Den største skatten av de alle !

31.03.2012

 

På vei til butikken med kjekken for å handle litt påskepynt og påskegodt.

 Jeg spurte om han kunne "pose" for meg da jeg tok bilde - Haha ! Forstår ikke hvem han har det fra.. ;)

 

 

Pyntet litt til påske da vi kom hjem. 

Er så koselig å få kort og gaver som Dennis Michael lager i barnehagen. Alt han lager er gullverdt for meg og kan ikke måle seg med alle skatter i hele verden, da han er den største skatten for meg.

 

 

Lagde deilig Indisk til middag og Dennis hjalp selvfølgelig til.

 

 

 

Flink å brette serviettene.. 

Nam-nam ! 

Sofakos <3

Haha ! Er så herlig å ha Dennis i armkroken min og le av alt og ingenting.

 

 

 Haha.. Halleluja, det er liv i denne stuen !

 

Elsker de rolige helgene hvor jeg bare koser meg alene med sønnen min <3

 

Nå ser vi på Bambie Disney channel og koser oss.

 

Håper dere alle har en fin kveld.

 

Stor klem fra Linni og Dennis <3 Godgjengen sjæl.

31.03.2012

 

  

Igår var jeg ute og spiste med verdens beste gjeng. Petter, Mari og vår gode venn Vegard som også er produsenten til seriene våres.

 

Jeg blir alltid så godt humør når jeg er sammen med denne lille familien min. Gleder meg til det nye "prosjektet" vårt.

  

Fikk verdens fineste gave av verdens beste Vegard, det var en kalender med masse bilder av Dennis og meg pluss en dritlekker maske. Herregud så utrolig koselig !

 

 

 

Mari-snuppa og kjekken Vegard. 

 Petter'n og Linni, de litt utenom det vanlig kan man si..

 Haha.. Ler så godt av denne herlige karen. 

Hva syns dere om masken min? Haha - den e bærre lækker ! 

De har nok de beste østersene på restaurant Ni og tyve. Nam-nam !

 

 

 

Spiste deilig sjømat til middag.

 

Godjenta mi ! Den masken forble på resten av kvelden, og godt var det.. (internt;)
Det var en perfekt kveld og jeg gleder meg til vi ses igjen.

 

Håper dere nyter det fine påskeværet.

 

Linni <3 Treningstips !

30.03.2012

Det er ikke lenge til bikinisesongen, så hva er vel ikke bedre enn å gjøre øvelser som virkelig gir resultater ?

 

Neste gang du trener sammen med noen,  anbefaler jeg dere å gjøre øvelsene under.

Det er ikke alle som syns det er like morsomt å trene, da passer slike slike øvelser som anvist på videoene under perfekt ! Treningen blir gøy samtidig som det gir gode resultater.  

 

Ryggøvelse

Det finnes forskjellig vekt på de ballene, så finn en vekt som passer for begge !

 

 

 

Mageøvelse. 

 

 

 

Mageøvelse

 

Prøv det !

 

Lykke til og enjoy !

 

 

Linni <3

 Det skader ikke å spare penger!

28.03.2012

ANNONSE

 

 

  

 

 

Du har kanskje handlet eller handler en del på nett? Visste du at ved å være medlem på kickback.no kan du få tilbake penger når du nettshopper!

 

 

 

Kort fortalt så er www.kickback.no omtrent som Trumf-kortet, men bare for netthandel. Som bruker av Kickback.no får du penger tilbake hver gang du handler i butikker som Nelly, Asos, Ellos, New look, Miss Selfridge, Heppo, Brandos, La Redoute, lookfantastic, Blush, feelunique osv. Over 150 forskjellige nettbutikker innen kosmetikk, klær, reise, elektronikk osv. er med. Det er ikke rart de har masse fornøyde brukere, da de betaler daglig ut tusenvis av kroner til deres medlemmer.

 

Mange lurer kanskje på hvordan det kan være mulig? Svaret er ganske enkelt, nettbutikker bruker store summer på markedsføring for å tiltrekke seg kunder. Ved å bli med i en tjeneste som Kickback.no kan nettbutikker bruke noe av sine markedsføringskroner på holde deg som kunde lojal fremfor å hele tiden jage etter nye kunder. Butikkene betaler nemlig Kickback.no for å skaffe nettbutikkene kunder og disse pengene havner i din lomme. Enkelt, genialt og helt gratis å bli med.

 

Du kjøper produktet og betaler som vanlig, og i etterkant blir salget registrert og du får tilbake penger på din Kickback-profil. Disse kan du veksle inn i massevis av gavekort, eller et vanlig VISA-kort som kan brukes i alle butikker. Du trenger altså ikke å bruke «kickbacket» på spesielle nettsider, men på akkurat det du ønsker. Utrolig lettvint og genial måte å spare penger på!

 

 

 

Klikk her hvis du vil registrere deg, det er selvfølgelig gratis: https://kickback.no/invitasjon/2159249

 

 

 

Se gjerne videoen under for en demo:

 

 

 

 God handel folkens ;)

 

<3 Linni <3

 Fremtidig morro..

28.03.2012

 

Hadde et meget produktivt møte med Therese og Kjetil fra blogg.no 

Vi nærmer oss lanseringen..

 

Dette er bra og jeg gleder meg til vi kan fortelle dere hva det er vi driver med.

  

Viktig å regne på riktige tall for alle sin del.
Blid og fornøyd kan man si..

 

 

Bloggen min blir ny om ikke så lenge , så stay tuned.

 

Håper dere koser dere i det fine været.

 

 

SMASKDeilige dager !

28.03.2012

 

Startet dagen igår med lunsjmøte med Marianne på yndlingsrestauranten min Nodee. Hun er en av yndlingsjournalistene mine og vi koser oss alltid på møtene våres.

 

 

Etter møte dro jeg åog møtte min gode venn Mari på Lektern på Akerbrygge. Det er så lenge siden vi har sett hverandre, så det var ordentlig koselig å se henne igjen! Vi koste oss i solen med et glass Rosè og pratet om alt. Vi skal gjøre en god del morsomme jobber sammen fremover og gleder oss veldig til det. Du finner bloggen til godjenta mi her: http://blogg.tv2.no/mari/

  

Plutselig dukket min bestevenn tilfeldig opp på Lektern med jobben hennes. Vi ble så klart sykt glade da vi så hverandre, og endte opp med å sitte sammen i det fine været og kose oss alle sammen. Herregud for et fantastisk vær og for en fantastisk dag, sier bare jeg.

  

Idag hadde vi en fantastisk fin morgen.

 

Dennisen fikk den kuleste leken av en god kompis av oss og ble så glad ! Er ikke så rart han ble det, ettersom det var et helikopter som kan fly og som lyser. Det var dritkult og vi hold nesten på å le oss ihjel da vi prøvde det ut, det var ikke akkurat lett, men sykt morsomt da det kræsjet overalt.. Jaja, øvelse gjør Meister. ;)  

 

 
Kuleste leken til den kuleste gutten.

 

Ingenting er bedre enn å starte dagen rolig og idyllisk på morgenen.

 

Nå skal jeg ut i et møte og skrive kontrakt, det blir bra !

 

SMASK En engel i blandt oss..

27.03.2012 

Sarah var så snill å ta med Dennis Michael hjem fra barnehagen igår. Vi bor jo rett ved siden av hverandre og hun jobber jo som dagligleder i barnehagen hans, så det er ikke akkurat en stor jobb.

 

Se så flott hun er gravid ! Nå er det bare 2 mnd til lille gutten vår kommer, vi gleder oss masse ! Husker hvor flott jeg følte meg da jeg var gravid.. Vanskelig å forklare egentlig, men en slags stolthetsfølelse fikk jeg, da jeg gikk med struttemagen min ute blandt folk (på de høye helene mine..)

 

 

 

 

Slenger med et bilde fra da jeg selv var gravid, helt sykt å tenke på Dennisen lå inni magen min der?!

 


 

 Her var det kun 30 min igjen til jeg skulle få se min vakre sønn.

  

.. - og se på han nå - haha ! Sarah og jeg holdt på å knekke sammen i latter da Dennis gikk inn døren og stod og lagde grimaser til oss fra den andre siden av vinduet.

 

 

Haha - hjelp ! Hva har jeg lagd ?!

 

Han er crazy-cool!

 

 

 

  

Han fikk faktisk middag på sofaen igår, men det er lov til å skjemme bort barna sine i ny og ne. Se som han koser seg da. Han er drit sær i matveiene, og liker det enkelt og godt. Han er sunn uten at han vet det, for han spiser verken ris,  poteter, saus e.l. Igår ville han "baje" ha fiskepinner med masse grønnsaker til. Enkelt, sunt og godt for en liten skjønnas.   

 

Det skal sies at Dennis er flink til å skjemme bort Mamma'n sin også. Jeg la meg inntil han igår da han så på barne-tv, og spurte om han kunne stryke meg i håret. Det er det beste jeg vet og han er så flink til å gjøre det.  "Jeg kose håje Mamma"  Åååh, det blir jo bare bedre og bedre å være Mamma for hver dag som går. De er nusselige når de er bebiser, men det er nå det virkelig er gøy! Han har jo fått sin egen personlighet, prater masse, gjør de rareste ting og er dritmorsom! (Takk Gud for at han arvet min humor..;)

 
<3 Stund <3


Flasken har alltid vært kosen hans. Dennis har jo aldri brukt smokk eller noe koseklut, bare flasken og den får han kun før han skal sove.

 

Det er ikke noe fasitsvar på når barn bør slutte med flaske, men folk har jo sine meninger. Selv sluttet jeg med flaske da jeg var 4,5 år og sugde på totten til jeg var ti, og jeg har aldri brukt regulering eller lignende. Jeg har alltid sagt: "La barn være barn!"  Så lenge Dennis har det bra og koser seg, kan han få bruke flasken. Han slutter nok snart uansett,  de fleste vennene hans bruker også flasken sin enda, eller smokk.

 

Noen foreldre er så hysteriske når det gjelder slike ting, da tenker jeg: "Take a chill-pill"  og til de av dere som mener noe om flaskebruken til mitt barn " That's none of your f***** business." Han "chiller'n" helt, og det burde dere òg.  

 

 

 

Er så takknemlig for at akkurat denne lille engelen ble sendt ti meg!

 

 

Gleder meg virkelig på Sarah og Elhami sine vegne og vet de vil bli helt fantastiske foreldre.

 

 

SMASK

 

 

 

 Northug og jeg i pokerduell.. haha..

26.03.2012

Herregud så gøy vi hadde det under innspillingen. Kristian er en fantastisk herlig fyr !

Det gikk igår på nrk3, og hvis dere gikk glipp av det kan du trykke på linken under og spole til 20:00

Have fun: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/836090/ 

 

 

SMASK

 

 Handelsportal.no

26.03.2012

ANNONSE!

 

 

Du finner alt du trenger til din iphone, ipad, samsung, smykker og klokker på www.handelsportal.no

 

Jeg bestiller alt til min iphone og ipad på www.handelsportal.no De får inn nyheter hele tiden, så det er bare å holde seg oppdatert.

 

Soft pink pearl armband


Nydelig armbånd.

Du kan f. eks bruke flere sammen for en stilig effekt, gjerne i forskjellige farger. Finnes matchende øredobber og anheng med kjede også. Du finner det på   http://handelsportal.no/produkt/smykker/annet/soft-pink-pearl-armband

 

 

Praktisk og flott etui som beskytter din iPhone 4 eller iPhone 4s meget stilfullt.

Finnes i flere farger

 

Du finner de på http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-flip-etui/iphone-4-4s-lux-t-talk

 

 

 

 

 

iPhone 4 & 4S - Sort bling deksel

Dette dekselet er jeg fornøyd med, da det passer til alt ! http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-sort-bling-deksel

 

iPhone 4 & 4S - Hvit bling deksel

 

Vurderer å skaffe meg dette vakre dekselet; http://handelsportal.no/produkt/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel/iphone-4-4s-hvit-bling-deksel

 

 

 

 

Masse bling-bling deksler finner du på http://handelsportal.no/butikk/iphone-4-4s/iphone-4-bling-deksel

 

 

Håper du ble glad for tipset og finner noe du liker.

 

 

<3 Linni

 

 

 

 

 

 

 

 

 Herlig helg med gode venner og godt vær.

25.03.2012

¨

 

Henriette og jeg satt på Akerbrygge i det flotte været på lørdag. Koste oss med blåshell, reker og noe ekstra godt i glasset mens vi slikket sol. Herregud som vi koste oss, men det har vel de fleste gjort i helgen. 

Var bl. a  sammen med en av mine bestekompiser i helgen.

 

Johan er en Svensk kar som virkelig er helt fantastisk, jeg er så utrolig glad i denne crazy mannen ! Verdens beste Johan! (Jeg er ikke kvitt forkjølelsen enda, så ser litt sliten ut..) 

Verdens beste venn og jeg har hengt sammen hele helgen og hatt det helt fantastisk som alltid !

 

Torsdag var jeg innvitert på middag hos Noman, sammen med noen kompiser.

 

Han lagde en Iransk rett som smakte utrolig godt!

 

 

 

Var så koselig å se han igjen etter vår fantastiske tur til Sri Lanka med Nrk.

Vi hadde det utrolig hyggelig som alltid på middagen og jeg gleder meg allerede til neste gang.

 

 

 


Takket være alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt, har jeg kost meg kjempemasse hele helgen. Livet ville ikke vært det samme uten akkurat DE!

 

Kjenner det skal bli godt å komme igang med en ny uke nå, mye spennende som skjer og det er bra !

 

Håper dere alle har det fint.

 

 

SMASKAmbassadør for Koskenkorva.

23.03.2012

 

 

 

Jeg har vært i møte med Ronnie Ottem og sjefen for Kosekenkorva . Ronnie og jeg skal sammen bli ambassadører for Koskenkorva .

 

Koskenkorva er på leting denne våren etter Norges beste bartender , som skal kåres rett over sommeren av bl. a meg. Dere må gjerne tipse meg om gode drinker , men det må innholde koskenkorva . Vinneren kåres på et stort party , der 10 utvalgte bartendere skal konkurrere om å bli den beste.

 

Vi skal gjøre en photoshoot neste uke i forbindelse med dette, og jeg tror det kommer til å bli ordentlig kult.

 

Dita Von Thees, (ekskona til Marilyn Manson), og Eva Mendes har også vært ambassadører for Koskenkorva.  

 

Dita Von Thees.

 

 

 

Eva Mendes.  (Digger denne dama)

 

 

 

 

Elsker disse bildene og gleder meg masse til photoshooten min med Ronnie Ottem nete uke.

 

Dette skal bli gøy !

 

 

SMASK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Jeg har fått en liten Mozart i huset..

20.03.2012

 

Haha, det han gjør fra 0:25 - 0:35  imponerte meg skikkelig altså ! Han er min lille mini-Beethoven/mini-Mozart ;)

 

Herlig med en 2,5 åring i huset altså.

 

Jeg har hatt  han hjemme fra barnehagen i hele dag og vi har bare kost oss !

 

Deilig med Mor og sønn dager.

Kvalitetstid med Dennis Mike er det beste med livet mitt.

 

SMASK Gode mennesker er det beste jeg vet !

19.03.2012
 

Har som sagt ikke vært helt frisk i det siste, men kom meg ihvertfall ut..

 

En god kompis av meg tok meg med til dette stedet på søndag, og da føltes alt plutselig bra når det egentlig ikke var det..

 

 

 

 

  Er så takknemlig for de menneskene jeg har i livet mitt som gjør meg glad !

  

  

Hentet sønnen min tidlig i barnehagen idag. Kjente tårene mine begynte å presse seg på da Dennis kom løpende mot meg med åpne armer og ropte "MAMMA".  Herregud, DEN følelsen. Blir ekstra følsom når det er noen dager siden jeg har sett han sist, så det var ordentlig godt å se han igjen.

 

Ifølge Sarah (Dagliglederen i barnehagen hans), har alle vært syke i det siste, opptil flere ganger (Virus, omgangssyke, feber osv), untatt Dennis, han har et bra immunforsvar hvertfall.

 

Er litt snufsete og hoster litt, ellers er han i tipp-topp form.

 

Dennis Mike insisterte på å få "GJØT"  som han kaller det. Spiste 2 skåler med "gjøt" og sa: "Mamma det æ godt med gjøt " - Haha ! Nydelige lille ungen min.

 

Etter vi var ferdig med å spise dro vi bort til en barnehage som ligger rett ved der vi bor.

 

Om vi har kost oss idag.

 

 

Tøffere enn toget !

 

 

 

Ufo..

 

 ..- med verdens søteste alien <3

 

 

 

Iq-test ! Bare å melde han inn i mensaklubben nå ;)


 


 

Graver etter gull til Mamma'n sin - HEIA DENNIS!

 

 

 

 

 

 

 


 


Måtte skrubbe Dennis ekstra godt bak ørene etter at han hadde lekt ute.

 

 

 

 Dette er en ekte bademann.

 

 

 

 

 

Når man ikke er helt i form finnes det ikke noe bedre sted å ligge enn i akkurat denne sengen. Her sov jeg faktisk som en stein - haha ! Onepiece er det beste å sove i spør du meg..

 

 

Var bl.a på  veldedighetsball i helgen for SOS-barnebyer, det var en helt fantastisk kveld full av engasjement og overraskelser. All respekt til Ung-SOS, frivillige for SOS- barnebyer, som bidrar inn til SOS-medisinske senter i Siteki i Swaziland. Det medisinske senteret vil gi familier tilgang til grunnleggende helsetjenester, svangerskapskontroller samt tiltak mot HIV/aids. Ved å forlenge livet til hivpositive og aidssyke omsorgspersoner, forebygger de at barn blir foreldreløse. 

 

Her er de flotte jentene som stod bak hele arrangementet. Er glad for at det finnes så gode mennesker som De, som hjelper og får folk til å hjelpe de som virkelig trenger det.

 

Det står det så stor respekt av og jeg er glad for det lille jeg kunne bidra med.

 

 

Var utrolig koselig å møte min gode "gamle" venn Mathias igjen som stod for serveringen. Tusen takk for Champisen ;) Haha ! (Internt)

 

 
Elisabeth Andreassen er en rå dame som virkelig vet hvordan man skal opptre på en scene - GOSH! Har jo alltid elsket henne, og kommer ikke akkurat til å elske henne mindre etter at jeg fikk sett henne opptre live.

 

 

Ellers var jeg i et møte hos Nrk idag med bl. a  Assad Siddique.

Da Assad var gjest hos Nytt på Nytt, satt han bl. a med en << I love Linni >> t-skjorte. Haha! Sykt hyggelig for meg da.

 

 Glemte å ta bilde av han idag, så stjal dette fra google ;)

 

 

Assad er et utrolig bra menneske og jeg gleder meg allerede til vårt neste møte.

 

Forteller mer om møte vi hadde idag når jeg kan.

 

Nå tar jeg kvelden folkens, det skal bli godt å legge seg inntil kjærlighetsklumpen min som ligger i sengen til Mamma'n sin idag, siden han ikker er helt i form. Vi skal sove lenge imorgen og kose oss.

 

Håper dere har det bra.

 

Natta ;)

 

 hårreisende tips.

19.03.2012

ANNONSE!

 

Hair extensions fra www.luxushair.com kommer fra India.

 

Indisk hair extensions er blant det beste i verden når det kommer til hårkvalitet, så www.luxushair.com er stolte av sine hair extensions! Hair extensions fra LuxusHair er laget av 100% menneskehår, det betyr at du med fordel kan behandle ditt hair extensions akkurat som ditt eget hår! www.LuxusHair.com = HAIR EXTENSIONS MED KVALITET.

 

 

Ønsker du mere fylde i håret? Er du lei av å vente på at håret ditt skal bli langt? Fortvil ikke, da kan du imellomtiden bruke hår fra www.luxushair.com

 

 

 

CLIPON STANDARD 50 CM HAIR EXTENSIONS

CLIPON STANDARD 50 CM HAIR EXTENSIONS

 

 

CLIPON MEDIUM 50 CM HAIR EXTENSIONS

 

Det er også alltid fri frakt på alle varene deres.

 

 

Håper du ble glad for tipset.

 

 

SMASK

 

 

 

 

 

 

 Se her..

19.03.2012

 jeg ønsker meg ikke flere barn

Her kan dere se noe av det vi pratet om da jeg gjorde intervju for http://www.seher.no/892164/linni-meister-onsker-seg-ikke-flere-barn

 

Jeg har verdens beste sønn og trenger ikke noen andre enn han.. (Foreløpig;)

 

 

 jeg ønsker meg ikke flere barn

 

<3 Mammasin <3

 

Sjuklingen..

16.03.2012

 

Hei folkens ;)

 

Jeg har blitt litt syk, så har for det meste holdt sengen.

 

Ble skikkelig i dårlig form etter at jeg leverte Dennisen til Bernhard igår. Flaks at jeg ble syk samme dag som Dennis skulle til faren sin, slik at jeg da forhåpentligvis rekker å bli frisk igjen til jeg får han tilbake.

 

 

 
Selvom jeg ikke er 100 % frisk, så fikk jeg gjort unna noen jobber og intervjuer igår. Hadde en fantastisk dag på akerbrygge med herlige Anders fra www.seoghør.no 

 

 

Sier ifra når det kommer.

 

 Herlige Anders fra www.seoghør.no 

 

  

Tenkte bare å slenge med oppskriften til min deilige "Meister-kyllingsalat" ;) Den hjelper virkelig på kroppen når jeg ikke føler meg helt frisk.

Det er viktig at man passer på å få i seg noe sunt og godt som gir deg masse vitaminer, og da slår ikke en deilig, frisk kyllingsalat feil altså.

 

Jeg bruker:


Avocado

Paprika

Isbergsalat

Tomat

Rødløk

Stekt kylling

Agurk

Mais

Fetaost

Cashew nøtter

pinnekjerner

Cottage chees

 

Kuttes opp og blandes sammen med oljen fra fetaosten. 

 

NAM-NAM! 

 

 

Ellers er det helg og jeg gleder meg til å tilbringe den med gode venner!

 

Ikke glem å se på artisgallaen på lørdag som sendes på tv2. 

 

Natta ;)

 

Smask

 

 

 

 

 

 Sminketips.

14.03.2012

 

REKLAME!


 

57453-1-1285606212211.jpg

 

Www.makestyle.no har bl. a blitt kåret til årest nykommer og gjør stor suksess ! Jeg er så heldig å få være en av modellene deres som fronter makestyle.no i diverse blader osv. Er ikke rart at www.makestyle.no gjør stor suksess, da de har det beste inne sminke, hårpleie, kropp og velvære.

 

 

 

 

 

  

Dette er produkter jeg virklelig kan stå 100 % for og tipse dere om med stor glede, da jeg tror og håper at dere vil bli like fornøyde som det jeg er med produktene!

 
 

Sommeren er rett rundt hjørne, og hva er vel bedre enn å matche neglene sine med de friske sommerfargene.

 

8 stykker unike neglelakekr fra TL Design er den mest solgte 8-packen fra TL Design noensinne.

 

Er ikke rart alle elsker den når du selv kan skape de flotteste gullglitrende og sølvglitrende negler, knall blå med glitter eller stjerner. Du kan få til hva du vil med disse fantastiske neglelakkene fra www.makestyle.no 

 

 

Jeg var jo så heldig og få dette sette da jeg vant prisen for << Årets beste kjendisblogger >> . og jeg er strålende fornøyd ! Jeg er virkelig en neglelakk-elsker ;)

 

 

 

 

 

Dette er noen av neglelakkene fra TL Design som jeg har fra før av. Du finner de her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/TLDES1

 

Dette er exclusive og omtalte neglelakker som for det meste blir brukt av profesjonelle negledesignere . Jeg gjør bl. a husarbeid hver dag og opplever ofte at neglelakken preller av og blir fort stygeg; Det er så slitsomt å drive å fikse på neglelakken hele tiden, men det slipper jeg utrolig nok med disse. Den tørker fort, og ser nesten ut som de er fake, da neglene blir så utrolig blanke og fine.

 

Jeg føler meg så ren og pen på hendene når neglelakken min er fin, derfor vil jeg ha noe som virkelig er bra! Det beste med neglelakkene fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/TLDES1 er at det dufter av forskjellige friske frukter,  og kan sprite opp et kjedelig antrekk.

 

 

 

 

 

 

 

Flotte sommerfarger som du kan matche til alt.

 

Husk at du finner det meste hos www.makestyle.no

 

 

Makestyle har produkter til både gutter og menn, så håper du finner noe du liker.

 

 

Håper dere blir glad for tipsene min.

 

 

 

 <3 LINNI <3 

 Heia tv2 og Plan !

12.03.2012

 

I sminkestolen hos Tv2 for å gjøre en jobb i frobindelse med Artistgalla som kommer på lørdag.

 

Jeg gjør alt for veldedighet, og håper PLAN får inn enda flere faddere i år enn de fikk ifjor, selvom de fikk inn mange flere enn forventet ifjor - det er så BRA!

 

 

Her er hele god-crewet jeg var så heldig og fikk jobbe med idag. Morsom og fin gjeng dette her altså ;) 

Alltid like koselig å se og få jobbe med Håvard Lilleheie, han er jo en ekte kjernekar!

 

 

Heia Plan og alle de som er med å bidra til at flere barn i verden skal ha det bra !

 

 

 

 

 Hadde møte i kantinen på Tv2 idag med verdens beste Vegard, produsenten bak  << Linni-serien >> 

og << Petter elsker Mari >> 

 

 

Var så godt å se han igjen <3

 

Er jo vant til å ha han rundt meg når vi filmer, så ender med ayt jeg savner fyren når han ikke er der - haha. Vi har spennende planer på gang, og gleder meg til jeg kan fortelle dere det. Sesong 3 av Linni-serien er jo ferdig nå, men det vil gå masse repriser på Tv2-bliss til dere som har gått glipp av noen episoder. Ellers vil det komme noe spennende på Tv2-bliss senere, men hva forblir hemmelig enn så lenge. ;)

 

Sol ute, sol inne.. sol i hjerte, Tv2 i  mitt hjerte, sol og glede osv.. JAAAAA!  <3

 

Nå skal jeg hente sønnen min i barnehagen.

 

 

Snakkes snart mine gode lesere ;)

 

P.s. Bloggen min skal "pusses" opp - ENDELIG!

 

 

SMASKHandelportal..no

12.03.2012

ANNONSE!

 

Du finner alt du trenger til din Iphone 4 / 4s, ipad 1, ipad 2, Samsung, smykker og klokker på http://handelsportal.no/ 

 

Personlig synes jeg at iphoner og ipader har et maskulint utseende, derfor er det bra man kan "pimpe" det opp med deksler fra http://handelsportal.no/butikk/iphone-4-4s . Det ser bedre ut, men enda bedre er at det også beskytter iphonen og ipaden 100 %.

 

 

 

Jeg matcher ofte samme deksel på min iphone og ipad, som f.eks det sette på bildet under..

 

 

Har likt i sort, du finner det her: http://handelsportal.no/produkt/ipad-2/ipad-2-etui-deksel-veske/ipad-2-kickstand-croco-stand

 

De fleste etuiene og dekslene mine er fra: http://handelsportal.no/butikk/ipad-2

 

 

 

Håper du finner noe du liker, det gjør alltid jeg.

 

 

SMASK

 

 


 

 

  Deilig søndag

11.03.2012

 

Dennis fikk besøk av sin kjære Tina idag, det var ordentlig koselig. Mamma'n til Tina, Anette Marie, gikk tur med kjæresten sin mens Tina og Dennis lekte hjemme hos oss. Var så koselig å se de leke sammen. Spilte en god del barnesanger til de på pianoet, mens de sang for full hals, så danset vi i stuen med musikken på full guffe - haha, stakkars naboer. Er så koselig å ha barn rundt meg, de er så beskymringsfrie og herlige små vesner som får meg i ordentlig godt humør <3

 

  

Verdens beste Henriette Emilie kom da Tina og Anette Marie dro. Vi lagde som alltid en liten fest for oss selv, mens min herlige unge (fadderbarnet til Henriette) sov ettermiddagshvil. 

 Alltid like koselig å være sammen med den klingærne bestevennen min.

Hun sier de sykeste ting og får meg alltid i strålende humør.

  

Dennis fikk selvfølgelig middag da han våknet og nektet å spise med gaffel og kniv?! Han skulle ha spisepinner, og tro det eller ei, men han spiste helt perfekt med de?! Henriette og jeg fikk seriøst helt sjokk! Det må være Berhard som har lært han det , eller så er han et naturtalent..

 

 

Haha - SE så flink han er da !

  

Bestevenner <3 

 

 

 

 

 

Vi satt å så på Dumbo på Disney channel og koste oss skikkelig alle tre.

 

 

 

 

 

Henriette lå i fanget mitt og kilte meg på foten, mens jeg strøk henne i håret med den ene armen og Dennis i håret med den andre. Kos og kjærlighet er noe vi alle trenger. 

 

 

Deilig og rolig helg med herlige mennesker som jeg virkelig er glad i.

 

 

Håper dere alle har hatt en fin helg.

 

 

SMASK

 

 

 Helgkos !

10.03.2012

Deilig helg med bare kos og glede sammen med mitt herlige barn !  

 

 

 

Dennisen er sjefen når vi er på butikken (Tror han selv ihvertfal..;)

Er ikke så vanskelig å handle med han, spør jeg hva han vil ha til middag svarer han: "BAJE MELK" . Spør jeg om han vil ha noe annet, svarer han: "NEI MAMMA, BAJE MELK".  Haha.. Må gjemme meg for at han ikke skal se at jeg ler av hvor søt han er.

 

Godt han ikke er kravstor da.

 

Well, well - vi har allerede hatt noen episoder, bl. a en dag vi skulle ta taxi, da klarte Dennis å si: "NEI, Ikke taxi, baje poshe!" ??? Fikk helt bakoversveis og sa at det IKKE var lov til å si. Ringte Bernhard og spurte hvor i alle dager Dennis hadde fått det fra, i og med at Bernharden kjører poshe.. Han fikk såklart totalt lættis og sa at han ikke hadde peiling, men hadde selv hørt Dennis si det da de har måtte ta taxi - GOSH! Ikke bra. Barn kan finne på å si de rareste ting, men godt er det å tenke på at han egentlig ikke vet forskjellen på en taxi og poshe..

 

 

 

  

"BAJE MELK" !!!

 

 

 

 

 

 

 

Ekte fredagskos og fredagskost ;)Vi endte opp med taco til middag. 

 

Nam-nam !

  

Fikk denne nydelige buketten med roser, pluss en bukett med sjokolade på kvinnedagen.. Vet enda ikke hvem det er fra?? Sykt irriterende ! Var et kort som det stod masse koselige ord på, bl.a at jeg er en prinsesse.. ? Haha ! Så på Dennis da jeg fikk det og sa: "Herregud Dennisen, dere gutter assa " ;)

 

Var jo litt koselig da, og trengte uansett nye friske blomster til hjemmet, så who ever you are: " THANKS! "

 

 

<3 Sønnen min <3

  

Dennis + Mamma = for alltid <3

 

 

God helg alle sammen !

 

 

Smask fra

 

Dennis Mike og Linni <3

kreativ dag.

09.03.2012Var i møte med disse to flotte karene her idag, Henrik t.v og Geir Ove t.h fra Geelmuyden-kiese.no .

             . 

Vi hadde et spennende møte om et kult prosjekt jeg skal gjøre for Dekkpartner.

   Dream-team ;)

 

Dette blir spennende altså.

 

Gled dere til vi setter igang, det er noe så og si alle kan ta stor lærdom av, og faktisk ta med seg videre i livet - haha. Spesielt kult blir det for oss jenter !

 

 

Forteller mer når vi kommer ordentlig igang.

  

 

 

 

 

Ellers har jeg vært hos Nikita frisørene mine på Glassmagasinet og farget etterveksten som aldri slutter å vokse ut ;)

 

Nikita'n der har fått en ny sjef som heter Karolin, som er fantastisk søt og flink!

Idag var det Karolinet.h som nok en gang fikset håret mitt, og jeg ble som alltid veldig fornøyd !

 

 

På vei hjem fra frisørene gikk jeg innom bunadsbutikken på Grensen, da jeg har klart å blitt frastjålet/mistet alle bunadssmykkene mine?! Må få kjøpt meg nye før 17.mai, men jeg trenger hjelp til å bestemme meg for om jeg skal kjøpe de smykkene t.h, som er de jeg hadde fra før av, eller om jeg skal gå for de smykkene t.v som glinser mye mer? Hmmm, det skal ikke være lett.

 

 

Hva syns du?

 

 

 

SMASKReklameinnspilling med mange herligheter.

08.03.2012

Jeg rekker ikke å skrive under alle bildene nå dessverre, men dere kjenner jo igjen alle disse fantastiske menneskene jeg står sammen med på bildene. Vi hadde det utrolig kult på innspillingen idag, og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet.

 

FOR en gjeng, sier bare jeg, møtte til og med heltene mine som jeg så opp til da jeg var barn. (Bl. a "Brødrene Dahl" og Anne Marie Ottersen fra bl.a Fredrikssons fabrikk) GOSH! I love them og resten av gladgjengen under her.

 

 

Kos dere med bildene enn så lenge. ;)

 

 

 

 

 
 

 Snakkes .

 

<3 Linni <3

 

 

 Noe jeg fant på en vegg i Sri Lanka..

06.03.2012


Mange kloke ord som er verdt å ta med seg videre i livet.

 

Har dere noen flere ?

 

- Linni <3


 En uforglemmelig tur.

06.03.2012

 

Da er jeg hjemme i Norge igjen etter en fantatsisk reise, det har virkelig vært en opplevelse jeg sent vil glemme og har NRK, Noman og tante å takke for det.

 

Vi reiste kl:00:00 fra hotellet etter en herlig avslutnnigsmiddag. Jeg drakk selvfølgelig litt ekstra vin, ettersom jeg har flyskrekk og trenger litt innabords for å roe nervene.

 

Var selvfølgelig litt drama, men heldigvis ikke pga meg. Stakkars Vegard, som er lydmannen vår, ble helt fortvilet da vi fant ut at kofferten hans stod igjen på hotellet- haha. Unnskyld at jeg ler, men det er ingen bombe at sånt skjer når man har dårlig tid. Min fantastiske tante ringte hotellet, fikset og ordnet opp, så i løpet av 30 min klarte hun å skaffe kofferten til vegard tilbake. Han ble så glad at han kjøpte en flaske med yndlingsvinen hennes, det var jo snilt da.

 

Blir alltid en god del venting på flyplasser, så istedet for å kjede oss, tok Noman meg med på en liten trilletur rundt.

 Herregud, den mannen er noe av det morsomste jeg noensinne har møtt, og jeg ler meg nesten ihjel av han -haha!

  

Verdens beste tante og jeg på flyplassen i Paris.

 

Noman, Vegard og jeg tok turen inn til Paris for å shoppe litt, men til vår store skuffelse var alt stengt. Vi ble fortalt at noe var åpent selvom det var søndag, men det var ren løgn. Aaargh, men vi spiste lunsj på en utrolig sjarmerende cafe, så ble ikke helt bomtur alikevel, bare litt dyrt å reise så langt med taxi kun for å spise en lunsj.. 

Fantastiske SAS og Deres fantastiske ansatte! William er en herlig mann fra SAS som vi var så heldig å fikk fly med hjem. Han gav meg bl.a ..

  

..- litt "beroligende" som dere ser, med andre ord Champagne, det var utrolig snilt og kom godt til nytte. Jeg nøt flyturen hjem fra Paris takket være fantastiske SAS, Deres champgane, vin og herlige ansatte;) 

Fikk til og med noen kule sas-skilt som det stod "Everyday is a saturday" og et annet hvor det stod "My glory days just started".  YEAH!

  

 

Hahahaha! Stakkars Noman! Sluknet på 1-2-3 da vi satte oss på det endelige flyet hjem.

  

Helt utslitt etter 1 uke med meg..

 

 

Stakkars godingen! Men jeg blåste opp en nakkepute til han, tok sete hans tilbake, og la hodet hans inntil setet, slik at han i det minste slapp å våkne opp med stiv nakke. Gode, gode Noman. ;)

 

Gleder meg til å dele denne reisen med dere når det kommer på Tv, skal si ifra.

 

Ikveld kommer godgutten min Dennis hjem, HERREGUD som jeg gleder meg.

 

Snakkes snart folkens.

 

SMASK

  Ta vare på hverandre !

03.03.2012

 

Her står jeg med verdens beste og snilleste Noman.

Han er tvers igjennom helt fantastisk god og snill!

 

Hver morgen når  jeg kommer ut i bilen vår, ligger det en pose med masse mat som han har tatt med til meg fra frokosthallen. Jeg orker sjeldent å spise så alt for tidlig på morgenen, men Noman har nå "tvunget" meg til å spise frokost i 1 uke, og det går som regel rett ned. Er ikke så rart det gjør det, når han bl. a har pakket med masse muffins, kjeks osv.. he he, Nam-nam ! Hallgeir som er kameramannen passer på at jeg får i meg masse vann, og tante har også levert frokost på døren min ett par ganger, samt sørger for at jeg ikke blir spist opp av myggen osv. Lydmannen-Vegard passer på at jeg hører på alle de andre - Haha ! Skikkelig herlig gjeng jeg er på tur med. Er jo vant til å sørge for at min herlige sønn har alt han trenger og er mett og god, så jeg glemmer ofte å tenke på meg selv, derfor har det vært ekstra koselig og ha blitt tatt så godt vare på denne turen av verdens beste folk <3

 

Vi har jobbet fra morgen til kveld, så har ikke fått rukket å sole meg noe.. Er jo bleik som f'*** og det er sykt irriterende ettersom det er 34 grader her.. Jaja, får ta sol når jeg kommer hjem - "YEJ"..

 

   

Var å spiste på Indisk restaurant igår, der fikk kameraguttene mine beskjed om å dekke seg til med Saronger som de fikk utdelt av restauranten.. De viste" for mye" i shortsene sine ifølge de som jobbet der.. Jeg derimot gikk tydeligvis mer enn nok anstendig ifølge restauranten, så gutta har visst noe å lære av frøken Meister altså. Tidenes bilde spør du meg - HAHA!  Er det mulig sier bare jeg.. It's a freakin wierd world !

 


To gode naboer og venner <3 (Ja, vi er faktisk naboer ;)

  

Happy camper ;) 

OM vi koste oss igår. Jeg tror helt ærlig at jeg aldri har ledd så mye, eller så høyt i hele mitt liv?!  Den ene sa noe morsomere etter den andre, og vi hadde en helt fantastisk kveld. Endte med å få dritvondt i magen, det var ikke pga maten, men fordi jeg hadde ledd så sykt mye. Deilig, deilig kveld!

 

 Kommer til å savne denne gjengen. 

Ellers var vi også og besøkte et utrolig flott tempel igår som virkelig gjorde inntrykk.

Ekte skatter. (Jeg har også en ekte skatt, men han er på ferie med Pappa'n sin ;)

 Fikk et bånd som skal bringe lykke inn i livet mitt, det trengs jo alltid.

  

Tante blir velsignet av en munk.Jeg elsker virkelig elefanter, de er noen flotte dyr, men jeg turte ikke å gå bort til den.. Dessuten syntes jeg synd på den som stod bundet fast, selvom alle mente at den hadde det så bra ;(

 Tante turte ihvertfall å matet elefanten, hun er tøff altså.Her blir jeg velsignet av "sjefs"-munken.. (kommer ikke på hva det heter..) Jeg syns han var dritkul ! Er utrolig fascinert over buddhister, det virker som en utrolig fin og troverdig tro (Hvis man kan si det da..)

 

Jeg er heldig som får oppleve så mye spesielt her i vakre Sri Lanka.

 

Nå skal vi filme siste opptak på stranden, så da blogger jeg senere.

 

"Tror dere på Gud?"

 

SMASKDet er lov å tro.

02.03.2012

 

Besøkte en av Mamma sin yndlingskirker igår, det var virkelig rørende å være der. 

Elsker kirker ! 

Ingenting slår den følelsen jeg får når jeg kommer inn i en kirke. Jeg får en helt spesiell ro i meg og blir ekstremt følsom.. Det er så deilig å be og tenne lys for de man har mister og de man er glad i. Tente så klart lys for Dennis Michael, Mamma og alle andre jeg er glad i.

 

 

 

Vi ble litt overrasket da vi så hvordan lyset ble på mine bilder?! Da Noman tok bilder fikk han ikke det vakre lyset som dere ser på bildet over. Kanskje jeg ble velsignet, eller kanskje det var engler rundt meg - JAAAA! ;)

 

 


Jeg ba en veldig lang bønn, samt "snakket" med Mamma. <3


Strendene her i Sri Lanka er noe av det vakreste jeg noensinne har sett, og jeg hadde tidenes photoshoot på stranden igår. Får ikke lov til å legge ut de bildene før programmet nærmer seg.

 

Ble bestiss med han ene stylisten min som var en shemale - GOSH, han var så kul ! Haha, blogger han senere idag.

 

Må nok en gang løpe..

 

SMASK 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits