Let it go

03.07.2014

Mandagmorgen pakket jeg ferdig kofferten til Dennis Mike og meg klar, for vi skulle å ta flyet på kvelden sammen med Storebroren min, men før det hadde jeg en photoshoot å komme meg igjennom.

Heldigvis jobbet jeg sammen med verdens beste og flinkeste mennekser som fikk meg utrolig nok fin med tanke på mine litt over gjennomsnittet hovne øyne etter litt tøffe dager...

Jeg ble stylet på  << Head Frisør Oslo >> som ligger i bogstadveien. Det er en av Norges beste salonger og du finner den // HER

Ole Gunnar, startet med å style håret mitt. Det skulle bli stort, flott og elegant i følge Børre Olsen.

Syntes det ble råkult,! Han er så flink ! Du kan besøke siden hans  // HER.

Neglene mine gjorde jeg selv med neglelakk fra Makestyle.no

 

 

Mens Ole Gunnar stylet ferdig håret mitt, la jeg først på Tutti Frutti Tonga neglelakken som du  finner // HER

  Deretter tok jeg over Pink Yet Lavender (Fra selveste Maria Carey sin kolleksjon) som inneholder masse rosa glitter korn. Du finner den // HER

De ble akkurat sånn Børre ville ha de og godt er det. Makestyle skuffer aldri !

Flinke Maria sminket meg akkurat slik Børre ville at jeg skulle se ut til shooten.

Det ble utrolig kult og jeg ble veldig fornøyd.

Elsket kjolene fra Nina Jarebrink. De kommer til høsten slik som Børre sin smykkekolleksjon.

Denne var veldig elegant og lekker !

Photoshooten fant sted midt i Karl Johan - det er første gang i historien jeg har hatt photoshoot på åpen gate. I begynnelsen var det litt skummelt, men så fokuserte jeg på det jeg skulle; å gjøre jobben min, og da gikk det veldig bra. Var ekstremt mange mennesker som kom bort for å ta bilder, hilse på, eller få autograf, men det må man regne med når man blir tatt bilder av midt i Karl Johan, seende ut som en isprinsesse, eller det var det jeg følte meg som. Hvis dere har sett den fantastiske fine Disney filmen << Frost >> så skjønner dere hva jeg mener med isprinsesse ;)

Følte meg som isdronningen fra Disneyfilmen << FROST >> hvor bl. a denne sangen kommer fra.

 " Let it go! "Det var en del presse til stede, både God kveld Norge og Se og hør var der.


De filmet og intervjuet meg under photoshooten. Ble selvfølgelig en god del spørsmål om hvordan det var å være tilbake på jobb bare noen dager etter Pappa sin bortgang, da svarte jeg bl. a at det nesten blir som terapi for meg å jobbe. Skal si ifra når dere kan se intervjuene.

Det de ikke visste var at samme dag (01.juli ) var det akkurat 11 år siden Mamma'n min døde.. Greit å holde seg opptatt med noe man liker da, som f.eks jobben sin.

Det ble en perfekt jobbdag sammen med alle disse herlige menneskene.


Stor takk til << Head >> som stylet meg, Nina Jarebrink for nydelige kjoler, og for Børre som bruker meg som modell for de usedvanlige vakre smykkene sine. Jeg er stolt av å være modellen hans <3

Gleder meg til bildene er klare slik at jeg kan vise dere  SO - B høstkolleksjonen.

Her får dere liten sneak peak.

Dette kjedet tok nesten pusten fra meg.

Resten får dere se når bildene er klare - det er bare å glede seg til de kommer til salgs i butikkene ;)

Min fantastiske kjæreste hentet meg på Photoshooten og kjørte Dennis og meg til flyplassen. Jeg rakk akkurat å ta ut håret etter shooten og lage en flette, men sminken rakk jeg ikke å gjøre noe med, så jeg følte meg litt for pyntet i trynet til å fly. Haha - Dennis bare; " Mamma du er blå på øynene, du !!! "

Jeg er heldig som har en kjæreste som Olav <3 Han er noe av det beste jeg vet ;)

Etter at vi kom til Stavanger har vi ordnet med hvordan vi skal gjøre det med begravelse/minnestund etc.. Pappa'n min var en fri sjel og hans siste ønske var å få asken spredd på Sola stranden i Stavanger, så vi har ordnet med papirer for å søke om det. Dennis var med storebroren min og meg overalt i dag for å ordne med det ene og det andre i forbindelse med Pappa's bortgang.

Han klagde ikke en eneste gang og oppførte seg som en liten gentlemann. Gutten blir 5 år i september og oppfører seg noen ganger som han er en voksen liten mann. Jeg er så stolt av han. I og med at han var så tålmodig og flink tok vi han med på bowling og lekeplassen rett ved der Grandma bor.

Deilig å koble av med noe hyggelig midt oppi mye annet som ikke er så hyggelig.

Jeg fikk 123 poeng og vant - wohoo.

Fikk en god del strikes og spare, men da storebroren min skulle filme gikk det selvfølgelig ikke som jeg hadde håpet på - TYPISK !

 Har jo oppkalt han etter Michael Jackson (Dennis MICHAEL ) så er ikke så rart han har dansemovesa inne ;)

To av de guttene jeg elsker mest her i verden (bortsett fra Olav )

De gjør meg så inderlig glad i hjertet mitt, dessuten har det ikke gått opp for meg før nå hvor mye lille Dennisen min ligner på sin Onkel Kjell.

Dennis sa han hadde voksesmerter, så onkel Kjell meldte seg frivillig til å bære han. (Den lille luringen ;)Jeg og de "klare" bildene mine. Sånn går det når jeg glemmer å bruke speilreflekskameraet.

Alle ligger og sover, mens jeg får ikke sove ?! Har betalt regninger og begynt på regnskapet mitt som jeg klarte å ta med meg til Stavanger.  Begynte så vidt å gå igjennom tingene til Pappa istad, men da jeg åpnet skapene hans, så at alle klærne hans lå der og kjente lukten av han, begynte tårene bare å trille, så da bestemte jeg meg for å vente til en dag jeg føler meg mere klar. for det.

Tok bl. a bilder av noen av medaljene hans.

<3 Jeg savner å være her i stavanger og få en kos som er uerstattelig. En trygg, varm, sterk og god Pappa klem - det er akkurat hva jeg hadde trengt nå, da hadde jeg nok sovnet på flekken.

 Nå må jeg bare få sove, hvis ikke blir det en lang og hard dag i morgen.

Ønsker Dere alle en god natt videre.

 Igjen, tusen takk for så mye støtte og fine ord dere legger igjen over alt <3 Dere er fantastiske mennesker !

LOVE

 

 

Annonse!ALN

03.07.2014 kl.11:01

Du er så utrolig sterk! Ingen hadde reagert om du hadde tatt litt bloggefri midt oppi alt dette, men det blir kankje som en dagbok, litt terapi å snakke om det.

Du er heldig som har mange kjære rundt deg, og barn er noe av det beste. De sørger, men tar seg og tid til å være barn slik at man som voksen blir dratt ut i virkeligheten..

Ta den tiden du trenger! Jeg liker at du snakker åpent om tapet. Min mor mistet sin mor da hun var tenåring, og sin far da hun var i begynnelsen av 30 årene. Hun valgte å ikke snakke om dem fordi det var for vondt, men jeg tror at dersom du snakker om dem blir det gradvis lettere.

Følg troen din, den har hjulpet meg i mange tunge stunder. Og det er trøst i troen på at våre kjære møter sine kjære igjen..

Lisa

03.07.2014 kl.11:20

Nydelig fortelling fra en nydelig jente med verdens nydeligste lille gullDennis, stå på og gled deg over gode minner av og med din far. Klem fra en som er både mor og bestemor, Lisa

minlangehistorie

04.07.2014 kl.00:48

så utrolig fin kjole og frisyre! du er så pen <3

Henriette S

04.07.2014 kl.01:22

Så godt å se dere tar vare på hverandre, det er veldig viktig!!

Får veldig vondt inni meg når jeg vet hvor vondt og tøft du har det om dagen.. Tenk på alle de gode minnene deres, og lev med de!

Du er virkelig ei tøff og modig jente, er så stolt av deg..

Stå på og jeg sender deg og dine min største medfølelse og masse kjærlighet!

STOOR KLEM

Monica

04.07.2014 kl.13:13

Nydelige Linni❤️ Da jeg så alle bildene du la inn av pappaen din på innlegget du hadde for litt siden, så jeg at han er veldig lik pappaen din. Spesielt i øynene :)

MY

04.07.2014 kl.15:03

Du er fantastisk! Fantastiske bilder og så koselig at dere tar vare på hverandre!

Cecilie

10.07.2014 kl.03:46

Tidligere, for mange år siden da jeg ikke visste noe om deg og ikke hadde noen rett til å forhåndsdømme, trodde jeg du kanskje bare var en selvsentrert og oppmerksomhetssyk kjendis som bare ville være i rampelyset. Der skulle oppfatningen min være feil!

Nå har inntrykket mitt av deg, gjennom bloggen, "Linni", "Tigerstaden" og mediauttalelsene dine gitt meg et veldig overraskende og positivt inntrykk! Du virker så utrolig jordnær og generøs person, og du gir av deg selv!! Jeg er selv 16 år og jeg mener du er et godt forbilde for oss ungdom! Ikke gjennom modellkarrieren din eller kjendisstatus, men det jeg tolker at du står for: At man skal gjøre det man er glad i og som sagt hvor gavmild og godhjertet du virker. Og det virker som om du setter alle andre foran deg som, som også er en beundringsverdig egenskap :)

Jeg er også imponert over hvordan du har taklet det som har skjedd deg i det siste, du har ikke bare gjemt deg bort fra alt og alle, men du viser hvor sterk personlighet du har og har heller vært takknemlig for det du har og hjulpet de rundt deg (virker det som)😄

Du må ha en god sommer videre og jeg ønsker deg alt bra!!

Gledespikene

28.07.2014 kl.02:54

Hei linni, jeg kom over bloggen din bare tilfeldig fordi så noe på vg angående pappan din, jeg leste dette innlegge angående åpne skapet å kjenne lukten av din far.. så begynte tårene å trille her også..

jeg mistet noen nær for par år siden å det traff meg fordi gjorde samme "tabben"..

jeg håper du har det bra å unner deg alt godt.

S -

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits