Konkurranse

27.11.2014

Nå er det lenge siden jeg har pleiet huden min ordenlig, så nå var det på tide. Da jeg var hos makestyle.no tidligere denne uken, ble jeg anbefalt å prøve serien fra Malika som du finner // HER.

Det er en ansiktsmaske som renser dypt inn i porene dine, eyepads som fjerner blåe ringer rundt øynene osv, vippe og bryn serum som forlenger vipper og gror ut brynene raskere.

Startet med å legge på eye patch . På kun 30 minutter skal du oppnå en umiddelbar "Askepott"-effekt, med synlig reduksjon av linjer rundt øynene, samtidig som at de på fantastisk vis reduserer tegn på trøtthet. Dette er favorittproduktet til Brad Pitt når han er på filminnspilling!

De føltes svært behagelige å ha på. Du finner de // HER

Her er vippe og bryn serumet fra Talika sin serie.

Man påfør produktet på ønsket område, da serumet påvirker veksten der det eksisterer hårsekker. Etter 28 dager skal man se betydelige resultater, så kommer tilbake til Dere hvor bra det funket.

Du finner eyebrow serumet // HER

Vippeserumet finner du // HER

Da er det bare å vente spent i 28 dager, å se hvor mye hår som har vokst ut på brynene, og om vippene har blitt lengre. ( Har de det blir jeg nødt til å klippe de, neida, men bruker det mest på de nederste vippene ;)

Gledet meg ekstremt mye til å prøve ansiktsmasken, da jeg har hørt så mye positivt om den. Skal jeg være helt ærlig så syntes jeg den satt litt dårlig og ikke funket helt som jeg hadde trodd...

MEN det var ikke så rart, da jeg hadde tatt på meg FEIL SIDE av masken - ha ha.. TYPISK meg! Da jeg forstod at jeg hadde gjort det feil, byttet jeg til den riktige masken, og fy fæææn (unnskyld språket) så deilig den var å ha på seg. Jeg har prøvd en god del ansiktsmasker, men denne er desidert den beste hittil, og Janne fra makestyle.no hadde helt rett ! Skal ringe Janne med en gang og bestille tjue sånne til. Skal gi bort i julegaver og beholde resten selv ;)

Du finner den // HER


Jeg er flink til å passe på huden til kjæresten min også. I dag fikk han peel off mask fra // HER, vippeserum fra // HER, og eyepads fra // HER.

Skal ikke så mye til for å holde huden til mennene fine heller. Jeg sa til Olav at det tar 15 min av hans liv å sitte med det på, og det beste med alt er at han fortsatt kunne jobbe på macen og ta tlf de 15 min han hadde det på.

Han sa selv at huden føltes smoothere etterpå, og så løp han ut og jobbet videre. ( Kom noen bilkunder av han, så bra han fikk vasket det bort - ha ha! )

Huden min føles helt fantastisk.

Jeg har den siste uken gått uten sminke HVER dag, og det føles deilig å la huden få puste i ny og ne. Så lenge huden min glinser, er ren og fin, ser jeg ikke noe grunn lenger til å dekke den til. (trodde aldri den dagen skulle komme) Det er taket være gode produkter som jeg bruker fra makestyle.no Dessuten sier Olav hver gang jeg tar av sminken at jeg er mye finere uten <3 (godingen) Da jeg var innom Sepideh (som du kan lese om // HER) sa hun at hun ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke gikk mer uten sminke, da hun syntes jeg var så fin uten ?! Veldig hyggelig at folk mener det, men er viktig at man føler seg vel, og det gjør jeg så lenge jeg fortsetter å ta vare på huden og meg selv.Hvis du skriver i kommentarfeltet her, hvorfor du fortjener å vinne en serie fra Talika, kan du bli den heldige til å vinne den i løpet av morgendagen.

 

Lykke til.

 

 

 

Annonse!

 

 Naomi

27.11.2014 kl.15:34

Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg er student, på jobbjakt (som ikke går så bra til nå), så har rett og slett ikke penger til å bruke på sånbe ting som det her. Hadde ihvertfall vært utrolig deilig å få testa det ut! Klem :D

Merethe h espelid

27.11.2014 kl.15:48

Hei pene linni :) jeg vil gjerne vinne og prøve den nye serien fra Talika fordi jeg har mistet alle vippene mine så jeg ikke tørr å vise meg ute. Og huden min blitt litt ødelag. Rødhet og uren hud som sliter på selvbildet mitt!vil liz ikke vise meg ute. Så jeg syns jeg fortjener å vinne det og har alldri vunnet noe før heller. Elsker produktene fra makestyle. :) mvh Merethe :)

Monica

27.11.2014 kl.15:51

Hei. Jeg fortjener og vinne ansiktsmaske fordi jeg nesten aldri vinner noe, og en 40 år gammel dame som gjerne vil se ung og frisk ut i mange år til, hadde hatt behov for en sånn maske, dessuten er jeg en stor Meister fan. Klem Monica

Veronica

27.11.2014 kl.15:53

Hei Linni! Jeg fortjener det vel ikke noe mer enn noen andre, men jeg håper virkelig jeg vinner. Jeg har aldri gått uten s minke utenfor døra, tør ikke vise meg til venninnene mine engang. Så drømmen er jo at jeg skal få finere hud slik at jeg tør. Det hadde det spart meg for så utrolig mange bekymringer. God klem

Merethe h espelid

27.11.2014 kl.15:56

Hei pene linni :) veldig lyst tell å vinne serien fra malika. Jeg har mistet alle vippene mine så vil ikke vise meg ute og fått rødhet og litt uren hud pga av sykdom som har hatt. som da sliter på selvbildet. Elsker produktene fra makestyle og hvis fikk sjansen tell å vinne hadde jeg blitt

Overlykkelig og har alldri vunnet noe før. Jeg krysser fingre og tær. mvh Merethe :) ha en fin dag :)

TonjeChristina

27.11.2014 kl.16:01

Jeg trenger virkelig noen gode produkter til ansiktet mitt. Har ikke råd til og kjøpe alt jeg trenger, det er så dyrt. Og som student er det andre prioriteringer som kommer først dessverre. Huden min hadde nok blitt glad for litt pleie :)

Henriette S

27.11.2014 kl.16:22

Jeg ønsker meg virkelig dette her.. Klarer ikke å gå uten sminke, da føler jeg meg utrolig naken og stygg! Om dette kunne hjulpet med å få opp selvtilliten uten sminke,hadde det gjort meg lykkelig! Har også hatt vippeextension og vippene mine har derfor blitt kortere, så er ikke bare for huden jeg trenger dette for. Så dette serie fra Talika hadde passet meg perfekt!

Svanhild

27.11.2014 kl.17:03

fordi det hadde vært så hyggelig med en "førjulsgave" i en stressende eksamenstid. Hyggelig og god gave som får en til å slappe av og nye øyeblikket :)

Anne karin

27.11.2014 kl.17:37

Som sliten småbarnsmor, student og eneste i familien med inntekt ønsker jeg meg virkelig en slik pakke ❤️ Har ikke mulighet til å skjemme meg selv bort, og alt som måtte bli til overs går rett i sparing til vintertøy til jentungen som står for tur nå.

En liten oppløftning i hverdagen hadde gjort mye❤️ Bare for å føle seg litt fresh og fin i en ellers ganske så hektisk hverdag.

Bitteliten

27.11.2014 kl.18:24

Fordi jeg er gravid og huden lever sin egen verden 😝😝

Eira

27.11.2014 kl.18:29

Åh! Altså, jeg synes jeg fortjener å vinne fordi først og fremst så har jeg verken øyebryn eller vipper. Det er så vidt de synes og jeg strever med de hver dag. I tillegg er jeg student og har ikke allverden av penger til å nøye med slike produkter.

Utrolig fin blogg, Linni. Har alltid hatt sansen for deg :)

emilie Bøe

27.11.2014 kl.19:40

Hadde vært oppmuntrede med en gave. jeg har nå vært på sykehus i over 2 uker. jeg har ikke vært snill mot meg selv, hud, hår og alt som følger med er preget av min anoreksisykdom. jeg får ofte høre hvor tynn, skrøpelig, tynt hår og hvor tørr hud jeg har. Videre er jeg student med liten kapital. ingenting hadde gledet meg mer enn skinnende hud...

Only Me.

27.11.2014 kl.20:01

Hei Linni.

Jeg ønsker så veldig dette. Jeg unner meg aldri noe og dette kommer jeg ikke til å ha råd til.

Etter et vondt år etter skilsmisse og andre problemer, så har jeg stengt meg inne og sliter med selvtilliten. Har så lyst til å begynne å ta vare på meg selv igjen, ellers går alle midlene med til sønnen min og andre forpliktelser.

Skulle jeg være så heldig å vinne, så ville det bli den julegaven jeg får i år.

Siw

Iselin

27.11.2014 kl.20:23

Håper jeg vinner da jeg ikke føler meg noe fresh om dagen. 8 uker igjen til termin med sønn nr. 2 så gleder meg til å få kroppen for meg selv igjen :) Hadde vært deilig med noen skjønnhetsprodukter slik at jeg kunne fått staset meg opp litt. Slike ting blir heller ikke prioritert nå siden det er så mye babyting som må kjøpes inn og koster sykt mye penger!! :p

Setter generelt stor pris på tipsene dine :D

christinasslanke

27.11.2014 kl.20:31

Har utrolig dårlig råd for tiden, siden vi har kjøpt hus å sliteer med tørr og kjedelig hud. har bestandig brukt billig produkter. kan jo prøve i hvertfall. bruker aldri å vinne slike ting. :(

Christinajervi@hotmail.com
åh så deilig ut ! vel, fortjener kanskje ikke å vinne noe mer enn noen andre. Men jeg er gravid, og med graviditet følger det ofte uønsket stress som fører til dårlig hud. Og man er ekstra sliten, så det å pleie seg selv og ta vare på kroppen er noe som blir satt EKSTREMT pris på. det har sikkert du merket. Jeg er veldig opptatt i vippene mine, at de skal være fine, sunne og lange, og jeg har heller aldri prøvd vippeserum - så det hadde absolutt vært veldig koselig å prøvd det :-)

Ansiktsmaske er noe jeg tar ofte, og jeg på leting etter produkter - men som student, og kommende mamma så er det ikke alltid lett å bruke penger på det. Så jeg "fortjener" å vinne, fordi jeg absolutt kunne trengt det.

Hildegunn

27.11.2014 kl.21:04

Jeg fortjener det fordi jeg har slitt med huden min i 20 år. Har prøvd alle mulige produkter, hudlege, hudpleie osv.

Randi

27.11.2014 kl.21:11

Hei Linni!

Som en dødssliten Tvillingmamma til 2 viltre bajaser på 4 år, bærer fjeset stort preg av det..

Julelista blir lenger og lenger, i takt med øyeposene!

Som en liten treat til meg selv, kunne jeg absolutt trengt en vidunderkur!

Krysser fingra :-)

joveig strømmen

27.11.2014 kl.21:32

hei.jeg er ei sliten "vaske dame"som synest eg fortjener å vinne.tar på både her og der å holde skole og barnehage rene.

Lena

27.11.2014 kl.21:38

Jeg håper jeg er så snill å grei som jeg tror jeg er, og dermed fortjener å vinne...:-)

joveig strømmen

27.11.2014 kl.21:41

hei jeg er en sliten "vaske dame"som synest jeg fortjener å vinne.blir sliten både her og der av å holde skole og barnehage rene :-)

Hei

27.11.2014 kl.21:42

Ønsker meg veldig dette 😊 For å få fin hud og kunne gå uten sminke rett og slett... 😉 Det hadde vært deilig 😀

Amanda

27.11.2014 kl.23:43

hei :-)

Jeg håper og ønsker jeg vinner, da jeg ikke har råd til å kjøpe noe til meg selv etter regninger og div. er betalt. Lenge siden jeg har følt meg fresh og fin ut.

Fotsporene

28.11.2014 kl.00:00

Så himmels ut :) Jeg vil ikke si jeg fortjener det bedre enn noen andre, men etter lang sykdom og mislighold av hud og hår, ja så trenger jeg det kansje mer :) Ha en super dag :)

catrine

28.11.2014 kl.00:09

Jeg er fortiden gravid, og huden min har aldri (sorry språket) sett så jævlig. har virkelig prøvd å fått den bedre med produkter i min prisklasse. Noe som virkelig ikke funker.

Ønsker virkelig å vinne dette, så jeg slipper å gå rundt som jeg Gjør i 6 mnd til :):):);)

Miriam Evensen

28.11.2014 kl.00:18

Fordi jg synes jg fortjener det <3 og ikke minst trenger det...

sikkert ikke mere enn andre,men lov håpe <3 lenge leve trua ;)

Cecilie Bjerkeli

28.11.2014 kl.00:22

Jeg er ei 27 år gammel 4 barnsmor, som syns det hadde vært fint å vinne dette, da kunne jeg litt lettere fått tatt meg tid til meg selv å min hud😄

Stå på videre Linni, syns du er ei fantastisk jente💜

Ida Rygnestad

28.11.2014 kl.01:20

Hei Linni! Så moro med konkurranse, også så utrolig bra premie :-) Jeg har veldig lyst til å prøve Talika, da jeg absolutt har behov for lenger og fyldigere vipper og bryn. Og ansiktsmaske er aldri feil, det har huden min absolutt godt av! Spesielt nå i disse kalde og gufne tider.

God natt :-) Mvh. Ida Rygnestad, imr2468@hotmail.com

Brigitte M.

28.11.2014 kl.02:12

Du reklamerer jo bare for de beste produktene da!!! ♡♥☆★

Men er rett og slett ikke alle jeg har okonomisk mulighet til aa proeve ;(

Akkurat naa er det ganske toeft om dagene, og ikke lenge til jul heller, saa

det hadde betydd utrolig mye naa med noen gode produkter! Det synes jeg

at jeg fortjener saa hardt som jeg staar paa hver dag for mannen og meg for

aa klare oss til livets opphold! I tillegg hjelper jeg ogsaa alltid andre som har

det enda verre enn meg selv. ♡♥ Stor klem :)

Veslemøy

28.11.2014 kl.08:15

Hei Dame, Siden du bruker den, og er så vakker. Må det jo bare prøves :) Ha en nydelig dag. Hilsen Veslemøy

Amalie Skjelstad

28.11.2014 kl.08:53

Hei, hei. Jeg er ei 17 år gammel jente og huden min har aldri vært særlig pen. Prøvd mange, mange produkter, men har ikke funnet noen jeg liker sånn kjempe godt. Det å vinne dette kunne vært en løsning for meg, kanskje dette er noe jeg burde bruke? Trenger å få en oppfriskning i huden for å si det sånn, hehe. Også i den alderen jeg er i, er det jo veldig press på å være fin på alle måter, og fått en oppfriskning i huden min, så jeg kunne følt meg litt renere i huden. Hadde gjort noe med meg, pluss jeg har aldri vunnet noe på noe sånt (dårlig vinne lykke, kanksje? haha). Hadde vært så morsomt om jeg hadde vunnet:)

Men om jeg vinner eller ikke, ta en tur innom bloggen min da vel? :))

Håper du har en fin dag videre Linni <3

Ingrid Pauline

28.11.2014 kl.09:34

Hei Linni!

Jeg fortjener å vinne det fordi jeg har ikke hatt tid til velvære den siste tiden fordi jeg har vært så opptatt. Hadde suttet ekstremt pris på om jeg vant. Er fast leser av bloggen din, og digger deg !! Klem

Tonje

28.11.2014 kl.11:15

Heisann Linni:-)

Jeg er en "voksen" dame på 37 år som aldri har brukt noe spesielle hudprodukter, bortsett fra en ansiktskrem fra apoteket i ny og ne for tørr vinterhund. Jentene mine på 10 og 17 år er ikke spesielt imponert over at mamma ikke er like opptatt av å pleie seg selv, så jeg vil tro huden min vil ha en amasing opplevelse av disse produktene! Da har jeg meldt meg i rekken av håpefulle lesere;-) ønsker deg en strålende fredag og en fortryllende helg:-)

Klem Tonje

Rita

28.11.2014 kl.12:26

Fortjener det vel ikke mer enn noen andre, men det hadde vært superdeilig til en sliten småbarnsmamma med litt hverdagsluksus. Er ikke så god på å prioritere det... :)

Ha en fin dag!

Monica

28.11.2014 kl.16:41

Jeg prøver lykken, da jeg føler at ansiktet og øynene mine virkelig trenger hjelp.

Føler om dagen at jeg har poser så store som søppelsekker.

Å at huden er grå som en mus, så hadde vært fantastisk med en Boost .

Å denne serien både ser og høres bra ut. :)

Så krysser fingrene .

Ha en fin helg og black friday Linni :)

Hilsen Monica

Linda Kirsten

28.11.2014 kl.16:46

Denne høres jo veldig bra ut da, å ser veldig bra ut.

Var min datter som sa jeg måtte delta :)

Å da må jeg jo det, hadde trengt en maske, og noe oppstrammende

jeg er 59 år, å blir 60 nå i mai har da vært gift i 40 år :) Så blir 100 års dag.

Så du skjønner kanskje hvorfor jeg trenger både oppfriskende og oppstrammende LER

å øyenbryn og øyenvipper er ikke det som er like flott etter 59 lange år.

Så jeg prøver lykken jeg, å håper jeg er heldig for en slik pakke hadde vært spennende og prøve.

Ha en fin helg

Hilsen Linda Kirsten

Veronica Isabella

28.11.2014 kl.17:48

Jeg er hudterapeut selv og med det kommer ikke huden min veldig godt ut av selv om jeg har masse erfaring. Jeg må nemlig prøve alle produktene i salongen, og det kommer jo nyheter hele tiden, dette på grunn av at kunden skal få best mulig veiledning når det kommer til produktets virkning og hudens reaksjon.

Derfor har huden min blitt veldig sliten og fæl, jeg har heller ikke tid til å ta vare på min egen hud lenger ettersom jeg har en del å gjøre i salongen samt ikke har all verdens penger til å kjøpe produkter i og med at jeg kun er ansatt. Derfor hadde slike geniale, enkle og dyptvirkende produkter vært en egen julegave til huden akkurat nå :)

Dette er min begrunnelse til at akkurat jeg fortjener å vinne :)

Ha en riktig god helg! :)

Hege fra det blide Sørlandet

28.11.2014 kl.18:28

Fordi jeg vil arrangere en Spa-kveld for mine beste venninner <3

MOLLY

29.11.2014 kl.05:24

Hei Linni!

Dette virker å være en flott hudpleieserie! Jeg er alt for dårlig til å ta vare på huden min. Utvalget av produkter er bredt og det er vanskelig å vite hva man bør invistere i.. Fortjener nok ikke å vinne noe mer enn andre, men en tøff livssituasjon med sykdom og småbarnsmor med lite søvn har satt sine spor. Kjenner at dette hadde vært utrolig hyggelig å vinne, jeg prøver lykken<3

Marte

30.11.2014 kl.11:46

Hei:)

Jeg har veldig lyst å vinne fordi jeg er ikke flink til å ta vare på huden min. Det er sikkert mange som har bedre grunner til å vinne, men har aldri vunnet en konkurranse.

Men jeg prøver allikavell:)

Du er foresten skikkelig pen:)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits