Good Luck

31.08.2014Da er jeg i gang med enda en konkurranse i samarbeid med Makestyle.no

Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under dette innlegget hva du kunne tenke deg å vinne, så kan du bli den heldige til å vinne det.

Vinneren trekkes i morgen kl:21:00.

Lykke til !

Trykker du på bildet under kan du se noen av mine favoritter fra Makestyle.

 

 // All you have to do is write in the comments below this post what you would like to win from // HERE, and be the lucky one to win it.

Winner will be drawn tomorrow at: 21: 00.

Good Luck!

 

Annonse !People who make me forget

31.08.2014

Hei kjære lesere.

For en uke det har vært for min del som bl. a gjesteprogramleder hos P4, bursdager, møter, besøk og i tilegg til dette slitt med stygg hoste og bronkitt.

Er på bedringens vei, men har virkelig ikke slappet av et eneste sekund nesten, så i dag skal jeg virkelig ta det med ro for å prøve å bli helt frisk igjen.

Jeg elsker friske og fine blomster, og denne uken var jeg så heldig å få blomster av både Olav, Dennis, min bestevenn Sarah og hennes nydelige familie som var på besøk her på fredag.

Herregud, for en deilig helg vi har hatt ! I dag startet vi en rolig morgen med å lage frokost, og spille spill.

Lagde eggerøre til kjæresten <3

-.. og varm kakao til  minsten.Ha ha - DET trynet da ! Har som sagt jobbet hele uken, selvom jeg har vært syk og går på penicillin, så idag skal jeg bruke hele dagen på å slappe ordentlig av og gjøre minst mulig, slik at jeg blir helt frisk !Vi var på lang roadtrip i går (kjørte til og fra Valdres) for å bli med Olav på jobb. (Han skulle hente bildeler osv til biler han skal selge) VI stoppet bl. a på et kjøpesenter i Valdres og kjøpte litt leker og annet morro for de minste.

Dennis fikk en legobrannbil av Olav, som han og Olav bygget sammen i dag tidlig.Det ble den fineste brannbilen i gata.
"Viktig" å matche litt når man skal på roadtrip. Her er vi straks klare til å kjøre, men først - en " selfie "..'

Vi fikk se mye vakker natur på veien.

Var også deilig å komme hjem etter 6 timer i bil, selvom vi hadde det gøy.

-.. men fikk oss en skikkelig hyggelig handletur i Valdres.

Her er noen bilder fra det usedvanlige hyggelige besøket fra en av mine aller beste venniner, Sarah. Vi har kjent hverandre siden barnehagen og selvom vi ikke møtes så alt for ofte er det som om vi har vært sammen hver dag når vi ser hverandre igjen - det er da man vet det er ekte vennskap !

Utrolig å tenke på av våre fantastiske og nydelige sønner er like gamle som da Sarah og jeg ble venner. Vi gikk i jongskollen barnehage i bærum.

Det var så koselig å se Dennis og Sofian leke så fint sammen og kose seg skikkelig, det er ingenting som gleder oss mer enn det.

Er det en som har skikkelig barnetekke, så er det kjæresten min (Flaks for meg som har barn ;)

Tre av de snilleste og beste menneskene jeg vet om i hele verden, Olav, Sarah og Elhami. Sarah og Elhami har vært sammen i 12 år, og det var faktik jeg som spleiset de da Sarah og jeg var 16 år. Fy fæææn, jeg gjorde en god jobb der ;)

Koseseg!

Sofian er noe av det herligste og blideste jeg har møtt, her prøver han solbrillene mine og vesken min.

Noen som koser seg.

Ingen slipper unna en bordtennismatch med Olav når vi har besøk.

Vel, det ble en av de hyggeligste kveldene jeg har hatt på lenge ! Det er rett å slett magisk å være sammen med mennesker som har vært ved din side hele livet, og kjenner deg akkurat for den du er og hva du har gått igjennom.Gleder meg allerede til neste gang jeg ser min bestevenn Sarah igjen og hennes nydelige familie <3

Håper dere har hatt en like fin helg som oss.

Konkurranse kommer senere i dag.

 

Love

 

 Kategori: Diverse
Konkurranse

28.08.2014

Her går det unna for "Gunnar" !

Til å ha bronkitt denne uken, synes jeg at jeg har klart meg bra som gjesteprogramleder hos P4. Jeg har ihvertfall storkost meg og hatt det kjempegøy med Michael.

Vi finner på så mye gøy ! I dag måtte jeg bl. a skrive et brev til en kjendis jsom eg digger, for så å ringe denne kjendisen å lese brevet jeg hadde skrevet -  ha ha ! Herregud! Det er ikke ofte jeg blir pinlig berørt, men det skal jeg love dere at jeg ble i dag ! Dette er en person jeg virkelig respekter og ser opp til. Dere kan høre hvem jeg ringte til // HER

Her skriver jeg brevet til Nils Vogt <3

Vi teste også ut hvordan det ville vært hvis jeg var med i << Hver gang vi møtes >> ha ha, det kan du høre // HER (bildet som er brukt av meg på P4 er fra 1900 tallet, så jeg skal få de til å bytte det fortest mulig ! Jeezez! )

Var også morsomt å ha min gode venn, Petter, som "drømmegjest" hos P4. Ha ha, we go way back og det ble et morsomt intervju. Alltid like hyggelig å møte "Petter'n".

-.. Så sånn har jeg det altså på jobb om dagen..
-.. NEIDA! Jeg sitter pent altså, bare tøffer meg for dere på bildene ;)

I dag etter jobb hos P4, dro jeg i møte på Hanami med noen av favorittsamarbeidspartnerene mine fra Betsson group - NORDICBET, som jeg er så heldig og jobber som ambassadør for. Jeg elsker alt som har med Casino, poker og spill å gjøre, så nå gleder jeg meg til alt vi skal gjøre sammen fremover.


Herregud, de har så sinnsykt god mat der.

I går var vi i 90 års dagen til den fantastiske farmoren til Olav - det var utrolig hyggelig og er det noen jeg virkelig har respekt for og ser opp til, så er det eldre mennesker med lang livserfaring og historier ! Rart å tenke på at min egen Grandma blir 90 år 2.okt i år. Håper virkelig jeg også blir over 90 år.

Jeg hadde på meg denne kjolen fra kolleksjonen min << Fantastic Fall >> i 90 års dagen.


 Du finner den  // HER

 

I morgen etter min siste dag som gjesteprogramleder for P4, skal jeg i møte med noen flere av mine favorittsamarbeidspartnere som holder til på Mercedes Erik Arnesen Helsfyr. Vi tenkte å kjøre en konkurranse hvor dere bl. a kan vinne en bil over lengere tid fra Erik Arnesen - men mer om dette forteller jeg i morgen etter møtet.

Nå har jeg jobbet i hele dag, men måtte kjøre en liten konkurranse her før jeg legger mobil og mac fra meg, og roper Dennis Michael inn, som er ute og hopper på trampolinen med bestekompisen sin. I kveld etter at jeg har lagt godgutten min, skal jeg tenne masse lys, lage noe deilig kveldsmat og ha skikkelig kvalitetstid med min bedre halvdel.

Jeg skal slappe helt av og fokusere 100 % på å blir frisk, for det verst jeg vet i hele verden er å være syk, for sånt no har ikke jeg tid til. Jeg vil jobbe, "leke" og ha det bra - men hvem vil ikke det ?! ;)
Her kommer ihvertfall konkurransen;

 

" Hvor mange kolleksjoner har jeg hatt i samarbeid med Illusion.no ? Klarer du å gjette riktig, kan du bli den heldige til å vinne et plagg fra den nyeste kolleksjonen min << Fantastic Fall - By Linni >> som du finner // HER."

Lykke til :)

 

 

 

 

 

Annonse!I love music

27.08.2014

I går ble nok en fin dag som gjesteprogramleder hos P4. Vi gjør så mye morsomt, bl. a gjorde vi noe som heter "snurr globusen", hvor jeg måtte ringe til  det landet fingeren min landet på, som ble Portugal, og da måtte jeg stille de 5 rareste spørsmålene - ha ha ! Skal legge ut lydklippet her, så fort jeg får det.

Jeg måtte også ha med meg en personlig eiendel i og med at det var "Ha med dag".

Jeg tok med "Puse" som jeg fikk på sengen da jeg ble født av min Mamma og Pappa, og har hatt den siden. Den har sovet med meg i alle år, og alle som kjenner meg har respekt for "puse". Dennis digger den og sier at det ikke er lov å leke med "Puse" for den er mamma sin kos.

Ha ha, og pappa som trodde jeg en gang ville legge den på hyllen ? Da kunne jeg like så godt lagt sjelen min på hyllen, for i Puse føler jeg både Mamma og Pappa, så den betyr alt for meg. Om jeg hadde blitt tilbudt alle pengene i hele verden mot å bytte bort Puse, hadde jeg takket blankt "NEI", for Puse er en del av meg, min historie og mitt liv ! Ekstra godt er den å kose med når man er syk. Ha ha..

Alle som ser puse, ler like mye for de synes den er så slitt og "søt". Den har fingermerker i hodet ettersom jeg har kost på samme måte med den i alle år. Olav skvatt skikkelig og lo seg nesten i hjel første gang jeg skulle introdusere han for Puse, men nå har han vendt seg til den, slik som alle før han måtte ;) Puse er noe av det mest verdifulle jeg eier og har, så ingen kødder med henne ;) Alle barndomsvenninene mine spør alltid hvordan det går med Puse (lættis ;)

Jeg møtte Kjetil, i gangen i går, som er en av sjefene på P4. Alle sjefene i P4 må gå rundt med tannpirkere i munnen for å vise de andre hvem som er sjef !

-.. neida ! Han hadde akkurat spist, så det var kun derfor. En superhyggelige og morsomme kar(sjef) dette.

Her ahr vi Michael, som er klar for ny sending, og skinner som en sol .Hey - hey ! Så lenge jeg får kaffen min overlever jeg alt..

Outfit: // Trousers from Fantastic Fall HERE // Jacket from Fantastic Fall HERE // Shoes from Giuseppe Zanotti //  skarf from Gucci,  Bag from LIO JO //

-.. spesielt med produsent Dyveke, som steller så fint med meg, nå som jeg er syk. Hun løper frem og tilbake med varmt vann, te, medisiner og alt annet man måtte trenge. En omsorgsfull, oppegående, frisk og rask dame med et hjerte av gull ! Slike mennesker liker vi !Du kan høre meg på P4 Man - fred denne uke fra 13:00 - 15:00.

Vi høres !

 

// Yesterday was another funny day at P4 where I worke as a Guest host (Only this week) We did something called "spin the globe", where I had to call the country where my finger landed on, it was Portugal, and then I had to ask 5 weird questions to the person who answered the phone -ha ha!

I Will post the audio clip here as soon as I get it.

Turn on P4 from 13:00 - 15:00 //

 


 

 Programleder på P4

26.08.2014

Her er min arbeidsplass denne uken. Dere kan høre meg fra 13:00 - 15:00 mandag - fredag på P4.

Jeg kommer 11:00 hver dag, for da spiser vi frokost/lunsj sammen og går igjennom dagens sending.

Outfit: // Jacket from // HERE, jeans from HERE // Shoes from Victoria of Sweeden //

Her sitter jeg med produsent Dyveke, som tar så godt vare på oss (i og med at Michael og jeg har blitt syk) og Mikke som har vært fast programleder på P4 i 18 år.

Gleder meg allerede til sendingen i dag, hvor jeg bl. a skal ringe en norsk kjendis å si hvorfor jeg digger denne personen + at jeg skal ha med meg en personlig eiendel som har en historie bak seg.

Vil du få med deg dette må du sette på P4 kl.13:00 .

Vi høres ;)

 

 

 Gratulerer Magnus

25.08.2014

Du ble de heldige vinner av Anti Wrinkle - beaute pacifique som du finner // HER

Mail til deg vil bli sendt i løpet av kort tid.

Håper og tror du blir fornøyd med denne kremen, for med denne kremen vil øynene dine se superfreshe ut uansett når hanen måtte gale ;)

Til Dere andre; flere konkurranser kommer snart :)
Klem fra Linni og Makestyle !

 

 

 

Annonse ;)Guest host P4

25.08.2014

Jeg hadde en helt grusom natt hvor det føltes ut osm brystet mitt brant opp innvendig. Uansett hvordan jeg la meg gjorde det ekstremt vondt.

Denne uken jobber jeg som gjesteprogramleder hos P4, så da passet det ekstremt dårlig å bli syk nå.

Typisk min flaks, men hjelper ikke å sutre,så ringte legen min å fro til han. JODA, han trodde først det var lungebetennelse, men så fant han ut at det var bronkitt. Jeg må gå på penicillin i 9 dager og drikke cosylan, som gjør det noe sløv. Herregud, hvorfor kunne ikke dette skjedd neste uke ?! Jeg dro uansett til p4 og fullførte jobbben, og hadde det utrolig koselig med Michael(programleder) og Dyveke (produsent)

Her på vei til p4 med medisiner og slitent tryne. Heldigvis ingen som skulle filme meg ;)

Michael og Dyveke var glade for at jeg stilte opp til tros for "sykdommen" min, såg da stilte de opp med oppvartning på høyt nivå. Det er det eneste som er "koselig" med å være syk, man blit litt ekstra godt tatt vare på. Her lager de verdens beste te med honning til meg fra Harney & sons . Jeg elsker den teen !


Fikk pledd rundt meg og hadde på meg et "varmt" skjerf i dag fra Gukki ;) Tror det blir noe varmere enn dette jeg skal ha på meg i morgen.

Vi kom oss gjennom sendingen og i og med at jeg har fått noe mørkere og hesere stemme pga bronkitten, måtte jeg synge Happy Birthday til en heldig lytter som hadde bursdag på Old Marilyn Monroe style, ha ha - det var sykt gøy og Harald fra Trondheim sang med !Kom meg gjennom denne dagen, men har ligget som en slakt på sofaen resten av kvelden for å lade opp til i morgen.

Her går det i medisiner,  vann, og søvn, så nå håper jeg at jeg er bedre til i morgen. (Det er lov å håpe)

Jeg er hos P4 hele denne uken fra 11:00 - 15:00, men på lufta fra 13:00 - 15:00, så da er det bare å skur på radioen i morgen også.

Noe av det vi snakket om i dag var gullkorn fra barnemunn, men mer om dette kan du leser // HERDet var fantastisk gøy å lese alle kommentarene på p4 lyden av norge sin side på facebook under dette bildet!

 

Høres i morgen ;)

 

// I have worked as a guest host today at p4 (radio station) even though I was sick during the night.

I got through the broadcast today and we had a lot of fun.

Tomorrow I will be back, so turn on the radio ;) //Konkurranse - Giveaway

24.08.2014

 

Nå kan du vinne et produkt fra Makestyle.no .

Alt du må gjøre er å gå inn // HER og skrive i kommentarfeltet under dette innlegget hva du helst kunne tenke deg å vinne og hvorfor, og bli den heldige til å vinne det!

// Do you want to win something from makestyle please write what you want and why, and be the lucky one to win it.Lykke til.

// Good luck //

 

Klem fra Makestyle og Linni

 

 

Annonse !Tusen fryd på en helg

24.08.2014

Hello ;)

Denne helgen har vært helt fantastisk og vi har kost oss masse !

 

// The weekend has been fantastic. We've been to the Findingfestival, celebrating a birthday, had quality time at home with games, movies, candy and good food.//

Fredag var vi på findingsfestivalen og i bursdag til faren til Olav - det ble en fantastisk fin kveld.

Lørdag hadde vi kvalitetstid hjemme og koste oss med spill, god middag, godteri, lek, Disneyfilm og kakao.So true !

Kakao er så utrolig digg, og noe vi unner oss i ny og ne for kosen sin skyld.

Schkååål !

Vi spilte bl. a " Gjett hvem " , det er et utrolig morsomt  spill for både store og små.
Ha ha!

Mammasin <3

En koselig lørdag <3

I dag har vi vært på tusenfryd i hele dag og kost oss masse !

// Today we were at Tusenfrud (amusement park) and had great fun ! //


Dennis var skeptisk til noen av karusellene i starten, men turte å ta "alt" til slutt, ihvertfall de han var stor nok til å ta. Her tar vi tømmerstupet.Litt "ville" tilstander innimellom, men koselig å hilse på alle sammen ;)

Vi måtte ha hendene på hodet før vi begynte  med denne leken.

-.. og Dennisen vant en tigerbamse for han var så god til å skyte.

Fotograf; Dennis Michael !
My little frog in the middle <3

Jeg elsker maten på tusenfryd, de har en fantastisk buffet hvor man betaler en prid, og kan spise så mye orker.

Jeg hadde lyst på alt, men endte opp med å spiste både taco og indisk.

Dennis Michael spiste pizza.

Tøffen sjæl.


 

En perfekt helg med masse lek, kos og morro.

I morgen er det tilbake til hverdag som bl. a betyr jobb, og jeg skal være gjesteprogramleder hos P4 hele uken, så skru på P4 mandag - fredag fra 13:00 - 15:00 .

 

I kveld deler jeg ut give aways i samarbeid med Makestyle.no , så stay tuned ;)

 

Helgen har vært helt fantastisk. Vi har vært på festival, feiret bursdag, hatt kvalitetstid hjemme med spill, film, godteri og god mat. Idag var vi på tusenfryd og koste oss masse.

Ønsker alle en god natt. Til uken skal jeg jobbe som gjesteprogramleder på P4, så det gleder jeg meg til. //

 


// From Monday to friday I will work as a guest presenter on P4 (Norways biggest radio station).I've done it before and I know it's going to be so much fun!

Wish you all a good night. //Gratulerer Silje Helene

23.08.2014

Hei kjære lesere.

Det var utrolig mange som deltok i konkurransen om å vinne et plagg fra kolleksjonen min // HERDet heldige vinneren ble Silje Helene! Du ble den heldige vinneren av denne kjolen fra << Fantastic Fall >> kolleksjonen min.

Gratulerer til deg og håper du ble glad !

Mail til deg blir sendt i løpet av dagen.

Til dere andre; flere konkurranser kommer i løpet av dagen :)

 

Klem

 

 

 

Annonse!Kategori: Diverse
Gratulerer Torunn_82

21.08.2014

Gratulerer så mye Torunn, du ble den tilfeldige heldige vinneren av ditt smykkeønske fra So-B .

Du er nå den heldige eieren av dette lekre armbåndet fra // HER som du ønsket deg til en verdi av 1790 kr.

Vi har sendt en mail til deg om at vi trenger din adresse, slik at vi kan sende smykke til deg fortest mulig.

Håper du ble glad.

Til dere andre; det kommer flere sjangser, da jeg skal ha mange konkurranser fremover på bloggen min.

 

Det er fortsatt mulighet for å vinne plagg fra << Fantastic Fall >> kolleksjonen min som jeg fortsatt har gående // HER.

Plukker ut heldig vinner fra den konkurranse imorgen kl: 21:00 

Lykke til.

 

 Kategori: Diverse
This Crazy Lovely Life

21.08.2014

Olav tok et bilde av Dennis, katten "Bolle" og meg, mens vi hadde kosestund i sengen før Dennis skulle sove.

Vi så på Mr.Bean Cartoon på youtube - det er så sykt morsomt !

Da han hadde sovnet kom barnevakten, og vi gikk vi i dusjen for å gjøre oss klare til middag hos Kristine og Dag for å feire Louise angelica sin Pre-birtday.

 

// When Dennis had fallen asleep the babysitter came, and we we went in the shower to get ready for  dinner with Kristine, Dag, Børre, Sadie, Louise Angelica and John Arne, to celebrate Louise Angelica's Pre-birtday dinner at Kristine and Dag's place //Tidligere på dagen var jeg hos Head frisør og fikk farget tidenes ettervekt - det var på tide. Det er så digg å sitte å jobbe mens jeg venter på at fargen skal bli fin.

// yay ! I'm getting pampered !  //

 

-.. og det ble den takket være Tor Daniel ( Eier og sjef for alle Head salongene )

Jeg ble skikkelig blond igjen, og det mest pga en shoot jeg skal gjøre om ikke så lenge for Head salongene.

// I'm back to blonde again //

Jeg tok på meg sort jumpsuit fra den nye kolleksjonen min << Fantastic Fall - By Linni >>.

Det jeg elsker med jumpsuit er at du trenger kun pumps og accessories, så er du klar og ser likevel amazing ut.

Skal du i et selskap og ønsker å være trendløven er det svart jumpsuit som er antrekket. . Det er et fantastisk antrekk som kan brukes til hverdag og fest. Du finner den // HER

The jumpsuit is from my  own << Fantastic Fall >> collection  // HERE

Jeg satte opp håret i en stram hestehale og brukte Mason Pearson børste fra Makestyle.no


Du finner den // HER  

Hårsprayen GB by Gun-Britt Styling Spray Strong er en ekstra holdbar spray i Styling Spray serien, som sikrer frisyren et ultra holdbart look som holder hele dagen.

Den er genial å bruke når man f.eks har stram hestehale som jeg hadde i går. Håret er like fint hele kvelden.


Du finner den // HER

Øredobbene og kjede er fra Borreolsen.com  // HER

// Jewelry from HERE // hair styling from HERE //

Apropos Børre, her er vi i farta hos Kristine og Dag. Herregud jeg gleder meg til alle reisene vi har fremover hvor vi skal ha flere photoshoot og visninger for smykkene hans.

Olav som er fotograf og sa hvordan vi skulle stå, haha.


Jeg elsker å jobbe med og for Børre, da han også er en av mine bestekompiser.Her sitter jeg til bords ved siden av Børre sin vakre datter, Sadie <3 Til å være 14 år er hun ekstremt oppegående og har et hjerte av gull.

Her har vi "kokken" Dag, som er i gang med matlagingen. Vi ble servert biff med noen helt ville sauser til som fikk smaksløkene våre til å danse.

Til dessert fikk vi sjokoladefondant som smakte helt himmelsk. Jeg elsker mat !

Kristine og mitt sitt faste "selfie-sted" hjemme hos de er på do ! Jeg elsker denne jenta her, hun er så full av liv og vi ler og smiler like mye sammen ;)Strike a pose;)

Her har vi bursdagsjenta Louise, som har helt lættis.

-.. Det er ikke så rart med tanke på hvor dum man føler seg, eller ser ut i det man skal ta "selfies". Herregud jeg ler meg nesten ihjel ved å tenke på alle de morsomme bildene vi tok i går.Haha, godiskongen ! Og jeg som lurte på hvorfor jeg fikk så vondt i magen i går - det var nok fordi "noen" forsynte seg en god del fra den godteriskålen John Arne holder og frister meg med.

Jeg er en  ekte godterigris - det har jeg alltid vært. Vi har et helt skap hjemme, stappfullt med potetgull, godteri og masse annet digg. Dennis får godteri på lørdager, og en sjlden gang i blandt utenom hvis han har vært ekstra flink og ryddet rommet sitt osv.

Tre flotte karer.

Nok en fantastisk kveld med denne herlige gjengen.

Vi kom ikke så sent hjem, for jeg måtte opp tidlig i dag for å kjøre Dennis i barnehagen og på jobb.

Skal jobbe som gjesteprogramleder hos P4 hele neste uke, så var i møte hos de i dag for å planlegge sendingene.

Det blir kult, så nå gleder jeg meg.

Jeg trekker en heldig vinner av SO-B smykke fra Børre Olsen  i kveld kl :21:00

 

Lykke til :)

 

// Yesterday I had a wonderful evening with wonderful people.  I'm lucky to know so many nice and bubbly people that get me in a good mood //

 

 

 Childhood

21.08.2014


Dennis Michael hadde besøk av nabogutten/bestekompisen sin i går, og det er så herlig å se hvor koselig man har det som barn. Jeg blir så rørt og glad av å se på de, da jeg minnes tilbake til mine egen barndom. Mange av mine bestevenner jeg har i dag ble jeg kjent med på alderen til Dennis - det er rart å tenke på. Herregud så fort tiden flyr.

Jeg husker da jeg gikk i barnehagen og hadde kjærester, så prøvde de voksne å si til meg at vi som barn ikke visste hva kjærlighet var, eller hva det vil si å elske noen - men da mente jeg heller at det var de voksne som ikke visste hva kjærlighet var som kunne si noe så dumt. Jeg husker fortsatt følelsene mine fra jeg gikk i barnehagen, og hvor forelsket jeg var i en gutt som heter Bjørn Marius. Vi var kjærester helt til han sluttet og begynte på skolen. (Han var ett år eldre enn meg ;)  Jeg husker jeg fikk et bilde fra han og familien hans, hvor han holder lillesøsteren sin med et fint dikt ved siden av, som hang på rommet mitt ved siden av sengen min. Så fikk jeg meg ny kjæreste som heter Erik, som var på min egen alder. Husker Pappa ble like "fortvilet" hver gang han kom for å hente lille datteren sin og guttene stod i kø for å kysse meg "farvel". Haha ! Så herlig man er som barn ! Jeg husker jeg plukket ut 1 jeg kysset(Erik), mens resten av guttene fikk kos. Viktig å leke litt kostbar da - haha ! Pappa sørget som regel for at det ble tidenes korteste kyss, for i det jeg skulle kysse sa han alltid ; "Da er det på tide å gå nussebass ".mens han dro litt i meg (Pappa har kalt meg nussebass hele livet <3)  Da vi kom i bilen hadde han en leksjon om hvor mye bakterier som veksles når man kysser,(Nevnte jeg at jeg var FIRE år) og at det var æsj og fysj. Husker måten han sa det på, hvor han prøvde å holde tilbake smilet, og jeg husker jeg latet som at jeg tok det seriøst, men innerst inne lo jeg meg ihjel, og tenkte på hvor søt pappa'n min er som ikke ville dele meg med noen andre gutter. Ååååh, som jeg savner Pappa'n min når jeg tenker på våre år sammen.

Vi voksne må ikke glemme å ta hensyn til de små og lytte når de prater, og respektere det de sier uansett hvor rart det høres ut for oss. Det dummeste vi gjør er å tenke; "De er jo bare små barn som ikke forstår så mye enda" .. Barn forstår så MYE mer enn det vi tror. Jeg husker som sagt ekstremt godt fra da jeg var liten, selvom mamma og pappa prøvde å "skjule" diverse ting for å ikke la det gå utover oss, forstod jeg alltid alt. Derfor mener jeg det er bedre å snakke med barna sine og forklare ting, enn å gå ut i fra at de ikke skjønner noen ting.

Dennis har kjærester i barnehagen, de "skriver" kjærlighetsbrev til hverandre, kysser og koser og jeg gleder meg på hans vegne. De er så søte atte hjælp ! Jeg elsker å være Mamma'n til Dennis Mike, og jeg gleder meg til å veilede han, støtte, gi råd og være her for han. Jeg skal aldri forvente noe mer enn han vil, men heller støtte og hjelpe han til å fortsette på de områdene og veiene han vil gå. Han er mitt barn, min sønn, og som moren hans skal jeg elske og støtte han for alltid.Det er det Mamma'r bør og skal gjøre for barna sine.

Mange foreldre sier de vil det beste for barna sine, men ikke alle foreldre lar barna sine få være seg selv?!

En av de viktigste gavene en forelder kan gi sitt barn er å la barnet få være seg selv, og ikke styre og bestemme livet Deres - det er ikke derfor man er, eller har foreldre. De/vi er her for å rådgive, hjelpe og støtte barna på livets vei, ikke ta valg for de, kontrollere eller leve via barna sine for å oppfylle sine egne drømmer som man selv ikke oppnådde. Mange barn higer etter å gjøre foreldrene sine stolte ved å tilfredstille foreldrene, eller gjøre det som er "riktig" i forhold til det å få en bra jobb, et bra liv osv.. Vel, mange "barn" ender opp med å bli svært ulykkelige fordi de selv ikke turte å følge sine egne drømmer, men heller gjorde det Mamma og Pappa mente var "best" for de  (og seg selv...) Trist, men sant !Meningen med livet er å finne seg selv, og gjøre det som gjør deg lykkelig. Jeg tror du finner din egen lykke,når du tar egne veier, er sterk og moden nok til å forstå hvordan ting funker selv.

 

 

Roten til et fint liv tror jeg er kjærlighet ! Snakker ikke bare om å ha en kjæreste, men den kjærligheten du tar og gir til alle andre rundt deg.Spurte gutta i går om de ville ha pizza til middag, og da kom det et ; "JAAAAAAAA " . Haha, det er så koselig å gjøre det ekstra hyggelig for Dennis når han har besøk.

Se så fine bokstaver Olav kjøpte til Dennis i Lillesand i sommer.

Mens Dennis og Jan lekte, stekte jeg pizza til de og satte frem tallerkner og kopper, det var da jeg merket at jeg begynner å minne meg selv mer og mer om min egen Mamma <3

Jeg elsker å styre og ordne, og dille og dalle for de jeg er glad i.

Lille sjarmøren min som koser seg <3 Olav satte på gangnam style, og da begynte de å danse.

Han ligner helt sinnsykt mye på sin morfar - min Pappa, så jeg må nesten slenge med et bilde av Pappa.

Savn <3 <3 <3


 You can win a So-B jewelry

20.08.2014

Nå ligger den nye fantastiske høstkolleksjonen fra SO-B smykkene på Borrelsen.com // HER

Tenkte å kjøre i gang med enda en konkurranse, da jeg elsker å gi bort ting.

Skriv i kommentarfeltet her hvilket smykke du liker best fra borreolsen.com og bli den heldige til å vinne det.

Trekker vinner i morgen kl: 21:00

// SO-B is the collection for everybody. It is Børre Olsen?s primary product line. The designs are unique, the pricing reflects the use of primarily natural, affordable materials.
Exclusive is the top range of Borre Olsen's designs, with the same style but drawing more upon the effect of precious metals, stones and materials. Tailor-made manufactured to orders of customers, the Exclusive range manufactured to orders is truly the best of Borre Olsen. You can buy them // HERE

Du finner de // HER

 
Flere smykker kan du se // HER

 

 Lykke til :)

 

 

 

 

Annonse!

Hairfabulous

20.08.2014

Hei kjære lesere.

Jeg får en god del spørsmål om håret mitt, så tenkte å fortelle litt om det.

Bildet under er fra photoshooten jeg gjorde for So-B smykkene fra Borreolsen.com som du finner // HER

Stylingen til shooten gjorde HEAD frisør som holder til i hegdehaugsveien 30.

Jeg farger, striper, klipper, styler og setter på hairextentions fra Shehairextentions by Carl M. Lundh hos HEAD frisør.

Jeg har alltid hatt langt og fyldig hår, men etter mye photoshoots hvor jeg enten har måtte klippe meg, farge, stripe, style osv, har jeg gått over til extentions som holder håret langt, beskytter mitt eget hår og lar mitt eget hår vokse ut igjen mens jeg har i extentions. Jeg har ikke i så mange nå, men nok til å få litt mere fylde og glans.

Er det hairextentions av beste kvalitet du vil ha bør du absolutt bruke Shehairextentions Carl M.Lundh som du får hos Head frisørene.

Du kan lese mer om håret // HER

Spør gjerne også din egen frisør om Shehairextentions.

 Håper du ble glad for tipset.

 

//  I recommend Head Hairdressers if you are in Oslo. 
They are my regular hairdressers
and stylists

My hairextentions is from Carl M Lundh . You can get it at Head Hairdressers who are located in Hegdehaugsveien 30.

 

Head can fix your hair exactly how you want it. //

 

Love

 

 

 

Annonse

 

 Fantasic Fall - By Linni - Konkurranse

19.08.2014

Hei kjære lesere :)

Nå er endelig høstkolleksjonen << Fantastic Fall >> på salg hos illusion.no // HER

Under ser du noe fra kolleksjonen min med link direkte til de forskjellige plaggene.

Hvis du skriver i kommentarfeltet hvilket plagg du likte best, kan det hende at du vinner det. Vinneren trekker jeg på fredag kl:11:00 .

Lykke til !

Håper du finner noe du liker, da jeg har prøvd å finne noe til enhver smak ;)

 Sort jakke // HER
 

Brun jakke // HER

 
 

Beige jumpsuit // HERGrå genser // HERE

  

 Beige genser med kul detalje i ryggen // Her

 

Svart classy jumpsuit // HER
 

 
Svart / hvit kjoledress // HER

Grå Genser // HER
Grå jeans // HER

 
Brun skinnjakke // HER

Grå kjole/genser // HER

 


Svart og hvit Jumpsuit // HERSkinntights med blonder // HER

Rosa/svart jakke //  HER
Svart/hvit bukse // HER

Sprek BH/topp // HER

Ola jeans // HER
Lys jeans  // HER

Lysegul genser // HER
 

Brun skinnjakke // HER
 

Mørkelilla genser // HERBabyblå hettegenser // HER


Hvit/svart genser // HER

Lys beige genser // HER
Hvit genser // HERSort genser // HER 


Lysegul kjole  // HER
Sort bluse // HER

 


Svart kjole // HER

Leopardbody // HER

Svart skjørt // HER
 
Beige cardigan // HER

Hvit bluse // HER

lysebeige buske // HER
Gennomsiktig genser // HER

Svart jakke/cardigan med blonder i armene // HERBukse // HER
Beige kjole med svart detalje på skulder // HER

Svart kjole // HERMørkebeige hettegenser // HER

Resten av kolleksjonen min finner du // HER

Håper du finner noe du liker.

 

// Check out my new Fantastic fall collection // HERE //

 

LOVE

 

 

Annonse !Todays

19.08.2014

Hei kjære lesere.

Nå har jeg fått en god del mailer på om jeg kan begynne å skrive på engelsk igjen (og jeg som håpet jeg kunne slippe, da det tar ekstra lang tid ;) , så da får jeg nesten begynne med det igjen.

Det er nok pga noen av følgerene jeg har på @meisterlinni på instagram som ikke forstår norsk !

// I received a lot of emails if I can start writing in English, so I will start with that again.

It's probably because of some of my followers I have on my instagram @meisterlinni who doesn't understand Norwegian //

Todays outfit: Jacket; MANGO // Blouse HERE // black trousers with floral  HERE // Shoes; Victoria of Sweeden

Jeg hadde lunsj med min kjære på Bislet kebab i dag, så romantisk <3

// I had lunch with my boyfriend at Bislet Kebab ! How romantic <3

Jeg gjorde neglene mine i dag på neglhuset i Oslo, og var med å bestemme designet. Hva syns Dere ? Det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne hva O og L står for (Olav + Linni )

Siden det er skolestart har min fantastiske negldesigner Kathlin, skolestart- tilbud og ledige timer for kun 500,- !

For time kan du ringe henne på 405 23 252 og hilse fra meg ;)

(Du kan følge henne på @katkassss på instagram )

(Jeg heter @meisterlinni på Instagram;)

//   I did my nails today at "Neglhuset" in Oslo. O and L stands for (Olav + Linni)

 My amazing nail designer Kathlinoffers and vacancies hours for only 500, -!

To book an appointment please call her on 405 23252 and say hello from me;) //Jeg var også i et meget spennende møte i dag. Jeg har troen på dette prosjektet, så nå gleder jeg meg til fortsettelsen.

// I was also a in a very exciting meeting today. I have faith in this project, so I amlooking forward to the continuation //

 

Ha en fin kveld alle sammen.

// Have a great evening everyone //


<3

 

 

 

Annonse !Beauty Tips By me

18.08.2014

Hei kjære lesere ;)

Tenkte å tipse dere om et sminkesett fra Da Vinci som er helt genialt å ta med seg, eller ha liggende hjemme, da det ikke tar noe plass.

Vi liker ofte det som er enklest, mest praktisk og som tar lite plass.

Var det ikke fint og praktisk ? Du finner det på Makestyle.no.

Det er rett og slett fantastisk og har alt du trenger for å legge perfekt makeup.

Jeg er så glad i øyenskyggene mine fra Makestyle som inneholder 9 forskjellige øyenskygger i hver kolleksjon.

Du skrur bare av toppen på den øyenskyggen du vil bruke.

Du finner de // HER
Det er så genialt med 9 forskjellige skygger i en og samme kolleksjon, så blir det blir mere ryddig i sminkepungen, i hyllene, i vesken osv, enn når man har mange forskjellige liggende over alt.Dette praktiske kitet fra Da Vinci på makestyle.no finner du // HER

 

Håper du ble glad for tipset.

 

LOVE

 

 

Annonse !

 Finishing up

18.08.2014

Nå er jeg på kontoret til Illusion.no og jobber med det siste til kolleksjonen min Fantastic Fall - By Linni.

Gleder meg til å vise den frem til Dere i kveld.

LOVEJust the two of us weekend

17.08.2014

Olav og jeg har vært alene hjemme i helgen og hatt kjærestehelg.

 "Kjærestearmbåndene" er fra fra SO-B - By Børre Olsen.

Fredag etter jobb kjøpte vi is + masse annet digg og kjørte rundt hele natten og "rampet".

"Neida", men vi begge er veldig glad i å kjøre bil, så er Olav ekstremt flink til å finne mye morsomme veier i skog og i kratt...

Hele outfiten min er fra  min egen << Fantastic Fall - By Linni Meister >> som lanseres i morgen på Illusion.no

I love cars, and I love to drive !!!

Jeg sa til Olav at jeg seriøst tror jeg var en bil i mitt forrige liv, siden jeg elsker å sitte på og kjøre selv. Olav svarte at han trodde kanskje han var en eksospotte i sitt forrige liv,(for å disse meg; ) Så svarte jeg; "Ja, på den bilen jeg var - det er derfor vi er så sammensveiset i dette livet." (Mye bra samtaler vi har altså;) Haha !

Denne bukesen hadde jeg på meg i går og er også fra den nye kollkesjonen min.

Min hardtarbeidende mann som har stått på helgen med å bl. a bygge garasje og legge tak.

Jeg lagde Thaimat til oss i går - det er noe av det beste vi vet. Green curry sånn akkurat passe sterk.

Resten av kvelden gikk på å slappe av og kose oss.

Var ekstremt hyggelig å våkne opp til dette i dag <3

Enda et antrekk fra Kolleksjonen min som kommer i morgen.


Bortsett fra vesken, som er fra Aldo. Var ikke den nusselig ?

Nå skal vi hente Dennis Michael hos besteforeldre som betyr enda en roadtrip - YEJ !

 

Hva foretrekke du?  bil eller fly ?

Dere vet hva jeg foretrekker ;)

 

LOVELittle miss busy

15.08.2014

Hei på Dere ;)

Det har virkelig vært en travel uke med modelljobben, kleskolleksjon min og møter.

Her fra shootet til kleskolleksjonen min << Fantastic Fall - by Linni Meister >> som kommer neste uke. Wiiii - den gleder jeg meg til å vise Dere ! I går gikk jeg hovedmodell for den fantastiske smykkedesigneren, Børre Olsen sin smykkekolleksjon SO-B LIVE på << Edge >> .

Børre ( Norges største smykkedesigner ) og meg arm i arm.

Mer om dette kan du lese // HER

Det var et vellykket show, og alle var strålende fornøyde med arrangementet til Børre - det forstår jeg godt, da han er den flinkeste til å lage god stemning, og er en av de proffeste menneskene jeg kjenner i bransjen. Det er en ære å få jobbe som modell for han.

Du kan se mer av de fantastiske smykkene // HER

Med alle disse jobbene innebærer det for meg å prøve å se bra ut ved å bl. a holde huden ren og pen - det er ikke alltid like lett å holde huden ren, når man må bruke en god del sminke på shoots og stresser hit og dit, derfor var det på tide med en ansiktsmaske som renser dypt inn i porene mine, slik at huden blir helt ren for sminke og annet tull og tøys.

Dere forstår ikke hvor deilig det var å ha på seg lerimasken min fra makestyle i stad - det var rett og slett herlig !Denne leirmasken fra Beaute Pacifique er den beste til å rense hud og porer, så er den sykt digg å ha på seg, da den gir deg en skilende og god følelse, når den renser dypt inn i porene.LITT trøtt i trynet, men huden føles frisk og fin ut.

Det var sykt digg å få renset huden skikkelig, så nå føles den ut som silke takket være leirmasken fra Makestyle.no

Du finner den // HER

I feel fresh !

 

Håper du ble glad for tipset ;)

 

Nå er jeg klar for å ta en rolig helg sammen med kjæresten min.

Dennis har dratt til besteforeldrene sine med begge kusinene hans, så de storkoser seg der i helgen.

Håper Dere får en flott helg ;)

 

Love

 

 

 

 

Annonse !Be Fantastic

13.08.2014

I dag stod jeg opp 07:30 for å rekker photoshooten min kl:09:00. (litt slitsimt etter en hyggelig jentekveld dagen før;)

Kjæresten min var så snill å kjøre meg, (Bilen min ble stående hos Matias, som kom og hentet meg hos Maria i går og kjørte meg hjem)

Han og Olav kom innom shooten i dag for å levere tilbake bilen min. Herregud for noen snille gutter jeg har rundt meg <3

En liten snea kpeak på høstkolleskjonen min som kommer om ikke så lenge.En classy kjole.

Buksedress

Her er en av buksene som jeg mener sitter veldig bra på.Enda en buksedrak.

Dette er den 4. og fineste kolleksjonen jeg har hatt hittil, gleder meg til å dele resten av den med dere.

Etter 5 timer på photoshoot ble vi ferdige, så dro jeg og møtte Børre for å prøve kjolen jeg skal ha på meg i morgen på So - B visningen. Herregud så fort tiden går - det er allerede i morgen !

Vi spiste lunsj sammen på << EDGE >> som har verdens beste skagen salat !

Jeg dro og hentet Dennisen min i barnehagen, og vi dro til << Head >> frisørene som holder til i holtegaten.

Litt skummelt først..

-.. men så syntes Dennis det var kjempegøy.

Det var flinke Markus som klippet sønnen min <3

Dennis Michael og jeg ble så fornøyde, da han ble så fin på håret !

Han fikk pannekaker til middag fordi han var så flink hos Head - frisørene.Se så fin han ble ;) Her hjelper han til å lage middag.

For i dag lagde jeg to forskjellige middager - det blir sånn noen ganger, men gjør meg ingenting, da jeg er glad i å lage mat.Resten av kvelden har vi slappet av og kost oss, og nå sover lille engelen min <3

Kjærsten min har satt på film, for nå er det vår tid til å kose, så da får jeg legge fra meg Macen og ønske dere alle en fin kveld videre.

 

LoveSomething will never changes

13.08.2014

I går var jeg sammen med 3 av mine barndomsvenner i jentemiddag hos Maria.Maria har jeg kjent i 16 år.

Mona har jeg kjent i 22 år.

Christina har jeg kjent i 16 år.

Vi alle gikk på Bjørnegård ugdomsskole sammen i Bærum <3Maria lagde sykt god middag til oss; Kylling, søtpoteter, tomater, og masse annet digg til - YUMMY !

Vi er glade i å bake i denne "jentefamilien" og Maria bakte VERDENS BESTE SJOKOLADE FONDANT. Jeg fikk oppskriften, og gleder meg allerede til å bake den.

Mona og Christina som koser seg med deigen.

Nam - nam  !

Det er nok den beste desserten jeg har smakt i hele mitt liv <3 Jeg er et ekte kake/sukkermonster, så dette kan jeg !

Flinke Maria'n min <3

Etter det deilige måltidet danset vi - haha ! Det ender vi alltid opp med å gjøre !

En fantastisk hyggelig kveld som tok meg tilbake til ungdomsskolen. Hver gang vi møtes så blir vi som de jentene vi var sammen på Bjørnegård <3

Alt det morsomme, triste, fornuftige, tullete, seriøse og useriøse vi snakker om er det lite som kan måle seg med, men det beste vi snakker er minnene våres, og mer av de blir det for hvert år ;)

Jeg er heldig som har så mange gode venner fra jeg var en liten jente, hvor vi har vært igjennom det meste sammen.

Jeg setter så stor pris på de alle og elsker de av hele mitt hjerte.

Er også glad i alle leserne mine her inne <3

 

I'm so blessed with mine <3

 

Love

 Kategori: Diverse
Gratulerer til Vibeke som skal bli med NordicBet og meg til Manchester

12.08.2014

Hei mine kjære lesere !Fredag la jeg ut konkurrase hvor en av dere kunne vinne en ekslusiv tur til NordicBet sin VIP-lounge på Old Trafford hvor vinneren + en venn kan se Manchester United - Chelsea søndag 26. oktober sammen med NordicBet og meg.

Det var over 600 som deltok på denne konkurransen.

Tusen takk til alle som deltok. Kampen endte 3 - 0 til Arsenal, noe som ytterst få tippet riktig på.

Blant de heldige som tippet riktig var det Vibeke fra Oslo som strakk det lengste strået. Nå kan du glede deg til å bli med NordicBet og meg på en uforglemmelig fotballtur til Manchester for å se storkampen mellom Ma

Gratulerer så mye og jeg/vi gleder oss masse til å reise på tur med deg.
KlemThe Edge

12.08.2014

Heeeiaaaa !

Alltid gøy å gjøre noe ekstra hyggelig på en grå mandag, etter barna er lagt, barnevakten koser seg med film og potetgull, mens vi går ut for å pleie kjærligheten og kose oss med herlige mennesker.Min favorittdesigner og sjef - Børre ,  var selvfølgelig i middagen.

Louise Angelica, me and kristine just hanging around.

Olav, Børre, Louise Angelica, Kristine, Jørn , John Arne og jeg spiste på << EDGE >> som er en av favorittrestaurantene mine på tjuvholmen.

Min elskede mann bestilte den største flasken av " Pelle - gringo " (Pellegrino er vann med bobler - haha ) Så "gærn" var han på en mandag.

De har verdens beste biff og laks der, og desserten er helt himmelsk !En utrolig koselig kveld.

Håper dere også har hatt en fin kveld.

 

Ønsker alle en god natt videre.

 

LoveMy happy weekend

11.08.2014

Vi har gjort så mye koselig sammen i helgen. Har gått turer, lekt og kost oss masse.

 

Vi gikk tur i Frognerparken på lørdag. Dette bildet var det Dennis som tok av oss.

Han fikk applaus av mor for at han var så flink - haha.

Dennis NEKTET å stå ved siden " Sinnataggen ", fordi han så så sint ut?! Haha..


jvkd

Vi hadde piknik på lekeplassen i Frognerparken. Vi spiste deilig sushi.

-.. " Dennis-sushi " er den beste godbiten av de alle.Litt av noen barskinger jeg omgåes med..

Dennis Mike Fikk både sverdballong og hjelm til 20 kr ?! Det var ikke verst.Vi gikk innom << Kongolandsbyen >> for å se etter et nytt sted å bo.

Dennis fant et nydelig lite hus.


HOME SWEET HOME !..- det var kanskje ikke alle like enige i ?!

Vi elsket det ! Perfekt størrelse på sengen var det óg !

Søndag morgen var vi ute og lekte.

 


Like barn leker best ! I love my little sweet family <3

Spiste middag med John Arne, Louise, Børre og datteren hans Sadie på <<Mr. Bay >> lørdag kveld.

Jeg ler alltid så mye sammen med de og godt er det !

Vi dro på Høyer sitt 10 års jubileum etter middagen.

Var også koselig å møte Carina igjen også, som var på date med kjæresten sin på Mr. Bay.

Vi alle skulle på Høyer sitt 10 års jubileum.

Alltid like koselig å se jentene mine <3


Lækkert ! Meg, Louise og Nathalie (t.h) som driver Kouture.

Det er gøy når man kan kobinere familieliv, med litt festligheter i ny og ne.

Denne uken har jeg stram timeplan hvor jeg b.l.a har photoshoot til min nye kleskolleksjon på onsdag, og på torsdag skal jeg gå modell for Børre Olsen sine smykker LIVE -  for den nye SO- B - høstkolleksjonen hans med bl. a to av modellene fra Victoria secret. Kjenner nervene allerede er på vei - HJELP ! Det skal nok gå bra, for jeg elsker jo det jeg driver med, så gidder ikke å la noen dumme nerver ødelegge for meg... Da trooor jeg ikke de ALLTID kommer !!! Jaja, sånn er det å være et menneske ! ;)

I morgen kårer jeg vinneren som får bli med meg til manchester, og vinneren av mastkrølltang fra den siste konkurransen jeg hadde i samarbeid med makestyle.

Jeg skal også begynne 1 gang i uken med en spalte som skal hete << Spør Linni >> hvor dere kan spørre meg om hva som helst - HVA SOM HELST ;)

Mer om dette forteller jeg i morgen.

 

Håper Dere har hatt en fin helg.

 

LoveDa Vinci

10.08.2014

Jeg kan forteller dere at Makestyle.no har begynt å selge mitt favorittsminkemerket << Da Vinci >>

De inneholder ingen parfyme, ingen bismuth, ingen allergifremkallende stoffer og er 100% økologisk.

De er heller ikke testet på dyr.

 

 

 Jeg har testet ut dette Serenity Eyeshadow collection som inneholder 9 ulike løse øyeskygger, og er mer enn fornøyd med resultatet de gir.

Skyggene sitter helt til du tar det av, da de er høypigmenterte. Du finner de // HERDu finner 12 forskjellige kit // HER

 

Hvis du ønsker å bruke øyenskygge som sitter hele dagen/kvelden uten å skade, eller slite på øynene dine, anbefales << Da Vinci >>  på det sterkeste !

 

Håper du ble glad for tipset.

 

Love

 

Annonse !Head

09.08.2014

 

Var i et superspennende møte i går, og gleder meg til fortsettelsen.

Forteller mer senere.

Hadde et koselig møte med Marianne også, som ble med en tur innom frisøren min.

Jeg elsker frisørene mine, og noe av det beste jeg vet er å få håret vasket og stelt av Ole Gunnar på HEAD salongene.


Mmmmmm - hodebunnsmassasje ER DIGG !!!Ole Gunnar fønet håret slik at at jeg fikk ekstra volum.

Her krøller han håret mitt fast og setter det opp med spenner.

HAHA, og her oppdaget jeg at jeg lignet på Grandma ! 

-.. så tar han det ned igjen etter 5 min.

Børster og former det med børste, hender og spray.

VOILA - så var håret klart for kveldens premierevisning på bilfilmen << Børning >>.

Alltid like fornøyd når jeg drar fra Head salongen.  

Adresse: Hegdehaugsveien 30, 0352 Oslo

Åpningstider: 10.00?18.00Var veldig hyggelig å se bl. a Mari, Carina osv igjen på premieren. Filmen var utrolig morsom og bra !

Her står jeg med Lene, som er kona til min sjef i Nordicbet.com .Vi har det alltid så gøy sammen.


Jeg hadde på meg SO - B smykke fra Børre Olsen sin nyeste høstkolleksjon som jeg har lagt min elsk på.

Det ble en utrolig fin og koselig kveld sammen med masse fantastiske mennesker.

Bilde over er fra // HER

 

Love

 

 

 

Annonse!Wellness is important

07.08.2014Janne fra Makestyle.no og jeg tok 1 time massasje på favorittstedet vårt << DAIKAI >> for å lade opp til møte vi hadde senere på dagen.

Vi tok fot, skulder og arm massasje.


Det var som alltid like magisk og jeg kjente at etter bl. a mye bilkjøring, så hjalp den deilige massasjen å løse opp stive og låste muskler i hele kroppen min.NAMASTE !

I feel like a new person thanks to DAIKAI !

100 % mere energi fikk jeg etter massasjen - det gjorde virkelig godt for kropp og sjel !


Elsker at man får spise så mye deilig frukt man bare orker.

-.. så får man alltid en slags te som renser hele kroppen.
I'm in heaven !

SELVFØLGELIG klarte jeg å drikke av et vannglass som stod på bordet fra før av ?! Mens Janne og jeg snakket tok jeg bare en slurk av det uten å tenke noe over det !

Haha - ingen skade skjedd :)
Tusen hjerlig takk for nok en himmelsk massasje, Daikai !

Vil du unne deg noe godt, eller noen du er glad i ? Da kan du besøke siden Deres // HER

Videre gikk dagen til møte med en av de nye kundene til Makestyle.no som heter Da Vinci.

Gina som er leverandøren hadde med seg sin søte datter, Charlotte.

Som modell og samarbeidspartner til Makestyle.no er jeg så heldig å få teste all sminken makestyle tar inn til nettbutikken Deres.

Kun det beste er godt nok, så det Makestyle selger er 100 % topp kvalitet !

Likte veldig godt denne lebestiften.Føltes ut som foundationen bare smeltet inn i huden min, slik at det så naturlig og fresht ut.Fin naturlig glød, syntes jeg sminken gav meg.

Gleder meg til å teste ut mer av Da Vinci sminken, samt dele tips med Dere herligste leserne mine !


Det har vært en lang, men herlig arbeidsdag med folk jeg har det utrolig gøy med.

Nå går resten av kvelden på å kose med Dennisen, dusje han, lese bok, før jeg skal kooooose med den fineste kjæresten min.

Vi skal ha filmkveld i kveld, så det er bare å si i fra hvis Dere har noe tips til bra filmer.

 

Klem

 

 

 

Annonse !SO - B

07.08.2014

Kombinerte frokost, jobb og photoshoot hos en av mine gode venner og samarbeidspartnere, Børre Olsen.

Han serverte meg sykt digg kaffe, eller som de sier i stavanger ; " KAFFIIII ! "

Herlige Tom, var hos Børre da jeg kom, så jeg måtte stå levende modell for noen smykker han kjøpte - det var gøy ! Er ikke hver dag man møter frisøren til landets dronning.

Elsker dette kjede fra den nye høstkolleksjonen til SO-B . Du finner mer // HERLekkert !

Englevinge <3

I 'm in LOVE !

Just fabulous !

Skull with headphones !

Ringa - ding - ding . LOVE IT !Du finner dette // HER


Du finner enda mer // HER

Skull in gold.

Her har vi sjefen sjæl som er så dyktig, kreativ, innoativ, lager noe for alle sin smak, og får mennesker til å føle seg vakre ved å bære hans smykker.Verdens beset samarbeidspartner og venn Børre <3

Mange av smykkene Dere ser kommer snart til salgs.

Jeg skal si i fra.

 

Håper dere liker det Dere ser !

 

 

LOVE

Annonse !

 

 Kategori: Diverse
Beauty tips

06.08.2014

Det er ikke rart at The Gold Lotion - Miriam Quevedo fra Makestyle.no ble "Årets beste nye merke" - Stella Awards 2014.

Dette er en spray med multitalent som gir deg nye, mer sublime og intensiv gylne høydepunkter takket være sin mikronisert gull pulver (24k)

The Gold Lotion passer til alle typer hår.

Jeg bruker den som både varmebeskyttende og styling for å få shine og glans i håret.

Det er en fullstendig beskytter og gir energi til håret.

Siden disse produktene inneholder en del ingredienser fra hudpleiebransjen kan dette produktet også brukes på huden. Dette produktet kan du spraye på armer og bein for å gi huden den lille ekstra glød. Faktisk så kan du spraye den over hele kroppen.

Jeg gnir det bare forsiktig inn.

VOILA - en luksuriøse lotion som gir deg en ekstra glød - all over ! 

Den kommer også i en nydelig innpakning.

I tillegg til alt det fantastiske den gjør, lukter den helt himmelsk ! Sønnen min Dennis, spør alltid om jeg har godteri i munnen, etter jeg har sprayet meg med den, for den lukter helt himmelsk !

 

Jeg har brukt den hele sommeren og har lagt min elsk på den.

Vil du gi deg det lille ekstra, anbefales denne sprayen på det sterkeste !

Du finner den // HER

 

SHINE BRIGHT LIKA A GOLD BAR !


Håper du ble glad for tipset :)

 

 

 

Annonse !Kategori: Diverse
Roadtrip Oslo - Stavanger - Stavanger - Oslo

05.08.2014

Søndag kl:15:00 sa jeg hadet til elsklingene mine for å hente storebroren min og kompisen hans, for å kjøre til Stavanger for å besøke Grandma på et sykehjem, fikse med papirer i forbindelse med askespredning til Pappa osv. 

Jeg måtte dra hjem dagen etter, for å rekke jobb tirsdagsmorgen kl:10:00, så her måtte det gå unna.

Vi bestemte oss for å kjøre, slik at vi fikk litt ordentlig kvalitetstid sammen, slik vi hadde det som barn, da vi noen ganger kjørte til Stavanger med Mamma og Pappa <3

Det er med hånden på hjertet en av de koseligste og morsomste bilturene jeg noen gang har vært med på.Kjell hadde med bestekompisen sin, og han er utrolig morsom og sier de rareste ting som får meg til å brase ut i latter !

Vi pratet om alt fra minner, kjærlighet, livet osv. Storebroren min har vært helten min siden jeg ble født, og vi har passet på hverandre og holdt sammen i tykt og i tynt.

Pappa fortalte meg at han ikke visste om noen barn som lekte så bra sammen som storebroren min og meg da vi var barn, og kompisene til Kjell ble alle mine brødre som har passet på meg siden jeg var liten. (Litt VEL for mye da jeg var tenåring..) Kom tre biler fulle bare for å hilse på min første ordentlige kjæreste, da han var på jobb - haha ! Herregud ! Han ble heldigvis "godkjent" - haha !

Hvis storebor og jeg kranglet litt, og mamma og pappa blandet seg og f.eks sa ; "Nå må du slutte å tulle og snakke sånn til broren din", svarte Kjell ; "IKKE SNAKK SÅNN TIL LILLESØSTEREN MIN !" Haha ! Så Pappa, eller Mamma måtte hoppe bort for å ikke vise at de begynte å le. NJÅÅÅ <3

De fleste er mammadalt og pappadalt, jeg har alltd vært storebrordalt og hopper like høyt og på han HVER gang jeg ser han. Ekte søsken kjærlighet <3

Slenger med et barnebilde, da han matet meg med flaske <3On the road with my lovely car from Mercedes Erik Arnesen.Jeg hadde glemt hvor fantastisk fin biltur det er fra Oslo - Stavanger, da du får oppleve den vakreste naturen du kan tenke deg.

Spesielt fint er det når man kjører via fjellene.

Vi hørte på alt fra frank Sinatra til hip -hop, rap osv. Wave ble nok spilt flest ganger, da den er yndlingssangen til Kjell og meg <3

Da vi kom fram til Stavanger, dro vi rett og besøkte grandma - det var så godt å se henne igjen og prate ut om den siste tiden som har vært utrolig frustrende, sår og vond, men nå er heldigvis ting bedre og vi har snakket ut om alt.

Vi hentet henne dagen etter på sykehjemmet, slik at hun kunne være litt hjemme, mens vi var der.

Jeg lagde yndlingsretten hennes som er spagetti og kjøttdeig.

Vi koste oss med det, mens Kjell og kompisen var ute og fikset bilen til Pappa.-.. så ryddet vi opp i skapene hennes for å sortere hva som var holdbart og ikke. Hun skal være på sykehjemmet en liten stund til, så greit å få litt orden i hjemmet hennes mens hun er på sykehjemmet.

Selvom det var en nattstur, så var det virkelig verdt det, og jeg rakk alt jeg skulle.

Slenger med et bilde fra vi var barn og var på hytta vår på Sola.

Her har altså Grandma satt seg i en lenestol som klappet sammen i det hun satte seg. Jeg husker den dagen som om det var i går, og jeg husker vi slet med å få henne opp fordi vi alle hadde totalt latterkrampe!

Det er Grandma i et nøtteskall, haha !

Som dere ser på bildet har jeg mørkebrunt hår med tidenes midtskill... Er heller ikke så verst å ha " 8-pac" som 8 åring, og jeg husker jeg glemte bikinitrusen min og trusene mine hjemme, så måtte låne en av grandma sine truser... Var jeg ikke fin ?

-.. og storebroren min, hadde den berømte bolleklippen. Vi var altså lekkerbiskene sjæl..

Var også utrolig koselig å besøke verdens beste tremeningen min, Catrine. Hun er et fantastisk menneske med et hjerte av gull, så det var så herlig å se henne igjen.

Farfaren hennes er broren til Grandma, moren hennes er kusinen til Pappa'n min, derfor er vi tremeninger. Skal ikke være lett, men til dere som ikke forstod det: " Vi har samme kjøtt og blod " ;)

Hun er så sykt kul og jeg syns hun ligner på PINK.

Kattene hennes er de vakreste kattene jeg har sett i hele mitt liv. Her har vi Nala.

-.. og her har vi Simba.

Voffsen hennes er også noe av det peneste jeg har sett <3

Da jeg hadde møtt mine nære og kjære og ordnet ferdig med diverse papirer, måtte jeg reise hjem mandag.

Storebroren min blir i Stavanger noen dager og det blir ikke lenge til jeg kommer tilbake.

Jeg koste meg hele veien hjem med masse fin musikk, sang for full hals til tider, ringte og snakket masse med mennesker i livet mitt som jeg er så glad i på høytaleren i bilen (deilig med dagen teknologi) stoppet kun tre ganger på veien hjem for å bl. a tisse (så vet Dere det) og kjøpe svart kaffe ! Jeg nøt utsikten, naturen, bilen, og mitt eget selskap, og fant ut at dette hadde jeg godt av.

Gleder meg til neste gang jeg skal på roadtrip, med eller uten noen, for er det noe jeg alltid har elsket så er det å kjøre/sitte i bil <3

 

LOVEKiss lips

03.08.2014

Mange jenter er opptatt av hvordan man får store lepper, og helst da ved å ikke gå til kirurgisk inngrep.

Janne fra Makestyle viser på meg i videoen under hvordan du kan få større lepper ved å legge highlight på de riktig områdene pluss leppestift utenpå.

Bruk den på midten av leppene, gjerne på leppekant og amourbuen. Deretter legger du lipgloss eller leppestift over. Du får en fin glød og store kysseklare lepper ;)

 

 

 

 

Du må bruke en lys highlighter, og min favoritt er Mary - Lou Manizer fra // HER
Jeg elsker leppestiftene mine fra Nielens jord, da de gir fuktighet til leppene istedet for å tørke de ut.

Jeg har to favoritter jeg har med meg over alt.

Den ene er Nielens jord i Nude

 Den finner du  // HER

 

 


Den andre er ROSE fra Nielsen jord // HER

 


En av favorittlipglossene mine er fra // HER

Sånn ! Da har jeg alt jeg trenger for å få kysseklare lepper ;)

 
Håper du ble glad for tipset.

 

LOVE

 

 

Annonse !LOVE

02.08.2014

Følte for å gjøre noe ekstra koselig for kjæresten min i går, så mens han jobbet på kontoret stod jeg på kjøkkenet og var i det "romantiske hjørnet " - haha.

Jeg smeltet ren melkesjokolade med litt melk.

Dyppet jordbær i sjokoladen.

Åpnet en mousserende og pyntet med jordbær.


Tente lys på balkongen og satte alt frem.

Alltid koselig å gjøre noe ekstra for den man elsker, og han ble veldig glad, selvom han lo litt og syntes det hele sikkert var litt flaut. Kjæresten min er en skikkelig gutte-gutt, så derfor litt ekstra gøy å gjøre noe romantisk for han da han blir litt "brydd". ;)Vi grillet marshmallow i peisen til tros for varmen - men det er så sykt digg og alt for sjeldent at man gjør, så var verdt det.

<3

Vi så på film << Blood diamond >> - det er  ikke akkurat den menst romantiske filmen, men sykt bra !

En ekte kvalitetskveld som er viktig å ha i ny og ne.
LoveI see stars

01.08.2014

I dag var jeg innom en av mine yndlings samarbeidspartnere -  Mercedes Erik Arnesen Helsfyr  som ble årets forhandler, og hadde møte med verdens snilleste Morten.

Når jeg er hos Mercedes ser jeg bokastavelig talt stjerner over alt, til og med på kaffekoppen.

Ble ekstremt fornøyd med dekselt jeg fikk. 

Det jobber kun hyggelige mennesker hos Mercedes erik arnesen. Trond er en av de og ble << Årets Delesjef >>.

Morten har hele sideveggen full av << Årets Selger >> , så hvis du skal besøke Mercedes Erik Arnesener han den rette å snakke med, for dette er en mann som virkelig kan jobben sin, og finner den beste løsningen for deg og dine behov.
 Testet ut den nye C - klassen som jeg virkelig har falt for.

Gleder meg til å prøvekjøre denne om ikke så lenge, da skal jeg fortelle dere om hvordan kjøreopplevelse den gav meg.

Her stter jeg i en svart C-klasse med svart lekkert interiør.

-.. og her i en brun C-klasse med beige interiør. 

Ingen tvil om at dette er en RÅLEKKER bil !!!


Gleder meg til fortsettelsen.

En av mine pikedrømmer var å eie/kjøre Mercedes når jeg fikk lappen, og den drømmen kom i oppfyllelse.

Tro på dine drømmer, for drømmer kan bli sanne.

 

Love


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits