Bakemeister ? ;)

31.07.2011

57453-1-1312106536423.jpg

 

Vi har bakt boller idag, og de ble sykt store denne gangen? Vet ikke hvorfor.. Deilig det da;)

 

 

Jeg har merket at det har faktisk mye å si på været om deigen vil gi et bra bakeresultat. Klin umulig å bake når det er lummert ute, eller sol og regn samtidig. Det er sykt! Da vil ikke deigen samarbeide med meg ihvertfall?! Har dere opplevd det? Får heller ikke ordentlig pisket krem hvis det tordner. Trodde bare det var myte, men har selv erfart det. Det er så rart med det der.

 

 

Anyways, jeg klarte jo å pendle kanelbollene med egg, og det pleier jeg jo kun å gjøre på vanlige runde boller. Glemte meg bort idag, så de ser brente ut pga de blir ekstra brune med kanelet og penslet egg, men er heldigvis ikke det;) De 3 til venstre ble med på brett nr 2, så de penslet jeg ikke, og det er mer riktig farge føler jeg;)

 

Jeg er glad i å bake boller, men elsker mest å spise de;)

 

Nydelig vær idag også;) Yeeej, værgudene er snille med oss, selvfølgelig - når ferien er over.. men kan ikke klage.

 

Stranda frister litt, så får se hva det blir til;)

 

 Hva skal dere?Dennis Michael og jeg bare kooooser oss + at jeg har svart belte i shopping ;)

30.07.2011

Morgenfuglen min foretrekker heller knekkebrød fremfor brød for tiden?! Sikkert fordi jeg spiser knekkebrød hele tiden, og han er jo en liten hermegås, akkurat som alle andre barn i hans alder ;) 

 Han klarer jo ALT selv for tiden. Spise selv, kle på selv, ja det er jo ikke måte på alt han klarer, selvom han kanskje ikke gjør alt riktig da. Det gjør ingenting, fordi Mamma fikser på alt etterpå uansett;)  Hvis jeg vasker klær, hjelper han meg å putte klærne inn i vaskemaskinen og syns det er kjempegøy.?! Og hvis han ser noe rart som f.eks smuler eller noe sånt så sier han: "ÆSJEEE!"  Han er jo den drømmegutten for småpikene;) Hehe. De tallerkenene han spiser av, kjøpte jeg til han da vi var i dyreparken i Kristiansand, og jeg hadde prikk like da jeg var liten. Utrolig søte!

 Dennis og jeg tok taxi til IKEA idag.. ja, jeg er snart ferdig med lappen.. Får bare aldri ut fingern når det kommer til å ta teoriprøven.. skal ta den neste uken tenkte jeg. Nå må jeg bli ferdig med lappen, fordi det er UTROLIG SLITSOMT å være alene mamma uten lappen..

 

Heldigvis finnes taxi, og han taxisjåføren vi fikk idag var jo tidenes snilleste sjåfør. Han var Norsk-pakistaner og vi avtalte sånn at han hentet oss når vi ønsket det. Han trodde jeg skulle bruke noen timer, men jeg og Dennis er kjappe av oss, så vi fikk alt vi trengte, mat, lek og kos på ca 50 min tror jeg.. ikke dårlig. Da jeg ringte sjåføren og han hentet oss, sa han: "Herregud, hvordan har du klart å kjøpe så mye på så liten tid? "  Hehe.. Jeg bare: "Jeg vet ikke, vi er bare kjappe av oss, og er ikke keen på å være på IKEA hele dagen.." Så bare lo han og mente det ikke var normalt at jenter bruker så liten tid som jeg gjorde og klarer å kjøpe så mye. Jeg sa da at jeg har svart belte i shopping;)

 

Jeg puttet alt vi trengte i vognen til Dennis da vi handlet. Så gikk Dennis ved siden av meg, og fulgte etter meg, mens han hadde det kjempegøy med alle lampene og alt annet som var på vei til kassen. Da vi kom til kassen satte jeg han oppi en sånn kasse som var tom , og der stod han å gliste og ropte hei til alle. Utrolig praktisk å putte han oppi der, mens jeg lastet opp varene og betalte. Da kunne han jo ikke løpe sin vei, og de i køen mente også det var smart. ;) Så fant vi en handlevogn hvor jeg satte Dennis i det setet som er i den, og alle varene oppi handlevognen, så dro jeg barnevognen etter meg, mens jeg dytett Dennisen og varene. Vi mødre får til det vi vil, når vi vil.;) Taklet dette så bra syntes jeg at tenkte: "Hvem trenger en mann liksom??" ;)   

 

 

Denne lille tassen her var så samarbeidvillig på ikea idag, så han fikk en velfortjent is. Sin første soft-is, og den dumme Mamman hans glemte å spørre om sjokoladestrø.. jaja, da har han det til gode;) Jeg har seriøst ALDRI i hele mitt liv sett Dennis smile så lenge i et strekk da han fikk isen. Til og med de 2 damene bak meg (som var kjærester;) begynte å le fordi det så ut som han hadde kommet til himmelen da han han fikk den. haha.. ler meg ihjel når jeg tenker på utrykket hans. Han så nesten utstoppet ut.. <3  (btw, Han har arvet øyevippene sine fra Pappan min, altså morfaren hans, og det har heldigvis jeg også;)

  Haha, her så han forfjamset ut.. I det siste så har jeg begynt å matche Dennis Michael og meg, og det er utrolig gøy! Igår gikk vi begge i fersken farget overdel, og converse sko. Idag gikk vi i turkis overdel, ola-skjorte og like sko igjen;)
"Jeg er verdens heldigste gutt, som har fått verdens største is", tenker han sikkert ;)

 

Etter at vi hadde vært på Ikea, dro vi hjem, spiste litt mat,pakket ut og lekte. Jeg kom på at jeg måtte på butikken for å handle, men da hadde akkurat Dennis sovnet ettermiddagsluren sin, så hadde ikke hjerte til å ta han opp av sengen. Ringte Gudmoren hans , Sarah, som er min bestevenn i hele verden, og spurte om hun hadde mulighet for å passe han i 30 min.. Jeg rakk seriøst ikke å legge på før hun ringte på døren, og da hadde jeg hun fortsatt på tlf.. Hun forguder jo Dennis og han henne, og vi er så heldig som har Sarah i livet vårt. fordi hun er god å ha og er den beste! Alle venninnene mine spør meg ofte om de kan passe Dennis fordi de selv vil uten at jeg har spurt til og med, og aldri har noen sagt nei når vi har trengt de. Fy søren så heldig jeg er som har sånne venner! Jeg er så glad i ALLE vennenne mine, fordi det er kun ekte venner som stiller opp for hverandre. Er så glad for at 3 av bestevennene mine bor rett ved siden av meg. Altså Heidi, Anette Marie og Sarah. Vi er de ekte frustrerte fruene i nabolaget her altså;)

 

 

 

Måtte ta med meg vognen fra butikken, da det ble litt for mye å bære.. Helt normalt Linni.. ble en smule flaut å drasse med meg den etter meg, fordi jeg var redd folk skulle tro jeg hadde stjålet den. Det hadde jeg IKKE! Fordi postnøkkelen min bruker jeg alltid der hvor 10 kr skal (Ja, det funker, og jeg fant ut det selv for noen år siden;) Og grunnen til at jeg gjør det er fordi at jeg blir da nødt til å levere den tilbake for å få postnøkkelen min igjen;)  Sarah lo seg ihjel, så det er hun og Dennisen som tok dette bildet ;) 

..og det var en liten en som ropte "MAMMAAAAA" lang vei, da han hørte jeg snakket med Sarah fra veien;) Det er det beste mine ører kan høre! En liten myk og herlig stemme som roper på meg- mamma ;) (Jeg skulle gitt mye for å rope på min mamma igjen å se henne smile til meg.. <3 )Da jeg kom frem og tittet opp på han, gikk smilet rundt på han. <3 Herlig alder han er i nå altså. Blir jo "forelsket" i sønnen min på nytt for hver dag som går.


Avsluttet den herlige dagen med å gi Dennis et kveldsbad som vanlig.Her er han trøtt, og han sovnet på 3 sekunder da jeg la han i sengen;)

 

Ellers har jeg bare vasket, ryddet og kost meg med Sarah idag. Heidi og Sarah skulle egentlig kommet til meg nå, men jeg orket ikke fordi det føles ut som jeg holder på å bli syk. OOOH NOOO! Det har jeg ikke tid til nå, fordi jobben begynner fra mandagen igjen. Jeg skal jo jobbe for Tv2 i Spania, vi begynner jo å filme til sesong 3 avLinni-serien om ikke så lenge, så har jeg photoshoot i L.A med en annen kjent modell jeg ikke kan røpe enda, en annen jobb for en annen tv-kanal som jeg ikke kan røpe, og masse møter i forbindelse med nye samarbeidspartnere, bl. a til bloggen og andre spennende prosjekter. Jeg kan virkelig ikke bli syk nå, så derfor bestemte jeg meg for å bare slappe av ikveld.

 

Jeg sitter å spiser knekkebrød med makrell og drikker gul lipton te, mens jeg skriver til dere. NAM! Makrell renser blodårene, og te er bra for halsen.. tror jeg.. Yeye, godt er det uansett. Jeg har dritvondt i visdomstannen min igjen, og det føles ut som jeg har fått betennelse i hele munnen, øreverk og vondt i halsen. NEEEI! Jeg nekter.. jeg får dytte i meg repsils, putte bomullsdott i øret, og dra til tannlegen å få ut de driiiit visdomstennene neste uke. Hva fa... skal vi med de idiotiske VISDOMstennene. Jeg har nok visdom fra før av jeg, og trenger ikke noe hjelp fra de. Alt de gjør er jo å gjøre meg vondt;( ÅÅÅh klikker på de!!!  

 

 

Jaja. Nå har jeg skrevet en hel bok til dere føles det ut som, så hvis dere ikke har sovnet enda, så tenkte jeg bare å si: NATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3

 

SMASKAlways coca cola !

30.07.2011

 

 

Torsdag fikk jeg middagsgjester på besøk av Pia og Therese som er to herlige og fantastiske venninner av meg.

Fikk litt flashback fra da jeg var med på 4 stjerners-middag, mens jeg stod å holdt på med middagen osv. ;) Hadde også bakt boller etter jentenes ønske, og heldigvis likte de bollene mine. ;)

 Fine jentene! Alltid like koselig å være med de!  Tessi-snuppa har pakket seg godt inn i putene mine ;p

 Jeg serverte de thaimat. Hadde bl. a green curry oppi gryten som jeg elsker! Elsker thaimat! Haha, ser ut som vi har hatt barnebursdag med alle colaboksene og vannet som står på bordet ;) Tror vi drakk 10 colabokser tilsammen eller noe sånt. We loooove coca cola ;)

 YEEEEJ! Fikk en bok jeg lenge har ønsket meg fra Pia. ENDELIG!!

 

 


Jeg ble så glad at jeg kastet meg rundt halsen hennes ;)

 

Den boken er helt fantastisk, og jeg anbefaler ALLE jenter til å skaffe seg boken hennes. Den er jo helt genial hvis du virkelig vil lære om shopping, sjekking, skikk og bruk. Den er skrevet på en utrolig bra måte, den har humor, og du vil jo bare elske den. Jeg vet at jeg gjør det:)

 

Så løp og kjøp jenter, eller gutter til kjærestene Deres ;)

 

 

Ellers var det en superkoselig kveld og vi koste oss som vanlig, mens lille skatten min lå og sov så søtt i sengen sin <3
Strandkoooos ! Endelig sooool!

29.07.2011

Dennis Mike, Heidi og kjæresten henne Per og jeg var på stranden kl:10:00 idag. Allerede da var solen gloheit mot kroppen. ;)

 Dennis er jo en drøm å ha med på stranden, og så har han blitt så ekstremt kosegutt i det siste. Yes as, det elsker mamma'n hans som er så glad i kjærlighet. Han var i strålende humør i hele dag, satt oppå meg og koste, lekte med spaden og bøtten sin, kastet ball, badet, og sov i 2 timer i vognen sin. Blir varmt for de småtassene, så da er det deilig for de å sove ettersom de blir så trøtte av varmen. ;)

 Her får jeg enda en klem av lille hjertet mitt <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Superparret Heidi og Per ;)

Dennis Michael og Heidi i en dyp samtale ;) haha.. søtnoser ;)

 Gutta skåler.. Dennis syns det er sykt kult å skåle. Schkååååål!

 BAYWATCH har fått konkurranse. haha! Pamela Anderson og Jasmin Bleeth ;) hahaha! Morsom jeg..

 

(Gosh, jeg ligger helt mongo på dette bildet.. Puster ihvertfall inn på dette bildet ;p Trekker som vanlig nakken min sammen?!)

 Per og Heidi koooser seg <3

 Dennis og Per har blitt skikkelig buddiser;) Han syntes det var kjempestas å sitte på skuldrene til Per, men ser noe skeptisk ut på bildet bare?! Haha ;)

 


Dette kledde dere Per og Heidi. Bare å sette igang å få en ;)

Hvis noen lurer på hva Dennis sier på dette bildet, så sier han: "LYYYYS! LYYYYYYYS!" Han er ekstremt opptatt av lys, og da vi var på butikken isted og han så en hylle med lyspærer ropte han: "LYYYYYYYYYYYYS! " Jeg så på Heidi og sa: "Hvordan visste han det liksom?" Mittt lille lysgeni <3

 

Utrolig deilig dag idag altså. Fler av de takk, kjære vær-Guder ;)

 

Eller hva folkens?Jeg har lyst til å spise produktene mine fra www.makestyle.no

26.07.2011Reklame ;)

 NYHET fra TL Design. Vil du ha neglelakker som ikke lukter dritsterkt sånn at du nesten svimer av? Jeg har skaffet meg 8 neglakker som lukter av deilig frukt, og hver av lakkene har en unik og god lukt.

 

Dette er exclusive og omtalte neglelakker som for det meste blir brukt av profesjonelle negledesignere . Jeg gjør så og si husarbeid hver dag og opplever ofte at neglelakken preller av og blir så fort stygg. Det er så slitsomt å drive å fikse på neglelakken hele tiden, men det slipper jeg utrolig nok med disse. Den tørker så og si med en gang du har tatt den på, og det ser ut som de nesten er fake fordi neglene blir så utrolig blanke. Utrolig nok så sitter lakken så sinnsykt bra og lenge. Når du tar den på deg får du ikke luft i lakken, slik at det slipper å se ut som du har bobler i lakken, med andre ord så får du helt seriøst perfekte negler;) Jeg føler meg så ren på hendene når neglelakken min er fin, så derfor vil jeg ha noe som virkelig er bra, og i tillegg til det så lukter det som sagt forskjellige deilige frukter;)

  

Du finner de her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/TLDES1

 

Hvis du prøver de, så fortell meg hvilken lukt/farge du liker best. Jeg elsker alle luktene og fargene, men hvis jeg må si en favoritt må det selvfølgelig bli den rosa, for den lukter jordbær. ;) Jeg får nesten lyst til å spise neglelakken.. GOSH!

 

 

Jeg elsker cup cakes og nå har jeg fått tak i cup cakes lipgloss som også lukter som en drøm. Da jeg skulle lukke de opp for å teste de ut første gangen, holdt jeg seriøst på å putte den ene i munnen!? Herregud er det mulig? De inneholder forskjellige lukter og farger og jeg har rett og slett forelsket meg helt. Jeg elsker produktene til www.makestyle.no fordi det har den beste kvaliteten, samt et fantastisk utseende på alt.

 

Jeg er stolt av å være en av modellene til http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/Sminkeborster ;)

 

Håper du ble glad for tipsene;)

 

Smask

 

 

 

 

 

 

 Dennis Mike og jentene ;)

26.07.2011

Idag gikk Dennis og jeg laaaaaaang tur med Sarah og Heidi. Jeg hadde på meg treningsklær fordi jeg skulle trene etter turen;) Det var så deilig å bare gå og gå. Kan ikke huske sist jeg gikk så langt, så det var digg! Dennis satt helt rolig, blid og fornøyd, så da fikk han en velfortjent is;)

 

Heldigvis kom Are som er en god venn av meg, samt jobber i firmaet til Bernhard, på besøk til meg. Iphonen min streiket idag, pga bytting av abonnement, så ingen fikk ringt eller sendt meldinger til meg, og jeg fikk bare ringt ut, men ikke sendt meldinger?! Frustrerende, så da ringte jeg fantastiske Are som kan alt, og så skaffet han meg nytt sim-kort og fikset opp i problemet;) Hva skulle jeg gjort uten Are? Han er så bra! Det er de andre vennene mine òg, for da jeg satte inn sim-kortet igjen, strømmet meldinger fra alle kanter om jeg hadde det bra, var okey osv , pga tlf var av, noe den aldri er. Haha, søteste venner jeg har.

 

 

Ellers skal jeg jobbe litt ikveld. begynner egentlig ikke før mandag, men er så mye at jeg må starte litt ikveld.

 

 

Skal snart legge ut sminketips til dere, and you LOVE that. Ihvertfall jentene som leser bloggen min;)

 

 

Kos dere så lenge;)Herlige venner rundt omkring i Norge;)

26.07.2011

Kenneth og jeg deltok på Robinsonekspedisjonen i 2007.

 

Selvom vi var på forskjellige lag, fant vi tonen raskt ettersom han er fra Stavanger og jeg er halvt Siddis;) (Altså faren min kommer fra Stavanger) Etter Robinson har vi holdt kontakten i alle år, og vi møtes alltid når jeg er i Stavanger. Han jobber rett ved siden av der hvor Grandma og Pappa bor, så dette bildet tok jeg da jeg besøkte han på jobben;) Han er sykt flink regnskapsfører.

 


Slenger med dette bildet;)

 

Kenneth er han høye i blå t-skjorte som nr 3 fra venstre på første rad, og jeg er hun lille i gul som nr 2 fra venstre på det gule laget på første rad;) Herregud for en fantastisk opplevelse, det var først etter Robinson jeg virkelig begynte å sette pris på mat, seng, dusj osv.  Til dere som lurer på hvor høy jeg er, så er jeg 164,5 høy. Det står 165 i passet mitt, men er egentlig 164,5, så vet dere det;)

 

 

 


Han har funnet seg verdens søteste og blideste kjæreste som heter Sofie. Vi hang sammen en kveld med noen andre vi kjenner, og hadde det sykt hyggelig. Elsker Stavanger og Stavangerfolk, de er alltid så blide og har sånn positiv energi!

 Var på hytten til en dritgod venn av meg en av dagene, og det er et av de vakreste stedene jeg noen gang har vært på. GOSH, det var så fint og utrolig fredelig der. Akkurat det jeg trengte i livet mitt den dagen.

 Jeg ble servert utrolig god mat av denne fantastiske "kokken" og så koste vi oss med vin, spilte spill, danset og hadde det sykt hyggelig. Sinnsykt deilig å bare koble av med gode mennesker, og komme seg litt bort når man virkelig trenger det. Herregud som jeg lo den kvelden.. Han ene som var der er jo herlig gærn;) Jaja, de gærne har det godt;)

 Fy søren så deilig det var å se verdens herligste lille skapning igjen. Jeg gråt skikkelig når jeg så han. Var sterkt å holde rundt han igjen etter alt som har skjedd. Smilet på Dennis gikk rundt hodet hans, og han lo så hjertlig når jeg kysset han ihjel. ÅÅÅÅH, lille ungen min <3 Han hadde virkelig hadt det gøy med verdens beste besteforeldrene sine;)  Dette bildet tok jeg på morningen igår, og vi begge er alltid i strålende humør på morningen, så det er bra! Jeg setter alltid på musikk med engang vi står opp, og da danser vi. Dennis hadde det sykt morsomt med den skinnfella og kastet den over seg, rullet rundt mens han lo seg ihjel.. det gjorde jeg også. Altså jeg lo, kastet ikke den skinnfella rundt meg.;) Han er faktisk skikkelig morsom. Lille hjertet<3

 Vi ble innvitert på deilig middag igår hos verdens beste Sarah, eller som Dennis kaller henne, "Tante jaja".


..og vi elsket det vi spiste. Deilig pasta med tomatsaus. NAM!

 Så stilte vi opp foran rådhuset kl:18:00 for å gå i rosetoget med Elhami og Sarah. Vi stod der en god stund, helt til folk sa at det ble avlyst pga for mange mennesker som møtte opp?! Det var jo litt rart egentlig, men vi gikk litt for det og la rosene fra oss utenfor regjeringsbygget.

 Jeg fikk frysninger da alle de 150 000 menneskene holdt opp rosene sine samtidig, det var virkelig vakkert og rørende. Her holder Dennis Mike opp rosen sin <3Senere på kvelden kom mine herlige venner på besøk til meg, Anette Marie, Heidi og kjæresten til Heidi, Per. Anette ble kun en halvtime, men vi rakk å kose oss fordet;) Man føler liksom ikke for å være alene etter alt som har skjedd, og da er det deilig å få kjærlighet fra vennene sine<3 Jeg har med hånden på hjertet verdens beste venner, og jeg priser meg selv heldig som har de i livet mitt. Vi satt og pratet til langt på natt i kosedraktene våres, og bare koooste oss;)

 Godgutten Per til Heidi ;)

Per er en så fantastisk bra gutt, og hvis de fleste gutter hadde vært som han, hadde det aldri vært noe stress.. tror jeg;) Heidi og han passer sinnsykt godt sammen, og jeg gleder meg til den dagen de gifter seg;)Verdens beste Heidi <3 Min aller første venn jeg fikk som barn..

 

 ..- og fortsatt like "forelsket" ;) Haha..

 


Avsluttet med litt nattmat gjorde vi, og det var vanilje-is med sjokoladestrø. MMMMMMMM!

 

 

Ellers håper jeg alle har det bra og sprer kjærlighet!

 

 

Kjærlighet er det viktigste på jord!

 

 

Stor klem fra meg <3

 


 Tunge dager for alle!

24.07.2011

Jeg er ikke akkurat den beste bloggeren om dagen, men jeg kommer sterkere tilbake fra imorgen. Har ikke vært i helt blogghumør etter alt som har skjedd i det siste. Både med vårt elskede lille land, og privatlivet mitt. Det har virkelig vært et mareritt begge deler, men også hatt noen fantastiske gode dager.  Man blir liksom tom for ord, og jeg er ikke i humør til å skrive om uvesentlige ting om meg akkurat nå.. 

 

 

Håper alle sprer kjærlighet og støtter hverandre i denne tunge stund.

 

 

Stor klem fra meg.
God bless Norway!

22.07.2011

57453-1-1311352450342.jpg
God bless Norway!

 

La oss få frem det gode i oss og ikke det motsatte, spesielt etter dette.

 

Forferdelig at dette skjedde et av verdens tryggeste og beste land.. Norge skal jo være et trygt og godt land å bo i. Mine tanker går til de som ikke fikk hjem de som omkom idag;( Forferdelig! Ta vare på hvert sekund av livet deres folkens, man vet aldri hva morgendagen vil bringe.

 

I love you!!!!Me and my Grandma just hanging around ;)

19.07.2011

Igår gikk vi kveldstur i nabolaget, og nøt solen som så vidt tittet frem.Grandma ville ikke bli tatt bilde av fordi hun ikke hadde på seg lebestift.. HAHA! Nåååå vet jeg hvor jeg har det fra ihvertfall;)

 Hun stod opp tidlig idag for å legge håret sitt, og jeg ble jo selvfølgelig med;) Haha, elsker å henge med henne, fordi hun er så morsom. Når hun begynner å bli trøtt sier hun de rareste ting, som f.eks idag ville hun jeg skal lukke vesken hennes, så sa hun: "Kan du lukke vinduet?" Haha, så ler hun seg ihjel fordi hun sier så mye rart. Hun er herlig!!

 

 Hun ble superfin på håret, og frisøren hennes, Anette, fikk masse skryt av Grandma. Her er Grandma på vei til å løfte hendene sine til vers å rope "Jippi" fordi hun da ble veldig fornøyd. Haha.. <3

 Satte oss på en koselig cafe og skravlet om alt mulig rart.. som vanlig.. ;)

 

Da vi skulle gå hjem pøsregnet det, så da satte vi oss på en benk inne og ventet på at det skulle roe seg, og hva gjør Linni når hun skal vente?.. Tar bilder;)Haha!

 

Hehe.. I love my Grandma <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Selvom hun er verdens sprekeste og søteste, er hun ikke frisk.. Hun sliter med mye plager og har det ikke så lett etter at vi mistet bestefaren min, så derfor må jeg være hos henne nå og passe på henne,  få hun til å smile og le ;)

 

Vil jo at hun skal leve i 100 år til minst;)))

 

 

 Endelig i Stavanger hos Grandma og Pappa;)

17.07.2011

 

Verdens sprekeste, flotteste, nydeligste, fineste, snilleste, morsomste, peneste, herligste bestemor i hele verden! <3

 Niesen min , Delara , sitt største ønske i går var å spise middag på Mc Donalds, så da ble det slik prinsessen vår ønsket ;)

 

Haha, Kjell Erik kødder alltid med Granmda, og "erter" henne, så her får han en skulder dengt inn til sin egen;)

 

Dro innom OBS for å handle litt, og der har de en kul maskin som tegner deg ut ifra bildene den tar. Delara trykket i vei på knappene, og da bildene kom ferdig tegnet ut, holdt vi seriøst på å le oss ihjel. Hun hadde klart å trykke slik at maskinen lagde tulletegning av oss, så vi så jo ikke ut. Haha, å herregud!

  Vi spilte spill og koste oss hjemme hos Grandma. Fikk bare 1 dag med de, for Delara og Kjell dro hjem i dag tidlig til Mahnaz og Michelle.

 

Rett før vi skulle legge oss, ville Delara ut en liten tur for å leke, så da tok jeg med henne ut på plenen for å turne litt. Vi hadde det morsomt altså;) Lille vakringen min <3

 

 

 Da vi kom inn for å legge oss, hørte vi Kjell rope til Grandma: " Nå må du gå å legge deg gamla, er ikke du snart 90 år eller noe" haha! Så svarte Grandma: " KA SEIE DU FÅ NÅGE, OM DU E FREKKE, EG SKA PIGEDE TA DEG EG" og så hoppet hun på han i sengen og kløp han ihjel, mens han holdte på å dø av latter og ropte på hjelp fra meg.....haha, hun ble jo litt sliten, så la seg ned for å slappe av, men da la Delara og jeg meg over henne. haha.. stakkars! Kosetiiiid <3 Til de som lurer på hvor gammel Grandma er, så fyller hun 87 år  2. oktober ;)

 


Rett før Delara skulle sove, ville hun tegne i sengen ved siden av meg, så da gjorde jeg så klart det. Hun har sånne tegne bøker hvor man kan tegne over bilder som allerede er i bøkene.

 

Jeg savner jo min lille i bleia så innmari, føler jeg har litt kjærlighetssorg, da Dennis er gutten i mitt liv, så endte opp med å tegne han i bleia med masse hjerter rundt. Lille gutten min koser seg som bare det med sine besteforeldre, og har det så bra, så det er jo godt for hjertet mitt å minne meg selv på. Er jo 2 dager siden jeg så han sist;)

 

Deilig å være i Stavanger. ;)

 

Har dere vært i vakre Stavanger? Girls night out på fredagen;)

17.07.2011

Fine snuppa mi Henriette <3 Klar for en girls night out;)

 Henriette og jeg i storform på vei for å møte de andre jentene;)Vakre Mari var selvfølgelig også med, og vi spiste middag på Olivia.Nydelige Mona <3Christina som jeg ikke har sett siden russetiden, hvor vi bl. a var på samme russebuss, var også med ut;) Var så sinnsykt koselig å se henne igjen. Hun har jo studert i Bergen, og er nå ferdig utdannet advokat! Det er jenta si det. Så stolt av deg <3

 

Haha.. kodak moment! I det vi sa: "Skal vi dra videre".. dro vi alle frem sminken.. ;)

 Hadde en kjempe koselig kveld med alle jentene, men måtte ta kvelden tidlig fordi jeg skulle jo opp dagen etter for å reise til Stavangerrrrr;) I love Stavanger!

 


Alltid koselig å være med snuppene mine <3

 

Nå er jeg klar for Stavanger. <3Reist med tidsmaskin?

15.07.2011

Igår spiste jeg middag ute med verdens beste Mona. Hun er som en søster for meg og vi har kjent hverandre siden vi var 6 år;)Var jo helt fantastisk deilig vær igår, så da var det bare å komme seg ut en liten tur;)

 

Vi spiste på deilige Bølgen & Moi på Akerbrygge/Tjuvholmen, og hadde sol hele kvelden. Det var så digg!

 Mona spiste Kveite, mens jeg spiste den berømte cæsar salaten deres. Jeg er egentlig ikke så glad i salat, men når jeg er på Bølgen & Moi, er det et must for meg. Den er sinnsykt god!

 

  

..så kom en kompis av Mona innom, Daniel, for å hilse på, og det var faktisk veldig hyggelig! Har ikke sett han siden jeg var 15, da vi gikk på samme ungdomsskole. Han er så interessant å prate med, og kan alt om verdensøkonomi og verdensproblemer. Er så deilig med mennesker som kan holde meg oppdatert. Herlig fyr er Daniel;)

..og så kom plutselig Pernille som jeg heller ikke har sett siden ungdomsskolen. Vi har jo gått på samme skole i 10 år, så det var veldig koselig å se denne snuppa igjen.Haha.. Jeg dævver av hvor morsom og godjente Pernille er. Elsker å mimre om "gamle dager", og det ender alltid opp med at vi braser ut i latter. Vi har reunion med ungdomsskolen 20 august, og jeg gleder med så mye atte hjælp! Det er jo 10 år siden vi sluttet på verdens beste ungdomsskole - BJØRNEGÅRD <3 <3 <3 Beste tiden i mitt liv!

 

..

o

Tok oss en liten tur ut og hadde det selvfølgelig sinnsykt kult! Jeg var jo sammen med søsteren min <3

 


Det er så rart.. Jeg glemmer aldri da Mona og jeg gikk hånd i hånd på barneskolen en dag, så sa jeg til Mona: "Tenk når vi er 25 år, da håper jeg vi har langt hår og er pene. Så svarte hun : Ja, og så jobber vi og har sikkert hatt mange kjærester.

 

Haha! Hvor søte er man ikke som barn. Alle drømmene, tankene osv.. Så vips, så stod vi i armene på hverandre på en kul bar i Oslo og er 25 år ;) Sa til Mona at tiden går så fort at det føles ut som vi har reist i en tidsmaskin.. GOSH!

 

Var uansett utrolig hyggelig kveld, og håper dere hadde det samme;)

 

Smask 

 Herlig dag, herlig sønn, herlig bestevenn !

14.07.2011

Var jo helt NYDELIG vær idag! Dennis og jeg lekte ute i hele dag, lå på plenen og koste oss med deilig mat og is.Dennis Michael er en skikkelig gutte-gutt! Han elsker gravemaskiner, biler, og alt han kan mekke på. En skikkelig tøffas <3

 Haha, se på lille Dennisen. Han ser så rar ut her, men det gjør jo jeg også. Ikke så rart, da vi lå på en benk og slappet av, mens vi tok dette bildet. Man ser hvem han har arvet leppene sine ifra ihvertfall;)Jeg ler høyt når jeg ser på han leke. Han lager så kule lyder og gjør de rareste ting, og når jeg begynner å le (mest fordi jeg kjenner jeg er så stolt av han at jeg må smile og le) ser han bort på meg med lurt smil. Pappan hans er på guttetur i Marbella, mens vi koser oss her hjemme. Dennis skal jo til besteforeldrene sine(Moren og faren til Bernhard) om noen dager, mens jeg skal til stavanger på lørdag for å besøke Grandma og Pappa.  Blir bare noen dager, men det skal bli godt å se de igjen.

 

Jeg vet jo hvor glad Dennis Mike er i besteforeldrene sine, og hvor mye han koser seg i Snertingdalen;)
 Det er betryggende;)'


Senere kom snuppa mi Henriette på middag til Dennis og meg, og de to er så utrolig kompiser.. Hun er jo tros alt en av fadderene hans,)

 

 Jeg lagde taco og nachos idag. Det slår jo aldri feil, verken hos barn eller voksne;)

 

 

Har virkelig hatt en deilig dag, og kost meg med mine kjære <3

 

 

Nå skal jeg legge meg.

 

 

Natta ;)

 

 Harry Potter premiere!

13.07.2011Dro på premieren inatt med mine herlige jenter Camilla, Pia og Therese ;) Ser ut som vi skal på sex in the city premiere, men det var altså Harry Potter premieren;)

 Måtte se på filmen med 3d briller igjennom hele filmen, og det var en fantastisk opplevelse. Skvatt flere ganger, da det føltes ut som det man så kom rett mot deg.

 

Var litt show før filmen, og det gjorde stemningen enda bedre. Under filmen klappet man, gråt, hylte, skrek, lo, og det var en fantastisk opplevelse å se filmen med så mange Harry Potter fans;)

 

Valget på kjole denne kvelden ble den folk flest her inne ville jeg skulle ta på meg, nemlig denne eventyrlige hvite prinsessekjolen;) Jeg er virkelig glad for at det ble denne, fordi jeg følte meg som en prinsesse i den, og tror jeg aldri har hatt på meg finere kjole før i hele mitt liv. Den er altså designet av herlige Pia Haraldsen. 

 

Ellers så anbefaler jeg ALLE å se denne filmen. Du vil ikke kjede deg et sekund, og nesten 3 timer virker som en halvtime;) 

 

Under finner dere linker til nettsider som har skrevet om oss:

http://www.vg.no/rampelys/harry-potter/artikkel.php?artid=10088464

 

http://www.kjendis.no/2011/07/13/kjendis/harry_potter/premiere/rod_loper/sigrid_bonde_tusvik/17288271/

 

http://www.seher.no/873788/linni-meister-kom-paa-premiere-i-pia-haraldsens-kjole

 

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/pia-haraldsen-jeg-faller-ikke-for-nerder-3538188.html

 

 

 

 

 

 Kjoler fra Pia Haraldsen sin kolleksjon! Hvit Vs Rød? Til Harry Potter premieren inatt. Hjelp!

12.07.2011

Jeg virkelig ELSKER denne kjolen, og vurderer virkelig å ha på den ikveld. Den ser jo veldig eventyrlig og vakker ut, akkurat som Harry Potter filmene;)

 

Rødt er jo veldig hot for tiden, så vurdere også veldig sterkt å bruke denne.. Hmm.. kan jo bruke den ved en annen anledning da, så er ikke helt krise. Off, jeg vet ikke jeg..

 

Kan dere hjelpe meg?

 

Hvilken skal jeg ha på folkens?Ragnhild fra Nikita By-porten to the hair-rescue;)

12.07.2011

Ragnhild er en av de beste frisørene fra hele Nikita kjeden, sammen med Sandra og Cecilie som jeg vanligvis bruker.

De har ferie, så da sendte de meg til den beste av de beste, nemlig Ragnhild som jobber på Hairshop by Nikita. Denne frisøren er virkelig verdt å reklamere for, da denne dama virkelig kan jobben sin. Hun imponerte stort, var rask, nøye og fikk håret mitt akkurat slik jeg ønsket det.

 


Hun farget først etterveksten, så stripet hun hele håret mitt lysebrunt, og jeg ble kjempe fornøyd!

 

Dere får se det endelig resultat ikveld, for da skal jeg på Harry Potter premieren. Gleder meg veldig, og dere må hjelpe meg med å velge kjole etterpå, for det står mellom 2 og er fra kolleksjonen til Pia Haraldsen;)

 

 

Tilbake til hår, det elsker vi, gjør vi ikke vel?.. ;) Jeg har blitt så sinnsykt flink til å kure håret mitt masse i det siste, og har det i lenge hver gang jeg gjør det, og det synes virkelig på håret mitt. Jeg har aldri vært så snill mot håret mitt som det jeg har vært i det siste, og det er bra!

 

Hvis du ikke gidder å kure håret ditt selv har faktisk Hairshop by Nikita en fantastiks kurmeny som jeg fortelle dere om.

 

Det finnes ekspresskur som tar 3 min, hvor du i tillegg får hodebunnsmasasje, det er det beste jeg vet, og det koster kun 49 kr. Dette er altså kurer som frisørene mener passer best til ditt hår, og du har også en kur på 10 min med hodebunnsmassasje - koster 135 kr.

 

Etterbehandlingskuren som man tar etter å ha farget håret osv, for å opprettholde den naturlige glansen koster 195 kr,og spesialkur med damp og massasje som tar 20 min koster 255 kr.

 

Hvis du vil gjøre noe ekstra hyggelig for håret ditt, nå som det er sommer, sol og det slites pga varme, anbefaler jeg en av disse kurene på det sterkeste. Selv tok jeg den på 10 min idag og håret mitt glinser som bare det;)

 

YEEEEJ!

 

No more hårreisende episoder;)Latter forlenger livet ;)

10.07.2011

Jadda.. Pakket strandbaggen klar, tok på meg bikinien og gikk på stranden med Therese. Vi endte opp med å gå en liten tur på huk, fant oss en benk, begynte å fryse som FA... og endte opp meg å sitte sånn her...BRRRRRR!Folk rømte stranden, og det begynte faktisk å blåse noe helt sykt! Satt der en liten stund da, og prøvde å være positive, men til ingen nytte.. Solen ville ikke komme frem, så da dro vi hjem til Therese for å slappe av, og lade opp til kvelden.

 

Etter at vi hadde dollet oss ferdige, fått et lite besøk av en kompis av oss som heter Julian, dro vi for å møte Pia på Nodee;)Nodee er jo yndligsrestauranten min og Pia sin, og Therese elsket stedet. Vi spiste selvfølgelig den berømte crispy ducken deres. NAM!  Her koser Therese-godjenta seg med sjokolade fondant. Den er litt for god spør du meg..Nydelige Pia;)

 

Vi endte opp med å sitte der i 5 timer, lo nesten hele tiden og bare koste oss. Det er deilig det. Altså fra kl: 20:00 - 01:00 satt vi der, før vi bestemte oss for å ta en liten tur ut på byen. Det angret vi absolutt ikke på. Fikk danset litt og kost oss veldig.

 

Med andre ord så hadde vi en perfekt kveld;)

 

Har dere gjort noe gøy da?

 3-kløvern;)

10.07.2011

Torsdag dro gullungen min og jeg til fadder-Henriette og "onkel"-Chris. Vi skulle grille, leke og bare kose oss;)Dennis Mike var veldig glad da vi var der, danset til musikk, lo og køddet rundt hele tiden;) Henriette, Chris og jeg er 3-kløvern. Vi har det alltid så sykt morsomt sammen, og jeg virkelig elsker dette parret!

  

Disse to er buddiser for å si det sånn;)

 

Spiste så sinnsykt god grillmat! Go Chris altså. Elsker grillmat!

 

 

Så skulle vi få Dennis til å sove, og det gjorde vi ved å synge barnesanger til han med verdens heseste stemme;) Chris er desidert den morsomste gutten jeg vet om, og gjør de rareste ting og bevegelser. Med andre ord, det var ikke lett å synge, da han drev å køddet.. haha!

 

 Fredagen dro Dennis og Bernhard til Snertingdalen, så da ble jeg forlatt alene, men ikke så lenge;)

 

Her er jeg Klar for enda en kveld med beste-Henriettemin <3

Startet med et glass cola da jeg kom til Henriette;)

 

 


..så viste hun meg hvordan man spretter champagne;) Neida, akkurat det kan jeg da,).. så da måtte jeg jo bytte ut cola'n min med champis, noe som er fullt lov på en laurdaaaaag;)

 

 

 Godgutten Chris, klar for å jobbe;)CHRIS-MODEL liksom ;)

Hahahahah! FLINK til å spille på champis Henriette;)

 

Vi hadde en uforglemmelig kveld på byen, og koste oss max! ;)Gode naboer ;)

07.07.2011

Verdens søteste kjæreste par <3 Per + Heidi = sant <3

 Vi gikk å tok et glass på uteserveringen rett ved oss. Deilig å ha venner til naboer altså. Koste oss i noen timer, og roste tempraturen opp i skyene. Det bildet ble tatt kl:23:00 og da var det fortsatt lyst og varmt ute, og det er så deilig når vær-gudene er snille mot oss,;)Etter å ha sagt hade til Heidi og Per, ropte denne vesle karen på meg;) Henrik Thodesen, var på besøk hos en av naboene mine og innviterte meg opp....og der satt en av mine bestevenninner og nabo - Anette Marie;) Vi ble overlykkelig for å se hverandre.;)

 Enda en herlig nabo av meg som heter Ida <3 Kjempe herlig jente!

 Jesper t.v, var han vi alle var på besøk hos. Han er faktisk en av de gutta som lagde Fan Thomas, hvor bl. a jeg ble parodiert;) Haha! Patrik som sitter ved siden av har vært med på å lage filmen Hjelp vi er i filmbransjen, med Henrik Thodesen i hovedrollen, samt at begge disse guttene er med i den. Gleder meg skikkelig til å se den. Knall gutter altså!

 Haha. GOSH! sa hele tiden til Jesper at han så ut som en yngre versjon av Vin Diesel. Er dere ikke enig det?Han var så snill å servere oss Sørlands chips og smash! My favorite! Skålen gikk på 1-2-3 ;)


Er så glad for at jeg har hyggelige naboer, og ikke sånne håpløse, nyskjerrige og masete naboer;)

 

Var en utrolig koslig kveld;)

 

 

 

 


 Denne reklamen kommer på tv etter sommerferien ;)

06.07.2011

 

Hva syns du?

 

SMASK

 Pimp my stuff;)

04.07.2011

Tenkte å REKLAMERE for www.handelsportal.no ;)

 

Har du Iphone? Ipad? eller annet lignende? Jeg har jo bl. a iphone 4, og skal jeg være helt ærlig så synes jeg selve iphoner og ipader har et kjedelig og noe mer maskulint utseende, så derfor er det gøy å pimpe det opp litt.

 

 

Jeg har VERDENS kuleste deksel på iphonen min akkurat nå. Det forestiller en "rosa kasett", og det ser så ekte ut. Når jeg prater i den, ser jeg at folk må skikke flere ganger på iphonen min, da det ser litt spesielt ut. Haha.. 

 

 

Jeg har også mottatt masse annet fra http://www.handelsportal.no/?nr=90&idkategori=125 Her er noe av det;)

 

Kanskje du driver et firma hvor du ønsker logoen deres på dekslene deres, eller bare rett og slett vil ha navnet ditt eller noen du er glad i på dekslet?

 

Da er det bare å gå inn å sjekke ut diverse kule deksler og annet gøy!

 

 Stor klem

 

 Rolig og koselig helg;)

03.07.2011

Hadde jentekveld i går med Sarah og Heidi. Vi skravlet til langt på natt, mens Dennis Mike lå og sov så godt i sengen sin <3

Var en ordentlig koselig kveld altså, helt perfekt! ;)

 Idag har Dennis og jeg gjort mye gøy. Bl. a så har vi lekt gjemsel, og han overrasket meg skikkelig! Da jeg telte og han løp for å gjemme seg, hadde han tatt ut håndklærne av en hylle, slengt de opp i badekaret og klatret inn for å gjemme seg. Haha! GOSH! Trodde ikke mine egne øyne da jeg fant han slik. Haha.. så jo den lille bleierumpa hans stikke ut, men måtte jo late som jeg ikke så han med en gang i og med at han hadde jobbet hardt for å få til det kule gjemmestedet. ;)

En smart gutt det der ja <3 My baby har blitt en liten stor gutt.. Og for å være helt ærlig, så blir det jo bare morsommere for hver dag som går. Nå svarer han meg når jeg snakker til han, og prater litt tilbake. Helt merkelig for meg, men veldig gøy !

 

 Da det var tid for ettermiddagslur, pakket jeg han inn med puter, da han elsker det! Hentet faktisk en dyne til meg selv også. Er så trøtt om dagen atte hjælp, så trenger all søvn jeg kan få. Fikk forøvrig ikke sovet en dritt, da det ble noe drama med en gutt jeg kjenner, så tlf ringte i ett........ nok om det!)

 


Etter å ha lekt litt ute og spist god middag, så badet lille herligheten. Det er nok det beste han vet i hele verden.

 

Det er så gøy å være Mamma, ja, jeg kan virkelig ikke få sagt det nok! ;)

 

Gleder meg til solen titter frem, for da skal Dennis Michael og jeg løpe ned til stranden! Jeg vil bade!!!!!!!

 

 

 

 


 Godt å være hjemme, men her går det unna ;) (Bilder fra torsdag;)

02.07.2011

Etter å ha kost Dennis ihjel, gjort en jobb for tv3 + møte på torsdagen, dro jeg på Polhem Pr sommerfest på Stratos med Pia Haraldsen og Therese;)Vi hadde det utrolig koselig sammen, og så møtte jeg så klart mange andre koselige folk jeg kjenner;)

 

Godjenta mi Anette Marie blandt annet <3

Kl:20:30 kunne man gå berserk på alt av sko, klær og kremer som lå og hang overalt, bl. a i fiskenett på veggen. Her prøver jeg febrilsk å få løs en sko..Haha! Alltid gøy å få ting gratis ;)

 

 

 

 Var utrolig koselig å snakke med Elisabeth Carew igjen. For en herlig jente det er, og heldiggrisen den gutten som får henne!

 Møtte også den fantastiske designeren Celina Engelstad og kjæresten hennes <3 Utrolig hyggelig mennesker ;)

 


Og verdens beste Elin <3

Girlpower! <3

 

Koste meg veldig og det var virkelig verdt å ta turen. ;) Bernhard ville jo ha Dennis den kvelden, da han skulle på guttetur dagen etter, og er på det enda, så nå er det kun gullungen og meg som koser oss sammen <3

 

Nyter dere sommeren? 

 

 

 Min herlige familie ;)

02.07.2011

Idag fikk Dennis og jeg så og si overraskelsesbesøk av verdens beste Storebroren min Kjell Erik, og mine to nydelige nieser - Delara og michelle <3

..og piano slår aldri feil, og det gjør så klart ikke is heller;) Viktig og alltid ha is i fryseren;) Se på de herlige gullungene <3

 

 Etter å ha lekt hjemme hos oss noen timer, dro vi og spiste på Mc'ern, og så handlet vi en god del mat på butikken før vi dro hjem. Det er jo helt perfekt å ta med barn på Mc Donalds, da det både er perfekte menyer for de små, leker, ballonger, pluss at det som regel er lekerom der, noe det heldigvis var der vi var idag. (På Skøyen;)

 Ser ut som Michelle er snytt ut av nesen på pappan sin <3 Prikk like;) (Bildet ble tatt mens bilen stod stille, til dere som henger dere opp i alt ;p )

 Dennis er stor fan av Onkel Kjell og ville helst bare sitte på armen hans hele tiden;) Det er så mange som sier at Dennis Michael er lik Onkel Kjell,..

 
-..og at Delara er lik meg. Haha.. koselig det da;) Denne jenta er prinsessen min <3


 

 

Yndlings jentene mine i hele verden <3 Synd Mahnaz ikke kunne bli med, men hun var syk stakkars.

 

Elsker å være med familien min, og jeg koste meg ihjel idag;)

 

<3 SMASK <3Jeg har vært på en fantastisk jobb/eventyr i Frankrike ;)

02.07.2011 

 

Hei alle sammen;) Lenge siden!

 

Jeg har vært en uke i La Rochelle i Frankrike for å være med på fangene på fortet med verdens beste mennesker. Havnet på det beste laget, med kun blide, positive og morsomme mennesker. Jeg kan dessverre ikke blogge noen bilder av de andre deltagerne, da det ikke er offentliggjort enda.. men dere kan få en liten smakebit på hvordan jeg hadde der nede til jeg får lov til å blogge alle videoene jeg har filmet, og alle bildene av de andre osv;)

 

 


 

Vi tok båt over til fort boyard frem og tilbake de dagene vi skulle delta, og det var så deilig å være på sjøen igjen. Elsker jo å kjøre båt;) Herregud som jeg og de andre hadde nerver de gangene vi satt på båten på vei ut dit. Vi gruet oss, samtidig som vi gledet oss veldig til å delta i konkurransen. Mest av alt gledet jeg meg til å se selve stedet og få oppleve det tv-programmet som var et av de mest populære da jeg var barn. Husker vi lagde sånne løyper på lekerommet på skolen, for å late som vi var med på fangene på fortet. haha..

 

 

 

 

 

Det som var å bra var at det så akkurat ut som jeg trodde. Det var verken mindre eller større, det var helt perfekt! Vi alle fikk frysninger da vi kom frem, og de spilte fangene på fortet sangen på høytalerne;)

 
Slik så jeg altså ut før vi begynte konkurransen, og jeg skal fortelle dere en ting, og det er at jeg har overgått meg selv og min frykt for diverse,og har gjort de sykeste ting! Haha.. dere kommer til å le dere ihjel, og hver gang vi fikk en nøkkel, så hylte laget mitt som om det var en gevinst på flere millioner;) Haha.. alt for en nøkkel liksom, men de pengene man samler inn går jo til en veldedighet som vi har plukket ut selv, og det syns jeg er det beste med det hele;)

 

 

 

..og slik så jeg ut på vei hjem fra fortet.. full av slim og dritt. Haha!

 

 

 

Synes virkelig La Rochelle er en vakker by, med masse koselige cafeer, restauranter og shopping-gater.

 Det gikk jo i ett, og vi jobbet stort sett hele tiden, men unnet oss en liten fest i ny og ne. Her er hele gjengen på byen en liten tur, men kunne aldri bli for lenge for vi skulle alltid tidlig opp dagen etter. ;)

 

Etter at man hadde vært på fortet i flere timer, måtte man gjøre synker når man kom tilbake på hotellet (gjøre intervju til dagens deltaglese) Det var faktisk veldig gøy pga de utrolige hyggelige guttene som filmet og intervjuet;)

 ..- Og her er kameramannen, Kjell, som er superflink! ;)

 

Klarte jo selvfølgelig å lande feil på en ball, slik at jeg tråkket over på høyrefoten min, men klarte å delta og gå på den fordet heldigvis;) Legg merke til alle blåmerkene mine, og det var etter 1 dag ute på fortet liksom.. jeg så ikke ut til slutt;) Tv2 lagde faktisk en sak på det, med verdens styggeste bilde av meg som er 3 år gammelt fra da jeg deltok på kjendiskampen for UNICEF, og lagde det ansiktsutrykket fordi jeg stod i mål og var redd jeg skulle dø. haha. Uansett, her er linken: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/linni-skadet-paa-fangene-paa-fortetopptak-3526833.html

 

 

 

Jeg og de andre jentene som jeg hang mest med der fikk helt dilla på crepe med nougat. NAM! Det var så altfor godt altså;)

 
Herregud for en gjeng jeg var med i Frankrike. Jeg kunne ikke vært mer heldig, og vi hadde det så vanvittig kult sammen. Alle kom så godt overens og storkoste seg. Klart at alle som hadde barn savnet de selvfølgelig, men det gikk greit så lenge jeg fikk snakke med Dennisen min, og fikk vite av Bernhard og besteforeldrene at han var glad og koste seg;) <3

  

En av deltagerne som jeg ikke kan røpe navnet på enda, hadde med seg bestevennen sin, Therese, og vi fikk utrolig god kontakt med en gang. Var gratis frokost, lunsj og middag på hotellet, men vi lagde oss mat selv innimellom og koste oss på balkongen;)

 

 

Godjenta mi, Thessi <3

 

 

Vi var utrolig heldig med været syns jeg, og jeg og flere av de andre deltagerne rakk å slikke litt sol på stranden;) Se så fantastisk fin denne stranden er!

 

 

 

 

Det var litt av en hjemreise. 7 timer med buss(9 timer pga busssjåføren kjørte feil..) til Paris for så å fly i 2,5 time..Men vi koste oss for det;) <3

 
Fikk ikke akkurat så mye tid til å slappe av der nede, men det gjorde ingenting for da hadde jeg bare savnet Dennis enda mer. Dagene gikk jo så fort, da det var fullt opp stort sett hver dag.

 

Jeg gleder meg veldig til å se alle de andre når det begynner til høst på tv3, og få gjennoppleve alt på nytt;)

 

Er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å bli med på dette, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er den beste tv-jobben jeg noen gang har vært med på;) Dessuten har jeg fått venner for livet;)

 

Skal du se på fangene på fortet til høst da?


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits