Oh my god så søtt!!

31.05.2011

 

Kjærligheten er jo vakker òg da ;) <3 <3 <3

 Fordi vi fortjener det ;)

31.05.2011

Det kan til tider være hektiske dager, mye som skjer, andre å sette foran deg selv, som f.eks barna dine. Ikveld bestemte jeg meg for å ta vare på meg selv og pleie meg selv. Tok meg et deilig varmt bad med havsalt i.Disse produktene er fra www.makestyle.no  Jeg hadde det runde havsalte oppi badekaret, og vasket meg med mykgjørende mineral såpe fra samme merket. Huden min føles seriøst silkemyk etter jeg har vasket meg med disse produktene;) Og man lukter så sykt godt!

 Renset huden min med rensekrem fra Beauty Pasifique og tok på ansiktsmaske fra samme merke. Begge produktene er også fra www.makestyle.noI håret tok jeg og blandet 2 kurer. Den ene fra Redken og den andre fra L'oreal, Begge produktene er fra Nikita frisør på glassmagasinet.

 


Her ligger jeg i badekaret med mykgjørende såpe og havsalt i vannet, hårkur i håret og anisktsmaske,mens jeg hører på klem-fm på radioen.  

Herregud så digg det var, og jeg unner ALLE som leser bloggen å gjøre det samme. Om du ikke har badekar, så ta deg en deilig dusj og plei deg selv med produkter som er bra for deg;)

 

Nå skal jeg spise en rett storebroren min, Kjell Erik, lærte meg da jeg var mindre. Alt du gjør er å koke ris og steke kjøttdeig i smør og ketshup. Ingenting annet trengs, for det er så godt! Så er det litt tv-titting og tidlig kvled på meg.. Jeg skal jo opp kl:05:00 for å jobbe. OH MY GOD! Ønsk meg lykke til;)

 

Kos dere masse ikveld.

 

Dennis er hos Pappa'n sin ikveld og koser seg med han<3

 

<3Smask <3 Bursdagsselskap for verden nydeligste niesen min, Delara ;)

30.05.2011

Jeg kan ikke tro at min herlig og vakre niese er blitt 8 år. <3 Tiden flyr så alt for fort!Det var jenteparty, så Dennis var den eneste lille gutten, og trivdes VELDIG godt blandt damene ;) Haha! Missam sa at han var som ungkaren, og bare kunne velge å vrake blandt damene. Istedet for å gi roser, så sa han at Dennis kunne gi ballong til de jentene han plukket ut. Haha, ler meg ihjel av Missam!Populær var han også. De danset i ring med han, klappet, løftet og koste med han. Jeg holdt på å le meg ihjel, fordi det var så søtt! Kusinen hans Delara bærte stolt rundt på han ;)

 Onkel Missam, som er boren til dama til broren min, og som en bror for meg, tok Dennis med på stolleken. Haha, de røyk først ut.. ;)Prinsesse Michelle er min yngste niese, og er til å spise opp. Hun og Dennis lekte sammen hele tiden og storkoste seg <3

 

Synd at bildene ble så uklare, men de var jo i bevegelse da jeg tok bildet. Her maler Manahz forskjellige dyr i ansiktene deres, og var drit flink! Jeg ble imponert over henne,..og vakre Sofie var dritflink! (Som er dama til Missam;) Det er jo helt genialt å gjøre det i en barnebursdag. Og det var ikke det eneste de fikk, de fikk også ballonger formet som dyr, som Manahz lagde. Jeg spurte henne rett ut: "Er det noe du ikke kan eller?". Så svarte hun: "Jeg ser jo bare på bildene". Oh my god, hadde jeg sett på bildene hadde jeg formet de som noe helt annet enn dyr sikkert;)

 Se så flott vakre Delara ble <3 Flinke Manahz! Nydelige mor og datter <3Etter det fantastiske partyet, var det gutta boys som ryddet. Storebroren min Kjell, og Missam var råe på ryddingen;)Missam er kjent for å være kreativ, og valgte å bruke søppelet til pynt istedet for å kaste det. Han er en ekte kunstner <3

 Lille nusseklumpen <3 <3 <3 <3 Hun ser ut som en levende dukke <3..og så var det han med flasken da. Han måtte få den for å sitte i ro, da tante Manahz skulle male han i ansiktet....men det ble kun med de to strekene, fordi han sjefen-Dennis hadde ikke tid til å sitte i ro. Hahaha.. Missam ble bæreren hans, fordi han absolutt skulle ta på hver eneste dings som hang på veggen ;)

 Det var en MEGET trøtt Dennis på slutten, og her er han på overtid. Verdens beste storebroren min Kjell, tente et lys for å få han til å holde øynene oppe på bildet;) Har dere sett 3 så vakre mennesker?! I love you!Fineste parret! De hadde virkelig stått på idag. Lagd hjemmelaget pizza'r, kaker, blåst 100 ballonger,( Missam som stod for alle nesten og holdt på å svime av stakkars. haha!) Malte barna, lagde ballongdyr, holdt leker, ryddet. Er ikke rart barna endte opp med å si at det var den beste bursdagen de hadde vært i. Njåååå <3 Det mente Dennis også!

 

Synd at Delara ikke er med på dette bildet, men hun var ikke der akkurat da.  Her sitter jeg altså med de herlige små i familien  <3

 

Var super koselig, og Dennis ligger helt utmattet i sengen og sover som en stein. Onkel Kjell, gav han en god del godt og brus, så han var jo helt propell, og han og Missam holdte på å le seg ihjel. Jeg måtte pusse tennene hans to ganger da vi kom hjem;)

 

 

Håper dere har hatt en fin dag idag;)

 

 

Blogges imorgen, da skal jeg prøve å trene, i 2 møter, og jobbe litt. Skal spille inn reklamefilm kl:05:30 på onsdag, så blir tidlig kveld på meg imorgen.

 

 

Natta alle sammen <3
Videoblogg du må se!

30.05.2011

Selv om det allerede er klart at det blir enda en ny sesong med "Linni" på TV 2 Bliss, så vil jeg takke for at dere fulgte med på sesong 2.

 

Så har laget en videoblogg du kan se her: http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linnis-videoblogger-her-3459561.html

 

Om du ikke fikk med deg noen av episodene fra sesong nummer to, så se REPRISEN på TV 2 Bliss, SØNDAGER kl 19.55!

 Herlig helg med sønnen min;)

30.05.2011

Litt godt må man ha i helgene, og selvfølgelig masse kooooosing. Vi er noen ekte koseklumper.

 


Har møtt Sarah mye i helgen også. Hun gav meg denne kjempe fine genseren fra New York til meg;)

  

Vi har en helt fantastisk fin bakgård her hvor vi bor, med en kjempe fin lekeplass og en stor gressplen.

 

Her graver Dennisen min etter gull, men det er jo jeg som som har fått gullet, for det er jo han <3

  

Så bakte han mange kaker til Mamma'n sin <3  FLINK!

  

Det beste han vet er å sitte på ryggen min mens jeg løper rundt og leker hest mens jeg sier "Ihihihihihhi"...og mens jeg lagde middag, spilte Dennis Mike piano for meg. Han er kjempe flink, og komponerte opp til flere sanger selv;)Vi spiste selvfølgelig fiskepinner, da det er noe Dennis virkelig elsker. Han kan spise 3-4 rett ned. Haha.. Men også viktig med vitaminer og annet godt ved siden av:)

 

 

Var en kjempe deilig helg, og nå er det ny uke, med nye muligheter. Kvitt dere med folk som ikke er noe snille med dere, og ta vare på deg selv og de du er glad i. Husk at det ordner seg alltid for snille mennesker!

 

<3 SMASK <3Meister-tips til herlige produkter ;)

30.05.2011

 

www.makestyle.no er min favortitt side når det kommer til kjønnhet og velvære.

 

Grunnen er som jeg pleier å si pga den ekstremt gode kvaliteten på produktene + det alltid like fine designet på de forskjellige produktene. Jeg kan kun gi tips om ting jeg står 100 % for, enten folk gir meg penger for det eller ei, velger jeg å reklamere for ting jeg er fornøyd med, slik at dere kan bli like fornøyde som meg.

 

Jeg får mye spørsmål, men det spørsmålet jeg får mest er vel om sminken og håret mitt.

 

Jeg har akkurat skaffet meg dette lekre skrinet, fordi jeg er så lei av å kjøpe så mye forskjellig sminke hele tiden. Er jo så stress å ta med ut hver gang, og mikke minst dyrt, så mister jeg kanskje noe og.. ja, blir bare rot;)

 Helt til jeg mottok dette lekre lille sminkeskrinet fra NYX beauty to go box fra www.makestyle.no.

 Det inneholder

52 Eye shadows

 6 Blushes

 2 Bronzer

 2 Face Powder

4 Concealer

 2 Eyeshadow Base

 1 Mascara

 1 Liquid Liner

 1 Eye Pencil

 2 Lip Pencil

 6 Lip Gloss

 6 Lip Lacquer

 

 

OMG, alt i ett, og det koster like mye som ÈN øyenskygge + Èn mascara hadde kostet til sammen liksom.

 

Jeg elsker det , og det står så fint på hyllen på soverommet mitt nå;)

 

Har begynt å bruke det HVER dag nå, men måtte vente litt, fordi jeg var redd for å ødelegge den fine looken, men det gjør man altså ikke.

 

Det er så lettvint å ta den med ut, for den er ikke stor i det hele tatt;)

 

 Jeg elsker sminke, og syntes denne passet meg perfekt, og så er det gøy og spennende med så mye forskjellig og lekker sminke og at man kan få alt i ett;)

 

Har du lyst på dette, eller titte på masse annet lekkert kan du trykke på denne linken: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/NYX04

 

 

Håper du ble glad for tipset;)

 

<3 SMASK <3Vinneren av blush.no konkurransen ble en jente ved navn Kathrine;) GRATULERER!

28.05.2011

 

 

 

Det var så mange av dere som hadde skrevet så mye bra og fint, og syns at dere alle fortjente å vinne. Det var dessverre kun 1 av dere som kunne vinne denne gangen.. Flere av dere glemte å legge igjen mailadressen, og da ble det vanskelig å få kontaktet dere.

 

Men Kathrine blir nok en lykkelig vinner av www.blush.no sine produkter.

 

Lykke til med eksamene dine;)

 

Du vil bli kontaktet snart;)

 

Stor klem fra Linni og www.blush.noUtdrikningslaget for søteste Merete ;)

28.05.2011


Det er godeste Benedicte som fikk meg med på dette;) Haha, var en utrolig morsom biltur altså.. De hentet meg hal v 12, og så hadde vi det super hyggelig. Ble bare 1,5 time da jeg var hjemme igjen 13:30, fordi jeg må videre på en jobb..

 

 

Fikk smakt så vidt på champagneglasset, ogden nydelig maten som ble servert. ;)

 Det var en skikkelig knallgjeng, og jeg hadde det veldig hyggelig med de;) Superjenter alle sammen!

 


Ønsker Merete lykke til med alt, og det virker som du er en skikkelig gladjente som fortjener det beste. Mannen din og barna diner, er kjempe heldig som har deg. ;)

 

 

Stor klem fra Linni

 

 Tacokveld med sønnen min ;)

27.05.2011

Det er så deilig at det er fredag! Jeg har sagt nei til alt og alle idag, for idag vil jeg bare være sammen med Dennis Michael og kose meg med han <3

 Dennisen og jeg lagde taco og nachos. Det var så sykt digg, og som vi koste oss med det.

 Lille kosen som koser seg med barne-tv <3

 

Etter å ha lekt gjemsel, lekte vi en lek som vi alltid leker, hvor jeg sier " Nå kommer jeg å tar deeeeeeg" med sånn monster stemme, så piler han av gårde mens han ler seg skakk ihjel. haha! Og når jeg får tak i han holder jeg rundt han, kiler han litt og lekebiter i nakken hans. Det er gøy !

 

Ingen photoshoot jeg gjør, slår photoshootene til Dennis og meg. Haha, Jeg har bustete hår, nesten ikke noe sminke, isåfall er den gnidd ut over alt og ser trøtt i trynet ut, Da er det ekstra gøy å ta bilder.

 

Dennis og jeg ler oss ihjel av hvordan vi ser ut på iphonen. Man kan jo "snu" kameraet, slik at man ser seg selv, og vi ser helt rare ut. Eller Dennisen er jo nydelig alltid så klart, men er veldig morsomt for det.

 


Haha... <3 Jeg elsker Dennis over alt på denne jord. Den gutten der er lyset i mitt liv, og jeg takker Gud hver dag for han!

 

Elsker mor og sønn kvelder;)

 

 

Nå sover han, men jeg vil egentlig bare vekke han.. Nei, stakkars, haha...Det blir nok tidlig kveld på meg, men først må jeg se twilight som går på nrk3, og spise masse godteri.

 

 

Legger ut vinneren fra konkurransen etter det;)

 

 

Hva gjør Dere? På photshoot for Jewels of Norway. ;)

27.05.2011

 

;)

 Linni til reklame ;)

27.05.2011

57453-1-1306483382947.jpg
57453-1-1306483383697.jpg
Nå er jeg på Paradox for å hilse på regisøren bak reklamefilmen jeg skal være med i. Gleder meg kjempe masse, og tror dette blir veldig gøy! Skal prøve litt "kostymer" også her. Kom hjem halv 4 inatt, leverte Dennis i barnehagen halv 9, og så var det rett hit! Jeg har kun sovet 3 timer inatt, men det er min egen feil, så ingen vits i å klage på det. Var så gøy ute med TV2 igår, og det er grunnen til at det ble så sent. Sove kan man gjøre når man er dævv, var det en som sa til meg engang. Haha! Jeg skal ihvertfall hjem straks og sove. Gleder meg! Er dere trøtte?


Verdens beste Tv2 gjengen. Crewet mitt;)

27.05.2011

Vi spiste fantastisk deilig middag på restauranten som heter  <<ni og tyve>> 

Var like god mat som stemning, og den var gooood! ;)

 Her er vi utenfor ni og tyve og nyter den deilige kvelden;)Haha... ser ut som et klassebilde <3

 

Bård, sjefen over alle sjefer. Denne kjernekaren her, har bestemt at det skal bli sesong 3 av "Linni", og "Petter elsker Mari";) Ble dere glade nå? Det ble vi! Mest fordi jeg jeg elsker å jobbe med denne knallgjengen <3

 

Vi begynner å filme etter sommeren, så begynner det igjen etter bigbrother er ferdig;)

 

 

Ble dere glade nå?

 Jeg har blitt modell for Jewels of Norway + www.miinto.no ;)

26.05.2011

Hadde først møte med David som er sjefen på www.miinto.no .


Etter et supert møte, dro vi i studio for å ta bilder...Jeg har blitt smykkemodell for JEWELS OF NORWAY ;) Fantastiske lekre smykker, og jeg forelsket meg helt i disse armbåndene.  Designeren bak disse smykkene er verdens søteste, som jeg gleder meg til å samarbeide med fremover;)

 

Her øver jeg meg litt på hvordan jeg skal stå med smykkene..

 ..Og nydelige Mari-snuppa mi, stylet meg. Jeg mener hun er verdens beste stylist, og den som ikke vil bruke henne, må være klin gærne! ;)

 Lekkert, lekkert!

 Fotografen på www.miinto.no er superflink! Gikk kjempe bra å jobbe med han.

 Tok bare bildet fra magen og opp, ellers kunne jeg ikke hatt på shorts osv;)

 Da jeg kom hjem spiste vi god middag. jeg spiste ikke så mye fordi jeg skal på tv2 fest etterpå med middag og alt, så må spare litt plass til det;)

 Se så stor og flink Dennisgutt <3

 

Så var det kosestund med den beste jeg vet i hele verden! Her ser vi på barne-tv(Postman Pat) og koser oss ;) Postman pat har faktisk fått barn siden sist jeg så på, og det var da jeg var barn. Morsomt! Gratulerer til Pat.

 

Nå sover Dennisen min, og Bernhard skal være hjemme med han og jobbe, så da må jeg få på meg finstasen og løpe av gårde her.

 

Vinneren av den forrige konkurransen, forteller jeg hvem er ikveld! Vi utsatte det èn dag ekstra;)

 

Hva syntes dere om smykkene?

 

 

<3 cSmask <3

 Girls night hver onsdag;)

26.05.2011

Søtisen Heidi ordner drinkene til oss.Jeg lagde hjemmelaget pizza til oss, for pizza slår jo aldri feil. Herregud som skravla går, når man ikke har sett hverandre på en stund. Alle har noe å fortelle og si, så er ikke snakk om noe stillhet her nei. Haha !

 Sarahmin hadde med hjemmelaget sjokolademuffins, og de kan beskrives med ett ord- DIGGE!Er lenge siden jeg har sett Mona nå, fordi hun har bodd i New York, og reist halve jordkloden rundt. Vi har vært venner/"søstre" siden vi var 6 år, og kommer til å være det resten av livet!

 Hun har akkurat kommet hjem fra New York, så hun ble grillet med spørsmål fra turen hennes. Haha..Så glad for å ha fått hjem søsteren min <3Blir mye kosing og kjærlighet på  jentekveldene våres. <3 Heidi var den første vennen jeg fikk i mitt liv, og kommer alltid til å være i mitt liv;)

 Dere vet godt hvem denne jenta er <3 3<3


Var selvfølgelig kjempe koselig kveld, og Mona overnattet, så vi gav oss ganske sent..

 

 

Nå er jeg på vei i et møte, angående modelljobb, så det blir spennende;)

 

 

Kos dere masse, så "snakkes" vi snart;)Linni og gutta !

25.05.2011

Startet dagen med å spille inn radioreklame for Spirit, som skal gå hele sommeren på alle radiokanalene;)

 


Det var Aleksander som passet på at jeg gjorde det bra nok. ;)

 Så møtte jeg min herlige kompis DAN fra the voice, og han hadde fri noen timer, og ble med meg på shopping. Sånn helt uten videre. Dan til Linni:"Skal du gå i Carl johan nå? du skal det?" Linni: "Nei, men jeg må kjøpe meg noen bikinier." Dan: "Okey, jeg blir med på det da", Linni: "JAAAAAA!" Ble en fantastisk morsom shopping, og mer om den kan du lese på Dan sin blogg her: www.blog.danrhagen.com

 

Så fikk jeg denne meldingen av han etter jeg hadde dratt:  "OGSÅ må jeg bare få si at du har et helt utrolig deilig og smittende humør - det er jo umulig å være i nærheten av deg uten å bli glad og smile! Du er bare rå! :-) ".

Njåååååååååå, så koselig! Det gjorde hele dagen min, så da ble jeg ihvertfall godt humør;)

 

 

Dro videre til Tv-Norge, og mens Erik Solbakken og jeg ventet på å komme inn i studioet, snakket vi seriøst om alt mulig rart, og det bel jo bare latter. bladde bl. a i her & nå som lå på bordet, og der fant jeg en morsom artikkel. "Hvem er Norges hotteste ungkarskvinne" , og så var jeg jaggu meg på bildet til høyre;) Haha! Jeg er den eneste som er mor av de hotte kvinnene der, får man poeng for det mon tro? haha.. bare kødda!

 

 

 

..Så var jeg sammen med verdens beste gutter. Alle yndlingsguttene mine i Norge på en gang som jeg elsker! Er ikke rart jeg var helt rar da jeg var med Dem istad. Haha, GOSH! Var vanvittig morsomt, og litt flaut innimellom, men de gærne har det godt! ;)  

 

 

 


Erik og jeg var så heldige og fikk vin, og da ble jeg seriøst sykt glad! Har jo jentekveld hver onsdag, så den passet helt perfekt å få idag;) Her poser vi da med denne nydelige vinen.. Etter å ha sett på bildet av oss, fant vi ut at vi måtte ta et til hvor vi overdrev litt mer..


og da ble det SÅNN! Hahahahaha! Det er alt jeg har å si etter en dag med kun HERLIGE, POSITIVE, FLOTTE, og FANTASTISKE mennesker;)

 

 

Tok samme taxi som Erik hjem, og det er noe av det morsomste jeg har vært med på. Bare tull og tøys gjorde vi! Altså køddet om alt. Det burde vært filmet, eller.. NOT! Haha!  


 

 

Du trenger ikke å være en "Meister" for å elske ylvis og solbakken;)

 

 

Nå må jeg slutte å skryte av de over her, å komme i gang med pizza'n jeg skal lage til 5 jenter.. ;) På date med en gammel flamme;)

25.05.2011

57453-1-1306308814661.jpg
57453-1-1306308815622.jpg
Ble bedt på date igår.. av denne karen;) Det var faktisk sykt hyggelig! Ole satt barnevakt for Dennis, og så dro Bernhard og jeg på Olivia. Det er en evighet siden vi har vært ute alene sammen, og det var faktisk utrolig hyggelig at det bare var oss to. Vi snakket om alt, det vil si Dennis 90% av tiden, hihi! Vi forguder han, begge to, og har kommet frem til at vi er verdens heldigste foreldre;) Ble også kjent med 3 herlige og morsomme mennesker på Olivia, Mia, Are, og Marlene. Hehe. Nå skal jeg straks dra for å lage radioreklame for SPIRIT, så skal jeg være gjest i et program jeg ikke kan røpe enda. Morro,morro;)


Fantastiske Egon + tips til lekre negler ;)

24.05.2011

Var så koselig å spise ute med Dennis, Bernhard og Ole i går på Egon De har fantastisk god mat der, og nå er det en evighet siden sist jeg spiste der. Dennis fikk leke og ballonger av snille "Egon", og han var helt oppslukt i en sånn fargestiftpenn som man kan ta fra hverandre og bygge sammen igjen. Husker jeg hadde sånn da jeg var liten, drit kul;)

 


Det lå også spill oppi leken han fikk, nemlig memory. Det koste vi store oss med;) Bernhard prøver selvfølgelig  å jukse hele tiden, og ler når Ole kjefter på han <3

 Ole jobber i www.norgestre.no som er firmaet til Pappan til Dennis (Bernhard som dere vet;) Vi er så glade i Ole <3

 
 

Senere på kvelden etter Dennis hadde sovnet, tok jeg meg tid til å fikse neglene mine. Etter at jeg begynte å ta b-vitaminer, har også neglene mine vokst fortere, blitt sterkere og penere. JAAA!


Lagde french manicure på meg selv. Hva syns dere?

 Er ganske delikat med ekte negler syns jeg. Jeg dævver helt av de falske på meg selv, men på andre syns jeg det er fint. Er glad jeg har klart å spare ut mine egne.


Slik gjør du:

 

Du kjøper neglelakk selvfølgelig, f.eks på H&M, hvor du kan få kjøpt eget french manicure sett. Det gjorde jeg før, de som står på vasken her på bildet fant jeg bare i samlingen min, så de er litt fra her og der.

 

Du tar først den hvite neglelakken over tuppen på neglen din, så tar du den blanke over når de hvite tuppene er tørket. Hvis du vil ha de ekstra fine, tar du et strøk med den lyse(offwhite-neglelakken) over.


 

TADAAAAAA, så får du rene og pene negler,

..pluss at du kan stå mye som jeg gjør på bildet. Og liksom bli overrasket over alt og alle, bare for å vise frem de ekte neglene dine;) haha.. mongo-Linni!

 

Hvis dere ser nøye på det venste øyet på bildet mitt, så kan dere se at jeg har en slags flekk der?! Den kom etter at Mamma døde, og det er ganske sprøtt. Kanskje det er en tørket tåre av blod som sitter fast. Neida, jeg vet ikke hva det er, og det vet heller ikke legen min. Mye syke ting som skjer ja, som man ikke har noe forklaring på.

 

 

Håper dere ble glad for tipset mitt om fine negler;)

 

P.s. Kårer vinneren av gårsdagens konkurranse imorgen ;) Lykke til alle sammen, og kjempe koselige kommentarer fra ALLE! Skulle ønske dere ALLE vant!

 

<3 Smask <3

 

 Konkurranse! Du kan bli en heldig vinner av fantastiske produkter fra Blush.no

23.05.2011

 

Hvis dere både trykker Like på Facebook-siden til  http://www.facebook.com/Blush.no. skriver en kommentar i kommentar-feltet mitt under her, om hvorfor du fortjener å vinne produktene fra https://www.blush.no/c-20-hrpleie.aspx?manufacturerfilterid=115&affiliateid=10440 + legger igjen mailadressen din, trekker vi ut en heldig vinner og du mottar disse herlige produktene fra : http://www.blush.no/?affiliateid=10440

 

 

 

Heldiggrisen den som vinner dette;)

 

 

Smask

 Det er mandag, og da er jeg kontorrotte så det holder.

23.05.2011Bildet er fra en brilleshoot jeg nylig gjorde for www.rolfi.no  Det er morsomt bilde;)

 

 

 

Min arbeidsdag mandagsmorgen på kontoret mitt ser slik ut:

 

Sende fakturaer, ;)

 

betale fakturaer. ;(

 

Samle alle kvitteringer osv til regnskapsfører.

 

Jobbe med oppgavene mine som gjesteredaktør for SPIRIT,  bl. a  videresende svar til sjefen Lars på mail, fra de 4 kjendisene som snakker om meg i Spirit. Haha.. ler meg ihjel og blir veldig rørt av det de sier om meg. Bladet kommer som sagt ut 1.juni.

 

Ringe tilbake Jostein Pedersen, og bekrefte noe morsomt vi skal gjøre på finalen til 4.stjerners middag, 2.juni.

 

Sende signert kontrakt til den Amerikanske produsenten for tv-serien jeg skal være med i. Fikk høre at bl. a Paris Hilton og Carmen Electra også skal være med. Det er sykt, men blir hyggelig å treffe de så klart;) 

 

Takke ja til en reklame på tv, som jeg har blitt spurt om å være med i.

 

Utsette en annen jobb for en tv-kanal en uke ekstra pga for mye jobb den uken.... (arrg!)

 

 

Finne ut om jeg rekker photoshoot på onsdag eller ikke.. Jeg har fått tilbud om å bli smykkemodell for et merke. Lucky me;) Mer om det kommer senere.

 

Jobbe med bloggen:

Svare sponsorer, og samarbeidspartnere.

Blogge om fantastiske www.makestyle.no og de elskverdige produktene deres.

Legge ut spørsmålsrunde, (som dere lenge har spurt om;)

 

Svare på  jobbmail, og jobb-telefoner.

 

Etter det skal jeg trene tenkte jeg, det er faktisk en evighet siden sist. Betaler jo for det hver mnd, så da må jeg få dratt stumpen min dit.

 

Husarbeid står også på listen idag. Er allerede i gang med klesvasken hjemme.. satte på en før jeg fulgte Dennisgutt i barnehagen idag og dro hit, og han hjalp mamma og henge opp klær.;)  Bernhard sover jo hjemme hos oss nå, pga han pusser opp leiligheten sin. River bl.a opp gulvet sitt, så nå er han hjemme hos Dennis og meg, og får vasket alle klærne sine;) Det er han MEGET glad for at jeg gjør for han;) Haha..

 

Tenkte å ha spørsmålsrunde, så dere kan godt begynne å sende inn spørsmål idag;)

 

Håper dere har en fiiiin mandag! En supernyhet til dere som liker å ha fint hår;)

23.05.2011

 

 www.makestyle.no har lansert NYTT og exclusivt hårpleie merke. ;)
Det heter GB Products og er utviklet av Gun-Britt, en kjent Dansk frisør/stylist som blant annet styler de kongelige og har også stylet både paris Hilton, Cortney Cox og vært med som frisør på New York Fashion week flere ganger.

 


 
Hun følte det manglet gode kvalitetsprodukter på markedet og utviklet derfor sin egen serie med tanke på innholdet. Hun har brukt de beste ingredienser og produktene er både uten parabener og uten allergifremkallende parfymestoffer.


 
Det som er så bra er at det passer til alle og enhver, unge, eldre, menn, kvinner, sensitiv hodebunn, allergikere og ellers alle som liker å tenke på innholdet i produktene. Er ikke det bra?!

 

Det er kun www.makestyle.no  som har agentur på dette i Norge, og det er et exclusivt frisørmerke som har eksistert 7 år i Danmark.
De har nå tatt det inn for å selge til frisører og på nettbutikken deres;)

 

 

Jeg skal hente det på posten etterpå, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å prøve det ut. Jeg er nøye på rettetanger, og gidder ikke å bruke en hvilken som helst, da det kan gjøre stor skade på håret mitt, og det vil jeg så klart IKKE!

 

Blogger flere bilder om dette senere, når jeg har fått prøvd det;)

 

Håper dere ble glade for at jeg reklamerte for dette nye spennende merket;)

 

 

Hårfin klem fra Linni ;)

 Søndagskos;)

22.05.2011

Spilte bowling med Kjell Even, Elin, Tom, Bernhard og Dennis Mike;)

 Glemte selvfølgelig å ta bilde da vi var ferdige, men Kjell Even og jeg fikk delt 1.plass. YEAH! Det var helt sykt gøy! Er kult med bowling;)

 Vi alle spiste middag på fridays etter bowlingen. Kjøpte selvfølgelig spareribsen der, den er så digg, men sykt store porsjoner..Mmmm! Det er det diggeste jeg vet å spise. Smaker farlig godt!

 

Nydelige gutten vår var supertrøtt da vi spiste, så han ville fort hjem å legge seg. Lille skjønnasen <3 Snilleste og fineste gutten i hele verden mener nå jeg ;) Men hvilken foreldre mener vel ikke at barna deres er de beste og fineste på jord?! ;)Spisebordet mitt + 6 stoler.

22.05.2011

 

 
?
Det er mange som har spurt meg hvor spisebordet mitt + stolene er fra, og de kan du få kjøpt her: http://www.novasolo.no/ds_product_info.php/cPath/24_43_98/products_id/825 

 

 

Jeg syntes personlig at det er det finestre spisebordet + stolene jeg noen gang har sett. Er derfor jeg har det selvfølgelig,) Det er lekkert og tåler masse!

 

 

www.novasolo.no har noe av de fineste møblene som er. Bare se selv;)

 

 REKLAME!

 Her får dere svar på hvor sofamøblene mine er kjøpt.

22.05.2011

http://thomas-hill.no/privatmobler/sofa/capri-divan-i-floyel.html

 

http://thomas-hill.no/

 

Jeg er kjempe fornøyd, og elsker den type stil. ;)

 

 

 Siste episode i kveld..

22.05.2011

Håper alle husker på å slå på TV-en i kveld. Da er det nemlig siste episode av "Linni" på TV 2 Bliss. I hvert fall for denne gangen

 

Så husk: TV 2 Bliss kl 19.55 I KVELD!

 

Og om du har lyst til å se igjen noen av de seks første episodene fra denne sesongen, kan du gjøre det GRATIS på denne linken: http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linniserien-her-3499413.htmlDaikai to the rescue!

22.05.2011

57453-1-1306064365437.jpg
Hadde en helt fantastisk kveld igår med mine verdens bestevenner og "brødre",  som resulterte i at jeg måtte få fotmassasje idag..  Jeg danset sykt mye i verdens høyeste sko tror jeg. Au! Takk Gud for Daikai, og de herlige menneskene som jobber der;) Bilder fra igår kommer senere. Blogger fra Daikai, mens jeg drikker deilig te. Jeg skal bowle med Dennis, Bernhard, Kjell Even, Elin og mange fler om litt. Det blir gøy! Håper dere koser dere og bruker søndagen deres fornuftig, for i morgen begynner en hel ny uke;)


God lørdag!

21.05.2011

57453-1-1305971521693.jpg
57453-1-1305971523347.jpg
God morgen alle sammen. Idag har vi begge fri, så da får vi tid til å leke masse sammen. Vi er allerede i gang med å lage billyder mens jeg triller Dennis overalt i full fart oppi lekevognen hans. Til og med i gangene kjører vi. ( Stakkars naboer..;) Deilig med helg og friiiii! Eller hva? 


Se hva TV 2 Bliss har lagt ut!!!

20.05.2011

Mange har spurt hvor de kan se "Linni"-episodene de gikk glipp av. Mens vi venter på sesongavslutningen på søndag, har TV 2 Bliss lagt ut alle klippene fra ALLE episodene.

 

Bare klikk på bildet under og velg hvilke episoder du har lyst til å se på.

 

OG HUSK: Søndag kl. 19.55 sendes siste "Linni"-episode i denne sesongen :)

 

 


http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linniserien-her-3499413.html
Videoblogg om sesongfinalen på søndag

20.05.2011

 

Se videobloggen under (bare klikk på bildet) og du får vite litt av hva som skjer om dagen :)

 http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linnis-videoblogger-her-3459561.htmlLitt om han i bleia;)

20.05.2011Etter Dennis Mike kommer hjem fra barnehagen får han så klart middag. Den pleier han å spise rundt 16.45, og så pleier han ofte å bade etter det. Han ser alltid på yndlings barnetv'n hans-fantorangen kl:17:30 på nrk super. Og da skal han sitte på fanget mitt og totte på flasken hans. Han har aldri brukt smokk, og vil heller ikke ha det, så han bruker flasken sin litt som smokk.. Søtnosen! Elsker å ha kosestund med han. <3 Etter det leker vi litt, spiser litt kveldsmat og pusser tennene, og så sovner han alltid 18:30 etter at jeg har sunget for han og bedt bønn.

 

Han elsker å spise:

 

spagetti og kjøttdeig,

 

fiksepinner og potetmos med grønnsaker og thousand island saus,

 

pannekaker,

 

fiskekaker med poteter og saus,

 

kjøttboller og kjøttkaker i  brun saus med poteter til,

 

nudler og kjøttdeig,

 

pizza,

 

taco,

 

laks, ris og mais,

 

lasagne,

 

pølse,

 

pommefrites,

 

 kylling,

 

hamburger 

 

og mye, mye mer.

 

 

Han hater:

 

lompe,

 

vann,

 

sushi, og sikkert mye, mye mer;)

 

 

Han sover 1 gang om dagen, og da sover han i 2 timer som regel.

 

 

Han går i verdens beste barnehage og stortrives.

 

Han kan endelig gå, til og med løpe, og si:" Mamma, Pappa, hei, ja, nei, hade, sko, tittei, I jove ju (I love you) leke, voffvoff, mjau, se, pipp-pipp,bade", og enda flere ord.

 

 

Han er frisk som en fisk, og vokste heldigvis fra barneastmaen sin. Han har blitt klippet 1 gang, så nå sparer vi for harde livet. Han skal ha hår ned til skuldrene;)

 

 

Han er som regel blid, og elsker å kødde! Han liker å få folk til å le, og ler mye selv. Han hermer etter alt vi gjør nesten, spesielt etter det Bernhard gjør.;) Han er veldig mamma og pappadalt, og hvis vi går på do så hyler han eller roper på oss. Han elsker <<brannmann sam>> og <<fantorangen>> på tv, men det han sitter mest å følger med på er <<The voice.>> Da danser han og følger godt med.

 

Han er musikalsk mener jeg og danser i takt med musikken. Han elsker å "synge" selv. "lalalalalalaaaaaaaaaaaaaa," synger han.

 

Med andre ord så kunne jeg ikke fått et bedre barn.

 

I love my baby, som ikke er en baby mer, men en liten gutt. De vokser så alt for fort! I mine øyne vil han alltid være min BABY, selvom han er 60 år;)

 

 

Min lille bleierumpe <3

 

 FERDIG!

20.05.2011


Klippet det faktisk litt, og jeg som er livredd for sakser i nærheten av håret mitt.

 

Sånn ble det foran,


..- og sånn ble det bak;)

 

Blir alltid fornøyd etter å ha vært hos Sandra;)

Jeg er så sliten idag. Hadde jentekveld med Heid og Sarah igår. I tillegg til å ha kjent de jentene hele livet, er vi naboer. Vi er liksom de ekte frustrerte fruene i nabolaget;)

 

 

  

HAHA!  Jeg fant kun dette bildet på mobilen min, og en film av de. Valgte å legge ut dette bildet, da jeg sier så mye teit i filmen. HAHA. Sarah skulle  til å reise seg opp, og ser derfor litt annerledes ut på dette bildet. Elsker å ha jentekveld, det er så koselig og viktig! ;)

Super frissi;)

20.05.2011

57453-1-1305886004542.jpg
57453-1-1305886005458.jpg
Nå er jeg hos frisøren min, igjen.. Ifølge frisøren min,Sandra, vokser håret mitt ekstremt fort?! Det er jo bra for meg, men blir veldig ofte jeg må ta etterveksten. Klager ikke akkurat på det, for når jeg er hos verdens beste frisøren min, pleier hun det, kurer, gir meg hodebunnsmassasje osv, og det er så DIGG!!! Elsker å bli "dullet" med;)

 

Vokser håret ditt fort?

 

Hvis ikke, spis b-vitaminer! ;)Tenk å bli elsket så høyt av noen, at selv om du ble hjerneskadet, så ville han/henne vært hos deg for alltid..

20.05.2011

Jeg blir så knust av denne sangen.

Kjæresten hans havnet i en bilulykke og ble hjerneskadet,  resten av historien kan du høre i videoen.

Jeg griner meg ihjel av å se på den. Det er så vakkert, men også helt forferdelig trist! ''

 

 

 

Tenk å være en så fantastisk person som han!

 

(Tusen takk Christopher-Thai, for at du viste meg denne. Verdens beste "bror" er du;)

 Siste episode på søndag

18.05.2011

På søndag sendes sesongavslutningen av "Linni" på TV 2 Bliss. I linken under kan du se et klipp av noe av det som skjer i siste episode.

 

Dere får blant annet møte min venninne Sarah og morsomme Henrik Thodesen fra "Torsdag kveld fra Nydalen". Dere får også bli med bak kulissene på humorprogrammet og møte alle de søte og morsomme folkene.

 

http://www.tv2underholdning.no/linni/se-smakebit-fra-siste-linniepisode-3497153.html

 

Under ser du noen bilder fra episoden :)MAGASINET!

18.05.2011

57453-1-1305735484379.jpg
57453-1-1305735485960.jpg
Nå har jeg vært i intervju med Eivind, og han er faktisk kjæresten til Maria Mena;) We love her! Det ble en utrolig fin photoshoot. Det kommer neste lørdag i Magasinet i Dagbladet;)


De utrolige, ut av denne verden talentfulle, og kjekke Ylvisbrødrene!

18.05.2011

 

Da jeg satt i salen på gullruten og hørte de begynte å synge "pie jesu" fikk jeg seriøst sjokk! Jeg tror jeg gapte til og med. Jeg ble helt satt ut av hvor fantastisk de sang. Jeg vet at de kan alt, men de sang jo klokkerent og det traff meg midt i hjerteroten. Fikk klump i halsen og kjente tårene begynte å renne. Petter Pilgaard som satt ved siden av meg begynte å smile av meg, men jeg så at han fikk en tåre selv i kroken.. Det var mange som snakket om det etterpå og sa: "men var det de som sang på ordentlig".. så bra var det, og hvis dere ikke fikk det med dere så kan dere se videoen her:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/her-sjokkerer-ylvis-i-blodig-stunt-paa-scenen-3495821.html

 

 

Jeg ble faktisk filmet når Bård "dreper" broren sin, og det så så ekte ut at jeg nesten ble litt redd.. haha.

 

 

 

Etter showet  hilste Bård og den fantastiske vakre kjæresten hans på meg, og jeg ble så GLAD! Hadde jo tatt noen drinker, så kjeften min gikk jo i ett, men fikk ikke sagt hvor FANTASTISK VAKKERT det var å høre på da han og Vegard sang! For det var det, VIRKELIG! Tror jeg har sett den videoen over her ca 100 ganger. Altså kun når de synger, pga det andre de gjorde holdt mer enn nok med å se èn gang altså..;)  

 

 

Vakkert par! ;) Super hyggelige mennesker, og gleder meg stor til å se mer til Ylvisgutta. They ROCK!!!!Gjest hos p4;)

18.05.2011

 

Jeg ble faktisk IKKE lurt, og sa 30 ganger at "JEG VET DET ER P4".. "og det er derfor jeg skal gjøre dette skuespillet". Vi hadde det faktisk drit morsomt, men ble litt i tvil noen ganger. Jeg spurte han hvorfor han ikke snakket Amerikansk siden han liksom ringte fra den amerikanske ambasaden, og så lurte jeg på om alle i den amerikanske ambasaden snakket gebrokkent som han, med den "aren".(erren altså) HAHA! Det klippet de også bort. Er ikke noe gøy for dere hvis dere hører at man finner det ut, så jeg spilte med jeg;) MEN, Marius skal få igjen uansett, fordi han har klart å lure meg før. Bl. a da jeg skulle gå birken, og mente jeg måtte bære ballonger for å kompensere med brystene mine. haha!

 

 

Har dere noen forslag til hva jeg kan lure han med? Skriv gjerne inn til meg her. Gratulerer med dagen alle sammen. (som var i går..)

18.05.2011

Jeg hadde frokost hjemme i min leilighet. Innviterte besteforeldrene til Dennis og Bernhard;)Litt godt må man ha, og denne gangen rakk jeg ikke å bake, så da ble det ferdig laget;)Hadde også eggerøre, og deilige toast som Bernhard lagde. NAM!Her er bunaden min, og jeg elsker den! Er så takknemlig for at Pappa er fra Stavangerrrr, slik at jeg må ha Rogalandsbunad;)


..og bacon stekte han;)

SE! Verdens fineste lille gutten vår! Se så fin i matrosdress som er over 60 år! Både Bestefaren til Dennis, onkelen Ivar og Pappa-Bernhard gikk i den da de var små. <3Haha! Alltid kult med ballonger;)

 


 

En sliten og lei liten elsklingklump. Han ville fort inn å leke!Etter at vi hadde vært hos Bernhard en liten tur, dro jeg ut å møtte noen venner av meg. Møtte tilfeldigvis min GODE venn Jimmern, som jeg var med på 4stjerners middag med, og hans herlige kone;) Det var superhyggelig. Jeg kastet meg rundt halsen på han;)  Gleder meg til 2.juni for da skal han i finalen og vi andre som var med heie på. Jeg skal rope: "Jimmern er vinnern!" ;)

 17,mai kysset sitt det! Møtte også min herlige Henriette....- og kjæresten hennes Chris;)Sverre Goldenheim og hans nydelige kjæreste;)Supersøt jente! Var hyggelig å snakke med deg! ;)

 Møtte også Anette Marie;)Møtte også mange andre, bl.a Sarah og kjæresten Elhami.

 

 

Var en kjempe bra 17.mai med helt perfekt vær, og jeg koste meg veldig både med familie og venner.

 

Idag er jeg ganske sliten, og skal snart på photoshoot... OH MY! Det gruer/gleder jeg meg til.

 

Hadde dere det bra på 17.mai?

 

<3 Smask <3

 Sarah og Linni i hotell cæsar;)

16.05.2011

Du finner den her: http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=17&progId=&itemId=Bildet er fra da vi spilte inn scenen;) 

 

Idag viste de da jeg gjorde en gjesterolle i hotell cæsar, og Sarah var jo selvfølgelig med.

 

Glemte helt at det var idag, hvis ikke hadde jeg sagt ifra før til dere, men hvis dere er registrert hos tv2sumo, så kan dere se klippet der. Her er linken: http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=17&progId=516834&itemId=

 

Morsomme greier;)Linni trav-meister ;)

16.05.2011Her kan du lese om da jeg vant kjendisløpet(Slo jo bl. a ordføreren vår, Fabian Stang;) på bjerketravbane på søndag. www.bjerke.no

 

Her finner du videon fra da jeg VANT! JAAAAAAAAAAAAA! http://www.youtube.com/user/NorskRikstoto#p/u/2/SFUefSKL_i4

 

Det er serriøst noe av det kuleste jeg har vært med på i hele mitt liv! Ble jo så glad at jeg slo hjul, som dere ser i videoen;)

 

 

 Videoblogg om forrige episode av "Linni"

16.05.2011

Da har jeg laget en videoblogg om gårdagens episode av "Linni" på TV 2 Bliss. Tenk at sesongens siste sendes nå kommende søndag. Så fort tiden går!

 

Klikk på bildet under, og se den nye videobloggen, om hvorfor jeg valgte å bli blond igjen. :)

 http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linnis-videoblogger-her-3459561.html

 Hipp,hipp,hurra!

16.05.2011

57453-1-1305546345709.jpg
Hipp,hipp,hurra!

Vi har gått i tog med barnehagen til Dennis Mike idag, og det var så koselig!

 

Heldigvis kom jeg på at jeg må ha ny bunadskjorte, så nå er den kjøpt og bunaden klar til imorgen.

Har du bunad?

Hva slags isåfall?

 

Jeg har rogalandsbunad, samme som kronprinsesse Mette Marit faktisk;) Kl:20:00 går LINNI-serien på Tv2-BLISS ikveld;)

15.05.2011

57453-1-1305481058697.jpg
Hei kjære lesere. Det går i 100 for tiden og jeg har masse å fortelle dere;) Imorgen skal jeg legge ut bilder og fortelle dere alt. Var utrolig koselig på gullruten i Bergen, og idag vant jeg kjendisløpet på Oslo grand prix på Bjerke, det var helt fantastisk!! Legger ut video fra løpet imorgen. Ellers er jeg veldig lykkelig over å ha fått en gjesterolle i en Amerikansk tv-serie. Det er jo litt uvirkelig, så tror ikke det går opp for meg før jeg faktisk gjør den. Dennis er frisk som en fisk igjen, og imorgen skal vi gå "17.mai" tog med barnehagen hans. Det blir kos! Ellers er det Photoshoot, filming og annet spennende på listen. Har også fått tilbud om å gjøre noe kjempegøy innenfor tv, og det skal jeg forklare når jeg får lov.(som vanlig;) Har også kost meg med gode venner i helgen, så kommer bilder fra det imorgen. Håper dere har det bra! Har dere det? Stor klem fra meg;)


Redaktør-Linni og sjefen Lars jobber for harde livet på Bølgen og moi;)

11.05.2011

Heldigvis kunne Bernhard passe Dennis noen timer idag, så da fikk jeg gjort masse jobb alikevel. Digger å jobbe som gjesteredaktør for spirit, og det popper opp masse gode ideer, og vi har skrevet masse kult til intervjuet og bildeserien min.Som sagt kommer det ut 1.juni, og det er GRATIS! Så løp og hent;)

 


Elsker cæsar salaten på B&M, anbefales på det sterkeste!

 

Nå sitter jeg på kontoret og jobber med å sende mail til 4 kjendiser som skal snakke om meg i bladet.. Det blir scary å lese, men sikkert også litt gøy;) Så har jeg sendt kontrakt osv til produsenten til den Amerikanske tv-serien jeg castet for. Spennende greier. Og så har jeg betalt mine regning. ARRRRRG! HATER regninger;)

 

Nå må jeg løpe fordi Bernhard står nede og venter med Dennis. Nå er det min tur til å ha han;)

 

Fikk gjort det jeg skulle så nå er jeg... FAEN! Unnskyld, kom på at jeg må hente kjolen jeg skal ha på meg på gullruten. Den måtte syes inn litt, og jeg må jo hente den.. hmm.. da får jeg bare be Bernhard pent om å kjøre meg dit.;)

 

Kos dere videre.

 

Vi blogges snart;)

 Litt av hvert.. ;)

11.05.2011

 Var i møte med søteste Marianne på mandag, rett ved der jeg bor, og det var så deilig å sitte ute i solen og prate om alt mulig rart;)

 Jeg digger denne friske neglelakken jeg fikk på photoshooten til "SPIRIT". 

 


Etter jeg var ferdig å jobbe og hadde hentet Dennis i barnehagen, lagde jeg noe av det beste han vet til middag. Fiskepinner, og potetmos;)

 Se så flink! Jeg hadde helt lik tallerken og samme i kopp da jeg var liten, og det samme settet kjøpte jeg til Dennis da vi var i dyreparken i Kristiansand;)

 Så kom film-crewet til "LINNI-serien " for å filme;)

 

Dennis og Vegard har jo så klart blitt kompiser etter et helt års samarabeid;) <3 <3

 


Etter at Bernhard hadde kommet å hentet Dennis, kom verdens nydeligste bestevennen min, Sarah, for  å få hjemmelaget pizza av meg, sprette champis, og bli filmet. Vi hadde "jentefest" med kun henne og meg, og  vi hadde det drit coolt!

 NAM! I LOOOOVE HJEMMELAGET PIZZA!Crewet mitt <3 Hehe;)

 De filmet jo, og jeg måtte gjøre noen intervjuer til serien. Merker at jeg tøffer meg litt når Sarah ser på?! Haha.. Jeg er så TEIT!..men vi fikk det unnagjort på 1-2-3 ! ;)

 Så spratt vi champagnen og ventet på pizza'n. Vegard ba oss om å ikke skåle så mye, for vi har en tedens til å gjøre det MØØØØØØE!  HAHA! SCHÅÅÅÅÅÅL!Gjett om vi hadde skikkelig stund' a ;)

 

Og ingen jentefest uten å lakke negler litt småbrisne. Det blir jo alltid like lækkert.. Jeg tok på baby-blå, og Sarah tok på ferskenfarget som matchet den nydelige toppen hennes;)

 

 

Det var en superdag, og det er alltid like gøy å "jobbe" med bestevennen min;)

 

 

Dere får jo se alt når det kommer på "Linni-serien" ;)

 Klokken er nå litt over 2 på natten og jeg våknet akkurat av at døren min som jeg låste før jeg la m

11.05.2011

57453-1-1305072912610.jpg
Klokken er nå litt over 2 på natten og jeg våknet akkurat av at døren min som jeg låste før jeg la meg, gikk opp??? Hvordan er det mulig? Og da jeg ropte HALLO, og spratt opp, var det ingen der og jeg låste igjen.. Nå har jeg satt opp stoler sånn at det ikke går an å dra i håndtaket fra andre siden. Imorgen skifter jeg låsen og da skal jeg ha sikringslås så det holder!! Hjertet mitt banker drit fort nå,  men går mest over til at jeg tenker at jeg gjør alt for å beskytte Dennis! Redselen går over til et fryktelig sinne!! Nåde den som kommer inn her uvelkommen. Da skal jeg vise de en ordentlig jævlig side av meg! Jeg har tatt Dennis inn på rommet mitt og låst døren til soverommet. Ligger også kniv under senga nå.. Æsj! Så grusomt dette er! Får ikke akkurat til å sovne igjen så lett nå. I'll be ready! Håper det er en logisk forklaring og at det ikke er en person som har prøvd å bryte seg inn. Asshole isåfall da!


Jeg blogger fra iphonen, det er derfor det blir så mye og lang tekst uten avsnitt osv.. Pc'n min lig

10.05.2011

57453-1-1305063038579.jpg
Jeg blogger fra iphonen, det er derfor det blir så mye og lang tekst uten avsnitt osv.. Pc'n min ligger igjen på kontoret, og fikk ikke hentet den idag, fordi jeg måtte legge alt jeg hadde i hendene mine. Bl.a avtaler og jobb, fordi Dennis fikk feber i barnehagen, stakkars lille. Dro rett fra shopping (som var kjole til gullruten på fredag) for å hente lille hjertet mitt, så kjøpte med 2 kjoler, da jeg ikke klarte å bestemme meg. Dere må hjelpe meg på fredag når jeg legger de ut her på bloggen. Da jeg hentet Dennis Miki, fikk jeg i han en banan, litt pære og masse veske! Vi gikk tur rundt akerselva, spiste middag, lekte med alle lekene hans, kooste selvfølgelig masse, så på barne-tv, og så sovnet han oppå meg;) Jeg bare nøt hvert eneske åndedrag han pustet inn og ut, og ville ikke legge han i sengen sin, men måtte jo det til slutt. Selv har jeg mensensmerter herifra og til månen, men det går nok snart over. Som sagt så ligger pc'n på kontoret mitt, men imorgen skal Dennis og jeg hente den slik at jeg kan blogge alt det jeg har gjort de siste dagene;) Natta;)


Tusenfryd ;)

09.05.2011

 

Vi bestemte oss for å bruke søndagen vår på å være sammen hele den lille familien, å dra på tusenfryd;)Slik så Dennis ut da vi ankom tusenfryd. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz <3 

..og da han omsider våknet, stod det digg mat til han klart. Han ble litt forvirret stakkars, da han våknet opp og hørte folk som hylte fra karuseller, og så disse rare greiene overalt som gikk opp og ned. Haha.. SØTNOSEN!!

 

  

Veldig spennende å se på de 100 måkene som flyr overalt;)


Så tok vi en karusell som mamma'n til Dennis syntes var driiiiit skummel!!!

 .. bare se selv hvor høyt det var.. Dennis syntes ihvertfall at det var kjempe gøy og ropte: "PAPPAAAA,PAPPAAAAA" for hver gang han så Bernhard;)

 Her står alle barna i kø for å ta en karusell jeg mente Dennis var for liten til å ta.. De andre barna syntes Dennis Michael var skikkelig tøff som skulle ta "frosken"...HAHAHAHA.. herregud for et morsomt bildet, og mens Bernhard holder Dennis godt fast..

..spratt de opp til vers. Heldigvis lo hun søte jenta ved siden av Dennis Mike seg ihjel, så da begynte Dennis også å le, og ble ikke redd;)Pappa Bernhard var så stolt av sønnen sin etter den kule karusellen de tok sammen, så da fikk han velge ut noe søtt og godt. Og da vi kom inn satt Dennis og slikket seg rundt munnen og sa: "nam,nam" , mens han så i taket?!..

 ..haha, og det var jo ikke så rart. Det var bilde av sukkertøy i hele taket, så var ikke rart han glodde opp;)

<3 <3 <3Han fikk sukkertøysmukk, og elsket selvfølgelig den. Det er typisk tusenfryd godteri;)

 Bernhard skjøt på blink og vant denne rosa hatten til meg;) LÆKKER!!

 

..men den likte ikke Dennisen, så han dro den av meg..

 

 
Var jo en god del mennesker som ville hilse på, ta bilder og få autografer.. og som dere ser på bildet er det en liten gjeng med masse søte jenter som ville ha autograf på armene sine?! ;)
..og fra Bernhard så klart;) Hehe..

 

 

..og mens vi skrev autografer, satt Dennis i vognen og koste seg med fanta og alle bamsene vi vant til han;) Seeee som han koser seg! <3

 Dennis er verdens beste, snilleste, godeste, morsomste, herligste, søteste, nydeligste, flinkeste, nusseligste ect.. gutten på hele denne jord!!! Det mener selvfølgelig jeg, i og med at jeg er så heldig og er Mamma'n hans ;) Se de uskyldige øynene på dette bildet da, men bak de gjemmer det seg en skikkelig ramp;) Haha.. Han heter ikke Dennis for ingenting;)

 

 Går aldri en dag uten Se & hør;) Her prøver Bernhard å vinne en tur.. det gikk dårlig for å si det sånn..

 

 


Jeg er så GLAD for at jeg ikke tok denne! Den stoppet opp fordi det var noe galt med beltene???! Og plutselig bare gikk det en ansatt på tusenfryd opp for å hjelpe de.. GOSH! Jeg hadde svimt av hvis jeg satt oppi der. haha! Gikk heldigvis bra med de, og de endte med å rusje ned blide og fornøyde..Endelig ankom vi islottet! Det hadde Bernhard gledet seg til hele dagen;)

 
Popcorn må man jo også ha..Snakk om å kose seg;)

 ..ja, snakk om å kose seg....virkelig også! ;) Er man på tusenfryd, så er man på tusenfryd!En av mine favorittsporter-BASKET <3

 ..OG OOOOM JEG TRAFF?! OH YES! Traff den ene ballen, etter den andre,

 

..og jeg vant denne coole bamsen til lille Dodd <3

Han var stolt av mamma'n sin da;)

 

Etter en hel dag på tusenfryd var vi rimelig trøtte alle 3, spesielt han lille i bleia. Haha, se det trøtte blikket, så dette var siste karusellen vi tok før vi dro hjem.

 

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen!

 

 

<3 Smask <3


Husk ny "Linni"-episode i kveld kl 20

08.05.2011

Her er et morsomt klipp fra kveldens episode av "Linni".

I episoden får dere blant annet se meg øvelseskjøre, gå på "Tomme tønner 2"-premieren med venninnen min Henriette - OG se hvordan det ser ut i den nye leiligehten!

 

Episoden sendes i kveld kl 20.00 på TV 2 BLISS! Håper du får den med deg!

 

Klikk på videovinduet under om du vil se klippet! :)

http://www.tv2underholdning.no/gkn/her-oevelseskjoerer-linni-3488320.html
Lørdagen min startet kl:07:03 ..

08.05.2011

Her sitter jeg i taxi kl:07:53 på vei bort til hotell Grims Grenka. Der skulle jeg få make up og styling, samt snakke med presse..

 


Produsenten Greg og jeg ble tatt bilder av..

 
Så ble vi filme til websiden deres. Sier ifra når det kommer;)

 Så var det klart for sminke. YEEEEEAH! Ble "dullet" med av to herlige jenter. Marthe til venstre, og Thao til høyre;)

 Photoshooten foregikk på Ekeberg restauranten, og det var nok av folk som var med;) Det som er så koselig å tenke på er at Mamma og Pappa hadde bryllupsfesten sin her;) <3

 

 Hun i beige som smiler så pent bak der, heter Marianne ;)

 Utsikten fra Ekeberg restauranten er den vakreste av dem alle!

 Mens photoshooten foregår med Dan, som er en av verden beste fotografer etter min mening, filmer produsenren til tv-serien"Aspen and the series" , Greg, meg. Snakke litt til kameraet innimellom;)Det var nydelig vær og perfekt sted å ha photoshoot på!


En av shootene vi gjorde var på taket på Ekeberg restauranten, og det var syyyyykt kult. (og veldig høyt selvfølgelig;)

 ..bare se selv hvor høyt det er!! ÆÆÆH!

 


Elsket shooten vi hadde i skogen rett ved Ekeberg restauranten. Naturen i Norge er jo den vakreste på jord!

 

Litt vanskelig å stå på høye hæler i naturen, men fikset det jeg;)Jeg har alltid elsket hvitveis siden jeg var barn, så jeg følte meg som en liten jente igjen der jeg stod omringet av hvitveis <3 Hvitveis og liljekonval er jo yndlings blomstene mine.


Glemmer aldri da storebroren min og jeg gikk tur med Pappa og Mamma da vi var barn, og pappa plukket verdens største hvitveis bukett til meg hver gang. Da var jeg verdens lykkeligste jente. Eneste som var synd var at Mamma var allergisk, så fikk ikke tatt de med inn, men de fikk stå ute i hagen;) 

 

 

Fotografen ba meg holde i den vakre blomsten som hang i den grenen jeg holder i. Men da jeg liksom skulle holde i den å lukte på den, dro jeg den uheldigvis av.. Det var jo selvfølgelig hysterisk morsomt.. ;) 

 

..så "luktet" på greinen i stedet;) mmmm!

 

Søteste Thao kommer å fikser litt på meg etter all gren luktingen;)

 

Greg mener jeg har så innmari lik stemme som Marilyn Monroe?? Et av de beste komplementene jeg har fått tror jeg;) Så han fikk meg til å synge "Happy birthday" som hun gjorde til presidenten. Det er 2.gang jeg synger den sangen for noen denne uken;)

 

Thao som stylet meg er verdens søteste, og her kan du lese bloggen hennes: www.thaokakao.blogg.no ;) Dritkult navn btw;)

 

Etter shooten, dro jeg rett til en av bestevennene mine Henriette. Hun og kjæresten Chris har vært borte i 100 år! Det føltes sånn ut, men egentlig var det 5 uker.. Var så sinnsykt hyggelig å se henne igjen..

..og godgutten Chris ;)

Henriette og jeg dro til bogstadveien å shoppet litt. Eller Henriette shoppet klær og jeg noen øredobber;)

 

Da jeg kom hjem var det selvfølgelig Dennis som var midtpunktet og vi koste oss på terrassen på Frogner.

Tok meg en pils etter han hadde sovnet og vasset litt oppi boblebadet, mens jeg nøt kveldssolen og tenkte for meg selv;)

 

 

 

Helt til jeg skiftet og hoppet utti;)

.. det var jo Bernhard som tvang meg utti ;)

 

 

Sovnet rundt 22 tror jeg. Vi var veldig slitne og trøtte alle sammen idag, så deilig å legge seg tidlig;)

 

 

<3 SMASK <3
Mat må man alltids ha, og gi og få kjærlighet er like viktig! Jeg er glad jeg har en sønn å gi det til;)

06.05.2011

Etter noen timer på kontoret idag hvor jeg bl.a svarte på 100 mails og tusen tlf, dro jeg til bogstadveien for å se etter gave til Pappan til Dennis Michael;) Bernhard fyller 34 år 10.mai, og det er jo ikke lenge til.

 

Plutselig mens jeg gikk rundt å tittet litt, ringte Bernhard meg og spurte om jeg ville bli med på restaurant Nodee å spise "lunsj" med han kl:15:00, for så å hente Dennis i barnehagen sammen etter det, selvom det var min tur til å hente i dag. Klarte ikke å takke nei til det tilbudet, så da ble det Nodee på oss, og så hente Dennisen sammen ;)

 

 

 Lenge siden jeg har blogget denne karen. Her gomler han i vei og koser seg;) Var faktisk veldig koselig! (Btw, digg bilde av min tallerken.. NOT!; ) Da vi kom hjem, lå jeg bare i sengen helt slått ut og gjorde det beste jeg vet i hele verden. Nemlig å holde rundt sønnen min! Jeg elsker å kose med lille gutten min, og for meg er han det beste i hele verden! Det var virkelig verdt å bære rundt på han i 9 mnd;)

 

 

Mitt førstefødte, eneste og beste barn <3 Jeg er så takknemlig for at jeg er Mamma, og at min egen sønn og jeg, og alle vi er glad i har helsen i behold! Det er jo det viktigste her i livet nesten, å ta vare på helsen sin! Gjør du ikke det, kommer du ikke langt.  

 Outfiten min idag er: Topp fra Gina Tricot, Shortz fra Gina Tricot, strømpebukse H&M


Smykkene er fra en butikk på Sandvika Storsenter som jeg ikke husker navnet på.. Ligger rett ovenfor H&M i det gamle bygget;)

 Endte med å kjøpe disse skoene i dag, som jeg elsker! De er fra Zara!

 

Gulvet er fra www.norgestre.no  ;)Møtte også den nydelige dama til storebroren min en liten tur idag. SHE's HOT!  ;)

 


Ellers gleder jeg meg til å bli ferdig med lappen, for da skal jeg cruze rundt i denne;) OH YES!

 

 

Endelig helg folkens. Det betyr at man kan sove lenge og nyte morgen.. ihvertfall for noen.. Jeg må opp 7 imorgen tidlig, fordi jeg skal på en fashion-photoshoot for en fotograf som heter Dave. Han har bl. a tatt bilde av Tyra Banks. OH MY! Gleder meg veldig til det da. Er i forbindelse med den Amerikanske komedie serien som jeg var på casting på igår. Super hyggelige mennesker altså. ;) Spennende greier dette her.

 

Nå må jeg spise opp middagen min og komme meg i seng. Er bare 8 time til jeg skal opp..

 

 

Natta folkens.  ;)

 

 

Vi blogges;)


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits