Jeg er så utrolig takknemlig for alle dere herlige mennesker som stemte min flinke dansepartner Calle og meg videre på lørdag.

15.10.2012

 

Det var en helt fantastisk kveld og stemningen var på topp blandt dommere, dansere, publikum og forhåpentligvis dere der hjemme.

Alltid trist at noen må gå, men utrolig takknemlig og glad for at vi er med videre.

Jeg virkelig elsker å danse og det å få muligheten til å lære en ny dans uke etter uke er helt utrolig.

 Nå øver Calle og jeg som bare det på den nye dansen vi skal vise dere på lørdag. Det er faktisk ikke bare en dans jeg lærer denne uken, men to !  Utrolig kult at vi skal showe med to danser for dere denne lørdagen, og selvom det er mye å sette seg inn i, huske og lære, så er det gøy å få lære seg to danser på en gang.

Nå går det unna for alle i << Skal vi danse>> , så her gjelder det å ha tunga rett i munn og gi alt  ;)

Under finner dere linker til bilder og intervjuer fra lørdagen,  og jeg ble så glad for de 10 poengene vi fikk at jeg holdt på å begynne å grine! Ble så sinnsykt glad i kropp og sjel og ble ikke akkurat mindre glad da dere stemte oss videre.

Her kan dere se dansen :  http://www.tv2.no/underholdning/skalvidanse/linni-og-ben-paa-delt-foersteplass-3895999.html

http://www.kjendis.no/2012/10/13/kjendis/skal_vi_danse/linni_meister/cowboy/western/23862170/

http://www.seher.no/904083/linni-meisters-kjaereste-snakker-for-foerste-gang-om-henne

http://www.side2.no/underholdning/article3493053.ece

#id=57012">http://www.vgtv.no/?#id=57012

Jeg er så evig takknemlig for at dere er så snille mot oss, for dette betyr utrolig mye for meg og jeg gjør alt for å ikke skuffe Dere - mine fans som alltid backer, støtter og heier på meg uansett hva, det samme gjør jeg med Dere <3

Jeg føler virkelig av hele mitt hjerte at jeg (og Dennis;) har verdens beste fans, det er det ingen tvil om  <3 <3 <3

 

 

Slik startet helgen min..

 

Lørdagmorgen våknet jeg opp til verdens fineste utsikt i sengen til min kjære. Det er helt utrolig hvor vakker verden egentlig er, bare så synd det er så mye elendighet og urettferdighet i den. Viktig å minne seg selv på at man kun lever en gang(som den personen man er nå ihvertfall) og at man virkelig burde være mot andre som man vil at andre skal være mot deg, det blir fort et veldig hyggeligere sted å være på da !  

 

Spiste en deilig frokost med kjæretsen min på BIT før han kjørte meg til Tv2. Vi begynner tidlig med å gjøre oss klare til kveldens store sending, holder på i ca 7,5 time før det begynner direkte på tv, og nervene kommer og går hos oss alle. Ingen vil ryke ut, og alle syns det er synd når noen man har blitt glad i må ut..

 

 

Da kjæresten min kjørte meg dro han opp denne pakken og sa at det var en gave til meg?! Jeg forstod ikke mye da jeg ikke hadde bursdag, så begynte å regne tilbake da vi ble sammen, og kom frem til at det heller ikke var en "spesiell" dag..

Han sa at det var en bok han lenge har hatt lyst til å kjøpe til meg og mente at jeg hadde mye å lære av denne boken?! Ble litt sånn halvfornærmet , eller mere frustrert over hva slags bok dette skulle være i og med at jeg hadde mye å lære av den ifølge Han.. Begynte å lurte på om det var en bok om hvordan jeg skal behandle kjæresten min i stressfulle dager, i og med at vi ikke har hatt all verdens mye tid sammen i det siste, da jeg har satt Dennis, dansing og jobb i første rekke..

Han gac meg et kort og ba meg lese det først og jeg ble så rørt av alt som stod der, så tårene begynner prese seg frem.

 Noe av det han skrev var: "Håper du finner denne boken interessant! Der har du mye å lære! ;) Jeg elsker deg og alt jeg vil ha er DEG <3 "

Jeg smeltet helt, men lurte fortsatt veldig på hva denne "boken" han snakket om var, mens han hele tiden gav med det fantastiske perfekte gliset sitt og et lurt blikk?! Sykt irriterende faktisk..

 FOR en bok, sier bare jeg.. Han hadde kjøpt yndlingskoene mine fra Jeffrey Campbell til meg og jeg ble så glad, satt ut og sint at jeg slo og kysset om hverandre på han. "Sint" fordi han ikke hadde trengt å kjøpe verdens fineste sko til meg og sette meg ut på denne måten, og kysset han ihjel fordi han overrasker meg stadig vekk ved å gjøre ting som gleder meg når jeg minst venter det. Det første jeg gjorde var å si: "BOK! Hva mener du med at jeg skal lære av denne "boken", har jeg tråkke på deg? " Haha.. Han bare lo av meg og sa at det selvfølgelig var en spøk og at han ville se at jeg ble satt ut fordi jeg trodde han hadde kjøpt en bok til meg. Jeg prøvde å forklare at jeg hadde blitt like glad om han hadde gitt med en eske med gråstein han selv hadde plukket , så lenge det er fra Han spiller det ingne rolle hva det er, fordi alt fra han betyr noe, spesielt kort med ord som kommer rett fra det store og fine hjertet hans  <3 

 

 Jeg vet hvorfor jenter flest elsker skoene fra Jeffrey Campbelle - he takes us closer to heaven ;)

Herregud så søtt !Spiste middag sammen med verdens beste Samantha og Tom-Erik på fredag, og vi hadde det som alltid utrolig hyggelig ! Vi spiste hamburgere alle sammen og ved siden av koste vi oss med litt ekstra godt å drikke til. Litt senere på kvelden kom Olav, da ble kvelden perfekt !Vi koser oss <3

 Haha, ellers har vi filmet noe morsomme greier idag men kan ikke røpe for hva enda. Haha, aldri et sekund kjedelig å være rundt disse karene. 

Calle ser skremmende ut på dette bildet og med vilje, men det gjør faktisk Tom-Erik også - haha ! JEEEZZEZZZ! 

Sexy ladies !

Power to the people ! Make love not war !

 

Og med det takker jeg for meg, så snakkes vi imorgen ;)

 

 

Stor klemgunndris

15.10.2012 kl.21:07

Fine bilder!

Angelica

15.10.2012 kl.21:08

Digger bloggen din!

Hedda Martine

15.10.2012 kl.21:52

Søte bilder,haha :) Elsker bloggen din og du er bare så utrolig søt og herlig! :'D Digger Tigerstaden også siden du er med! <3

charlotte

15.10.2012 kl.21:57

DDritten fine bilder linni

theresekristina

15.10.2012 kl.23:31

For ein snill kjæreste du har :D Men blir såå nysgjerrig på kem det er!

Henriette

16.10.2012 kl.07:11

Du fortjener virkelig og få all støtten du får! Du er verdens mest fantastiske menneske jeg har vært borti!! Håper jeg en gang møter på deg,det hadde vært så utrolig stolt for meg<3

16.10.2012 kl.08:35

Du fortjener alltid og gå videre. Du er kjempe flink til og danse altså, det skal du ha :)

Så snill kjæreste du har da, de er så fine de skoa. Elsker vireklig jeffrey campbell jeg også, men favoritten min er spike skoa hans, digger dem :) hihi.

Ha en flott dag :)

Helena

16.10.2012 kl.13:39

Heiia linni !

Du er kjempe flink å danse håper du vinner skal vi danse !!

Æ ser tv-serien din åsså :)

Kommentere tilbake ? <3

Rikke

16.10.2012 kl.15:07

Herregud, for en nydlig personlighet det virker som du har. Blir så rørt og varm inni meg, når jeg leser innleggene dine. Du har de beste verdiene. Godt å se at det finnes mennesker som deg, tross hvordan samfunnet har blitt.

Mille

16.10.2012 kl.15:44

Hvem er kjæresten din? Plis svar!

Elsker bloggen din <3

Navn

16.10.2012 kl.17:38

Må være ærlig å si at jeg er veldig nysgjerrig på hvem denne kjæresten din er :) prøvd å lett gjennom innleggene får å se om jeg hadde gått glipp av noe, men nada :( håper du en gang sier det:)

Mari

16.10.2012 kl.20:05

Heii :D jeg har en blogg som heter marimango.blogg.no ( har ikke blogget så mye ) og jeg håper du vil ser den. Jeg syntes du er en super danser i skal vi danse. Super blogg :D

Mari

16.10.2012 kl.20:08

Heii :D jeg har en blogg som heter marimango.blogg.no ( har ikke blogget så mye ) og jeg håper du vil ser den. Jeg syntes du er en super dander i skal vi danse. Super blogg :D

muslim fan

16.10.2012 kl.20:57

Kjære, søte vakre Linni, du imponerte ALLE på parketten. Jeg bare sier, STÅ PÅ ;)

forresten fine sko du fikk, og en snil kjæreste du har :) Endelig fant jeg bildet av han hehe. Dere passer sååå fint sammen.

Karin

16.10.2012 kl.22:04

Hei Linni,du er bare så utrolig søt..og du er så omtenksom og så skriver du på en morsom måte.Du er takknemlig for alt du har i livet ditt,for gutten din og for alt det gode som skjer deg og jeg mener fra hjertet mitt at du flere skulle vært som deg. Du fortjener verdens beste kjæreste.Jeg så han på tvn og jeg syns han var flott og så så han så seriøs og skikkelig ut. Akkurat en sånn som Dennis og du trenger. Ønsker dere alt godt sammen. Og skoene var lekre...og jeg elsker sånne lureting man får fra andre,Tror du kan vente deg flere sånne overraskelser fra typen din i framtida.Du er knallgod til å danse også. Hva er du ikke god til liksom?! Ønsker deg alt godt Linni.Bloggen din er topp.Klem fra Karin

Maren

16.10.2012 kl.23:45

Liiiinnii! Så koselig at du har møtt en du vil dele livet ditt med! Kunne du fortalt oss hvordan dere møttes? :-) Så dere på Skal vi danse, skikkelig søte sammen :-) Så gratulerer! Heier forresten på deg, du er SUPERFLINK til å danse! :-) Stå på, du er virkelig et forbilde for meg :-) Klem Maren, fra Rogaland ;-)

christeraleksander

17.10.2012 kl.11:48

Du fortjener å vinne hele Skal vi Danse! Lykke til:)

Hiio

17.10.2012 kl.15:16

Hei hvem er kjæresten din?? Pliiiis svar:)

Elsker bloggen din!!

Håper jeg får et svar:):)

Rinesa

17.10.2012 kl.16:39

HEI LINNI JEG ER VELDIG NYSGJERRIG SÅ JEG LURTE PÅ OM HVEM ER KJÆRESTEN DIN OG KAN DU LEGGE UT ETT BILDE AV DEG OG HAN?

ingvild din fan

18.10.2012 kl.17:32

hei linni heier på deg i skal vi danse!

du er best.

fan av deg

klem fra meg!

selen kalle

20.10.2012 kl.08:49

hei kan du legge ut et bilde av din kjæreste<3

Malin

20.10.2012 kl.19:34

Kjempe fine bilder Linni!!!! Men jeg begynner å lure på hvordan kjæresten din ser ut!!?

Filippa

20.10.2012 kl.20:18

Jeg ville bare nevne at du er en ordentlig proff på dansegulvet! Jeg skal vedde på at du kommer til å vinne Skal Vi Danse!!! Når du kommer i finalen skal jeg stemme på deg! ;)

ingvild <3

20.10.2012 kl.20:33

helt enig med ingvild din fan

og dere var kjempe flinke tilå danse sist lørdag !!

Ine

20.10.2012 kl.21:00

Jeg er så imponert over hvor flinkest har blitt til å danse!

SiHau

20.10.2012 kl.22:26

Du og Ben er favoritt på Skal vi danse!

Maren

21.10.2012 kl.11:36

Du er jo så god ;)

tinemarie

21.10.2012 kl.16:32

åååh, du er jo helt fantastisk flink!! <3

Nina

22.10.2012 kl.14:03

Du er den søteste jenta på tv digger deg håper du vinner

Skal vi danse

Ps:Dennis er også søøt <3love u

Synne

22.10.2012 kl.14:07

Heii Linni<3 Jeg er en superstor fan av deg. Personligheten din er helt unik og du er en utrolig person :) Skulle gjerne møtt deg men det blir sikkert litt vanskelig? Jaja.. Men du er den jeg heier på i Skal Vi Danse og jeg håper så INDERLIG at du kommer videre<3 Gla i deg ^^

Martiiin!!!!

23.10.2012 kl.21:33

veldig bra linni

lena

26.10.2012 kl.19:27

du er best på skal vi danse håper du vinne,lykke te:)

Terese Amalie

03.11.2012 kl.20:11

Heisann! Litt scary og ikkje se deg på skal vi danse i dag:'( ble litt lei meg. men elsker og se på Tigerstaden d er Artig og se på d håpar du skriver t bake d har vore kjæmpe flott. følgar bloggen din liker den kjæmpe godt;)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits