ISTID 4. 

31.07.2012

57453-1-1343765840426.jpg

Vi så Istid 4 og den var kjempe bra! (Madagaskar 3 kommer jo ikke før fredag)

 

Dennis koste seg masse og syntes det var kjempestas å være på kino for 2.gang i sitt liv.

Selv er jeg fan av Istid-filmene og syns alle er like morsomme.

 

Istid er en film alle bør se etter min mening:)

 

 

<3 LinniBOMBESIKKERT ;)

31.07.2012

 

Jeg trente på SATS idag og svettet meg ihjel, mens Dennis lekte på mini- Satsen og koste seg ihjel, det er bra det. Er helt genialt med mini-sats slik at foreldre med barn kan trene mens ungene leker i et rom ved siden av - HEIA SATS !

 

Just dance ;)

Mens jeg pakket i vognen på Sats, stod Dennis å danset i gangen til musikken som ble spilt der - haha. Han kjenner tydeligvis også at det rykker i foten når han hører musikk, akkurat som Mamma'n sin.

  

Da vi skulle dra kom vi ikke så veldig langt ettersom alt var sperret rundt Solli plass. Det var vist en bombetrussel på den Amerikanske ambassaden, så det var helt kaos overalt. Politi, helikopter, diverse tv-kanal osv, så da måtte vi snu å gå hjemover..

Du kan lese mer om det her : http://www.vgtv.no/#!id=55083

 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10067294 

Trist at det skal være sånn, kan ikke folk heller skaffe seg et liv istedet for å true med å ta andres liv? Faen, blir så irritert as. (selvom det var falsk alarm - Thank GOD!)

Det skjedde ihvertfall noe utrolig koselig på veien nedover for da møtte vi en kompis av meg som heter Aleksander. Han har jeg kjent siden jeg var 15, så vi har mange gode minner sammen. Tok følge ned mot brygga og stakk innom han fordi han skulle hente noe, og der traff jeg en annen god kompis av meg, Christian, han ble med og gikk tur, og det var så hyggelig å henge litt med to av yndlingsguttene mine igjen.

Dennis syntes at de var helt tipp-topp-tommel opp, og koste seg på den laaaange turen vi gikk - haha.. 

Kristian sa at han gledet seg til å bli Pappa en dag og det var så koselig å høre. Noe som stresset meg å høre var at Kristian og Aleksander mente at Dennis kommer til å bli den "chick-magneten" når han blir eldre.. Off !  " Den tid - den sorg"   ;)Like one happy family <3 (Aleksander som tok bildet )Etter en utrolig hyggelig tur med verdens beste gutter, dro Dennis og jeg rett nedenfor hos oss og koste oss i solen ved vannet.

  

Er jo så spennende med alle båtene som kjører forbi..

Det har flyttet inn en Gås i "nabolaget" , det syntes Dennisen var stor stas. Mamma'n derimot holdt seg litt unna, da jeg er livredd gås..

 

Når Dennis Mike våkner fra hvilen sin skal vi på kino, så det blir gøy.

 

Hva har dere gjort da?

 

SMASKLITT AV HVERT MED SUKKER PÅ..

31.07.2012

 

Var i et laaaaangt møte med Pappa'n til Dennis igår, det gikk heldigvis bra ?!  Her er Dennis og jeg på vei hjem blid og fornøyde og håper avtalen som ble gjort  vil få ting til å bli litt bedre fremover ! Her smiler jeg i bilen til Dennisen min som koste seg masse med Pappa'n og Mamma'n sin hos verdens beste Onkel Tom <3

 

Her kommer det flere bilder fra helgen på Snarøya.Etter middagen og Dennis hadde lagt seg hadde vi en karaoke- lek.. Chris og jeg var på lag og her står vi oppå stolene på kjøkkenet og synger til Ne-yo - sexy love ..Haha - skulle tro vi hadde øvd inn den dansen..

 

Ler meg ihjel av Chris as.. En av de morsomste karene jeg kjenner !

Utrolig hyggelig kveld med herlige mennesker.I og med at det var så "flott" vær ute, badet og koste Dennis seg innendørs i boblebadet med "bøtter og spader" , akkurat som om han skulle vært på stranden..

 Dennis tegnet en kjempefin tegning som foreldrene til Henriette skal få når de kommer hjem.  

 


Morsomt å se at han holder tusjen akkurat som Morfaren sin (Som er verdens flinkeste til å tegne;)

 

 

 

På lørdager får Dennis velge selv hva han vil spise og da ble det selvfølgelig nok en gang "pommefli og pøjse", det gikk rett ned for å si det sånn.

Dennis er faktisk litt sær i matveine, men han spiser ihvertfall det han vil ha og godt er det. Ifølge Pappa'n min levde jeg av å se på maten da jeg var liten?! Var virkelig ikke glad i å spise, men det er jeg heldigvis idag. Har aldri hatt noe spiseforstyrrelser og er takknemlig for det. Mat er viktig jenter, og husk at hvis du ikke vanner en blomst eller gir den næring - blomstrer den ikke, den visner og blir stygg, så mitt råd til alle jenter er - SPIS!!!! Er du redd for å legge på deg eller føler deg "tjukk", snakk heller med en lege å få råd, men aldri stopp å spis !

Litt om hva Dennis spiser til dere mødre som lurer på det :

Frokost - havregrøt ( Rosiner eller bananbiter oppi anbefales) eller knekkebrød med prim og brunost. (Han er ikke så fan av brødskiver?!)

Middag - Han foretrekker ris istedet for poteter så han spiser det meste med ris, f.eks ris med fisk, kylling og kjøttdeig.

Kjøttboller/kjøttkaker og potetmos, pasta, spagetti og kjøttdeig, fiskepinner og agurk og grønnsakssuppe. Han er ikke glad i sauser eller ketchup, han liker kun en Indisk rett jeg lager med svak saus, en svak Thai rett jeg lager og en Mexikansk gryterett. Han er ikke fan av hamburger eller pizza?! Har fått en veldig sunn unge med andre ord.

Han elsker vannmelon og epler, bananner liker han innimellom,  alt annet sier han " Mamma det ej SUJT"  til..  (" sujt " = surt )

Han eeeeeeelsker melk og da får han ekstra lett melk, ellers går det i eplesaft som jeg blander ut i vann.Han får kun vann på glass eller i drikkekopp til middag og melk på flaske før han skal sove. På lørdager får han "brusevann" som han kaller det, og han elsker selvfølgelig det ! Hvis jeg skal være ekstra snill får han sjokomelk innimellom hvis han har vært ekstra flink til noe, f.eks gått på do osv..

Kveldsmat - havregrøt, knekkebrød med brunost eller toast i ovnen.

Han MÅ selvølgelig pusse tennene morgen og kveld og får fluor, tran og Sanasol før han legger seg. Han dusjer som regel hver kveld og han elsker det. Jeg kan aldri legge Dennis Mike uten å lese minst 3 bøker og sunget 2 sanger, så ber vi alltid bønn, da er han mer enn fornøyd og sovner så fort jeg har gått ut av rommet. Han våkner aldri i løpet av natten noe jeg er MEGET takknemlig for. Legger han 7 på hverdager og senest 9 i helgene og ferier. Han sover aldri mindre enn 12 timer. På dagen tar han ettermiddagshvil etter lunsj og da kan han sove i over 2 timer. Han har med andre ord arvet Mamma'n sitt sovehjerte, det er vi alle glade for.

Det beste han vet er alt som har med traktor, gravemaskin, fly, helipkopter, båt og biler å gjøre, det er med andre ord en skikkelig gutte-gutt jeg har fått. Han er akkurat passe rampete (som gutter skal være etter min mening) finnes ikke "pinglete" altså faller han og slår seg er det rett opp igjen uten en tåre, og som regel ler han mens det er jeg som får panikk hvis han ramler. Han elsker å kose og få kos, men noen ganger kan mamma'n hans kose han litt for mye mener han og det har han ikke tid til for han skal helst leke. Han er utrolig flink til å leke alene og trives veldig godt med det ser det ut til , så her trengs det absolutt ingen søster eller bror. Han er ekstremt kjærlig, har en fantastisk herlig og sprudlende personlighet og får meg til å le flere ganger i løpet av dagen. Den alderen han er i nå er helt fantastisk, da han sier de rareste ting. En venn av meg snakket om hvor vakker lillesøsteren til Dennis hadde blitt hvis han hadde fått det en dag og da sa Dennis : "JAAAA, lillesøster" så spurte jeg; "hvis du hadde fått en lillesøster en dag, hva skulle hun hete?"  Så tenkte han en liten stund og svarte:" " Ehmmm, Pommefrites ! " hahahaha ! Jeg trodde jeg skulle dævve av latter, det var et nydelig navn da... ? ;)

Ellers elsker han musikk og å danse. Hvis vi f.eks skrur ned volumet i bilen roper han:"IKKE LAAAAAAVT MAMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" .. Han Digger selvfølgelig Justin Bieber og synger ekstremt mye på << baby-baby >> ;) Ved siden av baby-baby  låta som favorittlåt er det << bæ bæ lille lam  >> det går i .

 

Jeg fikk Dennis på en magisk dato 09.09.09 og mange mener at han selv er en magisk unge - haha. Han har sine "skjulte talenter", men det velger jeg å la være å dele for mye av. Jeg kan dele såpass mye at han nevner mormoren sin (moren min) og peker hvor hun står og hva hun sier osv... Litt skremmende noen ganger, men også godt å vite at hun er med oss og passer på <3

 

Kan skrive om Dennis for alltid , men nå må jeg videre i innlegget her. Kan lage et langt og fint innlegg om han på 3 års dagen hans som er 09.09 . Shit, det er helt sykt at det har gått hele 3 år siden jeg fikk han.

   

 

 


Fra den ene godbiten til den andre; Her er litt av lørdagskosen vi stappet i oss, nam- nam ! Jeg kan virkelig anbefale ALLE å spise vanilje-is med brownie til dessert, og hvis du har plass til baconchips utover kvelden - varm de i ovnen ca 7 min, det smaker helt syyykt digg !

 

 

 

Her er Dennisen sitt lørdagsgodt.

 

Etter Dennis spiste middag og lørdagsgodt syntes han det var deilig å slappe av på sofaen og koose seg med en god tegnefilm. Chris, Dennis og Fluffy koser seg mens Henriette og jeg lagde middag til de voksne. ;) 

 

 

 

Ååååh, jeg elsker å kose med lille Theo-guttebassetosstoosstooooosen som er tante sin gutt <3 Verdens fineste lille hund ! Dennis Micheal og han er som brødre og Henriette og jeg er stolte Mamma'er til dem begge ;)

 

Idag skal Dennis og jeg på kino å se på Madagaskar 3  -  Vi gleder oss !

Vi nyter de lange dagene vi får sammen nå i ferien før han begynner i barnehagen igjen og jeg i jobb. Begynner bl. a å filme til tv-serien snart igjen, og det skal bli så kooos å se alle mine herlige kollegaer (Mari, Carina og Therese), kamerea-crew (Anja og Snorre)  og produsenten min(Vegard)  igjen. Har savnet de masse <3

 

Håper dere som har ferie nyter den, og dere andre som har begynt i jobb synes det er deilig å komme igang med hverdagen igjen.

 

SMASK fra Linni & Dennis <3

 

  

 BARE KOS ;)

29.07.2012

57453-1-1343585942923.jpg
Dennis og jeg har kost oss masse på Snarøya i helgen med tante Henriette. Igår  lagde jeg Thai-middag til alle sammen, (Chris,Lina,Henriette og Aleks) lagde Brownie som vi hadde vanilje-is til, og hamstret Meny for nesten alt godteri og potetgull. Herregud som vi gomlet i oss og koste oss, men på lørdager er det ekstra viktig med noe ekstra godt og ekstra kos, er dere ikke enig? Dennis fikk pølse og pommefrites som er yndlingsretten hans, og en liten skål med lørdagsgodt. Han koste seg med en kul tegnefilm som vi så på før han la seg. Var ikke akkurat det beste været igår, men når man ikke kan bade ute, badet Dennis Mike i boblebadet innendørs. Det har vært en helt fantastisk helg hvor vi virkelig har fått slappet og kost oss. Nå sover godeste mens jeg skal se på en film som heter "Project X". Som dere kanskje ser, så blogger jeg direkte fra iphonen og da får jeg kun lastet opp et bilde om gangen og heller ikke ryddet i teksten, men flere bilder fra helgen kommer imorgen ;) Ha en deilig søndag alle sammen.Smask fra Linni


Blogger direkte fra iphone! Er på Snarøya hos familien til Henriette sitt hus. De er på ferie, så det er kun Dennis, Henriette og meg her, og vi koser oss som bare det. Jeg lagde pannekaker til frokost idag, det var digg! Hva skal dere gjøre i dette herli

28.07.2012

57453-1-1343472780145.jpg
Blogger direkte fra iphone! Er på Snarøya hos familien til Henriette sitt hus. De er på ferie, så det er kun Dennis, Henriette og meg her, og vi koser oss som bare det. Jeg lagde pannekaker til frokost idag, det var digg! Hva skal dere gjøre i dette herlige sommerværet da? Smask


ALT I ETT !

27.07.2012

 

ANNONSE !

 

 

Som mange av dere allerede vet er jeg stor tilhenger av www.handelsportal.no . Jeg er glad i forandringer og elsker bl. a å bytte deksler på min iphone og ipad.

www.handelsportal.no er Nordens beste deksel butikk. De er Iphone 4 & 4S og ipad spesialister og har tilbehør som deksler, skjermbeskyttere, etui, øretelefoner og mye mer. De har iphone og Samsung deksler som er unike, tilbehør av høy kvalitet og så har www.handelsportal.no lag ditt eget deksel konsept.

 

 

 

 

 

iPhone 4 / 4S - Pink croco etui

Med dette geniale Pink croco etui fra http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/iphone-4-4s-pink-croco-rtui kan du beskytte din iphone 4/ 4S

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

..- og ha plass til dine bankkort eller visitkort.

 

 

 

Dette hvite Delikat-flip fra  http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/iphone-4-4s-hvit-delikat-flip beskytter også din tlf, samtidig som du kan legge dine kort oppi etuiet.

Det finnes også i lyserosa :

 

http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/iphone-4-4s-hvit-delikat-flip

 

 

Håper du ble glad for tipset.

 

Jeg mener disse etuiene er geniale ettersom jeg elsker å ha mobil og kort på samme sted, det er så mye enklere å finne oppi vesken da. Nå mangler jeg bare å kunne ringe til nøklene mine når jeg ikke finner de, da hade jeg blitt  mer enn fornøyd, pluss at det hadde spart meg for mye tapt tid;)

 

Du finner det meste hos www.handelsportla.no ;)

 

<3 LINNIBILDEDRYSS AV MITT ELSKEDE BARN :)

26.07.2012

 

 

 

 

Et bildet fra et morgenbad jeg tok i Lillesand , det var så deilig !

 

 

De siste dagene har jeg tilbringet all min tid med lille hjertet <3

 

Her hopper vi på trampoline hos en god venn av oss ;)

 

 

Dro innom IKEA og kjøpte bl. a nytt sengetøy til den kule buss sengen til Dennis. IKEA slår aldri feil, spør du meg. Man finner alltids noe man liker, enten det er møbler, pølse eller is ;)

 

 

Dennis Mike og jeg fant ut av vi skulle bake boller sammen igår, og dere kan jo gjette selv hvem som foreslo å gøre det ca 10 ganger, det var nok minsten..

 

 

..- og her er " Chef 'en " aka sjefen i gang.

 

 

Må selvfølgelig smake på deigen hele tiden, slik at Mamma får en ekstra fin pakke i bleien etterhvert - "YEAH" ! Jaja, så lenge ungene har det bra., eller hva ? ;)

 Lille hånden som ruller bollene sine, njåååå <3
 

Her er de klare for å spises. Deilige ferske boller, nam - nam !   (De små har Dennis laget ;)

 

 

En meget fornøyd og blid liten kar med det endelige resultatet av bollene ,

 

  

ÅÅÅH HERREGUUUD! Dennis Michael har lært seg å gå på do og vil verken bruke bleie eller potte. Han er verdens flinkeste 2 åring (snart 3), ihvertfall i Mamma sine øyne ;)

Vi klappet i hendene og skreik av glede sammen da han greide å gå på do igår, og jeg lovet han pakker og nam-nam så det holdt... og det fikk han;)

 

Her ser dere nam-nam'en han fikk i skålen sin (litt potetgull) mens han så på barne-tv.

 

 

 "Hva skjer nå a mamma? Jeg kan se oss jo?! "

 

 

Haha.. trutemunn..

Haha..Jeg får nok av kjærlighet fra verdens beste sønnen min, og jeg gir han som alltid kose-overdose i løpet av dagen - haha..

 

Vi var på Sollerud stranden idag og koste oss masse. Gikk tur, spiste lunsj på B&M, badet og fanget bl. a krabber i bøtten hans på stranden, så det var veldig stas.

 

En herlig dag med verdens beste <3

 

Håper dere alle koste dere like mye som oss i det flotte været

 

SMASK

.  Helt himmelsk ;)

25.07.2012 

Idag var Dennis og jeg på besøk hos Bernhard (Pappa'n hans..). Var et fint møte det og noe vi virkelig trengte. Dennis var selvfølgelig overlykkelig for å ha Mamma og Pappa i samme rom (for en gang skyld..) Vi har vært igjennom mye kan man si, men det ordner seg alltid til slutt og det viktigste er å samarbeide for barnet sin skyld og beste.   

 

På bildet over sa Dennis Mike; " Mammaaaaa miiiin, kan jeg få mmmmaaa  ?! "  ("mmma", betyr nuss<3 )

 

 

Det er klart han alltid får "mmaaa" pluss koseoverdose <3  Btw, så drar han nok av "babes" hvis han ankommer barnehagen sin i ferrarien hans - haha ! ;)

  

Dennis Michael var utrolig stolt og fornøyd med å ligge i buss sengen sin for første gang i natt. Den har forresten en kompis av meg og jeg bygd opp helt selv .

  

Han koser seg ordentlig på det fine rommet sitt og godt er det for han fortjener virkelig kun det beste, så god og snill som han er <3

 

 

 

 

 

Var noen dager i Lillesand nå nylig og koste meg så sinnsykt mye med gode venner, da vi var på veien var vi så heldige å få se regnbuen og den er jo helt elsk !


 

 

 

Det er så utrolig vakkert der vi bodde. Jeg sover så godt når jeg er er der og det er sikkert pga det er så fredlig og rolig der.

 

Det ble mye deilige lunsjer mens vi var der, bl. a inni Lillesand på en utrolig koselig restaurant.

 

Det hadde visst regnet en god del før vi kom ned, men vi fikk oppleve solen så det holdt da vi var der ;) 

Lucky oss !Jeg elsker å være på sjøen og en av dagene spiste vi lunsj på båten mens vi stekte i solen. Vi spiste bl. a reker,krabber, loff, majones og boller, så hadde vi deilig hvitvin til - nam,nam !  Ekte sommerkos med andre ord.

  

Som sagt så er det utrolig vakkert der. 

Bra med redningsvest da .. ;) 

Hadde det ellers ganske rolig med bl. a kortspill og litt vin til, og verdens beste selskap med verdens hyggeligste folk ;)

 Anette, Toffy, Lucienne og jeg sammen med min gode kompis som tar bildet ;) 

Koste oss med deilig mat og drikke.

 For en himmel, det var helt himmelsk å se på <3

 

 

Var også et stort og hyggelig familieselskap en av dagene, med herlige og gode mennesker. Vi spiste så god mat som faren til kompisen min og hans storesøster lagde. Koste oss så sinnsykt mye hele kvelden sammen med en herlig og god familie jeg har fått lov til å bli kjent med.

 

Nå er det natta på meg ihvertfall. ( Fikk ikke sove, så blogget like så gjerne.)

 

 

Natta alle natteravnere ;)

 

 

SMASK Unn deg selv det lille ekstra hos FEMFA !

19.07.2012

 

ANNONSE!

 

Jeg har vært halve dagen hos yndlingssalongen min FEMFA som ligger i slottspassagen , rett ved siden av Sten & strøm.

 

 

De fikset neglene mine og satte på diamanter på ringefingrene mine, ble som alltid veldig fornøyd !

 

 

  

Da neglene på hendene var ferdige fikset de neglene på tærne mine, men det glemte jeg å ta bilde av, så da legger jeg ut bilde senere.

Jeg valge lys beige neglelakk og det ble dritfint ! Jeg koser meg skikkelig når jeg er hos Femfa, det kan dere kanskje se på bildet at jeg gjør ;) Jeg sovner faktisk for det er så digg å bli dullet med.

 

Holder på å sovne, det er som sagt så deilig og avslappende å bli stelt med syns jeg.

I'm in heaven <3

  

Mens hun ene fikset neglene på tærne mine fikset hun andre på øyevippene mine. 

 

Ble som alltid superfornøyd og anbefaler alle jenter/kvinner på det sterkeste å dra dit for å unne seg selv litt pleie.

De jentene som jobber der er verdens søteste og flinkeste !

 

 

 

Ta deg en tur på FEMFA og dra derfra blid, vakker og fornøyd ;)

 

Håper dere ble glad for tipset ;)

 

<3 Linni

 

 

 

 

 Bye - bye St tropez , Hellooooo pilotes ;)

18.07.2012

 

Disse flotte gentlemennene innviterte meg til å sitte i cockpiten med de?! Da Henriette og jeg satte oss på flyet kom det en hyggelig flyvertinne bort til meg og spurte om jeg hadde sittet i cockpit før? Jeg svarer: "Ehm, nei", og jeg løy jo for det har jeg faktisk blitt spurt om og gjort 1 gang før  - haha, men jeg tenkte meg ikke om da jeg svarte. Så sier hun: "Har du lyst? Fordi flykapteinen vil gjerne at du skal sitte med de". Jeg ble så klart litt satt ut, men tenkte selvfølgelig HELL YEAH!   

Sinnsykt hyggelig at de ville ha meg som selskap og det passet meg helt perfekt ettersom jeg ikke er så alt for glad i å fly, men det sa jeg ingenting om til de ;) 


Her sitter jeg inni cockpiten klar for take off. Det sykeste er at jeg aldri har vært så nervøs i hele mitt liv tror jeg.. Jeg har vært med på å sitte i cockpiten mens flyet er i luften og når det har landet, men aldri før take off. Flykapteinen forklaret meg hvordan absolutt alt fungerte hele tiden, så hvis noe skulle skje pilotene ved en annen anledning skal dere ikke se bort ifra at jeg selv kan lande flyet altså;)

Lærte hvilken knapp man skrur på for å stige eller synke, hvilken spake som tar opp og ned hjulet (er ikke så vanskelig å skjønne det ettersom det er den spaken med et flyhjul på;) Lærte hvordan man setter på autopilot og hvordan man skrur av og styrer manuell, hvordan man tar av og hvordan man lander. Jeg lærte også hvor på sjermen man kan se hvor de andre flyene er,  det gjorde meg litt nervøs fordi det så ut som på skjermen at vi skulle kræsje, men det så sånn ut fordi vi enten var over eller under de andre flyene. Lærte hvordan man setter opp mer varme på airconditionen til de bakerste passasjerene ettersom de klagde på det, så lærte jeg også å prise meg selv lykkelig som fikk oppleve flyturen fra dette perspektivet, derfor vil jeg dele min opplevelse med mine herlig lesere ;)

 Her sitter jeg med flykapteinen sjæl og det var han som lærte meg alt ;)Her har vi han andre Piloten..

 

 

..- Og her har vi den tredje piloten ;)

 Thank God vi landet trygt .

 

Det er med hånden på hjertet den beste flyturen jeg noen gang har hatt og jeg er evig takknemlig til de utrolige flotte, snille og fantastiske gode Svenske pilotene fra Norwegian, som ville at jeg skulle sitte med de - det var en ære ! ;)

 

Nå er jeg trygt hjemme og skal snart legge meg. Har ryddet og vasket hele leiligheten + vasket klær i hele dag.. Så fort den siste klesvasken er ferdig er det rett i sengs for denne jenta.

 

Natta elsklinger ;)

 

SMASK  <3

 

 The last day ..

18.07.2012

 

 

 

Siste dagen på stranden spiste vi nok en gang lunsj på vakre Moorea. Her er jeg sammen med "supermann" - en av kelnerne som kledde seg ut som supermann hver gang noen hadde bursdag. Han spurte om jeg ville bli hans "Louis Lane" og gav meg gratis shott, det kaller jeg en ekte supermann ;) (helt jævlig bilde av meg, but who cares;)  

Andre kjente vi så der bortsett fra "supermann" var bl.a Kate Moss og Tara Reid.

 

 


Nam ! En liten lekkerbisk det der - haha !

 

Siste kvelden spiste vi på en utrolig fin restaurant som heter Joseph l'escale.

 

Henriette, Mette, Alexander, Jan og jeg hadde en utrolig hyggelig kveld sammen som alltid ;).

 

Jeg elsket virkelig dette stedet. 

Det blåmerke på armen min var skikkelig kledelig.. De matchet faktisk blåmerkene til Henriette som hun hadde fått på sine hofter. Vi fant aldri ut hvor de kom fra?! 

Sjømat slår aldri feil . 

Som far som sønn, to flotte karer dette jenter ;)

 

 

Verdens herligste og søteste par er Mette og Jan. De er mine bonus foreldre <3 Haha.. Var så hyggelig å være på ferie med de og jeg gleder meg allerede til neste gang.

 

 

..og selvfølgelig gøy å være på ferie med min bonus "lillebror" Alex ;)

Han er til å spise opp ;)

 

Ingen i hele verden slår min "søster" Henriette <3  (Bortsett fra Dennis så klart)

Vi har hatt vår livs beste jentetur og tenker å gjøre dette som tradisjon hvert år ! HELL TO YEAH !

 

 

Fortsettelse følger fra flyturen hjem, da jeg ble jeg spurt av pilotene om å sitte i cockpiten, så da gjorde jeg det ;)  


  Gratulerer med dagen St tropez ;)

18.07.2012

På nationaldagen til Frankrike (14.juli) ble vi hentet i båt av et vennepar av familien til Henriette som heter Mette og Stein. 

Vi var ute på sjøen i mange timer og koste oss max. 

Kim er en fantastisk mann som var ordentlig koselig å prate med, det samme var hans skjønne kone Mona ;) 

Her har vi godparret Mette og Stein <3 utrolig herlig mennesker. Etter den utrolige hyggelige båtturen de hadde vært så snille å ta oss med på dro vi og spiste på en restaurant som heter Bora Bora. Der var det liv, men vi lagde mer ;)Jan the man og Mona (kona til Kim) koser seg med resten av oss;)Alexander og vakre Mette (Moren til Henriette og Alex) er blide og fornøyde.

 ..- det er det flere som er ;)Haha..

Den flasken var nesten større enn meg.. 

Alex heller flittig i glassene våres ;)¨

 

Fineste bestevennen <3

 

Så har jeg ca 5 bilder til som er på vei hvor vi nok en gang danser på bordet, men de er det også Alex som har. Han sier det ikke går an å sende de der han er nå, men prøver igjen senere. Blogger de så fort de er mottatt ;)

 

 

Forsettelse følger ;)Kategori: Diverse
St tropez baby ;)

18.07.2012 

Første dagen på stranden likbleke , haha.. 

Deilig når fargen begynner å komme. 

Vi var en stor og herlig gjen som spiste lunsj på en vakker restaurant som heter Moorea. Det er Jan, stefaren til Henriette som holder så godt rundt meg. Knakanes kar det der altså ;)

 

 

Henriette, Alexander (lillebroren til Henriette) og et vennesøskenpar av familien til Henriette og deres stefar, dro på VIP ROOM første kvelden og dro den helt ut.

 

 

 Jeg danset selvfølgelig oppå bordet.. Bildet kommer snart !  (Alex som tok det bildet og han holder på å sende de nå)Kose seg <3 Det skal jeg love dere vi gjorde ;)

 

 

 

 

Dagen derpå er vi fine i farta og klar for mer kos og morro.Vi spiste lunsj på den flotte restauranten L ' esquinade til hele Norges Edna, utrolig sjarmerende og koselig restaurant med masse sjel i <3


 

Her sitter jeg med Stein som er en av verdens hyggeligste og blideste menn. i koser oss med lunsj ;)

 Herregud for en utsikt !

 Jan ligger alene i havet og koser seg.. Ser dere han? 

 Hotellet vi bodde på var så perfekt for oss. Den hadde bl. a verdens koseligste hage og der kunne jeg seriøst sittet for alltid ! Det var sååååå koselig hage og her ligger jeg og bare nyter det.  


Det var det flere som gjorde for oj - oj, hva har vi her? To marihøner som "har seg"  Det er godt noen koser seg litt ekstra da ;) Haha.. 
Fra likbleike til steinbrune er ikke feil, det eneste som er feil på dette bildet er bikinien min som har sklidd opp.. Dro den tilbake på plass etter at jeg så dette bildet ;) 

 

 

Deilig med skille ;p

 

"Tan the man" - haha.. Kjekken !

 


 

Vi spiste på en sinnsykt koselig asiatisk restaurant som heter Bang hoi. Den lå i en trang og koselige gate, og jeg som elsker trange gater.

 

 

Mette - mor og jeg koser oss med den deilige maten. 

Alexander, Henriette og jeg stakk senere ut og hadde det helt sykt kult som alltid. ( De tre gærne muskiterer;) 

 

 

Haha.. okey..

 

 

Fortsettelse følger.. ;)    (Har så mye bilder, men det går kun an å laste opp 20 om gangen?!)Kategori: Diverse
Hei og hopp alle sammen;) Jeg er i St.tropez med Henriette. Vi koser oss ihjel og nyter ferien, men

12.07.2012

57453-1-1342104560338.jpg
Hei og hopp alle sammen;) Jeg er i St.tropez med Henriette. Vi koser oss ihjel og nyter ferien, men gleder meg selvfølgelig til å se min herlige gullunge på tirsdag. Noen ganger er det "slitsomt" å være mamma for du får kjærlighetssorg når du ikke er med ungen din.. Herregud, har kun gått 2 dager, så nå må jeg skjerpe meg og minne meg selv på at Dennis har det som plommen i egget, det er verst for meg - haha! Nå skal Henriette og jeg kose oss med en drink og lade opp til en herlig kveld. Håper virkelig dere får bedre vær hjemme, ellers prøver jeg å ta med solen hjem til dere;) Varm klem fra Linni


Meld deg på nå ;)

10.07.2012

 

 

 

 

 

 

Det er flere som har sendt meg mailer og spurt om jeg kan ha et nytt sminkekurs igjen -  Vel, nå skal www.makestyle.no og jeg igang med et nytt sminkekurs og jeg gleder meg utrolig mye allerede.

 

 

Det forrige sminkekurset vi hadde ble en stor suksess og vi hadde en fantastisk herlig dag. Det var utrolig mange herlige mennesker som møtte opp og alle var strålende fornøyde med kurset og resultatet.

 

 

 

Har du alltid hatt lyst til å kunne sminke deg som kjendisene, men aldri helt fått det til?

 

Lørdag 1.September 2012 fra 12.00-16.00 slår vi til med et sminkekurs!

 

Hold av dagen.

 

 

Nå holder nok en gang Makestyle sminkekurs sammen med meg, og vi inviterer DEG til å bli med for full opplæring!

 

Med Janne Borlaug fra Makestyle, profesjonell make-up artist med bakgrunn i TV, magasiner og som har sminket kjendiser i mange år, vil dette bli en dag der du vil lære alt du trenger for å dra frem det beste i ditt eget ansikt!

 

Informasjon om alt det du lærer vil du få med deg hjem i et hefte, slik at det blir superenkelt for deg å sminke deg selv!

 

.

 

Du kan melde deg på her: http://www.makestyle.no/Sminkekurs

 

 

Oppsummerng av hva som følger med i denne sminkepakken:

 


-Makeup artisten vil sminke Linni mens alle ser på og Linni vil svare på alle spørsmålene deltagerene har om sminkerutinene til Linni.

 


-Makeup artisten vil gå igjennom sminkeheftet og lære bort alt om sminkemetoder, dagsminke, festsminke og alle nye sminkenavn og uttrykk.

 


-Det vil være en åpen dialog på kurset der alle kan spørre spørsmål underveis, så deltagerene får svar på alt de lurer på.

 


-De som ønsker å prøve å sminke selv, får utdelt makeup som de kan teste ut, og det vil være tid på slutten til å prøve ut sminke og få individuell veileding til hvilke farger og sminke som passer til hver enkelt.

 


-En morsom og sosial dag du ikke vil glemme!

 


-Alle som vil ha fotografier, som minne fra kurset, får dette tilsendt på mail.

 


Kurset vil bli holdt i Oslo sentrum i Makestyle sine lokaler, hasleveien 28.

 

 

 

Har du lyst på en dag som dette, på å lære mer om sminke, og komme hjem med en goodiebag?

 

Meld deg på da vel!

 

Vi gleder oss til en dag med masse sminke innenfor de beste produktene verden kan tilby.

 

 

 

Alle kvinner fortjener å unne seg selv det lille ekstra, så meld deg på her :  http://www.makestyle.no/Sminkekurs og få en fantastisk herlig og lærerik dag som kan bidra til at du vil se og føle deg bedre ;)

 

 

 

SMASK fra Linni

 


 

 VANNTETT TIPS ;)

10.07.2012

ANNONSE !

  

  

Vanntett pose til din mobil eller kamera.

 

Du kommer til å elske denne vanttete posen fra www.handelsportal.no

Nå kan du ta deg en svømmetur mens du hører på musikk fra din tlf, eller ta bilder i eller under vann, gjøre vannsport etc.

Den er vanntett opp til 10 meter under vann og holder din tlf eller ditt kamere 100 % tørt.

 

Denne vanntette posen er noe du virkelig kan ha det morro med som jeg anbefaler på det sterkeste.

Du finner den her:  http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-deksel-og-etui/vanntett-pose-til-din-mobil-eller-kamera

 

www.handelsportal.no har alt innenfor deksler, samt øretelefoner og annet tilbehør til din iphone 4 / 4s, ipad2, ipad 3, ipad 1, Samsung, smykker og klokker.

 

Du finner garanter noe du vil like :)

 

Du kan også designe ditt eget deksel hos www.handelsportal.no og det kan du gjøre ved å trukke her:  http://handelsportal.no/butikk/lag-ditt-eget-deksel

 

 

Håper du ble glad for tipset;)

 

 

<3 LinniBowling og pizza

09.07.2012

 

 

 Sykt irriterende at det stod igjen 1 nesten hele tiden da jeg kastet !?? ÅÅÅH, jeg må kaste hardere neste gang, da skal jeg knuse den " Mr tripple x " ;)

 

 

Spiste på peppez etter en spennende match - haha..  

 

 De som jobber der var så hyggelige å gi Dennis noe å tegne på og det var så klart veldig stas.

Kan til og med tegne med begge hender - multitalent han der ja.. ;) 

.. men det er jo mye morsommere å tulle med Mamma enn å tegne..

..og danse til den kule peppez musikken som de spiller der. YEAH!

 

En utrolig koselig kveld med verdens beste gutt(er) ;)

 

 

Kos dere masse ;)

 

SMASKFORDI VI JENTER FORTJENER DET ;)

07.07.2012

 ANNONSE

 

 

Idag har vi virkelig hatt en deilig dag med luksus. Jeg har ikke hatt på løsnegler siden før jeg fikk Dennis, det vil si snart 3 år siden, men jeg fikk tilbud om å prøve ut negler hos Femfa som ligger i slotspassagen, noe jeg veldig gjerne ville teste ut. Jeg har ikke hatt tid til å dra ned til salongen å gjøre det enda, så de tilbydde seg å komme hjem til meg å gjøre det - snakk om servicemindede mennesker. Jeg ble selvfølgelig utrolig glad for det, så da kom verdens flinkeste, Katlin, hjem til meg og fikset de idag mens Dennisen sov ettermiddagshvil - perfekt for en travel småbarnsmor  ;)

 

Kose seg ;) Alle jenter fortjener å bli behandlet som prinsesser i ny og ne ;)

 

 

Ble utrolig fornøyd og anbefaler ALLE å teste ut neglene hos Femfa.

  

Jeg er kanskje en gutt i personlighet mange ganger, men er ekstremt feminin utseende messig, men det var ikke akkurat noe sjokkbeskjed for dere ;) Haha.. 

Jeg var så heldig å få glitter på neglene mine - "Gid a meg" ;) 

Jeg føler meg ekstra ren med fine negler.


Selvfølgelig fikk min bestevenn også gleden av nye negler. Hvis jeg skal prøve noe nytt, reise et sted osv, liker jeg å dele gleden med andre slik at det blir en ekstra hyggelig opplevelse, og det er der Henriette kommer inn. Vi deler så og si alt ! Hun var også strålende fornøyd med sine nye negler med glitter på.

 

 

 

 

 

Jeg har alltid vært litt imot vippe extensions ettersom det er det siste jeg trenger, da jeg har veldig lange naturlige vipper fra før av, men fikk vite av Femfa at deres vipper ikke sliter i det hele tatt på mine egne og at jeg ikke trenger å bruke mascara etter jeg har satt de på. Nå som det er sommer er det utrolig deilig å kunne stå opp "ferdig sminket" og bade i sjøen uten å måtte tenke på hvordan man ser ut. De er faktisk helt geniale og perfekte for deg som liker å bruke tiden din på viktigere ting enn å sminke deg. Det gir deg en naturlig og perfekt look og jeg anbefaler virkelig disse på det sterkeste. Henriette sier hun har prøvd vippe-extensions en del ganger før, men vippene fra Femfa er det beste hun noen gang har prøvd. Hun elsker også at hun nå kan sove ekstra lenge om morningen før hun skal på jobb, da hun våkner opp "ferdig sminket". Man får virkelig valuta for pengene med andre ord.    

 


Noe annet veldig hyggelig som skjedde idag var at jeg fikk et utrolig koselig brev og en vakker rosa rose fra en "hemmelig beundrer" <3

 

Dennis syntes rosen var utrolig fin og gikk rundt med den lenge, haha !

 

 

Dennis er jo min lille rose <3

 

 

..- men ingen rose i hele verdens er vakrere enn ungen min <3

 

 Det mener nok alle foreldre om sine barn ;)

 

 

Nå skal Dennis Michael og jeg dra og bowle og spise pizza på peppez sammen, det blir coolt ;)

 

 

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen ;)

 

 

 

SMASKLigger i sengen og slapper av med en film og en kompis, mens Dennis sover så søtt i sengen sin. Deilig fredag med andre ord. Jeg vil bare med denne meldingen ønske alle mine herlige lesere en riktig god helg! Beklager dårlig blogging i det siste, men veld

06.07.2012

57453-1-1341611348165.jpg
Ligger i sengen og slapper av med en film og en kompis, mens Dennis sover så søtt i sengen sin. Deilig fredag med andre ord. Jeg vil bare med denne meldingen ønske alle mine herlige lesere en riktig god helg! Beklager dårlig blogging i det siste, men veldig mye som skjer for tiden så har ikke hatt energi til å blogge, men lover å komme sterkere tilbake.Husk: "Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere"Smask fra Linni


KAN ALDRI BLI FOR MYE KOSE-OVERDOSE :)

04.07.2012

 

Dennis og jeg koste oss som utrolig mye hos Tante igår som alltid med Stefan og Stephanie.(kusinen og fetteren min)  Vi var så heldige å bli bedt på middag nok en gang, og det er umulig å takke nei til ettersom hun lager verdens beste mat  ;)

 

 

Det mangler ikke på kos og kjærlighet rundt Dennis ihvertfall. Her sitter han godt i armkroken til min fetter Stefan <3

  

Det er så fin lekeplass utenfor der tante bor og det er Dennis selvfølgelig veldig glad for. 

 

Haha.. alle vil kose med Dennis, og her sovnet han nesten i armene på tante.

 

 Man kan aldri få for mye kos, det er det beste jeg vet !

 

Håper det blir fint vær imorgen for da skal jeg ta med Dennis på stranden, det er så digg å bade og sole seg.

 

Nå holder jeg på å lage middag til Dennis, og det er fisk som står på menyen idag - Nam,nam.

 

 

Hva har dere gjort, bortsett fra å lese bloggen min ? ;)

 

 

SMASKSOMMERTID !

03.07.2012

 

Hei, hei alle sammen ;)

 

Jeg har hatt en fantastisk helg hvor jeg blandt annet feiret 30 års dagen til verdens beste jente, Anette, på lørdag. En kompis av meg har så utrolig mange flotte bilder fra festen, så da blogger jeg bilder fra festen så fort jeg får de tilsendt.

  

 

 

Akkurat nå nyter jeg sommerferien med verdens beste gutt <3

Dennis begynner ikke i barnehagen før August og derfor har vi masse tid til å kose oss;) Tenkte å ta med Grandma og Dennis til Spania så fort det lar seg gjøre, men foreløpig skal jeg nyte dagene med Dennisen min.

 
Igår gikk vi ute i det fine været og koste oss skikkelig.

Det var stor stas for Dennis da vi fant denne lekeplassen på Akerbrygge, så der var han mer enn fornøyd .

 


 

Jeg føler meg som sånn overbeskyttende Mor når jeg ser alle de andre foreldrene på lekeplasser sitte bakoverlent og slapper av mens de ser på det kjæreste de eier og har leker. Jeg derimot får hjertebank når Dennis Michael begynner å klatre i store lekestativer og henger og dingler her og der - GOSH! Tenk hvis noe skjer "babyen" min, da hadde jeg aldri kunnet tilgitt meg selv, men lar han holde på fritt selvom. Det er jo viktig å la de lære også, som f.eks hvis han klatrer og faller og slår seg litt, så gjør han ikke det igjen, da vet han at han får vondt. Jeg løper jo bort hvis det ser ut som han trenger hjelp, eller er redd han skal falle, men da sier han bare: " Jeg klarer selv Mamma !! ". <3  Herregud, jeg gleder meg til den dagen man slutter å beskymre seg så mye over alt barna sine gjør hele tiden, men har på følelsen av at den dagen aldri vil komme.. ;) 

"Jeg løper opp og ned, rundt og rundt og erter Mamma når hun sier: " Dennis, kommer du? "  "Da er det ekstra morsomt å løpe motsatt vei, sånn at Mamma må løpe etter og fange meg;) Ler godt da "

 

Haha, hvem trenger å trene når de har barn ? ;)  

Apropos trene.. Vi spiste middag på Mc Donalds igår og det slår aldri feil. Husker hvor stor og kult storebroren min og jeg syntes det var, da Mamma og Pappa tok oss med på selveste Mc'ern <3

 


 

Dennis storkoste seg med maten og leken han fikk i happy mealen sin.

 

 

  

Da vi kom hjem var det mere kos, selvom det var langt over leggetid for minsten.

Vi så på film med dyner og puter i stuen og det er så koooooos !

 

  

Dennis fant plutselig ut at han ville overnatte på balkongen, så da fikk han lov til det. ( I ca 15 min ;)

Vi fikk besøk av en venn av meg som bærte Dennis i seng og leste bok for han, og da sovnet han til slutt ;)

 

En utrolig koselig dag med verdens beste sønn <3

 

 

Nå hviler han ettermiddagshvil mens jeg jobber litt på pc'n. Vi skal ut å filme noe greier for Vg.no om et par timer, og så bærer det videre i et viktig møte på kontoret, før vi så skal i middag til tanten min.

 

Her går det unna ;)

 

Snakkes snart.

 

<3 Linni


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits