Spennende prosjekt på gang pluss at Dennis og jeg er "Syklinger"..

31.01.2011

Dagene bare suser av gårde.. Blir sånn når man har nok av å henge fingrene i. Er et spennende prosjekt jeg holder på med om dagen, men det kan ikke røpes før sesong 2 av Tv-serien "LINNI" som begynner i mars en gang;)

 Vi filmet i hele går og bestevennen min Sarah, var jo selfølgelig med som vanlig. <3 Sjefen-Vegard er alltid med, thank god! ;)

 Dennis Michael og Mamma i farta.

 

 

 

Ha ha.. Dennis Mike er så morsom altså. Han skulle absolutt ha på seg solbrillene mine, det var akkurat som at han likte å ha de på. NAAAW! Baby-cool <3 Bildet er stjålet herfra: http://www.facebook.com/linni.meister#!/LinniTV 

 Det eneste som er dumt er at Dennisen og jeg selvfølgelig har blitt syke samtidig. Det er sånn det er å ha barn i barnhagen. De småtrollene blir smittet av hverandre og tar det med hjem til mor, men aldri far? ha ha, hva skjer med det? Kanskje fordi jeg nusser og koser på Dennis HELE tiden. Ha ha, han får overdose kjærlighet <3 <3

 

Ja ja. Nå spåiser jeg potetgull med ost og løk, mens jeg drikker olsen driver, det er sykt digg. Nesen min renner faktisk i det jeg skriver dette og treffer snart leppen min.. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ, jeg HATER å være syk. Det er noe DRIIIIIT! Nå må jeg virkelig hente papir og legge den syke ræ.. mi til sengs.

 

Natta!Nå er vi på vei til LIVING! Spennende å handle litt nye ting. Det er så digg med sol ute altså. Skal

29.01.2011

57453-1-1296297240192.jpg
Nå er vi på vei til LIVING! Spennende å handle litt nye ting. Det er så digg med sol ute altså. Skal også til frisøren idag for å kure og pleie håret mitt, det er på tide. Er så sliten om dagen, så tror jeg skal slappe av hjemme i hele kveld.. Så har det litt med å gjøre at little big planet 2 har kommet nå til salg på play station og jeg er sykt glad i det spillet. Spilte det med Bernhard under hele graviditeten. Så ikveld blir det bare å spise masse digg, kose med Dennisen og spille playstation med Bernhard. Like barn leker best!


Fra det ene kapitlet til det andre..

28.01.2011

Livet mitt går som en film i hodet mitt.. Alt jeg har gjort i løpet av mine 25 år hittil.  Alle menneskene jeg har truffet, alle vennene jeg hadde, alle venner jeg har, jobbene jeg ble tilbudt, alle jobbene jeg takket nei til, alle jobbene jeg tok, alle menneskene jeg jobbet med, alle stedene jeg reiste til, alle guttene jeg gav hjertet mitt til, alle hjertene jeg knuste, alle som knuste hjertet mitt, alt vondt som har skjedd, alt godt som har skjedd, og nå begynner enda et nytt kapittel i livet mitt. Mange nye spennende oppdrag, nytt sted, nye muligheter, mye tanker, nye tanke, mye følelser, nye følelser, usikkerhet, litt redd, mest glad! Og jeg har kommet frem til hva som er meningen med livet tror jeg.. Alt vondt jeg har opplevd og alle gangene jeg har følt at "det er urettferidig at det skjedde meg" osv, har gitt meg en bagasje.. en bagasje som jeg skal ha med meg resten av livet og som har gjort meg til det mennesket jeg er idag! Idag er jeg på en måte glad for at disse tingene skjedde meg fordi jeg har lært så mye av det. Jeg har rett og slett fått en god del livserfaring til å være 25 år og det er jeg takknemlig for. Jeg er ikke redd for å bli "gammel", jeg vil nyte hver eneste alder, for vi alle skal bli "gamle" og du velger jo selv hvor "gammel" du ønsker å være idag. Min fantastiske bestemor på 86 år sier at den beste alderen hennes var da hun var 60. he he, og hun kaller 65 åringer idag for "ungdommer" . Ha ha, så deilig å ha noe å se frem til da. 65 år liksom, lurer på om jeg har blondt hår og silikonpupper da;) JAAAAAAAAA!

 

Uansett hvor lei deg du er, hvor urettferdig ting er, hvor slemme mennesker kan være mot deg osv, husk at det er til din fordel. Det er med på å gjøre deg til den du er og gir deg livserfaring og gjør deg til et sterkt menneske.

 

Konklusjon: Meningen med livet er å bli lykkelig, og ved å bli det må du lære deg å bli glad i deg selv. Ikke i den forstand at du skal bli selvdigger altså, men godta deg for den du er! Ikke misunn andre, unn andre godt, så får du det bra med deg selv!

 

 

WOW, det var dypt Lille Meister ;)

 

Uansett, bare noe jeg ville dele med Dere!

 

SMASK <3SMINKETIPS !

26.01.2011


 

Jeg får en god del mail og spørsmål om hvordan jeg sminker meg, hva jeg bruker osv. På siden av bloggen min ser Dere at det er et tilsvarende bilde som det over her. Hvis du trykker på det kommer du direkte inn på www.makestyle.no og der finner du mange av favorittproduktene mine.Det handler ikke bare om hvordan type sminke du bruker, men det viktigste ligger i hvordan du legger det ! Det hjelper ikke å ha den fineste sminken som passer perfekt til din hudtype hvis du legger det med helt feil børster. Her kommer det et lite tips fra frk. Meister;) " Teddy bear hair kit " inneholder verdens mest luksuriøse syntetiske hår som jevner ut huden din. Mange tror ofte at jeg har brukt make-up stylist når De ser meg ferdig sminket, men det stemmer ikke. Meste parten av tiden er det kun meg selv som har gjort det med hjelp fra "teddy bear hair kit " som har gjort den viktigste jobben for meg, nemlig jevnet ut huden min og dekket evt pigmenter og urenheter.

 

Selvom det føles som ekte hår da det er silkemykt , er det heldigvis ikke ekte, og det betyr jo ingen dyr har blitt utsatt for ubehag. Det gjør meg glad og jeg kan bruke det med god samvittighet!

 

Det jeg også elsker med www.makestyle.no sine produkter er at det er like fint utseende messig som det er å bruke, og er av det beste kvalitet! Vi vil vel oss det beste, og det jeg anbefaler Dere er etter min mening det beste!

 

Håper Dere blir fornøyde med det. ;)

 

(Jeg samarbeider jo med www.makestyle.no og det er kun fordi jeg kan gå 100 % god for det! )Let's Zumba !

26.01.2011
Jeg har trent zumba idag, og det er sykt bra trening, ellers har jeg studert i hele dag, det nærmer seg eksamen.

 

 Det er mye spennende som skjer i livet mitt fremover, så greit å holde seg i form. Kom på istad at det hadde vært gøy å gå birken i år også, men det får bli neste år, for i år har jeg ikke tid.

 

 Noen som skal gå?Hunden min er oppkalt etter deg.

25.01.2011

SE SÅ FIN DEN ER! 

 

Nå ble jeg kjempe glad! Fikk en melding på facebook om at det er en kar som har oppkalt hunden sin etter meg?! Og det er denne vakre hunden på bildet. Blir beæret over at en så vakker hund er oppkalt etter meg;)

 

Ha ha, da har jeg hørt det også. Har òg hørt at det er en katt som har blitt oppkalt etter meg, og de er fra Snertingdalen tror jeg. 

 

Koselig å få dyr oppkalt etter seg da.

 

Jeg elsker dyr <3HA HA HA! OMG!

25.01.2011

Nå holdt jeg på å le meg ihjel!

 

Da jeg gjestet radioprogrammet p3 for en uke siden, ble jeg spurt om å stille Håvard Lilleheie som skulle være gjest dagen etter meg om noen spørsmål som han skulle svare på. Selv fikk jeg spørsmål fra Henning Solberg som var gjest dagen før meg om jeg kjører bil med høye hæler.. he he. Jeg fant på noe tull og spurte Håvard bl. a om kona hans visste at vi var ekser,(noe vi da ikke er;)  Ha ha.. Kul som fyren er svarte han bl. a at vi hadde en liten greie, fortalte hvordan vi møttes(,...) "men så ville Linni til Tenerife, og da måtte jeg sette ned foten!" hahahaha,,

 

Det står også at kona hans, Anita, ikke visste noe om dette, men det er jo ikke så rart, i og med at det hele var en morsom spøk;)

Ha ha, Håvard er genial kar, og drit kul!

 

Du kan lese om det i Her & Nå !

 

 

Er det ikke det ene, så er det det andre ;)

24.01.2011


Bilde er tatt av en fantastisk fotograf som heter Anne Romslo !

 

OMG! Jeg har "fri" imorgen. Holdt egentlig av dagen til en photoshoot jeg skulle gjøre for "Det Nye" imorgen, men han jeg skulle gjøre det med kunne ikke pga sykdom, så da har jeg fri. Eller fri og fri fru blom.. Er det ikke det ene, så er det jo alltid det andre! Jeg må bl. a sende fakturaer, betale fakturaer, fikse alle kvitteringer klart til regnskapsføreren min, huske å melde meg opp til eksamen, lese til eksamen, rydde, vaske osv.. Og jo, jeg har endelig fått ZUMBA'n min, så da skal jeg jaggu meg få trent imorgen også. Det begynner å bli en goooood del stund siden sist nå, så det skal bli gøy! Jaja, apropos trening, nå skal jeg spise pizza ;)

 

 

Har Dere prøvd Zumba? Er helt genialt!

 

SMASK    Søndagstur og søndagkos.

24.01.2011

hmm.. jeg matcher "bilen" til Dennisen ;) ALRIGHT!

  

Ha ha ha.. ÅÅÅH HEEERREEEEGUUUUD, BERNHARD! Jeg tok bare ca 50 bilder i heisen på vei ned,(Ja, vi har tidenes TREIGESTE heis!) og på ALLE bildene prøvde han å smile så pent han kunne... dette ble altså det fineste!!!!! ;) 

Nei. det er ikke kaldt, det bare ser sånn ut. Jeg har på meg noe som kalles strømpebukse ;) ;)

 JAAAAAAAA! Måtte jo innom Kjell Even og Elin en tur for å si hei og Innvitere de hjem til oss på middag og spill. Vi er litt gammeldagse av oss, bruker ikke tlf liksom.. Kjell Even er den kuleste jeg vet om, og kul som han er lukker han opp døren i bokseren og gir vel F... i det;) Ha ha.. Det ville jeg også gjort hvis bena mine så like muskeløse ut som hans. Skikkelig fotballben, men det er ikke så rart ettersom han er en tidligere fotballproff!  WE LOVE YOU!!!

..-Og de kom også vettu:) Det var utrolig koselig, spesielt for Dennis som er Gudfar-Even fan og tante Elin fan <3 Her klapper han iverig i de nusselige hendene hans.

 Mmmm, lypsyl, og vakre Elin!


Etter at Dennis Michael hadde lagt seg spilte vi GENI! Det gikk jo overraskende bra det... spesielt ettersom Bernhard er en juksemaker, eller rettere sagt, ekstremt nøye på at motstanderne skal svare nøyaktig som svaret viser på kortet. Vi holdt på å le oss ihjel når Even svarte riktig på det siste spørsmålet Deres, men glemte å si "EN" foran svaret, og fikk derfor ikke godkjent svar av Bernhard. Ha ha, OH MY GOD! Ble visst "uavgjort" ;) Hvis noen lurer på hvorfor Kjell Even sitter i barisen, er det fordi det var ekstremt varmt hos oss i går. Det hadde jeg også gjort hvis jeg hadde vært så fin og brun som Kjell Even.. eller.. det hadde jeg vel ikke, jeg er jo jente. Det skulle tatt seg ut ja..  Vi lukket opp alle vinduer, åpnet hverandadøren oppe og skrudde ned varmen, så det ble litt kjøligere etter hvert.

 

Ellers var det en super koselig søndag!

 

Hva gjorde Dere?  Linni på ball !

23.01.2011

Kom hjem fra Stavanger igår rundt 19:00 tiden og var syyykt trøtt i trynet.. Var leid inn til å jobbe på Wang-ballet. Det er veldig kjent at Wang-ballet overgår de fleste ball, og jeg hadde faktisk en eks som gikk der. Wang pleier å booke inn en god del profilerte, og denne gangen var jeg en av de. Både gledet og gruet meg, var jo tross alt 500 mennesker jeg skulle møte på, og jobben min var å være utgående reporter og være med å lage en minnerik film til de som de får når de slutter. Genialt! Elsker jo å jobbe foran kameraet og holde i en mikrofon, så dette passet jo meg perfekt, pluss at jeg gledet meg til å snakke med jenter og gutter fra alder 16-18 år, ikke så lenge siden jeg var det selv........ ;) ;) ;)men gruet meg litt til å stå på scenen å snakke foran de, men går fort over når man først har kommet opp. Hver gang jeg skal opp på en scenen banker hjertet mitt driiiiit fort, så fort at jeg tror alltid at jeg skal dø.. haha, off! Blir helt satt ut av meg selv, da jeg har gjort det 100 ganger før, men like skummelt HVER gang?! Men det er jo det som gjør det  gøy også, å få skikkelig kick! 

Bare 1 time til jeg skulle være på jobb, da dette bildet ble tatt på flyplassen.


..-og rakk det akkurat. JAAAA! Ble møtt på Radioson sas hotellet av denne lekre damen, Kamilla som fulgte meg inn til garderoben min. Her holder hun frem de lekre kjolene jeg skulle ha på meg i løpet av kvelden.. Super fine altså.

 Hmm.. elle,melle.. og det ble..

..-denne lekre lilla kjolen jeg hadde på meg først.

 

Og mens jeg kledde på meg og gjorde meg klar, stod denne kjekke herren, William, utenfor døren min og passet på meg;) Han var helt fantastisk livvakt og kunne jobben sin for å si det sånn. Da jeg gikk ut for å intervjue folk var det jo en god del som kunne bli litt pågående kan man si, og jeg så i sidesynet mitt at han var som en sånn ninja mens jeg intervjuet folk.. ha ha.. holdt folk unna og fikk de til å vente på sin tur til å snakke..

 GO WILLIAM!Kveldens andre kjole var denne rosa. Ser ut som jeg har sett et spøkelse på dette bildet, men drit i det stygge blikket... det var jo kjolen vi skulle se på;)

 Kveldens 3 kjole var denne gullkjolen. Jeg ELSKER gullkjoler ! Det ble faktisk den siste i og med at den fjerde var alt for stor. he he, men det gjorde ikke noe.Her er tidenes bilde av scenen...backstage tror jeg.. ikke det beste jeg har sett eller tatt akkurat, men jeg var på scenen en liten tur for å hilse på de 500 som satt i salen der. Scary, men veldig hyggelig å bli tatt så godt imot altså;)

 

Andre artister som var der var vakre Lene Nystrøm, Winni fra paperboys, Wig Wam, 86 år gamle Arni skiffle-joe, han er Så kul! Så var det masse kule sketsjer fra torsdag kveld fra nydalen gutta, og så var det lille meg ;) Jeg skulle jo tatt bilder av de, men la mob min på rommet mitt mens jeg jobbet.. ye ye. Var andre som var der og tok bilder;)   


Her er herlige William og Kamilla som passet så godt på meg og gjorde en super jobb ! Var utrolig kult å jobbe med de, så håper jeg ser de igjen om ikke så alt for lenge.


Da jeg var ferdig ringte jeg Henriette og møtte hun, Lina og Diderick en liten tur. Ble en kvikk liten tur på by'n, og overraskende nok spilte dj'n på Nobilis sanger som Sissel Kyrkjebø-"se ilden lyse over jord" og da sang vi og alle andre for full hals. Helt genialt å spille sånne "gamle" sanger som alle kan. Syns at alle dj'er burde gjøre det. Spiste på et eller annet hamburgersted på frogner før vi dro hjem, og der hadde Henriette og jeg heeeeelt LÆTTIS! Vi mimret om.. ååååh, hva var det vi lo sånn av?? Typisk at man glemmer sånt dagen etter,og jeg som så vidt hadde drukket noe. Hmmm, nå må jeg ringe Henriette å spørre hva det var. SYKT irriterende å glemme sånt.. ha ha.. uansett hva det var så lo vi så vi grein og det er bra!

 

 

Uansett, hvilken kjole likte Dere best? Jeg tror jeg likte den lilla best.. eller kanskje den rosa.. eller.. WHAT EVER! Klarer du å bestemme deg?

 

 

SMASKMy babyboy..

22.01.2011

Var så sinnsykt koselig å se sønnen min igjen. Han har visst sagt Mamma i barnehagen i hele dag, og pekt på bilder av meg hjemme og sagt Mamma i ett. He he. søtnosen, og når jeg pratet med han i tlf lo han og sa mamma og "pratet" i vei. Han lyste opp når jeg løftet han ut av taxi'n istad, og det gjorde jeg også. Blir liksom litt halvt menneske uten han og føler meg mer hel når han er med meg ;) Dere mødre der ute skjønner nok hva jeg mener;)  Her koser han seg med Morfaren sin. Han ville til pappa hele tiden, skjønner han godt, da det er veldig trygt og godt i armene på faren min <3


WOW! Dennis og Pappa har seriøst prikk lik farge på øynene, men han har min øyenform. Morsomt å se altså ;) Grandpa på bildet i bakgrunnen <3

 Dennis fikk så mye kule gaver av Grandma, bl. a et fly som kjørte av seg selv og tok av, blinket og lyste, han var helt fasinert, og det var vel egentlig vi også, ha ha. Han fikk også den kule luen av oldemoren sin;)


Lille skatten min<3 <3 <3 <3 Så deilig å være sammen med han igjen. Han er min lille engel !!
Sovnet på seriøst 10 sekunder etter at jeg hadde lagt han og strøket han litt i håret ;)

 

Den sengen han ligger i er helt genial! Kjøpte den på Jysk for 499 tror jeg.. eller var det 399?? hmm, en av de prisene var det, og den er helt genial! Det er sånn reiseseng og den er meget praktisk!

 

Bernhard var utrolig trøtt stakkars, så han ligger inne på rommet og sover;) Godt å se han også igjen <3

 

Nå skal Grandma og jeg se på film, vi er sånne natteravnere hver gang vi er sammen;)

 

Natta ;)

 

 

 

Shopping + jobben kaller...

21.01.2011Er litt trist å reise fra Grandma og Pappa, men.. hmm, jobben min kaller på meg,  så vi må reise hjem imorgen istedet for søndag. Jaja, sånn er det noen ganger, men klarte ikke å takke nei til den jobben etter å ha blitt overtalt, og penger må vi alle tjene.;) Skal jobbe imorgen kveld på et spennende arrangement hvor jeg får ha på meg forskjellige vakre designerkjoler og gå rundt med mikrofon og kamera etter meg. That's how I like it ! Skal blogge masse ;) 

 

Ellers gleder jeg meg SINNSYKT mye til å se gullguttene mine idag. Bernhard og Dennis kommer ikveld, så det gleder jeg meg veldig til. Er ikke akkurat mange dagene de får vært her i og med at vi som sagt reiser hjem allerede imorgen, men det viktigste er at Grandma og Pappa får sett de, og det blir ikke så alt for lenge til neste gang vi ser de;)

 

 Shoppet litt i by'n med Grandma idag.. Får jo aldri tid til å shoppe hjemme nesten, så derfor tar jeg meg alltid tid til det når jeg reiser bort.. Utrolig behagelige og lekre sko jeg kjøpte på Bianco idag. Kostet rett under 500 lappen, og det er IKKE dyrt for sååå fine sko <3

 


Forelsket i den nye jakken min fra antartic.Og noen "varme" hansker fra en eller annen butikk på kilden som jeg glemte å så hva heter før jeg gikk inn..

Nå er jeg klar for å gå tur altså ;)

Ser Dere på alle butikker Dere går inn å handler i? Jeg bare spretter inn der jeg ser noe fint, kjøper det jeg liker og går ut igjen, gjør ikke Dere?

 

 I Stavanger-By'n med verdens beste Grandma !

20.01.2011

Vi spiste deilig lunsj på en koselig cafe midt i byen.  Elsker å henge med bestemoren/bestevennen min <3 Hun er den kuleste damen jeg vet om. Vi har helt lik humor og ler av alt og ingenting.. ha ha..

 
Jeg tror det er den beste kakaoen med krem jeg har smakt i hele mitt liv. FY F... SÅ GOD DEN VAR!Møtte jo så klart på mange herlige stavanger mennesker, store og små som skal hilse på å ta bilder, men de to nydelige jentene her skulle ha autografen min midt i pannen sin?! Og bestemoren min lurte på om jeg ville ha hennes autograf i pannen min etterpå.. hehe.. Nydelige jenter da;) Syntes de ble KJEMPE fine jeg, og syntes egentlig at alle kan begynne å gå med Linni Meister i pannen.. haha.. Oh yes! ;) ;)

 Jeg håper jeg ser like bra ut når jeg er 86 år. Jeg er så sykt stolt av bestemoren min <3 Hun hadde så klart skaffet seg tidenes fineste lebestift i Spania.. så da måtte vi gå rundt i butikker til vi fant helt lik til meg..

Og det klarte vi søren meg å finne.. JAAAAAA!

Er vi ikke fine med lepper som roser ;) " Druer er røde, filoer er blå, roser er fine, som våres lepper nå!" ;)

 


YES! Fant en sykt fin jakke som egentlig kostet 3000 kr, men så var den på salg til 70 %.. Lucky me! Den er kjempe varm og veldig fin, og er beige med gullknapper. Skal få tatt et bedre bilde av den senere.. Grandma er flink til å ta bilder altså, men ble litt uklart..Vi dro også å besøkte verdens beste Grandpa på graven hans og tente lys for han<3 Savner han så sinnsykt mye, men vet han er med oss !

 Fantastisk vakker gravstein, og Grandma fortalte at det er hjertet hennes som hun har gitt til han... ÅÅÅÅÅH! Aldri sett en person mer forelsket i hele mitt liv enn det Grandpa er i Grandma. Hun kunne nesten ikke gå på do engang uten at han savnet henne, og det er IKKE overdrevet. Ser så sinnsykt opp til Deres kjærlighet, og den er så sterk at hun føler han rundt seg ofte... Det synes jeg vanligvis er skummelt, men i dette tilfellet er det bare kjempe bra at han passer på henne <3

 Daddy's little girl ;)

20.01.2011

57453-1-1295479523945.jpg
Endelig i Stavanger hos Pappa og Grandma. Har ikke sett de på flere mnd.. Ingenting slår det å sitte i Pappa sine armer, den trygghetsfølelsen er så god! I love my Daddy!En behagelig jobbdag kan man si ;)

18.01.2011

Startet dagen med å vaske hele kjøleskapet ettersom NOEN hadde glemt å ta på korken på tranflasken.. Så det hadde rent ut over ALT.. koselig start på dagen.. Etter det hadde jeg en pressevisning for FOX-film,  "LOVE AND OTHER DRUGS" heter filmen, og jeg ELSKET den. Gråt opp til flere ganger og lo enda mer. En film jeg anbefaler Dere alle å se. Det er det jeg kaller ekte kjærlighet, når et menneske elsker deg for den DU er, og hvis du skulle bli syk og du ønsket å reise et sted, men ikke klarte det pga sykdommen, så tilbydde dette mennesket som elsker DEG så utrolig høyt å bære deg dit.. OMG! Det var da jeg spurte meg selv; " Er det noen gutt der ute som ville gjort det for meg? Elsker meg for den JEG er? Og alt ved MEG.?" Og det var da jeg begynte å grine.. off, hvorfor kan ikke alt være som på film??? ;) ha ha, da hadde livet vært perfekt!

Møtte på 4 andre bloggere der, utrolig koselig å møte på de, og det virket som de likte filmen godt de også.

 

Etter kinoen dro jeg i et møte på Nodee. I LOVE NODEE! Det er nok favoritt restauranten min!

 Det er pepsimax i glasset mitt til de som lurer.. Sykt god mat der altså.

 Så kom det beste med hele dagen, jeg ble plukket opp av Bernhard og min fantastiske herlige gullunge <3 Ha ha, ler meg ihjel av den luen hans.. den fikk han i gave av regnskapsføreren til Bernhard og meg i 1.års gave og Øyvind har faktisk strikket den selv?! FLINK altså.

 Når vi kom hjem satte jeg igang med husarbeid, mens Bernhard og Dennis lagde middag.

 

 Nå skal jeg gjøre lekser og pakke kofferten, for imorgen drar jeg til Stavangerrrrrr <3 Kommer til å savne Dennis ihjel, men ser han jo igjen på fredag. Bernhard og Dennis har godt av å ha litt guttetid sammen;)

 

Hva har Dere gjort idag?

 

SMASKHOLMENKOLLEN ROCKS!

17.01.2011

Søtnosen<3 <3 Vi var i korketrekkeren i går å akte. Ha ha ha.. ler meg ihjel når jeg tenker på hvor SØØØT Dennis var med hjelm. Han syntes det var veldig rart å ha på seg, men plagdes ikke av det..

 Ha ha ha.. DAKAR! Luen har sklidd litt ned, men han holdt på å le seg ihjel når vi akte ned bakken, og det gjorde vi også. Utrolig gøy! Har gjort det 1 gang før, men var helt fantastisk å være her med sønnen min og Bernhard. Når vi akte nedover og jeg hadde han på fanget tenkte jeg; FY SØREN SOM JEG ELSKER Å VÆRE MAMMA! Det finnes INGENTING som slår det å ha et barn. ÅÅÅÅH, jeg ELSKER sønnen min!

 Når vi var ferdige å ake gikk vi å spiste, og det er jo så koselig der. Dennis satt som en ekte liten gentlemann å spise masse mat, bl. a spagetti og kjøttboller. Nam, mens vi spiste reinsdyr og oksefilet.

 Beundrer lille skatten  vår som er så flink til å spise selv altså.

  

Bernhard og Dennisen lager grimaser og tuller som vanlig.. 

Haha Pappa, du er så rar!Finingen;)

 Vegard filmet senere på kvelden for da skulle Sarah og jeg på Moods of Norway fest. WOHOOO! Opp til holmenkollen for 2,gang på samme dag er ikke dårlig.. 

VERDENS FINESTE BESTEVENNEN MIN!

 

Vi var så heldige å bli hentet i drit fin bil for å bli kjørt opp på Moods festen. Det var VELDIG snilt av moods og Norway. <3

  

På veien opp så vi dette skiltet.. Stakkars! Det er noen som har mistet hunden Sverdrup;( Si ifra hvis du finner den. Fiiin den er!

 

 WE LOVE MOODS OF NORWAY!

 

 

Møtte selvfølgelig superparret Mari og Petter <3  I LOVE YOU! 

Godjenta mi <3 <3

 

Moods gutta lager show som vanlig. Herlige gutter det der;)

 

 

 

Etter en fantastisk fest ble vi også kjørt hjem av snille Reidar, her foran bilen. Var syykt med tåke der oppe,  vanskelig å ta bilde, så..

 

 

..-jeg ba han om å stelle seg foran moods plakaten slik at jeg kunne få et ordentlig bilde av han. Reidar, du er en kjernekar!

 Var også kjempe koselig å få besøk av besteforeldrene til Dennis på lørdagen ;)Haha, søtnoser! Dennis elsker besteforeldrene sine <3

 

Det er det jeg har drevet med de siste dagene.. Dere da?

 

SmaskFin fredagsnatt!

14.01.2011

57453-1-1295044854071.jpg


YES, Erik og Kriss gikk videre, og det vel fortjent altså.

 

 

Jeg har vært på en innspilling for NRK idag, og det var utrolig gøy! Christer Falk, Erik Solbakken og www.Marihaugersveen.blogg.no  var også med. Vi lo så vi grein nesten. Oh my god!

 

 Håper latter forlenger livet.

 

Natta folkens.

 

Jeg er så trøtt, så det skal bli godt å sove.

 

SmaskTidenes låt! I miss Las Vegas!

14.01.2011

 

Som sagt: Send sms 2 til 26400 eller ring 82949102 når linjene åpner under sendingen ikveld kl:21:45 på Tv2 ikveld!Ikveld er det korslaget og da må vi stemme på Team Erik og Kriss!

14.01.2011

 

Korslaget sendingen går på TV2 21:45 ikveld!
Team Erik og Kriss var blant de som leverte best og fikk færrest stemmer
forrige fredag?! Nå trenger de vår hjelp for å gå videre!
STEM STEM STEM! Stem 2, stem 4, stem 100 ganger!

Send sms 2 til 26400 eller ring 82949102 når linjene åpner under sending.

Heier så klart på de i og med at de er de flinkeste + at de representerer hjemstedet mitt-BÆRUM <3

Ikke glem å stem!


Stor klem fra LinniHer kommer Christi langstrømpe.. tjolahopptjolaheitjolehoppsannsaaaaaaaa ..

13.01.2011

57453-1-1294922755563.jpg
Jeg har vært i et viktig møte, og Christern var med selfølgelig. Gikk kjempe bra i møte, og vi lo mye mens vi kom med hver våre ideer. Haha. Kan fortelle mer om dette senere.

Ellers gleder jeg meg veldig til å dra til Stavanger for å møte Pappa og bestemoren min neste onsdag. Blir til over helgen og gleder meg VELDIG til å se de igjen. Dennis og Bernhard kommer 2 dager etter meg, så det blir koselig!

 EG ELSKERR STAVANGERRRR!FY SØREN FOR EN MORSOM MORGEN!

13.01.2011

57453-1-1294906084718.jpg


Live og Ronny er supermorsomme og dette er nok et av de morsomste radiointervjuene jeg noen gang har gjort. Vi hadde bl. a singstar og skuespill, kjempe gøy altså!

Kan legge ut intervjuet senere når jeg får det.;)P3-MORGEN;)

13.01.2011

57453-1-1294905320435.jpg


Jeg stod opp halv 6 idag.. Innvitert til P3 idag, gleder meg til å møte Ronny og Live. Her i  taxi på vei ut, mens jeg tar på mikrofonene min. (Film-teamet er jo selfølgelig med;)Video fra "Tomme tønner 2"-premieren

12.01.2011

Vil du se videoen, bare klikk på bildet under.

 

 

Og her kan du lese mer om meg, saken og film-premieren.Jeg har en nyhet til Dere..

11.01.2011Det blir en sosong 2 av Linni-serien på TV2-bliss. Skal si ifra når det begynner, men vi er igang med filmingen igjen. ;)

 

 

 

 

 


Det hadde jeg ikke trodd altså.. overraskende nok er serien blitt sett over 1 million ganger på nett og er en av de mest sette seriene på Tv2-BLISS. OH MY GOD! Så morsomt at Dere følger med, og sesong 2 blir mye bedre enn sesong 1.  Nå er vi jo proffe å greier;) ha ha.. OOOOOH, HERE WEEE GOOOO AGAAAAAAIN!

 

Mer om dette kan du lese her: http://www.tv2underholdning.no/gkn/tv-2-vil-ha-mer-parsaape-3384236.html

 

Ellers så går det reprise av sesong 1 på Tv2-bliss på søndager kl:20:00 ;)HERREGUUUD! SOM FAR SOM SØNN!

11.01.2011

BERNHARD som liten guttebass <3

..-og her er kopien, DENNIS MICHAEL BERNHARD <3

 

 

Noe av det morsomste med å få barn er å se hvem barnet ligner på og kjenne igjen trekk fra seg selv og andre i familien. Helt merkelig at Bernhard og jeg har klart å lage dette herlige lille menneske. <3 <3 <3

 


 

 SMINKE som dekorasjon ! ;)

10.01.2011Glad i å bruke forskjellige øyenskygger? DET ER JEG! Jeg liker å matche klærne mine med øyenskygge, men kan bli ganske mye penger hvis jeg skulle kjøpt alle disse hver for seg.. istedet så har jeg skaffet meg hele dette sminkesette med kun øyenskygger og det koster kun det jeg nesten vanligvis hadde betalt for 1? Det er ganske sykt, men bra for meg ;)Dette sette fikk jeg til jul, og jeg forelsket meg med en gang! Liker også at utseende på sminken min er fint for da kan man ha det på utstilling på hyllen istedet for ned i en skuff. SE så vakker den er da. Det er masse hemmelige rom i den, bl. a lipgloss som plumper leppene dine større, consealer, øyenskygge, roush, shimmer og highligter. Det ligger litt gjemt her og der og ser ut som en del av den vakre kunsten rundt, men det er altså smink her og der. Jeg blir som en liten jenteunge når jeg får sånne type ting. Blir så sinnsykt facinert av at det går an å lage noe så vakkert. Det er nesten så jeg ikke tør å bruke det, fordi jeg er redd for å ødelegge det, men har allerede brukt lipglossen så klart, roushen og noen av øyenskyggene. Den dagen jeg har klart å bruke opp alt kan jeg fortsatt bruke det som dekorasjon på hyllen min. SÅ GØY med sånn sminke/jentegreier. Er glad jeg er jente altså, hvis ikke hadde jeg vært syyykt homofil, men ingenting i veien med de. Jeg elsker homofile og har mange homofile venner. Jaaa!

 

 

Uansett, vil du ha dette eller unne deg noe annet spennende? Gå inn på www.makestyle.no Jeg er jo bl. a modellen Deres og det fordi jeg virkelig kan stå for alle produktene 100 %, og fordi jeg ELSKER absolutt alt der inne, det samme gjør vennene mine og familien min. Glamorous Askepott = BRA TRENING!

10.01.2011Dennis Michael er nå 1 år og 4 mnd.. HJELP! Han er jo snart 1,5 år?? Shit, som tiden flyr altså.. Legg merke til at det ser ut som Dennis har eyeliner over øynene.. det har han arvet fra meg. Alle tro jeg har eyeliner når jeg ikke har sminke på, men øynene mine/våres bare er sånn?! Men kan ikke akkurat klage på det;)

 
Dette bildet ser ut som det nesten er tegnet, men det er kun lyset eller noe som har gjort det sånn. Dennis Mike smiler som vanlig <3 <3 <3

 


Vi har funnet den perfekte "hytte" til Dennisen.. ha ha, han synes det er drit kult å leke under tørkestativet mens jeg henger opp klær.. Han tror at vi ikke ser han når han ligger under der, så sier vi: " Hvor er Dennis???" Så ler han så hjertlig å titter frem  når han skal vise oss hvor han er.. naaaaw.. <3

 


 

Flott hytte det der.. anbefaler det på det sterkeste;)Nydelige gutten til Mamma <3


Etter skole og jobbing idag, bestemte jeg meg for å trene, men rockeringen min knakk rett før jul, og zumba dvd'ne mine er borte, så venter på nye som jeg har bestilt.. Tenkte på hvordan jeg kunne trene på en mest mulig effektiv måte, og da kom jeg på å rydde og vaske. Da slår jeg jo 2 fluer i en smekk. Hjemmet blir skinnende rent og kroppen min blir fin og stram?? ha ha.. forhåpentligvis.. Hentet bl. a stolen til Dennis og tok alle deler fra den, mens jeg  lå på alle fire og dusjet og skrubbet både stolen og badekaret hans. Ble en smule våt ja, men det var bare deilig. Ble sykt varm og det er tegn på at man forbrenner. OH YES! 


Helte ut skittentøyskurven og sorterte klærne for å vaske de.. Det er synd det der, at uansett hvor mange ganger man tar klesvasken, kommer den alltid tilbake.. Men man blir god og varm av det også.. Med andre ord-bra trening !


Så hengte jeg opp klær, støvsuget., vasket alle skap, komfyren, border, vinduer osv.. hermet etter wax on-wax off treningsmetoden  fra karate kid mens jeg vasket og hørte på yndling sangen min: "glamorous" fra  Fergie..

 

Det rant av meg når jeg var ferdig, og mens jeg sang til glamorous og stod med håret til alle kanter og var svett tvers igjennom etter "treningen" lo jeg og tenke: " JAH, sykt glamorous er jeg nå;)" ha ha..
Det beste med hele dagen var jo så klart å ligge på sofaen å koooooooooose med skatten min <3Se video fra innspillingen av "Tomme tønner 2"

08.01.2011

Da jeg spilte inn min lille rolle i "Tomme tønner 2" i sommer, var jo selvfølgelig TV-teamet fra TV 2 Bliss-serien min med. Her kan du se hele klippet fra filminnspillingen. Bare klikk på bildet under :)

 

 

Enda flere klipp fra "Linni"-serien ser du gratis her.

Og her er et ordentlig bilde av filmplakaten med Tine Valle, Zahid Ali og meg på. Zahid er så morsom! :)

 


Ulver i får;)

08.01.2011Etter å ha vært hos tannlegen måtte jeg stresse videre, men alltid tid til en trilletur med nussebassen <3 Jeg pleier alltid å gå med øynene lukket når jeg går tur??!.. ha ha, "nydelig" bilde.

 Var jo så heldig og fikk mye GUESS klær til jul, så her viser jeg stolt frem genseren og jakken fra Guess, tightsen har jeg fått i gave og luen er sponset fra SY. 

Armbåndene og øreringene fikk jeg av Dennis Michael til jul, men tror de er fra Arts and craft eller hva det heter..Så etter at jeg hadde skiftet klær og spist middag med Henriette, Bernhard og Dennis dro Henriette og jeg på premieren sammen. (Bernhard måtte jobbe og passet på skatten vår)

OMG! Gjett om det var stas å være på noen av plakatene.. Jeg bare: "Henriette, du må ta et bilde av meg til bloggen, men gjør det fort, er så flaut hvis noen ser det."(Stod jo masse folk rundt)  Her ser jeg meg flaut til side og blir pinelig berørt som vanlig. Det mange ikke vet om meg er at selvom jeg er i media, på tv, i blader osv, så er jeg sinnsykt sjenert når det kommer til sånne ting, og blir helt brydd hvis folk gir meg komplementer live, eller å se meg selv på tv eller i dette tilfelle et kino lærret.. jeg holdt på å koke over de tilsammen 15 sekundende eller noe jeg var i filmen, men det er jo dette jeg elsker. Å jobbe foran kameraet er det jeg elsker mest, er bare litt flaut å se seg selv synes jeg.. Ha ha.. Jeg er så rar !

 

Uansett da, den pelsdotten jeg har på hodet er jeg sinnsykt stolt av å bære. Det er SELFØLGELIG fake pels og skal liksom være "ulv". Hvis man kjøper en slik går inntektene til et fond som skal hjelpe det dyret. I dette tilfelle, redde ulvene fra å bli utryddet. Du kan få bestilt de på www.fuzzyhead.no og det er det hotteste blandt kjendisene i Usa nå. Det er facebook side hvor du kan trykke like og se masse kule bilder. Bli med på å støtte en god sak?.. Det som er så kult med det er at nederst på skjerfet er det lommer til å hendende i, og på innsiden er det rom til mobil og bankkort. I LOVE IT! Henriette hadde på seg en slik bare at det var "leopard." Dessverre gikk jeg tom for støm på mobilen som vanlig, så ble ikke noe ordentlig bildet av antrekket vårt.

 

Her sitter Henriette og jeg i kinosalen og kooooooooser oss med brus og godt før filmen starter.

 

Var kjempe morsomt å se på, og jeg lo høyt flere ganger, ble kvalm innimellom da det var litt ekle scener.. ha ha. Anbefaler alle å se den;)

 

Håper Dere hadde det gøy i går;)

 

Idag er det ut å bygge snømann med Dennis

 

sen, og hjemmekos med hjemmelaget pizza. Favorittretten til Dennisen <3

Tannlaus???

07.01.2011

57453-1-1294412604615.jpg


Vi har vært på kontroll hos legen med Dennis, og mens jeg satt i bilen å tygget tyggis, knakk det søren meg en bit av fortannen min?! Jeg snudde meg mot Bernhard og viste han det. Han lo og sa jeg så kul ut??! Kul ut du liksom. Ringte tannlegen min og sa at det passet utrolig dårlig at tannen min knakk i og med at jeg skal på premiere ikveld.. Han var så snill og tok meg imot, og på 15 min var tannen min god som ny. Thank God!

 

 Hva skjer med at sånt alltid skjer meg?? Du Linni, du Linni. Jeg er en MEISTER i å være ufrivillig dramaqueen! Oh my..En HERLIG mor og sønn dag;)

07.01.2011Lille Dennisherligheten var hjemme fra barnehagen idag, bare for å henge med Mamma'n sin <3  Bernhard jobbet i Trondheim i dag.

 Vi gjorde så sykt mye koselig sammen.


 

Find Waldo, eller Dennis Mike i dette tilfelle.. ha ha.. søtnosen. Ser Dere han?
Vi bygde et stort "hotell" av lego som vi kalte DENNISIO.. Husker Pappa'n min lagde sånn til storebroren min og meg da vi var små. Det var så stort og kult! ( Ååååh,  den som bare kunne blitt barn igjen å være beskymringsfri og glaaaad hele tiden, med en Pappa, Mamma og storebror rundt seg igjen...)

 

 
Lekte også  leeenge med boken "dyrene på gården", hvor man kan sette de forskjellige figurene der man vil. Dennis Michael er som Dere ser, VELDIG konsentrert når han holder på med dette, og mens han gjorde det leste jeg til en innlevering,(så vidt jeg greide ;)

 
Så spilte jeg og sang mange forskjellige barnesanger til han på piano som bl. a bæbæ lille lam, bjørnen sover, kjærringa med staven osv.. og så var det Dennis sin tur. På bildet  tenker han seg godt om hvilken sang han skal spille.. Her ser man at skjønnasen min har helt utrolig fine øyne.. de er grønn-blåe med litt brunt inni.. Så klart er jo det de vakreste øynene jeg har sett i hele mitt liv ;) Og NEI, Dennis har IKKE botox eller lignende i leppene, he only got it from his mama <3Dennis Mozart Beethoven Meister Berntzen<3  ÅÅÅÅÅÅH SÅÅÅÅ FLIIIIIIIIINK!

 


Etter å ha kost meg ihjel hele dagen med min herlige sønn, jobbet litt, gjort litt skole,  vasket og ryddet, dro vi på butikken for å handle, og da vi kom hjem var Bernhard også der.. og knipset meg i det han så meg?!  Tullekopp!
Satte opp håret og tok et bånd i det før jeg skulle begynne på middagen, men da overrasket han meg skikkelige med en stor, vakker, NYDELIG bukett med nydelige blomster og hjemmelaget middag????! Jeg ble faktisk helt satt ut ! NAAAAAAAAAAAAAAAAW <3 Jeg spurte hvorfor han gjorde det, og da svarte han: "Fordi jeg elsker deg og at ingen er som deg, jeg er så HELDIG som har deg i livet mitt" ! ha ha.. jeg bare:" Hvilken film er det du har sett nå da??" ... Så lo han, så lo jeg,og så levde vi lykkelig i alle våre dager.. NOT! ;) ;) Men søtt var det iallefall ! <3 KOselig å bli satt pris på i ny og ne....

 Senere på kvelden etter Dennis hadde lagt seg hadde jeg møte med en artig fyr. Rob Doreshuk heter han, og er en legendarisk ishockeyspiller. Han er trener med bl. a Shampo for VIF, og det liker vi ja.

Jeg skal på premieren imorgen for Tomme tønner 2 som jeg er med litt i, så det gleder jeg meg til, og da skal jeg ha på meg noe sykt kult som er noe av det hotteste i Hollywood for tiden, spesielt blandt skuespillere, artister og modeller. Gleder meg til å vise Dere det og ha konkurranser på bloggen min hvor jeg kan gi bort noen. Det er akkurat kommet til Norge og det er kun denne mannen som har argenturer på det, så det er spennende. Det er ikke ekte pels, faktisk så er det tvert imot. F.eks  den ene jeg fikk er liksom en "ulv", og kjøper man den går inntektene til et  fond som støtter ulvene.. JAAAAAAAA! Håper ingen tror det er ekte pels jeg går med imorgen da.. Skriver mer om dette imorgen etter premieren.

 

God natt og sov godt<3

Smask fra LinniTør du utfordre Bernhard og meg i Trav? Sjekk ut linkene under;)

05.01.2011Photoshooten med Dennisen.

04.01.2011

57453-1-1294154693286.jpg
Photoshooten med Dennis idag var utrolig morsom og bra! Blir spennende å se det endelige resultatet.

 

Dennis var utrolig snil og god på shooten,ble litt lei innimellom, men ellers så var han supert1 bye,bye-etttervekst !

03.01.2011

57453-1-1294066846444.jpg


Nå er jeg hos frisørene under meg og idag er det Jeanine som farger tidenes ettervekst på meg. Herlige Sandra er her også. Har pleiedag idag for imorgen begynner årets første photoshoot. Gleder meg selfølgelig alltid til det.

 Ellers var vi å bowlet igår, så skal blogge fra det senere. Har et møte kl:17:00 idag, og så tenkte jeg å danse zumba senere når gullgutten har lagt seg.

Har dere kommet igang med det nye året da?Mini Elvis/Michael Jackson ! DENNIS MICHAEL ER HELT RÅ TIL Å DANSE! Kos dere med filmene;)

01.01.2011

 

 

Ha ha, GO DENNIS MICHAEL ! He got it from his MAMA! ;) ;)

Sjekk de moves'a da;)

En ekte entertainer;)GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

01.01.2011

Vi feiret nyttårsaften hos vår verdens beste nabo og venn, Tom.(BEEEEERNHARD !!!!!!!!!! DET SKAL DU FÅ IGJEN FOR)

Gjestene har begynt å komme;) Er så glad for å feire nyttårsaften med bl.a  Ivar, Mari , Henriett, Chris og Tom  ;)


 

Se så flotte gjester a gitt ;) Ha ha.. vet ikke alltid hva man skal skrive ;) Men de er jo flotte !!Jeg hjalp Tom å dekke bordet, og så brukte vi de berømte skålene mine til å ha maten i. De er helt GENIALE!
Tom elsker de, så derfor brukte vi de;) Vi hadde Tom sin hjemmelaget "Tom ka gai rett", som vi kaller den. Det er ingen rett i hele verden som slår den!!! Vi hadde den også på bursdagen min. Det er kylling, ferske grønnsaker, green curry spice mix og kokos melk i gryteretten og så har man ris ved siden av. Den er akkurat passe sterk og jeg kjenner jeg blir skikkelig sulten av å snakke om den DEILIGE retten !

 


 

He he.. Bernhard gir verdens søteste Henriette et nyttårskyss;) Er så koselig å være hos Tom med så herlige og gode mennesker!

  

Til dessert hadde vi sjokolade mousse som jeg hadde laget. Det er sykt digg ! Nam.. (jeg må gå å spise, blir sulten av å snakke om mat..;)

 Henriettebeste og jeg koser oss i tårnet til Tom. Han har faktisk et tårn i leiligheten sin med utsikt over hele Frogner og jeg elsker å sitte der. Henriette og jeg mimrer som vanlig om da vi bodde sammen for ca 3 år siden og om gutter som vanlig..Tom med sin vakre date Guro. For et nydelig par !!Chris og Henriett var virkelig i det kosete hjørne i går................. Har aldri sett de mere kjærlig........... HA HA!!

 

Jeg elsker Dere to altså!! Hvordan går det egentlig med dere idag turtelduene?? HA HA;) 

Jeg hadde på meg det sinnsyke fine armbåndet mitt fra Heyerdal som jeg fikk av Henriett og familien hennes i bursdagsgave, og kjede fra samme merke som jeg fikk i julegave av Bernhard. Jeg ELSKER de smykkene og har blitt helt hekta på de.Guro er super fotogen og jeg ser alvorlig ut?!

 

Henriette <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

Såååååååååååååå kom verdens beste Kjell Even med hans vakre forlovede Elin <3

Gjett om vi ble glade da.. Jeg stoppet nesten ikke å klemme på han, det er jo over 1 uke siden vi så han sist.Kjell Even og hans vakre Elin hadde vært på Grand og spist sammen. Så romantisk <3 De er så brune ettersom de akkurat har kommet hjem fra syden.. ;) Og i restauranten..


..-traff de et nyforlovet svenskt par som de tok med til Tom ,og de var super hyggelige og søte sammen;)

Ha ha, Kjell Even er som bestemoren min, prater med alle og alt de kommer over. Det er morsomt !senere på kvelden, det vil si kl tolv, løp alle(noen gikk og altså) opp på hverandaen til Tom og opp på taket for å se på fyrverkeri, og det er det sykeste jeg noen gang har sett. Vi hadde utsikt over hele Oslo og det var så vakker! Bernhard og jeg sa til ihvertfall 98 % av rakettene vi så: "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ, EVEN, SEEEEEEEE PÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DEEEEEEEEEEEN, WOOOOOOOOOOW, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ,ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ". Ha ha, drit irriterende og litt morsomt å høre på for de andre. Vi liker å overdrive litt, men sånn helt seriøst var det det vakreste jeg har noen gang har sett, bortsett fra Dennis Michael som sov igjennom hele Nyttårsaften ;) Neste år kan han være med å se på;)Bildene er tatt fra mobilen, så er ikke akkurat den beste kvaliteten på fyrverkeri, men man ser hva det er.. eller? Det er raketter dumminger !Midt under rakketshowet, løp jeg ned og inn på rommet hvor Dennis sov og koste han lenge, fortalte hvor høyt jeg elsker han og at han er verden beste sønn. Han sov som en stein, og var vakrere enn noen gang <3

Det var en perfekt nyttårsaften med verdens beste, mat og folk !

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Linni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits