Music = Life

28.07.2015

I dag var jeg i et spennene møte med Universal Music.

Verdens beste gjeng !

Kan ikke røpe så mye enda annet enn at høsten blir spennende !

I like mye wine how I like my shoes and lips... RED !

 

Kiss, kissFamily first

28.07.2015

Søndag brukte jeg halve dagen på å være med storebroren min som fortsatt ligger på Bærum sykehus.

Vi så på film sammen og koste oss.

Var vitne til å se på når legen hans måtte bytte ut svampen han har i armen. OBS! STERKE BILDER UNDER HER !
-.. og dette er ingenting i forhold til resten av armen, som holdt på og bli amputert ?! Takket være fantastsiske leger på Bærum sykehus er armen nå reddet, og han skal snart få armen lappet sammen ved hjelp av hud fra låret sitt. Herregud ! Tenk at et menneskebitt kan forårsake så mye skade ?! Det er helt sykt ! Blir du, eller noen du kjenner bitt, så dere dra direkte til legevakten, slik at dere slipper å bli blodforgiftet, som storebroren min ble. 

Han tok meg med på rundtur i en av avdelingene hvor det var helt tomt for mennesker og masse tomme og skumle rom. Han fortalte meg spøkelseshistorier fra sykehuset mens vi gikk bortover, og skremte nesten livet av meg, mens han lo seg nesten ihjel. Jeg er ganske så overtroisk av emg og har merket og sett overnaturlige/uforklarlige ting fra jeg var barn, noe han vet, så ikkr vanskelig å overbevise meg. Da jeg skulle gå, løp jeg alt jeg kunne til heisen og lukket øynene mine i frykt for å se disse "gjenferdene" han snakket om - ha,ha! I går var han en typisk "storebror" som syntes det var utrolig gøy å skremme lillesøsteren sin. 

Han ringte meg mens jeg løp til bilen og lo, og sa at han passet på meg fra vinduet, haha ! 

På vei hjem fra sykehuset var jeg litt i "det følsomme hjørne" og ba til Mamma og pappa inni meg, mens jeg kjørte. Skulle ønske de var her nå og kunne besøkt storebroren min. Savner de skikkelig når jeg er med han.. Spurte inni meg om mamma og pappa virkelig var med storebroren min og meg, og om de kunne gi et tegn til meg som beviser at de fortsatt er med oss.

Da skjedde dette...

Regnbuen var plutselig midt foran ansiktet mitt, rett etter at jeg ba om et tegn ?! DET tar jeg som et tegn ! Ha, ha! 

I går tegnet Dennis og jeg tegninger til storebroren min, slik at han kan få det litt hyggeligere på rommet sitt. Ser så trist og kjedelig ut på veggen hans, så tegninger + fine ord gjorde susen. Ekstra gøy var det for Dennis å besøke sin Onkel Kjell, da begge sønnene til Madeleine (kjæresten til Kjell) var på besøk samtidig som oss.

De lekte så fint sammen, og var så søte sammen <3Da Dennis hadde sovnet lagde jeg taco og nachos til kveldsmat. Jeg liker å gjøre om "fredager" til mandager.  Faktisk så er mandager en av favorittdagene mine - det betyr ny uke + nye muligheter !


Yummy for Mummy ;)Klem

 

 

 

 Workout pays off

26.07.2015

Wohoo ! Min 5 åring kan sykle uten støttehjul og hjelp, så de skrudde vi av etter dagens treningsøkt. (Burde skrudd de av for lenge siden, men han syntes det var betryggende og ha de der, selvom de var skrudd opp fra bakken;)

Vi tok det som en treningsøkt da vi løp ved siden av Dennis mens han syklet - det ble som å trene intervall !

Intervalltrening vil si trening der man veksler mellom arbeid og pauser, høy og lav intensitet - det kan gjøre deg til en bedre løper. Ble mye løping og litt gåing, fantastisk treningøkt + at det er gøy ! )

Han syklet så fort at han måtte vente på oss til tider, selvom vi beina etter.

Etter joggetur og sykkeltur ble Dennis Mike med på å ta << Burpees >> 

Burpees er kun én øvelse som trener hele kroppen, og kan gjøres over alt.

Det negative? Øvelsen er knallhard! Du kommer til å stå å hive etter pusten lenge etter at du er ferdig, samtidig som lårene, rumpa, skuldrene, brystet og armene kommer til å føles tunge som bly.

Øvelsen består av en kombinasjon av knebøy og armhevinger som trener alle de store muskelgruppene i kroppen, setter skikkelig fart på fettforbrenningen og gjør underverker for kondisjonen din. 

«Burpees» kan gjøres overalt, du trenger verken kort på treningsstudio eller fancy treningsutstyr. Alt du trenger er din egen kroppsvekt og litt gulv/bakkeplass. 

Slik utfører du øvelsen:

1. Stå rett opp og ned på gulvet.

2. Bøy beina som i en vanlig knebøy, men bøy samtidig overkroppen frem med armene strakt ned til du har hendene i bakken.

3. Flytt føttene bakover slik at du blir stående i utgangsposisjonen for armhevinger.

4. Utfør en armheving.

5. Flytt føttene tilbake slik du sto på slutten av punkt 2.

6. Gjør et kraftig hopp opp samtidig som du strekker armene over hodet.

7. Gå direkte tilbake til punkt 2. Øvelsen skal utføres sammenhengende uten pauser.Høye armhevinger trener brystmuskler og overarmer.

Pull ups: Normalt er pull ups med undertak (håndbaken mot deg) de enkleste. Gir god effekt på armbøyerne (biceps) og alle muskler som drar armene nedover og bakover.  Alternativet er overtak med knokene fra deg. Trener alle muskler som drar armene nedover og bakover, men ikke armbøyerne i like stor grad som med håndbaken mot deg.

Sykt tungt, men får til det man vil ! Bare se på Dennisen min ;)

Elsker å trene ute i naturen og bruke det man finner som treningsapparater. I tillegg til at det er gratis trening, trekker du inn frisk luft i lungene dine + at du nyter synet av flott natur.

Velfortjent is til syklisten Dennis Michael.


Stolte gutten <3 Mye er takket være Olav, som har tatt han med ut en god del for å lære han å sykle.

Tenk at nå kan Dennis sykle helt selv - YEEEJ !

Vi kosts oss med is på kongen, men luktet litt rart til tider, så Dennis endte med å holde seg for nesen mens han spiste isen - ha,ha ! Olav mente at noen båter muligens tømmer septiktankene sine der ?! Jeg hadde ihvertfall ingenting med lukten å gjøre :)

Før Dennis begynner på skolen etter sommeren (som 5,5 åring) kan han nå sykle, svømme, lese litt, skrive litt, regne litt, stå på slalåm og langrennski. Jeg er så stolt av han ! Det blir bare morsommere jo eldre han blir, selvom jeg til tider savner veldig da han var en liten babytoss.

Gøy å kunne gjøre ting sammen, da blir gleden dobbel så stor <3

Nå spiller guttene Xbox, mens jeg jobber litt på macen. Vi tenkte å spille millionær snart, og så skal jeg dra og besøke storebror på sykehuset, mens Dennis og Olav lager middag til oss.

I går lagde Olav verdens beste middag til oss; biff, ris og en fantastisk god peppersaus. YUMMY FOR MUMMY !

Da Dennis hadde lagt seg spilte vi bordtennis i stuen.Tror Olav angrer på at han lærte meg alle de "hemmelige" triksene for å bli en god ping-pong spiller.

For til tider slår jeg han ;)

 

Ha en fin søndag videre - det skal vi.

 

Klem

 Another day another blessing

25.07.2015

Hallaisen ;)

Oppdaget at jeg holdt en av lekebilene (lamborghini) til Dennis Michael i hånden min, da dette bildet ble tatt - ha,ha !

I går dro vi til en kompis av oss, "onkel Tom" som Dennis kaller han, og grillet. 

Spreken sjæl kom rett fra trening da vi stod utenfor og ringte på.

Det er så deilig å være på besøk hos Tom, sitte på balkongen hans og bare kose oss. Vi var naboer for 4 år siden, så alltid koselig å komme tilbake til "gamle trakter" ;)

Bestekompisene <3

Dennis er så sykt bilinteressert, så vi får ca 100 spørsmål om dagen om hvilken bil som er raskest og hvorfor vi ikke har Laferrari osv - ha, ha! 

Faktisk, så hadde vi, eller pappaen til Dennis, ferrari da Dennis var liten, så ikke rart han savner den ;) En vakker dag, sier jeg til Dennis.

Må si jeg er mer enn fornøyd med det rosa gliset mitt (Mercedes GLA AMG ;)

Apropos penger og biler; Dennis Mike har blitt stor nok til å spille << Millionær>>. Han lærer mye av å spille dette spillet, bl. a å regne. Han begynner jo på skolen om et par uker - det er sykt å tenke på, så nå ligger vi i hardtrening med bokstaver og tall. Gøy å kunne litt før man begynner på skolen. Mamma og Pappa lærte både storebroren min og meg å både lese og regne før vi begynte i 1.klasse - det var stor stas å kunne når vi begynte på skolen.

Ellers har vi besøkt verdens beste storebroren min, Kjell Erik, på Bærum sykehus.

Ååååh, jeg er så STOLT av han. Her øver han seg på å gå igjen, mens Olav og Dennis (i bakgrunnen) øver på å kjøre i rullestolen til Kjell ;) Madeleine (kjæresten til Kjell) gikk bak for å passe på at han ikke skulle falle i bakken, mens jeg gikk foran. 

Han klarte å gå ut en tur for å få litt frisk luft, så fikk han overraskelses besøk av verdens beste tanten vår <3Vi hadde med lørdagsgodt til storebror, da det er lørdag. Han elsker best surt godteri, akkurat som lillesøsteren sin. 

Storebrordalt <3 Det har jeg vært siden jeg åpnet øynene mine for første gang. Han har passet på meg som gull siden jeg ble født, så nå er det min tur til å passe på han helt til han er frisk igjen.

Ingen steder føles tryggere enn i armene på storebroren min <3

Etter besøket dro jeg for å fikse neglene mine, mens Dennis of Olav dro på Mcern.

Har ikke fått fikset de på nesten to mnd, så det var virkelig på tide.

Det var flinke Lidia, som holder til på << Oslo Hair >>, som fikset neglene mine.

Her filer hun de kortere, de hadde vokst aaalt for langt ut. ( Jeg liker ikke for lange negler.)

Valgte en frisk sommerfarge, ettersom jeg har hatt fransk manikyr de siste mnd. Fikk på littt bling-bling og ble som alltid superfornøyd !

For time kan du ringe: 22 18 18 18

Vi dro hjem og hoppet på trampolinen i hagen før det begynte å regne. 

Wooohooo !

Dennis er helt rå på salto.

Tøffen !

" I can fly ! "

Bra trening, må jeg si.

Vi plukket med noen friske jordbær vi fant på vei tilbake til huset.

Nå spiller Dennis og Olav << Skylander >> på den nye Xbox One'n til Dennis Mike. 

 

Gleder meg til middag og kos resten av kvelden. Jeg elsker å være hjemme og kose meg med guttene mine, spesielt når det regner ute <3 

 

Ønsker alle en fin kveld videre.

 

Klem

 

 

Annonse!Quality time

23.07.2015

Deilig å komme til hektene igjen etter alt som har skjedd i det siste.

I dag fikk vi installert alarm i hele huset, samt satt opp overvåkningskameraer, så nå føler jeg meg tryggere enn på lenge.

Olav reiste på jobb i går for å hente en bil, så da hadde Dennis og jeg hele dagen sammen alene.

Vi bestemte oss for å få mye ut av dagen, så tok med oss matpakke og dro av gårde.

Dennis fyller 6 år 9.september og fikk forskudd på bursdagsgaven sin i går. Han har ønsket seg << Skylander >> + Xbox one lenge nå, så tilslutt slapp mammahjertet opp for; " nei, du må vente til bursdagen din". Han ble så glad som jeg aldri har sett han, da jeg sa han kunne få forskudd på bursdagsgaven sin.

Vi dro også til leketøysbutikken og kjøpte noen flere spill til Xbox one.

Da gavene var på plass, dro vi og spilte bowling.

Dennis knuste meg (med 4 poeng mer ;)

Etter bowlingen dro vi og besøkte min storebror og Dennis sin Onkel Kjell, på Bærum sykehus.

Han så mye bedre ut enn dagen før, så det var en lettelse å se.

Legene operer armen hans nesten hver dag for og klare å redde armen hans. (Ber til Gud hver dag ;)

Alltid like koselig å være med storebror og ekstra hyggelig var det å se Madeleine igjen også. Hun har passet på broren min dag og natt og sørget for at han har det han trenger av mat (mc donalds, haha) osv. Han kunne ikke hatt en bedre kjæreste og jeg er så glad for at hun er i livet hans. Hadde ikke hun tvunget han med på sykehuset, tør jeg ikke å tenke på hva som hadde skjedd. Jeg har bl. a Madeleine å takke for at storebroren min er i live.

Dennis og "tante Madeleine" <3

Fine storebroren min <3

 <3

Etter det hyggelige besøket dro Dennis og jeg og kjøpte middag, kylling og pommefrites.Nam-nam ! Han liker det enkelt, tørt og godt ?! ;)

Jeg satte opp xboxen og følte meg ganske så link som klarte det, ettersom det var ganske avansert.jeg er sånn som aldri klarer å kjøpe noe til Dennis uten å kjøpe noe til Olav og versa visa. Jeg er så rar ! Endte derfor opp med å kjøpe dette bilspillet, ettersom Olav og jeg elsker alt som har med biler og gjøre. 


Gleder meg sykt til å utfordre han i kveld når Dennis har sovnet ;)

Skjedde mye rart da jeg satt opp og installerete xboxen, bl. a dette ?!

" Hey - hey ?! "

Ble litt mye greier med innlogging osv etterhvert, så endte med at vi måtte vente til Olav kom hjem.

Vi la oss istedet i sengen og så på << Løvenes Konge >> sammen.


DEN FØLELSEN når ungen din sovner i armene dine <3

I dag fikset Olav Xboxen, så Dennis har vært verdens lykkeligste unge og spilt favorittspillet sitt << Skylander >>.

 Han er veldig opptatt av at jeg skal se på når han spiller, så engasjerer meg så godt jeg kan og forteller hvor FLINK han er ! Ha,ha !

Mammasingutt !


Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne spise han opp !!!

Jeg har stekt vafler som vi akkurat har kost oss med, og så fort Olav kommer hjem fra jobb, tenkte vi å gå oss en liten tur. 
 

 

Selvom det ikke er strålende sol (noe som etter min mening er helt greit, etter å ha fått mer enn nok sol i Frankrike), finner vi alltid på noe.

Deilig å være hjemme igjen og bare kose seg. 

 

Håper dere har det bra hvor enn dere er.

 

Klem

 

 Cannes

17.07.2015Det ble en herlig og rolig kveld med mannen min i går. Vi gikk litt rundt i gatene og endte opp på en super koselig restaurant på stranden.I dag våknet vi tidlig og spiste en god frokost. 


Mmmm - mat !

Sulten bjørn.Kule detaljer på hotellet vårt.

<3

Vi dro til Baoli Beach.Det er så fint her !

Happy camper.Viktig å kose seg litt ekstra når man først er på ferie.
Elsker at det er roser nesten over alt på hotellet vårt.

Nå skal vi dusje og se hva resten av kvelden bringer oss.

 

Ha en fin kveld videre.

 

KlemPlay hard

15.07.2015

I går fikk Olav og jeg virkelig trent. Vi tok en tennismatch i går, og vi var gjennomvåte av svette da vi var ferdige - Deilig, deilig !

Dusjet i iskaldt vann, før vi stekte pizza og drakk rødvin i solnedgangen (How romatic;

Det smakte alt for godt med pizza og rødvin i går <3  " Det enkle er ofte det beste "

Olav tok et par tlf og bestilte verdens vakreste solnedgang til oss - det var jo veldig snilt av han ;)

Dro en liten tur ut for å se på livet, og møtte fire venner av oss. (Kaia, Sebastian, Øystein og Martine)


Jeg var så heldig og få møte den kjekke og kule lillebroren til Kaia. Samuel er helt rå ! Heldig den personen som ender opp med han ;)Vi tok et par drinker på favorittstedet << Le quai >> og ble sittende der resten av kvelden.(Btw; Sebastian er ikke flink til å ta bilder ;) (Glemte også å ta bilder av alle vi som var der)

I dag skal vi rydde, vaske og gjøre huset skinnende rent, ettersom vi reiser videre til Cannes i morgen. 

Tror det blir en tur på stranden, så fort vi er ferdig med å rydde. 

Det kommer noen kompiser av oss med båt til St.tropez i dag, så regner med at vi kommer til å møte de også.

(Her går det unna for Gunnar.)

Snakket med min nydelige sønn i stad. Jeg blir alltid så godt humør når jeg hører på stemmen hans at han er glad og har det bra. Han gledet seg veldig til imorgen, for da skulle han og pappaen hans til besteforeldrene i Snertingdalen. 

 

Sender dere masse varme solstråler fra Frankrike

 

KlemKategori: Diverse
Sunny Afternoon

14.07.2015

Puuuh.. Jeg vet ikke om jeg orker å skrive så mye, ettersom jeg koker bort i varmen her jeg sitter nå - men gir det et forsøk ;)

(Btw, jeg elsker palmetrær, så måtte slå til og kjøpe denne badedrakten, da jeg hørte den rope på meg fra et vindu ;)

Bortsett fra å slappe av ved bassenget hele dagen i går, tok Olav med meg på en koselig kjøretur. (Jeg elsker å kjøre bil)

Vi fikk også planlagt ferien vår videre.

Tror vi reiser til Cannes på torsdag-lørdag, drar tilbake til St.tropez på lørdag og reiser hjem mandag morgen.

(Ååååh, det skal bli godt å se sønnen min, men får nyte de siste feriedagene våres her.)

Vi spiste en sen middag hos vår kjære Edna på L'esquinade i går.

Digger outfiten hennes.

Møtte et utrolig herlig vennepar av oss, Mette og Stein, og tok noen glass rosé med de før de måtte dra hjem med båten før det ble for mørkt.

Fineste Mette.

Herlige Stein.

 

Edna viser stolt frem sin nyeste roséflaske som kommer på polet til sommeren i Norge. Den smaker helt sinnsykt godt, så gled Dere !

Edna, Olav og jeg koste oss med den deilige maten til Edna og fyrverkeri.

De begynte så vidt å lade opp til nationaldagen til Frankrike som er idag, 14.juli.

17.mai feiret vi i St.tropez i år med Dennis, da det også er nationaldagen til St.tropez  !

Tror det blir ganska vill og god stemning her i dag, men vi vurderer enten å møte noen venner av oss og spise middag med de, eller ta en rolig middag på en rolig restaurant.

Jeg kjenner jeg har rukket å gjøre veldig mye på kort tid, så ingen must å være med på alt til enhver tid. Ferie handler også om å slappe av - ha ha, men det har vi heldigvis også fått tid til ;)

Olav og jeg dro inn til byen i dag og kjøpte ferske baguetter til frokost. Jeg elsker å kjøpe ferskt brød, baguetter osv i de søte, små bakeriene som ligger på hvert hjørne her. Baguett er jo franskt, så ikke så rart at det er å se og få kjøpt over alt !

Noe annet jeg elsker å gjøre her er å dra på marked som er hver tirsdag og lørdag i St.tropez.Vi gikk rundt og stekte i varmen, mens vi fant noen skjulte skatter.

Kjæresten min var så utrolig snill og kjøpte tre par solbriller; to til meg og ett par til Dennis + en sykt kul bikini til meg. Jeg insisterte på å betale selv (jeg skal være så independent hele tiden as) men han ville absolutt kjøpe det til meg. Jeg er så dårlig på å ta imot gaver, og føler jeg er flinkere til å gi enn å ta imot ;)

MEN, alltid hyggelig med litt ekstra oppmerksomhet fra en av de man elsker mest i hele verden <3

Hva syns Dere om den nye bikinien og de nye solbrillene fra min kjære ? ;) 

Nå er vi tilbake i huset og skal bade de svette rumpeballene våres og drikke ca 20 bokser med Cola. (<--OBS! gratis reklame)Her er de andre solbrillene jeg fikk av han <3 Sykt phete !

 

Heldige meg !Ønsker alle en strålende dag videre. 

 

Stor klemThe best Vacay

13.07.2015

Dagene flyr når man har det gøy ! Eller, egentlig syns jeg dagene går alt for fort uansett hva man gjør, så viktig å nyte hver dag man får.

Torsdag spiste vi lunsj på restauranten til hele Norges Edna på << L'esquinade>> i St.tropez. Alltid like hyggelig å være på besøk hos henne.

Vi tilbrakte resten av dagen på stranden hennes med en kompis av oss, Arvid, før vi dro ut og spiste middag på << Brasserie des arts >>

Dro også innom << Le quai >> for et par drinker.

Arvid og Nikko.

This BEACH ;)

Kjæresten min fikk en hyggelig tlf om at leiligheten han har pusset opp med en kompis var solgt - YEAH ! Min flinke mann ! Det måtte selvfølgelig feires !

På vei i middag på <<Restaurant Brasserie des arts >>

Drinks på  <<Le quai >>

Fredag dro vi på <<Moorea >> (en av favoritt plassene mine;) Der lå vi på stranden i timesvis. 

Sist gang jeg var her med Dennis (i mai) sa han: " SE ! M for Mamma " <3

Who are those strange people in the mirror ? 

Kids !
Så stor jente og så liten flaske ?! Ha ha ! (Btw, jeg drikker av glass altså, måtte bare nevnde det, for vet aldri hva dere tenker ;)

Vi spiste en hyggelig Lunsj på << Moorea >> med flere venner av oss som er her nede. Olav, meg, Ingrid,Nikko, Øystein, Kaia, Martine og Sebastian.

Ser ut som jeg "kjeder" meg... Helt sikkert en kommentar fra Olav, som utløste dette trynet...
Er ikke hver dag man ser TO bamser...

Senere på kvelden samlet vi 15 pers på en av verdens kuleste restauranter  << Villa romana >> og hadde (etter min mening) tidenes middag ! Jeg tror vi danset fra vi kom til vi dro ?! Den eneste gangen vi satt rolig var da vi spiste. Man blir utdelt tilfeldige hatter før man skal spise, og det gjør alt litt ekstra morsomt. Spesielt når man får en hatt som Nikolai og Olav. Ha ha.

Apropos hai-hatten til Nikko, her kommer en ekte "Linni-vits": " Hva sier du hvis du møter en Hai?" Du sier: "HAAAAAAAAAI "  Ha ha, FOR et magisk sted Villa Romana er altså ! Noen av mine kuleste minner er fra den restauranten.Glad jeg husket å shave meg under armene ;)
Arrrr ! 
Viktig å huske på å drikke MASSE i denne varmen, hvis ikke kan man fort ende opp som kameraten under på bildet.


Lørdag spiste vi nok en deilig frokost på dette fantastiske stedet vi er så heldige å få bo på. Det er så varmt her, så ble nødt til å dra på stranden og få litt ordentlig luft, da vi holdt på å krepere av varme. Planen var å spille tennis, bocca osv i den vakre hagen her, men det funket ikke i denne varmen.

Dro på stranden, kjølte oss ned og spise nok en hyggelig lunsj på <<Moorea>>

Cause we're happy.

Vi delte en stor plate med Sushi som smakte helt himmelsk.


Tok også noen drinker i baren, ettersom det var lørdag og god stemning (men her er det vel egentlig alltid god stemning og full fest på sommeren;) Det er ikke meningen og se så sur ut på alle bildene altså ;) 

Litt trist var det at det ble den siste middagen med Ingrid og Nikolai, da de skulle videre dagen etter - men hyggeligere middag kunne vi ikke hatt, og gleder oss allerede til neste tur med L I O N - ha ha! Internt, eller egentlig bare intenialene til alle vi fire som endte opp med å bli "gjengnavnet" vårt på gruppechatten vår ;)

De tre bildene under er til minne for minkjære Ingrid som har resit - ha ha..

See you soon <3 ( Elsker når bildene man tar blur klare ;) 

Olav og jeg tok det helt med ro på søndag, lå ved bassenget hele dagen og pratet om alt mulig rart. Det beste jeg vet er når alle de gode samtalene kommer og vi oppdager at vi har snakket sammen fire timer i strekk. Elsker å snakke med kjæresten min om kjærligheten, fremtiden, Dennis, jobb, prosjektene og jobbene våres. Det er så viktig å backe og støtte hverandre, gå noen runder sammen å bli enige om hvordan man ønsker å ha det, eller hva som kan bli bedre. Vi er forlovet og har vært sammen i  3,5 år, så godt å kunne snakke med hverandre om alt. Vi handlet inn masse deilig grillmat og gode viner. Vi dekket bordet, grillet sammen og delte en nydelig flaske Chateau Coufran.

En perfekt kjærestekveld <3

Nyter virkelig deilige dager her i vakre Frankrike - men gleder meg alltid enormt mye til å holde rundt sønnen min igjen. Han koser seg så utrolig mye med pappaen sin. Det er ikke en ting de ikke har gjort, virker det som; Legoland, klatreparken, tusenfryd, Liseberg, hyttetur, fisketur, sovet i lavo, vært på båttur, på stranden osv. Snakker med Dennis hver dag og han har det som en liten prins. Ingenting gjør meg lykkeligere enn at han har det bra og koser seg med helten sin - Pappaen hans. 

Nå holder jeg på og svette ihjel her jeg sitter, så må nesten stupe utti vannet.

Ønsker alle en fin sommerferie videre, så får jeg blogge mer senere. 

KlemEvery day holds new Magic

09.07.2015

Hei fininger.

Olav og jeg reiste til Frankrike i går med et herlig vennepar av oss, Ingrid og Nikolai.

Da vi ankom flyplassen i Nice, overrasket guttene våres med helikopter tur. 

Herregud, så sykt hyggelig og overveldende - det er ikke akkurat hver dag man bruker det som alternativ transport.

Flere bilder fra helikopterturen kommer senere i dag.

Vi bor på et helt magisk sted hvor det er grønne enger og blomster over alt. Jeg elsker blomster, så løper rundt på plenen her som en unge.

Noe av det første som skjer når vi kommer frem er at jeg ser den hviteste og vakreste duen stirre på meg fra bassengkanten. Ble helt satt ut, da jeg kom på at mamma lovet meg før hun døde, å komme tilbake som en hvit due slik at jeg visste at hun levde videre et sted og hadde det bra <3 Det var et sterkt øyeblikk, for å si det sånn.

Nikolai er kjent for å lage helt amazing mat,  det fikk vi bekreftet i går da han grillet den ene deilig retten etter den andre og improviserte underveis.

For en luksus lunsj som fikk smaksløkene våres til å danse.

Føler meg så ekstremt heldig som er velsignet med så gode, flinke og herlige mennesker i livet mitt. (De vokser ikke akkurat på trær)

Ingrid og Nikko er to av de varmeste, kjærligste, morsomste og herligste menneske jeg vet om, så dere kan tenke dere hvor koselig vi har det sammen på tur.

Herregud så gøy vi fire har det sammen. Vi bare ler og koser oss, samtidig som vi har så mange fantastiske og gode samtaler.

Vi spiste en deilig middag på L' Escade i St.tropez i går - det var så fantastisk kos å spise middag under åpen himmel og se utover kaien.France - where the magic happenes ;)I dag skal vi spise lunsj på " L'escuinade " hos vår gode vennine Edna, det gleder vi oss til.

Ha en fin dag videre.

 

KlemFriends are the family you choose

06.07.2015

God kveld til store og små ;)

Lørdag dro vi å båttur i den nye båten Olav, Dennis og jeg har kjøpt sammen med vår gode venn Tom.

Det var helt magisk å være på sjøen i det fantastiske været.

Noen som koser seg ;)

 

Dennis er stor fan av sin onkel Tom <3

Hattifnatti + tuttifrutti <3

Det var litt kaldere på vei tilbake, så da var det på med mere klær.  Du finner cardiganen fra min egen kolleksjon // HER

I går startet jeg dagen min kl:07:00.

Spiste en koselig frokost med den herlige sønnen min og pakket baggen hans klar for to ukers ferie med pappaen hans. Han gledet seg veldig, så det var hyggelig å se.

Det lengste jeg noen gang har vært borte fra sønnen min er 12 dager. Skjønner ikke hvordan jeg skal holde ut så lenge uten å få kooooset han, men godt det finnes tlf og skype.

Jeg dro på jobb til Oslo Hair for å stå modell for salongen sammen med to modell brødre.


Det var flinke Pontus og Joann som sminket og stylet meg.

" Cause she's a diva ! " ;)

Min gode vennine Anette Marie, var fototgrafen.

Gøy å stå modell sammen med noen - det er så kjedelig å stå og pose alene ;) 

Kan ikke røpe så mye enda, annet enn at bildene kommer ut om ikke så lenge. 

Etter photoshooten dro jeg i 30.års dagen til min beste barndomsvennine Mona.

Vi har vært bestevenner/søstre i 24 år - det er faktisk helt utrolig å tenke på. 

Jeg føler meg heldig som har så mange gode venner fra barndommen.

 Her står jeg med Mona, Elisabeth, Christina og Maria.


Vi feiret Mona i hagen i barndomshjemmet hennes med den herlige familien hennes og hennes nærmeste venner.

Verdens fineste familie <3

Maten smakte helt sinnsykt godt, den var det vakre Kristin(moren til Mona) som stod for.Kai Gundelack, som er eldste lillebroren til Mona, også et kjent ansikt bak DJ-boothen på de fleste klubbene i byen, har gitt ut tidenes beste låt. 

Den heter << Alone in the night >> Den MÅ deer here ! Jeg er så stolt av han <3

Her sitter jeg med Kai sin vakre kjæreste Marie.

Vi var så heldig med været  - det er en av de fineste og koseligste bursdagene jeg har vært i.

Christina flettet håret mitt og mente jeg så ut som Elsa fra Disney filmen <<Frost>>. Ble helt satt ut da hun og resten av jentene sa det, ettersom Dennis kaller meg det til tider. Han synes "Elsa" og jeg ligner så veldig ?! Ha ha.


Slenger med et bilde av "Elsa" og meg ;)

Look a like ? Ha ha.. ( Hun bruker i hvertfall mere sminke enn meg ;)

I dag ble jeg sykt glad da jeg så det regnet ute.


 Det betyr pause fra bikinien og på med gummistøvlene.

Var på besøk hos verdens snilleste Sepideh som har reddet livet mitt flere ganger. Det hørtes kanskje litt dramatisk ut - men hun har gitt meg gode råd og god energi når jeg har vært trist, lei og ikke vist mine arme råd.


 Jeg er heldig som har en så spesiell og god venn som henne !Hun lager alltid så digg smoothie til meg når jeg kommer på besøk. 

 

Nå har jeg ryddet i skuffene på kjøkkenet og kastet en god del mat som hadde gått ut på dato. Kjøleskapet er også fri for gammel mat, så nå kan vi reise bort uten å beskymre oss for å komme hjem til noe som stinker fra kjøkkenet ;)

 

 

 

Kjæresten min er på vei hjem etter en lang dag på jobb, så jeg tenkte å overraske han med Thai-mat.

 

Ha en fin kveld videre.

 

KlemWonderful Norway

04.07.2015

Hei på dere :)Herregud for et vær ! Når Scandinavia først byr på sol 2 uker på rad, så er det ikke mange andre steder man heller vi være.

Tirsdag morgen dro vi til Hvasser på hytten til Aleks for å slappe av og kose oss et par dager.

Det er så ekstremt vakker der. Da jeg var liten ferierte vi alltid i Hvasser, så der har jeg mange gode barndomsminner fra <3

Aleks lager verdens beste Mangosalat. Får vann i munnen bare av å tenke på den !

Mmm ! Jeg kunne seriøst levd på denne !

Slikke sol kan vi ;)

Dennis løp rundt og plukket blåshell, snegler og steiner. Elsker å se på han når han virkelig koser seg.

Olav ryddet stranden til Aleks fri for masse dritt - ha, ha ! Det gjør han hver gang vi er der (friviliig). Flinke arbeidsmannen min.

<3

Det jeg liker best med norsk sommer er den friske brisen/vinden som treffer deg når dagene er på sitt varmeste. I varmere strøk finnes ikke den deilige, kalde og friske luften som er her i Norge. 

Is it a shark ?

Saltvann over hele meg er noe av det beste jeg vet.The sea for me = Home sweet home ;) Kaldt eller varmt - vann er vann !


Lunsj er godt ! Spesielt når Dennis får bokstavkjeks, saltkjeks, havrekjeks + brødskive med sjokoladepålegg. (Ferie er ferie ;)

Koser seg <3Han fant en marihøne. Jeg sa at han måtte ønske seg noe da den fløy, og da sa han: " JEG ØNSKER AT MARIHØNEN KOMMER TILBAKE !"  Ha ha <3

Btw, Dennis var med meg å fikse neglene forrige uke, og endte opp med å få mørkeblå neglelakk på lillefingeren. Sånn går det når man er med mor til beauty salongen ;)

Jeg lærte Dennis å spille badminton.

Han digget det helt og ble faktisk ganske god etterhvert.

Sjekk Dennis' a ;)

Aleks og jeg spilte en gang sammen. 

Vi trenger ikke å snakke om hvem som knuste hvem, eller jo det trenger vi. Jeg vant ! ;)

SE !!! En "sjøløve" i vannet. Neida, det er bare Olaven min ! 

Her fargelegget vi sammen i fargeboken til Dennis.

My MAN !

Har fått meg ei LITTA søt bikini.

Jeg elsker bikinier og går helt bananas når jeg finner de på nett !


<3

Båttur inn til Hvasser for å kjøpe is. (Blåste litt kaldt den dagen, så derfor alle de varmene klærne ;)


DennIS elsker IS !

Ha ha ! Sånn går det når Scandinavia byr på sol. Vi rakk ikke å begynne å spise av isen før den smeltet. Jeg lot DennIS kose seg med den og grise så mye han ville, for alt kan tørkes og vaskes - det var ikke sånn at vi satt i en fint selskap. Vi koste oss på den vakre bryggen i Hvasse. Han ble så ren og pen etter han var ferdig med isen, så ikke tenk på det ;)

La barn være barn !

HJELP ! For en langemann Dennis Michael har blitt ?! Han tar vel igjen mine 165 cm før jeg vet ordet av det.

Bamsene mine <3

"Bade-Lailia" er i gang igjen

 

Når jeg bader i sjøen føler jeg meg hjemme ! Ingenting gjør meg gladere enn å bade i sjøen. ( Jeg er sikker på at jeg var en havfrue i mitt forrige liv ;)På vei hjem fra Pardise - Hvasser !

En vennine av meg, Ingrid, og jeg overrasket kjærestene våres med middag på Nodee uten at de visste noen ting om det.

Vi fire reiser sammen til St.tropez på onsdag, så det gleder vi oss veldig til.

Senere dro vi på Lavo og koste oss sammen med et annet vennepar av oss, Jan og Hanne.

Dennis og jeg spiste en eksklusiv middag på Mcdonalds i går.

Tarzan i farta !Senere på kvelden dro Olav, Dennis og jeg på kino og så << Minions >>. Den var helt rå !

Er ikke så lett å prioritere bloggen når det er så fint vær ute. Veldig lite fristende å sitte foran Mcen når man heller vil gjøre alt annet som er gøy !

Måtte nesten prioritere det nå, ellers hadde dette blitt tidenes lengte innlegg med 100 bilder ;)

 

Dennis er ute og leker med bestekompisen sin, mens jeg jobber litt.

Om en halv times tid skal vi på båttur - det skal bli digg for da kan vi bade !!!

Olav, Tom og jeg har kjøpt oss båt sammen, det er stas !

 

Ha en flott dag videre.

 

Klem


Les mer i arkivet » November 2016 » November 2015 » Oktober 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

November 2016. November 2015. Oktober 2015. September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits