Taco - love

29.04.2013

Selvom det er mandag bestemte jeg meg for å sprite om en helt vanlig mandag med å lage fredagskost . Mandager kan være litt tunge og kjedelige for mange, men jeg liker å komme igang med en ny uke . Etter å ha ryddet og vasket hele huset til kjæresten min , vasket klær og jobbet , lagde jeg taco til min sønn og kjære .

  


 

Gjett om det var en liten en som strokoste seg , og en stor en , men han glemte jeg å ta bilde av ... haha !


 

Under får dere se ekte taco- love !

Det var godt å se Dennis - hjertet mitt idag . Han har vært hos Pappa ' en sin i helgen , så nå var det ordentlig godt å se han igjen . Jeg koseoverdoset han under middagen ettersom jeg ikke har fått kost han på noen dager . <3 Mammasingutt <3
Håper dere har en fin mandag alle sammen .

 

<3 Linni

 Nå kan du vinne den magiske høvelen - Dorco Shai .

28.04.2013

 

Ja folkens , nå er sommeren rett rundt gjørne og det er viktig at huden ser glatt og fin ut , men da må man blandt annet bruke den rette shaveren .

Alle kan jo kjøpe en høvel og shave seg , men det som er det helt spesielle med Droco Shai er at den er skånsom , har 6 blader som sørger for at hvert eneste hårstrå og stubbe blir fjernet . Den gir ikke irritert hud , men etterlater seg en glatt og myk hud . Man har også muligheten til å bestille bladene online på www.shai.no og få barberbladene rett hjem i posten , fremfor å måtte handle dem selv på butikken synes jeg er tipp - topp -tommel opp ! I tillegg til at den er utrolig bra , så er den billig !

Som modell og tv-profil er det viktig at jeg er nybarbert til enhver tid , da kameraene fanger hvert eneste hårstrå som skulle vise seg , uten Dorco Shai hadde jeg nok hatt et par " hårreisende " - opplevelser . Jeg er ekstremt nøye på alt jeg bruker når det kommer til huden min , derfor er det viktig at også barberingen blir perfekt !  Det blir den med denne magiske høvelen .

 

Den er perfekt å ta med seg i toalettvesken og på reiser , men selv har jeg den med overalt hvor jeg går - da føler jeg meg trygg ! Er ikke alltid man får tid til å shave seg i en hektisk hverdag , og hvis noen plutselig skulle foreslå en svømmetur , eller lignende er det bare å dra frem Dorco fra vesken min og " trylle " på 1-2-3 . Elsker også at den har et feminint design .
Om sommeren må man barbere seg oftere og derfor er det viktig med en ordentlig bra høvel som gir ordentlig bra resulteter, derfor anbefaler jeg alle dere fantastiske kvinner å prøve ut Dorco shai .

Har du enda ikke prøvd ? - prøv den  !

 

 

 

 

For at du skal kunne vinne 1. årsforbruk må du gå inn www.shai.no - bestille prøvepakken og legge igjen en kommentar her inne på bloggen etter du har bestilt . Jeg vil da plukke ut 5 heldige lesere som vinner !

 

Håper dere ble glad for tipset .

 

 

Lykke til alle sammen .

 

 

<3 Linni                                                                                                                                                                                                                                                         Annonse !
'


 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I can see you summer

27.04.2013
Jeg blir så glad når jeg ser at det har kommer så mange friske nyutsprungne blomster utenfor der vi bor .  Deilig at sommeren kommer for fullt nå !

 

 

Før forstod jeg aldri poenget med å legge ut " outfit " bilder, syntes nesten det var litt kleint med folk som gjorde det - men hvis man ikke gjør det strømmer det inn 100 kommentarer på hvor alle klærne er fra , da er det like så greit å skrive det med en gang .

Skinnjakke : Zara , t - skjorte : Guess , Bukse : Bik bok , sko : Jeffrey campell spikes , solbriller : Ray ban , veske : Lio Jo , belte : Hermes

Har på meg verdens fineste smykke - det er et bilde av min store stolthet og vidunderlige sønn , Dennis Michael .Buksen kostet 100 kr på Bik bok . Utrolig behagelig å ha på seg og sitter fint , og de hadde den i flere farger .Vi jenter er jo opptatt av hvordan buksen sitter på , spesielt på rumpa , og denne satt greit .

 

 

Tenkte bare å tipse dere om denne buksen , ettersom den var så billig og bra !

 

 

<3 Linni

 


 

 

 

 

 

 Årets russebuss 2013 - Rollingstone

26.04.2013

 

Sang på russelåten for kusinen min sin buss . Teksten er ikke skrevet av meg , men av noen av jentene på bussen og mødre faktisk - DET synes jeg er kult ! Det er en typisk russetekst som inneholder litt grove ord kan man si , og er ikke ment seriøst - bare morro !

Videon er litt skjev i starten , men så blir den bedre etterhvert . Lønner seg å trykke på videoen slik at det blir større og bedre bilde .

 Venter på flere videoer , men foreløpig får dere kose der med denne .

 

Her synger jeg live oppå russebussen , med " Mick Jagger " til venstre , og produsenten Herman Sanne Sivert aka SIVEX som står helt til høyre .

De fantastiske jentene på bussen fremførte en sykt fet dans :)

 

 Her er låta orginal .

<

 

 

De gærne har det godt !

 

 

God helg alle sammen .

 

<3 Linni

 

 

 Thank you Coca Cola

26.04.2013

SE hva vi fikk i posten i dag fra Coca cola , det var utrolig hyggelig og morsomt .

 

 

 


 

Hmm, smakte akkurat som Coca cola ;)

 

Colav !

Coca Cola - Olav ! Rimte nesten og begge deler er NAM !

 

Share a coce with a person you love <3

 

 

Tusen takk Coca cola :)

 

<3 Linni 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kunsten av å ha Moods of Norway

26.04.2013

 

Igår var vi innom Moods of Norway sin kunstutstilling hos Blomqvist .

Veggene hos Blomqvist var malt rosa og dekket av en unik samling av nasjonalromantiske gullrammemotiver fra 1800 - tallets største norske malere - J.C. Dahl, A. Tidemand , Hans Gude , Axel Ender og Peder Balke med flere .

Det var malerier som var fløyet inn direkte fra LA for anledningen .

 

 Var der sammen med Carina , Mari og Anette Marie .

Her står jeg med Jonas som spiller på VIF ishockeylag og Anette Marie .Jeg knakk nesten nakken da jeg oppdaget at jeg stod ved siden av et maleri til 3 000 000 kr . Hadde vært så typisk meg å rase ned det eller noe , da jeg til tider kan være en kløne ! (Det ligger i stjernetegnet mitt - skytte) Viket raskt unna det , ja .Var et tv-team som " fulgte etter  " oss ... ;)Her står vi hele gjengen og poserer så godt vi kan , og så ble dette resultatet ??.. HAHA !

 

Var et utrolig fint opplegg og jeg er så stolt av Moods of Norway - FLINKE er de !!!

Det ble noen ordentlig fine jobbtimer med noen ordentlige fine venniner .

 

Heia Moods of Norway !

 

<3 Linni

 Kategori: Diverse
Full rulle

25.04.2013Idag har jeg jobbet i nesten 10 timer . Opptrådte bl. a for russen i Bærum for kusinen min Stephanie , sin russebuss << Rolling stones >> . Legger ut låten her imorgen , men advarer dere mot " sterk " tekst . Med andre ord en ekte russetekst ! Var utrolig morro og vi fikk det meste på film , så da vil dere kunne se hvordan det gikk senere en gang . Vi filmet også på åpningen av den nye flotte skobutikken i Karl Johan ,  anbefaler alle å ta seg en tur .

 

Selv endte jeg opp med å kjøpe 3 par sko til min herlige sønn , og jeg var så heldig å få en goodiebag pluss verdens beste sjokoladekjærlighet som jeg ikke klarte og la være å spise på .

 

 

Outfit : Shorts :  Kouture , topp : Kouture , Jakke : Zara , sko : Guess , strømpebukse : Ica matbutikk , kjede : Kouture

 

Ellers har jeg vært flink til å trene de TO siste dagene - haha !  " Working those abs " før sommeren . I og med at jeg ikke har så lett for å legge på meg , kan jeg like så godt bygge litt muskler. Muskler skader ingen , eller ...  jo det kan de faktisk . Dennis har uansett ikke noe imot og ha en sterk Mamma .

 Jeg reiser til L. A om 3 uker for å jobbe en uke , det er derfor jeg trener litt ekstra om dagen . Spiser ikke mindre av den grunn , tvert imot ! Bare trener litt yoga og GÅR meg en " tur " på den utrolige KJEDELIGE tredemølla ... Hjelper alltid med bra musikk , uten musikk hadde jeg heller kastet meg selv i veggen enn å gå eller løpe på en teit tredemølle .     

 

 

Smil til stumpen og stumpen smiler til deg :)

MEN , det som er bra med trening er at det faktisk gir resultater ! Rumpen kan fort bli slapp hvis man kun bruker den til å sitte på - men etter kun to treningøkter har den søren meg løftet seg litt , og det gjør ingen ting for min (bak)del ! Skal ikke så mye til hvis man vil .Når jeg renser kroppen min drikker jeg ikke djuce , da spiser jeg heller salat som inneholder masse vitaminer , eller så spiser jeg mye fisk som inneholder omega 3 som er fantatsisk bra for kroppen , da det bl. a renser blodårene dine .

.. - og den deilige salaten spiste jeg sammen med Gisle på BIT hvor vi hadde en hyggelig lunsj sammen . Han driver bl. a www.730.no og er en god kompis av meg som jeg er glad i - selvom han alltid tøffer seg med å vise finger ' n på alle bilder ?!

Farget ettervekesten min i går hos yndlingsfrisørene mine NIKITAGlassmagasinet .Fikk også en deilig hårkur og hodebunnsmassasje - I LOVE THAT !

..- og slik ble det endelige resultatet , ble like fornøyd som alltid ! Her med min fantastiske og flinke frisør .

 Jeg har i noen extentions som gir håret litt mer spill og fylde og det gjør jeg hos OPHELIA frisørene på Vøyenenga i Bærum . NIKITA frisørene er de beste i byen på farge , klipp, ettervekst , farging av bryn og vipper , mens OPHELIA frisørene er flinkest på extentions . Anbefaler de på det sterkeste , da jeg går dit selv og er veldig fornøyd med jobben de gjør samt resultatet !

a

Her sitter jeg med produsenten som har laget låta som jeg sang for flere 100 mennesker idag . Han heter Herman Sanne aka SIVEX og er et talent uten like , og jeg er ikke alene om å være imponert over denne 15 åringen .

Mer om dette får dere høre om imorgen .

Nå må jeg sove folkens og det håper jeg dere også gjøre .

 

Natta søtinger .

 

<3 LinniHappy new week everybody

22.04.2013

Hey , hey ;) Her spises det kveldsmat for fullt .

Jeg rakk søren meg å trene 1 time på SATS idag , derfor jeg sitter i treningsklær. Elsker å gå rundt i treningsklær , spesielt på mandager ! 

Dennis Mike hilser til alle som er innom her .

Etter at jeg var ferdig på trening dro jeg til TV2 og hadde et fint møte med verdens bester produsenten min , Vegard .

.

Skrev bl . a under på noen papirer .

Tidenes beste Tv - crew <3

Da Olav kom hjem hadde han med seg favorittblomstene mine . Var ikke det søtt ?


 Utrolig koselig å få en mandag ettermiddag <3

 

Ønsker alle en fin kveld videre .

 

<3 Linni


 Sommer kommer

21.04.2013

Jeg gikk tur med kjæresten min igår , og se hva vi fant - BLOMSTER ! YEEEEEEAH , ENDELIG er sommeren på vei .

Olav fant  verdens fineste plass hvor man ser mer eller mindre hele Oslo , med østkanten til venste og vestkanten til høyre . Sammen er vi Dynamitt !

 

 

Her kan dere se litt av utsikten vi hadde . Ser litt av østkanten og vestkanten på dette bildet . Fint , eller hva ?To som koser seg på tur .

Her ser dere litt av vestkanten .

 

Senere på kvelden var vi ute en herlig gjeng og spiste på byens beste sushi restaurant  - Arts of sushi !  Trodde jeg hadde tatt masse bilder fra denne kvelden, men fant kun dette og noen stygge til av meg - haha ! Vet at noen av de andre jentene tok en god del bilder , så skal få de tilsendt slik at jeg kan jeg legge de ut her senere .


Lagde verdens diggeste frokost idag .

Stekt egg med stekte pølsebiter , ost , fransk krydder , pepper, salt, og pommerfrites krydder med tomatbønner ved siden av = SO GOOD !

Anbefales på det sterkeste !

På restauranten møtte jeg Glenn , som er en kompis av meg . Utrolig hyggelig fyr som du kan følge på Instagram , @glennholte !

Du kan følge meg på @Meisterlinni og @Olavtvenge

Idag har det vært en så utrolig deilig dag med sol og kos ! Gikk en deilig tur med Olav , dro innom den fine og snille mamma ' en hans , Liv Bente , og verdens peneste hund , Nikki ! Olav og Liv Bente fikset med noe papirer , mens Nikki og jeg koste oss masse sammen .

 

Så møtte vi besteforeldrene til Dennis og Dennis på halvveien slik at jeg kunne få tilbake verdens herligste ungen min . Han hadde kost seg som bare det i Snertingdalen hos sine fantastiske besteforeldre . (Foreldrene til Pappa'en til Dennis Mike )

Dennis måtte akutt på do , så da stoppet vi på koselige << Olavs Gård >> på Skjetten , og var så heldige å få låne doen der . Rakk ikke engang å ta på skoene til Dennis for han måtte sånn på do , så da bar jeg han løpende gjennom korridoren og ned på do , og vi rakk det - heldigvis  ! Må man , så må man !

Solte oss litt på denne søte benken før vi reiste hjem . 

 

Skoene : Kouture , bukse : Guess , Genser : Lio Jo , Skinnjakke : Kouture Haha ! DET trynet da ..

Nå sover lille Dennis Michael , og jeg føler meg veldig trøtt og sliten - det skal bli deilig å få i seg litt mat og se en bra film .

En film jeg virkelig anbefaler dere alle å se er  << Sensless >> . Olav og jeg så på den idag tidlig og jeg lo så jeg grein !!! Prøvde å drikke noen slurker av en vannflaske jeg hadde , men endte med at jeg sprutet det ut igjen fordi filmen var så sykt morsom !

 

Håper dere har hatt en fin helg alle sammen , det har jeg .

 

<3 LinniKategori: Diverse
Hvorfor får kvinner mensen?

19.04.2013

Ordet menstruasjon kommer fra latin og betyr « månedlig » . SYKT unødvendig , spør du meg . Ja, vi kvinner får det da selve menstruasjonssyklusen er en nødvendig prosess for reproduksjonn , altså å lage barn , men mensen er tegn på at kvinnen ikke er gravid .  Blødningen oppstår når et modent egg , som er en kvinnelig kjønnscelle , frigjøres fra eggstokkene (ovariene) under eggløsningen (ovulasjonen) og egget ikke blir befruktet fra en mann .. Istedenfor å feste seg til livmorslimhinnen , blir det ubefruktede egget da skylt ut sammen med hinnen og blod .

Greit å vite for alle dere som ikke visste det .. Uansett , skulle ønske Gud oppfant noe annet enn selve mensen , hadde vært MYE bedre hvis f . eks mennene fikk mensen istede for oss kvinner -  Haha , det kan jeg aldri tenke meg de hadde taklet  ;)

Jeg har det som verst uken før, da kan jeg grine meg i hjel av rørende ting på tv, eller av å tenke på alt og ingenting . Jeg føler meg som en trøtt sombi som går rund og bare vil sove !


Mensen = ZZzzzzzz!

 

 

Jeg har null krefter eller energi og syntes egentlig alt er veldig rart ?! Utrolig slitsomt ! Blir også et matvrak , og spiser dobbelt av det jeg vanligvis gjør, spesielt sjokolade og godteri .

Sånn så det ut i sengen vår i går kveld ..
 

Jeg bakte brownies til lunsj idag ..

Yummy for Mummy !  Resten av deigen som lå igjen i bollen la jeg oppi et eggeglass til kjæresten min ,  fordi jeg vet at han elsker det . ( OM han drakk opp den da han kom hjem ;)

 

Spiste kveldmat på << Tex burger >> i går kveld med kjæresten min.. ( Dennis er hos besteforeldrene sine til søndag , så da kunne vi unne oss det ) .. - som btw er verdens deiligste ! Altså kjæresten min !


 

Tidligere denne uken spiste vi bl. a kebab til lunsj ..

Det er ihvertfall helt tydelig for kjæresten min å vite når jeg har denne " fantastiske " uken , og det er også veldig tydelig at jeg IKKE har anorexia eller noe form for spiseforstyrrelser selvom jeg er tynn . Jeg er bare tynn av natur , og de genene har jeg fra min fine mamma <3

I pausen på denne photoshooten bestilte vi faktisk mat fra peppez , så vet dere det ! Noen kropper forbrenner mer enn andre og jeg har en ekstremt høy forbrenning ifølge en kroppsanalyse jeg tok for et par uker siden . Hatet at kroppen min ikke klarte å legge på seg da jeg var yngre , men har ikke noe imot det nå som jeg er mor og er i en alder av 27 år . 

 

Jeg er glad i mat og det har jeg alltid vært ! Når det kommer til trening synes jeg det er utrolig deilig å trene yoga , som er bra for kropp og sjel ! Trives derfor veldig godt med å trene det i ny og ne .

Sønnen min blir oppdratt med sunn og god mat + litt ekstra godt på lørdager , eller ved spesielle anledninger ! Dennis er glad i sanasol , tran og vitamin bjørner , så det gir jeg han hver dag ! Fluortablett etter tannpuss er også veldig bra , det elsker alle barn .

 
Frisk og sunn gutt på snart 4 år <3 Så tilbake til det vi snakket om .. OBS ! Ikke spill spill med meg hvis jeg har mensen - taper jeg er det verst for deg , da kan jeg bl. a beskylde deg for å ha jukset ! Spesielt hvis vi spiller scrabble ..

Haha, det er noen ord på det brettet som jeg ikke ville ha skrevet . " Gutter " altså .  

 

Vær også forsiktig med hva du sier eller hvordan du snakker til meg , for jeg kan oppfatte deg som MEGET frekk, eller bli fornærmet . F.eks, la oss si at jeg spør kjæresten min hvor han har lagt en boks med drops , og han svarer" skuffen ved siden av " - når det er to skuffer ved siden av ?!  Jeg svarer tilbake " Men hvilken av de ", og han da f.eks svarer : " Det er to skuffer ved siden av , så en av de er det ! "  Istedet for å si " Den til venstre ! "  Da kan jeg bli VELDIG sur og f . eks si : " Du kunne jo bare sagt hvilken det var  istedet  for å være så jæ*** frekk i det ***** trynet ditt " , da kan han se på meg med et lurt smil ,  og så ser jeg at han tenker " Jepp , hun har mensen  " noe jeg finner enda mer irriterende !!! Men jeg blir fort glad igjen, tro det eller ei - med verdens snilleste kjæreste , så har jeg ikke akkurat noe valg ;)

 

Et godt tips til alle menn - ALDRI SI TIL EN KVINNE ; " Har du mensen eller ?" - hvis hun er litt irritert , e.l . Hun har som regel det og da klikker vi enda mere ! Det er så sykt frekt , selvom jeg ler mens jeg skriver dette . Hadde nok gjort det sammen hvis jeg var en mann , men det er jeg jo ikke !  Hvis kjæresten min er litt grumpie , spør jeg om han har " mannsen " og om han vil jeg skal gå å kjøpe bind eller tamponger til han på butikken - Haha , det er like morsomt hver gang ! Greit å la mennene smake en liten bit av hvordan det er for oss kvinner når de sier det til oss !

  

Jeg er som regel en person med veldig godt humør som ofte får høre at jeg sprer god energi og glede hvor enn jeg er - DET er VELDIG hyggelig å høre . Skulle ønske jeg kunne være sånn hele mnd , men det kan jeg altså ikke pga hersens mensen .

 

 

Når jeg får selve mensen , kan jeg også bli " nyforelsket " i kjæresten min , og så utrolig glad i absolutt alle at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg ?! 

 

Det jeg prøver å si er at halvparten av mnd føler jeg meg " halv - normal ", så det vil si at halve livet mitt går man/jeg/kvinner rundt og er halvparten av den man føler man egentlig er - Urettferdig !

 

Vi kvinner må igjennom mye , ja  !

Jaja , det viktigste er ikke hva man får hver mnd - men hvem man egentlig er ! Jeg tør å påstå at jeg er et ganske så snilt menneske , så mensen eller ikke - jeg er den jeg er !

 

 

 Haha, herregud for et innlegg , men måtte bare få det ut !

 

 

Hvordan blir du uken før , eller når du får mensen? Kjenner du noen som forandrer personligheten sin ?

 

 

 SMASK Fikk denne på mail idag ?! Er selv født og oppvokst i Bærum , men er ikke akkurat sånn det er altså - Haha !

18.04.2013

 

Alltid greit med humor ;)

Jeg har som sagt ikke noe med denne låta og gjøre - kun fått den tilsendt på mail ;)

 

Måtte dele den med dere , da jeg måtte le ! .. -  og det HØYT !

 

<3 Linni

 

 

 Photoshoot og dommere

17.04.2013 

 

På et morsomt oppdrag med verdens snilleste Noman , fra Nrk .

 

Var i studio og tok bilder sammen .

 

Jakke : PEUTEREY , bukse : GUESS , Genser : LIO JO , Sko : Jefferey Campbell ,


 Etter shooten dro vi på yndlingsrestauranten min << Nodee >> og spiste lunsj , mens vi var dommere i en duell som kommer ut om ikke så lenge .

 

 

Herregud som vi lo av de bildene og av det vi skrev . 


Uten kaffe duger jeg ikke !


Etter jobben hentet jeg verdens blideste unge - min egen ! Ingenting er som når Dennis Michael løper i armene mine når jeg kommer for å hente han i barnehagen .

Hadde på meg den rosa jakken fra www.bondstreet.no og da sa han : " Mamma , du var fin " . Herregud så snill og god han er !

Verden vakreste øyne.com .

 Når Dennis ser på meg med sine blå/grønn/litt brune øyne , og sier : " Mamma jeg elsker deg " føler jeg at jeg er verdens heldigste og virkelig har lykkes med noe stort her i livet - Dennis Michael ! <3 <3 Greit å ha ekte bevis på at lange øyevipper ligger i familien min ,  Dennis har arvet de tykke , lange og mørke vippene sine fra mamma ' en sin , og jeg har arvet de fra pappa ' en min <3

 

 

 

Sååååå mye elsker jeg Dennisen - pluss enda litt til - og enda litt mer - og egentlig mest i hele verden  ! 

 

 

Håper dere koser dere i det fine være , det gjør vi !

 

<3 Linni

 

 

 

 

 

 

 

 Ny Russelåt

17.04.2013En morsom og fin dag i studio hvor vi spilte inn russelåten til kusinen min sin buss.

Personlig elsket jeg låte , så var det koselig å synge litt igjen - haha ! Kan legge ut låta her når den er ferdig - det tror jeg blir på søndag .   Her har vi godgjengen som var mitt live publikum da jeg sang . Kusinen min (sitter bakerst t. h ) og de tre andre jentene , er på samme russebuss . Han gutten var med å synge litt på låta . 

Her er han som har laget låta - sykt flink !

Her har vi produsenten , det var han som tok opp det jeg sang og skal mikse den ferdig - det blir spennende å høre det endelige resultatet !

 

Sov godt alle sammmen , det skal jeg !

 

God natt fra

<3 LinniKategori: Diverse
Ny uke = Nye muligheter

15.04.2013God mandag alle sammen.

Jeg stod opp alt for tidlig idag og gjorde husarbeid i ca 3 timer - det var godt å bli ferdig med .

Etter en deilig dusj og ansiktsmaske jobbet jeg på pc' en med et prosjekt jeg prøver å bli ferdig med .

Tenkte å hente Dennis Michael i barnehagen snart , for vi får tidlig middagsgjester idag .Dette blir en litt hektisk jobbuke, men skal også gjøre mye morsomt. Jeg skal bl . a spille inn en russelåt for kusinen min, Stephanie , sin russebuss . Gjorde det samme for fetteren min sin russebuss i 2010 som er storebroren hennes , så her kan jeg ikke forskjellsbehandle .

Skal i studio i morgen og spille den inn og har med tv - teamet på slep , så da vil Dere få se det før eller siden .

På onsdag skal jeg på et morsomt oppdrag med Noman fra Nrk , det gleder jeg meg til .  Var jo med Noman til Sri Lanka med Nrk sitt Tv - program " Hva har du i bagasjen " og vi har blitt veldig gode venner etter det .

 Bildet er fra en strand i vakre Sri Lanka .

Legger med linken fra Sri Lanka turen , til dere som ikke fikk sett det på tv : http://tv.nrk.no/serie/hva-har-du-i-bagasjene/dkoa23000312/sesong-1/episode-6 

 

 

Bilde: I Don`t Care:
Spotify: http://spoti.fi/10peIPR
iTunes: http://bit.ly/159w3BO
EP:
iTunes: http://bit.ly/YWhMoq

Så vil jeg anbefale låta til min feiende flotte og flinke vennine Carina Dahl ,  som er ute med låta si  " I don ' t care " .  

Det er flere enn meg som anbefaler den , ja  : http://bit.ly/YJ5AbC

Her er resten av linkene:

Spotify: http://spoti.fi/10peIPR

iTunes: http://bit.ly/159w3BO

Wimp: http://bit.ly/14p0IvN

Løp og kjøp folkens :)

 

Ha en flott dag alle sammen .

 

<3 Linni


 20 ÅRS JUBILEUM FOR VERDENS BESTE ALEKSANDER

14.04.2013


Jakke : www.bondstreet.no , Sko : Aldo ,

Klar til å dra i 20 års lag til Aleksander , som er den fantastiske lillebroren til Henriette .


I denne bursdagen var det kun hyggelige og herlige mennesker - en ordentlig gladgjeng som kan det å kose seg . 

Nydelige Katarina og jeg var så heldige og få være bord-damene til Aleks .

 

KosIt ' s you ' re birthday , were gonne party like - It ' s your birthday - YEAH !Det var så mange flotte taler og her står sjefen sjæl , Jan ,  og holder en flott tale til sin flotte sønn . 

Noe av det beste jeg vet er maten til moren til Henriette . NAM !

Haha - Noen som koser seg .

Fine og snille Jan .

Har det alltid så hyggelig hver gang jeg er sammen med Brekka familien - min bonusfamilie <3 Er så utrolig glad i Dem alle !

 Bestisene <3 " Blir alltid så bra bilde når man snur kameraet på iphonen. Ser liksom så klare og freshe ut .. " NOT ! Jaja, det blir som det blir .

Fine Mona som er fadder til Aleksander holder tale .

Haha .. " Linni - pimp ".Her står jeg med Hermod , som er en fantastiske snill og god mann .

Flotte Aleks har blitt en ekte mann ! Utrolig glad i denne mannen altså .

Etter bursdagen dro jeg og møtte kjæresten min . Vi dro på byen en liten tur med noen venner av oss og koste oss .

En herlig kveld med herlig familie ,venner , nære og kjære .

Min fantastiske og vidunderlgie sønn , Dennis Michael , er hos Pappa ' en sin i helgen og koser seg masse .

Gleder meg til å hente han i  barnehagen imorgen !

 

Ha en flott søndag fine lesere .

 

<3 Linni Hvis du ikke tror på UFO bør du se hele dette klippet .

13.04.2013

 

Ønsker alle en flott dag !

 

Smask

 

Linni

P.s." Vart do skræmt no " ? Må kødde litt med dere, kan ikke bare være seriøse hele tiden, da bllir livet kjedelig :)

 Fin fredag

13.04.2013

Sko : Jeffrey Campbell , Bukse : Levis , Topp : Lio Jo fra www.bondstreet.no  , Jakke : Peteurey fra LUUN butikken på skøyen ,  veske : Gucci  , Belte : HermesRestaurant : Art of sushi på FrognerEt hav av masse deilig sushi - NAM !

Vi klarte å spise opp alt ! Ikke så rart med tanke på at Art of Sushi har blandt byens beste sushi , spør du meg .

 Fine kjæresten min !

'

 

Var litt kaldere da vi dro .  Glemte skjerfet mitt i bilen selvfølgelig .Resten av kvelden spiste vi masse godteri , drakk brus og så på film .

Deilig å slappe av å kose seg , helg er det beste jeg vet .

 

Jeg får ikke sove ?! sikkert pga av alt sukkeret , så da kan jeg like så godt blogge litt .

 

Håper dere får en fin helg alle sammen .

 

<3 LinniGod stemning

12.04.2013

 Takk for bildet Thomas foto Kruse .

 

Her er et klipp fra da jeg ble intervjuet på direkten : http://www.tv2.no/play/sport/ishockey/linni-meister-visste-ikke-at-det-var-lov-aa-slaass-710838.html

Resten av klippet kan dere se på tv2sumo . Der får dere bl. a se min ganske så proffe uttaelse på slutten som kom MEGET uventet vil jeg tro , og fikk dermed alle til å trekke godt på smilebåndet . Var med andre ord GOD STEMNING i studioet .

 

Ellers er det veldig koselig med hyggelige tilbakemeldinger fra diverse folk som satte stor pris på at jeg gav ishockey litt ektra promotering . (Var jo ikke akkurat meningen, men hyggelig " læl " ;)

Legger ved to av de mange hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått .

" Dette gjør jeg sjelden: Men din promotering av ishockey i dag og sammenligningen med fotball: KUDOS! Ikke bare er hockey mer gøy. Det er gutter som i de fleste tilfeller har jobber ved siden av og ofrer vanvittig mye for å holde på med idretten sin.

Var bare det - ha en fortsatt fin kveld.

stein "

" Heisann, Linni...
Glimrende promo av Hockey på TV i går..!!
Vår fantastiske idrett trenger all den positive omtale den kan få.
Takker for ditt bidrag, og håper flere 'ser lyset'...(?)
;-) "

Jan O.

 

Så hyggelig ! .. - Og jeg som bare skulle se en kamp , glad jeg kunne glede noen denne dagen også  - ingenting er som å glede andre !

 

Heia Ishockey !

 

Smask fra

LinniKategori: Diverse
What' s cooler than being cool ? ICECOOL !

12.04.2013

 

 


My producer Vegard, and me .I går filmet vi litt på NM i Ishockey .

Det var første gang jeg var på en ishockey kamp , ikke verst å få VIP og dra på NM da .

 

Det var sinnsykt bra liv og to av favorittlagene mine spilte  - VIF og Stavanger Oilers

VIF

Stavanger oilers

 

Jeg liker VIF fordi det er laget vårt her hjemme , så liker jeg Stavanger Oilers fordi jeg har en far og besteforeldre fra Stavanger , så det sier seg selv når jeg har det i blodet . Var hyggelig at VIF vant ettersom det var 100 års jubilumet Deres , så jeg unnet de faktisk seieren . Stavanger oilers er et sykt bra lag uansett og klarte seg utrolig bra selvom de tapte 3 -1 .

 

Gira jenter på tribunen .

Det er helt utrolig hvor fort man setter seg inn i spillet, jeg levde meg så mye inne i det til slutt at jeg begynte å hoppe opp av stolen hver gang noen scoret og skrek og jublet når noen av gutta begynte å knuffe med hverandre , Haha .. Ordentlig MORRO med andre ord .

Husker storebroren min og jeg spilte en god del SEGA da vi var små. Noe lignende Ninento osv idag , da spilte vi bl. a et ishockey spill hvor vi var på hvert vårt lag , og da kunne spillerene begynne å sloss, så fikk du poeng hvis du vant fighten. Trodde det bare var på film eller spill, men det er altså sånn i virkeligheten. Skikkelig macho idrett det her. Egentlig har jeg litt lyst til å melde Dennis Michael på ishockey etterhvert , men hvis noen hadde dyttet bort i han eller begynt å sloss med han, hadde jeg mest sannsynlig endt opp på isen og gitt vedkommene juling in person, haha !   Så tror vi kulern med det foreløpig. Ikke det at jeg noensinne i hele mitt liv kunne lagt min hånd på et barn, snakker selvfølgelig hvis han drev med dette da han var eldre.

 

Satt og koste meg som bare det på tribunen med kampen og vennene mine , og før jeg vet ordet av det har jeg et kamera opp i tryent som ikke er fra min serie , da de hadde de dratt . Latet som ingenting og fortsatte og kose meg med kampen og vennene mine før det tikker inn melding om at jeg er på tv.. " BOMBE " ! Neida :)   Det  kommer plutselig en hyggelig mann bort til meg og spør om jeg har lyst til å la meg bli intervjuet LIVETv2 sporten ... Jeg bare : " Så hyggelig da , det kan jeg vel ikke takke nei til " - mens hjertet mitt banket i 200 og jeg kjente jeg ble litt nervøs . Det var tros alt min første hockey kamp , så ville jo være litt sporty å stille opp for de hyggelige mennene . Har jo promotert en god del annet, så hvorfor ikke Ishockey som jeg faktisk fikk ordentlig sansen for ! 

Det var han i midten som kom og hentet meg bort til intervjuet, og han t.h spiller for Sparta og fulgte meg tilbake , veldig hyggelige karer .

 

 

 

Her står jeg med gutta sjæl .

Ble faktisk et overraskende bra intervju , og jeg hadde ikke noe problemer med å fortelle at Ishockey ikke bare er for gutta, men også for jenter . Jeg hadde aldri trodd jeg ville like det noe særlig , men der tok jeg " jaggu " feil ! Det var virkelig tipp - topp - tommel - opp !!! Jeg anbefaler alle å dra å se en kamp live før eller siden , du vil garantert ikke angre - FOR en opplevelse , sier bare jeg !

 

 1 - 0 til VIF

2 - 0 til VIF3 - 1 til VIF .

Herregud for en spennene kamp, og gratulerer så mye til VIF som vant .

 

Fotball kan være gøy å se på det , men det er så lite action og spenning i forhold til ishockey , mener jeg !  Nå har jeg selv erfart at man tydeligvis lever seg fort inn i en ishockey kamp , så skjer det som sagt spennende ting underveis - litt knuffing her , og litt knuffing der , haha ! " MENN  " med andre ord !

Gleder meg allerede til neste gang .

 

Dere vil få se alt dette senere når jeg får røpe hva det er jeg driver med for tiden .

 

SMASK fra

 LinniVenner for livet

10.04.2013

Siden sist har jeg fått fikset neglene mine av verdens flinkeste Cathlin, som hoder til på neglhuset .Fikk nok en gang sløyfer og diamanter på neglene mine , ble de ikke fine ?

Spiste en fantastisk hyggelig bursdagslunsj hos tanten til Henriette .


Mette t.h er moren til Henriette, Martine t, v er storesøster og de to på enden vet dere jo allerede hvem er. Disse fantastiske menneskene er som en familie for meg og det kommer de alltid til å være <3Hipp hurra for Kristin. Hun hadde lagd en fantastisk salat med hjemmelaget brød til , gleder meg til å prøve ut den en dag, da jeg fikk oppskriften.

Etter bursdagslunsjen dro Henriette og jeg ned på Akerbrygge og koste oss i flere timer i solen, det var så hyggelig !

Har ikke hatt så mye tid i det siste til å henge med vennene mine, pga barn, kjæreste og jobb, så når jeg først ser bestevennen min/vennene mine, er det kun kos og glede .Haha . Henriette ser "dritfornøyd" ut på dette bildet - og det var hun faktisk , tro det eller ei :)


Carina joina oss etter hvert , det var veldig koselig å se henne igjen også .

Som dere ser på bildet kan man bli litt lurt av den solen som er nå , for det er ikke akkurat varmt enda ,  så blåser det sur vind , men det går bra - Sol er kos uansett hvor mye den varmer eller ikke . 

Nusse jenter :) Carina er jo ute med ny singel nå og I LOVE IT ! Du kan kjøpe den her :  http://spoti.fi/10peIPR Heia fine og flinke Carina !

 

Imorgen begynner vi å filme til en av tv-seriene jeg er med i, det blir  MYE jobb , men gøy ! 

 

Ellers koser jeg meg masse med min fantastiske og herlige sønn. Han er morsommere enn noen gang og er en drøm å ha med å gjøre. Heldige meg som er mamma'en til Dennis Michael.

 

Håper dere har det bra.

 

Natta <3 Bowling

06.04.2013

Pizza og bowling slår aldri feil for verken store eller små .En liten en som koser seg .

Dennis liker helst å løfte ballen selv og kaste det , mens vi ser på mens vi sitter . Han sier vi må passe oss, ellers kan der være farlig - Haha ..

'

YEJ !


Sjekk stylen til Dennis Mike, flere enn meg som beundrer den altså .

 

Olav og jeg vant annen hver runde , men sammenlagt vant den ekte MEISTER '  en - YEAH! Dennis gjorde det veldig bra syns jeg .

 

 

Skal gjøre husarbeid og slappe av med verdens beste resten av kvelden.

 

 

<3 LinniGull med helg.

06.04.2013

 

På oppdrag hos fantastiske Dorthe Skappel i forbindelse med << Gullruten >> som går 11.mai på Tv2.

 

I love my new jacket from www.bondstreet.no

 

 

Tidligere på dagen var jeg i møte med Bård som er prosjektleder i Tv2 og Produsenten min Vegard . Vi har to spennende tv-prosjekter på gang og jeg gleder meg veldig til å komme i gang med programmene.

Møtte Mari etter møtet og spiste noe jeg absolutt vil kalle en GOD lunsj !


Her står jeg og venter på kyssen vår til jobben vi skulle gjøre i forbindelse med << Gullruten >>, sammen med vakre Dorthe Skappel.

 Jakke GUESS , Veske Lio Jo , Sko Guess , Bukse Gina Tricot , Genser Lio Jo , Solbriller LV
 
Var utrolig morsomt det vi filmet og du kan som sagt se det 11.mai på Tv2 - << Gullruten >>


Hadde på oss flotte slåbrok fra mitt yndlings spa www.artesia.noEtter jobb dro Olav, Dennis og jeg og spiste middag hos Lars, Benedicte og deres to herlige barn, Axel og Lotte.Tøffeste gutta i gata er Dennis Michael og Axel.


Etter middagen koste guttene seg med Disney film og litt godteri.


Fine Benedicte styrer og ordner på det fine kjøkkenet sitt .

 

Var så utrolig hyggelig å se Benedicte igjen, vi  har det alltid så hyggelig sammen .<3

 

Beste kjæresten min.

 

Vi skal bade på Artesia og ake i kortketrekkeren med Dennisen idag, det blir kos !

 

SÅ deilig med helg !

 

 

<3 Linni  We love clothes

04.04.2013

Idag har jeg vært sammen med en av samarbeidspartnerene mine , Linn , som bl . a selger Guess og Frankie bwww.bondstreet.no Vi dro innom Luun butikken på sjølyst og jeg endte bl . a opp med en sykt fin rosa jakke fra Peuterey .

 

Jeg kan legge ut bilde av jakken senere , samt mye annet fint jeg har skaffet meg fra Guess , Lio Jo og Peuterey .

 " Linn & Linn " koser seg i bilen på vei til diverse lager og butikker . Du finner det meste på www.bondstreet.no

 

Bilder av klærne kommer senere idag.

 

<3 LinniSol i hjertet

04.04.2013

Herregud så nydelig vær det er om dagen, det fortjener vi nå !

Lå og slikket litt sol før jeg hentet Dennisen i barnehagen igår.

 

I love sun !

Endelig er det fint vær nok til at jeg får brukt de fantastiske fine Dolce & Gabbane skoene mine jeg har fått av verdens snilleste kjæresten min.Det var så nydelig vær da jeg hentet Dennis Michael i barnehagen igår, så vi dro på restaurant og spiste ute i det fine været.

 Føltes ut som sommeren hadde kommet for fullt.

.

Mammasin gullgutt <3

 

Hva er det mamma?

Han ble livredd for Oiven som var på plakaten - haha.Lille chef ! Han vet hvordan han vil ha det, ja !

 

 

Mette og gode på vei hjemDeilig å nyte slike dager sammen, istedet for å bare rushe hjem.

 

Idag skal jeg trene, møte sponsorene mine og i et møte.

 

Ha en fin dag alle sammen.

 

 

<3 LinniPåskekos på vakre Rauland

03.04.2013

I påsken var jeg bl. a på det vakre stedet til kjæresten min på Rauland sammen med et vennepar av oss som heter Emelie og Mathias.

Dennis og jeg koste oss masse sammen i begynnelsen av påsken,  de tre siste dagene i påsken koste han seg hos Pappa'en sin mens jeg var på Rauland <3Her fikk jeg teste ut snøscooteren. Var ikke første gang jeg prøvekjørte en sånn, da faren til Dennis hadde en snøscooter som jeg fikk kjøre i ny og ne .

 

Tøffen sjæl.

Stor takk til Raulands snilleste mann som lånte oss sin snøscooter. Ble kjent med han dagen før på Fjøllhallifesten - dagen etter kom han på besøk med sin flotte snøscooter som vi fikk prøvekjøre, utrolig snilt <3


 

 

 


Her graver Mathias og Olav plass til benker osv som vi kunne sole oss på - det er flinke gutter det !

Dette stedet er noe av det vakreste stedet jeg har sett og vært på i hele mitt liv.

Moren til Olav leier også ut disse flotte hyttene, og har ofte store konserter med kjente artister der.

Det er så eventyrlig og vakkert her, så billettene blir alltid utsolgt med en gang, men kan si ifra her på bloggen neste gang det skal holdes konserter der.

Perfekt å leie til bryllup, firmaturer osv. Hjemmesiden er www.neset-telemark.noDet var ikke en eneste sky på himmelen de dagene vi var der, det kaller jeg ekte påskevær .

Kjæresten min og meg i winter paradise <3Morrison, som er hunden til Emelie og Mathias, storkoste seg som bare det .

 

Nydelige lille bissevoffsensin.

 

Påskekjærleik på benken på fineste Rauland.

 

Gutta koser seg etter all gravingen.

 

Mathias og jeg koser oss i solen.Du kødder ikke med kjæresten min altså..

 Ble mye koselige middager.

Fine lille familien på tre. Emelige, Morrison og Mathias.

 

Koser oss her altså.

 

 

 

Pose like a rockstar..

 

I LOVE PEISKOS <3

 

"Dritbra bilde".. MEN, spill hører til hyttekos og vi spilte en runde scrabble. Olav kom på 1.plass, jeg kom på 2. Emelie kom 3. og Mathias kom på 4.plass. Haha, utrolig gøy !Hadde også besøk av Jan, som er en god kompis av Olav og meg . Han har også hytte på Rauland. Her koste vi oss foran peisen med noe ekstra godt å drikke før vi endte opp på ekte bygdefest på Fjøllhalli.
Vi storkoste oss der og jeg tror jeg endte opp med å hilse på, snakke med, og ta bilder med ca ALLE SOM VAR DER.. Haha, bare koselig det, utrolig hyggelige mennesker er det her på Rauland, så skulle bare mangle at jeg slo av en prat med ca ALLE ;)

Her er vi på bygdøyfesten på fjøllhalli. Bra jeg gikk med lue inne da.. tenkte ikke over det, for jeg var så opptatt med de hyggelige menneskene at jeg ikke rakk å ta den av.

 
Kjæresten min er poppisen sjæl. Her er det en kar som tok bilder med han ;)

 

 

Håper dere hadde en fin påske, det hadde vi.

 

 

<3 Linni

  


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits