Enda et klipp fra søndagens nye episode :)

30.04.2011

Oi, der har TV 2 Bliss sluppet et langt klipp fra søndagens nye episode av "Linni". 

Som du kan se, var det en kjempegøy bursdag! :)

 

Men sjekk ut episoden søndag kl 20. Da du får blant annet også se hva som skjedde da jeg ble bedt om å være med i hørespill og synge Singstar direkte på NRK P3!

 

http://www.tv2underholdning.no/gkn/linnis-jentefest-endte-paa-strippestanga-3481581.html

jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb. Haha, det er morsomt å si fort.

29.04.2011

HELLO PEOPLE! Hva gjør dere da? Nå er det søren meg helg igjen! YEEEEEJ!
Hver dag drar jeg innom kontoret mitt for å jobbe med bl. a papirer og annet diverse som er viktig å ha i orden, har mye møter der med sponsorer, og andre folk som vil samarbeide med meg, pluss at jeg blogger der.

 

Det er blitt så koselig her nå, og jeg elsker mitt lille kontor. Det er bare hyggelige og kule folk som har kontorer ved siden av meg. Bl. a film og tv-folk, og noen som selger wakeboards. Jeg hører de tester de ut utenfor kontoret mitt nå;) De gutta er drit kule!

 

 

 

Litt kleint å henge opp bilder av meg selv, men det er jo mitt arbeid. JEG er jo jobben MIN. Rart å tenke på, så alt arbeid jeg har gjort tidligere må opp på veggen. haha.. ler meg ihjel av mange av bildene og tenker: "Jeg er gærn,";) Har ikke fått hengt opp alle bildene enda pga venter på resten fra en kompis av meg som heter Alf, som printer de ut for meg.

 

Sterkt lys fra vinduet.. Jeg satt i hele går med diverese kvitteringer og annet driiiiiiit, som tok ca 3 timer..

 

..og da jeg ENDELIG var ferdig og skulle legge de ferdig skrevne kvitteringene i mappen som skal til regnskapsføreren min, lå det jo enda en haug til med kvitteringer inni mappen .. Hjelp!Jeg er ferdig med lappen om 2 uker, og det skal bli DIGG! Jeg er så lei av å ta taxi til jobbene mine, gleder meg til å kjøre selv! Og hvis du syntes det var mange kvitteringer, så ligger det en hel taxi-bunke til som er ferdig skrevet på i den konvolutten bak der som dere ser.. Rart å tenke på at alle disse kvitteringene på en måte er penger! GOSH!

 Sånn så det ut da jeg var ferdig, og det skal jeg love dere var digg! Er glad regnskapsføreren min tar seg av den vanskelige delen, og gjør det ordentlig, slik at det ikke blir noe tull.


Ellers har jeg bare kost meg med lille bleierumpa mi;) Han blir så glad når jeg har lagd spagetti og kjøttdeig til middag. Det slår aldri feil hos de minste<3

 

 

Lille gullungen er hos besteforeldrene sine i Snertingdal i helgen og koser seg, fordi Bernhard jobber i Sverige og Danmark i helgen. Selv skulle jeg egentlig til Danmark imorgen, men måtte utsette det pga jobb og fordi jeg egentlig skal slappe av og ta det med ro pga magesåret..

 

 

Gleder meg til imorgen for da kommer en kompis av meg som heter Jonas og henter meg halvelleve, så skal vi dra å spille basketball i solskinnet. Vi har vært kompiser siden vi var barn, og spiller alltid basket sammen på sommeren. Jeg gikk på basket da jeg gikk på ungdomsskolen, og til tros for mine 164,5 cm, elsker jeg det og kicker assen til Jonas i basket når som helst;) Jeg klarer nesten ikke å vente med å spille... Jeg er så barn noen ganger altså, og godt er det tror jeg;) Jeg skal filme fra banen imorgen, det blir coolt!!

 

 

Er dere glad i noe sport? Volleyball og basket er mine favoritter;)

 Søndag kommer bursdagen min på TV2-bliss kl:20:00;)

28.04.2011

Her er en smakebit på hva som kommer i "Linni" på TV 2 Bliss på søndag.

Gleder meg til å se episoden fra den utrolig morsomme 25-årsdagen min!

Gjør dere?Har du farget håret ditt mye? Er det slitt? Har du mistet den naturlige glansen? Les dette innlegget!

28.04.2011

Det har JEG!

 

Dette er bare noe jeg reklamere for!!!!

 

 

Jeg har farget håret mitt siden jeg var 12 år, og det sliter jo veldig på håret. Bedre ble det ikke da jeg gikk fra blond til brunette på en dag, og fra brunette til blond igjen på litt over en uke. Håret mitt gikk igjennom hele fargeskalaen, og det er jo ikke akkurat en måte å styrke håret på.. Jeg følte håret mitt var tørt, og hadde mistet mye av den naturlige glansen og tenkte at jeg får begynne på b-vitaminer igjen, kure det MASSE, og bare vente til håret blir glansfult igjen..

 

 

MEN, så ble jeg tipset om Nanomax, som er den neste generasjonen hårbehandling!
Behandlingen Nanomax er utviklet for å gjenoppbygge og reparere håret helt innenfra, og tilføre eksepsjonell glans og styrke. Flytende keratin fordampes helt inn i hårets kjerne ved bruk av spesielt utviklede børster, og reparerer skaden håret har fått  ved bruk av krølltang/glattejern,kjemiske skader av farge/bleking, sol/saltvann, føning og permanent.
Resultat- 100% gjennoppbygget, sunt, glansfullt og vakkert hår. jeg tenkte, "Men funker det her da?" Jaja, hva har jeg å tape på å prøve uansett.. Og det som var så bra med denne behandlingen var at man ikke trengte å kure det noe.

 

 

Behandlingen utføres kun i frisørsalonger og må gjøres 2 ganger.
Hos Nikita Sandvika Storsenter er pris per behandling 850,- og det var der jeg gjorde den første behandlingen min.

 

 

Jeg fikk ikke lov til å vaske det før etter 2 dager, men styling osv var ikke noe problem å gjøre sa de. Da jeg vasket håret mitt med produktene jeg har skrevet om under, var det seriøst som om jeg tok i silke. Og Jeg overdriverIKKE! De ba meg om å sende en mail å si hva jeg syntes etter den første hårvasken etter behandlingen, og det ble en laaaaaang skryte melding til NIKITA skal jeg fortelle dere. Det er ofte man prøver masse greier, og så funker det ikke som man forventer, men denne behandlingen gjorde søren meg det altså. Jeg skal faktisk dit igjen idag, for å ta den siste behandlingen, så nå gleder jeg meg veldig. 

 

 

Produktene jeg måtte ha med meg etter behandlingen heter Touch of Nikita:
Felles for alle produktene i serien er:
De er uten silikoner og parabener. De er med unike komplekser utviklet for hår påvirket av nordiske forhold.
Serien som jeg måtte ha med meg, Intensive Repair:
Inneholder Nordic Aminocare+ Complex som reparerer og styrker tørt og skadet hår gjennom å tilføre Silk Amino Acids og Pro-vitamin B5. Resultatet er velpleid og glansfullt hår. Unik teknologi gir beskyttelse mot påvirkning fra luftfuktighet og med antifrizz effekt.

 

 


For hvert solgte produkt gir NIKITA 5kr til barnehjem i Litauen, og det synes jeg er helt fantastisk av de;)

 

 

Her holder flinke Nina på med behandlingen, spennende altså. (Syntes forresten frisøren min lignet noe sinnsykt på Olivia i The hills. Heldigvis var hun 1000 ganger snillere enn henne da;)

 

Denne børsten er det mest geniale håret mitt har fått tror jeg;)

 

Jeg ble ihvertfall superfornøyd, og det ble håret mitt også. Det er viktig å ha et hår som ser sunt og friskt ut, mener nå jeg!

 

 

Ønsker du den samme behandlingen som meg, som funker 100 %, kan du ringe de på tlf.67 54 21 10 for timebestilling og mere informasjon!

 Sminketips fra frk. Meister;)

27.04.2011

Ingen hemmelighet at jeg ELSKER sminke, og det kommer jeg alltid til å gjøre!


Denne samlingen er fylt med exclusive og feminine nyanser som passer perfekt til sommeren;)

 

 

The Look of Love får du i denne søte lille make up vesken, med kun bestselgende produkter.

 


Den inneholder en superbra mascara som forlenger vippene dine noe sinnsykt.

 Øyenskygge og rouge i en liten boks med speil (Det er alltid et pluss med speil til;) 

 

 

Lipgloss som plumper leppene dine, en mini krem du tar i hele anisktet før du påfører make upen, supersøt liten make-up børste som passer perfekt til rougen som hører med,Krem til å ta over øyet før du påfører øyenskyggen, slik at øyenskyggen ikke kleber og drysser vekk i løpet av dagen, men istedet holder hele dagen/kvelden/natten;) Det gjør den på meg;)

 

du finner den på www.makestyle.no  Til dere som elsker salg som meg, her er det supersalg på super make up:  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/SpecialOffers

 

 

REKLAME! ;))) Håper dere likte sminken jeg reklamerte for, jeg elsker den!

 

Dette er for oss som liker det lille ekstra;)Tredje stopp idag, TV2;)

26.04.2011

57453-1-1303827457405.jpg
57453-1-1303827459433.jpg

Jeg skal nok en gang være gjest hos Showman ikveld, og jeg gleder meg alltid til det.

 Er jo kjempe gøy å være gjest der, og blir alltid så god stemning.

 Neste stopp, møte på Bølgen og Moi med et blad jeg ikke får røpe.. enda..;)

26.04.2011

57453-1-1303823022534.jpg
57453-1-1303823024452.jpg
Kult møte på Bølgen og Moi på Frogner med Lars, angående en jobb jeg skal gjøre. Gleder meg helt vilt! Forteller når jeg får lov;) 

 

Snart må jeg løpe videre her.. Snakkes snart;)Første stopp idag, Nikita på Glassmagasinet.

26.04.2011

57453-1-1303807840403.jpg
57453-1-1303807841954.jpg
Første stopp idag er NIKITA på Glassmagasinet. De hadde salong under meg før, men har altså nå flyttet;( Det gjør ingenting fordi jeg bare følger etter;) Sandra, som er min faste og beste frisør, farger vekk tidenes ettervekst på meg. Haha, glad at håret mitt vokser fort ihvertfall.

 

Lønner seg å ta b-vitaminer folkens, og ha en som Sandra som passer på at håret blir kuret og ser glansfult ut;)

 

Idag har jeg fullt opp på timelisten min,  så stay tuned;)

 

Ellers håper jeg alle har hatt en flott påske. Syntes nesten det er litt deilig å være tilbake til "vanlige" dager. Blir så daff og slapp i ferien, og det er digg, men ikke for lenge. Sommerferien er noe helt annet, for da kan man dra på stranden å gjøre 1000 andre ting.;)

 

Lenge leve sommeren!!! Se de to første TV-episodene gratis

24.04.2011

Før kveldens nye "Linni"-episode på TV 2 Bliss, har de lagt ut de to første episodene gratis på LInni-sidene.

 

Er det flere som gleder seg til kveldens episode?

Blir masse om verdens søteste Dennis i kveld. Du får se piratbursdagen vi holdt for ham da han fylte 1 år og da han ble med på Kamille Mor og Barn-shooten.

 

Se de 2 første episodene gratis her: http://www.tv2underholdning.no/linni/se-de-to-foerste-linniepisodene-gratis-3476140.html

 

Se den nye episoden av "Linni" søndag kl 19.55 på TV 2 BLISS :)

 Påsken ble jo superkoselig læl;)

24.04.2011

Dagen etter at vi kom hjem fra Geilo, gikk Dennis og jeg ut på en trilletur sammen. På veien møtte vi tilfeldigvis Gudfar-Kjell Even og "tante"-Elin til Dennis, og de innviterte oss med på lunsj på Solli. Det var så koselig, og til og med Bernhard dukket opp etterhvert. Vi dro deretter ned til akebrygge å satt på en cafè i solen i flere timer og koste oss. Dennis var i storform og hadde show for halve akerbrygge da han krabbet, gikk, flørtet og tullet rundt med ca ALLE! Tullegutten min <3

 

Senere dro vi hjem til frogner, bestilte indisk mat og koste oss med middagen i solen. Det var først da jeg virkelig fikk kjenne på at sommeren ikke er lang unna. Perfekt påskevær! Btw, så ELSKER Dennis Michael indisk mat, og det er ikke så rart. jeg spiste jo nesten ikke noe annet da jeg gikk gravid med han;)

 

 

I dag tidlig sov Dennis til 10:30, og det er leeeeenge for å være han. Vanligvis sover han til 9 i helgene, og 7 på hverdager. Hørte han pratet med seg selv rundt 7, men så sovnet han igjen med en gang. Da jeg våknet 09:30 gikk jeg inn til han, og da sov han som en stein. Jeg stod opp, dusjet og stelte meg, og enda sov lille tassen?! La meg ned på sofa'n for å se på tv, og jammen våknet skjønnasen ikke før 10:30. Det var jo het sykt! Vi la han 7 dagen før, så syntes det var merkelig, men tenkte at han kanskje hadde behov for det da. Han sover jo 1 gang på dagen hver dag, og da kan sove i 2,5 time. Han har et sovehjerte som Mamma'n sin;)

 

Uansett.. etter at han hadde fått frokost osv, var det tid for å male påskeegg. Vi valgte å ikke å blåse ut innholdet, da vi ikke husket helt hvordan man gjorde det..... men det gikk bedre enn forventet. Kun ett egg knuste, og det var lille Dodden. haha.. Han smakte også på det..


 

..- men da stoppet mamsen han i tide. Off, det hadde han nok ikke likt å smake på. Når vi sier "æsj-æsj" til han, gidder han ikke å spise det! Flink gutt da;) 

 


 

 

Viser han hvordan man gjøre det...

 

 

..og vips, så klarer han selv! <3

 Det er jo sykt hyggelig å male påskeegg. Dessuten blir ALT så mye hyggeligere å gjøre når man har barn, og det er noe jeg virkelig har merket etter at jeg fikk barn selv. (Bernhard sa at man virkelig kunne se at jeg var datter av en kunstner/tegner/maler. haha. Syns ikke akkurat at disse eggene jeg "malte" var så fine, men de var heller morsomme;)

 "ÅÅÅÅÅÅÅH SÅÅÅÅÅ FLINK!" 

Bernhard var kjempeflink til å male egg.(Jeg tvang han til å male ett;) OMG, han tegnet bl. a meg med pupper på det. Det er typisk Bernhard det, i ett eggeskall! HAHA! 

 Etter at påskeeggene var ferdig malte, gikk vi opp på terrassen å lekte med Dennis. Vi var innvitert på grilling hos vår gode nabovenn, Tom. Tok på Dennis litt vel mye klær, men vil ikke at han skal fryse. Han lekte en evighet med såpeboble-dingsen sin, som han fikk av Tv2-Vegard, etter musikkvignetten vi lagde til "Linni"-serien min som faktisk kommer imorgen kl: 20:00 på TV2-bliss. (PROMO-BABE! ;) Den er superkul! Altså såpeboble-leken;)Flinken<3

 Jeg vet mange av dere digger denne toppen, og den er fra en butikk som heter "Ting med sjel"  som ligger på Solli. (obs, jeg får ikke betalt for å skrive dette!)

Tom er singel og på jakt etter dame. Si ifra hvis du ønsker en date med denne flotte karen;)

 


Vi chillern i solen.Ble jo kokende varmt, så fikk Dennis ut av vinterklærne og inn i sommeklærne sine. Se så kjekk gutt;)Benhard var grillsjefen....og dritflink! Det var så digg med ordentlig grillmat igjen.

 Etter middagen, lekte Dennis mer, og jeg var så varm at jeg like så godt solte meg. Vet at ribbeina syntes på bildet, men det er kun fordi jeg ligger med armene strekt bakover altså. Dennis Mike, elsker å putte ting overalt, som f.eks som dere ser på bildet så putter han potetgull i alle glass og i det TOMME askebegeret! Ingen av oss som røyker, så det står tomt. Eller.. nå er det fylt med potetgull:) Haha! Det gjør ingenting, Mamman hans rydder opp etter han;)

 

 Enda Senere kom bestevennen min Sarah og Elhami, og vi koste oss lenge inne hos Tom. Tok kvelden helt til slutt og det var en perfekt påskeaften;)

 


Slik ble forresten påskeeggene vi malte til slutt. Bruker det som pynt på bordet;)

 

God påske videre alle sammen!

 

Natta <3Påsken ble ikke helt som planlagt...

22.04.2011
Vi skulle egentlig vært på dr.holms på Geilo til søndag, men ble litt "forandring i planene" kan man si, så endte med at vi dro hjem i går.. til hvert vårt hjem..  Er jo meningen at man skal slappe av når man har magesår, og ikke ende opp med stress, og bli lei seg?! .. nok om det! 

 

Er innvitert opp på hafjell til en god venninne av meg som heter Oda, men jeg får heller ha det til gode på grunn av magesåret. Hadde vært super hyggelig, men er ogå super hyggelig å være hjemme med Dennis Mike også <3

 

 

Det blir kun Dennis og meg imorgen på påskeaften, da pappan skal ut med kompiser, men vi skal kose oss uansett. Tenkte å male påskeegg litt senere idag, så det skal bli spennende å se hvordan går;)

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin påske.

 

<3 SMASK <3Påskeferie på Geilo !

20.04.2011

Vi drar hit flere ganger i året og har gjort det i alle år. Nå drar vi hit for å slappe av, feire påsken sammen, og jobbe litt;)

 Endelig fremme etter en laaaang dag. Fikk vite av legen at jeg har magesår, og det er IKKE gøy. Blir skremt av sånt, men jobber med å bli fort frisk! Nok om det...Idag tidlig var vi ekstra pyntet til frokost, fordi vi hadde photoshoot kl:10:00. (Og jeg ser at jeg må ta etterveksten min snart;) Dennis skinnet vi for noen mnd siden, og nå har han fått en liten piggsveis og ser skikkelig tøffing ut;) Vi skal la han få langt hår, altså rett under ørene;)

 MMMM, jeg elsker frokost, og Dennis vil ALLTID spise det samme som meg?! Han elsket knekkebrød..

 


Neste stopp er photoshoot med min gode venn Lars og Morten;) Digger å jobbe med de. Dere har kanskje sett de i Linni-serien? Lars er ihvertfall med i en kommende episode.. igjen.. ;)

 Outfiten:

Drakt som sitter løst: Zara

Jakke: Gina tricot

Sko: D&G (Mine yndlings sko!)Dennis Mike syntes det var kjempe gøy å se på Mamma ;)

 ..og ville selvfølgelig bli med..

..og det var klart han fikk lov til. <3 Lille bølla !


Lars demonstrerer hvordan jeg evt kan ligge på bildet.. hahahahahaha! Ble kun han som lå sånn. Lars er COOL!

 ..Og Morten er COOL!  Han e til og me fra herrrlige Stavangerrrrr! I  LOVE STAVANGER! <3 <3 <3Bernhard delte druene sine med meg. Snilt! ;)

 Da vi var ferdige på den legendariske photsohooten, dro vi og bowlet.. Viktig å konse! 

Dennis våknet etter en lang powernap,og syntes det var kjempestas med alle ballene som rullet alle veier.

 Dennis Michael er fortsatt litt trøtt i trynet, så her får han hjelp av pappa-Bernhard til å bowle. ;)

 ..Gjett hvem som knuste Lars, Morten og Bernhard i bowling????? JEG?! Jeg var virkelig i slaget i dag, bokstavlig talt;) Fikk spare og strike hele tiden?! Ble tilsammen 131 poeng poeng på meg! Fra nå av kan dere godt kalle meg BOWLING-MEISTER, hvis dere absolutt vil ;) ;)


Spiste deilig lunsj på hotellet sammen med Morten, Bernhard, Dennis, Lars og hans fantastiske kjæreste Benedicte. Dennis er en skikkelig Lars-dalt. Søtt! Lars ser tøffing ut på dette bildet, og Dennis stirrer på han. haha.. Morsomt, men koselig bilde;)

 

Nå er Bernhard og Dennis nede og bader og koser seg, mens jeg ligger i sengen og skal slappe helt av. Vil bli fort frisk, for magesår er noe driiiit!!!!! Kan ikke drikke vin, spise rødt kjøtt osv.. trist at det skjedde nå midt i påskeferien. Typisk min flax det;(

 

Jaja.. Nå skal jeg ta meg en blund for å lade opp til ikveld, for da skal vi kose oss.

 

Har dere det fint i påskeferien?

 

<3 SMASK<3 Vaaaaaaaaaaaaaaskepott!

18.04.2011

 

Var på cafe med gudfaren til Dennis, Kjell Even og hans forlovede, Elin. Dennis ELSKER Kjell Even, og gliser med hele aniktet hver gang han ser han. ;) Ekstra søt med is rundt munnen da <3

 Alltid like spennende med Mamma sin veske.Senere på kvelden spilte vi litt trav og slappet av. Det var faktsik utrolig hyggelig!Idag har jeg bare fartet rundt. Handlet bl. a et helt nytt "skap" til Dennis. Han har jo blitt så stor på kort tid og vokser jo ut av alle klærne sine, så jeg tok meg turen på H&M og kjøpte alt som var på tilbud og nyheter til han. Digger spesielt at jeg fant solhatt til han og like solbriller som meg;) ÅÅÅÅH, nå blir han fiiiiin !

 


Så var det bare å begynne å pakke, fordi vi reiser jo til Geilo imorgen.. Rakk ikke å dra idag som vi egentlig hadde planlagt. Vi begge måtte jobbe, og jeg måtte vaske klær osv, og holder fortsatt på..Kjøpte også noen shortser og t-skjorter til pappan til Dennis for å være snill;) Når jeg handlet til Dennis og meg selv, måtte jeg nesten slenge med noen klær til Bernhard også. Er jo ikke ofte jeg er på Sandvika Storsenter, og handler fakisk klær veldig sjeldent. Får aldri tid, så det blir mest når jeg er ute og reiser, så vi alle trengte å freshe opp garderobene våres;)

 ..Og siden alle klærne våres er i leiligheten til Bernhard etter at vi kom hjem fra Kristiansand, og vi reiser imorgen, bestemte jeg meg for å vaske alle klærne våres her og overnatte..


Har sortert alle de skitne klærne, og nå begynner det faktisk å minke i skittentøyskurven. YEEEEEJ! Må bare ikke tenke på at den blir like full når v kommer hjem fra Geilo...... hrmf..

Blir så varm av å være husmor, så vil helst gå naken, men det gjør jeg jo selvfølgelig IKKE! ;) Er ikke mye hjelp å få her nei... puh..Dennis Mike og Bernhard lå i sengen og slappet av og knipset bilder av askepott...

HJELP!! Man ser meg ikke fordi jeg drukner i lakner.. oups, shortsen har glidd litt opp, men who cares?? ;) Det er sol og sommer <3

 Da jeg hadde lagt Dennisen, satte jeg men ned på badegulvet for å vente på at klesvasken skulle bli ferdig. Ble lei og tok på meg denne lekre neglelakken fra maybelline-New york. Kjøpte den idag på Cubus. Hva syns du?
.. og det tar jo litt tid før det tørker, og klesvasken ble plutselig ferdig før det var tørket, så da måtte jeg be Bernhard om hjelp. Bernhard ELSKER å hjelpe meg.... Han ELSKER alt som har med husarbeid å gjøre, og offer seg INGENTING når jeg spør han om han kan hjelpe meg å henge opp klesvasken. Det er så vidt han gidder det fordi det er det VERSTE han vet på denne jord, og er hans største frykt å bli spurt om. HELDIGVIS hjalp han meg til slutt med å henge opp 1 klesvask for første gang tror jeg.. TUSEN HJERTLIG TAKK, BERNHARD, for at du overlevde frykten din ved å hjelpe meg med klesvasken.

 

Ellers har jeg fått medisin av legen min for å prøve å gjøre magen min bedre, hvis ikke må vi ta røntgen. Det svir hele tiden?? ;(

 

Jaja.. Don't worry, be happy! Nå kom jeg på et ordtak moren min lærte meg, da jeg var liten:" One apple a day, keeps the doctor away!" FY SØREN, gjett om jeg skal kjøpe meg eple imorgen!

 

("Kjære Gud, la meg bli frisk i magen min, så skal jeg aldri klage over noe igjen! Jeg klager jo veldig sjeldent.. eller..?

 

Gud velsigne alle som leser denne bloggen! AMEN!")

 

<3 SMASK<3Bilder fra photoshooten jeg nylig gjorde for www.makestyle.no

18.04.2011
Hvilket bilde liker du best?

Fotograf: Tonje Kornelie www.kornelie.com
Designer: By Marlene Birger (Bogstadveien)

 

Jeg elsket den shooten pga stylingen min, og blir alltid super fornøyd etter photoshoot for www.makestyle.no Herlig å jobbe med de fantastiske menneskene! ;) Tonje-fotografen var super flink!Noen av bildene vil bl. a bli brukt i kategorier. Dette blir brukt i kategori SMINKEBØRSTER.

 

Skal etterhvert også begynne å videoblogge produktene jeg bruker, og hvordan jeg legger det osv;)

 

 

For oss som liker det lille ekstra ;) I  LOVE MY JOB! <3

 

 Sminketips ;)

18.04.2011

 

 

 

 
 

Duo Concealer fra Nilens jord gir deg flere muligheter til å dekke fine linjer, ujevnheter eller mørke ringer under øynene. På den ene siden er det en fast concealer-stick som er lett og kremet, og dekker mindre ujevnheter på en naturlig måte. På den andre siden finnes en flytende concealer som er silkebløt og utrolig lett å arbeide med. Selv duser jeg den ut med fingeren min. Duo Concealer kan brukes alene, og det pleier jeg å gjøre hvis jeg f.eks skal på trening og ikke gidder å sminke meg. Den hjelper meg da til  å se våken, frisk og rask ut. Kommer til å bruke denne mye til sommeren, før jeg skal på stranden. Man trenger ikke mye sminke for å se bra ut, men den riktige sminken. Denne er helt riktig når du vil gå uten sminke. Du kan også bruke dene under makeup, og resultatet er en frisk og velpleid hud. Den er også fuktgivende og bløtgjørende, og kan brukes på alle hudtyper.

 

Et godt tips: Påfør concealer før foundation og pudder, for et perfekt og «usynlig» resultat. Det gjør ALLTID jeg!

 

Du finner den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/586ko-588ko/SubProducts/588ko

 

 

Ifølge forbrukerombudet må jeg skrive at dette er REKLAME!

 

Håper dere blir like fornøyde som meg om dere vil skaffe min nye yndlings concealer!

 

<3 SMASK <3Sandvika storsenter ;)

18.04.2011

57453-1-1303137461740.jpg


Jeg har jobbet i noen timer idag, så Dennis er med Pappan sin på jobb.  Han har på seg lik skjorte som Pappan idag, og jobber flittig;) Jeg kom hit nå og ligger slått ut. Tror jeg har fått magesår eller lignende?! Skal snart til legen å finne ut av hva som plager magen min, for nå er jeg lei!

 

Ellers må jeg innom kontoret mitt å fikse noe greier der, før jeg må vaske klær å pakke til Geilo. Vi drar imorgen, har ikke sjangs idag.

 

Når jeg kommer hjem skal jeg blogge noen bilder om noe helt fantastisk jeg gjorde med håret mitt tidligere i dag. Var på nikita på Sandvika storsenter og gjorde det. Super fin salong og hyggelige folk som jobber der. Tok meg en runde med shopping etter frisørtimen, og det vekket gode minner. Hang jo på det senteret MYE da jeg var yngre. Jobbet til og med på Jack & Jones der da jeg var 17, og den var der fortsatt;) Jeg liker meg best i det gamle bygget, så det var der jeg holdt meg hele tiden.

 

Gode gamle Sandvika Storsenter! <3 Besøkte dyreparken i Kristiansand, i strålende vær;)

17.04.2011

 Bernhard var også med til Kristiansand fordi han hadde masse jobbmøter der, og på vei hjem dro vi til dyreparken sammen med Mette, Tommy og deres barnebarn Emma. Senere kom Ole og to av de herlige barna hans.

 

 

 

Første stopp er strutsene, zebra, sjiraffene og antilopene. Gjett om Dennis var fasinert. Det var nok helt utrolig for han å se alle "bamsene" røre på seg;)
 

.Denne strutsen her ble bestekompisen til Dennis, og han hylte da vi gikk fra den....helt til vi kom til karusellene. DET var stas det. Han satt oppå denne elefanten og var helt i hundre! :)

 Så kjørte vi toget rundt og fikk sett maaange forskjellige dyr.Tommy, Mette og Emma var med på togturen;) ("Ble bildet av meg like bra som bildet av deg, Tommy? hihi..")

 

 ..så fikk Dennis Mike, klappe geitene, eller hva det nå var;) Mamma'n til Dennis stod litt i bakgrunnen, da det var et villsvin inni der. SCARY!

 Her sitter vi alle spente og klare til å se på tigershow (Når løvene blir matet)Sykt kult å se på.. Var 5 andre løver der, men fikk ikke de med på bildet..

 

 .. men fikk de med på et annet jeg tok. FIIIIINE!
Søte kenguruer.. den hvite er den fineste og er albino <3

 SKOMAKERGATEN!!!! Når har NRK tenkt til å begynne å sende det i juletider igjen? Hva slags tull er det jeg hører om at det liksom er for "gammelt" til å kunne sendes nå. Alt trenger ikke å være så himla nytt og animert for at man skal gidde å se på. Det er de gamle gode som er best, det vet jo alle!

 


Haha. Dennis (som er ny-klipt) er stor fan av Tommy, og er blitt en skikkelig Tommy-dalt. Her ser vi på skilpaddene. ..NAAAAW <3 De kan bli flere 100 år. Jeg er keen på å vite hemmeligheten. Kanskje det virkelig lønner seg å ta livet heeeelt med rooo;)Vi gikk mye og langt, og lenger enn langt, og da er det greit å få litt hjelp av fattern;)

 


Var jo en god del lekeplasser på veien, og det slår aldri feil.Lekelekelekeleke <3..lekelekeleke litt til....helt til man går inn i en butikk og får noe godt,  og en bamse av snille Tommy.  Dennis og Emma koste seg kjempe masse sammen og ble til og med kjærester <3 haha, det sa Emma. Gjør ikke noe at hun er 1,5 år eldre enn Dennis;)  ÅÅÅh, jeg elsker barn, de er så morsomme og herlige !

 Kom til kardemommeby, og det bringet gode barndomsminner. Var jo her med min familie da jeg var liten, og det var så rart å tenke på at "bare" noen år senere, er jeg her med min egen lille familie?!

 Dennis, Bernhard, Tommy og Emma i tårnet;)


Det er ikke bare, bare å oppleve så mye på en gang. Blir sliten liten kar av det, så Dennis tok seg en powernap<3

 

Vi kom til bålplassen, og der fikk jeg sykt flashback fra Robinsonøya. Vi kjøpte pinneboller her som vi stekte på bålet.  Ole i bakgrunnen følger spent med her;)

 

..og da Dennis Michael våknet, var det ikke snakk om å sitte i vognen mer. Emma og Dennis holdt hverandre i hendene og gikk sammen. Det var så søtt!!..og de gikk..og de gikk <3<3<3<3<3<3

 

Var en super hyggelig dag, med en fantatstisk gjeng og et superbra vær. Jeg gleder meg allerede til å dra dit igjen, når han blir litt eldre;)

 

Har dere vært i dyreparken i Kristiansand før?

 

<3 SMASK <3

 

 

 13 års dagen til verdens nydeligste gutter! Andreas, Thomas og Preben!

15.04.2011

Her står jeg i gangen på hotellet klar til å dra i bursdag....- til disse 3 kjekke guttene. Fylte 13 år i går alle tre selvfølgelig, i og med at de er trillinger!

 Idag feiret de dagen sin med klassekamerater, og alle var super søte og hyggelige!

 

..de hadde bl. a kule leker som "total blackout" hvor det bl. a var meitemark oppi en av boksene. Stakkars de som kjente på de.. hehe.. Lille Dennis har på seg pysjen, da vi trodde han kom til å sovne, men det hadde han ingen planer om, så han bøllet rundt i supermannpysjen sin, og fikk nok av oppmerksomhet;)

 

 

Denne gutten her er helt sykt god på jojo. Han var millimeteren fra i å bli verdensmester i en konkurranse han deltok i. Syyykt kult å se på. Jeg som ers tolt av at jeg så vidt klarer å ta den imot etter å ha rullet den ned. Jojo er jo dritkult, når kommer det tilbake? Er ikke det "inn" hvert 8.år eller noe? Jeg skal ihvertfall skaffe meg en når det kommer;)

 

 

 Dennis fikk seg verdens søteste lekekamerat, Emma, som er tantebarnet til de tre guttene. Nydelig jente som koste masse med Dennis Michael.Her hjelper småtrollene vakre Mette med å rydde opp etter alle sammen. Mette og Tommy (mannen som jeg ikke fikk tatt bildet av desverre..) er super herlige mennesker, og vi er så heldige som kjenner denne familien.

 

Dagen outfit:Øredobber med tiger i: Gina tricotTopp med knytesløyfe foran (som man ikke ser på bildet?!) : Gina tricotShorts: Gina tricot
Jakke: Zara

Sko: Dolce and gabbana

Veske: Gucci

 

Nå skal jeg ligge i den digge sengen på hotellet, ta meg et glass rød vin å se på politiskolen på tv3!

Imorgen står dyreparken på listen, og det blir kos for den lille i bleia <3 <3 <3

 

Natta alle sammen.

 

<3 SMASK  <3Motevisning for Guess

15.04.2011

TV 2 har lagt ut et morsomt klipp fra søndagens nye episode. Her få dere se hva som skjedde da jeg gikk modell for min yndlingsbutikk Guess i fjor høst! Klikk på bildet under for å se video.

 

 http://www.tv2underholdning.no/linniKristiansand!

15.04.2011

57453-1-1302863277431.jpg
Herlig å våkne opp på hotell i Kristiansand. Dennis og jeg bestilte roomservice, så nå har vi kost oss med digg frokost. Må la det stå litt unna han, hvis ikke river han ned alt.. Imorgen skal vi til dyreparken, og det gleder vi oss begge til;) Vi kommer hjem på søndag, men så reiser vi til Geilo på mandag for å feire påske. Har et lite "oppdrag" her i vakre Kristiansand faktisk. Skal overraske 3 gutter som fyller 13 år Idag, og de er trillinger! Nydelige gutter som kun fortjener det beste! Vi var ute og kjøpte gave til de i går, så håper de blir fornøyde. Kjøpte Playstation 3, 2 spill og kontroller;) De hadde Wii, og Ps2 fra før av, så da må de jo få ps3 av oss;) Håper sola snart titter frem, for her er det regn. Blogger senere;) Smask 


Videoblogg om forrige episode

14.04.2011

Har laget en liten videoblogg om forrige episode av "Linni". Gleder meg til søndagens nye episode. Der får dere blant annet bli med meg på moteuka. Klikk på bildet under for å komme til TV2.-siden med videobloggene mine :)

 

http://www.tv2underholdning.no/linni/se-linnis-videoblogger-her-3459561.htmlGirls just wanne have fun;)

13.04.2011

Hadde jentekveld med Heidi og Sarah ikveld. Det var så koselig å ha de på besøk. Vi tok noen glass vin, pratet om gamle dager og nåtid. Snakket bl. a om hvor rart det er å tenke på at vi alle tre ble venner da vi var 3 år i Jong-barnehage. Shit, det er jo 22 år siden. Er ikke mulig at det er så lenge siden?? Og jeg som husker fra da jeg gikk der som om det skull vært i går.

 

Shit som tiden flyr! Nå 22 år senere er vi alle tre naboer og fortsatt gode venner, og det er så bra og koselig!

 

Ingenting er som ekte gode venner, og det er viktig og koselig å unne seg slike jentekvelder ;)

 

..Haha.. og mens jeg tar bilde av de, krangler de om hvordan de skal sitte osv.. haha, søtnoser! I love them <3

 

Det har vært en travel dag, men en perfekt avslutning å kvelden;)

 

 

Natta alle sammen;)

 

 Møte på Fornebu!

13.04.2011

57453-1-1302704302322.jpg
Ferdig i et superspennede møte med  www.fanbaseinc.com Gleder meg til fortsettelsen fra dette møtet. Nå er jeg på vei hjem og gleder meg sinnsykt mye til å se Dennis Mike! Skal lage noe digg middag til oss, men har ikke peiling på hva enda.. Noen forslag?


Back to work;)

13.04.2011

Vegard og Jørgen, klare til å filme portrettintervju til Linni-serien.
 

Litt om hvordan det er å være meg når jeg er syk.. Først må man stille opp på jobb enten man er frisk eller ikke..(Man får IKKE sykepenger! ;)


En ikke helt frisk "Linni" på jobb som Dere ser.. Legg merke til at man faktisk blir 5 kg større på tv'n?! Og brunere, men det er jo bare positivt;)

 ..Så man man skifte klær innimellom intervjuene, da det er til forskjellige episoder. Den rosa jakken er fra Moods of Norway!..Så ler man litt- "Haha",  og det er som vanlig Vegardgutten som intervjuer meg;)

 


ler enda litt til... og prater enda mer..


..helt til jeg må skifte til enda et nytt antrekk, og fortsette å prate! Toppen er fra Gina tricot!

..Og når man har gjort dette i 4 timer, så må man gjøre seg klar til et spennende møte på lysaker.

 

Tjohei hvor det går..

 

Så må man også rekke å svare på jobbtlf, jobbmeldinger og jobbmail innimellom!

 

Hvordan har dere dag vært så langt?

 

<3 SMASK <3Sminketips!

12.04.2011

 

 

Too Faced leopard love complexion perfection kit, inneholder bronze, blush og brighten. Det kan brukes til hele ansiktet, men er greit  å bruke de riktige fargene på riktige stedene.

 

 

Denne heter peach leopard bronzer og gir en farlig sexy glød. Den kan brukes over hele ansiktet og på halsen. Denne pink leopard brighten, drar du ned langs nesen, i pannen, på haken og under øyenbryn og på siden under øynene, altså rett over skinnbeina.Pink leopard bronzer er bestselgeren fordi den lyser opp ansiktet og gir en helt nydelig glød som ser naturlig ut. Den bruker du på skinnbeina og på siden i pannen.

 

Det som er så fint med dette sminkesettet er at du får alle 3 som vist på det øverste bildet, samt at det jeg prøvde å forklare dere nå med hvor det forskjellige skal bli lagt, står angitt på baksiden med bilder og tekst;)  

 

Før jeg blir intervjuet til tv-serien min har jeg som regel alltid tatt på mintoo faced leopard love, da jeg får den looken og gløden jeg vil ha;)

Du finner den på http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/9012290

 

Håper den faller i smak;)

 

Forbrukerområdet vil at jeg skal skrive under slike innlegg at det er REKLAME.

Synes det er litt merkelig at jeg må det i og med at jeg jobber som modell for www.makestyle.no og det gjør jeg kun fordi jeg kan gå 100 % god for produktene Deres. Jaja, men I guess: "rules, is rules";)

 

Si ifra hvis dere ønsker noe tips om mer sminke, for da fyrer jeg løs her;)

 

SMASK
matforgiftet, legevakten, og grandma har reist;(

12.04.2011
Har ikke orket å blogge pga at jeg er syk! Hjelper å få i seg sukker når man er syk, og hva er vel bedre enn sockerdricka?;)

 

 Var ute å spiste nydelig middag på lørdag med familien til Bernhard, Grandma var dårlig stakkars, så hun orket ikke å bli med. Senere dro Naboen vår Tom, broren til Bernhard og dama hans, Bernhard og jeg ut på byen en tur. Var koselig det, møtte bl. a to nydelige jenter som var superhyggelige, så vi delte bord med de. Har bilde av de, men ligger på iphonen min som jeg har glemt igjen hos Bernhard... Senere dro vi å spiste nattmat på Mc Donalds på Frogner, men det skulle vi ALDRI gjort. Etter 1 times søvn våknet jeg nok en gang med grusomme kramper i magen. Tok 2 paracet, gikk på do og så la jeg meg igjen. Det ble bare verre og verre og til slutt kastet jeg så sinnsykt opp og måtte på do samtidig, og det er jo typisk tegn på matforgitning. Herregud, det er fjerde gangen jeg blir det nå?! Jeg har så uflax!! Klarte ikke å gå fordi jeg hadde så vondt, men fikk til å ringe en taxi så vidt det var.. Og da jeg strevde meg ned til taxi'n, kjørte taxisjåføren i 100, fordi han trodde jeg holdt på å dø.. og skal jeg være helt ærlig, så trodde jeg det selv en liten stund.. Gikk inn på legevakten og klarte nesten ikke å forklare hva som var galt, da jeg hadde kramper og smerter herifra og til månen?! Hun snille damen som tok meg imot, tok meg inn med en gang og hjalp meg med å gå inn til et rom hvor jeg fikk ligge i en sykeseng mens jeg vente på legen. Jeg lå og vrei meg og skreik i smerte helt alene, og tenkte bare på Dennis. Bl. a at jeg måtte roe meg ned, og slappe av, for sånn jeg holdt på var ikke bra for meg osv, men det var så vondt!!! Det er faktisk det jæ... jeg har kjent noen gang! Til slutt kom den snille (og meget kjekke) legen inn og hjalp meg, han fant ut at det var matforgiftning. Jeg følte meg som en tulling der jeg lå og gråt og prøvde å holde kjeft... Han sa at det er helt grusomt å være matforgiftet, bl. a fordi tarmen trekker seg sammen og at det er det som gjør mest vondt. Æsj.. Fikk en sprøyte i stumpen og prøvde etter det å slappe av, men løp inn og ut på doen der for å kaste opp og gjøre andre ekle ting. Duppet av på sykesengen der, men våknet igjen av kramper.. dro i den snoren som tilkaller hjelp, og da fikk jeg en sprøyte tl i stumpen. Til slutt begynte det så smått å gi seg, og da hadde jeg vært på legevakten i 5,5 time.. De var så snille og bestilte taxi og fulgte meg ut. Dro hjem til Bernhard for der var jo gullungen min. Han møtte meg i døren med armene ut og løp bort til meg og gav meg VERDENS BESTE KLEM! Jeg slapp han ikke, og det gjorde heller ikke han <3 Jeg sa til han: " Mamma blir frisk som en fisk når hun ser deg lille venn". Gikk deretter å la meg og sov nesten hele dagen, og litt igår. Grandma stakkars var hjemme i min leilighet og beskymret, men Bernhard hentet henne og kjørte henne til han, så da sov vi alle sammen der til i går. Dessverre så måtte Grandma reise hjem i går fordi hun skal på sykehuset å hente mer medisiner, og det var jæ... å si"hadet" til henne. Vi gråt begge to! Lå og deppet i hele går fordi jeg ikke følte meg bra, savnet Grandma, Mamma og hadde en trist dag, men så ringte storebroren min meg, og da knakk jeg helt sammen i tlf.. Det var så godt å snakke med han å si hvor mye jeg savner Mamma og hvor urettferdig det er at ikke hun er her med oss.. så roet han meg ned og sa : "Tenk positivt, det er det du er flinkest til".. så mimret vi om diverse, snakket om livet generelt og så fikk han meg til å le, og det hjalp. Noen dager er vanskelig for ALLE mennesker. Uansett hvordan de har det, så har ALLE dårlige dager, og det er da man skal sette pris på det man har. Jeg setter pris på god helse og frisk sønn! Det er egentlig alt som betyr noe. Nr 2 for meg er kjærlighet! Alt annet kommer etter!

 

 

Idag føler jeg meg litt bedre, men fortatt ikke 100 %. Skulle egentlig være gjest hos showman i dag, men det klarte jeg ikke pga formen, så vi måtte utsette det.;(  Hadde gledet meg sånn, for jeg virkelig digger alle som jobber der!  

 

Prøver å jobbe litt hjemmefra, men er ikke så lett. Skal egentlig møte regnskapsføreren min og skrive under på noen siste papirer før det er klart, men vi får se hva jeg orker.

 

Imorgen skal jeg jobbe med Tv2-bliss serien, så må være ordenltig uthvilt til da.

 

Nå som jeg er på bedringens vei er jeg klar for å blogge igjen;)

Kommer noe sminketips senere;) Gled Dere!

 

Nå skal jeg prøve å få i meg noe mat fordi jeg har gått ned alt for mye på 3 dager og det er IKKE bra..

 

SMASK Litt trist sesongstart

10.04.2011

Håper dere likte første episode av den nye sesongen. Ble en litt trist slutt. Hva synes dere?

Klikk på videoen under og se klipp fra  epsioden.

 

http://www.tv2underholdning.no/gkn/derfor-graater-linni-paa-tv-3465880.html
Er det flere som gleder seg til i morgen?

09.04.2011

Da er det jo klart for første nye episode av "Linni"-serien på TV 2 Bliss. :)

Klikk på vinduet under og se klippet de har sluppet fra episoden. 

 

http://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-vasker-strippestanga-i-trusa-3465625.html

Jeg elsker denne sangen! blir så glad! og deler den med dere i håp om at dere også blir glade!

09.04.2011Mer fra første episode

08.04.2011

Her er enda en smakebit fra første epsiode av den nye sesongen på "Linni" som begynner på søndag.
Akkurat dette klippet ble filmet i fjor høst...

Du ser det ved å klikke på bildet under. :)

 http://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-og-bernhard-i-rumpekrangel-3465316.htmlEn herlig dag ;)

08.04.2011Dennis Michael  hadde besøk av den vakre kusinen sin, Delara, som han er såååå betatt av;) De er verdens nydeligste når de leker sammen <3<3<3 Var så koselig å ha storebroren min og Delara på besøk idag altså.

 

Mens jeg ordnet meg til Tv2-bliss festen for sesong 2 av "Linni" serien og "Petter elsker Mari" serien, fikk godjenta bade i badekaret og sminke seg sammen med meg. Det er det beste hun vet. (Minner veldig om meg da jeg var liten;)

 

We love makeup!!!Verdens beste Grandma satt barnevakt for oldebarnet sitt <3  JA, vi har skinnet Dennisen så han får tykt og fint hår til sommeren;)

 Min herlige venninne , Anette Bøe , kom på festen bare for min skyld sa hun?! Hun er så GOD og SNILL, og jeg er så glad i denne damen. Vil aldri glemme de fantastiske 4 dagene vi hadde sammen under innspillingen av 4-stjerners middag. Fikk meg jo 3 nye venner for livet!

 

 
Kjell Even og Elin er å se i Linni-serien, så de var selvfølgelig på festen. Fineste parret<3 Btw, Øynene deres lyser ALLTID i mørket?! GOSH!

  

KVELDENS OUTFIT!

Kjolen min er fra Acne. Forelsket meg i denne, og den har bl.a bar rygg. LÆKKERT? ;)


..den er skrå foran med en slags flette på venstre skulder.Skoene mine er fra D&G og de elsker jeg.

 

Mari snuppa og jeg viser frem de ganske så like kjolene våres, begge fra Acne. Jeg går ALDRI uten bh, da det blir for flaut for min del. Er pinlig hvis jeg fryser, og brystvortene strutter ut. haha, så jeg MÅ alltid ha på bh;))) Her har den glidd litt opp, men når jeg dro den ned, vistes den ikke, og godt er det;)

 

  

Vi dro tidlig hjem fordi folk skal opp tidlig imorgen, og jeg måtte hjem til Grandma. Feste kan man alltid gjøre, men personlig syns jeg det er mye morsommere å være sammen med Grandma når hun først er her;)


Kjøpte selvfølgleig en kebab alle sammen før vi dro hjem.

 

Trykker du på linkene under kan du lese om kvelden, samt se på videoer:

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10091919

 

http://www.kjendis.no/2011/04/07/kjendis/linni_meister/tv_og_medier/tv_2/16111103/ (Ser ut som jeg er gravid på dette bildet, men er IKKE det altså. haha.. Tror kjolen blåste opp her?! I don't know;)

 

 

http://www.tv2underholdning.no/gkn/naa-snakker-han-om-bruddet-3464223.html

 

http://www.seher.no/867048/bernhard-snakker-for-forste-gang-ut-om-bruddet-med-linni

 

http://www.side2.no/underholdning/article3127539.ece

 

 

Snakkes, for nå skal jeg legge meg;)

 

SMASK

 

 Bare 2 dager igjen!

06.04.2011

TV 2 Bliss har begynt å slippe klipp fra første episode av "Linni". Serien har sesongpremiere kl 19.55 på søndag. Her er Bernhard og jeg på tur i Ferrarien. Klikk på bildet under og se video!

 

http://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-og-bernhard-maatte-selge-droemmebilen-3463454.html


 Grandma burde vært med i Bingobanden;) Hun er crazy-cool!

06.04.2011

Vi kjørte innom Bernhard igår for å legge Dennis, og for å se på 4 stjerers middag som han hadde tatt opp, mens vi hentet Grandma på flyplassen. Ble til at vi sov over der, da det ble sent, og dermed måtte Bernhard sette opp den oppblåsbare sengen i stuen. Grandma beviste for oss at selvom hun har overlevd 2 ganger kreft, 2 lungebetennelser, hjerteproblemer, høyt blodtrykk, og er i en alder av 86, er det ingenting som stopper denne fantastiske dama fra å ha det gøy! Håper virkelig jeg er like sprek som henne når jeg blir 86;) Jeg vet at jeg høres ut som flipper når jeg ler, men det er nå denne rare latteren jeg har;) Haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

Grandma <3 (grusomt bildet av meg, men nydelig av henne ;)

Har jo selvfølgelig bakt boller til oss idag. Jepp, jeg er virkelig en bolle-elsker!

 

Ikveld kl:19:30 er jeg å se på 4 stjerners middag på Tv-Norge, og idag er det jeg som lager middag. Tuller selvfølgelig mye, men må jo lage bra Tv;) Jeg tror kokken ble så sint på meg når jeg lagde dessertpose fra TORO at han "ramlet av stolen".. haha. Den er jo drit god! Og Jostein Pedersen var HELT sikker på at den var hjemmelaget, så der fikk kokken DEN i trynet ;) Haha.. Jeg har hatt møte med blogg.no sjefen,Rafiq. Det er alltid like spennende og interessant! Kommer sna

05.04.2011

57453-1-1302012527643.jpg
Jeg har hatt møte med blogg.no sjefen,Rafiq. Det er alltid like spennende og interessant! Kommer snart noe nytt og spennende på bloggen min som jeg tror dere vil like;) Ellers gleder jeg meg som en liten unge til ikveld, for da skal vi hente Grandma(bestemoren min) på Gardermoen. Savnet henne så fælt at jeg bestilte flybillett til henne for å få henne hjem fra Stavanger. Bestilte ikke flybillett hjem til henne, da det virkelig IKKE haster;) Hun gleder seg skikkelig selv, så nå skal vi kose oss. Hun savner bestefaren min så mye etter at han døde, og hun trenger å få oppmuntring i hverdagen, samt å kose seg med barnebarna og oldebarna sine;) Jeg elsker virkelig bestemoren min, og et liv uten henne er helt utenkelig for meg.. Er så glad for min Grandma!!


Ikveld (Mandag) på Tv-Norge er jeg å se på 4 stjerners middag, med en fantastisk gjeng;)

04.04.2011
Det går på TVN idag og fram til torsdag kl:19:30 ;)

 

Skal du se på? Jeg vet ikke om jeg tør.. ble noen glass ja;))Se video fra sesong 2!

03.04.2011

Klikk på bildet under og se smakebiter fra den nye sesongen av "Linni", som begynner på TV 2 Bliss i kveld kl 19.55!

Enjoy!

http://www.tv2underholdning.no/gkn/beilerne-staar-i-koe-for-linni-3459544.html
Ingen tur uten CASINOOOO!

03.04.2011

Jeg elsker Casino!! Skulle ønske det fantes Casino i Norge og at jeg eide det;)

 

 

Da vi var på vei inn i Casinoet hørte jeg en norsk guttestemme bak meg si:" Skal du spille på Casino nå, Linni". Det var 2 hyggelige gutter fra Norge som vi ble ganske godt kjent med etterhvert. han til venstre heter Petter og han til høyre heter Jonas. Det skjer ofte at når gutta skal spandere drink på meg så blir det til at de kjøper Jeger Meister. Haha, "lurer på hvorfor". Jeg pleier da å spørre om de kjøper det til meg fordi de er "jegerne" og jeg er  Meister. ;)

 

Personlig er jeg mest glad i vin! ;)

 

Jeg gikk i 0 ca. Vant like mye som jeg spilte for, og det samme tror jeg Bernhard og gutta hans også gjorde;) Null er jo bedre enn minus! ;)

 

 

Nå skal vi snart reise hjem, og Herregud som jeg gleder meg til å holde sønnen vår i armene mine igjen.<3Shopping in Litauen.

02.04.2011

 

Shopper nesten bare når jeg er ute å reiser. Fant noen drit fine Dolce and Gabanna sko som var verdt hver eneste krone.. Stod å tenkte lenge, men bestemte meg til slutt å kjøpe de, da jeg kan bruke de til så mangt;) De er gjennomsiktige med blonder på. Pretty shoes;) 

Fant også dette skjørte fra D&G, og det satt fint på.. 

..og bak;) Det er jo viktig!Fant denne Armani t-skjorten på Armani store, og eneste grunnen til at jeg kjøpte den var pga den røde halspynten som hørte til....-Og da jeg kom ut av butikken forstod jeg ikke hvordan det kunn koste så mye som det gjorde, men det var fordi den røde halsdingsen egentlig ikke hørte til, og hadde en egen pris. En meget STIV pris. Kostet skjorta, men er vel verdt det da, da den var så fin til "skjorta";)

 

Hva likte Dere best?

 

Jeg tenkte ihvertfall å ha på de D&G skoene på Tv2-bliss festen på torsdag;)I feel like I'm on the top of the world!

02.04.2011

 

 

Okey.. De siste 2 årene har jeg fått heftig flyskrekk, og det rareste er at jeg ikke kjenner noen som har flydd mer enn meg.. Det begynte sakte men sikkert å komme etter at jeg begynte å se på air crash investigation på Nathional Geographic. Jeg vet, drit smart! Jeg vet at jeg ikke skal se på det, men når det er på så jeg bare se på. Tror også jeg fikk det mer etter at jeg ble mor.

 

Da vi gikk på flyet på Gardermoen sa jeg til de andre at Jostein Pedersen hadde sagt at det første han gjør når han skal fly, er å gå bort til flyvertinnene/verten å si at det første han må er å få et glass med gin and tonic, da han har veldig flyskrekk.

Vi satte oss ned på første rad og hadde verdens snilleste mann til flyvert. Fortalte at jeg hadde flyskrekk og så spurte jo han hvorfor jeg har det, og da svarte jeg: "Fordi jeg har sett for mye på Air crash investigation, DUM som jeg er!" Så svarte han: "Men det må du ikke se på det , men det kan jo være lærerikt" og da svarte jeg: "Ja, jeg lærer bl.a at man dør momentant, når noe går galt;(..." Og så sa han at hvis det hadde vært så farlig som det jeg trodde hadde han hatt en annen jobb;) Det roet meg faktisk veldig ned. Da vi tok av begynte han å fortelle om at det problemet som er vanligst når det oppstårl komplikasjoner er når det kommer fugler i propellene. GOSH! Det sa han mens vi tok av... haha.. jeg fikk litt noja og sa at jeg bestemte meg for å prøve å finne opp noe som får fuglene til å styre unna når flyene tar av og lander.. Han sa at de bruker Ørner for å skremme bort fuglene før de tar av. KULT! Lærer noe nytt satdig vekk jeg;)

 

Da vi omsider kom opp i luften fikk jeg et lite glass med gin and tonic. Var ikke turbulens i det hele tatt og jeg følte alt gikk fint.. helt til han herlige flyverten vinket meg bort til cockpiten???! Så pekte jeg sånn diskre på meg og sa: "JEG? NEI,NEI, det går fint nå altså" så løftet jeg opp det lille glasset mitt med gin and tonic og smilte. Så sa han:" Nei, kom hit! Du må hilse på pilotene!" De andre jeg reiste med smilte å sa:"Kom igjen da Linni, er jo bare kult!" Jeg ble selvfølgelig drit flau, men reiste meg opp og gikk inn i cockpiten.  

Der satt det to flotte piloter, akkurat sånn man forestiller seg at de ser ut.  De sier: "Vil du sitte her?" Å jeg ble så varm at jeg ble gjennomvåt på ryggen, da jeg både var flau, nervøs, stresset og hjertet slo drit fort. Det siste jeg ville var å forstyrre de som sitter med livene til alle menneskene på flyet i sine hender! Siste jeg ønsker er jo ulykke, og jeg er jo en ufrivillig dramaqueen såeee... MEN, kunne ikke takke nei til et slikt tilbud, så jeg satte meg ned, og de spente meg fast. FY FAEN om jeg få lov til å banne denne ene gangen. Det er det SYKESTE jeg har opplevd i hele mitt liv (bortsett fra da Dennis kom til verden så klart) Jeg ble som en liten unge og ble helt målløs! Jeg sa: "Fy søren, dette er ikke det verste kontoret man kan ha! Det må jo være verdens beste arbeidsplass!" De smilte og sa at det var de helt enig i.

 

 

 

 De viste meg hva de forskjellige prikkene, trekantene osv på skjermen betød, og forklarte om det ene og det andre.Jeg lurte på om de virkelig kunne alle de hundrevis av knappene utenat, og da svarte de jo at det er forutsetningen for å kunne bli pilot;) Det tror jeg på for å si det sånn.  Tror aldri jeg har fulgt med bedre når noen har prøvd å lære meg noe;) Og jeg følte at det hele var surrealistisk. Herregud som jeg koste meg..

 

 
Det siste Bernhard og de sa til meg da jeg gikk inn i cockpiten var:" Ikke flørt med de da Linni, da kan det bli farlig..haha"  Jeg tenkte; "haha, morroklumper, jeg flørter da ikke" helt til jeg bare: "Fy søren, ikke nok med at dere har verdens kuleste jobb, men det er jo skikkelig sexy å være pilot." ÅÅÅÅh, typisk meg å slenge sånt ut.. De bare smilte og lo da jeg sa det. Så tar han ene piloten opp mikrofonen og sier at vi skal lande om 20 min. Flyverten sier at jeg kan komme ut igjen, slik at navigatøren kunne komme inn, men da sa kapteinen(påbilde nr,1) at de helle ville ha meg der enn han , så nå var han byttet ut. haha.. Flyverten lo og sa at det var grei, så da skulle jeg sitte der under landing. De spurte om jeg ville lande med de, og da slo hjertet mitt i 200.. Selvfølgelig ville jeg det. Hvor ofte får man lov til det liksom? De tok på meg høretelefonene og så snakket vi til hverandre gjennom en mikrofon som satt fast på hodetelefonene. Jeg har aldri følt meg kulere noen gang. Jeg vurderer å skifte yrke altså..

 

Tårnet snakket med oss, og vi gikk lavere og lavere. De fortalte at det var sidevind, så det kunne bli noe humpete landing, da sidevind er det vanskeligste å lande med. Jeg holdt godt fast i stolen min.. MEN, tror dere ikke han på bildet nr.2, landet PERFEKT! Og jeg klappet i hendene som en liten unge å sa: "DET ER DEN BESTE LANDINGEN JEG HAR VÆRT MED PÅ I HELE MITT LIV!" Så sa kapteinen til meg:"Du må ikke skryte for mye av han nå, se han blir stolt da. haha.." .  Viste min evige takknemlighet på at jeg fikk oppleve dette ved å gi de en stor klem å takke de 100 ganger. 

 

Det var virkelig en frihetsfølelse og en lykkefølelse jeg ALDRI har kjent før i HELE mitt liv?!

 

Jeg er så heldig som fikk oppleve dette.Tenkte inni meg at noe riktig må jeg ha gjort i livet mitt for å få lov til å være med på dette. ;)

 

Jeg befinner meg nå i Litauen, og koser meg ihjel. Vi reiser hjem imorgen og da gleder jeg meg til å se vår lille fantastiske sønn, som koser seg ihjel med besteforeldrene sine i Snertingdalen;)

 

Hva jeg gjør her? Business trip;)

 


 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits