Viktige ting å huske på som jeg har lest og lært!

24.05.2012

Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss, før vi treffer den "rette" så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal være for den gaven vi får, når vi tilslutt treffer den rette ?Når gledens dør stenges, åpnes en annen men ofte ser vi bare den stengte døren så vi legger ikke merke til den som har åpnet seg for oss ...

 

Den beste type venner er de man kan sitte en hel kveld med uten å si et ord, og når man skal gå kjenner man at det har vært den beste samtalen i livet!

 

Man behøver bare et minutt for å like noen, en time for å bli forelsket, en dag for å begynne å elske noen, men det behøves et helt liv for å glemme.

 

Kjærlighet begynner med en latter, vokser med et kyss og slutter med en tåre...Sannheten er den at vi ikke vet hva vi har før vi har mistet det , men det er også sant at vi ikke vet hva vi savner før vi har funnet det

 

Drøm det dere vil drømme, dra dit dere vil dra, og vær det dere vil være, for det finnes bare et liv ( om gangen )

 

og det finnes bare en mulighet for å gjøre alt det man ønsker å gjøre.

 

Det finnes øyeblikk i livet når man savner noen så mye at man vil ta den personen ut av ens drømmer og glemme virkeligheten ...

 

Å gi noen sin kjærlighet betyr ikke at den personen kommer til å elske en tilbake. Forvent deg ikke kjærlighet tilbake bare ønsk at den du elsker har kjærlighet i hjertet men om den personen ikke har det, så har du det i ditt.

 

Gå ikke etter utseende - det kan bedra. Gå ikke etter rikdom - den kan ta slutt . Gå etter det som gjør deg glad, for det behøves bare en latter for å gjøre en dårlig dag bedre!

 

De lykkeligste menneskene er ikke de som har det som er best, men de som på beste måten anvender det de har .

 

Ha nok flaks til å være ydmyk, nok utfordringer til å være sterk , nok sorg til å være empatisk og nok håp til å være lykkelig. Sett deg alltid inn i den andre personens situasjon - om du ikke har det bra, har antakelig den andre det ikke så bra heller.

 

Lykken finnes for dem som gråter , for dem som er såret, for dem som leter og for dem som anstrenger seg, for de vet å verdsette mennesker som berører dem .

 

Hver framtid bygger på det som har vært. Man kan ikke lykkes i livet om man ikke tilgir sine feil og legger igjen sitt knuste hjerte eller fortid bak seg...

Bilde av Dennis Michael som lå inni magen min <3 (lille tjukken ;)

 

Da du ble født - gråt du og alle rundt deg lo. Lev på den måten at når du dør , er det du som ler mens alle rundt deg gråter. Hvis du virkelig vil bli husket, skriv navnet ditt i kjærlighet, godhet og ydmykhet i andres hjerter.

 

Ta vare på og husk på de som har berørt ditt liv på noen måte, til dem som får deg til å le når du behøver det, til dem som gir deg håp når du er lei deg, til dem du vil skal vite hvor mye du verdsetter deres vennskap. Om du ikke gjør det, ikke vær redd - det kommer ikke til å hende deg noe vondt, du kommer bare til å ha mistet muligheten til å spre glede i noens hverdag.

 

 

 

(Jeg har en person i livet mitt som nesten tar helt knekken på meg. Dette mennesket hater meg mer enn alt på denne jord, fordi jeg ikke ønsker å dele livet mitt med vedkommende mer etter å ha gitt denne personen ca 100 sjangser. Dette mennesket ønsker meg kun det verste og lager livet mitt til et helvete?!  Selv er jeg veldig glad i dette mennesket og ønsker denne personen kun det beste, skulle virkelig ønske det var gjensidig ! Spesielt for en person i livet mitt som betyr alt for meg.

 

 

.

Livet er ikke lett, det er sikkert og vist !

 

Men sol er det ute da - Jaaaaa !

 

 

Linni

 

 

 Anne

24.05.2012 kl.11:25

Først skal du få en goood klem <3

Du er så godt et menneske Linni!

Jeg har forstått d slik at du er åpen for d alternative? I så fall kan du trøste deg med d at d er ikke deg vedkommende hater, men seg selv... Bare fortsett å spre kjærlighet slik du alltid gjør, men husk å beskytte auraen din med tenkt energi - slik at dine grenser ikke blir trådt over :)

24.05.2012 kl.11:35

Så fint skrevet Linni :) Smil i dag!

Sandra

24.05.2012 kl.11:38

Fanstastiske Linni <3 av og lese bloggen din, så ble dagen min bedre. Skulle ønske det var flere mennesker som deg her på jorden :) da ville verden vært ett mye bedre sted og leve. Håper du har en nydelig dag - det fortjener du virkelig :D

AWM

24.05.2012 kl.12:16

Kjære Linni! Du er en fantastisk person, som fortjener å ha kun gode mennesker i livet ditt! Mennesker som vil ditt beste! Virkelig synd hvis denne personen ikke klarer å tenke på det lille menneskets beste. Nemlig at dere har et sunt og godt forhold fordi det betyr hele himmelen for den lille! Håper han tar til vett snart!

Herregud så god og snill du virker!

Ha en fin solskinnsdag :) klem fra meg og lille T <3

Birgitte

24.05.2012 kl.12:39

Han tar nok til vettet snart, skal du se! Bare fortsett å være avvisende når det gjelder romantikk, men respektfull og blid ellers. Prøv å holde følelsene i sjakk. Det blir snart bedre! :-) Prøv å være i godt humør ved å fokusere på ting som gjør deg glad... Jeg synes selv det ofte gjør at ting ordner seg om jeg bare lager positiv energi. ;-) Lykke til, og husk at det er mange som er glad i deg, og at livet kan være vidunderlig om man lar det være det.

24.05.2012 kl.12:58

Den dagen han finner sin rette, så får du det bedre også. Han må bli voksen. Man kan ikke tvinge en person til å elske noen, elske kommer av seg selv. Han eier deg ikke, og må gi fred. Hvis du har prøvd alt du kan, og kjærligheten ikke er der, så må dere gå videre. Og selv om du fant ny kjærlighet først, så må han godta det. Det er ikke uforståelig at han ikke glemmer deg, du er Norges flotteste jente. Uten tvil. Du er så mye penere, snillere og omsorgsfull enn f.eks Fotballfruen. Du koser deg i livet og er ikke fanatisk opptatt av trening og sunn mat. Alt med måte ;) Stå på Linni, og takk for du skrev disse ordene. Da forstår vi i bloggverden litt mer av hvordan du har det.

Solfrid

24.05.2012 kl.14:14

Håper alt ordner seg for deg. Det fortjener du. Du er virkelig et godt og varmt menneske. Han hater deg nok ikke. Trur nok heller han elsker deg veldig høyt. Høyere enn høyest. Men jeg vet nok kun 1% av hele greia så er jo ikke så lett for meg å si noe som helst. Men kan ikke forstå at noen skal hate deg. ;-) Ha en super dag i det fine sommerværet! :-)

K

24.05.2012 kl.14:14

Utrolig bra innlegg! Det du skriver er så alt for sant :-) Tror veldig mange kjenner seg igjen i dette!

Jonas Olsen

24.05.2012 kl.14:14

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men jeg kan allikevel ikke la vær etter et slikt innlegg.

Du er så utrolig sterk, og virker som en av verdens snilleste. Møtt deg to ganger, og alt jeg trodde om deg ble bevist. Kunn utifra et par hei.

Jeg håper virkelig du får det bra, og at dette er året ting løsner seg. Alle fortjener det godt, og alle fortjener å bli elsket og respektert.

Husk at du er en superwoman og uovervinnelig! Du inspirerer mange, og mange tenker på deg.

Wish u the best.

Pia M.

24.05.2012 kl.14:15

Stakkars deg, du fortjener virkelig det beste! Så synd at denne personen ikke klarer å oppføre seg mer voksent!! Dessverre er det ikke alle som er like voksne og klarer å oppføre seg snilt og voksent med tanke på barnets beste. Det kommer bare til å slå tilbake på han uansett før eller senere. Dessverre vil ikke denne personen at du skal ha en karriere og ny kjæreste? Han er sjalu og barnslig og prøver å ødlegge? Ikke bra og lite voksent av han...Håper han tar til fornuft og innser at du er den beste moren Dennis noensinne kunne fått, han må fokusere på det og ikke være så opptatt av hva du gjør men fokusere på seg selv og sitt liv og gå videre med livet sitt. Han taklet tydeligvis ikke så bra bruddet med deg fordi du er en fantastisk person han ville dele livet sitt med men han må innse at hans tid er forbi...du gav han mange sjanser og han klarte ik å endre seg? His loss! Håper det ordner seg for snille gode deg, ønsker deg alt godt og håper du fortsette å blogge masse, vi lesere er alltid på din side og vil alltid støtte og oppmuntre deg vi vet du er et kjempestort hjerte og du gjør oss glade<3<3<3 God klem:)

Marita

24.05.2012 kl.14:34

Hei Linni:-) Lurer på hvordan noen klarer å være så stygge med andre. Jeg har det på samme måte med min eks. Gjør alt han kan for å ødelegge meg, men ovenfor andre later han som om han er såå snill. Til og med jentene våre har gjennomskuet han og vil ikke være hos han mer.At de ikke kan se at de bare ødelegger for seg selv i lengden. Men men vi får bare bruke all den girlpoweren vi har og IKKE la dem knekke oss!! Klem

Andrine

24.05.2012 kl.14:54

Fin blogg du har.

Betty

24.05.2012 kl.15:39

Linni, du er så skjønn. Misunner deg ikke det du går igjennom nå, uansett hvordan andre behandler deg; hold roen og vær sterk. Dennis vil lære av deg. Hvis "noen" er stygg mot deg, overse det eller gå. Vi er nok av kvinner som sliter med ekser som det der, min nektet å hjelpe til med boforhold etter et par års tid... Så det er mange av oss.

Du er en god jente, det vet alle. Stay strong, skjønneste.

Erlend

24.05.2012 kl.16:08

Du er mitt store idol men er dessverre ikke enig i at dere gikk fra hverandre etter at dere fikk barn sammen, du er et godt menneske Linni men kanskje litt impulsiv? Jeg tenker hvorfor ble du i utganspunktet sammen med han og fikk barn med han? Dere måtte blitt enige om viktige ting hvordan dere ville at hverdagen skulle være FØR dere fikk barn... Klart han er sur og skuffet når dere har fått barn og du gjorde d slutt? Vet ikke hva han prøver å ødlegge med men han synes nok det er best å holde sammen etter at man har fått barn sammen. Viktig å være enige før en får barn sammen, det er et stort ansvar.

PT

24.05.2012 kl.17:16

Så fint skrevet :) sanne ord..

Trist dette siste du skrev da :( Litt usikker på hvem det dreier seg om, men håper det ordner seg.

Du fortjener det beste!

sissel

24.05.2012 kl.17:25

Kjære Linni,

føler virkelig med deg. Håper din eksmann. tar til vettet etterhvert og aksepterer at dere ikke passer i lag, uansett om dere har barn i lag. Du viker fornuftig og snill, ingen er perfekt på alle områder. Håper ting roer seg, og du finner den store kjærligheten selv om ikke det står i fokus akkurat nu. Ønsker deg og nydelige Dennis alt godt.

Siri

24.05.2012 kl.18:18

Vakre, gode Linni <3 Jeg ser virkelig opp til deg! Du virker så utrolig sterk, snill og god :) Stor klem til deg :)

Julie

24.05.2012 kl.18:53

Wow Linni ! Det var utrolig bra skrevet, og fikk meg til å komme skikkelig i tankeboksen (på en positiv måte altså), er mye som du sa som jeg ikke har tenkt over i det hele tatt før.

Du er så herlig et menneske, stå på ! :-D

Emilie

24.05.2012 kl.19:04

Du er nydelig, Linni! Ikke la deg knekke...Venninna mi har eksen din på Facebook, og jeg leste der selv at han skrev til en annen at han ikke kan komme til Los Angeles som avtalt fordi "I have a crazy x wife" som han skrev...ikke bra!

Camilla

24.05.2012 kl.21:24

Innlegget lagret jeg som bokmerke, så mye klokt som er skrevet!

Ønsker deg lykke til, håper du og den andre personen kommer godt ut av alt til slutt!

Jeg beundrer deg virkelig for å alltid være så positiv om andre mennesker, på bloggen din skriver du bare gode ord om nye mennesker, og det beundrer jeg deg, at du ser det gode i alle du møter! Stå på!

Karin

24.05.2012 kl.21:36

Hei Linni,jeg er innom deg hver dag og leser alt du skriver og nyter bildene dine..Syns du er en veldig spesiell jente.Som andre har skrevet til deg så er du pen på innsiden også.Du lyser godhet og omtanke og omsorg for alle..Syns det du skrev var innmari bra. Fikk enn liten tåre i øyekroken..Det siste du skrev ....jeg tror jeg vet hvem du sikter til.Kjærligheten er ikke lett..men å hate er et sterkt ord.Jeg kan ikke forstå han hater deg.....må være umulig å hate deg. Livet er nå engang sånn at noen ganger skjærer det seg og man må gå videre.Livet er for kort til å ha det vondt å ikke fylle det med det man vil ha. Gå videre du,gjør ditt beste mer kan du ikke. Du er så fantastisk nydelig at det fins ikke ord... Stor klem fra Karin

Merethe

24.05.2012 kl.21:41

Fint innlegg Linni:-) Har fulgt bloggen din ei stund og har inntrykk av at du er ei jente som tør å vise følelser, kjenne på dem og dele dem med andre. Som jeg misunner deg akkurat det! Jeg sliter selv med følelser, klarer ikke å slippe andre innpå meg og er blitt helt "isdronning". Stoler ikke på menn og avviser dem ( ikke særlig sjarmerende;-). Håper og tror at det går over når han kommer seg videre, evt.får ny dame. Vært gjennom det samme selv (er i 40 årene). Det ordner seg nok, men kan ta tid. Du virker positiv og sterk, kjempegode egenskaper. Klem:-)

Cecilie

24.05.2012 kl.22:41

Fantastisk fine ord. Er igjennom mye av det samme selv, og det hjalp å sette ord på det! :-)

24.05.2012 kl.23:10

Erlend: det er da virkelig ikke snakk om at hun angrer på at hun fikk barn, hold deg fil tema. Sårende med slike kommentarer. Livet blir ikke alltid som planlegger det skjønner du.

Nati

24.05.2012 kl.23:30

Kjære Linni. Så tappert av deg å dele dette med oss alle. Jeg kan ikke forestille meg hvor tøft det må være i en slik situasjon. Ikke la han vekke negative følelser i deg. Negative følelser utstråler negativ energi og vil tiltrekke seg tilsvarende. Prøv å tenk gode tanker og vær takknemlig for alt det GODE i livet ditt :) DU er mesteren i ditt eget liv og ingen andre enn deg kan bestemme hvordan du skal ha det, så ikke la han vekke noen som helst dårlige følelser i deg. Det er hans problem og ikke ditt. Desverre er det du som har innsett det og ikke han (enda). Du har støtte fra alle kanter, ser du <3 Dette kommer du til å overvinne skal du se! Sterke, flotte, herlige jenta. Husk at lykke bare kan skapes innenfra :)

*GOD KLEM*

Hege

25.05.2012 kl.00:12

Det var helt utrolig bra skrevet. Veldig lett å kjenne seg igjen! Du virker som en helt fantastisk person og jeg kan ikke fatte og begripe at denne personen ikke ønsker deg noe godt i livet? Du er nydelig, og selvom jeg ikke kjenner deg har jeg fått inntrykk av at du er minst like vakker på insiden som på utsiden. Du virker så opprikitg snill og godhjertet. Ønsker deg og Dennis alt godt, og som du pleier å si- alt ordner seg for snille piker ;)

Renate

25.05.2012 kl.00:20

Flott skrevet av en nydelig jente med et hjerte av gull! Alltid hatt sansen for deg Linni, du er så varm, tvers igjennom god, og vil ingen vondt! Stå på videre flotte deg, og vær stolt av deg seg og den vakre sønnen din, du er en fantastisk mamma! <3

Susanne

25.05.2012 kl.02:07

Linni <3

Ble rørt av dette innlegget. Du er virkelig en så utrolig herlig person! Og det vet jeg da jeg har fulgt med på Linni serien og lest bloggen din veldig lenge.

Aldri la deg knekkes av ett annet menneske. Du har så mange rundt deg som ønsker deg alt godt , så ikke la kun ett menneske som ønsker deg vondt knekke deg. Vis at du er sterk, for det er du! Du er flink til mye, og har kommet lagt i livet. Ikke slit deg helt ut. Jeg håper det ordner seg for deg, du fortjener ikke å ha det vondt kjære deg!

Heidi

25.05.2012 kl.08:55

Emilie. Jeg så også denne posten på Facebook.

Bernard prøver virkelig å fremstille det som at det er Linni som er bitchen, men de som leser alle disse fine tingene du skriver Linni skjønner at det ikke er slik du er.

Får virkelig håpe han vokser opp snart. Dennis fortjerner en voksen farsperson han han forholde seg til.

PT

25.05.2012 kl.10:42

Syns virkelig ikke noe om at Bernhard skriver han må utsette turen til USA pga crazy x-wife! Fy så dårlig av han!!!

Lurer på hvordan det nye kjæresten føler seg, kan ikke være gøy og vite at hun er erstatteren din, når det egentlig er deg han vil ha.. Hadde ikke funnet meg i og være nr 2!

Mira

25.05.2012 kl.13:57

Skjønne deg.. Du er en skjønnhet både utenpå og inni, Linni;-) Jeg unner deg bare alt godt. Du har skrevet et av de mest tankevekkende, sterke og hjertevarme innleggene jeg har lest. En stor klem fra meg til deg. Håper du får en helg der du kan ta hensyn til deg selv og gjøre det du har lyst til:-))))))

Ida og Kamilla

25.05.2012 kl.14:10

Hei! Du har en veldig fin blogg :)

julie og oda

25.05.2012 kl.17:03

det var fin det du skrev om dennis.

kan du skjekke vår blogg?

Lilly<3

25.05.2012 kl.18:15

Hei Linni, jeg ser nå på profilen til xen din, han har lagt ut en video av deg 6.mai der du danser hos han og han filmer deg? (Jeg er IKKE venner med han) Han har helt åpen profil så alle kan se... Han skrev at han elsker deg og takker for verdens heteste kyss? Ble litt sjokkert for trodde det var slutt mellom dere? Har ikke du ny kjæreste? Kanskje det han skrev bare er tull, han prøver å ødlegge for deg og din nye kjæreste? Barnslig av han å holde på slik...13.mai skrev han at han har fått seg ny kjæreste?

Erlend

25.05.2012 kl.18:23

Var ikke meningen å såre, Linni, skrev ikke at du angret på at du fikk barn, jeg skrev at jeg synes det er best at 2 personer holder sammen også etter de har fått barn:) At en bør være helt sikker på forholdet før en får barn sammen for ikke bra å gjøre det slutt etterpå- det er min personlige mening. Synes ellers at Linni er en kjempeflott jente som jeg virkelig digger:) Dennis er kjempe skjønn likner på mora si og jeg ser at Linni er et flott menneske:) Er kjempestor fan av Linni jeg og ønsker hun alt godt:) Gleder meg til tigerstaden beg.:) Synes Linni er en kjempetøff dame modig og pen, bra på alle måter:)

Sunshine

25.05.2012 kl.21:16

Linni jeg har fått så stor respekt for deg gjennom bloggen din. Du er sterk som klarte å gå ut av ett forhold til tross for at dere har barn sammen, det klarer ikke jeg! (selv om det kanskje hadde vært det beste for vårt barn..!). Du er en dyktig skribent og klarer å ha riktig fokus i en såå vanskelig periode!!! Tenk kjærlighet, vær kjærlighet og vit at kjærligheten kommer til deg fra alle kanter til slutt <3

En klem fra meg

Olga Minaeva

25.05.2012 kl.23:05

DU ER BEST LINNI, elsker deg

Eva

26.05.2012 kl.00:27

Dette var et veldig fint innlegg! Tusen takk for at du delte dette, det er godt å vite at det er andre som også har lignende tanker og følelser. :) Du er en god, flott og sterk person, Linni! Du er et godt forbilde!

Jeg tror som deg at det kanskje kan være meningen at man skal møte på sånne folk i livet. Og når man innser det er det veldig tungt, fordi man faktisk er så glad i denne personen og alle de fine minnene man har sammen og tenker på hvordan man ønsker at alt skulle vært - det man har kjempet sånn for. Men alle mennesker har ikke like mye kjærlighet i hjertet sitt bestandig. Og en person som ikke vil deg noe godt og som man har gitt så mange sjanser, kommer ut fra min erfaring, ikke til å forandre seg med det første, uansett hvor mye man håper. Da kan man ikke kjempe mer. Nok er nok! Man må gå videre, ta med seg de erfaringene man har gjort, og lytte til hjertet sitt - hvem fortjener virkelig din tid og energi? Det er som du sier, de personene som gir deg glede i hverdagen, og som er ekte og som du vet at er der for deg. De personene som gjør deg glad, for det er først da man selv også kan spre glede, positivitet og omsorg videre til andre - til de som fortjener det! Du har et flott smil, Linni! Jeg heier på deg! :)

Hanna:D

26.05.2012 kl.02:00

I love you Linni og tusen takk for at du deler litt private ting med oss inni mellom også, det setter vi virkelig pris på og en grunn til at du vant årets beste blogg:)!!! det fortjente du virkelig, håper du vinner hvert år fremover:)!!! Kan du video blogge og svare oss litt på spørsmål? Vi lesere lurer på mye om deg men du svarer dessv.sjeldent:) Har sett på f.b profilen til Bernhard at han har lagt ut en video av deg 6.mai der du danser og han skriver at han elsker deg! Visste ikke at dere var sammen igjen????

ppp

27.05.2012 kl.14:49

kan du vise pupper

Anette fra glade.no

27.05.2012 kl.22:40

Hei:)

Jeg skjønner at dette er barnefaren til Dennis, og det er trist:(

Min mann sliter med sin X, hun er også av den typen som bare skal ødelegge.

Jeg syntes du skal stå på, du virker som en super mamma. Hev deg over den motgangen du får og fokuser på den lille, så lenge du gjør det som er best for han har du alt på ditt tørre. Skjønner det er vanskelig men jeg er sikker på at du kan gå det til!

Jeg heier på den <3

Sara

28.05.2012 kl.00:24

Må bare si at du har verdens SØTESTE lille gutt! Er det mulig å være SÅ søt??? :-D Ellers synes jeg du er en flott person, og bloggen din er veldig bra! Jeg finner inspirasjon i bloggen din, noe som er viktig for meg akkurat nå fordi jeg går gjennom litt ugreie ting for tiden (Akkurat fått vite at jeg ikke kan få barn og at jeg må MASSE ned i vekt for å ta en heftig operasjon) Blir kjempeglad om du titter innom bloggen min Linni <3

Camilla

28.05.2012 kl.10:18

Du er en hærlig kvinne Linni :))))

Cathrine

28.05.2012 kl.10:47

ERLEND!

Har du selv barn? Du aner ikke hvordan et forhold forandrer seg etter man får barn.

En person kan være drømmekjæresten gjennom hele graviditeten og før man planlegger barn, for så å bli totalt forandret når hverdagen og farsrollen innhenter han!

Linni, jeg føler med deg. Jeg blir matt av å lese når enkelte mener at det er tøft for han at du gjorde det slutt osv. Det er jo enda tøffere for deg tipper jeg, det var der hvertfall her... Alle bildene man har av et lykkelig familieliv sammen blir brått revet i fillebiter, og man må plutelig til mekling å bestemme hvem som skal ha barnet når og hvor. Blir kvalm av hele opplegget! Men det som har trøstet meg og den dårlige samvittigheten mine er: Heller lykkelig alene enn ulykkelig sammen OG når det gjelder barna, en lykkelig mor gir lykkelige barn <3 Lykke til kjære deg!

sissel

28.05.2012 kl.10:54

Linni, du virker som er fonuftig person som vil det beste for din sønn. Din eks.mann må gå videre i livet og akseptere realitetene, han er jo en godt voksen mann. Håper du har det bra i ditt nye forhold. Du er flink til å uttrykke deg.

Annonym

28.05.2012 kl.18:04

Du virker så snill og god Linni, kjønner ikke hvordan noen folk kan tenke på deg som en "dårlig" person!=( Og det er helt fantastisk å se hvor snill du er med sønnen din, han er heldig som har en mor som deg, som setter han først og som hele tiden viser hvor glad du er i han=) Så stå på videre LInni=D

Linnifan

28.05.2012 kl.20:15

Du er fantastisk Linni. ta vare på deg selv og den vakre sønnen din.

susann

29.05.2012 kl.00:20

håper alt ordner seg... så på facebooken til bernhard at han kalte deg crazy... latterlig

stå på, linni!! du er best <3

Trine

29.05.2012 kl.09:28

Du er et godt menneske du Linni!

Veldig vakkert skrevet om det som er en del av meningen med livet.

Jeg syntes det er trist at du skal ha et menneske i livet ditt som prøver å ødelegge for deg. Men jeg håper at du kommer deg sterkere ut av det, og at den personen slutter å være slem.

tanja12345.blogg.no

29.05.2012 kl.11:56

Din blogg eier jeg digger den du har verdens sjøneste barn <3<3

marita iren

29.05.2012 kl.13:21

hei linni mange fine or=) kunne ønske alle mennesker var som deg. da hadde ting vært bra da=) du har virkelig ett hjærte av gull, å det kan ingen ta fra deg=) denne gutten finner nokk ut etter vært hva han gjør feil! ønsker deg virkelig alt godt å håper det løser seg=)

Marthe

29.05.2012 kl.20:12

Det ordner seg for snille jenter, Linni :-)

Jeanette A

29.05.2012 kl.22:32

Jeg sliter veldig med kjærlighetssorg for tiden, så dette traff meg rett i hjertet! Kom faktisk et par tårer..

Du er en fantastisk person Linnie, ønsker deg alt godt :)

Emilie

29.05.2012 kl.22:43

du er så fantastisk linni, får så mye inspirasjon fra deg og digger alt ved deg! utseendet ditt, stilen din, humoren din! du bare stråler <3 er nok din største fan og håper virkelig å få et spørsmål på dette? skal du ha et til sminkekurs? fikk ikke blitt med ;( men både jeg og fler vil veldig gjerne oppleve det. håper, håper :D

<3

Thereses Supermann...

30.05.2012 kl.06:53

Reflektert. Ting tar tid og fortjener det.

Heidi

30.05.2012 kl.07:59

Hei Linni!

Nå har jeg lest bloggen din i noen år, og tenkte det var på tide med en aldri så liten kommentar fra meg :)

Det var en ren tilfeldighet at jeg begynte å lese bloggen din, hadde liksom alltid sett på deg som (unnskyld meg) den dumme og blonde - men jeg har virkelig endret mening. Ut fra tvserien Linni og denne bloggen ser jeg jo at du er så mye mer, et fantastisk menneske med det største hjertet!

Virkelig! Du er god :) Vakker :)

Innvendig og på utsiden! Det er gode kvaliteter det :)

Ønsker deg all hell og lykke <3

Cecilie

01.06.2012 kl.02:59

Linni,du er så god <3 Ønsker deg alt godt !

Kristin

01.06.2012 kl.19:31

Kjære Linni!

Du har en unik personlighet, som ingen kan ta fra deg! Ikke nok med at du er vindunderlig på utsiden, men jaggu meg er du det på innsiden også!

''The best revenge is happines, because nothing drives people more crazy then seeing someone actually having a good life''

<3 Varme klemmer, ønsker deg og din vakre Dennis kun det beste!

Lise

01.06.2012 kl.21:35

Så utrolig fint skrevet, Linni! Jeg har akkurat vært gjennom et brudd, og de ordene du skrev, gav med nytt håp. Jeg er så enig i hvert eneste punkt du skrev! Takk for at du deler såpass mye av livet ditt med oss. Du gjorde i hvert fall min dag bedre. Du viser meg at bare du har håp går alt bra.

Og når det kommer til personen som gjør livet ditt surt; ikke bry deg om han. Tenk at du fortjener bedre.

E

11.06.2012 kl.23:58

Vi har det på samme måte,Linni.Jeg har følt meg veldig alene med å slite med en vanskelig eks som jeg har en datter med.Livet mitt har vært jævlig i 5 år nå.Klarer ikke å leve fullt ut pga av alle bekymringer og stress som fører med.På en måte,selv om jeg ikke unner noen andre dette,var det godt for meg å lese at andre sliter med det samme.Jeg vil takke deg for å være åpen om dette.Og jeg skal be for oss begge om å få det bedre fremover enten ved å få personen ut av livet vårt,eller at ting skal ordne seg på annet vis<3

Tonje

19.06.2012 kl.10:25

Jeg har det samme.... Det er merkelig hvordan en person du har levd sammen med, fått barn med, delt de store øyeblikkene med, kan bestemme seg for å hate i slik en grad at du blir uvel. Hvem bestemte at par som bryter opp skal ha så mye hat mellom seg? Jeg syns han er en idiot, men jeg gidder ikke bruke av min tid eller energi på og hate. Jeg kan dessverre ikke love deg at det blir bedre. Men det jeg vet, er at mine unger blir større og større, og ønsker mindre og mindre kontakt med faren. Og da blir min kontakt med han også mindre.

Lykke til, kjære deg.

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits