Møte med TV2 og djevelen?!

30.03.2011

57453-1-1301506346496.jpg
57453-1-1301506348071.jpg
Var innom Tv2 idag og gjorde et intervju for God Kveld Norge som kommer på lørdag. Gjorde intervjuet i forbindelse med Linni-serien. Holdt faktisk lenge på å bestille taxi for å komme meg dit, før Tv2-Vegard måtte prøve, og han klarte det til slutt. Var ikke en hvilken som helst taxisjåfør jeg fikk.. for ifølge sjåføren selv så var han og familien hans i slekt med DJEVELEN, og navnet hans var Lucifer.  Han kalte meg Madam hele tiden, etter hver setning, noe som var meget hyggelig;) Hehe.. Han fortalt også at han eide helvete??! Oj.. Der satt jeg på vei til Tv2 i en taxi med djevelen som Vegard hadde sendt meg. Gosh! Kunne du ikke sendt meg Jesus istedet, Vegard? Har mer jeg må snakke med han om, men han Lucifer var en hyggelig fyr, merkelig nok. Jaja.. Er det ikke det ene, så er det det andre.;) 


Søndag kl: 20:00 begynner sesong 2 av LINNI;)

30.03.2011
I denne episoden kan Dere se tilbakeblikk fra sesong 1. 10 april, altså søndagen etter begynner sesong 2 for fullt. Gruer og gleder meg.. GOSH! Er ikke bare,bare å ha kameraer etter seg altså, spesielt ikke når det er DRAMA!

 

Jaja, skal man være med på leken får man tåle streken!

 

Kommer du til å se på?Her og nå ;)

30.03.2011Takk til Her og Nå for en utrolig fin artikkel;) Visste ikke at dere hadde skrevet om dette, før bestemoren min ringte å sa at hun var så stolt av meg, da jeg og OSS2 by angel gir pengene til ofrene i Japan. Det er ikke mange kronene, men hvis alle hjelper med det lille man har eller kan, så er jo det til stor hjelp for de stakkars ofrene.

 

Ellers var det også meget hyggelig at Her og Nå syntes jeg så ut som en dronning i denne kjolen, når en viss annen person mente noe annet.. ;) ;)

 

I love her og nå!

 

Her er en artikkel om det: http://www.kjendis.no/2011/03/29/kjendis/linni_meister/mote/jan_thomas_morch_husby/16001346/

 

 Hvil i fred fantastiske Wenche Foss!

29.03.2011

57453-1-1301430869513.jpg
Har vært en hektisk dag idag. Bl.a kul photoshoot. Masse bilder kommer imorgen! Ville bare med denne meldingen si at jeg synes det er så utrolig trist at Wenche Foss, mitt store forbilde er død.. Det gikk skikkelig inn på meg fordi jeg alltid har vært en stor fan av denne fantastiske flotte divaen. Men igjen, hvem har ikke det?! Håper hun har det bedre der hun er nå og at hun fremdeles kan nyte champagne;) Hvil i fred , fantastiske kvinnemennesket!


Knerten er trøtten på mornings;)

28.03.2011

57453-1-1301301774689.jpg
En liten en som er trøtt mandagsmorgen. Ligger å slafer'n på sofa'n. Hehe. Vi har vært i Snertingdalen i helgen fordi bestemoren til Dennis hadde bursdag. Bilder kommer senere, da de ligger på pc'n min som ikke er her.. Nå skal jeg straks i møte. Snakkes;)


Sjokoladekake!

26.03.2011

57453-1-1301124161360.jpg
Jeg har lagd sjokoladekake idag. Savner å ha noe søtt, ferskt og godt i kjøleskapet. Hadde bare seigmenn, så ble veldig enkel pynting. Vet om en liten en som blir glad for å få et lite stykke senere Idag;) Det er mest for at han skal få noe ekstra godt på lørdagskvelden at jeg lagde det;) Er dere glad i sjokoladekake?


Linni Meister=Linda Swift på coveret av Morgan Kane-Uten nåde!

25.03.2011

57453-1-1301075432532.jpg
Nå skal Morgan Kane bøkene nyutgis. Uten nåde er å få tak i butikkene nå! Det er bilde av meg på coveret faktisk, og det skal forestille Linda Swift som er dama til Morgen Kane. Det er en stor ære å ha lånt vekk ansiktet mitt til henne;) Enda større er det jo at Pappa tegnet så og si alle Morgan kane bøkene da jeg var liten, og var helten til alle foreldrene til barndomsvennene mine;) Hehe. Morsomt;) Du kan se tegningene han på www.ernstvevleolsenmeister.com 


Mat + politikere..

25.03.2011

 

I går spiste Bernhard og jeg lunsj på Nodee, og da jeg skulle gå var det en meget pen dame som smilte til meg og sa: "Jeg får nesten hilse på deg" og da ble jeg litt satt ut og sa: " Oj, Hei, unnskyld meg, men hvor har jeg deg fra igjen?" og ble SYKT flau inni meg etter å ha spurt om det.. Så svarte damen: "Det er jeg som har blitt sammenlignet med deg". Så smilte hun til meg, og så på kollegaen sin, som jeg da hilste på i samme slengen. Så gikk det opp et lys for meg, og jeg sa: "ÅÅÅH, stemmer det! Det er jo deg fra Høyre... koselig å møte deg live da". Så ble det litt smiling og etterhvert ha det bra! Var jo en stor greie om at høyrepolitikeren Geir Staib hadde bedt Julie brodtkorb Volberg som også er høyre politiker om å hilse til Linni Meister. Det var i forbindelse med at Julie hadde uttalt seg i media om pelsdyroppdrett. Det var jo bare morsomt ment fra Geir, og hun spurte da hvem dette var, og da svarte en annen at jeg er glamourmodell. Noe JEG virkelig IKKE er! haha.. Jeg er en GLAD-MOR og har også et yrke som modell! ;) Glamourmodeller var vi for 5 år siden, idag vet jeg ikke hva det vil si å være det en gang, for det er langt fra slik vi var på den tiden;) Da var det jo faktisk kult, nytt og nesten alle ville være det. Så forstår godt at det å bli sammenlignet med en glamourmodell er lavmål for en politiker. Pressen er jo flinke til å vri og vende på ting, de kan jo gjøre en mus om til en elefant;)  Ihvertfall så fikk jeg beskjed om at hun syntes det var lavmål å bli sammenlignet med meg og da svarte jeg: "- Det viser at hun er utrolig høy på seg selv. Som voksent menneske bør hun ikke uttale seg sånn om folk hun ikke kjenner. Og folk som sier det er lavmål å bli sammenlignet med andre mennesker de ikke har møtt... Jeg vet ikke hva som er mest lavmål."

Uansett, var veldig hyggelig å treffe høyre politkeren, Julie Brodtkorb Voldberg. Pen er hun også, så jeg har ikke noe imot å bli sammenlignet med henne ;)

 

 

 Har dere spist på nodee før? Det er verdens beste restaurant etter min mening, og de som jobber der er umennskelig snille;)

  

Vi hadde masse småretter som vi delte til lunsj, og det var kjempe godt som alltid;)

 

Senere på kvelden kom min herlige familie på besøk. Min nydelige tante og hennes kjæreste Stein, min vakre kusine Stephanie, og min flotte fetter Stefan;)

Jeg lagde Indisk middag til 6 personer, og de likte det. YEEEE! Apropos middag, jeg er med på 4-stjerners middag neste uke. Altså det begynner 4 april;) Der tullet jeg mye, men må jo huske på å lage bra tv også da;) Haha..

Ser dere på 4-stjerners middag?

 Galla-middag på Plaza!

24.03.2011

 

 Var innvitert på fantastisk flott galla for byggebransjen i går.

Det var superbra underholdning, og showet/middagen åpnet med utrolig bra Afrikansk-dans!

 

 

Resten av kvelden var det 3 fantastiske menn med helt utrolig fine stemmer som sang for oss. De sang så vakkert at jeg fikk frysninger! Elsker opera!

 

 Kjell Even var selvfølgelig der og hadde kledd seg stilig! Legg merke til listverket i lommen hans;) Det er altså ikke papirtørkle, men en 12x58 gerikt, hvitmalt (listverk fra  www.norgestre.no ) Fyren er jo genial og jeg elsker han!

 Flere fra www.norgestre.no ;) Reidar og David! I love you!

  

..og sjefen sjæl.. (Nei ikke meg, det er kun på hjemmebane;) men BERNHARD! 

Fikk så mye skryt for den fantastiske vakre blåe kjolen min fra www.motemekka.no Den er bare rålekker og elegant! Jeg kan skryte av den, for det er ikke jeg som har laget den..Jeg er bare heldig å få gå med den;)Det beste jeg vet i sånne selskaper er å klappe. Man klapper mye, og det er like morsomt hver gang å starte klappen! Bernhard og jeg startet klappen flere ganger hver. haha.. Even lo seg ihjel hver gang. Fikk jo folk til å begynne å klappe når det egentlig ikke passet inn;) Litt gøy må man jo ha, og på bildet starter jeg klappen;)

 Spiste deilig 3 retter. her er foretten: Kamchatka krabbe og en form for avokado-purè. NAM!

 

Hovedretten glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av, men det er var nydelig okse indrefilet med mandelpoteter med skall, og nydelig saus til;)

 Desserten var ubeskrivelig GOD! Jeg elsker jo søtsaker, så denne gikk rett ned på 123!

 


Her er jeg sammen med arrangøren-Roar som kommer fra www.bygg.no En utrolig hyggelig fyr;)

 

 

Mette, gode, blide og fornøyde etter en fantastisk kveld! Vår vakre sønn var hos tante Sarah og onkel Elhami, og sov søtt<3

 

Jeg vet det er mange som lurer på hvordan de går mellom Bernhard og meg, men 3. april begynner seson 2 av "LINNI" og da får Dere vite hva som har skjedd. Er veldig trist trailer, men går heldigvis bedre nå;) Kommer flere trailere etterhvert;)

Her er den: http://www.tv2underholdning.no/gkn/naa-viser-linni-alt-om-bruddet-3449723.html

 Husk det finnes ingen som deg, ikke for meg, mitt elskede barn !

23.03.2011

Det beste med dagen er å hente Dennis Michael i barnehagen ! Han ELSKER å huske, han kan huske i en evighet;)

 Haha.. Bernhard ler like mye hver gang vi skal legge Dennis Mike, for da legger jeg meg oppi den lille sengen med han. Synger 3 sanger og ber bønn med han, mens han koser seg med vannet sitt i flasken.

 

Her er de tre sangene jeg ALLTID synger for han;)

 

p> 

 

 Dennis elsker disse sangene, spesielt "feed the birds", da blir han så rolig!

Gleder meg til han blir større og vil at vi skal lese bok. Det var høydepunktet til storebroren min og med da vi var små. "Pappa lese?" Og Pappa gjorde det også, HVER kveld, mens Mamma sang sanger og ba bønn med oss. Det er så koselig å ha kvalitetstid sammen før man sovner syns jeg.

 

Enig?


Sminketips ;)

22.03.2011

 

 

Dette er pigmenterte øyenskygger som gjør deg vakker fra morgen til kveld.

Det hører med et step-by-step program for å gi deg de makeup tipsene du trenger for å legge en perfekt makeup. en øyenskygge for hver anledning er ikke dårlig;)

 


Jeg har naturlige brune øyne og elsker dette øyneskygg-settet som heter "Too Faced Natural Eye Kit" Du kan legge den mest naturlige-looken, hverdags-looken, og partyl-ooken. Det er mange som er usikre på hvordan man skal legge den perfekte øyenskygge, og føler de ikke får det til så bra. Vel, i dette settet så finner du de perfekte fargene til dine øyne, samt bruksanvisninger til de forskjellige lookene.

 

 

 

 

 

 

Slik ser fargene ut i boksen for brune øyne.

 

 

 

Og her får du tips til hvordan du kan legge den perfekte sminke til dine øyne. Du finner settet til brune øyne her:


http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/90241


Det hender at jeg bruker blå eller grønne linser til tider, og da tyr jeg til dette settet som heter "Naked Eye Kit".

Her finnes alt fra naturlige gråtoner, til sorte og mørke farger.


Det følger selvfølgelig med tips til hvordan du skal sminke øynene dine perfekte i denne esken også.

Du finner settet for blå og grønne øyne her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/981100

 

 

Nå trenger du ikke å tvile mer, eller misunne andre for at de er så flinke til å sminke øynene sine. Du kan heller skaffe deg dette sette å få masse bra tips, så skal du se at du blir strålende fornøyd. www.makestyle.no sine produkter har som vanlig det lekreste designe, så du blir ikke akkurat falu når du tar opp dette settet fra vesken din. Du blir mere stolt for de det er så lekkert og enkelt;)

  Det er viktig å være fornøyd!

 

Stor klem fra Linni, som er stolt av å være en av modellene til www.makestyle.no ;)

 

Var det noen som så yndlingsprogrammet mitt, "nytt på nytt" på fredag? ;)

22.03.2011Hvis du spoler til 28:49 etter å ha trykket på denne linken: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/721743/ , får du deg en god latter. Herregud som jeg lo!

 

Konseptet på programmet er genialt, og så er det ikke til å stikke under en stol at det er umennskelig vakre programledere der.  GOSH!

 

 

Her kan du også ta Jons nyhetsquiz http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.3515125 Haha.. btw, han sovner hvis du ikke svarer fort.. grunnen til at jeg merket det var fordi jeg stirret for lenge på han, å glemte derfor å svare et par ganger;)

 

Nå må jeg løpe av gårde til trening her.

 

Snakkes!

 Kontor-rotte ;)

21.03.2011

57453-1-1300737829274.jpg
57453-1-1300737831955.jpg
Nå har jeg fått hjelp av Bernhard til å skru opp kontorbordet mitt, så nå er det snart ferdig. Har skrudd opp alle stolene selv, så nå var det godt å få litt hjelp. Skal bli godt å få det ferdig! Da blir det bedre å ha møter, planlegge diverse, blogge, osv. Jeg jobber jo hjemmefra 3 timer hver dag, så blir deilig å gjøre det på kontoret mitt istedet. Jeg liker å skille mellom jobb og hjem. Hjemme er fristedet mitt.. Bortsett fra når man gjør husarbeid som jeg for øvrig gjorde 2 timer idag, men det er jo obligatorisk å holde det rent i heimen;) Håper Dere har hatt en fin start på denne uken. Ny uke, betyr nye muligheter. Grip dagen, du lever bare en gang! Ihvertfall som den du er nå! Ha en fin kveld store og små. Imorgen kommer det sminketips fra meg;) Gled Dere!


En annen øvelse vi gjorde på treningen sist. Mageøvelse!

21.03.2011Troyansk- prinsessephotoshoot!

21.03.2011

              Tema for Photoshooten var Helen of Troy/Sparta.

 

 

Har Dere sett filmen "Troya" ? 

Sinnsykt bra, med bl.l a Brad Pitt i hovedrollen. Min drømmerolle hadde vært en prinsesse fra den tiden, men foreløpig er jeg veldig fornøyd med å gjøre en inspirert photoshoot av "Helen of Troy". ;)

 

 

  

Fakta om Helen of Sparta/Troy: 

 

 

Helen of Sparta/Troy was perhaps the most inspiring woman in all literature, ancient and modern. A whole war was fought over her, a war that lasted for ten years and saw one thousand ships launched.  Not only that, nearly all the myths of the heroic age were threaded together in such a way that this most epic of all wars was the culmination of various exploits to include: the Argonaut, the Theban wars, and the Calydonian boar hunt.  It is as though this event was in the destiny of every dynasty formed from the beginning of recorded history.

 

 

 Her er kvinnen som spilte Helen i filmen- Troya!

 

 Dette er den orginale Helen of Troy.  Se det vakre håret, og for en fantastisk hårfarge!

 

 

 

Her er kopien;) Vi lagde litt kobbefarge på håret mitt, for det var slik den ekte Helen hadde. Jeg syns det er ganske så flott og unikt med mennesker som har rødlig hår. ( Tok bilde av bildet på skjermen, derfor det ikke ble den beste kvaliteten..)

 

Alltid like spennende å se bildene på skjermen etter shooten..

 

Hadde på meg fantastisk hvit kjole fra Armado Santos. Utrolig dyktig designer!

 

 

 

 

I feel like a princess ;)

 

 

 

 

Denne kjolen er også fra Armando Santos, elsker den!

 

 

 

 

 


Det var skjønneste Janne fra www.makestyle.no sin ide å ha dette temaet på shooten. Helen of Troy var verdens vakreste og det er jo litt smigrende å ha det som et tema på en photoshoot, ;)

 

Janne sminket meg, så var det en annen som fikset håret mitt så fint, og en tredjemann som hjalp til med klær og lakket negler. Var veldig fornøyd med stylingen.

 

Da jeg dro møtte jeg bloggeren Anette Haga. Hun skulle ha en mer rocka photoshoot, så det blir også spennende å se;) Jeg sitter på knær her, og hun sitter på en krakk, derfor er bildet litt rart.. ;)

 

 

I går var det var en super jobbbdag i Sarpsborg, og jeg var ikke hjemme før 9 på kvelden, men det var akkurat nok tid til å se en film. ;)

 

 

Har Dere sett Troya? Må ses!

 

 

 Dennis Michael sine dager + litt outfits

19.03.2011

Oppi den travle hverdagen min har jeg selvfølgelig alltid tid til sønnen min. Han kommer før alt og ALLE, men når jeg/vi farter rundt, er jo gullungen i barnehagen og farter rundt der;)

 

Når man er ferdig i barnehage og på jobb, er det rett hjem for kos og mere lek. Denns Mike elsker å bli trillet rundt i denne "gå-vognen". Da sier han: "MAMMA, MEJ-MEJ!" (betyr MER:)

 Denne uken har vi vært på IKEA, TO ganger faktisk. Har fått meg kontor rett ved der jeg bor, så da har vi handlet litt møbler til det. Dennis koste seg i vognen sin med ikea-pølse i brød og sukkerfri brus;)

 WE LOVE PANNEKAKER!Pannekaker er noe av det beste Dennis Michael får til middag.

 En dag uteen barne-tv for de minste som går 17:30 på NRK-super går vi sjeldent glipp av. Dennis Mike er STOR fan av Fanturang.

Å herregud som vi synger for full hals når ""Timmi tid-sangen" kommer. Vi bytter bare ut Timmi med Dennis. I sangen synger de bl. a "Timmi, et lite lam med eget tv-program. Og da synger vi: "Dennis, en liten gutt med eget tv-program" som også stemmer;) ;)

Han ELSKER den sangen ;)

 I barnehagen holder Dennisen på å male et flott bilde, og jeg er ganske sikker på at denne lille karen har arvet tegnekunnskapene sine fra sin Morfar.<3  Du kan se arbeidet til Pappa'n min på denne linken: http://www.ernstvevleolsenmeister.com/ I love my dad <3

 

 Min fantastiske bestevenn og hennes herlige kjæreste Elhami, har passet på Dennis denne uken og til og med hatt han på overnatting. De elsker å være sammen med Dennis Michael og det er veldig gjensidig. Er så takknemlig for Sarah i mitt liv. Hun er en helt unik venn, person og ja.. i det hele tatt et fantastisk menneske <3

 


Dennis har også mekket litt på bilen sin..

 Blitt sponset av et kult merke som heter "BRAND", Han fikk sinnsykt kul onepiece drakt som dere ser på bidlet, samt en kult genser. Søren og at jeg ikke husker hjemmesiden deres, men så fort jeg finner det ut skal jeg skrive det her,)

 Han kan leke med den bilen i en evighet. Det var et godt kjøp altså;)

 Fredag hadde jeg på:

 

ola skjorte- Guess

Rosa topp - Guess

Bukse - MET

Sko - Bianco                   

 

På kvelden var vi på surprisefest for Mons, som er kjæresten til søsteren til Bernhard.

Jeg hadde på meg:

 

Jumpsuit - Bik Bok

Strømpebukse - Bik bok

Sko - Guess

Klokke - Guess

Øredobber - Bik bok

 

 

Dagens Outfit:

 

Genser/topp - Guess

Øredobber - Bik bok

Gullklokke - Guess

Sko - Bianco

Bukse - MET

+ en trøtt sønn på armen ;) 

Så avslutter jeg dette innlegget med å vise godteriskålene jeg lagde til Dennis Mike, Bernhard og meg selv. Badet i min leilighet blir ferdig til fredag og det er bra, for da har jeg photoshoot i leiligheten min. Gleder meg til den er helt ferdig;)

 

Nå skal vi på innflytningsfest hos naboen vår, og idag er det broren til Bernhard, Ivar, og hans vakre kjære Mari, som skal passe Dennis mens han sover. Vi er jo rett ved siden av, og blir ikke lenge i og med at vi er super slitne idag.       

 

Uansett, det er deilig med helg folkens.

 

JAAAAAAAAA!Etter Tv2, dro jeg på bik bok og kjøpte treningklær, da jeg ikke rakk å dra hjem å skifte før treningen.

18.03.2011

Derfor jeg ikke har på sko ;) Er så digg å trene med Pt-Rune på SATS! Han er super flink!


Fra p4 til tv2 ;)

18.03.2011
57453-1-1300438715930.jpg

Dro rett fra P4, til TV2. Måtte gjøre et lite intervju for God kveld Norge som kommer imorgen. Er Alltid like koselig å se Geir! Vi var jo i Thailand sammen i fjor, med God kveld Norge, og da rakk vi å bli gode venner. Han er jo helt super!

 

Klokken er nå 10, og jeg føler jeg har rukket mye hittil, and more to come..p4-frokostmorgen + radiokjøkken;)

18.03.2011
Her er jeg sammen med P4-frokostmorgen og radiokjøkkenet, som Dere så vidt ser bak oss;)

 

Vet dere hva? Jeg fikk Champagne av P4! De er så snille med meg, og jeg har blitt skikkelig glad i de. Spesielt Mads! Kommer alltid tilbake til plasser jeg har fått champagne;) Oh yes!

 

Deilig at det er FREDAG og helg! P4-mads;)

18.03.2011
57453-1-1300432467539.jpg
Herlige Mads har innvitert meg nok en gang til P4, og det er alltid like koselig! Skal snart inn til P4-radiofrokost for å snakke om birkentipsene jeg har gitt til Jan som skal gå birken imorgen. Skal  gi mine siste tips til han;)

 

Dere kan høre det imorgen fra kl:09:00, og jeg gir masse tips underveis.;)Funny day!

17.03.2011


I går var jeg en liten tur i Bærum for å besøke mine herlige og vakre nieser. Kusinene til Dennis<3

 

Vi spiste den alltid like gode maten til Mamman deres, Manahz, og så hadde de danseshow for meg i stuen. Hun lille hermer etter storesøster og det er da jeg får lysst på en bror eller søster til Dennis.. Men det skjer ikke med det samme;)

 

Etter showet ble vi med prinsesse-Delara (hun eldste) på danseskolen hennes, "KGB". Jeg danset jo der da jeg var liten, så det var koselig å være tilbake. Jeg stod så STOLT og fulgte med på henne. Hun er jo sykt god til å danse. Etterpå kom hun løpende til meg å sa: "Tante Linn, tante Linn, de andre jentene spurte om DU var søsteren min, og da sa jeg JA!" hahahaha.. Er det mulig å være så søt?! Så spurte moren hennes om hvorfor hun ikke bare sa jeg var tanten, og da bare smilte hun?! ÅÅh, jeg ELSKER barn! Og OOOM jeg ble smigret..STORESØSTER LIKSOM?! ;)

 

 


Etter dansen til niesen min, dro jeg tilbake til Oslo, og rett i sminkestolen. Der jeg virkelig føler meg hjemme;)

 

Var nok en gang med i "Torsdag kveld fra Nydalen". Heldige meg!

 Haha.. GOSH! Elsker håret til Morten! Henriette ser jo bra ut med sin parykk.

 

Spilte inn en morsom sketsj med Morten, og jeg slet veldig med å ikke begynne å le i starten, men klarte å holde meg da vi skulle på.Det gikk jo bra det tror jeg. Var jo litt nervøs i og med at jeg fikk øvd 4 ganger på manuset før jeg skulle på, men det er morsomt at det går fort og gæli;)

 

Tv-serien min var selvfølgelig til stedet, de STALKER meg..;)

Dere kan se det på "Torsdag kveld fra Nydalen" i kveld! Elsker det programmet altså.

 

 

OUTFITEN:

Topp: GUESS

Bukse: MET


Sko: GUESS
Bh: La senza

Klokke: GUESS

 

P.s. Jeg har fått http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw&feature=player_embedded på hjernen. Jeg ELSKER DEN LÅTA og har fått alle vennene mine til å elske den;)Working Mama;)

15.03.2011

Jobbet i hele dag med intervju til sesong 2 av Linni-serien på Tv2-bliss, som begynner 3.april;)

 

Vi gjorde intervjuene i leiligheten på frogner som vi pleier, i over 3 timer..

 ..-Men virker ikke som det er så lenge når jeg jobber med denne gjengen. De er helt fantastiske, proffe, blide, snille, gode, tålmodige og herlige kolleger;)

 Anja er som vanlig på plass, blid og fornøyd;)

 ..-Og sjefen sjæl, Vegard! Jeg er veldig glad i Vegard og vi har 1.års jubileum nå, Altså jobbet sammen i 1 år. ;)

 Ble så sliten på slutten at jeg sovnet.. NEIDA! Bare blunket litt på bildet da vet Dere;)

 

Ellers ble en fotoshoot jeg egentlig skulle gjøre imorgen utsatt til neste fredag, og godt er det. I morgen har jeg fullt opp fra morgen til kveld. Skal bl. a se på verdens fineste niesen min, Delara, danse kl:17:00.  Etter det skal jeg jobbe litt på kvelden, da jeg igjen skal være med på "torsdag kveld fra nydalen";) Det gleder jeg meg som alltid til.

 

Kan legge ut klipp fra sist torsdag da jeg var med, det var morsomt! Tidenes låt sang jeg ihvertfall: "Ding dong, all night long, rabadabadingdingdong. Dingdingeridongdingeridong ect.." Oh no! Fikk den på hjernen igjen nå..

 

Ellers vil jeg virkelig takke Dere for fine ord på bloggen min og ikke minst stor takk for at det virker som Dere skjønner meg, og blir godt kjent med meg gjennom bloggen. Jeg er helt sikker på at jeg har verdens beste lesere. Jeg mener det!

 

God natt allen sammen.

 

Vi blogges!

 

 Til Jan Thomas.

15.03.2011

 Nå er jeg drittLEI!

Du virker veldig selektiv når du skal kritisere antrekkene mine. Hvorfor kastet du ikke terning på TSH-kjolen min? Den valgte du glatt å overse. Senere ga du samme kjole terningkast seks da den var på Janne Formo. Det virker som du har dine favoritter/venner du alltid gir bra kritikk til... Og det er jeg ikke alene om å mene.

 

Det kan virke som du bevisst velger de minst heldige kjolene jeg har på meg. Når jeg har på de flotteste kjolene, så overser du de og kaster ikke terning. Du virker da for meg lite proff.  Du er ikke akkurat er nøytral.  Føler det er om å gjøre å gi meg kun negativt kritikk. Jeg er glad i å ta imot kritikk for da kan jeg bli flinkere, men dette er det lite å lære av i og med at du overser de flotteste.

 

Må man være vennen din for å få topp karakter? Før du ble venn med en viss jente i bransjen, fikk hun alltid dårlig, mens nå etter at Dere er venner får hun kun bra terningkast?  

Hvem er du uansett til å gi mote-terningkast? Du jobber egentlig som make-up artist, noe du er sykt flink til. Som motespesialist kan mange si seg enige om at du ikke er rettferdig. Du aner ikke hvor mange ganger jeg og vennene mine har vært totalt uenige med dine terningkast, og derfor kan du nå være forberedt på å få terninger kastet etter dine motedommer.

Jeg vet hva slags stil jeg liker og er strålende fornøyd med min. Får ros om den flere ganger til daglig på mail og på min blogg. Det er derfor jeg har den, og hva du mener interesserer meg opp i ræva, fordi du for meg og mange med meg ikke virker nøytral. Når jeg går ut min dør er jeg fornøy!

Lykke til med dine ærlige terningskast.

p.s Hvis du tror jeg har en drøm om å få motetips i happy day-GLEM DET! Vi har forskjellig smak, og godt er det! Jeg er f. eks ikke fan av botox! 

P.P.s. Har blitt bombandert med meldinger om at folk syntes kjolen du gav meg 1, var nydelig, vakker osv, mens hun ved siden av som fikk 6 så ut som en..... for stygt å skrive her inne. Selv vet jeg ikke hvilken kjole det er snakk om enda for  jeg har ikke sett det enda.

 

 Denne valgte han å overse, men gav Janne Formo terningkast 6 da hun hadde den på etter meg..

Kul fyr..

 

Ellers ønsker jeg deg lykke til videre;)

 

 

 

 Redd barna (japan)

15.03.2011

Katastrofen i Japan er stor og ødelegende og jeg tenker mye på den sorgen alle opplever der. Verst av alt er for de hjelpeløse barna som trenger voksen hjelp mest akkuratt nå. Jeg vil hjelpe dem  på en eller annen måte, og har derfor bestemt meg for å aksjonere bort min NYE flotte nyinnkjøpte kjole jeg hadde på meg på Gjøvik på åpningen av Choice hotellet. Altså den kjolen jeg har på bildet.


 
OSS2 by Angel har vært så greie at de vil hjelpe meg med det praktiske, så for selve budrunden, må dere gå inn på Facebook siden til OSS2 by Angel og legge inn deres bud der.  Spre gjerne budskapet til deres venninner så flest mulig kan få vite om det.


 
Pengene fra kjole salget kommer til å gå til Redd Barna (Japan). Det er det minste jeg og Dere kan gjøre for å bidra.


 

Dennis og jeg ber hver kveld for at de skal bli passet på av engler og at de klarer seg fint. Er så utrolig tragisk og sørgelig med de mange tusene som dessverre har mistet livet sitt.

 

Det er når ting som dette skjer vi burde skamme oss for å klage på at det er dårlig vær, glatt ute osv.. Vi har det så godt og trygt her i Norge og burde virkelig sette mer pris på det!

Her har Dere linken: http://www.facebook.com/oss2.by.angel?ref=ts&sk=wall

 

Håper Dere vil være med å bidra til å hjelpe med det lille Dere kan;)

 

På forhånd takk! ;)

 

 Handy people in the house!

15.03.2011Takk og lov for at jeg kjenner verdens flinkeste Philip! Det er ikke en ting denne gutten ikke kan altså. Han skulle egentlig fikse spotter på badet mitt og sette inn høytalere osv, men jeg fikk han til å hjelpe meg med å sette opp tidenes vanskeligste seng istedet. Beklager rotet bak, men det er kun fordi vi trengte all plassen vi kunne få og måtte derfor legge alt oppå sofaen min.

 Jeg var en god hjelpende hånd for Philip. Prøvde ihvertfall.. Bærte utstyret hans til han, gav han det han ytrengte, holdt når han borret osv..

 HERREGUD, for et prosjekt det var. Var så mye skruer at jeg drømte om skruer i natt. Det er IKKE kødd.

 

Men hjelper å høre på musikk mens man skrur og banker, og hver gang Philip åpner kjeften, kommer det noe morsomt ut, så det å le hjelper å få tiden til å gå fortere.

 

 JADDA. Hu mor er i gang;) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh så konsentrert a gitt..

(Fatter'n dette mekker jeg!  Veldig INTERNT;)Jeg var så sliten at jeg lå rett ut på sofaen i stuen, og glemte å ta bilde av det endelige resultatet?! Det tar på å trene, jobbe og skru opp en stor seng i 3 timer.. PUH!'

 

Men sånn ble sengen til slutt. Kan ta bilde av min egen når jeg kommer hjem fra jobb idag;) Bildet er hentet fra www.living.no

 

P.s Jeg elsker min nye seng! Virkelig!

 

 Treningsøkt med min bestevenn, Sarah!

14.03.2011

Vi gjorde masse par-øvelser, bl.a med ball, og så trente vi litt lår og stump på maskin.


Sarah er sykt flink på denne øvelsen.

 Haha, og jeg på denne.. NOT! Bra øvelse for magen ihvertfall;)

 Sarah fant ut at hun kommer ned i spageten.. YOU GO GIRL!..noe jeg også har kunnet, helt til idag??! Nei, nå er jeg lei av å være støl. Da jeg var liten var jeg så myk at bestemoren min kunne bøye og tøye meg alle veier. Tror at grunnen til at jeg ikke kom ned i spagaten idag er fordi jeg er så sykt støl ! (greit med unnskyldninger;)

 

 

Etter treningen dro jeg og handlet, og da jeg skulle lukke opp døren med 2 bæreposer og en stor treningsbag, LØSNET nøklene mine? Og hoved nøkkelen falt selvfølgelig gjennom denne driiiiiiten! Ser Dere nøkkelen min? ÅÅÅH, jeg er så ufrivillig dramaqueen! Tenkte i 3 sek, og dro frem øyenbrynsmappen min, for inni der ligger det pinsett, så da fikk jeg lirket den ut med den. Jeg følte meg ærlig talt som Mcgyver da jeg fikk den opp;)

 

 

Så gikk jeg opp i leiligheten for å legge maten i kjøleskapet, og da mistet jeg rømmen ut over hele gulvet.. SÅ ringte det på døren og der stod en av mine fantastiske naboer med iphonen MIN i hånden SIN??  Den hadde jeg altså klart å miste da jeg lekte Mcgyver.. GOSH! Det var MYE som skjedde på under 15 min.. Takk Gud for ærlige og gode mennesker!

 

 

What a day, og klokken er bare 3.. What's next? Er ikke rart jeg har egen tv-serie sa Sarah til meg da jeg ringte og fortale om dette ;)

 

Er Dere vimsete til tider? Klønete? Surrehuer?

 

Smask

 Hva betyr navnet ditt?

14.03.2011Vil du finne ut hva navnet ditt betyr, og hva alle du kjenner sitt navn betyr?

 

Jeg har funnet en side som vet det;)

 

Jeg elsker sånne ting, og syns det er kjempe interessant!

 

I og med at Dennis sitt fulle navn er "Dennis Michael Bernhard," har jeg funnet ut hva navnene hans betyr. Dennis betyr "Vinguden" (gosh, håper ikke han lever opp til DET navnet når han blir eldre;) Michael betyr "Hvem er som Gud", og Bernhard betyr "bjørn + sterk, modig. Så det betyr at han "heter"  "Vinguden-hvem er som Gud-bjørn/sterk/modig! ". Hmm.. flott navn;)

 

 

Linn betyr "mild, myk, eller av blomsten Linnea" og Irene betyr fred ! Så jeg heter "mild,myk, blomsten Linnea- fred".  Og jeg som har gått rundt i alle år og sagt at Linn betyr vakker fordi Pappa'n min tydeligvis lurte meg da jeg spurte hvorfor de valgte å kalle meg "Linn Irene" og da svarte frekkasen at det var fordi Linn betyr vakker.... Skuffet Pappa, haha, neida. Han hadde rett på at Irene betyr Fred ihvertfall;)

 

Linni betyr trolig, mild og blomsten Linnea.

 

 

Dere burde finne ut hva navnene Deres betyr, og så kan Dere skrive til meg her inne hva Deres navn betyr, så kårer vi den kuleste betydning sammen!

 

Her er linken  http://www.barnimagen.com/felles/navneguiden 

 

Have fun!Åpningen av Choice hotellet på herlige Gjøvik ;)

13.03.2011Klar til å reise på åpningen til Choice hotellet på Gjøvik.

 


Hotellrommet vi fikk var selvfølgelig kjempe fint, Her ligger frøken Antonsen og poser;)

 

 

Så skjedde det utrolige. Jeg skulle sette meg oppå doen slik at Anette kunne fikse litt på håret mitt, men så KNAKK DEN I TO??!Greit at jeg spiser mye søtsaker osv, men sååååå tung er jeg ikke altså. haha.. GOSH!  Typisk at sånt skjer meg, jeg er og forblir en ufrivillig dramaqueen! Løp ned i resepsjonen helt fortvilet og med dårlig samvittighet og forklarte hva som hadde skjedd, men herlige og blide som de var sa de at det skulle jeg ikke tenke på og at det sikkert var noe feil med doen..

 

Jaja, godt det ikke skjedde mens noen var ordentlig på do.. haha, det skulle tatt seg ut, med beina til vers og greier. haha. Den vakre kjolen jeg har på meg er kjøpt på Angels beauty center på Majorstuen;) .

 

 

 

 

Anette Marie hadde på seg en kjempe fin kjole fra pink chill som lå i bogstadveien før.

 Her er noe av den deilige maten jeg spiste.. NAM!


Det var masse fin underholdning, bl. a disse fantastiske spreke jentene som spant seg rundt, opp, ned og alle veier. Kanskje jeg skulle begynt med det, ser ut som bra trening.. Neida, tror jeg burde holde beina mine på bakken;)

  

Erik og Kriss løftet hele stemningen, og gjorde et drit bra show. Vi stod selvfølgelig mange jenter på første rad, sang og danset med.

 Her opptrer Martin Diesen sammen med de som jeg har kjent siden jeg var 6. Verden er ikke stor gitt. Legg merke til fansen på første rad;)

 

 A1 spilte også, og det var sykt hyggelig. Vi sang med for full hals og fikk masse flashbacks fra ungdomsskolen! Gode minner kom tilbake<3

 

Synd vi ikke fikk tatt noe bilde av Petter Stordalen som sang med "på gjøvik, der har vi det bra" med han med hatten fra Vazelina bilopphøggers. Var så opptatt med å følge med og synge med. Den sangen kan jo jeg utenatt fordi Bernhard har spilt den for meg mange ganger, pluss at Pappa'n min hadde kasetten Deres da jeg var liten. De er jo drit kule!  JE ÆSLKER VAZELINA ;) Det var faktisk imponerende å høre på Stordalen synge, han er jo rene artisten. Kjempe flink var han. Heia Petter! Du er tydeligvis flink til MYE!

 

 Søsteren til Omer Bhatti, Anette Marie, jeg, Mari og Petter klare for kvelden.. 

 

Var sykt hyggelig å se igjen min gode venn Omer Bhatti. Han er så BRA på ALLE mulige måter! Flere burde vært som han, tenkt som han og hatt holdningen hans. Da hadde verden vært PERFEKT! Det mener jeg! Har så respekt for dette mennesket.

 

 

 

HOMIESER ;)

 

 

 

Her står vi med herlige Anine Stang og hennes nydelige venninne ,) Vi som var "heia gjengen" på første rad når showet var på scenen.. Følte vi hadde vårt eget lite show der vi stod og ble beglodd, men det var kanskje ikke så rart slik som vi TOK AV ;)

 

 

Her har vi halve gjengen, Anette Marie, venninnen til Anine Stang, Sirius, Kriss og Anine ;)

Jeg var vel og danset da dette bildet ble tatt. OH YEAH!

 

 
Var deilige med massasje dagen etter. Massasjen på Choice hotellene skuffer ALDRI, og jeg fikk jo verdens hyggeligste dame til å massere meg. Hørte på Eva Cassidy med "over the rainbow" mens jeg ble massert, og da begynte tårene mine å renne? Stemmen hennes og den sangen treffer meg rett i sjelen. Merkelig å si, men det er akkurat sånn jeg føler det. GOSH, jeg er så følsom at det gjør vondt noen ganger.. ;)

 

 

Det var kjempe koselig å bli innvitert til dette fantastiske stedet, og så var det jo bare hyggelige folk med og det slår jo aldri feil. ;)

 

 

Har Dere vært på Gjøvik før? Fantastisk koselig sted, og bare et kvarter fra vakre Snertingdalen<3

 Hei, hei. Skal blogge alt fra åpningen av hotellet til Stordalen på Gjøvik, men har ikke fått bilden

13.03.2011

57453-1-1300013570332.jpg
Hei, hei. Skal blogge alt fra åpningen av hotellet til Stordalen på Gjøvik, men har ikke fått bildene før nå. Her er kjolen jeg hadde på meg på kvelden. Bedre bilder kommer snart;) stor klem


Torsdag kveld fra Nydalen + filme med "Linni-serien" som har premiere 3.april;)

09.03.2011

Etter deilig massaje dro jeg hjem og dusjet og ordnet meg, før jeg måtte løpe ut igjen. Her rakk jeg å ta et bildet utenfor heisen...

 ..og nede ventet vakre kamera jenta til serien, Anja;) Her er vi på vei til "Torsdag kveld fra Nydalen" fordi jeg ble spurt om å gjøre en kul greie for de.

 

Jeg har vært med en god del ganger før, og syntes det er like morsomt hver gang! Elsker den gjenge altså. Er så deilig å jobbe med så herlige, positive og sprudlene mennesker, og da mener jeg de foran kameraet og bak!

 

Verdens kjekkeste mann, Jon almaas, var hovedgjesten idag, Sharif var med litt, og jeg var med på slutten og sang..;) Haha..  så Dere burde glede Dere til å se på imorgen kveld kl: 21:40

 

 

 Her leser jeg på teksten jeg skal synge, skrike, eller hva jeg nå gjorde.. OH MY! haha..

 Må jo fortelle om hvordan det var osv, slik at Dere også får det med Dere i sesong 2 av Linni-serien som kommer om ikke så lenge.;)

 

Dream team <3 hehe..

 

Imorgen er det photoshoot for UNICEF uten sminke faktisk, og så skal jeg til Gjøvik på åpningen av Petter Stordalen sitt nye Choice hotell, og jeg skal ha med meg Anette Marie, så det blir nok gøy! Skal sove der til fredag, så blir ikke lenge borte fra gullgutten min, Dennis Michael <3

 

 

Nå skal jeg endelig spise "middag" og så legge meg.

 

Vi blogges;)

 

SmaskAngels beauty center på Majorstuen;)

09.03.2011

Jeg var i himmelen i hele 2 timer idag på Angels beauty center på Majorstuen.

 

Jeg fikk aroma terapi som gikk ovetr 2 timer, der jeg virkelig fikk slappet av, ble innsmurt i deilige eteriske oljer og fikk massasje fra topp til tå,

 

Det var så himmelsk deilig, og jeg sovnet i

 

nnimellom til den nydelige musikken de spilte der + den fantastiske massasjen jeg fikk;)

 Går jo i ett om dagen, og jeg har lett for å bli stiv i skuldrene fordi jeg ikke slapper ordentlig av i skuldrene mine. Treningen har jo gjort meg en god del stivere enn jeg er til vanlig, så dette var noe kroppen min virkelig satte pris på. Følte jeg skyldte kroppen min det, siden jeg kjører den litt hardt innimellom;)Her sitter den vakre dagliglederen, Olga. Hun har forresten en sinnsykt bra nettbutikk som heter www.oss2byangel.no

Jeg ble forelsket i flere av kjolene henne.

 


 

Fikk også med meg denne lebestiften fra Jane Iredale (Daisy). Det jeg elsker med denne er at den er laget uten kjemiske fargestoffer. Visste Dere forresten at hvis man bruker leppestift som jeg gjør hver dag, spiser man 2 hele leppestifter i året.. DET er ekkelt å tenke på. Sett over et helt liv blir det ganske mye, spesielt med tanke på at de fleste leppestifter inneholder kjemiske fargestoffer osv. Denne leppestiften inneholder heller ikke parfyme. Det jeg liker best med denne er at PureMoist virker fuktighetsgivende og har solbeskyttelse SPF18! Aldri mer flassete, tørre, eller sprukne lepper som man har en tendens til å få når det er kaldt ute.

 Valgte denne fargen som er Rouge à levres SPF 18 Daisy, så vet Dere det hvis Dere ønsker lik;)

 

 

Ellers håper jeg Dere er snille med Dere selv og pleier Dere i ny og ne;)

 

Jeg anbefaler ihvertfall at Dere tar Dere en tur innom Angels bauty center, enten for å shoppe klær, sminke eller deilig massasje. De har forresten mange andre spennende behandlinger;)

 

 

SMASK2 fotoshoot på en dag + gjenforening med 4.stjerners gjengen min ;)

09.03.2011

Det var SÅ KOSELIG å se gode Jostein Pedersen igjen, har savnet han skikkelig.. Når han lukket opp døren, gjemte jeg meg på siden av døren, så spratt jeg fram og sa: "HEI"! Haha, han skvatt så SYKT at han sølte det han hadde i glasset sitt over hele døren. OM MY GOD, det var ikke meningen, men vi holdt på å le oss ihjel;)

 Så kom vår herlige vennine Anette Bøe <3<3<3<3

Har savnet henne også veldig, så var godt å få knipen;)Her har vi de herlige mennene bak photoshooten;) Vi savnet Jimmern, men han var på vei hjem fra Sverige, så han kom senere. Har jo savnet han også, helt merkelig hvor sammensveiset vi ble etter 4 dager sammen. Det går ann altså.

Og hva er vel en photoshoot uten CHAMPIS??? Det skjer ikke;)

 

 

Etter shooten måtte Anette avgårde til skikursene sine, så da dro Jostein og jeg en liten tur på gjørne til et helt herlig og sjarmerende sted som heter "Herr Nilsen". Kjempe hyggelig folk der, så vi satt der og pratet om alt mellom himmel og jord og koste oss en times tid før jeg dro hjem til lille herligheten min.

 

 

Var en hektisk dag med 2 photoshoot, men også veldig morsomt,  så var det som sakt herlig å se "4.stjerners-gjengen" min igjen;) haha..

 

Gled Dere til det kommer, da blir det show. Det kommer 4.april på TV-Norge.

 

 Brillefin photoshoot;)

08.03.2011
Nå blir jeg stylet til en photoshoot for brillemote. Prøvde på meg disse kule grønne.. Nice med briller;) Nesten så jeg vil begynne å gå med det;)Herreguuuud jeg gleder meg til Bingobanden som kommer denne onsdag på Tv-Norge;)

07.03.2011

Å herregud jeg ler høyt når jeg ser de på reklamen. Klarer nesten ikke å vente med å se de.

 

 

Sitter i stuen med Henriette og ser på tv, og plutselig dukket disse menneskene opp på tv'n , og JAGGU nevnte han ene i reklamen at han ville se puppene til Linni Meister på 42 tommer eller noe. hahahahahahaahahahahaha! OMG! Vi holdte på å dævve av latter.

 

 

Skal Dere se på disse herlige eldre, fantastiske, sportye menneskene? Jeg elsker eldre mennesker, spesielt bestemoren min på 86! Hun kunne lett vært med i det programmet<3

 

Husk: Vis respekt for de eldre! ALLTID!!!!God mandag !

07.03.2011

57453-1-1299500052116.jpg

En liten en som elsker barnehagen <3

 


57453-1-1299500053774.jpg
Etter å ha levert gullungen i barnehagen, vært å skrevet kontrakt på kontoret mitt, dro jeg på trening med Anette Marie og ble trent hardt av vår fantastiske PT - Rune! Vi har bl.a bokset idag, noe jeg elsker å gjøre. Morsomt og effektiv trening!

Herlig start på mandagen;)

 Hudpleie tips .

06.03.2011Jeg har endelig skaffet meg et eget lite mini spa fra www.makestyle.no .

Det var en fryd å dusje i dag, og jeg nøt hvert eneste sekund! Etter en hel uke er det deilig å unne seg "det lille ekstra" og det gjorde jeg virkelig ikveld. Det kommer i en super fin pose og inni ligger det fantastiske 9 produkter som gjør huden din silkemyk og dufter sinnsykt godt!

 


Til venstre på bildet over er det 2 produkter til føttene dine, en fantastisk fotkrem og badesåpe som du kan putte oppi en balje for føttene dine. Jeg brukte minifotkremen, og den gjorde føttene mine silke myke. 

 

 

Produktene i midten er til bruk for hender og negler. Den gjennomsiktige flasken er neglbåndsolje som styrker neglene dine, og det er noe mine negler trenger fordi de brekker så lett når jeg vasker osv. Var så digg å ta det på, og massere det inn, så tror jeg tok på litt for mye. ;)

 

 

De 4 produktene til høyre på bildet er til kroppen. Deilig mykgjørende mineral såpe, aromatisk body butter og skrubb med salt fra dødehavet.


Denne skrubben er noe av det beste kroppen min har kjent! Da jeg lukket den opp, så det ut som salt til å ha på maten, haha, men det er salt som er hentet fra dødehavet. Etter å ha skrubbet kroppen min inn med det og skyldt det av i varmt deilig vann, føltes kroppen min silkemyk ut.

 

 

Åååh, sitter å klapper på huden min mens jeg skriver og kan virkelig anbefale ALLE, gutter og jenter å prøve ut dette mini spaet fra http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/TL9000 

 

 

Tok også på denne ansiktspeelingen og skrubbet ansiktet og halsen med den, men den hører ikke med i mini spaen. Du kan få kjøpt den her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/A0300401

 

 

 

Ansiktet, kroppen min, hendene og føttene mine føles helt fantastisk ut og jeg gleder meg til neste gang jeg skal bruke det. Det som er litt sykt er at prisen for dette mini spaet ville omtrent blitt det samme som 1 dag på spa, men fordelen med dette mini spaet er at du kan bruke det opptil flere ganger;) Det er digg å tenke på.

 

 

Håper Dere unner Dere selv "det lille ekstra" i ny og ne, uansett hvilket kjønn du er ;)

 

 


Er veldig glad jeg er en av modellene til www.makestyle.no og samarbeider med De, da de har de mest fantastiske produkter som jeg virkelig kan gå god for;)

 

SMASK

 

 

 Har Dere husket å lage det? ;)

06.03.2011

57453-1-1299408581053.jpg
57453-1-1299408582815.jpg
Har Dere husket å lage det? ;) Idag er det fastelavenssøndag og derfor har jeg igjen bakt boller, og pisket krem som vi skal ha mellom bollene. Med andre ord, fastelavensboller;)


Sprellemann på dagen, spellemann på kvelden;)

05.03.2011

57453-1-1299345348248.jpg
Hvem trenger å dra til syden for å bli brun? Vi ble jo knall brune da vi gikk på ski idag. Fresht altså. Dennis koser seg med tørkede aprikoser, og snart skal vi ta en varm dusj. Ikveld går spellemannsprisen på tv, og det gleder jeg meg til å se på med et glass rødvin!   Hvem elsker ikke laurdagen?! ;)Thank God det er LØRDDA'N !

05.03.2011

57453-1-1299343611778.jpg
Liten sjokoladekjeks har man fortjent etter lang skitur;) Så er det jo også lørdda'n, godtedagen over alle godtedager!


1,3 mila;)

05.03.2011

57453-1-1299338996787.jpg
57453-1-1299338998158.jpg
Vi gikk 1,3 mil. Stoppet på en koselig turisthytte for å ta en liten matbit og noe å drikke, før vi fortsatte videre hjemover. Kjenner det på hele kroppen, men det er litt digg også. Kan ikke forstå at jeg gikk 3 mil på birken i fjor.. Oh my god! Da hadde jeg til og med sekk med 3,5 kg på ryggen. Jaja, gøy å gå på ski da, men mye bedre uten en tung sekk så klart.;) Har Dere gått på ski noe i år? 


Ut på tur, aldri sur!

05.03.2011

57453-1-1299338296002.jpg
57453-1-1299338297323.jpg
Ut på tur, aldri sur. Dennis ELSKER å ligge i pulk. Været er nydelig, skiene glir som bare det, og alle er i strålende humør. Alright!


Grovbrød + pålegg = Digg!

05.03.2011

57453-1-1299338015652.jpg
57453-1-1299338017057.jpg
Vi spiste super god frokost. Gråvt brød  masse sigg pålegg slår aldri feil! Beste som finnes til frokost;)


Fjell-geiter!

05.03.2011

57453-1-1299317463389.jpg
57453-1-1299317464613.jpg
Stod opp kvart over 8 idag til nydelig vær. Jaaaa! Herregud så vakkert det er her, og hytten til Tom er noe av det fineste jeg har sett. Dennis koser seg ihjel, og er då heldig å få leke med alle lekene til nivøen til Tom, Henrik. Bernhard stod opp nå og lager frokost til oss. Det skal bli godt! På det øverste bildet sitter Dennis og jeg på gulvet å ser på skiskyting. Heia Norge!!!!! 


Hair and there!

04.03.2011

57453-1-1299247207760.jpg
57453-1-1299247209301.jpg
GOSH! Håret mitt vokser usedvanlig fort og godt er jo det, men også litt irriterende pga etterveksten. Hadde jo tidenes ettervekst nå, så blir godt å få den bort. Verdens beste Sandra er som vanlig på saken og får det unna gjort på 123. Takk Gud for henne;) Tror kanskje jeg drar til Geilo idag. Vi ble innvitert dit for en god stund siden av vår gode nabo Tom.(min tidligere nabo;) Jeg skal stå på ski, slappe av og kose meg med bl.a lille Dennisgutt. Har skaffet pulk som han kan ligge i mens vi er på skitur. Det blir spennende;) Dere da?


Her får Dere et treningstips for rygg;)

04.03.2011

Ja, ballen er DRIT TUNG! ;) Dere kan også sende inn spørsmål til meg, så skal jeg svare Dere innen søndag;)


Bollemonster;)

02.03.2011

 

 

 Etter å ha vært i møte idag og fikset 100 ting, tok jeg meg tid til å møte Mona som er barndomsvenninen min( er som "søsteren" min;) Vi satt leeenge på Conzenso og pratet om alt mulig rart. ELSKER å være med Mona.

 

Jeg elsker kakao med krem! Det er ingen drikke i hele verden som slår det. Jeg drikker det uansett om det er sommer eller vinter.

 

..og siden jeg skal trene hver mandag og torsdag fram til sommeren, fant jeg ut at jeg skulle bli litt sunn... haha, NOT!!! Jeg er et søtsaker-monster og får så sykt godte kick?! Bakte boller med og uten rosiner + kanelsnurrer. NAM! Spiste 4 igår og har vel spist tilsammen 4 idag..

..med god hjelp fra partneren min<3 haha.. han og jeg er glad i søtsaker og litt godt må man jo få lov til å kose seg med selvom det ikke er lørdag. Han fikk jo tidenes minste kanelsnurr som jeg hadde laget spesielt for han;) Jeg holder på å pusse opp badet mitt hjemme, så må derfor overnatte hos Bernhard til det er klart, og det gjør ikke så mye fordi..

 

igår var det service her så det holdt;) Vi spiste crispy duck og tok 1.glass vin til maten mens vi så på tidenes kuleste film "take him to the greek". Har sett den 1 gang før hos Anette, men kunne sett den 1000 ganger til fordi jeg ler så jeg griner av den. Anbefaler den på det sterkeste!

 

Imorgen er det opp kl:06:45 i intervju for Nrj da jeg er "vm-reporteren" Deres;) Så er det møte med sponsorer, deretter på trening, så på lunsj, også vil jeg så gjerne prøve å rekke skistafetten kl:13:30.

 

Følger Dere med på VM?

 

På fredag skal jeg ha spørsmålsrunde;)


 

 

ÅRETS FØRSTE TRENING MED PT RUNE OG ANETTE MARIE;)

02.03.2011

Har 3 store fashion- fotoshoot jeg skal ha unnagjort i løpet av 3 uker, så da må jeg være fit for fight;) Dere kan jo prøve dette selv med en venn eller kjæreste, super bra trening, og mye morsommere enn å trene alene.

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Oktober 2015. September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits