sa til Olav at jeg fikk en merkelig magefølelse på denne mannen, så Olav ba meg om å gå en ekstra runde før jeg gikk ned i parkeringshuset til "mannen" hadde forsvunnet. Da jeg kom tilbake var han heldigvis borte. Jeg gikk inn i parkeringshuset for å ta heisen ned til bilen min, og da fikk jeg en sterk og rar intuisjon ?! Akkurat som at det var "noe/noen" som prøvde å si meg noe ?!

Typisk at alt var fullt i den etg jeg vanligvis står parkert på når jeg skal til NordicBet, så denne gangen måtte jeg parkere en etg under hvor det nesten ikke var noen biler. Da jeg gikk bortover til bilen min og snakket med Olav, følte jeg at noen fulgte etter meg, eller stod bak meg. Olav sa han nesten ikke kunne høre meg, da det var dårlig dekning. Jeg snudde meg, og der stod den samme mannen jeg hadde hadde prøvd å unngå. Han stoppet helt opp da jeg snudde meg ?! Jeg merket at adrenalinet mitt kokte av både redsel og sinne ! Jeg gikk sakte bakover mens jeg ropte strengt og sint til han; "Hva faen er det du driver med ? Jeg får virkelig en sterk følelse av at du følger etter meg ?  Han så fortsatt litt forfjamset ut og smilte litt creepy meg. Han stod helt stille og så på meg og svarte meg ikke, før jeg sa: "SVAR DA! Han sa:"Jeg, nei! Jeg skal bare legge en kabel her ". Det gikk opp for meg at jeg stod i en garasje alene med en mystisk mann som holdt en kabel/ledning i hånden sin, og alt som gikk gjennom hodet mitt da var: "LØP LINNI! TENK PÅ DENNIS! DENNIS! DENNIS! "  Og da løp jeg alt jeg kunne til bilen min, låste døren og kjørte alt jeg kunne ut derifra. Olav ringte febrilsk på tlf, og sa at han ble livredd for meg, men at han var glad for at det gikk bra. Det var utrolig ekkelt, og det er kanskje første gang i mitt liv jeg ble ordentlig redd ! Kanskje ikke så rart, der en mann stod helt stille foran meg, med en kabel i hånden på en parkeringsplass uten noen andre rundt oss.. Seriøst, føltes ut som at jeg var midt i en skrekkfilm ;(

Ringte storebroren min og fortalte hva som hadde skjedd. Han ble helt fra seg, sint og helt gråtkvalt ! Han sa at han aldri hadde følt seg mer hjelpesløs, og at han ville prøve å finne denne mannen. (ha,ha, unnskyld at jeg ler, men typisk storebroren min <3 ) Han sa at jeg aldri måtte finne på å parkere alene i et parkeringshus igjen, uavhenging om det er midt på lyse dagen, eller ikke. Han sa at vi lever i en syk verden og at han ikke kunne fatte og begripe hvorfor jeg i det hele tatt hadde tillatt meg selv å snakke med denne mannen,(typisk meg !) istedet for å løpe til bilen med en gang og låse dørene. Er jo litt heavy å anklage folk for å stalke deg - men måten "mannen" svarte meg på bekreftet at det var akkurat det han gjorde, for hvem ville ikke blitt helt satt ut hvis man ble anklaget for noe sånt ?! Ikke han her ihvertfall ?! Etter skjennepreken fra min storebror, dro jeg hjem til han og drakk kaffe for å roe meg ned litt, eller mest for å roe ned han ;)  Der fortsatte han å fortelle hvor redd han ble for meg, og ba meg om og slutte å være så "tøff i trynet ?!" Jeg er ekstremt hardhudet og blir sjeldent sint, men når jeg først blir det, syns jeg synd på vedkommende (Det skal ekstremt mye til, og det er kun noen få som har klart å få meg ordentlig sint). Dennis kommer aldri til å se meg ordentlig sint ;) Jeg har bl. a lært selvforsvar av Pappa og storebror, så jeg kan faktisk "sloss", om jeg får si det selv. Sånn er det å være oberstdatter, men glad jeg løp da jeg så denne mannen, for vil helst unngå en hver situasjon for å slippe og sloss, da jeg er ekstremt imot vold.

Det var litt av en historie, men ingen skade skjedd -  det er det viktigste !

Over til  noe litt mer hyggelig. Forrige uke gjorde Olav og jeg ferdig leiligheten vår på Ekeberg.

Var en god del vi måtte få ferdig før leietakerne våres skulle flytte inn - men vi rakk det, vi.

Jeg har selv plukket ut fliser på badet, doen, vasken, speilet og dusenj fra flisekompaniet på skøyen.Girls and guns...

Elsker flisene fra // HER <3Jeg plukket ut et unikt og lekkert gulv fra Unike Gulv // HER

Unikt Gulv er en leverandør av høykvalitets tregulv til privatpersoner og næringsliv. De tilfører mye lidenskap, fagkunnskap og kreativitet til våre leveranser.

De holder til i Bygdøy Allé 63, 0265 OsloTlf.: 21 08 08 62

Trenger du, eller noen du kjenner et nytt gulv? Da anbefaler jeg gulv fra Unike Gulv. Du får den hjelpen du trenger ved å maile: even@uniktgulv.no (Hils fra meg, da det er en god venn av meg som driver dette ;)

Dette er faktisk det fineste gulvet jeg noen gang har sett! Det var også det første alle vi hadde på visning kommenterte.

"Skal det værra lekkert, så skal det værra lekkert ! " ;)

Leiligheten er helt praktfull, så jeg er stolt av å eie noe så fint med min forlovede <3

Torsdag var jeg på lanseringsfesten for TV3 og MTG i forbindelse med tv-programmet <<Kongen på haugen >> som jeg er med i fra15.september.

Jeg hadde kledd meg fra topp til tå i et antrekk fra en av Norges beste designere - Nina Jarebrink.

Her står jeg med fire av vennene mine fra << Kongen på haugen >>Ha,ha ! Nydelige programleder Jannecke Weeden fra <<Lukket visning>> skuespiller Abu, designer Fam, og meg, koser vårs.

Ble en liten time, før min kjære hentet meg.

Dennis og jeg gjør alltid noe ekstra koselig sammen i løpet av uken. Før han skulle til pappaen sin, og jeg på jentekveld hos min barndomsvennine, Mona, bakte vi sjokoladefondant. 

De smakte helt fantastiske, så jeg tok med et par til venninene mine.

Det ble en utrolig hyggelig jentekveld hos verdens beste Mona. Det var også veldig koselig å se hennes fantastiske mor, Kristin, og lillebror Mikkel igjen. Ekstra hyggelig var det at de joina oss, da Mona og familien hennes er noen av de snilleste jeg kjenner <3

Min nydelige "slependsister" <3 Kommer til å savne Mona når hun reiser ;( (Hun er tilbake om 2 mnd, men alikevel... )


Lørdag hadde vi tidenes hyggeligste utdrikningslag for en av mine herligste venniner, kristine, med en nydelig bukett  jenter + 1 fantastisk homofil ;)

Kristine <3 Mrs Høyli to be <3I love this girl <3


Ha,ha.. eneste bildet jeg fant fra selve middagen. Det ble en utrolig hyggelig kveld. Gleder meg til bryllupet <3

Hadde en koselig søndagstur med min skjønne sønn i min forlovedes glis ;)

Digger porsche, men sverger til og elsker min rosa Mercedes <3

 

Bil er bil ;) 

Storebroren min bor ikke så langt fra der Mamma og Pappa er begravet, så jeg tok en tur innom graven for å gjøre det litt ekstra fint for de, etter jeg hadde vært på besøk hos han i dag.


Kjøpte inn nydelige blomster og en bærbusk (?) til mamma i dag, da jeg trodde at de jeg hadde plantet for noen uker siden hadde visnet. Der tok jeg feil ! De hadde blomstret, og blitt enda vakrere siden sist. Jeg fikk presset oppi bærbusken og de lilla blomstene, så tok jeg med den siste hjem.

Nå ble det fint hos Mamma'n og Pappa'n min <3 (De rustne lyktene skal byttes ut med nye. De blir dessverre rustne pga regn, snø osv)

Må nesten legge til en herlig ting Dennis sa i går. Jeg sa; "Ååh, nå lignet du på pappa'n min, Dennis!" Dennis: Hvor lenge er det siden jeg lekte med bilene mine med morfar? Linni: det begynner å bli godt over 1.år siden. Dennis: Jeg likte pappa'n din veldig godt ! Linni med klump i halsen: "ååh, og han elsket deg". Dennis: "men jeg han mest!" Linni: tårer,tårer,tårer, og holdt rundt han. Dennis: Men jeg liker deg best av alle, mamma. Se! du gråter gladtårer, Mamma. Linni: tårer,tårer,tårer - ja, og takk for at du er min sønn ! Olav (kom tilfeldigvis inn): "Tingeling,(Olav kaller meg det;) har du gråtet?? Linni: Ehm, Ja, men det er fordi at Dennis sa at han likte morfaren sin veldig godt. Olav: blank i øynene og gav meg en klem.

Herregud, så fantastiske gutter jeg har i livet mitt <3 

Det gjelder å holde tungen rett i munn når det gjelder alt Dennisen min skal. (I tillegg til det Olav jeg skal)

I morgen skal jeg kjøpe en tavle jeg kan skrive ned alt som har med Dennis å gjøre. Når han må levere inn lekser, i bursdager (føles ut som han er innvitert i bursdag annen hver dag) foreldremøter, div papirer som må leveres inn til helsesøster og lærere osv.

Tenkte også å kjøpe en tavle til å skrive ned alt Olav og jeg blir innvitert på: Brylluper, dåp, bursdager, events, jobbreiser osv. (Ikke lett å holde styr på alt)

Alle møter og jobb som har med meg og gjøre har jeg på tlf min - men greit å ha skrevet ned alt det andre på tavler slik at det er noe av det første man ser når man våkner. Har jeg ikke system, går alt i surr for meg. Nå henger det jo A4 ark overalt her, med diverse vi må, timeplanen til Dennis osv.

Ha,ha ! Livet som mor ! Jeg elsker uansett livet som en mor til en 5,5 åring <3 (Han blir 6 år neste onsdag) Noe av det søteste jeg ser er når han gjør leksene sine, eller når han spør om alt mulig rart.

Denne uken er det fullt opp med jobb, møter, nye prosjekter, bursdag som Dennis skal i, jentemiddag med venniner, og en snartur til Stavanger for å besøke Grandma med min storebror.

I love to work and I love my family <3

 

Ha en flott kveld videre.

 

P.s De gangene jeg er litt treg med å blogge, kan du kan følge meg på instagram hvor jeg heter @meisterlinni og har over 80 000 følgere 

 

Smask

 Little things matter

26.08.2015

Hei på dere.

Alltid like hyggelig å være på besøk hos favorittbanken vår Nordea.

Dennis fikk ballong og en kul sparebørse. Han sier selv at han sparer tl ferrari, men mamma'n sier at han sparer til leilighet (selvom jeg aldri vil at han skal flytte ut)

Det var stort da Dennis fikk sine første lekser med hjem. De holder bl. a på å lære om bokstaven ' L' , hvordan man skriver og uttaler den. Herregud, så søtt! Fikk tårer i øyekroken, da sønnen min gjorde leksene sine for første gang <3 

Ellers så har Dennis og Olav har fått seg <<skylander>> "tatoveringer", så nå er de de tøffeste guttene i gata ;)

Det er de små gledene i hverdagen som betyr noe <3Ha en fin dag videre.

 Sexy over 60

24.08.2015

Annonse!

 

Hello beautiful people.                                                                                                                                                                                                                             

Vi har hatt tidenes hyggeligste helg.

Startet helgen med et brak av en bursdagsfeiring til en fantastisk mann jeg kjenner;) Han ble 60 år og hadde tidenes party. En uforglemmelig kveld, med andre ord.

Vi sov over på favoritthotellet vårt Saga Hotell.

Elsker den varme og hjemmekoselige følelsen man får når man er der. Menneskene som jobber der er like fantastiske som hotellet.

Vi bodde på Greften Greff suite 307, som er et av favorittrommet.

Det var faktisk den suiten vi bodde på tidligere i år, da Olav fridde til meg på den beryktede restauranten Deres St. Raw. Du kan lese mer om forlovelsen // HER

Restauranten er kjent for å tilby det beste innen sushi verden, da maten får smaksløkene dine til å danse. Du kan lese mer om restauranten // HER.

Frokosten fikk jeg servert på sengen av mannen min som hadde overrasket med room service - det er ganske digg å våkne til dagen derpå.

Gleder meg allerede til neste gang vi skal bo på Saga Hotell.

 

Livvakten og kompisen vår, Yaj, stod vakt i 60 års dagen ;)

Spiste en hyggelig brunch hos min "svigersøster" i går, og fikk kost med den herlige nivøen til Olav <3 Åååh, jeg dør nesten av å tenke på han <3 Bebiser + meg = <3 <3 <3

Apropos "bebiser", gleder meg veldig til å hente sønnen min etterpå, for han har vært hos pappaen sin i helgen.

Søndagen tilbrakte vi hele dagen sammen på sjøen <3


The devil wears Prada !

 

Skal i et møte i banken nå vedrørende et prosjekt Olav og jeg har sammen - det blir spennende !

Ha en flott dag videre.

 Friends are the family you choose

21.08.2015

Hei kjære lesere.Kjolen jeg hadde på i går er fra min egen kleskolleksjon // HER

Dagen i går var ganske så hektisk.

Etter at jeg hadde jobbet litt med tanker og idéer rundt den neste kleskolleksjonen min, hentet jeg Dennis Michael på skolen.

Vi dro på shopping i bogstadveien og handlet nye klær til han, da han vokser så fort !

Dennis er innvitert i to bursdager denne uken, så vi kjøpte også gaver + noen ekstra leker, slik at vi har noen på lur til neste bursdag han skal i.

Handlet inn det jeg trengte til jentekvelden min med barndomsvenninene mine, Maria og Mona.

Da vi kom hjem var det bare å kaste seg rundt. Jeg begynte å rydde og ordne slik at det ble fint til jentene mine kom. Pyntet Dennis klar til bursdagen, og så kjørte Olav, Dennis i bursdagen, mens jeg støvsuget og vasket huset.

Lagde noen deilige lefserull med laks, dill og philedelphia ost, og smørte mange kjeks med forskjellige og smakfulle oster.

Pyntet litt ekstra med rosa farger og rakk akkurat å bli ferdig med alt til Dennis kom hjem fra bursdagen.

Da han hadde gjort seg klar for sengen, fikk han være litt lengere opp for å hilse på Mona og Maria. (Mona er en av fadderne til Dennis) 

Olav dro på vinsmaking kveld til "svigerbroren" sin, så vi hadde hele huset for oss selv ;)

Dennisen sovnet på 1-2-3, da det hadde vært en lang dag for han med skole, shopping og bursdag.

Det ble en av de hyggeligste og fineste kveldene jeg har hatt på lenge med to av mine aller beste venner.

Vi snakket om alt fra barndommen, følelser, og hva man satt med inni seg. Hvor mye man har opplevd og hvordan man har taklet de forskjellige situasjonene, så det gikk på rundgang med gråt, kos og latter. 

Vi satt til langt på natt og klarte ikke og slutte å fortelle hvor heldige vi føler oss som har hverandre i livene våres, hvor mye vi elsker hverandre og verdsetter vennskapet vårt.

Jeg har et 24 års langt vennskap med Mona, og et 18 års langt vennskap med Maria - det skal vare livet ut.

Da de dro satt jeg med en god følelse om at jeg er velsingnet med verdens beste venner.

Min flotte mann kom inn døren 03:30 og var i strålende humør. Han hadde også kost seg, for å si det sånn. Ha-ha! Han var så søt , og jeg ler bare av å tenke på han <3

I dag stod jeg opp kl:07:00 uten noe problener. Jeg sov ordentlig godt i natt, så i dag føler jeg meg helt uthvilt - det er en deiig følelse.

Etter at jeg kjørte skatten min til skolen, var jeg litt lei meg... Kom på at det er hele to dager til jeg ser han igjen, da det er pappaen sin helg. Han koser seg som bare det med pappaen sin - men det er bare det at jeg elsker å våkne opp til mitt favoritt ord; "MAMMA"  <3 så vil helst høre det hver dag !

I dag skal Olav og jeg ha en rolig kveld, for i morgen skal vi i en 60 årsdag som begynner tidlig på dagen.

Etter bursdagen i morgen skal vi sove over på SAGA HOTELL, hvor Olav fridde til meg tidligere i år <3 Det gleder jeg meg til.

Nå skal jeg til Mercedes Erik Arnesen Helsfyr, som er en av favoritt samarbeidspartnerene mine. Skal bl. a snakke om hvilken biler jeg skal teste ut for de. Kommer mange nye biler i september, så gleder meg som en liten unge ! (Ingen hemmelighet at jeg er en stor bil entusiast)
Her driver jeg med pirkearbeid etter at jeg hadde vasket trappene - ha,ha ! Olav som tok bildet av meg. Fineste jentene mine <3 Koselig at Maria hadde på seg den fine cardiganen fra kleskolleksjonen min // HER


God helg !Sponatneous

20.08.2015

Dagen i går startet jeg med å spise en koselig frokost med sønnen min.

Dro i lunsjmøte på restaurant  <<Nodee>> med Marianne fra Se & Hør.

Alltid like koselig å være med henne. 

Etter møte med Marianne dro jeg i et nytt møte angående bloggen.

Da jeg endelig var ferdig på jobb tok min kjære og jeg en tur på sjøen i båten vår. (Dennis sov over hos pappaen sin i går<3)

Vår gode kompis, Tom, joinet oss etter jobb.

Bikinien jeg har på meg på bildene under er fra min egen kleskolleksjon // HER. Den ble "dessverre" utsolgt etter bare to dager, men lager flere til neste kolleksjon.

Hadde middagsavtale kl:19:30, så ble ikke mange timene på sjøen, men nok til å ta seg en ettermiddagshvil i armene på min kjære.

Ikke ofte jeg spiser både lunsj og middag på samme restarant, men sånn ble det i går. Restaurant <<Nodee>> har nesten blitt mitt andre hjem.

Jeg elsker maten der, beliggenheten, servicen, stilen, og alle som jobber der. Er ikke rart jeg har de fleste møtene mine på << Nodee >>. Jeg mener ærlig talt at <<Nodee>> er en av de beste restaurantene i Norge. (OBS! GRATIS REKLAME! )

Jeg spiste middag med mine herlige venner, Kristine og Dag. Olav kom etter at han hadde vært hos storesøsteren sin.

Gleder meg veldig til disse herlige menneskene (Kristine og Dag) skal gifte seg i september.

Var utrolig hyggelig å møte Anders og Pernille. Vi har en felles venn fra Sverige som heter Victor. Hans familie eier <<Gina Tricot>> og vi var så heldige å bli innvitert i 30.års dagen til Victor, som holdt sted i Como sjøen. Bestevennen hans, Anders, kom vi i kontakt med i går på<< Nodee>>, da vi var på vei til å dra - men han og Pernille var så hyggelige, så vi endte opp med å ta noen glass vin med de. Jeg syns det er gøy og bånde med mennesker man aldri har møtt før.

Veldig typisk meg å være spontan, da jeg er stjernetegnet skytten.

Skytten

Fysiske kjennetegn:

-En kvinne født i skyttens tegn er ofte blek, og har klare øyne
-Hun har en kvinnelig timeglassfigur, og et markert utseende

Mentale kjenntegn:

-Modig, ambisiøs og full av energi.
-Eventyrlysten

En kvinne født i skyttens tegn har ofte god selvtillitt, og hun snakker ofte før hun tenker. Hun er lett å bli kjent med, men vanskelig å komme ordentlig under huden på. Hun er svært glad i å reise, og elsker å oppdage nye steder og situasjoner.

Hun har ofte et godt seksualliv, og liker også her å utforske nye ting. Hun er populær blant menn, og kan som regel velge og vrake blant flere beilere. Å utvikle et langvarig og seriøst forhold er derimot en større utfordring, på en side trenger hun en mann som orker å holde følge med henne, på en annen side er hun avhengig av en mann som holder begge bena godt plantet på jorden, og som kan være hennes støtte i hverdagen. Av den grunn vakler hun lett.

En skyttes beste kjærlighetsmatcher er fisker og tvillinger.

Ha-ha ! Kjenner meg igjen i noe, men ikke alt ! Blek f.eks, det har jeg aldri vært ;)

Hvilke stjernetegn er du og kjenner du deg igjen i de "typiske" tegnene ?

Du kan lese mer om ditt stjernetegn  // HER

 

Flinke kokken på <<Nodee >>


l

 Ble ingen salg på bloggen i går, da dagen løp fra meg - men legger ut klær for salg senere.

 

Ha en strålende dag mine venner.

 

 Annonse!My precious

18.08.2015

God kveld kjære lesere. 

I dag har dagen godt i ett.

Hentet Dennis rett etter skolen. Meningen var at han skulle gå på aks (aktivitetsskolen) etter skolen - men det får han vente med til armen er bedre.

Modige, flinke gutten min. Gjør ordentlig vondt i mammahjertet å tenke på at ungen min skulle få en skolstart med brukket arm - men heldigvis går det bra med han. 

Han og resten av 1.klassingene var sammen med fadderne sine i dag - det var stort ! 

I morgen skal de bl. a ha matte, det synes Dennis er kjempegøy ! Han liker tall, akkuart som sin mor.

Gleder meg til han kan løpe fritt rundt igjen og bruke begge armene <3

Har ringt Volvat to ganger i dag for å forsikre meg om at det ikke er noe mer de kan gjøre for at Dennis sin arm kan leges fortere. Legen forstod meg kjempegodt (lo litt) da hun er mor selv, og ba meg ta vare på mammahjertet. Hun forsikret meg om at Dennis er frisk i armen før jeg vet ordet av det, og at det kun er første uken som er verst.

Legen mente det er mye verre og mer smertefullt for voksne å få brudd enn barn, da smerter på barn gir seg raskere og sårene leges fortere. (Thank God !)

Herregud, det er ekstremsport å være mamma. Man er konstant beskymret for det uskyldige lille barnet sitt - men det er verdt alle følelsene på godt og vondt.

<3 Dennis + mamma <3I morgen skal jeg selge unna en god del klær på bloggen, så første mann til mølla ;)

 

Natta ;)New TV show

18.08.2015

God morgen fininger.
Tenkte å dele promoen til et kommende Tv-program på TV3.
Kongen på haugen

Hvorfor bruke en hel tv-serie på å finne ut av hvem som er tøffest i naturen, best til å lage mat eller er morsomst, når man kan gjøre alt på en gang? Hvem er best i absolutt alt? #kongenpåhaugen

Posted by TV3 Norge on 17. august 2015
Prisen for å være en offentlig person er ikke alltid lett. Spesielt ikke når man blir "kidnappet" og "plantet" på en bondegård i hele tre uker med folk man ikke kjenner ! Der måtte vi teste ting vi overhodet ikke kunne, eller hadde prøvd før. Dette da selvfølgelig under stress og press !


Kategori: Diverse
A huge step

17.08.2015

Hei til store og små.

Først og fremst vil jeg gratulere alle foreldre med barn som begynte på skolen i dag.

1.skoledag kunne ikke blitt mer perfekt ! Dennis kom i samme klasse som tidligere barnehagekompiser og nabobarn. Klasseforstanderen har rykte på seg for å være utrolig flink og snill - det er vi selvfølgelig veldig glade for.

Han klarte seg gjennom hele dagen med minimale smerter i armen, så jeg kunne ikke vært mere stolt.

Foreldrene fikk følge barna inn i klasserommet, men så måtte alle gå ut for å bli bedre kjent, mens barna gjorde det samme.

Kjente tårene presse seg på, da jeg så Dennis komme ut fra klasserommet med alle skolebarna <3 Han har blitt en så stor, modig, snill og flink gutt. Blir helt rørt bare av og snakke om det.

Må si vi var ekstremt heldige med det flotte været.

En magisk og minnerik dag for foreldre, besteforeldre og barna.

Husker fortsatt min 1.skoledag, og hvor stort det var - men syntes helt ærlig det var mye større å se sønnen min begynne på skolen.

Gled Dere alle småbarnsforeldre som har barn som begynner til neste år. 

Etter skolen feiret Dennis Mike, og jeg den store dagen med middag på << Nodee >>

Vi spiste crispy duck og så delte vi en deilig sjokoladefondant til dessert.

Nå er vi hjemme og skal nyte litt sol før det blir tidlig kveld.

 Dennis the menace

17.08.2015

"Rolig kveld", skrev jeg at vi skulle ha i går.. VEL - det ble alt annet enn en rolig kveld.

Vi hørte at Dennis Michael gråt litt utenfor på trampolinen. Han sa at han hadde dunket armen inntil nabogutten, da de hoppet, og at det gjorde veldig vondt i armen hans. Olav, bar han inn i sengen, så roet han seg ned. Jeg ringte legevakten og spurte hva de mente vi skulle gjøre. De sa vi kunne vente i 30 min og se ann armen. Jeg tok et skjerf rundt hodet og armen hans, slik at den lå stødig. (vet ikke hvorfor jeg gjorde det - men det var det første som falt meg inn - mors innsikt ?! ) Smørte han forsiktig inn med <<tigerbalsam>> og ventet i 30 min for å se hvordan det gikk.

Dennis er veldig flink til å late som at han ikke har vondt når han har det, da han har legeskrekk ?! 

Jeg så på øynene hans at han hadde ordentlig vondt, selvom han prøvde å smile til meg og late som ingenting. Det gjorde ordentlig vondt i mammahjertet mitt å se at ungen min hadde vondt, så vi dro til Volvat/legevakten etter "bare" 20.min

Det var lang kø, så ble på legevakten i ca to timer. Vi fikk tiden til å gå ved å se på fiskene, bygge lego og spille på tlf min. Han "klagde" ikke en eneste gang. Endelig var det vår tur, røntgen var litt skummelt, men også veldig spennende ! Joda, Dennisen hadde BRUKKET armen ?! Legen sa at Dennis Mike var en skikkelig tøffing som tok det så rolig og fint. De fleste unger hadde skreket og hylet. Huff, da jeg fikk vite at han hadde brukket armen, begynte tårene og trille. Dennis lo litt av meg og håpet at han skulle få gips, det syntes han er tøft.

Det ble ikke gips, men fatle, da sykepleieren tok den på sa Dennis; "  Mamma - dette er jo skikkelig kult ! " (Godt at "legeskrekken" er kurert !)

Legen sa at han må gå med den i 2-3 uker !

I dag er det 1.skoledag og Dennis gleder seg veldig, spesielt til å vise frem fatlen sin... Herregud, 1.skoledag med brukekt arm - det er så typisk vår flaks. Heldigvis er armen hans bra innen et par uker.

 Verdens herligste sønnen min <3 Dette blir noe å henge på veggen ;)

 

Godt å se at gutten fortsatt stråler og ellers har det bra <3

 

( Btw, er det noen som er keen på å kjøpe en trampoline med nett rundt. Skal vist være veldig trygt, med mindre en du hopper med lander på armen din  ;( 

 

Ha en strålende dag alle sammen.Must have

16.08.2015

God veld fine leserne mine.                                                                                                                                                                                                                        Annonse

Etter en deilig joggetur med Olav, og Dennis som syklet ved siden av, dro jeg hjem og hadde "hjemmespa".

I dusjen smørte jeg meg inn med scrub fra Lalicious // HER. Den lukter helt himmelsk og huden føles helt fantstisk etter og ha brukt den.

Smørte meg inn med Glam glow gjørmemaske fra // HER

Når du tar på masken er den mørk og deretter kommer det hull i masken der hudormene blir bekjempet. Du kommer til å elske den.

Det føles som at huden er ekstremt stram etter behandling!Jeg er så fornøyd med min rosa hårføner fra Makestyle.no.  Grunnen til at denne føneren skiller seg fra alle andre fønere, er at denne er utført med en svært kraftig AC motor som gjør at den gir kraftig utblåsing og håret blir tørt på minutter. Tid for meg er verdifult, så fritt for å ikke kaste bort tiden min på å føne håret i 20 min ;)

Du finner føneren // HER

Her har jeg kun brukt MAST børsten min på den ene siden. Dere ser hvilken side som er fønet med den utrolige gode børsten fra // HER

Den løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste.

Her har jeg kun børstet og fønet håret. På bildet ser dere at det allerede har blitt glatt og rett uten at jeg har brukt rettetang - det takket være MAST børsten.

Ønsker du et skinnene og glatt resultat på ca 3 min, er MAST den rette rettetangen å bruke.

Du vil merke med en gang at denne rettetangen skiller seg fra andre rettetenger. Alle funskjoner og deler er valgt av øverst kvalitet for å skape noe unikt og en merkbar forskjell ift andre rettetenger på markedet.

Volia ! Glatt og skinnende på ca 3 min. Du finner den // HER

Ønsker du å gjøre noe ekstra spennende med håret ditt kan jeg anbefale krølltangen fra MAST.

Hvis du vil ha elegante, store bølger som gir deg en sofistikert look, så er denne perfekt for deg. 
Krølltangen fra MAST er et proffesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, krøller og struktur. Den er veldig enkel å bruke, det er bare å rulle håret rundt den sylformede tangen.

Dette gjorde jeg på under 5 min. 
Sånn, da er jeg klar for å ha en "hårfin" kveld med mannen min ;)

 

Du finner alt du trenger til skjønnhet og pleie hos favoritt nettbutikken min << Makestyle.no >> (Har sverget til de i over 6 år)

 

Håper Dere blir glad for tipsene jeg gir.

Anbefaler kun det jeg bruker selv, da jeg vet det gir det resultatet man ønsker.

 

Ha en fin kveld.

 

 Playdate with the best

16.08.2015

                                                                                                                                                                                                                                                                     Annonse!

I dag hadde Dennis og jeg en koselig morgen sammen.

Vi spilte <<Sjakk>>, <<Jakten på den forsvunnede diamanten>> og <<ping-pong>>. 

Vi skal ut og trene etterpå - det vil si at jeg skal jogge, mens Dennis sykler ved siden av. 

Etter jeg har kommet tilbake fra joggeturen og dusjet, tenkte jeg å teste ut ny MAST rettetang, krølltang + hårbørste fra Makestyle.no

Gleder meg til å dele bildene av resultatet med Dere senere.

 

Kategori: Diverse
Weekend fun

16.08.2015

Hei fininger.

Dennis Michael og jeg dro på besøk hos min gode vennine, Kristine i går.

Alltid like koselig å være sammen med Kistine, og de herlige sønnene hennes. 

Prøvde også den lekre brudepikekjolen jeg skal gå med i bryllupet hennes i september - det gleder jeg meg veldig til.

Senere møtte Dennis og jeg, Olav ved << Kongen>> og tok oss en tur på sjøen. Det ble ikke mange timene, da det blåste ganske surt. Vi stod over badingen, så Olav tok oss heller med på sightseeing ved Bjørvika og forklarte oss om byutvikling. Utrolig spennede og interessant å høre om alt som har skjedd der de siste årene, da vi eier en leilighet sammen på Ekeberg.

Vi grillet da vi kom hjem og slappet av resten av kvelden. 

Det har vært en rolig og deilig helg, så nå føler jeg meg uthvilt og klar for den kommende uken.

Ha en fin dag kjære lesere.
I feel lucky

15.08.2015

                                                                                                                                                                                                                                                                       Annonse!

Wohoo !

Fikk endelig fjernet etterveksten min hos Head Frisør i går - det var på tide !

De holder til i Hegdehaugsveien 30 i Oslo

Ble som alltid like fornøyd, da Ole Gunnar leverer som alltid !
Ønsker du å bestille time kan du ringe: 22 60 62 67
Maria sminket meg med ny foundation fra NARS og consealer fra Nilens Jord.
Jeg er stor fan av de produktene og synes de gir et fantastisk bra "sluttresultat".


Her satt jeg med farge i håret - det kalles multitasking !

Head Frisør har mange flotte produkter til salgs i salongen, så det er bare å dra innom hvis du trenger sminke av topp kvalitet ! (De gjør underverker med ansiktet ditt)
Etter frisøren dro jeg og hentet Dennis på aktivitetsskolen. Vi endte opp med å gå en liten tur fra bilen og til båten.


Vi måtte vente én time på Olav, da han skulle selge en bil, så da drev vi litt utenfor <<Kongen >> hvor vi skulle plukke han opp.Dennis får alltid ny hobbybok fra << Cars >> av meg. Tror det kommer ut hvert kvartal ?! Han elsker å gjøre oppgavene i boken, som f.eks å regne, fargelegge etter tall osv. Ordenltig flink og nøye er han. Fra han fikk en fargeblyant i hånden har han alltid vært ekstremt nøye på å fargelegge innenfor tegningen. Barnehagetantene/ansatte/pedagogene sa flere ganger til oss at det var veldig uvanlig å fargelegge så nøye og fint, da han var så liten. Tror kanskje han har arvet det talentet etter sin morfaren <3

Herregud, for noen deilige dager vi har hatt på sjøen den siste uken. Føler oss heldige, og setter stor pris på at Scandinavia har så mye sol å tilby oss om dagen

Kosemosing<3

Dennis badet lenge i det lunkne vannet - det er så herlig å se på han kose seg og bade.
Tom, Dennis og Olav koste seg i boblebadet - det føltes ihvertfall sånn ut på temperaturen. (Jeg lover ! )

Kjente virkelig på følelsen av lykke igår, da jeg fikk kveldssolen i ansiktet, mens jeg badet med den blide og herlige ungen min.

"Happy campers !" Vi var som noen barn hele gjengen og badet opptil flere ganger. 
Elsker den deilige og blide ungen min så høyt ! (Sorry!  Jeg vet jeg sier det ofte - men kan helt ærlig ikke få sagt det nok!)

Bror fra en annen mor !
I'm a pillow... 
Takk for nok en nydelg dag på sjøen med noen av de jeg elsker mest her i verden.
Da vi kom hjem var det blitt mørkt. Dennis Michael holdt på og sovne mens han pusset tennene, så endte opp med å pusse de for han ;)
Olav og jeg fant ut at vi skulle grille (fått ny grill, derfor;) og koste oss med litt rødvin.
Jeg overrasket Olav med fulldekket bord, levende lys og masse deilig tilbehør til grillmat. Da han kom inn fra hagen, sa han; " OJ, DET ER DET FINESTE BORDET JEG HAR SETT ! " Krise at begge trodde den andre hadde tatt bilde av bordet, noe vi ikke hadde gjort, så har derfor ingen bilde av det ;( (det som var så fint- ha,ha! )

Var så varmt i går, så satt i bikinitoppen min helt til vi la oss.
Olav tuller alltid med at når vi blir gamle skal vi nyte utsikten sammen i hver hvor stol.
"Njåååååå", tenker sikkert dere - men jeg tenker; " Hver vår stol? Hvorfor ikke i samme ? <3 Ha, ha ! I går satt vi faktisk i hver vår stol og nøt utsikten sammen, mens vi pratet til langt på natt. (Fortsatt unge og spreke, heldigvis)
Heldige meg, som er forlovet med min aller bestevenn og kjæreste <3


Nå har Dennis Mike besøk av bestekompisen hans, Jan. De har fått lunsj: Brødskive med brunost. De sitter nede og spiller Xbox, mens jeg ligger oppe og jobber litt.


Olav er allerde på jobb, og snart skal Dennis og jeg handle inn det siste han trenger til 1.skoledag som er på mandag. Han trenger nye klær, da han vokser så fort, penal osv.
Tenker vi stikker innom min gode vennine Kristine, etter vi har handlet. Du finner den fine bloggen hennes // HER ! Hun har to nydelige sønner som Dennis kan leke med.
Dette lukter nok en herlig dag !
Ønsker alle en strålende dag videre.
Smask


Another beautiful day

14.08.2015

 

Alltid en deilig følelse når regnskapet mitt er levert. 

Flettet denne blomsterkransen, da jeg ventet på at Olav skulle bli ferdig i et møte. (finner alltid på noe for å få tiden til å gå fortere )

Det ble nok en deilig dag på sjøen, og denne gangen med vår gode venn Tom, som vi eier båten sammen med ;)

Etter jobb og skole, hadde vi med oss masse god mat og drikke, og nøt resten av dagen på sjøen.

Dennis og jeg handlet inn det vi trengte.

 Her ventet vi på og bli plukket opp av Olav på Tjuvholmen.

Nøtter er sunt for kropp og sjel ! Har til og med hørt at det minsker faren for å få kreft, så her spises det mye nøtter !Ingenting er som å spise middag i middagsbuka ;)

Dette kaller jeg "båtmat" !Det var litt for deilig temperatur i vannet.

Må man, så må man ! 

Her så vi på babybilder av Dennis <3 <3 <3

Titanic <3

Dennis og jeg hadde så sykt latterkrampe da vi satt foran på båten og tullet om alt mulig rart. Vi begge er sykt fan av Mr.Bean og lurte på om "Teddy" hadde hengt i masten hvis Mr.Bean hadde hatt båt. Ha-ha !

 

Verdens beste Tom (snart kjent han i 10 år) Han kan man alltid regne med. Heldig den dama som ender opp med han. (Jeg må bare godkjenne henne ;)

Ship o'Hoi !Ha en flott dag videre alle sammen.

 

Stor klem

( P.s. Vi har alltid med redningsvester i båten og bruker de når vi kjører ut på havet, ikke når vi driver, eller ligger stille. Dennis har alltid på vesten sin )Kategori: Diverse
Carpe diem

13.08.2015

Hei på Dere !

Tirsdag - onsdag sov Dennis Michael hos Pappaen sin, så da hadde Olav og jeg hele kvelden for oss selv.

Vi delte en 21 år gammel rødvinsflaske.

How romantic ;) 

Vi hadde tydeligvis mye å snakke om når det kommer til jobb, fremtid osv, så ble sittende i timesvis, bare han, jeg og rødvinsflasken.

Elsker når vi har stunder som dette - det er da det går opp for meg at det er han jeg vil dele resten av mitt liv med <3

Dette var en sinnsykt god rødvin !


Vi hadde ikke på tven en eneste gang i løpet av kvelden, kun levende lys, musikk og hverandre. 

-... og SELVFØLGELIG masse snacks. (Vi er noen skikkelige godtemomser)

Viktig å pleie kjærligheten i ny og ne, slik at man ikke gjør hverdagenn, eller forholdet til en "vanesak". Kjærligheten skal man dyrke og sette pris på, mener jeg !

Jeg fikset neglene mine hos flinke Kätlin. Digger at jeg kan forklare hvordan jeg ønsker å ha de, så gjør hun de til virkelige.

Ekte prinsessenegler !
Ønsker du også negler av topp kvalitet, samt få akkurat det du ønsker på neglene dine, da er denne flinke dama den rette å ringe.

Du når Kätlin på: 40 52 32 52. Hils fra meg ;)

Det var så utrolig fint vær i går, så Dennis, Olav og jeg bestemte oss for å dra på båttur. Det gjelder å utnytte de få soldagene vi får til det fulle. 

Etter at jeg hadde hentet Dennis på skolenl, plukket Olav, Dennis Mike og meg opp ved den gamle barnehagen til Dennis. (Akerbrygge barnehage) Der ble vi tatt godt i mot, sepesielt Dennis av den gamle gjengen sin. Bl. a kjæresten hans Tammi og bestevennene hans, Adrian <3 Han fikk et stort smellkyss av Tammi, da de så hverandre. 

Herregud, så søtt! De er 1.år yngre enn Dennis, så de begynner ikke på skolen før neste år.

Utrolig hyggelig at alt var som før, da de traff hverandre. Skulle ønske de skulle gå på skole sammen de neste 13 årene, men de får uansett holde kontakten.

Det var helt magisk å være på sjøen i går med yndlingsguttene mine. Vi koste oss nesten ihjel !

Ut på tur - aldri sur !Oh yes I did ! En gang havfrue - alltid havfrue !

 

Where I belong <3 Bestekompisen min <3

<3Må si det har blitt utrolig flott på tjuvholmen. Kult at Oslo begynner å bli en ordentlig kul by - det var på tide !


Vi elsker å være på sjøen, så for oss ble gårsdagen en perfekt dag.

Tenker vi tar en tur ut i dag også, så fort vi er ferdig på skole og jobb.

 

Ønsker alle en flott dag i solen.

 

Kem

 

Annonse!Kissable Lips

11.08.2015

Jeg er en <<sucker>> for lebestift og lip plumpere - det har jeg vært fra jeg var et liten barn.

Da jeg var liten og skulle bli med Mamma og Pappa på et kjøpesenter, plasserte de storebroren min i en leketøysbutikk, og meg i en sminkebutikk ettersom det var det beste jeg visste. Der kunne jeg stå og glo på alle leppestiftene helt til de var ferdige å handle - ha,ha ! ( True story! )

Jeg har alltid elsket sminke og kommer alltid til å gjøre det ! 

Makestyle.no har fått inn nye leppestifter fra <<TheBalm>> og Lip plumpere fra <<Lipfusion>>

Jeg elsker de nye TheBalm leppestiftene fra Makestyle.no - De gir en utrolig farge og masser av fuktighet. Det elegante designet kan infiltrere selv den minste party-vesken for å gi leppene din all den secret service de trenger. THE BALM GIRLS kommer i 6 ulike farger så du kan gli ubemerket inn uansett hvilket oppdragt du har!

Du finner flere // HER

Dette er min nye favoritt lip plumper fra Lipfusion.

LipFusion Lip Plump inneholder mikro-injisert kollagen i form av innkapslet marine kollagen som har blitt dehydrert slik at den kan absorberes inn i leppen. Der søker den etter leppens naturlige vann for deretter å re-hydrere og utvide seg.Det er dette som skaper en merkbar forstørrelse av leppen  ?som varer inntil 48 timer!

Du finner den // HERDu finner flere fantastiske produkter fra favoritt nettbutikken min - Makestyle.no // HER

 

Håper du ble glad for tipset.

 

Kyss

 

 

Annonse!50 % salg på LM By Linni Meister vesker + lommebok

11.08.2015

Hallaien.

Nå er det ikke lenge til vi skal i gang med ny LM By Linni Meister veske og kleskolleksjon.

Er ikke så mye igjen av veskene + lommebøkene, så nå får du de til 50 %.

Trykk på bildene for å komme direkte til butikken.


Håper du finner noe du liker av det som er igjen.

 

Stor klem

 

Annonse!I'm blessed

10.08.2015

Hei alle leserne mine <3

Torsdag var jeg i en utrolig koselig jentemiddag på Nodee (Favoritt restauranten min)

Herregud som vi lo av alle de morsomme og syke samtalene vi hadde. De gærne har det godt!


Jeg er så heldig og kjenner den fantastiske flinke kokken som jobber på Nodee, så vi fikk prøvesmake denne unike og smakfulle biten.

Olav var ute og spiste med barndomskompisene sine, så endte opp med å møte de på byen. Woop-woop!

Stian og Olav ser ut som to dråper vann ;)

Ble en fantastisk morsom og minnerik kveld med verdens beste mennesker !

Fredag dro vi på roadtrip til Neset på Rauland. (Hytteparadiset til Moren til Olav)

Vi kjørte Ikke i Dennis sin lambo, men i en annen lekker bil <3

<3 <3 <3

" Nobody wants to mess with batman or Superman ! "

Digget t-skjorten/singletten vi hadde på oss ;) 

 

" I'm coming for you !" 

Bestilte den på nett for en god del år siden ;)Jeg må virkelig ha gjort noe godt i livet mitt for å fortjene en sønn som Dennis Michael ! <3 <3 <3

Flotte, gode og snille skolegutten til mamma <3

Veien til rauland er så utrolig fin ! Jeg elsker å kjøre bil, høre på musikk og nyte den flotte naturen som er rundt oss. 


Flaks at alle tre er glad i å kjøre bil - det kommer godt med når vi skal kjøre lange strekninger.

Som sønn som mor <3

The Chauffeur ! <3

Vakkert !

Det er så ubeskrivelig vakkert på hyttetunet (Neset) til Moren til Olav. Liv Bente holdt et fantastisk opplegg (som alltid) med de flinkeste artistene, god mat, flott kuntutstilling, moteshow, og strålende vær. Det kunne ikke blitt mere perfekt enn det det var.

Vi er heldige som får oppleve dette år etter år.

Ekstra koselig var det for Dennis at Jan, (mannen til moren til Olav) sine barnebarn var der, slik at Dennis hadde noen å leke med.

Jeg elsker familien til Jan. De er en gjeng med godhjertede og herlige mennesker.
Det er så  ubeskrivelig vakkert på Neset, så her koser både store og små seg.

Olav kjørte alle barne rundt på firehjuling, til Deres (og hans) store glede !Jeg elsker å lage blomsterkrans. 

I get extra power with flower !

Var så herlig å møte min gode vennine, Unni, igjen <3

Den kledde han ;)Lille Nikkiiiiiiiii <3 Deilige hunden til moren til Olav.SE ! En bjørn som ligger på marken !Min flotte svigermor takker til alle som kom <3Herregud for noen flotte og flinke artister.  Neste gang bør du også komme - det bør oppleves !<3

Flotte Jan(mannen til Moren til Olav) og hans nydelige datter Margrethe. (Skulle ønske jeg hadde flere bilder av denne fine familien, men får ta flere neste gang)

Jan og jeg har bursdag samme dag (4.desember) så i år skal vi feire 100 års dag sammen 4 desember, da han fyller 70 år og jeg 30 år. Woohoo ! Det gleder jeg meg veldig til. Blir kun familie på denne festen, så skal jeg ha en feiring med venner senere. Det har vært en utrolig fin helg med mange herlige mennesker !

Nå gleder jeg meg til ny uke.

 

Ønsker alle en fin dag videre.

 

Klem

 

 LM By Linni Meister

06.08.2015

Hei fine Dere.

Neste uke skal jeg i møte angående ny kles og veskekolleksjon fra LM - By Linni Meister - det gleder jeg meg veldig til.Du finner den gamle kleskolleksjonen min // HER Du finner denne vesken // HER

Lommeboken finner du // HERVeske med leopardmønster // HER

 

Dennis og jeg har bestemt oss for og gjøre noe ekstra hyggelig sammen hver tirsdag ! Det blir enten å bake, dra på kino, lage noe ekstra godt til middag, ha filmkveld osv.

På Tirsdag som var bakte vi skoleboller (uten kokos) spilte spill og så på Emil i lønneberget.

Dennis elsker sin lille rød sparegris, og blir så fornøyd hver gang han får penger for å hjelpe til. Han sparer nemlig til La ferrari ;)

Dennis lagde disse bollene nesten helt selv. Syntes de ble utrolig store , flotte og gode !Alltid hyggelig å gjøre noe ekstra hyggelig sammen midt oppi den "hektiske" hverdagen. 

(Navnelappen fikk han på skolen;)

Det går så bra på skolen og han elsker å gå der. 

I dag skal han til Pappaen sin og være der til i morgen, så da skal mor ut og spise med 3 venniner - det blir koselig. 

 

 

Klem

 

 

Annonse!I'm a believer

04.08.2015

Wohoo ! Yr hadde rett, så da ble det en herlig båttur på oss i går.

Rakk også og dra innom for å besøke storebror på sykehuset før jeg hentet Dennis på skolen."Heis-selfie" på sykehuset er et must ?!..

<3

Lekebåten til Dennis. 

For en nydelig dag vi fikk på sjøen - det nøt vi til det fulleste, da vi ikke vet når neste båttur vil bli.

I dag leverte jeg Dennis 07:30 på skolen, og har tilbringet mesteparten av dagen hos storebroren min.

Gikk inn i kirken på Rikshospitalet for å tenne lys for de nære og kjære jeg har mistet, samt for de jeg elsker som fortsatt lever.

Tente et ekstra lys for å takke Gud for at han lot storebroren min leve... Kommer ikke helt over at han faktisk kunne dødd mens jeg var på ferie - men heldigvis gikk det bra, og det går mye bedre med armen. Legene har transplantert hud fra låret til armen hans, så nå venter vi spent på å se om det gror som det skal. Vi får vite det på torsdag.Jeg la meg oppi sengen ved siden av han, og så så vi på youtube klipp sammen, bl. a reinkarnasjon osv. Jeg synes sånt er så spennende !

Legger til noen av filmene vi så på, bl. a hvor en "engel" eller hva det nå enn er som ble fanget opp på kamera er. Legg merke til at "armene" og "ansiktet" på "engelen" lyser. 

 

 

Man velger selv hva man tror på, men jeg synes uansett det er gøy å se på.

 

Smask

 Back to school

03.08.2015

Heisann, hoppsann !

Forrige tirsdag spiste vi middag hos min bestevennine Sarah, og hennes nydelige sønn, Sofian.

Det er så herlig å se guttene våres sammen, og veldig rart å tenke på at da vi ble venner for første gang var vi på alderen til Sofian, 3 år.

Da guttene våres hadde lagt seg for kvelden, delte vi en flaske vin og pratet om alt fra barndommen og til nå. Det er ikke den ting vi ikke har vært i gjennom sammen (føles det ut som)og vi har backet hverandre fra dag én.

Jeg føler meg 100 % når jeg er sammen med Sarah og kjenner meg utrolig priviligert som har hatt henne som bestevenn hele livet mitt.

Njååå, samme hjertekjede har vi óg <3 

Godguttene våres <3

Onsdag ettermiddag tok Dennis Mike og jeg en kjøretur rundt omkring i Holmenkollen. 

Vi stoppet på flere steder for å se på den flotte utsikten.Jeg mener det er viktig og stoppe litt opp og ta seg tid til å se hvor vakkert det er rundt oss <3 Man kan fort glemme det, når man har tilgang til internett, xbox, iphone, tv osv...

Før Olav og jeg dro til Sørlandet forrige torsdag, stekte Dennis Mike og jeg vafler som han kunne ta med til Pappaen sin, da han skulle være der til søndag. Olav og jeg hadde noen deilige og solfylte dager i vakre Lillesand.

Fikk badet en god del, kjørt båt, møtt venner, og spiste mange, lange og koselige middager med mange hyggelige mennesker.

Badelaila! 

Nå er vi hjemme igjen og uken startet med et PANG, da klokken slo 07:00. Dennis sin "første skoledag" hvor både frokost og matpakke måtte lages, samt vi måtte pakke den nye flotte skolesekken han har fått av pappaen sin.

Var utrolig stort å se gutten vår med skolesekk på ryggen, og veldig rart å gå fra han på en stor skole. Lærerne virker i hvertfall utrolig hyggelige, så det var betryggende. Heldigvis kjente Dennis noen av klassekameratene fra før av - det gjorde det hele litt mindre skummelt for han.

Kjenner jeg gleder meg allerede til å hente han etterpå og høre om den spennende dagen hans.

Den ordentlige 1.skoldagen starter ikke før 19.august - men veldig glad for at barna har muligheten til å starte på aktivitetsskolen, slik at de venner seg til det nye miljøet, samt ny hverdag med nye mennesker.

Jeg er så stolt av den lille, store, fine gutten min og får klump i halsen av å tenkte på at barnehagetiden "allerede" er over ;(

 

Tiden flyr virkelig alt for fort og jeg kjenner enda mer på det og sette mere pris på hver dag man har sammen som en småbarnsfamilie. Før jeg vet ordet av det har vel ungen min ikke like mye tid til meg ;( Den tid, den sorg ! 

Genseren hans finner du // HER

I dag står regnskap + betale regninger på listen min. Skal innom Rikshosbetalet for å besøke storebroren min, så fort jeg er ferdig med regnskapet, og så skal jeg hente skolegutten min <3

Olav, Dennis og jeg tenker og ta en båttur senere hvis det blir like fint vær som yr påstår...

Nå er sommerferien over for vår del - men allerede til helgen skal vi til vakre Rauland på Nesetdagene (7.-9. august)

Det er moren til min forlovede som arrangerer Nestetdagene på Deres vakre landsted.

Gleder meg bl.a til å møte min gode vennine Unni Askeland, som jeg ble kjent med da vi spilte inn tv-serien << Kongen på haugen >> 

Slenger med et bilde av oss fra tv-innspillingen.

<< Kongen på haugen >> begynner på Tv3 i september og varer i 1,5 timer pr episode. 

I tillegg til at Unni skal vise frem den flotte kunsten sin, kommer det flotte artister, og så kan man få tradisjonsmat fra Bodil Nordjore - også kjent som "Turbobudeia". 

Legger ved litt mer info, så kanskje vi ses der til helgen.


 

Jeg gleder meg allerede.

 

Nå får jeg gjøre ferdig regnskapet her.

 

Klem

 

 

Annonse!


Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits