Skrekkblandet fryd !

31.08.2012'

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH! Jeg er gærn som takket ja til å bli med i << Skal vi danse>> 7 dager før premieren, men jeg elsker jo det programmet og ble utrolig glad for at de ville ha med meg.

Alle de andre deltagerne ligger jo flere uker foran meg og jeg har kun 6 dager å øve på før jeg skal svinge meg på parketten live neste lørdag - HJELP!!

Jeg lover å gi absolutt alt og gjøre mitt beste,  så håper jeg selvfølgelig at alle mine fantastiske lesere som har fulgt meg og støttet meg i alle disse år vil stemme på meg. Hadde virkelig satt utrolig pris på det  ;)

Den som ble mest glad for dette var nok bestemoren min som lenge har ønsket å se meg svinge meg rundt på << skal vi danse>>  parketten. Hun fyller 90 år i Oktober og er ikke helt frisk om dagen, men hun skal sette seg på første fly fra Stavanger for å rekke å se min første dans neste lørdag, med andre ord så har jeg verdens beste bestemor <3

 

Jeg skal møte dansepartneren min kl:14:00 idag for første gang, det gleder jeg meg veldig til. Han heter Kalle, er Svensk og kom til finalen i << Skal vi danse>> i Sverige i fjor, så ingen tvil om at denne mannen kan lære meg noen bra danse moves ;)

  

Jeg har myyyye å fikse før lørdag og hvordan jeg skal rekke alt er et godt spørsmål, men man får til det man vil, eller hva ?  Heldigvis øver vi på dagtid og da er jo Dennisen min i barnehage, og på lørdag når livesendingen pågår er enten Dennis med og ser på, eller hjemme med Pappa'n sin, tanten min e.l. Han skal ihvertfall uansett heie på Mamma'n sin og jeg får like mye tid med han som før, det er det viktigste for meg ;)

 

Jeg elsker å danse og gleder meg til å lære å danse ordentlig. Lærer jo ny dans hver uke, så lenge jeg får god hjelp fra Dere <3

 

Helt ærlig mellom Dere og meg - JEG ER LIVREDD, men sier som Madcon " VI KJØRER PÅ"!  Jeg virkelig elsker den låta så legger den med her:

 

  

 

Snakkes snart ;)

 

<3 LINNI  

 

 

 

 

 

 Bildedryss fra photoshooten jeg nylig gjorde ;)

31.08.2012

I bilen på vei til photoshoot med hele tv-teamet..Hadde en fantastisk stylist som lignet mistenksomt mye på Tommy Fredvang ..

 ..- men det var det altså ikke for kjæresten hans er en utrolig søt gutt.

 

 

Et av antrekkene jeg hadde på meg var en kjole fra GUESS og den kjøpte jeg i Beverly hills..

Jeg er så frysepave, så det pledde der lå ikke langt fra meg ;) 

Hmm, ja nå kan dere lure - haha! Sier så klart ifra når og hvor bildene kommer på trykk.

 Verdens beste produsent, Vegard, er aldri langt unna meg ;) Jeg føler meg som hans levende dukke som han styrer, så derfor stod jeg som en "dukke" på bildet ;)

  

Jeg styrer jo han også innimellom (Jeg later ihvertfall som om jeg gjør det ;) Vi er faktisk som søsken og jeg er hun plagsomme lillesøsteren som motsier mye av det storebror vil og sier, men som elsker han av hele mitt  <3 !

  

Fikk endelig kjøpt meg noen lekre sko fra Jeffrey Campbell igår. Sko med "truser" kan bare ikke slå feil, og jeg har blitt helt forelsket i de .

 

En av mine bestevenner Tom kom og hentet meg på jobb igår og vi lagde deilig middag sammen og koste oss resten av kvelden med musikk og godt selskap.

 

Ellers er det ekstremt mye som skjer i livet mitt om dagen, men mer om dette forteller jeg senere.

 Må si at jeg syntes det var utrolig smigrende og rørende å lese at folk har stemt meg frem som den de heslt vil se i << Skal vi danse >>..

 

Her er enda en side hvor leserene stemte meg frem:

 

http://www.seher.no/901317/linni-er-lesernes-dansefavoritt
 

Tusen hjertlig takk for all omtanke og støtte, det setter jeg så utrolig stor pris på og det varmer hele hjertet mitt .

 

Nå må jeg legge meg for imorgen blir en laaang dag.

 

Sov godt alle sammen ;)


 MOBILBLOGGER DIREKTE! Nå blir jeg stylet til photoshoot hvor jeg skal posere med 3 andre gutter, det blir spennende. En kunstnerisk og highfashion shoot som jeg virkelig ser frem til å gjøre. Kommer masse bilder fra photshooten senere;) Deilig vær ute, så

29.08.2012

57453-1-1346234852792.jpg
MOBILBLOGGER DIREKTE! Nå blir jeg stylet til photoshoot hvor jeg skal posere med 3 andre gutter, det blir spennende. En kunstnerisk og highfashion shoot som jeg virkelig ser frem til å gjøre. Kommer masse bilder fra photshooten senere;) Deilig vær ute, så "ut i hagen - opp i trærne" som pappa pleide å si til storebror og meg da vi var barn. Vi skal snart ned til en strand og do our thing;) Snakkes snart. Smask


Tina & Bettina - The Movie

28.08.2012

Yey! Jeg har "besøk" av mine to favorittbloggere på bloggen min! Jeg er Tina og Bettina sin største fan og elsker de av hele mitt hjerte!!!!!!! 

Tina & Bettina kommer med en film på kino 7 september og i traileren under ser du de prater litt tull om meg og Dennis?

Jeg ler meg i hjel! Det er visst masse intriger, fest og på beste vestkanten på Smestad vest. Tina og Bettina er mine største forbilder, så gleder meg til å se tidenes film :)  

Synes du filmen ser morsom ut, eller?

 

Konkurranse!!

Som du ser har Tina & Bettina en kul blogg konkurranse hvor alle som legger ut traileren kan være med å vinne kinobilletter, den nye Samsung Galaxy og gavekort på Glitter.

Kopier inn hele denne embedkoden i HTML feltet på bloggen din for å være med: 

<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>

Sjekk gjerne ut konkurransen på Facebooksiden til Tina&Bettina her å bli med å legg ut filmtraileren av mine helter!! Om du ikke har blogg er det kult om du deler traileren på facebook. Du kan desverre ikke bli plukket ut til å vinne, men kult om du hjelper "jentene" med å markedsføre filmen! Blogg on!

Lykke til J

 

/ReklameGod morgen alle sammn ;)

28.08.2012

57453-1-1346136412433.jpg

Jeg stod opp ekstra tidlig idag for å lage pannekaker til frokost og matpakken til tassen, nam-nam!

Etter å ha levert Dennis i barnehagen og trent skal jeg til salong FEMFA for å bli "dullet" med, det fortjener jeg nå;) De skal bl. a fikse neglene mine, det trengs nå. Er ikke lett å vedlikeholde neglene sine når man er småbarnsmor, så derfor setter jeg stor pris på at FEMFA gjør det for meg.

 

Gleder meg også veldig idag til å ta bilder og gjøre intervju idag for "HJEMMET" som er Norges største ukeblad, alltid gøy å gjøre ting jeg ikke har gjort før.

 

Ikveld skal jeg bl. a møte Morten Ramm og vi skal gjøre en VB sammen i forbindelse med TV2s 20 års jubileum, og det er en stor ære at han/de vil ha meg med på det. Ler meg alltid nesten ihjel når jeg er sammen med han.

 

Blogges snart, nå må vi forte oss i barnehagen.

 

Ha en flott dag så lenge ;)

 

SmaskSol ute , sol inne, sol i hjerte !

27.08.2012Etter å ha levert Dennis i barnehagen samt rukket å trene, var det full fart hjem for å dusje og gjøre seg klar til å få hele filmcrewet hjem i stuen min. Vi filmet til Tv-serien vår <<Tigerstaden>> som har premiere 30 sept Kl:20:00 på TV2 - BLISS. You don't wanne miss it , or do yah? (Gjør ikke meg noe altså, må ikke følge med for jeg kommer til å bli så mye flau atte hjælp ;)

  

Produsenten min Vegard er helt rå på å ta bilder og gjør det ca HELE tiden når vi ikke blir filmet.. 

Forventer et helt album til jul nå, Veggis ;)

  

Anja og Vegard <3Marihøna kom på besøk og vi filmet til serien vår . 

Deilig å jobbe ute i det fine været.Hmm, interressant kunst her på tjuvis, helt tilfeldig at vi satte oss der for å ha en dyp samtale i serien - haha..

 

Håper dere har hatt en strålende dag.

 

<3 LinniHeia alenemødre og alenepappa'r og alle andre som står på;)

27.08.2012

57453-1-1346050576113.jpg

Vi har verdens koseligeste vei til barnehagen, Dennis og jeg elsker sjøen og det er noe av det vi ser på veien.

Noen ganger er det slitsomt å våkne grytidlig pga barnet sitt, men når man først kommer seg opp og ut i den friske luften i treningsklær, og det nesten ikke er folk å se - kun sønnen min og meg på livets landevei (eller på vei til barnehagen da;) og oppdager at klokken er 08:30 når man er ferdig på trening, da føler man seg som en verdensme(i)ster;)  Digg følelse med andre ord og alt dette takket være min snille sønn som får meg opp.

 

Dette blir en hektisk uke, men skal nok få tid til å rekke alt inkludert å blogge alt som skjer, så bare å holde seg oppdaterte;)

 

SMASK PÅ DERE ALLE !

 

P.s Vil også hylle alle alenemødre og alenepappaer - HEIA OSS! Når jeg sminker meg om morgenen, lærer jeg Dennis samtidig om bokstaver. (Så kaster ingen bort noe tid ;)

26.08.2012

Gutten min har knapt rukket å fylle 3 år, men allerede elsker han å lære og lærer fort.

Han fyller 3 år 09.09, og jeg gleder meg til å feire han.Deilig og rolig helg med verdens beste Dennis Michael !

26.08.2012


 

Dennis og jeg har kost oss og slappet av hele helgen. Her er han blid som en sol etter å ha hatt en god natt søvn i den kule busssengen sin .
 

Dennis satt barnevakt for Morrison på lørdag og de storkoste seg i hverandres selskap. (Hunden til Emeli og Mathias, et vennepar vi kjenner)

Lekkert å pose med trutemunn altså..

 

Mammasin gutt <3

 Lørdagskos!

  

 

 

Her tegnet Dennisen en kjempefin tegning til meg ute på balkongen vår i strålende sol.

 

 

Han ville at jeg skulle tegne en tegning til han hvor to mennesker kysser, så da gjorde jeg det..

Hva syns dere om tegningen min ?

  

 

 

Håper dere koser dere denne deilige søndagen.

 

 

 Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

 

Smask Du finner det meste til din tlf på www.Handelsportal.no

25.08.2012

 

ANNONSE !

 

 

Du finner alt til din Iphone, ipad og Samsung på www.handelsportal.lno

 

Deksel med strøm er en av de mest geniale oppfinnelsene, spør du meg. Er ikke akkurat noe hemmelighet at strømmen  på iphone fort gårt ut. Jeg går tom for strøm så og si hele tiden, det er så irriterende og derfor mener jeg at alle som har iphone burde skaffe seg denne  iPhone 4 & 4S- Power pack- deksel med strøm. Du finner den her:  http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/iphone-4-4s-power-pack-deksel-med-strom

 

Nå trenger du aldri å beskymre deg for å gå tom for strøm igjen¨, da er du et problem fattigere ;)

iPhone 4 & 4S - Hjerte duske deksel

 

Jeg elsker forandringer og bytter deksel på iphonen min 3 ganger i uken. Jeg forelsket meg helt i dette nusselige og feminine dekselet, du finner det her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-hjerte-duske-deksel

 

Går du inn på www.handelsportal.no finner du et massiv utvalg av deksler, så jeg anbefaler deg å ta en liten titt.

 

 

Håper du ble glad for tipset.

 

SMASK

 Sminkekurs med Linni & Makestyle

24.08.2012

 

  

 

Har du alltid hatt lyst til å kunne sminke deg som kjendisene, men aldri helt fått det til?

Lørdag 1.September 2012 fra 12.00-16.00 slår vi til med et sminkekurs!

Hold av dagen.

 

Nå holder Makestyle sminkekurs sammen med Linni Meister, og vi inviterer DEG til å bli med for full opplæring!

Med Janne Borlaug fra Makestyle, profesjonell make-up artist med bakgrunn i TV, magasiner og som har sminket kjendiser i mange år, vil dette bli en dag der du vil lære alt du trenger for å dra frem det beste i ditt eget ansikt!

Informasjon om alt det du lærer vil du få med deg hjem i et hefte, slik at det blir superenkelt for deg å sminke deg selv!

 

Har du lyst på en dag som dette, på å lære mer om sminke, og komme hjem med en goodiebag?

Meld deg på da vel!

Vi gleder oss til en dag med masse sminke innenfor de beste produktene verden kan tilby.

 

Delta på sminkekurs med Makestyle & Linni Meister!

 

Oppsummering av hva som følger med i denne sminkepakken:

-En hel dag med Linni Meister, hun vil være til stede på hele kurset.


-Makeup artisten vil sminke Linni mens alle ser på og Linni vil svare på alle spørsmålene deltagerene har om sminkerutinene til Linni.


-Makeup artisten vil gå igjennom sminkeheftet og lære bort alt om sminkemetoder, dagsminke, festsminke og alle nye sminkenavn og uttrykk.


-Det vil være en åpen dialog på kurset der alle kan spørre spørsmål underveis, så deltagerene får svar på alt de lurer på fra Linni og make style.


-De som ønsker å prøve å sminke selv, får utdelt makeup som de kan teste ut, og det vil være tid på slutten til å prøve ut sminke og få individuell veileding til hvilke farger og sminke som passer til hver enkelt.


-En morsom og sosial dag du ikke vil glemme!


-Alle som vil ha fotografier, som minne fra kurset, får dette tilsendt på mail.


Kurset vil bli holdt i Oslo sentrum i Makestyle sine lokaler, hasleveien 28.

Det er ingen angrerett på billettene.

 

Ta med deg ordrebekreftelsen som du får på mail etter at du har kjøpt billetten, på kurset som bevis på at du er påmeldt.

 

Billettene kan KUN kjøpes med kort eller Klarna faktura.

Alle billetter som er bestilt med postoppkrav blir kansellert.

 

Billetter er tilgjengelig selv om det står "ikke på lager"

 

 

Du kan melde deg på her: http://www.makestyle.no/Sminkekurs

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vi skal få det så gøy sammen itillegg til at det blir en lærerik opplevelse for Dere.

 

Håper på å se deg der ;)

 

Klem fra LinniJeg er med i Tv-programmet "Hva har du i bagasjen" som kommer på Nrk til høsten.

23.08.2012

 

 TØFFE MØTER: Mira Craig og Linni Meister er med i «Hva har du bagasjen?» - en reiseprogram med kjente personer i møte med røtter og egen kultur i en av foreldrenes hjemland.

Vakre Mira Craig og jeg er blandt de heldige 6 profilerte som reiser ut i den store verden for å bli bedre kjent med røttene våres. I mitt tilfelle ble det Sri Lanka ettersom moren min var derifra. Drakten jeg har på meg kalles "Sari" og det er nasjonaldrakten i Sri Lanka akkurat som Bunad er her i Norge. Jeg er så heldig å ha begge deler, men brukte sari for 2.gang i mitt liv på høstlanseringen for anledningen. Første gang jeg fikk på meg en Sari var i tv-programmet vi gjorde i Sri Lanka på en photoshoot - det blir skummelt, men også spennende å se programmet vi lagde.

 

Grunnen til at jeg ser veldig trøtt ut på dette bildet er fordi jeg kom rett fra høstlanseringen for Tv2 i Bergen og det varte jo en god stund kan man si. Fikk sovet i 2,5 time før jeg måtte forte meg til flyplassen, så kan ikke klage akkurat ;)

 

Etter jeg var ferdig på høstlanseringen til Nrk var det å skifte klær og dra for å hente verdens beste gutt i barnehagen. Jeg la meg likt som han ettersom jeg var ordentlig trøtt!  Utrolig hvor mye vi småbarnsmødre klarer, og hvor alle kreftene mine kommer fra er et mysterium?!

http://www.side2.no/underholdning/article3457153.ece

 

 

 

 

 http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10060124

 

 

 NASJONALDRAKT: Linni tok på seg sari da hun bbesøkte morens hjemland Sri Lanka. Hun hyllet moren igjen da hun tok på seg drakten under høstlanseringen.

Jeg fikk aldri se Mamma i sari ettersom hun aldri brukte det, men har sett bilder fra da hun var ung og brukte det i en festlig anledning. Herrejesus, hun så ut som en ekte prinsesse - Vakreste damen i verden og hun brukte sjeldent sminke og var naturlig vakker fra topp til tå selvom hun hadde leddgikt ! Faen ta sykdommer, hva er vitsen med det?!

 

Slenger med et bilde av Mamma'n min:

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 Mamma kan beskrives med ett ord: Savn !

 (Det finnes ingen som deg - ikke for meg, min elskede Mamma. )

 

GJENFORENT MED FAMILIEN: I NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?» drar Linni Meister og programleder Noman Mubashir til Sri Lanka for å besøke Meisters familie. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures

 

http://www.dagbladet.no/2012/08/22/kultur/tv/nrk/hostlansering/noman_mubashir/23064758/

 

 

 

 

Stor takk til verdens beste Noman som er programleder for << Hva har du i bagasjen >> og tok meg med på et fantastisk eventyr. Jeg var også så heldig at jeg fikk en venn for livet <3  Dette mennesket har et hjerte av gull , bare så dere vet det .

 

Gleder meg til å se hvordan de andre hadde det på Deres reise.

 

Håper jeg ikke griner for mye, det er så flaut !!! Kan ikke noe for at jeg får frysninger av ingenting og tårer når jeg blir rørt da.. Tårene renner spesielt mye av ingenting når jeg har "uken" min, det er sikkert noe dere alle setter stooooooooor pris på  at jeg deler - haha.. Kan sikkert dele hva jeg gjør når jeg er på do også - haha, neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaaa.. Nå er jeg overtrøtt, så da tar jeg kvelden.

 

 

Snakkes imorgen store og små .

 

Nattinatt min leserskatt ;) Under finner dere linker og bilder fra div intervjuer vi gjorde på høstlanseringen for TV2 i Bergen.

23.08.2012

 

TV-SERIEN VÅR << TIGERSTADEN >> HAR PREMIERE 30.SEPTEMBER PÅ TV2-BLISS KL: 20:00. YEAH!

Har vært noen hektiske, men morsomme dager.

 

http://www.seher.no/900786/to-av-tigerstaden-jentene-har-faatt-kjaerester

 

LOVER AVSLØRINGER: - Hvem som har fått seg kjærester vil bli avslørt i serien, sier Linni Meister. Her er hun sammen med sine venninner fra den nye realityserien Tigerstaden : Mari Haugersveen, Therese Haugsnes og Carina Dahl.

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10060015

 

TIGERSTADEN: Mari, Linni, Carina og Therese får sitt eget realityshow på TV 2 Bliss til høsten.

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/linni-dater-ny-mann-etter-bruddet-3856806.html

 

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10060054

 

 

 http://www.kjendis.no/2012/08/21/kjendis/reality-tv/therese_haugsnes/mari_haugersveen/linni_meister/23047937/

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.side2.no/underholdning/article3456645.ece

 

 

 

Bilder fra midaggen og festen fra høstlanseringen.

 

To fantastiske forbilder <3 Nils Vogt har jeg så og si fått inn med morsmelken, så elsker jo han! Lillian Muller er en så herlig dame og hun sa så mye koselig til meg og kom med gode råd som jeg definitivt skal ta med meg videre. Hun mente også at jeg var henne som ung, det tar jeg virkelig som et komplement og gleder meg til å heie på henne i "Skal vi danse".  Hun mente også at vi burde hatt vårt eget tv-program sammen, så hvem vet hva fremtiden vil bringe - haha.

To fantastiske mennesker som jeg respekterer!

  

DAVYYYYYYY ! MY HERO <3 (Verdens beste sportsanker på TV2 )

Jeg klarte jo å miste iphonen min (selvfølgelig), men utrolig nok fant Davy den liggende på et bord hvor pressen hadde tatt bilde av meg tidligere på kvelden. Jeg ble så glad da han ropte fra trappen hvor vi spiste: " LINNIIII, SE HVA JEG HAR TIL DEG " så viftet han med iphonen min, da løp jeg opp til han, kastet meg rundt han og iphonen min, og ble så glad at jeg nusset han i hele ansiktet ;)

I just love this man ! Her er forresten en meget hyggelig sak:

 


 

http://www.seher.no/900792/davy-wathne-vil-danse-med-linni-meister

Any time cause I LOVE to dance ;) 

Min gode mann Christer. (Dansedommer i " Skal vi danse ") Vi vant jo fangene på fortet sammen i 2011 og det er noe av det mest fantasiske jeg har opplevd, bortsett fra å få Dennisen min. Herregud å glad jeg er i dette mennesket.


 

 

Verdens beste Tv-crew ! Anja, Snorre og jeg har blitt en liten familie etter all filmingen. Er ikke alltid jeg kjenner de igjen uten et digert kamera i trynet, og når jeg tenker meg om burde vi byttet plass slik at jeg kunne filmet de så vakre og gode mennesker som de er ;)

Søren at jeg ikke tok noe bilder med verdens beste produsent, Vegard. Jeg la tlf min nederst i vesken min etter å ha mistet den en gang, og det er ikke sånn at man blir mer edru utover kvelden, så lot den ligge resten av kvelden. ( men tok den opp når jeg fikk tlf fra en viss person så klart <3 )
 

 

Mari og jeg koser oss ved middagsbordet . Er så lei av å ta sånne oppstilte bilder av trynet mitt hvor jeg smiler, såeeee..

 Bestemte meg for å prøve en ny pose.. Den posen skal jeg huske på neste gange jeg skal gjøre et cover - Haha, jeg er så dum !

 

Er vi ikke lekre?

 

 

Mange har spurt hvor "blusen" min jeg hadde på meg på lanseringsfesten var fra, men det er faktisk en kjole og den er fra Zara.

 

 

Har jo hundre ting til å blogge ettersom jeg ligger laaaaaaaaangt etter.. Fikk jo ikke tid til å blogge når jeg først var på høstlanseringen til TV2, og dagen etter kl:8 måtte fly tilbake til Oslo for å rekke Nrk sin høstlansering. Bilder og linker fra det kommer om litt, så stay tuned ;)

 

 

SCHMAAAAAASK

 Work, work, work - EVERYBODY need to work !

20.08.2012

 

  

Jeg har jobbet så og si hele helgen. Fredag jobbet vi for Tv-serien på Moods of Norway festen, og på lørdag gikk jeg modell i forbindelse med Oslo fashion week. Argenturet vi gikk for heter Portland, og merkene var Ilse Jacobsen fra Crusc collection, Svea og PP - jeans.

Her står jeg i garderoben og prøver outfitene mine.


 

Slenger med et bilde til fra fredagen.


 

Digget støvlene fra Ilse Jacobsen.

Her er vi ferdig stylet og sminket og alle modellene fikk litt champagne før vi gikk visningen. Her står Mari og jeg med supermodellen, Tore ;)

                                        Flotte guttemodeler, de så jo ut som supermann i looken etter de var ferdig stylet.

 

 Utrolig hyggelig var det å få gå visning sammen med så mange snille og flinke modeller ;)

Nydeligste tvillingene i hele verden og jeg var så heldig å få leie de på slutten av catwalken - Herregud , jeg ville bare spise de opp <3

 

Det var ordenltig gøy å gå visning igjen og jeg gleder meg allerede til neste gang.

 

Imorgen drar jeg til Bergen på Tv2 sin høstlansering og på onsdag drar jeg tidlig hjem for å rekke NRK sin høstlansering. Er aktuell på begge kanalene til høst, så det blir spennende å se det endelige resultatet etter mye jobb, svette, blod, tårer og latter  ;)

 

Beklager for dårlig blogging i helgen, men det var som dere ser fordi jeg jobbet og alt gikk i ett.

20120810-131521.jpg

Sånn ser vi forresten ut etter 11 timers jobbing ;) Haha.. Mari tok det bildet av Carina og meg etter 11 timers jobb med photoshoot og filming i København. Sover som to barn på dette bildet <3

 

 

Håper dere har en fin start på uken. Jeg skal snart hente sønnen min i barnehagen og mosekose han ;)

 

<3 LINNIMobilblogger. Her har dere alle jenten fra tv-serien vår TIGERSTADEN på den røde løperen til Moods of Norway. Vi jobbet med tv-serien stort sett hele kvelden på festen, men fikk selvfølgelig med oss den fantastiske visningen til Moods, men det er det allt

18.08.2012

57453-1-1345302426563.jpg
Mobilblogger. Her har dere alle jenten fra tv-serien vår TIGERSTADEN på den røde løperen til Moods of Norway. Vi jobbet med tv-serien stort sett hele kvelden på festen, men fikk selvfølgelig med oss den fantastiske visningen til Moods, men det er det alltid! Heia MOODS OF NORWAY;) 


En helt herlig dag med verdens beste mennesker !

16.08.2012

 

'

 

Dennis og jeg koste oss så og si hele dagen hos Onkel Tom med bl.a tante Henriette og en god del amdre jenter. Her har vi piknik på terrassen. 

GRILLMEISTER ! Stekte ei litta pølse til ei litta Dennis ;)

 

  Jeg blir skikkelig emosjonelle når jeg er på besøk hos Tom og ser over på leiligheten hvor jeg bodde sammen med Bernnhard og Dennis i nesten 3 år. Jeg har så utrolig mange gode minner derifa og mens jeg stod og mimret gikk det nok en gang opp for meg at ingenting varer evig..  Verdens beste Tom. Han er singel og den jenta som får han er heldig !  (Hvis noen lurer er han som en storebror for meg) 

 
Vi var en fin liten jentegjeng med Tom i spissen. Jeg kaller Tom for Tom Heffner pga han alltid er omringet av masse damer ;) Han er jo verdens beste kar, så er ikke rart at alle vil henge med han,

 

 

Tidligere på dagen var Mari, Carina og jeg og koste oss så sinnsykt mye på Spa. Tror nok det var en digg gave å få for Carina, og for Mari og meg å gi i og med at vi nselv fikk ta del i den.

Det var noe vi alle virkelig trengte !Meget klart og fint bilde, men du klarer kanskje å se hvem som er hvem ?

 

 

Ha en god natt alle leserne mine <3

 

 

SMASKStep Up Revolution i 3D :)

15.08.2012

Jeg har danset siden jeg var 4 år og elsker det! Jeg har danset alt fra klassisk ballett, jazz og selvfølgelig hip-hop. Dennis er også på danser'n, utrolig gøy :) Om du er interessert i dans, bør du også få med deg Step Up Revolution i 3D på kino. Det skal jeg! Den har premiere 17 august og kommer med kule 3D effekter!. Sjekk ut filmen under..

/Reklame

Hvis du har en blogg så kan du være med i en konkurranse og vinne kinobilletter til filmen. Se her for info 

 

Lykke til :)

 

SMASK!SCHPA MED BURSDAAAG!

15.08.2012

57453-1-1345025400667.jpg
HIPPHURRA FOR FINE CARINA IDAG!!! Vi gav henne spa i gave, så nå er vi på spa og har det schpa;) 


Billige pensumbøker hos Bokkilden!

14.08.2012

Nå er det på tide for mange av dere å gå tilbake på skolebenken! Dersom du trenger å kjøpe billige pensumbøker bør dere gjøre det på Bokkilden. De har nemlig prisløfte på pensumbøker og gir maks rabatt på andre bøker. Bokkilden har også en blogg konkurranse om dagen hvor du kan vinne et gavekort på 1000 kr, sjekk ut konkurransen her 

Lykke til med studiene og konkurransen :)

/ReklameNy barnehage, ny start, nytt kapittel ;)

13.08.2012

Gullgutten begynte i ny barnehage idag og elsker den allerede. Bernhard, Dennis og jeg spiste frokost sammen på druen før vi dro i barnehagen til Dennis. Vi " feiret " at han skal begynne der ordentlig fra imorgen. Vi er så fornøyde med den og alle de ansatte i den nye barnehagen er så utrolig koselige.

Bernhard som pyntet Dennis Michael i skjorte i og med at det var 1.dagen - haha.. Herregud, men litt søtt også.

   Bernhard måtte jobbe etter å ha hilst på de ansatte, men jeg var igjen i barnehagen fra vi kom til vi dro og så på hvor mye han trivdes og koste seg. Han ble så glad da vi gikk ut for å leke at han løp 3 runder rundt meg.

 

Nå har jeg funnet frem alt han trenger i barnehagen av ekstraskift, regntøy, gymsokker osv, så da er han klar som et egg for å begynne ordentlig der imorgen.

 Istad så badet han og da han var ferdig renset vi ører, klippet negler, og fønet håret glatt. Han koser seg skikkelig når han blir dullet med og det er noe av det beste jeg vet med Mammarollen, når jeg steller og pleier med han. Er som å være liten pike igjen og leke med "dukken" sin - haha, nesten da ;) 

Da vi kom hjem lå det en fantastisk innvitasjon i posten fra denne lekre dama. Jeg digger Anne Kat Hærland max og er stolt av å være kvinne hver gang hun åpner kjeften sin. Gleder meg til showet hennes << Jakten på ærligheten >> fredag 24.aug kl:19:30 på Akerbrygge.

 

Det beste jeg vet er jo å le, så regner med å dra hjem fra showet med noen ekstra magemuskler. 

Ellers har jeg tilbringet helgen med bl. a Aleksander(lillebroren til Henriette) som også er en god kompis av meg, samt Henriette og Chris. Vi koste oss med taco igår  i huset til foreldrene deres på Snarøya.

 

Herregud som vi koste oss med filmmaraton på kvelden. Jeg lå mellom beina på Chris, Henriette mellom mine og så masserte vi og koste håret til hverandre mens vi så på filmene, Aleks "pimpet" sin egen sofa ;) Spiste så mye godteri at magen fortsatt gjør vondt, men skal love dere at det var verdt det.

  

Var sammen med min gode venn Johan på lørdagen med noen andre folk og vi hadde en fantastisk dag. Dennis og Pappa var på tusenfryd sammen, det syntes jeg var så utrolig koselig !Var også sammen med jentene mine Carina og Mari på Lekter'n en tur og vi koste oss i solen.Grillet også hos Tom som er verdens beste kompis og var sammen med han så og si hele lørdagen. Jeg er så heldig og takknemlig for at jeg har verdens beste venner som kommer i alle mulige aldere, men min aller bestevenn i hele verden er så klart..

 

 

.. - denne vesle karen. Min aller bestevenn er Dennis Michael <3   (Bildet er fra Dennis og Bernhard var på Hoppeloppeland på søndagen ;) Er så overlykkelig for at de henger litt sammen om dagen.

 

 

 

Gikk også en koselig tur i Bærum på Henie Onstad. Mye interessante skulpturer der ja..........

 
DET var eeeen stor banan..

 

Håper dere har en fin start på uken. Selv skulle jeg vært på OFW ikveld, men ser ikke ut som at jeg rekker det ettersom jeg har alt for mye å gjøre med bl. a regnskapet mitt som jeg må levere imorgen, svare på jobbmail osv.. Henger litt VEL etter pga sommerferien osv, og det blir jeg helt stresset av.

 

 Viktig å ha alt på stell, eller hva ?

 

SMASKHaha!!!

09.08.2012

57453-1-1344510055081.jpg


Jeg har en ting å si: "TIGERSTADEN!" - Haha !

08.08.2012

57453-1-1344445620313.jpg
Jeg har en ting å si: "TIGERSTADEN!" - Haha !


TIVOLI-KOOOOOS! Haha!

08.08.2012

57453-1-1344444542561.jpg
TIVOLI-KOOOOOS! Haha!


TIVOLI-WEEEE!

08.08.2012

57453-1-1344433948867.jpg
Marihøna og jeg er klare for å bli filmet på tivoli faktisk..  Carina var på badet da vi tok bildet. De pelsdottene vi har på toppene våres er mikrofoner. Lett å glemme de til tider, og litt småflaut når man går på do og glemmer man har de på - haha. Når jeg tenker meg om, må det være SYYYKT morsomt å være lydmann;)


We are done for today ;)

07.08.2012

 

 

 

 

 

 

ENDELIG FERDIG etter 11 timers jobb.. Jeg/vi er helt utslitt, men har klart å få på meg kjolen til vi skal ut å spise middag og feire en vellykket photoshoot, må bare slappe litt av på sofaen og si HEI til Dere først;) 

 

 

 

 

  

Tv-crewet, fotograf og modellene tar en skål etter jobb;)

 

 

 

I love den herlige kameradama vår, ANJA <3

 

Er veldig glad i hele denne gjengen !

 

Nå koser vi oss og det har vi virkelig fortjent !

 

 

 

 

 

 

Ha en flott kveld verdens beste leserne mine<3

 

 


Smask

 
Viktig å ha det morro på jobb;)

07.08.2012

 

Vi holder fortsatt på med den fantastiske morsomme photoshooten vår. Har holdt på siden kl:08:00 og skal jobbe i ca 2 timer til..

 

Akkurat nå har vi pause, så da leker vi litt istedet ;)

 

Den dansen vi tar på slutten kaller vi "krabbedansen" ;)

 

De gærne har det godt !

 

SMASK

 

 

 SWEET;)

06.08.2012

57453-1-1344262378678.jpg
MOBILBLOGGER DIREKTE! Da er vi fremme på "rommet" vårt og vi har allerede filmet masse, så bare å glede seg;) Har litt pause nå før vi skal ut å filme igjen. Utrolig koselig å være tilbake på jobb med verdens beste gjeng. SMASK


Danmark here WE come!

06.08.2012

57453-1-1344248877668.jpg


Mobilblogger direkte! Frokost på Gardermoen med Carina og tv-crewet vårt.

06.08.2012

57453-1-1344245848711.jpg
Mobilblogger direkte! Frokost på Gardermoen med Carina og tv-crewet vårt som filmer til TIGERSTADEN;)  Skal jobbe 4 dager i Danmark og gleder meg veldig! Godt å være tilbake på jobb og vi skal gjøre så mye morsomt. Imorgen skal vi ha photoshoot og det kommer på cover til høst. Må ta et glass vin for å roe nervene hør jeg skal fly og regner med at det ikke blir cockpiten denne gangen - haha.. Blogger fra iphonen, derfor blir teksten rotete, men dere klare vel å lese selvom ;) Ha en flott mandag alle sammen. Smask


Kategori: Diverse
MINSIN ;)

05.08.2012

57453-1-1344183915462.jpg


Kuleste gutten i gaten ;)

05.08.2012

57453-1-1344183856793.jpg
Det finnes ingen som Dennis, ikke for meg - mitt elskede barn !


Kategori: Diverse
Verdens beste Tom!

04.08.2012

57453-1-1344114029263.jpg
MOBILBLOGGER! Min bestekompis Tom,  og jeg koser oss i det fineste tårnet på Frogner som han eier, i og med at det tilhører leiligheten hans;) Ligger i Skovveien .. Dennis sover i sengen her og vi skal sove her til imorgen med Henriette<3 Kose dere videre. Snakkes snart;)


Nok en deilig lørdag med en deilig unge og gode venner ;)

04.08.2012

 

 

Dennis, Henriette og jeg er på besøk hos onkel Tom og koser oss ;)

 

 

Her koser Dennis Michael og onkel Tom seg i solen ;)

 

 

 

Vi koser oss med barne-tv og Dennis får sin faste lørdagsmiddag som han får bestemme selv - " pommefjiii " .

 

Det er så digg å være hos Tom. Vi slapper alltid så godt av og har det sykt hyggelig. Syntes også at han har verdens fineste leilighet, og ekstra koselig er det å være tilbake til gamle trakter - var jo naboen hans i nesten 3 år ;)

 

Btw, Tom lager verdens beste kaffe og nå har jeg drukket 3 kopper, så føler for å slå hjul  ;)


Tom og Henriette <3
Hå en fantastisk deilig lørdag alle sammen.

 

 

<3 LINNII LOVE FEMFA !

04.08.2012

57453-1-1344075300086.jpg
MOBILBLOGGER!

Er hos FEMFA nok en gang og blir dullet med ;)

 

 Jeg ble så utrolig fornøyd med de søte rosa blomstene på neglene mine.

Hva syns dere?

 

Nå skal jeg sove her hos FEMFA  i 1,5 time mens vippene mine blir pleiet ;)

 

Blogges snart;)

 

SMASK Fredagskos :)

03.08.2012

57453-1-1344022099710.jpg
Mobilblogger! Nå skal Dennis, en venn av meg og jeg se på film og kose oss.

 

Ha en flott kveld videre alle sammen.

 

God helg til store og små.

 

 

Smask En koselig dag med verdens beste gutter !

03.08.2012

 

Christer og jeg hadde et utrolig fint og koselig møte tidligere idag. Dennisen var selvfølgelig med ettersom han kun har meg .. (En viss annen tror vist livet er en fest og har glemt hva som virkelig betyr noe ser det ut som..)

Uansett, Dennis digger "Onkel Chistej"  og koste seg masse med han.

  

BFF's <3En av mine bestevenner i evig tid ! Jeg er så glad i denne mannen som han skulle vært min egen familie .  (Hva skjedde med nesen min på det bildet?)

Her var vi ferdig i møte nr to idag som var hos blogg.no. Spennende greier på gang må jeg si.  Gøy med vann syntes en liten mann ;)Pasta til lunsj slår aldri feil for denne vesle karen. Vil ikke ha noe saus e.l til pastaen, baje 2 agujker.

 

Håper dere alle koser dere i det fine være.

 

 

LINNI <3 SOFAKOS :)

03.08.2012

 

 

 

Denne sofaen er helt fantastisk vakker, men litt for stor i stuen min hjemme, så må nesten selge den,med mindre jeg vil spare den til jeg bytter leilighet..

Den har bl. a blitt kåret til årets sofa av www.vg.no . Det er en Italiensk designer sofa .

Putene beholder jeg sånn btw ;)

Ordiner pris 23 000, jeg selger den for 16 000 ..

Denne sofaen elsker jeg, så vurderer å beholde den med mindre noen kommer med et ekstra godt tilbud. Har kun hatt den  1 år og 3 mnd.. ;)

Ordinær pris http://thomas-hill.no/stue/sofa/capri-divan-i-floyel.html 10 499 kr, jeg selger den for 7000 kr. (kanskje ;)

Er du interessert ? Send meg en mail på www.linnimeister@gmail.com

 

 

Linni <3

 En hårreisende, men herlig dag ;)

02.08.2012

 

ANNONSE !

 

Jeg har en stor photoshoot på tirsdag, så nå er jeg i full gang med trening og "skjønnhetspleie"..

Dro til NIKITA på Glassmagasinet idag for å ta ettervekst , stripe og kure håret mitt. De har fått en ny fantastisk dagligleder som heter Eli, og hun er supersøt og superflink !

 Er ikke alltid like lett å være alenemor når barna har fri fra barnehagen, fordi da må vi ta med barna overalt, men Dennis oppførte seg som en liten engel hele tiden mins vi var hos NIKITA og koste seg med lekene sine.

Haha, Dennis leser i Her & Nå ;)En annen ny en som har begynt på NIKITA er Maria. Hun og Dennis fant raskt tonen ;)Her striper Eli det brunt. 

..- mens Dennis hjalp til å tørke håret mitt, det syntes han var hysterisk morsomt og holdt nesten på å le seg ihjel .

 

Ble som alltid superfornøyd og ska ta et bilde av det endelige resultatet, det glemte jeg..

 

 

 

  

Var som nevnt tidligere på Sats og trente idag mens Dennisen var på mini-sats. 

Det er så sykt koselig der og det er så vidt jeg får han med når vi skal gå, fordi han vil leke der mer.

 

Jeg trente pilates for første gang idag i studioet på Sats, det er noe av den beste treningen jeg noen gang har vært med på. Den digge musikken, bra trening og sykt morsomt på engang.  Kjenner det noe helt sinnsykt i magen og stumpen nå, og godt er det. 

Imorgen skal jeg trene i en klasse som begynner kl:10:00 og jeg gleder meg allerede. Husker ikke hva det den treningen heter, men vi står på et eller annet som beveger seg og det er superbra trening for mage og rygg. Blogger mer om det imorgen ;)

 

Jeg tenkte å kjøpe nye møbler til leiligheten nå for å få litt forandring, så tenkte å selge to nydelige sofaer jeg har.

 

Legger de ut ikveld, så er det bare å si ifra hvis noen er interesserte.

  

Snakkes snart ;)

 

 

  YEAH!

02.08.2012

57453-1-1343900657236.jpg

Hey,Hey !

MOBILBLOGGER!

 

Nå er vi på vei hjem fra SATS, og Dennis koste seg som bare det på mini-SATS. Han begynner ikke i barnehagen før om 2 uker, så han henger med meg overalt;)

 

Han ville ha på caps idag og da ble jeg glad ! Synes det er så søtt med gutter som har capsen på snei.

 

Eller hva ?

 

Linni <3 HE GOT A BLACK HEART !

01.08.2012

 

 

 

 

 

Hva syns dere om sangen da ?

 

Linni

 

 

 

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits