COOL DOWN

31.07.2014

Herregud så varmt og deilig det er om dagen, derfor kan huden fort føles tørr av all aircondition fra f.eks bil, bading i saltvann, eller når jeg sitter foran Pc'en / Macen min.

Jeg har alltid en Maya Water i vesken, eller i bilen for at huden min ikke skal bli uttørket av f.eks aircondition, eller varmen.

 
Det er ogsåe et perfekt tilleggsprodukt over sminken som tilfører huden fuktighet, samtidig som den hjelper med å bekjempe aldringstegn.


Maya water fra Makestyle.no er laget av rent, norsk kildevannog er proppfull av organiske antioxidanter. Beyonce, Victoria Beckham, Rihanna og Mariah Carey har alle lagt sin elsk på Maya Water Facial Mist.

 

Gojibær regnes som en av de mest næringsrike bærene vi har.

Den er rik på protein, fullpakket med aminosyrer (18 ulike), rik på vitamin A, C og E.

Anbefales på det sterkeste for deg som vil ta vare på huden din.

Du finner den // HER

 

Håper du ble glad for tipset.

 

Love

 

 

 

Annonse !Fiskelykke

31.07.2014

De siste dagene på Sørlandet fisket vi mye !En av de første dagene vi fisket ble det ikke mye fisk. (Litt av en "fiskestilling" jeg sitter i..) Viktig å sitte behagelig når man jobber da ;)

Vi fant ut at det var bedre å fiske på kvelden når det ikke var så varmt og mye båter på sjøen.

Jeg synes det er så ekstremt koselig å ta med noe godt å spise og drikke, ekstra varme klær, og dyne til Dennis slik at han kan bli med å fiske til langt på kveld.

Her sitter Dennis Michael veldig konsentrert og spent.

Det ble søren meg fangst ! Vi klarte å dra inn 7 fisk ! 4 makrell, 2 torsk og 1 sei - det er ikke verst !

Ekstra gøy var det da Dennisen fikk en nydelig liten marell på kroken - det kaller jeg fiskelykke ! Vi brølte av glede som om vi hadde vunnet i OL, haha !

Det er så ubeskrivelig vakkert å være på sjøen, fiske med to av de de man elsker mest her i verden, høre bølgene skvulpe, måkeskrik, og se solen gå ned. Det gir en fantastisk fredelig og tilfredstillende følelese. Verden er utrolig vakker når man stopper litt opp og tar seg til til å se på den. Menneskeheten er en annen sak.... Men det trenger vi ikke å snakke om nå.


Man blir trøtt av fisking også, så på vei tilbake sovnet godgutten min trygt og godt i båten under åpen himmel ved siden av Mamma'n sin. Han ser ut som en engel <3
Olav har gjort Dennis til en ekstra tøffing etter alle dagene vi var på sørlandet. Nå tør tar han å ta på krabbene osv.

Her viser han stolt frem krabbene han har fanget.

Siste dagen i Lillesand hvor vi kjøpte verdens beste porker og nye sko til Dennis Michael.

Han fikk splitter nye "lynet Mcqueen" - sko som han elsket !


Nå er vi hjemme igjen etter noen fantastiske dager på Sørlandet.

Dennis har vært i barnehagen i dag, mens vi har kjørt rundt i hele dag og ordnet masse ting. Vi har til og med vært på IKEA og kjøpt inn diverse ting til hjemmet som f.eks duftlys og andre praktiske ting ;)

 

Ønsker alle en super kved videre.

 

Love

 Kategori: Diverse
Beautiful Lillesand

29.07.2014

Vi nyter deilige dager på Sørlandet.

Vi har vært her i noen dager og hatt skikkelige kvalitetstid. Vi har badet masse, fisket, kjørt båt, vært på oppdagelsesferd, lekt masse og bare kost oss.

Er så gøy å leke med Dennis og se hvor mye han utvikler seg dag for dag. Her lager han en "dinosaur" ut av steiner han har funnet.Fant en fjær som jeg vasket grundig slik at han kunne "male" huset med fjær og vann.Vi har plukket mye fine bloster som vi lagde blomsterkrans av.Min lille " blomster Finn " . En ekte liten prins <3

Vi har kastet mye ball - det er han veldig flink til.

Da vi var på oppdagelsesferd oppdaget vi bl. a en bringebærbusk.

Dennis elsker å plukke bringebær.


Vi har matet en hel svanefamilie. De er veldig vakre, men også litt skumle for noen ;)

<3

Her har Dennis og jeg dyp samtale om edderkopper og skorpioner.Vi har bygd lego og dette ble et romskip til slutt ;)

Vi handlet i Lillesand på lørdag for å bl. a handle lørdagsgodt...

-.. det beste som finnes !

Lille Dennis ble vekket av Olav og meg i natt for å lyse etter krabber. Her var han fortsatt litt trøtt, men fortsatt klar for å lyse etter krabben.

Olav pakket han godt inn slik at han ikke skulle fryse ute på sjøen.

Vi hadde med dyne, vann, potetgull, bøtte, hov og lommelykter.

Det ble en vellykket fangst og noe av det koseligste jeg har opplevd med verdens beste guttene mine <3Da blir det deilige krabber til lunsj i dag - det gleder vi oss til.

Dager som dette er så verdifulle og gjør godt for kropp og sjel.

Ingenting er som ekte kvalitetstid med noen av de man elsker mest her i verden. 

 

 

Ønsker alle en fin dag.

 

LoveHealing skin

28.07.2014

Det at jeg er en mor gjør meg til en vekkerklokke, kokk, sykepleier, servitør, lærer, dommer, handyman, sikkerhetsvakt, fotograf, sjåfør, event planlegger, frisør, personlig assistens, minibank og så skremmer jeg vekk "mostere". Det er noe av det som innebærer å "bare" være en MOR !

Jeg er på jobb 24/7 for resten av mitt liv. <3

For et par dager siden ble jeg også sykepleier. Min skjønne lille sønn kom løpende inn og opp trappen og ropte :"  MAMMA, JEG HAR EN OVERRASKELSE TIL DEG ". 

Jeg går mot trappen for å ta han i mot og ser at han løper så fort slik han snubler i trappen og hyler av smerte. Jeg løfter han opp og bærer han til kjøkkenbenken for å pleie sårende og gi han trøst og kjærlighet.


Han hadde plukket bringebær til meg og gledet seg sånn til å gi de til meg - det var grunnen til at han løp så fort. <3 <3 <3 

Han skrapte opp beina og ble litt blå, så kjølte ned sårene med papir med kaldt vann, hentet M&M mannen som gir alle syke barn, eller barn som skader seg en "magisk" M&M som gjør sånn at man blir fortere frisk.Tok ikke lang tid før han smilte igjen og sårene var "borte". Min lille tøffingen.

Min nydelige lille gutt har ekstremt sensitiv hud. Den er myk og perfekt, helt til han får  sol, klor fra bassengvann, eller saltvann. Huden blir så tørr og irritert, og uansett hvor mye jeg har smørt han inn med solkrem, får han en slags eksem og begynner å klø som bare det. (solkremen er selvfølgelig uten parfyme osv og høy solfaktor)

Jeg har brukt alle slags kremer jeg har blitt anbefalt av leger, men han hyler når jeg tar disse kremene på huden, da det svir pga han har klødd og kloret seg selv.

Da jeg var på kurs i Larvik med Makestyle.no hos Beaute pasifique, ble jeg anbefalt å prøve beaute pasifique body lotion på Dennis, da den ikke inneholder noe parfyme eller lignende.

Den gir en ekstra karftig fuktpleie og øker hudens fuktinnhold med 65 % etter 30 dagers bruk. På grunn av det høye innholdet av squalane og vitamin A, er denne body lotion særdeles velegnet til å pleie ekstraordinær tørrhet og kløe. Den virker lindrende og pleiende på irritert og solskadet hud.

Etter bare TRE dager med denne kremen har Dennis fått tilbake sin sunne, frikse og fine hud. Jeg er så takknemlig og glad på hans vegne at han har blitt frisk.

Jeg anbefaler den på det sterkeste hvis du selv sliter med tørr, irritert, eller solskadet hud. Den er også genial å bruke som aftersun, da den bevarer fargen lenger pga den ikke tørker ut huden som fører til at du flasser og mister brunfargen, men gir den fuktighet slik at fargen varer lenge !

Du finner den // HER

Håper du ble glad for tipset og selv får nytte av den slik som oss.

Ellers vil jeg bare avslutte med å si at jeg elsker å være Mamma'n til Dennis Michael, og priser meg selv heldig som har en sønn som han !

 

Love

 

 

Annonse!NordicBet you Bet

25.07.2014
I dag hadde jeg møte med Daniel, som er sjefen min i NordicBet som jeg jobber som ambassadør for.

Ingen hemmelighet at jeg elsker å spille poker, så denne jobben passer meg perfekt !

Etter vi var ferdige med møtet spilte Olav og Daniel noen runder ping-pong. Jeg elsker å kombinere jobb og morsomheter.

Daniel og Olav er så sykt gode begge to, så det var faktisk utrolig gøy for Dennis og meg å se på.

Dennis lo så hjertelig og høyt av all "skrikingen", frustrasjonen når de bl. a misset en ball, og da de trynte. HAHA- meget underholdene !

Spilte selv mot sjefen sjæl.

Tøffer meg..Det er gøy med ping-pong, både å se på og spille. Snart er jeg en "Meister" i bordtennis takket være Olav som har trent meg opp.Luksus og deilig for lille Dennis Michael å bade i hagen når det er så ekstremt varmt.

Tenkte å hoppe uti selv om ikke så lenge ;)

Love

 

 

 

 

 

 

Annonse !We nailed it

25.07.2014

Er ikke alt man får tid til, men i dag klarte jeg å sette av 50 min til å freshe neglene mine - det var på tide !Jeg fikk endelig fikset neglene mine på Neglhuset i Oslo av min fantastiske flinke negldesigner - Katlin.

Ble som alltid veldig fornøyd og syntes det er deilig å ha de naturlige, rene og pene.

 

Jeg har jo så utrolige mange og flotte neglelakker fra Makestyle.no , så litt sjipt er det når jeg ikke får variert på fargen pga jeg har lagt på en fast farge. Derfor la Katlin en naturlig og fresh farge som jeg alltid kan ha, med mindre jeg vil variere med mine egne neglelakker som du finner // HER

Trykker du på bildet under kan du få med en gratis Lip Color hvis du kjøper minimum 2 neglelakk fra OPI.
I feel fresh with my new nails .

 

Love

 

 

 

 

Annonse !Donne Forti

24.07.2014

Deilig å jobbe med alle mine herlige samarbeidspartnere igjen.

I dag var det Børre Olsen, i går var det Janne fra Makestyle.no.

Hun hentet meg i den splitter nye fine bilen sin, og så kjørte vi til et møte på Gardermoen.

Jeg har photoshoot i september for Makestyle.no så måtte planlegge det + mye annet vi skal sammen fremover. ( Møter med diverse kunder, sminkekurs osv )

Lurer du på hvilken lipgloss vi har på oss så er det Pink Lip slip Sara Happ som du finner // HER


I love it !!!


Spiste på Peppez og tok en iskaffe med masse krem til dessert.NAM!Blir ikke bare businessprat, skal jeg si Dere, for når Janne og jeg er sammen kan vi enten gråte, eller le sammen. Denne gangen ble det begge deler, da vi lo vi så det grein etter, faktisk !

Vi fant ut at vi begge må ha noe Italiensk i oss,siden vi er så opptatt av respekt for andre osv, så derfor kaller vi oss " Donne Forti" som betyr sterke kvinner !


Yes we are !


Plukket opp Aleksander, broren til kjæresten hennes på Gardermoen, og så hentet vi Dennis i barnehagen og ble kjørt hjem av verdens snilleste Janne.

 
Hvis du går på Makestyle.no kan du se noen av mine sminkefavoritter som du finner // HER

 

Love

 

 

 

 

Annonse !What a wonderful day

24.07.2014

Er så deilig å være sammen med gullgutten min igjen.

Jeg hadde Dennisen et par timer i barnehagen i dag, mens jeg var i et møte med Børre Olsen angående SO-B - visningen vi har 14 august på The EDGE på tjuvholmen.

 

Jeg jobber bl. a som modell for SO-B smykkene hans, så mye å planlegge før visningen.

Dere kan få en sniktitt på ett av bildene fra høstkolleksjonen hans som snart ligger for salg.

// Styling by Headsalongene // Outfit by Maria Jarenbrink,  // Jewelry by So-B  // Photo by Chris Eric Bratland // location Oslo

Cooming soon !

 

Hyggelig at vi traff på en felles kompis av oss, Lars, som "joina" lunsjen - det var hyggelig. Elsker maten på << Edge >>, spesielt laksen, så er det verdens hyggeligste folk som jobber der !

Alltid like koselig å være med verdens beste Børre.

Etter møte var ferdig hentet jeg Dennis i barnehagen og dro hjem.  Vi lekte sammen på rommet hans, mens vi ventet på at Olav skulle ta med en pumpe hjem til å pumpe opp badebassenget hans som dere ser ligger i esken bak hodet hans.


Uansett hvor varmt det er SKAL Dennisen ha på seg Spidermandrakten når han kommer hjem.

Min lille spiderman <3Vi bygde denne fantastiske " båten " sammen, med boblebad og annet diverse. Gøy å bruke fantasien sin med barnet sitt og høre og se hvor mye han har utviklet seg.My best friend is my son <3

Vi tegnet sammen, og jeg oppdaget hvor flink han har blitt til å tegne.

Se så flink han er! . Bare på noen uker har det gått fra krusseduller til aliens og monstere. Jeg synes sikkert at han er den flinkeste i hele verden for han er jo ungen min, og alt han gjør er jo helt FANTASTISK ! Sånn er det med den saken !!!


Håper det slutter å regne, for ellers er det ikke mye vits i å bade i "bassenget" i hagen - haha !

 

LoveKategori: Diverse
OUR VACATION

24.07.2014

Hei igjen kjære leser.

Etter min første ordentlige ferie på lenge uten å jobbe, blogge,  eller å poste noe særlig bilder på instagram eller andre steder, kommer tidenes lengste innlegg fra ferien til min kjære Olav, vår gode venn Matias og meg.

Jeg har ikke hatt den letteste tiden i det siste med tanke på at jeg bl.a mistet min kjære Pappa + mye annet vond som skjedde etter det, men jeg føler meg sterkere for hver dag, og istedet for å være knust og lei meg over hva jeg ikke har (som bl. a foreldre) velger jeg å leve på de gode minnene våres, og heller sette pris på hva jeg har i livet mitt.

Min fantastiske sønn Dennis, var på sommerferie i ti dager hos verdens beste besteforeldrene sine, mens vi tok turen til Frankrike.

Under kan Dere se bilder og tekst fra turen vi unnet oss.

To reiseglade mennesker.

St.tropez here we come :)

På flyet med en av Olav og min sin bestekompis, Matias !

Norwegian med vinger..

Jeg blir oppblåst på fly, blir dere?

Finally in NICE !!!

Første stopp ble hotellet til min bestevennine, Henritette, hvor hun bodde sammen med bl. a sin familie og kjæreste.

Alltid så koselig å se Henriette, da vi ikke ser hverandre like ofte som før. Vi har bodd sammen før, to perioder i løpet av vårt liv og har en haug med minner sammen. (Fler skal det bli ;)

Kose seg <3

Good morning beautiful France, og verdens beste utsikt fra der vi bodde. (Moren til Olav og stefaren sitt vakre hus) Det er muligheter for å leie det samme huset som vi bodde i, og linken til huset finner dere // HER

Det er et eventyrlig og vakkert sted. Du kan leie med familie eller gode venner, alt ettersom hva som passer deg. Alt du trenger å gjøre er som sagt å trykke // HER

Klar for å dra til en av favorittrestaurantene mine i St.tropez som heter L'escuinade, som eies av et av mine største forbilder, hele Norges fantastiske EDNA !

Vi spiste lunsj der nesten hver dag, og her var vi med familien til bestevennen min + mange herlige venner.

Nasjonaldagen til Frankrike er 14.juli, så det måtte vi bli med å feire. Vi var så heldige å bli hentet i båt av Stian og Per Christian som er to fantastiske hyggelige brødre.

Jeg elsker å være på sjøen.

Vi var en stor gjeng som spiste middag på Moorea, som også er en kjempefin restaurant med mye liv, musikk og morro.Matias som koser seg.

Bestisen sjæl <3

Twinsa..

Var en sinnsykt bra dag!

Jeg elsker å ha sand mellom tærne, og blir derfor alltid like glad for å ligge på stranden.

Sussebasser !


Vi ble som regel hentet i båten til Stian og Per Christian de gangene vi dro ut.

Her var vi på vei til VIP ROOM i St.tropez.

Haha, herregud ! Matias og meg på "løperen". ( Kjolen min er fra Linni - kolleksjonen ;)

Haha, det endte slik for vår gode venn Matias. Det er mine sko han har i hendene. Jeg elsker å gå barbeint hjem fra byen etter å bokstavelig talt ha danset skoene av meg.

Ble mye bading i varmen.

Jeg elsker fargen på sjøen i bl.a Frankrike, så delikat og lekkert !Spiste en hyggelig lunsj på Tahiti, der er det også mye liv og morro.

Matias ble kjekket opp av denne blonde "lekkerbisken", og var litt skeptisk i begynnelsen..

-.. men det ordna seg etterhvert. Njååååå <3

Jeg endte endelig opp med å kjøpe drømmeskoene mine som jeg har siklet på i noen mnd nå. De hadde ikke str min sist gang vi var i Frankrike, og har enda ikke funnet de i Norge, så nå dro vi innom butikken i St.tropez og der hadde de søren med str 36. Jeg ble verdens lykkeligste eier av disse skoene! Olav endte opp med å kjøpe noen selv, så nå matcher vi ;)

HAHA ! Edna som tok med JægerMEISTER til LinniMEISTER - haha... Hun er så morsom as..

Verdens herligste dame !My angel <3

Viktig å skru litt da..

Knoll og tott !

On our way to the beach.Vi spiste på en av de koseligste restaurantene i St.Maxime. Den er så liten, søt, romantisk og fin, pluss at de har en helt amazing god chevresalat der.

Gutta på tur.

Koste oss ofte på lunsj med mye morsomme mennesker. Her spiste vi nok en gang hos Edna.

<3Vi ble kjent med så mye herlige mennesker. Her er vi på Nikki Beach.Jeg lo så jeg grein da Olav og Matias tok bilde med denne båten som lå inntil brygga vi ble sluppet av på. Her har vi altså Matias som living the "yacht life".-.. og kjæresten min sjæl. Haha ! Herregud for noen apekatter jeg var sammen med på denne turen.

Fikk også spist deilig middag på en av favorittstedene mine som heter Le Quai. Der er det livemusikk, mye fint å se på, underholdning, god mat, kos og glede.

Matias, Olav og jeg tok også turen innom Byblos, og der var det ikke mange på dansegulvet, så jeg dro med meg Olav og Matias ut på dansegulvet for å dra i gang "festen ".

Her er før-bildet..


-...og her er etterbildet. Hahaha ! Det sykeste av alt var at det FUNKET ?! Vi dro søren meg i gang hele stemningen på Byblos. HAHA ! ( Mama still got it ;)

Glemte å fortelle dere at nesten alle dagene hadde jeg smertehelvete med visdomstannen min som det ble betennelse i, som igjen førte til øreverk og vond hals. Jeg klagde ikke, men dro tilslutt til tannlegen. Fikk antibiotika på en papirbit som ble lagt inntil visdomstannen min, fikk penicillin og smertestillende, så det var jo bra.. Typisk at jeg alltid får ett eller annet ?! AAAARGH !

Spiste en siste deilig lunsj hos Edna, før vi reiste videre til Cannes. Gleder meg allerede til Edna kommer hjem, da bir det middag, kos og masse herlige samtaler. Jeg ler så mye og godt med Edna og har blitt ordentlig glad i henne. Er du i St.tropez så anbefaler jeg deg å stikke innom Leceau. De har verdens beste mat,service, strand og kos for deg.

Siste gåtur i gaten før vi reiste videre.

HELLO CANNES !

HELLO ukjente kidden i blå t-skjorte ..
Første gang jeg var i Cannes, og må si at det ikke skuffet akkurat.I loved it !

Vi kjente en god del folk som også var der, og hooket opp med de.

Her er vi på Baoli, som er et av de bedre utestedene i Cannes.Sykt digg frokost på hotellet vi bodde på. YUMMY FOR MUMMY !

Villeste utsikten fra taket hvor det var svømmebasseng og bar.
Hit vil vi tilbake neste år.

Spiste en siste lunsj på Baoli beach samme dag vi skulle hjem.

Kjærestepar i gamle daer.

Klare for å reise hjem til jobbliv, mammaliv og alle utfordringer livet har å tilby.

Takk for en kjempefin ferie med mye kos og morro. Viktig å unne seg det i ny og ne.

 

Håper dere har det bra hvor enn dere er.

 

LOVEBeauty tools

12.07.2014


Det er mange som spør hvor jeg fikser vipper og bryn, men det gjør jeg selv hjemme.
Hvis du også er lei av å dra til frisøren, eller få noen andre til å farge bryn og vipper for deg bør du prøve RefectoCil  ?
Nå kan du enkelt kjøpe ditt eget utstyr og gjøre dette hjemme.
På sommeren blir mange av oss solbleket i håret og det gjelder også bryn og vipper.
RefectoCil er kjent som en av de mest varige øyenbrynsfargene på markedet og varer opp til 6 uker.


Du må blande fargen du bruker med denne flytende spesialformulert oksidant med de ulike øyevippe- og øyenbrynfargene til RefectoCil for å aktivere fargen.
Den praktiske dråpedoseringen gjør det enkelt å måle riktig mengde med væske, og når fargen er blandet er den klar til bruk. Du finner den // HER

 

Jeg bruker denne  naturbrune fargen på brynene mine. Den er best eggnet for deg som har mørkebrune øyevipper og bryn.
Du finner den // HER

Denne sorte fargen bruker jeg på vippene mine.
Du finner den // HER


Bland Refectocil oxidant + farge i skål som du finner // HER


Viktig at du legger på beskyttelsesekrem,  slik at du ikke får irriterthud, den finner du // HER
Du finner alt du trenger for å få dine vipper og bryn perfekte // HER
Håper du ble glad for tipset.
Annonse!


Summertime

11.07.2014

 

I går hentet Olav og jeg Dennis Michael tidlig i barnehagen for å ta han med på stranden.

Det var så deilig og varmt i går, så måtte ta oss en tur på stranden for å kjøle oss ned litt.

Vannet var helt perfekt og Dennis koste seg masse.

Som Dere ser hadde vi med ekte "strandmat" - det ble Pizza til middag i går, og det slår aldri feil. Litt kos må man unne seg i ferien ;)

En utrolig fin dag sammen med de herlige guttene mine <3

Da Dennis hadde lagt seg gikk resten av kvelden på å spille spill og kose med den "nye" katten (Bolle) vår som kommer på besøk hver dag ! Den er så utrolig søt og spesiell, så vi er bare glade for å ha fått et nytt "familiemedlem " ;)

 

Nå er jeg akkurat ferdig med regnskapet mitt - det er alltid like magisk følelse når man blir ferdig med det.

Jeg skal i to møter etterpå, og når jeg er ferdig med det, begynner sommerferien min ;) Herlige og gode Dennisen min drar på sommerferie til besteforeldrene sine i dag, og gleder seg som bare det.

Olav og jeg reiser til Frankrike i morgen, så det skal bli deilig å komme seg litt bort og få ordentlig ferie.

Ønsker alle en fin dag videre i solen.

Lots of loe

 Photoshoot

09.07.2014

Startet dagen med å bli stylet av HEAD frisørene som ligger i bogstadveien.

Ole Gunnar bølget håret mitt til en photoshoot jeg skulle ha på Sognsvann i den stekende solen.Ble veldig fornøyd med håret.

Sminken gjorde jeg selv, og den er fra // HER

 

 

Foundation // HER
Solpudder  //  Her 

    Mascara // HER


Eyebrownliner // HER

Eyeliner // HER

Lebestift // HERKost // HER

Lenge siden jeg har vært på Sognsvann, så det var veldig koselig å være der igjen.

Begynner å bli vant til å ta bilder i offentligheten, etter at jeg hadde shooten med Børre Olsen, midt i Karljohan for So-b smykkene. Etter det tør jeg nesten å ta bilder hvor som helst ;)Her har vi Sofia, som er journalisten til intervjuet jeg gjorde til photoshooten. En utrolig snill, pen og hygggelig dame.

Alltid så mye søte og hyggelige mennesker som kommer for å hilse på

Jeg kan si i fra når bildene og intervjuet kommer.

 

Jeg vurderer å kjøre tilbake til Sognsvann så fort barne-tv er ferdig, og ta med Dennis og Olav på et kveldsbad der.

Herregud så deilig det hadde vært nå !!! Hadde så lyst til å stupe uti det fristende vannet på sognsvann, da jeg jobbet der i stad. Skulle bare latet som jeg fallt uti eller noe - haha !

Vi får se hva det blir til.

Håper dere ikke steker bort i den fantastiske solen vi har hatt i hele dag.

 

Love

 

 

 

ANNONSE!HEAD

08.07.2014

Hvis du trykker på bildet under, så kommer du til et intervju og bilder fra photohooten jeg gjorde for Børre Olsen sitt smykkemerke SO-B, midt i Karl Johan.

Eller så kan du trykke // HER

Det var HEAD - Hair & Beauty , som stylet meg til denne photoshooten. Mannen nederst til høyre var fotografen til photoshooten og heter Chris Erik.

Blir spennende å se hvordan det endelige resultatet blir når bildene er klare.

I går dro jeg innom HEAD for å farge håret til enda en photoshoot jeg har i morgen, men mer om den kan jeg fortelle om senere.

Det var fantastiske og flinke Ole Gunnar, som farget håret mitt blondt, og satte i noen extentions.

Jeg sverger til punktfester når det kommer til extentions, og det er Head - friøsrene eksperter på. De er så raske og flinke og ingenting er vel bedre enn det når man er hos frisøren. 

Jeg er så fornøyd med å bruke de som både frisørene/stylistene mine, og ekstra gøy er det at jeg har blitt modellen Deres, så nå gleder jeg meg til photoshooten jeg skal ha med de i August.

Fantastiske hyggelige mennesker som jobber der, som både er flinke, hyggelige og morsomme." Da vart ho blond igjen " så det betyr vel at jeg kommer til å ha det morsommere fremover ?! Haha, NEIDA, man har det vel like fint uansett hårfarge, men forandring og farger fryder.

Snakkes snart <3

 

 

 

Annonse!

 

 

 

 

Happy campers

08.07.2014

Siste kvelden hos Kristine og Dag pyntet vi oss litt ekstra for å spise ute.

Vi dro ut og spiste på en fantastisk god sushirestaurant på søndag som heter Food Asylum.


Olav fikk gleden av å kjøre lekkerbisken av en bil, mens Kristine som er gravid kjørte hjem.

To fornøyde kvinner !

-.. og to fornøyde karer.

Maten var helt fantastisk og jeg kan med hånden på hjertet si at det er noe av det beste jeg har smakt i mitt liv.

Det smakte like godt som det så ut til.
Er du i Kristiansand, bør du absolutt ta deg en tur.

Dette stedet er helt magisk !

Et ekte prinsessehus ;)


Vi koste oss kjempemasse, men vi måtte reise mandagmorgen for å rekke diverse jobber.

Mer om det forteller jeg senere.

Ønsker alle en fin dag videre.

 

 We're in Paradise

06.07.2014

Dennis og jeg reiste fra Stavanger fredag ettermiddag og satte oss på toget på vei til Kristiansand for å møte Olav og tilbringe deilige og koselig dager sammen med et vennepar av oss, Kristine og Dag.

De har et sted som ser ut som paradise, og så er de to himmelske mennesker selv med en nydelig kjærlighetssønn og en kjærlighetsbaby på vei<3

Første dagen grillet vi på bryggen og spiste i solen, det var en helt fantastiisk hyggelig kveld.
Kristine er en utrolig bra dame, som jeg har det så veldig gøy med.

Ingenting er som å være med mennesker man kan slappe av og være seg selv med.Dennis har det som plommen i egget her, det mangler ikke på aktiviteter for barn her, med tanke på at det er hoppehus inne, masse leker, lekebasseng i hagen, hov hvor man kan fiske småfisk i havet etc.Deilige lille Sander som tuller rundt i hoppehuset.

Vi har vært på koselige båtturer, handlet, og spist de "berømte" porkene som man kun får kjøpt i Lillesand.

Lille matros er klar for å kjøre båt.


Vakre Kristine og nydelige Dennisen som koser seg på battur <3

Her har vi sjefen sjæl ;) Dag er en fantastisk god mann på alle mulige måter og ingen forteller vitser bedre enn han. Jeg ler meg nesten ihjel !I går var det jeg som lagde mat.

Jeg synes det alltid er så koselig å gjøre/gi noe tilbaken når man som gjester hele tiden blir vartet opp. Jeg lagde indisk mat, og Olav hjalp til å skjære chilli, for det kan ikke/bør ikke jeg, da jeg begynner å ta meg i øyet osv. (det gjør noe inn i helvetes vondt)


Meisterchef ;)

Kristine og Dag likte det kjempegodt (heldigvis) og fikk til og med oppskrifte, så nå blir det vel en god del Indisk på de også fremover.


KOSESEG!


MINSIN <3

 

I dag har vi tatt det med ro, og kost oss skikkelig. Spiste en lang og hyggelig frokost.

Senere fisket vi fra bryggen/stranden med hov til Dennis store glede. Vi fikk småkrabber, reker, flyndre, ål, småfisk og kreps. Dennis var ivrig på å finne navn til alle, som f.eks Nemo, Dorri, Hai, osv.


Kristine og jeg spilte noen runder dart, det er så sykt kult, spesielt hvis man har noe ekstra godt å drikke på, da blir jeg visst "sykt" god, men det får vi gjøre når ungene sover. Det er luksus at de har med aupeer, som passer barna våres når de sover, så i kveld skal vi spise på en sushirestaurant i Kristiansand - det gleder jeg meg til. 

Vi er heldige som kjenner så gode, snille og hyggelige mennesker som Dag og Kristine, som vi koser oss og ler så mye sammen med.

 

Deilig med en liten ferie nå, det var akkurat dette jeg trengte - kos og glede med mennesker jeg er glad i.

Ønsker alle en fantastisk fin søndag videre, det vet jeg vi skal ha.

Lots of Sørlands-loveQuality time

04.07.2014

 I dag har Dennis Mike og jeg kost oss skikkelig sammen. Vi startet med å gå en tur tidligere i dag, før vi gikk på butikken.

Der fikk Dennis kjøre rundt i en kul bil mens vi handlet. Det var smaksprøve på pizza og saft, så da tok vi oss en liten matpause, og endte med å kjøpe alt vi smakte på, da det var så godt !

Da vi kom hjem ryddet Dennis og jeg hele hjemmet til Grandma, vasket gulv og skaper og gjorde det rent og pent mens hun og storebroren min hvilte.

Vi fant frem Grandma sin hemmelige oppskrift; " Grandma's hjemmelaget kjøttkaker i brun saus ". Vi kokte poteter, lagde ertestuing og gjorde det så likt som Grandma sin oppskrift. Da hun og storebroren min våknet  (man blir meget trøtt av å oppleve triste og tøffe ting, skal jeg si dere) våknet de til skinnende rent hjem, fullt kjøleskap, og ferdiglaget middag. De smilte stort begge to og lurte på hvordan Dennis og jeg hadde fått tid til alt dette mens de hvilte, da svarte jeg; " Man får til det man vil ! "

I følge Grandma og Kjell Erik smakte maten akkurat som Grandma sin, så den oppskriften skal jeg lure med meg hjem til mannen min ;)

Haha !

I og med at Dennis var så flink å hjelpe til med alt, fikk han velge en kul leke på OBS hvor vi handlet. Vi brukte ca 30 min på å bygge det sammen og det var så koselig ! Lego er gøy det, så lenge man gjør det med ungen sin <3

På kvelden bakte vi muffins til dessert til Grandma og "onkel Kjell".

Lille "Meister-chef" in action.

Dennis Michael pyntet nesten alle muffinsene helt selv, og han har blitt litt av en god konditor, må jeg si.Ellers har vi kost oss og slappet av.

Vi har forberedt småting til morgendagen hvor det skal holdes en minnestund for Pappa med de nærmeste. Storebroren min sier han ikke klarer å dra i den - det forstår jeg godt, men jeg skal prøve alt jeg kan for å klare det, og det er mest for Grandma sin skyld...

Hvis alt går etter planen, tar Dennis og jeg toget til Kristiansand i morgen etter minnestunden for å møte vår kjære Olav <3 <3 <3 Vi er innvitert av et vennerpar av oss til å slappe av og kose oss i helgen på hytten Deres, så det hadde vært koselig om vi fikk til. De har også barn som Dennis kan leke med, det er hyggelig.

Alltid vondt å reise fra Grandma, det er så koselig å være her i Stavanger, for da er kjernefamilien samlet, eller i hvertfall oss som er igjen <3
Skal besøke Grandma så ofte jeg kan fremover slik at hun ikke føler seg alene, så fyller hun 90 år i oktober og da skal jeg ta henne med til Spania på jentetur ;)Viktig å ta vare på de man er glad i, man vet aldri hva morgendagen vil bringe.

 

Lots of loveLet it go

03.07.2014

Mandagmorgen pakket jeg ferdig kofferten til Dennis Mike og meg klar, for vi skulle å ta flyet på kvelden sammen med Storebroren min, men før det hadde jeg en photoshoot å komme meg igjennom.

Heldigvis jobbet jeg sammen med verdens beste og flinkeste mennekser som fikk meg utrolig nok fin med tanke på mine litt over gjennomsnittet hovne øyne etter litt tøffe dager...

Jeg ble stylet på  << Head Frisør Oslo >> som ligger i bogstadveien. Det er en av Norges beste salonger og du finner den // HER

Ole Gunnar, startet med å style håret mitt. Det skulle bli stort, flott og elegant i følge Børre Olsen.

Syntes det ble råkult,! Han er så flink ! Du kan besøke siden hans  // HER.

Neglene mine gjorde jeg selv med neglelakk fra Makestyle.no

 

 

Mens Ole Gunnar stylet ferdig håret mitt, la jeg først på Tutti Frutti Tonga neglelakken som du  finner // HER

  Deretter tok jeg over Pink Yet Lavender (Fra selveste Maria Carey sin kolleksjon) som inneholder masse rosa glitter korn. Du finner den // HER

De ble akkurat sånn Børre ville ha de og godt er det. Makestyle skuffer aldri !

Flinke Maria sminket meg akkurat slik Børre ville at jeg skulle se ut til shooten.

Det ble utrolig kult og jeg ble veldig fornøyd.

Elsket kjolene fra Nina Jarebrink. De kommer til høsten slik som Børre sin smykkekolleksjon.

Denne var veldig elegant og lekker !

Photoshooten fant sted midt i Karl Johan - det er første gang i historien jeg har hatt photoshoot på åpen gate. I begynnelsen var det litt skummelt, men så fokuserte jeg på det jeg skulle; å gjøre jobben min, og da gikk det veldig bra. Var ekstremt mange mennesker som kom bort for å ta bilder, hilse på, eller få autograf, men det må man regne med når man blir tatt bilder av midt i Karl Johan, seende ut som en isprinsesse, eller det var det jeg følte meg som. Hvis dere har sett den fantastiske fine Disney filmen << Frost >> så skjønner dere hva jeg mener med isprinsesse ;)

Følte meg som isdronningen fra Disneyfilmen << FROST >> hvor bl. a denne sangen kommer fra.

 " Let it go! "Det var en del presse til stede, både God kveld Norge og Se og hør var der.


De filmet og intervjuet meg under photoshooten. Ble selvfølgelig en god del spørsmål om hvordan det var å være tilbake på jobb bare noen dager etter Pappa sin bortgang, da svarte jeg bl. a at det nesten blir som terapi for meg å jobbe. Skal si ifra når dere kan se intervjuene.

Det de ikke visste var at samme dag (01.juli ) var det akkurat 11 år siden Mamma'n min døde.. Greit å holde seg opptatt med noe man liker da, som f.eks jobben sin.

Det ble en perfekt jobbdag sammen med alle disse herlige menneskene.


Stor takk til << Head >> som stylet meg, Nina Jarebrink for nydelige kjoler, og for Børre som bruker meg som modell for de usedvanlige vakre smykkene sine. Jeg er stolt av å være modellen hans <3

Gleder meg til bildene er klare slik at jeg kan vise dere  SO - B høstkolleksjonen.

Her får dere liten sneak peak.

Dette kjedet tok nesten pusten fra meg.

Resten får dere se når bildene er klare - det er bare å glede seg til de kommer til salgs i butikkene ;)

Min fantastiske kjæreste hentet meg på Photoshooten og kjørte Dennis og meg til flyplassen. Jeg rakk akkurat å ta ut håret etter shooten og lage en flette, men sminken rakk jeg ikke å gjøre noe med, så jeg følte meg litt for pyntet i trynet til å fly. Haha - Dennis bare; " Mamma du er blå på øynene, du !!! "

Jeg er heldig som har en kjæreste som Olav <3 Han er noe av det beste jeg vet ;)

Etter at vi kom til Stavanger har vi ordnet med hvordan vi skal gjøre det med begravelse/minnestund etc.. Pappa'n min var en fri sjel og hans siste ønske var å få asken spredd på Sola stranden i Stavanger, så vi har ordnet med papirer for å søke om det. Dennis var med storebroren min og meg overalt i dag for å ordne med det ene og det andre i forbindelse med Pappa's bortgang.

Han klagde ikke en eneste gang og oppførte seg som en liten gentlemann. Gutten blir 5 år i september og oppfører seg noen ganger som han er en voksen liten mann. Jeg er så stolt av han. I og med at han var så tålmodig og flink tok vi han med på bowling og lekeplassen rett ved der Grandma bor.

Deilig å koble av med noe hyggelig midt oppi mye annet som ikke er så hyggelig.

Jeg fikk 123 poeng og vant - wohoo.

Fikk en god del strikes og spare, men da storebroren min skulle filme gikk det selvfølgelig ikke som jeg hadde håpet på - TYPISK !

 Har jo oppkalt han etter Michael Jackson (Dennis MICHAEL ) så er ikke så rart han har dansemovesa inne ;)

To av de guttene jeg elsker mest her i verden (bortsett fra Olav )

De gjør meg så inderlig glad i hjertet mitt, dessuten har det ikke gått opp for meg før nå hvor mye lille Dennisen min ligner på sin Onkel Kjell.

Dennis sa han hadde voksesmerter, så onkel Kjell meldte seg frivillig til å bære han. (Den lille luringen ;)Jeg og de "klare" bildene mine. Sånn går det når jeg glemmer å bruke speilreflekskameraet.

Alle ligger og sover, mens jeg får ikke sove ?! Har betalt regninger og begynt på regnskapet mitt som jeg klarte å ta med meg til Stavanger.  Begynte så vidt å gå igjennom tingene til Pappa istad, men da jeg åpnet skapene hans, så at alle klærne hans lå der og kjente lukten av han, begynte tårene bare å trille, så da bestemte jeg meg for å vente til en dag jeg føler meg mere klar. for det.

Tok bl. a bilder av noen av medaljene hans.

<3 Jeg savner å være her i stavanger og få en kos som er uerstattelig. En trygg, varm, sterk og god Pappa klem - det er akkurat hva jeg hadde trengt nå, da hadde jeg nok sovnet på flekken.

 Nå må jeg bare få sove, hvis ikke blir det en lang og hard dag i morgen.

Ønsker Dere alle en god natt videre.

 Igjen, tusen takk for så mye støtte og fine ord dere legger igjen over alt <3 Dere er fantastiske mennesker !

LOVE

 

 

Annonse!What do you belive

01.07.2014

Syntes denne teksten var utrolig fin!

Tror Dere at det finnes noe mer mellom himmel og jord?


Har Dere noen gang opplevd noe uforklarelig ?


Må nesten legge ved dette klippet om en gutt som mener han husker fra sitt forrige liv.

 

 Sykt hvor like de er !


Hva tror Dere?

Love


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits