Litt om sesong 3 av Linni på Tv2-bliss, òg fangene på fortet ;)

30.08.2011Hei alle sammen;)

 

 

Trykker dere på linken under, får dere se en video av meg på seher.no hvor jeg forteller om noe dere kommer til å se i sesong 3 av Linni, samt noe jeg opplevde som kommer på fangene på fortet ;) Ble intervjuet på høstlanseringen til TV3 ;)

 

http://www.seher.no/876773/linni-meister-hangglidet-med-sin-87-aar-gamle-bestemorSyk + Family time..

29.08.2011Haha.. Fikke dette bildet fra en kompis idag som hadde gåt forbi dette stativet med bilde av Brad Pitt og meg på hvert vårt cover, så skrev han til meg: "Vakkert par må jeg si"  Haha.. Det var sykt hyggelig! ;) Han kunne nesten vært faren min med tanke på alders forskjell, men who cares? I love Brad Pitt <3

 

 

 

 

Har bare tatt det helt med ro de siste dagene for å prøve å bli fort frisk..

 

Tok deilig massasje på Daikai lørdagskveld med Bernhard. Det trengte jeg virkelig og jeg følte jeg var i himmelen i 1 time;) Onkel Tom passet på Dennis mens han sov <3

Da vi kom hjem følte jeg meg skikkelig dårlig, så jeg sov over hos Bernhard med Dennis Mike, og Bernhard lagde sinnsykt god middag til oss. Vi stekte indrefilet selv oppi en gryte med olje som ble varmet opp av lyset under, og det smakte kjempe godt med ris og grønnsaker til ;)

 Dennis Mike er sykelig opptatt av traktor, gravemaskin osv.. skikkelig gutte-gutt er han <3 Så her mens vi er på vei til legevakten, ser vi en traktor og blir sååå fasinerte atte;)

 

 

 

 Ja, grytidlig på morgenen måtte vi på legevakten.. igjen.. fordi da var feberen gått opp, nesen helt tett , lungene verket og peip, og på hosten min hørtes det ut som jeg hadde kols.. Off.. sånn går det når man er en idiot og sykler 3 mil med influensa og bihulebettenelse. GOSH! Gjør jeg ALDRI igjen hvis jeg er syk. Fikk penicillin av legen og andre medisiner, så nå er det bare å bli frisk. Man ser at jeg ikke er frisk på bildet ihvertfall.

 

 

Etter at vi hentet Dennisen i barnehagen idag, leide vi videoer, og bestilte Indisk mat. Dennis Michael fikk velge helt selv hva han ville se, og gjett hva han valgte.. 

DRØMMEHAGEN! Han er stor fan av drømmehagen og leide med seg en film med drømmehagen. <3 Sjønnasen vår!

  

Lenge siden vi har spiste middag samlet, og det var så koselig. Spesielt siden Are også piste med oss;)Dennis Mike fikk ligge som en prins i den store sengen å se på drømmehagen rett før han skulle legge seg. Han koste seg ihjel og det er ingenting som gleder meg mer enn når han har det 100 % bra <3

 

Etter filmen, la jeg meg i oppi sengen med han og leste bok for han. (drømmehagen-bok) Det er ekte kvalitetstid for Dennis Mike og meg <3 Btw, så står det Dennis på armbåndet mitt ;)

 

 
 

Var faktisk kjempekoselig å være med Are igjen. Begynner å bli en stund siden sist, så det var godt å se han igjen. Han koste seg også med den digge maten fra Jewel of India på Frogner 

..Og enda bedre ble det da min kjære nabo JONAS, også kom på middagsbesøk. ;)

Alltid like koselig å henge med han, så er det like morro å høre på historiene hans. (internt;) Haha.. Jonas er dritkul og vi er VELDIG glade for å ha fått han til nabo. Gode naboer er viktig ! Jeg bor fortsatt på Santhanshaugen, men pendler litt mellom den leiligheten og Frogner leiligheten. JA, jeg er fortsatt singel;)

 

 

Nå begynner BIGBROTHER på Tv2, så da er det bare å skru på. Blir spennende å se igjen etter så mange år;)

 

 

Ellers prøver jeg bare å bli frisk, for nå kan jeg ikke utsette flere jobber. Var utrolig bittert å måtte utsette en jobb idag pga sykdom, da jeg lenge har gledet meg til denne dagen. Jaja, sånn kan det gå, men det ble utsatt til neste mandag, så da er jeg nok frisk som en fisk ! Da kan jeg pugge manuset til serien ekstra godt;)

 

Kos dere videre folkens;)

 

 

SMASKYou got to love birken;)

27.08.2011

57453-1-1314460058463.jpg
Hei, hei alle sammen.  

 

Er så sliten! Selvom influensa og bihulebetennelse prøvde å stoppe meg idag, var jeg reporter for P4 i birken mens jeg syklet.  Når sendingen var ferdig etter 3 timer, sa jeg meg også ferdig, fordi da hostet jeg opp masse rart fra lungene, og hadde allerede syklet 3 mil!! Har jo ikke trent noe sykkel i år jeg, så var jo årets første sykkeltur for min del.

 

Møtte så mange hyggelige folk underveis som ropte og heiet på meg. De andre som syklet i løypa gav meg tips underveis og var glade for "tipsene" jeg har gitt på p4 hele uken. Haha! Var noen som mente det ikke var lurt å sykle med influensa og sa bare at det var sykt tøft av meg osv, og jeg bare: "yeye, må leve opp til MEISTER navnet VØTT";) ;)

 

Møtte masse kule folk som hadde gitt seg da jeg også var ferdig, og vi ble kjørt i buss sammen til Lillehammer. Var en koselig busstur, og da jeg viste de hva jeg bl.a hadde i sekken, lo de godt og sa de var meget imponert, da jeg nemlig hadde sykemelding, paracet og ibux i sekken min. Haha.

 

Er glad jeg klarte å stille opp idag, men det å jobbe for P4-gjengen er alltid en glede og vi har det så gøy!  De er så gode, herlige, proffe og fantastiske! Jeg gleder meg til neste år, da skal Michael fra P4 og jeg sykle den sammen-FRISKE! Og huske å sette på chippen som registrerer hvor lagt du kommer.. GOSH! Den glemte vi å sette på, men har bevis på at jeg syklet uansett;)

 

Nå har jeg fått en smakebit og det er det sykeste terrenget ever! Det er ikke akkurat vanlig vei vi sykler på. Det er inn i skauen med gjørme og sølepytter som spruter deg ned, mens det pøsregnet, og de verste bakkene du kan forestille deg må du trille opp sykkelen i bare gjørme. Det verste av alt er at jeg koste meg mens jeg syklet, selvom det var et slit. Kun pga det herlige publikumet og de snille syklistene. Blir jo rørt når folk roper de er imponerte og heier på meg.

 

Henning Solberg, Michael og jeg har fått så mye skryt for dagens sending, og det gleder oss veldig!

 

Da var jeg ferdig med denne jobben også, så ikveld skal jeg ta en velfortjent massasje med faren til sønnen min;) Blir deilig!  

 

Skal legge ut bilder når jeg kommer hjem. Sitter i bilen på vei hjem fra Lillehammer med Michael og Anna i P4;) Michael har gitt meg jegerMEISTER i gave.. han gav meg den fordi han sa han virkelig var imponert, da han trodde jeg skulle bryte etter 15 min, ettersom han vet hvor syk jeg er. Haha, det skjedde ikke. Så lenge vi har sending, bryter ikke jeg, og hadde sendingen vart lenger, ville jeg syklet helt til den var ferdig;) Bruker jegermeisteren jeg har fått som hostesaft.

 

Skal legge ut klipp fra dagens sending senere;)

 

Noen som hørte på?

 

 

SmaskHenning Solberg + Helikopter = FANTASTISK!

26.08.2011

57453-1-1314386983375.jpg
Selvom jeg har fått sykemelding av legen, stiller jeg opp som reporter for P4 imorgen på birken. Jeg var så heldig å bli hentet i helikopter av Henning Solberg istad, og de slapp meg av på en gård hvor resten av P4 gjengen er, og mange andre. Selvfølgelig ankom jeg midt under middagen, så alle fikk med seg entreen min.. Fikk til og med applaus da jeg landet, og da jeg kom inn i salen hvor middagen var. Gud så flaut for meg, men utrolig koselig av folkene;) Jeg som har flyskrekk gruet meg veldig til å fly helikopter, men å fly vanlig passasjerfly kan ikke sammenlignes med å fly helikopter. Det var rett og slett FANTASTISK!!!  For en utsikt og opplevelse. Har masse kule bilder fra den opplevelsen, men de bildene kommer imorgen når jeg kommer hjem. Har ikke med pc'n min, så blogger fra iphoneen min. Var utrolig fin opplevelse, spesielt med så godt selskap som jeg hadde;) Henning skal også være reporter for p4 imorgen, men han skal være det fra Lillehammer ved mållinjen. Jeg har ikke sjangs til å komme meg dit når jeg er syk, da kan jeg bli dødssyk. 9,5 mil er VELDIG langt og farlig å sykle med influensa i regn, man kan jo få lungebetennelse, og det har ikke jeg tid til nå.  Men det som er så deilig er at når jeg bryter, så kommer de og henter meg i helikopter der jeg er i løypa. Haha, det er jo deilig å tenke på. Skulle ønske jeg var frisk og i toppform nå, da hadde jeg gitt alt for å komme i mål, men gjør jeg det nå som jeg er syk, blir jeg bare verre;( Blir uansett gøy, så skru på P4  kl:09:00 imorgen og be for meg folkens. Jeg er GÆRN! De gale har det godt. Natta! ;)


Intervju fra Bergen.

26.08.2011

 Under finner dere en link fra da seher.no-tv intervjuet meg i Bergen.

http://www.seher.no/876602/linni-meister-blir-plaget-av-slibrige-sex-meldingerHøstlanseringen til Tv2 og Tv3 ;)

26.08.2011

Yes! Jeg rakk akkurat flyet mitt til Bergen, og nådde akkurat fram i tide til showet begynte. Var en supermorsom og bra lansering, men det slår aldri feil når gjengen fra torsdagskveld fra nydalen leder showet;) Lo så jeg grein flere ganger. Etter pressevisningen var det lunsj til alle, og det var supergodt som alltid!

 

Spiste deilig salat med kyllingspyd og gode nøtter ;) Var så godt med mat, ettersom jeg ikke hadde rukket å spist noe før.

 

 

 

 

Petter og Mari har forlovet seg<3 JAAAAAAAAAAAA! Endelig! Gratulerer superparret. I LOVE YOU!

 

Veldig fornøyd med rommet mitt/svite eller hva det var. Uansett var det dritfint! Hotellet vi bodde på heter Havnekontoret Choice hotell og er et av det flotteste hotellet jeg har bodd på. Anbefales på det sterkeste!Soverom

  Stue/soverom

  

Utsikt mot havet fra fra stuen min ;) Vakkert !

  

Utsikten fra doen, og der satt jeg nøt utsikten mens jeg satt på do. Genialt!

 Badet. 

Beste stedet å slappe av på. Hahaha!

 Etter pressevisningen gikk jeg tilbake på hotellrommet og slappet skikkelig av med tv'n, massee digg og et bittelite glass rødvin. Elsker å slappe av på hotell ;)

 

 

 

MMMM, DIGG + fjenkontrollen helt for meg selv. ;) Sovnet etter 15 min, og sov i 2 timer, før jeg ble vekket av Mari. Da var det klart for middag og fest, så jeg hadde halvtime på å gjøre meg klar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mari og jeg er klare for det kvelden har å by på;)

 Petter <3 Mari Teamet, og Linni-teamet er selvfølgelig her sammen med oss;) Verdens beste Vegard og Anja <3

 

 Jeg gikk for gull denne kvelden, og Mari gikk for sølv. Altså kjolene ;)  

 

 

 

Petter er så flink til å pose alltid han.. Haha! 

  

Vi fikk deilig hummer til forrett, så var det deilig bufet til middag og nydelig dessert.

 

 

 

Tv2 er en eneste stor familie som virkelig er glad i å klemme.. Ihvertfall var vi det denne kvelden.

Viktig å spre kjærlighet å gi kjærlighet ;)

 Linni <3 Mari !


Haha. KOOOOOOOSE!

 Nyhetsanker-Synnøve, er like vakker innvendig som utvendig. Hun er super energisk og en kjempeherlig jente, som jeg fort fant tonen raskt med ;) 

Superflink til å gi klemmer er hun også . Hele trynet mitt ser vrengt ut på bildet, men det tyder på at det er en ordentlig god kos, fra en god jente ;)

 

 

 

Blide jenter ihvertfall;)

 Min gode venn Håvar Lilleheie;) Alltid like koselig å se han igjen, og jeg gleder meg til å se det nye han skal gjøre på tv. Han er jo alltid så bra !

 

 En annen cool venn - Henrik Thodesen fra (torsdag kveld fra nydalen samt skuespiller) er det aldri kjedelig å henge med. Syns at han og Charlotte Thorstvedt kler hverandre utrolig godt<3

 

 

Sportsanker-Jon Hartvig Børrestad,  er en av de morsomste og kuleste i tv2. Full av liv, og er faktisk sinnsykt flink til å rappe og danse. Det fikk vi alle se og oppleve denne kvelden. ;) Var sinnsykt gøy!

 

Se så flott kona hans er ;) Et vakkert par må jeg si!

 

 Det var bra underholdning og til slutt tror jeg så og si alle danset. Jeg var så klart en av de, da jeg ELSKER å danse!

 
Sportsanker -  Davy Wathne, Morsommere mann skal man lete lenge etter. Jeg liker han fordi han er så rett fram, og en kul og morsom fyr. Fikk godklemmen av han også ;)

 

 Beste Vibeke som bl. a  ordner med å booke hotellrom osv til alle oss. Det er hun søren så flink til, for jeg blir alltid like glad for rommene jeg får;) Heia Vibeke ;)

 

 

 

 

 

 

Koselig å ta bilder med noen av gutta fra pressen også;) Jeg kler bunny-ører. Haha!

 

Jeg gikk selvfølgelig tom for strøm, så fikk ikke tatt bilde med Hege Schøyen, som jeg er så fan av, Nils Vogt, Dorthe skappel, Rune Larsen osv.. De ekte tv-stjernene for meg. Har jo fått de inn med morsmelken nesten. Haha! Men det får jeg ha til gode. Fikk jo pratet med de, så skal ikke klage ;)

 

 

Ble en utrolig hyggelig kveld som alltid med Tv2-gjengen. Selvom jeg havnet på legevakten kl:07:00 dagen etter pga intens trykk i hodet..Det var ikke pga alkohol dagen før, for det ble det ikke mye av for min del, men jeg fikk vite at det var fordi jeg har fått bihulebetennelse og influensa;( Fikk medisiner og sykemelding, så nå er jeg på vei til å bli frisk.. Forhåpentligvis! Skal jo egentlig sykle birken imorgen for p4... GOSH! BLI FRISK LINNIIIIIII!

 

 

 

 

 

 

Høstlanseringen til tv3 ;)

 

 Her er jeg klar for nok en høstlansering, og denne gangen er det Tv3 sin. Utrolig kult konsept de har fått, med at Solo er med å sponse den nye tv3 logoen, som er gul og oransje. Så på festen var alt så og si gult, men dere vet hva man sier folkens: "GULT ER KULT! " ;)

 

 

 

 

Det herlige filmteamet til Linni-serien var selvfølgelig med, så dere får se hvordan jeg hadde det på denne lanseringen også;) På bildet sitter jeg igjen sammen med en av kamerafolkene til serien, ANJAAAAA!

 

 Dette er for meg verdens beste team! <3 Jeg var så heldig å havne på lag med 3 av de blideste, mest positive, super glade, og fantastiske menneskene som er. Vi ble kalt "team-blond", da alle har blondt hår. Vi kjempet sammen i hver konkurranse og som et ekte lag, med innstillingen: "VINN OG TAP MED SAMME SINN!" Vi knyttet et sterkt bånd oss imellom veldig fort, og ble oppriktig glad i hverandre. Som en liten familie, og det følte jeg hele gjengen som var med på fangene på fortet ble ;) Gled dere til det begynner søndag 4.september. ;)

 

T.v Lene Jenssen (Ol mester i svømming) Christer Tornell (Skal vi danse dommer) Linni Meister (Modell, blogger, Tv-profil - eller "reality stjerne" som noen kaller det, "artist" og skuespiller;) Kristin Spitznogle (Psykolog, sexolog, sangerinne og saksprosaforfatter) 

 

 

Min gode venn Christer <3 Var så godt å se han igjen. Vi har heeeelt lik humor, så det er jo ekstra morsomt å snakke med han. Haha!  Jeg holdt meg kun til solo igår, da jeg absolutt ikke var frisk.

 

 


Flere fra den fine gjengen til fangene på fortet<3  Marianne (Hotell cæsar skuespiller), Pia Haraldsen(programleder og designer), Hege (skøyteløper) , Yasmin (Kanal vert på Nrk).Mamma var skikkelig fan av henne husker jeg, og hun er en skikkelig kul dame. Det er alle disse 4 jentene ;)

 

 

  

Skøytestjerne Håvard, og Christer <3

 Nrk Marianne (fra barne-tv) og skuespiller Evy. Nydelige og herlige jenter ;)

 

Ble fort glad i Marianne på turen.Jeg ble jo oppvokst med henne på tv'n, ettersom hun var en av de som ledet barne-tv. Bl.a huset med det rare i. Husker dere det? ;) Hun er en så god , snill og varm person, og utrolig fin å snakke med ;)

 

 

Rakk å høre på fantastiske Madcon opptre, og de løftet som alltid stemningen. De dro faktisk meg opp på scenen, så jeg tok en dans for publikum med gutta. Haha, morsomt! ;) 

Dro rett etter det, og var utrolig lei meg for det. Endelig skulle jeg få møte den herlige gjengen fra fangene på fortet , men så ble det bare 2 timer, ettersom jeg ikke er frisk i det hele tatt;( Ble så skuffet og lei meg da jeg dro, men må være fornuftig å ta det med ro og slappe av når jeg er syk. Har jo et barn som trenger en frisk Mamma rundt seg.

 

Skal ta det igjen med å innvitere alle på middag hos meg en kveld, så skal vi kose oss. Kanskje på premieredagen;)

 

 

Nå ligger jeg i sengen under dynen og har det ikke bra irriterende nok.. Nesen er tett, halsen er vond, og hode verker;( Dennis hadde fri fra barnehagen idag, så han og Pappa-Bernhard er i svømmehallen og koser seg. Pappa og sønn dag <3 Det gleder hele hjertet mitt veldig!

 

 

Nå får jeg prøve å slappe av litt. Skal jo egentlig sykle birken imorgen.... Typisk at jeg blir syk noen dager før;( Vi får se hav som skjer..

 

 

Kos dere, så blogges vi snart.Er dette morsomt? ;)

25.08.2011
Skal blogge masse bilder ikveld fra tv2-høstlanseringen, men nå er jeg på TV3 sin. Jeg har fått influensa og bihulebetennelse;( Er utrolig sliten som dere ser på bildet her..  Tenkte bare å si ifra at jeg er på tv2 ikveld kl:20:00 på et program som heter "Er dette morsomt"  Følg med;) SmaskVerdens beste Dennis Michael ;)

24.08.2011

57453-1-1314179776983.jpg
Verdens beste Dennis Mike, og jeg spiste lang frokost idag og koste oss masse før han skulle i bernehagen. Jeg rakk akkurat flyet mitt til Bergen, så nå er jeg på høstlanseringen til Tv2.;) Reiser hjem imorgen, og da skal jeg møte gjengen fra fangene på fortet på høstlanseringen til TV3. Våre episoder fra fangene på fortet begynner 4.september tror jeg. Det blir nok gøy å se, spesielt for dere! Se oss slite, svette og skjelve;) Nå må jeg løpe, 2 min til det begynner. Herlig å være i Bergen igjen, en vakker by! Blogger etterpå;)


Jeg skal sykle birken og være reporter for p4 ;) GOSH!!!!!

23.08.2011

 

Har ikke fått blogget de siste dagene da jeg kun har villet konsentrere meg om Dennis, pluss at jeg så klart har jobbet og vært på reunion. Bilder fra reunionen kommer senere, da jeg venter på bilder fra en venninne som tok de. (Elizabeth, kan du sende de raskest mulig til meg? ;) 

 

 Igår startet dagen tidlig med å øve på manuset med de andre skuespillerene jeg skal spille inn en serie med neste mandag. Utrolig kult å jobbe med proffe skuespillere, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med de. Mer om dette får dere vite senere;)

  

 

 

Etter at vi var ferdige med å lese igjennom manuset, dro jeg videre til Maridalen med p4 for å møte...

 

 

..-Edvald Boasson Hagen;)

Rett fra seieren i Hamburg søndag, dro sykkelstjernen Edvald Boasson Hagen hjem til Oslo og Maridalen for å trene med meg ;) Eller han gav meg masse tips til Birken, som jeg er så GÆRN og har takket ja til å sykle for p4 og være reporter, etter mange overtalelser..:)  Edvald var så utrolig sympatisk og fin fyr som jeg virkelig var beæret over å møte. Han er jo sykkelstjerne og en stolthet for Norge. Er virkelig takknemlig for tipsene han gav meg, og håper de kommer godt med ;)

  

 

 

  

Ble er så heldig å ha blitt sponset med drakt og sykkel fra www.procycling.no

 "YES I CAN" Eller... ? GOSH, jeg er gærn !! Men gleder meg til å være reporter for p4 , så da får dere lytte på lørdag og be for meg ;)


 

 Her kan du lese om møte vårt, og se flere bilder ;) http://www.procycling.no/article3213762.ece

 

 

Ønsk meg lykke til da mine kjære lesere;)

 

Smask fra en meget nervøs og forskjølet Linni.

 Fra Paragliding til Rullestol..

20.08.2011

57453-1-1313836720327.jpg
Fy f... så kult vi har det nå! Vi har aldri ledd så mye. Fra paragliding til rullestol liksom.. Stakkars Grandma er helt utslitt, så jeg ordnet en rullestol slik at jeg kunne trille henne overalt på flyplassen i Barcelona;)

 

Det er jo dritbra shopping her. Koselig å ta en "shoppingtur" til Barcelona. Fikk handlet masse fint vi, og er storfornøyde! Fant helt nytt antrekk til tv2-høslanseringen i Bergen på onsdag, og høstøanseringen til TV3 på torsdag. Deilig å være ferdig med det!

 

 Vi lo så vi grein da vi satte oss ned for å spise, igjen.. Spiser jo hele tiden føler jeg.. og jeg har seriøst vondt i magen pga magemusklene virkelig ble brukt. Grandma er den morsomste jeg vet om. Kjørte henne ikke akkurat sakte i rullestolen..

 

 Haha! Nå skal vi snart på det endelige flyet. Får prøve å sove, for jeg skal jo rett på reunionen som sagt, og der blir det sikkert "hæla i taket og tenna i tapeten" ;) Hater å fly, så nå tar jeg meg en shott..bye, bye Spain, HELLOOOO Norge ;)

20.08.2011

57453-1-1313820015073.jpg
Nå sitter vi på flyplassen i Palma på vei for å mellomlande i Barcelona, for så å fly derifra og HJEM! GOSH! Hvem liker vel å mellomlande, men da får jeg oppleve Barcelona også;)

 

Får 20 min på å gjøre meg klar til reunionen når jeg kommer hjem.. Da blir jeg nok "fin".. Haha, Who cares, viktigste er å delta;)

 

Gleder meg skikkelig til imorgen, for da kommer verdens beste mammasin hjem;) Det skal bli mer en HERLIG å se han igjen. Gleder meg faktisk litt til å se Pappa'n hans også, for det er snart 2 mnd siden jeg så Bernhard sist.. Vi skal planlegge bursdagen til Dennis. Han fyller 2 år 9.september, så da hae vi kanskje tenkt på en ferie hvor Dennis får mest glede av det. Bl.a at Mamma'n og Pappa'n hans er sammen med han samtidig, og at vi kan gjøre noe hyggelig som en familie! Det er koselig for kjærlighetsbarnet vårt sin skyld;) Alt for barna våres, eller hva?

 

 Er så trøtt at jeg  svimer av snart.. Haha! Hadde tatt seg ut nå, med Grandma og greier.. She's blue dabedidabedei ;)

19.08.2011

 

 

 

Herregud, armen til Grandma ser ikke ut, men heldigvis har hun ikke noe vondt. Hun fikk de blåmerkene etter at vi hang i en fallskjerm etter en båt.. JEPP, Grandma på 87 år, hang i en fallskjerm med meg 15 meter opp i luften etter en båt. Det er det sykeste vi har gjort sammen noen gang, og det ble selvfølgelig filmet ;) Hun får blåmerker bare man blåser litt hardt på henne, haha.. Stakkars, men hun får heldigvis ikke vondt når hun får de.

 

 

 

Har badet sykt masse, og det er sikkert derfor jeg har blitt litt forskjølet .. Bikinien er kjøpt på H&M.

Det står "Dennis" på tatooen min til dere som lurer <3  (haha) Bildet er som dere ser tatt i speilet så jeg blir blurrete og forstørret. Haha! Det gjør ikke noe ;)

 

 

 

 

Vi spiste på et hotell vi har bodd på 3 ganger før, og første gang jeg bodde på dette hotellet var jeg 15 år! Det er nå 10 år siden. GOSH!! Hvor blir tiden av?????

 Kjenner de herlige menneskene som jobber der veldig godt, så var utrolig hyggelig å se de igjen. ;) Vi fikk tidenes beste iskrem med fyrverkeri på. Alriiight! Jeg lever nesten bare på godteri og is her nede, fodi jeg orker ikke vanlig mat i denne varmen.. Slukte den isen på 1-2-3.  Yummy for Mummy ;)

 

 

Vi kom såpass sent tilbake på hotellet vårt, og da var underholdningen ferdig. Det gjorde ingenting fordi vi tok en drink hver, og så koste vi oss alene i flere timer ute, før vi satte oss på balkongen og nøt utsikten ;)

 

(Kjole -GUESS, sko -Zara, veske -Gucci.)

 

Grandma viste meg masse bilder fra da hun og Grandpa var yngre,(hun har alltid med seg bilder av de overalt;)  og fy f.. den dama kunne kle seg. Hun ser ut som en filmstjerne på alle bildene<3 Elsker å høre på historier fra den tiden og hvordan de hadde det osv.. Gleder meg til jeg skal fortelle historier fra mitt liv til mine barnebarn (Njåååååå, Dennis sine barn;) Haha! Det er forhåpentligvis en evighet til ;)

 

Se så vakkert det er her, og enda finere er det at månen lyser opp havet ;)

 

Imorgen tidlig reiser vi, og da er jeg hjemme rundt 17:00. Er bare å kaste meg i dusjen og hoppe i noen klær fordi kl 18:00 blir jeg og 7 venninner hentet i Limousin, fordi vi skal på reunion med 85 kullet fra Bjønegårdskole <3 <3 <3 Gleder meg seriøst skikkelig til å se ALLE igjen. Blir nok mye latter og mimring der også ja;) Vi skal bare vorse i limoen altså, og bli sluppet av laaaaangt vekk fra stedet vi skal til, slik at ingen ser oss. Haha, sykt harry å komme i limo, men er bare for morro skyld, og for at vi kan vorse sammen ;)

 

Søndag kommer Dennis Michael hjem fra Snertingdalen og da blir det bare koooooos <3 Har jo kjøpt hele Alcudia til han. Hihi, masse kule smykker, leker, "tatoveringer", lysende dingsebomser (han er jo helt gal etter lys) klær, og godteri ;)

 

Han skal ikke få alt på en gang altså. Han fyller jo 2 år 9.september, så noe får han på bursdagen sin også.  

 

Idag er det siste dagen her i deilige Spania, så den skal vi nyte til 1000.

 

Håper det ikke er for kaldt hjemme, for jeg tenkte å reise hjem i shorts.. er det for kaldt?

 

Smask
Tutti frutti + Elvis night ;)

18.08.2011

Siste dagen med jobb i Spania, men ikke siste dag med koooooos og ferie for Grandma og meg ;) Trenger mye kjærlighet nå som jeg ikke får Dennis-dosen min. Gleder meg så innmari til å se min alt igjen <3

 

 

 
Her filmer Vegard det siste til denne episoden, før han reiser fra oss ;(


Take one, take two, take tree..  ;)

 

Er så varmt her at man ikke får kjølt seg ordentlig ned i bassenget, men skal absolutt ikke klage.. Er jo fortsatt dritdigg!!!!!!

 

 

 

 

Grandma og Vegard mente at Anja og jeg så ut som tutti frutti sammen. Haha.. La merke til nå at neglelakken hennes matchet min bikini, og min neglelakk matchet hennes. Haha.. så morsomt!

Kult at jeg har verdens mest sexy "kameradame" . Er jo hun som filmer meg mest til Linni-serien, og Verdens mest sexy Vegard ;) <3 <3

 

 Skiftet neglelakk til babyblå, slik at jeg kunne matche kveldens outfit ;)

 

 

Btw, så har jeg fått 27 myggstikk.. hjelp! Jeg føler meg som levende mat.. Skulle ønske jeg turte å smække de, men det tør jeg ikke, for da syns jeg bare synd på de små djevlene.. Så da får jeg bare bli spist levende av de..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Kløøøøøøøøøøøøøøør meg ihjeeeeeeeeeeel! ;(

 

 

Kveldens outfit:

Skjørt - Gina Tricot,

sko- Zara,

bh - la senza

singlett - GUESS.

 

 Verdens beste og nydeligste dame på to ben er min Grandma <3

 

 

Da en kar skulle ta bilde av oss med min mobil, gikk det tilfeldigvis en liten unge forbi, og da ble jo jeg helt Dennis-syk, så jeg reiste meg opp for å prate med han herlige lille gutten! Njåå<3 Elsker barn! Så slik ble altså dette bildet.. 

 

Det var Elvis-kveld i går, og vi danset og sang med. Han som liksom var Elvis var utrolig flink, og det var en så koselig kveld;)

 

 

Grandma ble bedt opp på dans av en kjekk ung Franskmann, og er det noe den dama kan, så er det å danse. Jeg ropte og klappet som en gærning da hun danset. "That's my Grandma!!!" ropte jeg 100 ganger. Hun holdt på å le seg ihjel ;)

 

Husker da Kjell Erik (storebroen min) og jeg var små og var med Grandma og Grandpa til Spania, så spurte vi alltid om de kunne ta oss med på dans. Selvfølgelig gjorde de det, og da vi fikk Grandma og Grandpa ut på dansegulvet og de begynte å danse, gikk alle av dansegulvet for å se på de danse. De danset som to proffer og folk klappet og hyllet de. Kjell og jeg digget det like mye hver gang. Vi pleide alltid å danse sving sammen i Spania ettersom vi gikk på det. Njåååå. Det var gode tider <3

 

 

Hvordan er været hjemme? Skal prøve å ta med sol hjem til dere;)

 12 myggstikk..

17.08.2011

Jobbet en god del ikveld også.. Vi gjorde blandt annet synkene til det vi har filmet.Er jo vant til å gjøre de intervjuene alene, så utrolig koselig og morsomt å ha med Grandma på det. Hun var kjempe flink!

 

Dere burde glede dere til denne episoden.. Dere komme til å le dere ihjel !

 

Grandma foran kameraet er jo helt ute av denne verden komisk til tider.. Hun sier de morsomste og rareste tingene. Ha ha! Er imponert over hvor naturlig hun er foran kameraet.. Hmm, ligger kanskje i familien det ;) ;)

 God teamet! Elsker disse to menneskene, man blir jo som en liten familie etter flere år sammen og flere 100 000 timer sammen. <3

Btw, så er kjolen min fra GUESS ! ;)De reiser fra oss imorgen for da er vi ferdige med å filme. De siste par dagene igjen her har Grandma og jeg fri til å gjøre hva vi vil. Kommer til å savne de, men ser de om noen dager uansett. Skal jo på tv2-høstlanseringen i Bergen neste onsdag, så det blir koselig ;) 

 

Ellers er det forsatt sinnsykt varmt og jeg har fått 12 myggstikk... Klør meg faktisk ihjel mens jeg skriver her.. Oh my GOSH!!!!!!

 

 

Nå må jeg ta kvelden her, skal tidlig opp imorgen for å filme en siste greie med Vegard, og det skal skje under vann. Jeg kan jo svømme som en delfin, eller havfrue under vann, og det er jo artig å få på film i følge Vegard. hehe.. Er glad i å svømme jeg, så blir bare gøy!

 

 

Natta da, små og store ;)2 HOT! ;)

16.08.2011

Igår filmet vi stort sett hele dagen, og det var en glovarm, men herlig dag. ;)

Her står jeg klar for å bli filmet på stranden ;)

 

 

..og her står Vegard og filmer mens jeg prater med Grandma.. ;)

 Senere på kvelden filmet vi og spiset på en sinnsykt fin fiskereastaurant hvor vi fikk med oss hele solnedgangen. Det var så vakkert! Anja rigger kameraet til klart. ;)

 

Her koser hele crewet seg ;) De filmet hele solnedgangen, og når de spoler fort senere til serien, så ser man at den går ned på noen sekunder. Det er coolt ! ;)

 

 ÅÅÅÅH! Helt ubeskrivelig vakkert !...og jeg er så heldig å få oppleve dette med verdens beste Grandma <3 <3 <3

 

 

 

 

Tuppen og lillemor <3 Haha.. Vi spiste deilig laks med potetmos og grønnsaker til. Mmmm <3

 

Det blir så sykt fint lys når det er solnedgang, så det ser nesten ut som jeg er lagd av gull.. haha, I wish! ;)

 

 

Enda senere på kvelden dro vi hjem slik at jeg kunne skifte for da skulle vi filme videre, men da fikk Grandma gå å legge seg for da var det rimelig sent. Men hun lille Meister måtte jobbe videre, men det gjorde meg ingenting. Var kult å oppleve utelivet også. Dro bl. a innom en bar hvor denne bartenderene ville ha bilde, så her tar vi bilde mens vi blir filmet.. Ble noen drinker på Vegard, Anja og meg etter jobbingen og det var så DIGG! Ble en kjempe hyggelig kveld med MYE latter!

 

 

Idag stod vi opp tidlig igjen for å nok en gang jobbe i strålende vær. YEJ! 
Bikinien er fra Gina Tricot ;)
Smykkene er fra Arts & Craft ;)..og jeg er klar som et egg for å jobbe ved poolen og i poolen ;)

 

Skjønne og blide Anja er på plass som alltid  ;)..Og superstar-Grandma har blitt proff foran kameraet ;)

 
Etter å ha filmet over vann, under vann og litt rundt omkring, var vi meget klare for å spise de diggeste hamburgerene som fristet så veldig mens vi jobbet. ;) Jeg dyttet først Vegard uti vannet med undervannskameraet sitt, og så dyttet jeg Anja uti. Like gøy hver gang å dytte noen ut i vannet,eller hva folkens? Må passe på at de ikke har mobil og penger på seg først da så klart. Jeg hadde jo vært i vannet i 1 time, så tenkte de trengtes å kjøles ned litt, i og med at det er så sinnsykt varmt her. ;) Mohahahahaha!

 

Nå har jeg pause i 2 timer før vi begynner å filme igjen.

 

Det er nesten litt too hot her, men skal for all del ikke klage. Er jo deilig som bare det, of hører jo at de regner hjemme.. Huff, skal prøve å ta med litt sol hjem til dere jeg ;)

 

Blogges snart;)

 

Smask

 Pink day ;)

15.08.2011

Det ser ut som utsikten min er et maleri, tegnet av Pappan min. Han kan jo male malerier som ser like ekte ut som denne utsikten dere ser på bildet. ;) Spania er så fantastisk vakkert!

 

 Vi filmet jo også på kvelden, og da hadde jeg på meg skjørt fra Cubus, topp fra Gina Tricot og sko fra Zara. Smykkene er fra GUESS !

 Filmet jo mens vi gikk langs stranden, og jeg var litt skeptisk til å gå med høye heler i sanden, men shit heller, fikk det til jeg ;)

 

Grandma dytte meg ut i vannet, og da mistet hun skoen sin sånn at den fløyt av gårde. Holdt på å dævve av latter og sa: "Sånn går det når du kødder med barnebarnet ditt" ;) Tv-teamet fikk det selvfølgelig med, så dere får sett det selv;)

 

GOSH! Fant rosa solsenger, og gjett om vi skal kapre de imorgen da ;) I LOVE PINK!

 
Vegard, Anja og Grandma rottet seg sammen og tvang meg til å gå opp på scenen da jeg ble ropt opp.. Om jeg turte å holde tidenes tjukkeste og største slange får dere vente å se til serien begynner. Skalv som et aspeløv da jeg gikk opp scenen.. 

 

Nå skal jeg legge meg, så vi blogges imorgen. Begynner å jobbe kl:08:00 imorgen, og da skal kanskje Grandma og jeg henge i falskjerm etter en båt. Ja, det stemmer. Grandma på 87 år insisterer på å gjøre det med meg, men jeg er noe skeptisk pga hjertet henne. Vi får se om hun får lov av de som jobber med det imorgen. Spennende! 

 

<3 Natta smask fra Linni <3It's a beautiful day ;)

14.08.2011

Idag er det sol, kos og filming på timeplanen, and I'm readyyyyy! ;)Det er verdens flotteste og sprekeste bestemor på 87 år også <3

 Haha! Hun har reist til Spania i 31 år, og hver gang tar hun med seg servietter med Norske flagg på. Det er koselig altså. Får nesten litt 17.mai stemning av det.. ;)Herlige Anja har kommet <3.. Og flotte sjefen sjæl - Vegard, har kommet ;) YEJ! "Linni-crewet" <3

Deilig å være på stranden igjen. Var ingen ledige senger igjen, så måtte ligge på håndkle mitt, noe som ikke gjør meg noenting. Plusset med at det ikke var noe ledig seng, er jo at det er gratis å ligge på håndkle ;)

 

Ikveld skal vi ut å spise og bli filmet mer. Tjo hei hvor det går.

 

Lille skatten min koser seg hjemme i Norge, og jeg gleder meg veldig til å se han igjen.. allerede! Gråt når jeg reiste, men vet at han er i de tryggeste hender hos tante Sarah og besteforeldrene sine, og koser seg ihjel med de. (Blir sykt bortskjemt når han er med de, mens Mamma'n er litt strengere;) I november er det Dennisen som skal bli med til Spania, men da skal jeg ikke jobbe. Da blir det kun han og jeg <3 Denne gangen er det jobb, pluss at Grandma og jeg får kvalitetstid alene sammen mens vi blir filmet til "Linni-serien" ;)  Viktig å ta vare på de eldre også, man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vil nyte hvert sekund jeg kan med min bestemor som jeg elsker <3 Dagene går så alt for fort, og før jeg vet ordet av det så er vi hjemme igjen, hver for oss, så vi må virkelig nyte dagene her nede.

 

Er det fint vær hjemme da ?   

 

    Endelig i Spania med verdens beste Grandma og tv-serien min;)

13.08.2011

57453-1-1313258255820.jpg
57453-1-1313258257207.jpg
Bildene er fra en trøtt Linni som har ankommet hotellet.

 

Outfit: Genser og sko fra Zara, buksen er fra Mango og vesken er fra gucci.

 

 Vi dro klokken 03:30 inatt, ettersom flyet vårt gikk klokken kvart over seks. Vi spiste pizza til frokost på Gardermoen, og jeg var så trøtt at jeg sov hele veien på flyet og i bussen. Haha. Hadde noe inn i hel.. mensen smerter, men nå har de heldigvis gitt seg. Da vi ankom det fantastiske flotte hotellet, fikk vi beskjed om at rommet måtte gjøres skikkelig ren,t og at vi kunne få det klart om 1 time.. Vi fikk gratis mat og drikke i uterestauranten ettersom vi måtte vente. De som jobbet i restauranten visste at det var vi som kom med kamerateamet fra Norge og forklarte at rommet vårt var det første rommet som hadde blitt pusset opp og at det var det fineste osv. Vi tenkte at det virkelig ikke hadde noe å si, bare vi snart kunne komme inn på rommet vårt.;) Til slutt får Grandma helt latterkrampe og sier:" Herregud, ka tror de Tv2-Norge er egentlig? De har jo vasket i 1,5 time nå.. " Haha! Så fikk vi endelig beskjed om at rommet var klart, og de hadde vasket så grundige at gulvet så bont ut.. Vi måtte gå dritforsiktig for å ikke å tryne. Herregud som vi lo mens vi gikk som to skilpadder inn, da det var sykt glatt.  Da vi kom inn i stuen var det flotte blomsterbuketter overalt, innpakket fruktfat, vin og et utrolig koselig kort til meg fra hotellet. GOSH! Snakk om service. Gandma begynte å le igjen å sa: "Herregud, tror de dronningen og prinsessen har kommet". Haha, hun er så morsom! Ble selvfølgelig veldig glad;) Vi sovnet på et blunk, men nå har vi stått opp igjen og sitter på balkongen like trøtte.. Hihi..

 

Nyter varmen og utsikten mot bassenget og sjøen nå. Deilig etter alt stresset som har vært i det siste.. Skal blogge masse fine bilder til dere, så fort jeg får tilgang til internett på pc'n min. Sender jo fra iphonen nå.

 

 Tv-teamet kommer ikveld, men begynner heldigvis ikke å filme før imorgen.;)

 

Håper dere koser dere hjemme;)Gjestet et nytt program som kommer på tv2 som heter "Er dette morsomt? " Det var dritmorsomt!

12.08.2011

Var med i et nytt program hos Tv2 idag som heter "Er dette morsomt?" hvor jeg representerte alene mødre ;) OH YES!En av yndlings sminkørene mine fiffet meg opp til programmet ;) Denne mannen er så herlig og flink !

 Hadde på meg sort kjole, matt rosa blazer, og sko fra GUESS butikken.

 Jeg satt ved siden av herlige og vanvittige morsomme Helen under hele sendingen, og jeg lo meg ihjel flere ganger. ;) Vi var dommere på hva vi mente var morsomt og ikke morsomt av det som skjedde på scenen. Herregud, dere burde glede dere til dette programmet begynner, for det er virkelig supert konsept og sinnsykt morsomt!

 

Skjønneste Solveig Kloppen er programleder for dette programmet, og med Solvei og Helen i samme program, kan det aldri slå feil. ;) Jeg er kjempe glad for at de ville ha med meg på dette ;) 

 

 Her har vi sjefene sjæl. Alltid like snille, proffe og flinke folk, det er derfor jeg elsker å jobbe for disse menneskene ;)

 Har kjent Bård og Anne Karin i noen år nå, så har rukket å bli ordentlig glad i de ;)

 

Så er det alltid like koselig å møte fans. Her står 3 herlige fans som fikk bilde og autograf, og de var så utrolig gode og søte! Kjempe koselig å møte dere alle 3.

 

 

Nå må jeg pakke videre her, for det er 5,5 time til jeg drar til gardermoen.

 

 

SMASKBilder fra Moods of Norway festen. ;)

12.08.2011

Bildet er hentet fra: http://minmote.no/index.php/2011/08/se-kjendisene-pa-moods-of-norway-visningen/

 

Bildet er hentet fra: http://www.kk.no/875540/her-ankom-moods-gjestene

 

Her kan dere se video: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/pia-haraldsen-drakk-linni-under-bordet-paa-moodsfest-3557408.html

 

Visningen var helt fantastisk som alltid, og stemningen på etterfesten var som alltid på topp !

 

Tok kvelden litt tidlig ettersom jeg måtte opp halv åtte med Dennis idag. Han er hjemme fra barnehagen bare for å kooooose seg med meg;) Vi har vært ute og gått tur, til og med uten vogn, så har vi bare kost oss. Snart skal vi hente Grandma på gardermoen, og så skal jeg gjøre en jobb i et tv-program. Inatt rundt 3-4 tiden reiser jeg for å jobbe borte 1 uke i Spania. Gleder meg!

 

Hva syns dere om kjolen min fra Guess? ;)

 

SmaskIkveld skal jeg på visningen til Moods of norway !

11.08.2011

Tenkte kanskje å gå sånn på håret ikveld. Enkelt og greit ;)

 Moods of Norway er jo veldig fargerike av seg, så derfor skal jeg ha på denne ferskenfarget neglelakken, og en kjole som har masse blått i seg. Skal vise den til dere senere når jeg har tatt den på ;)

 

 
LÆKKERT med fersken. Ser nesten ut som det er forskjellig neglelakk jeg har brukt, men er den samme. Hmmm. Er sikkert pga lyset.

 

Liker dere Moods of Norway? WE LOVE GUESS !

10.08.2011

Jeg  har vært hos en av favoritt sponsorene mine GUESS idag ! Skal bruke alt i Spania, og dele outfitene mine med dere hver dag ;)

 

Alltid like koselig å være på GUESS , ettersom jeg jobbet der da jeg var 21 og virkelig elsket den jobben. Dessverre måtte jeg slutte pga det ble alt for mye med modelljobben, men GUESS er alltid i mitt hjerte! Har også gått modell for de et par ganger, og det er selvfølgelig veldig hyggelig.

 

Dagens outfit:

 

Sko -GUESS

Bagg - GUESS

Genser - Gina Tricot

Bukse - Gina TricotHerlige Victoria som dere ser på bildet, og Linn som dere ikke ser på bilde, ( hun måtte dra) hjalp meg med å finne fram klær. Alle jentene som jobber på GUESS er helt supre, og de holder til i Niels Juels gate 38A. Nå har de salg, så løp og kjøp! ;) Neste uke kommer nyheter, så løp å kjøp, eller bare løp å se ;)

 

 


Gleder meg til å vise frem alt til dere fra Spania ;)

 

Hva er det fineste dere har fra GUESS? Det fineste jeg har er minnene derifra <3 ;) NJÅÅÅÅ, var ikke det søtt sagt? ;)

Jeg mener det!


 Planlegningsmøte om sesong 3 av Linni-Serien

10.08.2011

57453-1-1312969278749.jpg
Nå har vi planlagt sesong 3 av Linni-serien, og jeg gleder meg til å samarbeide nok en gang med verdens flinkeste og beste Vegard ! Vi har jobbet sammen i 1,5 år nå, og flere skal det bli. Reiser som sagt til Spania på lørdag for å begynne å filme til sesong 3. Denne sesongen blir nok den beste fordi vi skal gjøre så mye spennende og dele ALT med dere! Er dere klare for en sesong til da? 


Som to dråper vann ;)

10.08.2011God morgen alle sammen ;) Vi er klare for å snart dra i barnehagen , må bare ha litt kosetid først! Det er viktig med kvalitetstid. <3

 Alltid like morsomt å ta bilder sammen.. 

 <3

I  LOVE MY BABYBOY! <3 <3

 

Ha en fin morgen ;)

 

SmaskÅpningen til Oslo fashion week ;)

09.08.2011

 

 

Åpningen av OFW var kjempe fin. Søsteren til Synnøve som er Norges nye filmstjerne og kjæresten til Christer Falck, åpnet med å synge opera. Det er noe av det vakreste jeg har hørt i hele mitt liv, og jeg ble helt satt ut. Tårene rant, og når hun sang så traff hun midt i hjertet på folk, ihvertfall mitt! Hun så nesten litt umennskelig ut der hun stod å sang så vakkert! Hun så ut som engel der hun stod, ihvertfall slik jeg forestiller meg at engler ser ut, og sang som en engel. Helt fantastisk åpning! Passet veldig fint etter alt det triste som har skjedd i Oslove ;( Hun sang av ren kjærlighet!

 

Det var så masse hyggelige mennesker å se igjen, og jeg koste meg veldig. Dro sammen med Pia, moren hennes Jasmin og Therese.

Jeg hadde på meg kjole fra Pia Haraldsen, veske fra Pia Haraldsen, sko fra Zara og klokke fra Guess.

 

Under kan du se bilder fra kvelden, og bl. a se videoer. Har lagt ut linker til dere ;)

 

Bildet er hentet fra http://minmote.no/index.php/video/?id=42740&category=54

 Bildet er hentet fra: http://www.kjendis.no/2011/08/09/kjendis/oslo_fashion_week/rod_loper/17615698/

 

Hva syns dere om outfiten min da folkens ?

 

Bildet er hentet fra: http://www.seher.no/875333/linni-meister-elsker-pia-haraldsens-design

 

 Bildet er hentet fra: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/-finere-aa-ikke-ha-for-mye-utringning-naar-man-har-store-pupper-3555120.html

 

 

Etter den fantastiske visningen var over, dro vi fire på nodee for å spise å feire Pia sin 30 års dag ;)

 Vi sørget for at hun fikk en liten oppmerksomhet fra Nodee, og se så glad hun ble ;) SURPRIIIIISE!

 

Var en utrolig hyggelig kveld.

 

Nå skal jeg legge meg til å sove, er helt utslitt jeg.

 

Natta leserene mine <3
Hair I come ;)

09.08.2011

Nok en gang er jeg hos Nikita på Glassmagasinet, og får håret mitt fikset av en av verdens beste frisører, Cecilie ! Hun tok først etterveksten..

 ..- så la hun i brune striper..

  

Etter deilig hodebunnsmassasje og kur,  fønet hun og krøllet håret..

 ..- og så lagde hun denne flotte fletten ;)

 
 

Deilig at Cecilie gjorde det, for nå slipper jeg å fikse håret mitt ikveld når jeg skal på OFW ;)

 

 

Hva syns dere? ;)

 

 


 Verdens beste Henriette ;)

09.08.2011

Henriette kom på middagsbesøk igår, og det var så deilig å se henne igjen. Føltes ut som en evighet siden sist jeg så henne, og det var så deilig å være med henne igjen. Heidi og Sarah jobbet sent, så de rakk ikke å komme, men det tar vi igjen en annen gang;)

 Henriette og jeg lagde Fajitas sammen, og koste oss skikkelig med maten i det fine været.

 

 

Kan bli litt slitsomst med de plagsomme vepsene som prøver å stjele maten, så da er det bra at vi fikk låne MAX SMEKKER av min gode nabo, Tom. Jeg tør ikke å bruke den greia, så Henriette tok seg av den, og var klar som et egg til å de de småtyvene.. YOU GO GIRL!

 MMMM, MAAAAAT! <3

 "Så Linni, bare bretter du den slik, og så er du klar til å spise den".. haha, har alltid lurt på hvordan man egentlig skal brette de lompene, men jeg har visst gjort det riktig i alle år ifølge Henriette. Hun er en mester på det ;)

 Vi satt bokstavlig talt oppå taket, gærne som vi er.. Men det er så fantastisk utsikt her, og så fikk vi virkelig kjenne kveldssolen;)

 Lurer på om den pipen hører til vår leilighet, eller om det er til naboen ?.. Det er syyyykt høyt her oppå, GOSH!

 

..men faaaantaaastisk utsikt over hele Frogner <3  Den buen dere ser nedenfor som stikker ut, er vinduet til Dennis Michael sitt rom, og der lå han og sov <3 <3 <3 Deilig å bo litt her igjen, mens Bernhard er på ferie i 1 mnd..

 

 

Bestejenta gav meg denne genseren i gave, da den er for liten til henne. Jeg ELSKER å gå i joggedresser/kosedresser hjemme, og den hettegenseren der er nok den fineste jeg har sett i hele mitt liv! Vet at den koster flesk, så det var utrolig snilt av snuppa mi å bare gi den til meg <3 <3 <3

 

 

Henriette og jeg bodde sammen for noen år siden, og den tiden var noe av det beste som har vært i livet mitt. Vi virkelig levde livet sammen, sov i samme seng, delte alt, kunne finne på å dra ut på byen kl:01:00 på natten på en hverdag for å ta på dansefoten, for så å gå barbeint hjem igjen, og begynne på jobb kl:10:00 dagen etter.(begge jobbet i klesbutikker) Haha! SYKT!  Datet forskjellige gutter, lo sammen, gråt sammen, og hadde det helt fantastisk sammen!  Er så glad for at vi har så mange fine minner sammen, og flere skal det bli. Vi er jo bare 25 ! ;) ;) ;) YEAH! Gleder meg til vi er 35 jeg.. da har vi sikkert sinnsykt mange flere morsomme minner;) (Når jeg er 35 er Dennis Mike tenåring.. HJELP! )

 

 

Hver alder har sin sjarm, eller hva?

 

 

 Kreativ mandag ;)

08.08.2011

Idag hadde jeg et utrolig fint og kreativt møte med Eirik. Han er regissøren til en serie jeg skal være med i, men får ikke lov til å røpe hvor eller hva enda. Vi gikk igjennom rollen min og manuset, og det kommer til å bli så gøy! Gleder meg kjempe masse til å jobbe med han og alle de andre som er med.

 

 

 

Rett etter møtet GIKK jeg faktisk fra Karl Johan og til sats på frogner. Flink pike det ;)
Hahahaha! Herregud, er det mulig å se så stakkarslig ut mens man trener?!  Jeg tok dette bildet i fart, altså mens jeg løp som fa... på tredemøllen. Oppdaget nå hvor lækkert det ble ;)

 

Deilig å komme igang med treningen igjen. ;)

 

 

Så har jeg vakset klæt og så vidt begynt å tenke ut hva jeg skal ha med meg til Spania.. vurderer å ta med dette søte skjørtet bl. a . ;) Hva syns dere om det? Hadde vært fint med en hvit topp til, og høye pumps selvfølgelig ;)

 

Skal starks hente Dennis Mike i barnehagen, og ikveld får jeg besøk av 3 venninner.  Gleder meg til å se de igjen alle 3!

 

Imorgen er det åpning av Oslo fashion week. YEJ!Liten stor gutt ;)

08.08.2011

57453-1-1312786988165.jpg
57453-1-1312786989199.jpg
Fine barnehagegutten min klar for en helt ny uke. Herregud så stor han plutselig har blitt, og det er så gøy! Selv er jeg klar for en litt hektisk uke.. Dere da? 


Oslo fashion week starter om 2 dager !

07.08.2011

Bildet er fra Oslo fashion week ifjor da jeg gikk visning for muchachomalo. En av de kuleste visningene jeg har gjort faktisk, da vi danset og showet skikkelig på scenen. ;) Elsker å slippe meg løs når jeg er på scenen.

 

I år har jeg ikke sjangs til å gå noen visninger, fordi jeg jobber så mye, pluss at jeg drar til Spania med Tv2 på lørdag for å jobbe èn uke. Skal ha med meg bestemoren min <3

 

Flere bilder fra visningene jeg gikk i fjor ;)

 

Håper jeg rekker å dra en liten tur på åpningen på tirsdag selvom jeg egentlig jobber, og så har jeg innmari lyst til å se på en av visningene hvis jeg rekker på fredag. Jobber egentlig fra morgen til kveld da, fordi vi skal filme til et nytt tv-program som jeg skal være med på. Det starter til høsten, så det gleder jeg meg veldig til.Tror det programmet kommer til å bli hysterisk morsomt!

 


Skal faktsik være med i fire  tv-programmer, og 1 ny nettserie som kommer, hvor jeg får vist skuespillerskillsa mine ;) Elsker virkelig jobben min, og setter like stor pris på hver ting jeg gjør i jobben min. Jobber med herlige mennesker og har det gøy selvom det er slitsomt mange ganger, men det er det for alle i ny og ne! ;)

 

 

Skal dere på Oslo fashion week?

 

 Hva jeg alltid har med i vesken min ;)

07.08.2011

REKLAME!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Dette shimmeret fra:http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/150ko har jeg forelsket meg helt i, og den bruker jeg på kinnene og som øyenskygge!

 

  

Er også blitt avhengig av denne consealeren fra:http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/co163 Den er helt fantastisk å bruke under øynene, og får meg til å se våken og frisk ut, uansett om jeg er det eller ikke. Den er så lett å smøre under øynene og gir en veldig natulrig look. My favorite!

 

 

 

 

 Sjeldent jeg går uten eyeliner, da jeg virkelig elsker det. Denne er helt fantastisk og varer og varer og varer, helt til du tar den av. Du finner den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/Sminkeborster

  

Deilig å alltid ta på en lipgloss som virkelig gir bra resultat. Denne plumper leppene, smaker godt og får både gutter og jenter til å ville kysse leppene dine. Hehe, eller det vet jeg ikke sikkert, men alle kommenterer leppene mine når jeg har på denne lipglossen fra: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/3500-3507/SubProducts/3507

 I og med at jeg er Mamma selv, har virkelig denne også blitt en av mine favoritter. Litt pga navnet, men så klart mest fordi den gir en fantastisk glød i ansiktet og jevn farge i kinnene. Du finner den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/co610

 

Jeg bruker børster herifra som er utrolig bra og føles ut som silke når jeg tar de mot huden min: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/5102-5104/SubProducts/5102 til å ta på sminken min.

 

 

Nå fikk dere vite yndlingssminken min og hva jeg ALDRI går uten i vesken min ;)

 

<3 Stor klem <3

 

 Hårfint møte ;)

05.08.2011

Her kan dere se resultatet etter at jeg har krøllet håret mitt med krølltangen fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/70001

 Det tok ca 5-7 min å ta hele håret, og det er så innmari enkelt. Du bare tar litt hår, surrer det rundt krølltangen, teller til 5, slipper tangen, og vips så er det perfekte krøller.

 Du kan jo selvfølgelig gre krøllene ut mer enn jeg har gjort her, så kan du lage større krøller eller mindre krøller. Ville ikke overdrive det idag siden jeg skulle på lunsjmøte, og tok derfor mest nederst i håret. Kunne jo tatt det i luggen og resten av hodet, men det passer best til fest, filming, eller photoshoot føler jeg ;)

 

 


Elsker også å sette opp luggen i en spenne, og la resten henge ned. Jeg tok på meg lipgloss som plumper leppene mine, og den kan du få tak i her : http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/5102-5104/SubProducts/5102   Helt fantastisk, da er de jo fortsatt ekte, bare med litt hjelp fra en fantastisk lipgloss ;)

Svir litt i begynnelsen, men så går det over. ;)

 Var så hyggelig å se Marianne igjen, og vi hadde et utrolig fint møte på yndlingsrestauranten min Nodee.

 Viktig at alt blir riktig, så her skriver jeg i vei ;)

 

Vi spiste deilig sushi, og koste oss virkelig. Alltid like hyggelig å møte Marianne, det er gladjenta si det ;)

 

Ellers er det faktisk deilig med litt regn nå som det er helg. Da har jeg unnskyldning for å bli hjemme å se på film og spise godteri.

 

Har noen forslag til en bra film jeg kan se? Helst ikke skrekkfilm..

 

<3 SMASK <3 

 

 Tidlig trening med herlige Heidi ;)

05.08.2011

Vi startet med å løpe. Heidi 20 min, mens jeg løp 10 min og ....- syklet i 10 min.PUH, merket at det var en god stund sidensist ja. Kan ikke huske sist jeg svettet mye.. Deilig det. ;)Så var det rumpe og lår øvelsen. Jentenes favorittøvelse, er det ikke vel ? Heidi er sykt god på denne øvelsen. Tungt.. tungt.. tungt..

 
FLINKA!Kjenner det svir når man tar denne øvelsen, men er verdt det når rumpa strutter ut etterpå. Haha..

 


Skal ikke være lett, men vi klarer det som ingenting vi ;)

 Så viste Heidi meg en ny øvelse for magen, og den så grei ut den.....og det gjorde hun også mens hun gjorde den....- men derimot jeg.. Vet ikke helt om dette var riktig, fordi da jeg skulle dra beina opp og inn mot magen, noe som var sykt tungt..


..- ble jeg seende sånn ut???  Og Heidi da: "Shit, så bra! Så flink du er." , så ser jeg på dette bildet etterpå og da holder vi på å dævve av latter. Haha.. jaja, var kanskje ikke helt sånn man skulle gjøre det, men jeg kjente det virkelig i hele kroppen mens jeg gjorde denne øvelsen, og det er jo det viktigste ;)

 

Beste og morsomste øvelsen for magen, men sinnsykt tungt! Dere burde prøve dette med en venn, familie eller kjæreste ;)

 

 

 

Endelig FERDIG! ;)

 Svette og smikeløse, er vi strålende fornøyde med dagens innsats på SATS ;)

 Tror dere ikke at jeg syklet fra Sankthanshaugen og hjem eller?!..  Fytti rakker jeg er sprek ;p Haha..

 

Deilig å endelig trene litt igjen, spesielt med flinke Heidi.  Er jo faktisk 1,5 mnd siden sist jeg var på sats, men har danset zumba i stuen i  ny og ne ;)

 

 Btw, "dritsexy" med de kjempestore svarte sokkene oppi joggeskoene, men hadde ingen andre ;)

 

Hvilket treningssted synes dere er best?

 

<3 SMASK <3Pimping my stuff ;)

04.08.2011

REKLAME!

 

Dette dekselet digger så og si ALLE! Det er så sinnsykt kult, da det skal forestille en kasett som dere sikkert ser. Den er fra www.handelsportal.no Var en kompis av meg som sa jeg burde skrive Linni hits på den. Haha! Kan skrive nr 1- cheezy, nr 2 - good times, nr 3- my ass osv haha! ;)Jeg har hatt det på en god stund nå, og fått masse skryt for det, men nå har jeg byttet til....-dette søte dekselet her. Det er dekket med hvite perler og en nydelig sommerfugl med perler som henger.

 

Du finner disse dekslene og enda mer morro på  http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&idkategori=125&kat_name=IPhone 4 Deksler og Etui


Så har jeg mange helt enkle deksler i forskjellige farger. Jeg må jo ærlig innrømme å si at det er litt gøy å matche tlf sin. Imorgen tenkte jeg å ha på rød topp bl.a,  så da får jeg ta på det røde dekselet. ;) Morsomt å være gjennomført fra topp til tå. ;)

 

 

Den sorte til høyre bruker jeg når jeg trener, sykler o.l.. Imorgen skal jeg trene kl:09:00 og da putter jeg iphonen min oppi den, og surrer den rundt armen min, slik at det er lett å høre på musikk, eller prate i tlf;)

 

 

 

 De har bl.a deksler til ipader, og jeg skal skaffe meg den under som er rosa tenkte jeg. ;) JOOOSAAA <3

 

   

Ikke sant den er søt? Gleder meg til å bestille den! Du finner den her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=543&idkategori=138&kat_name=&prod_name=Smart Cover Partner Case for iPad 2&startrow=

 

Tenkte også å sende bilder til han som driver nettstedet, (Henry) og få bilde av Dennis på dekslene, det hadde blitt verdens fineste deksler spør du meg. Firmaet til Bernhard bestilte opp deksler meg logo www.norgestre.no til alle de ansatte. Så hvis du vil ha bilde av kjæresten din, deg selv, noen du er glad i osv, så kan du også få bestilt det.

 

 

Håper dette falt i smak hos både gutter og jenter ;)

 

 

Smask


 Meistertips om hår ;)

04.08.2011


REKLAME!Yes! Endelig er den her! Denne gorgeous curl wand krølltangen fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/70001 harrykte på seg å skape perfekte krøller og bølger, som gir naturlig resultat!

 

Ofte når jeg krøller håret mitt så opplever jeg at det ofte blir bryting i tuppene som kan forårsakes av klemmene, men med curl wand krølletang skal altså ikke dette skje. Jeg liker å gjøre flere ting på en gang, så hvis jeg krøller håret mitt, og begynner å rydde litt rundt meg eller lignende, kommer jeg ikke ofte langt pga ledningen, men denne har ekstra lang ledning. YEJ!

 

 

 

 

Turmalin/keramisk belegg avgir negative ioner når denvarmes opp, noe som bevarer hårets fuktighet og reduserer statisk elektrisitet. De negative ionene gir også håret mer glans og glansfullt hår elsker vi ! Gjør vi ikke?

Husk å ALDRI bruke denne i vått hår !!!

 

 

 

www.makestyle.no sine produkter skuffer aldri, verken på kvalitet eller utseende. Den kommer innpakket i en stor lang eske, og når du drar den opp er det første du ser diamanter som glinser. I LOVE IT!

 

Gleder meg så sinnsykt til å krølle håret mitt imorgen, da skal jeg vise dere det endelige resultatet. ;)

 

Håper dere ble glad for tipset ;)

 

Hårfin klem fra Linni <3Hva jeg har gjort mens jeg har vært syk?

04.08.2011

Jeg har lagt på hvit neglelakk på mine egne negler, og blank neglelakk over. Delikat og rent utseende får neglene mine da ;) Neglelakkene er fra www.makestyle.no

 Deilige å ha ekte negler ;) Beit da jeg var liten, helt til en dame sa at hun ikke kunne forstå at jeg syntes det var digg å bite av egne kroppsdeler? Æsj.. rørte de ikke etter det, så da ble det lange negler på meg istedet. ;)

 Jeg har hatt besøk av min kjære "søster"-Mona en av dagene <3 Jeg sminket henne, og hun kledde det virkelig ;) Vi dro ut en liten tur og hadde det supergøy!

 

 ..hatt jentekveld med Heidisnuppa <3

 Sarah kidnappet med seg gudsønnen sin en dag, og dro på stranden med kjæresten sin Elhami ("onkelen" til Dennis;) og de lekte en hel dag sammen. Dennis storkoste seg hele dagen, mens jeg jobbet og sov, og det var digg.

 Så kuttet jeg meg opp på fingeren som dere vet, og sydde noen sting, men den er allerede på bedringens vei..

 

Men derimot visdomstannen min som jeg hele tiden klager over til dere om, plager livet av meg. Jeg kan ikke spise lenger en gang.. Ringte tannlegen min som har ferie, og han var så snill å skrive ut resespt på penicillin, så nå går jeg på det, og venter på at betennelsen i munnen min skal gå bort, slik at de kan drepe den visdomstannen på tirsdag! Jeg gleder meg VIRKELIG til tirsdag, Kan så vidt smile eller prate, da det gjør noe inn i hel.... vondt!!!!

 

 

Måtte utsette jobbmøter osv igjen idag pga intense smerter, men jeg hart tenkt til å ta smertestillende fra imorgen av. Hater egentlig piller osv, men jeg blir nødt til å ta pinex forte imorgen tidlig..

 

 

Klarte ingenting annet enn å prøve å slappe av, så ringte jeg en av bestekompisene mine som bor rett ved siden av gamle leiligheten min, og fortalte hvor vont jeg hadde.. så da foreslo han film og slappe av på sofaen. Jeg pendler litt frem og tilbake mellom leilighetene nå som Bernhard er bortreist 1 mnd....Digg med 2 leiligheter atså, så tok meg 10 sekunder å gå til Jonas;) Elsker jo å være her på Frogner, ettersom det har vært hjemme mitt i over 3 år og jeg er blitt dritgod venn med naboene mine..

 

Altså Jonas har jeg kjent siden barneskolen, så vi har alltid vært venner ;) 

 

 

... og Jonas har så syyykt mye klær og sko, så da bestemte jeg meg for å prøve de.. Bl. a denne capsen som faktisk var cool!

 

 

Caps <3

 

GOSH! Hvorfor har gutter så syyyykt store føtter?

 Her klarer jeg så vidt å smile pga idiooooot tannen!!! Vi så på en film som heter UP, og den var dritkul.Jonas følger spent med. Han satt med sko inne den første halvtimen, helt til jeg spurte om det var digg å sitte med sko inne.. Han sa at de var nye, så han måtte teste de ut litt. hihi <3

  

  

 

 

 Etter å ha sett på film med Jonas, ble jeg hentet av Are, fordi vi skulle hente lille Dennisen i barnehagen. Men heldigvis rakk vi å levere tilbake handlevognen jeg stjal for noen dager siden. Endelig har jeg fått tilbake postnøkkelen min som jeg brukte i den låsen, istedet for 10 kroning ;) Det føltes sykt flaut da vi tok ut denne hanlevognen av bilen.. Folk forstod ikke mye da nei.. ;)

Herregud som jeg lo på den kjøreturen der, og Are er jo bare helt fantastisk <3

 

 

 Senere kom min gode nabovenn Alf med nøtter til meg fordi jeg hadde så vondt.. men klarte bare å spise 2-3 nøtter ;( Alf er god han;) <3

 


Så slappet jeg av noen timer på takterrassen med Tom og Are, og vi koste oss veldig!

 

Herregud så nydelig vær det er i dette landet nå. Helt utrolig faktisk, så håper det holder ut august ihvertfall ;)

 

Sov godt lesere, det skal jeg prøve på nå..

 

Smask

 

 Vil du sminke meg ?

04.08.2011Har fått så mange mail osv om at det finnes et spill hvor dere man kan sminke meg. Morsomme greier, og hvis du også vil prøve kan du gå inn her: http://www.spillape.no/Spill/Linni_Meister_Make-up

 

 

Selv synes jeg det er helt genialt for min del, for nå ser jeg hva jeg kler og ikke kler. ;)

 

 

Make me pretty people ;)

 

 

Have fun!

 

 

Smask

 Uflax.. Men også litt flax;)

02.08.2011

57453-1-1312320500052.jpg
Hei,hei;) Jeg har ikke glemt dere altså, kjære leserne mine;) Det har bare gått i ett og jeg har ikke vært i form og har hatt mye uflax;( Jeg har vært på legevakten og sydd 5 sting i tommelen idag, da jeg skjærte meg på glass igår. Fått infeksjon eller lignende i munnen pga smertehelvete med den ene visdomstannen min som også gir meg konstant øreverk. Slitsomt å ha det sånn, men heldigvis har Dennis begynt i barnehagen igjen, så han koser seg på dagen mens jeg holder sengen, men jeg har så vidt begynt å jobbe igjen. Gleder meg til å starte for fullt igjen, må bare få trekt den idiot-tannen min imorgen, for nå holder jeg ikke ut mer. Au altså Ellers har jeg vært med vennene mine, og hadde verdens beste telefonsamtale idag;) Yej! Det har vært så mye i det siste, så dere skulle bare vist hva jeg har vært igjennom, men nå virker alt på bedringens vei. Kan ikke si mer en dette. Dere får se noe av det i sesong 3 av Linni;) Blogger fra iphonen min fordi pc'n min er på kontoret mitt. Retter opp teksten imorgen, for nå blir den lang og slitsom for dere å lese.   Kos dere videre. Jeg er så trøtt, men får ikke sove pga smerter. Ååh! Jaja. Natta;)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits