Tigerstaden begynner 29 september

30.08.2013It ' s SHOWTIME !

 

<3 LinniDet ruller og går

29.08.2013

 

 

 

Idag dro Olav og jeg innom Milsluker ' n på Ullevål for å kjøpe rulleski .

Der møtte vi  bl. a  Roar , som var mer enn serviceminded  -for en herlig , hjelpsom og blid type .

Han hjalp meg med å finne riktig rulleski og hjelm som passet perfekt til meg , og jeg endte opp med å kjøpe pro -rulleski som utrolig nok er på 30 % - YEAH ! Salg er alltid like gøy !

Faktisk så er nesten alt på salg der , så jeg anbefaler alle friluftsmennesker å ta seg en tur innom . Her er det første mann til mølla og salget varer ikke for alltid .


Jeg mener at milsluker ' n er en av Norges beste sportsbutikker , og jeg sverger til De når det kommer til sportsutstyr !

Dette blir kult ! Viktig med hjelm når man står på rulleski , så endte opp med å kjøpe den beste de hadde itilfelle jeg faller .


Her står vi klare til åbegynne og det er Olav som er den heite rulleskilæreren min . Hjelmen hans holdt han som tok bildet av oss . Olav får heller ikke lov til å kjøre uten hjelm - hjelm er kult ! De som ikke bruker hjem er UT !

 

 

Her prøver jeg rulleskiene for første gang .

Var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd , og jeg ble overrasket over hvor bra trening det var og ikke minst hvor gøy det var også !

Olav lærte meg hvordan man bremser i nedoverbakke med rulleskiene . Jeg bbegynner å få teken - men er flinkere til å stå rett ned , haha .

Linni i farta !For en deilig treningsøkt , og enda gøyere er det at vi kan gjøre det sammen . Jeg er glad i trening hvor jeg får fart og spenning , og yoga trives jeg med når jeg vil ha ro i sjelen og markerte muskler . 

Jeg holder å å filme til enda en tv -serie , men det kan jeg ikke røpe hva er før i oktober .
Hentet Dennisen i barnehagn idag  , der hadde han vært i bursdagsselskap .

Vi bakte muffins sammen .

 My little superhero <3Verdens beste Meistermuffins lager Dennis Michael ;)

 

 

 

Ellers har jeg holdt på å rydde , vaske klær , sortere ut klær jeg kan selge på bloggen , ryddet rommet til Dennis osv .

Imorgen skal jeg støvsuge og vaske hele huset slik at det blir skinnende rent - det er så deilig med nyvasket , rent og pent hjem .

Nå må jeg henge opp klesvasken før jeg legger meg , så da ønsker jeg alle en god natt .

 

<3 Linni

 

 Herlig dag med hjertet mitt

28.08.2013

Idag hentet jeg Dennis i barnehagen rundt 16 : 00 , så dro vi i leketøysbutikken for å kjøpe gave til en kompis av Dennis som har bursdagsselskap i barnehagen imorgen .

Dennis blir jo 4 år 9. september - det er ikke lenge til , så han fikk peke på hva han ønsket seg til bursdagen sin da vi var i leketøysbutikken . Han pekte bl. a på en sparksykkel , så da får vi se om han får ønske sitt oppfylt i år ;)

Da vi var ferdig å handle burdagsgave til kompisen til Dennis , dro vi og spiste på Mc ' ern etter Dennis sitt største ønske .

Haha , milkshakebart .

Vi fant ut at vi ville på kino , så da bestilte jeg to billetter til << Mormor og de åtte ungene >> .

Viktig å gå på do på kinoen før filmen starter . Btw - man blir sterk av å være mamma ! Hvis Dennis blir sliten , må jeg jo bære han i tillegg til sekken hans , poser og vesken min .

<3 Sønnen min <3

En blid og førnøyd gutt som gleder seg masse til å gå inn i kinosalen .


Her sitter vi spente i kinoen .

 

<3

Vi har hatt en fantastisk fin dag sammen , og jeg vi anbefale ALLE å se << Mormor og de åtte ungene >> .

Utrolig fin film , og da rulleteksten kom med all den fine musikken fra filmen , dro Dennis meg ned foran skjermen og danset med meg - foran alle ! haha , så da danset vi . Hva gjør man ikke for barna sine ;)

Må bare legge til den fantastiske vakre himmelen som var i går .

Verdens er egentlig ganske vakker - hvis man tar seg tid til å se på den . Sier ikke at alt i den er vakkert, eller alle menneskene , men selve verden .

 

Sov godt alle sammen .

 

<3 LinniSoon to be seen on Tv3

27.08.2013

Masterchef celebrity kommer snart på tv3 !

 

Her er jeg med min fantastiske flotte gruppe .

 Vi ble så innmari gode venner - en liten familie .

Gleder meg til å se de igjen .

Mer kan du lese på http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10100395

 

<3 LinniHva jeg har gjort fra torsdag til mandag

27.08.2013

Startet denne uken med å jobbe hos Tv2 for << Tigerstaden >> .


Her gjør jeg synker og sitter med hendene fulla av sjokolade og kaffe - det er for å ha masse energi når jeg prater . Har ikke klart å sove så mye i det siste , så da må vi jukse litt for å få opp energien .


Spiser lunsj hos Tv2 med resten av tv - crewet . Kun Mari og jeg av jentene fra << Tigerstaden >> som jobbet på mandag .

 

Tullejenter ! Nesemos ..Jeg kan jo oppsumere hva jeg har gjort de siste dagene jeg ikke har hatt tid til å blogge .

Torsdag - var jeg sammen med Henriette noen timer , før jeg hentet gullgutten i barnehagen .

Bestisene <3

Etter at jeg hadde hentet Dennisen , møtte vi vår gode venn Noman , og shoppet litt sammen med han på Akerbrygge .


Dennis Michael , fikk bl. a kliss nye sko av Mamsen sin , var ikke de coole ?

 

Ny fra topp til tå .

Mathias kom innom en tur for å levere Mac ' en min som jeg hadde glemt i bilen , og da fikk han et glass vin av min gode venn Tom , som Dennis og jeg skulle sove over hos .


Etter at jeg hadde lagt Dennis , passet Tom han , mens jeg måtte jeg jobbe noen timer på kvelden for << Tigerstaden >> som filmet oss på smykkelanseringen til Nora Norway by Carina Dahl .

Sykt fine smykker og gleder meg til å kjøpe masse ! Det burde dere glede dere til også ! Så stolt av jenta mi <3

Anette Marie og jeg filmer til << Tigerstaden >> med resten av jentene på smykkelanseringen til Carina ;)

Fredag - Sov Dennis og jeg hos vår gamle nabo og beste guttevenn , Tom . Vi grillet i det deilige været , og som dere ser så var det jeg som var GRILLMEISTER ! ;)Den herlige sønnen min danset til musikk .

Etter han gullungen min hadde sovnet som en stein , kom Henriette , Fanny og Elin på middag til Tom .

Ble en veldig koselig og rolig kveld med " Tom og jentene " - haha ! Vi kaller han bare ; " Tom Hefner ";) De andre drakk litt vin og så koste vi oss til rolig musikk .Alle maste på om ikke Fanny og jeg kunne ta en liten dans , ettersom det er noe vi kan og elsker , så da hadde vi en LITEN oppvisning som falt i veldig god smak hos de andre - haha !


Lørdag var Dennis og jeg ute hele dagen , senere møtte vi Denise og spiste middag sammen med henne på << Big horn >> Akerbrygge .

 

Lørdagskos <3

Dennis elsker is ! Og Mamma ' n hans elsker Denn(IS)
Etter middagen , ble Denise med opp en tur til Henriette for å hilse på , og da ble det en aldri så litta photoshoot i sengen med lille hjertet i midten .

Vi sov over hos Henriette og hadde en kjempefin og koselig kveld sammen .Henriette, Dennis og jeg .

<3


Sønnene til Henriette og meg , Dennis og Theo , på tur sammen <3Lagde Taco til middag .

 

Resten av lørdagskvelden så vi på film og koste oss .

Søndag var det så sinnsykt fint vær , så da dro vi på stranden .

Dennis Mike og jeg badet sammen lenge , og det var faktisk ikke så kaldt som jeg hadde trodd .

<3

Det har vært så utrolig deilig vær i det siste, så etter at Dennis hadde lagt seg på søndag , lå jeg og koste meg i kveldssolen med ÈN kald pils før jeg selv la meg etter noen hektiske og spesielle dager .

Jeg kan ikke få sagt nok hvor heldig jeg er som har ekte og gode venner ! Det beviser de gang på gang når jeg virkelig trenger de , og jeg føler meg så priviligert som har akkurat DE i livet mitt ! Gode og ekte mennesker vokser ikke på trær , så viktig å ta vare på gode venner .

En annen ting jeg virkelig setter pris på i livet mitt , er min fantastiske sønn ! Uansett hva som skjer i livet mitt gjør Dennis Michael meg sterk , lykkelig og glad ! Et liv uten Dennis hadde for meg vært et liv uten mening !!!

 

<3 Friends are the family you choose <3

 

Ønsker alle en fin dag videre .

 

<3 Linni

 Tv2 Høstlansering

22.08.2013

På flyet ved siden av Anette Marie fra << Tigerstaden >> på vei til Tv2 sin høstlanserig i Bergen .

Flyet var stappet med Norske stjerner - haha .. Her er bl. a Henrik Thodesen .

Jeg var så heldig å bli hentet på flyplassen av min gode kompis , Endre , fra Bergen som jobber med biler , så han kjørte oss til hotellet i en rålekker bil .

Snakk om luxus .

Etter vi hadde lagt fra oss bagasjen på hotellet , dro vi på pressevisning / høstlanseringen til Tv2 hvor Stian Blipp var hoest .

Senere på kvelden var det rødløper og fin middag med alle Tv2 -profilene . Her står jeg med verdens beste << Tigerstaden >> - jentene . Anette Marie , Carina og Mari .

Koser med på middag med bunnyører som produsenten min lagde da dette bildet ble tatt .

Min bestekompis i tv2 - Davy var i godt humør .

Blir ingen ordentlig fest uten denne mannen . He ROCK !!!
Kurt Nilsen opptrådte for oss og det var da den virkelige feste begynte .

Vi var en av de første opp på dansegulvet , så fikk vi med resten av gjengen. Jeg kan ikke huske sist jeg danset så mye og så lenge , eller med så mange forskjellige .

Det er to dager siden og jeg har fortsatt vondt i beina , så det er et godt tegn på at jeg virkelig fikk svingt meg på dansegulvet .

Skulle gjerne tatt masse bilder og filmet , men jeg hadde tydeligvis ikke tid til det ?! Lover å gjøre det neste gang og bli flinkere til det !

Haha ! På bussen dagen etter på vei til flyplassen . Tommen er helt FERDIG .

 

Tv2 sine høstlanseringer slår aldri feil og leverer år etter år . Jeg er så heldig som får muligheten til å oppleve dette sammen med gode venner og kjente .

Jeg koste meg virkelig og nå gleder jeg meg til << Tigerstaden >> begynner 29 . september .

 

Her kan dere se flere bilder fra årets fest , samt video .

 

 

www.tv2.no

www.Dagbladet.no


Vg.no

http://www.seoghør.no

 

<3 Linni


 

 

 Lørdagskos

19.08.2013Det var jo så sykt nydelig vær på lørdag , så da ble vi plukket opp i båt av et vennepar av oss som heter Henriette og Christoffer . Vi er mye sammen med de , og sist gang var i St. tropez .

Vi ble en knakanes gjeng og vi ble enige om at ingen av oss kunne huske sist vi hadde ledd så mye . Det kan ikke slå feil med to Bergensere , en engelskmann , et vennepar av oss med et vennepar av de , pluss Olav og meg . 


Gode , fantastiske , fine og herlige Henritte og jeg koser oss med masse forskjellig lørdagsgodt ;) 

Haha ..

 

Da vi kom i land møtte vi selveste FINN.NO - karen ?! Han som har gjort reklame for Finn.no på tv osv . Hvor SØT er ikke han da <3

 

Han var ute og gikk tur med sin søte kone , og de syntes det var meget stas med oppmerksomhet fra oss . Haha .

 

Søteste ever !

 

Etter den fantastiske båtturen og starstruckmøte , dro vi fort hjem for å dusje og skifte før vi skulle i en stor middag på << Hanami >> på Tjuvholmen . Var så utrolig koselig å være med Tom Erik igjen . Han ble jo en av mine bestekompiser på << Skal vi danse >> i fjor , så dere kan jo lure på hvem jeg håper vinner i år ;) Verdens beste ,  snilleste og flinkeste Tommen .

Deilig at helgen er over og at det er tilbake til virkeligheten igjen . Det var Pappa ' n til Dennis sin tur til å ha han i helgen , så derfor har jeg ikke sett gullgutten min siden fredag, så nå sitter jeg bare og rister etter å hente han i barnehage å gi han koseoverdose .

 

Ønsker alle en fin mandag .

 

<3 Linni 

 

 

 Happy birthday

19.08.2013

 


Herregud for en fin helg det har vært .

Etter at jeg hadde levert Dennis i barnehgan på fredag , dro en av mine aller beste barndomsvenniner , Mona , og jeg og tok massasje på << Daikai >> - det var bursdagsgaven hennes fra meg .

Et sted jeg elsker å dra , hvis det har vært litt mye stress den siste tiden .

 Kose seg !


Blir så bra bilder når blitzen streiker...

Mona var der for første gang på fredag og ble like forelsket i << Daikai >> som det jeg er . Til tider er det så viktig å unne deg selv og folk du er glad i det lille ekstra .

 


 

Fredag kveld fikk vi besøk av Endre , en kompis av oss fra Bergen som Olav jobber litt sammen med .Senere på kvelden dro vi ut og spiste på en av favoritt restaurantene mine i Oslo << Arts of sushi >> .

Noen som koser seg .

 

Etter middagen dro Olav og jeg på 10 års jubileumet til << Moods of norway >> .

Alltid like hyggelig å være på fest med de , så denne store dagen måtte vi bli med å feire .

 

 

Me and my love på << Moods of Norway >> . Bildet er tatt av Morgan Flame og hentet fra : Side2.no

 

En superbra kveld som vi sent vil glemme ;)

 

<3 Linni

 

 Deilig dag

15.08.2013

 

Mari og jeg foran speilet på photoshoot . Hun jobbet bak kameraet denne dagen , så derfor er jeg litt mer overdressed enn henne ;)

Er ikke lenge igjen til << TIGERSTADEN >> begynner - YEAH ! Du kan følge meg på instagram på @meisterlinni .Startet dagen med å levere Dennis Michael i barnehagen .Etter det var gjort dro jeg på nodee og hadde et møte med verdens beste Marianne som er journalist . Hun hadde med lillebroren sin , og etter 4 år har jeg rukket å bli godt kjent med de begge . Herlige mennesker !

Uten kaffe - duger jeg ikke ! Må ha det , bare MÅ ha det !


Etter møte dro jeg i bursdgslunsj på Akerbrygge for å feire Carina 28 år ! Igjen , GRATULERER BABY - I LOVE YOU !

Var så kos å se jentene mine igjen . They ROCK  <3 <3 <3

Det ble en fin liten gjeng til slutt som koste seg med noe ekstra godt i glasset , mens jeg drakk SOLO , fordi jeg måtte hente ...
...- SUPERMANN i barnehagen <3

 

 

Mammasin lille nydelige supermann ! Han skal til Pappa'n sin i helgen , så derfor hentet jeg han litt tidligere idag , slik at vi fikk ekstra tid til å kose oss sammen !

 

Herregud så fint vær det er om dagen , og DEILIG er det !

 

Ha en fin kveld videre alle sammen :)

 

<3 LinniFun day at work

13.08.2013Gjorde photoshooten til << Tigerstaden >> idag . Skulle gjerne gjort det forrige uke med resten av jentene , men da var jeg på jobb i Danmark , så derfor måtte vi utsette min shoot til idag .

 Her har vi litt av Crewet <3

Viktig at ting sitter som det skal ..


Det ble en effektig og bra photoshoot  .


Mari hjalp til med stylingen og John hjalp til med selve photoshooten og filmingen .

 Ble en vellykket shoot - yeah !

Etter photoshooten dro Mari , John og jeg ut for å spise lunsj.

Noen som koser seg i solen .Håper dere har hatt en fin dag .

 

<3 LinniLike barn leker best

13.08.2013

Lørdag var Dennis Michael og jeg hos Sarah , som jeg har vært venn med siden barnehagen . Var så utrolig koselig å se hun og den fantatsiske sønnen hennes igjen  .

Dennis Mike koser seg med tante Sarah ' n sin .Bestevenner <3


.. - og min nye lille bestevenn koser seg ute i lekehuset sitt <3

Nussetassen <3 Finingen , jeg kunne spist han opp ;)


Like barn leker best !Mamma er visst litt for tung for denne leken - haha !


Jeg har blitt helt forelsket i Sofian - den lille sjarmøren <3

Unna vei , her kommer Dennis rullende ned bakken.

 

Dennis var hjemme med meg fra barnehagen igår pga de hadde planleggingsdag , så da bakte vi nok en gang boller .

Jeg elsker boller !

Ellers har det vært en rolig og koselig helg med verdens beste guttene mine.

 

Idag har jeg vært på photoshoot og filmet til << Tigerstaden >> .

 

Flere bilder kommer snart .

 

 

<3 LinniAlle har en drøm

10.08.2013

Den siste uken har vært sykt hektisk på jobbfronten .

 

Her var siste filmdagen for programmet vi lagde .

 

Jeg er så sliten i kroppen at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist - haha, men herregud så gøy vi har hatt det .

 Jeg fikk jobbet med Jørn Hoel denne uken , og han er et av de snilleste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv ! En fantastisk mann med et hjerte av gull ! Vi ble utrolig gode venner og jeg gleder meg allerede til neste gang vi ses .

Legger til en av låtene til Jørn Hoel << Har en drøm >> som er en av yndlingssangene mine .

 

Den er så vakker og har rørt meg til tårer flere ganger !!!Har vært en fantastisk uke og jeg føler meg så priviligert som får møte så mange herlige og interresante mennesker via jobben min .

Var fantastisk godt å se Dennis og Olav igjen , da jeg landet torsdag kveld .

 

Fredag morgen var det opp kl:07:30 , lage matpakke , kle på Dennis og levere han i barnehagen før jeg skulle på photoshoot med VG .

( Sier ifra når det kommer ;)

 Rett etter photoshooten måtte jeg forte meg hjem for å skifte , for da skulle jeg filme til sesong 2 av << Tigerstaden >> før jeg måtte rekke å hente Dennis Michael i barnehagen .

 
Har ikke ord for hvor deilig det var å ligge på sofaen med verdens beste Dennis å se på Disneyfilm . Det var så deilig å slappe av hele kvelden med de jeg elsker mest her i verden .

 

Idag har vi hatt en koselig morgen , og snart skal vi til Sarah som er Gudmoren til Dennis og en av mine bestevenner , for å bake boller med sønnene våres .

 

Ønsker alle en super helg ;)

 

<3 LinniEarly birds

07.08.2013Her blir jeg stylet til en jobb .

Filmer .


Nice car vi blir kjørt rundt i ;)

Early birds .

På vei i businessmiddag med Per Sundnes .You got to love this guy .

NAM ! Jeg tok østers til forrett ...- og til hovedrett hadde jeg pannestekt torsk . Yummy for Mummy .

 

Nå må jeg løpe til en jobb .

 

 

<3 LinniEnda et eventyr

06.08.2013

 

Hentet av Denise som driver sitt eget kjøreselskap med sin kjæreste .Er ikke helt feil å bli hentet i en så lekker bil med privatsjåfør når jeg skal til gardermoen eller lignende .

 

 

 

Satte meg foran med Denise som er sjåføren , selvom man pleier å sitte bak .

On the plain .
På hotellet .

Topp: Zara , Shorts : Kouture , Ballerinasko: Aldo
Fine Vibeke og jeg koser oss .

Jeg koser meg med disse flotte og herlige menneskene .

 

Forteller senere hva det er jeg har vært med på , når jeg får lov !

 

Reiser hjem ikveld .

 

 

<3 LinniKategori: Diverse
Søndagskos

04.08.2013

Idag lagde jeg søndagsmiddag til kjæresten min . Lagde breiflab med hjemmelaget saus til og kokte poteter , nam - nam !

Tidligere på dagen gikk vi tur rundt holmenkollen i det fine været .

 Når den er 57 grader innvendig er den perfekt !

Mens jeg lager sausen lar jeg breiflabben ligge i folie i ovnen på 180 grader .VOILA ! Dere kan jo gjette hvilken tallerken som er min og hvilken som er Olav sin ;)

Husker dere Olav ;)

<3

Han her er jo nesten like høy som min Olav ;)

Nå ligger jeg og slapper av på balkongen med litt godis i det fine været .

 

Ha en flott søndagskveld alle sammen .

 

Håper deres søndag er like fin som min .

 

<3 Linni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Playdate

03.08.2013


Idag har verdens beste kjærsten min og jeg hatt playdate . Jeg har barnefri i helgen fordi Dennisen er hos Pappaen sin , så da drar vi ut og leker ?! Haha .. ironisk !

Jeg fikk strike -YEAH !  Det ligger video av det på instagramen min @meisterlinni .  ( Olav sin er @olavtvenge )


 Olav vant med 1. poeng - ER DET MUUUUULIG ?! Jeg ledet helt til siste kast , så vinner han søren meg med 1. poeng - haha !
.

..- Og om jeg tør si det selv ; STILL GOT IT ALTSÅ ;)

 

Biljardardproffen Olav .Yes ...

Etter at vi hadde lekt i noen timer dro vi å spiste på Curry & ketshup som er en Indisk restaurant . Den ligger på majorstuen og er virkelig et sted jeg vil anbefale dere å prøve .
Toppen er fra << Kouture >> . DO IT FOR YOURSELF ! (Love it )

 

Koselig dag med den fantastiske kjæresten min ! <3

 

 

Ha en fin kveld videre alle sammen .

 

<3 LinniActress

03.08.2013

 

Her fikser flinke Tone , siste finish på sminken min før vi skal filme på settet .

 

Verdens kuleste Zahid Ali  - You ROCK ! ( Vi har like gamle sønner <3 )

Herlige Produksjonsleder Karoline som tok godt vare på oss .

Herlige Ann som også var produksjonsleder .Her sitter jeg med en av statistene som var tilstedet , de var så utrolig herlige ! Jeg elsker jo eldre mennesker .

Hun her var bare så søt ! Hun sa hun håpet på at jeg skulle være med i << Skal vi danse >> i år også ;) Hun heiet på meg da jeg var med ifjor . Herreud så søt !

Haha, morro skal man ha det .

 Dette bildet hang i gangen hvor vi hadde innspillingen . Sånne må jeg også skaffe meg, eller lage selv, da det er fire av mine alle største favoritter ; Rose, lys , tro og kjærlighet !

 

For en herlig jobbdag med så mage herlige , proffe og snille folk .

 

<3 LinniLunsjmøte med verdens beste advokat

02.08.2013

Nei , jeg har ikke gjort noe galt .

Har plettfritt rulleblad , så ikke tenk på det .

Noen ganger trenger man bare en advokat for å få rettferdigheten til å seire - rett skal være rett ! 

Heldige meg som har flinke og snille John Christian Elden til advokat .

 

<3 Linni30 - day blog challenge

02.08.2013

Day 6 - what is your ´ zodiac sign and does it fit your peronality 

 

 Mitt stjernetegn er skytte !

Folk født under Skyttens tegn er store eventyrere. De er dyrekretsens kite-flygere og stifinnere.

Skytten er begeistret, optimistisk, bekymringsløs og veldig rastløs. De utstråler en avslappet og uformell sjarm som alltid tiltrekker seg andre.

Fremfor alt trenger Skytten å føle seg selvstendige - de har ikke noe ønske om selv å eie eller å føle seg eid av noen andre.

Practical jokes er en spesialitet, og de kan være uansvarlige og upålitelige. På grunn av deres enorme livsglede, er det allikevel vanskelig å være irritert på dem lenge.

Kjente utenlandske personer født i skyttens tegn er Brad Pitt, Britney Spears, Scarlett Johansson, Steven Spielberg, Katherine Heigl, Katie Holmes og Samuel L. Jackson.
Kjente norske personer født i skyttens tegn er Petter Stordalen, Wenche Foss, Anne B. Ragde, Dagfinn Høybråten, Dronning Maud, Edvard Munch og Bjørnstjerne Bjørnson.

 

Skyttens særegenheter: 
Optimisme, entusiasme, uavhengighet, ærlighet, filosofiske evner, taktløs, rastløs.

 

Kjærlighet - Skytten med andre stjernetegn:

Ildtegn: Dere kan ta helt av! 
Jordtegn: God å komme hjem til! 
Lufttegn: Det kan bli mye skryt! 
Vanntegn: Ønsker dype, meningsfulle relasjoner, men gjør du det?

 

De fleste født i skyttens stjernetegn er nomader, men det betyr ikke at de vandrer fomålsløst omkring. De søker ofte sannheten og vil gå langt for at få svar på deres spørsmål. Søken etter viten og visdom driver dem og gir energi til deres liberale tilgang til livet. Skytten er tiltrukket av det filosofiske og åndelige, fordi de føler at det gir dem svar på de spørsmål, som brenner inne i dem.

Skytten er det intellektuelle stjernetegn i dyrekretsen. De er klare tenkere, som setter pris på andres synpunkter, men ser dog helst at de er enige med deres konklusjoner. Noen ganger er de så sikre på deres rett, at de ubestrideligt blir dogmatiske og argumenterende. Skyttens konstante søk etter informasjon og vitenskap driver dem til tross alt også å lytte til noen andre, og absorbere, hva de finner nyttigt og hurtigt sett bort i fra resten.

Det ligger i skyttens natur å vandre fritt omkring. Hvis de føler seg intellektuelt eller fysisk begrenset, kan de bli irriterte meget raskt. Når derimot en skytte får den frihet, de har bruk for, er de vennlige, optimistiske, heldige og ikke redde for at ta en risiko. De er generelt sjarmerende og gir man dem det personlige rom de behøver, er de en fryd å være omkring.

Den forelskede skytte:

Skytten elsker det seksuelle uttrykk og i luften ligger flørten, som utfordrer og begeistrer dem. De er både tolerante og ivrige etter å tilfredstille andre og deres ærlighet kan til tider være for mye for dem,  og de foretrekker en mere mystisk, eller tilsløret tilgang til kærlig parforhold.

Skytten er best i et forhold med en mere stabil, sterk personlighet, som forstår deres behov for uavhengighet. Desverre blir skyttens ærlige og åpne intensjoner ofte misforstått.

Selv om de hater følelsen av å være bundet, er de alikevel villige til å eksperimentere med alle mulige former for forhold. Så lenge deres partner er i stand til at utholde deres interesser og er parate til å være kreative og udforskende i soveværelset, vil deres forhold forbli spennende og vare lenge. Gjensidig ærlighet er nøkkelen til suksess hos de som er født i stjernetegnet skytten.

 
Kjæresten min og jeg er begge skytter. Jeg har bursdag 4.desember og han har bursdag 13.desember . (1+3 = 4 , så det betyr at vi har samme tall i tegnet vårt også ..)

Hvordan passer skytten og skytten sammen. Hva sier stjernene om et kærlighetsforhold mellom de to stjernetegn. Har en skytte det en skytte behøver.

Noen astrologer mener at den eneste rette partner for en skytte, kan være en annen skytte. Men de to skytter er da også et perfekt par. De er meget like, da de er født under samme stjernetegn og er derfor begge meget uavhengige og frie vesener. Men dette kaotiske, opplevelsesrike og spennende kjærlighetsforholdet vil med tiden føles alt for overveldende for de to skytter, men det vil ingen av dem bry seg om. De to skytter kan ha en tendens til å bringen det verste frem i den andre men klarer å pleie parforholdet. 


 

 Hmm, da vet vi det ;)

 

 

<3 LinniBildedryss fra Frankrike

01.08.2013Her koste vi oss på Morea sammen , dagen før jeg hentet Dennis Michael på Gardermoen . 

 Var så koselig å se godgutten min etter 1 uke . Han hadde kost seg på sommerferie med besteforeldrene sine .På Gardermoen .

 

På stranden i Frankrike .<3 Koser oss <3

Me & my baby <3Dennisen knusekoser armen min .

 

baby-cool .

 Denn - IS !

Gøy å bygge et eget bassen på stranden.. Kose seg ;)


Nyter de glade dager .

Chevre er noe av det beste jeg vet .
Badeløver .På Edna sin restaurant - L ' esquinade .

Kosekos

 

 

 

 

 

På vei hjem . Veldig trøtte etter flyturen ...

 

 

 .. - men aldri for trøtte til å le - DET er vi flinke til ;)

 

 
Er takknemlig for å ha fått to så fantastiske fine uker i vakre Frankrike med verdens beste kjæreste og sønn . Første uken var jeg med kjæresten min hos den fantastiske moren hans , og siste uken med verdens beste sønnen min .

Vi har virkelig kost oss og jeg er så fornøyd med denne sommerferien at jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen ?!

Lørdag skal jeg jobbe hele dagen med en tv-serie , søndag reiser jeg bort i 3 dager med en annen tv - jobb , onsdag må jeg tilbake til Norge for å gjøre en photoshoot i forbindelse med << Tigerstaden >> hos Tv2 . Her går det unna .

 

Håper alle har hatt en fantastisk fin sommerferie , det gleder meg stort at det har vært så sykt fint vær her hjemme i Norge , for ingenting er som en Norsk sommer .

 

 

<3 Linni


 

 

'


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits