Her går det unna..

30.04.2012

Hei alle herlige lesere ;)

 

Endelig ferdig med å flytte og er i gang med to av jobbene mine, så da har jeg tid til bloggen igjen.

 Fredag ble jeg stylet av en av Norges beste fotografer som heter Dyre ! Han var den første som sminket meg til min første tv-jobb for 6 år siden og jeg mener fortsatt at han er den en av de beste !

  

Tenk så digg det hadde vært å ha en kjæreste som kunne stylet meg hver morgen - Haha, det hadde vært noe det ;)

 

 

Jeg/vi var så heldig å få jobbe med en av Norges beste fotografer. Herregud for en energi denne mannen hadde, og så utrolig godt humør jeg ble av å jobbe med han.

 En litt annerledes shoot kan man si, hvor jeg fikk løpe hoppe og snurre - JAAAAAAAA!  Perfekt shoot for meg som har masse energi..

 

 

 

Woop-woop..

 Tv-crewet og fotograf tar seg en velfortjent lunsj etter mange timer med 4 kaklehøner..

Jeg rakk ikke lunsj, fordi jeg måtte løpe videre til neste jobb....- det var til Toten for å døpe russen.

 

Etter at en lokal kjendis ved navn Ida Marie Ringerud var ferdig med å opptre med en av mine gamle låter (My ass;) spratt jeg opp på scenen for å hilse på alle jeg skulle døpe, det var en utrolig fin gjeng som tok meg godt imot.

 

  

Denne søte jenta hadde skrevet Linni på russebuksen sin, samt brukt hele mitt navn på russekortet sitt. Koselig det da ;) 

Digger navnet hun har valgt å bruke på russekortet. ;)

Her døper "Brannmann-Sam" og jeg russen. Stakkars, det var jo iskaldt, så de holdt nesten på å fryse seg ihjel da vi spylte de. Jaja, det er hardt å være russ..

 

 

...

Her kan du lese om besøke mitt fra Toten: http://www.oa.no/nyheter/article6033550.ece

 

 Har også vært i vakre Kristiansand og Lillesand i helgen. Koste meg masse og fikk til og med jogget meg en tur.

Utrolig fin joggetur, bortsett fra at jeg holder på å bli syk, så føltes ut som lungene mine skulle revne da jeg løp. Nam !

Er ihvertfall 100 ganger bedre å løpe ute i skog og mark enn på en kjedelig tredemølle..

 

Hva har dere gjort??

 

SMASKDDåp..

27.04.2012

57453-1-1335539685512.jpg
Nå er jeg på Toten og døper russen. Fantastisk kult at det var en jente(En lokal kjendis) som opptro med min låt(My ass) rett før jeg gikk opp på scenen - haha! De jublet og klappet da jeg plutselig dukket opp rett etter at låten min var ferdig. Utrolig koselig da, blir alltid litt sjenert med en gang jeg møter masse folk, men så går det like fort over, da de er verdens hyggeligste. De spilte låten min på full guffe mens jeg døpte alle bussene/vanene deres. Utrolig koselig å være på Toten, og for noen herlige russemennesker. Ellers ønsker jeg all russ en fantastisk russetid - nyt den;) Klem fra Linni


Hei folkens;) Jeg er endelig ferdig å flytte inn i den nye leiligheten. Der skal nok Dennis og jeg kose oss masse. Har gått i ett med flytting, jobbing og  mammarollen. Idag har jeg vært hos verdens beste TV2 og blitt filmet til en photoshoot jeg gjorde d

27.04.2012

57453-1-1335531255182.jpg
Hei folkens;) Jeg er endelig ferdig å flytte inn i den nye leiligheten. Der skal nok Dennis og jeg kose oss masse. Har gått i ett med flytting, jobbing og  mammarollen. Idag har jeg vært hos verdens beste TV2 og blitt filmet til en photoshoot jeg gjorde der. Flere bilder kommer senere, blir kun mobilblogg til jeg sitter ved pc'n. Nå har jeg dratt fra TV2, og er på vei til Toten for å gjøre nok et oppdrag for herlige russen. Mobilblogger så fort jeg er ferdig. Håper dere alle har det fint. Smask


Showtime !

25.04.2012

 

Her rigger tv-crewet opp til en heidundranes fest ;)

Det var litt av et sjokk da jeg ankom telenor arena. Jeg fikk vite at jeg skulle være konfransier for Eikeli og Stabekk kåringen , og trodde det skulle skje i en skolegård.. slik det var i "gamle dager "- haha.. 

Slik ble det altså ikke.. Jeg skulle være konfransier foran flere 100 mennesker inne på Telenor arena. GOSH!

Ble godt tatt imot av russen og fikk utdelt 3 forskjellige ark som jeg skulle lese opp fra.. Var ikke alt som stod i rekkefølge,  noen av bussene hadde skrevet det de ville jeg skulle si med penn, som ikke var det letteste å lese akkurat, i tillegg var det kåring av Årets Bærumsbuss, så jeg måtte lese opp sms-koder som tilhørte de forskjellige bussene, hvor publikum kunne bli med å stemme hvem de mente burde vinne. Dette måtte jeg huske å lese opp etter å ha presentert de forskjellige bussene og de hadde fremførst de fantastiske showene Deres. Jeg hadde mye å holde styr på, og var litt stresset for at jeg skulle rote det til i og med at jeg fikk forberede meg 15 min før vi skulle starte, men heldigvis gikk det bra og jeg hadde det dritkult ! Klarte å rope "YEEEEEEAH, TAKK TIL.. " og så fortsatte låta å spille, for de var ikke ferdige.. haha. Først da fikk jeg beskjed om at hver buss har 7 minutters show. Greit å vite når man er konfransier, helst før man begynner, men det gjorde ingenting ;) Haha.. Var så hyggelige folk som forklarte hva jeg skulle, hvor jeg skulle stå osv, og jeg koste meg masse.

 Anja filmer <3 

Utrolig imponert over alle bussene, de var helt ute av denne verden gode alle sammen. Må si at jeg syns Aleksander Brekka, fra Playa Pimps, tok over hele showet og eide hele kåringen da han stod på scenen. Han er lillebroren til Henriette og vi var så stolte at vi fikk frysninger da han rappet. Henriette har filmet det, så kan få lagt ut filmen når jeg møter henne neste gang, dere kommer til å bli helt satt ut over hvor god han er ;) 

Hadde lunsj-møte med verdens beste Christer Falck idag. Vi spiste vegetarisk burger og det smakte sykt digg!

 

 

 

Jeg er så utrolig glad i Christer og vi har jobbet sammen og kjent hverandre i 5 år nå. Verdens beste "sjef " er han, selvom jeg er sjefen ! ;) 

Herregud! Det evige prosjektet med å ta bilder, man blir jo faen meg aldri fornøyd ?! Tror vi tok ca 50.. Haha! Se hvordan vi ser ut da. Holdt på å dæve av latter ! 

Livredd Christer, for å se ut som en tøs på håret.. og det ser ut som jeg har glemt å ta "pillen" min.. Hva skjedde med dårlige bilder?? 

Åååh så fiiiine ! Etter 49 bilder, så var vi meget fornøyde med dette.. 

Haha.. Dagens photoshoot !

Dro innom meg for å hente jobbkontrakten min som Christer skulle gå igjennom. Sjekket posten min som vanlige mennesker gjør, og finner et meget forstyrrende brev fra en litt for kåt mann?! Her leser Christer det og sier jeg bør blogge det og så spør han om han kan ringe han i og med at han skrev tlf nr sitt i brevet.. Jeg sa at jeg absolutt IKKE kunne legge ut brevet i tilfelle barn leser bloggen min, og at han absolutt kunne ringe denne mannen - haha !

 

Mye rare mennesker der ute ja, det er det ingen tvil om.

 

Nå må jeg flytte videre her.

 

Snakkes snart ;)

 

SMASKSov hardt, sov godt ;)

23.04.2012

Jeg holder enda på å flytte og pakke meg ihjel, derfor lite blogging idag.

 

Kommer kule bilder imorgen. Skal bl. a være konferansier for russekåringen i Bærum. 

Gleder meg til det, spesielt ettersom det blir på "hjemmebane" for min del, i og med at jeg selv er fra  Bærum <3

 

Slenger med et bilde fra da jeg var russ ;) 

 

DSC00480.JPG

Her står jeg 18 år inne på bussen min og danser.. Hvor ble tiden av ? Good times <3

 

 

Nå må jeg prøve å sove litt. Har jobbet fra 09:00 - 19:30 idag - 10,5 time. Puh..

 

Ligger faktisk kun på et teppe i stuen min nå, ettersom sengen min er i den nye leiligheten.. Jaja, har jo bodd på en øde øy i 1 mnd før hvor jeg kun lå på sanden(Robinsonekspedisjonen), så holder vel ut 1 natt på gulvet?! :)

 

 Dennis ligger og sover så søtt i sengen sin, så lenge han har det bra, driter jeg i alt ;)

 

Imorgen tror jeg vi skal sove i den nye leiligheten, hvis jeg rekker å bli ferdig da.. GOSH! Det er slitsomt å flytte altså. Neste gang skal jeg få 10 gutter til å gjøre alt for meg. ;)

 

Sov godt alle sammen, jeg skal ihvertfall sove hardt ;)

 

SMASK <3Du finner det meste til din mob + mer på handelsportal.no

22.04.2012ANNONSE!

 

 

www.handelsportal.no har alt til din iphone, ipad, samsung, smykker og klokker.

 

 

 

iPhone 4 / 4S - Plated Bling deksel

Dette nydelige dekselet finner du her: http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-plated-bling-deksel Passer til absolutt alt ! (De har det i mange flere farger)

 

 

Dette dekselet er nytt i butikken, og du finner det her: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413278945350914&set=a.276990648979745.76077.238934272785383&type=1&ref=nf

 

iPhone 4 & 4S -Diamond lattice style deksel

For deg som liker diamanter: http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-diamond-lattice-style-deksel (Jeg har det og er veldig fornøyd ;)

 

Dette dekselet er så søtt så slenger det også med: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=395924837086325&set=a.276990648979745.76077.238934272785383&type=1&ref=nf (Hun var jo faktisk forbildet mitt da jeg var barn..;)

 

Du finner handelsportal på facebook også: http://www.facebook.com/pages/Handelsportalno/238934272785383

 

Håper du finner noe du liker ;)

 

Stor klem

 

Linni

 Begynner på et nytt kapittel i livet mitt.

21.04.2012

 

Var i et møte igår og gikk bl. a gjennom den nye jobb-kontrakten min.. Verdens beste Therese, sitter ved siden av meg og gleder seg til dette prosjektet.

 Herregud, dette blir spennende !

  

Gjorde en liten jobb for Tv-programmet Fin Fredag  som går på Nrk-super. Det var direktesending og gikk heldigvis bra. Hjemme hos meg står Nrk-super på mest, da Dennis elsker den kanalen. En super kanal for barn i alle aldre ;)


Var utrolig koselig å bli hentet av 2 kompiser av meg etter en lang dag. Lenge siden jeg har sett Christian Fredrik, som er en av mine beste kompiser, så det var ordentlig koselig å henge litt med han igjen. Vi har kjent hverandre i nesten 10 år, og han er en godgutt som jeg er utrolig glad i.

 

Nå må jeg forte meg videre her.. Holder jo på å flytte og greier, det er litt stress, men også veldig spennende ;)

 

JAAAAAAAAAAAA!

 

Har dere en fin helg?

 

SMASK


 Tidenes Photoshoot.

20.04.2012

Slik ble det endelige "resultatet" etter at verdens flinkeste, Mari, var ferdig med meg. Herregud, jeg forelsket meg jo helt i denne kjolen som er fra en av favoritt designerene mine - Nadya (Fra skal vi danse) Følte meg som en ekte prinsesse i den ;)

 

 

 

 

Tv-crewet er aldri langt unna der vi er.. ;) 

Jeg så stjerne da jeg kom inn i stuen og så alt det fine jeg skulle ha på meg til photoshooten. 

Jeg var så heldig å bli sminket og stylet av verdens flinkeste stylist, Mari, som også er en av mine bestevenner <3 

Snuppa fikser neglene mine.. og buksen min.. ;) Haha - internt.. 

Endelig fine negler igjen. Er ikke lett å holde de vedlike når man er en småbarnsmor.. Det er sikkert og vist !

Slik ble de..


 

 

 

 

 


 

På vei til photoshooten..


Dream-team <3 

Mari styler Ronnie .

HEEEEEY Dolly-Dolly.. Haha ! 

 

  

Litt sliten Linni, etter en lang dag. Først opp tidlig med Dennisen for å lever i barnehagen, så til Mari for å bli stylet mens vi ble filmet til Tigerstaden (tv-serien vår), så til photoshooten som tok noen timer, med tv-teamet på slep.. Og så hadde jeg et møte etter dette.. What a day ;) 

 

   

 

Her har vi sjefen for kosekenkorva, modeller, og fotograf ;) 

Noen av bildene som ble tatt av oss. Personlig så elsket jeg stylingen og hele settingen. Var de ikke kule? ;)

 

Utrolig herlig dag med bare herlige, blide og proffe mennesker.

 

SMASKPhotoshoot!

19.04.2012

57453-1-1334864548467.jpg
Er på jobb med verdens kuleste kar, Ronnie Ottem;) Vi er modeller for noe jeg ikke får røpe enda.. Elsker stylingen og det er fantastiske Mari som har stylet oss. Må jobbe videre, men blogger snart søtinger. Smask


Days of my life..

18.04.2012

 

Haha ! Her var vi digge as ! Bildet ble tatt rett før Kåre Jonny klippet meg..Hei på deg sveis..

  

Her satt jeg på bakrommet og øvde på låta med Hans, fra << Hans orkester >> De spilte bl. a på Geilo i Påsken og er det flinkeste bandet ever !

  

Jaaaa ! Åge og jeg møtes ofte på diverse tv-program ! Sist var da vi var med på Pop Stock på Nrk.. Jeg virkelig digger denne karen !  

Midt inni en "dyp" samtale..Før jeg skulle på scenen..

 

 

Senere på kvelden møtte jeg noen kompiser av meg som jeg er utrolig glad i.

Spurte min gode venn Johan, om han kunne ta noen bilder av meg til bloggen.. Vet dere hva han gjorde da? Noe han ALLTID gjør !!! Han later som han tar bilder av meg, og så tar han kun bilder av seg selv ?! HAHA! Derfor tenkte jeg å "straffe" han litt denne gangen med å legge ut alle bildene han tok av " meg" til bloggen.

 

Mine damer og herrer, her har dere "The Kingsten "<3 ("Kingsten" rimer på etternavnet hans..)

 Haha ! Takk til deg, Johan ! Eller som jeg kaller deg: "JAHAN !" 

Btw, han er Svensk ;)
 

Idag fortsatte vi å filme til Tv-serien vår Tigerstaden ! 

Filmet en god del hjemme hos Marihøna mi <3

  

Vi ble filmet mens vi snakket om fredagen osv.. Gosh ! Det var mye vi hadde glemt, men som vi kom på under samtalen.. 

Haha ! Produsent-Vegard er veldig konsentrert. 

Kamera - Crewet <3Tiger-babes.. 

<3

Ellers har jeg kost meg med my one and only love forever - Dennis Mike <3

 

Imorgen skal jeg opp drittidlig som vanlig for å levere Dennisen i barnehagen før jeg skal på Jobb.. Vi skal filme photoshooten jeg skal gjøre, og verdens flinkeste Mari skal style meg.

 

Gleder meg masse til å dele denne dagen med dere!

 

 

Smask    Backstage med en herlig pils og en herlig Åge!

17.04.2012

57453-1-1334683727911.jpg
Åge fra Wigwam og jeg chiller'n backstage med en pils hver før vi skal på scenen. Vi gleder oss til vi skal på, og jeg lovet å hilse til hans nydelige datter, Oda;)  Oda: DU OG PAPPA'N DIN ROCKER! YEEEAAAAH! Smask


Hårreisende dag hos TV2 ;)

17.04.2012

57453-1-1334679262742.jpg
Nå er jeg hos TV2 i Nydalen. Blir stylet av verdens flinkeste Kåre Jonny! Han sa: " Linni, nå kommer du til å elske meg", så svarte jeg: " okey, hva skal du nå? " og før jeg rakk å si noe mer, klippet han håret mitt!! Haha - GOSH! Jeg som er livredd for å ha saks i nærheten av håret mitt, men Kåre Jonny hadde rett, jeg ELSKET det, så han visste godt hva han gjorde;) Blogger direkte fra iphonen nå, så får blogge flere bilde senere når jeg sitter på pc'n. Dere kan se "KVELDEN ER DIN" hver lørdag på TV2, og denne sendingen jeg er med kommer 12.mai. Smask


Kvelden er din..

16.04.2012

Jeg var med å lage promoen til det fantastiske programmet << Kvelden er din >> som går på Tv2.

Imorgen skal jeg være med på sendingen, men hva jeg skal gjøre der får jeg ikke lov til å røpe enda..

 

 

Et fantastisk konsept og et flott underholdningsprogram !

 

Dette blir gøy, og jeg blogger så klart bilder imorgen.

 

 

Smask <3

 Tigerstaden byr på super underholdning fra høsten av ;)

16.04.2012

VOKSNE PIKER I TIGERSTADEN: (fra v) Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Therese Haugsnes skal lage reality-liv

Her kan dere lese mer om det nye prosjekte vi holder på med: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10065124

 

 

Det er 3 fantastiske jenter jeg får jobbe med. Gleder meg til alt vi skal gjøre fremover, både sammen og hver for oss.

 

Du kan lese mer hos seoghør sitt nettsted: http://www.seher.no/893851/linni-meister-mari-haugersveen-carina-dahl-og-therese-haugsnes-lager-ny-reality

 

 

 

Haha - Herrgud ! Mari og jeg dævet helt av de to fingrene vi fikk tigermønster på, og det var KUN fordi serien vår skal hete << Tigerstaden >> og produsenten vår overtalte oss;)  Litt morro må man gjøre ut av ting, mente Vegard-produsent. Serien har premiere i høst og skal gå på TV2-bliss <3

 

 

Kommer du til å se på da ?

 

Stor klem

 

Linni

 

 

 Hva betyr ord hvis du virkelig ikke mener det ?

15.04.2012

Hei igjen folkens ;)

 

Det er ikke akkurat så lett å få til å blogge om dagen, da jeg har nok å henge fingrene i.. Ved siden av å jobbe og ta meg av verdens beste Dennis, holder jeg på å flytte samtidig som jeg har masse ting å ordne. Lover å komme sterkere tilbake når alt er tilbake til det "normale" igjen. Utrolig hva kjærligheten kan gjøre med eller mot mennesker - Jeeezez, men det ordner seg alltid for snille piker.

 

 

 

 

Jobbet hele fredag kveld med å filme til den nye Tv-serien. Var utrolig gøy, men også veldig uvant, siden vi aldri har blitt filmet "slik" før.. Haha ! Bare å glede seg ja.. 

 Trion <3 

Litt av et kamera-team vi har -  Beste av de beste ! <3Møtte nok en gang Chris Medina i Oslo! Sist jeg møtte han var på VG-lista topp 20, og da pratet vi og danset masse sammen. For en kar altså, og jeg er vel ikke alene om å elske den fantastiske låta hans << what are words >>. Historien bak låten hans er så trist, men samtidig så ekstremt rørende ! Det han synger om i låten sin kaller jeg ekte kjærlighet ! Forloveden hans havnet i bilulykke og sitter den dag i rullestol og har blitt hjerneskadet ;(

 

Han lagde denne låten til henne:

..-  og jeg griner like mye hver gang jeg hører den. Livet går videre selvom ting ikke alltid er like lett, og det var utrolig koselig å se Chris og det ekte smilet hans igjen, sånn helt tilfeldig i OSLO?! Husker ikke hvorfor han sa han var her, men husker godt at vi danset som bare det og hadde det sykt kult sammen på fredagen. En mann jeg virkelig respekterer !
Gikk en deilig tur med en av min beste kompiser på lørdag. Han heter "Fredo don Pedro" og er en av de morsomste og beste guttene jeg vet om.

 

Apropos, her går han bortover i treningsklær og spiser is..

Spiste deilig middag med Tom, Jonas, Jannicke og Fredo på lørdag.

Vi hadde det utrolig koselig sammen som alltid ! :)

 

Idag har jeg vært med Dennisen min i hele dag og kost meg masse med han <3

 

Imorgen er det ny uke som betyr nye muligheter.

 

Det blir en svært så hektisk uke for min del med tanke på alt jeg skal rekke ved siden av å jobbe og være verdens beste mamma til Dennis Michael. Tjo hei hvor det går.

 

Natta alle leserene mine <3

 

SMASK

 

 

 

 Back to business..

12.04.2012

 

Startet dagen med å lever Dennisen i barnehagen, før jeg dro til verdens beste Nikita-frisører på Glassmagasinet. Elsker å få håret vasket, hodebunnen massert, og kuret håret skikkelig slik at det blir glansfult.

  

Søte Karoline farget etterveksten og stripet det litt brunt.  Ingenting hårreisende skjedde der, annet enn at jeg ble strålende fornøyd som alltid etter å ha vært hos Nikita-frisørene mine ! 

Fikk også fikset neglene mine mens jeg satt og ventet på at håret skulle bli ferdig. Fresh farge som jeg fikk oppi goodiebaggen da jeg vant prisen for << Årets beste kjendis blogger >> ;)

  

Etter jeg hadde vært hos frisøren måtte jeg forte meg ned til Beth's Beauty på Frogner. Der møtte jeg min herlige Mari som fikk neglene sine stelt av en vennine av oss som heter Marna. Hun driver bloggen www.komikerfrue.no 

Lækkert ! 

Oj.. Morsomt at dette coveret av meg fra ifjor, tilfeldigvis lå i salongen?!  Kult å se det igjen ;) Jeg var jo bl.a gjesteredaktør hele sommeren for SPIRIT og jeg elsket det.

 

 

Hvorfor denne fingeren fikk tigermønster får dere lese om i VG til helgen!  Vi gjorde intervju og photoshoot for VG idag og sier ifra når det kommer.

 

 

 

Er igang med å jobbe for fullt igjen etter en herlig påskeferie, og nå er vi er igang med å filme til en serie, men for hvilken kanal og hva slags serie kan jeg dessverre ikke røpe enda.

 

Det kommer som sagt VG til å gjøre i løpet av helgen tror jeg.Haha.. Når vi to er sammen klarer vi ikke å være seriøse.. Kødder om alt hele tiden, men klarer heldigvis å være "proffe" når vi blir filmet.. Well-well.. ;)

 

Hva har dere gjort?

 

SMASKGodt å få ting i orden !

11.04.2012


 

ENDELIG har jeg fått meg ny regnskapsfører etter at min forrige regnskapsfører flyttet til Sverige. Er så slitsomt når ting du ikke får gjort henger over deg, så det var ordentlig godt å få gjort det idag. 

 


Har vært i to spennende jobbmøter idag, så nå gleder jeg meg til de.

 

Imorgen skal vi begynne å filme til en ny tv-serie vi holder på å lage, men mer om dette kan jeg fortelle senere når jeg får lov.

 

Blogger bilder fra innspillingen imorgen uansett ;)

 

Etter at jeg hentet Dennisen min i barnehagen har vi bare kost oss hele kvelden. Lagde yndligsretten hans som jeg har lært av storebroen min <3 Han slikket nesten skålen ren - haha ! Er bare kokt ris med kjøttedeig stekt i ketsjup og løk blandet sammen, det slår aldri feil for de minste ihvertfall ;)

 

 

 

Slenger også med reklamen jeg gjorde for Grønt-punkt !

 

 

Hva syns Dere da ?

 

 

Stor klem

 If you just smile !

10.04.2012

 

Det er mange ganger man ikke forstår hvorfor ting er som de er, men en ting er sikkert; Det hjelper alltid å smile !

 

 

   

 

 

 

Er så sliten etter en litt spesiell dag, så blogger heller masse imorgen ;)

 

Gjorde bl. a en kul greie for Nrk idag og fikset opp i ca 100 ting.. Skriver som sagt mer imorgen.

 

Natta folkens!

 

SMASK

  

 Påskeglede;)

08.04.2012

 

Igår var det fantastisk fint vær på Geilo, så fikk med meg noen kompiser på en herlig skitur på 1,6 mil.

 

 

God påskestemning  i ekte påskevær.

Verdens beste Tom er en glede å gå på ski med.

 

 

 


 Ut på tur aldri sur !

 


 

 

 Stor takk til Raymond Winsnes som tok alle disse flotte bildene av oss.
Finken og Trine-Lise looking good i bakken, elsker dette flotte parret !

  


 

Var så godt å se min gode vennine Anette Bøe igjen. (Etter at vi var sammen på 4 stjerners middag har vi holdt kontakten og blitt gode venner;)

Herregud så gøy vi hadde det igår og jeg elsker denne damen av hele mitt hjerte.

 Dette er ekte gulljenter altså. Både Lene Jenssen og Anette Bøe har tatt gull i OL-mesterskap. (Lene tok gull i svømming, Anette tok gull på ski) Jeg har også tatt gull, det var faktisk sist jeg traff Lene Jenssen og laget vårt vant fangene på fortet.  YEAH!

 

Lene og Anette er verdens beste damer som jeg har blitt ordentlig glad i.

Blidere og snillere damer skal man lete lenge etter.

 

 

  

Slenger med dette bildet selvom det var dårlig, og det er kun pga de guttene i bakgrunnen som jeg ikke vet hvem er..?! Haha - "Hei på deg på geilo !"

 

Vi hadde en nydelig middag med en utrolig fin gjeng, hadde det faktisk så gøy at jeg glemte å ta bilder dessverre!

 

Håper dere alle hadde en like fin påskaften som min.

 

Fortsatt god påske til store og små!

 

<3 Linni

 God påske til alle storbyskruller og alle dere andre :)

06.04.2012

 

Fikk sitte på med min venn Raymond Winsnes Jr opp til Geilo. Han er blant de dyktigste i Norge på marinebiologi, så vi hadde mye å prate om på vei opp til fjellet. Tidens biltur ! ;)

 

 

 Jeg skal gjøre en liten photoshoot på Geilo, og er så heldig å få bo på Dr. Holms som er et av yndlings hotellene mine.

 

Vi spiste en deilig middag med resten av gjengen som var der. Bl. a Petter, Mari, Finken og hans vakre kone Trine-Lise og mange flere herlige mennesker.

 

 

 


 

Faren til Mari og svigersønnen Petter.

 

 

 

Maten smakte helt fantastisk som alltid. Dr.Holms skuffer aldri !

 

 

 

 

 

Finn Christian Jagge - en ekte helt ! Alltid like koselig å se han.

Møtte også Daniel, som er en god venn av Raymond. Han skal ha for at han er utrolig sjenerøs !

 


 

Jeg er veldig glad for at jeg skal feire påsken med bl. a Mari, som er en av mine nærmeste venner.

 

 

Er så utrolig glad i henne, og vi koser oss alltid sammen <3

 

  

Fotografen og Trine-Lise koser seg.

 

 

 

Verdens søteste Benedicte stråler som alltid.

 Tidenes band spilte i skibaren på Dr. Holms igår. Dere kjenner kanskje igjen sjefen på gitaren fra bl.a bandet til Torsdag kveld fra Nydalen.

 

 

 

 

Ingenting er som å få frokost levert på sengen.

 

Lars(beste journalisten) og jeg jobber litt i det fine biblioteket på Dr.Holms.

 

 


Fotograf Lasse og jeg fornøyde etter shooten ;)

 

 

 

Vi koser oss og håper Dere gjør det samme.

 

 

 

SMASK

 

  Fordi vi fortjener det !

03.04.2012

 

 

 

 

 

 

.

 

 

www.makestyle.no ønsker å gi alle mine fantastiske lesere 15 % rabatt på volume booster!!

 

Hvis dere bruker rabattkoden BOOST så får dere 15 % rabatt på den. 

 

Her er link til varen:

http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/055583Det er viktig å riste flasken før bruk og du sprayer det i tørt hår. For maksimal volum løfter du håret ditt og tilfører Dry Volume Booster i hårrøttene, eller så kan du spraye i hele håret mens du styler.

 

 

 

En annen ting som er et stort pluss med denne sprayen er at den ikke inneholder parabener.

 

 

 

 www.makestyle.no har 15 % rabatt på alle produkter fra GB Products ut hele påsken.

 

 

Håper dere ble glade nå ;)

 

 

LINNI <3

 

 

 Herlige dager på Snarøya hos verdens beste venn !

03.04.2012

 


 


Har vært på Snarøya hos Henriette i 2 herlige dager med Dennisen.
Vi er som søstre og hva er vel ikke bedre enn å feire påske med familien sin.

 

 

 Før vi reiste dit på søndag, bakte Dennis Michael og jeg brownies som vi skulle ha med oss.

 

 

En ekte minibaker-Meister !

  

Jeg elsker alt som inneholder sjokolade og bare ha det ca HVER dag ! ..  

Lagde jo så mye at jeg måtte legge det i forkjellige bokser. Noen tok vi med til Henriette, andre sparte vi til noen kompiser av meg, mens resten beholdt vi selv hjemme.


Ekte påskefrokost.


 

Gutten min koste seg masse med alle 3 hundene som var der samt en bil han fikk av Henriette. Herregud, den bilen har han ikke lagt fra seg siden han fikk den, og kan leke for seg selv med den i timesvis?! Koselig for han da.
Igår lagde jeg Thai-mat til 6 personer. Er en sucker for thai-mat og det er resten av gjengen også, så det ble ikke akkurat noe rester igjen.. ;)

  

Har dere noen gang prøvd å spise ris med potetgull? Jeg kan love dere at det vil bli noe av det beste dere har smakt. Vi bruker alltid paprika 40 % potetgullet til risen - prøv det !

  

 

 

Han fikk nok av oppmerksomhet av alle som var der, og er en ekstra stor fan av Tante Henjiette <3

 

 

 

OM han koste seg..

Her ligger han på sofaen og ser på Ole brum med Fuffy mens han spiser is.

 

 

 

Koselig å se Kristin(tanten til Henriette) og Martine (søsteren) igjen. For en herlig og sprudlende gjeng.

 Noe av det beste jeg vet er å ta et glass med Henriette og Chris og bare sitte på kjøkkenet og skravle om alt til langt på natt, koser oss skikkelig sammen - alltid !

 

 
Du och jag Henri <3  Till we die )

 

Vi altså, ekte kosegriser! Var så deilig å ligge på sofaen igår og bare stryke hverandre i håret og på beina, mens vi så på frustrerte fruer og koste oss da Dennis sov. Viktig å slappe av og kose seg mens man har ferie.

 

 

Håper dere alle har det fint og nyter det fine påskeværet, det gjør vi.

 

SMASK


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits