Konferansier i en av Norges beste byer, BERGEN !

04.11.2012

Det var en jobb jeg takket ja til i siste liten og det passet  meg perfekt og reise bort igår, jobbe og få tankene bort fra andre ting. Opplevde noe helt forferdelig tidligere  på morgenen som jeg ikke har tenkt til å fortelle, så det kunne ikke vært bedre timing fo rmeg enn igår for og reise bort for å jobbe. Henriette har vært syk i noen mnd og sliter skikkelig med ryggen sin, så jeg tok hun med for at hun kunne slappe av og kose seg med meg, det trengte vi begge.

 

 

 

Etter at Dennis ble levert i trygge hender, hentet to kompiser av meg, Daniel og Kenny, og kjørte meg til Gardermoen. Møtte Henriette på Garedermoen og vi rakk flyet i siste liten (Som vanlig;) 

På suiten vår ;) 

Da vi kom frem ble vi hentet på flyplassen av en utrolig søt og hyggelig jente som tok vare på oss hele kvelden.

Hun tok oss med ut og spise før vi skulle til en av Norges beste frisørsalonger <<Think Hair Wear >> som skulle ha tidenes hårshow på Feliz i Bergen hvor jeg fikk æren av å være confransier. Jeg ELSKER virkelig Bergen og det er ingen steder i Norge jeg føler at menneskene er i bedre humør og superhyggelige ! Eller kanskje jeg føler det sånn fordi jeg virkelig fikk kjenne på det igår. Fine, fine Bergen !

 

 

 

Da vi kom frem til THINK HAIR WEAR - frisørsaling ble vi servert vin og hver vår flinke frisør ;)

 

 

Se det flotte håret Henriette fikk ;)

 

Her leser jeg igjennom manuset mitt.


;)


 

Ble kjempefornøyde med håret vårt og anbefaler virkelig alle på det sterkeste og ta turen dit, enten du vil ha en ny frisyre eller bare bli stylet til fest. 

 

 

Da håret var klart ble vi sminket av en fantastisk make-up artist som heter Shlomy.

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi dro videre til et fantastisk utested som heter Feliz hvor jeg skulle være confransier for et spetakulært hårshow for << THINK - frisørsalong>>

Stemningen var helt fantastisk og alle var med. Publiikum ropte, skrek og klappet, med andre ord et PERFEKT publikum. Da jeg stod på scenen og pratet om det fantastiske showet, begynte folk og rope navnet mitt i kor sånn at jeg nesten ikke hørte hva jeg selv sa- haha. Ble helt rørt jeg, men sa at de heller måtte rope << THINK HAIR WEAR >> .

Stappfullt med flotte pg herlige mennesker ;) 

Alle jeg jobbet med hele dagen var helt fantastisk og alle jeg møtte var så UTROLIG hyggelige og publikum var det beste jeg noen gang hadde stått foran. Jeg ELSKER virkelig Bergen og gleder meg til å komme tilbake denne fantastiske byen med alle de fantastiske menneskene.

Enda morsomere var det å møte på en hel gjeng som sa de ikke ville se på << Skal vi danse >> fordi jeg ikke lenger var med!?! Derfor de hadde tatt turen ut, og han ene av de var en av frisørene i Norge som fikser håret til vår flotte Dronning Sonja, det var koselig å høre ;)

 

Hadde det helt fantastisk og håper dere hadde det samme;)

 

Smask

 

 Celina

04.11.2012 kl.12:47

Var det med kjæresten din?

En eller annen

04.11.2012 kl.13:18

Stemmer det... Det er ikke vits å se på (skal vi danse) mer, nei

Caroline

04.11.2012 kl.14:12

du er så pen <3

Navn

04.11.2012 kl.14:16

Hva sjedde? det forferdelige? vær så snill, fortell ? <3

Malene

04.11.2012 kl.14:43

Du er så pen :)

Kan du lage en konkurranse der du sier at man kan vinne en dag på photostudio ? :)

Kristine

04.11.2012 kl.16:48

Kos dere :) <3

kristinen99.blogg.no

cecilie

04.11.2012 kl.16:49

Hei! Nydelig kjole, hvor har du kjøpt den?

Natalie

04.11.2012 kl.17:31

Savner deg fra "Skal vi danse"! Jeg heia på deg. Programmet er ikke det samme uten deg <3 Du er virkelig en flink danser, og du lagde show! Du har en fantastisk personlighet Linni :)

Thea

04.11.2012 kl.17:34

Har du fått lappen enda? :) Husker du drev på å skulle ta den i en sesong av Linni serien :)

Navn

04.11.2012 kl.19:04

Har noen død?? Grandma? Håper alt går bedre nå<3

Ingvild

04.11.2012 kl.20:08

<3

Lisa

04.11.2012 kl.21:11

Det er jeg enig i!! Jeg vil heller ikke så på skal vi danse fordi du ikke er med!! Kos deg vidre <3

Rebekka

04.11.2012 kl.21:40

Du må være verdens peneste! Elsker deg linni <3 Du er bare helt perfekt!

Line

04.11.2012 kl.22:03

Slutt mellom deg å Olav?

Melissa

04.11.2012 kl.22:05

Hei hei!! Fallt helt for kjolen din jeg også :) Hvor er den fra? Håper på svar.. Klem Melissa

Tuva Holm

04.11.2012 kl.23:42

Bergen er en god by, bor her selv.... Men herregud, det regner bare altfor mye (da snakker vi ca 185 dager i året) oog det er umulig å prøve å spå været her. Man vet aldri...... og folkene, folkene er noe for seg selv. Det jeg liker aller best med Bergen er at folk kan gå rundt på gaten (desverre ikke på skolen, men det driter jeg i) i akkurat hva man vil, som jeg; høye hæler, kjole/skjørt/shorts og pyntet......

kristiniversen

04.11.2012 kl.23:51

Hei Linni!

Må bare si at jeg så på skal vi danse når du var med og du var helt rå. Har bare forelsket meg helt i deg, du virker som en skikkelig omtenksom og morsom person.

Skal være ærlig å si at når jeg først begynte å vite av deg så virket du i mine øyne som den bimboen, men etter å fulgt med bloggen din og media har du endt opp med å bli en av di kjendisene som jeg ser mest opp til. Beklager at jeg feildømte deg, og takk for at du klarte å vise at du slett ikke er noen bimbo men en fantastisk person med stort hjerte.

Håper å fortsatt se smile ditt i media, du er virkelig flott.

Stor varm "snartjul(e)"klem fra meg :)

Ingeborg

05.11.2012 kl.08:29

BÆRGÆÆN <3

snooop

05.11.2012 kl.15:33

hei

hvis shlomi er danselærer så er han danselæreren til søsteren min :)

linea\linni

05.11.2012 kl.18:03

jeg er din største fan

Navn

05.11.2012 kl.18:29

Hei, jeg og venninen min så deg i går. Du satt inne på en kafe og spiste og smilte:) heheh begge ble så forskrekket over å se deg at vi ikke vinket eller noe, og det angret i på etterpå. Vi skulle nå en kino, men hadde vi hatt bedre tid hadde vi gått tilbake for å si hallo til deg! Du er utrolig pen i virkeligheten må jeg bare si! Håper du husker oss

Sara

05.11.2012 kl.18:32

Fine bilder :) ser ud til en god aften.

Stine Adriana

05.11.2012 kl.19:02

Du er så vakker :)

Thorstein Johannessen

05.11.2012 kl.19:49

Skjønner godt at en dag på Feliz i Bergen gjør dagen litt bedre!

eriiksen

05.11.2012 kl.21:13

heei linni ♥ jeg elsker bloggen din og vil si at du virker kjempe grei! ♥

frida

05.11.2012 kl.23:17

Hehe, jeg ser heller ikke på skal vi danse lenger. Aldri fulgt med på serien, men måtte jo følge litt med i år når du var med! Synd at du ikke gikk hele veien :/

Å herregud så fin du er!! Elsker håret, drømmehår :D

Tilla

06.11.2012 kl.09:51

Linni, du virker så tvers igjennom god og snill!

Frode Minde

06.11.2012 kl.16:42

Takk til deg Linni for at du stilte opp på så kort varsel, og gjorde konferansier jobben for Think jentene på Feliz bedre enn noen annen kunne gjort.

Det var en fantastisk stemning og med rekord omsetning så skjønner sikkert alle at vi er veldig fornøyd. Anbefaler deg på det sterkeste for andre som vil gjøre noe lignende, og vi booker deg garantert igjen. :)

Hilsen Frode

Jesus is returning soon

07.11.2012 kl.00:24

En gammel dame fra Valdres på 90 år fikk en profeti (et syn) fra Gud i 1968.

Emmanuel Minos holdt møter der hun bodde. Han traff henne og fikk høre hva hun hadde opplevd. Han skrev det ned, men syntes det hørtes så uforstående ut at han la det i en skuff. Men nå, etter nesten 30 år, så han på det, og da forsto han at han måtte dele det med andre.

Dette er skrevet av fra en kassett som var tatt opp fra et møte på Sunnmøre i 1995. Damen fra Valdres var en våken og sannferdig kristen som hadde et godt skussmål av alle som kjente henne:

?Jeg fikk se verden som en slags globus. Jeg så Europa ? land etter land. Jeg så Skandinavia. Jeg så Norge. Jeg så visse scener som ville finne sted like før Jesus kommer igjen, like før den siste ulykken bryter løs over menneskeslekten, en ulykke som vi aldri før har opplevd maken til. Hun nevnte fire bolker.?

1.Like før Jesus kom og alvoret brøt løs, var det en avspenning som vi aldri før har hatt. Det var fred, og freden kom til å vare en tid. I denne fredsperioden var det nedrustning i mange land, også Norge, og vi var ikke forberedt denne gangen heller når det kom. Den tredje verdenskrigen kom til å starte på en måte som ingen hadde ventet, - og ifra helt uventet hold.

2.Det kommer til å oppstå en lunken holdning uten sidestykke blant kristenfolket. Et frafall fra sann og levende kristendom blant de kristne. Kristne kommer ikke til å være åpne for ransakende forkynnelse like før Jesus kommer igjen. De vil ikke som før i tiden høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. Isteden kommer det et surrogat:

LYKKEKRISTENDOM

Det gjelder å bli vellykket. Det gjelder fremgang. Det gjelder materielle goder, ting som Gud aldri har lovet oss på denne måten. Kirker, bedehus og frikirkelokaler ble mer og mer tomme. I stedet for den forkynnelse som vi har vært vant til gjennom generasjoner ? som å ta sitt kors opp og følge Jesus ? var det underholdning, kunst og kultur som overtok kirker, bedehus og lokaler der hvor det skulle være vekkelse, nød og botsmøte. Dette kommer til å skje i sterk grad like før Jesus kommer igjen og ulykker bryter løs over oss, og folk kommer til å sove i sin ånd.

3. Det blir en moraloppløsning som Norge aldri før har opplevd maken til. Folk vil leve som gifte uten å være gift. Urenskap før ekteskapet og utroskap i ekteskapet kommer til å bli det naturlige, og en kommer til å unnskylde det på alle hold. Det kommer til og med til å snike seg inn i kristne kretser, og vi duller for det ? også synder mot naturen. Like før Jesus kommer igjen, kommer det til å bli saker på TV som vi aldri tidligere har opplevd. TV kommer til å bli full av vold, en vold så grusom at det kommer til å lære folk å myrde og ødelegge hverandre, og det blir utrygt å gå i gatene våre.

Folk kommer til å ta etter. Det blir ikke ett tilbud på TV, det blir fullt av tilbud. (Hun så dette med flere kanaler allerede i 1968.) Det kommer til å bli akkurat slik som vi har det på radioen, der vi kan ta inn den ene stasjonen etter den andre, og den kommer til å fylles med vold. Folk kommer til å ha det som underholdning ? de verste scener av mord og ødeleggelser av hverandre, og det kommer til å spre seg i samfunnet. På TV kommer det også til å bli samlivsscener. De mest intime ting som foregår i et ekteskap kommer til å bli vist på skjermen.

(Dette var i 1968, og jeg protesterte med at vi hadde paragrafer som forbyr den slags, Emmanuel Minos).

Da sa den gamle damen: Det kommer til å skje, og du får se det. Alle ting vi har hatt før, kommer til å brytes ned, og det blir vist det mest usømmelige for våre øyne.

4. Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd. (Jeg protesterte på det med innvandring. Jeg forstod det ikke da. Emmanuel Minos)

Da strømmet tårene ned på den gamle damen, og sa: Jeg får ikke se det, men du får se det. Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs. Det blir en kort krig. Alt av krig som jeg har opplevd før er bare en lek i forhold til denne, og den kommer til å avslutte med en atombombe.

Luften kommer til å bli så forurenset at en ikke kan puste i den. Det kommer over flere kontinenter:

Amerika, Japan, Australia, - de rike landene. Vannet kommer til å bli ødelagt. Vi kan ikke dyrke mer på jorden. Resultatet blir at bare en levning igjen. Og levningen i de rike landene kommer til å rømme til de fattige land, men de blir like harde mot oss som vi var mot dem når tiden er inne. Jeg er så glad for at jeg fikk se dette. Men når tiden nærmer seg, må du ta mot til deg og si dette. Jeg har fått dette fra Gud. Ingenting av dette strider mot bibelens ord. Se Johannes Åpenbaring kapittel 6 og utover. Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus til Frelser og Herre er trygg.

guest

07.11.2012 kl.19:26

hvor er kjolen din fra? :) kjempe fin!

amalie

08.11.2012 kl.19:05

hei eg er en kjempe stor fan av deg og bloggen din

Martine din største fan

08.11.2012 kl.21:05

Så pen du er LInni! Jeg elsker deg!!

lise

09.11.2012 kl.15:33

kjempe fin kjole! hvor har du kjøpt den?

Navn

15.11.2012 kl.21:14

Heii Linni! Hvor har du kjøpt den kjolen du har på deg! Var utrolig fin! Versåsnill å fortell det! Da er det ei gla siddis som blir virkelig fornøyd :D

Lehna Mari

22.11.2012 kl.02:05

Hei flotte Linni! Må bare si, stor fan! Kan ikke du fortelle i et innlegg eller noe hvor den kjolen du har på deg er fra? Den var bare så utrolig vakker og rå stilig! Jeg digger deg! :D

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits