Goals and dreams

13.01.2015

Hallaien.

Da var uken i gang, og i går startet jeg uken med å gjøre ferdig regnskapet mitt, betale regninger, vaske klær, rydde og vake huset, samt jobbe med siste finish til den neste kleskolleksjonen min.

Alltid en lettelse når regnskapet er levert.

Jakken min er fra kleskolleksjonen min << Fantastic Winter - By Linni >> // HER

Dro innom et sted for å signere en avtale som har med bloggen min å gjøre.

Skal - skal ikke - skal -skal ikke...

SKAL ! Gleder meg til dette samarbeidet, men mer om dette får dere vite senere.

Da dette var gjort var det på tide å hente Dennis Michael og bestekompisen hans i barnehagen.De fikk velge selv hva de ville ha til middag - det ble selvfølgelig pannekaker.

Guttene koste seg og spiste masse.

Vi bakte boller, og så spilte guttene playstation mens jeg gjorde bollene ferdige.
Det er så herlig med barn, de er så søte og uskyldige <3

Jeg nyter virkelig det å være mamma om dagen. Selvom jeg savner at Dennis er bebis innimellom, føler jeg at det er mye morsommere og bedre nå som han har blitt en stor gutt. Han sier og gjør så mye herlig, og nå er alt dobbelt så morsomt å gjøre med han, som f.eks å dra i skibakken, spille spill, fotballtrening, osv. Han klarer jo så mye selv <3

Vet at mange spør om jeg skal/vil ha flere barn,men jeg må ærlig innrømme å si at jeg er mer enn fornøyd med sønnen min, og ofte er 1 mer en nok - MEN ingen vet hva fremtiden vil bringe. Har det ihvertfall veldig fint sånn ting er nå, hvor jeg kombinerer karriere med familielivet veldig fint.

Sønnen min kommer i hvertfall foran alt, idag, imorgen og for alltid <3

Noe fantastisk bra som skjedde denne uken var at Olav og jeg kjøpte oss leilighet sammen på Ekeberg, som vi skal pusse opp for å evt leie ut - det er så spennende og en drøm som har gått i oppfyllelse for min del. Endelig er jeg også eier av en leilighet.

Har i mange år drømt om å få foten min inn i eiendomsmarkedet - det er ikke akkurat bare - bare, når man står på egne bein, uten verken å ha foreldre til å hjelpe, og i tillegg driver for meg selv, men endelig klarte jeg det etter mye jobb, sparing, tålmodighet og sunn fornuft.

Jeg kunne alltids gått og kjøpt meg flere dyre vesker osv for pengene mine, men det gir meg ikke en sikker, eller trygg fremtid, faktisk så gir slike ting som vesker meg ingenting annet enn å henge på skulderen min. For hver gang en vennine av meg gikk for å kjøpe dyre vesker, klær osv, sparte jeg pengene mine på konto til leilighet. I dag er jeg som sagt en eier av leilighet, mens visse venniner av meg, fortsatt bruker lønnen sin på dyre vesker osv, og bor hjemme hos Mamma, Pappa, i kollektiv e.l.

Man har forskjellige mål, meninger, vilje og verdier i livet sitt, og jeg er glad for min oppdragelse og verdier, samt en kjæreste som har vært utrolig flink til å hjelpe meg å spare penger ved å bare f.eks fortelle hvilken matbutikk det lønner seg å handle på slik at man sparer ekstra, og at jeg må slutte å spandere på alle. Ha ha.

Man får til det det man vil, så lenge man vil det nok !

Det føles bra når noe går din vei, for i det siste har jeg følt mye motgang.

En uke før jul opplevde jeg så mye motgang at jeg helt seriøst ikke klarte å se lyset noen sted - det jeg opplevde var ekstremt tøft for psyken, da det kom som et sjokk, men som alltid kom jeg meg (heldigvis) gjennom det også. Jeg reiser meg alltid, uansett hvor mye jeg faller, og for hver gang det skjer, føler jeg meg alltid litt sterkere !

I går skulle jeg slette noen profilbilder av meg selv på facebook, men klarte ikke å gjøre det, da jeg så at Pappa hadde kommentert bildene med hjerter og fine ord. Jeg klikket meg inn på facebook siden hans,(dum som jeg er) og knakk fullstendig sammen i tårer, da jeg så bilder av han. Det gjør så ubeskrivelig vondt i hjertet mitt når jeg ser bilder av han, og innser at jeg aldri skal få en klem av verken han, eller Mamma igjen. Etter at Pappa døde gjør det enda vondere å tenke på at Mamma også er død. 

Jeg gråt meg selv i søvne i går og spurte Gud inni meg hvorfor han måtte ta begge fra meg? Og hvorfor både storebroren min og jeg har måtte oppleve så mye vondt i løpet av livet vårt. Jeg har seriøst vært gjennom noe av det verste man kan oppleve, og lurte på når jeg skulle få fred i hjertet mitt. Jeg vet at jeg er et godt menneske, som er snill og god mot ALLE jeg møter på min vei ! Jeg vet at jeg er en god mor, snill kjæreste, barnebarn, venn, søster osv, så synes jeg fortjener å ha det bra i hjertet mitt, så derfor spurte jeg Gud om han kunne hjelpe meg å takle sorgen som har kommet så brått på i det siste.

Jeg har en mistanke på hvorfor sorgen kom så plutselig.. Siden Pappa døde i sommer har jeg gjemt meg bak sorgen ved å holde meg ekstremt opptatt til enhver tid.

Nå som ting har roet seg litt, har jeg fått kjenne på følelsene mine, og det gjør vondt ! Føler det er bortkastet tid å sitte og grine over noe jeg aldri får gjort noe med, men tårene og sorgen kommer uansett, og det er fordi jeg elsket faren min. Han var tros alt faren min! Det er uansett bedre å få det ut når jeg er alenen, enn å sitte inne med det som jeg har gjort, da blir man som en vulkan som til slutt sprekker. Vi skal faktisk ha en liten sermoni for pappa, 20. januar i Stavanger, for å spre asken hans, da vi endelig har fått lov til det, og jeg tror at når det er gjort, vil hjertet mitt føles lettere og bedre. Da har vi oppfylt Pappa sitt siste ønske <3

Jeg takker Gud hver dag for min fantastiske sønn, kjæreste, venner, karriere, helse og familie.

Jeg klager ihvertfall aldri, jeg har bare noen ubesvarte spørsmål som alle andre, men det er ikke alt man trenger å forstå seg på, og noen ting er bedre usagt.

Jeg ser ihvertfall fremover og lever på minnene jeg har med mine nære og kjære jeg har mistet.

Heldigvis så leger tid alle sår, og jeg er ikke alene om å ha opplevd mye på godt og vondt <3

Nå er det ikke lenge til jeg skal hente gullungen min i barnehagen.

Når Dennis kommer løpende med armene ut og roper ; " MAAAMMMAAAA" kjenner jeg på følelesen av ekte lykke og kjærlighet, og da er alle sorger glemt ;)

Herregud, så dypt dette innlegget ble da? Tror nok det har noe med den hersens "uken" min å gjøre.. Faen ta den, man blir så inn i helvetes følsom når man har "tante rød" på besøk. Aaaaaargh ! Hormoner og ustabilt humør er noe driiiiiiiit.

Haha, så lenge man er klar over det selv, advarer sin kjære, og har selvinnsikt, bør det gå bra ;)

 

Vi snakkes <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Danian. Gutteblogger

13.01.2015 kl.15:48

Du får ha en fin dag videre Linni. Utroplig fin disegn du har fått deg nå den var fin

Camilla

13.01.2015 kl.16:02

Du er så fantastisk :) Ønsker deg en fin uke Linni!

kriistine

13.01.2015 kl.16:52

Kjempe fint innlegg. <3

monica73

13.01.2015 kl.21:17

Det er godt og få ut følelsene sine, og man har så forskjellige måter og takle det på. Noen ved og holde seg opptatt sånn som du har gjort, men en dag kommer det, da er det godt og få det ut, ingen er tjent med og holde følelser og sorg inne. Jeg syns du er fantastisk, Virker alltid så positiv og blid. Jeg vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde mistet mammaen og pappaen min sånn du har gjort. Man finner vel en indre styrke man ikke vet man har også, når noe vondt skjer. Godt du har Dennis gutten din da og en snill kjæreste.

Spennende med ny leilighet. Oppussing er både slitsomt og morsomt.

Jeg gleder meg hver dag til nye Linni innlegg, jeg elsker bloggen din, ekte og ærlig og det at du gir så mye av deg selv gjør at du får leserne dine litt nærmere deg. Hehe, føler nesten jeg kjenner deg litt, og det er derfor jeg liker deg så godt. Ha en fortsatt fin kveld videre Linni.

Klem

Puma <3

13.01.2015 kl.22:06

Så utrolig bra innlegg Linni. Liker de dype innleggene dine jeg. At du deler det du sliter med av og til gjør deg menneskelig og det tror jeg er viktig for oss lesere og alle andre :) Synes du er kjempe tøff som deler dette, jeg synes også livet er urettferdig og mange vonde ting har skjedd med meg,nå f.eks en tøff skilsmisse jeg går gjennom, selv om jeg ville det selv, følte jeg ikke hadde no valg og det er tøffere enn jeg trodde.Føler med deg i sorgen og synes du er sterk, modig og et godt forbilde for alle, stå på. Klem

Sarah

13.01.2015 kl.22:49

Fantastisk bra skrevet besta mi ❤️ Det er ikke alltid jeg forstår at du klarer å stå oppreist, men det gjør du alltid. Du ER alt du skriver, fantastisk mor, omtenksom, oppmerksom, omsorgsfull, kjærlig, tilstedeværende, tøff, sterk og har et pågangsmot som ikke ligner noe,

Jeg unner deg såååå dette leilighetskjøpet og gleder meg sånn til å se! Du gir deg aldri! Du er født fighter. Warrior of love❤️

Jeg har ofte tenkt på at det er vanvittig urettferdig at du må oppleve alt det du gjør, å miste begge foreldrene sine før fylte 30 (uansett når egentlig) er en av de største tragedier som kan ramme en.. Du fortjener ikke dette!

Du vet at jeg alltid er her for deg, jeg kan ikke ta sorgen fra deg, men jeg kan være en støtte i den.

Jeg beundrer deg Linn. Du beviser stadig at det finnes ikke grenser for hva du får til, uansett forutsetninger! ❤️❤️

Dennis og Olav (og vi andre!) er heldige som har deg.

Love you, alltid❤️

Fotsporene

14.01.2015 kl.00:15

Håper du finner mye støtte i venner og familie (tror jeg du gjør) Og du er sterk som viser at du ikke bare har medgang i livet, men fortsatt går sterk på videre :) Gleder meg til å se hva som kommer fra deg i framtiden :)

Elise

14.01.2015 kl.01:29

Du er så sterk og flott Linni! Jeg har sett opp til deg siden jeg var ganske liten og gjør det fortsatt, er nå 19 år. Du er en unik jente! Har alltid drømt om å ha en så reflektert og klok venninne som det du er! Håper alt ordner seg for deg, du er så sterk :)

irenglede

14.01.2015 kl.08:17

Når du får en markering og en avslutning, så hjelper det deg kanskje til med å legge alt bak deg. Etter hvert kan det hende at du får mindre behov for å "fore monsteret" - å hente frem triste ting for å få gråte ut. Jeg pleier å tenke på at den den som har gått bort neppe hadde likt at jeg gikk rundt og var trist og lei meg hele tiden. Vil tippe at faren din hadde ønsket at du har det bra i livet ditt. Ha en fin dag, Linni!

Gro

14.01.2015 kl.15:56

<3

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:06

Gro: <3

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:06

irenglede: Takk for det <3 Alt ordner seg til slutt ;)

Ha en fin dag.

Klem

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:07

Elise: Takk for fine og hyggelige ord <3

Ønsker deg alt godt.

Klem

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:07

Fotsporene: Det gjør jeg. Koselig at du gleder deg til det ;)

Klem

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:08

Saraaaaahmin <3 Du er verdens bestevenn, og hadde nok ikke klart å takle alt hvis ikke det haddde vært for at du er i livet mitt <3

Jeg elsker deg bestami <3

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:08

Puma: Glad du likte det og takk for fine ord.

Stor klem

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:09

monica73: Du er så god, og sprer alltid mye hyggelig ord her på bloggen.

Takk for at du er den du er.

Ønsker deg alt godt.

Klem

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:09

kriistine: Hyggelig du syntes det <3

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:09

Camilla: Takk i lige så <3

LinniMeister

15.01.2015 kl.17:09

Danian. Gutteblogger: Takk for det ;)

Ha en fin dag.

Klem

Veronica

15.01.2015 kl.23:09

Sorgen er noe av det værste. Jeg mistet min pappa når jeg var 14 og min mamma når jeg var 16. Jeg er selv alenemamma til ei datter på 3 år. Det går ikke en eneste dag hvor jeg ikke tenker på mammaen min og hvor utrolig trist det er at hun ikke får se hvor vakker, smart eller fanatstisk datteren min er. At hun aldri får se henne vokse opp. Jeg er nå 26 år! Det er tungt å være aleneforeldre hvis man ikke har noen å lene seg på. Jeg kjenner smerten så utrolig godt hver eneste dag. Vi reiser oss opp, uannsett! Uannsett hvor tungt ferden er eller hvor vanskelig det er å se lyset i tunnelen. Hadde jeg ikke hatt datteren min hadde jeg nok lagt meg ned. Hun er grunnen til all min lykke. Du er virkelig en inspirasjon! Du viser oss at det er viktig å være sterk, selv om det er vanskelig i verden. Jeg blir sterkere innvendig av og lese bloggen din. Du har lært meg at det blir bedre! Tusen takk, Linni <3

Linn

16.01.2015 kl.18:12

Vil ikke Olav ha barn da?

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits