Daikai the place to be

30.05.2014

I dag har jeg hatt en himmelsk dag sammen med Janne fra makestyle.no .

Vi startet dagen med å dra på et av Norges beste massasjested << DAIKAI >>.

Vi valgte skulder og fotmassasje - det beste jeg kan få i hele verden når det kommer til massasje.

Her ligger det to som virkelig har fortjent en massasje etter en tid med med mye stress. Jeg mener alle bør unne seg det i ny og ne.Da vi var ferdige med en himmelsk massasje, ble vi fulgt inn til bakrommet hvor de serverer frukt og te som renser kropp og sjel.Kjole-toppen er fra kolleksjonen min << Summer Fantastic - by Linni >>. Du finner den // HER

En meget fornøyd ung dame, som føler seg så god som ny etter en fantastisk massasje. Glad jeg unnet meg dette nå.

Hvis du ønsker å gjøre det samme for deg selv, eller noen du er glad i kan du trykke // HER


Ekstra hyggelig er det at Janne elsket bilen min fra Mercedes Erikarnesen.no . Det gjør jeg også, og vi begge elsker å råne, så vi tok en ekstra runde på vei til en av favorittrestaurantene mine << Nodee >> for å snakke jobb / jobbe og spise lunsj.


Koser meg skikkelig mye når jeg kjører bil.Vi delte " Crispy duck " og " Kam kon pot " - det er så syyyykt godt ! Anbefales på sterkeste !
Vet Dere hva ? Jeg lærte Janne å drikke kaffe i dag, og hun lærte seg å like kaffe - STOLT ! Hva man ikke lærer av frøken Meister ;) Haha..

Hentet Dennisen min etter en herlig dag med Janne, og vi koste oss sammen til han måtte legge seg, da var det husarbeid som stod på listen....

 

Jeg vasket klær, ryddet og vasket hele huset, mens Olav klippet gresset i hagen osv, vi er den familyen da ;) Greit å gjøre det ekstra fint nå som det er ekstra fint vær.

Ellers har Dennis Michael navngitt en katt for " Bolle " som besøker oss svært ofte , og i dag gav jeg den mat for første gang, ettersom vi mente den så tynnere ut siden sist vi så den.

Den slukte mat og drikke, og 15 min etter at jeg slapp den ut igjen, kom den tilbake med en MUS !!! Herregud, er det for å vise sin takknemlighet eller noe ? Den kastet den rundt seg og jeg ble helt satt ut og løp inn. Litt av en gave å få , men den er søt da ?!

Her ser Dere katten "Bolle" med mus, med andre ord; " BOLLEMUS " !

Ser Dere musen ?Var allergisk mot den i starten, men nå har det begynt å gå vekk, så da kan jeg endelig kose med den igjen. ( Så lenge den ikke har med en mus.. )

 

Ha en fin kveld videre.

Love

 

 

 Sjipp og Hoi

29.05.2014

Helt ærlig har det vært litt tøft den siste tiden for meg, men de to siste dagene har vært helt fantastiske <3Mathias, Olav, Dennis og jeg spiste på << Kongen >> i går etter en herlig dag på sjøen sammen.

Jeg bestiller alltiid min favorittrett der som er kyllingwok.

For en nydelig dag det har vært i dag ! Vi var så heldige å tilbringe hele dagen på sjøen.

Vi møtte min gode venn, Tom, i middagsbukta - det er alltid like hyggelig å være sammen med han !

Vannet var helt sykt digg ! anbefales på det sterkeste ;)


I dag hadde vi medbrakt sushi og masse annet godt, slik at vi slapp å kjøre et sted for å spise. Digg å ha alt vi trengte på båten slik at vi kunne slikke sol, slappe av, bade og bare nyte dagen.

Etter to herlige dager på sjøen, syntes Dennis det var godt å komme hjem til sengen sin. Jeg leste et kapittel fra << Kardemomme by >> som er favorittboken hans.

"kjolen" er fra kolleksjonen min // HER.

 

Håper dere har kost dere i solen like mye som det vi har.

 

 Kategori: Diverse
Konkurranse

28.05.2014Jeg må bare få gratulere verdens beste Janne, som er grunder av Makestyle.no som jeg samarbeider med og er modell for.

Janne har blitt nominert til << Helt sjef >> prisen og jeg har så lyst å få med alle Dere til å stemme på henne, fordi hun virkelig fortjener det !

Alle Dere som stemmer kan vinne en MAST krølltang nr.1 og nr.2 (på bidene under)  fra makestyle.no.  Jeg plukker ut to heldige vinnere.

 


Denne krølltangen fra MAST er et proffesjonelt verktøy laget for å utforme delikate bølger, korketrekkere og struktur. Den er superenkel å bruke, det er bare å rulle håret rundt den sylformede tangen.

Denne MAST krølltangen er 38 mm tykk og lager store, flotte og naturlige krøller. Den er superenkel å bruke, det er bare å rulle håret rundt den sylformede tangen. Det følger med gratis oppbevaringspose og fingerhanske i pakken!

Her ser Dere flotte Janne med Mast krølltang.

 

Alt Dere trenger å gjøre er å stemme // HER

 

På forhånd tusen takk <3

 I grow stronger everyday

27.05.2014

 I grow stronger everyday !

Jeg har vært noen dager i Stavanger for å være med familien min nå som Pappa har blitt syk.

A Dad is a son first hero, and a daughter's first love.

Godt å ha storebroren sin i disse tider.

I går var det  tøft å se Pappa... I dag var han heldigvis mye bedre enn i går etter at han hadde fått stråling. Han klarte til og med å tegne en tegning til Dennis <3


Viktig å passe på Grandma på 90 år som kun har oss.

Det er fint at man fortsatt klarer å smile i tøffe tider som dette.
 

 Ciate

26.05.2014

Jeg elsker å variere med neglelakker, spesielt på sommeren.

En av favortittneglelakkene mine er Ciate fra Makestyle.noGrunnen til at jeg liker den så godt er at strøkene blir stødige og sørger for en feilfri og jevn påføring. Lakken er rikt pigmentert, sitter lenge og har god konsistens slik at den er enkel å påføre.

Liker også godt designet på den, og sløyfen gjør den ekstra søt. (Jeg er en sucker for sløyfer)

Du finner denne muldvarpgråe neglelakken uten skimmer. // HER
Du finner denne lekre lyserosa fargen uten shimmer  // HER

Håper du ble glad for tipset.

 

 

 

Annonse !

 Kategori: Diverse
Maria Teaser

26.05.2014Under kan dere se teaseren til musikkvideoen jeg gjorde for <<Petter- Katastofe >>

Jeg ble intervjuet av 730.no angående denne musikkvideoen. Du kan lese om det // HER

Jeg elsker sangen -  det er tidenes sommerhit!

 Summer Love

26.05.2014I helgen som var hadde jeg barnefri for første gang på veldig lenge, da dro Dennis til besteforeldre for å fiske og leke med besteforeldre, kusine, tante og onkelen sin. Han har det alltid så fantastisk gøy hos de, så da er det ekstra lett for meg å kose meg hjemme.

 Herregud for en fin helg jeg har hatt med så mange fine mennesker og vi har tilbringet mesteparten av helgen i båt på sjøen.

Vi var bl. a annet i verdens beste tanten min sin 50 års dag, hvor hennes kjæreste, Yngvar, overrasket henne med båttur med 25 pers, reker og hvitvin.

Alltid like koselig å se fetteren min, Stefan, og kusinen min Stephanie igjen. Venter fortsatt på bilder som tanten min tok, så legger ut de få jeg tok med mitt.


To flotte karer.Det ble en perfekt dag på sjøen. Tante må ha vært utrolig snill med tanke på været hun fikk på bursdagen sin og de rørende talene som hun virkelig fortjente.

Vi var tilbake på akerbrygge rundt 19:00 og ble hentet i båt av en kompis av oss som skulle kjøre oss videre til en annen middag.

Her MÅ kjæresten min ha sagt ett eller annet sykt !

 

Vi var innvitert på grillings hos Dag og Kristine på Nesøya i deres fantastiske flotte hjem, og her ser dere "grillmeisteren" selv ;)

Det er så utrolig fint der, men den fineste i hele verden er kjæresten min ;)


Er det noen som kan grille, så er det Dag !


Fine Kristine er hun dere ser i den hvite kjolen.
Vi koste oss så sinnsykt mye og ble overrasket av Dag med artist - det var ikke verst.

Stemningen ble ikke akkurat verre når selveste Finn Kalvik kom og spilte for oss. Herregud for en mann, og herregud for et talent han har.Nydelige Martine som bor ved siden av kom innom for å hilse på. Utrolig fin og søt jente!

Børre + jentene <3


Det ble en perfekt kveld, og det takket være alle som gjorde den det, som f.eks verdens beste kjæresten min.

Kjolen min er fra den siste kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >>. Tror den er utsolgt, men du finner mer fra kolleksjonen min  // HER.Kategori: Diverse
Golden Hair

23.05.2014

Klarer du å gjette hva som er inni denne usedvanlige lekre vesken ?


Gjetter du nå da? Man kan kneppe den sammen til den størrelsen som passer best for deg og din veske.

Det er en veske til verdens fineste og beste rettetang fra Makestyle.no .

Grunnen tilat dette er den beste rettetangen er fordi den gir meg det resultatet jeg ønsker, og det kun på noen få minutter. Dessuten er den rålekker i designet, med andre ord; "like bra som den ser ut til".

VOGUE har også skrevet om den; " Corioliss ae the Dyson of the hair world "

Hvis du er i tvil om den virkelig funker så bra som jeg skal ha den til, så kan du jo tro selveste Michelle Obama?

Dette har presidentfruen av Amerika, Michelle Obama, sagt om denne rettetangen : " I'm in love with the Corioliss Flat Iron. It`s made with titanium, which is less damaging than other metals."

Jeg er så enig i hvordan både VOGUE og Michelle Obama beskriver sin opplevelse med rettetangen << Corioliss C3 Gold Paisley >> (som den heter).

Jeg har ofte dårlig tid og har derfor ikke tid til å stå i timesvis på badet for å ordne meg - det må helst gå fort unna for min del slik at jeg skal rekke alt i løpet av en dag.

I går var jeg innvitert på en eksklusiv og lukket gallavisning av James Bond, i anledning 50 års- jubileet til Goldfinger.(1964)

Viktig å ta seg litt classy og godt ut på slike eventer, så da dro jeg frem en av mine beste "hjelpere"  -  rettetangen min fra makestyle.no

Først tar jeg i varmebeskyttende - det er ekstremt viktig for å ikke skade ditt eget hår når du føner og bruker varmeelementer i håret ditt.

Denne varmebeskytteren fra << Miriam Quevedo >> er en av favorittene mine. Du finner den // HER


Etter at håret er fønet og tørt, tar jeg litt og litt hår mellom fingrene og retter det ut fra toppen og ned.
Tror jeg brukte mellom 5-10 min på å rette ut hele håret.

Under kan du se det endelige resultatet.

Jeg kunne ikke hvert mer fornøyd med min lille "hårhjelper".

(Flere bilder fra kvelden i går legger jeg ut litt senere i dag.)Da jeg stod opp i dag så håret mitt nesten like fint ut som i går ?! Her hadde jeg ikke gredd det engang.

Vil du få glansfult, glatt og pent hår på noen få minutter kan du trykke // HER

 

 

 

 

 

Annonse !


 
Whitey

22.05.2014

I går møtte jeg min fantastiske, flotte og herlige samarbeidspartner Børre Olsen på en av favoritt restaurantene mine The EDGE / Tjuvholmen , hvor vi skal lansere høst kolleksjonen til So B den 14 Aug.

Det blir whiteparty, og da serveres selvfølgelig White Lanson champagne som Dere ser på bildet. Dette blir gjennomført fra topp til tå, så nå gleder jeg meg skikkelig til å stå modell for han med bl. a to av de ekte Victoria's secret modellene - det er ikke akkurat hver dag man kan gjøre det ;)

Gleder meg også veldig til kommende photoshoot jeg skal gjøre for den nyeste kolleksjonen hans som bl. a inneholder ekte diamanter - wohooo ! Jeg er heldig som er modell for han som får gå med så fantastiske flotte smykker. Alle jenters drøm, ihvertfall min ;)

Skal vise frem alle smykke på bloggen også når de lanseres, så finner du nok noe du vil like, eller kan ønske deg.

ALLTID SÅ JÆ**** FLAUT når kjæresten min er så snill og tar outfitbilder av meg til bloggen. Dessuten så kødder han så JÆ**** mye mens han tar de slik at jeg blir helt satt ut.

Ber han gjøre det "fort og gæli" slik at jeg ikke dør av flauhet der jeg står, så blir ikke akkurat de beste bildene... hadde f.eks vært litt finere og tatt de ute i hagen, istedet for foran en stue- haha ! Det rakk jeg ikke å tenke på denne gangen.

Etter noen forferdelige bilder, fant jeg noen "brukbare".. " åååååh så fiiiin " HAHA !Smykker fra Børre Olsen ' s  - So - B // HER

Cardigan fra min tidligere kolleksjon << Be Fantastic - By Linni >> Du kan sjekke ut den nyeste kolleksjonen min // HER

Solbriller fra Ray Ban.
(Jeg har alltid blåmerker på beina mine?! Dunker borti border og alt mulig rart som den kløna jeg er ! )

 Hårfin med donut på fem minutter

20.05.2014

I dag var jeg på hovedkontoret samt lageret til mine samarbeidspartnere - Makestyle.no

Syntes de hadde fått det ordentlig fint !

Liker godt quotesene som henger på veggen der også !

Så sant - så sant !

Før vi gikk i gang med møtet vårt, fikk jeg ENDELIG lære meg hvordan man lager den perfekte såkalte "donut" frisyren.

Tenkte å dele med Dere hvordan man gjør det.

Børsten jeg bruker finner du // HER

Børsten er fra White Mason Pearson som kun inneholder naturhår. Børsten polerer håret og holder det rent og flokefritt samtidig som det gir håret en nydelig og naturlig glans.

Først setter du håret stramt i en hestehale og bruker strikk fra // HER (Det er de beste strikkene, da de ikke sliter på håret)

Ta den såkallet "dounuten" og fest den i håret..

"Donuten " finner du // HER

Legg håret rundt.

Fest litt og litt hår rundt "donuten" med hårnåler.

Det var flinke Anna som ikke er frisør (til info) som skapte denne klassiske og casual stylingen med røffe kanter!

 

Til det ser sånn ut.

Spray håret ditt når frisyren er ferdig.GB by Gun-Britt Styling Spray Strong er en ekstra holdbar spray i Styling Spray serien, som sikrer frisyren et ultra holdbart look som holder hele dagen.

Det er den beste hårsprayen til bl. a denne frisyren. Du finner den // HER

 

 

 Avslutter hele frisyren med å spraye håret med The Gold Lotion - Miriam Quevedo.Fullstendig beskytter og gir energi til håret.

Den passer til - alle typer hår. Jeg bruker den til både varmebeskyttende og styling for å få shine og glans i håret. Den kan også brukes på huden ettersom den inneholder en del ingredienser fra hudpleiebransjen. Den gir huden den lille ekstra gløden, så jeg sprayer den både på armer og ben.  Den gir intensive gylne høydepunkter takket være det mikroniserte GULL pulveret  (24k)

Voila - ekte prinsesse hår !

Med alle disse stylingproduktene blir det en sofistikert og flott frisyre som du både kan ha til fest og hverdag.

Vi ville vise at dette er noe alle kan gjøre, superenkelt !Da ble jeg hårfin på 5 minutter takket være Makestyle.no

Du kan også bli like fin på håret på 5 min ved å trykke // HER


Etter den fine frisyren jeg fikk, hadde vi et planleggingsmøte om bl. a kommende photoshoot for makestyle.no og sminkekurs som jeg vet mange av Dere har spurt etter ;)

Sier i fra når det blir - det blir om ikke så lenge.

Jeg var så heldig å få sniktitte på noen flotte produkter som er til salgs om ikke så lenge hos makestyle.

Elsket fargene !

Det er vakre Janne som er den flinke grunderen bak Makestyle.no , og hun er til og med nominert til << Årets grunder >> i år ! Heia Janne - det fortjener hun virkelig !


Jeg er stolt av å samarbeide med Janne og makestyle.no - det har vi gjort i snart 5 år <3Håper Dere blir hårfine i løpet av helgen med denne snasene makestye - donuten som du finner // HER ;)

Når jeg tenker meg om ; " Utrolig hva en "donut" kan gjøre.."

 

 

 

Annonse !Wohoo

20.05.2014

Vi hadde en fantastisk fin ferie i St.tropez og fikk kost oss masse.Da vi landet 16.mai på Gardermoen, måtte jeg kaste meg på et tog for å rekke en jobb i Fredrikstad.

Spilte i musikkvideoen til Petter som er kjent fra bl. a super-hitten <<Bleik og sur >> Den nye låta heter <<Maria >> og er heeeeelt rå ! Sier i fra når videoen er klar.

Hadde det så sykt morsomt og vi gjorde stort sett ikke annet enn å le! Fantastiske og hyggelige mennesker!

Inviterte de opp på et lite besøk da de kjørte meg hjem, så de fikk hilse på Olav. Endte opp med å spille ping - pong i stuen og storkose oss til langt på natt.

 

Dagen etter var det 17.mai , da var det opp og gjøre seg klar for å tilbringe dagen med Dennis og Olav.

Ble en god del pølser og iskrem, slik det skal være på 17.mai.

Ingen 17.mai uten ballong.


Denn-IIIIIIIIIIS <3Da vi kom hjem var det leggetid for Dennis. Vi fikk barnevakt som passet på Dennis mens han sov for vi var innvitert på båttur og middag med jobben min (Betsson group) på Riise sin 17.mai fest hvor han skulle dele ut 1 million kr til en heldig vinner.

Vi startet med å ta et glass på Alex sushi på tjuvholmen med sjefen min, Daniel, fra NordicBet og hans vakre kone Lene.

Så ble ble vi hentet i en lækker båt og kjørt ut til de andre på << Dynafyr >> av denne hyggelige karen.Jeg elsker å være på sjøen, og her ser dere noen som gleder seg til middag og kos.

Sjefen min, Daniel :)Godgjengen <3

Vi ble servert fantastisk god sjømat og stemningen var på topp - det blir den alltid så fort Olav kobler til tlf sin og spiller musikk fra listen hans. (Han har sykt bra musikksmak ;)

Her sitter vi på båten fra << Dynafyr  >> på vei til << Sollihagen >> hvor de andre hadde ordnet med bord og det ene og det andre.Her er den heldige unge millionæren, takket være Betsson Group. ( I bakgrunnen ser dere verdens beste sjef, Tom, som er sjefen for Betsson group)

Den som intet våger - intet vinner! Våger du kan du trykke // HER

 


Det ble en fantastis kveld med masse herlige mennesker og vi storkoste oss.


Dagen etter var det 18.mai og strålende sol, så da kastet vi oss i bilen og dro til <<kongen >> og kjøpte is og koste oss i solen.Dennis har alltid noe morsomt å fortelle som får oss til å le <3
Deilig med is i solen.

Olav måtte jobbe (selge en bil) så da dro Dennis og jeg på Piknik. Fant oss en hyggelig grønn flekk hvor vi koste oss med Mc Donalds mat.

Jeg elsker dager som dette hvor solen skinner og man kan ha kvalitetstid med de man elsker mest i hele verden.


Mandagen gikk til å pakke ut fra ferien, rydde, vaske hele huset, vaske og henge opp klær, og ordne opp i diverse papirer osv. Utrolig hvor mye post man får i løpet av en uke..

I dag har jeg kjørt Dennis til barnehage, så er planen å få til en aldri så liten treningsøkt for første gang på lenge, og så skal jeg i møte og jobbe med mine herlige samarbeidspartnere Makestyle.no

Dere forstår kanskje hvorfor jeg ikke har hatt tid til å blogge så alt for mye i det siste?

Håper Dere hadde en flott feiring på 17.mai og får en fantastisk fin uke med mye godt vær!

 Gratulerer

19.05.2014Da har Mercedes Erikarnesen.no og jeg kåret en tilfeldig vinner av en splitter ny Mercedes GLA en hel uke på facebooksiden til Erik Arnesen // HER  

Vinneren blir røpet i løpet av dagen // HER

Gratulerer så mye til den heldige vinneren og håper du blir fornøyd - noe jeg er helt sikker på at du blir ;)

Tusen takk til alle Dere som deltok, og husk; Neste gang kan det bli deg!

 

 

 Gratulerer med dagen

17.05.2014

Gratulerer med dagen vakre Norge!
Ha en strålende dag folkens, så prates vi senere.

Smask på dere alle!Beachlife

15.05.2014

 

 

Jeg elsker å rulle rundt i sanden som en bikkje.
Apropos "rulle rundt i sanden som en bikkje", slenger med dette klippet fra 2008 , men da må du spole til 1:58 . Haha, ler meg nesten ihjel av det som blir sagt.Er deilig å være her på denne tiden av året, da har man så og si hele stranden for seg selv.

Dro nok en gang og spiste lunsj på den fantastiske restauranten til Edna << L ' esquinade >>.

De har så sinnsykt god mat der, og sønnen hennes som jobber der og resten av "crewet" er så utrolig hyggelige !Er ikke hver dag man kan ta seg et "ROSSA"- BAD ;)

Tror at kjærsten akkurat får plass oppi der. Bør prøves - utrolig digg og forfriskende bad, så er det bra for huden..

Toppen er fra kolleksjonen min << Summer Fantastic - By Linni >> // HERHa en flott dag videre kjære leser.

 

 

 

 

 

 

 

 Moorea

15.05.2014


Startet dagen i går med å handle litt.

Lille mamma og lille Dennis <3


Dennis, Olav og jeg spiste lunsj på en av favorittrestaurantene mine i St.tropez som heter << Moorea >>

Er vi ikke flinke til å pose ? ;)

Dennis sin favorittrett her nede er nuggets og pomefrites, hjemme er det pannekaker som er favoritten.

Haha, livlig gjeng.. Vi holdt på å blunke alle sammen, ser det ut som her..Utrolig koselig dag på verdens vakreste sted.

 

Da Dennis hadde lagt seg for kvelden, passet snille moren til Olav på han mens han sov.

Vi fikk besøk av et vennepar av oss fra Bergen som var på ferie Cannes - det er ca 1 time unna der vi bor nå.

Vi spiste nok en gang på en annen favorittrestaurant << Le quai >>
 

 

-.. og tok oss en liten dans på kvelden.


Utrolig hyggelig kveld.

 

 Get Clean

15.05.2014

Beaute Pasifique er en mild og skummende rensekrem fra Makestyle.no
Jeg anvender den morgen og kveld og bruker den også  som barberskum på kroppen.

Det er utrolig viktig å vaske ansiktet sitt grundig med et skum som fjerner alt av sminke og skitt. Dessuten blir sminken dobbel så fin med ren hud.

Jeg er fullstendig avhengig av å ha med meg Beaute Pasifique hvor enn jeg reiser.


Ha litt av produktet i fuktige hender.

 Fordeles i ansiktet og på halsen.


 Skum opp og masser huden.

Skylles av i vann.

Da får du den perfekte rene huden uten at noe gammel sminke e.l sitter igjen.

Jeg er som sagt avhengig av den!

Du får kjøpt den // HER

 

Håper du ble glad for tipset ;)

 

 

 

Annonse !

 Do it now

14.05.2014

Nå nærmer vi oss "målstreken" i konkurransen som jeg har hatt gående med http://erikarnesen.no/

Skriv << LINNI + MERCEDES = SANT >> i kommentarfeltet på Erik Arnesen Helsfyr AS sin facebookside.

Fredag er dagen, da trekker vi ut en heldig vinner som får lov til å disponere en Mercedes-Benz GLA "Linni Meister Edition" en HEL UKE gratis!!!
Alt du trenger å gjøre er å skrive << LINNI + MERCEDES = SANT >> i kommentarfeltet på Erik Arnesen Helsfyr AS sin facebookside.

Heia - Heia !

 Kategori: Diverse
Outfit

14.05.2014

Denne blusen er fra << Summer Fantastic - By Linni >> kolleksjonen min.

Du finner den // HER

Armbånd fra Børre Olsen - SO - B // HER


Det er ikke mange dager siden vi lanserte sommerkolleksjonen min, men vi har gått tomme for masse varer allerede?! Til tros for sykt mye varer vi  tok inn - det er veldig hyggelig, så det lønner seg å være tidlig ute når kolleksjonene mine lanseres. Oladrakten gikk vi jo tomme for etter bare en dag?! 

Håper du har funnet, eller finner noe du liker fra den // HERL'esquinade

13.05.2014

I dag spiste vi på den populære restauranten << L' esquinad >> til norske og fantastiske Edna. 

 

Nok en herlig og lang dag på stranden.

 

Håper Dere har det fint hjemme <3VG - TV

13.05.2014


Vil du se Gunnhild og jeg skifte dekk og vaske bil ?
 

 

Du kan se hvordan det gikk på VG.NO // HER

Haha !Lovely beach

12.05.2014

Startet dagen med å stå opp grytidlig 08:00 for å dra på butikken å handle.

# verdens fineste og snilleste gutter !

Dro tilbake og spiste deilig frokost på terrassen. ( Baguette med ost og skinke )

En storfornøyd liten kar han Dennis Michael.

Er ikke rart jeg er stolt av "Meisterverket" mitt ;)

Skikkelig blid og morsom tullegutt er han !

En ekte liten Dennis ! Akkurat sånn en gutt jeg ønsket at Gud skulle gi meg <3

Så var vi klare for stranden.

Der hadde Dennis og jeg " morgengymnastikk " - haha !

Deilig og få strukket litt på kroppen ;)

Dennis latet som han skulle ta vekk sand på ryggen min, så dro han søren av meg bikinitoppen min .. RAMPEUNGE altså ;)

Fikk den heldigvis fort på igjen ;)

Her koser vi oss på stranden og prater om alt mulig rart.

Elsker at Dennis snart blir 5 år og at vi har så koselige samtaler sammen.

Han tok på seg hatten til lunsj, og som den høflige lille herremannen han er, tok han den av seg når han skulle spise.

Nydelige sønnen min som er så flink til å leke og bruke fantasien sin <3

 

Nok en herlig dag i St.Tropez <3Le Quai

12.05.2014


Hele antrekket jeg har på meg her er fra kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >>.

Skjørt fara HER // Body fra HER // Skinnjakke fra HEREtte at vi hadde lagt Dennis, kom moren til Olav over og passet på mens Dennis sov.

Jeg ble innvitert ut på middag av min fantastiske mann på Le Quai som er favoritt restauranten min i hele St.tropez. De har så god mat, live musikk og alltid sykt god stemning.

Vi koste oss skikkelig med sushi, rosé og live musikk, og nøt det fantastiske livet i Frankrike.


En fantastisk hyggelig kveld med min bedre halvdel <3

 

Ønsker alle en fantastisk fin dag.Sunny day

11.05.2014

Enda en nydelig dag på stranden.


Litt kaldt er det i starten, spesielt så tidlig på morgenen.MEN, vi hoppet uti ;)

Bikinien min er fra den nye kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >> Du får kjøpt bikinien // HER

My angel <3Vi spiste en utrolig hyggelig lunsj med Moren til Olav, henne mann og noen vennepar av de som hadde med seg barnebarnet sitt på 4 år. Hun og Dennis koste seg skikkelig sammen, og sammen var de to noe av det søteste jeg har sett ;)

Den toppen jeg har på meg er fra << Fantastic Summer - By Linni >> og den finner du // HER

 Nail Style

11.05.2014

På tide å fikse neglene mine !

Har tatt med noen av favoritt - neglelakkene mine fra Makestyle.noStartet med å legge denne fine lyse fargen fra Ciate Cutie Pie på både hender og føtter. Du finner den // HER

Etter neglene haddde tørket valgte jeg denne vakre neglelakken fra Nail Lacquer som inneholder masse "diamanter"". Du finner den // HERTok den også på hender og føtter.

Syntes det ble drittlekkert ;)Prøvde også denne lekre neglelakken fra Nail Lacquer som jeg har bestemt meg for å bruke på 17.mai. Den er fargerik og i glitterfull harmoni.

Du finner den // HER
Nå glitrer jeg som aldri før og til og med kjæresten min mente det ble skikkelig classy og lækkert ;)

Du finner disse lekre neglelakkene + mye mer // HER

 

 

Annonse !Good morning

11.05.2014

Jeg elsker dette kjedet fra Børre Olsen sitt smykkemerke - SO - B !

Det er så sinnsykt kult med alle detaljene og man føler seg som er rockestjerne når man har det på.Du får kjøpt det // HER

Spiste nok en deilig frokost på terrassen i dag, og jeg nøt været, utsikten og selskapet.Koseseg !

Dette bildet tok Dennis Michael av oss.

Han er flink ;)

Denne bikinien er fra kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >>Liker fargen veldig godt og gulldetaljene på bikinitoppen. Du får kjøpt den // HER

 What a wonderful day

10.05.2014

Åååh, som vi koser oss ! Her får sønnen min kose - overdose av Mamsen sin, før vi skal på stranden ;) Elsker når han ler så høyt og hjertelig, og synes moren hans er en tulling som aldri får nok av han <3

Vi spiste en lang og utrolig hyggelig lunsj med den herlige moren til Olav, hennes fantastiske mann og verdens beste Harald Finn. Dennis og Harald endte opp med å bli bestevenner, ettersom Harald lekte med Dennis ca HELE tiden!

Noen som  koser seg ;)Enda en kjole fra min tidligere kolleksjon << Be fantastic - By Linni >>

Sjekk ut mer fra den nye kolleksjonen << Fantastic Summer - By Linni >> // HERHer er det noen som koser seg på stranden.Jeg kunne ikke brydd mer mer eller mindre om vannet er kald eller varmt. Jeg er en ekte badeløve og bader uansett hvor varmt, eller kaldt det er ;)

Vann er vann !

Mor og sønn <3Her får Dere for aller første gang se verdens peneste hund ! Ta godt i mot ; Nikkiiiiiii <3  Er det mulig å være så pen ??? ( Moren til Olav sin hund ;)

Jeg elsker de lommebøkene mine Dennis har kidnappet fra vesken min. De er helt GENIALE ! De tåler vann, rommer plass til både kort, mynter og penger, alt etter hva du ønsker å bruke.

De er fra Øygardenimport.no

Den rosa bruker jeg til å ha sedler og kort i, den lille mikkemus - pengepungen har jeg mynter i , det samme har jeg i de to turkise pengepungene, og jeg bruker de etter hvilken farge jeg har på bikiniene mine. De tåler vann, sand, og 4,5 åringer som finner de meget fasinerende til å leke i sanden med ?! Da er det bare å skylle de i saltvann, eller vann, så er de så gode som nye - GENIALE, spør du meg!

Du får kjøpt de // HER !Herig dag, med herlige mennesker !

Ønsker alle en fin kveld videre <3It could be you !

10.05.2014

OBS! Ikke glem Mercedes konkurransen hvor du kan vinne en splitter ny GLA fra Erik Arnesen i en hel uke bare ved å skrive << Linni 

+ Mercedes = sant >> i kommentarfeltet på facebooksiden til Erik Arnesen helsfyr AS. Du finner siden hvis du er logget inn på facebook // HER

Trekker heldig vinner om noen dager - det kan bli deg !

Lykke til ;)Viva la France

10.05.2014

 

I går stod vi opp grytidlig for å rekker flyet til Nice.

Jeg elsker å reise - det er så koselig å gå rundt på flyplassen, shoppe litt på tax free, sette seg ned å ta noe å drikke, eller spise.. VEl, ingenting av det rakk vi denne gangen, bortsett fra å shoppe masse godteri på tax free.


Egentlig var vi der perfekt med tiden, for når vi var ferdig å sjekke inn, shoppe på tax free, så var det "go to gate". Deilig for Dennis på snart 5 år å slippe å vente på en flyplass.

I motsetning til meg er Dennis veldig glad i å kjøre fly.

Da vi kom ombort på flyet spurte den søte og hyggelige flyvertinnen om Dennis ville hilse på pilotene, og det ville han selvfølgelig! Han var SÅ stolt av å ha møtt ekte piloter. Jeg sa til de at jeg stolte på at de skulle få oss trygt frem, og vet dere hva? Det er den beste flyturen jeg hatt i hele mitt liv?! Det var ikke turbulens en eneste gang, alt gikk som det skulle, og landingen kjente man ikke ? All cred til Norwegian - pilotene ! Kanskje det lønner seg for folk som har flyskrekk å hilse på pilotene man flyr med - det får en liksom til å innse at de også er mennesker og vil like mye trygt ned som oss passasjerere ;)


Her ser man ekte hverdagshelter ! To trøtte karer <3

-.. men ikke lenge.

Dennis har glemt nintendo DS 'en sin hos bestemor og bestefar, så da får man finne på noe annet å leke med på flyet.

Man får leke med det man har, og bruke det man kan rundt seg. Bilen var fra smartiesen, så da manglet vi bare bilbane.

Bilbane lagde vi av blader og tunneler lagde vi av aviser. Herregud, så gøy han syntes det var. 

Viktig for barn å bruke fantasien litt. Barn får jo aldri tid til å kjede seg i dag, eller bruke fantasien med tanke på alt som er der ute av ipader, spill på iphone, nintendo DS osv. Er glad for at han glemte DS'en sin hos besteforeldrene sine, slik at han kunne leke ordentlig og bruke "hue" med litt hjelp fra Mamsen ;) -.. så får man ekstra mye kos, kjærlighet og oppmerksomhet fra ungen sin når han ikke har så mye annet å leke med - haha.Han er en skikkelig kosegutt - Thank God ! Det har han etter morra si, altså jeg er en skikkelig kosejente.Her tegnet han en fin tegning til Olav som jobbet ved siden av.

Endelig fremme i Nice. Vi rakk nesten ikke å sette fra oss bagasjen før Dennisen hoppet uti - haha. Herlig å se at han koser seg <3


Vakre - vakre Frankrike !

I dag tidlig spiste vi en skål med FROSTIES til frokost - det er faktisk en NYDELIG frokost for oss, da de ikke selger det hjemme i Norge mer ;( Vi som er så glad i det. Syntes det er skikkelig trist at det ikke selges mer og skulle ønske jeg rakk å kjøpe et helt lager med det før de sluttet å selge det.

Bra at man fortsatt får kjøpt det i utlandet, som f. eks Sverige, Frankrike osv. 

Dennis Michael koste seg med baguette med nutella på. Er man på ferie, så er man på ferie, da er det meningen at man skal kose seg.Denne kjolen er fra den forrige kolleksjonen min << Be Fantastic - By Linni >>

Dere må gjerne sjekke ut den nye kolleksjonen min << Summer Fantastic - By Linni >> // HER !

 

OBS! Ikke glem Mercedes konkurransen hvor du kan vinne en splitter ny GLA fra Erik Arnesen i en hel uke bare ved å skrive << Linni 

+ Mercedes = sant >> i kommentarfeltet på facebooksiden til Erik Arnesen helsfyr AS. Du finner siden hvis du er logget inn på facebook // HER

Trekker heldig vinner om noen dager - det kan bli deg !

Lykke til ;)You got to do what you got to do

09.05.2014

Slik startet dagen min - regnskap og regninger! Nam - nam - det er jo det vi ALLE elsker mest med selve livet ;) MEN det må gjøre, og det ordentlig !

Olav, Dennis og jeg reiser til Frankrike i morgen og blir borte 1 uke, så det var mye jeg måtte få unna gjort før jeg kunne ta en ordentlig ferie! Som bl. a regnskap som må leveres til regnskapsføreren min innen en viss tid osv.

Fere som får ting unna gjort før han skal ta seg en ferie.

-.. mens Dennisen måtte bygge ferdig legoen sin ;)

Holdt på i et par timer før det var klart, og endte opp med å drikke 2,5 kopp med kaffe. Kjente det godt på kroppen, for å si det sånn.

Men fra å gå fra denne pulten..-.. til denne var en fantastisk god følelse !

Jeg elsker følelesen av å ha orden i "sy sakene " - DEN følelsen !

Dennis ble med å levere regnskapet mitt til regnskapsføreren min, og der ble han tatt godt i mot. Han fikk en pastilleske som het " Fakturax". Kuleste pastillesken jeg har sett - det så ut som det var medisin på pakningen, og så stod det "  Anbefalt dose ; en pastill pr fakturering" Spises på tom mage. Haha ! Lættis !

Vi fikk ordnet med passe til Dennis og unnagjort diverse ærender.

Tok Dennis Michael med på shopping i dag og endte opp med mye fine sommerklær. Han vokser jo hele tiden, så nytt klesskap blir det vel frem til han er 20 ?! haha..

Etter shoppingen møtte vi Olav og dro på Mc'ern.

Sjekk de kule brillene Dennis - Tennis fikk i happy mealen sin.

Åååh så skummel ;)Deilig å få ting unna før man drar, slik at jeg slipper å tenke på alt jeg burde gjort, eller må gjøre når jeg kommer hjem. De viktigste tingene er unna gjort, klærne er vasket, pakket, huset er ryddet, ungen min sover, Olav styrer rundt og jeg slapper ENDELIG av på sofaen med pledd og macen.


Må nesten få si ; TUSEN TAKK ! Det er utrolig hyggelig med alle de fantastiske tilbakemeldingene på kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >>.Ekstra gøy er det når sjefen for Illusion som selger kolleksjonen min er storfornøyd og sier at varene går så det suser - og det etter 1 dag ?! Whohooo, da blir jeg glad i hjertet mitt.

Hvis du ikke har fått sett på den, så ta deg gjerne en titt å se om det er noe som faller i smak. Du finner den // HER

 

Nå får jeg gå å legge meg, for jeg skal opp om 5, 5 time.

Ha en fin natt videre kjære lesere <3

 

// We are going to france tomorrow, so it has been a busy day to make everything ready before we leave.

Don' t forget  my new clothing line << Fantastic Summer - By Linni >> you can buy // HERE . Hope you find something you like ;)

Good nigt <3

 

 Peel off mask

08.05.2014

JorgObé The Original Black Peel Off Mask - fjerner hudormer og urenheter.
Det jeg liker så innmari godt med denne peel of masken fra makestyle.no er at den renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer.

Ristet godt før bruk.

Ta en mengde i hånden.

Smøres rundt i ansiktet, bortsett fra under øynene.

Ta først et tynt lag.


Ta deretter enda et tygt lag for å få det ordentlig dekket i hele ansiket.
Vent i 25 - 30 min til den har tørket helt inn.Når masken har tørket helt inn, drar du den SAKTE av. OBS! Dette kan gjøre litt vondt, med mindre du gjør det FORSIKTIG !

Det napper litt i huden når du drar den av - det betyr at masken funker, da den drar av alle hudormer og uren hud.Du ser at peel off masken hjelper huden med å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse, slik at den blir myk med tydelig reduserte porer - det er fordi den inneholder
Beroligende planteekstrakter.

Denne bruker jeg ca 4 ganger i mnd og du får kjøpt den // HER
Håper du ble glad for tipset.
Annonse!


Chess

07.05.2014

Dette kan du leser om // HER

Det er et lite steg for Hans Olav Lahlum, men et stort steg for meg.

Herregud for en fantastisk dag. Jeg priser meg selv heldig som fikk æren av å spille mot legenden i sjakk , Hans Olav Lahlum, på Vg-tv.no

I tillegg fikk jeg møte en av Norges flinkeste dame-sjakkspillere, Elisabeth Vold Bjone, som har skrevet boken Sjakk.


Jeg bladde fort i gjennom den før jeg skulle bli intervjuet, samt spille mot Hans Olav Laluhm, for Vg -Tv på toppen av Oslo City.


Vi øvde oss litt på bakrommet, og så fikk jeg møte enda en legende, nemlig Arne Scheie.

Jeg får frysninger bare jeg hører stemmen hans, og intet unntak da jeg møtte han live.

Jeg er så heldig som gjentatte ganger får møte så utrolig flotte og respektable mennesker via jobben min - det er så hyggelig !

Jeg pleier alltid å komme ferdig sminket og stylet til jobbene mine, men alltid greit med en siste "finish" før jeg skal på luften.

Det var flinke Louise som gjorde det på meg.

Skjorten min er fra den nyeste kolleksjonen min << Fantastic Summer - By Linni >> og den kan du kjøpe // HER


Backstage ;)


 

Jeg spilte så godt jeg kunne, men merket at jeg ble for opptatt av å tenke ut hva mitt neste trekk skulle bli, istedet for å sørge for å beskytte potensielle brikker Laluhm kunne ta.

I følge ekspertene som var der åpnet jeg bra, og hvis jeg gjorde et dumt trekk, hentet jeg meg fint inn igjen ved å gjøre bra trekk.

Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle sette selveste Lahlum i et dilemma - det er stort nok i seg selv ;)

Lærte utrolig mye av dagens spill, samt gode tips fra ekspertene etterpå.

Tusen takk for meg - det var en fantastisk gøy og lærerik opplevelse. Jeg har virkelig fått blod på tannen og kommer til å spille mye mer enn før !Du kan leser mer om dette // HER

Hvis du vil se meg i action kan du trykke // HER

 

 

 

 

 Fantastic Summer - By Linni

06.05.2014

Nå ligger kolleksjonen min ute for salg på Illusion.no

Under ser dere noen av plaggene fra << Fantastic Summer - By Linni >> med link direkte til de forskjellige plaggene.

// HER

// Her

// HER

// HER

// HER

// HER// HER// HER

// HER

// HER// HER

// HER// HER// HER


// HER// HER// HER


// HER

// HER

 

// HER

// HER

// HER

 
// HER

 

// HER

// HER// HER// HER// HERSommerskjerf // HERSommerskjerf // HER// HER // HER

 

Håper du finner noe som faller i smak ;)

 

// You can by << Fantastic Summer - By Linni >> // HERE

I hope you find something you like ;)I feel PINK today

06.05.2014I heisen på vei til kontoret til Illusion.no for å jobbe med det siste før vi slipper kolleksjoen min << Fantastic summer - By Linni. >>

Her går flinke Kristoffer og jeg igjennom hvilket bilder vi skal bruke osv.

Her ser dere kjeften min går, for jeg har MYE meninger om hvordan jeg vil ha det - haha !

Her får dere en liten sniktitt av ett av plaggene fra kolleksjoen min.

Jeg elsker denne olashortsdrakten !

Her står jeg med Even - sjefen sjæl !Glad for å jobbe med flinke folk som bl. a Kristoffer, Even og Pia.

// Skjerf: Fantastic summer - by Linni // Jakke: Fantastic summer - by Linni // Bukse: Fantastic summer - By Linni // støvler: Hunter // veske: LIO JO.

Det ligger ute på salg om ikke så lenge på Illusion.no

Jeg sier i fra ;)

 

// My collection << Fantastic Summer - By Linni >> is almost finished.

 I'll let you know ;)You can win Mercedes GLA from Mercedes Erik Arnesen

05.05.2014

Du kan fortsatt vinne denne lekkerbisken av en bil fra Mercedes Erik Arnesen Helsfyr  en hel uke hvis du gjør som forklart i teksten under.


Mercedes GLA er like fin og bra bil som den ser ut til, og er helt magisk å kjøre rundt i.Den er like flott foran som bak ;) Jeg er nøye på at biler skal være rene og pene, så her vasker jeg faktisk vinduene.

Alt du trenger å gjøre er å gå inn // HER , så går du inn på Facebooksiden til Erik Arnesen ved å trykker // HER, og trykker på LIKER, deretter skriver du << Mercedes + Linni = sant! >>

 

Håper du vinner!

Lykke til.The days went

05.05.2014

Det har vært en innholdsrik og fin uke hvor jeg har hatt mye bra møter, photoshoots, middag hos et vennepar, og masse tid med mine herlige gutter.

Her kommer jeg hjem fra jobb og har hentet Dennis  Michael i barnehagen. Han er opptatt med en katt som kommer på besøk til oss HVER dag!

Dennis Mike har bestemt at den skal hete " BOLLE ", så da gjør den det. Den er så ekstremt kosete og følger mest etter meg?! Litt scary, men også koselig.

Naboen mente den var hjemløs, men den ser alt for fin ut i pelsen, tjukk og god til å være det, spør du meg.

Det beste jeg vet etter en lang dag på jobb er å hente Dennisen min i barnehagen og komme hjem til kjæresten.Buksen og jakken min er fra sommerkolleksjonen min << Be Fantastic - by Linni>>, som kommer i slutten av denne uken. Jippi !

Der har vi katten (BOLLE) igjen, som bare vil ligge inntil meg å kose, enten jeg vil eller ikke... Prøvde faktisk å jobbe, men den nektet å flytte seg. Dennis prøvde å hjelpe, men den skulle bare ligge inntil meg?!

Katten er så god, men etter å ha nyst ca 100 ganger de siste dagene, blitt tett i nesen, klødd i øynene og hoven under øynene, tror jeg at jeg er allergisk mot katten -  "BOLLE" ?! ;(

Det er litt trist i og med at vi har fått så godt forhold - haha, så nå gjelder det å kose minst mulig med den, og det kan bli vanskelig !

Da jeg skulle ta bilder av et outfit fra kolleksjonen min, fulgte den etter meg ?! Da jeg stoppet opp for å ta bildene, la den seg ned og koste beinet mitt..

Jeg kunne jo ikke klappe den i frykt om å bli mere allergisk, så jeg koste den via språket, hvis det går an.// Skjorte og bukse fra << Be Fantastic - By Linni >>, (kommer som sagt iløpet av uken ) Hector boots fra Kouture.Merkelig katt som jeg har fått etter meg, men veldig koselig å ha fått en ny venn ;)Vi har hatt en skikkelg rolig og deilig helg sammen. Nabogutten og Dennis er bestevenner, og de har fått lekt mye sammen i lløpet av helgen.

Han har det travelt med å leke ute, men på kvelden er det kvalitetstid med sønnen min. I går så vi på Disney filmen << FROST >> som er å anbefale på det sterkeste!  Morsomt å se at de har brukt Norsk natur og Norske navn i filmen. Ekstra morsomt for Dennis var det at snømannen i filmen heter Olav ;)

Fredag hadde vi taco - det trenger dere vel ikke oppskrift på ;)Tidligere i uken var vi på en fantastisk middag i det flotte huset til Dag og Christine.

Det ble grillings og sinnsykt god stemning.

Utrolig koselig kveld som jeg sent vil glemme.

Veldig fornøy med uken som gikk, og håper denne blir vel så bra.

Lurer på hvem Dennis har arvet øyevippene og leppene sine fra ;) MAMMASINGUTTEBASS!

Håper Dere har hatt en fin helg ;)

 

// I have had a busy and great week where I was in important meetings, good dinners, photo shoot, and lots of other exciting things.

The best thing about the weekend is that I get lots of time to cuddle with my favorite boysHow to do perfect party makeup

03.05.2014

Hei kjære lesere.

Det finnes mange måter man kan sminke seg på, alt til sin tid mener jeg.

Jeg pleier som regel og style meg selv til de fleste photoshoots, da dette er noe jeg virkelig mestrer etter 14 år ;)

I dette innlegget tenkte jeg å vise Dere hvordan man kan sminke seg "uretusjert" til en fest, i mitt tilfelle - photoshoot.Alt jeg trenger før en photoshoot ligger oppi den fantastiske beauty bagen fra Mast.  Viktig med sminkebånd slik at jeg får alt håret vekk fra ansiktet når jeg sminker meg, praktisk er drt også med et håndkle til å ha rundt halsen hvis det skulle drysse.

Jeg elsker denne lekre beauty bagen, da den rommer mye og tar lite plass. Den er også genial å ha med når jeg skal ut å reise, ettersom det er plass til alt jeg trenger til ansikt og hår.

Du finner den // HER


Her har vi alle produktene jeg bruker for å få den looken jeg vil ha. Du finner de // HER


Etter at jeg har vasket ansiktet mitt og brukt kremer du kan lese mer om // HER

Starter jeg med å fikse øyenbrynene mine med Brow collection Kit Brown fra Glo minerals som du finner // HER

Et perfekt kit som inneholder brynfarger, brynvoks, highlighter, pinsett, brynbørste og stensiler.

Det er fire forskjellige stensiler med forskjellige former du kan lage øyenbrynene dine med. Min favoritt er nr 4 (det står nr på de)

Jeg legger stensilen over øyenbrynet, pensler over med brow powder som sitter godt fordi det er mineralsminke, og da smelter fargen litt under huden og sitter ikke bare utenpå.

Den er helt genial, da den tåler mer vær og vind.(Greit for en småbarnsmor som meg selv;)
Etterpå går jeg over med penselen for å gjøre de mest mulig perfekte til mine øyne.

Du finner den // HER

Når brynene er ferdige bruker jeg concealer fra Nilens Jord.

Dette er en fantastisk concealer som jevner ut misfarge rundt øynene. Flytende konsistens på ene siden, stift med tørr kremkonsistens på andre siden. Alt du trenger under øynene i en og samme consealer.

Starter med å ta den under øynene, og midt i pannen.


Slik!


Så gnir jeg den sakte inn til den har jevnet seg ut med huden min. Du finner den // HER

Når jeg er ferdig med consealeren går jeg over til en fantastisk foundation fra Velvet perfection.

Kan brukes av unge og gamle, og er uten parabener og parfyme.

Grunnen til at dette er min favoritt foundation er fordi den dekker bra og gir en umettelig glød.

Så gnir jeg den sakte inn i hele ansiktet med fingrene mine. OBS! Viktig å ikke ta for mye foundation, heller litt for lite enn litt for mye.

Du finner den // HER

Går over med litt pudder.
Duser det ut med denne nydelige kosten fra Nilens jord.

Rushen fra The Balm HOT MAMA er en fersken-rosa tone som tilfører farge til kinn, shimmer til øynene og eliminerer ujevnheter.


 Sexy rouge, øyenskygge, og fin highlighter som du finner // HERDere vet vel hvordan dere lager" rouge trynet"? Lager trutemunn og strekker alt du kan på ansiktet. Kosten jeg bruker finner du // HER

Jeg bruker denne nydelige lipglossen fra Sara Happ  som gir en naturlig rosa farge.
Den pleier leppene i tillegg til å gi en fin glans med shimmer.

Det jeg liker best med denne lipglossen er at den ikke føles "sticky", men er myk og deilig på leppene.

Du finner den // HER

Jeg bruker en Lid primer fra Glo Minerals under øyenskyggen for at sminken skal vare lenger og sitte bedre.

 


Shimmeret fra Mary - Lou Manizer fra The Balm er min favoritt sminke. Elsker at man kan bruke den som shimmer, øyenskygge, highlighter og en all - over-  finish !


Som Dere ser er den GODT brukt ;)Jeg tar den på med øyepensel du finner // HER
Jeg er veldig nøye på hvilken mascara jeg bruker og denne extreme volume mascara fra Nilens Jord gir ekstremt volume, lengde og fyldige vipper.

Da er det bare å gå inn i den berømte "mascara posisjonen" mens man tar den på..


 

Du finner den // HER

Til slutt tar jeg på denne eyelineren fra BarryM Wink som ble nominert til Cosmopolitan Beauty Awards 2012! (
 ( vet at mange tar den på først, men jeg liker å ta den på til slutt)

Er veldig glad i eyelineren fra Nilens jord, men før en photoshoot liker jeg å bruke denne ekstra tykke eyelineren som gjør det super lett å lage tykke, intense linjer. Tørker raskt og sitter leng. Perefekt til smokey eyes.

Drar strek over øyet.....- og duser den ut i globalen slik at øynene blir sotede og gir deg en fin look. Du finner den // HER

 Ble ikke akkurat de klareste bildene i og med at jeg tok de via et speil, men slik ble altså resultatet.

Håper Dere ble glad for tipset.

Neste gang viser jeg hvordan jeg gjør håret mitt før en photoshoot.

Du finner alle mine sminke favoritter fra Makestyle.no // HER

 

 // You can find all my favorite makeup products // HERE

 

Annonse!Sneak peak of my new Be Fantastic By Linni - Summer edition

02.05.2014

Nå er jeg i gang med sommerkolleksjonen min << Be Fantastic >> - By Linni.

Det er jeg som styler meg selv til disse photoshooten, så i morgen tenkte jeg å vise Dere hvordan man legger "perfekt" modell sminke, uten å bli retusjert.

Alle produktene jeg bruker finner du // HER

Jeg er så fornøyd med denne kolleskjoen, og gleder meg til neste uke, da ligger den ute for salg.

Det er masse friske sommerfarger, skjørt, kjoler, bukser, gensere, bikini etc.

Tenkte å gi dere en liten smakebit fra dagens photoshoot som er for kollekjonen min.
Her ser Dere litt av godbitene ;)Pia fra Illusion og jeg klare for nok en photoshoot for kolleksjonen min << Be Fantastic >> - By Linni.Jeg er veldig opptatt av at buksene fra kolleksjonen min sitter som et skudd - det er ikke så rart, ettersom det er noe jeg og ca alle andre jenter er opptatt av at bukser gjør.

¨

Verdens beste Pia, som sørger for at alt går som det skal under shooten.

Det beste med alle buksene fra kolleksjonen min er at de løfter hele rumpestumpen - det liker vi ;)
Jeg er veldig fornøyde med hvordan bikiniene sitter på kroppen og enda bedre liker jeg at de er så classy.

Det var en liten sniktitt for denne gang, men neste uke får Dere sett hele.

En fantastisk effektiv og bra photoshoot hvor vi brukte 5 timer på å komme i gjennom hele kolleksjonen -  det er ikke verst.

 

Etter photoshooten dro jeg og hentet Dennis Michael i barnehagen, og vi har tenk til å kose oss og slappe av resten av helgen.

 

God helg ;)

 

// Today I did a photo shoot for my own clothing line << Be Fantastic By Linni >> - Summer edition

I like do my own makeup and hair before photoshoots, so tomorrow I thought I would show you how to add "perfect" model makeup, without being retouched.


I am so happy with this collection, and look forward to next week, when it' s available for sale.

There are lots of fresh summer colors, skirts, dresses, pants, sweaters, bikini etc.

Hope you'll like it 

 

 

 

 


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits