Jeg har laget middag til mange av guttene til jobben til Bernhard, og et

31.03.2009

DSC00786.JPG
Jeg har laget middag til mange av guttene til jobben til Bernhard, og etterpå skal vi på stand-up. Det blir vel morsomt;-)


Endelig hjemme. Idag har jeg vasket og ryddet hele leiligheten (inkludert

30.03.2009

DSC00782.JPG
Endelig hjemme. Idag har jeg vasket og ryddet hele leiligheten (inkludert dassen) òg vasket og hengt opp klær. Tok "bare" 3 timer.. Men sånt må gjøres og jeg vil helst vaske opp min egen dritt enn at vaskedama gjør det;-) Har vært og ordnet med bilder til hjemmesiden, fått ny sponsoravtale, vært sammen Anette Marie en tur og nå skal jeg endelig spise middag med den vakre kjæresten min og bestekompisen vår, Kjell Even. God mandag.


Vi feiret 60 års dagen til svigermor igår. Var kjempe koselig! Nå

29.03.2009

DSC00755.JPG
Vi feiret 60 års dagen til svigermor igår. Var kjempe koselig! Nå er vi på vei hjem og nyter solen. Smask


kaldt i luften, glovarmt i vannet. Nuss til Dere! Nå skal babyen,

28.03.2009

DSC00677.JPG
kaldt i luften, glovarmt i vannet. Nuss til Dere! Nå skal babyen, Bernhard og jeg på en lang svømmetur. hehe.


Bernhard nyter det herlige snøværet. chiller'n han;-) alright!

28.03.2009

DSC00671.JPG
Bernhard nyter det herlige snøværet. chiller'n han;-) alright!


Kategori: Diverse
Vi er ute å spiser på Indisk restaurant idag. Mmm, herlig-herli g!

26.03.2009

DSC00611.JPG
Vi er ute å spiser på Indisk restaurant idag. Mmm, herlig-herli g!


Idag har jeg pleiedag hvor jeg striper håret mitt, fikser neglene mine,%

26.03.2009

DSC00545.JPG
Idag har jeg pleiedag hvor jeg striper håret mitt, fikser neglene mine, pleier huden min og spiser masse frukt og sjokolade. Alle jenter burde unne seg slike dager;-)


mmm. Te og kake til lunsj;-) Jeg bakte kake til jobben til Bernhard%

26.03.2009

DSC00543.JPG
mmm. Te og kake til lunsj;-) Jeg bakte kake til jobben til Bernhard igår, og fikk gjemt noen stykker unna til babyen min og meg:-)


Jeg virkelig elsker denne sangen! Skal synge den for babyen min hver dag;)

25.03.2009Idag hadde forloveden min med seg ti vakre roser og et kort med dikt til

24.03.2009

DSC00537.JPG
Idag hadde forloveden min med seg ti vakre roser og et kort med dikt til meg, da han kom hjem fra jobb. Jeg virkelig elsker roser, så jeg ble selfølgelig kjempe glad og overrasket da han gav meg det. Søtt, eller hva?!:-*


Kjell Even, Bernhard og jeg koste oss skikkelig idag, med ferske reker,%

24.03.2009

DSC00532.JPG
Kjell Even, Bernhard og jeg koste oss skikkelig idag, med ferske reker, hummer, kjøttboller, ananas, bacencrisp, smågodt, sjokolade og vann med bobler. Mmmm. Det smakte altså!


photoshoot og filming idag. Her ser Dere litt av magen min:-P

24.03.2009

DSC00502.JPG
photoshoot og filming idag. Her ser Dere litt av magen min:-P


Vi er ute å kjører tur. Jeg ELSKER å kjøre bil. Kunne gjort de

23.03.2009

DSC00454.JPG
Vi er ute å kjører tur. Jeg ELSKER å kjøre bil. Kunne gjort det i all evighet. Hehe.. Jeg mener det!


Idag har vi filmet i en butikk som heter 'Mamma klær'.

23.03.2009

DSC00439.JPG
 Var sinnsykt gøy å prøve mamma klær, De hadde faktisk mye kult!

Skal være gjest på Oslo- Tv idag i forbindelse med 'WIPEOUT', som jeg/vi er å se på tvNorge ikveld. Off, jeg gruer med til å se det, men heldigvis skal Hans Petter ha gjenforening med oss som var med i kveldens episode, så da blir det sikkert morsomt å se;-) blir koselig å se alle igjen, det er bare synd at Mina ikke kunne komme, da hun er i Thailand. Ser hun vel når hun kommer hjem;-)

Håper ellers at alle har hatt en fin helg.

Smask


Grandpa gleder seg utrolig mye til å bli oldefar. Det er så koselig

21.03.2009

DSC00426.JPG
Grandpa gleder seg utrolig mye til å bli oldefar. Det er så koselig å sitte på fanget å bli koset på magen. baby-D liker det;-) Jeg elsker bestefaren min sykt høyt og takker Gud hver dag for at han lever!


Baby-Linni;-) Har tatt turen til Stavanger for å slappe av noen dage

20.03.2009

DSC00420.JPG
Baby-Linni;-) Har tatt turen til Stavanger for å slappe av noen dager med pappa og besteforeldrene mine. Det var så koselig å se de igjen. Da jeg landet igår kveld, føltes det seriøst ut som at vi landet uten hjul og jeg var drit redd! Jeg har alltid elsket å fly, men nå sitter jeg bare å tenker på hva som kan gå galt.. Det er min egen feil ettersom yndlings kanalen min er National Geographic, og der er jeg fast seer av 'Air crash investigation'.. Jeg vet jeg ikke burde, fordi jeg flyr ofte, men jeg klarer ikke å la være. Det er så interressant og spennende! Jeg ser aldri på reality serier faktisk, skulle ønske jeg gadd eller orket å se på slike programmer, men det gir meg ingenting. Eneste jeg liker å se på er programmer som får meg til å le og lære, så det er nok grunnen til at jeg er fast seer av 'Americas funniest home videos' og Air crash investigation. Yeye.. God helg da. Kos Dere masse i det fine været. Smask


Jeg var innom jobben til en av mine bestevenninner isted, (min tidligere samboer faktisk) for å se

19.03.2009

DSC00382.jpg
Jeg var innom jobben til en av mine bestevenninner isted, for å se på undertøy. Det er alltid like koselig å se Henriette og lille Theo. Nååh, han er så søt! Har du lyst på classy, elegant og smakfult undertøy, bør du ta deg en tur innom 'Det søte liv' i Skovveien, eller på glasmagasinet. Yee, promobabe;-)


hehe. Christer og Frode ser ut som tvillinger der de sitter. Vi har ha

19.03.2009

DSC00374.JPG
hehe. Christer og Frode ser ut som tvillinger der de sitter. Vi har hatt møte om div ting. Uansett, Herregud, så deilig vær det er ute;-)


Kategori: Diverse
Gjett hva/hvem dette er;-)

18.03.2009

DSC00366.JPG
Gjett hva/hvem dette er;-)


Idag har jeg bl.a vært på baby-yoga. Hehe. Unnskyld meg, men jeg

18.03.2009

DSC00358.JPG
Idag har jeg bl.a vært på baby-yoga. Hehe. Unnskyld meg, men jeg klarte ikke la være å le å kødde mens vi holdt på. Heldigvis hadde jeg privatundervisning, så jeg slapp å ødelegge for andre. Hehe. Det var sykt morsomt, interressant og lærerikt! Fikk med meg et ark hjem med bilder av de forskjellige øvelsene, så nå skal jeg ha yogatime med Bernhard;-)


Det ble en lang dag idag med filming osv, men vi hadde det gøy. Ti

18.03.2009

DSC00356.JPG
Det ble en lang dag idag med filming osv, men vi hadde det gøy. Til de som tror at jeg skal føde på tv?? Hvor får Dere det fra? Hehe, ikke tro på alt Dere leser da. Det finnes andre måter å filme på. Uansett, nå skal jeg sove. Dør av trøtthet her;-)


hva synes Dere om dette stellebordet? Søtt med bamsene på da. Dennis%2

18.03.2009

DSC00353.JPG
hva synes Dere om dette stellebordet? Søtt med bamsene på da. Dennis hadde kledd å ligge oppå den;-)


Idag har jeg hatt en ganske morsom og interressant dag. Har vært på

18.03.2009

DSC00354.JPG
Idag har jeg hatt en ganske morsom og interressant dag. Har vært på ultralyd og vi så ansiktet til babyen på storskjerm, prøvd å bygge barnevogn uten bruksanvisning, hehe, det gikk jo "bra", så har vi sett på babyklær osv. Var kjempe gøy og lærerikt. Jeg måtte ta bilde av disse babyskoene, da Bernhard har helt like!! Nååh:-*


Jeg er sikker på at jeg hadde en sånn kjole da jeg var 4-5 år. En prikk lik(bokstavelig talt;)

16.03.2009Vel... Skjørtlengden er ihvertfall den samme som da jeg var liten;) hehe..


I'm a Mummy-girl, in a Mummy woooorld;) (øøh.. ) hehe, nååå, det er herlig å være gravid!! Jeg elsker det!!

16.03.2009Antrekk nr 3. Utrolig søt kjole;)

16.03.2009Jeg har akkurat blitt stylet og sminket, men når ingen er i rommet å kan se deg, er det alltid gøy å ta på litt ekstra selv;)

16.03.2009Linni da..


Jeg jobbet faktisk halve lørdag og søndag med å scanne inn bilder og sende de til han som lager hjemmesiden min.

16.03.2009Nå gleder jeg meg til den er ferdig altså. Vi mangler fortsatt noen små ting,  så er den klar.

På hjemmesiden min kan du  shoppe div ting,  se alt jeg har gjort fra jeg startet til nå, bli med på konkurranser å vinne premier, lese bloggen min og  blir du en member kan du få tips om det du vil,  stille spørsmål å få svar med engang, se spesielle videoer og bilder som kun er tilgjengelige for members;) Gleder meg.

Får jobbe videre jeg da.. Skal også på en sinnsyk kul photoshoot idag som jeg gleder meg veeeeldig til.
Kan blogge bilder senere.
Stor klem 


Se så sinnsykt kule babyklær vi fikk fra God Kveld Norge, da de var her en tur på besøk.;)

14.03.2009Babyklærne er fra en butikk som heter 'Cool Kids'. De har visst sykt mye kule baby klær der. ÅÅÅh, jeg gleder meg til å shoppe klær til Dennis. ;) Blir vel litt rart, men sikkert gøy og.

Jeg var stor fan av Dolly Parton da jeg var liten, så syntes det var ekstra kult å få bilde av henne på den ene drakten;) (heter det det?;)  Dennis skal få noen klær med bilder av mamma'n og pappa'n sin og da, og I LOVE MUMMY osv;) hehe, Nåååh.
Jeg blir helt tullette av det her jeg..
 
Vi hadde det kjempe koselig igår. Bestevennen min Sarah og kjæresten Ello var her på middagsbesøk;) Fikk bl. a bladet  'MAMMA' i gave. hehe. ;)

God helg da ;)

Stor klem


Vi ønsker Dere en "God Kveld" fra oss. ;)

13.03.2009Action i stuen;)

13.03.2009Tusen takk for ord som virkelig varmer og gratulasjonsmeld. på sms, her inne, facebook osv.Det er veldig rørende!

11.03.2009Det er faktisk helt sant, og var absolutt ikke planlagt! Jeg følte først at jeg absolutt ikke var klar for barn, men når er man egentlig det da? Man blir vel aldri helt klar for barn, så da var det bare å hoppe i det når det skjedde. Jeg er jo ekstremt glad i kjæresten min, og vi har det egentlig veldig bra sammen. Han er min sjelevenn, bestevenn og den jeg vil være sammen med i evig tid. Hans største ønske var å få barn med meg, og nå fikk han den drømmen i oppfylelse;)
 
Jeg har vært veldig stresset med tanke på hva som skjer fremover med  jobb osv, men etter å ha snakket med folk som jobber i bransjen som har ordentlig erfaring med slik, (bl. a Christer Falck og Gisle fra 730.no) og snakket ordentlig med kjæresten min, bestemte jeg meg for å beholde det. De mener dette er sykt kult og at ingenting er bedre enn å få barn.Å så lenge kjæresten min og jeg er på lag er jeg trygg;)
Jeg vil uansett ikke angre når han først er kommet til denne rare verdenen.

Jeg var på en av mine siste shoots idag før jeg blir ordentlig tjukk, hehe, eller får mage da, og da tok vi nok bilder for dette året ut sånn at jeg kan tjene penger mens jeg går å bærer på sønnen min. Det skal selges til flere magasiner innenlands og utenlands. Dette bildet over her ble tatt idag og det er litt uklart da jeg har tatt bilde av bilde.
Kroppen får man tilbake etter fødselen, så det beskymrer meg ikke, og har funnet ut at jeg skal satse mer på TV og underholdning fremover;) Jeg trives veldig godt foran kameraet så er komfortabel med det. Da får dere jo sett hvem jeg egentlig er istede for å bare dømme med ut i fra bilder dere ser.

Når det kommer til spalten min i FHM <<Spør Linni>> så har jeg sagt at det ikke passer seg at jeg skriver om sex når jeg skal bli mamma. Det har vært en av de kuleste jobbene jeg har hatt og jeg elsker sjefene og kollegaene mine der, men nå er det på tide at de bytter meg ut;) Jeg har jobbet for de i neste 2 år og det er dobbelt så lenge som noen av de tidligere sexspaltistene. (Triana osv;) Det funket som bare det og spalten er super populær. Håper dere som er faste lesere av spalten forstår meg og jeg vil takke alle mine trofaste lesere og alle de kule spørsmålene jeg har fått inn;) Håper jeg har fått hjulpet dere litt da, til tross for at jeg er mye yngre enn mange av de som sender inn, og sikkert mindre erfaren, men dere satte pris på at jeg var ærlig og svarte rett fra lever'n og det var det som gjorde at den gikk så bra;) Og er det noe krise, så kan jeg stå til tjeneste her inne;)
Jeg kommer til å fortsette å samarbeide med FHM, bare ikke som sexspaltist, og jeg er vel å se på coveret i ny og ne;) Som FHM sjefen sa til meg: Linni, du er jenta vår, du er jo maskoten til FHM;) Nååh, det er jo sant!

Prosjektet mitt fremover er å satse på undertøys kolleksjonen min for herrer, 'Meister Wear' og forhåpentligvis kommer det så fort vi har fått inn alle pengene osv, men ting tar jo tid;) Dette skal jo bli ordentlig.
Ellers skal jeg som sagt gjøre mest TV og underholdning og være verdens beste mamma til min/vår lille Dennis;) Han er mitt største prosjekt! Om 2 år begynner han i barnehage og da er jeg "bare" 25 år, perfekt å komme ordentlig tilbake med kniv og sverd og sterkere enn noensinne. Sikkert litt digg for dere å slippe å se trynet mitt så mye fremover;) hehe, man blir jo lei hvis det blir for mye rundt en, så det er viktig å ikke bli brukt opp;) Er så glad for all støtten jeg får og gleder meg faktisk nå. Jeg kommer til å blogge masse hver dag, da jeg faktsik får tid til det nå, så velkommen hit skal dere være;)

Mange av dere liker jo å slenge med leppa, men faktisk så har det ikke vært en eneste negativ kommentar om at jeg er gravid, og dere har bare skrevet at dere tror jeg vil blir en god mor osv.. dere aner ikke hvor mye det betyr for meg å lese.
 
Jeg mistet selv moren min da jeg var 17 og har liksom aldri blitt et helt menneske igjen etter det. Vanskelig å forklare, men jeg håper og tror at min lille prins-Dennis kommer til å fylle mye av det hullet mamma etterlot inni meg. Ingen kan ta en mors plass, men heller ikke sitt eget barn. Noen ganger gjør det så vondt at det nesten er utholdelig, men jeg føler også at hun er med meg. Dette høres jo helt rart ut, men det er faktisk sant. Jeg personlig tror at et bånd mellom en mor og sitt barn er det sterkeste som finnes og er der for alltid! Hun er der liksom å passer på uansett!
Det er viktig å se fremover, tenke positivt, være blid og glad, og heller se tilbake på de gode minnene. Alle har jo sine dårlige dager og det er lov å være lei seg og savne noen man har mistet osv, men det som hjelper meg da, er å sette på 'don't worry, be happy, eller Always look on the bright side of life;) Det er jo faktisk helt sant.! Man lever en gang, ihvertfall som den personen du er nå, så sett pris på livet uansett hvor dritt eller bra det er og gjør best mulig ut av det mener jeg! Det er da du får det bra med deg selv;) Du velger selv hva du gjør det til og om du vil ha det bra eller ikke! ;)

Tusen takk igjen for all støtte.

Stor klem fra Linni og Dennis;)


Her er også ett av bildene fra shooten idag. Jeg har tatt bilde av bilde, så det er derfor det er litt uklart;)

11.03.2009Det har vært en utrolig stressende dag, etter at nyheten kom ut. Tlf har ringt i ett, sms har strømmet inn, hele facebook innboksen min er stapp full og det har rett og slett tatt helt av!.. Var på min siste photoshoot I Sverige idag før jeg får stooor mage;) Var utrolig kult, og bildene ble fotografen fornøyd meg, så godt er vel det;) Jeg prøver å poste en video med svar til Dere som jeg gjorde igår, men filen er for stor, så jeg må gjøre det fra en annen maskin, Der svarer jeg Dere på det meste av spørsmålene Deres;) Bl.a at jeg IKKE har silikon i leppene, men at jeg har prøvd restylane før, men det går ut på meg med engang og jeg syntes ikke det ble finere. Jeg har naturlige store lepper, og broren min har enda større. Når man tar lipliner rundt leppene eller lipgloss som forstørrer leppene, ser de mye større ut på bilder enn det de egentlig er i virkeligheten. De leppene dere ser på dette bildet er hundre % mine, eller jeg har jukset litt med den lipglossene til Dior som forstørrer leppene da;) blabla,, jaja.. Jeg skal bli mamma nå, har ikke tid til å tenke på sånt tull;) øøh.. ;) legger snart  ut et langt innlegg om veldig mye rart i livet mitt;)

Her legger jeg ut linker til det som har stått om at jeg er gravid idag, til de som vil lese om det:

http://730.no/filmItem.aspx?newsId=1640

http://www.dagbladet.no/2009/03/10/kjendis/linni_meister/graviditet/5218219/

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=557309

http://www.seher.no/807250/linni-meister-snakker-ut-om-graviditeten

http://www.seher.no/807136/linni-meister-er-gravid

http://www.klikk.no/kjendis/glamour/article432848.ece

http://www.budstikka.no/sec_kultur/article231840.ece

http://www.tv2underholdning.no/gkn/article2614661.ece

http://www.side2.no/kjendis/article2571371.


"God bless my boobs"! hehe, jeg må leee! Vil du vite hva jeg mener med det, så må du sjekke linken under her;) hihi..

09.03.2009Cafè på liertoppen. Det var første gang Bernhard og jeg var på cafè sammen igår. hehe. koselig da;) Han mente vi ville

08.03.2009


vært oftere på cafè hvis jeg også drakk kaffe??,. hehe, fin unnskyldning;) Jeg sa at det gikk an å drikke andre ting som f. eks. te;) hehe.. Han er morsom altså;) Tror ikke han helt er cafè typen, så det er grunnen, men det var veldig koselig igår. Spiste rundstykker, vafler med sukker og bringebærsyltetøy, og lekte sånt gammelt ektepar. Kjempe gøy altså.


På vei til liertopppen faktisk. pleide ofte å handle der med familien min når jeg var barn. Koselig altså.

08.03.2009


Vi skal bare handle litt forskjellige ting, Legg merke til det venstre øyet mitt, det er hovent, ømt og veldig vondt!? Kanskje det er fordi jeg bruker 5 kg maskara på øynene, eller så har jeg rett og slett bare fått en infeksjon eller verk. Jeg burde komme megtil legen! off!


Jeg fikk frokost på sengen igår. YEEE. Vi våknet åtte av en eller annen merkelig grunn.

08.03.2009


Fint bord bernhard bruker til å ha glassene på. hehe.
 
vi bare koste masse og så på filmer;) Deilig med lørdagsmorgener;)


Hvis dere går inn på Tv2underholdning.no kan dere stemme på det ene og det andre. Noen av dere synes vel det er gøy;)

06.03.2009Guri Solberg, Trine Grung og Linni Meister er tre av ti nominerte i kåringan av Norges beste kjendisblogger. Foto: TV 2 / TVNorge / linni.blogg.no © TV 2 / TVNorge / linni.blogg.no

Her er linken:
http://www.tv2underholdning.no/gkn/kjendis/


Hehe. Kjell Even har lært meg hvordan jeg skal sitte på jobb;) Ganske så elegant og dannet;)

06.03.2009Jeg elsker de blå skoene her. Kjøpte de i Tallin;) de er blåååååååååå;)


To herlige karer;)Var på jobb idag(FHM) og det er alltid like hyggelig å se disse karene igjen,og Martin og Stig osv;)I Love You

06.03.2009Det er ikke så lurt å la seg intervjue etter at man har tatt seg et par drinker på premierefest.Utrolig hva man klarer å si da..

05.03.2009Seher.no tok bl. a dette bildet, og intervjuet oss mens de filmet. Vi var i godhumøret og køddet veldig mye.

Jeg smiler  og ler så mye at det ser ut som jeg er en av de i den nye tvserien på TVN som heter Tangerudbakkensboretslag..  Yeye, veldig pinelig å se på, men don't worry, be happy;)

http://www.seher.no/806503/linni-og-bernhard-er-klare-for-barn


Flinke gutter altså. ;) Kjetil... jeg vet at du har reist, men jeg klarte å ta med din mob igår.. da vi har lik. Oups,

05.03.2009


Håper du ikke hater meg og at du har en ekstra tlf. Hehe, det er så typisk meg! Jeg er så lei for det!!
 Jeg skal passe godt på den å prøve å ikke lese meldinger eller se på bildene dine;) NEIDA! Skal skru den av, så fort jeg får tak i deg! Unnskyld altså!!! Sånt er jo så IRRITERENDE!!!!! OOFF!!! Smask


Hehe.. Sikker på at det var like før glassene sprakk i studioet;) hehe, herregud, så kult det var.

05.03.2009Hadde det så sykt morsomt i studioet igår med Svein og Kjetil. ;)

05.03.2009Hehehe.. NYDELIG! VAKKERT ALTSÅ!! Ikveld begynner 'WIPEOUT' og vi er å se i episode 4. Du vil nok ikke gå glipp av den episoden,

02.03.2009


MEN, det vil JEG!!!!! ;)  Det er helt grusomme bilder av meg i den artikkelen under her.. men pressebildene er jo alltid det av meg. Æsj altså! Don't worry, be happy;)

http://www.kjendis.no/2009/03/02/kjendis/linni_meister/wipeout/5101461/


Nå er det kommet ny utgave av FHM, og leser Dere inni bladet, kan Dere bli noe klokere med 'Spør Linni'. ;)

02.03.2009Jeg svarer Dere så godt jeg kan;) LØP OG KJØP! ;)


SORRY for at jeg ikke har blogget noe i det siste. Tlf min er på r

01.03.2009

Bilde0478.jpg
SORRY for at jeg ikke har blogget noe i det siste. Tlf min er på reperasjon, så det er grunnen. I det siste har jeg vært mye å reist, fått tid til å slappe av, tenke og lagt planer. På Torsdag hadde jeg bl. a møte med manageren min, Christer Falck. Yeee. Fikk lagt noen planer da. Har fått forskjellige tilbuder i det siste. Noen har jeg takket nei til, andre ja, og noen har jeg ikke bestemt meg helt for enda. Hmm.. Har også noe MEGET STORT på gang som jeg er veldig usikker på.. Vi får se hva det blir til. Det kan avgjøre hele fremtiden min så... Uansett, ikveld skal vi på 'WIPEOUT' premierefest. Første episode begynner imorgen, så gled Dere! Vi er med i episode 4, tror det er 23.mars. Ååh, jeg gruer meg til å se det! Hehe. Ellers blir jeg nedringt av russebookinger hvor de vil at jeg skal opptre,så da har Svein og jeg funnet ut av vi skal lage en kul russelåt som vi kan opptre med sammen! Hehe, da blir det show da!;) Vi skal i studio imorgen å høre låten faktisk;-) kos dere da.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits