Tidenes jobbtur til Los angeles og Las Vegas

31.05.2013

Jeg beklager for at jeg ikke har hatt muligheten til å blogge noe den siste uken , men det har virkelig gått i ett. Dere er så søte som ikke svikter meg og holder lesertallet på bloggen min oppe selvom jeg ikke har hatt tid til å oppdatere på èn uke.

Du vil få se alt det fantastiske vi fikk oppleve på godt og vondt i sesong 2 av << Tigerstaden >> på Tv2 .

Vi har nå vært èn uke i L.A og Las Vegas og hatt det helt fantastisk ! Vi jobbet stort sett hele tiden, men ble heldigvis litt tid til kos også .

Det ble som sagt ikke mye tid til overs for bloggen , så derfor får dere tidenes bildedryss og oppdatering nå .

Vanskelig å skrive hva vi gjorde når det meste skal holdes hemmelig , men kan med hånden på hjertet si at jeg virkelig er stolt over alt vi har gjort og gleder meg til dere får se det på tv .

Savnet selvfølgelig Dennisen min , men sånn er det noen ganger når man må jobbe ! Glad det finnes skype og facetime , slik at vi kan se hverande mens vi snakker sammen . Var utrolig deilig å se han igjen i går , og i dag har han vært hjemme fra barnehagen sammen med meg i hele dag. 

 

Her kommer bildene :

 

IMG_1864

 

Her er alle de fantastiske menneskene jeg reiste med - verdens beste tv-crew ! (Manglet bare Anja - kameradama , men hun er høygravid , så kunne ikke bli med ) Bildet er tatt i ørkenen i Nevada . ( Hjertet var Meisterhjernen sin ide - haha ! ) Kameramennene våres som holder " hjertet ", Snorre t-v og Kleppen t.h .  Linni , Mari , Anette og Carina i midten , og produsenten vår Vegard som ligger foran .

 

Det er litt vanskelig å fortelle om turen i detaljer når det er så masse jeg ikke kan røpe. Jeg kan bare garantere bra TV-bilder. Ingen tvil om at noe fra denne turen blir underholdende å se på. Både gruer og gleder meg til høsten!


Gardermoen - love med Mari .

 Man blir stiv av å sitte på fly i nesten 14 timer tilsammen , så deilig å strekke litt på kroppen .

 

Herlig at det første jeg ser da vi lander i L. A er to søte duer som har seg .. Koselig det da .

 

Her er jeg på suiten vår i L. A på vei til å filme på Malibu stranden ( Baywatch stranden )Strand babes .

SAMSUNG CSC


 

Jeg blir aldri starstruck av noen , men jeg ble det noe helt sinnsykt da jeg så Malibu stranden hvor Baywatch ble spilt inn - Haha..Like barn - leker best .

 

 

Getting ready for L. A  . Kjolen er fra yndlingsbutikken min << Kouture >> Du finner den pluss mye annet fint på www.kouture.no 

 


 

Vi koste oss sammen hver kveld etter jobb med felles middag og kos . Jeg føler meg "hjemme" i L. A og sier alltid at det liksom er " min by " . Vurderer sterkt å ta med meg sønnen min og flytte ned dit ..

 

Har masse kontakter der og tror vi ville fått det bra der ?!

 

Gøy å drømme med øynene lukket , men enda gøyere å drømme med øynene åpne ..

 
Vi rakk å kose oss på poolparty , før vi skulle på tidenes roadtrip fra L. A til Las Vegas. 

 

SAMSUNG CSC

Vi bodde på dette hotellet i Las Vegas. Sinnsykt Fint ! Det er beyond alt. Vi hadde den største suiten jeg noen gang har sett og det var vanskelig å gi slipp på kåken da vi skulle reise. Steve Wynn. Det er navnet på han som har skapt ganske så store deler av Las Vegas.

 

 

SAMSUNG CSC

 


IMG_1854

 

Stuen på suiten vår . Heldige oss !

 
Må koooose når man savner barn og kjæreste . Anette Marie og jeg har begge barn på samme alder - Tina og Dennis <3Spiste middag på suiten vår før vi skulle bli filmet i Limousin mens vi ble kjørt rundt i Las vegas.  Woop -woop ! 

 

 

Jeg brukte for det meste mine magiske gullsko som jeg har blitt hodestups forelsket i . Du finner de på www.kouture.no  

 Det tar på å ha jet lag og jobbe stort sett hele tiden . Selvom vi har det gøy er det MYE jobb , som i de fleste jobber ,

..- man må jo gi 100 % av seg selv hele tiden selvom man er sliten og trøtt - det er ingen unnskyldning i mitt yrke . (Altså å jobbe som modell og med tv ).

 

 Her er jeg på photoshoot i ørkenen i Nevada . 

Elsket settingen på billdene som ble tatt av  www.anettemarie.no , og skal bruke noen av de bl. a som header på bloggen min . Gleder meg til det endelige resultatet .


 

..- men passer alltid på å få i oss nok mat , for uten mat og drikke , duger vi ikke ! Ekstra deilig er det med room service når man ikke har tid til å gå ut og spise hele tiden ;)Noe av det beste jeg vet er å spille på casino . Jeg simpelten ELSKER det  !( Skulle ønske det var lov og fantes i Norge, da hadde jeg jobbet som sjef der og sørget for at alt gikk i skjønneste orden ;)

 

IMG_1966

Vant på rouletten .

 

 

Hector boots fra << kouture >> .  Du finner de på www.kouture.no . ALLE i L. A og Las vegas elsker de , and so do I . Jentene klare for utgang . 

Herregud så kule biler vi fikk pimpe rundt  i . Haha, følte oss som verdens kuleste , selv da vi glemte å lukke bagasjerommet og kjørte med den oppe . Yes ..

Jeg ville ha med denne hjem !

Kledelig bil , eller hva folkens ? ;) DEN store bilen til bittelille meg - følte meg ihvertfall trygg da jeg satt i den .Hmm .. Hva gjør jeg her da ? Det får du se i sesong 2 av << Tigerstaden >> . 

 

 

Anette og meg på enda et oppdrag . 

 

 

 

 

Så var enda et eventyr over for denne gang og jeg er så takknemlig og glad for å ha rukket å ha opplevd så mye gøy i en alder av 27 år .

Gleder meg til å dele denne fantastiske reisen med dere når sesong 2 av << Tigerstaden >> kommer til høsten !

 

 

Håper dere alle har det bra .

 

Selv kom jeg hjem til masse regnigner , mye jobb og verdens herligste sønn. Glad jeg lever et dobbeltliv ;)

 

Jeg har etterhvert  lært meg å sette pris på begge livene jeg lever .

 

Ingenting slår morsrollen - det mener jeg !

 

Dere kan følge meg på instagram hvor jeg heter " Meisterlinni " . 

Facebooken min er deaktivert , men er snart oppe og går igjen . Linni Meister heter jeg der .  Irriterende nok finnes det jo så utrolig mange fake profiler av meg på facebook , instagram og twitter . 

 

Ellers er jeg tilbake for fullt på bloggen igjen ;)

 

 

<3 Linni 

 

 STJERNEDAG

21.05.2013

Da jeg stod opp i dag kl: 06:30 , trodde jeg ikke at jeg kom til å møte den flotte statsministeren vår i sminkestolen hos Tv2 .

 

Jeg snur meg rundt , hopper ut av sminkestolen , og smiler stort mens jeg håndhilser på den flotte statsministeren vår og sier : " Nei men ?! Så hyggelig å møte statsministeren vår her ?! " Han smilte og spurte bl. a  om hva jeg skulle , og da fortalte jeg at jeg skulle spille inn reklamefilm for sesong 2 av << Tigerstaden >> ! Jeg sa at jeg regnet med at han ikke hadde sett sånn alt for mye på forrige sesong , men at han burde se på sesong 2 , ettersom vi bl. a viser mye av den flotte byen hans i serien vår . Han lo godt og sa at det skulle han få til  - haha ! For en herlig kar . Syntes vi er en fin kombinasjon, jeg -  Jens Stoltenberg lager bra politikk , og jeg lager bra tv ;)

Det var et meget hyggelig ( usminket ) møte , og jeg må si at Jens Stoltenberg er en fantastisk , folkelig , hyggelig , dyktig , snill , jordnær , behagelig og flott mann ! Stolt over å ha en statsminister som Jens Stoltenberg !

 

 

Du kan lese mer her : http://www.seher.no/916872/linni-meister-motte-jens-stoltenbergEr så hyggelig å være hos TV2 ! Vi er som en stor familie !

Da jeg var  på vei inn i sminken , hørte jeg plutselig en koselig stemme som sier " LINNIII ", og gir meg en bamseklem - det var verdens beste "Blomster Finn " . Alltid koselig og slå av en prat med Han . ( Typisk at jeg møter alle når jeg ikke har på sminke og føler meg som en dass - haha )ENDELIG ! Neida , det finnes viktigere ting her i livet enn sminke , men jeg trives best med ! Så vet dere det ! (Akkurat som dere ikke visste det fra før av )

..Men hvem har vi her ? Hvem er denne flotte kvinnen som står bak min rygg ? ..... - Vakre og flotte Guri Schanke . Herregud, her møter jeg den ene stjernen etter den andre . Det er på sminkerommet til TV2 det skjer altså .Jeg gleder meg til å bli eldre når jeg ser vakre kvinner som Guri ! For en flott , blid og hyggelig dame . Utrolig koselig å møte Henne også i dag.Så var det på tide å skifte til kjolen jeg skulle ha på i reklamefilmen . Jeg elsket den , da den var så yndig og fin ! Hadde på meg yndlings gullskoene mine fra << Kouture >> -

Lille " Dolly " ready to do her thing .Mens jeg satt og ble krøllet på håret måtte jeg selvfølgelig på do , og hvem møter jeg da ? .....- Min gode venn Davy Wathne ! Han er så herlig å møte på , og har alltid herlige kommentarer på lur som får meg til å nesten le meg ihjel .Bra jeg kom "TITTS"nok til å få en stor klem av Han også - haha . (Han holder hånden i luften - haha ;)

 

Action !

Verdens beste jentene mine , vennene mine og kolleagaene mine .

Mari , Carina , meg og Anette Marie (Som prater til meg ?! ) haha ..Hun klår på meg .. ?!

... og ler av meg . HAHA ! Got to love her !

Er det noe << Tigerstaden >> - jentene ofte gjør sammen , så er det å le , le og le ! Det er vi flinke til ettersom vi har en ganske så lik humor .

 

 

Etter en herlig dag på jobb og fantastiske stjernemøter , kom min herlige kjæreste og hentet meg i en stor rød varebil som er den kuleste jeg har sett . Jeg elsker å sitte i store biler hvor man kan sitte høyt , så jeg koste meg som bare det i bilen . Han skulle selge den , så derfor jeg var så heldig å få sitte i den . 

Han jobber bl. a med å selge og kjøpe biler , så det siste året vi har vært kjærester , har jeg sittet i flere biler enn det de fleste klarer i løpet av et helt liv . Har sittet i alt fra varebiler , dyre biler , billige biler osv  - det er coolt ! Heldige meg som har en kjæreste som jobber med det , slik at jeg kjører " nye " biler stadig vekk - haha !

 

 Digget ihvertfall denne store og røde varebilen han plukket meg opp i dag .

 

Avsluttet dagen vår med å spise på en Indisk restaurant som heter << Curry & Ketchup >> .

 

 

Håper alle har hatt en fin dag .

 

 

 

<3 Linni
Salg

20.05.2013Sko fra B2 , strl 37 , selges for 500 kr .  Jeg bruker 36 , så dessverre får jeg ikke brukt de privat .

Alt for store sølvsko fra Zara .  Brukt bl. a  på catwalk . Selges for 400 kr, strl 38 . SOLGT !

 

 

 

 

 Sko fra  Zara . Kun brukt i forbindelse med catwalk for Polhem pr .. Selges for 500 kr . Strl 37

 

 

 

 

 

 Kåpe fra << Zara >> med gull knapper selges for 500 kr . Strl S . SOLGT !Sykt fin skinnjakke fra << Sweer years >> , Kostet 3900 , selges for 1100 kr . Strl M . SOLGT !Acne kjole , kun brukt èn gang , ettersom planen var å sy den inn , men fikk aldri tid . Strl 36 . selges for 600 kr . SOLGT ! 

 

Ubrukt skjørt fra Zara  ,som bare har ligget i skuffen pga stor i strl . Strl XS . Selges for 200 kr . SOLGT !

 Enda et ubrukt skjørt fra Zara i skuffen som ikke har blitt brukt pga for stor i størrelsen ?! strl XS. Selges for 200 kr . SOLGT !Hvis du fant du noe du vil kjøpe kan du sende mail til Linnimeister@gmail.com :)


Det var det jeg hadde for denne gangen .

 

 

<3 LinniHerregud for en herlig dag

19.05.2013

Elsker å spise vannmelon når solen steker som aldri før .

 

Det er flere enn meg som elsker vannmelon .

 

 

 

Han har hoppet rundt i hele dag på plenen ,

.. - og på trampolinen i hagen .

Dennis fikk besøk av nabogutten , så de koste seg masse og lekte både inne og ute . Jeg kom og " plagde " de , ved å spørre om de var sultne eller tørste .  

 

Vi dro innom << Kongen >> og spiste pølse og is .

 

 

 Dennis sovnet i bilen , så måtte etterhvert vekke han slik at han fikk i seg litt mat , så derfor han ikke er helt våken på bildene . 

Her springer vi på do fordi Dennisen måtte tisse ..
Vi rakk det akkurat til dere som ble så fryktelig nyskjerrige ;)

 

Nå sover godgutten i sengen sin etter en helt nydelig dag med sol og kos .

 

Skal prøve å få legge ut klærne jeg skal selge senere , men akkurat nå må jeg slappe av litt for jeg er sykt sliten og har fortsatt noe inn i h.... øreverk ?! Apropos , nå kom jeg på en ting .. Jeg spurte Olav tidligere i dag om han kunne se noe flått eller lignende bak øret mitt , i og med at jeg har så vondt både inni og bak øret ?!

Jeg sier til Olav ; Det er ikke flått eller noe bak øret mitt ? " Olav svarer : " Jo , det er det faktisk " og da hyler jeg hysterisk mens jeg vifter med armer og bein og skriker : " ÆÆÆÆÆÆÆÆÆH, ta den bort daaaaaaaaaa " og ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg , så sier han helt rolig med litt sjokkert blikk etter min lille " nær døden opplevelse " ; " Nei , slapp av ! Du har ikke flått , men da jeg sa " jo det er det " , svarte jeg på at du har en hevelse ! for du spurte om du ikke hadde en flått eller NOE " .

En HEVELSE , ja - det er stooooooor forskjell fra en god damn flått ,  så sa jeg ; " Det er jo kjempe FLOTT at du fikk meg til å tro at det var en flått bak øret mitt da .. ". Så kommer Dennis Michael inn på badet og sier : " Mamma , hva gjør du ?  Du må ikke være redd ! Det går bra Mamma ! "  Han er så søt og jeg ble så flau !

 

Typisk mannfolk å gjøre seg misforståtte , slik at vi kvinner til tider kan få panikkanfall , når de egentlig " mente noe annet . "  

 

 

<3 Linni
Håper alle hadde en strålende 17 . mai

18.05.2013

Vi storkoste oss hele dagen .

 

Det ble en ganske rolig dag , noe som etter min mening var perfekt i og med at jeg var sammen med Dennisen min og hadde øreverk og vondt i halsen ?!

  

Vi spiste frokost hos " Onkel Tom " , så hadde vi lunsj hos farmoren til Olav , så spiste vi middag med bl. a et vennepar av oss som har en datter på snart 5 år som Dennis koste seg masse med .

 

 Verdens flinkeste med barn er min kjæreste , og jeg er verdens heldigste som har fantastiske , fine , snille og flinke Olav <3


På vei til restauranten med verdens fineste Isabelle , Kine , Dennis Michael og Olav . Kjæresten til Kine som tar bildet .

 

 

Haha ! Herregud , jeg dauer helt av dette bildet - det ser ut som jeg har en samtale med " Hello Kitty " i bunad . Nice !Koser oss .

 

Søtnosene som koser Mamma - Meister .


Da klokken ble rundt 19:30  dro vi hjem og hoppet i joggebuksene våres , det var så deilig ettersom vi var slitne og jeg i tillegg ikke føler meg bra om dagen ?!

Dennis sovnet som en stein i bilen på vei hjem etter en helt fantastisk 17 . mai hvor han fikk spiste så masse pølser og is han bare orket .

Er så glad jeg koste meg med to av de menneskene jeg elsker mest her i verden - Olav og Dennis <3

 

 

Håper alle andre koste seg like mye som oss .

17. mai for mange er en stor festdag , men for meg handler det om at Dennis har det best , så her gikk det i champagneBRUS for min del , og jeg digget helt å være den eneste jeg kjenner (bortsett fra Olav som også drakk champagnebrus, da han kjørte bil )  - som våknet opp i dag i toppform ,mens de fleste vennene mine ville " dø" av kleinhet fordi de drakk for mye .. Yes as - haha ! Lønner seg å ha barn altså ;)

 

 

P.s Tenkte og selge noe mer klær jeg bare har liggende her hjemme . De forrige klærne jeg la ut for salg , gikk jo på 1 - 2 - 3 ?! Bedre å selge det til Dere som vil ha det , enn å bare la ting ligge ubrukt .

Har jo fått sykt mange mail om jeg kan være så snill og selge mere klær jeg ikke bruker , så da får jeg vel gjøre det da -  det er deilig å bli kvitt det ! 

 

 

 

<3 LinniHva går du med på 17. mai ?

15.05.2013Jeg har Rogalandsbunad fordi Pappa er fra Stavanger , og det er jeg veldig glad for :)

 

 Dette må pusses når jeg kommer hjem fra Frankrike i morgen . ( Blogger da masse bilder her i fra ) 

Dennis Michael skal ha på seg dress i år , men skal nok få ordnet en bunad til han også etterhvert .

 

 

 

 

 Haha ! Her er et 3 år gammelt bilde av Dennis og meg på 17 . mai i hver vår bunad . SE så liten og søt Dennisen var <3

 

 

 

 

Hva har du på deg på 17. mai ?

 

<3 LinniPhotoshoot i St . tropez

12.05.2013Welcome to St .tropez .

Linselus ? Eller mer  " rompelus "! Haha ! Mathias er en morsom fyr altså , vi hadde tidenes photoshoot .
En latter forlenger livet :)

Der var han igjen ..

Best å stikke her i fra - haha !

 

Forteller hva jeg gjør i St . tropez senere og tar masse fine bilder .

 

Kommer tilbake på torsdag, så får jeg feiret 17. mai med min herlige Dennis Michael .

 

SMASK

Hun som har gitt meg livet her - skinner som en rubin

09.05.2013

 

 

Jeg besøkte Mamma i dag .. Ikke akkurat det koseligste stedet å besøke sin eneste mor , men sånn er jo nå dette livet . 

Var så rørende og litt vondt når Dennis Michael sa " Mormor er i himmelen ? " " Er hun inni der ? " Jeg skal kose mormor " mormor er pen " , jeg elsker mormor " .

 


 

Mamma elsket hvite blomster , så vi kjøpte en bukett med hvite roser til Henne .

 

 

Vi tente lys og ba bønn til henne , det føles alltid bra .<3

Herregud  jeg savner Mamma , og jeg er ikke redd for å si det . Er ikke alene om å miste foreldre , men vit at jeg føler med dere alle ! Ord kan ikke beskrives for hvordan jeg har det inni meg når jeg savner Mamma mest . Det er bl. a når jeg ser Dennis vokse så fort , uten at hun har fått holdt han i armene sine ,  får kose eller klemme på han , høre den herlige latteren hans , eller sitte og prate med han . Dennis er jo så fin , snill og god , og jeg skulle så inderlig ønske at hun fikk oppleve barnebarnet sitt i livet . Jeg savner henne også fryktelig når jeg ser andre jenter med moren sin på cafè , shopping eller lignende ,det stikker veldig i hjertet mitt ! - og hvis jeg er lei meg , har opplevd noe vondt eller vanskelig , ønsker jeg alltid at jeg kunne dratt hjem til mamma for en klem og en prat , så vet jeg at jeg hadde følt meg mye bedre , men sånn er det ikke og det aksepterer jeg , for jeg er ikke alene om å ha det slik .

Jeg velger å tro at hun er med oss , og passer på oss , og jeg føler fortsatt kjærligheten hennes så sterkt i hjertet mitt . 

 

Jeg elsker den sangen under her , og siden den passer til innlegget , legger jeg den ved .

 <3

 

 


Grunnen til at jeg er så fargerik når jeg besøker graven til Mamma er fordi hun elsket når jeg gikk i farger , da syntes hun jeg var så fin :) -  og hatet når jeg gikk i helt svarte klær - haha ! Mamman min <3

 

Man får være takknemlig for det man har og sette pris på de stundene man har med de man er glad i . En dag vil bli den siste , så ingen vits i å gå rundt å være sure , gretne , sjalue og negative - det er livet alt for kort til . Mye bedre å se positivt på ting , se fremover ,og unne alle andre det beste inkludert deg selv selvfølgelig .

Det koster ingen verdens ting å være et godt menneske - husk det !

 

Håper alle har hatt en fin dag.

 

<3 Linni Salg av klær

08.05.2013

 

 

 

 

 

Acne kjole strl S .  Selges for 1000 kr . Brukte den på premieren til << Linni >> - serien sesong 3 .

Fikk faktisk terningkast 5 av Jan Thomas da jeg hadde den på , men mener selv det er en 6 :)

( SOLGT ! )

 

 

 

 Kjole fra Nadya fra << Skal vi danse >> . Har aldri fått brukt den , da jeg får litt for store pupper i den ;) Elsker den ellers .

Kostet nesten 2000, Selges for 750 kr . Gull lenken på siden kan du knyte som du vil over skulderen og det er en body inni kjolen som holder alt på plass . Strl S .

 


Enda en kjole fra Nadya fra << skal vi danse >> Brukt på Gullruten , og i reklamefilmen / Introen til  << Tigerstaden >> Selger den for 1100 kr  ( SOLGT !  )Fantastisk nydelig kjole fra Zara . Brukte den på Nobels fredspris konserten . Selges for 600 kr .Strl xs . Brukte den faktisk også på min første date med Olav ;)  ( SOLGT ! )Skjørt fra Zara , brukt èn gang på 26 års dagen min . srt XS men minner om en S ?! . Selges for 100 kr . ( SOLGT ! )Kjole fra B2 , brukte den èn gang på gullruten Tv2. Kostet nesten 5000 kr , selges for 1000 kr . strl S . ( SOLGT ! )Guess by Marciano , brukt èn gang på << Moods of Norway >> - fest . Kostet over 2000 kr , selges for 500 kr. ( SOLGT ! )Skjørt fra Zara . Brukt èn gang på << Skal vi danse >> - fest . Selges for 150 kr . Strl XS , ( SOLGT ! )Meget lang skjorte fra Gina Tricot , brukt èn gang i St . tropez . Selges for 100 kr . Strl Xs ,men minner om en S ?! Kan knyte den på sidene . Ganske cool ;)Skjorte fra Bik Bok . Aldri brukt , kjøpte den uten å ha prøvd den , men den var stor i strl . Strl XS . Selger den for 100 kr .  ( SOLGT ! )Gull genser fra Zara , brukt på Tv3 - høstlansering .Selger den for 150 kr.

 

Sommerkjole fra Gina Tricot strl xs , selges for 100 kr . (  SOLGT ! )Gina Tricot kjole - brukt på photoshoot i forbindelse med << Tigerstaden >> Selges for 100 kr .  ( SOLGT! )'

Topp fra Bik Bok strl xs . Selges for 100 kr . Aldri brukt . ( SOLGT ! )Silkekjole fra min ex , han mente den kostet 4000 kr ,  men jeg selger den for 500 kr .( SOLGT ! )


Åpen rygg bak .


Shorts fra min kjære . Det er strl S ,  men er litt stor i strl. Han kjøpte den i Caribien på en dyr butikk i følge han selv , så litt vanskelig å bytte når den er fra et annet land . Sykt fin ! Selges for 600 kr .

Sitter fint i rumpa , selvom den var litt for stor til meg ..( SOLGT! )

Hvis noe av dette falt i smak kan du sende meg en mail på Linnimeister@gmail.com

 

Greit å få ryddet unna saker og ting .

 

 

<3 LinniDet er en første gang for alt

08.05.2013 

 

Dennis Michael gikk for første gang til tannlege i dag .

 

 

Han syntes det var utrolig stas og var veldig opptatt av å få " Karius og Baktus " ut av munnen sin .

 

 Han hadde sterke og fine tenner og fikk renset de ordentlig .AAAAAAAAAAAAAAAAA ! FLINKEN ! 

Utrolig stolt var Dennis , da han fikk en leke fordi han hadde vært så flink .

 

Må nesten skryte litt av tannlegen også som var så utrolig søt og snill !

 

Vi skal tilbake dit om noen uker for en siste finish, så da får han et smil som blir et syn for Gudene ( det har han jo fra før av i mine øyne ;)

Første gang Dennisen gikk med paraply i dag ògså .

 

 

 

 

Ja , det er en første gang for alt !

 

 

 

<3 Linni

 Drømmesko fra Kouture på arkaden !

08.05.2013Jeg har skaffet med tidens fineste Steve Madden sko fra << Kouture >> på Arkaden .

De passer til absolutt ALT , bortsett fra treningsklær...

Jeg har drømt om akkurat disse skoene fra jeg var ei lita pike , og nå er de endelig mine !

 

 We love shoes !

 

<3 Linni  

 

P. s Jeg har endelig fått ryddet i klesskapet mitt , så nå tenkte jeg å selge unna klær jeg ikke bruker lenger, eller kun har brukt èn gang .

Legger de ut senere.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Annonse !En snartur til Caribien

07.05.2013


'

I går spiste Dennis , Olav og jeg på << Lemongrass >> som er en caribisk restaurant !

Det har nå blitt en av mine favoritt restauranter og jeg vil anbefale dere alle på det sterkeste å ta dere en tur .

For det første er stedet utrolig flott innredet og man får følelsen av at man er i caribien . Jeg ble så fasinert over dette fantastiske stedet , så jeg sa til Olav " Hadde du tatt meg med hit på vår 1. date , hadde du ikke trengt å jobbe så hardt " - HAHA !  Så sinnsykt fint er det på << Lemongrass >> .  Et perfekt sted for date , middag med nære og kjære , eller til å ha selskaper - det kan umulig bli dårlig stemning på et så vakkert sted .

Jeg var veldig spent på maten , da jeg aldri har spist caribisk mat før , men det gikk over alle forventninger .  

Til forret fikk vi noen sinnsyke deilige bananbrød hvor man kunne velge mellom 3 forskjellige dipp , vi prøvde alle og Dennis og jeg elsket det . 

 

 


Det var så utrolig mye godt å velge mellom , men til slutt falt valget mitt på kalv med frityrstekte bananer , poteter , litt grønt ved siden av og en helt fantastisk saus til . Det var en opplevelse for smaksløkene ! Jeg får vann i munnen bare av å snakke om det nå . Dennis Michael spiste seg mett på ris , kylling og masse frityrstekte bananer .

Jeg er en ekte riselsker og det har jeg alltid vært  . Er selv nøye på å lage den beste kvalitet av ris når jeg lager det selv .  En " hemmelighet " jeg lærte av min mamma er at når man koker ris skal det kokes på svak varme under lokk med en klype salt oppi - og ikke røre en eneste gang før den er ferdig ! Ekstra godt blir det hvis man putter en ss med smør oppi mens man rører .

Da jeg spiste på << Lemongrass >> fikk jeg den beste risen jeg har smakt i hele mitt liv ! Jeg spiste så mye ris at jeg er sikker på at magesekken min utvidet seg til de grader - haha !

Det kaller jeg god ris ! Vi satte oss inni en av båsene som var der og koste oss som bare det . Det var så utrolig god mat og et utrolig flott sted hvor det er plass til ca 150 mennesker , egen kul bar med dj boks og plass til dans , så nå har Olav bestemt seg for å feire 30 års dagen sin der . Jeg gleder meg allerede , selvom han fyller 30 år i desember . Kommer garantert til å dra tilbake dit flere ganger før den tid , uten tvil !

 

 

Inngangspartiet

Vi satt innerst i båsen til høyre .

Inni restauranten

Baren

 

 

 Utrolig flott altså .

 

 

 


To mette og fornøyde mennesker på vei ut fra Lemongrass med oppkneppede bukser (Spiste litt for mye , kan man si )

 

Hvis du har lyst til å ta deg en tur , så ligger den på gjørne i Kristian augusts gate 14 .

Jeg fant hjemmesiden deres på google , så legger ved linken slik at dere kan få mer informasjon : http://lemongrasscafe.no/

 

 

Jeg elsker å spise ute på restauranter og blir så glad når jeg oppdager nye steder som virkelig faller i smak ,  bokstavelig talt . Synes derfor det er hyggelig å anbefale det videre til Dere .Anbefaler det virkelig på det sterkeste !
Var koselig å huske litt i frognerparken på vei hjem .

 

Vi trengte å bevege oss litt etter all den maten vi klarte å få i oss  .

 

 

Håper dere ble glad for anbefalingen min .

 

 

 

<3 Linni

 

  Verdens beste Denn - is

06.05.2013

Igår gikk vi tur i holmenkollen og fant en utrolig koselig plass med en bekk som rant så fint . Dennis er så fryktløs at det nesten ikke er til å tro , så han tok sats og hoppet frem og tilbake over bekken .

 

 

 

 

Han trynte oppi kun èn gang . Var søt med gjørme i hele ansiktet og bittelit våt på armen , men det tørket fort i solskinnet.

Var ikke så mye fisk i denne bekken .... ;)

 .. og litt for kald å bade i ..Er alltid hyggelig når mamma drar fram saft-is fra fryseren slik at verdens beste gutt får kost seg ekstra mye i det fine været .Jeg elsker Denn - IS ! :)

 

 

En herlig søndag med verdens beste .

 

 

Håper dere hadde det fint :)

 

 

<3 LinniRolig og koselig helg med mine kjæreste

05.05.2013

Nå er bikinisesongen rett rundt hjørne og da er det viktig at både negler på hender og føtter ser bra ut .Jeg har denne uken fått fikset begge deler hos Cathlin som holder til på neglhuset . Hun er den flinkeste av de alle og jeg kan virkelig anbefale henne på det sterkeste .Her har hun gjort neglene mine klare for sommeren .

Elsker å ha sløyfer med diamant på ringefingeren og tommelen .Fikk til og med sløyfe med diamant på stortåene.

En fornøyd liten pike ...

.. - som synted det var så deilig at jeg zzzzzzzzz !!!Etter negltimen min på fredag hentet jeg min lille " spiderman " i barnehagen .

Det tok tid før han slapp taket, så vi ble med på noen runder opp og ned med heisen - haha !

Jeg har stått for matlagingen denne uken og jeg elsker det . Elsker å være mor ,gjøre husarbeid og skjemme bort de jeg elsker mest her i verden . Det hender at jeg ofte må lage to middager.. De begge er meget sære i matveien, men sånn er det bare .

Noe Dennis liker veldig godt er kjøttkaker , potetmos og agurk . Han elsker at jeg skjærer opp kjøttkakene og legger de i lompe . (Det har vi lært av bæstmor )

 

Det gikk rett ned , og bra er det !

 Etter maten til Dennis var ferdig begynte jeg på retten til min andre kjære . Lagde biff , bearnaise saus , noisetter og litt grønt ved siden av .

 

Smakte vedlig godt ! Er ikke så ofte jeg/vi spiser kjøtt , så når vi først gjør det smaker det utrolig godt. Jeg er mer fisk og kylling menneske.

Etter middagen bakte Dennis Michael og jeg boller . Er en liten stund siden sist vi bakte og det er nå tomt i fryseren , så derfor tenkte vi å fylle den opp igjen. Greit å ha hvis man får gjester eller lignende , da kan man bare ta noen boller opp fra fryseren og smelle de inn i ovnen og servere det på 1-2-3 - YEAH !Her bakes det for harde livet og vi endte opp med å bake 31 boller tilsammen . Kanelboller, skoleboller og vanligboller . Glemte å ta boller , var for opptatt med å spise de - haha !

En fornøyd liten kar som vokser og vokser !  Han vil uansett være " mamma ' s lille baby " , selvom han er 80 år liksom .. Sånn er det bare !


Han er en ekte " Dennis " , for å si det sånn . Spiste deilig frokost igår som Olav lagde . Vi ble servert stekt egg,tomatbønner og masse godt å drikke til . Dennis spiste brødskive med brunost , for han liker ikke egg .

Morgenstund har gull i ,munn <3

 


Det var litt om negler ,boller og mat :)

 

Haha !

 

<3 LinniÅrets første is i solen

02.05.2013

 Etter at jeg hentet Dennis i barnehagen dro vi på << Kongen >> og spiste is i det fine været .

 

 

Gleder meg til det blir varmt nok til å bade - jaaaa !På vei til trening møtte jeg min venn , Gisle , som driver www.730.no og hans flotte kjæreste , Giselle , som sang  " Fuck deg " ! Hvem elsker ikke den låta , så legger den ved her :

Fantastisk jente , med fantastisk stemme !

Ellers har jeg søren meg rukket å trene idag også ?!.. Go Linni !

 

 

SmaskHva gjorde du på 1. mai ?

02.05.2013

Hadde Dere en fin 1. mai ? Vi koste oss veldig hos en av mine bestekompiser , Tom , så møtte vi mange gode venner av oss på byen . Dennisen var hos Pappa ' en sin denne dagen og koste seg med han <3 Bernhard har jo Dennis 1 gang i uken og annen hver helg , og det setter Dennis stor pris på :)

 

Filmet til << Ettermiddagen >> - på Tv2 ,  om hva 1.mai betyr for meg .

Først og fremst så er jo 1.mai often en dag som gjør det mer fristende å ta seg en fest midt i uken , siden man har fri.....

Men jeg syntes det er bra at vi har en dag som markerer arbeiderklassens styrke . Noe sier meg at det er folket på gølvet som får Norge til å gå rundt og ikke pampene på kontoret .

Ellers så tenker jeg også litt på andre land , med større klasseskiller , som for eksempel Bangladesh.. at 400 mennesker mistet livet sitt på en shabby fabrikk i Bangladesh denne uken er helt for jævlig og helt uakseptabelt. Det er ikke mye jeg får gjort med det , men sånt går inn på meg .

 

Hva betyr 1. mai for Dere ?

 

Ellers har jeg fått trent 2 ganger denne uken . Jeg prøver å få litt muskler i de " tynne " armene mine, i tilfelle noen skulle prøve seg på noe .. Haha !

Deilig at kjæresten min tok meg med på trening og svømming på verdens beste  << Artesia >>.

Når man er sliten og har behov for litt pusterom , da er www.artesia.no det beste stedet på jord . Der får man muligheten til å slappe ordentlig av .

 

Det trenger vi alle i ny og ne .

 

<3 Linni

 

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits