Fortsatt på jobb i Frankrike

26.06.2011

 

Tilbake til full blogging fra onsdag, da kommer jeg hjem!

Det er veldig dårlig internettforbindelse her.

Savner å blogge, og alle de herlige kommentarene deres ;(

Smask på alle, så snakkes vi snart;)

 Dere må se disse to videoene under som er blitt sett over 340 millioner ganger på youtube;)

20.06.2011

Njååå, tenk å være søte og snakke søtt;)

 

Det morsomste av alt er at jeg faktisk digger denne "låta". Hører på den massa altså, jeg kødder ikke! ;)

 

Barn er det søteste på jord <3

 

 I have to go, but I love you so ;)

20.06.2011Jaaaaaaaa! Christer er tilbake fra Philipinene, og det er jeg så klart kjempeglad for;) De er ferdige å spille inn robinson nå, så det blir spennende å se. Han er jo manageren min;) Vi hadde et lite møte på akerbrygge idag, med sjokolade-milkshake fra Mc'ern.. DIGG! Bra med møter, for da legger man planer og kommer med ideer osv, noe som må til hvis man skal jobbe;) 

 Hentet så Dooden i barnehage tidlig idag, i og med at jeg reiser imorgen.. Skal jobbe i utlandet en uke, men får ikke røpe hva det er for enda. Bernhard var jo borte fra Dennis hele forrige uke, så nå blir det bra for gutta og kose seg litt uten hønemor eller masa;) Jeg kommer til å savne han ihjel, men vi skal snakke med hverandre via skype, tlf osv.. Gruer meg til å reise fra han, men man må jo lære å være litt borte fra hverandre.. Min lille sønn <3 Jeg eeeeeeelsker han så alt for høyt!!!  ÅÅÅÅÅh, blir jo helt sliten av å være så glad i noe så lite som liksom er det største for det. ;)

 

 Stakkars bestevennen min har blitt syk. Dro innom henne en tur og tok med yndlings potetgullet hennes, for å gjøre henne glad! <3..og det ble hun <3 <3 <3 God bedring jenta mi <3 <3 <3

 Så var det tilbake til leiligheten min å begynne å sortere klær, pakke, vaske,.. henge opp klær og rydde.

 La også frem klær til Dennis for 1 uke, og pakket det ned, med hvilken dag han kunne gå med det på lapper. Hahahahaha, Bernhard klarer å kle på han altså, men han liker at jeg gjør det slik jeg har gjort det nå. Disse mannfolka trenger litt hjelp innimellom;)
Ellers går det i ett føler jeg, og jeg tror ikke det blir så mye tid til å slappe av på  jobbturen min. Det er ganske stram timeplan, men det er bra, for da går tiden fortere og da får jeg se Dennisen igjen før jeg vet ordet av det;)

 

Gruer meg til å fly.... Hjelp! ..Og jeg som har flydd over 1000 ganger!

 Bilder fra vg-lista ;)

20.06.2011

Husker dere dette innlegget http://linni.blogg.no/1305877395_tenk__bli_elsket_s_hy.html Jeg har så stor respekt for denne mannen, og det har nok de fleste. My hero <3  Han var så utrolig hyggelig, sa så mye koselige ting, og vi pratet og danset masse sammen denne kvelden. For en fyr, og dama hans er verdens heldigste. ;) 

 

 

 

Anette Marie og Synne kom til meg rundt 18:00, så tok vi noen glass vin og dollet oss ferdige, før vi tok taxi videre til Vg-lista.

 

 

Møtte på " mr.x " OnklP ;). Alltid like hyggelig å se denne karen. Gisle fra 730.no som absolutt skulle ta dette bildet av oss;)

 Selvfølgelig var vakre Henriette som er kjæresten til Erik (fra Erik og Kriss) der;) Verdens herligste jente! <3

 

Vi sang for full hals til flere av låtene og tok helt av. Det stod faktisk noen karer bak oss og filmet oss, når showet var på scenen. haha, er det mulig, men vi hadde det sykt gøy!

 

Jeg endte med å gå barbeint den siste halvtimen. Hadde jo danset beina av meg nesten med bl. a Synne, og Mo som er helt RÅ til å danse, og så tok jeg taxi med Synne hjem. Vi var vel de siste som dro.. haha! Klarte ikke å føle føttene mine lengre, da de var helt ferdige.. haha, GOSH! Han tøffasen på bildet er en god kompis av meg som heter Sami;)

 

Var en ufattelig bra kveld, og så mye koselig og bra mennesker. Gleder meg til neste år igjen, da skal det rockes like hardt!

 

 

Syns dere showet fra vg-lista var bra i år? Det syns jeg!Har du problemer med å sove, er du stresset, beskymret, savner du noen, er du lei deg?

18.06.2011

Når jeg er det hører jeg på det, sånn som nå... Jeg blir så rolig og avslappet av det, til og med sovner gjør jeg.

 

Sett på videoen under her og nyt den.

 

God natt kjære lesere.

 

 

 Fra det ene til det andre ;)

18.06.2011

Oj,oj,oj.. Jeg har gjort mye denne uken. Bl.a vært på barnehagefest i Dennis sin barnehage, og det var superkoselig. Det begynte selvfølgelig å regne midt under grillingen... Haha.. Men koste oss masse for det.

 

 Jeg har vært hos frisørene mine, fått lagt inn masse brune striper. Trengte litt forandring følte jeg, og denne gangen var det Cecilie som ordnet det;) Ble jo så klart kjempe fornøyd ! Jeg synes frisørene på nikita på glassmagasinet er de flinkeste!Super frissine <3 Hva skulle jeg(og håret mitt) gjort uten de? ;)

 


Har også gjort noe sinnsykt kult denne uken. Jeg har bl. a skutt med ekte våpen, men mer om dette kan dere se og lese om her på mandag;)

 

Var på Vg-lista topp 20 igår og det var dritbra! Bilder kommer snart, men foreløpig kan dere se på disse linkene hvor det er videointervjuer med meg;)

 

#id=41771">http://www.vgtv.no/#id=41771 (på slutten av denne videoen viser jeg hvordan man kan pose på den røde løperen;)

 

http://www.seher.no/872096/linni-meister-drar-paa-sommerferie-med-eksen

http://minmote.no/index.php/2011/06/slik-kledde-kjendisene-seg-pa-vg-lista/

 

<3 Smask <3Snill mot miljøet, kropp og sjel!

15.06.2011

Trente idag med pt min , Andre . Hjelp! Han er streng og presser meg til det ytterste, men det er jo BRA, egentlig.. ;)

Slapp å varme opp idag fordi jeg SYKLET til treningen idag. Det stemmer, jeg har byttet ut bil og taxi med sykkel! Det er så DEILIG å sykle, og jeg kjenner jeg har savnet det veldgi. Det er så mange gode grunner til å sykle i byen. Du slipper å lete etter parkering i 100 år, du får litt trening ut av det, det er MILJØVENNLIG, det er rett og slett sunt og bra for kropp, sjel og miljøet!

Jeg har begynt å sykle overalt nå, til og fra trening, butikken, og til shopping er det helt GENIALT! Shoppet litt etter treningen idag, og da hang jeg posene på rattet, og syklet fra butikk, til butikk. Jeg så jo helt svett og jæ.. ut, men føltes godt selvom.

 

Råder dere til å prøve det ut;)Haha, "morsom" jeg.... "Kleeeedelig altså"..;)

 

 

Super treneren Andre. Når jeg ser han på bildet nå tenker jeg - AU! haha... Men det vil vise resultater på meg. Tenker hele tiden: "muskler here you come";)

 

Hvor mye sykler dere?we are family! ;)

15.06.2011

Startet dagen med å spille inn radio-reklame igjen;) Det er alltid like morsomt det! Begynner å gå på alle radiokanaler i Norge fra mandag;)

 

Etter det dro Dennis, Missam, Sofi og jeg for å besøke ,Kjell Erik, som er storebroren min og hans forlovede, Mahnaz, som er søsteren til Missam, og deres herlige barn som er Missam og mine sine nieser og Dennis sine kusiner <3

 

Det var så søtt å se ansiktet til Dennis når han så Delara. Han så henne først ettersom jeg hentet henne på skolen idag;)  Smilet gikk rundt på han;) Her danser alle tre i ring sammen ;) Smelter jo helt av å se på de.

 Vi fikk som vanlig sykt god middag som Mahnaz hadde laget. Jeg overspiste fordi det var så godt! Verdens beste eplekake fikk vi til dessert, og den slukte Dennis for å si det sånn;)

 Dennisen syntes det var kjempe stas å leke med onkel Kjell igjen ;)

 ..og jeg syntes det var gøy å leke med Mahnaz igjen <3

 Søteste onkel Missam og tante Sofi som bærer gulljenta vår på gullstol <3

 Etter verdens beste mat spilte nesten hele gjengen qvisspill på buzz...og det var drit funny. Kjell ledet stort sett hele tiden, så var det Sofie som tok ledelsen, så ledet jeg, og så slo Missam alle på slutten, men det endte med at Sofie vant.. tror jeg.. eller var det Missam? Det var kanskje Kjell som vant? Samme det, kan godt si at jeg vant altså;)

 

 

 


Qvis-game på Buzz.

 Dennis Michael var VELDIG skeptisk til denne gyngehesten først, men etterhvert endte han opp med å kose den;) NJÅÅÅÅ! Tante Mahnaz passet på han mens vi spilte Buzz ;)

 

 Vi gadd ikke å sitte pent å bare smile på bildet, så vi tok heller bare helt av og brølte;)..og sluttet aldri fordi det var gøy å posere sånn på bildet. Legg merke til bildet som henger bak oss på veggen. Det er Pappan min som har tegnet familien til storebroren min ;) FLINKESTE! <3

 Tøffeste guttegjengen <3

 

Pappa-Kjell blir ofte brukt som lekestativ ;)

 


Hahaha, og når det nærmer seg kvelden blir jo barna grinete fordi de er trøtte, og når den ene gråt, gråt den andre, og da er det bare å ha tålmodighet.. haha.. <3 Vi lo oss ihjel på slutten, og det var mest av hverandre. Den ene  hadde håret til alle kanter,(meg;)  en unge på hver sin arm, og hendene fulle, og da så vi på hverandre og måtte bare le.


Er så morsomt og rart å tenke på at Storebroren min og jeg er foreldre!.. Jeg husker jo som det var igår når det var Mamma og Pappa som holdt oss på hver sin arm. <3

 

Savner den tiden VELDIG!!!!

 

Da vi var små sa Kjell Erik til meg: "Tenk deg når vi får barn, da kommer mine barn til å kalle deg tante Linn", og da sa jeg:"Ja, haha, og mine kommer til å kalle deg for Onkel Kjell". Det syntes vi var så fjernt og merkelig, så vi klarte nesten ikke å forestille oss det..

 

I skrivende stund er den dagen kommet for lengst, og da spør jeg meg selv: "Hvor ble årene av?"  Tiden går faktisk litt for fort spør du meg..

 

Er glad jeg har storebror, svigerinne og 2 nydelige nieser. Kjell har virkelig gjort det bra med å skaffe seg 3 av verdens nydeligste jenter! ;)

 

 

Nå må jeg legge meg. Har lang dag imorgen med jobb, trening, sommerfest i barnehagen til Dennis, og frisørtime på kvelden. Jeg skal hjem til frisøren min å få kuret det MASSE, farge og klippet det litt, så det er jo luksus;)

 

Kos dere så lenge.

 

Natta <3

 

 

 

 

 

 Zzzzzz på 1,2,3 !

13.06.2011

57453-1-1307958798067.jpg
Satte Dennis i vognen for at han kunne drikke og slappe av litt, men da skjedde dette etter 2 min. Hehe, lille kosen min:) Nå skal jeg møte Sarah og dra på cafe. 


Ut i Hagen og opp i trærne, pleide Pappa å si da jeg var liten;)

13.06.2011

57453-1-1307956477770.jpg
Vi er i bakgården vår og leker nå. Snart skal vi spise deilig varm pai og bare kose oss. Digg vær ute nå, jaaaaa!


Husker dere disse? Den første videon er Dennis sin yndlingssang!

13.06.2011

Denne står på for fullt på morgnen;)

 

 

 Haha! Jeg elsker denne karen;)Bærum in my heart! Folk kan si og tro hva de vil om "BLÆÆRUUM", men Bærum er min hjemby, og et godhjertet sted ;)

13.06.2011Spaaaaaa pinse ;) (glemte pc'n min hjemme, så derfor har jeg ikke fått blogget, og derfor er innlegget tidenes lengste..

12.06.2011

Fredag kom verdens beste Gudfar til Dennis Mike, Bestevenn, og snille, godeste, kjekkeste - Kjell Even, og hans vakre Elin på besøk til meg;)

 Vi spise hjemmelaget pizza som Bernhard lagde til oss, og koste oss med flere episoder av den fantastiske Svenske serien - Solsidan. Den MÅ dere se folkens, jeg ler meg ihjel av den! Så nevnte selvfølgelig Kjell Even hvor mye han digger Pappa'n min, fordi han bl. a er tegneren bak Morgan kane bøkene, og har lik humor som han;)

 


Senere på kvelden ringte Sarah og Heidi meg, (som jeg egenltig skulle være med den kvelden, men jeg kunne ikke fordi det ble endring i planene) ,- og sa de spilte super Mario og at de trengte hjelp av meg til et brett de ikke kom igjennom.. og tror dere ikke jeg løp over gaten til Heidi, klemte og koste litt på de, tok litt godteri av godteriskålen, klarte brettet, og løp hjem igjen? haha.. Bernhard og de lo godt av meg da.. Jeg elsker jo playstation, nintendo wee, xbox osv.. Er som en skikkelig gutt der altså, og bilspill er yndlingspillet mitt. (Need for speed shift 2;)

 Lørdag ble Bernhard og jeg enige om at selvom vi ikke er sammen lenger, så syns vi at det er så koselig å feire ferier sammen med tanke på Dennis Michael. Vi begge vil jo ha han hos oss, og hva er vel ikke bedre da enn å feire sammen?! Det klarer vi! ;) Dro til Sverige og bodde på en digg suite på Choice quality resort and spa i Stømstad. Vi tok spa med nesten en gang vi kom dit.

 Vi hadde jo med Dennisen på det så klart, og mens jeg fikk deilig fotmassasje og hånsmassasje i 20 min, lå Dennis ved siden av meg og koste seg med "smukken" sin;) Var så nydelig og behagelig musikk, og jeg virkelig nøt det.

 Bernhard lå på et annet rom , mens Dennis og jeg koooooooste oss. Jeg gav faktisk han fotmassasje også, men da bare lo han <3

 Han syntes det var mye kulere å se på fiskene i gangen på massasjen, og ropte: "FIIIIS, FIIIIS". Det betyr altså FISK! <3

 Etter massasjen dro vi og badet i spaen, og DET var stas for littlingen vår ;)

 Plasket i ett sett og hylte av glede;)

 "Men kjedelig å koooose da mamma, vil bare leke!"

 Lykkelige badeløver;)

 Å herregud å rask han er! Rekker ikke å blunke før han løper av gårde.. Med et barn som snart er 2 år, gjelder det å ha tungen rett i munn, for tjo heeei hvor det gåååår!

 Etter Dennis var nydusjet, og jeg gikk for å hente flasken hans, fant jeg han sånn.. hahaha..

 


Tror Dennis mikiiiiii har fått seg kjæreste <3  OUUUUUUUUUUUUUUUU <3 Kanskje det er Iselin fra barnehagen han tror han ringer;)

 

 Mens jeg stod å dollet meg litt etter Dodden hadde sovnet, kom jeg ut i stuen til..
dette!? Det var så koselig gjort av Bernharden.

 Han bestilte masse deilig mat, og en flaske vin som vi delte;)

 Det smakte himmelsk!

 Her er litt av utsikten vi hadde. NICE!

 Og her er litt av utsikten jeg hadde. NICE ;) haha..

 Dagen etter, altså idag tidlig, spiste vi frokost nede i restauranten. Verdens søteste jenter kom bort til meg og spurte om autografen min. Foreldrene smilte så pent borte ved bordet deres, og Dennis smilte alt han kunne til de to nydelige jentene, mens jeg skrev i vei til de. Haha, han altså;)

 Føltes ut som vi var i Spania der vi satt. Koste oss veldig, og Dennis løp seriøst over alt og hadde det supergøy ! Det er det viktigste for meg, for da har jeg det bra !  ;)

 OH MY GOD, for et morsomt bilde! Bernhard som ba meg blogge det;) Hahahaha, hva skjer med trynet hans her? Se på lille fine gutten vår da <3 <3

 På vei hjem bestemte vi oss sånn plutselig at vi kunne handle litt på Norby shopping senter.

 

 

Inne på senteret fant vi et hjørne med masse morrogreier for barn, og Dennis hylskrek da denne LILLE bilen begynte å røre på seg og dyrene inni glasset lagde FINE lyder. haha.. stakkars, det var ikke så gøy det nei.. "Godt at Pappa holdt meg trygt inntil han" tenkte han nok, når pappa-Bernhard la hodet sitt inntil hans mens bilen gikk <3 <3 <3

 

 Satte meg oppi der med han for å vise han at det ikke var farlig..

 

..- men endte opp alene. Han bare: " I'M OUT OF HERE!!!!"


Han fant noe han virkelig elsket da, og det var jo bra!  Han fikk en sånn dings, og inni lå det en liten bamse, men den kastet han ut av vognen, og så satt han og smalt den plastikkgreien som var rundt bamsen mot hverandre,  og det var visst kjempegøy!? Bra at han ikke er kravstor da;)

 Endte opp med å kjøpe yndlingspotetgullet mitt. Kjøpte en helt kartong med de, fordi jeg VIRKELIG EEEELSKER det potetgullet! Det er dill og gressløk chips. YUMMY FOR MUMMY ;) Sarah som lærte meg å spise det. Nå har jeg ihvertfall for 1 uke. haha, neida. Dette får holde en stund vel.

 Er jo også veldig glad i å spille brettspill, så kjøpte meg dette som vi kan spille på jentekveldene våres. Det skal nog bli coolt ja.

 Kjøpte meg 2 kluter....2 hatter, og 2 slips, og et brett med ramløsa og cola. Orket ikke å shoppe noe særlig mer, og noe særlig mat gadd vi heller ikke kjøpe, pga ecoli styret som er nå. Har det jeg trenger i kjøleskapet og fryseren, så holdt mer enn nok med dette. ;)

 

 

Nå er Dennis og jeg hjemme igjen, og det er en koselig pinse vi har. Imorgen skal Dennis og jeg leke med Sarah og en jente fra barnehagen til Dennis som heter Ida. Blir koselig!

 

 

Vet dere hvorfor vi feirer pinse?Raindrops keep falling on my head!

10.06.2011

Slik så jeg ut etter å ha fulgt Dennis til barnehagen idag tidlig. Ble våt igjennom jakken til og med.

Paraply og barnevogn er ikke så lett akkurat, så den er bare å la ligge - men det gjør jeg vel egentlig alltid når det regner, med mindre jeg er dollet opp og skal noe spesielt, da tar jeg med paraply. Jeg seriøst ELSKER når det regner, og hvis jeg først skal gå ute i regnvær vil jeg at det skal regne mest mulig slik at jeg blir ordentlig våt. haha.. Der har vi barnet i meg ja. Det gjelder IKKE for Dennis altså. Han må ha fullt opp med regntøy, samt regnbeskyttelsestrekk over vognen;) Vil ikke ha noe sykt barn nei. Jeg syntes det var så deilig å gå i regnet istad, så jeg gikk dritsagte hjem, og ikke nok med det, men tok meg en ekstra tur rundt akerselva, og gikk en runde rundt bygningen min, bare for å bli ekstra våt og nyte hver eneste regndråpe som traff hodet mitt.

Jeg synes det er så befriende å gå ute i regnet, for da kjenner jeg virkelig at jeg lever, på en eller annen merkelig måte.  

 

Nå er det pinse helt til mandag, så da må jeg finne på noe koselig med Dennis Michael. Kanskje vi drar en tur til Sverige idag, eller finner på noe annet gøy. Kjenner jeg har lyst til å finne på noe ordentlig koselig med gutten min;) Får se hvor vi ender opp idag.

 

 

Nå får jeg jobbe videre, og så må jeg hjem å pakke til et sted jeg ikke vet hvor vi skal enda. Spennende;)

 

 

Er dere glad i regn? Vi feiret herlige og nydelige Mari-høna vår sin dag;)

10.06.2011

 

Jeg er så glad i denne jenta <3 Hun fortjener alt det beste i hele verden !

 

 Hahahaha. Søteste og morsomste parret jeg vet om ihvertfall. GOSH!

 

 


Julie og kjærsten hennes Anders, koste seg også på  nodee. Nodee slår jo ALDRI feil. Jeg elsker den restauranten, og sverger til den resten av livet;)

 Var så koselig å se Sofie snuppa igjen;) Hun er en artig skrue, og det er Daniel som sitter ved siden av henne også;)Unn, som er tanten til Mari var så utrolig god og snill;) Var utrolig hyggelig å bli kjent med henne;)

 

Vi overrasket Mari med en overraskelse fra nodee, mens vi sang bursdagssangen for full hals. Etter at hun fikk den, hadde plutselig alle de andre bordene bursdag også og fikk samme desserten som henne med fyrverkeri. Haha.. Hun fikk masse fine gaver, av meg fikk hun massasjetime på Daikai, og da skal jeg joine henne ;)

 

Petter var kliiingærn og spanderte på alle. Herregud, og i tillegg gav han Mari ferietur, negltime, og sånn greie til å ha rundt passet. Nice man ;)

 Senere dro vi på Solli Hagen og feiret Mari videre. Haha.. vi altså. Visste ikke at vi ble tatt bilde av, da vi dollet oss til med lipgloss for å ta....- dette bildet;) CHEEEEEEEES!

 


 

 

 

Satt på en meget koselig plass på La belle. Måtte gå ned fra Solli hagen for og sette oss på La belle istedet. Var umennskelig varmt på Solli hagen. Som dere ser fikk vi nok av rosa champis i forbindelse med Mari sin bursdag;)

 


 

..Og selvom vi koste oss ihjel, måtte vi ta kvelden litt tidligere enn vanlig. Alle skulle jo jobbe dagen etter, pluss at jeg måtte jo stå opp grytidlig med Dennis for å vaske han, gi han mat, lage matpakke og følge han i barnehagen dagen etter, så da lønner det seg å være opplagt;)

 

 

Det er jeg veldig glad for idag;)

 Meister-sider ;)

09.06.2011
På denne linken kan dere lese et intervju http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=8118 

 

 og på denne: http://www.seher.no/871470/linni-meister-faar-frekke-tilbud-fra-mannlige-kjendiser

 

 To av Norges kuleste nettsteder mener nå ja;)Fisk og rask:)

09.06.2011

Var faktisk veldig godt å bli trent av strenge og flinke Andrè. Han er altså min personlige trener.

 Jeg holdt seriøst på å svette meg ihjel, men det betyr jo bare en ting, at det er en effektiv trening som vil vise resultater. Jeg vil absolutt ikke bli tynnere, kun bygge mer markeret muskler. Har mye jobber fremover, og kjenner presset til å trene for å se fit ut. Bare å henge i det.

 

Etter treningen dro jeg innom www.norgestre.no for å ordne noe greier med regnskapsføreren min, hilse på alle de herlige guttene mine i norgestre, og betale regninger. Kjell Even som jobber der er jo verdens morsomste og resten av gutta er ikke akkurat mindre morsomme;) Jeg betalte alle regningene mine, og jeg HATER å betale regninger, men hvem gjør ikke det.;) Fritt for å ikke bli med på luksusfellen på tv3.. Gosh! Jo før man betaler regninger, jo bedre altså;)

 

 

Har lagd middag til Dennis og Bernhard nå. Det ble ris, grønnsaker, laks og fiksepinner, med rømme ved siden av. Falt i smak det. Dennis ELSKER virkelig fiskepinner. Har pakket inn alt for å holde det varmt, fordi Bernhard står i kø på vei hjem. Leiligheten hans er ferdig pusset opp neste uke, så han blir her en stund til ja.. ;) Koselig for Dennis å ha begge foreldrene rundt seg en liten periode da;)

 

Jeg kunne ikke spise med de idag, fordi jeg er innvitert i bursdagen til www.marihaugersveen.blogg.no ;) Vi skal ut å spise kl:20:00 så må spare meg til det. Har på følelsen av at det blir en super kveld!

 

Nå må jeg hoppe i dusjen, og finne en kjole å ta på meg;)

 

Blogges snart;)

 

P.s. Tusen HJERTLIG TAKK for alle komplementene jeg har fått for SPIRIT-coveret mitt;) Dere er så snille mot meg;)


 ms. covergirl;)

08.06.2011
 

Nå er det nye nr av Spirit ute;)

 

Inni er det flere bilder fra en sinnsykt morsom photoshoot jeg var på for en stund siden, samt et langt intervju om meg skrevet av Lars Gautneb. Bildene av meg er litt festival og hippie inspirerte, og det er jo coolt;)

 

Noen av de kuleste kjendisene jeg vet om i Norge forteller hva de mener om meg, bl.a Kristian Valen, Christer Falck og Anette Bøe <3

 

Du kan også lese om en stor festivalguide som jeg har vært med på å lage. Det er jo festivalsesong nå, og alt du trenger å vite om festivaler står inni SPIRIT. F.eks hvor du bør dra, ha med deg, kle deg osv.

 

Som gjesteredaktør for bladet er jeg meget stolt av alt som står inni der;)

 

Hva syns du om coveret?

 


 Alle gode ting er 3 ;)

08.06.2011

Vi hadde besøk av Bernhard igår, og jeg lagde middag til hele lille familien vår <3

 

Jeg lagde:

 

Forett: Oppskårede tomater og mozarella ost med salt og pepper oppå.

 

Hovedrett: Hjemmelagdet lasagne, og hemmeligheten min er å bruke ekstra med tomater i den, og skjære osteskiver fra Jarlsperg,(ikke raspe) pluss en god del smør, kjøttdeig, salt og pepper og alt annet man måtte ønske. Bernhard og Dennis elsket det;)

 

Dessert til Dennis: Rosiner og tørkede aprikoser

 

Dessert til oss: Hjemmelaget sjokoladekake som jeg bakte til ære for min mamma som ville fylt 63 år på tirsdag <3

 

 Brukte Dennis sine tallerkner til Desserten, de er jo så søte.

 Her koser lillegutt seg med rosiner og aprikoser mens han ser på barne-tv <3

 


Senere på kvelden dro jeg innom Anette Marie og lekte litt med henne. Haha... bedre bilde kommer senere, men venter på at hun skal sende de til meg. Bernhard og Dennis sov jo hos meg, selvom det er Bernhard sin tur til å ha Dennis Mike, men leiligheten hans pusses opp enda, så da får han så klart sove hos oss ;)

 

 

Ellers var det litt jobbing tidliger på dagen, og har fått en god del produkter fra www.handelsportal.no og det gleder jeg meg til å vise dere.  Skulle jo egentlig kommet hjem fra Roma idag, men måtte nok en gang utsette det pga jobb..

 

<3 SMASK <3Flom på vei til barnehagen i dag..

07.06.2011

 

Umulig å få tak i taxi, så jeg tok beina fatt og sa til Dennis Mike: "YES WE CAN!" haha.. Var jo helt kaos. Bilene holdt på å drukne så det ut til, jeg plompet flere ganger, og omveier måtte man gå så det holdt.

 

..og dette var omveien jeg måtte gå.. Verdens lengste og bratteste bakke med barnevogn og klissvåte sko.. "YEJ".. "Bra trening da" tenkte jeg. Er jo over 3 mnd siden jeg trente sist såeeee...Skal begynne å trene fast igjen, har bare vært så mye i det siste, så har ikke hatt tid. Den ser ikke så bratt ut på dette bildet, men det ER den!

KOm igjennomvåt frem til barnehagen av svette og regn.. haha. Dennis satt så tørr,blid og fornøyd i vognen sin, og da jeg tok han ut, så han merkelig på meg. Er ikke rart, ettersom jeg så ut som en våt katt som pustet verre enn en maratonløper..

 

 

 

 

 Så måtte jeg gå ned igjen, og da hadde flommen blitt verre. Møtte masse hyggelige mennesker, deriblandt en politimann som fortalte enda en omvei jeg måtte gå. Den skal jeg faktisk begynne å gå fra nå av, for den var mye koseligere enn den kjedelig veien.

 

Nå må jeg jobbe videre på kontoret her. Er nok å gjøre som redaktør for bladet <<SPIRIT>>. Jeg er jo å se på forsiden av <<SPIRIT>> om noen dager;)

 

Vi blogges;)

 Hele meningen med livet er å få barn tror jeg. Ihvertfall for min del;)

06.06.2011

Anette Marie hentet meg kl 14:30 idag, så dro vi på babyshop fordi jeg måtte kjøpe barnesete til Dennis. Det andre ligger jo i bilen til Bernhard, så er det kjekt å ha 2 uansett. Guess what, det var salg på barneseter, så der hadde jeg flaks.

Etter å ha hentet barna våres i barnehagen, spente vi de fast og satte kursen mot StorO senteret. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på leeeeeenge! Barna våres er nøyaktig like gamle og like mye på farta. Da vi satte ned Dennis og Tina, løp de seriøst overalt mens de lo seg ihjel. Inn i butikker, ut av butikker, opp, og ned, og de koste seg så sinnsykt.<3 Folk stoppet selvfølgelig opp smilte og lo av de, fordi de ej jo sjå sjøøøte <3 

 

Vi kom på disse geniale bilene som man kan leie for 20 kr i timen, og de var til stor stas for de og oss! haha..

 

 

 

Praktiske for barn å sitte i, og til å fylle opp kurven med. Det er så praktisk å ha barn har jeg funnet ut, fordi jeg slipper alltid å bære ting, da man alltid må ha vogn eller lignende å legge saker å ting i;)

 Geniale disse bilene. Anbefales på det sterkeste!

 Haha, flink!Søtnoesen <3 Kjæresten til Dennis <3

 Etter å ha skiftet bleie på de og ledd oss ihjel, da do-døren min bare gikk opp mens jeg satt der!? dro vi til leketøysbutikken. Do-døren min bare gikk opp mens jeg satt på do?? GOSH! Og når Anette prøvde å lukke den mens hun hadde totalt latterkrampe, gikk den bare opp igjen?! Scary dør altså. Jaja, kom igjennom det også, og da det var Anette sin tur å gå på do, gikk hun inn uten Tina, så der stod jeg med to gira unger. Og når jeg hadde satt den ene i bil-vognen, løp den andre ut, og jeg skal love dere at det er den beste treningen jeg har hatt på lenge. Haha.. 

 

Haha! Jeg bare måtte! Kan egentlig stå litt, men gikk ikke så bra med de glatte skoene mine;) Er ikke rart jeg har blåmerker overalt, sånn som jeg holder på.. Bare legg merke til blåmerket mitt bak kneet. Måtte nesten bryte av, da jeg var redd for å rasere butikken;) Hihihi..

 

 Sa var det endelig klart for litt mat, og her sere dere nydelige Tina Odine, og Dennis Michael på date <3 OOooouuuuuuuuuuuuuuuuu <3

 Koselig restaurant vi spiste på. Det var meget barnevennlig med leker og bøker der, og det slår jo aldri feil;)

 

 


Jeg elsker min sønn <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3Haha, og selvom Tina og Dennis klikket i vinkler først, fordi det tok ekstremt lang tid før vi fikk maten, så storkoste de seg. Det gjorde virkelig Anette Marie og jeg også. Det er jo første gang jeg er på et kjøpesenter med en som er like gammel som meg, med et barn som er like gammelt som mitt, og alt ble liksom bare gøy og ikke stress. Vi forstod den andre, og kunne liksom slappe helt av i hverandres selskap. Tror vi sa 100 ganger til hverandre, noen ganger i kor også, hvor supergøy og deilig det var å dra på shopping sammen med hverandre og barna. Blir mye lettere, fordi barna holdt hverandre med selskap og bare koste seg;)

 

Var faktisk en herlig dag, og det skal gjentas. Vi kjøpte blomster, litt klær, en leke hver til barna fordi de fortjente det, og litt vin på polet. Meget fornøyd med det!

 

Da vi satte oss i bilen, så begge seg i speilet og begynte nok en gang å le, da vi sa i kor: er det mulig å se så jæ...ut? haha. Håret til alle kanter, litt halvsvette og smike under øynene. HAha, men det er det som gjør det sjarmerende med å være Mamma! ;) Jeg elsker å være Mamma, og idag har min Mamma bursdag. Hun ville fylt 63 år.. Glad jeg fikk tilbringe denne spesielle dagen med Dennis Mike, Tina Odine og Anette Marie;)

 

 

Har dere har hatt en fin og regnfull mandag da? ;)


 Jeg ringte fuglepatruljen istad..

05.06.2011

Henriette og jeg gikk tur i Frognerparken i det flotte været istad, og det var da vi fant denne fuglen<3 Stakkars, den klarte ikke å fly, og reagerte ikke når vi gikk bort til den, så da ringte jeg 1881 og fikk tak i fuglepatruljen sitt nummer. Fortalte om hvordan den var osv, og da svarte den svært så hyggelige mannen i tlf at de allerede hadde blitt tipset om den og at flere av de hadde sett på den. Det viste seg at det nemlig bare er en fugleunge som ikke har lært seg å fly enda, så vi skulle bare la den være i fred og la den bruke den tiden den trengte. HELDIGVIS hadde den ikke brukket noe vinger eller lignende som Henriette og jeg fryktet. Godt vi har fuglepatruljen;)

  

Ellers så koste Henriette snuppa og jeg meg i solen på nodee og spiste deilig mat;)

 

Deilig med sommer folkens, den føler jeg vi fortjener etter en lang vinter ;)

 

Nå er Dennisgutten min hjemme hos meg og koser seg i sengen sin. Er så GODT å ha han hjemme igjen <3

 

Ingenting slår sønnen min altså <3
Deilig lørdag ;)

05.06.2011

Sarah og jeg dro først innom Tv2 og gjorde noe morsomt der i noen timer, før jeg dro videre til akerbrygge og møtte..tilfeldigvis Mads(thank God, da slapp jeg å vente alene;) som er lillebroren til en kompis av meg (Diderick)

 

Mens jeg ventet på Henriette tok Øyvind og Mads godt vare på meg i solsteken;) Shit, jeg hadde alt for mye klær på meg igår, GOSH, det var VARMT med sort heldrakt, men skal ikke klage på det flotte været. Følte vi satt i St.Tropez;)

 Peder og kjæresten hans Katinka var også der;)Så møtte vi Lars Ole og Maria ;) Og han jeg ventet på halve dagen som endelig kom, den ekte storebroren min <3 Meister-power ;)

 Sarvesaj brødrene var der;)Houssain, Christopher og Nie var der <3 (alle gutta over her er som brødre for meg;)

 

 

Var en kjempe koselig kveld, med en herlig gjeng, men tok kvelden først av alle.. Var så trøtt og sliten etter varmen osv;) Haha, dessuten behandlet gutta over her meg som jeg var 16 igjen, og var overbeskyttende og passet på meg som gull <3 (slik de alltid har gjort) Haha, skal ikke si at jeg hatet det, fordi det var faktisk skikkelig koselig å føle seg så liten igjen;)

 

Hva gjorde Dere?
Middagsbesøk;)

03.06.2011

57453-1-1307132034774.jpg
Er innvitert på  middag hos Sarah og Elhami kveld. Arben som er lillebroren til Elhami og som gikk i klassen min i 8 år var også her.

 

Vi spiste deilig kyllingsalat som Sarah lagde.

 

 Nå har gutta dratt, mens Sarah og jeg koser oss med masse godteri og litt øl og ser på komiker i arbeid på TV2. Det programmet eier! ;)

 

Hva gjør dere?The voice

03.06.2011

57453-1-1307106768198.jpg
57453-1-1307106770133.jpg
Er hos Dan i The Voice nå;) Alltid god stemning her. Jaaaaaaaaaaaaaa! Det er jo helg nå, og det  blir det også alltid god stemning av;)Fantastisk kveld med 4*stjerners middag gjengene;)

03.06.2011

Startet med å møte min kjære gode venn, Jostein! Var så koooos å se ham igjen. <3

 Vi tok et glass på herr.Nilsen,..-som er denne blide og hyggelige mannen her;)Videre dro Jostein og jeg til Bølgen og Moi i nydalen og møtte Svein, daten til Svein, Anders Myrvold og Andreas Vogt, og tok et glass til der,..før vi dro videre til lokalet hvor finalen var;) Der møtte vi våre herlige og gode venner Jimmer'n og kona Isabelle som var så ektremt flott igår;)

 I love Jostein <3

Så ble jeg intervjuet av vakre kvinnen, Synnøve Skarbøe;) Søren at jeg ikke tok bilde av henne, men

..- fikk et bilde av henne bakfra da.. Her står finalistene klare til å få vite hvem som skulle vinne. Vi som satt bak Synnøve så jo at det stod Erik på lappen lenge før hun sa det, så vi ropte jo: "JAAAAA". Takk til alle som stemte på han, det var vel fortjent! ;)Nydelige, snille, herlige og vakre Henriette, som er kjæresten hans, jublet selvfølgelig over vinneren;)

 

 

Stolt superkokk-vinner med 2 flotte pokaler ved sin side <3 <3 Bra jobbet Erik med både kjæreste og pokal ;)

Hockeygutta sine det ;) Jeg er stor fan<3

 Hahaha.. Hva skjer her? .. Plutselig havnet jeg på bildet imellom?!

 

Koselig kveld med bare hyggelige mennesker. Etter finalen dro vi videre til Solli hagen, og så var det klart for FÆST!

 

Jeg må bare også si at Liv Marit er en super dame, og jeg digger henne! Kriss, Mo, Tommy Fredvang, Pia Haraldsen, OnklP, Simen fra moods of Norway, og mange, mange flere herlige mennesker fikk festen til å bli perfekt ;) Og en stor takk til Maria som er søsteren til Simen fra Moods of Norway, som alltid passer så godt på meg når jeg skal hjem. Følger meg til taxi'n, sier strengt ifra til taxi-sjåføren om å få meg trygt hjem.. Trygt hjem ja. Han slapp meg av på kebaben rett ved her jeg bor, slik at jeg kunne få i meg noe mat. Var dritsulten, ettersom jeg bare hadde rukket å spise frokost igår.. Så spiste jeg en deilig kebab og snakket med min gode venn som jobber der, før jeg gikk hjem, med skoene mine under armen midt på natten.. jeg altså.. Hørte tidligere på radioen at det var en jente som hadde blitt voldtatt rett ved der jeg bor, så driver jeg og går alene midt på natten.. Ikke så smart, men hvis noen hadde prøvd seg på noe, da hadde jeg brukt skoene mine som våpen, og satt hælen midt der dere vet. Men helt seriøst, vi jenter må være forsiktige med å gå alene ute når det er mørkt!

 

Nå er det The voice som står på timeplanen. Skal være der kl: 15:00 og det gleder jeg meg til. Alltid like hyggelig å være på fest.. haha.. fest faktisk, mente å skrive gjest. Alltid like hyggelig å være gjest hos Dan i the voice. Så skru på radioen kl: 15:00 ;)

 

<3 SMASK <3

 

  4.stjernersfinale;)

02.06.2011

57453-1-1307044260544.jpg

Jeg er på 4.stjerners finale og ber dere på mine knær om å stemme på Erik!!!! Heia Erik fra Erik og Kriss! Dere MÅ stemme;) Takk!!Reklame-innspilling;)

01.06.2011

Jeg stod opp grytidlig idag for så å jobbe i 9 herlige timer med en fantastisk gjeng;)

Her er campingvognen vi ble stylet i osv. Fikk skikkelig Hollywood feeling av å ha egen campingvogn å greier. Ikke dårlig altså. ;)

 Solen titter så vidt frem så tidlig på morgenen, men den stråler alikevel, slik som resten av crewet gjorde;)Per Heimley, Svein og forfatter Hans Olav var også med i reklame filmen. Jeg tror Hans Olav ble filmet mens vi tok dette bildet;)

 

En knall gjeng å være med!Det var jo strålende vær idag, og vi holdt på først i noen timer ute, før vi fortsatte inne. Herregud! Hadde det sinnsykt morsomt. Må jo gjøre ting om igjen flere ganger, for å få det til å sitte 100 %, men det er bare gøy!

 .. haha.. og mens vi skulle gå bortover å se naturlige ut, dunket Svein og jeg borti med koffertene til hverandre. Det skjedde flere ganger og da holdt vi på å le oss ihjel! Dritt kofferter!Denne herlige fyren som var blid hele tiden, passet på at vi gjorde ting riktig, og i rekkefølge. (Han visste ikke at jeg tok bilde av han, så her ser han alvorlig ut, mens han hører nøye etter hva de sier på walki talkien hans.

 

 

Hahaha. "Broren til Victoria Becham", Anders, styrte showet, og ropte:"STILLEEE!" "KLAREEEE?" "ABC," "123" (ett eller annet,) "LYD", og så "VÆR SÅ GOD!" Så sa han etter vært take: "ER VI FORNØYDE, ARILD?"

 


 

..Og Arild er nøye, og det er ikke så rart, da han er sjefen sjæl. En superprodusent som er sinnsykt flink og veldig morsom! Var en ære å få jobbe med han. Arild har jo lagd filmer som Fatso, knerten og gjort mye, mye mer;)

 

 


Mat må man ha, og mat fikk vi òg;) Hahaha, nydelig pose på guttaboys;)

 

 

Her har vi "klapper'n" som snakket norsk, men ropte hvilket opptak det var osv på engelsk.. Hyggelig fyr var han også;)

 


Hahaha.. hjelp..! Produsenten gikk amok, jeg tror han testet meg til en skrekkfilm han planlegger å lage ;) JAAAA! haha..

 

Det var 9 supre timer å jobbe med en sinnsykt proff og flott gjeng. Var så mange fler jeg ville blogget, men fikk ikke tatt så mange bilder, fordi mob lå jo for det meste i vesken mens vi jobbet. Jaja, disse får duge;) 

 

Gleder meg til å se det endelige resultatet;)

 

Greier du å gjette hva vi gjorde reklame for? Kan ikke røpe det før det kommer ut;)

 

<3 Smask <3


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits