(Disse bildene er tatt med iphonen, så derfor er det ikkeden beste kvaliteten..)

28.02.2011

Dagen etter moods of Norway festen, altså fredag, hadde moods of norway ladies night på Grand.

Bestemte meg i siste min med Mari på tlf, for at vi skulle dra de slitne rumpene våres opp av sofaen og komme oss dit. Ordnet meg på seriøst 15 min eller noe sånt..

  Det angrer jeg absolutt IKKE på ettersom det ble den beste kvelden på lenge, med bare herlige mennesker.

Diderick Solli Tangen var en av artistene som opptrådte, og det er seriøst det vakreste ørene mine noen gang har hørt. Jeg mener det! Visste jo at gutten har fantastisk flott stemme og at han er flink, men å stå foran han å høre han synge live.. det var helt unormalt vakkert! Han hypnotiserte meg helt, og jeg fikk klump i halsen. Det har aldri skjedd at jeg har blitt så satt ut av en som synger før. Han har virkelig fått en fantastisk gave fra Gud, og vi var så heldige å få en bit av den;)

 


Her har vi the one and only;) Lot han selvfølgelig få høre hvor bra han er, for han er jo bare helt super på alle måter. Vi hadde det kjempe gøy på Grand altså.

 

 

Møtte jo 2 av kompisene mine der, Kriss og Mtv-Sami. Morsomme gutter det der..


Var ihvertfall en super kveld, så glad jeg gadd å dra rumpa mi ut av huset.Lørdag dro jeg til naboen min og en av bestevennene mine www.anettemarie.no Det var pappaene til de herlige barna våres som passet på de denne helgen, så da bestemte vi oss for å ta en tur på by'n. Tok noen pils hjemme hos Anette før vi dro innom noen kompiser av oss på vei til byen.


OH MY!!!! Det ser ut som jeg er utstoppet på dette bildet??! Haha.. SYKT! I am not a robot!

 


Og etter å ha vært innom 3 utesteder bestemte vi oss for å dra på champagneria. Men på vei bort dit møtte vi på Mtv-Sami, Omer Bhatti og gjengen hans, og da innviterte de oss med på Mabou. Det var jo realise dagen til Omer sin nye fantastisker låt  http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fno%2Falbum%2Fall-around-world-feat-genevieve%2Fid418542062%3Fi%3D418542132&h=4a88f

 

Så vi feiret han med stil! Når Mabou stengte, spilte dj'n en låt fra bestevennen til Omer, Michale Jackson, og da stod han oppå bordet og lagde show for oss. Det er helt vilt hvor likt han danser som Michael, og hvor sykt god han er. Vi hylte, skreik av beundring og klappet i hendene som noen gærninger da han danset.

 

Dessverre, så lå mobilen min i jakken min, så fikk ikke tatt noen bilder.. Dette bildet er jo stjålet fra bloggen til www.anettemarie.no ;)

 

Vi hadde det helt fantastisk igår, og det ble sent før vi havnet under dyna STUP trøtte hjemme hos Anette. Vi rakk ikke noe nattmat på skikkelig plass, så vi endte opp med en burger som aldeles ikke var noe mer enn OK fra Statoil. Selv husker ikke Anette at den var så ille, men jeg kan huske å mene at denne var krise ekkel. Ned gikk den uansett merkelig nok!

 

Da vi endelig kom oss hjem til Anette, sovnet vi med en gang. ;)Søndag morgen våknet jeg som vanlig tidlig og sa til Anette at jeg var syyyykt godte sulten! Holdt på å dævve av søtsyken. Ringte "Spice" og bestilte potetgull, godteri og brus for 400 kr... I know, men må man, så må man og det var verdt det! Vi Mamma'r kan virkelig det å kose oss altså. Så på VM og film, snakket om helgen og hvor mye vi gledet oss til å se barna våres igjen. Jeg savnet Dennis så mye at jeg ringte Bernhard ca 10 ganger da de var på vei hjem fra Snertingdalen for å spørre "Hvor langt har Dere kommet nå? " haha.. Jeg savnet han i bleia så VELDIG, og det var så HERLIG å se han igjen <3<3<3 Min lille prins. Han hadde kost seg som bare det i Snertingdalen med Bsteforeldrene sine og pappa'n.


Hva har Dere gjort?
Btw, FY FAAAA.... SÅ KULT DET VAR AT NORTHUG VANT! Jeg er hes etter at jeg skrek meg ihjel da han vant. Fikk frysninger så det gjorde vondt! ;)Moods of Norway ROCKS!

25.02.2011

 

Moods of Norway visninen var helt beyond alt! Elsket det, og hadde selvfølgelig kledd på meg godt i og med at det var DRIT kaldt ute. Her står jeg på doen å poser før jeg skiftet til kjolen..
haha.. Anette Marie fikk låne ullundertøy av meg - HOT MAMA!


Slik så vi ut etter at vi hadde skiftet.

 Bildet er hentet fra www.dagbladet.no

 Festet selvfølgelig med superparret Petter <3 Mari. Alltid like gøy å feste med noen som kan det. haha..

 Her har vi en av de som er flinke til nettopp det ja, Henrik Thodesen ;)

Fikk ikke tatt så mye bilder ettersom de ble seende slik ut pga mye forskjellige lys der inne.. yeye, var ihvertfall super coolt!

 

Under finner Dere linker til mer gossip om gårsdagens fest;)

http://www.kk.no/863739/kastet-vintertoyet-paa-den-rosa-loperen

http://msnno.starlounge.com/index.cfm?objectid=109562

http://www.side2.no/mote/article3098603.ece

http://www.kjendis.no/2011/02/24/kjendis/whitney_port/the_city/moods_of_norway/mote/15569805/

 

Så Dere moods-visningen på tv?Surrealistisk dag i gull ;)

24.02.2011

Musikkvideoen/promoen tror jeg blir ganske så GULL, for å si det mildt;) Jeg var gull over hele meg, og holdt på å fryse ihjel.. og det hjalp ikke stort at Vegard sprayet meg med iskaldt vann for å få gullfargen til å renne.. OH MY.brrrrr, men vi lo, og vi lo, og bare hadde det gøy! Snorre, som står med kameraet, sa at han var imponert over at jeg ikke klagde på at det var kaldt osv, men at jeg heller bare var blid;) Men går ikke an å klage når man jobber med så mange flotte, flinke og positive mennesker. Det blir spennende å se det endelige resultatet da. Har jo lagd del 1 til videoen ferdig, så idag gjorde vi slutten, og nå er den FERDIG, FINITOOOO!

 

Det bildet over ble tatt før vi startet filmingen, så har ingen "gull-bilder" enda, men legger det ut så fort jeg får det;)

 

 

..plutselig kom herlige Maren inn til oss for å få et intervju med meg angående nrj-intervjuet jeg gjorde i dag tidlig. Jeg uttalte meg bl. a om den flotte kroppen til Marit Bjørgen, og hvorfor jeg tror hun alltid vinner osv..

Mer om dette kan du lese her: http://www.tv2underholdning.no/gkn/-alle-vil-gaa-bak-marit-for-aa-se-den-fine-rumpa-3425915.html

 HEIA MARIT BJØRGEN! EKTE GULL-JENTE DET DER ;)

 

 

Nå skal jeg hente kjolen min til moods festen ikveld, møte Anette Marie, og begynne å gjøre meg klar. Skal så klart ta mange fine bilder som jeg kan dele med Dere senere;)

 

SMASKVerdens meister gull i å våkne tidlig ;)

24.02.2011

57453-1-1298542260808.jpg
Hei alle sammen! Jeg stod opp halv 6 idag?! Våknet av meg selv bare, så sånn er det. Ble ringt opp kl:07:00 av Nrj-morgenshow for et koselig intervju. De ville jeg skulle bli  VM-reporter for de, så det blir jo coolt! Jeg er jo tydeligvis Linni verdens Meister i det ene og det andre. Haha.. Etter å ha levert Dennis i barnehagen dro jeg til TV2, så nå sitter jeg i TV2-studioet og skal snart bli sprayet i gull. Vi skal lage en promo/musikkvideo, så det blir gøy! Ønsk meg lykke til!Fra den ene greia til den andre..

23.02.2011

Stod opp grytidlig idag for å levere Dennisen i barnehagen, så var det rett hjem og i dusjen. Hadde avtale med Mari kl:10:00 om å finne outfit til Moods of Norway visningen og festen imorgen + hente billettene. Var mye fint på Polhem pr, og vi fikk god hjelp av de søte jentene som jobber der.

 Haha, Mari-rumpa <3Mari striker pose med shades. NICE!

 

 

 

 Så måtte jeg forte meg videre for jeg var innvitert som gjest hos P5 idag. Du kan høre det på mandag fra kl:08:30 - 09:10 ;)


Herlige p5-mennesker ;) Er alltid like koselig å komme på besøk til radio'ne der fordi jeg kjenner de som jobber der så godt i og med at jeg var gjesteprogramleder 1 uke med Michael i p4, så de er min lille "familie" som de sa <3

 ..og Mads slipper jeg aldri unna fra. haha.. neida Mads, du er helt HERLIG! Digger Ol-genseren ;)

 

Han kidnappet meg inn til seg og så lagde vi "Linni -Birken Meistertips" til en som heter Jan. Han jobber i p4 og skal gå birken i år. Tok 8 tips på rappen til han, så håper det kommer noe godt ut av de.. Haha sier bare jeg;)

 

Neste år vil jeg prøve å få til å gå, har ikke sjangs i år ettersom det er nok å gjøre. Noen som blir med kanskje?
Linni Verdens Meister Tips slår ALDRI FEIL! ;) Mads hadde til og med ski på et lager her som jeg var så heldig å få ta bilde med.

 

 

Uansett.. etter alle intervjuene dro jeg videre til min yndlings butikk (og gamle jobb) GUESS på Frogner.

 

Der møtte jeg min herlige vennine Linn, som viste frem det nye de hadde fått. OOOh, sykt mye fint! Tok  med meg noen vesker jeg skal bruke imorgen, men har ikke helt bestemt meg enda, Dere får hjelpe meg imorgen;)

 

 

Blogges senere, for nå må jeg snart hente lille gutten min i barnehagen<3Let's get back to business.

23.02.2011

 

Igår, gjorde Super frissien Sandra, meg helt BLOND igjen.. Trivdes godt som brunette jeg, men måtte farge det tilbake pga jobben min. Bl. a en greie for Tv2-bliss, Linni-serien min + upcoming musikkvideo.

 

Det gjør meg ingenting fordi jeg trives jo som blond, det er liksom "LINNI". Etter at jeg hadde blitt blond, sendte jeg melding til sjefen for "Linni-serien", og der skrev jeg: " I'm blond again, so let's get back to business ";)

 

 

 

 

Hadde et langt og fint møte med sjefen sjæl, Christer Falck, og syntes vi fikk mye bra ut av møtet. Gleder meg til div jeg skal gjøre fremover nå.

 

 

Når det er sagt så regner jeg med at mange av Dere så på "Top-model" på Tv3 som var på mandag..

 

Christer har en lang fortid som proff modell og vet hva han snakker om, så derfor fikk han lov til å være gjeste dommer i det programmet. Når han skulle kommentere bildet på Eirin, sa han at han ikke visste om han likte BILDET så godt pga måten hun lå på, og sa at hun så litt "FHM-chubby" ut på BILDET, ikke at HUN var chubby. Herregud, strl 36 er da ingen verdens ting, og jeg vet at han syntes den strl på jenter er penere enn xs. Denne jenta er jo ikke i nærheten av å være chubby, så hun burde forstå at det var selve bildet han refererte til. Stakkars jenta løp stormende ut og begynte å gråte, noe jeg ikke syntes hun burde ha gjort. Hun vet at hun er en vakker jente, men må tåle å høre hvis en dommer har kritikk å komme med som kan hjelpe henne videre på veien, altså i dette tilfelle IKKE slanke seg, men ligge annerledes på shooten neste gang.

 Det er en hard bransje vi er i og man skal tåle MYE, så det Christer sa var ingenting! Det er ikke sikkert det var så ekstremt negativt ment heller. Selv synes jeg jenter som er "FHM-chubby" er super FLOTTE! Etter min mening burde hun heller tatt til seg kritikken, hevet hodet, smilt.  Hvis man ikke har tykk hud i denne bransjen, klarer man seg ikke lenge. (Og med tykk hud mener jeg ikke noe slemt eller personlig! ;) ;)

Christer er en real fyr som kan mye om bransen, og er sinnsykt flink til det han driver med.

 


Uansett, don't worry, be happy!

 

SmaskDennis Michael + Mamma = SANT ;)

21.02.2011

 

Hjelper ikke om jeg er sløv eller trøtt etter medisinene mine, middag må ungen min ha uansett;)

 

Jeg lagde fiskepinner, potetmos med thousand Island dressing til middag idag og det ELSKER Dennis Michael.

 ..Så er det lett å spise selv å grise med<3

 

 


Etter middagen badet bademannen, og det er alltid like morro.

 

 Så var det tid for barne-tv og kos, og da fikk han en skål med litt rosiner som han virkelig liker. (p.s Den gule katten som ligger ved siden av han har jeg hatt i 25 år og den heter Puse;)

 

 

Haha.. Morro med Iphone! Her så vi oss selv, mens vi tok bildene.

 

Jeg orket ikke å sminke meg idag, så derfor jeg ikke ser ut;)

 

WÆÆÆÆÆÆÆÆH!

<3 <3 <3 <3 <3

 

Dennis er veldig flink til å pusse tennene sine selv og til å ta tran og Sanasol HVER kveld!

 

Etter dette bildet la jeg han i sengen sin med meg oppi.. det ble litt trangt ja, men var plass til oss begge;)

Strøk han i håret mens jeg sang og ba bønn for han, og nå ligger han og sover så søtt <3

 

 

Herlig dag med min lille;)

 Ja, sånn kan det gå;)

21.02.2011

Jeg fikk ikke sove natt til lørdag fordi jeg klødde meg ihjel over HELE kroppen. Gledet meg derfor veldig til å ta spa i håp om at det kanskje ville bli noe bedre da.(noe det ikke ble..) Det er nok den beste spaen jeg har vært på i hele mitt liv! Fikk for første gang varme steiner fra Island på kroppen min som jeg også ble masert med, og det er var så HERLIG! Etter massajen ble jeg smurt inn med gjørme over hele kroppen, og den gjørmen er hentet 4 meter under bakken fra Finnland.( I følge hun dama som smurte meg inn.) Ble pakket inn i plast og måtte ligge sånn i 20 min og koke. Neida, men det føltes litt sånn, så er ikke rart jeg drakk 5 glass vann da den behandlingen var ferdig. Hoppet i dusjen og møtte de 3 andre som også hadde fått samme behandling som meg, og de var like begeistret som meg.

 Etter spaen tok de andre boblebad, mens jeg så på. Litt pga at jeg ikke turte å bade med tanke på det mystiske utslettet mitt, men mest fordi jeg glemte bikinien min hjemme.. Pakket jo for Bernhard også, og var så nøye på å huske å pakke ned alt for han at jeg glemte min egen bikini og snowboardjakke, men funket med den beige boblejakken min i bakken, og det funket å se på de 3 vennene min kose seg fordi..

 

  

..-det er ALDRI kjedelig å være med Dem, for her drar Kjell Even av seg badebuksen i det jeg tar bildet.. haha.. 

..-JA.. og hva skjer da? Bernhard kaster seg over Kjell Even for å stikke av med badebuksen hans, og her slåss de som bare det under vann, mens Elin, jeg og resten av spaen ler seg ihjel. haha.. 

Bernhard "vant", men stakk heldigvis ikke av med den;) Da hadde Elin kommet etter å most han;)Her er vi på vei til restauranten og har pønta oss litt;) 

 

Spiste på den samme restauranten så klart og like god mat denne dagen også. Vi reiste hjem søndag ettermiddag og da dro jeg innom Volvat legesenter. Fikk vite at jeg hadde fått elveblest og fikk ut resept på ganske sterke medisiner, så fikk derfor ikke lov til å kjøre bil eller lignende. Etter å ha vært på apoteket(Faen så dyrt det skal koste å være syk. Kostet fa.. meg 850 kr for medisinene;( Uansett, på en annen side var det jo verdt det fordi det hjalp som bare det.

 

Kjørte så videre til Snertingdalen for å møte Dennis gullgutten vår. Jeg satt bak i, sløv som bare det etter pillene, men klarte ikke å sovne fordi jeg gledet meg sånn til å se bleierumpa mi <3 <3 <3 <3

  

Da vi endelig kom fram ble Dennis Mike så sinnsykt glad, og strakk ut de herlige små armene hans og smilte fra øre til øre<3 Han har virkelig kost seg sammen med besteforeldrene sine hele helgen og det gjør meg så glad!

 

Her ligger Dennis og Pappa og koooooser på sofa'n hos bæssmor;)

Snill som bestemor-Kirsti er lagde hun deilig kveldsmat til oss og varm kakao. NAM! Ingenting slår grovt brød med smør og brunost og kakao ved siden av.

 

Reiste fra Snertingdalen i dag tidlig, og da leverte vi Dennis i barnehagen, Bernhard dro på jobb og jeg dro hjem til meg og satte i gang med å pakke ut, vaske klær og rydde. Brukte "bare" 2 timer på det, så nå har jeg akkurat tatt en deilig varm dusj. Tok i meg de medisinene nå, så da sovner jeg vel verdt øyeblikk, må bare svare på jobbmail først, og ordne ferdig noe greier til regnskapet mitt. Imorgen begynner jobb igjen, så da er det deilig at alt er vasket og rent;)

 

 

Nå skriver jeg mye rart føler jeg, men får jeg skylde på de medisinene som gjør meg sløøøøøøøøv. zzzzzzz.

 

 

Snakkes snart <3 Pomp og Pilt på tur!

19.02.2011

 

Joda.. startet bra. Trodde vi hadde kommet til bakken og ble litt "skuffet" over at den bakken vi hadde kommet til var svært liten og litt rart at det kun var småbarn der?.. Men det viste seg jo bare at det var barnebakken vi hadde kommet til. haha.. noe vi også regnet med at det var da vi kom på toppen;)

 Og etter ca 3 forskjellige skiheiser var vi ENDELIG på toppen, og jeg var så KLAR for å bare legge utfor og kose meg nedover. MEN NEIDA! Det første Bernhard sa da vi kom på toppen var: "Jeg er tørst!!!!!"

 

..-så sa jeg, men kan vi ikke bare stå ned bakken, så går vi inn å kjøper drikke på hotellet? NEI, det kom ikke på tale for han skulle ha drikke med en gang;) Javel, tenkte hun mor etter å ha blitt rimelig irritert, for det viste seg å være et lite stykke til denne afterskien..Det var faktisk et laaaaaangt stykke dit og helt elendig føre for brettkjørere, så jeg endte opp med å gå halve veien da det var mest bortover..


Da vi ENDELIG kom dit, slukket han tørsten. Sa til han at vi kunne jo vært nederst i bakken for lengst, kjøpt drikke OG vært på toppen av den største bakken innen vi kom frem hit. Tok jo hundre år å komme til dette stedet..

 


Men, men, jeg fikk solo og en øl, slik at at jeg kunne slappe av og roe meg ned etter stresset, så da ble jeg GLAD;)

 ..-helt til Bernhard sa etter seriøst 5 slurker: "Skal vi gå?"

 Jeg tok på meg brillene, gjorde meg klar og endte opp med å styrte øl'n min..

 ..-prøvde ihvertfall, men lot halve stå igjen og så bærte det av gårde til den etterlenktede bakken <3 

BERNHARD visste jo selfølgelig hvor den raskeste veien ned var, og det viste seg å være i SKOGEN, langt fra folk, og i det hele tatt noe liv......... Men jeg prøver å dra på snowboardskillsa mine selvom det er elendig føre der..Jeg skikket over fjellet og der ser jeg skiheisene gå, og at folk koser seg ned bakken, mens vi, VI kjørte utfor.. OH MY GOOOOOD tenkte jeg, og det var jo helt klin umulig å kjøre med snowboard på det terrenget! Det var jo så myk og tykk snø, kvister, grener og trær overalt.. Så brettet mitt stoppet opp 100 ganger, og da måtte Bernhard dra meg. Her ser Dere hvor bra det gikk..

 
Her er beviset på at jeg var rene måkemaskinen ned den urørte bakken. hahahaha.. og da vi omsider kom oss til andre siden av fjellet, kom jeg ut igjennom masse trær, og der satt det masse folk og forstod svært lite hvorfor i alle dager Bernhard og jeg kom ut fra skogen liksom..

 

Anyways, lo nesten hele tiden og hadde det kjempe gøy. Fikk jo kjørt litt ordentlig da, og imponerte Bernhard, så da er jeg fornøyd;) Han var flink på slalomskiene sine og det er jo 1000 ganger letter å kjøre med slalom i skogen enn med et brett!

 

Hva jeg har lært av denne turen? At jeg aldri skal la Bernhard være veiviser igjen, og la gutten drikke og tisse før vi drar i bakken. Hahahaha.. Han er jo bare nydelig da.......

 

Gleder meg til neste gang jeg skal stå, for da skal jeg stå i BAKKEN!

 

SMASKTur til Norefjell med verdens mest forelskede par ;)

19.02.2011
Her står vi utenfor Kjell Even og Elin og venter spent på å se de.. ;)


 

"Hmmm, hvor blir de av? Står sikkert i gangen og kliner som vanlig..." ;)Heldigvis kom de til slutt,/(etter 3 min ventetid for oss. haha;)

Her står jeg på badet på hotellet og gjør meg klar til å spise middag i restauranten..


 

"Jada Bernhard, jeg kommer, men må bare KLØ først"  Søren òg!!! Fikk ikke tid til å dra til legen, og nå er utslettet mitt verre og klør som f.. Gleder meg til å dra til legen når vi kommer hjem.  HJelp! Hva kan der være? Skal si ifra når jeg finner det ut;)

 Godeste Elin og jeg koser oss i restauranten på Quality spa resort hotell;) Det er så vakkert her og fantastisk koselig!

 


Vi spiste 3 retters og det var helt nydelig. Jeg elsker jo fisk, så byttet ut hovedretten som var kylling med steinbit. NAM!

  

Bestekompisene koser seg som bare det;) Gosseklumpene <3 haha..

 

Ser ut som de har en dyp samtale.. MEN.. jeg har ikke annet å si enn at det snart vil dukke opp en video fra den "dype" samtalen Deres på bloggen min. OH MY! Hahaha...

 

 

Her er den ;)

Min latter er scary! 

  

Bernhard og jeg hadde identiske rom som Elin og Kjell Even. Det var 2 suitter med bl. a badekar på soverommet vårt som Dere ser på bildet. Sykt coolt!Diger stue og romantisk peis + verdens søteste forlovede <3 <3 

Pent kjøkken med verdens mest forelskede forlevede....Vakker stue. Ja, Elin og Kjell Even er klistret sammen, det er defor man aldri ser de alene på bilder;)

Legg merke til det fantastisk Kamille Mor & barn bladet Kjell Even absolutt måtte kjøpe på bensinstasjonen mens jeg stod ved siden av. OMG! FLAUT! (btw, det er Dennis og meg på coveret-løp og kjøp;)

 

 

Bilder fra skibakken idag kommer snart.. Det var litt av en tur, men enda bedre historie å fortelle Dere;)

 

Nå skal vi ta spa, så rekker ikke å blogge før senere;)

 

Smask

Fix-over ;)

18.02.2011

57453-1-1298030910540.jpg

 


Idag er det stylingdag! Striper håret lysere, lakker neglene, og renser huden min. Pga jobben min må jeg se "fresk" ut, men er ikke alltid lett å holde det ved like når man er småbarnsmor;) Elsker Nikita frisørsalong på Frogner! Det er de beste frisørene som finnes, og min faste er verdens beste Sandra. Den dama kan jobben sin for å si det sånn. Håret mitt elsker ihvertfall Sandra, fordi hun tar vare på det, kurer og pleier det, mens jeg, jeg er bare slem mot det. Tuperer, sprayer det med hårsåray og glatter det ut noen ganger uten å ha i varmebeskyttende og det er FY! Stakkars håret mitt, men har blitt mye snillere mot det i det siste, takket være Sandra. Jaaa!

 

Dennis og Bernhard har reist til Snertingdalen fordi det var noen besteforeldre der som savnet gullgutten så innmari, så nå skal de kose seg hele helgen, og det er så bra at Dennisen så og si er frisk igjen, Da blir Mamma'n GLAD! <3

 

Vår kjære gode venn Kjell Even skal gifte seg til sommeren, så vi har gitt bryllupsgaven til han og Elin på forhånd, og det er en weekend på Norefjell. Turen bestilte vi for en evighet siden, så vi reiser ikveld faktisk. Gleder meg spesielt til å stå på snowboard, og så blir det morsomt å dra på tur med den gjengen. Lenge siden jeg faktisk har hengt med  Kjell Even og Elin,(og Bernhard.. )  så det blir vel koselig. Skal også jobbe litt i helgen(photoshoot) men det blir bare gøy!

 

Ellers vurderer jeg å dra til legen NÅ!! Fordi jeg har fått rødt utslett over hele meg og det er jo ikke normalt?! Det klør litt også?! Hmm, kanskje det er noe jeg har spist. Ikke vet jeg. Jaja, som jeg pleier å si: "Er det ikke det ene, så er det det andre"!

 

God helg alle sammen!

 

Blogges plutselig;)

 

SmaskHjemme med et sykt men vakkert barn i 3 dager nå..

16.02.2011 

Stakkars lillemin! Han har hatt 40,4 i feber på det meste og har ikke vært i form. Bare i kose og sovehumør..Stakkars, her ser man at han ikke er frisk. Vi lekte bl.a med fiske-klistremerker  og det var vist kjempe gøy å klistre de i ansiktet på hverandre. haha.. og han som er så flink til å si "fisk"..

 


 

Det passet utrolig bra at Dennis Michael ble syk denne uken i og med at jeg ikke skal jobbe før hele neste uke, så hadde på en måte "fri" denne uken og har fått gjort unna mye som regnskapet mitt og klesvasken, men ikke fått lest noe særlig til eksamen, men det får jeg tid til når Dennis blir frisk.

 

Det har vært deilig å bare være hjemme med han, for jeg har faktisk fått sovet ut og slappet av med han. Idag sov vi  sammen i nesten 3 timer på dagen, og det har jeg ikke gjort siden jeg var tenåring.. utrolig deilig må jeg si.

 

Er ikke ofte jeg får sovet ut eller slappet av, så dette trengte jeg ;) Ingen andre enn sønnen min det er koselig å slappe av å nyte dagene med.

 Viktig å få i seg litt energi når man er syk, så han fikk en liten godteribit av meg som han VIRKELIG koste seg med. <3
 

I og med at Dennis Mike er enebarn er det viktig at han lærer seg å dele med andre og det har vi lært han bra, for annenhver bit han tar, gir han til oss;) ;) FLINK GUTT!

Jeg er jo tidenes godtegris, såeeeee, det er BEST for han;)  

 

Ble i farta etter den godteridingsen ja.. Da var det opp, ned og alle veier. Haha..

 Kjørte han rundt i hele leiligheten med denne gåvognen, til og med ute på gangen.. haha.. Det var STAS det.

Her tenker Dennis: "MAMMAAAAA! Hva skjer med å ha for store sokker på seg? " Haha.. Er redd for at han skal fryse med de små sokkene hans, så jeg tok på mine uten på hans. Syns han kledde de jeg ;)

 

Det er det jeg har gjort de siste dagene. Dere da?

 

SMASKSminketips ;)

15.02.2011

Det er mange som lurer på hvilket shimmer jeg bruker rundt øynene osv..

 

 

Jeg bruker dette shimmeret fra The balm som heter Mary Lou HVER dag. Uansett hva jeg skal, tar jeg alltid en q-tip, gnir den forsiktig på shimmeret og tar det svakt på, innerst i øyenkroken.Det gjør så mye og åpner øynene mine føler jeg. Bruker det også under øynene med en rougekost, litt oppå nesen og rett under øyenbrynene. Det gir et slags løft. 80 % av gangene jeg har på meg øyenskygge er det denne jeg bruker. Jeg rett og slett elsker den fordi den kan bruke til så mangt!

 

Du kan lese mer om shimmeret her: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/co163

 

 

 

  Morsdag!

14.02.2011

57453-1-1297673111720.jpg
Igår var det morsdag, og den feiret jeg med min lille herlige og Sarah. Fikk et hjertekort av Dennis som hadde tegnet til meg pluss en parfyme. Naaaw, verdens beste sønnen min. Jeg lagde spagetti og kjøttdeig til oss fordi det er yndlingsretten til Dennisen. Morsdag er en fin dag, men også litt trist på en gang for meg. Er gøy å feire at jeg er Mamma, men savner min enormt mye.. Igår var det faktisk veldig vondt?! Gråt inni meg faktisk, samtidig som jeg koste meg med Dennis og Sarah. Blir kanskje ekstra sårbar når man har "uken" i tillegg;) haha.. Idag er det jo valentinesday og jeg har fått et kort og 2 meldinger hittil. SÅ KOSELIG! Er gøy med sånne dager. For akkurat 1.år siden døpte vi Dennis, og da var det morsdag og valentinesday på samme dag faktisk. Ikke vanskelig å glemme den dagen, eller fødselsdagen hans som er 09.09.09 Godt man ikke snur de tallene.. Off.. Hehe.


Skeptisk..

11.02.2011

57453-1-1297456322359.jpg
Jeg skal ut på businessmiddag med Bernhard og 3 andre menn, etter det skal jeg møte 4 venninner og så hjem. Idag er onkel Lasse barnevakt for verdens herligste som sover, mens Mamma og Pappa koser seg ute sammen og så med gode venner. Viktig å kose seg i ny og ne. Jeg ser skeptisk ut på bildet fordi jeg skvetter hver gang jeg ser meg i speilet. Hehe, sykt uvant!middag må man jo uansett ha!

11.02.2011

57453-1-1297413230019.jpg
Sarah og jeg tok følge til barnehagen til Dennis i dag. Det var jo snøstorm ute, men det er ikke noe som heter dårlig vær, kun dårlige klær. Oh yes! Gikk forbi denne plakaten og lo høyt da vi så at det var meg til høyre. Gleder meg til å se da jeg spiste middag med 3 herlige mennesker. Vi tok jo helt av. Haha.. Liker Dere 4-stjernesmiddag på tvn?


hjerteblogg

11.02.2011

57453-1-1297382047402.jpg
57453-1-1297382048802.jpg
Hadde det kjempe hyggelig i går. Det var så koselig å møte alle som sa de elsket bloggen min, og mente at jeg hadde vært en verdig vinner fordi jeg blogger så hjertelig?! Haha, så koselig at de mener det. En annen voksen dame kom bort til meg og sa at jeg uansett har vunnet folkets-pris?! Haha, herlige damen som sa det. Hva enn de mente med det, var det noe jeg virkelig satt pris på å høre altså. Uansett, idag har vi holdt på i leiligheten min i hele dag. Sarah har vært på besøk.. 2 ganger faktisk. Gøy å være nabo med min bestevenn! Dennis fikk pølse og potetstappe til middag, mens Bernhard kom og lagde gryte til oss to, så det var digg å slippe å lage 2 middager! Elsker den nye vaskemaskinen min med tørketrommel i. Den er genial! Imorgen skal jeg i møte å planlegge fotoshoot, det gleder jeg meg alltids til. Dere får sove godt. Jeg har ikke ordnet internett her enda, så blogger derfor fra tlf til jeg får igang internett. Håper dere liker den nye headeren? Ja, hva syns Dere om den?It's SHOW-MAAAAN!

08.02.2011

57453-1-1297197594532.jpg
Jeg var gjest hos showman idag, fordi Tsawe ble syk, så jeg ble spurt om å være stand in. Alltid like hyggelig det, så lenge jeg har tid. Ble til og med spurt om å jobbe der fast for å steppe inn for de gjestene som blir syke eller ikke kan. Yeeeah! Ble super glad for det altså. Er faktisk stand in for p4 også, og nå showman, det er ikke værst.

 

Ellers er det bloGgawards imorgen og dere kan fortsatt stemme på meg på http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/arets-kjendisblogg/

 Da blir jeg kjempe glad!! Skal blogge derifra imorgen.

 Håper dere har der bra.

 SmaskTil å stole på!

07.02.2011

57453-1-1297113408570.jpg
idag har vi hengt opp lamellgardiner, og skrudd opp den kule stolen til Dennis. Da dette bildet ble tatt, spiste han fiskepinner og poteter, mens han så på barne-tv. Søtnosen vår elsker den stolen, og den er kjøpt på living!


sofakos! og sitte må vi jo alle i ny og ne;)

06.02.2011

Denne sofaen er helt ELSK!  Den er Italiensk og er fra http://thomas-hill.no/ og lucky me så er den på salg, NÅ!

Etter at jeg hadde skaffet meg sofan, leste jeg tilfeldig at Vg hadde kåret den til årets sofa eller noe, det holder jeg med de i altså.

 

Elsker januarsalgene, passer jo helt perfekt for min del at det er salg nå;)

 

Denne står ferdig montert i stuen nå og det er jeg glad for. Har ikke kjøpt teppe enda, men så fort jeg bestemmer meg blir det nok kjøpt.

 

 

 

 Jeg forelsket meg helt i denne lenesofaen fra http://thomas-hill.no/privatmobler/sofa/capri-divan-i-floyel.html

 

Jeg kan jo ha rene fotoshooten med den, og jeg syns den er så elegant og classy med de diamantknappene. Glad det ikke er ekte diamanter for da hadde jeg ikke fått kjøpt den;)

 

Den skrudde jeg opp istad faktisk. Var den ikke fin?Hei, hei, HALÅÅÅÅÅÅ!

06.02.2011Har merket meg at pressen har skrevet om at Bernhard og jeg flytter fra hverandre.. Det er ikke så lett å holde ting for oss selv når man er "offentlig" person, men det får man bare godta når man jobber med det jeg gjør.

 

Hvis noen tror at dette er et pr.stunt pga serien min, syns jeg det er helt sykt! Altså det går an å få oppmerksomhet for så mye annet enn private ting, hvis Dere skjønner hva jeg mener. Og jeg har ikke lov til å røpe for mye pga jeg har kontrakt med Tv2-bliss om at jeg ikke kan uttale meg om slike ting før serien blir vist. Da blir det jo nesten helt meningsløst å følge med på en serie hvis alle vet hva som skjer. Du gidder ikke se en film som du vet hva som skjer på forhånd.. eller?? Derfor sa jeg bl. a til VG at jeg kan ikke røpe så mye annet enn at man får vite hva som skjer i serien min, og det sier jeg fordi det er fakta. 
Dennis har det bra så lenge foreldrene hans har det bra, og ved å ha det bra, eller få det bedre må man noen ganger gjøre ting som kanskje ikke er helt likt som alle andres familier. Vi trenger en leilighet ved siden av barnehagen til Dennis, så det har vi fått. Det er ikke snakk om  å selge den vi har nå, da dette er et sted vi elsker å bo på med tanke på naboer, beliggenhet osv. Uansett, så løser dette MYE problemer for oss med tanke på at hverdagen vår blir enklere på den måten. Det er ikke noe dramatisk eller voldsomme greier, annet enn at vi har virkelig behov for å ha to leiligheter, mer enn det vil jeg ikke si.. enda.. Dere får jo se mye som har skjedd i sesong 2 av Linni-serien;) Vær tålmodige. Vi alle er enige og har det bra!

 Digger den genseren til Dennis, og jeg er glad for at barn har no worries. Kun det beste for våres små <3

 

Vakkert bildet.. ha ha..Vi er og forblir mye rart, men ingen kan noen gang si noe på hvordan vi er som foreldre for det er noe vi VIRKELIG KAN, og Dennis er en skikkelig Mamma og Pappa dalt, og vi er Dennis-dalter. Vi elsker hverandre høyt og  kunne ikke fått en bedre sønn sammen. Bernhard har begynt å mase etter lillesøster til Dennis som vi da skal kalle Cindy Bianca, MEN, det skjer ikke før om ihvertfall 5(10) år;) ;)

 

Ellers har vi holdt på å pakke inn og ut av den nye leiligheten og er UTROLIGE slitne.. ihvertfall jeg.. har spist en gang idag(håpløst), mens Dennisen har selfølgelig spist ca 5 ganger. Han er et matmonster<3 GODT er det!

 

Jeg tenkte å legge ut møblene jeg har skaffet til leiligheten min straks.. MÅ bare se ferdig Mr. Bean på TV3! Jeg elsker den mannen fordi han får meg til å le, og det HØYT! ;)

Imorgen kommer Kamille Mor & Barn ut, og jeg må si at jeg ser helt rar og ikke ut som meg selv på coveret?! Vet ikke hva det er, men ser liksom 10 år eldre ut?? haha, gjør ingenting altså,  mens bildene inni var jo koselige og fine;)  Står mye juicy inni der skal jeg si Dere;)

 

Blogges straks;)

 

SmaskMamma mia!

04.02.2011

Pressen ringte meg seriøst ned igår ettersom jeg egentlig skulle være stunt reporter under VM. Til og med http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article8509285.ab ringte meg, men det var i forbindelse med at jeg ble Trav 24 V75 Norges-meister i TRAV. Hahaha.. Trav er visst sykt stort i Sverige og det er visst aftonbladet som ringte meg også, så ble litt satt ut da jeg fikk tlf fra nabolandet om de kunne lage sak om meg?!

 

Da jeg først fikk tlf fra Tv2-sporten om at de ønsket å bruke meg som stunt-reporter under VM, ble jeg så glad at jeg skreik HØYT når jeg la på. ELSKER å gjøre nye ting, og følte at dette var noe som passet meg helt perfekt! Husker Dere det innlegget hvor jeg skrev som overskrift: " I was born to do it", det var samme dag jeg fikk den tlf, men sa at jeg måtte fortelle senere hva det gjaldt, vel nå vet Dere det;) Litt av grunnen til at de ville bruke meg sa de var bl. a var fordi jeg gikk birken i fjor, heter Meister til etternavn og det er jo Verdens "MEISTER"skap, + at jeg har gjort lignende stunt for "waschera" som gikk på Tv2, hvor jeg da testet yrker og spilte på det å være "dum og blond", SYKT KULT!

 

Meningen var jo at jeg skulle ha litt lik den rollen Alex Rosen hadde i 94 på OL. Jeg skulle bl. a løpe rundt i rosa kondomdress(hadde til og med snakket med Anette Bøe om å få låne hennes rosa) og gjøre morsomme innslag for å få Dere til å trekke på smilebåndet og le! Jeg elsker å sette smil på  andres munn, så dette var noe jeg virkelig så fram til altså, og tror hadde blitt sinnsykt gøy!

 

Alt var så og si bestemt, og vi hadde en avtale, men så viste det seg at Tv2 ikke fikk til sendetiden som planlagt til å gå opp, så da ble det ikke noe av alikevel. Ble først utrolig skuffet, ettersom jeg hadde gledet meg til dette, men så vet jeg jo at det er sånn det er å jobbe med TV og da gikk skuffelsen heller over til å heller være smigret for at de ville bruke meg. Det å jobbe med TV kan til tider være meget uforutsigbart, men heldigvis så ordnet vi opp oss imellom på en proff måte, og det er jeg veldig glad for.

 

Uansett ble jeg UTROLIG glad for at de spurte meg, og ville ha med meg på dette. Jeg skal uansett opp å heie på Norge når VM starter, men da uten den rosa kondomdressen;) haha..

 

Dumt at Rachel heller ikke får gjort det hun egentlig skulle gjøre der, fordi jeg tror at hun, (og jeg;)  ville gjort en super jobb for Tv2, men sånn kan det altså gå.

 

Jaja, livet går videre og det er jo så mye annet morsomt som skjer. Sesong 2 av Linni, et annet stort prosjekt som vi har på gang, spennende fotoshoots, episode 3 av 4-stjernes middag på TVN, hvor jeg er med 3 herlige mennesker i 4 dager, pluss at jeg er kjempe glad for Kamille Mor & barn reportasjen, og bloggawards blir gøy å få være med på. Blir kanskje gitt ut en sang fra meg i forbindelse med VM, men det spørs hva vi rekker nå, har litt for mye å gjøre om dagen med tanke på filmingen, skole osv. Ved siden av jobben og alt annet har jeg jo verdens beste jobb, og det er MAMMAJOBBEN <3<3<3

 

 

Lille gullungen min var så trøtt da han kom hjem idag. Han har vært med Bernhard i hele dag og er jo ikke helt frisk enda. Da han så meg strakk han armene ut. smilte med hele ansiktet og ville bare kose. Jeg vasket han, pusset tennene hans og tok på han pysjen. Satte med i den minste sofaen med han oppå meg ettersom han holdt så godt rundt meg, og så la han hodet sitt ned på skulderen min. Strøk han sånn godt på ryggen, det er jo det beste Dennis vet, samt maserte føttene hans forsiktig, og mens jeg gjorde det sovnet han på ca 15 sekunder. Jeg holdt rundt han og bare luktet og strøk på han. Ville ikke legge han fra meg ettersom jeg hadde vært så lite med han idag. Holdt på å sovne selv oppå hodet hans, men så kom Bernhard inn døren fra butikken. Jeg kviknet til å bærte Dennis inn på soverommet vårt istedet for hans, og så la jeg han inntil meg og bare så på dette fredfulle lille mennesket, hørte på pusten hans(litt tett i nesen) og hørte på alle lydene han lagde fra drømmeland. Så ropte Bernhard at middagen var klar og da nusset jeg Dennis i pannen og sa: "TAKK! Takk for at du er til, mitt elskede barn <3"


 

Natta da verdens beste leserne mine.

 

 

Smask

 

 OH MY! Fra Blondy til Brownie.. men ikke så veeeldig lenge til tror jeg.. ;)

04.02.2011

Var jo drit redd for at ikke Dennis skulle kjenne meg igjen, men med en gang han så meg smilte han og strakk ut de nusselige små hendene hans mot meg. Bernhard likte det, Sarah likte det, bestemoren min sa det funket.... hahahaha, så det er jo koselig med hyggelig tilbakemeldinger.. Jeg og den store kjeften min altså. Jeg har det med å sette meg selv i slike situasjoner, forrige gang var det birken jeg måtte gå noe som var utrolig gøy å være med på, og stort! Denne gangen ble det altså å farge hele håret mitt.. Hva DERE ikke får meg til å gjøre altså, Ingen kan komme å si at jeg ikke holder det jeg lover ihvertfall, for det har jeg bevist flere ganger til Dere at jeg gjør.

 

Ellers har jeg gått på ski idag med Oddvar Brå og Oddbjørn hjelmeseth. Fy søren for noen knall gutter! Jeg lo fra jeg møtte de til vi dro, og OM jeg frøys er en annen sak, og det var da jeg tenkte: "Don't worry, be happyyyy!"
Mer om dette får Dere vite senere;)

 

Ellers hadde jeg blitt glad veldig hvis Dere fortsatt vil stemme på meg på http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/arets-kjendisblogg/ Dere trykker bare på den lille rundingen ved siden av navnet mitt og det koster ingen ting;) Da hadde jeg blitt KJEMPE glad!

 

Hvis dere lurer på hvor jeg fikser håret mitt så er det hos NIKITA! Der har de etter min mening VERDENS BESTE FRISØRER!!!


Jeg er på forsiden av Kamille med min lille ;)

03.02.2011


Bildet er hentet fra www.kamille.no


Dennis Michael og Mamma'n hans er på forsiden av Kamille Mor & barn sammen <3 Vil du lese intervjuet med meg, og se bilder av lille herligheten og meg kan du kjøpe det på mandag 07.02.11. Det var en helt herlig fotoshoot og under kan Dere se bilder fra shooten backstage.

 

:

Oh my! NO make-up,  wake up!

Her blir jeg stylet av en utrolig dyktig make-up artist.Vakre Julie Kaase. Hun er moteredaktør i KK og har en super bra moteblogg du kan lese her:http://snakk.klikk.no/flere_tema1/mote/kamille/b/juliesmoteblogg/default.aspx (har skjedd noe med bloggen, så går ikke an å linke, så da får dere klippe og lime inn adressen til dette er fikset, beklager) Ikke bare det at hun er utrolig dyktig blogger og moteredaktør, men denne vakre jenta gikk på samme videregående som meg, Bjørnegård i Bærum og er kusinen til en av mine gode venner, Maria. Hun gikk ut av videregående når vi begynte og vi alle så utrolig opp til vakre Julie ;) Kjempe gøy å få jobbe sammen med dette herlige, blide og morsomme menneske! Dennis ble jo helt batatt, men det er ikke så rart;)

 

Ha ha, vanligvis er denne herlige jenta alltid blid, men knipset i det hun løftet kameraet. Fink til å pose da;)

 

Gleder meg til å høre hva DERE syntes om bildene og intervjuet;)

 

Btw, JEG HAR FARGET HÅRET MITT! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH!  Tenkte å legge det ut om ikke så lenge..Alt for Dere..

 

SMASKNoen er født med ski på beina, andre med høye hæler ;)

03.02.2011Imorgen er det fotoshoot på holmenkollen i forbindelse med VM og jeg gleder meg. Skal bl. a møte en ski-legende. Blogger mer om dette imorgen.

 

Skal endelig få på meg ski på beina, blir godt å bytte ut høye hæler med ski;)EN FISK HER OG EN FISK DER..

03.02.2011

57453-1-1296732304510.jpg
Dennis er hjemme med meg fra barnehagen idag. Han kan bli sittende en egvighet å se på fiskene sine, Nelly, Shelly, Cracky og Blacky. Cracky ha de sløveste øynene, så derfor det navnet. Haha, herlige navn.. Ellers så ser det ut til at det blir brunt hår på meg. Omg! Men jeg holder selvfølgelig det jeg lover altså, ihvertfall når det er over 1000 som har engasjert seg. Hjelpes, Dere altså. Jaja, gøy med noe nytt, men vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det slik altså. Blir en gang i februar ihvertfall, og tv-serien min blir jo selvfølgelig med. Vil også si TUSEN HJERTLIG TAKK til alle som stemmer på meg på www.vixenmagazine.no Dere er snille meg meg altså. Blogger fra tlf nå, men fra pc etterpå når jeg får laderen til den. Glemte den i bilen..Så utrolig koselig !

02.02.2011
 

 

Dette kommer kanskje som en overraskelse, men jeg har nå blitt finalist i Vixen Blog Awards, Norges første store bloggpris! Jeg er finalist i kategorien Årets kjendisblogg. HJELPES! Det er nesten ikke til å tro.. Jeg ???

 

Fra og med i morgen, torsdag 3. februar, fram til mandag 7., kan publikum stemme frem min blogg helt til topps av kåringen. Hvis DU mener jeg har den beste bloggen i min kategori, hadde jeg blitt ordentlig glad hvis du ville stemt på meg på www.vixenmagazine.no

 


Vinneren annonseres på Vixen Blog Awards, Norges første store motegalla for bloggere, på Folketeateret 9. februar.
Jeg ble Norges-MEISTER i trav24's V75 etter en konkurranse som har gått på trav24.no. Wohoo!

02.02.2011Jeg vant over alle som var med i hele konkurransen?! Hvem hadde trodd?..

 

Vi fikk både gevinst, kake og kaffe da vi ankom vegas-tippekiosk i Oslo idag. ( Se Dennis gleder seg til kake da <3 )

 

Mer om dette kan du lese her: http://trav24.no/index.php/nor/nyhetsarkiv/linni_slo_alt_og_alle_og_vant_10_000_kroner

 "Good" morning.

02.02.2011

57453-1-1296639784654.jpg
Stod opp 6 idag, ryddet leiligheten og satt på klesvask.. Har 4 igjen. Ser ikke ut her når jeg er syk, men NÅ er det pent og rent igjen. Nesen er tettere enn noen gang og hodet mitt føles som det skal sprenger, men det får bare være. Har nok å gjøre i dag. Fy søren det var litt av et prosjekt å sminke meg idag. Øynene rant og nesen enda mer mens jeg tok på sminken. Drit irriterende, men må se litt fresh ut idag da jeg bl. a mota en pris. WOHOOO! Hadde ikke trodd JEG skulle vinne altså. Mer om dette forteller jeg senere, for nå må jeg løpe.

 

SMASK på DERE!Hei igjen

01.02.2011

Dennis og jeg har vært hos legen idag og har fått litt medisiner, så nå blir vi nok friske i en fart..

 

Skulle egentlig vært gjest på the voice igår, men fikk ikke dratt da jeg var for syk, men det tar jeg igjen;)

Skal gjøre en utrolig kul jobb på fredag, så da er det best jeg er i form!

 

Ellers har jeg igjen blitt utfordret, men denne gangen av en leser av bloggen min. Og hun foreslo at hvis jeg får 1000 kommentarer innen onsdag kl: 20:00 under dette bildet, skal jeg farge håret mitt brunt. Hjelpes! Det er noe jeg ikke tror kommer til å skje, og absolutt ikke vil selv, da jeg trives som blond, men kan jo alltids ha det noen dager hvis det blir til det. Men det er altså kun opp til Dere !

 

SMASK


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits