Off. Jeg glemte å blogge igår, da familien til Bernhard var her..

31.08.2009

DSC04875.jpg 
Vi hadde så mye latter og kos at vi glemte å ta bilder. Jaja, tar det neste gang.
 
Ellers er det 9 dager til termin, og vi gleder oss litt for mye.
Mens jeg skriver nå, så sparker han oppmerksomsyke, herligheten vår i ett sett. Føles ut som han banker på magen. Hehe. Sånn: "Kan jeg komme ut nå?" svaret er: Jaaaaaaaaaa!

P.s. Genseren er fra Faith og er kjøpt i Sverige. ;)


Nå er det klart til gjestene kommer. Gleder meg til å se de;-)

30.08.2009

DSC04850.JPG
Nå er det klart til gjestene kommer. Gleder meg til å se de;-)


Da har vi nok boller. Lånte 5 spiker av naboen igår, så i gjengj

30.08.2009

DSC04848.JPG
Da har vi nok boller. Lånte 5 spiker av naboen igår, så i gjengjeld gav vi han 5 boller. Hehe, han ble kjempe glad! Viktig å ta vare på de gode naboene, det finnes jo så mange dårlige..


Her ligger det 28 boller til sammen, og jeg har enda 16 til å steke..

30.08.2009

DSC04845.JPG 
så kan gå å legge meg igjen.
 
Greit å fryse ned en god del boller, fordi vi kommer til å få mye besøk fremover;-)


Stod opp 8 idag for å bake boller. Skal bare pensle de nå før st

30.08.2009

DSC04844.JPG
Stod opp 8 idag for å bake boller. Skal bare pensle de nå før steking, så er de ferdig. De brune er sjokoladeboller, så har jeg bakt kanelboller og vanlige boller. Mmm, bare å komme å få altså;-)


Denne sangen handler om Bernhard og meg. ;) DERFOR ELSKER JEG DENNE LÅTA!!!!!!

29.08.2009Nå er det blitt koselig her;) Stolen til Dennis står ved siden av pappa'n der borte i hjørnet. Dere ser den vel så vidt. ;)

29.08.2009

DSC04843.JPG 
Det kule bildet som henger på veggen, har morfaren til Dennis tegnet;-) Han henger der og passer på oss, så det er best å passe seg, fordi han har gunner!


Her er familietavlen min. Mangler bare 1. bilde, så er den klar. ;)

29.08.2009

DSC04841.JPG 
Brudebildet av Mamma og pappa øverst, meg under, så mangler det et alene bilde av storebroren min, men det fikser jeg på mandag, mamma på siden til venstre, det store bildet i midten er pappa'n min, grandma og grandpa til venstre, et søtt bilde til av mamma og pappa til høyre, og nederst er mine to nieser sammen med broren min.
 
Ekstra koselig å ha familien min ved min side, når jeg våkner og legger meg;-) Når jeg er trist eller lei, så hjelper det å se bilder av Dem! <3 <3


Endelig middag! Hehe. Dette er sånn matblogg;-)

29.08.2009

DSC04813.JPG 
Vi har holdt på å styre og ordne i hele dag, så nå er jeg helt ferdig!
Når jeg først begynner på noe, så gir jeg meg ikke før jeg er ferdig(noe som kan være veldig slitsomt;-)
Nå er vi endelig ferdig å "pusse opp", så nå kan vi bruke de siste elleve dagene på å sove og hvile ut til lille hjertet kommer.
 
Imorgen kommer hele familien til min kjære hit, så jeg tenkte å bake boller til de. (hvis jeg makter da.) Nå skal vi spise, se på film og høre på alle festglade mennesker som lusker rundt i gatene utenfor her. Hehe, det er jo tross alt lørdag.

God kveld;-)


Vi er på Theater Cafén og spiser lunsj. Det er så koselig med live

29.08.2009

DSC04806.JPG
Vi er på Theater Cafén og spiser lunsj. Det er så koselig med live pianomusikk.


Vi har gjort om hele leiligheten. Fra "ungkarsleilighet", til familie-hjemmekoselig. ;)

29.08.2009

DSC04790.JPG
Vi har bl. a kjøpt ny sofa, tepper, rammet inn masse bilder, kjøpt blomster og planter, og nå står jeg faktisk og maler "familie treet", jeg har laget til Dennis, med min familie og Bernhard sin.
 
Rammene hadde en stygg brunfarge, så jeg malte de heller sorte.
 Vi får se imorgen hvordan de blir.
 
Nå er det snart klart til vår lille kompis kommer;-)


Vi spiller klespoker.. NEIDA! Ha-ha. Spiller 500, kan dere det?

28.08.2009

DSC04787.JPG 
Vi har lært det av Kirsti-Mor, og har blitt helt hekta;-)


Deilig å slappe av hjemme!

28.08.2009

DSC04779.JPG 
Vi har kylling, kyllingvinger, ris, bearnesaus og salat til middag.
Bernhard har laget sin berømte "Bernhard driver", uten alkohol altså.
 
Nå skal vi se på Flåklypa Grand Prix.
 
Kos dere.


"God" morgen ja.. Igår opplevde jeg det verste noensinne !

28.08.2009

DSC04760.JPG 

Jeg lå og slappet av på sengen, og i det jeg reiser meg kjenner jeg at det kommer noe brennende syre lignende opp brystet mitt og jeg begynner å hoste.. Jeg fikk plutselig ikke trukket inn pusten, så jeg prøvde å drikke vann, men dette gjorde det verre?! Jeg holdt på å slite etter å få pusten normal i over 1.min og jeg begynte å riste og svette. Jeg sa til meg selv: slapp av, ta det med ro, pust rolig osv, men det var sekunder ifra at jeg ikke holdt ut mer.. Til slutt greide jeg så smått å puste gjennom nesen, og pusten kom så smått tilbake.

Det er det verste jeg noensinne har opplevd, og det skjedde sånn uten videre?! Jeg har aldri følt meg så redd og alene før i hele mitt liv. Vi ringte legevakten og de sa at jeg måtte komme ned med en gang, og hvis det ble verre måtte jeg ringe 113.. (betryggende..) Jeg begynte å tenke på Dennis, om han hadde blitt stresset av det hele, eller om det hadde gått ut over han på noen måte, så jeg dro til legevakten mest for å sjekke at han hadde det bra og for å finne ut av hva dette kom av!
Jeg følte ikke noe spark eller liv, og prøvde å gjøre alt for å få han til å bevege seg.
 Da vi kom frem fortalte jeg kjapt hva som hadde skjedd og at jeg bl. a ikke følte noe liv i magen.. Damen smiler pent, gir meg kø lapp og ber meg om å VENTE??????????????? VENTE??? HVA F.. er gærnt med de?? Jeg følte ikke liv i magen min og hun ber meg om å vente? Dette handler ikke om meg, men om barnet mitt!  Uansett.. vi venter i 10 min, og forklarer igjen hva som har skjedd, og blir så tatt inn til en "lege", som han kalte seg, og han var Svensk.

For det første måtte vi gjenta flere ganger hva problemet var, da han tydeligvis ikke forstod Norsk, og det endte med at han gikk ut og inn ca 4 ganger for å hente ting. Først hentet han blodtrykkmåleren, og det tok ca 10 min før han kom tilbake. Så forklarte jeg at det brant i brystet mitt  da jeg mistet pusten, og at jeg følte at jeg druknet innvendig, og om han kunne sjekke at alt var bra med barnet. Han ser bare på meg og bruker ca 3 sek på hver setning, og mumler og sier at han må gå å hente en kollega av seg.. Vi satt og ventet i enda ti min til det kom en å sjekket hjertefrekvensen til Dennis. Så det vil si at, fra vi kom til legevakten og jeg sa at jeg ikke kjente liv i magen, til de faktisk sjekket om alt var bra med den lille babyen, tok det altså litt over 30 min!!  Dette gjør meg flyforbannet, utrygg og redd!!!!!!!!! Denne andre "legen" sier at hjerte til Dennis er som det skal, og vi kan endelig puste ut.
Jeg spør igjen hvorfor jeg holdt på å stryke med tidligere, og han greier ikke å gi meg noe svar?  Jeg lurte på om det kanskje var et slags astmaanfall, da jeg hadde barneastma, men det var det heldigvis ikke, han sa det kunne være surt oppstøt, men jeg kunne ikke skjønne at jeg skullle miste pusten av den grunn, og han hadde ikke hørt om dette han heller. Det eneste jeg ville ha svar på, 
var hva dette kom av, og hvis GUD FORBY dette skulle skje meg igjen, om hva jeg skulle gjøre for å få pusten tilbake fortere, for tenk hvis jeg ikke greier å holde pusten like lenge neste gang.. men det visste han ikke?! Han ba meg kun om å kjøpe noe tabletter mot sureoppstøt  og så sier han at han skal hente kvitteringen vi skal ta med til resepsjonen. Vi sitter der i over 10 min til, og venter på at han skal komme med det eneste han sikkert brydde seg om (regningen) og til slutt sa jeg til Bernhard at dette går for faen ikke an, så vi lette litt etter han, men fant ikke klovnen igjen, så vi dro!

Off, jeg begynte å gråte som f... i all fortvilelse. For det første fikk jeg ikke svar eller hjelp, og det tok over 30 min før de sjekket tilstanden til babyen min?! Jeg skal ALDRI på legevakten noensinne igjen! Jeg boikotter legevakten for godt! Ihvertfall Oslo legevakt. det virker som de ikke tar folk seriøst, og alt de vil og er ute etter er å tømme deg for penger. Vi bor liksom i et av verden beste land, så er det slik man blir tatt hånd om når det gjelder helse eller liv? Det burde vært et skikkelig system, med skikkelige leger som i det minste forstår hva du sier. Dette er ALT FOR DÅRLIG og jeg gruer meg til noe skulle skje igjen, for hvor drar vi da? Ihvertfall ikke dit!

Jeg våknet nå til tett nese, hodepine og vondt i hele brystet mitt. Ringte fastlegen min og forklarte hun alt, og hun sa at jeg måtte komme ned å sjekke meg med en gang. Godt at det finnes noen bra leger som tenker på helsen til folk og det å kunne hjelpe de, som de faktisk er utdannet til!  (Jobben deres er ikke å skrive ut kvitteringer fortest mulig, slik at de kan ta imot en ny pasient de kan tømme for penger, ved å gjette at de bare burde ta en paracet uten å ha sjekket de en gang.. ) jeg grer ikke alle leger under en kam, men Oslo legvakt er et møkka sted, og jeg som sagt boikotter det stedet for godt!

Unnskyld meg, men jeg måtte bare dele dette, da det faktisk er noe av det verste som har skjedd meg noensinne!

Ber til gud om at det ikke skjer igjen, og takker Gud for at Dennis har det kjempe bra! ;)

Håper alle har det bra. ;)

klem fra meg. 


God morgen;) Se hva jeg våknet til ved siden av meg idag.

27.08.2009

DSC04681.JPG 
Vi kjøpte den igår og har gjort den klar. Vel, nesten da.. Må vaske sengetøyet før han kommer.
De første mnd må jo Dennis sove inne hos oss, og når han er klar kan han sove på rommet sitt i den blå prinse-sengen sin.

Forresten, tusen takk for de koselige gratulasjonsmeldingene! Pengene går til Dennis;)
Det er alltid gøy å vinne! ;)

Jeg reagerte bare på en kommentar, hvor en anonym hadde skrevet "Tenk på de som må jobbe du".. HVA I ALLE DAGER MENER DU MED DET? Så vi jobber ikke vi da? Vet du at Bernhard drar på jobb kl: 07.00 HVER DAG, noen ganger før, og jobber til 5, og noen ganger enda lenger. Du greier kanskje å regne ut hvor mange timer det er???

Jeg er jo høygravid, så det blir ikke så mye fysisk jobbing på meg om dagen, men jeg tjener penger hver dag på ting som har med babyen, intervjuer osv for det, men rett før jeg ble gravid, reiste jeg rundt å tok masse forskjellige TV og modelloppdrag, SÅ SPAR MEG FOR SLIKE uttalelser når du ikke har peiling på hva du snakker om!
Jeg tenker på de som må jobbe hver dag, de som ikke kan jobbe, eller som har jobb, så SPAR MEG! HERREGUD! Du er bare sjalu og er et sånt menneske som ikke kan unne andre godt. Det burde du lære deg, det føles faktisk godt! Har du hørt om karma? 

Jaja, til dere andre godinger, så håper jeg dere også vinner noe en gang;) Det er alltid gøy å vinne, spesielt hvis det er folk som fortjener det og bruker det på noe fornuftig;)

KLEM fra Linni

Ha en kjempe fin dag!


OH MY GOD! Da blir det middag imorgen og. Vi vant på trav?!

26.08.2009

DSC04679.JPG
OH MY GOD! Da blir det middag imorgen og. Vi vant på trav.. Igjen?! 73000 kr rett inn på kontoen til Dennis. Jeg tror vi skifter yrke til faste travspillere istedet. Hehehe. ALRIGHT!


Vi har shoppet flere dyner og sengetøy til lille sønnen vår. ;)

26.08.2009

DSC04666.JPG 
Herregud så søte dynetrekkene er. Gleder oss til å pakke han inn i dem.


Vil du se da jeg var gjest hos Waschera igår, trykker du på linken under her, eller så kan du gå inn på waschera.no

26.08.2009

DSC04657.JPG 

http://www.biip.no/waschera/default.aspx/  Så trykker du på bildet av meg på siden;)

Vi hadde det så sinnsykt morsomt som alltid, men når jeg hørte på det nå, la jeg merke til at jeg klarte å si at jeg hadde 2 mnd igjen? hehe.. litt forvirret  kan man si. Klarte å si at det var 2 uker og da,  som er det riktige! Skal ikke være lett nei..;) hehe. 

Jeg har ikke født enda som mange av dere trodde, da jeg ikke blogget igår, men det var fordi det var så mye som skjedde, så fikk ikke tid.

Klem


Imorgen er jeg gjest hos "Waschera". Hvis du vil se på, må du

24.08.2009

DSC04643.JPG
Imorgen er jeg gjest hos "Waschera". Hvis du vil se på, må du skru på TV2 halv 4. Jeg har jo jobbet en god del for det prorammet hvor jeg bl. a testet ut yrker som "blond og dum". Hehe. Herregud så kult vi hadde det under filmingen. En herlig gjeng det der altså.


Kjetil fra TV2-WASCHERA, er å intervjuer meg idag.

24.08.2009

DSC04636.JPG
Kjetil fra TV2-WASCHERA, er å intervjuer meg idag.


Kategori: Diverse
OH MY GOD!Vi burde starte utleie av DVD'r og playstation spill. Bernhard

23.08.2009

DSC04630.JPG
OH MY GOD!Vi burde starte utleie av DVD'r og playstation spill. Bernhard sorterer alt nå for å legge det i den fine seksjonen han har satt opp.


Her kan dere se litt av rommet til Dennis. ;)

23.08.2009

DSC04634.JPG
Her kan dere se litt av rommet til Dennis. Legg merke til den lille komoden og hyllen JEG har satt opp;-) Ikke dårlig det;-) Slo meg bare i finger'n én gang, men man må regne med å blø litt når man gjør slikt arbeid;-) det er litt annerledes en photoshoot, Ikke det at det alltid er så smertefritt da.. (Vognen står der bare foreløpig og det er en RØD pose! ikke rosa?!.)


Vi skrur og vi skrur..

23.08.2009

DSC04628.JPG
Vi skrur og vi skrur. Hehe. Bernhard holder på å sette opp et nytt møbel i stuen, og jeg skrur sammen en hylle til Dennis. Inatt skrudde jeg sammen en komode til han og jeg var så overtrøtt at jeg så dobbelt, så Bernhard måtte rette litt, så da ble den helt perfekt til slutt. Teamwork er bra! Nå må jeg fortsette her. (Tror Bernhard er imponert over mine skruskills, siden han insisterte på å ta dette teite bildet av meg. He he he. Handywomen vøtt;-)


Idag lagde jeg grøt til frokost.

22.08.2009

DSC04612.JPG 
Bernhard sovnet 7 igår helt utslitt etter en hektisk uke på jobben. (Jeg er så stolt av min flinke og hardtarbeidende mann! Jeg fikk plutselig sykt med energi, så jeg fant ut at jeg skulle rydde å vasket i alle skuffer og skap. Jeg kastet en haug med driiit og brukte ca 1 time på å få opp verdens største knute med ledninger og ladere i. Sorterte i klærne mine og det ble en søppelsekk til frelsesarmèn denne gangen også. Brukte tilsammen 6 timer. Fikk ikke sove, så har sovet 2 timer inatt. Bernhard skjønte ingenting da han våknet. He he. Gangen var full av store søppelsekker , leiligheten blinket , og nå er det orden og system i skuffer og skap ! Det er ikke et støvfnugg til Dennisen flytter inn;-) Vi har skrevet en gjøre og handleliste, så nå er vi ute og ordner og fikser ferdig de siste tingene før babyboy kommer . Tenk at neste onsdag har jeg termin. Oh my god! Jaaaaa ! Vårt lille kjærlighetsbarn kommer !


Pulsen hans er normal , og i følge legen så har han det veldig bra ! ;)

21.08.2009

DSC04609.JPG
Pulsen hans er normal , og i følge legen så har han det veldig bra ! Det tror jeg på.
Må være herlig å bli bært rundt på hele tiden og bare ligge å ta imot mat og drikke.

For litt over 23 år siden, så ble faktisk jeg også det ?!
 Shit, det er sykt å tenke på !!!


Er hos legen på kontroll..

21.08.2009

DSC04607.JPG
Er hos legen på kontroll og nå skal vi høre på hjertelyden til Dennis.

Er like spennende og rørende hver gang!


BERNHARD, GRATULERER MED NAVNEDAGEN DIN! <3

21.08.2009

DSC04588.JPG 
Du har verdens fineste navn og når det er sagt, så vit at jeg elsker deg høyere enn livet!
 
Koselig at du likte "kortet" jeg skrev på 2 min min på kjøkkenet, 5 min før navnedagen din var over. hehe;)

Navnet DITT står for:

B est i alt
E ner
R en
N ydeligste i verden
H øyt elsket
A lle jenters drøm
R ar
D eilig

Natta og sov godt!


Han fikk smokker med navnet sitt på , verdens søteste kort og FERRARI SKO ! ;)

19.08.2009

DSC04556.JPG

Nå kommer han til å løpe ekstra fort med de hestekreftene der. Hehe , de kommer pappa'n til å digge ! Tusen takk tante Sarah og Onkel Ello;-) I love you !


Å HERREGUD!!!

19.08.2009

DSC04558.JPG
Å HERREGUD!!!


Sarah, min bestevenn i hele verden! <3

19.08.2009

DSC04549.JPG 
(Og det har vi vært siden vi var 3 år) Hun har kjøpt gave til Dennis. Den gutten er bortskjemt allerede.. Lille heldiggrisen. Nå er jeg spent!


Idag er det faktisk akkurat 3 uker til Baby'n vår kommer. Helt sykt

19.08.2009

DSC04537.JPG
Idag er det faktisk akkurat 3 uker til Baby'n vår kommer. Helt sykt å tenke på. Terminen er 09.09.09. Kuleste dagen å bli født på, så lenge man ikke snur datoen opp ned da.. Hehe. Off. Nå håper jeg det går fort!


God gutten Kjell Even er tilbake. ;)

18.08.2009

DSC04507.JPG 
Han har vært sykemeldt i 2 mnd, så nå var det koselig å se han igjen.
Vi er ute og spiser på 'Lamson', og guttene har mye å ta igjen etter å ha vært så lenge borte fra hverandre, så nå går kjeften i ett med jobb og livet. Sjekk de er ivrige da. Hehe. Nydelig er de!
Måtte bare blogge de;-)

Skal bli godt med mat!

Hilsen matvraket;)


Idag kom jeg på luringen på radio1! Vil du høre det, så går du inn på linken under her. ;)

17.08.2009

 http://www.seher.no/820750/radio-1-forsokte-aa-lure-linni    eller   http://radio1.no/ ;)  Jeg  digger folka i Radio1, men som jeg sa: hevnen er søt;) mohahaha.


dsc01470

LAAALAAALALAAAAAAAAAAAAAA, EEEEEEEEEDELWEIEEESS!!
hehehehehehe.. jeg elsker den  sangen! ;)


I KNOW THIS GAME! ;) ONKLP/EMINEM VS LINNI/MARIAH CAREY

17.08.2009(Jeg har tatt sitater fra et intervju Onklp gjorde for Kingsize: http://www.kingsize.no/News.aspx?ArtNo=8631 )

Dette sier han i den nye låta si:
"Ser deg i Frognerveien, slapper deg straight/foran puppemodeller jeg naila back in the days/Linni kan la øra våre være i fred, jeg snakker ikke musikken når du får terningkast 3"

Den albumaktuelle rapperen hadde i 2006 et kort og presse-hypet forhold med glamour-modellen, som denne uken viser fram sin gravide mage i sladderbladet Se&Hør. I følge Onkern var det derimot ikke bare bare og la seg rive med av nakenmodellen, som på den tiden var med i Aylar Lies notoriske modell-crew, Team Aylar.

ONKLP- Det er jo jævlig vanskelig å bli intim med en jente når det står Daniel tatovert over f'*** hennes. Jeg lurer egentlig på hva den nye typen hennes sier om det der nå.

Men selv om det altså ikke ble helt opptimalt i sengehalmen, er Onkl på ingen måte bitter på eksen, og snakker heller ut i fra lettelse når han ønsker henne lykke til med sønnen hun venter med forloveden Bernard Berntzen.

ONKLP- Hun er jo en veldig pen og grei jente, så det blir sikker en søt unge, men vi får håpe at han arver hjernen til faren.Tenkte jeg skulle svare onker'n;)

Linni:  Ja, takk for sist.. JØSS! rart at du griner over den tattisen enda, og at du bryr deg om hva typen min mener om den?!  Han gav F i den, og nå står det faktisk Dennis der, så han er mer enn fornøyd-  takk for at du bryr deg. ;)
Du virkelig irriterte deg over den, men den plagde aldri meg DA, så derfor lot jeg den bli.

Er virkelig imponert over at du gir terningkast for noe du aldri var helt "til stede" på..
Det beviser du faktisk ved å si (skryte på deg) hvor den tattisen stod, som btw er FEIL! Den stod faktisk på siden av magen, over LÅRET-just for the record! hehe.  (Alltid greit å vite hva man snakker om før man uttaler seg offentlig)

Vi hadde oss kanskje tilsammen 7 ganger, og du var alltid pisse fjern eller full, men jobben ble alltid gjort fra min side, så tror ikke jeg trenger å si mer.. Har aldri opplevd deg eller "det" edru med deg, så vanskelig for meg å gi det noe terningkast.. Det eneste jeg kan gi deg terningkast på er musikken din, og der får du 6. Det er medfødt og ligger i blodet ditt, så ingenting å si på det!

Anyways, takk for at du sier jeg er en pen og snill jente og at du tror at kid'n min blir søt, men du håper han arver hjernen til faren?.. hehe, din asshole!  what about mine?
Husker godt du sa at humor er første tegn på at man er smart, og at jeg absolutt ikke manglet på det, så da tror jeg nok du  i all hemmelighet håper på at han får min hjerne og. ;p

Når jeg sa det ikke funket mer mellom oss(p.g.a det du vet) gråt du på tlf, men sa at du forstod meg, og at jeg var en av de mest oppegående jentene du hadde møtt, og at jeg ikke var som de andre(hva enn du mente med "de andre", du hadde vel nok å holde styr på du;) og avsluttet med: "Baby, lov meg å gå å ta verden med storm!". 
Jeg møtte deg på gaten (ved Sten & Strøm), 2 uker etter den tlf samtalen. Vi pratet litt, og da sa du at du ville bli stolt hvis du kunne få lov til å kalle med din eks?!..

VEL, Pål-Onklp, Du kan kalle meg din "eks" og bruke meg for alt det er verdt i låtene dine, eller for å få PR, det er jo bare superkomplement til meg. Du er jo en rapper og denne gangen tok du en "Eminem". ;)  

Du vet og at ingenting går inn på meg, så lenge det ikke er sant.
At du eller noen andre "SMART-ASSES" sier, eller skriver her og der: "Linni er så dum" osv, er faktisk bra for meg! For hver gang jeg møter folk, sier de det samme: 'Du er ikke som jeg trodde, du er faktisk hyggelig, smart' osv , så blir de drit imponerte hvis jeg klarer å lukke opp en dør liksom-"WOW, sååå dere det"?! hehe, men skal ærlig innrømme å si at det er utrolig kult å kunne imponere med hver minste lille ting, så takk til dere som forhåndsdømmer meg.
Det hadde faktisk vært verre hvis dere forventet at jeg var "Einstein" og når dere møtte meg, så hadde dere blitt skuffet. hehe..

Ellers vil jeg bare si a det er kult å ha deg tilbake i gamet igjen OnklP, og at jeg alltid har hatt sansen for deg. ;)
Mange gode minner med deg og 'Pass it'.

Ønsker deg også lykke til videre!
P.s Savner faktisk skoene jeg fikk av deg med de rosa lissene, det var de kuleste ever!
Hvor ble av de?..


Her står jeg sammen med verdens nydeligste kusine og fetter- Stefan og Stephanie

16.08.2009

57453-3-1250445662080.jpg
Her står jeg sammen med verdens nydeligste kusine og fetter- Stefan og Stephanie


Idag har Bernhard og jeg spist middag hos min tante, kusine og fetter.

16.08.2009

DSC04483.jpg
Idag har Bernhard og jeg spist middag hos min tante, kusine og fetter. Bernhard elsker jo sterk mat, så da var han så heldig å få det av tanten min idag. Hun er verdens beste til å lage mat;-) Det var så koselig å se de igjen.


Vi ligger og ser på James Bond.

15.08.2009

DSC04463.JPG 
Sjekk Bernhard er helt med da. Jeg synes Bernhard ligner litt på Daniel Craig.. Ikke sant?


Nå skal det bli godt med mat.

15.08.2009

DSC04440.JPG 
Vi har laget mange forskjellige retter.
 
Jeg har woket grønnsaker med noen stk indre filet, nudler og en mild saus, så kokte jeg ris ved siden av.
Bernhard stekte resten av indre fileten, krydret det med masse sterkt krydder, og laget raita ved siden.
Det han lagde er noe av det beste jeg har smakt, og det var utrolig godt med så mye forskjellige smaker på tallerkenen.
Vi toppet det hele med noen 'Ost og løk' potetgullflak ved siden av. Å legge ris oppå potetgullflak er noe av det beste jeg vet- prøv det!

Vi elsker å eksperimentere med mat og lage det sammen.

jaja, det var dagens mat-tips. Hehe.

Skål og god helg!


KRISE! Fant ut at jeg hadde gått tom for 'Clarins' (olje mot strekkmerker) Du får kjøpt den på parfymerier for 400 kr.

15.08.2009

DSC04434.JPG 
så da var det full fart ut for å kjøpe 'clairins' før det stengte.

Idag var jeg på P1 med Vidar Teisen. Han spilte Romeo og jeg spilte Julie. ;) morsom greie altså. ;)
 Kan prøve å legge det ut etterpå.


Dennis M B, har fått like sko som pappa'n sin;-)

14.08.2009

DSC04417.JPG
Dennis M B, har fått like sko som pappa'n sin;-)


Jeg har vært på besøk hos mine herlige nieser idag. ;)

14.08.2009

DSC04413.JPG 
De gleder seg veldig til å møte fetteren sin. Var ekstra koselig å se storebroren min. Han er min store helt, og kommer alltid til å være det!


Jeg har også fått hovedrollen i Romeo og Julie. ;)

14.08.2009

DSC04404.jpg 
Forteller mer imorgen. ;)

Her står jeg med Ola i NRKP3. ;)


GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN CHRISTER FALCK! ;)

14.08.2009


Verdens beste sjef er deg! ;p 

Håper du får en fin dag med den herlige familien din.

Jeg er kjempe glad i deg!

STOR klem fra Linni, Dennis og Bernhard.


Radio1 ringte og prøvde å lure meg idag.. ;)

13.08.2009

DSC04398.jpg 
men forstod raskt at det var kødd, så jeg spilte med.
Jeg kjenner jo Ørjan godt og han er morsom as, men om du leser dette, så husk at hevnen er søt! eller..?

Gleder meg til den dagen jeg skal ta alle kjendisene med mitt eget program som ligner "You got punked", da skal alle som har prøvd å lure meg få smake sin egen medisin først, og så skal jeg håndplukke ut resten av de jeg skal lure. Mohahahahahahaha.


Jeg har fartet rundt i hele dag..

13.08.2009

DSC04393.JPG 
Deiligste med denne dagen, var å få kuret og pleiet håret mitt hos frisøren min, og massasjen på 'Dragonfly' med min kjære. <3


Gleder meg til å ta med Dennis på *Dragonfly* ;)Jeg har fartet rundt i hele dag.

13.08.2009

DSC04393.JPG 
Deiligste med denne dagen var å få kuret og pleiet håret mitt hos frisøren min, og massasjen på 'Dragonfly' med min kjære<3

Gleder meg til å ta med Dennis på 'Dragonfly'. ;)


Da vi kom inn døren, løp jeg bort og nusset på stolen til Dennis <3

12.08.2009

DSC04373.JPG 
og latet som han satt oppi der.

Bernhard har allerede satt den klar til bruk i stuen. ;)

Hehe, ååh, vi klarer ikke å vente mer!


Jeg er på date med 3 gutter ikveld. E'kke jeg heldig?! Dennis Bern

12.08.2009

DSC04369.JPG
Jeg er på date med 3 gutter ikveld. E'kke jeg heldig?! Dennis Bernhard(sønnen min) Hans Bernhard(svigerfar) og Bernhard(min forlovede). Nå koser vi oss!


Jeg har lakert neglene mine rosa idag, slik at de står til min rosa

12.08.2009

DSC04368.JPG
Jeg har lakert neglene mine rosa idag, slik at de står til min rosa kjole som jeg skal ha på meg, da jeg er bedt på date ikveld;-) Gleder meg veldig!


ROGGBIF!

11.08.2009

DSC04364.JPG
Ååh! Se så vakker regnbuen er! ROGGBIF= bokstavene i riktig rekkefølge i regnbuens farger. R= rød, O= oransje G=gul, G=grønn, B=blå, I=indigo, F=fiolett. Det lærte jeg da jeg var 6 år, og kanskje noen av dere lærte det nå;-)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits