Kos-kos

29.02.2012

 

Vi rekker heldigvis å kose oss selvom det er en god del jobbing. Min nydelige Tante og jeg holdt lengst ut ikveld og koste oss så sinnsykt mye med bl. a deilige fargerike drinker ;)

 


 

Jobbet litt innimellom.. Her blir Noman og jeg filmet mens vi lærer hvordan man lager ekte Sri Lankisk mat - nam-nam ! Dennisen min kan bare glede seg nå. Btw, han kokken var så SØT!

 


 

 

Vegard og Halvgeir er to herlige karer som virkelig kan jobben sin. Blide karer som er lette å jobbe med, det liker vi.

 Ellers har vi bare kost oss hele kvelden.

 

Skal opp om 8 timer for å jobbe igjen, gleder meg faktisk veldig ettersom jeg skal på tidenes photoshoot på verdens vakreste strand imorgen. OM jeg skal bade? JAAAAAA! Det er litt for varmt her, men kan absolutt ikke klage på det.

 

Blogges senere ;)

 

Natta <3

 

 

SMASKen prinsesse

29.02.2012Noman og jeg hadde møte igår med en av de største hotshottene i Sri Lanka. Møtte den mest kjente og beste fashion-fotografen i Sri Lanka, en kjent smykkedesigner, og Sri Lankas svar på Jan Thomas - haha.  Utrolig herlige mennesker som jeg virkelig gleder meg til å jobbe med her nede.

 

Vi ble bl.a  enige om hvordan vi skulle gjøre denne photoshooten som jeg ikke får lov til å røpe for mye om enda. Kan si at det blir for et av de største magasinene i dette landet.. Herreguuud så spennende !

 

Vi er i gang med å forberede photoshooten, og idag var vi i de forskjellige butikkene for å finne de rette antrekkene samt smykkene.

 

Det har seg nemlig sånn at de bl. a skal gjøre meg om til en Sri Lankisk-prinsesse til denne shooten, så jeg fikk prøve smykker til hundretusenvis av kroner, og følte meg virkelig som en ekte prinsesse. Det er nok noe av det sykeste jeg har opplevd, det beste er at jeg skal ha på meg dette på photoshooten imorgen.

 

Dere forstår kanskje hvorfor jeg følte meg som verdens heldigste jente idag, etter å ha sett bildene under her ;)

  


 

Her står jeg inne i en av Sri Lankas mest eksklusive smykkebutikker << Bullion Exchange >> og blir påkledd et smykke av ekte gull og diamanter av eieren. Er jo helt nervøs i blikket for å miste noe i bakken.. Hadde vært veldig typisk meg, så derfor jeg står stiv som en stokk - haha.

 

Stort ;)

 

 

 

 

 

 

Kronprinsesse Mette Marit sine smykker har fått konkurranse ;)

 

 

 

Eieren av butikken var en helt fantastisk hyggelig mann. Her viser han frem butikkens "skrytebok"  hvor kjente stjerner og modeller fra hele verden poserer med smykkene hans. Han spurte om jeg også ville bli avbildet til skryteboken, og det er klart jeg sa ja til.

 

'

 

Fikk prøve halve butikken tror jeg..

 

 

 

Så vakkert ! Ekte perler,diamanter og gull.

 

 

 

Herregud, jeg var jo livredd for å ødelegge noe (hadde isåfall vært typisk meg;)

 

 

Helt GULL ;)

 Tanten min ble helt rørt da jeg hadde på dette, og fikk til og med tårer - Njåååå, hun er så god altså.

 

 

 

 

 

 

Nydelige Tante fikk selvfølgelig også prøve, og forelsket seg helt i dette nydelige kjede.

 

 

Helt uvirkelig at de lar meg låne alle disse smykkene som tilsammen koster ca million på photoshooten imorgen. Snakk om å stole på folk..

 

 

 

Fikk en helt fantastisk søt og god te, men tante fortalte at den ikke slår kardemomme-teen fra HT ;)

 

 

Ikke nok med at de som jobbet der var verdens snilleste, men de gav meg en gave da jeg dro?! GOSH! Prøvde å si at de hadde gitt nok, men endte med å måtte ta den med..

 

 

..- og oppi lå denne fantastiske klokken -WOW, jeg er heldig altså.

 

 

Her står jeg med noen av de flinke og hyggelige guttene som jobbet der.

 

 

 

 

Crewet <3

 

 

Filmet også i denne fashion butikken, men får ikke lov til å røpe mer..

Tante og jeg koser oss <3

 Kan røpe at jeg ble veldig rørt da jeg var i denne butikken.. Mye som minner om min vakre Mamma <3

 .
Gleder meg til å vise dere hva vi gjorde idag når det kommer på tv.

 

Savner verdens beste sønn og visse andre, men dette er virkelig en opplevelse for livet, så føler det virkelig var verdt å reise.

 

Skal filme mer om 30 min, så må forte meg å gjøre meg klar.

 

Blogges snart.

 

SMASKNydelig helg i winter wonderland

28.02.2012

Hadde en helt fantastisk helg i vinterparadis med en av mine aller bestevenner..

Se så vakkert det er på Rauland!

 

 

 

 

Gikk som sagt en deilig skitur på 1,2 mil. Er ekstra gøy å gå på ski når det er fint vær, skiene glir bra, og man har verdens beste og morsomste selskap.

 

 

 

 

 

 

 

Det beste jeg vet er peiskos, det ble det nok av for å si det sånn. Jeg elsker virkelig å sitte foran en peis og bare slappe av og kose meg.

 

 

 

 

 

Vi lagde mye digg mat i løpet av helgen, bl.a verdens beste langpanne; det er moren til bestevennen min sin oppskrift og bedre sjokoladekake tror jeg ikke finnes. ;)
Fikk låne "Mamma-koppen"  <3

 

 

 

Viktig å få i seg det ene og det andre før man skal på skitur. ;)

Det var så sykt fint der vi var,  dere kan faktisk se stedet jeg bodde på i helgen når Robinsonekspedisjonen vinter begynner på Tv3 !
Ute og skaffer middagen - haha ! WELL-WELL!

 

 


 Sol og glede.

 

 

Koste meg kjempemasse i winter wonderland med en av mine aller bestevenner.

 

Deilig å reise vekk fra bylivet i ny og ne.

 

 

Håper dere har en fin start på uken, det har jeg ettersom jeg nå skriver fra hotellrommet mitt på Hilton Hotell i Sri Lanka -UÆÆÆÆÆ! Det er så alt for fint her, og jeg gleder meg til å legge ut bilder senere.

 

Nå må jeg løpe fordi vi skal jobbe.

 

Snakkes snart.

 

SMASKFjellgeiter

25.02.2012

57453-1-1330189242633.jpg
Jeg er på fjellet og koser meg max! Har mange fine bilder å blogge, men la igjen pc'n hjemme, så blir kun mobilblogg. Gikk 1,2 mil på ski idag i strålende vær. Det var faktisk utrolig deilig å bytte ut de høye helene mine med ski;) Nå lager vi sjokoladekake, drikker rødvin og nyter livet som fjellgjeiter.  Har dere en fin helg?


Nå er vi igang med filmingen.

23.02.2012 

Må alltid stelle istand ett eller annet godt før jeg får gjester, og idag fikk jeg besøk av Noman, crewet hans og verdens beste tante Yamona.

 

Vi reiser om 4 dager til Sri Lanka med Nrk, for å filme til et fantastisk program som kommer til å bli sendt på Nrk.

 

Kjenner at jeg gleder meg skikkelig nå. Uæææææ!

 

 

  

 

 Jeg har blitt så glad i Harney & sons fine teas fra www.harney.no og deler så broderlig med alle som kommer på besøk.  

Noman elsker også HT sin te, spesielt den som heter Hot cinnamon sunset. Den elsker jeg også, men har også fått helt dilla på Pomegranate oolong. Nam-nam ! Anbefales på det sterkeste.
 

 

Kos og glede i stuggo. ;)

 

 

Etter litt te og boller var vi igang med filmingen. Her blir tante intervjuet for første gang og hun mestret det lett. Ble skikkelig imponert over hvor flink og naturlig hun var foran kameraet. Go Tante <3

 

 
Jeg er så takknemlig og glad for at verdens beste Tante skal bli med på denne uforglemmelige reisen med meg. Uten tante hadde jeg aldri klart å reise til hjemmlandet til Moren min, i og med at Mamma ikke lever lenger og det da ville blitt svært sterkt å oppleve uten henne. Jeg er heldig som har en så fantastisk tante som stiller opp for meg når jeg trenger henne.

 

 

Her har vi hele gjengen som skal på tur sammen, og alle gleder seg masse. Vi skal jo reise vekk til utrolige 30 varmegrader. JAAAAA!

 


 

Flotte tanten min.

(Da jeg var liten syntes jeg hun lignet veldig mye på Emilia som sang << big big world >> ;)

 Vegard er en ekte hverdagshelt !!! Han hjalp meg med å fikse itunes kontoen min som det  har vært noe tull med i mange år?! Nå funker den som bare det, og jeg kan endelig laste ned masse apps takket være " Vegard the hero ! "

 

 

 

Jeg rakk også å  "besøke" Mamma en liten tur idag. Følte jeg måtte det før jeg reiser..

 
Jeg håper og tror at hvor enn hun er, så vil hun være med meg på denne reisen. Jeg føler på en måte at jeg vil komme nærmere Mamma, selvom hun ikke er her.

 

Gleder meg til å dele reisen med dere.

 

Snakkes snart ;)

 

PEACE AND LOVE

 
 En snartur til "Thailand" med Dennisen min.

22.02.2012 

Utrolig nok så rakk jeg alt jeg skulle idag?! Wow, det er ikke ofte.. Hentet til og med Dennis tidlig i barnehagen idag og koste meg hjemme med han i noen timer før vi bestemte oss for å spise ute sammen..  Utrolig koselig å gjøre noe ekstra hyggelig sammen, spesielt før han reiser fra meg på torsdag til Island med Pappa'n sin.

 

Var så koselig å pynte oss sammen før vi dro av gårde i 17:00 tiden til YAYA's på Majorstuen. Vi elsker Thaimat. Haha.. Dennsi elsker "Colo" som han kaller det.. (Altså Cola til de som ikke skjønte det ;)

 

 

 

Er jo tros alt vinterferie, så litt ekstra kos i hverdagen er lov da.Dennis elsker dyr som barn flest og syntes selvfølgelig det var kjempestas å klappe elefantene. Jeg spurte om vi kunne få bord rett ved siden av elefantene for Dennis Michael sin skyld, så det fikk vi. Alt for å gjøre minstemannen min glad.

  

Skikkelig kos å ha stund med sønnen min  <3 Beste jeg vet !

 

 Haha.. Dennisen var så iverig på å spise maten sin, så servitøren fikk kun dette bildet. Det tordnet og lynet inne kun 1 gang mens vi var der,  det var det jeg som spurte om de kunne sette på for Dennis sin skyld;) Vi var jo på vei til å dra, men kunne ike dratt før Dennis Mike fikk oppleve det ;)

 

 

Yeye.. Imorgen er det opp på jobb kl:09:00 for Nrk og filme i noen timer, før jeg skal gjøre en annen jobb for noe jeg ikke får røpe enda (som vanlig,,) Til helgen skal jeg bort, og det skal bli kooooos ;)

 

 

Har dere en fin uke så langt ?

 

SmaskDet er tirsdag og jeg har masse NRJ.

21.02.2012

 

 

Etter å ha levert Dennisen i barnehagen idag, dro Anette Marie og jeg på trening sammen. Stakkars Anette hadde så mensensmerter, så hun satt mest og så på meg trene..

 

Skru på NRJ kl:07:00 imorgen tidlig! (Altså 22.feb) Da er jeg live-gjest hos fantastiske NRJ-gjengen - lenge leve NRJ!

 


 

Jeg har ordnet 100 ting idag og vært i møte ang en spennende jobb jeg har blitt tilbudt. Jeg rakk faktisk å shoppe litt idag også, det var digg ! Har mye å fikse før jeg reiser til Sri Lanka med Nrk neste mandag.. GOSH! Det kommer nok til å bli litt av en opplevelse, og jeg er så glad for at jeg får dele denne turen med Dere. Skal selvfølgelig blogge masse fra turen, dere vil jo også kunne se denne reisen på Nrk senere.

 

 

 
Lagde yndlingsretten til Dennis Michael idag - kjøttkaker og pommefrites, det slår aldri feil. Må jo skjemme han litt bort før jeg reiser..  


Kommer til å savne bleierumpa mi veldig, men dette er en reise som kommer til å gi Dennis og meg så mye igjen. Vi får bl. a vite mer om røttene våres og hvor Mamma'n min/mormoren til Dennis er født.

 

Overlever 6 dager uten han forhåpentligvis, thank GOD for skype !

 

SMASK

 It's all good.

20.02.2012

 

.

Hei, hei folkens.

 

Jeg har hatt en utrolig rolig og deilig helg med min fantastiske sønn.

 

La vekk pc, mob og alt elektronisk bare for å gi min fulle oppmerksomhet til Han. Vi har kost oss skikkelig, bl. a spist masse god mat, lekt, sett på filmer og vært på besøk hos Pappa'n til Dennis Mike

 

 

 

Lenge siden jeg har møtt Bernharden.. Vi trengte virkelig å møtes for å bli enige om diverse ting, slik de fleste foreldre bør være når de har barn sammen. Er ikke alltid ting er like lett, men vi fant ut av ting og er på samme lag igjen; Det er så viktig for barnet vårt sin skyld.

 

Dennis synes det er like morsomt hver gang vi tar bilde med iphonen samtidig som vi kan se oss selv, da ler han så hjertlig.

 

Hadde det uansett utrolig koselig hos Bernhard på lørdag.

 

 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg har blitt i Kevin. Han tar alle imot med åpne armer og er en helt utrolig flott fyr. Alle som har han i livet sitt er heldige altså. Det er så koselig hver gang jeg skal på trening og han står utenfor og hilser på alle. På Valentines day ropte han på meg da jeg trillet Dennis på vei til barnehagen, så kom han løpende bort til oss og gav meg en ordentlig god klem. Utrolig koselig med slike herlige mennesker som spriter opp hverdagen med sitt blide humør. JAAAA! 

 

 

 
Jeg skulle bare på do og da jeg kom ut så sofaen vår slik ut.. Hmm.. jeg gjorde nok rett å kalle denne vesle karen for << DENNIS >> ! Haha, må le av han altså. RAMPUNGEN MIN ;)

 

 

Håper dere alle har hatt en fin helg og får en enda bedre uke. :)

 

SMASK

 

  Sminketips.

18.02.2012

For at sminken du legger skal se naturlig og best mulig ut er det viktig at du legger den med riktige sminkeredskaper. 

 

 

Personlig er jeg glad i å legge foundation med fingrene mine, men etter å ha prøvd Beauty Blender kommer jeg nok til å sverge til den resten av livet ! Beauty Blender er perfekt til å legge foundation, concealer, dekkrem og krem rouge, og du vil garantert bli avhengig hvis du prøver den

 

Anbefaler den på det sterketse til alle som vil at sminken i ansiktet skal se rent, pent, gjevnt og glatt ut.

 

Du finnner den her:  http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/BB900

 

Du finner alle mine yndlingbørster hos:  

http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Categories/Sminkeborster

 

Der finner du bl. a :

 

 www.makestyle.no har det du trenger for å se best mulig ut.

 

Håper dere ble fornøyd med tipsene.

 

SMASK

 

 

REKLAME!Siste mulighet til å delta i IF-konkurransen og vinne innspillingstid i studio!

17.02.2012

Dere husker kanskje den kule kampanjen fra IF på http://sendasong.no jeg fortalte om forrige uke?

 

Den går ut på at man skal synge inn sin egen versjon av den kule låten deres, "Dont you worry bout a thing" - som dere kanskje har hørt før.

 

Det er nå siste mulighet til å bli med i den konkurransen i løpet av helgen.

 

Det kuleste med konkurransen er at man får følelsen av å være i et skikkelig proft studio på nettsiden og gjør trinn for trinn. Man får til og med en egen "coach" som forklarer deg hvordan du skal lage din egen versjon best mulig.

 

Av alle som deltar blir en heldig valgt ut og vinner innspilling i et studio i Oslo 8. mars og stjernebehandling hele dagen.

 

Du får også din egen link av din versjon når du er ferdig, legg igjen linken i kommentarfeltet - så skal jeg høre på den, håper noen tør å legge igjen linken sin denne gangen ;)

 

Du kan delta ved å klikke HER eller på bildet nedenfor.

 Jeg skal prøve å få laget en egen versjon og få lagt ut den i løpet av helgen! ;)

ReklameWhat a day..

16.02.2012

Startet morgenen med å kle ut Dennis som mini-Elvis, da det var karneval i barnehagen idag.Haha.. Kjekken kledde skinnskjegg og sleik. 

Etter at jeg leverte Dennisen i barnehagen dro jeg på SATS kl : 09:00 og trente 1 time.

 

 

Dro rett fra SATS i et fantastisk møte med blogg.no sjefene, Rafiq og Kjetil. 

Noe gjør jeg ihvertfall, men vet ikke hva? 

Effektivt og bra møte må jeg si, dette blir spennende altså !Dro rett fra møte til verdens beste frisørene min Sandra, Cecilie og Karoline, De holder til på NIKITA-Glass magasinet.  Anbefaler virkelig de på det sterkeste.De tok masse brune striper i hele håret mitt, så nå har jeg blitt mørkere i håret igjen.

Ble som alltid veldig fornøyd !

 

Dro rett fra frisørene mine og tok en ny piercing i navlen, som gjorde noe inn i h***** vondt.

Overlevde det også og er strålende fornøyd med resultatet.

 

 

 

Dro rett fra piercingstudio for å hente Dennis Mike i barnehagen. Vi lagde så pannekaker til middag, det slår jo aldri feil.

 

Skal bade Dennis så fort barne-TV er ferdig, før jeg må jobbe videre med en blogg-greie..

 

Kl:20:00 skal jeg lage en ny middag til Henriette og meg, og slappe av noen timer før jeg kommer til å slokne på 1-2-3.

 

Tjo-hei hvor det går..

 

Har dere en rolig eller stressende dag ?

 

SMASK   

 Herregud ! Jeg vant prisen for årets beste kjendis blogger !

15.02.2012

 

 
 

 

GOSH! TUSEN hjertelig takk til fantastiske http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/ samt alle som stemte på meg  - YOU ROCK ! <3

 

Det hadde jeg ikke ventet, men er overlykkelig for å ha vunnet denne prisen. Det eneste som er så forferdelig bittert og surt er at jeg ikke fikk tatt imot prisen selv, da jeg ble ordentlig dårlig før showet begynte slik at jeg dro hjem. Heldigvis tok min herlige vennine Mari imot prisen for meg, så tusen hjertlig takk til deg snuppa mi.

 

De fortalte meg at folk jublet og reiste seg da navnet mitt ble ropt opp?! Det rører hjertet mitt noe helt sinnsykt å høre. Hadde jeg vært der hadde jeg begynt å gråte som en liten unge, det vet jeg. 

 

Det å få bekreftet at folk setter pris på bloggen min og det jeg deler med dere, betyr utrolig mye for meg og motiverer meg til å ville fortsette å ha bloggen min.

 

Igjen vil jeg bare si tusen hjertlig takk for alle som stemte på meg, alle mine trofaste lesere, alle nye lesere, alle forhåndsdømmende mennesker som sier dere endrer synet deres på meg etter at dere begynte å lese bloggen min. Mest av alt - TUSEN HJERTLIG TAKK FOR AT DERE LAR MEG FÅ LOV TIL Å VÆRE MEG SELV 100 % ! .

 

 

Nå har jeg vært en offentlig person i ca 5 år og har måtte tåle mye på godt og vondt, men på en måte er jeg meget takknemlig for det, da det virkelig har gjort meg til et sterkt menneske som virkelig har blitt tykkhudet. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve i min karriere, mye jeg ser tilbake på som jeg aldri kunne gjort igjen, men som jeg fortsatt er glad jeg gjorde i den alderen jeg var i da. For meg handler det om å utvikle seg selv, gå nye veier, og det føler jeg at jeg har gjort igjennom hele karrieren min til nå som bl. a modell, blogger og tv-profilert.

 

En ting som er sikkert og visst, er at denne bransjen virkelig ikke er noe for alle. Den kan faktisk knuse deg i fillebiter hvis du ikke er sterk nok og kjenner deg selv 100 % godt nok til å vite at de som prøver å knekke deg tar feil!Når man har lyst hår, silikonpupper og lys stemme har man lett for å bli satt i bås, eller bli forhåndsdømt, det forstår jeg, men husk at skinnet kan bedra og at utseende på mennesker ikke gjør de til et dårligere menneske?!  Det er synd at  når mange leser om en kjendis eller lignende, så tror de at de vet alt om denne personen,  det stemmer altså ikke! Døm aldri noen som du aldri har pratet med før du evt møter vedkommende. Jeg godtar og liker så og si alle mennesker slik de er, helt til de evt skulle skuffe meg på noen måte. 

Det virker som at man bygger opp kjendiser for så å rive dem ned igjen. Bare se på Michael Jackson, Britney Spears osv.. Forferdelig at visse kjendiser ikke blir behandlet som mennesker og nesten blir straffet for at de har et talent. Det å være kjendis i vårt lille Norge, er ikke så mye stress som i andre og større land.

Personlig ser jeg ikke på meg selv som kjendis og kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg ser på det jeg gjør kun som jobben min, og det at media velger å skrive om den eller privatlivet mitt hører jobben til, og er bare noe jeg må finne meg i. Skal en være med på leken får man tåle steken. Jeg trives godt i jobbene mine, det er derfor jeg gjør det jeg gjør.

 

Det er så alt for mye sjalusi ute å går, og synd er det. Skulle ønske alle unnet hverandre alt godt og kun det beste for hverandre. Jeg heier på alle i Norge, store og små som virkelig vil eller gjør det bra, og da mener jeg ikke kun som artist eller modell altså. Heier bl. a på hun som jobber i kassen på Rema, han som viser hvor bilene skal kjøres inn, han/hun som strir med sine ting, de som jobber dag og natt, gutten som gir alt for å få det til, jenta som er alenemoren med en eks som ikke vil samarbeie eller motsatt, elevene på alle skolene, barna som er fremtiden vår osv. Det er viktig å unne hverandre kun det beste; Greier du det så har du allerede vunnet.

 

Hvorfor være et dårlig menneske når du kan være et bra menneske? Hvorfor slenge dritt om andre mennesker når du heller kan snakke de opp? Uansett hvilken hudfarge, kjønn, om du er rik eller fattig, superstjerne eller ikke, så har vi alle en ting til felles: " Vi ALLE drar av oss buksen og tørker oss selv i ræva når vi er ferdig på do ! Så ALDRI tro du er bedre enn noen andre ! "

 

( Haha, jeg er gærn som skrev det, men jeg mener det ! )

 

Jeg er fortsatt ung, jeg er en alenemor som jobber og står på som bare det for å komme dit jeg vil. Ingenting kommer gratis - husk det ! Man må jobbe hardt for å komme dit man vil.

 

Selvom man blir kjent med meg i TV-serien min og på bloggen min, så deler jeg jo ikke absolutt alt; Jeg har jo mine problemer som absolutt alle andre mennesker og synes livet er en berg og dalbane. Jeg har hatt det utrolig tøft i det siste, men velger selvfølgelig ikke å legge ut om det, da dette er privat for meg. Velger å fokuserer på det positivet i livet mitt og går mot fremtiden med et smil og hevet hodet mens jeg sier til meg selv: " Alt ordner seg, så don't worry - be happy! ". Livet er ikke lett, men det viktigste er å gjøre mest og best mulig ut av det.

Prisen for å leve er jo at vi alle en dag skal dø en gang, og før det skjer med meg vil jeg oppnå alt jeg vil pluss enda mer, og dette er det kun jeg selv som kan sørge for.

 

Dette var mange og dype ord fra en ung mor, men til å være 26 år har jeg faktisk fått mye livserfaring, og er i dag glad for det.

Det er nettopp dette som gjør meg til det mennesket jeg er i dag. En som ikke vil noen noe vondt og unner alle andre kun det beste ! Hvorfor skal man ikke det liksom? 

 

Tusen hjertlig takk for alle fantastisk kommentarer dere skriver til meg her inne, på mail og facebook, som jeg sjeldent får tid til å svare på, men som virkelig settes stor pris på. YOU ROCK-  herlige og gode mennesker !

 

Utrolig koselig å vinne en pris for en gang skyld.. Etter så mange år som blogger. JAAAAAAAAAAAAA! 

 

 

 

 

Jeg fikk så alt for mye fint og det føltes ut som julaften igår da jeg pakket ut alt.

 

GOSH! Jeg følte meg som verdens heldigste, da jeg aldri har fått sååå mye ting på en gang før..

 

Her er det jeg fikk:Utrolig søt liten lærveske fra Cajsa Bratt, som passer alle Canon IXUS modeller Vakker og velduftende Laila-parfyme fra Geir Ness.;)Masse nye neglelakker fra Essie. 

Elsker Mango og digget denne klokken jeg fikk. 

Superkult hans-free sett fra Skullcandy. Det trengte jeg virkelig ettersom jeg har mistet det heg hadde før.

  

Enda mere neglelakk fra TL ! Har jo helt dilla på neglelakk, så dette tas imot med stort smil. 

Gleder meg til å prøve Baby foot.  Må ha på plastsokkene med gele i, og ha de på i 2 timer. De døde hudcellene begynner å peele av 3-7 dager etter bruk, og prosessen er ferdig etter ca 14 dager. Resultatet er da myke og glatte føtter.Easy shavin' gir en smooth sliky glide for sensitive shaving. Ouuuuu! ;)

 YES! Nå får jeg kritthvite tenner med Smilelab.  Det skal visst være super lett og gi raske resultater. Kan blogge om hvordan resultatet blir etter at jeg har brukt det.

 

Gavekort på dna. YEJ! 

Denne børsten fra Olivia Garden gjør sånn at håret trøker raskere, styler håret bedre, og gir et sunnere og skinnende hår. Hvem vil vel ikke ha det? I know I do ! 

Fikk dette sykt fete headsette med Pepsi MAX logo (Jeg ELSKER å drikke Pepsi Max) fra SILLY EARS!

 Nydelig rettetang som jeg kan ta med over alt i vesken min .

 Smykkeklut fra Mestergull. 

Deilig parfyme og krem fra Escada.

  

Flotte neglelakker fra Linda Johansen.

 


 

Masse flotte hårprodukter fra KMS.

 

 

Gleder meg til å drikke alt pulveret som skal blandes ut i vann fra SKINNGAIN. Ser forhåpentligvis ung ut for alltid da ;) 

Masse hårproduket fra JOICE. Det trenger virkelig håret mitt altså.

 

 

Fantastiske flotte sko fraSWIMS ! Gleder meg til å bruke de.

 

 

Gavekort på et av Choice hotellene, som jeg elsker å bo på. Har så klart eget bonuskort der  ;)

  

Kul bag, t-skjorte og brilleklut fra Carrera.

Gavekort på 20 000 kr sponset av Pepsi MAX ! TUSEN HJERLIG TAKK !!!

 

We love pepsi MAX!

 

Jeg er utrolig takknemlig for alt det flotte jeg fikk, og det er takket være alle dere som leser bloggen min.

 

I LOVE YOU !

 

Stor klem fra Linni. Herregud for en herlig dag med verdens beste !

13.02.2012

 

Jaaaaaa! Endelig sammen med mitt elskede barn igjen.

Hadde han hjemme hele dagen fra barnehagen idag, bare fordi jeg har savnet han sånn. Vi koste oss skikkelige, og idag har jeg virkelig skjemt han bort, og med god samvittighet.

 

 

 

Dennis Michael er helt rå på å bygge togbaner, og med bittelitt hjelp fra Mamma ble det så bra atte hjælp. Haha. Ekstra koselig å se på Dennisen leke, da det er noen dager siden sist.

  

Er en stund siden vi har bakt boller nå, så vi bakte like så greit 35 boller idag. 

NAM - NAM! 

Sarah luktet bollene helt hjem til seg med "gravid-nesen" sin, så da tok det ikke lang tid før det ringte på her. Gjett om en liten kar ble glad da, og tante Sarah begynte å grine av glede da hun så oss.. Ja, hun er gravid, så griner av alt og ingenting - Haha ! Utrolig godt å se bestevennen min igjen. Savnet henne og magen hennes masse mens jeg var borte.

 

Sarah og hennes kjære Elhami venter en flott og frisk liten gutt om 3 mnd, og hvis dere har forslag til navn, skriv de gjerne inn her.

 

(Jeg har foreslått Max.) 

Dennis Mike spiste 3 kanelboller, så det tyder på at de var gode. YEAH! 

Har savnet han så mye at han fikk ligge i pysjen på sofaen, med dyne å spise kveldsmaten sin mens han så på Disney film. Herregud som han koste seg, og godt er det !

 


Etter at lille skatten min hadde pusset tennene sine og fått flasken sin, sovnet han i armene mine på sofaen. Det har jeg virkelig lengtet etter mens jeg har vært borte fra han, å ha han trygt og godt i armene mine. Jeg kan ikke få sagt nok hvor høyt jeg elsker sønnen min. Tror ikke jeg hadde orket å få flere barn, det hadde blitt for mye for meg å elske?! Haha.. Blir nesten utslitt av å være så glad i et så "lite " menneske.

Jeg er mye rart, men det jeg liker best at jeg er kan dere jo gjette.. Nemlig Mamma'n til Dennis Michael !

 

Sov godt store og små, det skal jeg med Dennisen min.

 

SMASKHer kan du se da jeg var med på Nrk sitt program Popstokk.

11.02.2012

 

 


Slenger med dette bildet, da jeg føler det passet ;)

 

Her kan du se klippet: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/826209/

 

Popstokk er et fantastisk underholdningsprogram for store og små, så jeg er veldig glad for at jeg ble med.

 

Hadde det utrolig gøy med Svein, Maria, Åge og Erik.

 

P.s Ikveld kan du også se Tommy Fredvang og meg på God Kveld Norge fra photoshooten vi nylig gjorde sammen.

 

 

 GLEM IKKE Å STEMME PÅ TOMMY I MGP IKVELD !!

 PÅ forhånd TUSEN TAKK! <3

 

SMASK

 

 

 

 

 

 Ferdig for denne gang ;)

10.02.2012

 

Chillern på hotellet før vi skal gjøre de siste opptakene på stranden.

 

 

"Mikkulf" med capsen er alltid med Øystein.

 

Viktig å slappe av mens man kan ;) 

Gjorde masse kule opptak i byen, og her har vi kameragjengen.

 

Haha !

  

De aller siste opptakene gjorde vi på stranden og det er noe av det mest fantastiske vi har gjort her nede. Her står jeg med sjefen sjæl. Steffan er så sykt bra mann med alt for bra humor, og jeg dæver helt av latter når han kødder med meg..  

   

Herregud så glad jeg har blitt i denne fantastiske, herlige og morsomme gjengen.

 

Gleder meg til å se det endelige resultatet av det vi har gjort her nede og dele det med dere.

 

Håper dere alle har det fint hjemme. 

 

SMASKEkstremsport på høyt nivå.

10.02.2012 

Onsdag filmet vi på en 5 stjerners restaurant her i Kypros.

Var sykt morsomt å bli filmet under denne middag med denne crazye, men herlige gjengen.

 

  

 

Igår våknet jeg opp med den stiveste nakken ever ! Den hadde rett og slett låst seg helt, så der lå jeg i sengen min og fikk panikk fordi jeg ikke kunne bevege hode?! Ringte Tonje og Ranveig og spurte hva vi skulle gjøre med det, i og med at jeg bl. a skulle ut i opptak. Vi vurderte legen, men jeg orket ikke å dra på legevakten osv, så tok paracet og sov så å si hele dagen. Smørte meg inn med deep heat krem, og ut over kvelden føltes den noe bedre - heldigvis ! Det gjorde så sinnsykt vondt, og er noe av det vondeste jeg noen sinne har kjent.

 

 

 

 

Denne nydelige damen her som heter Angelica, kom innom hele tiden og passet på at jeg hadde det bra. Hun nektet å ta imot tips og ville bare være snill <3 Jeg ble så rørt av hvordan hun var og styrte rundt meg, så tårene trillet litt, da hun minnet meg om min Mamma i være måten hennes. <3 Koseligste dama ever !

 

 De klarte å få meg opp av sengen, da jeg ble fristet med poker og middag, dessuten føltes nakken mye bedre i løpet av kvelden. Thank God!

 


Ranveig som er en av sjefene er god som gull og streng ! Med andre ord er hun utrolig flink i jobben sin ;) Det er absolutt ALLE som er med på denne turen.

 

Ole er en mann med hjerte av gull. Vi alle er så glade for at han er med på denne turen, og han er nok den mest blideste personen jeg har møtt i hele mitt liv <3

 Hahaha ! Dette mener Ranveig om poker.. 

Lars smiler så fint på dette bildet fordi han ledet.. Helt til Steffan vant med en 6 og en 9 ?!  De gikk all-inn med det de hadde. Lars hadde knekt og ass, mens Steffan hadde som sagt 6 og 9.  Det endte med at 6 og 9 kom på bordet, så Steffan vant. Sykt, men morsomt. 

Var faktisk deilig å ta seg en drink etter en lang dag med smerter i nakken. Her sitter jeg med Øystein som er en kongefyr. 

Ble vekket kl:08:00 idag for å jobbe på stranden, det er ikke noe å klage på akkurat. Det blåser ordentlig surt her, så digg at jeg har med boblejakken min. (Selvom jeg hele tiden må ta den av pgs filmingen..;)

  

Morten gjør seg klar til å kjøre sin bananbåt etter min bananbåt. 

 

Det var tidenes bølger samt haier som svømte rundt oss.. JEEEZEZ!!! Heldigvis overlevde vi dette også.

 

Ekstremsport på høyt nivå kaller jeg denne turen ! ;)  

 Hahaha! Han er stuntfyr for en vi ikke har lov til å røpe hvem er enda..

 


OM jeg lo..

"Helt normalt".. Haha!

 

Var så pissekaldt at dere aner ikke.  Jeg satt jo i bikini og redningsvest, så følte ikke kroppen min til slutt.. Var sykt fett for det, og jobben måtte gjøres uansett, så ingen vits i å klage. Nå har jeg prøvd bananbåt også, og bilder av det får dere se senere.

 

Vi jobber jo hele morgenen, hele dagen, så har vi litt pause før vi jobber videre på kvelden.

 

Vi spiser samlet hver dag, men idag skulle de andre filme noe greier ferdig, så da kunne Morten og jeg hvile en time på hotellet. Det var digg, og han kjøpte den diggeste pizzaen til meg fra Pizza Hut -  Nam,nam ! Koste meg skikkelig med den på balkongen min, mens jeg snakket med verdens beste sønnen min som sa utrolig mye morsomt og søtt, bl. a : " I JOVE JUUUUU MAMMAAA " <3 Da kom gledestårene skal jeg love dere.

 

Nå skal vi ut å filme de siste opptakene for denne gang, før vi så skal ta oss en velfortjent avsluttningsfest.

 

Vi reiser hjem imorgen og jeg gleder meg helt vilt til å se min vakre sønn og visse andre som jeg savner.. <3

 

Blogger flere bilder ikveld.

 

SMASK

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Happy filming.

08.02.2012Stod opp kl:07:00 idag, og her er vi klare som to egg til å jobbe hele dagen.

 

Glad for at jeg har begynt å like kaffe, hvis ikke hadde jeg nok slitt litt.

 

Vi er i gang med filmingen igjen, men akkurat nå har jeg pause, så da blir det blogging.

 

 

Igår øvde jeg på en dans som jeg skal gjøre om et par timer. Haha ! Kult kostyme, eller hva? Jeg føler meg som prinsesse Jasmin fra << Aladdin >> når jeg har det på.
 

Herlige kameragjengen og verdens beste Ole. Jeg er så fan av Ole, og humøret hans smitter en hver person. FOR en mann altså.

 

 Igår ble vi også filmet rundt omkring i gater og butikker, det var morsomt. Jalmar fra crewet er så snill og god ! Ble aldri fornøyd med bilde vi tok, så fant ut at vi skulle stå sånn her?! Ser sånn "tilfeldig" ut.. ;)

 Måtte bare slenge med dette bildet.. Sendte dette bildet til en kompis igår og skrev at jeg håpet på de ikke har en kanin på kjøkkenet her.. "H-a-h-a" - Jeg er så teit ! ;)Jeg leker ikke deilig altså, jeg danser ! ;)Søte Tonje som styler meg. Her føler jeg meg som hun jenta i << Tre nøtter til Askepott >> Hun hadde jo på seg sånn slør for at ingen skulle kjenne igjen henne, da hun danset med prinsen. <3 

 


 

Møtte på noen hyggelige karer igår som jeg pratet litt med. Han t.v er fra Sveits og driver med shipping, han t.h er fra Norge og driver med Olje, og hun i midten er fra Norge og driver med mye rart.. ;) Bl.a snakker med nesten alle hun kommer over etter et glass vin. Er som en kompis av meg sier: "Bla-bla-ukeblad!"  Haha! Utrolig morsomt å møte på disse karene.

 
Som dere ser på håret mitt, så blåser det kraftig her.

 Ellers koser vi oss og har det bra - JAAAAAA!

 

Verdens beste humør og humor har denne gjengen jeg er med, og jeg kommer til å leve i 100 år til hvis en latter forlenger livet ;)

 

Nå skal jeg prøve å sove noen timer før jeg må jobbe igjen..

 

 

 

Klar for powernap ! Elsker å gå i koseklær når jeg ikke skal noe.

 

"Natta" ..

 

 

 SMASK <3'

 

P.s. Savner Dennis Michael og visse andre.... <3Flying Circus ...

07.02.2012

 

 

Kan ikke huske sist det var så digg å se en seng igjen.

 

Etter å ha reist i 15 timer og flydd 3 forskjellige fly, var det sinnsykt godt å komme frem til denne digge sengen i vakre Kypros.

 

Jeg har jo fått flyskrekk etter å ha sett på Nathional Geographic sitt program - Aircrash investigation. Det er noe av det dummeste jeg har gjort, og har virkelig fått skrekken etter det.

Tar meg alltid en drink før jeg skal fly for å roe nervene, men denne gangen bestemte jeg meg for å ikke gjøre det, men heller prøve å slappe helt av. WELL, WELL, det skulle vise seg å bli noen uforglemmelige flyturer. 

 

Første flyturen fra Gardermoen til Bristol gikk overraskende bra, og jeg følte at flyskrekken nesten hadde blitt borte, men da vi reiser fra Britstol til Athen skjer det verst tenkelige.. Det var noe inn i he... turbulens, og da vi skulle lande føltes det helt ærlig ut som at vi landet sidelengs på ett hjul.. Det var så jæ***, og folk skrek. GOSH! Jeg sa til resten av gjengen som jeg reiser med at jeg ALDRI skulle fly igjen uten å ha tatt noe beroligende, eller fått en stram drink innabords, så da vi kom frem til Athen tok jeg meg en drink.

 

 

...- var ikke alene om det etter den syke landingen. 

Det var ikke akkurat så veldig beroligende å tenke på at vi skulle fly med samme flyselskap fra Athen til Kypros.. Dere kan jo tenke dere hvordan det er å reise med bl. a  Morten Ram som er en av Norges morsomste menn, og crewet hans er jo like gærne, så vi ler jo hele tiden og kødder om alt, godt er det !

 

Da vi endelig kom på det siste flyet, blir vi sittende å vente i 1 time, da det var noe inn i he**** med storm, pissregnet og lynet som fa** ! 

Det var turbulens når vi stod stille liksom.. Haha! Er det mulig å ha så flaks? Jeg sa at jeg håpet på at vi alle måtte gå av slik at vi slapp å fly i dette været, og da vi kjørte tilbake til gaten, og fikk beskjed om at vi ikke kunne ta av pga været tenkte jeg "THANK GOD!" Men så blir vi sittende litt til og kjørte plutselig tilbake til rullebanen mens vi fikk beskjed om at vi kunne ta av alikevel??! VELDIG "betryggende" for en som har flyskrekk å høre.. 

 

Det verste av alt var da de spilte klassisk musikk over høytalerne og Morten Ram sier : " Sånn musikk spilte de også da Titanic sank".. hahaha! Herregud! - snakk om å roe ned folk..

Jaja, så tar vi av i dette fantastisk været og jeg har puls i 200.. Så føltes det ut som om vi nesten ble ristet ihjel pga turbulensen, og hører og merker at det plutselig går ekstremt fort??! Da sier Morten: " Hva skjer a? Ligger pilotene på bedalene eller?" Haha, så dere kan jo tenke dere selv hvordan det var å sitte på dette flyet.  Merket at folk var nervøse og at det kom litt skrikelyder innimellom fra forkskjellige kanter (Spesielt fra mitt sete..;) og da vi overraskende nok omsider landet, endte det med at ALLE klappet. Haha ! Det var jo sånn man gjorde da man var barn, men denne gangen gjorde alle det fordi de var glade for å overleve liksom.. Haha! Man må jo bare le, det er jo som resten av gjengen sa:"Skjer det noe, så er det ingenting man får gjort noe med, og ned kommer man uansett!" Off a meg.. Jaja. HELDIGVIS flyr vi direkte hjem og med Norwegian! Da skal jeg sørge for å drikke nok til at jeg slukner på flyet.

 

Selvom det var litt jæ*** innimellom, så var det fortsatt ekstremt morsomt takket være det fantastiske reisefølget mitt. De gjorde alt det skumle om til noe morsomt heldigvis.

 

 

 
  

Her har vi litt av godgjengen !

Satt i baren på hotellet og tok en velfortjent drink etter 15 timers reise, og alle var i strålende godt humør. JAAAAA!Sinnsykt vakker her, og utrolig flott hotell. Gleder meg til å stupe ut i bassenget ;) 

  

  

Er jo her for å gjøre en jobb for Morten Ram sitt show som han skal ha i Oslo Spektrum for 9000 mennesker. Kan ikke røpe hva jeg skal gjøre, men kan si såpass at det blir så sinnsykt morsomt og bra !!! Skal selvfølgelig blogge masse fra denne turen, så dere får noen smakebiter av hva det er vi driver med i fantastiske Kypros. Dette blir så coolt !

 

 

Stod opp kl: 09:00 idag for å filme en time til prosjektet vårt..


På vei tilbake til rommet mitt, og er litt trøtt i trynet. 

Jeg skal ikke bli filmet før kl:14:00 igjen, så derfor har jeg nå tid til å blogge og jobbe fra pc'n min. Har egentlig litt for mye å gjøre, og bl. a rekke å svare på et intervju til den ene photoshooten jeg gjorde forrige uke..

 

Her går det unna, men savner Dennis Michael masse allerede;( Han har det fint hos verdens beste besteforeldre til Mammansin kommer hjem. Skal kjøpe masse kult til han <3

 

Håper dere har det fint og ikke fryser rumpene deres ihjel ;)

 

SMASK fra Kypros

 


 

 Bli med i konkurransen til IF og vinn innspillingstid i studio!

06.02.2012

IF har en kjempespennende konkurranse om dagen på http://sendasong.no!

 

Den går ut på at man skal synge inn sin egen versjon av den kule låten deres, "Dont you worry bout a thing" - som dere kanskje har hørt før.

 

Det kuleste med konkurransen er at man får følelsen av å være i et skikkelig proft studio på nettsiden og gjør trinn for trinn. Man får til og med en egen "coach" som forklarer deg hvordan du skal lage din egen versjon best mulig.

 

Av alle som deltar blir en heldig valgt ut og vinner innspilling i et studio i Oslo 8. mars og stjernebehandling hele dagen.

 

Du får også din egen link av din versjon når du er ferdig, legg igjen linken i kommentarfeltet - så skal jeg høre på den ;)

 

Du kan delta ved å klikke HER eller på bildet nedenfor.

 Vil dere at jeg skal lage min egen versjon og legge den ut på bloggen ;)?

ReklameSe ny episode av "Linni" i kveld kl 20.00 på TV 2 Bliss

05.02.2012

I kveld kommer det ny episode av serien min "Linni" på TV 2 Bliss. I mellomtiden kan du kose deg med klipp fra epiosde 2 og 3 i videovindene under. Som du ser har det skjedd mye spennende allerede i serien. 

 

I kveld får dere bli med på Klinikk Bunæs...

 

Klikk på bildene under for å se gratis klipp fra de to av de forrige episodene 

 

 

 Flere klipp :)

05.02.2012

 

 

 Fra det ene til det andre .

04.02.2012Jeg var på en fantastisk photoshoot for noen dager siden, og her blir jeg smørt inn av min herlige stylist.

 

 

 

Sporty - Spice ;) Kan ikke røpe enda hva denne shooten var for.

 

 

 

 

Mest praktiske photoshooten jeg noen gang har hatt, da vi tok bildene på et treningssenter. Det er jo en trening i seg selv å bli tatt bilder av, og det er det ikke mange som forstår. Tar mange timer å være på photoshoot, og du må stå å bøye og tøye kroppen din alle veier samtidig som du må ha det rette blikket.. Det er ikke bare, bare, og jeg ligger alltid slått ut dagen etter en shoot og har vondt i kroppen. Haha..En av mine yndlingsfotografer - Rolf Ørjan som tok bildene. Hun søte jenta i bakgrunnen var en av de flinke assistentene hans.Her står de nydelige assistentene til Rolf Ørjan og jeg i guttegarderoben og tar bilde sammen, De var så herlige og gode jenter.

 

 

 

Herlige og skjønne stylisten som gjorde en kjempegod jobb. Her tok vi litt bilder mens jeg skiftet antrekk.

 En av outfitene ;)

 

 Anders fra seher.no var og filmet litt på shooten. Alltid like hyggelig å se gode Anders, ettersom jeg har kjent han i 5 år.

 

Endelig ferdig for dagen og hadde det fantastisk kult på denne photoshooten. Bare positive, herlige og blide folk,  DET liker jeg !

 

 

Senere på kvelden dro Dennis Mike og jeg på besøk hos Anette Marie, og datteren hennes Tina, som er kjæresten til Dennis. Det er bare 2 mnd aldersforkskjell på de, og de er ordentlig in love altså <3 Her satt de i sofakroken sammen under teppe og drakk av de rosa flaskene til Tina mens de så på tv. Hun satt godt i armkroken til Dennisen. Njåååå ! Hallandussen <3

 


Mammaene som slappet av på den andre siden av sofaen, trøtte og fornøyde, mens vi beundret våre største stoltheter- ungene våres ;)

 

 

 

 

 

 

Torsdag var jeg ute en liten tur med Mona, som er en av mine nærmeste og eldste venniner. Et 20 år gammelt søsterskap <3 

Møtte herlige og nydelige Martine på BAR Bygdøy. Hun har jeg faktisk en date med ikveld, så det blir koselig.

 Christian møtte jeg på F6, og han er en av de snilleste og godeste guttene jeg kjenner. 

Gøy å møte på gamle venner sånn helt plutselig. Benny (Benedicte) har jeg kjent siden jeg var 13, og hun er fra samme sted som meg - Bærum. Var utrolig morsomt å catche opp med henne, da hun er en morsom skrue som får meg til å le.

 

 

 

Gjorde som sagt en morsom greie for TV2 på fredagen. Gøy at Sara i bakgrunnen er en gammel vennine av meg, og stod for stylingen. Var så koselig å se henne også igjen.

 

Seriøst, sånn Airbrush make-up artisten brukte på meg, er jeg nødt til å skaffe meg, og det fort ! Etter jeg ble sminket ferdig så jo huden min nypolert ut og photoshopet?! Hvem ønsker vel ikke å gå rundt å se photoshopet ut.. haha, neida, men den må jeg bestille på nett. Hukser ikke hva den nettsiden heter da.. Er det noen av dere som vet det?

 Gjorde jobben bl. a for " The one and only - ENESTÅENDE Truls "  Han er jo en av Norges kuleste kjekkaser ! ;)

 

 


 

Etter jobben dro jeg til verdens beste frisørene mine som holder til på NIKITA på Glassmagasinet. Søte Karoline som fikset håret mitt denne gangen. Først farget hun etterveksten.. 

 

 

..-Og etter å ha sittet med det nesten 1 time, skylder hun det ut og bruker bl. a lilla shampp for evt å få ut det gulskjæret noen er så uheldige å få. 

Når etterveksten er tatt, føner vi det tørt for å legge noen brune foliestriper.. 

..- Og mens jeg venter, pleier jeg som regel alltid å ta på neglelakk.. Eneste gangen jeg klarer å sitte i ro uten å ødelegge lakken med en gang er hos frisørene mine. Denne lakken kjøpte jeg på et parfymeri, den er en ny som har kommet fra Max Factor. Var den ikke fin?

Her sitter jeg med foliestripene. De sitter jeg kun med i 15 min , fordi håret mitt suger til seg mørk farge med en gang.


Ble selvfølgelig kjempe fornøyd som alltid, og anbefaler dere alle til å gå til disse herlige frisør-snuppene fra Nikita på glassmagasinet !
 

Spiste middag på Olivia senere samme kveld med verdens beste Henriettesnuppami !

 

Vi koste oss som alltid og hadde det kjempekos, helt til det plutselig ut fra no where kom 2 drinker til hver av oss fra noen som ikke ville røpe seg ?! Vi prøvde å bestikke kelnerene flere ganger, men de nektet å si det?!  

 Etter en time kom plutselig en flaske MOET og et kort til oss fra disse hemmelige beundrerene.. Vi spurte desperat servitørene om hvem det var fra, men de bare smilte da vi spurte og NEKTET å si det. Prøvde å bestikke de med 100 lapper til og med, men NEIDA! Vi kikket oss rundt hele tiden for å prøve å finne ut hvem det var. Skrev tilbake på lappen: "Si hvem dere er - FEIGINGER ! Ellers tusen hjertlig takk ;) ". Da vi leverte kortet til servitøren som skulle gi det tilbake til denne mystiske personen eller personene, prøvde vi å se hvor han leverte det, men smart som han var forsvant han inn på kjøkkenet og leverte det til en av de andre servitørene, slik at vi ikke skulle se hvem det kortet gikk til. Haha, selvom vi holdte på å bli GALE av å ikke få vite hvem det var fra, var det faktisk veldig morsomt og søtt gjort ! Gjorde ihvertfall middagen vår ekstra morsom og spennende.

 

 

 Haha, dritflau og irritert over at vi ikke viste hvem dette var fra.

 

Utrolig koselig gjort selvom vi aldri fant ut hvem det var ;(

 

De kalte seg "Vivo" og det er jo Spansk og betyr "Gutta". Jaja Dere.. Disse gutta altså ;)

 

H2O er alltids viktig å få innabords, spesielt hvis man drikker vin ;)Var også sammen med noen dritgode kompiser av meg igår. Dere kjenner vel denne kjekkasen igjen?  

 

Verdens kuleste gutter er jo Ylvis brødrene, og har dere ikke sett forestillingen Deres går dere virkelig glipp av noe enestående og fantastisk ! We love Ylvis !  Btw, så er det luen til vegard jeg har på meg over her sammen med Bård. Kledde jeg den ikke ?  ;)

 

Var en  kjempefin kveld med verdens beste folk.

 

Det har gått i ett, så derfor blitt dårlig blogging, men nå fikk dere jo full oppdatering. Blir jo tidenes lengste innlegg de gangene jeg ikke får blogget så mye.

 

Dennis Michael er jo i Verbier med Pappa-Bernhard og står på ski. Dennisen min har fått egen ski-instruktør til og med, så nå får jeg de herligste bildene av mitt vakre barn på slalomski. Heia Dennisen min , og jeg gleder meg til vi skal stå sammen. Savner han noe helt fryktelig allerede, og det har kun gått 2 dager. Snakket akkurat med han på tlf, så da føles det alltid bedre i hjertet mitt. Han har det jo helt fantastisk, og det gleder mamma-hjertet mitt.

 

Reiser til Kypros på mandag for å gjøre en jobb der nede i en uke, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt ! Bare kule folk som skal ned, så dette blir gøy! Skal jo blogge hver dag, så da får dere se hva slags ablegøyer jeg skal i Kypros å gjøre ;) Yes, enda et land å skrive på listen min.. Har vært i 30 forskjellige land, så alltid gøy med et nytt land jeg aldri har vært før. YEEEJ!

 

Håper dere nyter helgen og koser dere masse !

 

SMASK

 

 

 
 


  Hei alle venner:)

03.02.2012

57453-1-1328272794329.jpg
Sorry!!! Må mobilblogge igjen.. Har rett og slett ikke hatt tid, men LOVER  å blogge masse når jeg kommer hjem og får tid. Akkurat nå blir jeg sprayet i trynet med sminke, and i LOVE it!! Skal gjøre en jobb for Tv2 nå, og det skal bli så gøy!! Måtte bare stikke innom bloggen å si: "HEEEI" til Dere som leser akkurat nå. Love,love!!!


Photoshoot..

01.02.2012

57453-1-1328133596851.jpg
Jeg var på en helt fantastisk photoshoot igår, og skal blogge alt om det imorgen:) Fikk ikke gjort det idag, da pc'n min er på kontoret og jeg har jobbet i hele dag. Har masse kule ting som skjer fremover og gleder meg til å dele det med Dere;)

 

Akkurat nå farger jeg bryn og vipper på noen kompiser av meg, og gir de ansiktsmaske..

 Haha! Er sykt gøy å ha levende "guttedukker" å dulle med;)  Se som Johan koser seg !

 

Blogges imorgen.

 

Stor klem


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits