Action på hovedøya;-)

29.06.2009

DSC02928.JPG
Action på hovedøya;-) Jeg skal ta med Bernhard hit en dag å bade.
Det er så koselig her, og vannet er seriøst lunkent. Jeg elsker jo å bade i sjøen!


Sitter å tar noe kaldt å drikke å akerbrygge

29.06.2009

DSC02923.JPG
Sitter å tar noe kaldt å drikke å akerbrygge sammen med Bjørn og Anders, før vi skal ta båten til hovedøya for intervju og filming.

Deilig å være på sjøen når det er så varmt.


Picnic er alltid koselig. Spesielt hvis man er i godt selskap.

29.06.2009

DSC02925.JPG
Picnic er alltid koselig, spesielt hvis man er i godt selskap.

Man blir sulten av å "jobbe" i dette været, så viktig å få i seg mat.


Kom hjem fra bursdagsmiddagen til Ivar. ("Svigerbror")

28.06.2009

DSC02921.JPG
Kom hjem fra bursdagsmiddagen til Ivar. ("Svigerbror")
Koste oss veldig med hele familien til Bernhard på akerbrygge. Synd jeg ikke tok bilde når vi var der, men skal blogge et fint neste gang.

Nå skal vi se på "Slumdog millionaire", har hørt den er veldig bra, så nå gleder jeg meg.


I'm an angel! Ser dere glitter-vingene mine på ryggen? Elsker denne

27.06.2009

DSC02899.JPG
I'm an angel! Ser dere glitter-vingene mine på ryggen? Elsker denne tunika'n.


Hjemme kl: 22 fra fest på en lørdag.. Ikke dårlig! Sånn er d

27.06.2009

DSC02905.JPG
Hjemme kl: 22 fra fest på en lørdag.. Ikke dårlig! Sånn er det å være gravid jenter. Skal bli deilig å ta av seg de høye skoene. Noen blir født med ski på beina, andre med høye heler.(meg);-)


Boys, boys, boys! Dr.Vogt nederst t.v, er bra å ha på laget!

27.06.2009

DSC02904.JPG
Boys, boys, boys! Dr.Vogt nederst t.v, er bra å ha på laget. Han får meg alltid til å le. En ekte Supermann!

Han elsker forresten å bli googlet. Ha-ha-ha!


Kategori: Diverse
Hun t.v er Linn. Kjempe nydelig og godjente. koselig fest de har stelt

27.06.2009

DSC02903.JPG
Hun t.v er Linn. Kjempe nydelig og godjente. koselig fest de har stelt i stand med utetelt og alt.


Linni og gutta! På fest på nesodden hos Lars t.v og Linn. Ikke h

27.06.2009

DSC02884.JPG
Linni og gutta! På fest på nesodden hos Lars t.v og Linn. Ikke han til høyre, det er Missam, og han er som en bror for meg. Utrolig gøy å være edru blandt masse fulle folk. Hehe, vann smaker uansett best i denne varmen, så det så!


Ligger på sengen å slapper av foran Tv'n. Varmen tar helt knekken på meg!

26.06.2009

DSC02864.JPG
Ligger på sengen å slapper. Varmen tar helt knekken på meg, og merker jeg er litt deppa etter den tragiske nyheten om Michael Jackson..

Har vært på kontroll hos legen idag, og alt var som det skulle. YEEE! ;)
Eneste var at jeg hadde litt lavt blodtrykk, så må begynne på jerntabletter.. ååh, hater piller, men sånn er det. Skal liksom hjelpe da. ;)
Jeg fikk litt kjeft av legen min fordi jeg sjekker meg for sjeldent. Skal vist gjøre det annen hver uke når man er gravid. Jeg vil jo bare på ultralyd og se at baby-D har det bra, så glemmer å sjekke meg. Hehe. Jaja. Fikk sjekket meg idag og har begynt på jerntablettene, så da er det ikke noe stress.

Nå skal jeg spise pizza. Mmm. God helg da!


R.I.P Michael Jackson! God eller slem, du er en legende og kongen av musikk! Jeg tror ikke på NOE media skriver, så for meg har

26.06.2009du alltid vært en helt med tanke på alle du har hjulpet. Verden byggger opp kjendiser for så å rive de ned igjen. De glemmer at de har hjerter og følelser som alle andre. Typisk at verden skal gråte nå, når halvparten har vært med på å ødelegge deg og ditt navn, men nå kan ingen plage deg mer! ;)

Uansett, Ingen er over eller ved siden av deg, ALLE andre er under! Du har bringet så mye gode minner i livet mitt ihvertfall.

Har vært blodsfan av deg siden jeg var liten,  og danset til musikken din i stuen med storebroren min til vi fikk kramper i beina.;)

hehe.

Håper du bringer mye glede der du er nå.

Hvil i fred!

http://730.no/musicItem.aspx?newsId=2232


Bernhard og jeg lager deilig middag. Vi har kokt ris, bearnesaus, grille

25.06.2009

DSC02852.JPG
Bernhard og jeg lager deilig middag. Vi har kokt ris, bearnesaus, grillet kylling og laget salat. I salaten har vi hakket opp: Salat, paprika, agurk, fetaost, avocado, pinjekjerner, tomat, løk og mais. Basmatiris fra pose tar 20 min, men den er best! God middag!


Nååh! Nydelig da! Bernhard øver seg på en dukke vi fant på Bab

25.06.2009

DSC02850.JPG
Nååh! Nydelig da! Bernhard øver seg på en dukke vi fant på Babyshop. Vi er og handler ferdig ting og tang til Dennis.


Jeg holder på å dø av varme!

25.06.2009

DSC02844.JPG 

Når det er sagt, så har jeg vært i et viktig møte idag.

For 2 år siden hadde jeg lyst til å studere til å bli tannlege, så da begynte jeg på Bjørknes og tok fag der, men sluttet etter en stund, da det ble for mye reising osv med modelljobben. Var bl.a med på Robinson osv, så det ble mye stress, så jeg la studiene på is, men nå som jeg skal være hjemmeværende i 2-3 år med herligheten Dennis, har jeg funnet ut at jeg kan studere over nett hjemme ifra. Det er jo helt perfekt!

I møte la vi opp en plan om hvilke fag jeg skulle ta osv, for å studere medisin, så nå begynner jeg med det fra september av. Det blir nok med å passe Dennis og holde leiligheten og klærne rene, men dette mente rådgiveren at jeg absolutt kunne klare. Det var smigrende at han virkelig hadde troen på meg da.
 
Det blir litt av en utfordring, men er absolutt verdt å prøve! Jeg mener, man får til alt så lenge man vil det sterkt nok, og å bli barnelege er noe som alltid har stått høyt på listen min. Flaks for meg at jeg liker matte;-) Jeg kommer til å fortsette i jobben min, da jeg elsker den!!!! Gi ut "MEISTER WEAR" boksere for gutter/menn skal jeg og gjøre, og så flytte til Hollywood om noen år og bli skuespiller.., ved siden av å studere da så klart.

Hehe, neida, men mye av dette skal jeg gjøre og klare, jeg er "bare" 23 år og har hele livet foran meg, men første prioritering er så klart å bli verdens beste mamma! Jeg gleder meg allerede.

Nå ble det litt mye her, så tror jeg trenger å ta en kald dusj. Hehe. Men, som min mamma alltid sa:
Tro på dine drømmer, for drømmer kan bli sanne!;-)


Mmm. Godt med pepsimax til sjømat. Hehe. Det er nydelig temperatur end

24.06.2009

DSC02820.JPG
Mmm. Godt med pepsimax til sjømat. Hehe. Det er nydelig temperatur enda, og klokken er over 22. Sånn skal det være!


Vi koser oss på en av yndlingsrestaurantene våres, "Lofoten". De har

24.06.2009

DSC02818.jpg
Vi koser oss på en av yndlingsrestaurantene våres, "Lofoten". De har den beste sjømaten her og stedet og servicen er helt super! Tenkte bare å si det.


KONKURRANSE! Send din videosnutt av deg selv, hvor du blåser så stor boble du bare klarer, med de nye tyggisene fra Stimorol.

23.06.2009

Send din videosnutt til Meister.linni@gmail.com så poster jeg vinneren på min blogg, og du vinner selfølgelig masse tyggis fra stimorol, og noe jeg ikke kan røpe enda.

(Jeg klarte IKKE den størtse boblen for å si det sånn. ;) Det er sykt vanskelig! 

Då må huske å vise hvor mange stimorol tyggiser du putter i munnen, før du klarer å blåse boblen.

Måtte den beste bobleblåseren vinne! ;)

Lykke til!
Lykke til!


Idag bestemte jeg meg for å føde vanlig alikevel.. var på ultralyd%2

23.06.2009

DSC02789.JPG
Idag bestemte jeg meg for å føde vanlig alikevel.. var på ultralyd og rådgivningstime angående fødselen. Off, jeg gruer meg og har sykt angst for å føde! Er redd for at noe skal gå galt.. Ville først ta keisersnitt, men etter å ha snakket lenge med legen idag, vil jeg prøve å føde vanlig først. Sammen skal Dennis og jeg klarer dette. Da får jeg en ekstra sterk baby, og klarer jeg dette blir jeg stolt av meg selv. Bernhard er også ved min side, og jeg skal alltid tøffe meg for han, så da må jeg bevise at jeg klarer å få ut sønnen hans. He he.Litt over 2 mnd igjen.. Hjelp! Det blir nok en uforglemmelig opplevelse.


to gravide venninner som nyter solen på akerbrygge. Deilig å ha en venn som er i samme båt som meg.

23.06.2009

57453-4-1245746142435.jpg
to gravide venninner som nyter solen på akerbrygge. Deilig å ha en venn som er i samme båt som meg. Hehe.. Nå skal snart Bernhard og jeg på ultralyd. Gleder meg!


Her kan dere se litt av Dennis sitt rom - Vognen og sengen hans. Vi%

21.06.2009

DSC02755.JPG
Her kan dere se litt av Dennis sitt rom - Vognen og sengen hans. Vi har ikke satt på den himmelgreia som skal henge over sengen hans enda da. Så rart å tenke på at om 2,5 mnd, så ligger han oppi der. Nåååh. Blir kult å lese barnebøker for han om kvelden, og synge for han osv, slik mine foreldre gjorde for meg til jeg sovnet. Koselig altså.


Tusen hjertlig takk for det koselige sommerkortet, Tor Lindseth. ;)

21.06.2009

DSC02749.JPG
Tusen hjertlig takk for det koselige sommerkortet. Så kult det ble med linsene og skyggen du la rundt øynene mine, og de fine ordene du skrev i kortet. Du er en av de flinkeste, proffeste, og snilleste fotografene jeg vet om.

Gleder meg til de siste bildene vi tok, kommer ut.

En annen jeg gjerne vil si takk til, er en jente som har skrevet et utrolig rørende innlegg om meg på sin blogg?! Jeg ble utrolig rørt, og det hun skrev varmet virkelig hjertet mitt. Lett for å bli rørt og ty til tårer når man er gravid ja.. Hehe. Her kan dere lese og kanskje forstå hvorfor jeg ble så satt ut og rørt: http://siljeodden.blogg.no/1245588924_linni_meister_hot_or_.html

Koselig at det finnes folk som ikke dømmer andre før de lærer de å kjenne ihvertfall. 
Vi mennesker har lett for å dømme, og danne oss feil intrykk osv av andre mennesker, p.g.a det vi leser eller "ser", men husk: Egentlig så vet vi jo for fa... ikke hvordan vedkommende egentlig er, før vi har lært de å kjenne selv! HUSK DET!  Hvem er vi uansett til å dømme, eller føle oss bedre enn andre på noen måter, når vi alle uansett er forskjellige, og har hver vår smak. Godt er vel det!

KLEM


Etter den laaange turen satte vi oss i solen på en cafè for å slap

21.06.2009

DSC02744.JPG
Etter den laaange turen satte vi oss i solen på en cafè for å slappe av med avisen. Skikkelig søndags aktiviteter idag. Jaaa.


Vi er ute å går tur i det fine været. Endelig sol igjen.

21.06.2009

DSC02742.JPG
Vi er ute å går tur i det fine været. Endelig sol igjen.


SJOKOLADE + TYGGIS = SANT!!!!!

21.06.2009

DSC02689.JPG 

Har dere smakt den nye tyggisen til stimorol?


hehe, unnskyld meg for at jeg snakker så mye om mat, godteri osv, men jeg er jo smelt på tjukka, og da betyr mat og godt alt for meg.. Føler at jeg må ha noe i munnen hele tiden, noe som er veldig slitsom, og da er jeg utrolig glad for at tyggisen er opfunnet, slik at jeg kan ha noe å tygge på selv når jeg er mett . ;)

Jeg ELSKER smaken av sjokolade og jeg elsker å  tygge tyggis, og nå kan jeg få alt i et tygg. ;)

Det som er så bra med denne tyggisen er at de som er glad i å spise sjokolade, men er redd for å legge på seg, trenger jo ikke å beskymre seg for det, da det er en sukkerfri tyggis. Det er jo helt genialt at du kjenner smaken av sjokolade uten å fysisk spise det. Smaken varer faktisk lenge og. ;)

Jeg har blitt helt hekta på den, og igår kjøpte jeg ca 12 pakker. Han gutten som satt bak kassen lurte på om jeg var hekta, og det skal jeg love dere at  jeg er. hehe. Et  liv som gravid uten sjokoladetyggisen hadde ikke funket altså;)

Jeg googlet faktisk tyggisen og kom over www.sjokoladesmak.no  Man kan stemme på hvilken tyggis som er best, og jeg stemte på sjokolade og mint- for den må ALDRI forsvinne fra markedet.

Hva mener dere er best - Sjokolade og mint, eller bare karamell?  

Smaks


Hehe.. Jeg sa jeg var keen på 1 sjokolade og 1 pose potetgull,

20.06.2009

DSC02739.JPG
Hehe.. Jeg sa jeg var keen på 1 sjokolade og 1 pose potetgull, så kom Bernhard hjem med hele godterihyllen fra Deli de luca+ en STOR sjokolade is til meg. Hehe. Jeg tror han var redd for å kjøpe feil eller for lite, men han var litt dust igår, så tror det var mest for å gjøre det godt igjen. Ha-ha. Jeg elsker å være gravid. Syns at guttene får ta konsekvensene av hva de har gjort med oss.;-) De trooor alt er så lett. Yeye. Nå skal jeg kose meg med digg.


OFF. Har fryktelig mageknipe?!

19.06.2009

DSC02735.JPG
OFF. Har fryktelig mageknipe?! Spiste middag på akerbrygge isted og var klar til å gå på vg-topp 20 festen kl: 19, men så fikk jeg sykt vondt i magen og tenkte at det ville hjelpe å slappe av en halvtime hjemme, og så dra på vg-festen, men slik ble det altså ikke. Jeg tok to paracet og så det på nrk hjemme i sengen min istedet. Jeg som hadde pyntet meg litt og alt.

Jaja, det er ikke bare-bare å være gravid heller. Jaja. Uflax at jeg fikk vondt akkurat idag da.

Håper dere koser dere på denne regnfulle fredagen.


hehe. OH MY GOD sier bare jeg! Følger Dere med på Fanthomas på Vg-tv? Gjett hvem som er med i dagens episode?

19.06.2009Følger Dere med på Fanthomas på Vg-tv? Gjett hvem som er med i dagens episode? dævver av latter her! Er det mulig altså?! ;)
Her er linken: http://www.vgtv.no/?id=22895


Nåååh. Jeg fikk verdens vakreste roser av Bernhard igår og et kjempe

19.06.2009

DSC02694.JPG
Nåååh. Jeg fikk verdens vakreste roser av Bernhard igår og et kjempe fint kort, da han kom hjem fra jobb. Han er god mot meg altså. Jeg hadde smurt inn magen med "clarins" som forebygger strekkmerker. Etter at jeg ble gravid har jeg blitt helt bake-freak. Spiste 4 muffins som jeg bakte igår. Oups.. Er alt for glad i søtsaker.


Idag lagde jeg "Grandma's hjemme laget kjøttkaker i hjemmelaget brun saus%

18.06.2009

DSC02690.JPG
Idag lagde jeg "Grandma's hjemme laget kjøttkaker i hjemmelaget brun saus" til Bernhard. Jeg rakk ikke å ta bildet før han kastet det i seg, det er derfor bildet ble slik. Hehe.. Deilig med kjøttkaker altså. smaken av de tar meg tilbake til Stavanger til besteforeldrene mine.;-)


Nå kan du gå inn på www.linnimeister.net

18.06.2009Hjemmesiden min er ikke helt ferdig enda, men vi legger den ut for det, det er så mye som skal inn der, så legger vi inn det som mangler, og nye ting etterhvert. Skal holde dere oppdaterte jeg. ;)  Ble den ikke fin? ;)

Her er linken: http://linnimeister.net/


Vil du ha ringetoner, videoklipp, bilder, osv fra "My ass" videoen kan du trykke på linken under bildet. ;)

18.06.2009Nå har jeg fått vite at "My ass" ligger som topp 10 i Estonia og  Latvia, og det sykeste var at noen kompiser av meg hadde hørt den på radioen i Riga?! hehe, det er morsomt altså. Folk bestiller "My ass" som ringetone osv som gale der nede, så nå er det Deres tur. hehe..Godt at folk eier humor og synes den er morsom. ;)

Her er linken:
http://linnimeister.net/mobile.htm


Gjør klar sengen jeg nå.. Hehe, litt av en partygirl. Nei, får

17.06.2009

DSC02686.JPG
Gjør klar sengen jeg nå.. Hehe, litt av en partygirl. Nei, får prøve å lade opp til imorgen. Nå er jeg så trøtt atte hjælp. Vil bare kooose med kjæresten min, det er det beste jeg vet. Natta da folkens.


Vi er på nr.15 og spiser. Det er så god mat her!

17.06.2009

DSC02677.JPG
Vi er på nr.15 å spiser. Det er så god mat her! Idag er det 'Elle' fest, imorgen er det FHM-sommerfest, og på fredag er det vg-lista på rådhusplassen. Vi får se hva jeg orker å dra på. Er tross alt gravid altså;-) Vi tar det med ro og koser oss som bare det vi. Syns bare det kunne blitt litt varmere, da jeg går i kjole. Jeg elsker jo det! Håper dere har det bra denne onsdag kveld. P.s. Filmen vi så igår 'Benjamin Button' var veldig bra. Jeg ble sykt rørt av den. Får håpe Dennis ikke får noe lignende sykdom.. Jeg vil elske han uansett, men vil jo hans beste. Dere burde se den.


Heeey. Idag har jeg vært i møter og ordnet masse ting, så nå v

16.06.2009

DSC02665.JPG
Heeey. Idag har jeg vært i møter og ordnet masse ting, så nå var det deilig å komme hjem. Vi har bestilt kinamat og leid filmen 'Benjamin Button'. Håper den er bra.


Idag lagde jeg spagetti, kjøttdeig og carbonara. Jeg vil ha spagetti med

15.06.2009

DSC02616.JPG
Idag lagde jeg spagetti, kjøttdeig og carbonara. Jeg vil ha spagetti med kjøttdeig og ketchup, og Bernhard vil ha spagetti carbona, da han ikke liker ketchup?! Hehe, interressant eller hva? Hva liker dere best? Gutta holder fortsatt på å jobbe med hjemmesiden for harde livet, tar litt ekstra tid fordi de legger inn ringetoner osv man kan bestille, men skal si ifra når den er klar.


Pølsefest i bilen på vei til Snertingdalen. Mmm. Det er litt slitsomt%

13.06.2009

DSC02608.JPG
Pølsefest i bilen på vei til Snertingdalen. Mmm. Det er litt slitsomt å være sulten 24/7 når man er gravid, men også litt gøy;-) Mat er det første jeg tenker på når jeg våkner og det siste jeg tenker på før jeg sovner om kvelden. Hehe, har aldri hatt noe særlig matlysst før, så det er veldig uvant, men også en deilig følelse. Husk å spis jenter, min mamma lærte meg at man blir vakker av å spise godt, bl. a mye frukt, drikke masse vann, holde seg i form, le og smile mye, ikke beskymre seg og gråte over ingenting, holde seg unna røyk og nyte alkohol for kosens skyld og Ikke for å bli dritings. Hehe.


Dette er tidenes sang! Kunne ikke vært mer enig! ;) Jeg synger på den hele tiden!!!

13.06.2009JAAAAA! Nå er det endelig helg! Helg = Godteri og film!

12.06.2009

DSC02573.JPG
JAAAAA! Nå er det endelig helg! Helg = Godteri og film! God helg!


Hehe, se hva jeg fant på budstikka.no. Storebroren min! Altså han

11.06.2009

DSC02554.JPG
Hehe, se hva jeg fant på budstikka.no. Storebroren min! Altså han i gul t-skjorte. Han og kompisene hans er fotballfrelste og igår jublet de over at Bærum ydmyket strømsgodset og sendte laget ut av cupen. Yeee, HEIA BÆRUM!


Bernhard har lagd seg et "lite" rekesmørbrød. Hehe. Mm, det er s

11.06.2009

DSC02551.JPG
Bernhard har lagd seg et "lite" rekesmørbrød. Hehe. Mm, det er så godt. JO, man kan spise reker når man er gravid. Blir så irritert på de som forteller meg hva jeg kan og ikke kan spise og gjøre når jeg er gravid. Jeg har en lege som tar seg av den jobben, og jeg vet for fa.. hva som er bra og ikke bra for en gravid person. Så vennligst S-T-F-U! Hehe, litt hormonel idag kan man si. God middag!


Photoshoot på Huk, her sammen med fotograf Tor Lindseth og Journalist Morten.

10.06.2009

DSC02537.jpg
Photoshoot på Huk, her sammen med fotograf Tor Lindseth og Journalist Morten, som er typen til herlige Sturla, som jeg bl. a var "forelsket" i da jeg var liten, og så han i serien "bot og bedring". Hehe. Var en herlig og kald shoot, og et herlig team.

LES HER!  Har svart på spørsmål på alle fire bildene over det bildet hvor jeg skriver at jeg skal bli flinkere til å svare dere;)
Svarer på resten imorgen, og skal legge ut videoblogg snart.

Natta da søtinger;)


På vei til photoshooten. Gleder meg til å bli sminket. Nå har jeg%

10.06.2009

DSC02533.JPG
På vei til photoshooten. Gleder meg til å bli sminket. Nå har jeg "bare" eyeliner og lipgloss.. Krise. Hehe. .


Hehehe. Å herregud så morsomt! Fikk denne tilsendt på mail av en kompis, så måtte bare dele det med dere. (den er 2 år gammel)

10.06.2009Nåååååh. De er så nydelige altså! Herlige ærlige! (De som ikke gidder å se hele, kan spole til 2:00)


Ligger i sengen å jobber litt. På mandag lanserer vi hjemmesiden min.%

10.06.2009

DSC02530.JPG
Ligger i sengen å jobber litt. På mandag lanserer vi hjemmesiden min. Yeee, det gleder vi oss til. Skal på photoshoot etterpå. Ta mage bilder osv, og mens jeg blir sminket, kan jeg videoblogge svar til dere. Orket ikke å dra på kino igår, så vi tar det en annen dag, men gleder meg til å se "Engler og demoner".


Jeg skal bli flinkere til å svare dere her inne. Ikke bli så sinte på meg da, er litt sresseet om dagen og gravid menneske. ;)

09.06.2009

DSC02479.jpg 

Send inn spørsmål så ofte dere vil, så kan jeg videoblogge svar, eller legge svarene mine ut med et bilde hver Onsdag f.eks. ;)

Eller så blir det bare rot, og jeg glemmer å svare, så blir Dere sure og skuffet. 

YOU KNOW I LOOOOOOOVE YOU, og leser alt dere skriver her inne, men er ikke allltid jeg får svart når jeg blogger og gjør mest fra mobilen.  hehe, men Dere er de søteset og jeg setter veldig stor pris på alle de tusenvis av menneskene som følger med på bloggen min hver dag?!

Stor klem fra Linni


Speil-speil på veggen der, hvem klarer å lage størst trutemunn i det

09.06.2009

DSC02464.JPG
Speil-speil på veggen der, hvem klarer å lage størst trutemunn i dette landet her? Det er meeeeg:-P hehe. Nå skal jeg ut å betale regninger, fordi nettbank har vi aldri hørt om nei.. Jeg er så oldway av meg as. Kos dere.


Vi skal se denne imorgen. Gleder meg! Har dere sett den?

08.06.2009

DSC02458.JPG
Vi skal se denne imorgen. Gleder meg! Har dere sett den?


Er å henter noe post som ble sendt til den gamle adr min,

08.06.2009

DSC02454.jpg
Er å henter noe post som ble sendt til den gamle adr min, og det som er litt sykt er at for en uke siden, så var det på nyhetene om et ektepar som ble drept i leiligheten ved siden av min og Henriette sin gamle.  Det er veldig creepy å tenke på!
 
It's a sick world! Passer seg kanskje ikke helt å si; don't worry, be happy nå.. Off.


Hmm. Sitter å venter på en kompis av meg, og fant noen interressante

08.06.2009

DSC02438.JPG
Hmm. Sitter å venter på en kompis av meg, og fant noen interressante blader liggende på bordet i stuen hans. Oh my God! Hehe..


Vi tok massasje på Dragonfly igå. Mmm. Det var så deilig!

08.06.2009

DSC02406.JPG
Vi er å får massasje på Dragonfly. Mmm. Det er så deilig! Hadde besøk av niesene mine og broren min tidligere på dagen. De jentene er til å spise opp. Var herlig å se Bernhard øve seg på å skifte bleie osv, da dette var første gangen han gjorde det i sitt liv. Nååh, han var så flink, og lærte fra mesteren selv, Onkel Kjell! Hehe.. Nå er vi klare som to egg her. Har allerede kjøpt inn alt vi trenger, og igår gjorde vi også klart tapeten på baby-rommet. Skal blogge det etterpå;-)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits