Her er de to heldige vinnere fra Dorco Shai konkurransen fra forrige søndag

30.06.2013

Gratulerer så mye til Ingrid og Hege som var så heldige og bli vinnere av verdens beste barberhøvel fra Dorco Shai .

 

Til dere andre som ønsker å bli nye eiere av denne magiske bareberhøvelen ,  da er det bare å gå inn på shai og bestille det rett hjem til postkassen din - det er verdt å prøve den :)

 

 

 

 

 

Deilig med hårfrie ben , spesielt nå på sommeren .

 

<3 Linni                                                                                                                                                           Annonse 

 Mine favoritter fra Kouture

30.06.2013

 

 

Tenkte å dele noen av mine aller største favoritter fra kouture som er en av mine yndlingsbutikker .

Herregud , de har så mye lekkert og du finner garantert noe du vil like !  

 

Kouture holder til i Karl Johans gate på Arkaden og jeg anbefaler alle å ta seg en tur innom , du vil garantert ikke gå tomhendt hjem .;)

 

<3 Linni

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Annonse Med disse bollene blir det garantert færre skilsmisser !

28.06.2013

Jeg mener at hvis alle lager disse bollene til mennene , eller konene sine vil det aldri oppstå noen skilsmisser igjen ;)

 

Hadde Dennis hjemme fra barnehagen i går , siden jeg hadde fri  , og da bakte vi bl. a boller sammen etter Dennis Michael sitt største ønske .

Jeg elsker å ha ordentlig kvalitetstid med sønnen min - at det noen ganger bare er Han og meg <3

 

Oppskriften på verdens beste boller finner du nederst i innlegget .

Tok i bittelitt lunkent vann i tillegg til melken som skulle i deigen . Var kun den strålen dere ser på bildet som vi puttet oppi , resten kastet jeg ut i vasken .

Gjær fra " Mors beste bolle deig " .Etter deigen er hevet kan man gjøre det morsomste med å bake boller , nemlig å forme de slik man selv ønsker .  Å forme deigen er noe av det morsomste Dennis vet om .

.. - og kjevle deigen har han blitt sykt god på . Denne gangen lagde Dennisen og jeg kanelboller og vanlige boller . 

Se på lille " bake - meister ' n " da - FLINK GUTT !

 

Slik ble bollen Dennis lagde helt selv (Hjalp han bittelitt bare ) Den ble så sykt kul , med hanekam og greier !

Etter at alle bollene er lagt på fat med bakepapir, dekker man de til med plastikkposer (Jeg bruker vanlige poser over de igjen ) og setter de på et lunt sted i 45 - 60 min . Jeg lar de alltid heve på badgulvet for der er det sånn passe varmt på gulvet  , og så lar jeg de aldri heve mindre enn 60 min .

Når bollene er ferdig hevet , pensler vi de vanlige bollene med litt pisket egg slik at de blir blanke og fine . Kanelbollene lar jeg være som de er ,

Så skal de stekes på 225 grader på midterste rille i ovnen i 10 - 12 min . Jeg lar de steke i akkurat 9 min , da er de perfekte etter Dennis og min sin smak .

Så venter man spent på at bollene skal bli ferdige .

.. og blir mer og mer fristet ettersom den deilige lukten fra bollene sprer seg i hele huset . Jeg elsker den lukten ,  da den tar meg tilbake til barndommen da Mamma bakte boller med Storebroen min , Pappa og meg <3


Slik ble det endelige resultatet og Dennis og jeg ble strålende fornøyde . Dennis som penslet bollene med egg denne gangen og syntes han gjorde en fantastisk bra jobb .

Se hvor fin " bollemannen " til Dennis Mike ble - det er den fineste bollen Dennis og jeg har sett i hele vårt liv , og Herregud så stolt han ble da han så hva han hadde laget ;) 

Nam - nam ! 

Så må " lille - chef " sjekke at de smaker like godt som de ser ut til å gjøre ...

Tygge - tygge ..

hmmmmm ...TOMMEL OPP FOR VERDENS BESTE BOLLER FRA VERDENS BESTE GUTT !

 

 

Dennis som tar bilde av fornøyde Mamma ' n hans som går hjemme i " daffeklær " i og med at vi hadde hjemme - kosedag ! Føler meg som en " basketfrue " i denne trøyen fra Los Angeles , i og med at det er en baskettrøye og min flotte kjæreste er 193 cm ;) 

 

Vi spiste og koste oss som bare det med bollene , og måtte derfor pusse tennene ekstra godt og ta fluortablett før vi la oss . Dennis får godteri på lørdager , men i og med at vi hadde " Mor & sønn " dag , unnet vi oss noe ekstra godt denne dagen .

 

Her kommer oppskriften

100 g smør
ca. 550 g hvetemel
90 g sukker
½ ts bakepulver
1 ts kardemomme
¼ ts salt
3 1/2 dl melk
50 g gjær eller 1 pk tørrgjær
rosiner
1 egg til pensling

 

Smuldre smøret i melet. Det kan gjøres for hånd eller i en food processor. ( Jeg gjør for hånd ) Bland i resten av det tørre. Bruker du tørrgjær blander du det inn sammen med resten av det tørre.

Varm melken til 37 grader og rør ut den ferske gjæren i den hvis det er det du bruker. Mens mikseren går på forholdsvis lav hastighet, tilsetter du væsken i en stråle. Elt deigen godt sammen til alt melet et godt innarbeidet og deigen begynner å slippe bollen så vidt. Dette er en forholdsvis løs deig, men vær ikke bekymret av den grunn.

Dekk bollen med et bakeklede eller plastfolie og sett den på et lunt sted til heving. Den skal heve til den har blitt omtrent dobbelt så stor. Det tar omlag 45 minutter.

Sett stekeovnen på 225 grader.

Etterhev bollene i 20 minutter under et klede. Pensle dem med sammenpisket egg og stek dem midt i ovnen 10−12 minutter.

Avkjøles på rist.

Du bestemmer selv om du vil gjøre dette for hånd eller bruke en kjøkkenmaskin. Resultatet blir det samme. Fordelen med å bruke hendene er at du får en mye bedre følelse med hvordan deigen oppfører seg, og hvordan den skal kjennes ut for å ha den rette konsistensen. ( Derfor bruker jeg alltid hendene ! )

Oppskriften har jeg fra : http://frutimian.no/2011/01/verdens-beste-boller-hveteboller/ . 

 

Jeg anbefaler alle å prøve disse bollene .

 

 

<3 Linni & Dennis Michael 

 

 Jeg elsker å være Mammaen til Dennis Michael

25.06.2013

Herregud ! Verdens stolteste Mamma !!! I går da jeg hentet Dennis Michael i barnehagen fikk jeg denne fantastiske mappen med bilder av Dennis og tegninger og annet diverse han har laget i løpet av året . Han skal over til en større avdeling fordi han fyller 4 om 3 mnd , så det var en slags avskjedsgave fra den gamle avdelingen . Jeg er så glad for at Dennis går i verdens beste barnehage og alle som jobber der helt utrolig snille ! Det er viktig at man liker barnehagen man etterlater ungen sin til 5 dager i uken , og Dennis Mike ELSKER barnehagen sin - godt er det !

Så FANTASTISK flott den var . Ååååh , jeg kunne ikke vente med å komme hjem og gå igjennom alt sammen med Dennisen , slik at han kunne vise og forklare alt han har gjort .

Til dere som lurer på OUTFIT : Bukse : www.Kouture.no , Sko: Jeffrey Campbell , genser : Guess - www.bondstreet.no , olajakke : Forever 21 !

Se så stolte begge er da <3

" Har DU gjort det lille vennen ?! " MAMMAAAAASIIIINGUUUUUUTT <3 <3 <3 <3

Etter å ha godt i gjennom hele den flotte mappen til Dennis Mike , var det dags for leggetid - det er ikke alltid like populært hos de små . Han klamrer seg fast og sier at han er sulten , tørst , må på do , vil kose osv - haha ! Etter at vi har gjort alt dette , vil han se på utsikten , så da gjør vi det da .


" ikke sove " Baaaare koooose i vinduet ! Ser ut som vi sitter ute , men han lener seg altså inntil vinduet .

" Jeg elsker deg Mamma " haha .. han prøver alt , men til slutt vinner mamsen , og da er det rett i seng til boklesing , og de tre faste nattasangene vi synger sammen , mens jeg stryker han på ryggen .

Min fantastiske lille sønn som snart er høyere enn meg ?! Hjelp , som tiden flyr !!!


I dag har jeg vært i et fantastisk møte og gått igjennom en kontrakt . Møte hadde vi på << Bølgen og Moi >>  i solen -  det var koselig .

Min fantastiske snille kjæreste , Olav , kom og hentet meg og hadde med en bukett med roser til meg . What a MAN !!!

 

Jeg er heldig som har to så fantastiske gutter i livet mitt som Olav og Dennis Michael .

 

<3 LinniPå jobb i Tigerstaden

25.06.2013

 

På jobb hos Tv2 og gjør intervju , eller " synker " , som det heter til sesong 2 av << Tigerstaden >> - det kommer til høsten !

 

Når jeg skal sitte å snakke tre timer i strekk , er det viktig å ha mye bra energi ! Det får jeg ved å spise masse sjokolade , og drikke kaffe og vann !

Det er produsenten min , Vegard , som alltid passer på at jeg har det tilgjengelig når vi gjør opptak .

Tiithei ! Der har vi sjefen sjæl , og flinke Snorre som filmer bak . 

Green screen !Bla , bla ...

 

Det kommer som sagt til høsten ! Yej !<3 LinniBildedryss fra Italia og St.tropez

24.06.2013

Summerlove med kjæresten i St.tropez .

 

Vi startet reisen med å dra til vakre Comosjøen i Italia , og hadde en sykt fin utsikt fra hotellet vårt .Var mye fasinerende å se på i bursdagen . Her krøp det bl. a et " insekt " rundt oss ?! 

 

 

" Slangedamen " imponerte stort med sine akrobatiske kunstner rundt omkring .

 

 

 

 

 

Gard , var en av bordkavalerene mine . Vi fikk ikke sitte ved siden av kjærestene våres , så vi ble spredd litt overalt sittende annen hver gutt og jente .

 

 

 

Remi , min andre bordkavaler , for en fantastisk morsom og herlig kar . 

 

 

Hmm , det var jo også en måte og pose på ?! 

 

Vi var en fin gjeng fra Norge i bursdagen til Victor (Fra Sverige) , og jeg storkoste meg hele kvelden .

Flotte gutter !

 

 

Bursdagen fortsatte dagen etter på brunsjen hvor det tok helt av . For et fantastisk opplegg med god mat , live band og ekstra godt å drikke .

 

Var helt sinnsykt bra stemning , og en av kompisene til Olav endte oppå bordet til bursdagsbarnet hvor han tok over for trommisten i livebandet .

Lo meg nesten ihjel - det var det morsomste jeg hadde sett på lenge !

Olav og jeg reiste til Frankrike dagen etter med et vennepar av oss . 


.. og koste oss der i 5 dager . 

Koste oss så sinnsykt mye på kveldende . Her hadde Kine og Gard lagt seg , mens Olav og jeg fortsatte å kose oss til herlig musikk .

 

Verdens fineste ! Morro skal man ha det og her har vi " konkurranse " om hvem som hopper høyest .. ( Jeg er 165 cm og olav er 193 cm )

1-2-...

.. - Hopp !

 

 Bra hoppestyle , men ikke høyt nok (Det var for lavt under taket til at han kunne hoppe høyere ;)

 

.. - So we have a Meister - vinner ! 

 

Koste oss en av dagene på den fantastiske fine restauranten << L ' Esquinad >>  til Norske , Edna . De har så bra mat der og jeg elsker at restaranten har så mye sjel og sjarm ! Den bør prøves hvis du skal til St. tropez . 
Ingenting er koseligere enn å sitte på stranden med sand mellom tærne og nyte god mat og drikke i verdens beste selskap - med kjæresten min .

 

 
Vi var på tur med et vennepar av oss , Kine og Gard . Spiste også en av dagene på << Bora bora >>, de har sykt bra mat der og spiller bra musikk .

 

 Det er jo så koselig å spise til musikk , da kan man jo danse litt innimellom .  I LOVE TO DANCE !

Noen som koser seg .

 

Noe av det sykeste som skjedde i Frankrike var da vi dro innom faren til Olav for å spille tennis . Jeg mistet en sko - det var selveste " Mikkel rev " som stjal skoen min , og her er beviset !  Jaja , jeg var glad i den skoen , men håper den kommer godt med for den vesle skotyven . Nå trenger han bare å stjele tre sko til , så blir det nok bra ..

 

 

 Motorstopp på vei hjem fra Gardermoen for å hente Dennisen min var ikke morro . Hadde gledet meg sykt mye til å se han igjen , så skjer dette ?! 

 

 

 

Mathias og jeg "koser" oss på motorveien .. haha !Bestemoren til Dennis Michael kom dit vi hadde fått motorstopp med Dennisen , og da fikk jeg endelig ungen min tilbake - DEN følelsen <3 Hadde jo vært borte fra han i 6 dager , mens han storkoste seg hos besteforeldrene sine .

Det kan ta sin tid før Naf kommer, så gikk i bilen for å hente noe som kunne få tiden til å gå litt fortere .

Ballspillet til Dennis Michael.

Hvem hadde trodd at man  skulle få det så gøy etter å ha fått motorstopp ?!

Her heier han som bare det på mamma 'n sin som spilte mot Mathias. 

Dennis har fått litt av en kastearm etter at vi begynte med denne leken  - det er så coolt !

Skjønnasen <3

Flink altså .

Mammagutten som sier : " Kooooooooos Mamma "

" Ferdig nå , Mamma " .. Haha ..

En liten prins på engen .

Haha, verdens morsomste.com ! Hmm , hva venter tøffen på her ?


Pizza !!! Jeg sa det tok tid før Naf kom  - og mat må man ha , så vi bestilte pizza fra Dolly Dimples , som kom med det til oss på motorveien mens vi ventet på å bli hentet .

Kose seg .

De kom etter 1,5 time og Dennis syntes det var ekstra kult  med " LASTEBIIIIIL " !

Kom oss hjem til slutt og nå fungerer bilen igjen . 

 

Var noen utrolig koselige dager i Italia og Frankrike , men nå er det deilig å være tilbake hos Dennis og jobb .

 

I dag har jeg jobbet hos TV2 med sesong 2 av << Tigerstaden >> . Jeg gjorde intervjuer til serien , eller synker som det kalles .

 

Bilder kommer snart .

 

 

Håper alle koser seg med sommeren .

 

<3 Linni


 Klar for sommeren med Shai :)

23.06.2013

 Annonse !

 

Nå er det jo sommer og da er det deilig med hårfrie ben .  Jeg har ikke akkurat noe problem med å vise frem benene mine, så lenge jeg har med << Shai >> på tur . 

Merker spesielt når jeg i varmere strøk at hårene vokser fortere, men det tar faktisk noe lenger tid før håret vokser ut etter jeg har shavet meg med << Dorcho shai >> høvelen min . Opplever stadig vekk at folk spør meg om hvor jeg vokser meg (?) da de mener benene mine ser så fine og blanke ut , men jeg har jo aldri vokset meg , da jeg sverger til << Shai >> .

Er superfornøyd og kommer til å bruke den så lenge som mulig - en barberhøvel jeg virkelig anbefaler på det sterkeste !

 Her har jeg gåsehud , men ingen tegn til hår - det er deilig !

 

 

Er ikke så vanskelig å bruke den heller ;) 

Her kommer en liten bildeserie hvor jeg viser dere hvor lett det er å bruke den samt bytte barberblader :


Først må du ha barberhøvelen og bladene tilgjengelig . Husk at du kan bestille dette direkte hjem til postkassen din , og hvor DEILIG er ikke det ?!

 

 

Skal du bytte blader , tar du av det gamle barberbladet og bytter ut med et nytt .

 

Alt du trenger å gjøre er å åpne lokket til barberbladet , klikke av det gamle barberbladet på høvelen , stikke den inn og vips , 

 

 

..- så har du en perfekt shaver med de mest perfekte bladene .

 

 

Så er det bare å sette i gang å shave hvor du vil på deg selv .

 

 

..- så får du perfekte , hårfrie og fine ben . Vil du være med på en konkurranse ? Alt du må er å svare på spørsmålene under .

 

Hva synes du er fordelene med Dorco shai ?

Hvorfor ønsker du å vinne Dorco Shai og den ultimate sommerpakken ?

Hvor mange blader har Dorco shai ?

Jeg trekker ut 2 vinnere . De som bestiller produkter kan vinne << Clarins selftanning>> og << Vichy solkrem>> + 1 års gratis forbruk av Shai refillblader .

Se mer på www.shai.no for å vinne flotte premier .

 Lykke til alle sammen .

 

<3 LinniKonferansier for Aker solutions .

23.06.2013

Hei , hei alle sammen .

Det var lenge siden , men nå er jeg tilbake på bloggen - endelig !

Det har aldri vært mer hektisk enn den siste uken , men nå har ting endelig roet seg litt . Det var en full uke med tv-jobb fra morgen til kveld fra mandag - torsdag , forrige fredag var jeg konferansier for Aker solutions i Kristiansand !  De hadde " hollywood " som tema , og alle hadde kledd seg ut som superstjerner -  det var sykt mye bra kostymer og underholdning , og jeg hadde det kult som konferansieren Deres .

 

Geir Hamnes som passet på at alt gikk som det skulle og passet på Åge ( fra Wig Wam ) og meg .


Her forbereder jeg meg backstage og leser igjennom manuset mitt . Litt ekstra godt i glasset hjelper på nerver og humør ;) 

Temaet på sommerfesten til << Aker sulutions >> var jo " Hollywood " og de hadde satt opp store bokstaver hvor det stod " OILYWOOD "  , haha ! Sykt bra , da det bl. a er olje de jobber med . 

Fantastisk koselig utsikt jeg hadde fra " rommet mitt " hvor jeg fikk skiftet , gått igjennom programmet/manuset og slappet av med ekstra god mat og drikke .

Flere som koste seg , Geir , er en fantastisk fin fyr og jeg har det like koselig hver gang vi jobber sammen .Det gikk i engelsk og norsk , da mange av Deres ansatte er internasjonale .

Her er mannen som passet på at alt gikk som det skulle , og sørget for at jeg hadde det tipp-topp-tommel opp . Gleder meg til å komme tilbake hit .

 

Etter denne jobben kom Olav og Mathias og hentet meg i Kristiansand , ettersom det verken gikk noe fly , buss , eller tog som gikk etter klokken 21:00 ?! Olav og jeg hadde et fly og rekke dagen etter kl : 05:30 til Italia , hvor vi var innvitert i en fantastisk 30 . års bursdag til en kompis av Olav .

 

Flere bilder kommer snart .

 

<3 Linni

 Hadde ikke gjort noe med et par ekstra armer og ben

13.06.2013

My angel <3

Her sitter Dennis Michael klar for å bli kjørt til sin bestemor og bestefar .

 

Haha, sjarmisen !
Etter Dennis hadde dratt, fikset jeg regnskapet mitt , og nå er jeg så drittlei av å føle at alle penger jeg jobber for og tjener  , går  til regninger , moms, skatt , regnskapsfører osv - AAAAAWWRRRR ! ..- Så har jeg "uken " min òg , da er jo alt litt ekstra irriterende ;)

 

 

Gjorde noen opptak hjemme idag , og det gikk bra .

 

Herlig tv-crew jeg har jobbet med denne uken.

 

 

Nå er det 20 min til jeg blir hentet og skal fortsette å jobbe med et tv-program .

 

 

Ha en fin kveld alle sammen .

 

 

<3 Linni Hard working lady

13.06.2013

 
Hele denne uken har jeg jobbet med et sinnsykt kult tv-program som jeg dessverre ikke kan røpe hva er enda ( Som vanlig..)

Deilig å kunne ta et pust i bakken(sofaen) midt oppi alt .

 

Her står jeg sammen med Bjørn , som er en av kameramennene .

 Var så koselig å se Øyvind Vogt , igjen denne uken . Han er en skikkelig goding .Har sovet i sengen til Dennis en god del denne uken for å mest mulig kos med han . Han drar på sommerferie en uke til besteforeldrene sine i dag , mens jeg skal jobbe og ta litt ferie selv.  

I dag er det tv- innspilling , i morgen skal jeg være konferansier i Kristiansand for et av Norges største aksje firmaer , så skal jeg hjem samme dag for jeg har et fly å rekke 6 om morgenen dagen etter .Olav og jeg skal i bursdag i Italia på lørdag , så drar vi til Frankrike på søndag og kommer hjem neste torsdag . Her går det unna . 

Dennis skal kose seg en hel uke hos besteforeldrene sine, og det gleder han seg veldig til . Nå er det så lenge siden de har sett hverandre så de kommer til å kose seg masse ! Jeg kommer til å savne min engel , men godt vi kan snakke med hverandre på telefon og se hverandre på skype og facetime .

 

Ønsker alle en flott og regnfull dag ;)

 

<3 LinniForandring fryder

10.06.2013

 

 

 Dennisen min har vært hos Pappa ' n sin i helgen , mens vi har holdt på å fikse og ordne med å ha skikkelig " dugnad " .

Dere ser kanskje at det er rammer med tomme bilder  på veggen bak der - haha , det er noe av det vi fikset i helgen .Tidligere denne uken kjøpte jeg denne kule ballleken til Dennis Mike på << Toys " R " us >>

 

 

Flink til å kaste :)

De sofaputene bak Dennis var på vei ut her .
Min nr 1 <3
Herregud som vi har holdt på i helgen med å fikse og styre med nye møbler , ommøblere , ramme inn bilder osv. Shit , sånt tar på altså..Pakker ut nye hagemøbler .

Verdens høyeste sofa ? Den var veldig fin , men litt uvant i starten . 

 

Ekstremt deilig å sitte i .Nå elsker jeg den .

Utrolig fine rottingmøbler Olav kjøpte fra << Freshliving >> på Alnabru .

 

 

Når man har en så koselig balkong med en sinnsyk fin utsikt , er det koselig å kunne sitte å nyte den . Likte veldig godt Rottingsofagruppen også .

Utsikt fra balkongen er så fin !

  

 

Flinke gutter ! Vi fikk god hjelp av verdens snilleste Alex .

Etter en hel dag med hardt arbeid  var det deilig å slappe av med et glass .

 Haha ! Vi må kjøpe teppe da ;)

Jeg handlet på Living på Alnabru, det er en av favoritt butikkene mine .

Jakke : Zara , topp : Guess , bukse : Frankie B , Veske : Lio jo


De hadde ingen andre ledige handlevogner ... Litt flaut å gå rundt med den med vesken min oppi barnesetet - haha !fami

Rammet inn koselige bilder av familie og venner .Det ble koselig . Vi kommer nok til å bytte ut en god del av bildene og erstatte med noen andre , men foreløpig var det disse vi hadde .

Den kjøpte jeg på << LIVING >> .Når jeg har middager eller selskaper drar jeg alltid innom << Nille >> for å kjøpe det som trengs til bl. a bordet . De har så sykt mye bra , billig og fint . Forstår ikke at det er mulig , men det er jo det som er så bra med << Nille >> er at hver gang man har middager kan man kjøpe noe nytt og annerledes .

Bord dekor

Kjøpte disse søte teppene til å ha på sofaen på balkongen . Tidenes kuleste askebeger . ( fra Nille )

Fikk til og med nytt og lekkert service .Kjøpte en liten gave til kjæresten min på << Skeidar >> ,


 

Lys fra << Skeidar >>.. og bestikk fra << Skeidar >> .

 

Utrolig glad for at vi er ferdig med alt vi skulle fikse .

 

Slitne , trøttte og fornøyde ligger vi på sofaen og slapper av nå .

Skal straks legge oss .

Jeg har en uke med MYE jobbing foran meg , så trenger all den søvnen jeg kan få . Kan si hva det er jeg skal når jeg får lov , men i og med at det er tv , så har jeg taushetsplikt .

God natt alle sammen .

 

Håper dere har hatt en fin helg .

 

 

<3 LinniGratulerer med dagen verdens beste Mamma !

07.06.2013

 

 

I går hadde Mamma bursdag , så da dro jeg til Bryn kirke for å pynte med nye fine blomster på graven hennes og fikk tenne lys for henne i kirken .

 

Her tenner jeg lys for verdens beste Mamma ' n min på bursdagen hennes <3


Heldigvis for meg så stod det at det var Åpen kirke , og det betyr at  man kan gå inn i kirken , be , tenne lys , eller bare finne roen . ANBEFALES !

Det var i denne flotte kirken vi hadde begravelsen til Mamma . Se så flott Bryn kirken er .Mange synes det er vanskelig å finne de rette ordene når man skal be , men på en lapp på veggen stod det noen fine ord om nettopp det .

Jeg ber alltid for de jeg er glad i og for meg selv , så ber jeg for at mamma og alle jeg har mistet har det bra og er med oss .Haha , tror Olav blir litt satt ut når jeg tenner lys, ber osv , men jeg fikk han til å gjøre det samme ;) Det føles så utrolig godt etter man har gjort det .

Han tok noen bilder mens jeg stod og ba og klarte til og med å ta bilde av mine høye hæler som jeg hadde på meg i kirken -  det er viktig å være seg selv ( !!!) og jeg tar ikke av meg de fordi det kanskje ikke passer seg helt i en kirke ? Hvem har bestemt det ? Gud vil vel at man skal være seg selv , ikke kle seg ut som en man ikke er , verken utvendig eller innvendig . Tror Gud synes jeg kler mine høye hæler , så det så ;) De tar meg jo næremere til himmelen uansett ;) 

 

Det var utrolig koselig å være på besøk på graven til mamma , og den ble så VAKKER da vi var ferdige . Jeg glemte å ta bilde av den , men det er liksom ikke bilder man tenker på når man er på graven til moren sin.. Skal prøve å huske på det neste gang .

 

Mamma er så fin og snill og fortjener alt det beste ! Jeg håper virkelig det er det hun har der hun er nå .

 

Jeg får ofte høre at jeg er veldig snill og god mot alle jeg møter på min vei - det skulle bare mangle , og hvorfor skulle jeg ikke det ?

Jeg vil vise for alle jeg møter at jeg er et godt menneske , for det er min måte å hedre min Mamma på - Å vise at Mamma ' n min oppdro meg bra ! Og ved å bevise det for andre mennesker , så føler jeg at jeg gjør henne stolt ved å vise at hun har gjort en god jobb som mor.

Mennesker man møter som ikke er like hyggelige , tror de er bedre enn alle andre osv, tenker jeg ofte at har dårlige foreldre ... Så hvis du vil at folk skal tro godt om deg og de du er glad i - bare vær et godt menneske ! Det holder noen ganger bare ved å smile til en .

 

Jeg kommer til å gjøre alt for at Dennis michael fortsetter å være den fantastsike lille gutten han er <3

 

Gratulerer med dagen verdens beste Mamma .

Takk for alt du rakk å lære meg før du dro til himmelen  - det finnes ingen som deg , men det burde definitivt vært flere som deg !

Du er en sjelden diamant , og jeg er så takknemlig for at du er min mor !

Jeg elsker deg for alltid ! 

 

<3 Linni 

 

 

 

 Mine musikkanbefalinger

05.06.2013

Tenkte å anbefale Dere tre av låtene jeg hører på mest om dagen .

Utrolig nok er alle så og si norske artister (Bortsett fra Kelly Rowland selvfølgelig ;)

 

Dennis kan Envy sin << Am I wrong >> utenatt snart ;)

 

 

 

 

Sykt bra låter og her i huset går de i repet !

 

I just feel like dancing når jeg hører disse låtene.

  WOOP - WOOP  !!!


<3 Linni

 Nypolert

05.06.2013

Annonse !

 

 

I går var jeg hos min fantastiske negldesigner som holder til på på www.neglhuset.no 

Her ser dere mine ekte negler , før fantastiske og flinke Cathlin , legger fransk manikyr oppå  mine , slik ar de blir ekstra sterke og ser perfekte ut .Slik ble det endelige resultatet . Skulle gjerne forandret farger oftere, men syntes det er så innmari rent og pent med fransk manikyr . Jeg elsker å ha sløyfer med diamanter på ringefingerene og tommelene mine . Ønsker jeg å ta på andre frager , kan jeg gjøre det selv med vanlig neglelakk , det går like lett av som på .

.

Fine ?

Verdens flinkeste negltekniker - Cathlin <3

Ellers spiste jeg en deilig lunsj med noen av sponsoerene mine  på << Eger >>. Noe av det beste jeg kan spise er mozerella og tomat - NAM !
Spiste middag med min kjære på << Delicatessen >> .  Her viser jeg frem hvor den fine kjolen min fra << Kouture >> 

 

 

 

 

 

Vi bestilte masse tapas og storkoste oss sammen. "Fint " bilde av meg.. - Haha !

 

 .

 

Håper dere har det fint !.

 

<3

 

LinniOutfit og favoritter

04.06.2013

ANNONSE ! 

 

 

Dagens outfit :

 Olajakke og kjole : Forever 21 , Sko : Hector boots fra << Kouture >> 


 Veske : Gucci 

 

Armbånd : LOVE ( Kjøpt i USA )

 

 

Var innom en av favorittbutikkene mine idag << Kouture >> . .

Den ligger på arkaden i Oslo , eller så kan du bestille klær fra nett på www.kouture.no 

 

 

Her er mine favoritter:

 

 


Gul og lekker << Kouture

 Sko og kjole fra << Kouture >> .

Lekre sølvpumps << Kouture >>

 De har så sykt mye fint der nå ! 

 

.. -  så det går ikke an å forlate butikken uten å ende opp med forlate butikken med fulle poser .

 

 

Strålende fornøyd med både klær og sko og gleder meg til å vise det frem i forskjellige tv - program og på bloggen .

 

 

<3 LinniSummerlove

03.06.2013

Var innom Tv2 idag og filmet til en morsom greie som både politikere og kjente folk er med på . 

Var SÅ utrolig koselig å se Marius igjen . Vi jobbet sammen under << Skal vi danse >> . Herlig fyr !

Kjolen : Forever 21, skoene : Aldo , Vesken : Gucci , Olajakke : Forever 21 , Solbriller : Ray banEtter jeg var hos Tv2 ble jeg hentet av disse flotte karene . Min kjæreste Olav t.h og Mathias t.v . 

Vi spiste lunsj sammen på beach club på akerbrygge. 

Elsker å kose meg ute når det er sol .<3 


Noen som savnet kjæresten sin mens hun var i USA .

Seee så FIN han er da - kjekken sjæl og bare minsin !Det var gjensidig - det skal jeg love dere , haha !Etter lunsjen hentet vi Dennisen i barnehagen og dro til <<Kongen >> og spiste is .

 

Elsker havet , så derfor vi ofte drar innom << Kongen >> og koser oss på bryggen i solen med is."  Mamma ,  vil du ha ? "" Da trooor du det, Mamma, spiser resten selv , jeg  "

 

Lille nussebassen min <3

 

Tenkte å ha spørsmålsrunde til uken .

 

Smask

 
Blomstrer

02.06.2013

Olav sa han skulle klippe vekk alle løvetennene og ugresset i hagen , så da bestemte jeg meg for å lage en blomsterkrans ut av alle løvetennene Dennis og jeg klarte å plukke .  

 

 Her løper vi frem og tilbake for å rekke å plukke opp blomstene før Olav skulle klippe de vekk .

 

 


Snart ferdige ..

 

Ble ikke så verst , og som dere ser på bildet var det kun èn løvetann igjen etter vi hadde plukket ferdig. Dennis syntes Mamma så ut som en prinsesse ;)

Dette var et ufrivilig outfit bilde , men siden kjæresten min hadde det så morsomt når han skulle ta bilder av meg og klarte å få nærbilde av " shortsen " min , kan jeg jo skrive at den er fra en butikk i Las vegas som heter " Forever 21 " . Jeg sitter btw oppå foten til Olav her , så vet dere det. Kunne sett ut som jeg hadde glemt å shave meg , haha ! Da troooor dere det ;)

 

 

 

 

Håper dere nyter de fine og varme dagene like mye som oss .

 

Smask

 

Linni


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits