Du och jag Alfred ;)

31.05.2012

57453-1-1338466252800.jpg

Se hvem jeg fikk besøk av på jobben idag, verdens beste Christer Falck. Han passer på at jeg har det bra og gjør jobben min, det er koselig ;) Haha!

 

Gleder meg til å lansere siden vi jobber med.

 

 

SmaskJeg anbeafler absolutt alle å se denne filmen .

30.05.2012

 

<< Hachiko - A dog's story >> er en helt fantastisk film, det at det faktisk er en sann histori er rett og slett gripende ! Snakk om å være lojal mot sin venn! 

 

Henriette og jeg satt og så på den her en kveld, og jeg kan ikke huske sist jeg gråt så mye. Vanligvis renner det noen tårer hvis en film er litt trist, men til denne filmen hulket vi som to barn?! Altså, det er en film ALLE må se ! 

Til alle dere dyreelskere der ute , ha servietter og hånklær klare. Denne filmen anbefales ikke å ses hvis du skal noe spesielt dagen etter, for jeg kan love dere at øynene vil hovne opp pga all griningen - haha. Herregud, for en fantastisk trist men vakker film. <3 

En film som virkelig er verdt å se, selvom den knuste hjertet mitt da jeg så den... 

Natta alle leserene mine ;)

  

 Tidenes Pinse med verdens beste gjeng !

29.05.2012

 

 

 

Koste meg så sinnsykt mye i pinsen. Her bærer Johan(Min Svenske "storebror" ) bagasjen om bord ;)

 

 

 

 

Emelie (En svensk jente som er dama til en kompis av meg ;)  og jeg koser oss på den flotte båten i det nydelige været. Vet ikke hvem sin caps, eller hvordan den havnet på meg..? 

Møtte på noen gladlakser i middagsbukta. :)

 

Yes - strike a pose.. ;)

GOD STEMNING !  

 " Fortell litt om det.." Haha..

 kosekoser verdens beste <3

  

Verdens beste Johan, prøvde å kaste meg i sjøen, MEN det turte han ikke ;p BEST for han <3

  

Henri og jeg koser oss på dekk.

 Plutselig stupte jeg utti og det var dritdeilig ! Badet lenge gjorde jeg også - HERLIG!

  

Tigerhai..

 Emelie og meg på dekk.

  

 

 

 

<3  Chiko og Ludvig <3 

Snarøya er virkelig et vakkert sted ! 

Hadde tidenes grillmat med verdens beste gjeng, Herregud som vi koste oss !Tuppen og lillemor <3

 

Her går'e unna ja .

 

 

 

Kose seg i solen, det har jeg fortjent skal jeg si dere ;) 

Var virkelig en perfekt pinseferie. Ekstra godt var det å tenke på at Dennis koste seg med besteforeldre samt tanter og onkler i Snertingdalen, så da kunne jeg kose meg med god samvittighet.  

Håper dere hadde det like fint som meg. 

SMASK <3

 Skjult kamera;)

29.05.2012

57453-1-1338287904224.jpg
Mobilblogger direkte! Nå koser vi oss backstage. Er på skjult kamera innspilling og det er så gøy! Får ikke røpe mer, så da forteller jeg mer senere når jeg for lov. Det kommer ihvertfall til høsten. Ellers har jeg hatt en deilig pinse med bare gode venner! Dennisen har vært hos besteforeldrene sine i Snertingdalen og i dåp til kusinen sin, så da har Mamma'n kost seg på sjøen hele pinsen med bare gode venner. Bilder kommer senere;) Har dere det bra? Smask


Deilig med båttur.

26.05.2012

57453-1-1338022120309.jpg
Mobilblogger! Koser meg på båttur med bl.a 5 nye venner. Åååh, herregud så søte ! Hele familien på tur. Gav de hele kjekspakken min, så nå er de mette og gode.   Hva gjør dere?


Viktige ting å huske på som jeg har lest og lært!

24.05.2012

Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss, før vi treffer den "rette" så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal være for den gaven vi får, når vi tilslutt treffer den rette ?Når gledens dør stenges, åpnes en annen men ofte ser vi bare den stengte døren så vi legger ikke merke til den som har åpnet seg for oss ...

 

Den beste type venner er de man kan sitte en hel kveld med uten å si et ord, og når man skal gå kjenner man at det har vært den beste samtalen i livet!

 

Man behøver bare et minutt for å like noen, en time for å bli forelsket, en dag for å begynne å elske noen, men det behøves et helt liv for å glemme.

 

Kjærlighet begynner med en latter, vokser med et kyss og slutter med en tåre...Sannheten er den at vi ikke vet hva vi har før vi har mistet det , men det er også sant at vi ikke vet hva vi savner før vi har funnet det

 

Drøm det dere vil drømme, dra dit dere vil dra, og vær det dere vil være, for det finnes bare et liv ( om gangen )

 

og det finnes bare en mulighet for å gjøre alt det man ønsker å gjøre.

 

Det finnes øyeblikk i livet når man savner noen så mye at man vil ta den personen ut av ens drømmer og glemme virkeligheten ...

 

Å gi noen sin kjærlighet betyr ikke at den personen kommer til å elske en tilbake. Forvent deg ikke kjærlighet tilbake bare ønsk at den du elsker har kjærlighet i hjertet men om den personen ikke har det, så har du det i ditt.

 

Gå ikke etter utseende - det kan bedra. Gå ikke etter rikdom - den kan ta slutt . Gå etter det som gjør deg glad, for det behøves bare en latter for å gjøre en dårlig dag bedre!

 

De lykkeligste menneskene er ikke de som har det som er best, men de som på beste måten anvender det de har .

 

Ha nok flaks til å være ydmyk, nok utfordringer til å være sterk , nok sorg til å være empatisk og nok håp til å være lykkelig. Sett deg alltid inn i den andre personens situasjon - om du ikke har det bra, har antakelig den andre det ikke så bra heller.

 

Lykken finnes for dem som gråter , for dem som er såret, for dem som leter og for dem som anstrenger seg, for de vet å verdsette mennesker som berører dem .

 

Hver framtid bygger på det som har vært. Man kan ikke lykkes i livet om man ikke tilgir sine feil og legger igjen sitt knuste hjerte eller fortid bak seg...

Bilde av Dennis Michael som lå inni magen min <3 (lille tjukken ;)

 

Da du ble født - gråt du og alle rundt deg lo. Lev på den måten at når du dør , er det du som ler mens alle rundt deg gråter. Hvis du virkelig vil bli husket, skriv navnet ditt i kjærlighet, godhet og ydmykhet i andres hjerter.

 

Ta vare på og husk på de som har berørt ditt liv på noen måte, til dem som får deg til å le når du behøver det, til dem som gir deg håp når du er lei deg, til dem du vil skal vite hvor mye du verdsetter deres vennskap. Om du ikke gjør det, ikke vær redd - det kommer ikke til å hende deg noe vondt, du kommer bare til å ha mistet muligheten til å spre glede i noens hverdag.

 

 

 

(Jeg har en person i livet mitt som nesten tar helt knekken på meg. Dette mennesket hater meg mer enn alt på denne jord, fordi jeg ikke ønsker å dele livet mitt med vedkommende mer etter å ha gitt denne personen ca 100 sjangser. Dette mennesket ønsker meg kun det verste og lager livet mitt til et helvete?!  Selv er jeg veldig glad i dette mennesket og ønsker denne personen kun det beste, skulle virkelig ønske det var gjensidig ! Spesielt for en person i livet mitt som betyr alt for meg.

 

 

.

Livet er ikke lett, det er sikkert og vist !

 

Men sol er det ute da - Jaaaaa !

 

 

Linni

 

 

 Who is the most beautiful of them all?

23.05.2012

ANNONSE!

 

 

 

Speil Skjermbeskytter iPhone 4 & 4S

 

OH LORD! Endelig er den her - dekselet vi alle har ventet på  (Spesielt jeg;) Et  SPEIL-deksel ! Hvor praktisk er ikke det? Du finner det her : http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-stovskjermbeskytter/speil-skjermbeskytter-iphone-4 

www.handelsportal.no har alt av deksler til din Ipad, Iphone, Samsung, samt smykker og klokker. 

Du finner garantert noe du vil like. 

Håper dere ble glad for tipset.

 

 

Linni <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 Morro skal man ha det.

23.05.2012

 

Lille nussebassen min er hjemme igjen - Thank God ! Har virkelig savnet han mens jeg var i Praha. <3 Mammasin lille engel <3
Vi har kost oss i hele dag og ledd masse !  Dennis er jo en skikkelig morroklump, og jeg ler så jeg griner til tider av ting han sier og gjør.

 

 

Det er herlig med barn ! 

  

 

Apropos morro.. slenger med noen bilder fra Praha !

 

 

 Her viser jeg frem mine "kunstner" ;)  

 

Måtte ta av de høye helene slik at de ikke skulle knekke da jeg landet. (Jeg har alltid elsket å gå på hendene?! Pappa mente jeg gikk mer på hendene enn på beina da jeg var barn.  ;)

 

 

 

Haha.. Lov  til å ha det litt morro mens man går.. ;)

 

 

Håper dere koser dere i det flotte været.

 

 

SMASKjust work..

23.05.2012

57453-1-1337772130659.jpg
Mobilblogger!

 

Er tilbake på min andre jobb idag, har blitt redaktør for et nytt nettsted som blir lansert om ikke så lenge. 

 

Vi gleder oss til realiseparty i Juni, men fortsatt MYE å gjøre før den tid.

 

Yeye - Nu kjøøøør vi!

 

Smask på alle dere solstråler som leser min blogg.Filmer til Tigerstaden i strålende sol :)

22.05.2012

 

Mari og jeg blir filmet til tv-serien vår - Tigerstaden.  

 

 

Godt vi har hverandre i disse tunge tider.. Jeg forstår Dere blir frustrerte av at jeg snakker i koder til tider, men det er visse ting man virkelig ikke kan dele selvom man vil. Uansett, dere får jo sett utrolig mye i tv-serien vår til høst ;)

 

Verdens beste produsent og kamerababe <3

Vi snakket bl. a om bruddet til Petter og Mari ;(

 

Det ordner seg til slutt !

 

Love fucking hurts !( Farlige greier spør du meg..)

 

Smask

 

P.s. Praha bilder kommer til helgen, må bare få de tilsendt først ;)

 

 Praha Baby !

19.05.2012

57453-1-1337447135708.jpg
Jeg er på jobb-tur i Praha med en herlig gjeng.

 

Forteller mer senere ;) 

 

Håper dere har det bra.

 

 Smask16. mai styr..

17.05.2012

 

Henriette og jeg har holdt på i hele dag å styre til 17.mai. Bakte sjokoladekake,..- masse boller....prinsessekake, og imorgen skal vi lage ferdig ostekaken. Skal spise frokost med Dennis og mange andre først, før han skal videre med Pappa'n sin. Neste år så bytter vi og jeg håper og tror at alle vi kose seg uansett imorgen.

 

Strøk dressen til Dennis, bunadskjortene våres og renset bunadne.. 

.. -pusset alt sølvet vårt..
,.- og etter vi var ferdige med all bakingen osv, farget vi bryn, vipper, renset huden, tok ansiktsmaske, bleket tennene, tok hårkur og fikset neglene våres. Sykt digg å bli litt ny igjen.

 

Nå skal vi endelig sove.

 

 

Ønsker dere alle en kjempefin 17.mai og måtte dagen bli perfekt med sol, kos og glede !

 

 

Blogger rett fra mobilen imorgen, da det blir nok å ta bilder av. ;)

 

SMASK på verdens beste lesere <3 

 

 

 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 4 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!
Tiden flyr!

15.05.2012

57453-1-1337102005560.jpg
Mobilblogg! Nå skal jeg til frisøren nok en gang for å fjerne etterveksten. Viktig å være fin til 17.mai og nå er det bare 2 dager igjen. Shit som tiden flyr! Henriette og jeg skal rense bunadsmykkene våres ikveld faktisk. Har dere gjort klart bunadene/outfiten deres? Smask


No more drama and no more pain !

15.05.2012Sol, kos, helg og glede !

12.05.2012

 

Igår fikk ikke Dennisen og jeg tak i taxi med barnesete, så da tok vi bussen (som andre normale folk gjør) hjem fra barnehagen. Var utrolig koselig og Dennisen elsket det, så det skal vi begynne med oftere !

 

Det pøsregnet, men heldigvis er vi begge glad i å gå ute når det regner. Støvlene hans ligger hos Bernhard, men det gikk heldigvis greit med joggeskoene ;)

 

  

Etter å ha trent, gått ute i regnet med Dennisen uten noe særlig sminke, var det ikke så rart at jeg så ut som en våt katt.

Passet perfekt å se sånn ut da jeg oppdaget hvilken fantastisk nabo jeg har fått meg - GOSH! Aksel Kolstad, som er verdens flinkeste pianist og komponist har lokale rett ved siden av der vi bor. Han er et multitalent uten like og er et fantastisk godt menneske med masse humor. Har truffet han flere ganger på bl. a Moods of Norway-festene og det er ikke en person som ikke digger Aksel ! Han er en musiker uten om det vanlige og sjarmerer alle i senk !

 

Legger med noen videoer av han:

 

 

 

Altså, er det mulig å være så morsom? Denne videoen er helt legendarisk ! Her forventer folk at han skal spille piano, så kommer han løpende ut og danser som en proff ballerina?! Jeg dæver helt - Haha..Fantastisk !

 

 

 

Er umulig å ikke elske denne mannen !

  

Henriettesnuppa mi og jeg koste oss skikkelig sammen igår. Noe av det beste jeg vet er å sove sammen med henne,  vi er jo som søstre <3

 

 <3 

Jentekveld, mens minsten sov <3

 

Elsker når det er helg, for da får jeg masse tid med herligheten min. Haha, han er ekstra søt om morningen når håret står til alle kanter.

Her leker vi med tog ;)Veldig konsentrert..

 <3 

Lærte han dette spille idag.. (Har glemt hva det heter) 

HIGH FIVE ! Dennisen traff jo nesten hele tiden..

 ..- men han lo seg nesten ihjel hver gang jeg ropte; " DU BOMMA"..

 
Bestevenner <3

Koste oss lenge ute på hverandaen i solen og jeg tror jeg aldri har fått så mye klemmer og kjærlighet i hele mitt liv som det jeg fikk av Dennis Michael da. Herregud, så herlig det er med barn ! (Tror jeg vet hvorfor alle barn er så søte; for at man ikke skal kunne gi de bort hver gang de trasser osv - haha)

 

Nå sover lille skatten, så da fikk jeg tid til å blogge.

 

Vi skal til familien til Henriette på Snarøya idag og grille med hele godgjengen. Blir så koselig for Dennis å leke med tante-barna til Henriette.

 

Hva skal dere?

 

SMASK


Reklame/Tips: VISA deler ut 2 500 kr hver dag denne uken! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!VISA deler ut 2 500 kr hver dag!

11.05.2012

VISA har en kjempekul konkurranse hvor man kan vinne mange kule premier og de deler ut 2500 kr hver eneste dag frem til neste søndag. Noen blogglesere på blogg.no har allerede vunnet!


De deler også ut: 1 OL-pakke for 2 personer verdt 50 000 kr en gang i uken og en Samsung Galaxy Note verdt 5 000 kr om du huker av boksen hvor det står "Vær blant de første som får høre om nye sjanser til å vinne" :)

Om du er under 16 år kan du jo tipse noen i familien din som er eldre enn deg om å bli med :)

Delta ved å klikke HER eller på bildet nedenfor. Som dere ser på bildet trenger dere bare å fylle ut deres info som Ola Nordmann har gjort og huke av boksene for å bli med i trekningen av en mobiltelefon.

 
Lykke til, håper en av mine lesere starter helgen med 2 500 kr ekstra ;)

 

ReklameVerdens beste advokat !

11.05.2012

 

Var i et møte med advokaten min, John Christian Elden. En fantastisk advokat som virkelig vet å gjøre jobben sin.

 

Godt å ha en som kan rydde opp hvis det er noen som prøver seg på noe ..  

 

Et møte jeg virkelig trengte, da det fikk meg til å åpne øynene mine . 

 

En av mine verste egenskaper er at jeg er "dumsnill", noe som regel slår tilbake på meg; det blir det slutt på nå !

 

Rett skal være rett !

 

 

 

<3 Linni

 Knock you down ;)

11.05.2012

57453-1-1336726894394.jpg
Mobilblogger!

Ferdig på trening - YEAH! Vurderer sterkt å begynne på boksing..

 

 Har hørt at boksing er sykt bra trening, pluss at man får ut masse agresjon og frustrasjon -  I really need that sometimes;)

 

 Er det noen som går på det og vil anbefale et sted?Kvalitetstid !

09.05.2012

 

Dennis hadde på seg Nrk-super t-skjorten sin idag. Jeg var så heldig å få ta med den til han, da jeg gjestet programmet "Fin Fredag" for ca 2 uker siden. Nrk-super er desidert yndlingskanalen til Dennis Mike.

Han ser så sykt voksen ut på dette bildet?!  Man ser faktisk ganske godt hvem han har arvet munnen og øynene sine fra ihvertfall - Haha ! Rart at han er en liten del av meg, men er ikke det rart men også herlig å tenke på da? Ihvertfall for meg ! JAAAAA! Ekte lille "Meisterverk" ;)

 


Bleie-rumpa virkelig elsker den kanalen, men hvilken unge er det som ikke gjør det da ? ;) (Skal få hengt opp de bildene snart, samt tv'n;)

 

  Dennis er utrolig flink til å hjelpe til på kjøkkenet, og igår hjalp han meg med å lage indisk mat - flinken !

 

 

 

Yndlingskveldsmaten til junior, er brødskiver med ost og pommes frites krydder - stekt i ovnen på 225 grader til osten er smeltet. Anbefaler andre småbarnsforeldre å lage dette til deres små herligheter ;) Ifølge Dennis Mike er det nam - nam ! (Btw, så synes Mamma'n hans også at det er veldig nam - nam ! ;)


 
Frister det ?

 

 ..- da tror jeg isåfall disse frister mer ;) Vi bakte masse deilige boller sammen igår og spiste ca 100 hver.. Viktig å kose seg altså.

 
 

Må si at vi har det utrolig koselig hver morgen, på vei til barnehagen. Er jo så mye fint å se på atte hjælp !

 

Er så deilig å tenke på at sommeren er rett rundt hjørne, eller hva? 

 

 

SMASK

 

 

 

 Satser på SATS ;)

09.05.2012

57453-1-1336550435499.jpg
Nå er jeg på SATS og trener som bare det til bikinisesongen!

 

Shit, her må det jobbes for å få frem six-packen!!

 

Puh..Hårfint ;)

09.05.2012

 

ANNONSE

 

Jeg ble anbefalt Hendrix hair av min gode venn Mari Haugersveen.. Jeg har alltid hatt tykt og langt hår og trives egentlig best med det. Klippet det til nakken i forbindelse med en photoshoot jeg gjorde, så mens jeg venter på at det skal vokse ut igjen vil jeg slvfølgelig bruke det beste extentionet som er å få tak i. Håret til Hendrix sliter ikke på håret, og det er viktig for meg og håret mitt; det lar ditt naturlige hår vokse i fred, og kommer til å se sunnere og friskere ut enn noen gang.  

 

 

Har kun i noen, men det gjør håret mitt så mye  finere !


Søteste Hilde, er den flinkeste i Norge på extentions (mener ihvertfall Mari og jeg) og vi anbefaler henne på det sterkeste hvis du ønsker det beste innenfor hårforlengelse.

 

 

 

 

Legger ut kortet hennes i tilfelle du vil prøve å gjøre noe ekstra for håret ditt en dag, som ikke sliter på ditt eget hår.

 

 

 

Håper du ble glad for dette hårreisende tipset ;)

 

 

SMASKLøper rundt i Tigerstaden!

08.05.2012

57453-1-1336483566616.jpg
Mobilblogg! Nå er jeg hos TV2 og skriver under kontrakten til tv-serien - "Tigerstaden"! Den begynner 30.september på TV2-BLISS! Spennende! Jaaaaa! 


MTV in my heart for ever !!! 

08.05.2012

57453-1-1336482580201.jpg
Mobilblogg! Nå er jeg på kontoret til MTV med Tessi. I LOVE MTV !!! 


Mobilblogger direkte fra tlf!

08.05.2012

57453-1-1336479541275.jpg
Mobilblogg! 1.dag på den nye jobben med my girl - Tessi. Her går det unna! 


Fint må det være ;)

07.05.2012

Du finner alt til din ipone 4 / 4s, Samsung, i pad 1 / i pad 2 / ipad 1, samt smykker og klokker på http://handelsportal.no/

 

Det føles ut som jeg får ny mobil hver gang jeg bytter deksel, og gjlre det ca 2-3 ganger i mnd.

 

Forandring fryder vet dere ;)

 

 

 

iPhone 4 & 4S Lux - Svart sløyfe deksel

 

Jeg bruker dette for tiden og synes det er så utrolig søtt med den sløyfen ! Du finner det her: http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-lux-svart-sloyfe-deksel

 

 

Håper du finner noe du liker på www.handelsportal.no ;)

 

 

 

SMASK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Thank God for ekte hverdagshelter !

07.05.2012

 

Var på besøk hos Pappa'n til Dennis igår.. Har ikke sett Bernhard på nesten 2 mnd, da han har vært i USA........

 

Nok om det, var ihvertfall godt å få pratet litt ut og ordnet opp i diverse ting.

 

Uansett hva, så varmet det godt i Mamma-hjertet mitt da jeg så hvor mye Dennis storkoste seg med Pappa'n sin. Han fikk Ferrarien av faren sin i 2 års gave i fjor, og holder nå på å lære seg hvordan man kjører den. Bernhard har lært Dennis hvordan han skal gire og gasse, mens jeg prøver på videoen under å lære han hvordan man skal styre unna og BREMSE!!!!

 

 

Her tar Dennis Michael med Mamma'n sin på tur <3

 

Jeg ba han om å kjøre saktere i og med at han er den eneste babyen jeg har..GOSH !  Skulle heller ønske han kjørte på en trehjulssykkel !

 

Verdens beste gutt   <3 Mammasin <3

 

 Fra en god gutt til en annen.. Philip, er en god kompis av meg, og jeg vil gjerne takke for all god hjelp jeg har fått av han i den nye leiligheten. Han har bl.a fikset tv'n, internett, stereoen, hengt opp lamper, fikset kranen på kjøkkenet, pluss mye mer. "Du er en ekte hverdagshelt og en god venn, Philip ! "

 

 

Dennis og jeg stortrives i den nye leiligheten på Tjuvholmen!  

Ekstra digg er det også at Dennis begynner i barnehage rett ved akerbrygge etter sommerferien, da blir veien kort ;)

 

Apropos, jeg må dra for å hente skjønnasen i barnehagen nå, men snakkes snart folkens.

 

SMASK

 

 

 

 Det snør, det snør!

05.05.2012

57453-1-1336201253529.jpg
Hei, hei store og små. Har ikke fått fikset Internett i den nye leiligheten enda, så blir blogging fra mobilen enn så lenge. Skal prøve å få det opp idag, men han karen som skal fikse det er så treig!!! Gjorde en Photoshoot på tirsdag hvor Dennis var med og så på. Han satt stille som en mus og "leste" Donald, mens Mamma jobbet litt. Jeg er så heldig som har en så rolig og fin gutt som Dennis Michael. Photoshooten var i forbindelse med et portrett-intervju jeg gjorde for VG. Tror det kommer idag, eller så var det neste helg. Har også filmet til tv-serien vår 'Tigerstaden' ved siden av alt annet jeg har drevet med. For å si det sånn, det er nok å holde fingrene i ;) Idag våknet jeg opp til snø, det var jo litt spess, i og med at  jeg gikk i t-skjorte for 2 dager siden.. Jaja, så lenge det ikke snør på 17.mai er jeg fornøyd. Deilig at det er helg, og at jeg skal ta det helt med ro og kose meg med sønnen min;) Kos dere videre i snøen. Smask

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits