Me and my unusual life

31.08.2015

Annonse!

 

Hei godinger.

Jeg elsker mandager - det for meg betyr ny uke + nye muligheter ! 

Litt røff start på uken ettersom jeg ble forfulgt av en norsk, litt eldre, mystisk mann, da jeg hadde vært på et møte hos NordicBet. Han stod først utenfor Sentrum parkeringshus og så litt spesielt på meg, da jeg snakke i tilf med min kjære. Det så ut som han hvisket noe rart til meg der han stod, så jeg tok til mot, og gikk bort til mannen for å spørre om han prøvde å si noe til meg?! Han smilte litt rart, mens han så litt forvirret ut og sa; "Jeg, nei, jeg bare, eeeh..." så sa han ikke noe mer?! Jeg sa: "Okey? Fint hvis du kan se en annen vei enn på meg isåfall (føte meg nesten litt innbilsk, da jeg aldri sier sånn til folk) Sa til Olav at jeg fikk en merkelig magefølelse på denne mannen, så Olav ba meg om å gå en ekstra runde før jeg gikk ned i parkeringshuset til "mannen" hadde forsvunnet. Da jeg kom tilbake var han heldigvis borte. Jeg gikk inn i parkeringshuset for å ta heisen ned til bilen min, og da fikk jeg en sterk og rar intuisjon ?! Akkurat som at det var "noe/noen" som prøvde å si meg noe ?!

Typisk at alt var fullt i den etg jeg vanligvis står parkert på når jeg skal til NordicBet, så denne gangen måtte jeg parkere en etg under hvor det nesten ikke var noen biler. Da jeg gikk bortover til bilen min og snakket med Olav, følte jeg at noen fulgte etter meg, eller stod bak meg. Olav sa han nesten ikke kunne høre meg, da det var dårlig dekning. Jeg snudde meg, og der stod den samme mannen jeg hadde hadde prøvd å unngå. Han stoppet helt opp da jeg snudde meg ?! Jeg merket at adrenalinet mitt kokte av både redsel og sinne ! Jeg gikk sakte bakover mens jeg ropte strengt og sint til han; "Hva faen er det du driver med ? Jeg får virkelig en sterk følelse av at du følger etter meg ?  Han så fortsatt litt forfjamset ut og smilte litt creepy meg. Han stod helt stille og så på meg og svarte meg ikke, før jeg sa: "SVAR DA! Han sa:"Jeg, nei! Jeg skal bare legge en kabel her ". Det gikk opp for meg at jeg stod i en garasje alene med en mystisk mann som holdt en kabel/ledning i hånden sin, og alt som gikk gjennom hodet mitt da var: "LØP LINNI! TENK PÅ DENNIS! DENNIS! DENNIS! "  Og da løp jeg alt jeg kunne til bilen min, låste døren og kjørte alt jeg kunne ut derifra. Olav ringte febrilsk på tlf, og sa at han ble livredd for meg, men at han var glad for at det gikk bra. Det var utrolig ekkelt, og det er kanskje første gang i mitt liv jeg ble ordentlig redd ! Kanskje ikke så rart, der en mann stod helt stille foran meg, med en kabel i hånden på en parkeringsplass uten noen andre rundt oss.. Seriøst, føltes ut som at jeg var midt i en skrekkfilm ;(

Ringte storebroren min og fortalte hva som hadde skjedd. Han ble helt fra seg, sint og helt gråtkvalt ! Han sa at han aldri hadde følt seg mer hjelpesløs, og at han ville prøve å finne denne mannen. (ha,ha, unnskyld at jeg ler, men typisk storebroren min <3 ) Han sa at jeg aldri måtte finne på å parkere alene i et parkeringshus igjen, uavhenging om det er midt på lyse dagen, eller ikke. Han sa at vi lever i en syk verden og at han ikke kunne fatte og begripe hvorfor jeg i det hele tatt hadde tillatt meg selv å snakke med denne mannen,(typisk meg !) istedet for å løpe til bilen med en gang og låse dørene. Er jo litt heavy å anklage folk for å stalke deg - men måten "mannen" svarte meg på bekreftet at det var akkurat det han gjorde, for hvem ville ikke blitt helt satt ut hvis man ble anklaget for noe sånt ?! Ikke han her ihvertfall ?! Etter skjennepreken fra min storebror, dro jeg hjem til han og drakk kaffe for å roe meg ned litt, eller mest for å roe ned han ;)  Der fortsatte han å fortelle hvor redd han ble for meg, og ba meg om og slutte å være så "tøff i trynet ?!" Jeg er ekstremt hardhudet og blir sjeldent sint, men når jeg først blir det, syns jeg synd på vedkommende (Det skal ekstremt mye til, og det er kun noen få som har klart å få meg ordentlig sint). Dennis kommer aldri til å se meg ordentlig sint ;) Jeg har bl. a lært selvforsvar av Pappa og storebror, så jeg kan faktisk "sloss", om jeg får si det selv. Sånn er det å være oberstdatter, men glad jeg løp da jeg så denne mannen, for vil helst unngå en hver situasjon for å slippe og sloss, da jeg er ekstremt imot vold.

Det var litt av en historie, men ingen skade skjedd -  det er det viktigste !

Over til  noe litt mer hyggelig. Forrige uke gjorde Olav og jeg ferdig leiligheten vår på Ekeberg.

Var en god del vi måtte få ferdig før leietakerne våres skulle flytte inn - men vi rakk det, vi.

Jeg har selv plukket ut fliser på badet, doen, vasken, speilet og dusenj fra flisekompaniet på skøyen.Girls and guns...

Elsker flisene fra // HER <3Jeg plukket ut et unikt og lekkert gulv fra Unike Gulv // HER

Unikt Gulv er en leverandør av høykvalitets tregulv til privatpersoner og næringsliv. De tilfører mye lidenskap, fagkunnskap og kreativitet til våre leveranser.

De holder til i Bygdøy Allé 63, 0265 OsloTlf.: 21 08 08 62

Trenger du, eller noen du kjenner et nytt gulv? Da anbefaler jeg gulv fra Unike Gulv. Du får den hjelpen du trenger ved å maile: even@uniktgulv.no (Hils fra meg, da det er en god venn av meg som driver dette ;)

Dette er faktisk det fineste gulvet jeg noen gang har sett! Det var også det første alle vi hadde på visning kommenterte.

"Skal det værra lekkert, så skal det værra lekkert ! " ;)

Leiligheten er helt praktfull, så jeg er stolt av å eie noe så fint med min forlovede <3

Torsdag var jeg på lanseringsfesten for TV3 og MTG i forbindelse med tv-programmet <<Kongen på haugen >> som jeg er med i fra15.september.

Jeg hadde kledd meg fra topp til tå i et antrekk fra en av Norges beste designere - Nina Jarebrink.

Her står jeg med fire av vennene mine fra << Kongen på haugen >>Ha,ha ! Nydelige programleder Jannecke Weeden fra <<Lukket visning>> skuespiller Abu, designer Fam, og meg, koser vårs.

Ble en liten time, før min kjære hentet meg.

Dennis og jeg gjør alltid noe ekstra koselig sammen i løpet av uken. Før han skulle til pappaen sin, og jeg på jentekveld hos min barndomsvennine, Mona, bakte vi sjokoladefondant. 

De smakte helt fantastiske, så jeg tok med et par til venninene mine.

Det ble en utrolig hyggelig jentekveld hos verdens beste Mona. Det var også veldig koselig å se hennes fantastiske mor, Kristin, og lillebror Mikkel igjen. Ekstra hyggelig var det at de joina oss, da Mona og familien hennes er noen av de snilleste jeg kjenner <3

Min nydelige "slependsister" <3 Kommer til å savne Mona når hun reiser ;( (Hun er tilbake om 2 mnd, men alikevel... )


Lørdag hadde vi tidenes hyggeligste utdrikningslag for en av mine herligste venniner, kristine, med en nydelig bukett  jenter + 1 fantastisk homofil ;)

Kristine <3 Mrs Høyli to be <3I love this girl <3


Ha,ha.. eneste bildet jeg fant fra selve middagen. Det ble en utrolig hyggelig kveld. Gleder meg til bryllupet <3

Hadde en koselig søndagstur med min skjønne sønn i min forlovedes glis ;)

Digger porsche, men sverger til og elsker min rosa Mercedes <3

 

Bil er bil ;) 

Storebroren min bor ikke så langt fra der Mamma og Pappa er begravet, så jeg tok en tur innom graven for å gjøre det litt ekstra fint for de, etter jeg hadde vært på besøk hos han i dag.


Kjøpte inn nydelige blomster og en bærbusk (?) til mamma i dag, da jeg trodde at de jeg hadde plantet for noen uker siden hadde visnet. Der tok jeg feil ! De hadde blomstret, og blitt enda vakrere siden sist. Jeg fikk presset oppi bærbusken og de lilla blomstene, så tok jeg med den siste hjem.

Nå ble det fint hos Mamma'n og Pappa'n min <3 (De rustne lyktene skal byttes ut med nye. De blir dessverre rustne pga regn, snø osv)

Må nesten legge til en herlig ting Dennis sa i går. Jeg sa; "Ååh, nå lignet du på pappa'n min, Dennis!" Dennis: Hvor lenge er det siden jeg lekte med bilene mine med morfar? Linni: det begynner å bli godt over 1.år siden. Dennis: Jeg likte pappa'n din veldig godt ! Linni med klump i halsen: "ååh, og han elsket deg". Dennis: "men jeg han mest!" Linni: tårer,tårer,tårer, og holdt rundt han. Dennis: Men jeg liker deg best av alle, mamma. Se! du gråter gladtårer, Mamma. Linni: tårer,tårer,tårer - ja, og takk for at du er min sønn ! Olav (kom tilfeldigvis inn): "Tingeling,(Olav kaller meg det;) har du gråtet?? Linni: Ehm, Ja, men det er fordi at Dennis sa at han likte morfaren sin veldig godt. Olav: blank i øynene og gav meg en klem.

Herregud, så fantastiske gutter jeg har i livet mitt <3 

Det gjelder å holde tungen rett i munn når det gjelder alt Dennisen min skal. (I tillegg til det Olav jeg skal)

I morgen skal jeg kjøpe en tavle jeg kan skrive ned alt som har med Dennis å gjøre. Når han må levere inn lekser, i bursdager (føles ut som han er innvitert i bursdag annen hver dag) foreldremøter, div papirer som må leveres inn til helsesøster og lærere osv.

Tenkte også å kjøpe en tavle til å skrive ned alt Olav og jeg blir innvitert på: Brylluper, dåp, bursdager, events, jobbreiser osv. (Ikke lett å holde styr på alt)

Alle møter og jobb som har med meg og gjøre har jeg på tlf min - men greit å ha skrevet ned alt det andre på tavler slik at det er noe av det første man ser når man våkner. Har jeg ikke system, går alt i surr for meg. Nå henger det jo A4 ark overalt her, med diverse vi må, timeplanen til Dennis osv.

Ha,ha ! Livet som mor ! Jeg elsker uansett livet som en mor til en 5,5 åring <3 (Han blir 6 år neste onsdag) Noe av det søteste jeg ser er når han gjør leksene sine, eller når han spør om alt mulig rart.

Denne uken er det fullt opp med jobb, møter, nye prosjekter, bursdag som Dennis skal i, jentemiddag med venniner, og en snartur til Stavanger for å besøke Grandma med min storebror.

I love to work and I love my family <3

 

Ha en flott kveld videre.

 

P.s De gangene jeg er litt treg med å blogge, kan du kan følge meg på instagram hvor jeg heter @meisterlinni og har over 80 000 følgere 

 

Smask

 JuliaSofie

01.09.2015 kl.07:56

Så flott og rørende innlegg:) Du er helt fantastisk du Linni:) Ønsker deg alt det beste:)

LinniMeister

01.09.2015 kl.09:29

JuliaSofie: Så hyggelig at du sier det.

Ønsker deg også alt godt :)

Klem

worldofliz

01.09.2015 kl.10:38

Ha en super duper uke :)

Siri

01.09.2015 kl.11:22

Ikke mange bloggene jeg leser men din er jeg alltid innom du skriver ærlig og direkte .Føler vi er veldig like tanke messig og følelses messig og den spontane eventyr lysten på livet. kansje fordi vi begge er skytter.Har selv en sønn som er 4. Daglig tenker jeg på redselen med og forsvinne fra han. Skjente redselen og sinne ditt langt inne i ryggmargen. Din bror har heeelt rett hold deg langt vekke fra perkerings hus. . Ha en fin uke .

Mira

02.09.2015 kl.08:51

Du har et hjerte av gull, Linni:-) Det lyser kjærlighet og varme av deg<3

LinniMeister

02.09.2015 kl.09:31

Mira: Så utrolig fint sagt av deg ! Tusen hjertlig takk <3

LinniMeister

02.09.2015 kl.09:32

Siri: Takk for hyggelige ord.

Ha en flott uke videre.

Synne

02.09.2015 kl.10:29

Vakre deg, Linni. Det må ha vært en skikkelig ekkel og skremmende situasjon å være i når den mannen fulgte etter deg. Du var tøff og modig som tør å konfrontere han. Parkeringshus liker jeg ikke når jeg er alene enten det er dag eller kveld. Kanskje sjekke med parkeringshuseier om de har overvåkingskamera som har bilder fra da dette skjedde? Spør de om det er sant at der skulle legges kabel slik mannen påstod?

Å være mamma er bare helt fantastisk, og det er tydelig at du og Dennis har et kjempegodt forhold. Han er heldig som har deg som mamma! :-)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

September 2015. August 2015. Juli 2015. Juni 2015. Mai 2015. April 2015. Mars 2015. Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits