"Taken" er en av de beste actionfilmene jeg har sett! Terningkast 6 fr

31.05.2009

DSC02272.JPG
"Taken" er en av de beste actionfilmene jeg har sett! Terningkast 6 fra meg. Nå skal vi se "Transporter 3", håper den er like bra.


Vi koser oss i boblebadet. Solen skinner enda, deilig dag altså;-)

31.05.2009

DSC02238.JPG
Vi koser oss i boblebadet. Solen skinner enda, deilig dag altså;-)


Har spist frokost på terrassen og nå ligger vi og soler oss. Deilig

31.05.2009

DSC02235.JPG
Har spist frokost på terrassen og nå ligger vi og soler oss. Deilig å slappe av å kose med Dennis, eller magen da;-) Jeg elsker sommeren, men hvem gjør ikke det?..


Hehe. Bernhard prøver solbrillene til baby-Dennis og gleder seg til Dennis

30.05.2009

DSC02221.JPG
Hehe. Bernhard prøver solbrillene til baby-Dennis og gleder seg til Dennis kan gå med "Just like dad" drakten. Ååh, så søtt!


Tante Thea har kjøpt gave til gutten vår, Dennis. Så sinnsyke kule%2

30.05.2009

DSC02220.JPG
Tante Thea har kjøpt gave til gutten vår, Dennis. Så sinnsyke kule klær, sokker og solbriller. Du blir verdens beste tante:-*


"MY ASS" på 48.plass på Itunes top 100 etter 1 dags salg?! Å herregud. ;) Under bildet ligger linken til låta;)

29.05.2009
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?i=317963733&id=317963491&s=143457

Kjære venner, her er også den usensurerte versjonen av MY ASS, det er så GØY at denne superkjente i nternasjonale filmsiden er sååå fan av dette prosjektet!!!!
I tillegg får vi alle skryt for genial  marketing. Dette er et scoop for meg, tenk at alle i filmindustrien ser dette. Hollywood, here I come! ;) hehe..
 
Hvis dere vil se hele den usensurerte videoen, her er linken kun for dere!!!!!
 
http://twitchfilm.net/site/view/ah-public-relations.-subtlety-is-thy-middle-name/


Oh my god! Nå var det noen som kjørte i ferrarien til Bernhard bakfr

29.05.2009

DSC02201.jpg
Oh my god! Nå var det noen som kjørte i ferrarien til Bernhard bakfra. Jeg tok dette bilde da vi stod å ventet på grønt lys, så smalt det plutselig i hele bilen. Heldigvis gikk det bra, men det var litt sykt at de klarte å kræsje i en bil som stod stille?! Jaja. Sånn kan det visst gå.


Her sitter Kjetil og jeg klare til Oslo-Tv.

29.05.2009

DSC02199.JPG
Her sitter Kjetil og jeg klare til Oslo-Tv.


Kjetil føler han er i sitt rette element.. Hehe, blir så fin atte%

29.05.2009

DSC02198.JPG
Kjetil føler han er i sitt rette element.. Hehe, blir så fin atte;-)


Kategori: Diverse
Jeg er hos frisøren og tar ut extentionen, kurer og pleier håret mitt%

29.05.2009

DSC02195.JPG
Jeg er hos frisøren og tar ut extentionen, kurer og pleier håret mitt- det trengs! Skal på Oslo-tv etterpå med Kjetil, som er en av produsentene til "Død snø". Yes, nå er det helg, pinse, fri og det er meldt strålende vær. Da kan vi ikke klage folkens! Kos Dere masse!


Perez Hilton har skrevet om låta mi og meg.. hehe, det visste vi at han skulle, da det var et av målene våres;)

28.05.2009

DSC02189.JPG
..
Nå får jo låta sinnsykt mye treff og det er helt supert! Selvom det står mest dritt på perez, og den blir slaktet, er det genialt for oss!

Er så morsomt å lese kommentarer på de forskjellige nettstedene å se at folk driver å krangler med hverandre om den låta.
-"det er den kuleste sangen som er laget"- "nei det er den værste sangen noensinne". -"Linni er så kul", Nei, Linni er så dum" bortsett far at den personen som skrev det, skrev dum med o, altså DOM.  hehe. bla.bla så fortsetter det sånn. Jeg sitter godt lent tilbake og må bare  le av det hele. 

Og til alle Dere her inne som skjønner at dette er en kul og humoristisk greie, til og med liker låta, og backer meg-  I LOVE YOU! Jeg mener det!  Line Victoria, du er bare den kuleste dama jeg vet om! ;)

Skal snart legge ut link til Itunes, til de som vil kjøpe den. ;) 

Nå skal jeg slappe av med kjæresten min å se på film. (skrekkfilm faktisk;)
Bernhard har laget verdens beste hamburgere som Dere ser på bildet, fristet ikke denne?

Stor klem til alle haters and lovers fra Linni;)
 


Har vært i intervju med Spotlight på Tv-Norge. Maria som intervjuet me

28.05.2009

DSC02188.JPG
Har vært i intervju med Spotlight på Tv-Norge. Maria som intervjuet meg tok på seg "my ass" rollen, og Christian som filmet tok på seg "Død snø" rollen, da jeg tok bilde av de. He he. Intervjuet kan du se idag kl: 18:15 på Tv-Norge:-)


Nå har jeg vært i møte med filmselskap. Det var utrolig herlig menne

28.05.2009

DSC02187.JPG
Nå har jeg vært i møte med filmselskap. Det var utrolig herlig mennesker jeg var i møte med. De er så positive til dette prosjektet og alle er helt gira. Dette er jo kjempe morsomt! Fikk vite at låta skal bli med på mange samleplater osv, så det er jo kjempe gøy! Nå er jeg på sjøen igjen og blir filmet for God Kveld Norge. Skal bl.a ta bilder med denne søtnosen her, Bastian heter han, og han ligner veldig på en hund jeg en gang hadde(Foxy het hun) Håper Dere nyter det ustabile været.

p.s. Jeg har melkespreng i puppene mine, derfor de ser helt for jæ... store ut. Disse klærne hadde jeg på i forbindelse med noen magebilder. ;)


Jeg promoterer den Norske filmen "Død Snø" i utlandet med låta "MY ASS". (Oh Lord..)

28.05.2009


Ja, da var den "endelig" kommet. Perfekt tidspunkt må jeg si.. hehe, nei, men det var ikke noe å gjøre med det, og i og med at jeg promoterer den Norske filmen "Død Snø" med låta, så var det greit. (Skulle bare kommet ut i fjor og ikke nå!)

Vi spilte den inn for et år siden, og det var selveste Marcel Lelienhof som regisserte den, 'Qvisten animasjon' klippet den, og så kontaktet kjetil Omberg meg som regisserte "Død Snø", med det formålet om å skape mest mulig oppmerksomhet rundt den norske filmen "Død Snø" som nå skal lanseres i utlandet. Så sponsorene til videoen er altså distributørene av "død snø".
Jeg ble på en måte castet av et internasjonalt filmselskap.

Det har vært mye frem å tilbake, og jeg har ventet med å slippe låta fordi jeg var usikker på om jeg ønsket å fortsatt bli profilert som "dum og deilig" nå som jeg snart skal bli mamma, men nå ble det bestemt at den altså skulle bli gitt ut...
Ikke akkurat det beste tidspunktet, da jeg som sagt skal bli Mamma, og det ironiske med det hele er at i låta synger jeg "And many years from now, when I'm a proper MILF, responsible, and friendly to the neighbours.. hehe. many years ble det ikke akkuart til jeg ble gravid ("milf"), det tok et år liksom. Nei, men det er absolutt det morsomste jeg har vært med på å jeg føler meg beæret å ha fått lov til å jobbe med så mange proffesjonelle å dyktige mennesker uansett.

- Først og fremst er det fantastisk tekst! Så befriende over kanten og til de grader outrert. Den passer perfekt til min chipmunkstemme. Jeg tror faktisk verden trenger slike som meg, som gir de noe å le av. Men dette er jo faktisk et prosjekt myntet på utlandet først og fremst.
Det føltes litt rart å lage en sang om rumpa si, men
selfølgelig er det også litt annerledes og morsomt, og jeg liker alt
som er litt utenom det vanlige. Den vil jo garanatert skille seg ut, men folk liker jo
vanligvis ikke ting som skiller seg ut eller som er nytt og
annerledes, men sånn vil det alltid være. De fleste skal være så
seriøse og ta alt så alvorlig hele tiden, og det er ikke noe bra, og
derfor trenger verden slike som meg som gir dem noe å le
av. hehe, eller le med, for det er jo det jeg gjør med dem, ved å stille
opp på slike ting. Ikke det at jeg kunne stilt opp på noe lignende idag, men det er jo en god egenskap å få folk til å
smile da;)

Er jo mest spent på hvordan den blir tatt imot i utlandet, og om de har
humor nok til å kunne le av den, istedet for å ta den så
altfor seriøs. glemte å skrive at jeg vet at Perezhilton.com kommer til å slakte den, da det er et av målene våres. Og når han gjør det, kommer vi til å få sykt mange treff på den. YEEE!

Her i Norge har folk mast etter den i et år nå, og
skriver at de gleder seg kjempe mye til den kommer, og det er utrolig kult at de fleste folk skjønner at det er en humoristisk låt, og liker det de ser og hører. Faktisk så er det like mange jenter
som gutter som har spurt etter den, og det synes jeg er ekstra kult!
 Men, så er det jo alltid de som vil slenge dritt og gi meg terningkast 1
osv, men det er ikke noe jeg ikke har hørt eller opplevd før. ;)

Det har alltid vært min store drøm å bli skuespiller, da det bor en ekste skuespiller inni meg, så det er helt
fantastisk at jeg har fått foten min innenfor filmbransjen, så får vi se hva som skjer videre.
Jeg kunne tenkt meg å spille i all slags filmer, men jeg ser helst for meg en rolle slik som disse jentene/damene i Akillis, Gladiatoren osv. Jeg vil slåss, ri på hest, og ha på meg sånne flotte gammeldagse prinsessekjoler med sånn krans rundt hode.

Venner, familen min og Bernhard, syntes at jeg  absolutt skulle takke ja til å gi den ut, da jeg promoterer en Norsk film med låta, samtidig som den er humoristisk. Bernhard er fan nr 1 av "My Ass" låta?! hehe, men han er positiv til alt jeg gjør da.;) Uansett, så er jeg glad den kom ut før Dennis blir født . Heller det enn etter;)

Nå må jeg løpe, skal i møte med et filmselskap faktisk.
Slapp av, skal beholde klærne mine på denne gangen;)
 
Ha en fin dag. ;)  


Er på sjøen og blir filmet. Det er stiv kuling og på vei til å

27.05.2009

DSC02170.jpg
Er på sjøen og blir filmet. Det er stiv kuling og på vei til å bli sur nedbør, but don't worry, be happy. Dennis blir jo gynget som bare det nå, så han har sovnet for lengst.


Vi er på Nodee å spiser enda. Jeg elsker Nodee restauranten!

26.05.2009

DSC02112.JPG
Vi er på Nodeè å spiser enda. Jeg elsker Nodee restauranten, og mener de fortjener 10 michellingstjerner! Bedre mat, service og stemning skal du lete lenge etter!


Dette fikk jeg. Er ikke jeg heldig?!:-D Ikveld skal vi lage vafler

26.05.2009

DSC02107.JPG
Dette fikk jeg. Er ikke jeg heldig?!:-D Ikveld skal vi lage vafler og riste brød så det holder;-) Men Bernhard har bedt meg ut på date idag faktisk,(søtt, eller hva) så vi skal ut å spise nå.


Bernhard kom hjem med 2 gaver til meg idag. Gjett hva det er?...

26.05.2009

DSC02106.JPG
Bernhard kom hjem med 2 gaver til meg idag. Gjett hva det er?...


Det er så deilig at jeg endelig har klart å spare til lange negler.

26.05.2009

DSC02088.JPG
Det er så deilig at jeg endelig har klart å spare til lange negler. Jeg har lagt fransk manikyr på meg selv idag. Neglelakkene er Lancome sine(hvit og blank) fra Celina Midelfart sin salong "BeOne" på frogner.


Min bestevenninne Sarah og jeg, har kost oss i parken idag.

25.05.2009

DSC02073.jpg 
Vi har vært bestevenner siden vi var 3 år, det vil si at vi har vært det i 20 år.;-)

Jeg elsker deg idag, imorgen og for alltid, Sarah min!

P.s. I know.. helt grusomt bilde, but don't worry, be happy. ;)


Fikser meg litt utenfor hos Sarah, mens jeg venter på at Bernharden min%

25.05.2009

DSC02083.jpg
Fikser meg litt utenfor hos Sarah, mens jeg venter på at Bernharden min skal hente meg. Har dere kost dere i solen idag? Det har jeg/vi;-)


5,5 mnd på vei med lille Dennis. Han er blitt stor gutt!

25.05.2009Ryggen min holder på å ta knekken på meg, og jeg har enorme voksesmerter i magen, ellers er jeg helt fin i formen og er veldig glad for det!

Svar på spørmål fra Dere:

Hvem som har fikset designet på bloggen min :
- Proffesjonelle webdesignere.

Hvor Kjolen jeg har på meg på headerene er fra:
-Gina Tricot

Hvordan jeg sminker meg og hvilket merker ;

Det er forskjellig fra gang til gang, så det er egentlig veldig vanskelig å svare på, men bruker mest;
-Maskaraene til L'orèal (på øyevippene)
-Våt-eyelineren til Nivea (over øyevippene)
-lipglosser fra H&M eller Dior (på leppene)
-solpudder fra Isadora, chanel, eller  Estèe Lauder.  (Rundt omkring i ansiktet)
-øyenskygger fra Dior. (på øyelokket)


Om jeg er sammen med Petter fra Paradise hotell, og om det er Petter og Mats jeg danser med i 'Good times' videoen???
-hehe, nei. Jeg er sammen med Bernhard, og synger og danser med Tobias og Kjetil fra "Waschera"  i den muikkvideoen.

Når hjemmesiden min kommer?
-Til uken, i forbindelse med en viss annen musikkvideo.. ...


P.s. Gikk tom for strøm på den andre tlf, så måtte blogge fra iphonen, og da blir bildene så uklare, slik som dette.

Natta folkens. ;)


Ivar og Bjørn fikk masse fisk i garnet. Jeg burde vel egentlig ikke prøve å hjelpe til, da jeg sikkert kommer til sette meg fast

24.05.2009


hehe..

Her kan Dere se hvor stor Dennis er blitt. ;)


Her er fiskene vi fisket. Jeg er stolt, og med hånden på hjertet, så er det den beste fisken jeg har smakt i hele mitt liv!

24.05.2009Jeg gleder meg allerede til neste fisketur. ;)

Synd at bloggsoft ikke får åpnet videoene mine enda, men de jobber med saken.


hehe. det er den morsomste fisketuren jeg har vært på i hele mitt liv!!!!

24.05.2009Når Bernhard prøvde å komme løs fra kroken, fortsette båten å kjøre og kuttet hele snøret som lå i vannet. hehe, så vi endte opp med fire fisk og begge to på kroken. Jeg er så ufrivillig drama queen! Hadde vi blitt filmet, hadde dere nok dødd av latter. knoll og tott på fisketur;)  


Kategori: Diverse
Jeg skulle hjelpe å få Bernhard løs, så klarte jeg å sette fast en krok i min jakke og.. Jeg tror vi holder på å dø av latter!!

24.05.2009Oups, jeg klarte å få Bernhard på kroken.. OH NO! Kroken henger fast i jakken hans..

24.05.2009Dette går jo sykt bra! Vi har fått 4 fisk til og med (ørret faktisk;) Det har bitet på flere, men de har falt av.

24.05.2009

Klare for å otre. Nå skal det fiskes. ;)

24.05.2009Kategori: Diverse
Vi fikk en nå, men den falt av..

24.05.2009ut på tur aldri sur!

24.05.2009Vi er i Snertingdalen og koser oss skikkelig. Nå hjelper vi Kirsti ute%2

23.05.2009

DSC02053.JPG
Vi er i Snertingdalen og koser oss skikkelig. Nå hjelper vi Kirsti ute i hagen og sola skinner. Herlig, herlig!


Svar på spørsmål fra Dere;)

22.05.2009Får ofte spørsmål om hvor jeg fikser øyenbrynene mine?!.. :
-De fikser jeg selv på badet hjemme.

Kjolen min med den brune skinnjakken over er fra: 
- Klesbutikken 'B2'

Hva jeg spiser for å holde meg tynn:
-Jeg spiser mye, ofte, og alt! Jeg mener at det at å tenke over hva man spiser og beskymre seg over alt hele tiden, IKKE er bra for kropp og sjel. Når kroppen min skriker etter noe, så gir jeg den det! Da betyr det jo at jeg trenger det eller mangler det, men det går jo an å begrense det selfølgelig. Spiser litt av alt, det vil si til jeg er mett og fornøyd.
Det er selfølgelig de som har lett for å legge på seg mer enn andre, men jeg er faktisk en av de heldig som har en høy forbrenning, men gudene vet hvor lenge det varer før jeg eser ut,;) men den tid den sorg. Det viktigste er at jeg er frisk og holder meg i form.

(Etter at jeg ble gravid har jeg kun lagt på meg på magen og puppene, resten av kroppen legger jeg ikke på meg ser det ut som?!  Babyen min tar alt. ;) 

Hvor ofte jeg trener:
-Trener kun ved å bevege meg mye! Bl. a så rydder jeg og vasker hele leiligheten hver dag, samt vasker og henger opp klær, og jeg skal love dere at det i seg selv er en god trening, pluss at jeg får et rent hjem. Prøv det;)
  
Om babyen sparker mye?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) hele tiden!


'Besafe Gravid' gir fostre nødvendig beskyttelse ved bruk av sikkerhetsbelte!

21.05.2009


Ved en kollisjon kan en voksen person bli kastet fremover med en kraft på  ca 3-5 tonn. Bilens hoftebelte ligger over magen til den gravide, og fosteret kan utsettes for ekstremt trykkbelastning fra hoftebeltet i kollisjonsøyeblikket.
Ved bruk av BeSafe Gravid  styres bilens hoftebelte bort fra magen og ned på hoftekammen til den gravide. I en rekke trafikkulykker hvor gravide kvinner har vært innblandet, har fosteret klart seg, takket være at moren har anvendt ekstra belteføring.

Bruk derfor  BeSafe Gravid allerede tidlig i svangerskapet- nettopp for å hindre event.abort.

Jeg bruker BeSafe Gravid og er strålende fornøyd, og anbefaler det derfor på det sterkeste!Mmm. Muffins;) hehe. er blitt den verste baker'n jeg nå altså.;) Har også bakt sjokoladeboller.

20.05.2009Det er bare å komme å få folkens. 
 
Even..'? den med 'E' er til deg, og jeg brukte yndlingsolivenoljen din i den;)
Den med 'B' er til Bernhard selfølgelig, og den med 'D' er til Dennis, så den tar jeg + den med L og alle jeg klarer å dytte i meg. ;) 


Igår var jeg gjest i "Studio 5". Glemte mobilen, så fikk ikke tatt bilder, men fant dette litt uklare bilde på Fem.no sin side;)

20.05.2009Jeg var gjest sammen med Per Christian Foss( fra Høyre). Ordentlig trivelig kar det der;) 
 
Jeg personlig er veldig fan av disse jentene/damene. De får gjestene sine til å slappe av å være seg selv, og jeg synes at alle er kjempe hyggelige! Mina kjenner jeg jo godt nå, da vi var i Argentina sammen på "wipeout", og Eli Hagen synes jeg bare er en helt super herlig dame som jeg føler en god kjemi med. Jeg elsker å snakke sko, klær og sminke med henne faktisk.hehe, hvem hadde trodd det;) Den dama har stil mener jeg!;) Og resten av jentene/damene er som sagt helt supre.

 Syntes det var ordentlig gøy at Ingvild(hoved programlederen) og jeg har termin samme dag. Vi skal til og med føde på samme sykehus og får gutter begge to. Hvor sykt er ikke det?!;) Blir koselig å ha en å være "redd" sammen med, og som går igjennom akkurat det samme, på samme dag, tid og sted.

Det programmet jeg er med i, kommer om ca 2 uker. Skal gi beskjed når jeg vet helt sikkert.


Her er musikkvideoen 'Good times'.

20.05.2009Etter den suksessfulle opptredenen på Gullruten, har vi blitt booket til å opptre på forskjellige steder i sommer.
Tid og sted kommer senere.

Som alltid garanterer jeg et oppsiktsvekkende show;) hehe..  (Kjetil ba meg skrive det;-p)

Her kan Dere laste ned og kjøpe låta:
http://mp3.platekompaniet.no/site/web3/view.ftl?page=product&productId=2809183


Faaaairyyyytaaaale.. Den sangen kommer jeg nok til å spille mye for Dennis når han blir født, da han sikkert kan den utenat nå;)

19.05.2009Henriette og jeg;)

Til de som lurer, så er det Rogalandsbunad jeg har på meg.
Pappa'n min e jo fra Stavangerrr, (Thank God for det, fordi jeg elsker denne bunaden;)

Håper Dere alle hadde en fin 17.mai.

Stor klem fra meg. ;)


FAAAAAAAAAAIRYTAAAAAAAAAAAAALE.. den gikk i repet hele tiden!

19.05.2009Jeg, Thea og Anniken danser til Rybak (the one;)


Gratulerer med dagen alle sammen!

17.05.2009mmm. 17.Mai frokost. Jeg har bl. A bakt kake.

17.05.2009

DSC01994.JPG
mmm. 17.Mai frokost. Jeg har bl. A bakt kake.


Kategori: Diverse
Å herregud! Alexander knuser alle! Heia, heia. Han er jo helt utrolig!

16.05.2009

DSC01993.JPG
Å herregud! Alexander knuser alle! Heia, heia. Han er jo helt utrolig bra! Det er bare å gratulere. Vi vinner nå! Jaaaaaaa!


Joda, best at han ligger litt høyt i starten?! Hehe..

16.05.2009Nå har vi vasket og ryddet ut av gjesterommet og begynt å lage barnero

16.05.2009

DSC01984.JPG
Nå har vi vasket og ryddet ut av gjesterommet og begynt å lage barnerom. Bernhard er i gang med å sette sammen den fine barnesengen vi kjøpte på IKEA. Hehe.. Han skal selfølgelig gjøre det uten bruksanvisningen først. Typisk gutter/mannfolk. Jeg skal sitte å kose meg å se på. Hehe. Heia pappa!


Herregud så stolt jeg er av sønnen min!

15.05.2009

DSC01964.JPG
Herregud så stolt jeg er av sønnen min! Vi kjøpte mange fine rammer igår, og rammet bl. a inn dette bilde av Dennis. Hehe. Han er seriøst det herligste jeg vet om!

På onsdag var vi på ultralyd og ingenting gjør meg mer lykkelig enn å se hvor energisk og livelig han er inni magen min;)
Skulle ønske jeg hadde en ultralydmaskin ved siden av sengen min, sånn at jeg kunne sett på han hele dagen!

Gleder meg så sinnsykt mye til å kose og nusse han ihjel!!!


Kjøpte dette stativet på IKEA igår. Jeg skrudde det sammen selv nå%2

15.05.2009

DSC01961.JPG
Kjøpte dette stativet på IKEA igår. Jeg skrudde det sammen selv nå faktisk. Handy-girl vettu.. Alright!


Ingen IKEA tur uten å få i seg IKEA-isen.

14.05.2009

DSC01951.jpg
Ingen IKEA tur uten å få i seg IKEA-isen.


Vi er på IKEA å handler barneseng. Denne var søt da.

14.05.2009

DSC01949.JPG
Vi er på IKEA å handler barneseng. Denne var søt da.


Working lady. Nå skal jeg snart i møte ang "My ass" musikkvideoen.

12.05.2009

DSC01930.JPG
Working lady. Nå skal jeg snart i møte ang "My ass" musikkvideoen. Jeg sier bare: OH MY GOD and GOD HELP ME, når/hvis den kommer ut. og gjør den det så I'm out of here;-)


Gratulerer med dagen Bernharden min!

10.05.2009


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits