Vinn et valgfritt plagg fra kolleksjonen min

05.02.2014

Nå kan du vinne et valgfritt plagg fra kolleksjonen min << Be fantastic >> på illusion.no

Alt du trenger å gjøre er å skrive hvilket plagg du ønkser, og hvorfor nettopp du fortjener å vinne det.

Under får du noen smakebiter av hva du kan vinne. 

Du kan se hele kolleksjonen min << be fantastic >> på illusion.no og kan vinne hvilket som helst plagg fra kolleksjonen min.

Lykke til !

<3 Linnimette

05.02.2014 kl.21:26

Hei

Jeg vil gjerne hatt kjolen som heter Faith <3 Lekker.. Jeg fortjener den fordi jeg er jente/dame :D Fortjener ikke alle jentene/ damene nye klær hele tiden?

Ha en fin dag!

Mvh

Mette

Sarah Roel

05.02.2014 kl.21:28

Hey :)

Jeg kunne tenkt meg den glitter kjolen! Den var kjempe fin:)

Jeg syns jeg burde få den fordi jeg er din aller største fan! Elsker utsendte ditt,men aller mest liker jeg personligheten din! Du er helt fantastisk :)

Håper jeg får møte deg en gang i livet mitt! :) Det hadde vært en Drømm! :) Du er min favoritt kjendis nr 1! HELT KLART!

~Sarah~

Jankcke

05.02.2014 kl.21:29

Dream buksa, jeg elsker deg og be fantastic kolleksjonen din, du er et kjempe stort forbilde for meg. :)

Henriette

05.02.2014 kl.21:29

Har veldig lyst på believe fra be fantastic!

Jeg er veldig stor fan av deg og har fler år følgt med deg!! Jeg hadde blitt overlykkelig om jeg hadde vunnet den og det å få vinne et klesplagg fra din egen kolleksjon, hadde vært så fantastisk!!

Klem

Sara

05.02.2014 kl.21:31

Hei Linni! Plagget jeg skulle ønsket jeg kunne vinne er I Believe, den nydelige beige buksa. En grunn til at kanskje jeg fortjener å vinne er fordi jeg lever livet som fattig student og kunne virkelig trengt en ny bukse å bruke til både hverdag og fest i tillegg til at den ser utrolig fin ut med en god passform.

Emilie mjelde Rønningen

05.02.2014 kl.21:32

Jeg ønsker meg den glitrete kjolen med åpen rygg siden jeg syntnes det er kjempe fin 😍 og det ser veldig fin ut på deg og da kanskje deg er fin på meg ? Men det vet jeg jo ikke siden jeg har den jo ikke :( og jeg vil ha en ny kjole til skoleballet ❤️ Og for å smiske litt så syntes jeg du er kjempe pen ❤️ Og snill og du har en vildig søt sønn 💕 og jeg håper jeg får den kjolen ❤️ Og jeg lurer på en ting til hvorfor er det ikke tigerstaden lengere ??

Ane huser Lien

05.02.2014 kl.21:36

Den 1.

Jeg synes at jeg bør vinne den siden jeg savner farfaren min siden han ble borte😔ogsååå er du såå utrolig flink med det lille søte barnet ditt❤️Det var litt om hvorfor jeg har lyst på den kjolen 😔❤️

Carmen

05.02.2014 kl.21:36

HARMONY KJOLEN I ST. S

Ønsket meg denne kjolen helt siden jeg så den for første gang, den er helt ubeskrivelig! Trenger virkelig en kjole til konfirmasjonen, og nettopp denne er perfekt ❤

Jankcke

05.02.2014 kl.21:36

Dream buksa, jeg elsker kolleksjonen din og du har vært et forbildet hele livet <3

Henriette

05.02.2014 kl.21:37

Jeg vil gjerne ha Pure kjolen. Grunnen til at jeg vil og skal vinne er fordi jeg er stor faen av deg og alltid ønsket å ha noe som er ditt. Jeg elsker kolleksjonen din og hadde egentlig tenkt å kjøpe de kjolen, men så så jeg at jeg kunne vinne den her i jeg er heldig. Håper virkelig jeg vinner. Det ville lyst opp dagen min.

Ha en fin kveld videre, Linni<3

Aina-Natalie

05.02.2014 kl.21:37

Jeg har lyst på Harmony

Emilie

05.02.2014 kl.21:39

Hei Linni :-) ønsker harmony kjolen, den er utrolig fin. Hvorfor jeg fortjener å vinne den.. Vanskelig å skrive, hater å skrive slike ting.. Men jeg har sett mye på kolleksjonen din, å har vurdert å kjøpe meg, men har vært redd for at strl er liten i strl. Jeg leser bloggen din svært ofte. Har føgt med på programmer av deg på tv. Synes du er en utrolig vakker og topp jente, og ikke minst morsom. (Positivt!!) ønsker meg veldig den kjolen, og jeg kan love deg, hvis jeg ikke vinner, så håper jeg på et svar ang. Strl på kjolene, og da vil jeg nok bestille de jeg liker. Jeg er ikke den jenta som alltid tar meg råd til å kjøpe en slik dyr kjole, så jeg kan i hvertfall legge inn et ønske. Kolleksjonen din er kjempe fin!! :-)

Benedicte

05.02.2014 kl.21:41

Hei

Jeg skulle jerne ha hatt en av dine fantastiske klær spesielt en av kjoler kunne kanskje ha tenkt meg den fersken fargede buksa med den knal kule genseren jeg synes jeg burde vinne fordi jeg er skikkelig opptat av mote å sminke dine klær er helt råe å jeg digger deg å klærne jeg vi akkurat bli som deg du er min store halt❤❤

Klem benedicte ❤

Connie Bjørnsen

05.02.2014 kl.21:42

Jeg ville gjerne hatt den glitterkjolen 😊

Jeg er ikke så vant med og gå i kjole for jeg liker ikke utseendet mitt, jeg prøver og bli bedre med selvtilliten min ved og gå i kjoler så for andledningen passer 😊

Samo

05.02.2014 kl.21:42

Hei ,jeg har veldig lyst på den harmony kjolen for jeg har aldri hatt en slik kjole .

Johanne

05.02.2014 kl.21:44

Jeg har lyst på belive eller glow, for de kjolene minner meg om faren min som ikke lever lenger. Han kjøpte alltid sånne kler til meg å sånt.

Henriette

05.02.2014 kl.21:45

Ser det er ei til som kaller seg Henriette!! Du kan ta meg som "Henriette S"

Celine

05.02.2014 kl.21:46

Jeg har lyst på den svarte genseren :-)

Jeg fortjener den fordi jeg er blitt ertet for kles stilen min

Kristine

05.02.2014 kl.21:47

Jeg vil gjerne ha kjolen som heter Confident . Den er helt nyderlig! Alle fortjener jo å vinne en kjole og spesielt av deg! Du er en så nyderlig person og et stort forbilde! Du er så søt, det samme er sønnen din! Å vinne et plagg av deg hadde blitt helt fantastisk! Jeg bruker aldri å vinne noe... Haha! Men jeg håper at jeg kan gjøre det nå!

Klem ❤️

Marianne aske røen

05.02.2014 kl.21:48

Hei kjære linni. Jeg vil delta i denne konkurransen, så vist jeg er så heldig å får en kjole så ønsker jeg meg veldig gjærne Pure kjolen. Det var så utrolig fin!! Jeg har detsverre ikke en så veldig god grund på hvorfor jeg forskjener den. Men jeg liker å pynte meg å se bra ut. Jeg liker også å få komplimanger på at jeg så bra ut:) jeg spiller også enn del konserter av og til og da er det jo viktig å pynte seg litt ekstra :) super stor klem <3

Celine

05.02.2014 kl.21:48

Jeg har lyst på den svarte genseren:-)

Jeg fortjener den fordi jeg har blitt ertet for klerene mine, kanskje denne hjelper

lenacharlottewestby

05.02.2014 kl.21:49

Hei vakre Linni :))

Jeg ønsker meg veldig gjerne kjolen success fra din lekre kolleksjon! :) Jeg fortjener en kjole fordi jeg ikke har unnet meg et sånt plagg på lenge og nettopp gått gravid, begynt å trene igjen og vil ha noe lekkert å ha på når jeg nå skal pynte meg litt igjen ;) Hva er vel ikke bedre enn å ha på seg en enkel, men smakfull og flott kjole og føle seg flott igjen etter en graviditet? ;) føler det er prikken over i'en ;)

Margrethe Eidshaug

05.02.2014 kl.21:50

Kunne godt ha tenkt meg kjole på bilde nummer 5 som du la ut på bloggen din. Den var helt nydelig!

Hvorfor jeg skulle ha vunnet har jeg ikke noe svar på jeg beundrer deg som tørr og gjøre noe så stort og håper du lykkes! Masse lykke til videre infremtiden, Linni du er et stort forbilde for mange!:-) Jeg er bare med for og være med er ikke noe farlig om jeg vinner eller ikke.. Bare gøy å henge seg med å se om man vinner eller iikke.

Therese Ek

05.02.2014 kl.21:50

Jeg vil gjerne vinne Golden you - be fantastic i str medium. La den i handklekurven i går og klikket den nesten hjem. Men det blir rett og slett litt for dyrt for meg (jada, sikkert ikke så dyrt for de fleste, men jeg har så vidt råd til husleia denne måneden pga Lånekassa og en tannlegeregning på over 5000 kr...)

Kristin

05.02.2014 kl.21:53

❤ Hei

Jeg digger alle plaggene fra " Be fantastic" kolleksjonen din, Linni. Jeg ønsker meg veldig den knall rosa buksa, den er så sykt fin. Jeg er en fast leser av bloggen din og en stor fan. Jeg har vært innom kolleksjonen din flere ganger og vurdert å kjøpe den, og da er det ekstra kult at man kan vinne et av plaggene derfra.

- Klem Kristin ❤

Janicke

05.02.2014 kl.21:53

Hei 💕 jeg er veldig kresen på bukser men dream buksa falt bare helt i smak , tror det er den fineste buksa jeg har sett og jeg liker sånne bukser som sitter litt! 💖 jeg elsker den nye kolleksjonen din og elsker deg💕 du er den beste i hele verden og du har vært et forbildet så lenge jeg kan huske! , jeg leser bloggen din hverdag, og følger med på alt av tv program som du er med på! Jeg skal bestille masse klær fra be fantactic kolleksjonen din! 👍😊

Connie

05.02.2014 kl.21:53

Jeg kunne tenkt meg den glitter kjolen 😊

Jeg har veldig dårlig selvtillit i kjoler/skjørt/shorts, og har blitt mobbet for utseende mitt. Derfor prøver jeg og bruke kjoler i de andledningene som jeg kan for og bli vell i kjoler :) håper jeg er en av de heldige! ❤️

Elise

05.02.2014 kl.21:55

åh, for en fin kolleksjon! Jeg har såå lyst på de Dream-buksene fordi de ser helt fantastiske ut og kan brukes både til pynt og hverdags. I en stressende hverdag er det viktig å ta litt vare på seg selv og føle seg bra, er du ikke enig?

Jeg fortjener å vinne de fordi jeg sparer penger til å kjøpe min første leilighet og har shoppestopp i år! Hjelp meg så jeg ikke sprekker..!

Ann Kristin

05.02.2014 kl.21:59

Jeg ønsker kjolen Glow :) Jeg fortjener å vinne fordi jeg er stor fan av deg og syntes klærne dine er superkule og ser fantastiske ut! :)

Marte

05.02.2014 kl.22:00

Har veldig veldig lyst på den beige buksa:-D

Jeg fortjener den fordi jeg nettop har blitt mamma til en liten gutt og har stort sett bare mammabukser og gå i for de gamle har ikke rumpa mi krympet tilbake til og skulle gjerne hatt noe fint og kle meg opp igjen i og passer ikke den heller har jeg ihvertfall fått litt ekstra motivasjon. :-D

Line

05.02.2014 kl.22:05

Jeg har så sinnsykt lyst på "faith" som jeg skrev på din andre blogg. Det er en helt perfekt kjole, som hadde passet utmerket til bursdagsfeiringa mi :)

Men selvom jeg har veldig lyst på den, så hadde jeg smeelta om jeg faktisk hadde vunnet noe fra DEG!

Mitt største forbilde innenfor det meste :)

Celine

05.02.2014 kl.22:12

Hvordan vet vi om vi vinner eller ikke???

Marte

05.02.2014 kl.22:13

Hei Linni (:

Det plagget jeg ønsker meg mest er kjolen Classic. Grunnen er vel egentlig bare at jeg er forelsket i den kjolen, den er helt fantastisk! Herlig kolleksjon:D

LinniMeister

05.02.2014 kl.22:15

Celine: Jeg kårer vinner på fredag :) Lykke til <3

Martine

05.02.2014 kl.22:17

Jeg mener jeg fortjener å vinne. Jobber 100 % som helsefagarbeider lærling og tjener ikke alt for mye, men gjør mange gode gjerninger hver dag, og en statement buske i rosa hadde løftet litt selvtilliten og den er super fin til sommeren!

kjempe fin kolleksjon:)

Amalie

05.02.2014 kl.22:24

Hei Linni<3

Jeg kunne veldig gjerne tenke meg Classic kjolen<3

Du er det aller største forbilde mitt og jeg er ikke flau over å vise det. Jeg snakker om deg veldig ofte, til både familie og venner. Jeg har fulgt deg på bloggen, på nett siden din, på instagram og på alle seriene og programene du har/er med i. Jeg er utrolig stolt over koleksjonen din<3

-klem fra Amalie<3

selisabeth

05.02.2014 kl.22:26

Jeg har veldig lyst på kjolen hope - be fantastic. Jeg mener jeg fortjener å vinne fordi jeg endelig har funnet en kjole som vil passe meg perfekt<3 men jeg har desverre ikke penger til den nå. Elsker kleskolleksjonen din. Utrolig mye fint <3

Celine

05.02.2014 kl.22:27

Ønsker meg harmony kjolen, fortjener den fordi jeg blir mobbet da jeg går i kjole, tenkte jeg kunne prøve da :-)

Celine

05.02.2014 kl.22:33

Ønsker meg harmony kjolen, fortjener Fordi jeg blir mobbet da jeg bruker kjole, tenkte jeg kunne prøve

Hanne Berge

05.02.2014 kl.22:38

Hei :)

Jeg ønsker harmony kjolen.

Jeg fortjener å vinne fordi jeg har lyst til å glede moren min med å gi henne denne kjolen i en tung periode hvor hun nettopp har mistet begge foreldrene sine på samme dag. Moren min fortjener denne kjolen, og det er fordi hun alltid er god og snill mot alle men så sjeldent får noe godt igjen for det, det er veldig vondt å se henne så lei seg etter besteforeldrene mine, hennes foreldre døde.

Rikke Rhinen

05.02.2014 kl.22:40

Hei Linni.

Jeg har ingen super god grunn, annet enn at kolleksjonen din er super fin og jeg falt pladask for GLOW - BE FANTASTIC kjolen! Den så magisk ut! Jeg skulle gjerne kjøpt den selv, men å være en fattig student er ikke bare bare.

Hilsen Rikke :) <3

Thea

05.02.2014 kl.22:49

Hei Linni! Vil først og fremst si at jeg elsker bloggen din! Du er den søteste og peneste jenten jeg vet om. Elsker personligheten din! Du er rett og slett et forbilde for meg. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne en av kjolene fra den utrolig fine kleskolleksjonen din, så ville jeg valgt "Harmony". Jeg rett og slett bare digger den detaljerte ryggen og necklinen.

Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har hatt et veldig vanskelig år, med tanke på familie osv., da jeg har måttet tjent mine egne penger fordi mamma ikke har råd til å forsørge for meg på samme måte som før. Har ikke lyst til å gå inn på detaljer om dette på internett, men håper veldig at jeg vinner kjolen som jeg uansett kommer til å måtte kjøpe, slik at jeg slipper å bruke penger på den.

Hanne Berge

05.02.2014 kl.22:51

Hei :)

Jeg ønsker å vinne harmony kjolen. Dette ønsker jeg og fortjener jeg fordi jeg vil glede min mor i en ting periode som denne hvor hun nettopp har mistet begge foreldre sine på samme dag. Hun fortjener også denne kjolen siden hun er så god mot alle, og hun får sjeldent noe godt tilbake. Er det noen som fortjener det så er det moren min!

Amalie Beisland

05.02.2014 kl.23:02

Jeg kunne godt tenkt meg dream buksen i Den "Aprikos" fargen! Den så utrolig fin ut på det bildet! Grunnen til at jeg burde vinne den er fordi at jeg nesten ikke finner trange bukser til meg selv.. Og den buksen ser ut til og være akkurat den jeg trenger! Den så litt skinn aktig ut, og jeg kjøpte en Aprikos farget bukse her om dagen men jeg byttet den in pga. Stoffet og at den ikke var så veldig tettsitende i leggene. Btw.. Du hadde en veldig stilig kolleksjon! <3 :D

Åsa

05.02.2014 kl.23:11

Hej Linni!

Jah har sett igenom din kollektion och jag verkligen älskar den!

Om jag varit den som hade turen å vinna ett av dina plagg, då hade det varit classic, helt fantastisk kjole :)

Tycker inte alls om att skriva om mej själv och varför jag förtjärnar att vinna något.

Men jag är en person som inte unnar mig själv så mycket saker, jag tycker om att köpa saker till andra och ger dem ting. Genom att ge andra saker och se glädjen i dem, så blir jag glad!

Och tycker jag kan vara en bra beskrivning på att jag kan va en av dem som är värd att vinna ett plagg från din kollektion och så har jag ett stort intresse för kläder och mode! :)

Hoppas jag är den lycklige! :)

Mariell

05.02.2014 kl.23:12

Ønsker å vinne den lange sorte kjolen.

Jeg har alltid uflaks,men håper jeg har litt flaks denne gangen.

Jeg elsker kjoler, å jeg digger virkelig klærne dine.

Grunnen til jeg vil vinne den:

Jeg har plager med stygge merker på ryggen så har ikke turt å vise så mye hud, redd å bli mobbet.

No beynner de å gå bort, å jeg har nesten ingen kjoler. Også syns jeg at jeg fortjener en oppmuntring.:-)

Ida Rygnestad

05.02.2014 kl.23:35

Hei Linni! Jeg ønsker meg FAITH - BE FANTASTIC kjolen! Den er jo helt fantastisk flott :D Jeg fortjener og vinne denne fordi jeg elsker kjoler og digger deg! Så hva er vel bedre med en kombinasjon av begge deler, en kjole av Linni :D

Silje

05.02.2014 kl.23:37

Jeg ønsker meg Harmony kjolen:)

Jeg fortjener å vinne, for jeg vil ha en kjole som passer meg når jeg har nådd målet mitt med å gå ned noen kiloer:)

Håper jeg vinner, det hadde jeg satt stor pris på:)

Nina

06.02.2014 kl.01:21

Hei linni :)

Eg ønske mg den CONFIDENT - BE FANTASTIC. Den e veldi fine. Å siden eg har tatt av så mangen kilo så e addle festkjolane mine forstore å denne kan eg føla mg så ei prinsessa i. Å eg finne aldri en så fine kjole så dette. Heilt fantastiske e an ;) Å denne kjole eg ønske meg e jo bare en drømm :)

Ps: eg e jo i frå same plass så grandma e frå :) d burde jo våre en pluss :)

Når du lese denne så må du ha en fantastiske dag sjønne å herlige linni

Klem frå Nina.

Ida Tønseth

06.02.2014 kl.03:04

Hei Linni :-) ønsker faith kjolen, den er utrolig fin. Hvorfor jeg fortjener å vinne den.. Vanskelig å skrive, hater å skrive slike ting.. Men jeg har sett mye på kolleksjonen din, å har vurdert å kjøpe meg, men har vært redd for at strl er liten i strl. Jeg leser bloggen din hvær dag. Har føgt med på programme av deg på tv. Synes du er en utrolig vakker og topp jente, og ikke minst morsom. (Positivt!!) ønsker meg veldig den kjolen, og jeg kan love deg, hvis jeg ikke vinner, så håper jeg på et svar ang. Strl på kjolene, og da vil jeg nok bestille de jeg liker. Jeg er ikke den jenta som alltid tar meg råd til å kjøpe en slik dyr kjole, så jeg kan i hvertfall legge inn et ønske. Kolleksjonen din er kjempe fin!! :-)

Linda

06.02.2014 kl.06:52

Jeg ønsker å vinne den utrolig flotte kjolen -faith.

Grunnen til at jeg ønsker å vinne er at jeg har bursdag i slutten av måneden, og har jo selvfølgelig lyst å ha en "fantastic" look på bursdagsfeiringen min med mine beste venner :)

Treningsjenta

06.02.2014 kl.08:32

Hei Linni!

Det siste året har vært en fantastisk reise for meg. Jeg er mamma til to småttinger og levde et veldig usunt liv fram til januar 2013. Det gikk opp for meg at dette ikke bare gikk utover meg selv, men også mine to små. Og DET kunne jeg bare ikke leve med. Dermed bestemte jeg at noe måtte gjøres, og siden den oppvåkningen har jeg gjort noen grep som har endt opp med et vekttap på nesten 60 kilo siden denne tiden i fjor. Det er så deilig å endelig kunne løpe etter sønnen min uten å bli sliten. Og det er så koselig å kunne pynte meg sammen med datteren min og faktisk føle meg fin! Toppen på kransekaka hadde vært å vinne et plagg fra den flotte kolleksjonen din :) Av alle plaggene er det Harmony - Be Fantastic-kjolen jeg ønsker meg mest, den er jo den ultimate jentedrømmen!

Therese

06.02.2014 kl.10:09

E-post: therese.odegard@yahoo.no

Jeg har rett og slett forelsket meg i en kjole fra kolleksjonen din!

Jeg så den først på instagram der du hadde på den selv, og tenkte "den MÅ jeg ha!" Det var på instagram jeg så konkurransen med det første, og MÅTTE sjekke det ut!

Jeg har sett ganske mye på kolleksjonen din og det er mye fint utvalg!

Siden jeg ikke har mye penger, og bruker alt på husholdning og mat, har jeg derfor ikke så mye penger til nye klær.

Min soleklare favoritt er kjolen Classic i din kolleksjon Be Fantastic! kunne tenkt meg den i Small :)

Håper du ser kommentaren min, og at du velger meg til og vinne :)

Emilie Mikalsen

06.02.2014 kl.10:24

Hallo! :-)

Jeg ønsker å vinne; classic-be fantastic kjolen fra kolleksjonen din! Jeg synes den er utrolig fin, og den passer egentlig til alle anledninger. Enten med høye heler til fest, eller svarte converse og skinnjakke om sommeren! :-) Jeg vil gjerne vinne den fordi jeg synes alle fortjener å føle seg fin, vakker og fantastisk hver dag, men dessverre er det ikke alltid slik for alle, hvertfall ikke for meg. Men etter å ha lest bloggen din i så mange år, vet jeg at du er en fantastisk positiv dame, og utrolig flink mor og ikke minst en omtenksom venninne, og du stråler i alt du kler deg i, og derfor vet jeg, at jeg også vil stråle i kjolen fra nettopp din kolleksjon, fordi jeg vet at et hvert anntrekk er laget med omtanke! :-)

Line

06.02.2014 kl.13:18

Hei Linni :)

Jeg ønsker meg kjolen Trust, fordi strålende flotte og fantastiske kjoler som den er ikke noe jeg har mulighet til å ta meg råd til som alenemor. I tillegg skal jeg snart på date med det jeg tror er Mannen med stor M, og hva annet hadde vel vært bedre å stille opp i en en nydelig kjole fra Be Fantastic! :D

Anne Kristine

06.02.2014 kl.15:14

Jeg har allerede fått plagget True i posten, og det var gledens dag!! Elsker den<3 ville helst hatt resten av kolleksjonen også, hadde jeg hatt mulighet til det:) Liker virkelig kjolen Classic, så den ønsker jeg meg mest nå.

Du er en fantastisk person, som sprer masse glede og positivitet. Du har inspirert meg til å smile til verden!:D

Pauline

06.02.2014 kl.17:01

Alt er fint! Men jeg likte spesielt godt " Glow"-kjolen siden den passer perfekt til skoleavslutningen! Jeg synes jeg fortjener å få den siden jeg snart har bursdag, på lørdag faktisk ;), og det ville ha vært fint å få en kjole av Linni Meister til bursdag! Dessuten så har jeg ikke særlig mange kjoler, og vet virkelig ikke hva jeg skal ha på meg til sommeren. *Krysser fingrene*

Klem Pauline <3

Sara

06.02.2014 kl.19:29

Dream fantastic buksene. Elsker den rosa fargen. Just løøløv them. Håper æ vinner de:)

Sara

06.02.2014 kl.19:31

Dream- be fantastic i str s. Fantastisk fine

Sanne Olsen

07.02.2014 kl.08:28

Jeg ville gjerne hatt faith kjolen, i str xs om det er, eller s om det ikke er xs. Utrolige fine klær hvertfall, må nok bestille meg noen plagg!

Cornelia Claudia

07.02.2014 kl.22:48

kjole: classic - be fantastic

størrelse:XS

Grunnen til at jeg akkurat vil ha den valgte kjolen er rett og slett fordi den er så utrolig fin. Kjolen er kjempe søt, men samtidig ikke altfor søt på grunn av de svarte kinn detaljene. Samtidig har den et fint snitt.

Benytter anledningen til å ønske seg en fin dag :)

(jeg postet en lignende kommentar på feil innlegg, så dersom du ser en lignende kommentar på et annet innlegg du har lagt ut, så veit du at postet feil :P )

Emilie

08.02.2014 kl.09:28

Har du kåret vinneren?:)

Celine

08.02.2014 kl.19:36

Hei Linni.

Har du kåret vinneren?

Nikita <3

09.02.2014 kl.13:16

http://www.illusion.no/products/harmony-be-fantastic

Jeg ønsker meg så sykt denne kjolen. Den er så utrolig nydelig. Elsker kolleksjonen, skulle ønske jeg bare kunne kjøpt hele. Masse lykke til alle sammen, stor klem fra Nikita <3

Benedicte

09.02.2014 kl.14:53

Har du kåra en vinner❤❤❤

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits