hitsStund !

30.01.2012

 

Var på Cafe med Sarah igår, som er en av mine bestevenner. Hun er jo snart 5 mnd på vei, og jeg gleder meg så sinnsykt til å bli tante til en liten herlig gutt.

  

Min lille gutt var selvfølgelig med, men sov nesten hele tiden... 

Satt på en Cafe rett ved der vi bor, og der kan man bl. a spille spill. Veldig koselig å gjøre det på en rolig søndag.Herregud, så mye spesielle ord vi lagde.. Haha ! 

Da lille kjekken våknet var han fortsatt så trøtt, så han lå bare i fanget mitt til vi dro..

..- men kviknet raskt til da vi kom ut, og da gikk vi en lang tur.

 

Deilig med rolig helg må jeg si, det er ingenting som er bedre enn det !

 

Neste helg blir det nok hæla i taket og tenna i tapeten.. Haha ! Neida, men i og med at jeg ikke har gullklumpen da, blir jeg ikke sittende hjemme ihvertfall.

 

Skal på trening nå og gjøre meg klar til photoshooten imorgen.

 

Blogges senere :)

 

SMASK 

 

 

 

 

 

 Litt om Pappa'n min som fyller år 29.jan.

29.01.2012

 

Helten i mitt liv har bursdag idag, og jeg vil bare si at jeg ser sånn opp til denne mannen, bl. a fordi det står så sinnsykt stor respekt av han, men mest av alt fordi han er MIN Pappa.

 

 

DSC00926.JPG

 

Pappa = Oberstløytnant.   YES SIR!

 

 

Kjekken ;)

Pappa Var Norges yngste sersjant i hans tid.  

 

 

Du kan faktisk lese mye mer om Pappa på: http://www.ernstvevleolsenmeister.com/

 

 

 

Hvis dere ikke viste det så er faktisk Pappan min skaperen av Morgan Kane tegneserien og mer om dette kan du lese her: http://www.ernstvevleolsenmeister.com/33034093

 

 

Pappa og Kjell Halbing ;)

 

 

Tøffen !

 

 

 

Tegnet av min Pappa.  Morsomt at jeg kjenner igjen hånden til Morgan Kane.. Den Pappa ha tegnet etter sin egen !  Kjenner igjen Pappa sine trygge og maskuline hender hvor som helst <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du også se mange av coverene Pappa har gjort: http://www.ernstvevleolsenmeister.com/33034102

 

 linni pryder morgan kane-cover

 

Det er litt morsomt at flere år etter Pappa tegnet Morgan Kane, ble jeg spurt i fjor om jeg ville bli tegnet som dama til Morgan Kane.. Haha, de fikk rett og slett "låne" ansiktet mitt på coveret at det nye Morgan Kane som ble gitt ut for litt siden. Ser at kroppen ikke er min, men ansiktet kjenner dere vel igjen;) Utrolig kult for meg, ettersom Pappa er skaperen av Morgan Kane tegneserien sammen med Kjell Hallbing;)

 

 

 

 

 

 

Morsomt at både Pappa og jeg har gjort  Vi menn.. Haha.. Bare litt forskjellig kan man si ;)

 

Her er mitt cover, og det er 5 år siden..

Linni Meister | Official Website .:.

Haha.. Gjorde bikini-spesialbilag og Dvd i Thailand med 4 andre modeller fra Norge. Vi konkurrerte om coveret på Dvd'n og bladet. Først konkurrerte jeg om å vinne denne jobben med de 4 andre jentene fra  "Team Aylar".. Jeg vant faktisk det, og så konkurrerte jeg i Thailand om å få coveret alene på DVD og bladet, og utrolig nok så vant jeg begge deler av det også?! Gode minner !

 

 

Kong Harald tjenestegjorde på samme sted som Pappa,  Dere kjenner han sikkert igjen på bildet. Flotte kongen vår <3

 

 

 

 

 

Da storebroren min og jeg var barn var vi faktisk en tegneserie som var sinnsykt populær i Asker & Bærum Budstikka. Tegneserien het "Linni & Kjell'ern" og står for Linni Irene og Kjell Erik (Min storebror)  Jeg fremstod alltid som den smarteste.." Lurer på hvorfor " ;) Haha !

 

  Kult altså. ;)

 

 

Pappa har også over 15 000 fallskjermhopp. Sykt eller hva?

 

 

 

Fine Pappa! Dennis Michael har arvet øynene sine etter Morfaren sin.. Ser dere det ?  Nesten alle jeg kjenner sier at Dennisen ligner mest på Pappa'n min, altså Morfaren sin, og det er noe å være stolt av spør du meg. :)

 

 

 

Pappa, Dennis og jeg elsker deg idag, imorgen og for alltid ! Gratulerer så mye med dagen ! Selvom vi savner Mamma veldig, setter jeg veldig stor pris på at du fortsatt er her, og det i laaaang tid (Forhåpentligvis til Dennis får barnebarn ! ;)

 

 

 

Her er en sang fra meg til deg.

 

 

 

 

 

 

 

Så må jeg legge med sangen vår også.

 

Denne låta er det Frank Sinatra og datteren Nancy som synger sammen, det har vært sangen til Pappa og meg siden jeg var 2 år.

 

 

Smask fra Nussebassen din og Dennisen ;)

(P.s. Grandma er altså moren til Pappa  )

 

 

 

 

 

 

 Verdens beste Grandma

29.01.2012

I kveld MÅ dere få med dere den nye "Linni"-episoden på TV 2 Bliss kl. 20.00. 

Da får dere se den spennende slutten av min tur til Mallorca med min spreke bestemor, Grandma. 

Se et lite klipp av noe av det dere får se i videovinduet under :)

 Kvalitetstid med hjerteknuseren min.

29.01.2012

 

 

Elsker de helgene jeg har Dennis Michael, da nyter jeg hvert eneste sekund med han.

 

 

Dennis nektet å ta på seg noen av sine egne luer, og gikk i min skuff og sa: " Ha på denne luen Mamma ".. Woow, allerede begynt å bestemme hva han skal ha på seg.. Det er ikke verst - Haha, en bestemt liten kar altså. Syns faktisk at han var dritkul med snowboardluen min. <3

 

 

 

 

Vi dro på kino sammen for første gang, og det var skikkelig stort for oss begge ! Vi så på Alvin and the chipmunks, og Dennis og jeg koste oss under hele filmen. Var så spent på om han kom til å sitte stille i 1,5 time, ettersom han kun er 2 år og 5 mnd.. Men det var ikke noe problem i det hele tatt. Tenkte at en film med ekorn, musikk, sang og dans ville fange interessen hans, ettersom han er så glad i det, og det gjorde det virkelig. Han satt og fulgte med på hele filmen og kommenterte båten, helikopteret, at han mannnen som har hovedrollen var sint på ekornene osv. Njååå <3 Haha.. holdt på å le meg ihjel da han ropte utover hele kinosalen:" HAN ER SIIIIIIIINT ! " .  Jeg som ikke skulle spise noe godt denne helgen, kun for å vært fit til fotoshootsene til uken, endte med å spise en hel pose smash.. F**** det er så farlig godt !! Var verdt det da ;)

 

 

 

Dennis Mike er så kul! Jeg er så glad for at vi kan begynne å gå på kino sammen, det blir jo bare kulere og kulere jo eldre de blir. Elsker å være Mamma til denne gutten <3 (han som har tatt på borrelåsene på skoene sine selv -flink;)

 

Gosh, så trøtt han var etter kinoen. Se så trøtt og god <3

 

(Bilde er fra fredagen)

Var så koselig å se Barna i Bakkebygrenda på barne-tv igjen på.. Ekstra koselig var det å se det med sønnen min, for sist jeg så det var jeg jo barn selv.. Rart å tenke på.

 


Koooser seg med seigmenn og barne-tv <3
Da vi kom hjem fra kinoen på lørdagen spiste vi Pizza Grandioza til middag, det slår jo aldri feil. Dennis Michael nekter å sitte i barnestol, så nå sitter han på vanlige stoler og spiser som en ekte liten gentlemann, haha. Herregud.. Han blir jo så "stor" så alt for fort ;(

 

Vi fikk besøk av Tante Henriette som fikk Dennis til å få totalt latterkrampe.

Han var så overtrøtt at han lo av alt og ingenting, så fikk han oss til å begynne å le fordi det var så sykt å se på. Lille tullebukken.

 

Dennis elsker tante/fadder Henriette og blir en skikkelig flørtepus hver gang han ser henne. Njååå <3En latter forlenger livet og godt er det :)


 

 

En perfekt helg med verdens beste sønnen min <3

 

Har dere hatt en fin helg da ?

 

SMASKHeia Tommy Fredvang i mgp !

27.01.2012

 

En meget god venn av meg, Tommy Fredvang, er med i MGP på lørdag, og jeg ber Dere om å stemme på han ! Tommy er helt fantastisk og fortjener å vinne hele greia, ettersom han rett og slett helt uten tvil er den beste til å representer Norge <3

 

Gleder meg til å høre han -  HEIA TOMMY!

 

SMASK

 Heia tv2 og the voice !

27.01.2012

57453-1-1327693592323.jpg

Ser på det utrolige FANTASTISKE programmet som går på TV2 NÅ! Det heter The Voice! Jeg må bare si at denne karen fikk meg til å grine som en liten unge?! Jeg ville ikke at han skulle slutte å synge.. Det er med hånden på hjertet det vakreste jeg har hørt iløpet av mine 26 år! Heier på deg, Martin! Snakk om å synge folk inn i hjertet! For en stemme og for et program! HEIA TV2 og HEIA MARTIN!!!!

 

JAAAAAAA!Vips, så er det helg..

27.01.2012

 

Gjorde en liten radioreklame for The beat igår, det var i forbindelse med Vixen blogg awards. 

Det var utrolig hyggelig å jobbe i i studioet til Marius. Koselig kar !

 Hver gang jeg skal på trening står utrolige, fantastiske og blide Kevin utenfor, smiler og vinker til alle som går forbi. Han er så god og jeg skulle ønske at flere mennesker var som Han !  Er så herlig å møte på Kevin, da han alltid smiler og slår av en liten prat;)

 Deilig å komme igang med treningen igjen. Jeg har ikke noe valg ettersom jeg har to photoshoots neste uke, pluss at jeg reiser om noen dager til et varmere land for å gjøre en jobb der. (Forklarer senere når jeg får lov ;)

 

 

Jeg var på Nodee og spiste her forleden med Henriette, og mens jeg ventet på henne dukket en barndomskompis av meg opp. Andreas var også på Nodee og spiste lunsj med en kompis som faktisk kjenner Henriette.

  

De joina bordet vårt og vi hadde det faktisk veldig hyggelig.

  

Da guttene dro, satt Henriette og jeg igjen noen timer til og koste oss videre.

 Vi planla å ta en liten lunsj, men endte opp med å sitte tilsammen i 6 timer.. GOSH! Tiden flyr virkelig i godt selskap;) 

<3 

Endte opp med å dra innom Champagneria og tok et glass der.

Herlige Tine kom også innom og tok et glass med oss. Utrolig deilig med jentekvelder i ny og ne, det unner jeg alle jenter å gjøre minst 1 gang i uken. ;)

 

Ellers skal jeg kose meg hele helgen med verdens beste sønnen min, Dennis Michael!

 

Vi skal på trening imorgen tidlig, og da skal Dennis på mini-sats, mens jeg trener. Etter det skal vi hjem og dusje og spise lunsj, så sover Dennis et par timer mens jeg jobber litt på pc'n.. Senere skal vi på Mc'ern sammen å spise "middag" tenkte jeg, og så på kino sammen for første gang. Herregud jeg gleder meg og vi skal få det så koooos ! Tenkte å se etter ski til Dennis imorgen også, sånn at vi kan begynne å stå sammen, det hadde vært kult ! Isåfall gjør vi det på søndag.

 

Håper Dere alle får en kjempefin fredagskveld.

 

SMASKEt stort TAKK! Tusen, tusen TAKK !

26.01.2012

Først vil jeg starte med å takke for at jeg er nominert i kategorien << Årets beste kjendis blogger >>  Det er alltid like hyggelig ! Jeg er jo veldig glad i bloggen min, og Dere er flinke til å vise at Dere setter pris på den, det er jo derfor jeg har den.  Blir spennende å se hvem som stikker av med prisene i år, og jeg gleder meg allerede til å dra på Vixen blogg awards 2012 !  Kryss fingrene for meg da leserene mine ;)

 

 Jeg vil også si at selvom Jan Thomas og jeg har hatt våre krangler, har jeg ikke noe imot han som person. Tvert imot..  Jeg har bare vært litt sur og lei på visse kommentarer han har kommet med i ny og ne, og at han toppet det hele med å kåre meg til "Norges nest verst kledde" ble rett og slett for dumt!  Når det er sagt vil jeg si at det var utrolig hyggelig (og litt sjokkerende faktisk..) at han gav meg terningkast 5 i ukas Se & Hør, og noe av det han skrev var bl. a :" Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bruke Linni og elegant i samme setning, men her ser du rett og slett fantastisk ut ". "Du oser av sensualitet og selvsikkerhet"  Og så skriver han også at jeg er en fantastisk vakker jente" ??

 

WOOOOW ! Well, Jan Thomas, Du sier du aldri hadde trodd du skulle si dette, but you did honey, og det tas imot med et stort smil og et stort takk !  Varmer i hjertet å få gode ord fra deg for en gang skyld. ;)

 

Ellers kommer jeg med masse kule bilder litt senere idag. Må lage middag til verdens beste sønnen min som ser på helten sin - Brannmann Sam <3

 

Håper dere har det bra ;)

 

SMASK

 

 

 Stod opp 7 med gullungen, trente på sats 1 time, og jobbet i 11 timer igår..

24.01.2012

Jeg er så heldig å ha fått vært med på Nrk sitt fantastiske sangprogram - Popstokk ! Det var helt fantastisk kult, og jeg er ikke vant til å synge så mye jeg gjorde igår, så jeg har blitt sykt hes. Etter å ha øvd i 5 timer, ble jeg hes rett før vi skulle på sendingen.. men det gjør ingenting for jeg hadde det så sinnsykt morro ! Verdens beste Svein var på laget mitt, og på det andre laget var Vakre Maria fra Idol og Wig Wam Åge. Gleder meg til å se det, og det kommer enten 3 eller 10 februar.. Sier ifra til dere.  Her står jeg foran garderoben min hos Nrk. <3;) 

Vi fikk briefing og masse god lunsj før vi startet med øving med band samt litt filming.

 

Noe av det beste jeg vet med jobben min er å bli stylet, det tror jeg ikke er mulig for meg å gå lei.. I looove make-up !

  

Nrk har fantastiske stylister. 

Her blir min gode venn Svein sminket sidelengs ;) 

Herlige Åge ! FOR en fin gjeng vi var ;) 

Maria synger som en engel, og jeg fikk frysninger helt ned til stumpen da hun sang. ;)

  

Åge og jeg har jobbet på flere eventer sammen før, så denne karen her har jeg rukket å bli glad i.

 

 

Haha ! Strike a pose..

 

Vi hang jo sammen i 10 timer igår, og det var god stemning fra start til slutt. Magemusklene mine ble ihvertfall sykt bra trimmet ettersom jeg holdt på å dæve av latter flere ganger.. Svein, Åge og Maria er crazycoole !

 

 

MMMMM! Maaaat <3 Vi ble servert meget god middag, så takk for god mat Nrk ;)Sjefene sjæl ! Fantastiske karer, og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet fra dette programmet.

 

Håper dere har en fin start på uken.

 

SMASKSminkekurset jeg hadde med makestyle.no var heeelt fantastisk hyggelig !

23.01.2012

 

Klar for å ha sminkekurs med www.makestyle.no . Gledet meg skikkelig til å møte alle jentene som hadde meldt seg på.

 

 

  

 

Goodibags og sminkehefte til alle jentene, lå på bordet.

  

Det var en herlig gjeng som møtte opp, og her ønsker Janne og jeg alle velkommen osv..

   

Fantastiske jenter som kom på kurset og det var så hyggelig å bli kjent med de alle sammen !

 

 

Blide jenter som er klare for å lære hvordan man legger hverdagssminke og festsminke på en proffesjonel måte. Janne som er en av sjefene i www.makestyle.no er hun helt til venstre. <3

Vakre Belinda jobber også i www.makestyle.no og passet på at alle hadde det de trengte av drikke, mat osv. Jeg spiste jo nesten opp all sjokoladen ettersom nesten ingen andre spiste det?".. og endte opp med å få litt vondt i magen.. jaja.. Var verdt det. ;) 

 

 

Janne som er proffesjonel make-up artist, gikk først igjennom grunnkurs i sminke, hvor hun bl. a tegnet på tavlen, viste jentene hvordan det virkelig skal gjøres, og hva man ikke må gjøre osv. Sminkeheftene jentene ble utdelt fra oss, fikk de til å skrive ned det de lærte om.

 

Etter vi hadde gått igjennom hvordan man legger sminke på en perfekt måte, valgte jeg ut en av jentene som jeg selv sminket. Viste de hvordan jeg sminker meg til hverdags, hvilket produkter  jeg ikke klarer meg uten, og hvordan og hvorfor jeg legger sminken min slik jeg gjør. Tok opp verdens søteste jente som heter Marianne, så det var hun som fikk være "sminkedukken" min.  Jentene følger spent med som dere ser i speilet t.h. ;)

 

Eyleliner er et must synes jeg. Her skal dere få et tips fra meg: Tykk eyelinerstrek på store øyne, og tynn strek på små øyne.

 

 

 

Viser i vei og svarer på spørsmål underveis.

 

 

 

 

Forklarer nøye hvordan dette skal gjøres .. Jentene rablet ned det jeg sa i heftene sine.

 

 

 

Janne som har tegnet så fint på tavlen ;)

 

 

 

 

Marianne ble utrolig fornøyd og hun ble kjempefin !

 

 

 

Da jeg var ferdig med å dele mine hemmeligheter innen sminke, var det Janne sin tur til å vise hvordan man legger proffesjonel sminke.

 

 

 

 

 

 

 

Disse to snuppene her stod opp kl:04:00 på morningen for å reise helt fra Rogaland til Oslo bare for å være med på dette kurset. Det er jentene sine det, og utrolig glad for at dere sa det var verdt tiden og pengene deres. Ingenting gleder meg mer enn det. SMASK på dere. ;)

 


 

To utrolige herlige jenter. Hun t.h er også mamma til en liten gutt på 1,5. Selv er hun 23 år, mens hun t.v er 19. Ble så glad i dere !

  

Godjenta mi Marianna. Var så gøy å sminke deg, og du kledde virkelig sminiken ;)

  

Herlig Mamma på 35 som også møtte opp. Var så hyggelig å bli kjent med deg, og hils sønnen din på 10, og datteren din på 15, så mye fra meg ;) 

To Mamma'r som koser seg på sminkekurs ;)

 


Rogalandsjenter ;)


[Bilde fjernet av Blogg.no etter ønske fra person på bildet]


Jeg var så heldig å ha så mange fantastiske jenter på dette kurset, og her ser dere noen av de.[Bilde fjernet av Blogg.no etter ønske fra person på bildet]

 

Fine jenta som kom helt fra Hamar. Hun har en blogg som hun kan legge inn i kommentarfeltet slik at jeg kan skrive det her ;) Jeg er så dååårlig på navn atte hjælp! 

Denne jenta som kom også fra Hamar. Kjempe herlig ! 

Da kurset var ferdig gikk jentene rundt på lageret til Makestyl og testet ut forskjellige produkter til hud, hår og negler. Her retter jeg ut håret til en av de og viser en av yndlingsfrisyrene mine.

 

Rettet ut håret med rettetang fra: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/GORP5

Den er så syyykt lækker, og best på å rette ut hår raskest og best mulig.

 


 

I love www.makestyle.no

 

Sminkekurset var utrolig velykket og jeg gleder meg allerede til neste gang.

 

Var en kjempefin gjeng som var sammen i nesten 5 timer tilsammen og tiden fløy fordi vi hadde det så morro.

 

Jeg Intervjuet alle jentene etter kurset for å høre hva de syntes om kurset osv, og videoene legger jeg ut her inne på bloggen, så fort jeg får de fra www.makestyle.no

 

Vil bare si til alle jentene som var der at det var fantastisk hyggelig å møte dere alle sammen. Utrolig flotte jenter innvendig og utvendig.

 

Kanskje jeg ser nettopp deg der neste gang ;)

 

 

 

Stor klem

 

 <3 LINNI <3

 Nrj-party med tidenes folk ;)

22.01.2012

 

 

  

Dro først på Bar-Tjuvholmen med min herlige vennine Tine, og tok noen drinker først der med Sverre. Møtte bl. a herlige Daniel der.Flere og flere kom, og blandt de var idol-dommer, Gunnar Greve. Utrolig hyggelig fyr.

 

 

 

Sverre er så god !

  

Tshawe kom, og noen kompiser av han. Hvem elsker vel ikke Tshawe? Han er jo verdens kuleste kar, og det var kompisen hans også. 

På vei i taxi til NRJ-festen på Stratos. God stemning !

Vi gikk backstage og møtte bl. a nydelige og den talentfulle sangeren, Noora Noor. Verdens herligste og nydeligste dame. Fikk godklemmen av henne, da dette bildet ble tatt. <3

  

Vi danset selvfølgelig som bare det.. Var ikke så mange backstage, men vi lagde vår egen lille fest ;) 

<3 <3 <3 I love Noora !

 

 

 

Plutselig ble jeg løftet til vers av en kompis av meg..

 

..- som er en av verdens sterkeste karer.. ;)

 

Nå vet jeg hvordan Dennis Michael har det når jeg gjør sånn på han.. Er ikke rart han roper: MEEEEEEEEEER !!!

 

 

 

 

Haha.. ser jo ingenting her, men tror det er Yama jeg danser med. Sjefen over alle sjefer ;)

 

 

Jeg møtte på verdens beste Johan, som er en dritgod kompis av meg, samt verdens beste Anja, som filmer til Linni-serien og er blitt en veldig god venn. GJETT HVEM som ordnet blind date for disse to, og GJETT HVEM som skal møtes igjen <3 Jeg er så "Kirsten giftekniv" as..


 

 

Var en fantastisk kveld som jeg neppe vil glemme. Hang jo bare backstage hele kvelden, men hadde det helt fantastisk !

 

Håper dere har hatt en fin helg ;)

 

SMASKMasse kule bilder kommer imorgen !

21.01.2012

57453-1-1327172285535.jpg
Hei,hei venner. Alt fra Nrj-festen igår, samt sminkekurset idag kommer i løpet av morgendagen på bloggen min. Får rett og slett ikke gjort det idag ettersom pc'n ligger på kontoret. Håper alle har en flott helg og nyter snøværet;) Smask


Se hele første "Linni"-episode gratis her!

20.01.2012

Hei!

Søndag er det klart for ny episode av "Linni" på TV 2 Bliss (kl. 20.00). Men om du ikke fikk med deg første episode, har jeg samlet sammen hele episoden her.

 

Om du klikker på videovinduene nedover i innlegget får du se alt som ble vist i episoden som gikk forrige uke.

Enjoy!

 

 

 

 

Og da skal du være helt oppdatert til den nye episoden på søndag. Da får du møte skjønne Grandma og meg på Mallorca. Det blir så gøy!

 En dag igjen til sminkekurset med Makestyle.no og meg ;)

20.01.2012

 

 

Imorgen skal jeg få møte noen av dere og dele mine og www.makestyle.no sine beste sminketips.

 

Gleder meg veldig til å se dere der.

 

Du kan fortsatt  melde deg på i siste liten, men da må du virkelig kjappe deg;)

 

Du melder deg på her: http://www.makestyle.no/Sminkekurs

 

Håper på å se deg der ;)

 

SMASKPrada hele kvelden !

20.01.2012

Her er kjendisenes pinligste mobiltabber

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Bildet er hentet fra http://www.tv2.no/underholdning/gkn/her-er-kjendisenes-pinligste-mobiltabber-3687721.html

(Ja.. Det er sant at jeg mistet iphonen min i do, men utrolig nok så virker den enda?!) Åååh, only me altså..

 

Godt jeg rakk å dra på lanseringen av mobiltelefonen Prada phone by LG 3.0 ikveld, sånn i tilfelle jeg trenger en ny..  

 

 

 Dro med Pia, og møtte selvfølgelig Mari og Petter der.

 

 

 

 

 

 

Jeg vet at det alltid blir en vellykket fest når mine gode venner, Petter'n og Mari er der.  

 

Utrolig hyggelig  å se Gisle igjen, som bl.  a driver www.730.no. Han er manager for Alexandra Joner som opptrådte med en låt som kommer til å bli tidenes hit. Gleder meg til å høre mer fra henne, og hun hadde et sykt bra show. Heia Alexandra og Gisle ;)

 

 

 

 

Hyggelig kveld, men deilig å være hjemme igjen. Tok kvelden tidlig ettersom jeg var så trøt og ville hjem til Dennisen min. Onkelen hans som passet på Dennis et par timer mens han sov <3 Godt å ligge inntil Dennis nå og kose med han mens han sover sin dype søvn.

 

 

Imorgen skal jeg jobbe med Svein til et tv-program vi skal være med i om ikke så lenge. Ellers skal Dennis være hos besteforeldrene sine hele helgen, så det blir nok koselig for de alle 3 ;)

 

Sov godt alle sammen.

 

SMASK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dere MÅ prøve å drikke te fra HT !

18.01.2012

 

Jeg hadde et møte på Baker Hansen idag , og ble anbefalt å drikke te fra HT av både de som jobbet der og hun jeg var i møte med . Jeg er glad i å prøve nye ting , så endte opp med å kjøpe denne teen fra HT som hadde kanel smak . Seriøst , det er den beste teen jeg noensinne har smakt , og jeg forstår nå hvorfor jeg ble anbefalt denne teen . Hun jeg var i møte med kjøpte te fra samme merke , men med en annen smak som jeg også fikk smake på , og da endte jeg opp med å kjøpe alle smakene de hadde der... Haha ! Det er helt sant ! Det er ikke ofte jeg gjør sånn , og jeg er ikke akkurat noe "te proff" , men når jeg først finner noe jeg virkelig liker , nøler jeg ikke et sekund med å invistere pengene mine i det , da jeg føler jeg får noe igjen for det . Jeg har ikke noe imot å skrive om ting jeg virkelig liker her på bloggen , når jeg føler det er fortjent !

 

Jeg har alltid drukket Lipton eller Twining , men fra idag skal jeg sverge til teen til HT . Anbefaler dere virkelig å ihvertfall prøve den , for da tror jeg nok Dere også kommer til å ende opp med å kjøpe noen bokser selv . Tenker også at det er en fin gave å gi til noen , ettersom det også har et kult design og virker noe mer ekslusivt enn annen type te . Jeg vet ihvertfall at jeg er kjempe fornøyd med å ha kjøpt alle smakene ,  og gleder meg faktisk til å servere gjestene mine med te hvor de selv kan velge hvilken av de mange deilige smakene de kan drikke .

Jeg virkelig elsket denne teen og følte derfor at jeg måtte dele det med Dere .

 

Alltid koselig å få tips , eller hva ?

 

Googlet teen da jeg kom hjem for å lese mer om den, og fant hjemmesiden Deres, så her kan Dere også besøke den og lese mer : www.harney.no

 

Håper dere får den samme smaksopplevelsen som det jeg fikk .

 

Stor klem fra Linni .You got to work it..

18.01.2012

Var hos p4 idag og hadde det som vanlig utrolig hyggelig.
Det vi gjorde idag ble utrolig morsomt og dere kan høre det på lørdag. 

Haha ! Ikke spør.. skru heller på p4 - lørdag kl:14:00 !

 Da jeg var ferdig hos p4, kom en av blogg.no sjefene, Rafiq, og hentet meg. Hadde et fantastisk spennende og kreativt møte med sjefene. Her sitter jeg med Kjetil !

 


 

Planlegger.. 

Kan ikke røpe hva dette møte gikk ut på..

..-  men dere får vite det om ikke så alt for lenge. Dette har jeg troen på altså.

 

Slenger med noen bilder fra igår..

 

Var innom jobben til eksen min igår for å rydde opp i kvitteringer osv til regnaskapsføreren min. Bernhard og jeg har samme regnsakpsfører og det er alltid like hyggelig å besøke Norgestre. Her sitter vi og spiser lunsj.. 

Kvitteringer er noe driiiit ! 

Snille og gode Kjell Even, var så snill å komme med mat til med, da han så jeg druknet i kvitteringer.. haha ! 

Det tok noen timer før det så slik ut.. GOSH!

 Senere kom Christian Fredrik og hentet med, så spiste vi sushi sammen. Alltid like koselig å være med denne karen. ;)

 

Ikveld skal jeg ut å spise med noen venner, det blir nok kos.

 

Håper dere har en fin dag.

 

SMASK

 

 Gratulerer med dagen verdens beste venn !

18.01.2012

 

 Venner som deg vokser f'*** ikke på trær, og jeg er så heldig som har en så fantastisk person som deg, Henri, i livet mitt.

 

 

Dennis Michael er også verdens heldigste som har en fadder/tante som deg, og du har alltid passet på han med stor glede ! De gangene jeg har prøvd å gi deg penger for barnevakt har du klint meg rett ned, da du ser på det som en fornærmelse ettersom du elsker å henge med han. Du er så nydelig, ærlig, åpen, god og snill, og jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Har sagt det før og sier det igjen: " Hadde du vært en gutt ville jeg giftet meg med deg på flekken " - haha ! Ingen har det så gøy som deg og meg når vi er sammen. De kuleste minnene har jeg med deg, og flere skal det bli snuppa mi.

 

 

 

Du er definisjonen på hva en ekte bestevenn er, og vi skal alltid holde sammen. Du er min bestevenn, sjelevenn og den jeg skal være venn med i evig tid ! Jeg er din nr 1 fan Henriette og elsker deg av hele mitt hjerte. Føler meg priviligert som har en venn som deg i livet mitt. Skal alltid være her for deg, støtte og backe deg igjennom tykt og tynt.

 

 

 

Du er en typisk bestevenn jeg kan være sammen med en hel dag, og når vi kommer hjem og ringes, har vi fortsatt maaaasse å prate om <3  Haha!

 

 

Gratulerer igjen med den store dagen din <3

 

 

Smask fra Linni <3Du finner de beste hårproduktene hos dermateket.no

17.01.2012

REKLAME !Nå er det knalltilbud hos www.dermateket.no

 

KMS Moist Repair Shampo  - 750ml til knalltilbud! Denne Aloe Vera baserte sjampoen er ideel for de som vasker håret ofte og har fra normalt til tørt hår.

 

KMS California - Ny! MoistRepair Shampoo - 750ml

 

Denne friske, fuktighetsgivende sjampoen renser mens den rekonstruerer stresset og sprøtt hår. Aloe vera og vanilje intensiverer fuktigheten og balsamering og bidrar til å reparere tørt hår.

 http://www.dermateket.no/p/KMS_California_-_Ny!_MoistRepair_Shampoo_-_750ml/3523

 

Balsam ? 750ml i samme serien

Denne fyldige balsamen inneholder aloe vera og vanilje som gjør håret mykt og glatt. Balsamen tilfører håret næring og fuktighet, og er laget for stresset, tørt eller skadet hår.

Du finner den her:  http://www.dermateket.no/p/KMS_California_-_Ny!_MoistRepair_Conditioner_-_750ml/3524

 

Selv fungerer disse produktene som bare det, ihvertfall på mitt hår som har en tendens til å bli stresset, tørt eller skadet pga mye styling osv..

 

Du finner så sinnsykt mye produkter fra de beste merkene på www.dermateket.no

 

 

 

Håper Dere ble glad for et hårreisende tips;) Smask


Deilig mandag.

16.01.2012

 

It was a beautiful day  ! 

Var bl. a utrolig koselig å spise middag med Dennis hos Sarah idag . Er så deilig å bare slappe av hos bestevennen sin , og prate om alt og ingenting . 

Selvom Sarah og jeg pratet i ett , fikk selvfølgelig Dennisen mer enn nok kjærlighet og oppmerksomhet fra oss ! Her sa jeg : " Kan Mamma få et nuss ? ".. - JAAAAAAAAAA !  Det er klart jeg får det av verdens beste gutt ! Heldige Mamma ' n jeg er ;)

Som to erteris når de er sammen <3 Gleder meg til å bli bestis med bebisen til Sarah og Elhami , når den tid kommer . Herregud som vi alle gleder oss ! Sarah blir jo bare vakrere og vakrere for hver dag som går. Hun har virkelig fått mammaglød ! Peneste mamma'n i verden <3

 Da vi dro fra Sarah, var det langt over leggetiden til Dennis Michael, så jeg gikk en kveldstur med han til han sovnet. Utrolig deilig å gå tur når det er mørkt. Ekstra koselig med alle lysene på kvelden.

Jeg har selvfølgelig alltid tåregass med meg i tilfelle noen farlige "byssemenn" hadde prøvd seg.. Dessuten, så kan jeg selvforsvar ettersom Pappa'n min er Oberst, så best at de BACK THE HELL OFF !   ;)

 

 

Jaja.. Nå får jeg prøve å sove litt.. Skal jo opp om noen timer for å følge Dennisen min til barnehagen.

 

Natta alle leserene mine :) 

 

SMASK

 Drømmeleiligheten !

16.01.2012

 

 


Jeg river meg i håret av alle de flotte leilighetene som er der ute ..

 

Jeg er på jakt etter ny leilighet om dagen , og fant drømmeleiligheten.. GOSH ! Den er så NICE !! Se på den her : http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=32685516

 

Var ikke den litt for fin ? Lov til å drømme mens man er på jakt ;)

 

Måtte bare dele den med Dere , da det er en av de fineste leilighetene jeg noensinne har sett .

 

Får fortsette å lete videre her , så snakkes vi snart ! 

 

;)

 

 

 Du finner det beste til din tlf eller ipad hos Handelsportal.no !

15.01.2012

REKLAME !

 

 

Nå har www.handelsportal.no fått inn masse kule deksler til iphone 3, iphone 4, Samsung, Samsung Galaxy Tab, samt klokker. 

 

 

 Sports Armband til iPhone 4

Dette Sport armband case for iPhone 4  er en fin løsning for deg som trener, løper, går turer eller rett og slett ikke har lommer.

Den er flexible, lett i vekt, og beskytter tlf din.  Du finner den her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=263&idkategori=149&kat_name=&prod_name=Sports Armband til  iPhone 4&startrow=

 

 

Er jo ingen hemmelighet at iphone, ipad osv er kult å ha, men er jo ikke det mest feminine utseende på de, så derfor er det bra at man kan pimpe de opp med det kuleste, nyeste og det beste fra www.handelsportal.no

 

Jeg skaffet meg bl. a det røde dekselet til ipaden min for noen dager siden, og et tilsvarende til min iphone 4s. Alltid kult å matche. Har faktisk det under her i svart også, både til iphone og ipad. Du finner de her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=776&idkategori=138&kat_name=&prod_name=iPad -  Thin Snake etui&startrow=

 

 

 

 iPad - Thin Snake etui

 

 iPhone 4 & 4S - Sort bling deksel

 

Ellers er dette et av favorittdekslene til iphonene min. Du finner det her: http://www.handelsportal.no/index.php?nr=90&case=4&id=607&idkategori=150&kat_name=&prod_name=iPhone 4 & 4S - Sort bling deksel&startrow=

 

 

 

Har du en eller annen kjedelig tlf eller ipad du vil pimpe opp? Gå inn på www.handelsportal.no

 

 Håper dere ble glad for tipset ;)

 

SMASKI kveld kl. 20.00 skjer det!

15.01.2012

Gleder meg såååå til de nye episodene begynner på TV 2 Bliss i kveld kl 20. 

 

Nå har TV 2 nettopp sluppet et klipp av verdens skjønneste Dennis og meg fra episoden. 
Se klippet  her: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/slik-er-det-nye-livet-til-linni-meister-og-dennis-3682462.html

 

Og håper du følger med på Bliss kl 20 :) SMASK!Husk å skru på TV 2 Bliss kl:20:00 ikveld!

15.01.2012I kveld er kvelden! Kl 20 kan du se første episode av den nye sesongen av "Linni" på TV 2 Bliss. TENK at det er tredje sesong. Gjør dere klar for 8 spennende og morsomme episoder. I kveldens episode får dere blant annet bli med da jeg var gjest i "Trygdekontoret" på NRK3. Thomas Seltzer er en kjempefin fyr. Det er også Sturla, som jobber bak kamera. Dere får se begge i kveldens episode. 

 

Selvfølgelig er min herlige Dennis med og dere får se meg både på verdens beste fotoshoot og på kontoret mitt. 

 

Bare å glede seg! Kl 20:00 TV 2 Bliss! ;)

 

Vil du se et klipp fra episoden, kan du gjøre det gratis her: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/-ikke-overrasket-over-at-puppene-blir-et-tema-3682856.html

 

Linni-siden på Facebook, har jeg lagt ut flere bilder fra episoden jeg har fått fra TV 2. Se dem her!
Lørdagskos .

15.01.2012 

Hadde en fantastisk fin dag igår sammen med Dennis Mike. 

 

Han elsker jo å bade og det beste han vet i hele verden må være når jeg ender opp med å bli våtere enn han, takket være den fantastiske leken han har i hånden...

 

 

Se på det lureansiktet hans her.. OM han kler navnet sitt, det er det ingen tvil om.  Dennis er en ekte "Dennis" ! <3

 

 

 

 

Vi hadde taco-kveld. Lagde litt vel mye til at det bare var oss to som skulle spise, men bedre med for mye enn for lite :)Stund <3

 

Vi elsker nachos og pleier som regel alltid å ha det på taco-kveldene våres.

Dennis hjalp meg å lage disse og det er så utrolig lett og godt !  Man kjøper nachos på butikken, tar en teskje med ferdigstekt kjøttdeig, litt rømme, ost og tacosaus over. Så lar jeg det steke noen min i ovnen før det er klart til servering. Nam,nam !  

 Resten av kvelden koste vi oss bl. a med filmen Alvin and the chipmunk og spiste godteri. Dennis får selvfølgelig lørdagsgodt, og da går det mest i kinderegg og kjærlighet på pinne. Anbefales ;)

 

Jeg endte opp med å sovne på sofaen etter at jeg hadde lagt Dennis Mike..

 

Håper dere hadde en fin kveld.

 

GLEM IKKE LINNI-SERIEN PÅ TV2-BLISS IDAG kl: 20:00 . JAAAAAAAAAA! 


SMASKHjertet mitt !

14.01.2012

 

Mitt elskede barn er hjemme igjen <3 Mammasiiiiin !Husk du er all ting for meg , det finnes ingen som deg , ikke for meg , kjære mitt barn !

 

 

Legger med en av sangene som jeg synger for Dennis hver kveld han skal sove , den er så fin !

 

Nå er jeg glad i hjertet mitt igjen , har jo fått det tilbake :)

 

SMASKFra det ene til det andre ..

14.01.2012Mari og jeg var og tok massasje for et par dager siden og det var så digg ! Noe vi begge virkelig trengte nå !Jeg lå med alle klærne på ettersom jeg fikk fotmassasje og nakkemassasje til slutt. Tro jeg må bestille ny time å bare ta nakke, for ifølge massøren sa hun at jeg var sinnsykt stiv og lurte på om jeg var stresset osv. Haha! Well, well, kanskje litt.

  

Etter massasjen ble vi fulgt inn på et koselig rom hvir vi ble servert deilig te. 

Det var min bursdagsgave til snuppa, og som vi koste oss. Det skal gjentas rimelig fort !Petter, Mari og jeg svarte driekte på nettpraten på www.tv2.no . Vi satt der i noen timer, og spiste kanskje 6 sjokolader hver og 3-4 kopper kaffe ;)

  

Produsenten vår Vegard var selvfølgelig til stedet.Utsikt mot nyhetsankerene. 

Svarer for harde livet her..

 

Spørsmålene forsvant fra tavlen i det vi tok bildet, men holdt altså på å svare dere på spørsmål her direkte.

Snorre har filmet mest til Petter elsker Mari - serien, og Ania har som dere vet filmet for min tv-serie. Flinkeste folka på tv2 huset. :)  

 

Igår dro jeg til gamle naboen min og gode venn, Tom, og ble jeg servert deilig middag. Dro dit også for å vente på å få Dennisen min hjem fra Spania. Gosh, det var så godt å se han igjen. (Bilder kommer ) 

 

Var ordentlig koselig å se Jannicke, Julie, Pernille, Jonas og en kompis av han som heter Olav, igjen. Det er en skikkelig glad gjeng som alltid lager god stemning.

 Jannicke er bare til å spise opp, og det er tvillingsøsteren hennes, Julie, også. Søren at jeg ikke tok bilde av de alene sammen. Finingene!

 

 En annen gammel nabo, Halvor, var også der. Koselig å se han også igjen.

 

Ellers var det en veldig rolig og koselig kveld, og Dennis fikk jeg i armene mine i løpet av natten. Den beste gaven ever !

 

Håper dere har en fin helg og nyter den, det går jo så alt for fort!

 

SMASK

 

  Se første klipp fra søndagens nye "Linni"-episode!!!

12.01.2012
Jeg kan nesten ikke vente til søndag. Jeg er så spent på å se sesongpremieren på "Linni" på TV 2 Bliss.

TV 2 har nå sluppet et laaangt klipp fra denne episoden. Der får du se hvordan det gikk da jeg stilte til covershoot for bladet Spirit. Ble en kjempefin, men også spennende shoot. Alt gikk ikke helt som det skulle, kan man si... :)) hihi

Klikk på linken eller bildet for å se det gratis klippet: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/her-gaar-det-galt-for-linni-meister-jeg-fikk-skikkelig-angst-3681571.html

HUSK OGSÅ: Still meg spørsmål her: http://bit.ly/ytUoGC ...jeg skal nemlig i nettprat på TV 2 i morgen med verdens beste Petter og Mari!

Håper du har en kjempefin kveld!Lenge leve sjokkis !

12.01.2012

Svein og jeg var på NRK tidligere idag for å gå igjennom noe vi skal gjøre sammen om ikke så veldig lenge. 

Får så klart ikke lov til å røpe hva vi skal gjøre eller være med på, men kan si såpass at vi gleder oss veldig ! Dette skal bli gøy!

Var ordentlig godt å se Svein igjen, det er jo en stund siden sist nå.

 

Har kjent han i 4 år, og første gang vi traff hverandre var på et stort russetreff, hvor vi opptrådte med hver vår sang for over 2000 russ. Det var coolt !

 

Ellers har det gått i ett og jeg er utroooooooooooolig lei meg for at Bernhard og Dennis "mistet" flyet sitt idag... AAAAAAAAARGH!!! Nå må jeg vente enda lenger før jeg får sett mitt herlige lille barn, og jeg er pissed !!!!!!!!!!! Ikke bare pga det, men 100 andre ting. Jaja.. DON'T WORRY, BE HAPPY !

 

Skal bli godt å møte Mari å få massasje på Daikai nå, det trengs! Hvis jeg fortsetter å stresse, eller være mer nedfor idag, svimer jeg av... GOSH!

 

Håper dere ihvertfall har en fin dag. Når jeg tenker meg om, så er egentlig livet alt for kort til å være lei seg eller sint, så jeg spiste en stor sjokoladeplate istad, og den fikk meg i strålende humør ! Anbefales hvis du er litt lei deg ;)

 

SMASKStem på mine venner som er nominert til spellemann for årets hit med ølbriller !

12.01.2012

 

Dere MÅ hjelpe meg å stemme på Erik og Kriss. Alt dere trenger å gjøre er å sende sms. Skriv:  Hit d til 2424 !

 

Hvis dere hjelper meg med det er dere mine engler :) De fortjener det så sinnsykt ettersom det virkelig er årets hit!

 

På forhånd tusen hjertlig takk !

 

SMASK 

 Don't worry, be happy !

10.01.2012

57453-1-1326213939082.jpg
Jeg savner Dennis så sykt, som forøvrig koser seg veldig i Marbella med sin Pappa. Klarer ikke å sitte hjemme å se på tv, eller lignende, for da tenker jeg bare på han, så derfor dro jeg ut å spiste med en av min kompiser. Christian Fredrik og jeg har det alltid litt for morsomt sammen, og det trenger jeg å ha når jeg er litt deppa, så nå koser vi oss sykt på brygga. Yeeeej. Håper dere har bra!  Stor klem fra Linni. 


Meld deg på nå :)

10.01.2012

 

 

 

Hei mine venner.

 

Det er utrolig koselig at så mange har meldt seg på, så nå gleder jeg meg til å møte Dere !

 

Det er fortsatt noen plasser igjen, så du kan melde deg på her: http://www.makestyle.no/Sminkekurs

 

Gled deg, for dette blir en fantastisk fin dag.

  

Som en av sminkemodellene til www.makestyle.no , som bl. a  har blitt kåret til årest nykommer og gjør stor suksess for tiden, er jeg stolt av å kunne dele våre tips og erfaringer med Dere på dette kurset. Det er ikke rart at www.makestyle.no  gjør stor suksess når de har det beste innen sminke, hårpleie, kropp og velvære. Det er jo helt fantastisk at alle som prøver produktene Deres blir strålende fornøyde ! Dette er jo også grunnen til at jeg vil være med på å fronte De. Jobber kun med sminke og andre div produkter jeg selv bruker og er 100 % fornøyd med.

 
Fordi dui fortjenere det !

 

Håper på å se deg der.

 

http://www.makestyle.no/Sminkekurs

 

Stor klem fra Linni og www.makestyle.noSpør i vei :)

10.01.2012"Linni"-serien starter igjen på TV 2 Bliss på søndag. I den forbindelse stiller Petter, Mari og jeg til nettprat på TV2.no - nå på fredag kl 13!

Men du kan begynne å sende inn spørsmål allerede nå!
Håper du klikker på linken og sender inn et spørsmål eller to! 
http://www.tv2.no/underholdning/gkn/spoer-linni-petter-og-mari-3678601.html

 

SMASKFantastisk gaygalla + kveld på E&S.

09.01.2012

 

Jeg fikk æren av å dele ut pris sammen med Jostein Pedersen, på Edderkoppen i Oslo på tidenes arrangsement - nemlig gaygalla 2012 !

 

Det er noe av det beste og mest fantastiske jeg har vært med på. Jeg har aldri opplevd mer livsglad og herlig publikum som det det var denne kvelden. Folk ropte og skrek da vi entret scenen, og Jostein og jeg tok jo helt av, haha ! Håper produsenten min filmet det, for da kan jeg legge videoen her.

 

Nei, dette vil jeg gjøre igjen neste år, for bedre arrangement skal man lete lenge etter. 

 

 Under får dere se noen av de fantastiske menneskene jeg delte denne kvelden med.

 

 

 

 

 

 

My bff, kollega og partner - Jostein Pedersen <3

 

 

Verdens beste ordfører, Fabian Stang, fortjente virkelig prisen for årets hetero. Hvem elsker vel ikke Fabian ?!

 

 

Hanne Krogh med sin flotte sønn Sverre, og ved siden av står Marianne Antonsen. Utrolig hyggelige mennesker. Snakket en god del med sønnen hennes, og han gav meg det flotteste komplementet som virkelig rørte hjertet mitt, bl. a at hvis jeg hadde noen i salen som trodde de ikke likte meg før jeg entret scenen, så hadde jeg uten tvil fått de til å endre synet sitt på meg da jeg gikk av scenen. Han sa at jeg virkelig fikk vist hvem jeg er, og at jeg bl. a har selvironi og humor. ÅÅÅÅÅÅH, det varmet hjertet mitt veldig ! Spesielt ettersom det kom fra en så spesiell gutt. Merket fort at han har et hjerte av gull, og tror jeg har en liten mistanke om hvem han har arvet det fra. ;) 
 

Idol-Henrik med sin kjære Niklas. Utrolig herlig par og jeg gledet meg til å høre Henrik synge. Han sang som en drøm ! 

Her er søte Marie. Hun passet på at alle gjorde jobben sin. Kjenner henne fra før av, ettersom vi var på fangene på fortet sammen ;)

'


confransier-Adrian, var utrolig flink. Dere har bl. a sett han på fristet på tv3. Ordentlig herlig fyr.Godguttene.Lekker lady  - Tina aka Terje.  Han står sammen med Marius fra paradise. 

Her sitter jeg sammen med verdens flinkeste stylist, Jon. Han kan VIREKELIG jobben sin, og kan hjelpe meg med antrekk når som helst. Besøk bloggen hans her : www.jonlundemoen.com
 

Kjekken :) A1-Christian er en kompis som jeg har et par kule minner med. Gledet meg som en unge til å høre de opptre, og de var selvfølgelig sykt bra  ! I bakgrunnen ser dere litt av Ylvis ;) 

Haha.. Så søtt.. Her sitter jeg med Mark fra A1. Christian som ba meg om å sette meg sånn ;)  Digger A1-guttene, de er så sprudlende, morsomme og herlige gutter. You got to love them! I know I do !Vakre kjæresten til Sverre. (sønnen til Hanne Krogh)Arrangøren - Mads, sammen med den flotte damen som bl. a holdt mikrofonen for meg da jeg stod på scenen. Ikke hver dag man har en så lekker "holder" til mikrofonen sin. I love Mads! Det var jo han som fikk meg med på fangene på fortet og glad er jeg for det, ettersom laget mitt vant heile shiten. JAAAAAAA!Apropos fangene på fortet.. Det var der nydelige Marianne og jeg ble kjent, og glad er jeg for det, for denne dama er god som gull.Her står jeg med drømmemannen - Sturla ! Jeg har så respekt for denne mannen og er vel absolutt ikke alene om det.  Glemmer aldri hvor forelsket jeg var i han da han var med i tv-serien Bot & bedring.. haha! Skulle ønske den begynte å gå igjen, den var sykt kul.Morten, (eksen til Sturla faktisk)  er en god venn av meg. Har kjent han i mange år, og nå jobber han faktisk for VG. Heia Morten <3

 Jeg møtte min store barndomshelt Eli Rygg. Dere husker vel henne fra portveien 2?! Det var gode tider, da folk virkelig kunne lage barne-tv. Pappa måtte jo ta opp barne-tv hver gang Eli var på tv'n. Jeg hadde bilder av henne på veggen da jeg var barn, og når jeg endelig fikk møtt henne på et show hun hadde i Asker, fikk jeg komme opp på scenen å sitte på fanget henne. GOSH, det var så stor opplevelse for meg. Hun spurte om jeg ville synge en sang, eller fortelle en gåte, og da fikk jeg helt noia, og fortalte selvfølgelig tidenes gåte: "Hva er det som går og går, men aldri kommer til døra.. svar: Klokken ! ". Var ihvertfall sykt hyggelig å møte henne igjen, og hun må jo bare være verdens beste. Idag jobber hun bl. a med barn og ungdom som er litt vanskeligstilte, og de barna som får jobbe med Eli, burde prise seg selv HELDIGE! Dessverre ble bildet uklart, men Eli forstår dere og ser hvem er uansett .

 

Alltid like flotte Pia delte også ut pris. MEGET uheldig bilde av meg, men who cares, det er kjolen til Pia jeg ville vise dere. LÆKKER kjole, på Lækker dame! :)HERREGUD for en fantastisk morsom og herlig fyr. Den prisen var definitiv vel fortjent og her kan dere se hvorfor: www.dagensvalium.no 

A1-sjefen! Hadde masse morsomme og hyggelige samtaler vi denne kvelden. Morsom kar altså.Da jeg stod på scenen var det en fra publikum som ropte: "LINNI MEISTER -  DU ER DEILIG !" og da sa jeg tilbake i mikrofonen: "ÅÅÅh, takk ! Du er deilig du òg !!! " Så fikk bublikum helt lættis, fordi jeg så jo ikke hvem som ropte det til meg..  MEN, denne gutten kom frem til meg senere på kvelden og sa:" Det var JEG som ropte til deg at du er deilig"  . Gjett om han fikk klemmen ' a ;) Stor takk til gode og herlige deg, for at du gjorde utdelingen enda morsommere enn det som var planlagt, da dette ikke stod i manuset. Haha ! Digger mennesker som deg !  

 

 

For en kveld det var altså. Jeg mener virkelig ikke å være innbilsk eller skryte, for det er det siste jeg vil, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri følt meg så satt pris på noensinne som jeg gjorde denne kvelden.. Det ene komplementet kom etter det andre fra homofile, eldre og unge. Noen ganger er det ekstra hyggelig å høre at folk er glad i deg og støtter deg. Denne herlige damen som påstod at hun var 67 år, sa at hun var min største fan. Jeg er så HELDIG som har så mye kule fans. Grunnen til at jeg er så glad i mine fans, er jo fordi de lar meg få lov til å være meg selv, og liker meg for den jeg er, og det er jeg utrolig takknemlig for.

 

 

 

Jeg ble igjen på festen på gaygallaen en times tid ca, før jeg så dro og møtte vennene mine på Emil og Samuel. Møtte bl. a Mari, Petter, Diderick, og vakre Christine, som står til venste på bildet og hadde bursdag. Hun er storesøsteren til en av mine bestevenenner, Heidi. Maria som står i midten er verdens flinkeste sanger. Jeg har jo kjent de siden jeg var liten, og det er så klart alltid like koselig å se disse flotte snuppene igjen. Vi har alle tre gått på Bjørnegård ungdomsskole, så det er kult å tenke på.

 

Fantastisk kveld med andre ord.

 

Møtte bl. a Anne Kat, men glemte å ta bilde.. Jeg digger den dama til 1000, og GOD DAMN, hun ser bra ut ! S to the E to the X to the Y ! ;) 

 

Nå er vi igang med ny uke, så utnytt den best mulig.    

 

Håper dere alle har hatt en fin helg.

 

Stor klemFin fredag med gode venner !

07.01.2012

 

På vei til Tv2 for å jobbe.

 

 

Møtte min gode venn, Mari, som akkurat var ferdig med intervjuene til hennes serie << Petter <3 Mari >>. Den begynner samme dag som min, 15.januar kl:20:30 på tv2-bliss. Gled Dere ! 

Snuppa mi, som jeg hadde date med senere på kvelden.Igang med jobben. 

Jeg fant, jeeg fant !

Fant massasjestol i gangen.

 

Passet helt perfekt ettersom jeg hadde pause.

  

MMM, lunsjen på Tv2-huset skuffer aldri ! 

Njååå. Produsenten min, Vegard, har bilder av Mari og meg ved pulten hans <3

 

 

Godt å se crewet mitt igjen. Min lille familie <3 

Verdens beste sjef/produsent ! I love you Vegard <3

 

 

Var iskaldt i greenroom, så måtte pake meg inn i ullgenser..

 

Skiftet hårfrisyre og klær 5 ganger.. 

Petter sin tur etter at jeg var ferdig. Alltid like koselig å møte godgutten, Petter. 

Ble innvitert på champis hjemme hos Petter og Mari igår kveld. Utrolig koselig ! 

Vi koser oss !Alltid like gøy å henge med dette superparret. 

Ble hentet i mercedes av privatsjåføren til Petter. Det var digg !

 

Dro ut å spiste en liten gjeng på Dinner, og der var det bare god stemning. 

Petter og en god kompis av oss, Olav. Dette er verdens beste gutter, og De er nok de morsomste jeg vet om. 

Haha..

 

God stemning.

 

Var en perfekt kveld og vi koste oss hele kvelden.

 

Nå må jeg løpe fordi jeg skal dele ut pris på gaygalla ikveld. Blogger bilder senere :)

 

SMASK Puss, puss så får du en suss! Av Marihøne!

06.01.2012

57453-1-1325885183790.jpg
Ute å spiser med en av mine beste venner, bl. a Petter og Mari. Flere bilder kommer imorgen eldklinger;)


ALFA OMEGA :)

06.01.2012

57453-1-1325867582136.jpg
Møtte tilfeldigvis Mads, som er den nye redaktøren i ALFA. Utrolig hyggelig å se denne karen igjen, ettersom vi jobbet sammen før i FHM. Gleder meg til neste gang jeg møter han, det blir spennende. Nå må jeg løpe videre til frisørene mine. Gleder meg til å få vekk tidenes ettervekst nok en gang . Smask


Er på jobb hos TV2!

06.01.2012

57453-1-1325862354377.jpg
Er på jobb hos Tv2 nå. Gjør de siste intervjuene til serien min som starter 15.januar kl:20:00 på TV2-bliss. Gleder oss til å se hva vi har jobbet med det siste halvåret.  Det er takket være Dere at det blir nye sesonger, så tusen hjertlig takk for at dere liker Linni-serien. Har MASSE kule bloggbilder fra idag, men mobilblogger nå, og da går det ikke an å blogge flere om gangen, så dere får vente til senere. Har fullt opp idag med jobb, 2 møter, frisør, og middag ikveld, så får ikke blogget fra pc idag.  Skal mobilblogge, så derfor blir innleggene korte og rare. Jaja, endelig helg folkens -JAAAAA! Love you!


Middag/møte hos pappan til Dennis Michael.

05.01.2012

Mammasin! Bernhard som hadde Dennis igår, og jeg ble innvitert hjem til de på middag og møte. Vi skal jo selge den leiligheten jeg bor i nå, kjøpe ny, snakke om man er fornøyd med fordelingen av verdens beste gutt osv, så da er det greit med et møte. Ble som alltid overfalt av min herlige sønn.

 En gammel kjenning på bloggen. Dere husker vel denne karen ;)Bernhard hadde som alltid laget kjempe god mat til oss. 

Vår gode venn Skip var også til stedet. Han er en god kompis av oss begge ! Greit å ha en tredjepart til stedet når man skal finne ut av diverse ting, slik at man ikke ender opp med å krangle.. Skip er den perfekte mann å ha som tredjepart, ettersom han er så rettferdig og flink !

 

Møtet gikk heldigvis perfekt, så nå er vi igang med nye prosjekter. Kommer til å bli litt stress fremover, men det overlever jeg.

Så lenge man er på samme lag og er gode venner er jeg mer enn fornøyd. Er så viktig at foreldre er venner og samarbeider godt sammen uansett hvor mye problemer de har seg imellom, men for barna sin skyld er det ekstremt viktig.  '

 

Er hyggelig for lille Dennisen vår at vi alle spiser middag sammen i ny og ne.

 

 


Ellers er jeg igang med jobbing, visninger og nye prosjekter, så her går det unna.

 

Håper dere alle har en fin dag, så blogges vi.

 

Jeg skal være på visning om 10 min.. SHIT!!! Spørsmål og svar. Fortsette å svare imorgen, for nå må jeg legge meg ;)

04.01.2012

 

  

Hey , hey , alle sammen !

 

Nå har dere spurt lenge etter spørsmålsrunde , så da kjører jeg igang med en . 

Begynner å bli en stund siden nå, så er egentlig på tide !

 

Jeg lover å svare innen torsdag kveld !

 

Stoooor klem fra meg <3

 

P.s. Jeg lovet å gi en hilsen til Stig .

 

HEI PÅ DEG STIG, DU ER HELT KONGE ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fantastisk nyttårshelg på Geilo.

02.01.2012

 

Chris, kjæresten til Henriette, hentet meg på fredag, så dro vi og hentet Henriette på jobb. Vi hadde gledet oss lenge til å tilbringe nyttårshelgen sammen alle på Geilo, og det skulle vise seg å bli en uforglemmelig helg.

 Bilturen opp til Geilo er noe av det morsomste jeg har vært med på, det var faktisk bilturen hjem også når jeg tenker meg om. Uansett, Henriette og jeg endte opp med å sprette champisen i bilen som vi hadde med, og Chris var helt med selvom han ikke drakk, da han kjørte. Vi sang for full hals, og jeg har et par videoer fra det, men drøyer litt lenger med å legge de ut. Haha! Elsker å kjøre/sitte i bil, og denne turen opp til Geilo fikk meg ikke akkurat til å elske det mindre. Digg å ha lik musikksmak som de man kjører med, det har faktisk MYE å si.   

 

Var mange kjente og venner av oss på Geilo, så vi ble en fin gjeng.

Vi bodde på Dr.Holms hotell, og jeg elsker det hotellet. Verdens koseligste !  

 

 

Møtte som sagt mange kjente, bl. a min fantastiske gamle nabo, Jonas.

 Her sitter vi med Jannicke og Julie som er lillesøstrene til Jonas. Fantastiske søsken og det er alltid like koselig når vi møtes. Jeg danset faktisk ballett med de i mange år, og vi har bl. a opptrådt sammen i << Nøtteknekkeren >> i Sandvika teater opptil flere ganger. Alltid like hyggelig å snakke om gode "gamle dager ".  Peneste og snilleste tvillingene jeg kjenner.

 Herreguuud så koselig vi hadde det.  ( Vil tilbake ! ;)

 


Superkoselig venninne av Jannicke, Julie, Jonas osv som heter Pernille;)En annen utrolig trivelig kar :)Godjenta :)Var så utrolig kult hele kvelden, og det ble ikke akkurat noe kjedeligere dagen etter.. 

 

 

Nyttårsaften !

Henriette, Chris, Tom og jeg spiste middag sammen i restauranten på hotellet. Etter middagen møtte vi alle de andre og hadde tidenes nyttårsaften. Var en perfekt kveld med andre ord.Var som alltid hyggelig å se Tom igjen. Han har hytte på Geilo som jeg bl. a har blogget fra før, hvor bl. a Dennis Mike ligger i pulk mens vi går på ski.Hahaha! Henri som kødder !

<3 Fineste <3

 Koselig ;)

 

Det er jo Pianobar på hotellet, og jeg endte jo opp med å synge et par låter foran en masse mennesker. Det var takket være den sykt flinke pianisten som dro meg opp. Haha. GOSH! De gærne har det godt! Det stod en hel gjeng rundt pianoet og sang med, så flaks for meg at alle var i så godt humør og lagde god stemning. Har fått tilsendt en god del videoer fra det, men tror jeg kuler'n med å legge de ut. Haha ! 

Jeg hadde en perfekt nyttårshelg, og den kunne ikke vært bedre. Er så glad for at jeg kjenner så mange fantastiske mennesker.  


 

Dagen derpå.. Vi ligger og dæver på sofaen i resepsjonen mens vi ventet på en meget "rask" person ;)


 

Dennisen var sammen med de fantastiske besteforeldrene sine i Snertingdalen og koste seg masse der.  Pappaen hans har vært på ferie i 10 dager og hadde det nok hyggelig på den :)

 

Nå er det nytt år som betyr nye muligheter, det er jo helt fantastisk å starte med blanke ark.

 

Man har jo alltid med seg litt bagasje fra det forrige året, men det er bare å få rydde opp i. Jjeg har holdt på med detidag faktisk.. Vasket klær fra forrige år, fikset opp i regninger fra forrige år, kvitteringer osv.. Må bare få det unna, ellers blir jeg gal !  Nå er det gjort, så da slipper jeg å bli gal.

 

Tlf min har ringt meg ned idag.. Prøvde å hvile litt med Dennisen min, men det var ikke lett. Merker at folk er tilbake på jobb for å si det sånn. Jeg har takket ja til jobber, og nei til andre. Gleder meg veldig til å være med på den ene jeg ble spurt om idag, men som jeg ikke kan dele med Dere enda. Sier hva det er når jeg får lov.

 

Håper dere har en fin start på det nye året.

 

SMASK 

 

 Jeg er ikke dø altså..  Godt nytt år kjære lesere.

01.01.2012

57453-1-1325423457130.jpg

 

Jeg har 100 bilder som jeg skal blogge imorgen. Har vært hektiske dager, så har ikke fått blogget, men er tilbake for fullt imorgen.

 

 Håper dere har hatt en fin jul og et fantastisk nytt år, det har jeg.

 

 Jeg vil bare si at jeg setter stor pris på at dere liker bloggen min så godt at jeg får kjeft når jeg ikke blogger - Haha, søtinger!

 

Vi blogges imorgen.

 

Stoooor klem til alle fra meg.


Les mer i arkivet » November 2016 » November 2015 » Oktober 2015


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

November 2016. November 2015. Oktober 2015. September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO