Marbella!

29.07.2010

57453-1-1280424970853.jpg
57453-1-1280424972005.jpg
Etter 14 timer med flytur hjem, kom vi omsider hjem.. Da var det akkurat 12 timer til vårt neste fly til Marbella gikk..

Var så trøtte at vi så vidt klarte å stå oppreist. Sov kun to timer tilsammen på flyturen hjem og har vært døgnville hele turen, så alt for lite søvn har det definitivt vært. Bernhard dro innom jobben sin og fikset diverse andre ting, men jeg ryddet ut av de 4 kofferten som vi hadde hatt med oss, sorterte alle klærne og vasket de.

Så ryddet jeg og pakket for alle tre. Da Bernhard kom inn døren stod han og gapte da koffertene var tomme, nyvasket klær hang på tørkestativet og ny koffert var pakket og klar. Han ble så glad fordi han slapp å gjøre noen ting. He he.
Han skjønte ikke hvor jeg fikk energien min fra ettersom vi var syyykt trøtte, og ikke vet jeg heller, men tror det var smilet til Dennis. At vi alle tre skulle på ferie sammen.

Snakket om at vi kanskje skulle dra på bryllupsreise alene, men det kom ikke på tale etter det store savnet etter han i USA, og så klart vi vil ha med sønnen vår over alt!! Da er jo hele den lille familien vår samlet. Stod opp 3 inatt og tok flyet fra Gardermoen kl 6 eller noe. Husker ikke, var så trøtt, men landet 10.30 i Marbella, så nå ligger vi å koooser oss.

Har vært på Stranden idag og badet selvom vi var trøtte. Nå skal jeg også lukke øynene mine litt, for Dennis har tatt kvelden, Bernhard har tatt kvelden og Tom. Han vi bor hos her nede. Han inviterte oss ned for en stund siden, og har en helt fantastisk leilighet her. Gratis opphold en uke er ikke dårlig bryllupsgave. He he..

Og det jeg skulle fortelle dere var at grunnen til at jeg har på mikrofon på mange av bildene her inne og at det er kameramenn å se på noen av bildene er fordi jeg har jo fått min egen tv-serie , og det er TV2 som har filmet meg og min lille familie siden april.
Er ærligtalt beæret over å ha fått denne muligheten. Først var jeg skeptisk til å eksponere meg og min familie privat, en ting er å stille opp i intervjuer osv, men meg privat likte jeg ikke helt, så derfor var jeg skeptisk. Tenkte litt på det, snakket så klart med Bernhard osv, og kom frem til at i og med at jeg har bloggen min som er ganske populær og dere stadig vekk skriver at dere får et helt annet inntrykk av meg her inne enn i media og dere hele tiden ønsker at jeg skal legge ut videoer, så tenkte jeg at det hadde vært bra faktisk.
Fordi de som kjenner meg kun for navnet eller det de googler, kjenner meg jo absolutt ikke, men alikevel snakkes det rundt om meg på godt og vondt, så hvorfor ikke bevise en gang for alle hvem den ekte Linni Meister er.
 
Dere leserene mine snakker jeg masse om i serien min og dere er hovedgrunnen til at jeg gikk med på det. Er glad jeg gikk med på det fordi vi har gjort så sykt mye kult og jeg er glad jeg kan dele det med dere. Håper dere kommer til å følge med da dere er hovedgrunnen til at jeg takket ja. Jaaaaaaaaa! Gruer og gleder meg til det begynner. Er jo tårer, latter og alt i den serien.. Off, men står for alt da jeg kun er meg selv 100% som jeg ellers ALLTID er. Det er viktig. Det blir også konkurranser, premier, bidrag til låtskriving, evt være med på en låt, og møte med meg for de som vil det mens serien pågår, men mer om dette får vi snakke om når den tid kommer.

Jaaaa! Snakkes snart. Nå skal jeg løfte Dennis forsiktig opp å legge han inntil meg for å sove sammen med ham. Det er det beste jeg vet, å høre pusten hans og kjenne lukten hans.

Smask


Gudforeldrene!

29.07.2010

57453-1-1280422694543.jpg
Elhami og Sarah har kooost seg ihjel med Dennis, og Dennis med Gud foreldrene sine.
Han var frisk hele uken, blid og fornøyd og det er vi kjempe glade for. Ringte han som sagt flere ganger om dagen. Det var en av de beste dagene i mitt liv, men også de verse ettersom jeg savnet Dennis noe helt fryktelig mye. En gang måtte bli den første hvor vi reiste fra han, og glad det er overstått for å si det sånn.  Føler liksom at jeg mangler noe når han ikke er med meg, og det er veldig slitsomt i lengden. Blir sikkert bedre når han blir større.. Eller?

Ble drit sur inni meg når visse folk sa ," ååh, så deilig å få litt fri" , "bare dere to alene uten barn med".
Ble alltid litt sur da jeg hørte det og svarte HVER gang at der tok de grundig feil for han er aldri i veien, eller noe å ta seg fri fra. Jeg gruet meg til å reise fra han 1 mnd før vi dro. Vi kunne jo ikke tatt med han til Amerika på den lange reisen, jobben og alt andre vi gjorde der. Var faktisk glad han ikke ble med da vi brukte 24 timer på å komme oss ned dit pga forsinkelser. Det er hardt for oss voksne, tenk på lille knærten vår da. Off..

Men uansett, han hadde det 10 ganger bedre enn meg mens vi var borte fra hverandre, men koste meg så klart masse med faren hans, og herregud så mye jeg har klemt, kost og kysset på Bernhard. Jeg trenger overdose kjærlighet og har så sykt mye kjærlighet å gi, så jeg gav nok ekstra mye kjærlighet til Bernhard på den turen som jeg pleier med Dennis. Holdt hverandre i hånden hele tiden, og fikk virkelig pleiet kjærligheten, så verdt det var det absolutt.

Da Sarah, Elhami og Doddi stod på flyplassen, løp jeg så jeg mistet all bagasje og klemte Dodd ihjel. Han strålte så sykt mye, og smilte så det gikk rundt hele hodet nesten. Tårene rant på meg og rakk jo ikke å nusse han nok før Pappan hans dro han ut av hendene mine, og det er klart han gjorde. Han har savnet Dennis like mye som meg. Det er deilig å føle så mye kjærlighet for et så lite menneske, og det er deilig å ha bevist for Dodd at det er greit at Mamma og Pappa reiser bort, fordi vi vil alltid komme tilbake til han.

Tusen hjertlig takk for min bestevenn Sarah og Elhami. Tenk å være 24 år, og bruke en hel uke i sommerferien på å passe på fadderbarnet sitt. Altså jeg mener, hvem andre enn Sarah og Elhami hadde giddet det?? De forguder jo Dennis og takket ja med en gang jeg spurte forsiktig på SMS til og med.
Besteforeldrene hans skulle bort selv på ferie, samme skulle tantene og onkelene, og faren min bor jo i Stavanger, og ingen av de andre fadderene kunne gjort det, eller venner av meg, så da sier jeg igjen, TAKK GUD for Sarah!!!!!
 
Hadde Moren min levd og jeg hadde spurt om hun kunne passet Dennis, hadde jeg ikke rukket å legge på før hun hadde kommet inn døren og sluppet alt hun hadde i hendene av planer osv. Sånn var Moren min, og sånn er min bestevenn Sarah. Hun vet at Mamma ville gjort det, men ikke kan da hun ikke lever, så derfor vil hun vise for meg at hun er her for meg på alle mulige måter og sånn er jeg for henne. Alle kan si de har en bestevenn, men når det virkelig gjelder er det ikke alltid de kan stille opp, og da er de ikke en beste venn.. Jeg hadde aldri forventet at Sarah skulle si ja sånn uten videre, hun droppet jo syden turen med Elhami uten at jeg visste det.
Hun fikk så klart betalt, da det bare skulle mangle, pluss gaver, bl.a Ipad som hun er helt hektet på nå. He he.
 
En definisjon på bestevenn er Sarah!! Jeg er glad i alle vennene mine, men Sarah er unik og er som 20 venner, en søster, en Mor og alt på en gang og det samme mener hun om meg. Med andre ord, jeg elsker bestevennen min og er så glad Dennis også har hun i livet sitt. Hurra for Sarah!


Dennis Michael- HERE WE COOOOOOOOME !!

28.07.2010

57453-1-1280286801986.jpg
57453-1-1280286802977.jpg

Endelig på vei.. Etter flere timer med forsinkelse.. Vi fikk 1.klasse billetter fordi vi er Newly weds, og tusen hjertlig takk for gratulasjoner.
 
Har masse å fortelle dere, så gjør det imorgen når jeg lander.

Love fra meg! 


COLA VS KAFFE ?

27.07.2010

57453-1-1280251287359.jpg
57453-1-1280251288497.jpg

På vei til flyplassen!! Jaaaa!

Ikke tro det er kaffe jeg har i koppen, fordi det er Coca Cola!!! Æsj, hater kaffe, grusom smak!
Forstår ikke at folk kan drikke det?!
Enten så drikker man det for å være "veslevoksen", noe jeg finner søtt, eller så drikker man det for å bli mer våken, eller er det for smaken?? Oh my!! Det er koffein i Cola også, så mye bedre å drikke det. Du blir våken, det er godt og du får opp blod sukkeret som gir deg mer energi, og det er bra! Husk bare å ta en extra tyggis etterpå, for det er ikke så godt for tennene, men det er ihvertfall ikke kaffe heller.
 
Always Coca Coooooolaaaaaaaa! <3  


Petter <3 Bernhard ;) he he..

27.07.2010

57453-1-1280213159152.jpg
57453-1-1280213159679.jpg

Mari, Morten (TV2) og jeg på fest i Beverly hills med kjekkasene våres. Bl.a Bernhard og Petter ;)


Walk of fame !

27.07.2010Jøss, tenk at Bernhard fant navnet mitt i en stjerne i Holly wood?! OH MY!!!
Det er ikke dårlig nei;) ;)


OKEY DA!!!! Løp inn til en cafe ved siden av og spurte om jeg kunne låne kritt.. Hun som jobbet der forstod svært lite da jeg spurte om det.. Hun spurte så klart hva jeg skulle med det,og da jeg sa at jeg kun skulle bruke det til å skrive navnet mitt på en stjerne midt i gaten. Da lo hun og sa: "Okey Honey, but I dont want to get in to trouble, so.." Så sa jeg: "OH COME OOON!" Og da sa hun: " You're sweet, okey!" Jeg løp ut, skrev navnet mitt fort på, nøt de ti sekundene Bernhard brukte på å ta bildet, før jeg visket det ut og løp inn igjen med krittet og gav damen tips. Så sa hun: "Don't worry honey, some day you might own your very own star," og da svarte jeg: "I got a star, and his name is Dennis Michael ! <3 <3 <3 < 3

Så løp jeg ut igjen. Ja, jeg er mer glad i å løpe enn å gå.Som f.eks Istad, da vi shoppet hele Beverly-senteret, løp jeg fra butikk til butikk og rundt og rundt, er ganske rask når jeg shopper, og det er nok grunnen til at Bernhard liker å shoppe med meg?! Endte med å kjøpe ny koffert til det vi shoppet.. Masse gaver til venner og hjerteknuseren vår. <3

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD SOM JEG GLEDER MEG TIL Å SE DENNIS I MORGEN!!!!!!!!!!!!!!!
DERE KAN IKKE FORSTÅ HVOR MYE JEG HAR SAVNET HAN !!!
Men angrer ikke på å ha reist, for alt vi gjorde her var verdt det, og SOM han har KOST seg med Gudmor Sarah og Gudfar Elhami. <3 Han har vært blid og frisk hele uken, og det takker jeg GUD for (Og Sarah og Elhami;)
Han kunne ikke vært i tryggere hender.
Uten min bestevenn Sarah og min "bror" Elhami hadde livet verdt dobbelt så tøft !
Vi er så HELDIG som har de to menneskene i livet vårt. <3

Love


I'm bringing sexy back ;)

26.07.2010

57453-1-1280180242815.jpg

Vi er på shopping, men Bernhard nekter å gå i denne skjorten med mannekjede til????! Se så sexy han er med det da. Hjelp meg!
 
Kan han gå slik??? 


Taaaxi!

26.07.2010

57453-1-1280168910938.jpg

Venter på taxi i denne kule dingsen på hotellet.

Beverly Hills, here we cooooome!


Jaaaa, fremme i L.A!

26.07.2010

57453-1-1280163650516.jpg
Kjørte Mustang fra Las Vegas til L.A. Sist jeg satt i en mustang var jeg 5 år, og det var i Pappa sin.
Husker den var sølv utvendig, med rødt skinn inni og sølvhest foran bilen, på rattet og på dashbordet.
Storebror og jeg syntes den var så fin, at når Pappa hentet oss med den i barnehagen, så tok vi av oss skoene fordi vi syntes den var så cool. He he. Ble du imponert over at jeg husket det Pappa? ;)

Den vi leide igår var en Mustang Cab i hvit, med grått skinn inni, og var sykt fin.
Gikk selfølgelig tom for strøm på begge tlf, så fikk ikke tatt et eneste bilde;(

Bildet over tok jeg på do for å sende til Sarah, rett før jeg skulle gå ut til bilen for å ta bilder,men da streiket mob.. Men jeg mener, HALLO, et blørrete bilde av meg foran speilet på en do er jo vel så bra som et bilde av en kliss ny mustang, eller hva Pappa??? Ha ha, sorry!!! 


Siste dag i Las Vegas

24.07.2010

57453-1-1280003711926.jpg
57453-1-1280003713129.jpg

Siste dag i Las Vegas. Har hatt det helt fantastisk, om noen timer reiser vi videre til L.A.

Gleder meg ihjel til å møte Dennis!! Ååh, mamma og pappa si gullgutt!!!!!!!
Han har det som plommen i egget og koser seg i hjel! Er så sykt glad for det!!


HANDS!

24.07.2010

57453-1-1280003279119.jpg
57453-1-1280003280272.jpg

Yeee, jeg har like små hender som Demi Moore, og Bernhard har like store hender som Bruce Willis. Cool! 


SMIIIILL!

24.07.2010

57453-1-1279985439944.jpg
57453-1-1279985441236.jpg
Ha ha!!!
Kjeftet på Bernhard fordi han sjeldent gidder å smile på bilder, som f.eks på det øverste, og derfor beviste han på bildet under, at han har et FANTASTISK smil!! He he!  


La France i Vegas!

24.07.2010

57453-1-1279985234509.jpg
57453-1-1279985235438.jpg
Las Vegas har smakebiter av mange forskjellige verdensdeler rundt omkring i verden, så nå er vi plutselig i Paris og spiser.. He he..
 Har vært der på ordentlig en gang før, og det er jo så romantisk!


Nå begynner det!

24.07.2010

57453-1-1279946751054.jpg
57453-1-1279946751624.jpg
 Ååååh, I'm so excited! Jaaaa! 


It's showtime!

24.07.2010

57453-1-1279930202348.jpg
57453-1-1279930203539.jpg
Pink lady. Nå skal vi på Beatles show, spise middag, og så på Casino selvfølgelig.
 
I morgen kjører vi til Los Angeles for å shoppe litt ,og møte et vennepar av oss, som dere kjenner til ganske godt. Mer får dere vite senere.

Love fra oss.


Oh my! Falsk himme inne!

23.07.2010

57453-1-1279921309007.jpg
Oh my! Falsk himmel inne på shoppingsenterene, det vil si hotellene. Er så sykt kult her.

Jeg vil  ha sånn himmel i taket hjemme! 


Make a wish! 

23.07.2010

57453-1-1279916350505.jpg
57453-1-1279916351969.jpg
Make a wish! 


Casinooooo!

23.07.2010

57453-1-1279913554594.jpg
Casinooooo! Vinner og taper, taper og vinner! That's Vegas Baby. Her er  kl halv ett på dagen.
 Ikveld skal vi på Beatles show, gleder meg!


Koser oss, mens vi nyter utsikten !

22.07.2010

57453-1-1279780652658.jpg
57453-1-1279780653371.jpg
Nå sitter vi og tar en drink på suiten vår og har den mest fantastiske utsikten jeg noen gang har sett! Dennis koser seg i hjel og har ikke gråtet en enesten gang på tre dager. Han er i de tryggeste hender og synes det er gøy å rampe litt rundt uten Manma og Pappa. Vi ringer han ca 6 ganger om dagen. Som sagt så jobber vi her, så her går det i ett. Forteller mer senere. Blogger fra mob, derfor det er rotete i teksten osv.. Fikser opp i det snart. Her er kl halv tolv på kvelden. 


Vegas baby!

22.07.2010

57453-1-1279776006762.jpg
57453-1-1279776007022.jpg
Endelig landet vi trygt i Las Vegas tidligere i dag. Har sovet 3 timer på 2 dager. Vi ligger 9 timer etter Dere.


Åååååh, det var digg!

21.07.2010

57453-1-1279685462646.jpg
57453-1-1279685463056.jpg
Åååååh, det var deilig å strekke ut etter 21 timer med reising.. Og er ikke fremme enda.. Reiser om 5 timer.. Det har vært en strabasiøs tur så langt, men vi har det godt. Var er den lengste tiden dere noen gang har brukt på å komme dere til et sted? 


New Yoooork!

21.07.2010

57453-1-1279682908505.jpg
Landet i New York nå, etter å ha ventet på Gardermoen i 6 timer, flydd til London og ventet 2 timer der, for så å fly 7 timer hit.neste fly går om 8 timer, så får vært på hotellet her i 5 timer.
Neida sååååeee, er ikke akkurat det morsomste når fly blir canselled, men vi kommer nok fra til Las Vegas forhåpentligvis.. Se helt gal ut på bildet. Ye ye.
 
Sjekk de gule, kule taxiene!


Den som venter- synder ikke.. He he...

20.07.2010

57453-1-1279634056663.jpg
Vi er på gardermoen enda.. Drar om 1,5 time..  Såååååå tar vi flyet fra London til New York og må sove der en natt.. Og såååååååå drar vi til Las Vegas gryyyytidlig imorgen, og er i Las Vegas 10. Puh.. Det var teknisk feil med flyet, og da er jeg MEGET glad for å ikke reise med det! Sikkerheten er viktig, og uansett hvor mye tid man mister og venter, så er det jo på en måte verdt det. Hele poenget er jo at man skal komme frem helskinnet. Jeg er kjempe glad for å få en natt i New York, har jo aldri vært der før, så dette var absolutt ikke skuffende. New York, New York.. La la la, New Yoooooork! Nå fikk jeg den sangen på hjernen.. La dere merke til det utrolige fine kunsverket jeg lener meg inntil her på Gardermoen?! Oh my!!


Oh my god! Bernhard skvatt så sykt da han så meg på forsiden av Her og Nå og så at det stod, BRUDDET

20.07.2010

57453-1-1279620633211.jpg
57453-1-1279620634114.jpg
Oh my god! Bernhard skvatt så sykt da han så meg på forsiden av Her og Nå og så at det stod, BRUDDET VAR IKKE TIL Å UNNGÅ. He he. Han trodde det var snakk om oss først. Jeg skvatt fordi det bildet er fra 2007 og jeg ser ut som jeg har dettet oppi sminkepungen min. He he.. Off a meg. Men morsom sak var det uansett da.. 


Endelig Frokost. Nam! Det står at flyet vårt er canselled......... Hmmm. What to do????? Sitter her

20.07.2010

57453-1-1279619795128.jpg
57453-1-1279619795739.jpg
Endelig Frokost. Nam! Det står at flyet vårt er canselled......... Hmmm. What to do????? Sitter her og spiser mens de andre fikser og styrer rundt. No stress for meg. He he.


Bernhard lurte på om jeg gledet meg til å fly, og da fikk jeg det utrykket over. Dum som jeg er ser

20.07.2010

57453-1-1279619361601.jpg
57453-1-1279619362188.jpg
Bernhard lurte på om jeg gledet meg til å fly, og da fikk jeg det utrykket over. Dum som jeg er ser jeg alt for ofte på air crash investigation på National Geographic, så er ikke rart man blir skremt da.. Ja ja. Får be for at det går bra! Jaaa!


1 dag til vi reiser ;( ;)

19.07.2010
Vi reiser imorgen, så i dag har vi ordnet og pakket alt ferdig.
 
Min bestevenn Sarah, skal jo bo hos oss mens vi er borte, så det er bra for bl.a gullfisken Shelly og blomstene mine. He he..

Jeg må fortelle dere hva som har skjedd i det siste..

Er jo kjent for å være ufrivillig dramaqueen..
 
Først så startet det med at jeg plutselig oppdaget at jeg var rød over hele meg, så det så ut som jeg rett og slett hadde skabb.. hmm, begynte å lure VELDIG på hva dette kunne være. Ringte selfølgelig legevakten, og de mente at jeg ihvertfall ikke burde ligge å sole meg, så ble ikke noe tur til stranden på oss. Kom plutselig på at jeg hadde lest bak på en av vitaminflaskene som jeg tar for hår og neglre(Hår Pantotèn) at hvis man tar de tablettene uten at man har spist, kan spesielt følsomme personen få forbigåene (1-2 timer) rødlig hudfarge etter inntak.Dette viser at blodsirkulasjonen i huden øker, og at det er uskadelig og kan unngås ved inntak av mat rett etter. Men hvis det varer lenger bør man slutte. Jeg har gått på disse i 10 mnd nå, og har aldri opplevd det før på søndagen, etter at jeg hadde spist på Mc'ern, så trodde det var cheesburgeren jeg plutselig reagerte på?! Ble spesielt rød på knærne og på begge armene. Syntes så klart det var litt scary og gjorde ikke annet enn å vente i 2 timer, for å se om det gikk vekk, og HELDIGVIS var det bare vitaminene, Hadde ikke spist før jeg tok pillene, og vi dro jo på Mc Donalds for å spise frokost, så kroppen min reagerte på at jeg tok de pillene uten å ha spist, så det gjør jeg ALDRI igjen;)

SÅ, satt vi og så på film da vi plutselig hørte et syyyykt høyt SMELL, og som alle andre mennesker er jo vi også drit nyskjerrige, så vi løp til vinduet og så at hele Frogner sto å kikket ut av vinduene sine og løp ut på hverandaen. Det var 2 biler som hadde kræsjet. Usj, så ekkelt, men det gikk heldigvis bra med de.

SÅÅÅÅ, satt jeg i bilen med Dennis i dag og ventet på Bernhard mens han var inne på Space world for å kjøpe Nintendo DS. (Min andre rosa gav vi jo til den herlige sønnen til Mia Gundersen da vi var på god kveld Norge tur med de i Thaiand i fjor ;) he he.. Men det jeg skulle si var at jeg så det stod en veldig tynn dame og glodde inn i en slags steinmur for å prøve å se seg selv, ettersom hun prøvde å sminke seg, men så klarte hun ikke det, og da gikk hun til et vindu ved bilen vår og prøvde å sminke seg der.. Kjente at hjertet mitt banket litt fortere og tenkte: "Skal jeg låse døren?", men så så jeg en gang til på henne og fikk vondt inni meg og tenkte,: "Hva kan hun gjøre med meg? Hvis jeg knipser på henne faller hun jo i bakken stakkars," da hun absolut ikke var 100 % stødig på beina.
Jeg rotet litt i vesken min, til jeg fant et speil, lukket opp døre og sa: "Hei, vær så god, du kan få låne speilet mitt, " Hun svarte: "hæ? hva? mener du det? Tusen takk!" så satte hun seg ned og begynte å tegne brynene sine, og det var da jeg oppdaget noe helt spesielt og sa: "OJ, vi har lik øyenbrynspenn, den er bra!", og svarte hun: "ja, kan du holde speilet sånn at jeg ser bedre" så sa jeg: "Klart jeg kan, og klart jeg hjelper en "søster" i nød hvis hun må sminke seg". så lo hun litt og sa: "Har du hørt om Karma, what goes around- comes around, "og da svarte jeg: "ja, jeg pleier å si det, og don't worry- be happy" Så sa hun: "jeg liker ikke folk som prøver å være snille, bare for å få karma, men ekte mennesker som deg, som er snille og hjelpsomme på ordentlig, og de, de skjer det noe bra med."
 
Da svarte jeg: Men jeg føler ikke at dette er snilt, men at det bare skulle mangle at man stiller opp for hverandre når man kan, og denne gangen kunne jeg stille opp med et speil."
 Hun begynte å fortelle om at hun hadde blitt banket før, ranet og at hun jobbet som modell da hun var 16, men sluttet fordi hun ikke likte modeller, og at hun mente de var kyniske, arrogante, selvopptatte osv.. Ehm..Da svarte jeg med en litt beskjeden stemme:  "Men jeg jobber som modell.. Og er enig at mange modeller er det, og derfor har jeg lovet meg selv å aldri bli som "De", og det er viktig å aldri gre alle under 1 kam! Så sa hun at det var bra, og fortsatte med å fortelle at hun mistet babyen sin 4,5 mnd på vei, og at hun ble helt knust når hun hørte babyer.. hun hørte jo at Dennis satt bak i bilen og lo og pratet, så sa jeg: "jeg er lei for at jeg ikke kan gjøre noe for deg, men jeg kan be for deg" Hun spurte da om jeg også var Kristen, og da fortalte jeg at jeg ber med sønnen min hver kveld!" Hun fortsatte videre og fortalte at hun ville navnet datteren sin for, Maria, hvis hun fikk jente, og ,Aron, hvis hun fikk gutt, da det er Kristne navn.
Så sa hun at hun satte stor pris på at jeg hjalp henne med det speilet, og at Norge burde være et godt land og bo i for alle, og at det burde finnes bedre hjelp å få enn det det er, og det sa jeg meg enig i. 

Plutselig kom Bernhard og så på meg med de store øyne og forstod svært lite der jeg satt med en dame på huk foran meg og holdt et speil i hånden..

Hun sa noen kjempe fine ord til meg som jeg velger å holde for meg selv, og så ønsket jeg henne lykke til med alt og sa at hun kunne beholde speilet mitt,
 
Bernhard bare: "ØØØh, hvem var det? og da sa jeg: " en venninne bare" ;) 
  
Jeg rett og slett elsker å prate med mennesker som er spesielle, kanskje derfor yndlingsprogrammet mitt er " Nordens herligste med Ylvis brødrene. De møter jo så herlige, sprudlende og litt utenom de vanlige menneskene, herlig å se på!

Føltes godt å snakke med denne damen, og det får meg til å innse hvor heldige vi andre er som har tak over hodet, god helse, og folk som er glad i oss. Jeg driter langt F i hvor klisje jeg høres ut nå, men mitt største ønske er at jeg skulle ønske ALLE hadde det bra med seg selv! Da mener jeg ALLE! ALLE!

Ja ja.. det er det som har skjedd i mitt liv de siste dagene..

Nå må jeg legge meg.

Skal grytidlig opp imorgen.

Natta klem fra meg.


Studio ;)

18.07.2010

57453-1-1279471032454.jpg
57453-1-1279471033880.jpg

Bilder fra studio, her sammen med produsenten-Kjetil. Yeah!
 
Har det sykt morsomt når jeg er der.
Kødder ca hele tiden, men er seriøse når vi tar opp det jeg synger da så klart. He he.
 
Etter studio dro vi en tur ut med båten til Kjetil og tok et kaldt bad, eller... Kjetil tok et kaldt bad, mens jeg frøys meg ihjel med 4 tepper rundt meg. Brrr. Er kanskje derfor jeg snufser litt idag?!
 
Kjetil er ikke bare en jeg jobber med, men en god kompis som jeg har kjent i noen år nå.
Jobbet sammen på waschera på TV2, har opptrådt på gullruten sammen 2 ganger, og så har jeg vært med i to av musikkvideoene til han og Tobias- Good times og Waschera.
So we go waaay back. Oh yes! ;) ;)


Besteforeldrene til Dennis <3

18.07.2010

57453-1-1279470455272.jpg
57453-1-1279470456188.jpg

Besteforeldrene til Dennis var her i dag, og det var så koselig å se de igjen.

Vi Spiste sushi og pizza til middag. Mmm!

Blir en liten stund til vi ser de igjen, ettersom vi alle skal reise bort, så var koselig å si ordentlig hade til De <3


Mc Donalds og stranden ;)

18.07.2010

57453-1-1279449745195.jpg

Stod opp tidlig idag og ryddet som vanlig.. Så pakket vi strandbaggen, gikk ut døren uten å sminke meg, kun lipgloss! VIKTIG!! He he. Og så kjøpte vi frokost på Mc Donalds. Nam! Fikk så innmari lysst på det til frokost i dag. Gleder meg til å bade i det kalde vannet. Sier ikke hvilken Strand vi skal på, da det nesten er ingen som vet om den og det er få mennesker der. Det er deilig det, så da er Ikke det smarteste å blogge om hvor den ligger for tusenvis av mennesker. Skal dere på stranden?  

P.s.Har kun lipgloss jo, det kan se ut som jeg har eyeliner, men det er skygge fra de mørke øyevippene mine. Hvem er det som lyver om sånt da. OMG! ;) ;) ;)


1880 ! <3

17.07.2010

57453-1-1279398724977.jpg

Bernhard fikk en melding ut fra det blå om at han kunne få 3 gratis min hvis han ringte denne spå damen på et nr han fikk tilsendt, men så var det ingen som tok tlf.. Prøvde å ringe igjen, men ingen tok den. Det var de 6 min rett i dass!!
 Så sa jeg: "men 1881 hjelper deg med alt, men jeg liker 1880 best! De hjelper deg med en gang, og drar ikke ut tiden." Så ringte han 1880 og så sa han at han ikke fikk løfte om spåing holdt fra et nr, og spurte om han kunne bli spådd av damen fra 1880 i stedet?. Hun var sporty nok til å si ,ja, og da han spurte om : "tror du jeg blir gift med Linni Meister," svarte herlige Annie fra 1880 : "NEI, det tror jeg ikke fordi hun er forlovet med Bernhard og har barn", og da sa Bernhard: " Ja, men det er med meg !" så lo jeg høyt og sa : " Skjerp deg Bernhard", og da sa damen mens hun lo godt ! : " hvis du er Bernhard så tror jeg absolutt på  at dere blir gift! Leser bloggen hennes nå jeg. He he," da tok jeg tlf og sa: " Naaaaaaaaw! Er det sant? Da skal jeg hilse til deg, Annie."
Så nå hilser jeg å sier: " HEIA ANNIE i 1880!!!! 1880 er de beste til å spørre om hjelp!"

Neida, ellers en helt vanlig lørdas kveld for Berntzen-Meister familien. Litt morro må man ha ;)

Kos dere !


INDISK og litt for mye papedams !

17.07.2010

57453-1-1279397290117.jpg
57453-1-1279397291306.jpg

Idag lagde vi Indisk.
 
Det var ihvertall en som syntes det var kjempe gøy  å lage papedams.
Vi spiser kanskje to hver, men her ble det stekt 40 liksom. He he..
Får ta en runde til naboene etterpå, sikkert mange som vil ha det til kvelds.. Øøøh.. He he. Kanskje måkene. Ikke F. om jeg kaster mat altså!!! Off a meg. Si ifra hvis noen vil ha.. He he..

Dennisen sover og nå får vi snart besøk av Alf på hjørnet, verdens beste Alf.

Hva gjør dere?
 
Jeg vasker klær, tar et glass vin og prater i tlf med Sarah mens jeg blogger.. Jaaaa! 


SUPPEHUE ;)

17.07.2010

57453-1-1279373526003.jpg
57453-1-1279373527153.jpg

Elsker den Thailandske suppen på consenzo. Mmm!
 
Det er jo lørdag idag, så da har vi spilt Lotto og trav.
 
Ikveld skulle jeg egentlig ut en liten tur med venninner, men får ikke tid, fordi jeg har en god del å gjøre igjen før vi reiser. Jeg må sy inn 3 kjoler og legge opp 1 av de. Yeee, er gøy å sy da, og fikk jo en fantastisk sy maskin av Grandma til jul, eneste som er dumt er at jeg glemte den igjen, (Skal ta den med hjem når jeg ser de 6. Aug. Gleder meg sånn!! )så må sy inn for hånd, det er ikke fullt så gøy.. Men må man, så må man. ;)


Er så glad for at jeg har DERE til lesere!!

16.07.2010

57453-1-1279312528499.jpg
57453-1-1279312529667.jpg

Det er ihvertfall ingen tvil om at jeg har verdens beste lesere!!!
Dere stiller opp når det trengs ja.. Til og med Dere som ikke liker å kommentere, backer opp når dere mener noe ikke stemmer om meg, og det er virkelig rørende!

Sitter på bloggen og leser kommentarene fra Dere, og jeg blir helt tårevåt og ordentlig glad i hjertet mitt når dere bl.a skriver at dere ser vi er gode foreldre, i og med at det stemmer!! Er ikke mange som setter livet sitt på vent og takker nei til flere jobbtilbud, for å få et barn.. Men det er så absolutt verdt alt! Husker nesten ikke hvordan livet var uten Dennis, og vil ikke vært foruten han. Dere er verdens beste og jeg ønsker dere alle kun det beste og alt godt. Dere er grunnen til at jeg blogger.

Idag har jeg pakket, vasket klær, handlet det som trengs til turen og ryddet.
Reiser jo om noen dager bare, og mye som må ordnes før Las Vegas og Marbella. Blir noen kule videoer fra turen etterhvert;)

Ja ja..  Natta godinger! <3  


Frisøren min er verdens beste frisør ! <3

16.07.2010

57453-1-1279280267986.jpg

NÅÅ kooooser jeg meg!
 
Skal sette i noen få extentions slik at jeg blir fin på ferien for Bernhard. He he.. Og til jobben jeg skal gjøre da så klart. ;)


Dennis skal sitte BAKOVERVENDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.07.2010

57453-1-1279270840347.jpg

Har fått inn sykt mange kommentarer om Dennis sitter foroverlent i bilen.
Vi har ALLTID hatt han bakovervendt slik dere ser på bildet over, da det helt klart er det tryggeste.
Vi solgte denne bilen, og venter nå på den nye.
 I mellomtiden har vi en AUDI leiebil fra AVIS- bilutleie på Skøyen. DE instalerte setet mens Bernhard så på og mente at setet SKAL stå den andre veien???! Da Bernhard hentet meg, så jeg at Dennis satt den andre veien, og det første jeg sa da var: " Duuu, han kan ikke sitte den veien, det er farlig!" Så svarer Bernhard; " Nei, de på AVIS sa at setet skulle stå den veien, og at det er bygd for at bebiser kan sitte den veien.."  

Hmmm. Syntes det var litt rart, men lot han sitte sånn 1 gang, før jeg skulle sjekke fakta! Rakk jo ikke det før det haglet inn med kommentarer på bloggen min.

I den nye bilen skal de installere setet bakovervendt slik man egentlig skal!
Veldig hyggelig og fint at dere sier i fra på en fin måte, da vi ikke visste det for sikkert, og når man får beskjed om at det er sånn setet skal stå, så tror jo vi på det! Vi er ikke noe sete eksperter, men sånne kommentarer som :" er du gal mamma, har du snudd han allerede," "Det er livsfarlig, og trodde dere tenkte på sikkerheten hans først "osv... SPAR MEG!!!!!
Dere kan da si ifra som voksne mennesker!! Og den debatten deres på http://forum.babyverden.no/tm.aspx?m=20417271&mpage=1
Er det mulig???! 
Et tips til dere er å Ikke skrive elller diskutere noe før dere har fått sjekket fakta, det er dere som driter dere ut da!!!!! Alle kan jo ta feil, og vi vet ikke alt her i verden, og kan jo gjøre feil som alle andre, og da retter man den opp. Men i dette tilfelle var det ikke Bernhard eller min sin feil!

Dere vet hvor høyt vi elsker gutten vår, og vi vil så klart hans beste og det tryggeste for han!
Derfor tok jeg tak i det når det var flere person her inne som SPURTE meg om jeg hadde snudde setet, og at det ikke var anbefalt før de er 4 år. Takk for at det finnes hyggelige mennesker som dere, som spør før man dømmer og slenger med leppen. Tok tak i dette med en gang da.
 
Uansett, de fleste vet hvor fantastisk mor jeg er for Dennis, og de som ikke takler det venter på en hver anledning til å ta meg for noe. Men guess what, Dennis er et sjeldent lykkelig barn som smiler fra morgen til kveld, og lever i beste velgående med fantastiske foreldre ! Det har legen hans og alle vi kjenner sagt. 
Hvis dere prøver å finne noe feil med foreldrerollen vår, vil dere bli sittene i all evighet og enda lenger, for den er det virkelig ingenting å si på!!!!!!!!!

Hilsen en som elsker sitt barn høyere enn alt i hele universet!  


Lek og sang, dagen lang <3

15.07.2010

57453-1-1279215296565.jpg
57453-1-1279215297767.jpg

Pusle spill og synge til sangkort synes Dennis er kjempe gøy!
Er faktisk gøy å komme på de gamle barnesangene, sånn som den trollungesangen osv. He he. Jadda! Apropo sang.. Jeg er på vei til studio nå for å gjøre en siste finish på låta mi. Jaaa. Gleder meg til dere får høre den, men er en bitteliten stund til enda. Den er HELT anderledes enn mine tidligere sanger, og bra er det!!!! ;) he he..


My big-babyboy <3 <3 <3

15.07.2010

57453-1-1279196956054.jpg

Herregud, så stor gutt Dennis har blitt.
 Er litt over 10 mnd nå altså.
 
BabyOutfit: Fantastiske snekkerbuksen fikk han av Kjell Even og Elin i går, t-skjorten er polo fra Thailand, og pannebåndet er fra babyshop.

Naaaw!

Babycool! <3 <3 <3 <3 <3


Sommer-middag ;)

15.07.2010

57453-1-1279195502889.jpg
57453-1-1279195504237.jpg

Elin, Kjell Even , Elhami og Sarah, var på sommermiddag i går.

Bernhard grillet kylling, lagde nydelig saus, kokte ris og lagde salat.
Jeg "bare" ryddet og dekket på igår. He he. Noen må jo gjøre det og. (Og rydde opp alt dagen etter..;)

Gjett om vi kooooste våsh?! He he.
(Vet vel ikke hvordan våsh skrives jeg da).
 
Kooooos dere;)


REPRESENTERER NORGE MED MOODS OF NORWAY! ;)

14.07.2010
Idag shoppet vi til hele familien på MOODS OF NORWAY! Det er en evighet siden vi gjorde det sist..

Ble helt forelsket i den kjolen med det Norske Flagget på og den rosa silke dressjakken. Kjøpte fargerike pumps og rosa hettegenser som jeg skal ha på meg når vi reiser neste tirsdag. Viktig å reise i noe behagelig når man reiser langt, og ingen hel-ingen kos, så det er et MUST for frøken Meister ;)

Dennis, fikk denne fargerike joggedressen som er sykt cool ! <3


Bernhard kjøpte 2 fargerike dresser,(som blir lagt opp i butikken, så de er ikke med på bildet)  shorts, t-skjorter og en hettegenser med det Norske flagg.Vi fikk jo lysst på ALT der inne, er så syyykt kule klær der.

MOODS OF NORWAY-
merket er jo kjent over hele verden og spesielt populært blandt store stjener, Paris Hilton er stor fan av det merket bl.a.


Jeg personlig elsker det fordi det er Norskt, og når vi går i klær fra MOODS OF NORWAY, representerer vi NORGE, og det er jo bra! -JAAAAAA!
Ut på tur- ALDRI sur ;) (Selvom jeg har jordbæruken.. igjen.. )

14.07.2010

57453-1-1279099318508.jpg
57453-1-1279099319024.jpg

Herlig sommervær idag, og da må vi jo utnytte det til det fulleste ved å cruze rundt. He he. Hilsen harry1 og harry2. ;) MEN, vi er faktisk på jobb, tro det eller ei, og dere får vite alt om noen mnd. ;) Jaaa!

Love


Badeløvene ;)

12.07.2010

57453-1-1278950112082.jpg
57453-1-1278950113452.jpg

Dennis eeeelsker å bade, spesielt å plaske, og det gjør vi også. (bade altså, eller Bernhard liker å plaske han også. he he.. ;) 

Vannet var nesten for varmt, sykt digg!

Skal dra dit vær dag, hvis været er sånn som det var i dag ;)
Digg å bli ekstra brun til vi reiser neste tirsdag!


Stranden <3

12.07.2010

57453-1-1278949824361.jpg
57453-1-1278949825259.jpg

Gjett om vi har kost oss på stranden i dag. Åååh, var helt perfekt vær!


There's no place like home <3

11.07.2010

57453-1-1278867505052.jpg
57453-1-1278867505991.jpg

Ehm.. Vi dro og så på stranden, og så dro vi fort hjem igjen og spilte super Mario og lekte med Dennis istedet.'
Nyttet ijo kke å ligge på stranden selvom vi er vantette.. det pøste jo.. He he.
Koselig med kjøretur uansett da.

Nå skal vi lage taco og se på 3 filmer, i og med at det regner.

Dennis har tatt kvelden. <3 

P.s. Sjekk den kule sofaen han fikk av Bernhard til jul. he he.. Den er så cool! Han kjøpte den på Baby shop!


Regnbad = JAAAAAAAAAAAAA!

11.07.2010

57453-1-1278840206794.jpg

Gjett hvem som stod opp 9 idag og sa: " jeg vil på stranden!! " Så sa Bernhard ; " men det er jo meldt regn!"
Da svarte jeg: " men vi er jo vantette, er vi vel ikke? og bade skal vi jo uansett, regntrekk til vognen har vi også.."

Så pakket vi baggen ( med matchende slippers;) og er på vei til stranden. Jaaaaaa! 

Skal dere på stranden i regnværet?


Lotto millionærer er ikke som andre millionærer ;) ;)

10.07.2010

57453-1-1278779321988.jpg
57453-1-1278779323258.jpg

Hver lørdag går vi ned på kiosken for å spille Lotto og trav, det er tradisjon blitt.
Dennis får alltid en liten bong og en liten lottokupong;)

Koselig med sånne faste greier.

P.s. Legg merke til at jeg har fått muskler i leggene;) ;) ;) ;) ha ha. Ser dere det? ;)
Treneren min sa at etter at jeg har trent med han, så kommer jeg til å gå opp i vekt i og med at jeg kommer til å legge på meg muskler. Han sa og at han vanligvis sier til kundene hans at de må spise mindre av det og det, men at jeg måtte spise alt jeg kom over, mer enn vanlig og ofte.. he he. så nå spiser jeg som en hest ! Vil jo ikke trene for å bli tynnere, men for å få litt muskler og bedre kondis;) YEAH!


Her er noen bilder fra sommeravsluttningsfesten til firmaet til Bernhard <3

10.07.2010Vi startet festen på Grand hotell på sviten vår med champagne til alle;) NAM!


Broren til Bernhard Ivar, og kjæresten hans, Mari kom også en tur. SÅ koselig!Bildene er tatt med Sarah sitt kamera, derfor de er litt sånn opp ned og litt på skeive ;) he he..
Her har vi litt av gjengen;)Pappa og Mamma koser seg med litt drikke, i og med at bestemoren til Dennis satt barnevakt for han en natt;)Bernhard og David på taket på Grand hotell. "David, Hvor holder du hånden din egentlig?" ;) ;)
På rundtur i byen i en hummerlimosin, her sammen med David og kjæresten til Sarah, Elhami, Markus og Bernhard ser dere i bakgrunnen <3Lasse, Øyvind og en av mine bestevenner, MONA <3 <3 <3 Inviterte med henne i og med at hun hadde bursdag ;)


Sarah, Mona, Lasse og meg ;)


Elhami og my love <3 SCKHÅL!


Var en velykket og vanvittig kul avsluttning for NORGESTRE!


Noen av guttene fra dagens crew ;)

09.07.2010

57453-1-1278710267731.jpg
57453-1-1278710268833.jpg


Den ekstremt flinke fotograf-Arild, er han som lager kaninører på meg. He he.
Stylisten er fantastiske John t.v som dere husker fra homsepatruljen, og han dere ser t.h på bildet er en utrolig dyktig lysmann som heter Jon. ;) 

På vei hjem fra shooten.
Jeg ser så rar ut på bildene fordi jeg hadde munnen min full av sjokolade og klarte derfor ikke å smile.. he he. Er jo rar uansett, men det var litt av grunnen ;)


På vei til photoshooten..

09.07.2010

57453-1-1278709965175.jpg

Fikk oss en liten tur å gå, bort til our spot, så det var deilig;) Elsker å gå barbeint, spesielt på grus og stein.. he he.. Neida, foretrekker å gå barbeint på gress og sand helst, og det gjør jeg nesten hele sommeren.

Ikke sant det er deilig?!


Photoshoot på stranden, treig heis, og my precious <3

09.07.2010


57453-1-1278708699065.jpg

Idag har jeg jobbet i hele dag på stranden.
 
Det var så deilig vær, deilig vann, fine klær,bikinier, badedrakter, og de beste menneskene å jobbe med.
Gleder meg veldig til bildene kommer ut, og jeg skal si ifra, men er en stund til da.

Ble jo knallbrun av å være på stranden en hel dag, så det føles bra å ha fått farge. ;)

Var ekstra deilig å komme hjem til Dennis Michael og kose han ihjel.
Merker fort når jeg ikke har fått "Dennis-dosen" min, for da får jeg helt trang til å koooooose med han.

Da jeg ble kjørt hjem isted, løp jeg inn hoveddøren og stod å trippet i heisen, fordi jeg gledet meg sånn til å se han.
Føltes ut som heisen kjørte i en evighet, men så er den veldig treig og da..
Bestemoren hans passet på han i natt fordi vi feiret sommeravslutningen til jobben til Bernhard på Grand Hotell og kjørte hummer-limosin byen rundt. Var heeeeelt fantastisk, og jeg skal blogge bilder så fort jeg får de tilsendt. Gikk selfølgelig tom for strøm som vanlig.. Men det jeg egentlig skulle fortelle var at da heisen omsider nådde den riktige etagen, løp jeg inn døren og ropte: "MAMMASIN!!!!!!!"  Han smilte så innmari godt fra øre til øre, og skrek sånn hjertlig da jeg løftet han opp. 
Åååh! I love my babyboy <3

Med andre ord så var det en kjempefin og effektiv dag. ;)

Har dere badet i år enda? Vannet var overraskende deilig! Selfølgelig iskaldt å gå ut i med en gang, men så var det sånn perfekt lunkent. MMM-BEAUTIFUL!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits